Ρέκβιεμ για την μίσανδρη χεσοδημοκρατία8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 9018

«Θεό ποτέ σου μην τον πεις, είναι σαν να τον βρίσεις
Σκήπτρο ποτέ δεν κράτησε ο άρχοντας της φύσης.
Του Κρόνου οι δόλιες ορδές, του Δία οι συνωμότες
Ψέματα, θρόνοι και λεφτά, και μάγοι πεπτωκότες.
Χαλδεϊκά χρυσόφιδα, Στοές, Σκιές και Δράκοι
Χρονιές του μαύρου αίματος, γκόλεμ και βρυκολάκοι.
Η Γαία συντονίζεται, του Τάρταρου ηχείο
Σάρκα αποκτούν τα τέρατα σε βδελυρό μαντείο.
Του Ηρακλέους απόγονοι, όντα αυτιστικά
Ψάξτε εχέτλες, δόρατα και όπλα μυστικά.
Η συνταγή έχει σταλεί προς τον νηφάλιο δέκτη
Ακούστε τώρα μουσική από τον Μέγα Παίκτη».

(Από την επική συλλογή «Η Άφιξη»)


Σας είχα προειδοποιήσει στο προηγούμενο άρθρο: …Καλοσύνες τέλος. 

…Οίκτος τέλος.

…Δικαιολογίες τέλος.Μουνόπανα, το μπαχάρι δεν φτάνει για όλους. Αναγκαστικά η διανομή θα γίνεται με δελτίο και μόνο στους εκλεκτούς.  Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν σας υποσχέθηκα λιβάδια και τριαντάφυλλα παρά μόνο έρημο και αγκάθια. Ούτε σας έταξα αιώνια ειρήνη, ούτε μίλησα για ευτυχισμένη ζωή, ούτε σας έκλεισα θέση σε επίγειους παραδείσους. Μόνο για πόλεμο και θάνατο μίλησα, μόνο τα μαρτύρια στο δρόμο για τον Άδη σας περιγράφω.Ένα δις προς ένα σας το δίνω, σιγουράντζα που κομπλάρει την στοιχηματική πλατφόρμα, σαν να πυγμαχεί ο Τάισον στα ντουζένια του εναντίον του Γούντι Άλλεν: Λοιπόν, την κρίσιμη στιγμή ως γνήσια ζώα, προβλέπω ότι θα ανεβείτε στη βάρκα εκείνου που θα σας φλομώσει με τα πιο ανήκουστα ψεύδη.  Τσοπάνη ψάχνετε οι πιο πολλοί, όχι στοιχεία, ούτε παραπομπές, ούτε βιβλιογραφία.


Όλοι οι μπινέδες του διαδικτύου μιλούν για «ένδοξους αγώνες», για «γλυκιές πατρίδες» και για «υπέροχα αύριο». Κανείς ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ δεν μιλάει για το πώς επιτυγχάνονται οι νίκες ούτε για το πώς αποκτώνται τα αγαθά. Κανείς δεν μιλάει για το κόστος, για το αντίτιμο, για το ζεστό αίμα που πρέπει να χυθεί, για το πόσους πρόκειται να φάει το σκοτάδι.


Τσιμεντόβλακες Νεοελληναράδες μην πιστεύετε κανέναν αλλά διαβάστε επιτέλους την ιστορία σας. Έστω αυτή την γαμώταφη τελευταία παράγραφο από το 8821 και μετά. Μήπως νομίζετε ότι το Συριζοπαρεάκι των συφιλιδικών χοντροεκατομμυριούχων και των λωλοπούστηδων είναι η πρώτη συμμορία που λεηλατεί το πτώμα του έθνους;  Από τον Μαυροπορδάτο και τον Ψωλέττη μέχρι τη χεσόφαρα των Γλείψμπουργκ, τους Καραμανλοπουστιρλήδες, τα Μπακολύμματα, τους Παπαγαμέου και όλα τα αποταφογαμίδια της ιεχωβάδικης σοσιαλιστικής χέστρας του ΠΛΑΣΤΟΚ, η σειρά των τεκτονικών φιδιών είναι ατελείωτη.  Κι αυτό γιατί ποτέ δεν έγινε ένα καλό ξεπάστρεμα, ένα άγριο λεπίδι, ένας εθνικός θερισμός με αναδρομική ισχύ.


Τελευταίο επίτευγμα της χώρας είναι η επανεμφάνιση του «πατριωτικού» συρφετού. Ήτοι, η μεγαλοπρεπής νεκρανάσταση των ανίατων χυσοπατριδόκαβλων και η κατά παραγγελία συστράτευσή τους στις γραμμές των ανά την επικράτεια πρακτορίσκων.  Άξιο λόγου είναι ότι αυτή η καινουργής πανστρατιά των εθνικοφρόνων κατσαρίδων προέρχεται όχι μόνο από το γλιτσιασμένο χριστιανοβασιλοφασιστικό σκατοπιθάρι αλλά κυρίως από το πτυελοδοχείο του εβραιομπολσεβικικού κουμουνόσογου.Ποια είναι η διαφορά των «νεο-πατριωτών» από τα πουλημένα λαμόγια τους τσίπηδες  που διοικούν; Μόνο μια: το λαμόγιο τα τσεπώνει ενώ ο νεο-πατριώτης είναι ο χρήσιμος δωρεάν ηλίθιος για όλες τις βρωμοδουλειές. Με μοναδική διαφορά το κίνητρο, και οι δύο Ιούδες σας υπόσχονται διακοπές σε εξάστερα resort ενώ σας πάνε κατευθείαν στο σφαγείο της Νέας Σκυθόπολης.Το κάθε περιοδεύον άσυλο, η κάθε ανέραστη ψυχοκουκουβάγια και ο κάθε σακατεμένος εγκεφαλικά ημιπυγμαίος διεκδικούν μέσω του πληκτρολογίου δάφνες που οι παππούδες τους έδρεψαν προσφέροντας το αίμα τους. Όπως και με τα Γένη του Ησιόδου, κάθε μεταγενέστερη εκδοχή παρουσιάζεται υποδεέστερη της προηγούμενης. Κουτσαίνοντας φτάσαμε λοιπόν στο σημερινό Μπετοβλακώδες Γένος.  Ένα συνονθύλευμα από πατατάκια, χριστιανοβαρεμένους, δωδεκαμαλάκες, γκέι σκυλογατόφιλους, λαθρόγυφτους, λεσβιομπαζόλες και μογγολοειδείς συριζο-κρετίνους με κοκάλινα γυαλιά.Όπως απέδειξαν τα σχετικά πρόσφατα γεγονότα του στρατιωτικού ψευτο-survivor με πρωταγωνιστές τους δύο δημόσιους κοπρίτες, η ασχετία, η αχρηστία και η δειλία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του χαμερπούς υβριδίου που αντικατέστησε τους ήρωες του ’21, του ‘12-‘13 και του ‘40-’41, με τους οποίους αιματολογικά και μόνο διατηρούμε κάποιας μορφής συγγένεια.


Στην πλειοψηφία της η σημερινή ραγιαδόφαρα:Είναι ΑΣΧΕΤΗ , γιατί δεν έχει διαβάσει ούτε καν σε κόμιξ την νεότερη στρατιωτική ιστορία που αφορά τους Κωλότουρκους.  Από τον Αθανάσιο Διάκο μέχρι τους αιχμαλώτους της Εισβολής στην Κύπρο, η μεταχείριση των συλληφθέντων από τους Οθωμανούς είναι δεδομένη.Είναι ΑΧΡΗΣΤΗ , γιατί δεν μπορεί να κάνει ούτε την απλούστατη δουλειά για την οποία χρυσοπληρώνεται, ειδικά όταν αυτή η δουλειά περιλαμβάνει την χρήση όπλων.  Τα παλαιά χρόνια, τα όπλα τα κρατούσαν οι άντρες.  Όμως σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ακόμα και γυναικόπαιδα αναλάμβαναν αυτό το θεάρεστο έργο.  Εννοείται ότι όλοι οι παλαιοί είχαν τεράστια αρχίδια σε σύγκριση με τους σημερινούς μαμάκηδες, φύτουλες, χέστες και ζωόδουλους που έχει επιβλαβώς αναθρέψει η μητριαρχική σκατοκρατία.Είναι ΔΕΙΛΗ , γιατί ποτέ δεν καταφέρνει να πάρει μια αντρίκια όσο και λογική απόφαση που είτε θα αναβιβάσει την ανώφελη ύπαρξή της στο επίπεδο των ηρώων, είτε θα της λύσει τα άμεσα προβλήματα. Ως υπάκουα ζώα, οι αιγοπροβατίνες της χεσοδημοκρατίας επιλέγουν να υπακούσουν τυφλά στην βρώμικη εξουσία του πορνοβοσκού και να αναμείνουν την εξ ουρανών βοήθεια που δεν θα έρθει ποτέ.


Όπως είπα άπειρες φορές στο παρελθόν, δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρξει έλεος για κανέναν.  Εάν ξεσπάσει Ελληνο-τουρκική σύρραξη –σενάριο το οποίο παίζει δυνατά- είναι παραπάνω από σίγουρο ότι οι δύο αιχμάλωτοι βλάκες οι οποίοι υπάκουσαν στις διαταγές των άκαπνων ανωτέρων τους και παρέδωσαν τα όπλα, θα μεταφερθούν στα βάθη της Ανατολίας για σοδομισμό και εκτέλεση. Οι Τούρκοι κάνουν τη δουλειά τους επί αιώνες και την κάνουν άψογα. Όσο για τον καπετάνιο του υπερσύχρονου σκάφους που εμβολίστηκε ξώφαλτσα από την τουρκική μαούνα, αυτός ο υψηλόμισθος πανύβλαξ είναι μόνο για να διοικεί κανένα φουσκωτό παιδικό κροκόδειλο του Τζάμπο.
  Δυστυχώς για αρκετούς, η θέση στην οποία περιέρχεται ένα έθνος δεν υπακούει στην τυχαιότητα.  Είναι προϊόν εκπαίδευσης και αγωγής την οποία οι πολίτες λαμβάνουν από μικρά παιδιά σε τρεις χώρους: Στο σπίτι, στο σχολείο και στην εκκλησία. Τα τρία αυτά μπουρδέλα καθορίζουν εν πολλοίς την συμπεριφορά τους μόλις ενηλικιωθούν και αναλάβουν ευθύνες.
Ας τα δούμε εν συντομία:

ΣΠΙΤΙ: Η τελευταία πατριαρχική γενιά εγκατέλειψε αυτόν τον μάταιο κόσμο από τα μέσα της δεκαετίας του ’70.  Για δύο δεκαετίες μετά τον θάνατο αυτών των παλαιάς κοπής Νεοελλήνων επικράτησε μια νόθα και θολή κατάσταση αναμονής. Στο διάστημα αυτό επωάστηκε ένα αυγό φιδιού που μπροστά του η χιτλερική ιδεολογία μοιάζει με το κίνημα της μη βίας του Μαχάτμα Γκάντι. Φεμινίστριες, Αμαζόνες, Κλυταιμνήστρες, λεσβιόπανα, ψυχοπούστρες, στρίγγλες, όλο το κακό συναπάντημα της μητριαρχικής ανωμαλίας συντάχθηκε εναντίον των ανδρών. Μέσα σε λιγότερο από 25 χρόνια αυτές οι πολιτικά οργανωμένες άρπυιες κατάφεραν να εξοστρακίσουν τον πατέρα από την ανατροφή των παιδιών. Ως αποτέλεσμα, ο άνδρας μεταλλάχτηκε από αυτές τις μανάδες-μαινάδες στο γλοιώδες έκζεμα που βλέπετε στα σκατοκάναλα αλλά και στις παρέες σας:  Ρουφιάνος, ύπουλος, δειλός, μικρόψυχος, φυγόπονος, ανίκανος να κρατήσει όπλο, εντελώς ανεύθυνος και πούστης. Το μπουρδελόσπιτο πήρε φωτιά και μακάριοι τελικά οι καψοκαλύβες που το φουντάρισαν από μόνοι τους, αυτοί τουλάχιστον δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν.

ΣΧΟΛΕΙΟ: Το πορνείο των αθώων ψυχών. Κάθε λογής κίνδυνοι ελλοχεύουν μέσα σε αυτό το κολαστήριο της παιδικής ηλικίας.  Από παιδοφιλικές μαρμάγκες που εμφανίζονται ως κολοσσοί της ηθικής για να μολύνουν όποιο νήπιο πέσει στα νύχια τους, ως μνησίκακα ανθρωπάρια που κυνηγούν ανελέητα όποιο παιδάκι τολμάει να ξεχωρίσει από τον βόρβορο των δίποδων, ομιλούντων γουρουνιών μαζικής υπερπαραγωγής. Πρόκειται για εργαλείο ολικής καταστροφής του ανθρώπινου και του ανδρικού πνεύματος. Το μόνο που διδάσκεται σε αυτό το μολυσμένο νεκροτομείο είναι η τυφλή υπακοή στα ιερατεία που ασκούν τις διάφορες εξουσίες.  Είναι τόπος διεξαγωγής αρρωστημένων πειραμάτων με πειραματόζωα ανύποπτα παιδιά. Όσο πιο γρήγορα λαμπαδιάσουν από τα θεμέλια αυτές οι αίθουσες βασανιστηρίων, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η πρόοδος του ανθρώπινου είδους.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Το μασονικό πουστράδικο που όσο πάει χάνει οπαδούς. Όμως μη σας ξεγελάει η μειωμένη προσέλευση πιστών στα μαγαζιά του. Η εξουσία που διαθέτει αυτή η πασπαλισμένη με λαθρομεταναστευτικά χύσια σέχτα ξεφεύγει πολύ από τα όρια αυτού του άδικου κόσμου. Η διαπλοκή της με το εγκληματικό κράτος και την βία του είναι εφιαλτική. Η συμμετοχή του ρασοτεκτονισμού σε όλες τις εθνικές προδοσίες είναι δεδομένη. Βασικά το πόπολο πάντα αδιαφορούσε για τα παπαδομάγαζα και την πραμάτεια τους. Ακόμα και τις εποχές του βαθέος σκοταδισμού ήταν το κνούτο και ο πέλεκυς που συντηρούσαν τους αριθμούς των πιστών σε υψηλά νούμερα. Αισιόδοξο στοιχείο είναι το ότι τα κατηχητικά (δηλαδή το άδυτο της διαστροφής) ανήκουν πια στο απώτερο εκκλησιαστικό παρελθόν. Μύρια παιδόπουλα βασανίστηκαν σε αυτές τις βρωμερές συνεδρίες των παιδόφιλων οφιολατρικών τεράτων. Χιλιάδες δυστυχισμένων ενηλίκων έχουν σοβαρότατα επιχειρήματα εναντίον αυτού του υποκριτικού φιλοχρήματου και εξουσιαστικού εμετού των πισωγλέντηδων και των κωλομπαράδων.  Όσον αφορά το έθνος, η εκκλησία κάνει το παν για το σβήσει από το χάρτη. Η στρατηγική της συμβάλλει τα μάλα στον τελικό ευνουχισμό του πολίτη. Όταν οι ναοί της θεϊκής αρχιπουστιάς γίνουν μπουρλότο, ο δρόμος προς την θέωση θα έχει ανοίξει.  Σε κάθε περίπτωση οι ρασοφόροι βαλέδες που λειτουργούν αυτά τα κέντρα ακολασίας θα πρέπει να παλουκωθούν από τον πρώτο ως τον τελευταίο.Ως προς τα υπόλοιπα, κάποιοι ονειρεύονται ξύπνιοι. Βλέπουν «πατριωτικά» κόμματα και «εθνικούς» σχηματισμούς σε κάθε μέγεθος και ύφανση. Ακούν εθνικό ύμνο και ξεροχύνουν. Ρε ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΕΣ ψηφοπαθείς δεν είπαμε να σταματήσετε να παίρνετε ληγμένα; Θέλετε ρε να ξαναδοκιμάσετε τον Καρατζαχέστη και τον Βελόπουστο σαν να μην τους ξέρατε; Ποιους ρε; Τα πρακτόρια συναδέλφους του Θου-Βού;
Δεν βάλατε μυαλό ρε ξεπουπουλιασμένα φαραόνια μετά το κάζο με τη Χρυσή Πορδή; Ξεχάσατε ρε τον Μιχαλοτρύπιο που δύο μέρες πριν τις εκλογές δήλωνε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τον φόνο του αριστερού φράπερ; 
«Έγινε λάθος», λένε τώρα τα ζώα οι οπαδοί του χοντρόβυζου παχύδερμου πράκτορος. ΟΚ, αφού τους έχουν φιμωμένους στο Πορδοβούλιο γιατί δεν παραιτούνται να κατέβουν στο πεζοδρόμιο οι ιμιτασιόν νεοναζί;  Με τι αρχίδια όμως να το κάνουν; Αφού τα μπαλάκια τους τα έχει κόψει ο Ιουδαίος αρχιμασόνος που τους προμοτάρει. Μόνο πίπες κάνουν. Ένας-ένας οι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ πορτιέρηδες βουλευτές τους την σκατοπουλεύουν για άλλες σφηκοφωλιές. Τα εθνικοσοσιαλιστάκια του Μιχαλοκάφρου θυμίζουν όλο και πιο πολύ το παλαιό ΚΚΕ, της εποχής Ζαχαριάδη. Τότε που το «κόμμα του λαού» έκανε πάντα το λάθος και ποτέ το σωστό. Ε, ρε συμπτώσεις.


Η εκλογική τράπουλα είναι καρασημαδεμένη. Δεν υφίσταται πιο στημένο παίγνιο από το εκλογικό. Εξήντα χιλιάδες (60.000) ευρώ είναι χοντρικά το κόστος μόνο για τα ψοφοδέλτια της κάθε εκλογικής αναμέτρησης. Όποιος τα έχει, τα βάζει και τα χάνει σε ένα εξαρχής νοθευμένο παιχνίδι. Όποιος δεν τα έχει, του τα προσφέρουν διάφοροι «φίλοι του λαού», αφού τον σοδομίσουν πρώτα. Αυτή είναι η πουτάνα η χεσοδημοκρατία των μασονοφραγκάτων.  Μόνο πλούσιοι ή υπάλληλοί τους μπορούν να εκλεγούν είτε με παλαιά, είτε με νέα κόμματα. Εννοείται ότι κάποιος έχει οξυγονοκολλήσει τον τροχό στο σημείο που γαμάνε τον φτωχό. 
Στρατηγοί με αλτσχάιμερ, μπουμπουλίνες με πλαστικά βυζιά, στρατηγοί με τσίγκινα παράσημα, πολέμαρχοι από τον Σείριο, παπατζήδες της Ομόνοιας, έμποροι κηραλοιφών, πωλητές ματζουνιών, ορθόδοξα εθνομαμούνια, πατριωτικές σκουληκαντέρες, κρυπτοκομμουνιστικές κωλοτρυπίδες, αλβανικά πρακτόρια, απ’ όλα έχει το μαγαζί. Καλύτερα για όλους να ψηφίσετε τον Αυγολέμονο.Μέσα σε έναν κυκεώνα προφητειών, γεροντικών παραληρημάτων, πολιτικών μανιχέστων, μοναστηριακών εκδόσεων και εθνοπρακτορικών αποκαλύψεων, η Νεοελλάς περιμένει άφωνη και γονυπετής τον σωτήρα. Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες θα είναι μια μείξη του Αλεξάνδρου του Μακεδόνος με τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, δηλαδή κάτι σε Γκουσγκούνη Robocop με μια δόση πατρός Κλεομένη. 


Τόσο καιρό μην νομίζετε ότι καθόμουν. Έχοντας στα χέρια μου κάποια παλιά σχέδια του Γκιόλβα, κατασκεύασα το νέο μεγα-υπερόπλο που θα δώσει την λύση. Είναι μια πολυσυσκευή εξωγήινης προχώ τεχνολογίας η οποία μόλις βγει σε μαζική παραγωγή θα σημάνει το τέλος των κοτζαμπάσηδων.  Χάρη σε αυτήν, τα ψεκασμένα πλήθη του Νεοελλαδιστάν θα αφυπνιστούν άμεσα. Πρόκειται για το περίφημο ΚΛΩΤΣΑΤΡΟΝ (από το κλωτσιά τρών’) το οποίο είναι ένα ιπτάμενο μηχάνημα επαναληπτικής κλωτσιάς.  Η έκδοση super drone θα μπορεί να εντοπίζει το εθνομουσκάρι, να μπαίνει στο σπίτι του και να το πλακώνει στα κλωτσίδια ώσπου να γίνει ξανά άνθρωπος.
Όπως καταλάβατε σκοπός μου είναι να σας λιώσω τις φλάντζες. Να σας τρολλάρω μέχρι να βγάλετε αίμα από τα μάτια. Να σας πιέσω όσο παίρνει μπας και καταφέρετε το αδύνατο. Δηλαδή να το τερματίσετε και να παίζουν όλα στο όριο του εκτροχιασμού. Ίσως έτσι αντιληφθείτε ποιοι και γιατί σας δουλεύουν.


Στο μεταξύ, μαζί με τους υπόλοιπους νάνους σήκωσαν κεφάλι και τα βασιλικά ερπετά, οι Δανο-γερμανο-οβραίοι Γκλύξμπουργκ κροταλίες. Δεν αντέχω στον πειρασμό να σας θέσω μια ερώτηση βασιλομασονικής κρίσεως: Όταν ο Νεοελληνικός συρφετός τους έδιωξε με εκείνο το γελοίο δημοψεύτισμα του ’74, ξέρει κανείς γιατί κατέληξαν στην Αγγλία; Γιατί δεν πήγαν στην πατρίδα τους την Δανία ή έστω στη μαμά Γερμανία; Γιατί δεν πήγαν στην Ιταλία να είναι και κοντά στο τσιφλίκι τους; Γιατί δεν πήγαν στην Ελβετία να τρώνε σοκολατάκια; Και γιατί στο τέλος τα μπάσταρδά τους οι πρίγκηπες κατέληξαν στις ΗΠΑ; Εδώ σας θέλω.


Η δρυς του Ραγιαδιστάν έπεσε. Ο κάθε παλιόπουστας έρχεται τώρα εδώ να προμηθευτεί τα ξύλα για το τζάκι του. Το παιχνίδι τελείωσε.  Ο πόλεμος χάθηκε χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά.  Όλα είναι αλληλένδετα.  Η ημίαιμος φυλή των Νεοελληναράδων διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη και γι αυτό δεν φταίνε ούτε οι Κρόνιοι, ούτε οι σκοτεινές δυνάμεις του διεθνούς σιωνισμού, ούτε καν η ψωλοχυματοφάγος μασονία. Αυτοί που φταίνε είναι κατά 30 % ο μουνόδουλος άντρας και κατά 70 % η μπαλότσα που τον σέρνει με το βρωμομουνί της στην Κόλαση. Αυτή η χοντροκώλα σαβουροφάγος μετακάμπια αντί να δημιουργεί, καταστρέφει το έθνος σε δύο επίπεδα: α) τσακίζει τους άνδρες που δεν είναι του χεριού της διαλέγοντας μόνο τους πιο ανίκανους και διεφθαρμένους ραγιαδοκηφήνες προς αναπαραγωγή και β) ευνουχίζει τα αρσενικά παιδιά της, ευνοώντας ταυτόχρονα σκανδαλωδώς τα θηλυκά.  Με την βοήθεια του κρατικού μηχανισμού που υπακούει τυφλά στις εντολές της μητριαρχικής παγκοσμιοποίησης, η παλαιά μητέρα που στήριζε το έθνος και την οικογένεια με το ήθος της, μεταλλάχτηκε σε ένα φθονερό βιορομπότ προγραμματισμένο να διαλύει οτιδήποτε έχει σχέση με την ανδρεία.Επειδή οι ατάκες με τις οποίες μας βομβαρδίζουν τα μητριαρχικά Στούκας δεν λέγονται έτσι για πλάκα αλλά πάντα έχουν κάποιο στόχο, διαβάστε μερικές κλασικές που δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις έχετε ακούσει. Αυτό που κρύβεται πίσω από τις λέξεις θα πρέπει να σας απασχολήσει περισσότερο από τις θεωρίες συνωμοσίας.

(Σ.Σ. Όλες οι φράσεις έχουν συλλεγεί από ανακρίσεις 3ου βαθμού της μίσανδρης Γκεστάπο ή έχουν υποκλαπεί από προσωπικές συνομιλίες μεταξύ υαινών. Για καλύτερη κατανόηση του φιλοσοφικού υποβάθρου τους, έχει προστεθεί αυτόματη μετάφραση).
«Με τι ασχολείσαι;» = Πόσα καθαρίζεις μετά από φόρους; Έχεις κάνει καμιά καβάντζα;

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα χρήματα» = Μόνο τα λεφτά κοιτάζω.

«Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ωραίος» = Μαρούλι να έχει κι ας είναι σαν τον καμπούρη της Νοτρ Νταμ.

«Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο χαρακτήρας» = Φέρε το Ε9 σου και γρήγορα.

«Αυτό που με έλκει σε έναν άντρα είναι το μυαλό του» = Αν έχει ξεκινήσει από το μηδέν, έχει βγάλει απίστευτα λεφτά στα τριάντα του και ψάχνει κάποια άχρηστη να του τα φάει, είναι ο άνθρωπός μου.

«Ψάχνω για μια σχέση με ουσία» = Δηλαδή το άτομο να έχει εμπορικά ακίνητα σε Κολωνάκι, Γλυφάδα, Μύκονο.

«Δεν με ενδιαφέρει τι αυτοκίνητο έχει» = Αρκεί να είναι από Πόρσε και πάνω.

«Ξέρεις εγώ δεν είμαι καμιά εύκολη» = Ποτέ δεν τα καταπίνω στο πρώτο ραντεβού.

«Θέλω κάποιον να γεράσουμε μαζί» = Κάνε με δικαιούχο στην ασφάλεια ζωής σου και να δεις ποιος θα πάει πρώτος.

«Θέλω να ανοίξω μια επιχείρηση αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς» = Το πρόβλημα είναι η χρηματοδότηση. Βάζω τα σπίρτα, βάζεις τα τσιγάρα;

«Θέλω να κάνω μια σοβαρή σχέση» = Διαπίστωσα ότι η μπογιά μου δεν περνάει πιά, οπότε πρέπει άμεσα να βρω κάποιο κορόιδο να ρίξω άγκυρα.

«Έμπλεξα με έναν αλήτη» = Ο τελευταίος κατάλαβε ότι του τα μάσαγα ενώ το έδινα και σε άλλους και με πλάκωσε στις φάπες.

«Το μόνο που με νοιάζει είναι ο άντρας να είναι άντρας» = Να πληρώνει όλα τα έξοδα αυτός γιατί αυτά που βγάζω εγώ δεν γουστάρω να τα μοιράζομαι με κανέναν πούστη.

«Α, τώρα ψάχνεις για δουλειά δηλαδή» = Την πάτησα. Γούστο θα ‘χει να με βάλει να πληρώσω και τον καφέ του, ο γύφτος.

«Ο σύντροφός μου θέλω να έχει λόγο τιμής» = Η πιστωτική του να μην έχει ημερήσιο όριο.

«Εγώ σε μια σχέση τα δίνω όλα» = Πέρα από το πολυμεταχειρισμένο αιδοίο μου δεν έχω να δώσω τίποτα άλλα έχω να πάρω τα πάντα. Πίπα-κώλο; Όχι βέβαια, για ποια με περάσατε;

«Η Μαρίνα είναι η καλύτερη φίλη μου» = Της έχω αρπάξει μέσα από τα χέρια τρεις γκόμενους και εξακολουθεί να με κερνάει καφέ η ηλίθια.

«Περνώ τέλεια και μόνη μου» = Σίγουρα, άμα εξαιρέσεις τα απλήρωτα ρεύμα, νερό, κινητό, συν το ότι χάλασε το καζανάκι του μπάνιου και τώρα το αυτοκίνητο.

«Φέτος δεν θα πάω διακοπές γιατί τους βαρέθηκα όλους αυτούς τους δήθεν στην Ψαρού» = Δεν έχω μία. Χτες μου έκοψαν το ρεύμα και ψάχνω τους πρώην να πάρω κανά δανεικό όμως κανείς δεν απαντάει στις κλήσεις μου.

 «Η μητέρα μου με ανάθρεψε σωστά» = Με έμαθε να κυνηγάω μόνο τα χοντρά πορτοφόλια και να φτύνω τους υπόλοιπους.

«Πότε παίρνεις άδεια να σε απολαύσω λίγο;» = Έχω βρει ένα τριήμερο προσφορά στην Οία, από 1.800 σε 1.650 τη βραδιά. Αν τα βάλεις στην κάρτα σου, έχει άλλα πενήντα ευρώ επιστροφή.

«Σήμερα κερνάω εγώ»  = Καφέ στο χέρι από το φουρνάρικο.

«Αυτός είναι πραγματικός άντρας» = Εκτός του ότι οι φίλοι του τον φωνάζουν τρίποδο, έχει και ένα σκασμό λεφτά.

«Είναι αληθινός κύριος» = Τέτοιος μαλάκας δεν υπάρχει πουθενά. Πήρα δανεικά, του τά ’μπηξα και μετά του ξαναπήρα και φυσικά του τα ξανάμπηξα. 

«Είναι ρεμάλι και μάλιστα ολκής» = Με παράτησε σε μια ερημιά επειδή αρνήθηκα να του κάνω πίπα. Εξαιτίας του αναγκάστηκα να κάνω πρωκτικό σεξ με δύο Αλβανούς για να γυρίσω πίσω στον πολιτισμό.

«Όταν αγαπάω, δεν γυρίζω να κοιτάξω άλλον» = Το άσχημο είναι ότι αγαπάω όλον τον κόσμο. Μου αρέσει η πούτσα γενικώς.

«Το στεφάνι μου δεν το λερώνω» = Ας εξασφαλίσω τα φράγκα πρώτα και μετά να δεις τι κέρατο θα πέσει.

«Μόνο η γυναίκα αγαπάει πραγματικά» = (Το χρήμα). Ευτυχώς που οι άντρες δεν το αγαπάνε όπως εμείς και το σκορπάνε για πάρτη μας.

«Είμαι πτώμα στην κούραση»  = Είναι ώρα να σε σχολάσω, απλά περιμένω να πιαστώ καλά από την επόμενη κληματσίδα.

«Έχω πονοκέφαλο» = Δε γαμιέσαι που θα σου κάνω τσιμπούκι ενώ δεν μου έκανες ούτε ένα δωράκι στην επέτειο της σχέσης μας προχτές.

«Δεν πεινάω καθόλου» = Καλά, αφού κερνάς θα φάω ορεκτικό, πρώτο πιάτο, δεύτερο πιάτο και εκμέκ παγωτό στο τέλος.

«Οι γονείς μου ήταν αυστηρών αρχών» = Όταν ήμουν 16 ο πατέρας μου μου είχε πει: «κοίτα πουτανάκι μην γκαστρωθείς με κανέναν άφραγκο, θα σε στείλω στη Φυλής να βγάζεις μεροκάματο».

«Μεγάλωσα σε μια αξιοπρεπή οικογένεια» = Ο πατέρας μου ήταν μέθυσος και μας έδερνε ενώ η μάνα μου ήταν οροθετική και χτύπαγε ενέσεις στα Εξάρχεια.

«Ποτέ δεν θα τα φτιάξω με κάποιον που βγάζει λιγότερα από μένα» = Το ότι κάθομαι που και που στο αφεντικό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζω τα λεφτά που παίρνω.

«Είμαι βαθιά συναισθηματική» = Για να στα καταπιώ πρέπει το υπόλοιπο στο βιβλιάριό σου να είναι τουλάχιστον εξαψήφιο.

«Πριν από σένα είχα δύο σχέσεις» = Τώρα αν ήταν δυό εκατοντάδες ή δύο χιλιάδες, θα σε γελάσω.

«Πριν από σένα είχα μόνο τρεις μακροχρόνιες σχέσεις» = Όλες οι άλλες ήταν ξεπέτες, λεσβιακά και κάτι παρτουζούλες.

«Αν ξέρω τον Τάκη; Όχι, από πού να τον ξέρω» = Έλα με τον παλιόγυφτο. Μια φορά το κάναμε στις τουαλέτες ενός κλαμπ, άσε που ήμουν μεθυσμένη.

«Δεν πίνω ποτέ» = Όταν μεθάω δεν ξέρω τι κάνω. Μού ΄ρχεται να ρουφήξω ότι καβλί βλέπω μπροστά μου.

«Ως τα 18 ήμουν παρθένα» = Από πίσω, γιατί φοβόμουν μην με πιάσει ακράτεια σαν μια ξαδέρφη μου που χέστηκε στο γάμο της.

 «Μου έχουν πει ότι έχω τέλειο πρόσωπο» = Ο πωπός μου είναι λίγο παραπάνω σε κιλά αλλά το καλοκαίρι θα τα χάσω.

«Νομίζεις ότι δεν μπορώ να βρω άλλον αμέσως;» = Άμα μπορούσα, σιγά μην καθόμουν να το κουβεντιάζω μαζί σου.

«Έχω θαυμαστές που τρελαίνονται για μένα» = Τελικά οι άντρες είναι πολύ σαβουρογάμηδες. Εγώ πάντως αν ήμουν αρσενικό δεν θα με γαμούσα.

«Λεω να ξεκινήσω γυμναστική με personal trainer» = Είμαι τίγκα στην κυτταρίτιδα. Σε λίγο δεν θα με πλησιάζει ούτε τυφλός.

«Αυτή την εποχή θέλω να ασχοληθώ λίγο με τον εαυτό μου» = Έχει να μου την πέσει άντρας εδώ κι έξη μήνες. Λες να μην πέτυχε το μπότοξ;

«Δεν υπάρχουν άντρες» = Να δουλεύουν τρεις δουλειές για να με συντηρούν και να ανέχονται την γκρίνια μου, την τεμπελιά μου, το κέρατο και τη μάνα μου.

«Δεν έχω πάει ποτέ με άλλη γυναίκα» = Όταν εσύ έπαιζες πέντε ώρες τάβλι με τον κολλητό σου τι νομίζεις ότι έκανα με τη γκόμενά του;

«Οδηγώ τέλεια» = Καπνίζω, πίνω καφέ και ποστάρω στο fb την ίδια στιγμή. Δεν έχω τρακάρει ούτε μια φορά αυτόν τον μήνα.

«Έχω 7.800 φίλους στο fb» = Με ταπετσαρία δύο φωτό με τάνγκα από όταν ήμουν είκοσι, όποιος λιγούρης μου κάνει αίτημα φιλίας τον δέχομαι.

«Μου αρέσει το ποιοτικό διάβασμα» = Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία της Δημουλίδου. Καυλώνω απίστευτα με τις περιπέτειες των ηρωίδων και τα υπαρξιακά τους προβλήματα ειδικά όταν βρίσκονται ανάμεσα σε τρεις ή τέσσερις γαμιάδες.

«Τη βρίσκω να διαβάζω ψυχολογία» = Αντιγράφω κολπάκια που κάνουν τους άντρες μαριονέτες στα χέρια μου.

«Στον έρωτα είμαι άτομο που ρισκάρει» = Αυτός είναι ελεύθερος με βίλα στο Παλαιό Ψυχικό κι εγώ άνεργη ζωντοχήρα με δύο παιδιά.

«Λέω πάντα την αλήθεια, έστω και αν δεν με συμφέρει» = Αν ψάχνετε για μαλάκω, λάθος διεύθυνση. Εδώ ο Πέτρος ορκιζόταν κάθε τρία λεπτά ότι δεν γνώριζε το Χριστό.
Όλα κι όλα. Η Τζούλια ήταν κυρία και ειλικρινέστατη στην εποχή της ακμής της…Γελάσατε;


Τώρα κλάψτε:
Από αντικείμενο σεβασμού, η Νεοελληνίδα μητέρα ξέπεσε σε αντικείμενο για μαλακία και βρώμικο σεξ. Κοιτάξτε γύρω σας πόσες μητέρες σπρώχνουν καρότσια με μωρά ενώ τα μίνι τους φτάνουν μέχρι τα μουνόχειλα. Οι μιλφάρες με τα βυζόμπαλα χύμα και τα στρινγκάκια βαθιά μέσα στη μουνοκωλάρα τους, τι αρχίδια σεβασμό περιμένουν; Το μόνο που σκέφτεται το αληθινό αρσενικό είναι να τις ξεσκίσει και να τις χύσει παντού, ακόμα και με το ζόρι.


Ως και πριν μερικά χρόνια, αυτές οι κάργιες περίμεναν τα παιδιά τους να πάνε 10-12 χρονών για να χωρίσουν. Τώρα με το που βγαίνουν από το μαιευτήριο έχουν το μυαλό μόνο στο τατουάζ και στην ξένη πούτσα. Δεν βλέπουν την ώρα να σουτάρουν τον βλάκα που παντρεύτηκαν και να ριχτούν στο βόθρο του ζωώδους και αχαλίνωτου σεξ με αγνώστους. Λαθροπιθήκια, μολοσσοί, ζαρζαβατικά, γύφτοι, Λοάτκι, όλοι οι συνδυασμοί μουνοψωλιάσματος παίζουν με την κτηνοβασία να κυριαρχεί ως επιλογή.


Κανονικά εάν εμείς οι άντρες ως απειλούμενο είδος είχαμε διατηρήσει την ελάχιστη αξιοπρέπεια θα έπρεπε όλες αυτές τις δηλητηριώδεις ζωντοχήρες να τις πλακώνουμε στις γρήγορες. Με το που αρχίζουν να βρίζουν τον πρώην τους δηλαδή το θύμα που τις φορτώθηκε, θα πρέπει να τρώνε την πρώτη μπάτσα. Με το που λένε για το πόσο κουράζονται ενώ τα παιδιά τα μεγαλώνει η πεθερά, θα πρέπει να τρώνε κλωτσίδια στον κώλο. Με το που εκφράζουν την επιθυμία να βρουν αντικαταστάτη του πρώην ενώ τα μωρά τους δεν έχουν πάει ακόμα ούτε σταθμό, θα πρέπει να ρίπτονται στο πυρ το εξώτερο. 
Αυτές που μετράνε στην εμφάνιση είναι οι πιο επικίνδυνες από τούτη την σατανιασμένη φάρα των σύγχρονων μαγισσών.  Ξέρω μια που έχει τέσσερα παιδιά, ένα από κάθε άντρα. Έχει δηλαδή καταστρέψει μόνη της 4 άντρες (χώρια τους δεσμούς) και 2 αγόρια ενώ είναι άγνωστο πόσους άντρες θα σακατέψουν οι 2 μοχθηρές βρωμοκορούλες της όταν αμοληθούν στην αρένα.
  


Ας κάνουμε όμως μια υπόθεση εργασίας και ας πούμε ότι μία φορά στις εκατό έχουν δίκιο οι καπότες και ότι ο τύπος που παντρεύτηκαν ήταν σκάρτος. Τόσο καιρό που τον πίπωναν πριν τον γάμο γιατί δεν το είχαν καταλάβει;  Μήπως για όλα φταίνε τα κριτήρια επιλογής συντρόφου που είδαμε παραπάνω; Και αν αυτά τους τα επέβαλε η οικογένεια και η κοινωνία, γιατί δεν τα άλλαξαν οι ίδιες όταν τους δόθηκε η ευκαιρία; Ανήλικες ήταν οι σκατιόλες όταν παντρεύτηκαν;


Έχει σκεφτεί καμία από αυτές τις μίσανδρες λιγδοπουτάνες πώς θα μεγαλώσουν τα παιδάκια βλέποντας την μητέρα τους να πνίγει ψωλές αριστερά και δεξιά και να καταπίνει σαν πρεζάκι τα χύσια του κάθε τσόγλανου και του κάθε λαθρομετανάστη; Ποιος αλήθεια εγγυάται ότι τα ανήλικα δεν θα κακοποιηθούν από τον κομπλεξικό γαμιά της πουτάνας την στιγμή που δεν υπάρχει φυσικός πατέρας στο σπίτι; Κάνω την πρόβλεψη ότι σε 10-15 χρόνια από σήμερα θα είμαστε περικυκλωμένοι από νεαρούς παράφρονες που δεν θα μακελεύουν πόρνες όπως ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης αλλά μητέρες και μωρά.


Όχι ότι έχει και καμιά σημασία πια. Οι γραμμές των υπερασπιστών του φρουρίου είναι τόσο αραιές που τα στίφη του εχθρού σκαρφαλώνουν τα τείχη ανενόχλητα. Η πόλη είναι γεμάτη πούστηδες και πρόβατα που περιμένουν μοιρολατρικά τον γαμιά και τον χασάπη ενώ στις επάλξεις οι γενναίοι είναι λίγοι και κουρασμένοι.  Τελικά αυτές οι κουραδόψυχες  φιλάργυρες μέδουσες του φεμουνιστικού τάγματος έκαναν πολύ καλή δουλειά καταστρέφοντας οτιδήποτε αντρικό υπήρχε σε αυτήν την μπουρδελοχώρα.
Η νέα ισχυρή πλειοψηφία είναι αυτή που δηλώνει ότι αγαπάει τα ζώα. Τυχαία άκουσα προ ημερών μια συζήτηση μεταξύ δύο Συριζο-ζωόφιλων. Ενός ανίκανου φίκουλα που τον είχε εγκαταλείψει η γυναίκα του με ένα αυτιστικό παιδί και μιας χοντρομέγαιρας κακοχωρισμένης και αγάμητης με δύο παιδιά, ένα πουστρόνι και μια λεσβοσαβούρα.  Μιλάμε τώρα για χρόνιους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, για το καραλούμπεν προλεταριάτο που έχτισε η ψευτοκρίση, για το λασπώδες κατακάθι της βρωμοδόξου Νεοελλάδος.


Απολαύστε διάλογο για διδακτορικό στην κοινωνική ανθρωπολογία:

Χοντρομέγαιρα (έξαλλη): «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μισώ τους ανθρώπους. Θέλω να τους σκοτώσω όλους!»
Φίκος: «Σε καταλαβαίνω. Έτσι νιώθω κι εγώ για την πρώην που με παράτησε».
Χοντρομέγαιρα (έχοντας αλλάξει αστραπιαία την μάσκα και στάζοντας μέλι): «Το μόνο που αγαπώ είναι αυτά τα ζωάκια. Το καθένα έχει τον χαρακτήρα του και μου μιλάνε με τις φωνούλες τους».
Φίκος (συγκινημένος): «Αχ πόσο ωραία τα λες».
Χοντρομέγαιρα: «Μόνο με αυτά τα αγγελούδια επικοινωνώ».
Φίκος (με θλίψη): «Κι εγώ με την γάτα μου επικοινωνούσα μια χαρά, ώσπου με παράτησε».
Χοντρομέγαιρα (έκπληκτη): «Σου έφυγε;»
Φίκος (περίλυπος): «Βγήκε ένα βράδι και δεν την ξαναείδα…»
Χοντρομέγαιρα: «Θα ξαναγυρίσει».
Φίκος (σε κατάθλιψη): «Δε νομίζω… Πάνε τρεις μήνες τώρα… Μα να με παρατήσει η γάτα; Νιώθω απίστευτα άσχημα, σαν να με έχουν απορρίψει ολοκληρωτικά».
Χοντρομέγαιρα: «Να της κάνεις στείρωση ξέρω έναν γιατρό που δεν θα σου πάρει πολλά . Με εξήντα ευρώ θα είναι κομπλέ η γατούλα… Τους στερείς βέβαια την χαρά της μητρότητας αλλά έτσι τα ζωάκια ζουν καλύτερα και τα έχεις πολλά χρόνια κοντά σου…»
Φίκος (αφηρημένος): «Καλά είναι».
Χοντρομέγαιρα: «…Ήταν ένα σκυλάκι στην άκρη του δρόμου, μάλλον πατημένο από αυτοκίνητο.  Πήρα αμέσως την αστυνομία και ζήτησα να γίνει ιατροδικαστική εξέταση για διαπιστωθεί αν ήταν θύμα δολοφονίας με όπλο… Μια βδομάδα συνέχεια έπαιρνα τηλέφωνο και τελικά ξέρεις τι μου είπε ο αστυνομικός;»
Φίκος: «Τι;»
Χοντρομέγαιρα: «…Μήπως αυτοκτόνησε το σκυλάκι;»
Φίκος: «Απίστευτο».
Χοντρομέγαιρα (αγανακτισμένη): «Αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε αγαπητέ μου… Η δικαιοσύνη είναι σαν το φίδι, δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους… Όλοι τους Ρομά κυνηγούν. Τα καθάρματα τους  Έλληνες δεν τους ενοχλεί κανείς».
Φίκος: «Έχεις δίκιο».


Ερμηνευτική σημείωση: Η κυρία αυτή πέρα από τα 10 γατιά και τα 30 περιστέρια που ταΐζει, έχει 4 μεγάλα σκυλιά κι ένα μικρό τα οποία ζουν, κοιμούνται, τρώνε, χέζουν, κατουράνε, κλπ σε μια κλειστή αυλή 3Χ3. Δεν τα έχει βγάλει ΠΟΤΕ βόλτα να περπατήσουν. Μόνο διαμαρτυρία και φούμαρο είναι η φαλαινοσαπιόγρια, συν τα μπινελίκια εναντίον του Νεοέλληνα φορολογούμενου που της πληρώνει ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο και ΚΕΑ. Εδώ και πέντε χρόνια έχει γίνει και χορτοφάγος η πατσόλα αλλά δεν έχει χάσει ούτε γραμμάριο από τα 150 κιλά λαρδί που περιφέρει άσκοπα (αυτό πάλι πώς γίνεται;). Αν αυτή, ο φίκος και τα μπαστάρδια τους είναι ο λαός, τότε μνημόνια ώσπου ο ήλιος να γίνει λευκός νάνος, δηλαδή για ακόμα 5 δις χρόνια, μου φαίνεται ότι είναι λίγα. Ποιο έθνος και ποια Μακεδονία; Η παγκοσμιοποίηση έχει πισωγλεντήσει την πατρίδα και τώρα της ξερνάει φλόκια στο στόμα. 


«Άντρες», «γυναίκες» και «παιδιά» της νέας εποχής συζούν με ευνουχισμένα και στειρωμένα ζώα. Αυτή είναι η πλήρης επικράτηση του καταναλωτικού εντομοειδούς ανθρώπου, αυτού του άφυλου και αηδιαστικού προτύπου που εισήγαγαν οι ψευτο-θεοί και τα ιερατεία που σχεδιάζουν τον πλανήτη-κυψέλη των 50 δισεκατομμυρίων. Τα βιγκανικά ζόμπι που θα καταναλώνουν τεχνητές πρωτεΐνες εμπλουτισμένες με ανακυκλωμένους ιστούς κατσαρίδων βρίσκονται ήδη δίπλα μας.


Η αντίδραση ΔΕΝ είναι το άρθρο 120 παρ. 4 του κλωτσο-συντάγματος. Δεν είναι δικαίωμα να πάρουμε τα όπλα. Είναι πλέον υποχρέωση αλλά όχι απέναντι στην βρωμερή μητριαρχική «δημοκρατία» τους. Είναι ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στους προγόνους, στο Έθνος και στους απογόνους.  Είναι ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ να διώξουμε τους Κρόνιους κατακτητές από τη χώρα μας μαζί με το τρίμορφο εκατικό σύστημά τους. Είναι ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ να κονιορτοποιήσουμε την απάτη που αποκαλείται «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» μαζί με τα ιερατεία της. Είναι ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ να μην μεταλλαχθούμε σε έντομα που θα παρέχουν ενέργεια στην παγκόσμια μήτρα.Μέσα στον ορυμαγδό της μητριαρχούμενης παραπληροφόρησης ακούω ανιστόρητες κραυγές του τύπου: «Πατριώτες, η τύχη του έθνους είναι στα χέρια σας» και το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.  Για ποιους πατριώτες μιλάμε άραγε;  Όλο αυτό το κοπροσκυλόψυχο πλήθος των ευνουχισμένων ψηφοφόρων έχει τόση σχέση με την πατρίδα όση έχουν και οι κουμουνόσαυρες που την τεμαχίζουν και την πουλάνε. Αν βρεθεί κάποιος να τους καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, θα δώσουν μαζί με την Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία δώρο. Έχετε αναρωτηθεί όλοι αυτοί οι λίγδουρες που οργανώνουν τα σκυλαλητήρια τι ακριβώς κάνουν; Αντιστέκονται; Όχι κοροϊδάρες μου, το παιχνίδι που παίζουν όλες αυτές οι νεοεμφανιζόμενες οργανώσεις της μάντολας είναι άλλο.


Ο μέγας στόχος αυτών των κρυπτοθρησκευτικών εκδηλώσεων είναι να μοιράζουν ξύλο σε όσους διαμαρτύρονται. Κι άλλο συλαλλητήριο να κάνετε, κι άλλο ξύλο θα φάτε. Ώσπου ένας-ένας όσοι βγήκατε να φωνάξετε θα λουφάξετε ξανά στα σπιτάκια σας και θα παρακαλάτε το πουτσόπαιδο του Γιαχβέ να μην αφήσει τον λύκο να σας κάνει μια χαψιά. Ρε μπετομαλάκες πότε θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτοί που σας πάνε στις προβατοπορείες είναι οι ίδιοι που οργανώνουν το μακελειό σας; Πότε θα βάλετε μυαλό ρε εθνοσούργελα; Πότε θα ξεπορτίσετε από τα γαμημένα μαντριά σας;
Θέλετε να κάνετε πορεία για περάσει η ώρα και να φάτε μετά κανένα σουβλάκι ή για να διεκδικήσετε τον έλεγχο πάνω στις ζωές σας; Αν θέλετε το δεύτερο, ο μόνος τρόπος για να πετύχει η πορεία είναι να μην είστε πρόβατα που τα πάνε για σφάξιμο. Οι μπάτσοι, ΜΑΤ, Seebrig και όλο το καραφασισταριό του κράτους, έχουν χημικά, έχουν δακρυγόνα, έχουν πιστόλια, έχουν αυτόματα, έχουν χειροβομβίδες, έχουν οχήματα, έχουν ελικόπτερα και φυσικά έχουν τον άδικο Νόμο στο πλευρό τους. Πάνω απ’ όλα όμως έχουν ΠΑΝΤΑ την ακλόνητη σιγουριά ότι όλοι εσείς οι  ΜΑΛΑΚΕΣ είστε άοπλοι και ανυπεράσπιστοι απέναντι στα φονικά τους εργαλεία.Γι αυτό σας λέω, αν θέλετε να γίνει συλαλλητήριο-ΠΟΥΤΣΑΡΟΣ που θα γαμήσει το μασοναριό και θα κατεδαφίσει το πούστικο σύστημα, πάρτε τρακτέρ, πάρτε μπουλντόζες, πάρτε νταλίκες, πάρτε καραμπίνες, πάρτε δίκανα, πάρτε μπιτόνια με βενζίνη, πάρτε παλούκια και κατεβείτε στο πανσοδομισμένο Σύνταγμα όταν θα είναι να ψηφιστεί το νέο μνημόνιο. Κι εγώ μαζί σας στην πρώτη σειρά με την πατέντα που μου έχει εμπιστευτεί ο Μέγας Παίκτης. Είναι πανεύκολο για τους πραιτωριανούς και τους πληρωμένους δολοφόνους των κατοχικών κυβερνήσεων να το παίζουν μάγκες εκ του ασφαλούς όταν ο αντίπαλος είναι άοπλος, αναποφάσιστος και με ηγεσία πουλημένη εκ των προτέρων.  Ένα (1) δακρυγόνο να ρίξουν στον κόσμο θα γίνει τέτοιο μακελειό που δεν θα το’ χουν δει ούτε στους εφιάλτες τους. Κι αν αρχίσει το πιστολίδι εξω από το Πουστοβούλιο, να είστε σίγουροι ότι τα αφεντικά των ΜΑΤατζήδων θα μπουν στα ελικόπτερα να το σκάσουν χωρίς να περιμένουν το αποτέλεσμα. Όποιος μπάτσος στραφεί εναντίον πολίτη και πιαστεί ζωντανός, θα παλουκωθεί επιτόπου. Κι αν τα σκουπίδια του «συνταγματικού τόξου» τολμήσουν να φέρουν ξένους στρατούς να ξέρουν ότι κάθε πόλη της χώρας και κάθε χωριό θα πάρει τα όπλα. Έτσι κερδίζονται οι ελευθερίες ραγιαδάκια μου. ΕΝΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ! Όχι με σκατοαλειμμένα ψηφαλάκια και με άοπλες πορείες της πεσμένης ψωλής.


Εννοείται ότι αυτή η αρχιπουστιά που λέγεται παπαδαριό δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει δεήσεις και να καίει λιβάνια στα μετόπισθεν, περιμένοντας να δει προς τα πού θα γείρει η πλάστιγγα. Θα είναι από την αρχή υποχρεωτικά ένοπλοι στην πρώτη γραμμή με τους εξεγερμένους.  Αλλιώς θα απελαθούν όλοι τους στο Ισραήλ να δοξάζουν εκεί τον τσιφούτη παλιόπουστα που προσκυνάνε.

…Αλλά πού;

…Πότε;

…Πώς;Μεταξύ μας, δεν πρόκειται ποτέ να απελευθερωθείτε ρε τριπλοσοδομισμένα σκλαβάκια γιατί αφενός δεν την αντέχετε την πολλή ελευθερία και τις ευθύνες που της αντιστοιχούν και αφετέρου γιατί ο εχθρός έχει μελετήσει τις σπασμωδικές αντιδράσεις σας. Εσείς δεν ξέρετε τι θα κάνετε μετά από πέντε λεπτά, εκείνος ξέρει άριστα την συμπεριφορά σας για τα επόμενα 5 χρόνια και βάλε. Οι ρουφιάνοι του είναι παντού. Τόση ρουφιανιά είχε να δει η χώρα από τα άθλια χρόνια του στυγνού καραμανλισμού, του δοσιλογικού καθεστώτος που είχαν  επιβάλλει οι ξένοι μέσω του βασιλικού σκατόσογου των Γκλύξμπουργκ και της φρυδάτης καραπουστάρας, (του θείου του γνωστού κλανιάρη του playstation).


Να σας θυμίσω ότι ανάμεσα σε σκατοσπρωξίματα, τσιμπούκια και μαποψωλοχυσιές η συμμορία αυτή των βασιλοδεξιών μασόνων σε παρτούζα με το παπαδαριό έχτισε μια μίζερη Νεοελλάδα της αντιπαροχής, του σκυψίματος και της μικροψυχίας. Η ιστορική ευκαιρία που είχε προσφέρει ο πόλεμος δηλαδή το να ξαναφτιαχτεί η χώρα εκ θεμελίων με σωστά και υγιή υλικά χάθηκε στη δίνη ενός ξενοκίνητου εμφύλιου στον οποίο πρωταγωνιστής  ήταν το απεχθέστερο κόμμα στην ιστορία του πλανήτη, η μισελληνική εγκληματική συμμορία που ονομάζεται ακόμα ΚΚΕ. Πρόκειται για το μακράν μισητότερο αρκτικόγραμμα της Ελληνικής ιστορίας. Αυτά τα αιμοδιψή βαμπίρ της μαρξιστικής δουλοστοάς έδωσαν και δίνουν τον απεχθέστερο εαυτό τους για να επιτελέσουν την γενοκτονία των Νεοελλήνων την οποία τους έχει αναθέσει ως έργο ζωής το σκοτεινό αφεντικό τους.  Όχι πως είναι και καμιά δύσκολη υπόθεση δηλαδή. Τα Νεοελληνικά ημίαιμα γίδια έχουν κληρονομήσει χίλιους δυό τρόπους να αλληλοεξοντώνονται χωρίς την μεσολάβηση κανενός και έχουν εφεύρει και άλλους εκατόν δύο καινούργιους.  Όταν ο σκατίγερος Αντρέας εγκαθίδρυσε το δόγμα «δεν διεκδικούμε τίποτα, αλλά δεν παραχωρούμε σπιθαμή ελληνικού εδάφους» ήξερε πολύ καλά τι έκανε ο σπερματολουσμένος αρχιπράκτορας της CIA. Αυτός ο ψωλοχυματίας σαβουρογάμης που προμελετημένα χρεωκόπησε τη χώρα ήξερε πολύ καλά ότι σε λιγότερο από μια 20ετία, το μόνο που θα απόμενε θα ήταν το «δεν διεκδικούμε τίποτα».Όταν ψηφίζονταν συνέχεια νομοσχέδια για εισαγωγή Νεοελλήνων μειονοτικών χωρίς εξετάσεις σε πανεπιστήμια και για βοήθεια σε όσους παλιννοστούσαν, πού απέβλεπε η τεκτονόδουλη συμμορία αν όχι στην δημιουργία τάσης εγκατάλειψης των χωμάτων που για χιλιετίες ήταν Ελληνικά;  Αντί να μορφώνει τους άξιους και να τους στέλνει πίσω να διεκδικήσουν αποτελεσματικά την εξουσία στις όμορες χώρες, τους μάζευε εδώ παρασύροντας με υποσχέσεις και τους συγγενείς τους να μεταναστεύσουν στο τσιφλικάδικο κράτος της Αττικής. Πού απέβλεπε η πολιτική της εδαφικής συρρίκνωσης, δόγμα που υιοθέτησε μεγαλοπρεπώς πρώτα η ρουφόλα πουτάνα ΝΔ και μετά η χυσοκαταπιόλα τρανσέξουαλ που λέγεται Συριζο-αριστερά μαζί με την νεοφιλελέ βλενόρροια που λέγεται ΑΝΕΛ το βλέπουμε σήμερα. Σε ποιόν μέγα πολιτικάντη οφείλει την εδραίωσή της η παρούσα χούντα των τοκογλύφων αν όχι στον παντοφακλανογάμη σιχαμένουρα Αντρέ; Που να μη λιώσει ποτέ το τοξικό γυφτοσοδομισμένο πτώμα του.


Πού τα βρήκε τα 500 εκατομμύρια σκατοευρώ στην βρωμο-Ελβετία και στους Παναμάδες η ανεπάγγελτη Μαργαλήτρα; Γιατί η παχύσαρκη σαβουροπουστάρα ο Βενικώλος κατάπιε τη λίστα Λαγκάρντ μαζί με τα σκατά και τα χύσια της Στοάς; Γιατί οι ψυχο-Σαμαράδες και οι Μητσοτακορουφιάνοι έκαναν και κάνουν συνεχώς τις πάπιες; Και εκείνη η πεντηκοστιανή εβραιοσυμμορία του Περισσού γιατί πάει σε όλα πάσο; Πού αποσκοπεί η σατανιστική σέχτα του Μιχαλοτράγου που πιθηκίζει το Μαύρο Τάγμα του Χίμλερ; Αν δεν το καταλάβατε, το παζλ έχει συμπληρωθεί.


Ως πότε νομίζετε ότι το ξεχαρβαλωμένο νεοελληναράδικο σύστημα θα αντέχει το ασήκωτο βάρος της σκουπιδόμαζας που παρασιτεί πάνω του; Ως πότε οι ξενόδουλες κυβερνήσεις θα επιδοτούν από τους φόρους μας τις ορδές των γύφτων και των λάθρο; Καθώς αυτά τα μπάζα αυξάνονται γεωμετρικά σε σχέση με το παραγωγικό δυναμικό, το τελευταίο δεν μπορεί πια να τους συντηρήσει. Με απλά μαθηματικά, έρχεται φτώχεια, χρεωκοπία, πείνα και όλεθρος.


Ήδη έχουμε περάσει το σημείο που το σύστημα κρασσάρει. Εδώ και αρκετούς μήνες, τα επιδόματα και οι κλιματιζόμενοι καταυλισμοί συντηρούνται από τα εμβάσματα της Ύπατης Πουστείας του ΟΗΕ, τα οποία εμβάσματα δεν είναι τίποτε άλλο από δάνεια.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ όχι για να ανορθώσουμε την οικονομία αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΟΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ. Η απόδειξη είναι ότι η οικονομία πάει όλο και χειρότερα, ενώ η εισβολή κάνει όλο και πιο τρανταχτά νούμερα. Μόλις κοπούν τα εμβάσματα από τους κατακτητές τραπεζίτες, σε μια νύχτα το πανευτυχές Μπουζουκιστάν θα μεταβληθεί σε κόλαση.
  


Δύο μίνι σενάρια ταινιών καταστροφής έζησαν μέσα σε μερικούς μήνες οι μαζόχες υπήκοοι του χαλιφάτου της Αττικής. Οι πλημμύρες του χειμώνα στη Μάνδρα και οι νεκροί τους έχουν ήδη ξεχαστεί. Το ίδιο θα γίνει και με τις πρόσφατες φωτιές στο Μάτι. Κι εδώ οι νεκροί θα βυθιστούν στην αγία λήθη το πολύ σε ένα μήνα. Κι αυτό γιατί κανείς ποτέ δεν πήρε τα όπλα να εκδικηθεί τους υπαίτιους.  
Όμως για να λέμε και της κατσαρίδας το δίκιο, φταίτε κι εσείς. Έξη εκατομμύρια ζώα μαζευτήκατε στο γαμημένο λεκανοπέδιο.  Χτίσατε όπου βρήκατε, μπαζώσατε ρέματα, κλείσατε παραλίες, φτιάξατε δικό σας παρασχέδιο πόλης, πήρατε ρεύμα και νερό με πουστιά και στο τέλος παριστάνατε και τους ματσούς.  Όχι δηλαδή τίποτα διαφορετικό από αυτό που γινόταν σε όλη την υπόλοιπη Νεοσκατοελλάδα.  Η μόνη διαφορά είναι ότι η επαρχία παραμένει αραιοκατοικημένη ενώ εσείς πατάτε ο ένας πάνω στ’ αρχίδια του άλλου.  Η λογική του «να κάνω εγώ τη δουλειά μου και οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν» και του «μακριά απ’ τον κώλο μου κι όπου πέσει», δεν ισχύει στην Αττική λόγω πλήθους. Όπου μαζεύονται πολλοί απατεώνες, η τιμιότητα γίνεται απολύτως απαραίτητη. Δηλαδή έρχεται η στιγμή που η μπόμπα πέφτει ακριβώς στον κώλο σας και σας γαμάει όλους μαζί.Εκείνο που δεν σας είπαν οι μασονοπουστάρες που ψηφίζετε τόσα χρόνια είναι ότι η πρώτη γραμμή του μετώπου δεν βρίσκεται πια ούτε στον Έβρο, ούτε στα νησιά του Αιγαίου αλλά στην Αθήνα. Μόνο ο Αγ. Παντελεήμονας, η Ομόνοια και τα Πατήσια (μη νομίζετε ότι τα ονόματα είναι τυχαία) το έχουν κατανοήσει αυτό αφού έχουν φάει το λαθροσκατό με τον τόνο.


Τρία εκατομμύρια τζιχάντια, ουτσεκάδες, μαφιόζους και βρομά σας έχει κουβαλήσει εδώ η παγκόσμια χεσοδημοκρατία με την αμέριστη σύμπραξη όλων των πολιτικάντηδων. Τους μισούς από τους εισβολείς τους έχετε στις δουλειές σας και στα σπίτια σας ενώ οι άλλοι μισοί σας έχουν περικυκλώσει και σας έχουν σταμπάρει. Απλά περιμένουν το σύνθημα για να σας ξεκωλιάσουν. Η καταραμένη πουστόπολη που λέγεται Αθήνα από την αρχαία εποχή γαμεί την υπόλοιπη Ελλάδα με το ξένο χρήμα, την ύπουλη φιλοσοφία και την σάπια ιδεολογία της.  Σε περιόδους πολέμου, από τον Πελοποννησιακό Πόλεμο ως τον ΒΠΠ, έγινε ο τάφος των κατοίκων της. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει και ο δικός σας. Καλά θα κάνετε όσοι έχετε την δυνατότητα να την κοπανήσετε για την επαρχία (όπως φρόνιμα έπραξε ο πληθυσμός κατά την Περσική Εισβολή).  Ελπίζω να μην έχει κάποιος την εντύπωση ότι η αστυνομία θα τον προστατεύσει, όταν αρχίσουν οι χατζαριές και τα γιουρούσια.  Όσοι είστε αναγκασμένοι να μείνετε, κάντε τα κουμάντα σας και καλό βόλι.Έχετε πάρει γραμμή τι παίχτηκε στην Ιταλία; Δύο κόμματα με 50 % των ψήφων και οι υπόγειοι δεν τους επέτρεπαν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Το ένα το αποκαλούσαν «ξενοφοβικό» και το άλλο «λαϊκιστικό». Ακόμα και αυτά τα δύο εκ διαμέτρου αντίθετα πατσαβούρια κατάφεραν να συμφωνήσουν στο λαθρομεταναστευτικό και στο ευρωχαράτσωμα.  Να σας θυμίσω ότι κάποτε η Ιταλία είχε το ισχυρότερο κομμουνιστικό κόμμα στην Ευρώπη. Και όμως το ΚΚΙ ποτέ δεν είχε καταφέρει να γίνει κυβέρνηση. Μια ο φασισμός, μια ο πόλεμος, μια οι νοθείες, μια η τρομοκρατία, μια η μαφία, μια οι τράπεζες, τρεις το ίδιο το κόμμα, και άλλες δέκα το εκλογικό σύστημα, πάντα τις κυβερνήσεις τις έφτιαχναν οι τρισάθλιοι χριστιανο-σοσιαλμασόνοι ακόμα και όταν έχαναν τις εκλογές. 
Ούτε η προκλητική δήλωση του τεύτονος πορδομασονίσκου Γκύντερ Έττινγκερ δεν στάθηκε ικανή να ξυπνήσει το πόπολο ιταλιάνο. Τώρα τους έψησαν ότι κάτι άλλαξε και ότι θα σταματήσουν οι εισαγωγές αφρικανικών και ασιατικών νεκροζόμπι. Θα σας απογοητεύσω, αλλά ΚΑΙ αυτή τη φορά δεν θα γίνει τίποτα απολύτως με την ιταλική πίτσα. Αφενός γιατί οι Ιταλόπουστες είναι περισσότερο μπινέδες, κωλοτούμπες και φιλάργυροι από εμάς τους φραπεδόπουστες, και αφετέρου γιατί στο μαγαζί της Ρώμης κουμάντο κάνει η οφιολάτρις κωλοτρυπίδα που λέγεται Πάπας. Όσο υπάρχει αυτή η βρωμερή πορδή και η ανίερη στοά της, η Ιταλία θα είναι ένα μεγάλο στόμα για τσιμπούκια. Μόνο αν αποκεφαλιστεί ο Πάπας και αν το Βατικανό του (πλην της βιβλιοθήκης) παραδοθεί στις φλόγες, ενδέχεται να αποκτήσει μέλλον το γειτονικό μπουρδέλο.
Η Ευρωχούντα γαμεί και δέρνει απτόητη. Μια συμμορία μασόνων που δεν έχει εκλέξει κανένας διοικεί την Ε.Ε. και αποφασίζει για τις ζωές μας, τις περιουσίες μας, και το χαράτσωμα του μεροκάματου υπέρ της αόρατης συμμορίας των παρασίτων.
Οι δημοσιοκάφροι της βούτας και της αρπαχτής συνεχίζουν να υμνούν αυτή την δολοφονική σέχτα που σακατεύει τους λαούς της Ευρώπης και που εισάγει εκατομμύρια λαθρομαμούνια νοθεύοντας το αίμα, τα γονίδια και τις αξίες του ζωτικού χώρου ΜΑΣ. Τα στίφη των ινδοασιατικών ημιζώων ποδοπατούν τις ελευθερίες και τα ιδανικά, σκοτώνουν αλύπητα τους μισθούς και διαλύουν τις οικονομίες. Ολόκληρες μεραρχίες ισλαμοπρακτόρων και τρομοκρατών βρισκονται ήδη σε ευρωπαϊκό έδαφος και χρηματοδοτούνται από τα ευρωπαϊκά ταμεία ανεργίας και αλληλεγγύης.  Παράλληλα αναπτύσσεται μια μεταλλαγμένη γενιά από ευρωφασιστάκια της αναρχοαριστεράς τα οποία με την ανοχή των κυβερνήσεων απειλούν ανοιχτά όποιον πολίτη διστάζει να ακολουθήσει τις εντολές της παγκόσμιας κυβέρνησης. Μια Ευρώπη παρακμιακή και άρρωστη έχει παραδοθεί στην ασυδοσία των πιο τυχοδιωκτικών και εγκληματικών στοιχείων του πλανήτη. Μια Ευρώπη ανάξια της ιστορίας της, τρομοκρατημένη από την εισαγόμενη βάση της πυραμίδας της εγκληματικότητας ενώ στην μέση οι αχυράνθρωποι και στην κορυφή τα διεθνή λαμόγια των «αγορών» συνεχίζουν να ρουφάνε ως αχόρταγες βδέλλες το εισόδημα και το αίμα των πολιτών. 


Πρωταγωνίστρια της διαφθοράς όπως πάντα είναι η Γερμανία, ο ρουφιάνος των ΗΠΑ, αυτή η αιμομικτική αθλιότητα που παριστάνει εδώ και αιώνες το πολιτισμένο κράτος. Η θρησκευτική επανάσταση που αποπειράθηκε να κάνει ο Χίτλερ για την δήθεν επαναφορά του Παγανισμού, απέτυχε προσχεδιασμένα.  Αποτέλεσμα ήταν να ενισχυθεί μετά τον ΒΠΠ η θέση του Γιαχβεδικού μιαρού αδελφάτου των Στοών αλλά και των εκκλησιών που υπάγονται σε αυτές. Ο γαμώσπιτος Πάπας, τα προτεσταντικά πορνομαγαζάκια, οι βουδιστικές γαμισο-αιρέσεις, το ορθόκαβλο κάθαρμα της Ιστανμπούλ και το βρωμοπόδαρο πλήθος των άπλυτων μωχαμέτηδων, όλοι βρίσκονται τώρα υπό την ηγεσία της Ιουδαϊκής Στοάς του μάγου Σολομώντα.


44 εκατομμύρια Κωλογερμανοί είναι η κινητήρια δύναμη του κακού. Είναι η πρώτη σε πληθυσμό και αφομοίωση εθνότητα στις ΗΠΑ, οι αιώνιοι διατλαντικοί σκλάβοι του ιουδαϊσμού, το φονικό εργαλείο του Κρόνου. Χωρίς αυτούς ούτε τα Φίτζι δεν θα μπορούσε να νικήσει σε πόλεμο η Αμερική. Η γερμανική νοοτροπία είναι ο λόγος που οι ΗΠΑ είναι σήμερα ένα στυγνό αστυνομικό κράτος που οδηγεί ολόκληρο τον πλανήτη προς την σκοτεινότερη και  καταπιεστικότερη περίοδο της ιστορίας. Είναι η μόνη χώρα στη Γη που δεν έχει καμία ηθική και που έχει χρησιμοποιήσει πυρηνικά εναντίον των αντιπάλων της και μάλιστα κατ’ επανάληψη. 
Μη σας ξεγελάει που η Αγγλία με προεξάρχουσα την βασίλισσα-σαύρα ψήφισε έξοδο από την Ε.Ε.. Αυτά τα μουνιά οι Αγγλοϊουδαίοι επειδή ξέρουν πού πάνε τα πράγματα, βγάλανε την βρωμο-ουρά τους για λίγο απέξω με σκοπό να επαναδιαπραγματευτούν τα ποσοστά. Όπως έχασαν στον ΒΠΠ, θα χάσουν και τώρα.
Τα Κινέζωα και τα Ινδόζωα σήκωσαν κεφάλι και ζητούν από τώρα μερτικό στον μεταπολεμικό κόσμο. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι θα παιχτεί ή μπορεί να έχουν γράψει ήδη το σενάριο και να έχουν αποδεχτεί τις απώλειες σε πληθυσμό. Ίσως  ποντάρουν στο ειδικό βάρος που τους δίνει η αριθμητική υπεροχή για την ποσοστιαία επιβίωση σε έναν ενδεχόμενο πυρηνικό χειμώνα. 
Το μαγαζί του Πούτιν δεν μιλάει, δεν λαλάει και καλά κάνει. Ο σκακιστής του χιονιού αφήνει τους άλλους να μαντέψουν τις προθέσεις του, γνωρίζοντας ότι έτσι οι πιθανότητες να κάνουν λάθος είναι συντριπτικά περισσότερες. Έχει το σκληρότερο και ανθεκτικότερο ανθρώπινο δυναμικό αλλά η απουσία απώτερου οράματος είναι πασιφανής.Είτε μας αρέσει είτε όχι, βαδίζουμε προς ανθρωπότητα πολλών ταχυτήτων. Τι θα πράξουμε ως ημίαιμοι; Θα παραμείνουμε στο σκατόδρομο της υπανάπτυξης, της εκμετάλλευσης, του επιταχυνόμενου μπασταρδέματος και του αιώνιου ραγιαδισμού ή θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι προς το πεπρωμένο; Μεταξύ μας, έχω επιλέξει εδώ και χρόνια. Ή μάλλον με έχει επιλέξει ο Μέγας Παίκτης να προβλέψω την επάνοδό του.  Μπορεί να σας δουλεύω χοντρά, όμως αυτή μπορεί και να είναι η μαύρη αλήθεια που δεν σας λέει κανείς.


Στο γένος θα δοθεί ξανά η ευκαιρία, μετά φυσικά από τον μεγάλο πόλεμο που έρχεται. Όμως με αυτά τα μυαλά που βλέπω ότι πάνε οι πολλοί, αμφιβάλλω ότι θα αξιοποιηθεί η ιστορική πείρα. Όλοι θα μεριμνήσουν να ταΐσουν το φθαρτό σαρκίο τους και να το προφυλάξουν κάτω από στέγη, αλλά θα αφήσουν ακόμα μια φορά το πνεύμα τους ατάιστο και εκτεθειμένο στους οχτώ ανέμους και στις 72 καταιγίδες.


Για παράδειγμα, η αλλαγή αφέντη έχει ήδη γίνει αισθητή. Ειδικά οι Εβραιοέλληνες που έλεγε ο Λιαντίνης έχουν αρχίσει να νιώθουν άνετα. Τα κρυπτοεβραιάκια της ορθόδοξης συμμορίας δειλά-δειλά έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται. Στα «πατριωτικά» ιστολόγια οι αυτόκλητοι «αρχιπατριώτες» έχουν αρχίσει και τα γυρίζουν: «Με το Ισραήλ; Ναι, ίσως είναι καλά… Να το δούμε». Τι να δούμε ρε ξεφτιλόπουστες που έχετε βυζάξει όλες τις γυμνοπάπαρες μασονικές ψωλές;«Ο μεγάλος εχθρός είναι η Τουρκία» λέει ο αρχιρουφιάνος μασόνος αλληθωρόπουστας. Από το 3:30 και μετά, μόνο υπέρ των Ιουδαίων μιλάει. Λέει και ξαναλέει με κάθε τρόπο ότι το Ισραήλ είναι …σύμμαχος. Λες και δεν ξέρουμε στο πετσί μας τι σημαίνει «Ισραήλ» ή τι σημαίνει «σύμμαχος» μετά από τόσους αιώνες κοροϊδία, σφαγή και τοκογλυφία. Και όμως αν θα έπρεπε ποτέ να διαλέξετε ανάμεσα σε κάποιον άξιο και τίμιο Έλληνα ή σε κάποιον ανάξιο και λαμόγιο υπηρέτη των Ιουδαίων, θα διαλέγατε να ακολουθήσετε το λαμόγιο.  Η ιστορική αλήθεια δυστυχώς είναι αμείλικτη με τα μούτρα σας.  Άρα τελικά δεν φταίνε τα λαμόγια αλλά το μαλακισμένο μυαλό σας που προσπαθεί να λειτουργήσει με μαϊμού λογισμικό.


Όπως έχει αποδειχτεί από τα γεγονότα, το σύστημα δεν φείδεται θυσιών. Δεν διστάζει να αποκεφαλίσει τους πιστούς βαλέδες του όσο ψηλά και να βρίσκονται στην ιεραρχία, προκειμένου να μπερδέψει τους βλάκες της βάσης και να προωθήσει τον σχεδιασμό του.


Από την άλλη πλευρά έχει επίσης αποδειχτεί ότι το βρωμισμένο αίμα δεν αρκεί για να πετύχει την κρίσιμη μάζα που χρειάζεται για την επανεκκίνηση της φυλετικής συνείδησης. Χρειάζονται γνήσιοι ήρωες με όσο το δυνατόν πιο αμόλυντο αίμα οι οποίοι θα χακάρουν το υπερσύστημα και θα βραχυκυκλώσουν τις εναλλακτικές του.


3 συνθήκες είναι αναγκαίες:

α) Ηγέτες
β) Θρησκεία
γ) Ευκαιρία

Ας κάνουμε κι εδώ μια σύντομη ανάλυση…

ΗΓΕΤΕΣ: (Πληθυντικός, γιατί ένας δεν φτάνει). Στον συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, οι ηγέτες αποτελούν συνώνυμο των ηρώων καθώς είναι αναγκασμένοι να υπερβούν τα μέτρα αυτού του μίζερου κόσμου. Πρέπει να είναι άριστοι στα όπλα και όχι μόνο γνώστες αλλά και δημιουργοί πολεμικών τεχνών και νοοτροπίας. Πρέπει να είναι μορφωμένοι, πρέπει να έχουν κοφτερά μυαλά, πρέπει να διαθέτουν όραμα. Σε καμία αρχαία πόλη ο στρατηγός δεν ήταν χαρτογιακάς ή βλάκας. Όλοι ήξεραν από όπλα και γινόταν επιλογή του καλύτερου. Φαντάζεστε τον Αλέξανδρο πολιτικάντη να μην ξέρει από πού να πιάσει το σπαθί; Τα Σκόπια θα έπαιρναν το όνομα Βόρεια Κρήτη.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Επείγουσα αντικατάσταση του κλαταρισμένου λάστιχου. Η θρησκεία δεν έχει κανένα λόγο να είναι διεθνής. Πρέπει πρώτα απ’όλα να ανταποκρίνεται στις εθνικές ανάγκες. Κάτι ανάλογο είχε εισηγηθεί το ε.ε. 8420 (εδώ και 6 αιώνες) ο Πλήθων Γεμιστός.  Φυσικά το βυζαντινό συμπούρδελο απέρριψε τις τεκμηριωμένες θέσεις του εξαίρετου φιλοσόφου για να μην θιγούν τα τσιφλίκια και τα έσοδα των ρασοφόρων εβραιοβαμπίρ του Τζέχου.  Ως αποτέλεσμα η οθωμανική γυφτολαίλαπα αντί για πόλεμο έκανε περίπατο. Αρκεί να πούμε ότι το χαράτσι της Βυζαντινοσκατούλας ήταν 25 % (μήπως σας θυμίζει τον ΦΠΑ 24 % ;) ενώ ο Μωάμεθ ζητούσε μόνο 10 % και οι «χριστιανικές» πόλεις τον υποδέχονταν ως ελευθερωτή.  Η ορθόδοξη μαλακία ήταν από τότε τελειωμένη. Σας χαλάω τη σκατόσουπα αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Από τότε βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει και το 12θεο είναι κι αυτο για τα σκουπίδια. Το μαγαζί του Δία έφταιγε για την φαγωμάρα των Ελληνικών πόλεων-κρατών και κανείς 12θεομαλάκας δεν το λέει. Εν ολίγοις, μια είναι η λύση στο θέμα της Εθνικής Θρησκείας: Αυτή που κομίζει ο Μέγας Παίκτης.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Βρίσκεται κοντά. Μετά το τέλος του ΓΠΠ δεν θα αναδιανεμηθούν μόνο τα εδάφη αλλά και οι πολιτικές και θρησκευτικές ιδεολογίες. Ο χαοτικός κόσμος του αύριο είναι το παράθυρο το οποίο μας ανοίγεται προς εκπλήρωση αυτού που είναι γραμμένο μέσα στα γονίδιά μας.Το πρώτο ερώτημα που ανακύπτει μοιραία, αφορά την ταυτότητα του αντιπάλου. Ποιος είναι ο εχθρός; Η Τουρκία; Η Αλβανία; Τα Σκόπια; Η Ευρωπαϊκή Ένωση; Οι ΗΠΑ; Το Ισλάμ; Το Ισραήλ; Οι Ρότσιλντ; Ο κακός μας εαυτός; Οι εξωγήινοι; Όλοι οι ανωτέρω; Κανένας από τους ανωτέρω;


Ρε αποπροσανατολισμένες λινάτσες σας έχω πει να μην τρώτε τζατζίκι με σανό. Βλάπτει ρε στον εγκέφαλο. Ο άνθρωπος δεν είναι χορτοφάγο, είναι ιδεοφάγο όν.  Ιδέες καταναλώνει και μάλιστα με βουλιμία.  Ό,τι διαβάζετε κι ό,τι ακούτε να το τετραπλοτσεκάρετε.  Δεν σου προσφέρει η κωλοφυλλάδα και το πορνοκάναλο την γνώση για να σε κάνει μάγκα. Το τυράκι σου δίνει για να μπεις στη φάκα. Το ρημάδι το μυαλό οφείλει να δουλεύει συνεχώς ώσπου να καεί. Καλύτερα να το κάψετε μόνοι σας παρά να σας το καίνε αυτοί με την νοθευμένη πρέζα που ντιλάρουν ως «αλήθεια».  


Ακούω συνεχώς κλαπαρχιδιές από διάφορους πεογυρολόγους του διαδικτύου και όταν δεν γελάω, τα παίρνω στο κρανίο.  Ρε ΤΡΙΨΩΛΟΜΑΛΑΚΕΣ περιμένετε τα υπερφράγκα, τις υπερδυνάμεις και τα υπερόπλα για να σωθείτε…  Και να σας τα έδιναν όλα αυτά ρε ζώα, τι θα τα κάνατε; Θα σας έσκαγαν στην μούρη. Από πότε ο πίθηκας μπορεί να πιλοτάρει διαστημόπλοιο, ρε μπουζουκοειδή υβρίδια; Με τι προσόντα; Με τη θεία φώτιση και την εικονίτσα της Υπερμάχου Στρατηγού στο ταμπλό;  Ρε μπατσολοχυμένοι Νεοελληνοπυγμαίοι τι σχέση έχει το θείο με τη μάπα σας; Μόνο για παραθείο είσαστε ρε ποτισμένα με αίμα περιόδου ταμπόν της θεάς, ρε σκατωμένα κωλόχαρτα που σκούπισαν οι ψευτοπροφήτες τους κώλους τους από τη διάρροια. Πού νομίζετε ότι θα πάτε με τον θρησκευτικό κόφτη στο μυαλό ρε άμπαλοι; Θα καταστρέψετε άλλη μια φορά την χώρα και θα μακελέψετε τον γιδοπληθυσμό της.Για να μην σας ταλαιπωρώ με σπαζοκεφαλιές, ο απόλυτος εχθρός του ανθρώπου είναι ο Θεός. Άμα το καλοσκεφτείτε, αυτός είναι πίσω απ’ όλα. Πίσω από τις τράπεζες που σας πίνουν το αίμα, πίσω από τις χούντες που παριστάνουν τις δημοκρατίες, πίσω από την ψευτοκουλτούρα που σας αποκοιμίζει, πίσω από την δυστυχία που σας κουκουλώνει σιγά-σιγά, πίσω από το άγριο μακελειό που έρχεται. Ο εχθρός του δούλου είναι ο αφέντης.  Άρα το ξεπάστρεμα του Κυρίου είναι το σημείο-κλειδί.


Το δεύτερο αναπόφευκτο ερώτημα που προκύπτει είναι εάν ως θνητοί μπορείτε να διαχειριστείτε το σενάριο που οδηγεί στην λύση. Σαφώς και δεν μπορείτε.  Ό,τι και να κάνετε σε ανθρώπινα μέτρα είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Και αυτό γιατί αντιμάχεστε Θεούς και ιερατεία και όχι μονάχα ανθρώπους. Μόνο ένας Θεός μπορεί να βάλει με έναν άλλο Θεό και να έχει πιθανότητες επιτυχίας. Όμως ακόμα και αυτός δεν μπορεί να τα βάλει μόνος του εναντίον όλων, εναντίον Θεών, ιερατείων και ανθρώπων. Χρειάζεται υποστήριξη και σχέδιο. Ως προς το σχέδιο, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην διάνοια του Μέγα Παίκτη. Ως προς την υποστήριξη, ακολουθώ τις οδηγίες του που αφορούν τους ανθρώπινους πόρους.Η χεσοδημοκρατία τα έφτυσε. Τώρα παίζεται το επικήδειο άσμα της. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα ως έθνος και ως άνθρωποι, ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Μόνο δύο: ΝΙΚΗ ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε; Είστε διατεθειμένοι να πολεμήσετε για την ελευθερία σας και τον αντίκτυπό της στον χωροχρόνο; Είστε διατεθειμένοι να πεθάνετε για να ζήσετε; Ή σκοπεύετε να παραμείνετε για πάντα τα κάκκαρα στις αστρικές αιμορρόιδες;Σε αυτούς που αερολογούν ατεκμηρίωτα και μοιρολατρικά πως ο αντίπαλος είναι ανίκητος, υπάρχει ιστορικά τεκμηριωμένη απάντηση: Κανείς δεν είναι ανίκητος, ούτε καν ο ίδιος ο Θεός. Το ηρωικό Αφγανιστάν μάχεται τριακόσια (300) ολόκληρα χρόνια εναντίον όλων.  Λυσσάνε οι Θεοί, τα ιερατεία και οι σκυλάνθρωποι που εκπροσωπούν τις δυνάμεις του άκρατου εξουσιασμού. Αυτή η πάμπτωχη σούδα έχει πολεμήσει κατά σειρά την Βρετανική Αυτοκρατορία, την Σοβιετική Κουμουνοκρατία και την Αμερικανοεβραϊκή Πλανηταρχία και έχει ΝΙΚΗΣΕΙ. Οι δύο πρώτες δεν υπάρχουν πλέον ενώ και η τρίτη ξεμαγαρίζει σύντομα.
Στο Αφγανιστάν βρίσκονται οι ημίαιμοι απόγονοι των Μακεδόνων του Αλέξανδρου, των Πελοποννήσιων και των άλλων συμμάχων που είχαν εκστρατεύσει μαζί του. Αντίθετα, στην Νεοελλάδα πλειοψηφούν οι εβραιοτουρκόσποροι που ψηφίζουν Μπουτάρη, Τσίπρα και Ψιψινάκη. Για κάτι κατσικόβραχα, κάτι ερήμους και κάτι χερσοτόπια οι Αφγανοέλληνες πολεμούν χύνοντας το αίμα τους αγόγγυστα. Εμείς με έπαθλο την πιο σημαντική χώρα του κόσμου δεν μπορούμε ούτε μια βδομάδα γενική απεργία να κάνουμε πίνοντας καφέ.Τα δύο χιλιάδες χρόνια του δεύτερου βασιλείου του Κρόνου λήγουν γύρω στο βαρβαρικόν έτος 2030.  Η κοσμική υπερχλαπάτσα της γιαχβεδικής ψυχοληστείας εισέρχεται σε νέα φάση. Το πόπολο έμαθε να την λέει «Πανθρησκεία», όμως αυτό που θα συμβεί δεν έχει καμιά σχέση ούτε με πνευματικές διεργασίες ούτε με θρησκευτικά συναισθήματα. Πρόκειται απλά για την επιστροφή των ψυχοφάγων ερπετοειδών. Το οφιολατρικό ιερατείο στήνει αυτή την παράσταση εδώ και αιώνες. Όλα οδηγούν στην αμείλικτη και ανελέητη υπερσύγκρουση η οποία θα παραγάγει την μεγαλύτερη ποσότητα νευροψυχικής ενέργειας της γνωστής ιστορίας. 

Αν η απρόοπτη συγκέντρωση πνεύματος μπορεί να κάνει ως και την πιο αδρανή κρεατόμαζα να κινηθεί, τότε υπάρχουν ελπίδες.  Βέβαια όσο απομακρύνεται κανείς χρωματικά από το λευκό, τόσο ελαχιστοποιούνται οι «αντιστασιακοί». Οι σκουρόχρωμοι και όσοι έχουν ραγιάδικο, ακάθαρτο αίμα επιθυμούν ως μαζοχόσκυλα να κατέχονται από θεούς και δαίμονες και να δέχονται στο τομάρι τους ανελέητες βουρδουλιές. Μην συγχέετε την κάβλα του πόνου των ημίζωων με την αναγκαιότητα του πόνου των ανθρώπων.Τι θα διαλέγατε;

Έναν γιατρό που σας λέει συνεχώς ψέματα ότι είστε μια χαρά ενώ σας μαστουρώνει και το νιώθετε ότι σαπίζετε όρθιοι;

Ή κάποιον που θα σας καυτηριάσει τα σάπια σημεία και θα σας θεραπεύσει με αβάσταχτους πόνους;Αν η επιλογή είναι το δεύτερο, σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα του Μέγα Παίκτη. Η στιγμή να θανατωθούν τα ερπετά και οι λάτρεις τους.  Ο Μέγας Παίκτης δεν κηρύσσει την ψευτο-αγάπη. Κηρύσσει μόνο την επιβίωση. Γιατί αυτή είναι η μόνη συμπαντική αλήθεια.
Τούτη η σύγκρουση δεν θα είναι γραμμική.Το παίγνιο ξύπνησε και γαμάει την θεωρία.Ο πιο απρόβλεπτος τα παίρνει όλα.


Υ.Γ.  Μια ακόμα Μαύρη Φατρία εξετέλεσε την αποστολή της και κλείνει. Πουτανόπουστες της συριζέικης λαθροφυλής και αποχυσίδια του υπόλοιπου πολιτικάντικου εμετού μη βιάζεστε να χαρείτε, αφού δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει.  Με τον ρυθμό που συνεχίζετε να νοθεύετε τους κανόνες, ο χαοτικός στάβλος σε λίγο θα βρίσκεται στα σπίτια σας.  Μακάριοι οι ωκύποδες…


30 σχόλια:

 1. Ως νεοέλληνες, αποτελούμε Ιστορική ύβρι γιά το άγιο Ελληνικό Έθνος.
  Ακριβώς γι' αυτό, νομοτελειακά, η Ιστορία θα μας εξαφανίσει από αυτόν τον άγιο τόπο, μπάς και, αρχίσουν και πάλι όλα από την αρχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΛΕΞΕΙΣ "ΑΓΙΟ" "ΑΓΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ
   ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΒΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
   ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΟΦΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ-ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ: "ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ"
   ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΙΔΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑ Η ΟΠΟΙΑ «ΓΕΝΝΑΕΙ» ΤΑ ΑΓΙΑ ΦΙΔΟ-ΤΕΡΑΤΑ
   ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ

   Διαγραφή
 2. Καλησπέρα Μάρκο,

  μάλλον τον Αχιλλέα εννοείς ως Μεγάλο Παίκτη....? και πιθανώς ό,τι αυτός συμβολίζει?

  βοήθα λίγο ακόμα... :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα έλεγα μάλλον ο Εχετλαίος...

   https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82

   Διαγραφή
 3. 16-04-2008 - ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ FAST FOOD ''everest'' ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΜΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΕ ΗΧΗΤΙΚΑ Ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ''ROCK FM 96,9'' ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

  https://www.youtube.com/watch?v=XSyDfffanEY

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο λαός Σου απαιτεί "Προμηθεικό Πυρ".Πριν ξύσεις τα τσιμασίρια σου,οφείλω να σου μεταφέρω ότι
  τα ηλεκτρόνια που κάποτε αποτελούσαν τη μοναδικότητα του Στίρνερ,αφού βλαστήμησαν για τρισεκατομμυριοστή φορά την άσπλαχνη μύγα, εκτέθηκαν στη δηλητηριώδη ραδιενεργό ακτινοβολία των Λάιαλ Γουάτσον,Στάνλευ Μπινγκ,Ρόμπερτ Γκριν και Μάρκου ντε Σάντ/(Άγια Χώματα εντίσιον).Το φιλότιμο του μαλάκα θα καταλήξει εκεί που του πρέπει,στον Ηλεκτρομαγνητικό Βόθρο της Γριάς.Σαν τελευταία χάρη στον χαροκόπο η Γρια θα ξηγηθεί μποτσίνο,αφού πρώτα βγάλει τη μασέλα.Η πλερωμή για την περιποίηση θα συμπεριλαμβάνει υποχρεωτικά ένα λίτρο μούργα με βρώσιμο χρυσό εμφιαλωμένο σε αμφορέα.Γαλιφιές
  και διαμαρτυρίες Διηνέκιου φανφαρονισμού δεν θα εισακουστούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πέαρχος ο μακρύνους9 Αυγούστου 2018 - 12:53 μ.μ.

  Εχθρός του Ανθρώπου δεν είναι ο θεός, είναι οι θεοί απο καταβολής του ανθρωπίνου είδους. Όλοι οι θεοί ανεξαιρέτως αυτοί που υπάρχουν τώρα, αυτοί που υπήρχαν πριν τον τελευταίο κατακλυσμό και πριν τον προηγούμενο κατακλυσμό. Το κατασκεύασμα των πανέξυπνων εξουσιαστών του πόπολου που νομιμοποιεί τις αν-ίερες μπίζνες, την αυτοαποδεχούμενη εξουσία επί του συνόλου με αντάλλαγμα / αντιπαροχή την εξασφαλισμένη θέση στον υποτιθέμενο παράδεισο, όπως κι αν λέγεται αυτός στην καθε βρωμοθρησκεία (παλιά η καινούργια). Βολή του κάθε μπετόβλακα που αρνείται πεισματικά να κουνήσει τα χεράκια του και περιμένει καρτερικά να τον σώσει ο μουσάτος εξ'ουρανού. Μόνη λύση, σηκωθείτε απο καναπέδες, ντιβάνια, κρεβάτια, καρέκλες (όπως έλεγε και ο μεγας Βλακόπουλος) και πάρτε κανα όπλο όσο υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα και βαράτε στο ψαχνό. Γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια λοιπόν κι όποιος γλυτώσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Θα συνεχίσεις σε νέο ιστολόγιο ή αποφάσισες "ηρεμία πριν την καταιγίδα" ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πλάκα-πλάκα από την εποχή του Σαρτρ είχε να εμφανιστεί τέτοια φρεσκαδούρα στον υπαρξισμό.Μάρκε προχώρα ελεύθερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Οι παππούδες μας επί πατριαρχίας μπορεί να αξίωναν υπακοή από τις γυναίκες τους αλλά χύσια στη μάπα δεν τις ρίχνανε. Αυτά είναι εβραϊκή αρρώστεια των σαμπαταϊστών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Με συγχωρείς για το ρε...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΜΑΡΚΗΣΙΕ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μόνο από θαύμα σώζονται οι γραικυλοπιθηκοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Θέλει κάποιος να αποκρύψει το γεγονός ότι είναι κρυπτοχανούμακας?Θέλει κάποιος να αποκρύψει το γεγονός ότι ερεθίζεται σεξουαλικά βλέποντας πεντάμορφους "ασκητές" να τρώνε ακρίδες και σκροπίδια στην έρημο νεγκέβ?Θέλει κάποιος να αποκρύψει το γεγονός ότι του μουσκεύουν τα νουνόχειλα κάθε φορά που βλέπει τον άντρακλα καραγκιόζ Ρετζέπη να δίνει παραστάσεις
  μπροστά στο χαρέμι του?θΈΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΜΑΣΩΝΙΣΚΟ ΠΛΑΤΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΟΥΖΕΣ ΑΤΤΙΚΙΖΩΝ?θΈΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΒΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΩΡΙΚΗΝ ΑΓΩΓΗΝ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΒΙΝΤΕΟΓΚΕΗΜ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥ?θΈΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΔΗ ΓΑΛΙΑΝΤΡΑ ΚΑΠΛΟΣΥΚΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΘΕΙΚΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΕΣ..ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, ΚΑΛΩΣΧΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΗΓΗ ΑΝΑΧΕΣΕΩΣ..ΑΝΑΦΤΕ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΦΑΛΜΕΡΑΥΟΥ,ΒΑΛΤΕ ΝΕΦΤΙ ΣΤΟ ΓΚΡΟΒΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕΡΙΑ.ΠΑΠΑΔΙΗΝΕΚΙΣ,ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ,ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑ ΓΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑΜΟΥΡΑΜΑΡΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝΟΙΞΕ ΑΛΛΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΥΓΑΔΩΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΡΙΑ

   ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ

   Διαγραφή
  2. Cynic Stoic και Σπύρο, χαλαρώστε...

   Τις σκέψεις σας επί του κειμένου να προσφέρετε και όχι επί προσωπικών, άσχετων με τον εδώ χώρο και χρόνο.

   Διαγραφή
  3. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

   ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ & ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΑΛΩ 3 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ VIDEO ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ

   1.
   https://www.youtube.com/watch?v=etXSKsU5q7Y

   2.
   https://www.youtube.com/watch?v=YbZ06OsnxnY

   3.
   https://www.youtube.com/watch?v=IVP9ZhCihc0

   Διαγραφή
 13. https://youtu.be/PGrLLKxI1mY
  Μάρκο αφιερωμένο...
  Είθε να ανταμώσουμε στο πεδίο της μάχης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. φΡΕΣΚΑΔΟΎΡΑ...

  https://www.youtube.com/watch?v=Rf2pqa-tbm4

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Όποιος δίνει μεγάλη σημασία στην εμφάνιση μιας γυναίκας, αυτό είναι υλισμός και να μη τον χαλάει αν είναι και αυτή υλίστρια και δίνει σημασία στους υλικούς πόρους που αυτός διαθέτει.

  Oι καλύτερες μανάδες είναι μέτριες εμφανισιακά γιατί ασχολούνται με τα παιδιά τους και όχι με τη μούρη τους. Πατριωτικές οικογενειακές αξίες και ταυτόχρονα ομορφιά με τις σημερινές προδιαγραφές που απαιτούν χρόνο και χρήμα... δεν πάνε μαζί. Όχι ότι αποκλείεται να σου κάτσει αυτό το σπάνιο είδος γυναίκας. Και να κάνει και καλές πίπες και να γουστάρει και S&M. Γυναίκα για σπίτι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015
  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 - ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - "Η ακατάλληλη εμφάνιση της Άννας Βίσση με την τρανσέξουαλ Amanda Lepore στην Μύκονο"
  http://anti-amazon.blogspot.com/2015/08/2015-amanda-lepore.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016
  "FACEBOOK" - ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΝΤΑΡΑΑΑΑΑΑ - ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ=ΘΗΡΙΟ=ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Ο ΑΝΤΡΑΣ=ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ=ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ. ......ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!!!!!
  http://anti-amazon.blogspot.com/2016/07/blog-post.html

  Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016
  "FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "...Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..."
  http://anti-amazon.blogspot.com/2016/07/facebook.html

  Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016
  "FACEBOOK": ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣ : ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΑΝΝΑ - ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΥΠΟΠΤΗ ΥΒΡΙΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΜ Β' - ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΙΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΑΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ Η ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ
  http://anti-amazon.blogspot.com/2016/07/facebook-enantion.html

  Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016
  "FACEBOOK" - ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ: "...Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΒΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ......ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ....."
  http://anti-amazon.blogspot.com/2016/07/facebook_15.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
  ΠΩΣ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ "ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΑΝ" ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ
  http://anti-amazon.blogspot.com/2016/10/blog-post_23.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
  "ΧΩΡΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ" - "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ" - "Φεμινισμός η κινητήρια δύναμη για την ανατροπή και την επανάσταση"
  http://anti-amazon.blogspot.com/2016/10/blog-post_24.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. https://www.ft.com/content/eddc09ce-9ca9-11e8-ab77-f854c65a4465

  To θέατρο της Δευτέρας
  https://www.youtube.com/watch?v=DgpUTYNdI7A

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Πω,πω,πω,ΤΖΙΜΠΟΥΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣασαΓκρέικο που τον ήπιανε μονορούφι ο Χιτλερόφουστας νιγκροφοίνικας Σκατουλολιάκος και ο Στόκος Χατζηκαρασεβντάς.εκεί που περιμένανε να φάνε σκορδοστούμπι στο βόσπορο με χορηγία τραμπάκουλα,να΄σου που η Σουλτάνα έφερε εξάρες με το Κόκκινο βιβλιαράκι του Μάο και έστειλε το Σου Τζού να σιδερώσει τσι μεταξωτές μπιτζάμες του.Ο Πανάρας πάλι,το κατέχει το άθλημα,και στον λάκκο τση κολάσεως να έπεφτε,πάλι πουλάδες θα καρφίτσωνε στα βυζάκια του.Αμ ο άλλος ο "Σπαρτιάτης",κάποιες αθηνέικες φήμες λένε ότι κατέβασε
  από τη συγκίνηση του μονορούφι Μοχίτο δισκίων επικαλυμμένων με υμένιον παρατεταμένης αποδέσμευσης και παρολίγον να δει το τζέχο θαλαμοφύλακα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Πάμε Πλατεία,πάμε παραλίαααααα
  πάμε να γράψουμεεεε μια ιστορίααααα
  στου μαραμαρά και στο μπαχτσέ τσιφλίκιιιιι
  για παγωτό γιογκούρτι με τζατζίκιιιιι
  δύο καρδιές μεσ' το γκαμπριολέ...
  μπες μεσ'το γκαμπριολέ,πάμε για κανά σεφτέεε
  τώρα που γίναμε οι δύο δέκααααααααα
  γι'άλλον τον τρως,και γι'αλλον πας στη μέκκα
  δύο καρδιέςςςς μεσ'το γκαμπριολέεεεεε

  https://www.youtube.com/watch?v=cXGG3Iis8_k

  ΑπάντησηΔιαγραφή