Τα μπάνια του οπιομανούς λαού και η σωτήρια οδός προς την Σκατούπολη



25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 9013



Είπα ότι το κλείνω το ρημάδι το ιστολόγιο και το εννοώ.  Τέρμα τα μακροσκελή άρθρα και οι συνολικές αναλύσεις ιστορικών περιόδων.  Δήλωσα άτακτη χρεωκοπία χρόνου και δεν με δανείζει κανείς πια από δαύτον.  Ολομόναχος πρέπει να κάνω ένα κάρο πράγματα και ο φόρτος εργασίας είναι τεράστιος.  Παρόλ’ αυτά κάποια θέματα της διαρκούς επικαιρότητας χρήζουν υπομνηματισμού.  Ως γνήσιος διαδικτυακός κουρσάρος θα επανέρχομαι χωρίς προειδοποίηση στο παρόν παράρτημα όποτε έχω μπινελίκια να ρίξω.  Όποιος έχει πρόβλημα να το δηλώσει πάραυτα για να φορολογηθεί.





Κατ’ αρχάς: Σαμαρά ψυχάκια, γαμώ την οικία σου, γαμώ το κόμμα σου και γαμώ τον αδερφίστικο τάφο του πολιτικού σου μπαμπά!  Πού είναι η ανάπτυξη ρε ισραηλίτικο μουνόπανο που έκανες την Ελλάδα λωρίδα της Γάζας; Ποιος σου είπε ότι πείθεις με τις μασονικής εμπνεύσεως παπαριές σου περί «εξόδου από την ύφεση»;  Άνοιξε το γκαβομάτι σου να δεις τι γίνεται στους βομβαρδισμένους δρόμους ρε γαμημένε κύκλωπα και βάλε του κολλύριο ώσπου να ‘ρθει ο Οδυσσέας να στο βγάλει κι αυτό με το πυρωμένο του παλούκι. 



Επίσης: Γαμώσπιτα πουτσόσκυλα ΕΥΠατζήδες, ΝΑΤΟϊκοί ωτακουστές και λοιποί κορεόλαγνοι χεσοτρυπίδες ρουφιάνοι, μου έχετε γαμήσει τα τηλέφωνα ρε αρχιπούστηδες. Ούτε μια υποκλοπή της προκοπής δεν είστε ικανοί να κάνετε ρε μουνοκεφτέδες και δεν έχω τίποτα να κρύψω.  Αυτοκτονήστε όσο είναι καιρός ρε χυσοταμιευτήρες γιατί σε λίγο θα είμαστε στα μαγαζάκια σας να σας περιποιηθούμε.



Και:  Γιώργο Παπανδρέου, GAP, Γάβ, Νιάου, ή όπως αλλιώς σε λένε μωρή γαμημένη εβραιολούγκρα.  Στην Ibiza να πας ρε ξεφτίλα λαθρομετανάστη μαζί με τις πουστάρες τις φίλες σου να κάνεις φεστιβάλ ουράνιου πουστόξου ρε κουραδογαμιά που παριστάνεις τον αθλητή και καβλώνεις με την πουτσέλα του ποδηλάτου που σου χώνεται στο κωλοφινιστρίνι.  Βάλε προσωρινά το κουπί του κανό στην βρωμοκωλάρα σου ρε πουστοτροβαδούρε και καταφθάνει και η αληθινή πουτσάρα, μην ανησυχείς.  Να παρακαλάς να ψοφήσεις στην Πούστα-Ρίκα αμερικανόσκατο!



Τέλος:  Κυριάκο Μητσοτάκη, γαμημένο ψωλοχυματικό πουστρόνι της Ζήμενς, απόλυσέ με αν μπορείς. Δεν μπορείς μωρή πρωκτική σκαρτοζαριά του Τέρη γιατί παραιτήθηκα μόνος μου.  Άντε και γαμήσου τώρα κι εσύ και όλο σου το σόι και ειδικά ο ξεκωλιάρης ο πατέρας-παππούς σου!  Είμαστε άνεργοι, τσαντισμένοι, νταβραντισμένοι και έλα με την όπισθεν να μαζέψεις φλόκια όποτε είσαι έτοιμος.








…Κατά τα άλλα ήταν μια ωραία ημέρα στην παραλία.  Είμαι άφραγκος,  προσωρινά αμέα και στριμωγμένος ανάμεσα σε 117 χοντρές κι εννοώ παχύσαρκες, αηδιαστικές, κυτταριτιδικές, χοληστερινώδεις ΧΟΝΤΡOΜΠΑΖΟΛΕΣ.  Όσο  και να φαίνεται περίεργο σε μερικούς,  όλες οι παραπάνω ήταν με γκόμενο και i-phone.
 




Προσπαθώ να βρώ τον δρόμο για το νερό για να γυμνάσω το στραπατσαρισμένο από τροχαίο πόδι μου και σκοντάφτω σε ποτήρια φρέντο, τασάκια γεμάτα γόπες Ντάβιντοφ σλιμς (γνωστός ρωσοεβραίος) και φλούο αρχιδομπαλάκια του παραλιακού αθλήματος των ηλιθίων. 




Ενδιάμεσα, προσπαθώ να καταλάβω ποιος πληρώνει σε καιρό οικονομικής στενότητας τον mobile wi-fi λογαριασμό και ποιος ξοδεύει το σπέρμα του σε αυτές τις φρικτές, νοσηρές και θλιβερές μεταλλάξεις της πάλαι ποτέ ένδοξης Ελληνίδας. Η απάντηση είναι προφανής: ο σαπιοκοιλιάς κλέφτης μπαμπάς της σκάει τα ευρωπιάστρα για το τηλέφωνο και ο άπλυτος άφραγκος μπυροπότης -αυνανιστής κατά Λιαντίνη- αγαπητικός εισφέρει τα χύσια. Αμφότεροι οι χορηγοί φαντασιώνονται έναν σαβουρόκοσμο χωρίς κριτική.




Φυσικά μιλάμε για μια τυχαία λαϊκή παραλία που πηγαίνει κανείς με το λεωφορείο και όχι για καμιά Psarou (sic).  Στην μυκονιάτικη πλαζ, η μόνη διαφορά είναι οι βαρυπούστικες τιμές και οι πακιστανοί βρωμοσερβιτόροι που παίρνουν παραγγελίες από το χλιδεπώνυμο μπαζοπλήθος αντί να παίρνουν κλωτσίδια μαζί με αυτούς που τους προσέλαβαν.  Δυστυχώς η αμερικανιά ως τρόπος ζωής έχει κατακτήσει την χώρα. Το λαρδί (λίπος) της Νέο-γουρουνο-Ελλάδος είναι πολύ, είναι κάκιστης ποιότητας και είναι παντού.  



Ένας τόπος που έχει χάσει προ πολλού την εθνική του ταυτότητα και που αυνανίζεται επί αιώνες με την κάλπικη θρησκευτική, απολλύει τώρα και την σωματική.  «Και οι χοντροί έχουν ψυχή», θα πει κάποιος.  ΣΚΑΤΑ έχουν. Όσοι χάνουν την μάχη από τις προτηγανισμένες πατάτες, τα σαντιγύ και τις τοξικές μαργαρίνες έχουν απωλέσει από καιρό την ψυχή τους.  Όσο περνάνε τα χρόνια τα παχύδερμα σαπίζουν, βρωμάνε και αποσυντίθενται πάνω στην αγαπημένη τους χέστρα. Τι κοινό έχει ο πολεμιστής με το ασθμαίνον ελεφαντόμπαζο που πιάνει δύο θέσεις στο λεωφορείο;  Τι κοινό έχει η αμαζόνα με τον ζωντανό χοιροζελέ με τα παστέλ νύχια και τις εμετικές πατσές που κρέμονται σε στρώματα;  Οι αρχαίοι θα τους λιθοβολούσαν όλους αυτούς τους κουραδομπόγους άμα τη εμφανίσει.




Το καλό γούστο δεν χάθηκε ποτέ γιατί απλά δεν υπήρχε. Τα τελευταία ίχνη του απωλέσθηκαν όταν τα πειναλέα γουρούνια του «Εδώ Πολυτεχνείο» ανέλαβαν να διοικήσουν τον εθνικό βούρκο.  Η όποια «παράδοση» υποτάχθηκε στις φαγάνες του σοσιαληστρικού ιδεολογήματος.  Η ενστικτώδης εντιμότητα της κατοχικής γενιάς (δεξιάς, κεντρώας και αριστερής) ποδοπατήθηκε αλύπητα. Αφενός από τους λίγδες βασιλο-χουντικο-καραμανλικούς μασόνους και αφετέρου από τις οπλές των βλαχοαριστερών κιτς φωτοαντιγράφων του Τσέ.  Μια λαίλαπα ναρκισσικών χυδαία λιγούρηδων και τεκτονικά καθοδηγούμενων ανθυποηγετίσκων ενέσκηψε ως σμήνος από κρεατόμυγες πάνω στις ανοιχτές πληγές του έθνους.  Το αποτέλεσμα το βλέπουμε σήμερα: Δεν υπάρχουν παρά ελάχιστοι πολίτες που να μπορούν να διακρίνουν την ποιότητα σε οτιδήποτε, από το λάδι που βάζουν στην σαλάτα ως την/τον συνεταίρο που βάζουν στη ζωή τους.  Ανάμεσα σε αυτούς τους ελάχιστους, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα εκείνοι που μπορούν να επιβάλλουν όρους ποιοτικής διαβάθμισης ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. 

  

Η πτώση των ελληνικών προτύπων γυναικείας ομορφιάς και η καθολική υποταγή των ορθόδοξων οπιομανών μπουζουκοφρόνων στο κακής ποιότητας τουρκο-ασιατικό χάβαρο είχε σαφείς πολιτικές προεκτάσεις. Το τροφοδοτούμενο εξ Αμερικής με θερμίδες και επιχειρήματα υπερτροφικό μπαζομούνι κατέκλυσε με το άθλιο λαρδί του την αγορά.  Ως ανίκητο σκατοτσουνάμι, το ζωώδες αυτό υποπροϊόν της απενοχοποιητικής νεοϋορκέζικης προπαγάνδας κατάπνιξε κάθε πολιτική και εθνική αντίσταση.  Φτάσαμε στο σημείο οι μόνοι οργανωμένοι αντιστασιακοί να είναι οι μαχόμενοι ομοφυλόφιλοι (στραγαλόπουστες) του Βαλανάτου και οι μουσάτες γκέισες ορισμένων μονών. Για τους δικούς τους λόγους  (καθότι πουτσόδουλοι) και παρά τις μεταξύ τους διαφωνίες για το χρώμα των προφυλακτικών, οι πισωγλέντες αυτοί πασιβιστές έχουν αναλάβει εργολαβικά να λοιδωρούν το μουνόδουλο καθεστώς.   



Φυσικά τα απολυταρχικά ληστοκρατικά καθεστώτα δεν πέφτουν με μειξοτραβεστικά κραξίματα και δεήσεις στον Αποδώ.  Οι επικεφαλής ποδίτσες το γνωρίζουν αυτό και έτσι οι φωνές αυτών των ακίνδυνων σεξομειονοτικών διαφωνούντων γίνονται δεκτές με ευμένεια και μάλιστα σπονσοράρονται ενώ όλες οι υπόλοιπες θάβονται στο βαθύτερο ρατσιστικό πηγάδι.  Οι «αντίθετοι» είναι ελεύθεροι να κριτικάρουν την μονομέρεια και την εξωτερική μορφή του μουνοδουλισμού αλλά σε κανέναν δεν επιτρέπεται να θίξει την ουσία της σταλινικού τύπου ιδεολογίας του. 



Ο φιλελεύθερος μουνοδουλισμός (του οποίου τους χορηγούς εκπροσωπεί μόνιμα ο πονηρός Πειραιώτης δόκτωρ Ανανδριανόπουλος) είναι γενετικά μεταλλαγμένο φρούτο που μας ήρθε κατευθείαν από τα ντιβάνια των ψευτοφιλοσόφων-ψυχαναλυτών.  Δουλειά του παραπάνω παλιόπουστα ήταν και είναι η προσαρμογή των μυαλών της ιθαγενούς πλέμπας στο «δώρο» των εξ Εσπερίας Δαναών.





Ο εθισμός σε κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά ακριβό, βλαβερό και εθνοκτόνο δεν «συνέβη», αλλά σχεδιάστηκε προσεκτικά σε στρατιωτικά think tank της νέας αυτοκρατορίας.  Ο γεροντοκαψουρώδης μουνοδουλισμός που είναι ίσως η χειρότερη μορφή της αρρώστιας, διαδόθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας.  Κορυφαίο παράδειγμα μουνόδουλου ηγέτη υπήρξε ο Αντρέας Παπαεβραίου.  Ένας γίγας του σοσιαλ-μουνοδουλισμού που σκεφτόταν πάντα με την πούτσα του.  Το δρομαίο παπάρι αυτού του πολιτικού κτήνους γάμησε την Ελλάδα από όλες τις τρύπες.  Ένα φιλόπουτσο μπαζοαιδοίο που έζεχνε παρτουζοχύσια, έσερνε για χρόνια το πασοκικό καράβι στις ξέρες. Μαζί χτυπιόταν στα κατσάβραχα και η ακυβέρνητη, άμπαλη χώρα. Οι διάφοροι γλοιώδεις Πέτροι που έπαιξαν τον ρόλο της καμαριέρας στην κουλτούρα της καταναλωτικής ψευτο-χλιδής επιλέχθηκαν με προσοχή  από τους πασοκόφρονες ποδιτσοφόρους πράκτορες της CIA.  Όμως όπως έδειξαν οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών, οι προδότες αιχμής δεν έχουν κομματικές ή άλλες πολιτικές διαφορές.  Η ανηθικότητα είναι διακομματική.  Δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί ντιλάρουν εξ αδιαιρέτου την υπερπόντια προπαγάνδα και με τα μασονικά ΜΜΕ προστατεύουν τους εισαγωγείς της.






Η μπαζοποίηση των γυναικών και ο ταυτόχρονος εγκλωβισμός των ανδρών σε φαντασιώσεις χολιγουντιανού τύπου είχε στόχο να εντείνει το αίσθημα της ματαίωσης (frustration) και στα δύο φύλα. Με παράλληλη ανεξέλεγκτη προπαγάνδα υπέρ του στιγμιαίου σκουπιδοφαγητού και την ουσιαστική αχρήστευση του ελέγχου στα τρόφιμα το αόρατο συνδικάτο κατάφερε να επιβάλλει τις καρκινογόνες χημικές υποσαβούρες ως γκουρμεδιές.  (Να θυμίσω σε αυτούς που στρώνουν συνέχεια κώλο προς τα δυτικά ότι η νόσος των τρελών αγελάδων δεν ήρθε από την Αφρική αλλά από το «πολιτισμένο» και «πιστοποιημένο» ευρωπαϊκό κατάστημα των υπογείων όντων). Τα διατροφικά απόβλητα των οποίων η εισαγωγή θα έπρεπε να απαγορεύεται επί ποινή θανάτου, όχι μόνο φιγουράρουν μπροστά-μπροστά στα ράφια των σούπερμάρκετ αλλά έχουν γίνει απαραίτητα στην πλειοψηφία του ανεύθυνου και ανεγκέφαλου πληθυσμού.  



Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η ανθρώπινη συμπεριφορά και οι επιμέρους επιθυμίες καθορίζονται -ως ένα σημείο- από μια σειρά ενδοσωματικών χημικών αντιδράσεων. Υπάρχουν σκευάσματα που μειώνουν την επιθετικότητα, την σεξουαλική επιθυμία ή ακόμα και την ισχύ του ανοσοποιητικού.  Σε περίπτωση χορήγησης περισσοτέρων του ενός χημικών την ίδια στιγμή (κοκτέηλ) οι ενέργειες και οι παρενέργειες μπορούν να ποικίλουν αφάνταστα. Η ελεύθερη διαχείριση τέτοιων χημικών από ιδιωτικές εταιρείες, η ανυπαρξία ουσιαστικού ελέγχου και η δόλια περιχαρακωμένη γνώση των επιπτώσεων των κοκτέηλ χημικών πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό επέτρεψαν σε κάποιους να ελέγχουν μυστικά την δύναμη ανανέωσης των εθνοτήτων.  Με την εισαγωγή στο ανθρώπινο σώμα κρίσιμων ουσιών κυρίως μέσω της διατροφής και δευτερευόντως μέσω των προϊόντων ατομικής περιποίησης (σκατοκαλλυντικών), αυτοί που ελέγχουν τις πολυεθνικές-τέρατα έχουν ανατρέψει την χημική ισορροπία στην πλειοψηφία του πληθυσμού.   




Στη χώρα μας, η χημική «δίαιτα» είχε δύο επιδιώξεις:

Άμεση επιδίωξη ήταν ο πλήρης αποπροσανατολισμός της Ελληνίδας από την τεκνοποίηση και το σπάσιμο της εθνικής αναπαραγωγικής αλυσίδας. Φτάσαμε στο σημείο σήμερα ελάχιστες γυναίκες να έχουν την επιθυμία να κάνουν παιδιά. Παρόλο που ζούμε σε οικόπεδο γωνία, καταλήξαμε να έχουμε τον χειρότερο δείκτη γεννήσεων στην Ευρώπη και έναν από τους χειρότερους στον πλανήτη. Το ένστικτο της αναπαραγωγής που είναι το δεύτερο πιο ισχυρό στον άνθρωπο, μετά από αυτό της επιβίωσης, έπαψε να υφίσταται στην Ελλάδα μέσα σε λιγότερο από τριάντα χρόνια.  Δεν είναι μόνο η φιλοσοφική επιχειρηματολογία κατά των γεννήσεων που φταίει γι αυτό. Πέρα από την πνευματική «δίαιτα» της «καριέρας» ή της «ανέμελης ζωής» με σκυλί αλλά χωρίς παιδί, οι λόγοι πρέπει να αναζητηθούν και στην χημική «δίαιτα».  Οι σύγχρονες Ελληνίδες συνεργάζονται άψογα με τον κατακτητή, τρώνε τα μπαζοφαγητά του, καπνίζουν τον καρκίνο του, μπλαστουρώνονται με τα τοξικά προϊόντα «ομορφιάς» του και καταπίνουν τα προπαγανδιστικά φλόκια του.  Όμως το χειρότερο όλων είναι πως μεταβιβάζουν αμάσητη την σωματική και ηθική υποδούλωση στους απογόνους τους (όσες καταφέρνουν να αποκτήσουν τέτοιους).  Η πούτσα που έχει φάει το θηλυκό και μαζί του ολόκληρο το έθνος από την διεθνή άρχουσα συμμορία είναι πρωτοφανής αλλά για την ώρα αόρατη.




Πέρα από τον άμεσο σκοπό της, η απρόκλητη διατροφική επίθεση εναντίον μας, είχε και έναν απώτερο:  να πλήξει την λυκούργεια  οικονομία εθνικών δυνάμεων την οποία αταβιστικά ακολουθούσε η ελληνική οικογένεια.  Μέσα σε λιγότερο από μια δεκαπενταετία κάθε ελληνικό νοικοκυριό βρέθηκε να κουβαλάει στις πλάτες του 1-2 άχρηστους, ανίκανους προς εργασία και πνευματικά αδρανείς μπόγους.  Το τελευταίο που θα επιχειρούσαν αυτές οι εξαρτημένες από το σκουπιδομενού  κουραδομηχανές θα ήταν το να προβάλλουν αντίσταση στον οποιονδήποτε.  Το συνολικό αμυντικό οικοδόμημα του έθνους που βάδιζε προς κατεδάφιση, έφαγε και τον τελευταίο σεισμό:  Την καταναλωτική επίθεση του μουνόδουλου μηδενισμού.  Ακόμα και σε καιρό υψηλής ανεργίας είναι χιλιάδες τα ζώα που πληρώνουν για  να αλλάξουν την αξιοπρεπή εξάτμιση του αυτοκινήτου τους και να βάλουν στη θέση της μπουριά από ξυλόσομπες.  Αυτοί οι πνευματικά ανάπηροι γουρουνομουνόδουλοι γκαζώνουν στα κέντρα των πόλεων προσπαθώντας να σπάσουν τους κινητήρες τους και τα δικά μας τεντωμένα νεύρα, γιατί για να γαμήσουν καίγοντας βενζίνη χλωμό το κόβω.  Εννοείται ότι όποιος τους πυροβολήσει θα έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου.



Η μανιοκαταθλιπτικής μορφής διαρκής εμμονή του μουνοδουλισμού που οδηγεί στην παράφρονα όσο και άσκοπη καταδίωξη του περιφερόμενου χυδαιοαιδοίου καταναλώνει τους πόρους του έθνους πιο γρήγορα κι από τις πουστιές της τρόικας.  Ο εθισμός στην σκλαβικού επιπέδου μουνο-υπακοή δεν «έτυχε».  Σχεδιάστηκε προσεκτικά και επί δεκαετίες με βάση τις ειδικές ανάγκες του ιθαγενούς και είχε αρωγό τον ορθόδοξο μεγαλοπρεζέμπορα.  Αυτόν τον σκοτεινό οργανισμό που δεν διστάζει να θυσιάσει σε κάθε καμπή της ιστορίας εκατομμύρια ανθρωπο-πρόβατα για να πετύχει ως βαμπίρ την αιώνια ζωή και κυριαρχία του πάνω στο έθνος.  Αυτός είναι ο ρόλος που του έχει ανατεθεί εδώ και 2.000 χρόνια από τους παγκόσμιους τοκογλύφους: Να διακινεί την παραγόμενη μαστούρα και να εξασφαλίζει την παραμονή των υπηκόων-πελατών σε κατάσταση εξάρτησης.  


Η σύνδεση θρησκείας και μουνοδουλισμού έγινε εμφανής όταν το φοβικό-ενοχικό πλέγμα το οποίο είχε επιβληθεί στον γυναικείο πληθυσμό του Ελληνικού Χώρου ως προς την χρήση του αιδοίου του άρχισε να υποχωρεί υπό την πίεση της δήθεν φεμινιστικής «επανάστασης».  Το ότι τέτοια «επανάσταση» ούτε έγινε, ούτε ήταν ποτέ αναγκαία στα εύφορα πολιτισμικά εδάφη που γέννησαν την Σαπφώ, την Κλεοπάτρα, την Υπατία και την Μαντώ Μαυρογένους είναι προφανές σε αυτούς που γνωρίζουν σε βάθος τα ελληνικά ήθη.  Αυτό που έγινε ήταν η σιωπηρή μετάταξη του ελληνισμού από καταδιωκόμενο γένος σε είδος που πρέπει να καταστραφεί.  Αυτή η μετάταξη επέβαλε και την μετάλλαξη: Οι προγονικές γυναικείες αρετές πετάχτηκαν στα σκουπίδια.  Η συμφεροντολόγα, τσιγκούνα και ανήθικη ελεεινίδα έγινε μεμιάς το αναπαραγόμενο πρότυπο.  Ούτε παιδιά θέλει να κάνει, ούτε γονείς να περιθάλψει, ούτε τις αξίες του χώρου να υπερασπιστεί.  Η αναγεννητική και ζωοποιός δύναμη του έθνους μετατράπηκε σε ένα γαμημένο από το εξουσιαστικό σύστημα ερπετό που κοιτάζει να επιβιώσει καταστρέφοντας ό,τι βρίσκεται γύρω της.  Κλεισμένο στον ψεύτικο μικρόκοσμο του καθρέφτη και αδυνατώντας να εκλογικεύσει οτιδήποτε βρίσκεται έξω από την σφαίρα των δοτών επιθυμιών, το θηλυκό σύρεται σε έναν μονόδρομο που η κατάληξή του θα είναι ολέθρια όχι μόνο για το ίδιο αλλά για το μουνόδουλο αρσενικό.  Βάζω στοίχημα (και εύχομαι να το χάσω) ότι σε 10 χρόνια από σήμερα ο γάμος και η τεκνοποίηση με σαύρες θα είναι …trend.  Ο ορθόδοξος ναρκέμπορας ενώ αντιδρά δυναμικά και αποτελεσματικά σε ό,τι θίγει τις ανίερες τσεπάρες του, δεν κάνει απολύτως τίποτα σε ό,τι θίγει την ύπαρξη του έθνους.  Ως πόλος εξουσίας στηρίζει το καθεστώς του μουνοδουλισμού γιατί του επιτρέπει να διοικεί τον άρρενα πληθυσμό μέσω του πρωκταιδοίου και να εκταμιεύει εισφορές, αλλά κυρίως γιατί διαιωνίζει την αμάθεια και τον σκοταδισμό με την προμελετημένη δολοφονία του ελεύθερου ανδρικού χρόνου. 

Ασκήσεις - Δραστηριότητες:
1. Πόσες εργατοώρες παρακάλι ξοδεύει ο μέσος μουνόδουλος για να πείσει μια έχιδνα να τον παντρευτεί;  
2. Πόσοι μουνόδουλοι στους εκατό που υποστηρίζουν ότι δεν πιστεύουν στον Γιαβέ παντρεύονται σε εκκλησία επειδή το απαιτεί το αιδοίο;
3. Πόσα μωρά παραδίδονται στα νύχια των σκοταδιστών να τα βαφτίσουν δούλους του εβραϊκού γκόλεμ επειδή ο μουνόδουλος πατέρας τους δεν τολμάει να τιμήσει τα αρχίδια που του έδωσε ο παππούς;




Το γαμήσι δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια φυσική ανάγκη όπως το φαΐ, το χέσιμο και ο ύπνος.  Για να λειτουργήσει σωστά το σώμα και το μυαλό οι φυσικές ανάγκες πρέπει να ικανοποιούνται με κάποια κανονικότητα.  Η ορθόδοξη μασονία είχε κλειδώσει για αιώνες το αιδοίο μαζί με την επιστημονική γνώση στο μπαούλο των προσωπικών της περιουσιακών στοιχείων οπότε είναι δύσκολο να πείσει ότι δεν έχει πια καμιά επιρροή σε αυτό που συμβαίνει. Η μετάλλαξη του σκεπτόμενου πολίτη των αρχαίων χρόνων σε μοιρολάτρη, ανεπρόκοπο αιδοιοθήρα δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας αόριστης «πολιτισμικής αλλαγής» αλλά τοκογλυφική πατέντα αυτών που αντικατέστησαν την φιλοσοφία με την θεολογία, με επιχειρήματα το τσεκούρι και τον βούρδουλα.  Ξέρει πολύ καλά ο χριστιανός νταβατζής σε ποιόν κατέληξε το μουνί γιατί ο ίδιος έκανε πλάτες για την συναλλαγή.  Κατά την διάρκεια των αιώνων αλλά και σήμερα, η στάση του χριστιανοπρεζέμπορα ο οποίος στηρίζει το κατοχικό κράτος και στηρίζεται από δαύτο, είναι αταλάντευτη: Τιγκάρετέ τους στην ζά.  Δώστε τους περισσότερη μαστούρα από όση μπορούν να καταναλώσουν.  Κρατήστε τους μακριά από ιστορικά διλήμματα.  Και πάση θυσία: Μην τους δίνετε χρόνο να σκεφτούν την κατάστασή τους.   




Η έκφραση “Δεν το αξίζω;” που προηγείται σχεδόν σε όλες τις καταναλωτικές αποφάσεις πριν το χέρι του μουνόδουλου μπεί στην τσέπη, είναι ένα ρητορικό ερώτημα και δεν έχει σχέση με οποιαδήποτε οικονομική ή λογική διαδικασία. Είναι φιλοσοφικό επιχείρημα (σοφιστικό με την κακή έννοια) και ως τέτοιο δεν μπορεί να απαντηθεί παρά μονάχα με αντίστοιχης παπαριάς φιλοσοφική κλανιά. Κάλλιστα ο ερωτών μπορεί να το απευθύνει στο υπέρτατο Όν και να περιμένει στωικά τον θάνατο ώστε να μην μάθει ποτέ την απάντηση.  Η επιδιωκόμενη μέσω των αγορών γκλαμουριά που θα φέρει δήθεν την σεξουαλική επιτυχία και την πρόσβαση στα «μωράκια» αποτελεί το όχημα των ανίσχυρων μουνολιγούρηδων που όπως και να παίξουν θα χάσουν.  Δεν ξέρουν ότι κάποιοι άλλοι έχουν αποφασίσει πριν από αυτούς γι αυτούς.  Νομίζουν ότι παίζουν με ίσους όρους ή ότι έχουν ελπίδες να γαμήσουν τον φωτοσοπιαρισμένο υπερμούναρο των περιοδικών.  Μοιραία και καταθλιπτικά αυτό που τους αναλογεί είναι η υπερλιπώδης μπαζόλα της βρωμογειτονιάς τους. 
  



Το αβίαστο συμπέρασμα είναι ότι ο εχθρός κερδίζει όχι γιατί είναι ισχυρότερος αλλά γιατί είναι καλύτερα διαβασμένος.  Ξέρει πολύ καλά με ποιους έχει να κάνει και μας παίζει μουνοδουλότερμα στο γαμημένο το γήπεδό μας. 



Το κλάμα και ο οδυρμός του (κατά στουρναρικό τεκμήριο) περιούσιου λαού συνεχίζονται μαζί με τα μπάνια.  Το ξαναλέω για πολλοστή φορά ότι ο «πόνος» του ανέκδοτου οπιομανούς πλήθους με αφήνει παγερά αδιάφορο.  Ένας λαός που δεν μαθαίνει από τα παθήματά του, που ξεχνά εύκολα ποιοι τον γάμησαν, που αμφισβητεί μόνο αυτούς που έχουν τις πραγματικές απαντήσεις και που δείχνει έλεος εκεί που πρέπει να είναι αμείλικτος, αξίζει την καριόλα την τύχη του.  





«Τι φταίει ο λαός για την αγραμματοσύνη του;» . «Τι φταίει ο λαός για την παιδεία που παίρνει;» Θα φτύσω χαλαρά πάνω σε αυτές τις ύπουλες αριστερόστροφες παπαριές.  Όποιος θεωρεί τον λαό αθώο είναι ακριβώς αυτός που σκοπεύει να τον χειραγωγήσει.  Φυσικά και φταίει ο γαμημένος ο πορνολαός, γαμώ το σπίτι του! Κανείς δεν τον υποχρεώνει να βλέπει τις κατασκευασμένες ειδήσεις στο σκατοκούτι ή τις ψωλοσειρές με τους τουρκόγυφτους που παριστάνουν τους πολιτισμένους.  Κι όμως είναι ελάχιστοι εκείνοι που το έχουν κλείσει.  Κανείς δεν τον υποχρεώνει να ψηφίσει τους μασονόδουλους.  Κι όμως κάθε τρεις και λίγο τους νομιμοποιεί να μας γαμάνε. Το μόνο που κάνει αυτός ο μπουζουκολαός είναι να πίνει φραπέδες και να διαμαρτύρεται άσκοπα.  Φταίει γιατί είναι πνευματικά οκνηρός, φταίει γιατί έχει απαιτήσεις μόνο από τους άλλους ενώ ο ίδιος δεν κάνει τίποτα, φταίει γιατί είναι ηλίθιος και βγάζει μόνος τα μάτια του, φταίει γιατί είναι δειλός για να πάρει πολεμικές αποφάσεις, φταίει γιατί είναι άνανδρος να αντισταθεί, φταίει γιατί είναι ελεήμων μαλάκας και δεν παίρνει τα κεφάλια των εχθρών του όπως κάνουν αυτοί σε κάθε ευκαιρία και φταίει επειδή αρνείται να μάθει την ιστορία του.




Αντικειμενικά ένας τέτοιος λαός δεν αξίζει ούτε ελευθερίες, ούτε δημοκρατία, ούτε ψωμί, ούτε οίκτο, ούτε τίποτα.  Και αυτό ακριβώς συμβαίνει.  Γιατί διαμαρτύρονται λοιπόν τα υποζύγια;  Τι έκαναν για να πετάξουν από πάνω τους το βάρος; Ο δρόμος είναι ανοιχτός.  Για να ανατρέψει τους τυράννους, φτάνει να ΘΕΛΕΙ.  Όμως δεν θέλει να πετάξει το σαμάρι ο γάιδαρος λαός. Παρακαλάει και προσεύχεται ο νέος ιδιοκτήτης να του βάλει ένα σαμάρι που τον χτυπάει λιγότερο στα πλευρά κι ένα καπίστρι που να μην τον σφίγγει πολύ.  Έχει δεχτεί την κατάστασή του ο ανεύθυνος «καλοκάγαθος» όνος.  Την έχει εμπεδώσει επί αιώνες.  Σαμάρι και βίτσα. Γι αυτό και περιμένει την λύτρωση στην μέλλουσα ζωή (που δεν υπάρχει).  Αν υπήρχε τέτοια ζωή, κι εκεί ριγμένος θα ήταν ο αρχίδας, τους καμπινέδες του παραδείσου θα ξεσκάτιζε, να είναι σίγουρος γι αυτό.







Σχεδόν ποτέ δε μιλάω για «λαό» παρά μόνο για «πολίτες».  Η λύση –αν έρθει- θα έρθει από ατομική πρωτοβουλία.  Όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και περισσότεροι πολίτες έρθουν κοντύτερα μεταξύ τους αλλά και στις εθνικές απόψεις και στην εθνική συνείδηση και κατανοήσουν ότι το φιλοσοφικά και ιστορικά σωστό είναι και το εθνικά ζητούμενο, τότε κάτι μπορεί να γίνει.  Είναι κρίμα, γιατί κοιτάζει κανείς γύρω του και ανάμεσα στις λαμογιόφατσες, στους πουλημένους, στους υποκριτές και στους γυμνοσάλιαγκες βλέπει μια νέα γενιά που έχει ταλέντο και αξία αλλά που είναι προκαταβολικά συμβιβασμένη, ληστευμένη, γαμημένη και χαμένη.





ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! Το ξαναείπα: Η κρίση είναι ΗΘΙΚΗ!  Κρίση ποιότητας υπάρχει, κρίση ηθικών αξιών και κρίση εθνικής ταυτότητας.  Από αυτούς που έχουν ακόμα δουλειά, ο ένας στους πέντε εργάζεται κανονικά. Οι υπόλοιποι τέσσερις εξακολουθούν να κωλοβαράνε μεγαλοπρεπώς. 




Γαμημένες τεμπέλες ελεεινίδες βάλτε κάτω το χοντρόκωλό σας και δουλέψτε ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ.  Αν οι πόρνες μανάδες σας δεν μπορούν να χρησιμέψουν σε τίποτα, πάρτε για πρότυπο τις γιαγιάδες ή τις προγιαγιάδες σας ή έστω τις σύγχρονες Αλβανίδες που δουλεύουν στα μαγαζιά των λαμόγιων πατεράδων σας. Αν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε άλλο, κάντε τουλάχιστον παιδιά.




Το αυτό ισχύει για τους ψευτάντρες, τα οκνηρά οπαδόσκυλα των εφοπλιστικών βρωμοσυλλόγων που ξημεροβραδιάζονται στις παραλιακές καφετέριες. Τους «φραπεδόπουστες» όπως πολύ εύστοχα τους αποκαλούν οι Αλβανοί.  Μύες φούσκα με αναβολικά, ολόσωμα τράιμπαλ τατουάζ, ψευτομαγκιά, χρυσαυγίτικη νοοτροπία και την γκόμενά τους που έχουν να την γαμήσουν χρόνια την ξεκωλιάζει ο σκυλάραπας με τα DVD.  Ούστ παλιόρατσα!  Κοπρίτες δουλέψτε, πολεμήστε, εξεγερθείτε ! Για ποια κρίση ωρύονται οι μπινέδες στο σκατοκούτι; Κρίση το λένε αυτό το χασομέρι; Πρέπει να έρθει κανονική κρίση, πόλεμος, πείνα, αρρώστια, θάνατος, μπας και γίνουν άνθρωποι τα πρωτόζωα.




Οι σκεπτόμενοι και οι σκεπτόμενες παρηγορηθείτε.  Όλα έχουν ξανασυμβεί:

«Άνδρας υμών εθεασάμην υπήνην μη έχοντας, τους μηρούς και τα σκέλη λείους τε και λευκούς, μαλακάς χλανίδας ημφιεσμένους και λεπτάς, δακτυλίους πολλούς και καλούς περικειμένους, υποδεδεμένον υπόδημα το ιωνικόν.  Ούκ επέγνων ούν τους λεγομένους πρέσβεις, η δε επιστολή Λακεδαιμονίους έφασκεν

«Είδα άντρες δικούς σας να είναι έχουν ξυρισμένα τα γένεια, τους μηρούς και τις γάμπες αγύμναστες και λευκές, ντυμένους με λεπτά και μαλακά επανωφόρια, τα χέρια τους φορτωμένα με πολλά και ωραία δαχτυλίδια, στα πόδια να φορούν ιωνικά υποδήματα. Δεν αναγνώρισα λοιπόν από ποιο μέρος ήταν αυτοί οι αποκαλούμενοι πρέσβεις, η επιστολή έλεγε ότι ήταν Λακεδαιμόνιοι.»

(Απάντηση του Απολλώνιου του Τυανέως προς τους Εφόρους των Σπαρτιατών που είχαν στείλει αντιπροσωπεία με αίτημα να τον πολιτογραφήσουν πολίτη της Σπάρτης και να του στήσουν ανδριάντα, όπως αναφέρει ο Φιλόστρατος. Ρόμπα τους κάνει τους Σπαρτιάτες της παρακμής ο μετέπειτα εξαφανισμένος από το μασονείο της «ορθοδοξίας» μέγας θεραπευτής και φιλόσοφος).


Υπάρχουν μερικοί  που ενώ έχουμε εισέλθει στην τρίτη φάση του πολέμου νομίζουν ακόμα ότι βρισκόμαστε σε καιρό ειρήνης.  Η διάλυση των σχολείων από τον Σκατίγερο Παπανδρέου δεν ήταν καθόλου τυχαία. Στα υπό κατάληψη λύκεια ανδρώθηκε η κυριαρχία της παχύσαρκης σαβούρας των γουρουνοαιδοίων και  του νεαντερνταλικού οπαδικού τεμπελοσυνδικαλισμού.  Μαζί με τα νεοναζιστικά αυγά  εκκολάφθηκε και το αυγό του κομμουνιστικού φιδιού: ο μασονευλογημένος ηγέτης Αλεξάκης.  Η ανύπαρκτη ευρωαριστερά της λαμογιάς και της χρηματικής συναλλαγής αφενός και τα μπάσταρδα απολειφάδια των ταγματασφ-αλητών της κατοχής αφετέρου, αναβαθμίστηκαν σε μόνες εθνικές ελπίδες.  Και πάλι ο ορθόδοξος πρεζέμπορας έπαιξε τον ρόλο του πίσω από το παραβάν. Ο πολιτικός γάμος και η φορολόγηση της περιουσίας τους, τους ενοχλούσαν τότε και η άνοδος του αρχαιόφιλου εθνικισμού τους ενοχλεί σήμερα.  Τίποτε άλλο δεν βλέπει η πουτσόδουλη σαύρα στον μπαζωμένο με σκατά ορίζοντα.



Στην καλοκαιρινή αποχαύνωση κι ενώ οι ιθαγενείς απολάμβαναν την σιέστα και μια σύντομη μαλακία κάτω από τα σομπρέρος τους, η Ξυνίλα-Τραβελέρ ξαναχτύπησε.  «Δεν έχουμε όραμα» είπε η τροπαιούχος ευρωγίδα.  Σίγουρα δεν μιλάει για καταναλωτικό όραμα η πουτσομπαγκέτα γιατί τέτοιο έχουμε και δεν το αλλάζουμε 40 κρίσεις να έρθουν.  Για «εθνικό» όραμα μιλάει το σούργελο και ακόμα γελάω με την δήθεν κόντρα με το άλλο μασονικό διεθνοζόμπι του Σύριζα, την Ρεπούση.  Σιγά το θέατρο μπαγιατεμένες μασονοπορνόγριες θα σκίσετε καμιά καλτσοδέτα.




Λέτε να είναι τυχαία η στιγμή που διάλεξε αυτό το μουνολείψανο να επανεμφανιστεί; Μήπως την βάρεσε η ζέστη την σαπιόλα και όλα αυτά που λέει είναι γεροντικές μάντολες;



Επειδή δεν πιστεύω ούτε στην τύχη ούτε στη ζέστη, ας ρίξουμε μια ματιά πίσω:  Αυτή η σκατομασόνα ακόμα κι όταν λέει μαλακίες, ξέρει τι λέει.  Επί χρόνια επαναλαμβάνει αυτό που την έχουν δασκαλέψει τα αφεντικά της. Η ίδια είναι που λέει και ξαναλέει εδώ και χρόνια ότι «η Ελλάδα είναι η μόνη από τις βαλκανικές χώρες που δεν απελευθέρωσε την πρωτεύουσά της από τους Οθωμανούς».  Αυτή η πούστικη παπαριά έχει αναπαραχθεί τόσες χιλιάδες φορές ώστε έχει γίνει κτήμα ακόμα και των θαμώνων των καφενείων.  



Ποια «πρωτεύουσά της» μωρή ποδιτσοσκισμένη κλασομπανιερόγρια; Σε ποια ακριβώς περίοδο η σκατούπολη του Βοθροσπόρου ήταν πρωτεύουσα Ελληνικού Χώρου;

…Όταν οι καθαρόαιμοι Εβραίοι «πατέρες» της συνοδικής πουστορθοδοξίας ανεβοκατέβαζαν αυτοκράτορες και νομοθετούσαν σε βάρος των αυτοχθόνων; 

…Όταν ο ισπανόγυφτος Θεοδόσιος έσφαζε τους Έλληνες;

…Όταν ο Ιουστινιανός καταργούσε τις φιλοσοφικές σχολές;

… Όταν το βυζαντινό κωλοχανείο έκανε ό,τι μπορούσε για  να διαλύσει τα απομεινάρια της ελληνικής συνείδησης και μετέτρεπε τους πολίτες σε φορολογούμενα ζώα, αδειάζοντας σκόπιμα τους στρατώνες και γεμίζοντας τα μοναστήρια; 

…Όταν τα χρόνια της αφύπνισης οι Κομνηνοί είχαν στήσει εκατονταετή οικογενειακό εμφύλιο; 

…Όταν ο γαμημένος πατριάρχης Γεννάδιος έκαιγε τα βιβλία του Πλήθωνα;

…Όταν το παπαδαριό συμφωνούσε κρυφά με τον Μωχαμέτη την παράδοση της ψευτο-αυτοκρατορίας και την σκλαβιά για να κρατήσει τα προνόμιά του;  

… Όταν οι Παλαιολόγοι παρέδιδαν τον Μυστρά χωρίς μάχη;

Πότε θα σταματήσεις να λερώνεις τα βιβλία της ιστορίας με τα κάτουρα του άνυδρου αιδοίου σου, μωρή διδακτορική πατσαβούρα;





Ποτέ η αρχαία Ελλάδα δεν είχε πρωτεύουσα. Ηγεμονίες πόλεων είχε που άλλαζαν κάθε τόσο. Η μόνη –άτυπη- πρωτεύουσα που είχε ποτέ εντός ελλαδικού χώρου ήταν για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δια της βίας η Πέλλα των Μακεδόνων.  Εκτός ελλαδικού χώρου, επίσης για πολύ σύντομο διάστημα, υπήρξε η Βαβυλώνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. ΑΥΤΗ ήταν πρωτεύουσα με όραμα. Του ελληνισμού ως ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ.  Αυτήν θα είχε επιστημονικό ενδιαφέρον να πάρουμε, την άλλη την Βρωμούπολη μπορούν να την βάλουν στον κώλο τους.


Οφείλουμε να κατανοήσουμε την σκληρή αλήθεια:  Η ρωμαϊκή και η βυζαντινο-μεσαιωνική Ελλάδα είναι μια διαλυμένη κατεχόμενη χώρα.  Από την εισβολή των Ρωμαίων και μετά περνούν αιώνες μόνο με σφαγές, εξεγέρσεις, νέες σφαγές και νέες εξεγέρσεις.  Ποτέ οι ξένοι δυνάστες δεν είχαν φιλελληνικά αισθήματα παρά μόνο από καπρίτσιο όπως ο Νέρωνας.  Δεν είχαν ούτε κάν αισθήματα ανοχής απέναντι στον ανυπεράσπιστο πληθυσμό.  Πλιάτσικο, δολοφονίες, βασανιστήρια και καταστολή ήταν η πολιτική των εισβολέων.  Ρωμαιοκρατία, Ενετοκρατία, Φραγκοκρατία, Βυζαντινοκρατία, Τουρκοκρατία, από το 146 προ χεσίματος ως το 1821 μετά το χέσιμο παράλληλα με τις απόπειρες των Ελλήνων σε επίπεδο γραφειοκρατίας να ελέγξουν (έμμεσα) τις κατοχικές εξουσίες, εκατοντάδες επαναστάσεις πνίγονται στο αίμα.  



Το ε.ε. 8821 εφευρίσκεται από το παράρτημα του Σανεντρίν, την Μεγάλη Στοά της Αγγλίας, η νέα πατέντα κατευνασμού. Ο ξένος δυνάστης παίρνει την μορφή του νεοελληνικού «εθνικού» κράτους.  Αυτό το έκτρωμα είναι έκτοτε ο μεγαλύτερος εχθρός του Έθνους.  Ξένες δυνάμεις συνεχίζουν να κατέχουν το έδαφος και να λυμαίνονται τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας χωρίς να φαίνονται πια. Ξένοι τραπεζίτες κλέβουν τους κόπους των πολιτών και ελέγχουν όλη την οικονομική δραστηριότητα και την υπεραξία της προς όφελός τους.  Ξένοι φωστήρες ελέγχουν την εκπαίδευση με τα τσιράκια τους, τους μασόνους και το παπαδόσογο. Ο στρατός κατοχής αποτελείται από ντόπιους γενίτσαρους και μισθοφόρους μπάτσους. Μονάχα όταν τα πράγματα γίνονται σοβαρά και τα προνόμια των τοκογλύφων απειλούνται άμεσα από τους ιθαγενείς, εμφανίζονται οι ξένοι στρατοί να επιβάλλουν την αμάθεια και την «τάξη».



Η Πελοπόννησος είναι ένας τόπος όπου για αιώνες ξεκινούν επαναστάσεις.  Αυτό δεν οφείλεται στην τύχη.  Πέρα από την μορφολογία του εδάφους, είχε την μεγαλύτερη συγκέντρωση δωρικών πληθυσμών στον Ελλαδικό χώρο.  Ακόμα και σήμερα στις γειτονικές της Αιτωλοακαρνανία και Δωρίδα απ’ όπου αντλούσε ενισχύσεις, οι ορεινοί δεν λένε «κάνει ζέστΗ», αλλά «κάνει ζέστΑ».  Δεν είναι λίγο περίεργο που οι «Αλβανοί» της φαλμεραϊκής ψευτιάς έχουν πάππο προς πάππο αρχαιοελληνικά ονόματα και μιλούν ακόμα και στις αντεθνικές μέρες μας με τους κανόνες της δωρικής διαλέκτου;  Η μέση πελοποννησιακή προφορά είναι ουδέτερη και ξερή και δεν έχει καμία σχέση με την ιωνική μελωδική προφορά που συναντάμε στην Αθήνα, σε κάποια νησιά και στις προσφυγικές συνοικίες.  



«Ιδού ο Άρης
Εσάς προσμένει
Και οπλισμένη
Έσθ’ η Παλλάς
Πατρίς μου χαίρε
Θεός ποθεί σε
Φίλη Ελλάς»
(Πολεμικό εμβατήριο του 1823)

Είμαι 300% βέβαιος ότι το παραπάνω δεν ψάλθηκε μέσα στην Αγία Σαύρα, όμως κάποιοι το είχαν και το τραγουδούσαν και σίγουρα τους ενέπνεε για να μείνει ως εμάς.  Η ορθόδοξη παραμύθα ότι η Ελληνική Θρησκεία επανεμφανίστηκε στις μέρες μας ως αναβίωση ωθούμενη από ξένους κύκλους, μόνο χαμόγελα φέρνει σε αυτούς που ασχολούνται με το ψάξιμο στα ξεχασμένα ντουλάπια της ιστορίας.  Η Ελληνική Θρησκεία δεν αναβιώνει σήμερα, απλά γιατί δεν πέθανε ποτέ κουφάλα χριστιανέ νεκροθάφτη.  Η ουσία της επιβίωσε με δύο τρόπους: 1. Μέσω των μυστών και των πιστών στις φιλοσοφικές αξίες πολιτών που συνέχισαν να τηρούν κατ’ ιδίαν τις εθνικές παραδόσεις και 2. Μέσω της ίδιας της εβραϊκής λαίλαπας, ροκανίζοντάς την από μέσα και κάνοντας τα δόγματα, τις τελετές και τις προσταγές της πουτάνα. Αλήθεια, τώρα που σταμάτησε να πέφτει ξύλο από τους βασιλοχουντικούς μπάτσους, πόσοι νηστεύουν το Πάσχα; Όλα τα οβελιστήρια γεμάτα με «πιστούς» είναι και η πίτσα ζαμπόν-τυρί-μπέικον πάει σύννεφο με διανομή κατ’ οίκον για να μην καρφώνονται οι «χριστιανοί».




Δεν σας υποψιάζει ρε αμνοί του θεού που ενώ «ζούμε μια υπέροχη και αδιατάρακτη συνέχεια αιώνων» δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα;  Δεν σας μπερδεύει που «ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός ενσωματώθηκε στην ορθόδοξη χριστιανική παράδοση και μαζί δημιούργησαν το θαύμα του ελληνοχριστιανικού ιδεώδους;».  Ας υποθέσουμε προς στιγμήν ότι είναι νηστήσιμα το κοντοσούβλι, το λουκάνικο και η πανσέτα.  Το χριστιανικό κομμάτι το βλέπουμε και το ακούμε πεντακάθαρα (εκκλησίες, παρεκκλήσια, εικονοστάσια, καμπάνες, δοξολογίες, λιτανείες κλπ.). Εκείνο το καψερό το ελληνικό κομμάτι κατά πού πέφτει; Το έχει ποτέ δει ή ακούσει κανένας;  Δεν σας προβληματίζει που με ελάχιστες εξαιρέσεις το αρχαιολογικό σκηνικό γύρω μας ξεκινάει από την ρωμαϊκή εισβολή και την γέννηση του Ναζώρ;  Π.χ. Οι σύγχρονοι Πατρινοί βγάζουν πρωθυπουργούς και βλέπουν μπουζουκόσκυλα εναλλάξ με αρχαίες τραγωδίες στο αναστηλωμένο ρωμαϊκό ωδείο της πόλης. Γιατί άραγε μόνο ρωμαϊκά και βυζαντινά ευρήματα αποκαθίστανται και προβάλλονται; Γιατί δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αρχαιοελληνικός ναός σε αυτή την γαμιόπολη την Πάτρα που είναι σπαρμένη με μνημεία;  Η απάντηση είναι απλή: Επειδή κάποιος μεγαλέμπορος οπίου έχει αναλάβει να κρύβει για πάντα το παρελθόν και επειδή οι σταθμοί διανομής του είναι χτισμένοι ακριβώς πάνω στην αρχαία ιστορία, στις αξίες, και στον σβέρκο μας.



Πέρα από την υπερπαραγωγή προδοτών, πραξικοπηματιών και καθαρμάτων όπως ο Γούναρης, ο Παπαδόπουλος, οι Παπαεβραίου, ο Κωλοβέρδος και ο Νιψωλορουφόπουλος,  (προσωπικότητες για τις οποίες είναι υπερήφανη η πρωτεύουσα του καρνάβαλου), αμφιβάλλω αν έστω και δέκα άτομα σε μια πόλη 300.000 κατοίκων έχουν ακούσει ποτέ το όνομα Κριτόλαος.  Πληροφοριακά, ήταν ο τύπος που 22 αιώνες πριν, το β.ε. 139 (προ χασισεμπόρων), ηγήθηκε των επαναστατών της Δύμης εναντίον των Ρωμαίων.  Ήταν η πρώτη σημαντική απόπειρα έστω και αργά να ενωθούν οι Έλληνες εναντίον του εχθρού.  Ο Κριτόλαος ήταν αυτός που είχε προτείνει τον λακωνικότερο και διαχρονικότερο ορισμό του πατριωτισμού, της αξιοκρατίας καθώς και την ζητούμενη -ως σήμερα- λύση:

«Εάν μεν άνδρες ώσιν, ουκ απορήσουσι συμμάχων, εάν δε ανδράποδα, κυρίων».

«(Οι Έλληνες) εάν συμπεριφερθούν ως ελεύθεροι άνθρωποι, δεν θα είναι δύσκολο να βρουν συμμάχους, εάν συμπεριφερθούν ως δούλοι, να βρουν αφέντες».



Τα ζόμπι που κυβερνούν έχουν στήσει αγάλματα σε κάθε μασονόπουστα που γάμησε την Ελλάδα όπως ο Τρούμαν αλλά έχουν εξαφανίσει τον αρχαίο Πατρινό ήρωα.  Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε στο λαϊκό επίπεδο.  Δεν ξέρω κανέναν Πούστη Πατρινό Παλιάς Πασοκατζούς Πορνοχριστιανικής Πουτάνας Παραγιό που να έβγαλε το παιδί του Κριτόλαο, αλλά ξέρω πάρα πολλούς που το βάφτισαν Αντρέα (είτε τιμώντας τον Εβραίο ψαρά της αρχαίας Μοσάντ, είτε δοξάζοντας τον σύγχρονο μειξοεβραίο Μινέικο).  Ο λαός είναι όλος για την πούτσα.  Είναι μια αγέλη μουνόδουλα ζώα που έκαναν τα στραβά μάτια στην δημιουργία της κρίσης και τώρα έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται.   Αυτοί που φωνάζουν και μιλάνε για «ξεσηκωμό» είναι εκείνοι που μέχρι χτές έκαναν τους κομματάρχες των πουστροκομμάτων και μάζευαν ψηφαλάκια. Άκουσα κάποιον να λέει ότι «πρέπει να πάμε να κάψουμε τις εφορίες». Αυτός που το έλεγε ήταν κομματικός νταραβεριτζής της ΝΔ επί Μητσοτάκη και χρωστάει ως επιχειρηματίας σε όσους μιλάνε ελληνικά (ακόμα και σπαστά).  Δεν θέλει να κάψει τις εφορίες για να ρίξει την χούντα των δοσίλογων αλλά για να εξαφανίσει τον φάκελό του (3 εκ. ευρώ μόνο σε πρόστιμα).  Μια επανάσταση-κολυμπήθρα του γαμημένου Σιλοάμ είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλαδίτσα αυτή την στιγμή.  Μια επανάσταση όπου τα μικρομεσαία λαμόγια θα ανατρέψουν τα μεγάλα λαμόγια.  Αγώνας ταξικός για την ιερή κουτάλα.  Γαμημένη κούνια που σας γαμησοκούναγε ρε αιώνιοι λαμογιόπουστες!






Σενάρια ακούμε και αξιολογούμε αυτές τις περίεργες ημέρες.  Εκατοντάδες από δαύτα έχουν ενσκήψει πάνω στα κεφάλια μας.  Ιστορίες για όλα τα γούστα.  Από ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης, από εμφύλιο πόλεμο, από αυτονομία της Θράκης, ως στρατιωτική χούντα και επιστροφή του βασιλιά (όχι του μαρμαρωμένου, του άλλου του γερο-τρικυμία, του Κοκού).  Το πιο προχωρημένο είναι αυτό που μιλάει για επιστροφή της αλύτρωτης «πρωτεύουσας» του Ελληνοχριστιανισμού.  Να που κολλάει η Ξυνίλα-Τραβελέρ και οι προφητείες της.  


Η πουτάνα αυτή ανήκει στην συμμορία που έχει ως αποστολή να αποκρύπτει το παρελθόν και που έχει συμφέρον η στυγνή ξένη κατοχή να παρουσιάζεται ως «αρμονική συμβίωση» και «πολιτισμική ενότητα».   Όμως στην εργολαβία αυτή δεν είναι μόνη της η τραβελόγρια.  Ούτε κινείται ξεκάρφωτα.  Είναι μέρος μιας κίνησης που εξελίσσεται ανεξάρτητα και ταυτόχρονα σε πολλά επίπεδα, από το ποδοσφαιρικό ως το πανεπιστημιακό.  Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μέσα από την ομίχλη έχει αρχίσει να φαίνεται ποιο είναι το «όραμα» που δεν έχουμε και πρέπει να αποκτήσουμε. 




Ο άχρηστος γερο-γάβρος της ΠΕΦΟ ο Μπαρμπέρης που παριστάνει τον ιστορικό έχει λυσσάξει να λιβανίζει τους άθλιους ποδιτσοβασιλιάδες που μας φόρτωναν κάθε τόσο στην πλάτη οι ξένοι τοκογλύφοι για να κάνουν τις μπίζνες τους.  Εμμέσως πλην σαφώς ο δήθεν εθνικόφρων παπάρας υιοθετεί την άποψη που ήθελε την Ελλάδα μόνο Πελοπόννησο-Στερεά και τους Ιουδαίους στην Θεσσαλονίκη.  Ο Ελευθέριος Βενιζέλος τον χαλάει τον ραγιά που ανέλαβε μεγάλος αυλάρχης του έκπτωτου Γερμανοηλιθίου χατζηαβάτη.  Άντε ρε γαμήσου κι εσύ και ο πολυεθνικός Ολυμπιακός του προδότη Μητσοτάκη!  Πουτάνα τα έκαναν όλα οι τελευταίοι, άπουτσοι ιδιοκτήτες της «ιδέας». Ο ένας καταχραστής και γαμημένος πράκτορας της CIA, ο άλλος ρεμάλι του λαθρεμπορίου, ο τρίτος ρουφιάνος της Στάζι και καραδιαπλεκόμενος και ο τελευταίος μασόνος αχυράνθρωπος του αρχιαποστάτη.  Όχι ότι τα σκύβαλα του βάζελου, των χανουμιών και του μπάοκ είναι καλύτεροι.  Όλοι αυτοί οι χυσοευεργέτες της πατριαρχικής παράγκας του Φαναριού απατεώνες, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και βιομήχανοι δεν ασχολήθηκαν τυχαία με την διοίκηση των συλλόγων του σαβουροαθλήματος.  Αν κρεμούσε κάποιος τους προέδρους όλων των μεγάλων ομάδων τα τελευταία 20 χρόνια, θα ξεβρώμιζε λίγο ο ορίζοντας της πατρίδας. Αν τους ανάκρινε κιόλας, θα είχε τα στοιχεία να κρεμάσει και τους πολιτικάντηδες.  




Μαζί με το οπαδικό συνονθύλευμα συμπλέει ο βαρεμένος υδροχόος πολυλογάς του εαμ β (Εάν Ακολουθείς Μαλάκες Βούλιαξες), ο ξερόλας Παναγιώτατος Τυραϊανού.  Είναι σίγουρα πιο ευφυής από τον προηγούμενο νάνο και κρύβει καλά τους σκοπούς του για την ώρα. Εκείνο που δεν μπορεί να κρύψει είναι ότι ανήκει στο παρεάκι που δεν προτείνει καμία απολύτως λύση, που αοριστολογεί ως προς το δια ταύτα και που αναμένει την σωτηρία από τους κατουρημένους ουρανούς.  Καλά κρασιά πάτερ και μην ξεχάσεις να γυρίσεις τις μυζήθρες!





Συνοδοιπόροι των ανωτέρω είναι καμιά 200αριά «ορθόδοξοι» μπλόγκερς (ήτοι πουτσόδουλοι τρόφιμοι μοναστηριών αλλά και κοσμικοί ρασόκαβλοι) που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο σαν εμετός ύαινας.  Ακολουθούν κάτι χριστιανοπουρά που ανακάλυψαν το πληκτρολόγιο στην κλιμακτήριο και διάφοροι παρατρεχάμενοι του παπαδόσογου χουντοβασιλικοί μισάνθρωποι.  Σύγχρονοι «ιστορικοί» και «φιλόσοφοι» με εμφανείς θεο-κρατικές απόψεις τσοντάρουν στην ψύχωση με ύπουλα αρθράκια και συνεντεύξεις. Ας είναι ασήκωτο και λιγδερό το σκατό που θα τους σκεπάσει!






Κοσμάς Αιτωλός, Παΐσιος, το βαρύ πυροβολικό της ορθόδοξης χαρτοριχτικής επιστήμης επιστρατεύεται για να καλύψει τα τεράστια λογικά κενά της νέας αυτής παπαριάς. «Δεν θα πολεμήσουν οι Έλληνες», «Θα μας την δώσουν την Πόλη».  Τα ψέματα και οι μαλακισμένες ονειροπολήσεις του λειράτου γυφτοταλιμπάν Καντιώτη που αναπαράγονται από όλη την ορθόδοξη ληστοσυμμορία αλλά και από στημένα τηλεκαθάρματα όπως ο Λιάκουρας, έφτασαν να θεωρούνται ιστορικά δεδομένα από την ημιμαθή χριστιανοπλέμπα των οπιομανών.  






Είναι πασίγνωστη και δοκιμασμένη επί 2 χιλιετίες η τεχνική των τυμβωρύχων απατεώνων.  Αντιγράφουν χειρόγραφα κόβοντας και ράβοντας όπως τους συμφέρει και κατόπιν καταστρέφουν τα πρωτότυπα, παρουσιάζοντας το δικό τους πόνημα ως αυθεντικό αντίγραφο.  Ή ακόμα πιο άνετα, επιλέγουν κάποιον που δεν έχει γράψει τίποτα και γράφουν αυτοί για πάρτη του προφητείες εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς.  Μετά από μερικά χρόνια τις παρουσιάζουν δήθεν ως ανακαλυφθέντα αντίγραφα του ανύπαρκτου πρωτοτύπου.  Πόσα κιλά μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να μην το βλέπει;

 


Και σαν να μην έφτανε όλη αυτή η θρησκόληπτη μπαζούρα, έρχεται και ο …λαϊκός σύνδεσμος των νεοναζί, η μαύρη ελπίδα του έθνους, για να σφίξει για τα καλά η κομπόστα.  Κι αυτοί θέλουν την Πόλη και την Αγιά Ψοφιά.  Το κόμμα για όλες τις βρωμοδουλειές βρίσκεται εδώ για ενσωματώσει το θεομαστούρικο πλήθος και να το πάει βολτίτσα χωρίς επιστροφή.  Κι αυτό σύμπτωση είναι, μη μασάτε!


Κανείς εβραιοχριστιανός δεν μας λέει τι θα κάνουν με τα 20 εκατομμύρια Τούρκους που τυχαίνει να κατοικοεδρεύουν εκεί.  «Θα πέσει φωτιά να τους κάψει», είναι η ηλίθια Καντιώτικη απάντηση από το στόμα του ιερού φαντάσματος.  ‘Ντάξει, τώρα κοιμάμαι ήσυχος. 



Όλοι οι παραπάνω είναι φτηνά πιονάκια και θα διασκέδαζα ανά πάσα στιγμή με τις ονειρώξεις τους.  Όμως ακούω το ίδιο σενάριο να έρχεται από κάποιες σοβαρές πηγές μου, συντονισμένο με τα γεγονότα στην ευρύτερη γεωπολιτική περιοχή.  Μιλάνε για ίδρυση του Κουρδιστάν (έχει σχεδόν γίνει), για τεμαχισμό της Τουρκίας και της Ελλάδας και για «κράτος του Αιγαίου».  Προγραμματίζουν να το παρουσιάσουν την κατάλληλη στιγμή ως λύση «των  προβλημάτων που υπάρχουν και εκείνων που θα ανακύψουν».  Εδώ κολλάνε οι πρόσφατες ταραχές στην Τουρκόπολη και η μεθοδευόμενη εδώ και χρόνια χριστιανο-ισλαμική διένεξη αλλά και το αντίθετό της, οι τούρκικες σειρές και η άνευ όρων προσέγγιση υπό την αιγίδα τρίτων.  Η νέα οικονομική ανάπτυξη και η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, θα είναι η διέξοδος στην εδώ περιφερειακή σύγκρουση.  Όμως για να φτάσει κανείς στην λύση, πρέπει να περάσει από το πρόβλημα. 





Η εθνικιστική παγίδα είναι σχεδόν έτοιμη.  Αν δείτε να ξεκινούν σοβαρά ντράβαλα και αρχίσουν οι διεκδικήσεις, να ξέρετε ότι θα επαναληφθεί το κομμάτι της Μικρασιατικής Καταστροφής.  Η Κωλούπολη θα είναι το τυράκι.  Όχι μόνο θα πάρουμε τ’ αρχίδια μας αλλά θα μας βουτήξουν την Θράκη και ένα κομμάτι της Μακεδονίας.  Αυτά ακριβώς που είχαν χάσει από τον Έλληνα στρατιώτη το 8912-13.  Συνεχίστε να κοιμάστε και να διαβάζετε τις παπαριές του κάθε ανιστόρητου χριστιανόκαβλου ή κουμμουνόκαβλου ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ μαλάκα και θα σας εξηγήσω εγώ το όνειρο. 



Οι πούστικες κινήσεις του Κοκού που περιμένει στη στάση του τρόλεϊ μαζί με τους πληβείους μεταμφιεσμένος σε φτωχό συνταξιούχο μόνο καλά δεν προμηνύουν.  Τα αφεντικά του που τον έχουν ειδοποιήσει να ετοιμάζεται, κάτι άσχημο έχουν στο μυαλό τους.  Ιστορικά, όσες φορές αυτή η καταραμένη φάρα (ανθέλληνες ως τις μουνότριχες των γιαγιάδων τους) επέστρεψε στην χώρα ήταν για να την διαλύσει και να επιστατήσει σε κάποια εθνική καταστροφή.  Γλείψμπουργκ πουτσοφαγάνες, μακριά από την Ελλάδα, γαμώταφοι γερμανομπινέδες!  Στη χωματερή να πάτε ρε φλοκαδορουφόλες, κι εσείς και τα μπάσταρδά σας, εκεί που σας αξίζει μαζί με όλα τα σκουληκοφαγωμένα πτώματα των σοδομισμένων προγόνων σας.





Πιστή και αταλάντευτη στους λαϊκούς αγώνες η σιχαμερή συμμορία του Περισσού , το ΚΚΕ Α.Ε. κάνει αντιπολίτευση περιωπής.  Μετά την άρνηση να εγκολπώσει τους δυσαρεστημένους και τους άνεργους, την δήλωση ότι δεν τους ενδιαφέρει να διεκδικήσουν την εξουσία, ήρθε η πλήρης απόσυρση από το σκηνικό. Τουμπεκί και τα λεφτά στην τσέπη.  Η απόλυτα εκκωφαντική σιωπή.  Οι καμένοι ψηφοφόροι του Στάλιν εισπράττουν την μια σφαλιάρα μετά την άλλη.  Ο executive manager πούλησε την συχνότητα του 902 που του είχαν χαρίσει οι τεκτονο-πολιτειολόγοι του Πλαστόκ σε κάποιον μασκοφόρο με υπεράκτια.  




Γαμιέστε ρε γαμημένα κομμούνια, κι εσείς και οι μασόνοι που σας πληρώνουν τους μισθούς και τα μπόνους.  Μαρξιστές γιάπηδες του κερατά, αρχίδια του κεφαλαίου, πουλήστε και το σπίτι σας ρε ταφόμπαζοι αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Εβραίος γαμάει καλά γιατί γαμάει τελευταίος.  Όλα είναι ένα γήπεδο γεμάτο κτήνη. Μια χώρα μαντρί για χουλιγκανικά μουσκαρογούρουνα.  




Και πάλι ελπίζω να κάνω λάθος και όλα αυτά να είναι τυχαία γεγονότα.  Εύχομαι το διεστραμμένο μου μυαλό να πέφτει έξω.  Όμως αν συμβαίνει το αντίθετο, πάμε για πολλά γλέντια !   Πανεπιστημιακοί διδάκτορες, μασόνοι, παπάδες, οπαδόσκυλα, τραμπούκοι, χουντοφασίστες, βασιλόφρονες, νεοναζί, ψευτοαρχαιολάτρες, ευρωπαϊστές, χοιρομπολσεβίκοι, όλοι ενωμένοι στην προώθηση της παγκοσμιοποιημένης Μικρομέγαλης Ιδέας.  Η Διεθνής Ελλάς των τεσσεράμισι θαλασσών και του ενός χοιροστασίου αναγεννάται από την τέφρα της.  Λυπάμαι ρε μουνόσκυλα αλλά μόνο τέφρα βλέπω.




Το θλιβερό συμπέρασμα είναι πως αυτός ο λαός έχει μάθει να τα περιμένει όλα έτοιμα. Θέλει να απολαμβάνει χωρίς να κοπιάσει, να παίρνει πτυχία-μαϊμού με πλαστογραφίες και να γίνει πλούσιος αγοράζοντας λαχεία. Στην πραγματικότητα αυτό που κάνει είναι να δουλεύει διπλές και τριπλές βάρδιες σαν σκλάβος που είναι και στα διαλείμματα να ονειρεύεται κάμπριο, i-phone και μουνιά/πούτσες.  




Να θυμίσω ότι οι παππούδες μας κι οι γιαγιάδες μας ούτε ήθελαν, ούτε ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν το 8940 όμως σύρθηκαν με το ζόρι στην σφαγή και αποδεκατίστηκαν από πόλεμο, κατοχή, πείνα, εμφύλιο.  Τότε ήταν ξυπόλητοι και σκληραγωγημένοι γι αυτό και άντεξαν αυτοί που επιβίωσαν. Τώρα οι φαντάροι έχουν στερητικό σύνδρομο facebook.  Όμως το καταναλωτικό ψέμα και η ανάπαυλά του τελείωσαν.  Τα πραγματικά βάσανα αρχίζουν.  Οι πιθανότητες επιβίωσης για τους σημερινούς μουνόδουλους βουτυροκεφτέδες είναι δυστυχώς γι αυτούς μηδαμινές. 



Θετικό είναι ότι μία-μία οι μάσκες πέφτουν και η κάθε χαμούρα δείχνει από πού κινείται και από ποιον τα τσακώνει.  Ακόμα και στο παρά πέντε μπορεί κάποιος να καταλάβει τι γίνεται και να αντιδράσει.  Λύσεις υπάρχουν, φτάνει να υπάρχει θέληση.  Όμως για να έχουμε εθνικό αποτέλεσμα το έλεος πρέπει να απαγορευτεί, έστω και προσωρινά.



Για να κλείσω το θέμα, η Μαύρη Φατρία δηλώνει κάθετα αντίθετη σε οποιαδήποτε δημιουργία (τερατογένεση) υπερεθνικού υβριδίου στο Βόρειο Αιγαίο με έδρα την Κωλούπολη και προειδοποιεί ότι οποιαδήποτε βλέψη προς νεκρανάσταση του γαμημένου Βυζαντίου θα είναι απόλυτα καταστροφική για την πατρίδα.  Όσο για την σχεδιαζόμενη επιστροφή του γαμημένου τέκτονα Κωστάκη Γλείψμπουργκ που έστειλε την χώρα τριάντα χρόνια πίσω με την προδοτική στάση του το ΄65, κανένα έγκλημα δεν έχει παραγραφεί. Αν η κατάσταση αλλάξει και συλληφθεί ζωντανός, θα οδεύσει κι αυτός προς την κρεμάλα μαζί με τους πολιτικάντηδες.   




Αρκετά πια με τους στημένους μεσσίες του κάθε γαμιόλα Ψυχάρη και Παπαχελά και με τα λιβάνια των τράγων.



Όσοι θέλετε να λέγεστε Έλληνες σταματήστε να γκρινιάζετε και να τρώγεστε μεταξύ σας!  Ανοίξτε τα γκαβά σας και δείτε ποιος είναι ο εχθρός.



Το έθνος χρειάζεται πολίτες, όχι δούλους.


46 σχόλια:

  1. Ἔϊ, τὴν μεγάλη σφραγγῖδα τοῦ μπουρδέλου δὲν ἔβαλες.
    Νὰ θυμόμαστε ποιὸς γαμᾶ ποιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν καταλαβαινω ρε Μαρκο γιατι λες οτι εκλεισε ενω υπαρχει παλι σαν μαυρη φατρια;
    Και γιατι αλαζεις συνεχεια; μπαρμπουτιερα, ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ 1 ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ 2 ;
    Δεν σε καταλαβαινω. Παντως χαιρομαι που ξαναχτυπας.
    ακομα δεν διαβασα τιποτα, αλλα φαινετε καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Μάρκο μας ελειψες. Δοστα ολα φτάνουμε στο τέλος του πούτσου της αρκούδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σε διαβάσω αυριο Μάρκο, είναι αργά σήμερα, αλλά χάρηκα πολύ που δεν εγκαταλείπεις την σκηνή. Γιατί δεν άλλαξες όνομα στο blog σου σ αυτή τη μετακόμιση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί πολλοί σκατόπουστες αναγνωστοπαίχτες δεν έχουν καθόλου φαντασία να ψαχτούν μαντεύοντας που γράφει...

      Διαγραφή
  5. Babis De Goll εδώ,
    Χαίρομαι που σε ξανά διαβάζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μμμμμ.... γουστάρω ρε φίλε τα μπινελίκια...!
    ρίξε κι άλλα μπας και ξυπνήσει ο Έλληνας...!
    αναμένω το επόμενο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Μάρκο, κι ευχές γιά το νέο μαγαζί!

    Μη γράφεις τόσα αρνητικά γιά τις χοντρές, τέκνον μου, διότι θα τιμωρηθείς! Θα πέσουν όλες μαζί απάνω σου, γυμνές καί με ξαναμμένες ορμόνες, να σε κατασπαράξουν ωσάν μαινάδες!

    Δες εδώ, να πάρεις μιά ιδέα τί παναπεί "φάτ πάουερ" : http://cruelpie.tumblr.com/ , καί ξανασκέψου το με ποιές πας να τα βάλεις!

    Δηλαδή, τί; Οι πρωτόγονοι που φτιάχνανε εκείνα τα πασίχοντρα θηλυκά αγαλματάκια "τοτέμ της γονιμότητας" δεν ξέραν τί τους γίνεται, καί ξέρεις εσύ;

    Άσε που σε καιρούς κρίσης δεν είναι γιά δίαιτες!

    :-) :-) :-)

    Υγ: Περιττό να σου πω ότι διάβασα το άρθρο σου εδώ καί μέρες, κι ακόμα γελάω με τις χοντρές καί τους νεοέλληνες!

    Στα σοβαρά, τώρα: Ρίξε κι ένα χέσιμο σε όσους προσμένουν σωτηρία από τους "ομόδοξους αδελφούς μας", διότι οι "ομόδοξοι αδελφοί μας" έγιναν Λούηδες το 1770. Τό 'ριξα κι εγώ (τηλεγραφικώς), αλλά δεν φαίνεται να το πήρε στα σοβαρά κανένας. Η επανάληψη, όμως, ίσως βοηθήσει να ξυπνήσουν μερικοί-μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τώρα αντιλήφθηκα οτι γύρισες...περιμένω να τα πούμε κάποια στιγμή μη χάνεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απλά καταπληκτικός.....


    Ιφιγένεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΣ!! ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ;;; ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ!!! Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει ό,τι είπα και στον 6:36 αποκάτω.

      Η λύση δεν πρόκειται να έρθει από τους ουρανούς. Αν έρθει από εκεί , να φοβάσαι γιατί θα είναι η τελική λύση...

      Διαγραφή
    2. Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΟΥΡΑΝΟΥΣ",
      ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

      ΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ,ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ,ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ,ΑΝΗΜΠΟΡΑ ΔΙΠΟΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.

      ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.
      ΚΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.

      ΦΟΒΟΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
      ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ.

      ΑΡΚΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ.
      ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ
      ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΕΡΑ,..


      Διαγραφή
  11. Αναμένω και άρθρο με παράθεση λύσεων. Όχι μόνο κράξιμο.
    Παρ'όλα αυτά, το γούσταρα το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι λύσεις προτάθηκαν στο τελευταίο άρθρο περί έθνους, αλλά μάλλον πέρασαν στο ντούκου

      Διαγραφή
  12. Ευτυχώς που η πατρίς δικαιώνεται σε ταβέρνες πλατείες και αλάνες
    Ευτυχώς που υπάρχει ο έρωτας
    Ευτυχώς που υπάρχουν ΠΟΥΤΑΝΕΣ

    ....για να μην ξεχνιόμαστε...ευτυχώς που επέστρεψες και διαβάζω κανά μπινελίκι της προκοπής...και που λες με έχουν πιάσει οι τρέλες μου με τα δήθεν ´δημοκρατικά´ μπλογκ του κάθε μαλάκα...μια φορά μπήκα να σχολιάσω στο μπλογκ του γυφτοτραιανου του μεγαλοπρεπή σε ένα κωλοάρθρο του που πρότρεπε τα ζόμπι ότι θα τους σώσει ο τζεχούης και ούτε καν που το ανέβασε ο κατσαπλιάς..και δεν έβρισα κιόλας φαντάσου. Από την άλλη οι διπρόσωποι ιστοριοδίφες του μπλογκ ΑΘΡΗΣΚΟΣ με μπλοκάρανε αφού δεν ταίριαζε το ύφος μου στους παντογνώστες φωστήρες που είναι και μακρινά φιλαράκια με τον λαζαράκο στην Ελεύθερη έρευνα....άσε σου λέω της πουτανίτσας το κάγκελο αγαπητέ Μάρκο.

    Καλή ανάρρωση φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι νοσοκόμες, γιατρίνες και τραυματιοφορείς του έρωτα είναι τα καλύτερα κορίτσια. Υφίστανται τον πόνο του κάθε πυροβολημένου για να ζήσουν. Μερικές είναι άγγελοι με δυσμενή μετάθεση και όλες τους είναι ηθικά ανώτερες από τον κάθε σοβαροφανή μαλάκα που ισχυρίζεται ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια...

      Υπάρχει πολλή πουστιά στο διαδίκτυο αλλά με λίγη λογική μπορεί να ταξινομηθεί.

      Διαγραφή
  13. Πουσταρα Μαρκο το δικο μου το σχολιο που ειναι ρε σκατοπουστα. μοιαζει να ειναι το 3 και απο κατω ενας γαμημενος ποδιτσας μου απανταει. Αλλα εγω δεν το εγραψα ετσι ακριβως.
    Φαινετε οτι γαμιεσε πατοκορφα γαμω το σπιτι σου γαμω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν λογοκρίνω σχόλια κύριε Μαλάκα. Ούτε θέλω ούτε έχω τον χρόνο. Απλά δεν επιτρέπω στο χώρο μου να δημοσιεύονται ψαλμοί, διαφημίσεις και κουτοπόνηρα μπινελίκια (το δικό σου εμπίπτει στην 3η κατηγορία, οπότε βγάλε το συμπέρασμά σου και μη μου ξανασκοτίσεις τ' αρχίδια).


      Υ.Γ. Μεταξύ μας, μην ξεχάσεις να κάνεις αυτό που σου είπα με τις μυζήθρες...

      Διαγραφή
  14. "ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΗΝ ...." ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aπόγνωση

    Θρηνείς και σκούζεις, τι το όφελος,
    Τι δύνη της μοίρας δεν μπορείς,
    Μίτε ν' αλλάξεις, μίτε υπόσχεση να πάρεις
    Για ένα μακάριο τέλος.

    Το σήμερα, το αύριο, το χθες,
    Σε χρόνους μέλλοντες θα ζήσουν,
    Τάχα κι' αυτά που τώρα λες,
    Δεν τ'άπαν κάποιοι άλλοι πριν να σβήσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νά τι θα πει Ελλάδα

    Αφού τον υπερψήφισε του τόπου η χαμάδα,
    έγινε αντιδήμαρχος και παραλίγο δήμαρχος,
    νά τι θα πει Ελλάδα!

    Σαν δαύτον βλέπεις στη Βουλή πολλούς σε κάθε αράδα,
    κοιμούνται, ροχαλίζουνε, ξυπνάνε και ψηφίζουνε,
    νά τι θα πει Ελλάδα!

    Σαν τράτα καταντήσαμε που σέρνει την καλάδα,
    στον πάτο πάει το άκρο της και ό,τι βγάλει ο σάκος της.
    νά τι θα πει Ελλάδα!

    Ό,τι ζητήσεις θα το βρεις στην κάθε μια καλάδα,
    μα πάντα έχει όσα θες: χάνους, χταπόδια και σουπιές,
    νά τι θα πει Ελλάδα!



    Ποιήμα του
    Στέλιου Α. Δουμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάρκο έπεσες μέσα για τούς χρυσαύγουλους!Τούς βάζουν γερό κωλοδάχτυλο τώρα..Τι να τα κάνουν τόσα τσομπανόσκυλα,αφού φαίνεται,το πρόγραμμα πάει καλύτερα απ ότι και οι ίδιοι περίμεναν.Δεν κουνιέται φύλλο.Έχω την εντύπωση ότι μας άφησαν για λίγο..ή ότι πλέον προσαρμοζόμαστε στήν κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΚΑΤΕΒΑ ΡΕ ΜΑΡΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μόνος μου εναντίον όλων μου φαίνεται καλή ιδέα. Αποκλείονται αυτομάτως οι πιθανότητες προδοσίας.


    Υ.Γ. Μια και το έθιξες, εκλογές στις 10 Νοέμβρη έχει διαμηνύσει η στοά στους υφιστάμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εδώ ακόμα και ο Μπεξής έκανε κόμμα ρε Μάρκο...άλλο κόλπο από εκεί.

    Αδερφέ κάτι χρειαζόμαστε, κάπως να ενεργοποιηθούμε συλλογικά και όχι πούτσες...ρουφιάνοι και κουφάλες είναι παντού χωμένες το ξέρω αλλά ρε μαλάκα θα χαθούμε τσάμπα κι ακόμα θα φιλοσοφούμε τον τρόπο που θα στήνουμε τον κώλο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαίρεση είναι μεγάλη και καθόλου τυχαία.

      Δεν μπορούμε να πείσουμε ούτε αυτούς με τους οποίους κάνουμε παρέα χρόνια.

      Στα μυαλά πρέπει να επέμβουμε μόνο που τα περισσότερα είναι καμένα...

      Διαγραφή


  21. Πριν απο 15 χρόνια, τα ΝΕΑ δημοσίευσαν μια είδηση που γκρέμισε όλη την απάτη περί της ελληνικής γραφής και γλώσσας!
    Η είδηση αυτή είχε να κάνει με το πρώτο γραπτό κείμενο στην ιστορία της Ευρώπης, που είχε βρεθεί στη Καστοριά!

    Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου! (Γιατί άραγε;)

    Μετά απο 15 ολόκληρα χρόνια, η ανακάλυψη αυτή παρέμεινε στο σκοτάδι! Ποιοί και γιατί αποσιωπούν ένα απίστευτης ιστορικής σημασίας ντοκουμέντο;

    Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.

    Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα. Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.

    Σύμφωνα με τη σημερινή θεωρία – που διδάσκεται ακόμα στα ελληνικά σχολεία – οι Έλληνες έμαθαν γραφή περί το 800 π.Χ. από τους Φοίνικες.

    Εκείνο που δεν μπορούν να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν η ελληνική γλώσσα να έχει 800.000 λήμματα,πρώτη γλώσσα στον πλανήτη, όταν η αμέσως επόμενη έχει 250.000 λήμματα.

    Πως είναι δυνατόν να γράφηκαν τα Ομηρικά έπη περί το 800 π.Χ. την εποχή δηλαδή που ...μάθαιναν να... γράφουν οι Έλληνες; (!!!)

    Παρουσιάστηκαν λοιπόν ξαφνικά οι ...αρχαίοι Έλληνες στο ιστορικό προσκήνιο τον 8ο αιώνα π.Χ., με γλώσσα εκατοντάδων χιλιάδων λημμάτων(!!!), που για να δημιουργηθεί απαιτείται γλωσσική προϊστορία τουλάχιστον 10.000 ετών (σύμφωνα με επίσημη αμερικανική γλωσσολογική έκθεση)!

    Για να κατανοηθεί καλύτερα το...απίθανον του πράγματος, σκεφτείτε πως η αγγλική γλώσσα π.χ. είναι 1.600 ετών και έχει 48% ελληνικές λέξεις με σύνολο λημμάτων 240.000.

    Η γερμανική είναι 1.700 ετών και έχει 250.000 λήμματα με ελληνικές λέξεις 46%.

    Η ομηρική γλώσσα τι ηλικία έχει;

    Έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες από τους ανατολικούς λαούς και ...ξαφνικά, ως δια μαγείας, έγραψαν τα ομηρικά έπη που έχουν ιστορικό βάθος τριών χιλιάδων ετών;

    Τι είναι αυτό που προβληματίζει τους ιστορικούς;

    Μήπως γιατί δεν χάθηκαν στη σκόνη της ιστορίας και οι Έλληνες όπως οι Χαναναίοι, οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες κλπ.;

    Είναι προφανές πως η Νέα Τάξη που επιβλέπει τα παγκόσμια δρώμενα, δεν έχει κανένα συμφέρον να ...ανατραπει ή να ξαναγρφτεί η Ιστορία.

    Οπως είναι και προφανές οτι, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις τόσο για το πλασματικό μας χρέος όσο και για το ποιοί βρίσκοντασν πίσω απο τις συστάσεις των μνημονίων κλπ, υπάρχει ένα σχέδιο καταστροφής και πλήρους ισοπέδωσης της Ελλάδας, σε σημείο κυριολεκτικού αφανισμού της. Κι ένα τέτοιο γεγονός, αυτομάτως θα καθιστούσε αδύνατη την...όποια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της ιστορικής καταβολής των Ελλήνων.

    Ο μόνος ίσως δρόμος για την επανάκτηση των Οσίων και των Ιερών μας, είναι η Επανάσταση! Η Επανάσταση των Ελλήνων, που θα φέρει και την τελική Νέμεσι! Για όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν και δεν συμφωνω σε ολα
    ,καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ένα ακόμα μυστήριο λύθηκε: από σήμερα ξεκινάει ένα 3ωρο καθημερινό πολιτικο-κοινωνικό μαγκαζίνο στο κανάλι Ε (πρώην 902). Κεντρικός παρουσιαστής ο Πατρινός πολιτικάντης του "ναι σε όλα" των 3 μνημονίων Νίκος Νικωλόπουλος, ο οποίος εντελώς τυχαία "μετανόησε" για την πράξη του.

    Σημειώσεις:
    1. Ο ανωτέρω τυχαία αποτελεί πουλαίν της χριστιανορθόδοξης στοάς.
    2. Έκανε τυχαία μετεγγραφή από το κανάλι του γνωστού μεγαλοαπατεώνα επιχειρηματία ο οποίος τυχαία είχε ως πρότινος συνεταιράκι έναν "συμπατριώτη" μας που φορολογείται από το ΚΙΣ (=Καφενείο Ιστορικών Συμπτώσεων...).
    2. Ο χαρούμενος (μου διαφεύγει πως το λένε στα αγγλικά) οικογενειάρχης τηλεπαρουσιαστής κάνει τυχαία αυτές τις μέρες παρέα με τον ξυλοδαρθέντα παιδοβούβαλο των ΑΝ.ΕΛ. και προσπάθησε ανεπιτυχώς να ενταχθεί στους παραπάνω αλλά έφαγε κράξιμο από την βάση. (Κάτι μου λέει ότι θα ξαναπροσπαθήσει γιατί τυχαία τα πάει καλά με την κορυφή).

    Έ ρε τι έρχεται...

    +Αποθανέτω η ψωλή μου μετά των αλλοφύλων+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δε μπορούμε να πείσουμε ούτε αυτούς που κάνουμε παρέα χρόνια!

    Πόσο δίκιο έχεις Μάρκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σχετικά με το ΕΑΜ β' και τον Τραιανού πιστεύω πως βιάζεσαι να κρίνεις.
    Επειδή σας παρακολουθώ καιρό (μαζί με καμιά ντουζίνα άλλους) αντιλήφθηκα ότι θίχτηκες από το κείμενο "Το μέγα Μυστήριο της 3ης Ρώμης" - αν κάνω λάθος διόρθωσε με.

    Ο Τραιανού σε αφυπνίζει, ΔΕΝ σε καθοδηγεί. Πάρε την αφύπνιση σου και κάνε την ότι γουστάρεις. Αυτός αμφισβητεί τους πάντες (όπως κι εσύ άλλωστε) και καταρρίπτει όλους τους σύγχρονους μύθους. Αν μη τί άλλο αυτό που διδάσκει είναι η κριτική σκέψη.

    Μόνο τα ζώα που ψάχνουν νέο Μεσσία καταπίνουν τα πάντα ως αμάσητη τροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να διαβάζω τις κουραστικές χριστιανομαλακίες του Τυραϊνού. Άν δεις ποτέ πρόταση από αυτόν τον πούστη, τηλεφώνησέ μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τραϊανού έχει φτιάξει μέχρι και καινούριο Σύνταγμα μόνος του και έχει δώσει συγκεκριμένες λύσεις και προτάσεις για την επαναφορά της Δημοκρατίας της αρχαίας Αθήνας.
      Πέταξες τα όπλα και οπισθοχωρείς πανικόβλητος, βρίζοντας και παροτρύνοντας και τους υπόλοιπους σε άτακτη φυγή.
      Πέταξες μια μικρή λασπούλα σε έναν γίγαντα αλλά γύρισε στη μάπα σου. Άντε να την βγάλεις τώρα...

      http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/12/syntagmatiki-anatheorisi.html

      Διαγραφή
    2. Ρε γιγαντιαίε ...Τυροκεφτέ Τραϊανού:

      1) ξεκαβάλα το καλάμι πριν σου μπει στον κώλο
      2) βρες το ελάχιστο θάρρος να υπογράφεις τα παιδαριώδη σχόλια που κάνεις
      3) Άσε τα όνειρα και τις ευχές στην άκρη και πρότεινε κάποιο σχέδιο δράσης (που δεν έχεις)
      4) Ασχολήσου με τα λαμόγια που έχουν ρίξει την πατρίδα στο λάκκο με τα σκατά και μην ψάχνεις να την βρεις με μένα γιατί θα σε γαμήσω από εκεί που πονάς περισσότερο (Οι δυό μας ξέρουμε ποιο είναι αυτό το σημείο, ελπίζω να έγινα κατανοητός).

      Διαγραφή
    3. Όταν αποφασίσει αυτός ο γλίτσας ο τραγιανού ο απάτης που μαζεύει τα αποτυχημένα κωλόψαρα των δήθε ψαγμένων τύπων, να δημοσιεύσει τα σχόλια μου και να μου απαντήσει σε όλα αυτά που τον έχουν ρωτήσει διάφοροι με επιχειρήματα τότε έλα να μας βρεις. Ποτέ αυτός ο γλίτσας μα ποτέ δεν δημοσιεύει σχόλια που του χαλάνε την σάλτσα και αφήνει μόνο τους ονειροπαρμένους μαλάκες που θέλουνε να πάρουνε την πόλη και κάτι τέτοιες φαιδρές ονειρώξεις του κώλου να τον εκθειάζουν σαν messiah. Παίζει τον ρόλο του και αυτός ο μαλάκας, αυτός είναι. Αν έχει αρχίδια ας έρθει να κάνουμε διάλογο. ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, δεν μπορεί να είσαι ψαγμένος-διαβασμένος και μυαλωμένος και να υποστηρίζεις έστω και για τα μάτια του κόσμου την συμμορία του γιαχβέ..δεν μπορείς ρε μαλάκα μου δεν γίνεται! Για μένα από εκεί ξεκινάνε όλα, όποιος δεν καταδικάζει την χριστιανοεβραίλα από την αρχή είναι μουνόπανο και παίζει τον ρόλο του. Μάρκο γερά αδερφέ και περιμένω νέο άρθρο.

      Διαγραφή
    4. Μακράν το πιο ωραίο σχόλιο για τον Π.Τ. από το: http://bostopel.blogspot.de/2015/01/blog-post_31.html

      Ανώνυμος ή ΓΑΒ είπε...
      και δε με λετε ρε παιδια με το μπαρντον αν επιτρεπεται να ρωτησω απο περιεργια δηλ αυτο το τραιανο που λετε μπορειτε και το διαβαζεται αληθεια ε μπορειτε ??

      γω τι να πω δηλ 2-3 προσπαθειες που εκανα παλιοτερα ξεκιναγα με πρωτη καλα πηγαινε στην αρχη δευτερα παραγραφο ομος θολονε το μπαμπριζ μαυριζε λεμε μπλοκαρε το συστημα ολο μιζα παπαλα

      βρε απο δω βρε απο κει καθαριζα τζαμι τιποτα μαυριλα σκετη εβγαινα εξω εσπρωχνα τιποτα
      μεχρι και σε κατηφορα που βρεθηκα τη μια φορα δηλ δεν τσουλαγε λεμε αναποδα πηγαινε οπως στον ολυμπο καπου που πανε τ αμαξια λεει σε μια κατηφορα και παν αναποδα χαχα ετσι ακριβως

      κοιταω και κει διπλα 266 λεει ονλαιν μαμο τη ντανα μου μαμο 266 ανθρωπες τον εδιαβαζουνε και γω να μη μπορω θολουρα ενα πραμα ?? καπου κει τερμα στα σχολια σα να ψιλοξεθολονει και μπραβο ο ενας συχαρητιρια ο αλλος μας φωτιζεις μας ανοιγεις τα ματια εμενα γιατι με τα θολονει ρε πρωτη φορα τετοιο πραμα δε μ εχει ξανασυμβει

      τεςπα παρενεθεση αυτο να μη σας βγαζω και απ τη ροη συνεχιστε συνεχιστε οι σοφοι αναλυται και αι μανιασμεναι αναλυτριαι

      Φεβρουαρίου 02, 2015

      Διαγραφή
  27. Αν είχες διαβάσεις τον τρίτομο 1500σέλιδο Υδροχόο θα γνώριζες ότι δεν είναι χριστιανός.
    Το γεγονός ότι χαίδευει τα αυτιά του χριστιανικού αναγνωστικού κοινού το αποδίδω μάλλον στο ζητούμενο της ενότητας.
    Σε αντίθεση με σένα φίλε μου που από την μία αναγνωρίζεις πως η διαίρεση είναι μεγάλη και από την άλλη έχεις κυρήξει πόλεμο και επίθεση κατά μέτωπο στους ιουδαιοχριστιανούς την χειρότερη δυνατή στιγμή.
    Και μια που ανέφερες κάπου τον Κριτόλαο, ξέχασες να πεις πως μπορεί να ξεσήκωσε τον Ελληνικό κόσμο ως καλός ρήτορας αλλά ως στρατηγός αποδείχτηκε σκράπας. Ο Ρωμαίος τον πέτυχε την ώρα που πολιούρκούσε την Ηράκλεια (..) και τον σκόρπισε χωρίς καν μάχη.

    Μην κάνεις κι εσύ το ίδιο λάθος. Μας φανατίζεις (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) σε λάθος στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν θα μπω καν στον κόπο να αναλύσω ό,τι γράφεις. Σε μερικά συμφωνώ, αλλά οι ιστορικές σου γνώσεις, δυστυχώς, περιορίζονται στου σχολείου και σε κατευθυνόμενες μη αποδεκτά αντικειμενικές βιβλιογραφείες. Ελπίζω να μην είσαι ιστορικός. γιατί φίλε είσαι πολύ κολλημένος και το μόνο που δεν έχεις είναι αντικειμενική σφαιρική κοινωνικοοικνομική, πολιτική γνώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ...Όχι, να μπεις στον κόπο ρε ΜΑΛΑΚΑ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕ να αναλύσεις. Αλλά με τι αρχίδια να αναλύσεις; Με το μουνί της μάνας σου;

    Ακόμα περιμένω από όλους εσάς τους ρουφιάνους που κατέχετε την "αντικειμενική" αλήθεια να αρθρώσετε ένα (1) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, πράγμα που θα σημαίνει ότι ανοίξατε ένα (1) τουλάχιστον γαμημένο βιβλίο να ξεστραβωθείτε.


    Υ.Γ. Το "βιβλιογραφία" γράφεται με ιώτα. Έτσι για μαθαίνεις ελληνικά, πρακτοράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αρχαιολατρεία,αντισημιτισμός,αντιναζισμός (αλήθεια,πώς γίνεται ένας αντιναζιστής να είναι και αντισημίτης,δέν το καταλαβαίνω),μπινελίκια και ημιμάθεια χαρακτηρίζουν αυτό το κατάπτυστο κείμενο που λές και βγήκε απ'την πένα τού Πλεύρη με σάλτσα από Τραϊανού και λοιπών κατακαθίων κοπράνων.
    Προδίδει διαταραγμένο εγκέφαλο με τάσεις σχιζοφρένειας και διχασμένη-ή μάλλον πολυ-χασμένη προσωπικότητα,την οποία ενισχύει ο καταθλιπτικός χρωματικός διάκοσμος-το μαύρο τής σκατοψυχίας και τής παράνοιας.
    Δεν θα παραξενευόμουν άν μάθαινα ότι ψήφισες Καμμένο ή Χρυσαύγουλο-άντε το πολύ πολύ ΣΥΡΙΖΑ γιά να δείξης και προοδευτίλα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διάβαζες προσεκτικότερα θα ήξερες και πότε και τι ψηφίζω... Αν δεν ήσουν ανιστόρητος θα γνώριζες ότι υπήρχαν ακόμη και Εβραίοι Ναζί...

      Το μαύρο χρώμα το βλέπει μόνο αυτός που έχει σκοτάδι μέσα του. Όποιος είναι γονιδιακά Έλληνας βλέπει μόνο το ἀείζωον πῦρ...

      Πήγαινε διάβασε τα μαθήματά σου ραγιαδάκο και ξαναέλα όταν θα είσαι έτοιμος...

      Διαγραφή