Ρέκβιεμ για την μίσανδρη χεσοδημοκρατία



8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 9018





«Θεό ποτέ σου μην τον πεις, είναι σαν να τον βρίσεις
Σκήπτρο ποτέ δεν κράτησε ο άρχοντας της φύσης.
Του Κρόνου οι δόλιες ορδές, του Δία οι συνωμότες
Ψέματα, θρόνοι και λεφτά, και μάγοι πεπτωκότες.
Χαλδεϊκά χρυσόφιδα, Στοές, Σκιές και Δράκοι
Χρονιές του μαύρου αίματος, γκόλεμ και βρυκολάκοι.
Η Γαία συντονίζεται, του Τάρταρου ηχείο
Σάρκα αποκτούν τα τέρατα σε βδελυρό μαντείο.
Του Ηρακλέους απόγονοι, όντα αυτιστικά
Ψάξτε εχέτλες, δόρατα και όπλα μυστικά.
Η συνταγή έχει σταλεί προς τον νηφάλιο δέκτη
Ακούστε τώρα μουσική απ' τον Μεγάλο Παίκτη».

(Από την επική συλλογή «Η Άφιξη»)






Σας είχα προειδοποιήσει στο προηγούμενο άρθρο: 



…Καλοσύνες τέλος. 

…Οίκτος τέλος.

…Δικαιολογίες τέλος.



Μουνόπανα, το μπαχάρι δεν φτάνει για όλους. Αναγκαστικά η διανομή θα γίνεται με δελτίο και μόνο στους εκλεκτούς.  Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν σας υποσχέθηκα λιβάδια και τριαντάφυλλα παρά μόνο έρημο και αγκάθια. Ούτε σας έταξα αιώνια ειρήνη, ούτε μίλησα για ευτυχισμένη ζωή, ούτε σας έκλεισα θέση σε επίγειους παραδείσους. Μόνο για πόλεμο και θάνατο μίλησα, μόνο τα μαρτύρια στο δρόμο για τον Άδη σας περιγράφω.



Ένα δις προς ένα σας το δίνω, σιγουράντζα που κομπλάρει την στοιχηματική πλατφόρμα, σαν να πυγμαχεί ο Τάισον στα ντουζένια του εναντίον του Γούντι Άλλεν: Λοιπόν, την κρίσιμη στιγμή ως γνήσια ζώα, προβλέπω ότι θα ανεβείτε στη βάρκα εκείνου που θα σας φλομώσει με τα πιο ανήκουστα ψεύδη.  Τσοπάνη ψάχνετε οι πιο πολλοί, όχι στοιχεία, ούτε παραπομπές, ούτε βιβλιογραφία.


Όλοι οι μπινέδες του διαδικτύου μιλούν για «ένδοξους αγώνες», για «γλυκιές πατρίδες» και για «υπέροχα αύριο». Κανείς ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ δεν μιλάει για το πώς επιτυγχάνονται οι νίκες ούτε για το πώς αποκτώνται τα αγαθά. Κανείς δεν μιλάει για το κόστος, για το αντίτιμο, για το ζεστό αίμα που πρέπει να χυθεί, για το πόσους πρόκειται να φάει το σκοτάδι.


Τσιμεντόβλακες Νεοελληναράδες μην πιστεύετε κανέναν αλλά διαβάστε επιτέλους την ιστορία σας. Έστω αυτή την γαμώταφη τελευταία παράγραφο από το 8821 και μετά. Μήπως νομίζετε ότι το Συριζοπαρεάκι των συφιλιδικών χοντροεκατομμυριούχων και των λωλοπούστηδων είναι η πρώτη συμμορία που λεηλατεί το πτώμα του έθνους;  



Από τον Μαυροπορδάτο και τον Ψωλέττη μέχρι τη χεσόφαρα των Γλείψμπουργκ, τους Καραμανλοπουστιρλήδες, τα Μπακολύμματα, τους Παπαγαμέου και όλα τα αποταφογαμίδια της ιεχωβάδικης σοσιαλιστικής χέστρας του ΠΛΑΣΤΟΚ, η σειρά των τεκτονικών φιδιών είναι ατελείωτη.  Κι αυτό γιατί ποτέ δεν έγινε ένα καλό ξεπάστρεμα, ένα άγριο λεπίδι, ένας εθνικός θερισμός με αναδρομική ισχύ.


Τελευταίο επίτευγμα της χώρας είναι η επανεμφάνιση του «πατριωτικού» συρφετού. Ήτοι, η μεγαλοπρεπής νεκρανάσταση των ανίατων χυσοπατριδόκαβλων και η κατά παραγγελία συστράτευσή τους στις γραμμές των ανά την επικράτεια πρακτορίσκων.  Άξιο λόγου είναι ότι αυτή η καινουργής πανστρατιά των εθνικοφρόνων κατσαρίδων προέρχεται όχι μόνο από το γλιτσιασμένο χριστιανοβασιλοφασιστικό σκατοπιθάρι αλλά κυρίως από το πτυελοδοχείο του εβραιομπολσεβικικού κουμουνόσογου.



Ποια είναι η διαφορά των «νεο-πατριωτών» από τα πουλημένα λαμόγια τους τσίπηδες  που διοικούν; Μόνο μια: το λαμόγιο τα τσεπώνει ενώ ο νεο-πατριώτης είναι ο χρήσιμος δωρεάν ηλίθιος για όλες τις βρωμοδουλειές. Με μοναδική διαφορά το κίνητρο, και οι δύο Ιούδες σας υπόσχονται διακοπές σε εξάστερα resort ενώ σας πάνε κατευθείαν στο σφαγείο της Νέας Σκυθόπολης.



Το κάθε περιοδεύον άσυλο, η κάθε ανέραστη ψυχοκουκουβάγια και ο κάθε σακατεμένος εγκεφαλικά ημιπυγμαίος διεκδικούν μέσω του πληκτρολογίου δάφνες που οι παππούδες τους έδρεψαν προσφέροντας το αίμα τους. Όπως και με τα Γένη του Ησιόδου, κάθε μεταγενέστερη εκδοχή παρουσιάζεται υποδεέστερη της προηγούμενης. Κουτσαίνοντας φτάσαμε λοιπόν στο σημερινό Μπετοβλακώδες Γένος.  Ένα συνονθύλευμα από πατατάκια, χριστιανοβαρεμένους, δωδεκαμαλάκες, γκέι σκυλογατόφιλους, λαθρόγυφτους, λεσβιομπαζόλες και μογγολοειδείς συριζο-κρετίνους με κοκάλινα γυαλιά.



Όπως απέδειξαν τα σχετικά πρόσφατα γεγονότα του στρατιωτικού ψευτο-survivor με πρωταγωνιστές τους δύο δημόσιους κοπρίτες, η ασχετία, η αχρηστία και η δειλία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του χαμερπούς υβριδίου που αντικατέστησε τους ήρωες του ’21, του ‘12-‘13 και του ‘40-’41, με τους οποίους αιματολογικά και μόνο διατηρούμε κάποιας μορφής συγγένεια.


Στην πλειοψηφία της η σημερινή ραγιαδόφαρα:



Είναι ΑΣΧΕΤΗ , γιατί δεν έχει διαβάσει ούτε καν σε κόμιξ την νεότερη στρατιωτική ιστορία που αφορά τους Κωλότουρκους.  Από τον Αθανάσιο Διάκο μέχρι τους αιχμαλώτους της Εισβολής στην Κύπρο, η μεταχείριση των συλληφθέντων από τους Οθωμανούς είναι δεδομένη.



Είναι ΑΧΡΗΣΤΗ , γιατί δεν μπορεί να κάνει ούτε την απλούστατη δουλειά για την οποία χρυσοπληρώνεται, ειδικά όταν αυτή η δουλειά περιλαμβάνει την χρήση όπλων.  Τα παλαιά χρόνια, τα όπλα τα κρατούσαν οι άντρες.  Όμως σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ακόμα και γυναικόπαιδα αναλάμβαναν αυτό το θεάρεστο έργο.  Εννοείται ότι όλοι οι παλαιοί είχαν τεράστια αρχίδια σε σύγκριση με τους σημερινούς μαμάκηδες, φύτουλες, χέστες και ζωόδουλους που έχει επιβλαβώς αναθρέψει η μητριαρχική σκατοκρατία.



Είναι ΔΕΙΛΗ , γιατί ποτέ δεν καταφέρνει να πάρει μια αντρίκια όσο και λογική απόφαση που είτε θα αναβιβάσει την ανώφελη ύπαρξή της στο επίπεδο των ηρώων, είτε θα της λύσει τα άμεσα προβλήματα. Ως υπάκουα ζώα, οι αιγοπροβατίνες της χεσοδημοκρατίας επιλέγουν να υπακούσουν τυφλά στην βρώμικη εξουσία του πορνοβοσκού και να αναμείνουν την εξ ουρανών βοήθεια που δεν θα έρθει ποτέ.


Όπως είπα άπειρες φορές στο παρελθόν, δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρξει έλεος για κανέναν.  Εάν ξεσπάσει Ελληνο-τουρκική σύρραξη –σενάριο το οποίο παίζει δυνατά- είναι παραπάνω από σίγουρο ότι οι δύο αιχμάλωτοι βλάκες οι οποίοι υπάκουσαν στις διαταγές των άκαπνων ανωτέρων τους και παρέδωσαν τα όπλα, θα μεταφερθούν στα βάθη της Ανατολίας για σοδομισμό και εκτέλεση. Οι Τούρκοι κάνουν τη δουλειά τους επί αιώνες και την κάνουν άψογα. Όσο για τον καπετάνιο του υπερσύχρονου σκάφους που εμβολίστηκε ξώφαλτσα από την τουρκική μαούνα, αυτός ο υψηλόμισθος πανύβλαξ είναι μόνο για να διοικεί κανένα φουσκωτό παιδικό κροκόδειλο του Τζάμπο.
  



Δυστυχώς για αρκετούς, η θέση στην οποία περιέρχεται ένα έθνος δεν υπακούει στην τυχαιότητα.  Είναι προϊόν εκπαίδευσης και αγωγής την οποία οι πολίτες λαμβάνουν από μικρά παιδιά σε τρεις χώρους: Στο σπίτι, στο σχολείο και στην εκκλησία. Τα τρία αυτά μπουρδέλα καθορίζουν εν πολλοίς την συμπεριφορά τους μόλις ενηλικιωθούν και αναλάβουν ευθύνες.




Ας τα δούμε εν συντομία:

ΣΠΙΤΙ: Η τελευταία πατριαρχική γενιά εγκατέλειψε αυτόν τον μάταιο κόσμο από τα μέσα της δεκαετίας του ’70.  Για δύο δεκαετίες μετά τον θάνατο αυτών των παλαιάς κοπής Νεοελλήνων επικράτησε μια νόθα και θολή κατάσταση αναμονής. Στο διάστημα αυτό επωάστηκε ένα αυγό φιδιού που μπροστά του η χιτλερική ιδεολογία μοιάζει με το κίνημα της μη βίας του Μαχάτμα Γκάντι. Φεμινίστριες, Αμαζόνες, Κλυταιμνήστρες, λεσβιόπανα, ψυχοπούστρες, στρίγγλες, όλο το κακό συναπάντημα της μητριαρχικής ανωμαλίας συντάχθηκε εναντίον των ανδρών. Μέσα σε λιγότερο από 25 χρόνια αυτές οι πολιτικά οργανωμένες άρπυιες κατάφεραν να εξοστρακίσουν τον πατέρα από την ανατροφή των παιδιών. Ως αποτέλεσμα, ο άνδρας μεταλλάχτηκε από αυτές τις μανάδες-μαινάδες στο γλοιώδες έκζεμα που βλέπετε στα σκατοκάναλα αλλά και στις παρέες σας:  Ρουφιάνος, ύπουλος, δειλός, μικρόψυχος, φυγόπονος, ανίκανος να κρατήσει όπλο, εντελώς ανεύθυνος και πούστης. Το μπουρδελόσπιτο πήρε φωτιά και μακάριοι τελικά οι καψοκαλύβες που το φουντάρισαν από μόνοι τους, αυτοί τουλάχιστον δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν.

ΣΧΟΛΕΙΟ: Το πορνείο των αθώων ψυχών. Κάθε λογής κίνδυνοι ελλοχεύουν μέσα σε αυτό το κολαστήριο της παιδικής ηλικίας.  Από παιδοφιλικές μαρμάγκες που εμφανίζονται ως κολοσσοί της ηθικής για να μολύνουν όποιο νήπιο πέσει στα νύχια τους, ως μνησίκακα ανθρωπάρια που κυνηγούν ανελέητα όποιο παιδάκι τολμάει να ξεχωρίσει από τον βόρβορο των δίποδων, ομιλούντων γουρουνιών μαζικής υπερπαραγωγής. Πρόκειται για εργαλείο ολικής καταστροφής του ανθρώπινου και του ανδρικού πνεύματος. Το μόνο που διδάσκεται σε αυτό το μολυσμένο νεκροτομείο είναι η τυφλή υπακοή στα ιερατεία που ασκούν τις διάφορες εξουσίες.  Είναι τόπος διεξαγωγής αρρωστημένων πειραμάτων με πειραματόζωα ανύποπτα παιδιά. Όσο πιο γρήγορα λαμπαδιάσουν από τα θεμέλια αυτές οι αίθουσες βασανιστηρίων, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η πρόοδος του ανθρώπινου είδους.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Το μασονικό πουστράδικο που όσο πάει χάνει οπαδούς. Όμως μη σας ξεγελάει η μειωμένη προσέλευση πιστών στα μαγαζιά του. Η εξουσία που διαθέτει αυτή η πασπαλισμένη με λαθρομεταναστευτικά χύσια σέχτα ξεφεύγει πολύ από τα όρια αυτού του άδικου κόσμου. Η διαπλοκή της με το εγκληματικό κράτος και την βία του είναι εφιαλτική. Η συμμετοχή του ρασοτεκτονισμού σε όλες τις εθνικές προδοσίες είναι δεδομένη. Βασικά το πόπολο πάντα αδιαφορούσε για τα παπαδομάγαζα και την πραμάτεια τους. Ακόμα και τις εποχές του βαθέος σκοταδισμού ήταν το κνούτο και ο πέλεκυς που συντηρούσαν τους αριθμούς των πιστών σε υψηλά νούμερα. Αισιόδοξο στοιχείο είναι το ότι τα κατηχητικά (δηλαδή το άδυτο της διαστροφής) ανήκουν πια στο απώτερο εκκλησιαστικό παρελθόν. Μύρια παιδόπουλα βασανίστηκαν σε αυτές τις βρωμερές συνεδρίες των παιδόφιλων οφιολατρικών τεράτων. Χιλιάδες δυστυχισμένων ενηλίκων έχουν σοβαρότατα επιχειρήματα εναντίον αυτού του υποκριτικού φιλοχρήματου και εξουσιαστικού εμετού των πισωγλέντηδων και των κωλομπαράδων.  Όσον αφορά το έθνος, η εκκλησία κάνει το παν για το σβήσει από το χάρτη. Η στρατηγική της συμβάλλει τα μάλα στον τελικό ευνουχισμό του πολίτη. Όταν οι ναοί της θεϊκής αρχιπουστιάς γίνουν μπουρλότο, ο δρόμος προς την θέωση θα έχει ανοίξει.  Σε κάθε περίπτωση οι ρασοφόροι βαλέδες που λειτουργούν αυτά τα κέντρα ακολασίας θα πρέπει να παλουκωθούν από τον πρώτο ως τον τελευταίο.



Ως προς τα υπόλοιπα, κάποιοι ονειρεύονται ξύπνιοι. Βλέπουν «πατριωτικά» κόμματα και «εθνικούς» σχηματισμούς σε κάθε μέγεθος και ύφανση. Ακούν εθνικό ύμνο και ξεροχύνουν. Ρε ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΕΣ ψηφοπαθείς δεν είπαμε να σταματήσετε να παίρνετε ληγμένα; Θέλετε ρε να ξαναδοκιμάσετε τον Καρατζαχέστη και τον Βελόπουστο σαν να μην τους ξέρατε; Ποιους ρε; Τα πρακτόρια συναδέλφους του Θου-Βού;




Δεν βάλατε μυαλό ρε ξεπουπουλιασμένα φαραόνια μετά το κάζο με τη Χρυσή Πορδή; Ξεχάσατε ρε τον Μιχαλοτρύπιο που δύο μέρες πριν τις εκλογές δήλωνε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τον φόνο του αριστερού φράπερ; 




«Έγινε λάθος», λένε τώρα τα ζώα οι οπαδοί του χοντρόβυζου παχύδερμου πράκτορος. ΟΚ, αφού τους έχουν φιμωμένους στο Πορδοβούλιο γιατί δεν παραιτούνται να κατέβουν στο πεζοδρόμιο οι ιμιτασιόν νεοναζί;  Με τι αρχίδια όμως να το κάνουν; Αφού τα μπαλάκια τους τα έχει κόψει ο Ιουδαίος αρχιμασόνος που τους προμοτάρει. Μόνο πίπες κάνουν. Ένας-ένας οι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ πορτιέρηδες βουλευτές τους την σκατοπουλεύουν για άλλες σφηκοφωλιές. Τα εθνικοσοσιαλιστάκια του Μιχαλοκάφρου θυμίζουν όλο και πιο πολύ το παλαιό ΚΚΕ, της εποχής Ζαχαριάδη. Τότε που το «κόμμα του λαού» έκανε πάντα το λάθος και ποτέ το σωστό. Ε, ρε συμπτώσεις.


Η εκλογική τράπουλα είναι καρασημαδεμένη. Δεν υφίσταται πιο στημένο παίγνιο από το εκλογικό. Εξήντα χιλιάδες (60.000) ευρώ είναι χοντρικά το κόστος μόνο για τα ψοφοδέλτια της κάθε εκλογικής αναμέτρησης. Όποιος τα έχει, τα βάζει και τα χάνει σε ένα εξαρχής νοθευμένο παιχνίδι. Όποιος δεν τα έχει, του τα προσφέρουν διάφοροι «φίλοι του λαού», αφού τον σοδομίσουν πρώτα. Αυτή είναι η πουτάνα η χεσοδημοκρατία των μασονοφραγκάτων.  Μόνο πλούσιοι ή υπάλληλοί τους μπορούν να εκλεγούν είτε με παλαιά, είτε με νέα κόμματα. Εννοείται ότι κάποιος έχει οξυγονοκολλήσει τον τροχό στο σημείο που γαμάνε τον φτωχό. 




Στρατηγοί με αλτσχάιμερ, μπουμπουλίνες με πλαστικά βυζιά, στρατηγοί με τσίγκινα παράσημα, πολέμαρχοι από τον Σείριο, παπατζήδες της Ομόνοιας, έμποροι κηραλοιφών, πωλητές ματζουνιών, ορθόδοξα εθνομαμούνια, πατριωτικές σκουληκαντέρες, κρυπτοκομμουνιστικές κωλοτρυπίδες, αλβανικά πρακτόρια, απ’ όλα έχει το μαγαζί. Καλύτερα για όλους να ψηφίσετε τον Αυγολέμονο.







Μέσα σε έναν κυκεώνα προφητειών, γεροντικών παραληρημάτων, πολιτικών μανιχέστων, μοναστηριακών εκδόσεων και εθνοπρακτορικών αποκαλύψεων, η Νεοελλάς περιμένει άφωνη και γονυπετής τον σωτήρα. Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες θα είναι μια μείξη του Αλεξάνδρου του Μακεδόνος με τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, δηλαδή κάτι σε Γκουσγκούνη Robocop με μια δόση πατρός Κλεομένη. 


Τόσο καιρό μην νομίζετε ότι καθόμουν. Έχοντας στα χέρια μου κάποια παλιά σχέδια του Γκιόλβα, κατασκεύασα το νέο μεγα-υπερόπλο που θα δώσει την λύση. Είναι μια πολυσυσκευή εξωγήινης προχώ τεχνολογίας η οποία μόλις βγει σε μαζική παραγωγή θα σημάνει το τέλος των κοτζαμπάσηδων.  Χάρη σε αυτήν, τα ψεκασμένα πλήθη του Νεοελλαδιστάν θα αφυπνιστούν άμεσα. Πρόκειται για το περίφημο ΚΛΩΤΣΑΤΡΟΝ (από το κλωτσιά τρών’) το οποίο είναι ένα ιπτάμενο μηχάνημα επαναληπτικής κλωτσιάς.  Η έκδοση super drone θα μπορεί να εντοπίζει το εθνομουσκάρι, να μπαίνει στο σπίτι του και να το πλακώνει στα κλωτσίδια ώσπου να γίνει ξανά άνθρωπος.




Όπως καταλάβατε σκοπός μου είναι να σας λιώσω τις φλάντζες. Να σας τρολλάρω μέχρι να βγάλετε αίμα από τα μάτια. Να σας πιέσω όσο παίρνει μπας και καταφέρετε το αδύνατο. Δηλαδή να το τερματίσετε και να παίζουν όλα στο όριο του εκτροχιασμού. Ίσως έτσι αντιληφθείτε ποιοι και γιατί σας δουλεύουν.


Στο μεταξύ, μαζί με τους υπόλοιπους νάνους σήκωσαν κεφάλι και τα βασιλικά ερπετά, οι Δανο-γερμανο-οβραίοι Γκλύξμπουργκ κροταλίες. Δεν αντέχω στον πειρασμό να σας θέσω μια ερώτηση βασιλομασονικής κρίσεως: Όταν ο Νεοελληνικός συρφετός τους έδιωξε με εκείνο το γελοίο δημοψεύτισμα του ’74, ξέρει κανείς γιατί κατέληξαν στην Αγγλία; Γιατί δεν πήγαν στην πατρίδα τους την Δανία ή έστω στη μαμά Γερμανία; Γιατί δεν πήγαν στην Ιταλία να είναι και κοντά στο τσιφλίκι τους; Γιατί δεν πήγαν στην Ελβετία να τρώνε σοκολατάκια; Και γιατί στο τέλος τα μπάσταρδά τους οι πρίγκηπες κατέληξαν στις ΗΠΑ; Εδώ σας θέλω.


Η δρυς του Ραγιαδιστάν έπεσε. Ο κάθε παλιόπουστας έρχεται τώρα εδώ να προμηθευτεί τα ξύλα για το τζάκι του. Το παιχνίδι τελείωσε.  Ο πόλεμος χάθηκε χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά.  Όλα είναι αλληλένδετα.  Η ημίαιμος φυλή των Νεοελληναράδων διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη και γι αυτό δεν φταίνε ούτε οι Κρόνιοι, ούτε οι σκοτεινές δυνάμεις του διεθνούς σιωνισμού, ούτε καν η ψωλοχυματοφάγος μασονία. Αυτοί που φταίνε είναι κατά 30 % ο μουνόδουλος άντρας και κατά 70 % η μπαλότσα που τον σέρνει με το βρωμομουνί της στην Κόλαση. 



Αυτή η χοντροκώλα σαβουροφάγος μετακάμπια αντί να δημιουργεί, καταστρέφει το έθνος σε δύο επίπεδα: α) τσακίζει τους άνδρες που δεν είναι του χεριού της διαλέγοντας μόνο τους πιο ανίκανους και διεφθαρμένους ραγιαδοκηφήνες προς αναπαραγωγή και β) ευνουχίζει τα αρσενικά παιδιά της, ευνοώντας ταυτόχρονα σκανδαλωδώς τα θηλυκά.  Με την βοήθεια του κρατικού μηχανισμού που υπακούει τυφλά στις εντολές της μητριαρχικής παγκοσμιοποίησης, η παλαιά μητέρα που στήριζε το έθνος και την οικογένεια με το ήθος της, μεταλλάχτηκε σε ένα φθονερό βιορομπότ προγραμματισμένο να διαλύει οτιδήποτε έχει σχέση με την ανδρεία.



Επειδή οι ατάκες με τις οποίες μας βομβαρδίζουν τα μητριαρχικά Στούκας δεν λέγονται έτσι για πλάκα αλλά πάντα έχουν κάποιο στόχο, διαβάστε μερικές κλασικές που δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις έχετε ακούσει. Αυτό που κρύβεται πίσω από τις λέξεις θα πρέπει να σας απασχολήσει περισσότερο από τις θεωρίες συνωμοσίας.

(Σ.Σ. Όλες οι φράσεις έχουν συλλεγεί από ανακρίσεις 3ου βαθμού της μίσανδρης Γκεστάπο ή έχουν υποκλαπεί από προσωπικές συνομιλίες μεταξύ υαινών. Για καλύτερη κατανόηση του φιλοσοφικού υποβάθρου τους, έχει προστεθεί αυτόματη μετάφραση).




«Με τι ασχολείσαι;» = Πόσα καθαρίζεις μετά από φόρους; Έχεις κάνει καμιά καβάντζα;

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα χρήματα» = Μόνο τα λεφτά κοιτάζω.

«Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ωραίος» = Μαρούλι να έχει κι ας είναι σαν τον καμπούρη της Νοτρ Νταμ.

«Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο χαρακτήρας» = Φέρε το Ε9 σου και γρήγορα.

«Αυτό που με έλκει σε έναν άντρα είναι το μυαλό του» = Αν έχει ξεκινήσει από το μηδέν, έχει βγάλει απίστευτα λεφτά στα τριάντα του και ψάχνει κάποια άχρηστη να του τα φάει, είναι ο άνθρωπός μου.

«Ψάχνω για μια σχέση με ουσία» = Δηλαδή το άτομο να έχει εμπορικά ακίνητα σε Κολωνάκι, Γλυφάδα, Μύκονο.

«Δεν με ενδιαφέρει τι αυτοκίνητο έχει» = Αρκεί να είναι από Πόρσε και πάνω.

«Ξέρεις εγώ δεν είμαι καμιά εύκολη» = Ποτέ δεν τα καταπίνω στο πρώτο ραντεβού.

«Θέλω κάποιον να γεράσουμε μαζί» = Κάνε με δικαιούχο στην ασφάλεια ζωής σου και να δεις ποιος θα πάει πρώτος.

«Θέλω να ανοίξω μια επιχείρηση αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς» = Το πρόβλημα είναι η χρηματοδότηση. Βάζω τα σπίρτα, βάζεις τα τσιγάρα;

«Θέλω να κάνω μια σοβαρή σχέση» = Διαπίστωσα ότι η μπογιά μου δεν περνάει πιά, οπότε πρέπει άμεσα να βρω κάποιο κορόιδο να ρίξω άγκυρα.

«Έμπλεξα με έναν αλήτη» = Ο τελευταίος κατάλαβε ότι του τα μάσαγα ενώ το έδινα και σε άλλους και με πλάκωσε στις φάπες.

«Το μόνο που με νοιάζει είναι ο άντρας να είναι άντρας» = Να πληρώνει όλα τα έξοδα αυτός γιατί αυτά που βγάζω εγώ δεν γουστάρω να τα μοιράζομαι με κανέναν πούστη.

«Α, τώρα ψάχνεις για δουλειά δηλαδή» = Την πάτησα. Γούστο θα ‘χει να με βάλει να πληρώσω και τον καφέ του, ο γύφτος.

«Ο σύντροφός μου θέλω να έχει λόγο τιμής» = Η πιστωτική του να μην έχει ημερήσιο όριο.

«Εγώ σε μια σχέση τα δίνω όλα» = Πέρα από το πολυμεταχειρισμένο αιδοίο μου δεν έχω να δώσω τίποτα άλλα έχω να πάρω τα πάντα. Πίπα-κώλο; Όχι βέβαια, για ποια με περάσατε;

«Η Μαρίνα είναι η καλύτερη φίλη μου» = Της έχω αρπάξει μέσα από τα χέρια τρεις γκόμενους και εξακολουθεί να με κερνάει καφέ η ηλίθια.

«Περνώ τέλεια και μόνη μου» = Σίγουρα, άμα εξαιρέσεις τα απλήρωτα ρεύμα, νερό, κινητό, συν το ότι χάλασε το καζανάκι του μπάνιου και τώρα το αυτοκίνητο.

«Φέτος δεν θα πάω διακοπές γιατί τους βαρέθηκα όλους αυτούς τους δήθεν στην Ψαρού» = Δεν έχω μία. Χτες μου έκοψαν το ρεύμα και ψάχνω τους πρώην να πάρω κανά δανεικό όμως κανείς δεν απαντάει στις κλήσεις μου.

 «Η μητέρα μου με ανάθρεψε σωστά» = Με έμαθε να κυνηγάω μόνο τα χοντρά πορτοφόλια και να φτύνω τους υπόλοιπους.

«Πότε παίρνεις άδεια να σε απολαύσω λίγο;» = Έχω βρει ένα τριήμερο προσφορά στην Οία, από 1.800 σε 1.650 τη βραδιά. Αν τα βάλεις στην κάρτα σου, έχει άλλα πενήντα ευρώ επιστροφή.

«Σήμερα κερνάω εγώ»  = Καφέ στο χέρι από το φουρνάρικο.

«Αυτός είναι πραγματικός άντρας» = Εκτός του ότι οι φίλοι του τον φωνάζουν τρίποδο, έχει και ένα σκασμό λεφτά.

«Είναι αληθινός κύριος» = Τέτοιος μαλάκας δεν υπάρχει πουθενά. Πήρα δανεικά, του τά ’μπηξα και μετά του ξαναπήρα και φυσικά του τα ξανάμπηξα. 

«Είναι ρεμάλι και μάλιστα ολκής» = Με παράτησε σε μια ερημιά επειδή αρνήθηκα να του κάνω πίπα. Εξαιτίας του αναγκάστηκα να κάνω πρωκτικό σεξ με δύο Αλβανούς για να γυρίσω πίσω στον πολιτισμό.

«Όταν αγαπάω, δεν γυρίζω να κοιτάξω άλλον» = Το άσχημο είναι ότι αγαπάω όλον τον κόσμο. Μου αρέσει η πούτσα γενικώς.

«Το στεφάνι μου δεν το λερώνω» = Ας εξασφαλίσω τα φράγκα πρώτα και μετά να δεις τι κέρατο θα πέσει.

«Μόνο η γυναίκα αγαπάει πραγματικά» = (Το χρήμα). Ευτυχώς που οι άντρες δεν το αγαπάνε όπως εμείς και το σκορπάνε για πάρτη μας.

«Είμαι πτώμα στην κούραση»  = Είναι ώρα να σε σχολάσω, απλά περιμένω να πιαστώ καλά από την επόμενη κληματσίδα.

«Έχω πονοκέφαλο» = Δε γαμιέσαι που θα σου κάνω τσιμπούκι ενώ δεν μου έκανες ούτε ένα δωράκι στην επέτειο της σχέσης μας προχτές.

«Δεν πεινάω καθόλου» = Καλά, αφού κερνάς θα φάω ορεκτικό, πρώτο πιάτο, δεύτερο πιάτο και εκμέκ παγωτό στο τέλος.

«Οι γονείς μου ήταν αυστηρών αρχών» = Όταν ήμουν 16 ο πατέρας μου μου είχε πει: «κοίτα πουτανάκι μην γκαστρωθείς με κανέναν άφραγκο, θα σε στείλω στη Φυλής να βγάζεις μεροκάματο».

«Μεγάλωσα σε μια αξιοπρεπή οικογένεια» = Ο πατέρας μου ήταν μέθυσος και μας έδερνε ενώ η μάνα μου ήταν οροθετική και χτύπαγε ενέσεις στα Εξάρχεια.

«Ποτέ δεν θα τα φτιάξω με κάποιον που βγάζει λιγότερα από μένα» = Το ότι κάθομαι που και που στο αφεντικό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζω τα λεφτά που παίρνω.

«Είμαι βαθιά συναισθηματική» = Για να στα καταπιώ πρέπει το υπόλοιπο στο βιβλιάριό σου να είναι τουλάχιστον εξαψήφιο.

«Πριν από σένα είχα δύο σχέσεις» = Τώρα αν ήταν δυό εκατοντάδες ή δύο χιλιάδες, θα σε γελάσω.

«Πριν από σένα είχα μόνο τρεις μακροχρόνιες σχέσεις» = Όλες οι άλλες ήταν ξεπέτες, λεσβιακά και κάτι παρτουζούλες.

«Αν ξέρω τον Τάκη; Όχι, από πού να τον ξέρω» = Έλα με τον παλιόγυφτο. Μια φορά το κάναμε στις τουαλέτες ενός κλαμπ, άσε που ήμουν μεθυσμένη.

«Δεν πίνω ποτέ» = Όταν μεθάω δεν ξέρω τι κάνω. Μού ΄ρχεται να ρουφήξω ότι καβλί βλέπω μπροστά μου.

«Ως τα 18 ήμουν παρθένα» = Από πίσω, γιατί φοβόμουν μην με πιάσει ακράτεια σαν μια ξαδέρφη μου που χέστηκε στο γάμο της.

 «Μου έχουν πει ότι έχω τέλειο πρόσωπο» = Ο πωπός μου είναι λίγο παραπάνω σε κιλά αλλά το καλοκαίρι θα τα χάσω.

«Νομίζεις ότι δεν μπορώ να βρω άλλον αμέσως;» = Άμα μπορούσα, σιγά μην καθόμουν να το κουβεντιάζω μαζί σου.

«Έχω θαυμαστές που τρελαίνονται για μένα» = Τελικά οι άντρες είναι πολύ σαβουρογάμηδες. Εγώ πάντως αν ήμουν αρσενικό δεν θα με γαμούσα.

«Λεω να ξεκινήσω γυμναστική με personal trainer» = Είμαι τίγκα στην κυτταρίτιδα. Σε λίγο δεν θα με πλησιάζει ούτε τυφλός.

«Αυτή την εποχή θέλω να ασχοληθώ λίγο με τον εαυτό μου» = Έχει να μου την πέσει άντρας εδώ κι έξη μήνες. Λες να μην πέτυχε το μπότοξ;

«Δεν υπάρχουν άντρες» = Να δουλεύουν τρεις δουλειές για να με συντηρούν και να ανέχονται την γκρίνια μου, την τεμπελιά μου, το κέρατο και τη μάνα μου.

«Δεν έχω πάει ποτέ με άλλη γυναίκα» = Όταν εσύ έπαιζες πέντε ώρες τάβλι με τον κολλητό σου τι νομίζεις ότι έκανα με τη γκόμενά του;

«Οδηγώ τέλεια» = Καπνίζω, πίνω καφέ και ποστάρω στο fb την ίδια στιγμή. Δεν έχω τρακάρει ούτε μια φορά αυτόν τον μήνα.

«Έχω 7.800 φίλους στο fb» = Με ταπετσαρία δύο φωτό με τάνγκα από όταν ήμουν είκοσι, όποιος λιγούρης μου κάνει αίτημα φιλίας τον δέχομαι.

«Μου αρέσει το ποιοτικό διάβασμα» = Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία της Δημουλίδου. Καυλώνω απίστευτα με τις περιπέτειες των ηρωίδων και τα υπαρξιακά τους προβλήματα ειδικά όταν βρίσκονται ανάμεσα σε τρεις ή τέσσερις γαμιάδες.

«Τη βρίσκω να διαβάζω ψυχολογία» = Αντιγράφω κολπάκια που κάνουν τους άντρες μαριονέτες στα χέρια μου.

«Στον έρωτα είμαι άτομο που ρισκάρει» = Αυτός είναι ελεύθερος με βίλα στο Παλαιό Ψυχικό κι εγώ άνεργη ζωντοχήρα με δύο παιδιά.

«Λέω πάντα την αλήθεια, έστω και αν δεν με συμφέρει» = Αν ψάχνετε για μαλάκω, λάθος διεύθυνση. Εδώ ο Πέτρος ορκιζόταν κάθε τρία λεπτά ότι δεν γνώριζε το Χριστό.




Όλα κι όλα. Η Τζούλια ήταν κυρία και ειλικρινέστατη στην εποχή της ακμής της…



Γελάσατε;


Τώρα κλάψτε:




Από αντικείμενο σεβασμού, η Νεοελληνίδα μητέρα ξέπεσε σε αντικείμενο για μαλακία και βρώμικο σεξ. Κοιτάξτε γύρω σας πόσες μητέρες σπρώχνουν καρότσια με μωρά ενώ τα μίνι τους φτάνουν μέχρι τα μουνόχειλα. Οι μιλφάρες με τα βυζόμπαλα χύμα και τα στρινγκάκια βαθιά μέσα στη μουνοκωλάρα τους, τι αρχίδια σεβασμό περιμένουν; Το μόνο που σκέφτεται το αληθινό αρσενικό είναι να τις ξεσκίσει και να τις χύσει παντού, ακόμα και με το ζόρι.


Ως και πριν μερικά χρόνια, αυτές οι κάργιες περίμεναν τα παιδιά τους να πάνε 10-12 χρονών για να χωρίσουν. Τώρα με το που βγαίνουν από το μαιευτήριο έχουν το μυαλό μόνο στο τατουάζ και στην ξένη πούτσα. Δεν βλέπουν την ώρα να σουτάρουν τον βλάκα που παντρεύτηκαν και να ριχτούν στο βόθρο του ζωώδους και αχαλίνωτου σεξ με αγνώστους. Λαθροπιθήκια, μολοσσοί, ζαρζαβατικά, γύφτοι, Λοάτκι, όλοι οι συνδυασμοί μουνοψωλιάσματος παίζουν με την κτηνοβασία να κυριαρχεί ως επιλογή.


Κανονικά εάν εμείς οι άντρες ως απειλούμενο είδος είχαμε διατηρήσει την ελάχιστη αξιοπρέπεια θα έπρεπε όλες αυτές τις δηλητηριώδεις ζωντοχήρες να τις πλακώνουμε στις γρήγορες. Με το που αρχίζουν να βρίζουν τον πρώην τους δηλαδή το θύμα που τις φορτώθηκε, θα πρέπει να τρώνε την πρώτη μπάτσα. Με το που λένε για το πόσο κουράζονται ενώ τα παιδιά τα μεγαλώνει η πεθερά, θα πρέπει να τρώνε κλωτσίδια στον κώλο. Με το που εκφράζουν την επιθυμία να βρουν αντικαταστάτη του πρώην ενώ τα μωρά τους δεν έχουν πάει ακόμα ούτε σταθμό, θα πρέπει να ρίπτονται στο πυρ το εξώτερο. 




Αυτές που μετράνε στην εμφάνιση είναι οι πιο επικίνδυνες από τούτη την σατανιασμένη φάρα των σύγχρονων μαγισσών.  Ξέρω μια που έχει τέσσερα παιδιά, ένα από κάθε άντρα. Έχει δηλαδή καταστρέψει μόνη της 4 άντρες (χώρια τους δεσμούς) και 2 αγόρια ενώ είναι άγνωστο πόσους άντρες θα σακατέψουν οι 2 μοχθηρές βρωμοκορούλες της όταν αμοληθούν στην αρένα.
  


Ας κάνουμε όμως μια υπόθεση εργασίας και ας πούμε ότι μία φορά στις εκατό έχουν δίκιο οι καπότες και ότι ο τύπος που παντρεύτηκαν ήταν σκάρτος. Τόσο καιρό που τον πίπωναν πριν τον γάμο γιατί δεν το είχαν καταλάβει;  Μήπως για όλα φταίνε τα κριτήρια επιλογής συντρόφου που είδαμε παραπάνω; Και αν αυτά τους τα επέβαλε η οικογένεια και η κοινωνία, γιατί δεν τα άλλαξαν οι ίδιες όταν τους δόθηκε η ευκαιρία; Ανήλικες ήταν οι σκατιόλες όταν παντρεύτηκαν;


Έχει σκεφτεί καμία από αυτές τις μίσανδρες λιγδοπουτάνες πώς θα μεγαλώσουν τα παιδάκια βλέποντας την μητέρα τους να πνίγει ψωλές αριστερά και δεξιά και να καταπίνει σαν πρεζάκι τα χύσια του κάθε τσόγλανου και του κάθε λαθρομετανάστη; Ποιος αλήθεια εγγυάται ότι τα ανήλικα δεν θα κακοποιηθούν από τον κομπλεξικό γαμιά της πουτάνας την στιγμή που δεν υπάρχει φυσικός πατέρας στο σπίτι; Κάνω την πρόβλεψη ότι σε 10-15 χρόνια από σήμερα θα είμαστε περικυκλωμένοι από νεαρούς παράφρονες που δεν θα μακελεύουν πόρνες όπως ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης αλλά μητέρες και μωρά.


Όχι ότι έχει και καμιά σημασία πια. Οι γραμμές των υπερασπιστών του φρουρίου είναι τόσο αραιές που τα στίφη του εχθρού σκαρφαλώνουν τα τείχη ανενόχλητα. Η πόλη είναι γεμάτη πούστηδες και πρόβατα που περιμένουν μοιρολατρικά τον γαμιά και τον χασάπη ενώ στις επάλξεις οι γενναίοι είναι λίγοι και κουρασμένοι.  Τελικά αυτές οι κουραδόψυχες  φιλάργυρες μέδουσες του φεμουνιστικού τάγματος έκαναν πολύ καλή δουλειά καταστρέφοντας οτιδήποτε αντρικό υπήρχε σε αυτήν την μπουρδελοχώρα.




Η νέα ισχυρή πλειοψηφία είναι αυτή που δηλώνει ότι αγαπάει τα ζώα. Τυχαία άκουσα προ ημερών μια συζήτηση μεταξύ δύο Συριζο-ζωόφιλων. Ενός ανίκανου φίκουλα που τον είχε εγκαταλείψει η γυναίκα του με ένα αυτιστικό παιδί και μιας χοντρομέγαιρας κακοχωρισμένης και αγάμητης με δύο παιδιά, ένα πουστρόνι και μια λεσβοσαβούρα.  Μιλάμε τώρα για χρόνιους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, για το καραλούμπεν προλεταριάτο που έχτισε η ψευτοκρίση, για το λασπώδες κατακάθι της βρωμοδόξου Νεοελλάδος.


Απολαύστε διάλογο για διδακτορικό στην κοινωνική ανθρωπολογία:

Χοντρομέγαιρα (έξαλλη): «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μισώ τους ανθρώπους. Θέλω να τους σκοτώσω όλους!»
Φίκος: «Σε καταλαβαίνω. Έτσι νιώθω κι εγώ για την πρώην που με παράτησε».
Χοντρομέγαιρα (έχοντας αλλάξει αστραπιαία την μάσκα και στάζοντας μέλι): «Το μόνο που αγαπώ είναι αυτά τα ζωάκια. Το καθένα έχει τον χαρακτήρα του και μου μιλάνε με τις φωνούλες τους».
Φίκος (συγκινημένος): «Αχ πόσο ωραία τα λες».
Χοντρομέγαιρα: «Μόνο με αυτά τα αγγελούδια επικοινωνώ».
Φίκος (με θλίψη): «Κι εγώ με την γάτα μου επικοινωνούσα μια χαρά, ώσπου με παράτησε».
Χοντρομέγαιρα (έκπληκτη): «Σου έφυγε;»
Φίκος (περίλυπος): «Βγήκε ένα βράδι και δεν την ξαναείδα…»
Χοντρομέγαιρα: «Θα ξαναγυρίσει».
Φίκος (σε κατάθλιψη): «Δε νομίζω… Πάνε τρεις μήνες τώρα… Μα να με παρατήσει η γάτα; Νιώθω απίστευτα άσχημα, σαν να με έχουν απορρίψει ολοκληρωτικά».
Χοντρομέγαιρα: «Να της κάνεις στείρωση ξέρω έναν γιατρό που δεν θα σου πάρει πολλά . Με εξήντα ευρώ θα είναι κομπλέ η γατούλα… Τους στερείς βέβαια την χαρά της μητρότητας αλλά έτσι τα ζωάκια ζουν καλύτερα και τα έχεις πολλά χρόνια κοντά σου…»
Φίκος (αφηρημένος): «Καλά είναι».
Χοντρομέγαιρα: «…Ήταν ένα σκυλάκι στην άκρη του δρόμου, μάλλον πατημένο από αυτοκίνητο.  Πήρα αμέσως την αστυνομία και ζήτησα να γίνει ιατροδικαστική εξέταση για διαπιστωθεί αν ήταν θύμα δολοφονίας με όπλο… Μια βδομάδα συνέχεια έπαιρνα τηλέφωνο και τελικά ξέρεις τι μου είπε ο αστυνομικός;»
Φίκος: «Τι;»
Χοντρομέγαιρα: «…Μήπως αυτοκτόνησε το σκυλάκι;»
Φίκος: «Απίστευτο».
Χοντρομέγαιρα (αγανακτισμένη): «Αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε αγαπητέ μου… Η δικαιοσύνη είναι σαν το φίδι, δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους… Όλοι τους Ρομά κυνηγούν. Τα καθάρματα τους  Έλληνες δεν τους ενοχλεί κανείς».
Φίκος: «Έχεις δίκιο».


Ερμηνευτική σημείωση: Η κυρία αυτή πέρα από τα 10 γατιά και τα 30 περιστέρια που ταΐζει, έχει 4 μεγάλα σκυλιά κι ένα μικρό τα οποία ζουν, κοιμούνται, τρώνε, χέζουν, κατουράνε, κλπ σε μια κλειστή αυλή 3Χ3. Δεν τα έχει βγάλει ΠΟΤΕ βόλτα να περπατήσουν. Μόνο διαμαρτυρία και φούμαρο είναι η φαλαινοσαπιόγρια, συν τα μπινελίκια εναντίον του Νεοέλληνα φορολογούμενου που της πληρώνει ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο και ΚΕΑ. Εδώ και πέντε χρόνια έχει γίνει και χορτοφάγος η πατσόλα αλλά δεν έχει χάσει ούτε γραμμάριο από τα 150 κιλά λαρδί που περιφέρει άσκοπα (αυτό πάλι πώς γίνεται;). Αν αυτή, ο φίκος και τα μπαστάρδια τους είναι ο λαός, τότε μνημόνια ώσπου ο ήλιος να γίνει λευκός νάνος, δηλαδή για ακόμα 5 δις χρόνια, μου φαίνεται ότι είναι λίγα. Ποιο έθνος και ποια Μακεδονία; Η παγκοσμιοποίηση έχει πισωγλεντήσει την πατρίδα και τώρα της ξερνάει φλόκια στο στόμα. 


«Άντρες», «γυναίκες» και «παιδιά» της νέας εποχής συζούν με ευνουχισμένα και στειρωμένα ζώα. Αυτή είναι η πλήρης επικράτηση του καταναλωτικού εντομοειδούς ανθρώπου, αυτού του άφυλου και αηδιαστικού προτύπου που εισήγαγαν οι ψευτο-θεοί και τα ιερατεία που σχεδιάζουν τον πλανήτη-κυψέλη των 50 δισεκατομμυρίων. Τα βιγκανικά ζόμπι που θα καταναλώνουν τεχνητές πρωτεΐνες εμπλουτισμένες με ανακυκλωμένους ιστούς κατσαρίδων βρίσκονται ήδη δίπλα μας.


Η αντίδραση ΔΕΝ είναι το άρθρο 120 παρ. 4 του κλωτσο-συντάγματος. Δεν είναι δικαίωμα να πάρουμε τα όπλα. Είναι πλέον υποχρέωση αλλά όχι απέναντι στην βρωμερή μητριαρχική «δημοκρατία» τους. Είναι ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στους προγόνους, στο Έθνος και στους απογόνους.  Είναι ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ να διώξουμε τους Κρόνιους κατακτητές από τη χώρα μας μαζί με το τρίμορφο εκατικό σύστημά τους. Είναι ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ να κονιορτοποιήσουμε την απάτη που αποκαλείται «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» μαζί με τα ιερατεία της. Είναι ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ να μην μεταλλαχθούμε σε έντομα που θα παρέχουν ενέργεια στην παγκόσμια μήτρα.



Μέσα στον ορυμαγδό της μητριαρχούμενης παραπληροφόρησης ακούω ανιστόρητες κραυγές του τύπου: «Πατριώτες, η τύχη του έθνους είναι στα χέρια σας» και το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.  Για ποιους πατριώτες μιλάμε άραγε;  Όλο αυτό το κοπροσκυλόψυχο πλήθος των ευνουχισμένων ψηφοφόρων έχει τόση σχέση με την πατρίδα όση έχουν και οι κουμουνόσαυρες που την τεμαχίζουν και την πουλάνε. Αν βρεθεί κάποιος να τους καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, θα δώσουν μαζί με την Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία δώρο. Έχετε αναρωτηθεί όλοι αυτοί οι λίγδουρες που οργανώνουν τα σκυλαλητήρια τι ακριβώς κάνουν; Αντιστέκονται; Όχι κοροϊδάρες μου, το παιχνίδι που παίζουν όλες αυτές οι νεοεμφανιζόμενες οργανώσεις της μάντολας είναι άλλο.


Ο μέγας στόχος αυτών των κρυπτοθρησκευτικών εκδηλώσεων είναι να μοιράζουν ξύλο σε όσους διαμαρτύρονται. Κι άλλο συλαλλητήριο να κάνετε, κι άλλο ξύλο θα φάτε. Ώσπου ένας-ένας όσοι βγήκατε να φωνάξετε θα λουφάξετε ξανά στα σπιτάκια σας και θα παρακαλάτε το πουτσόπαιδο του Γιαχβέ να μην αφήσει τον λύκο να σας κάνει μια χαψιά. Ρε μπετομαλάκες πότε θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτοί που σας πάνε στις προβατοπορείες είναι οι ίδιοι που οργανώνουν το μακελειό σας; Πότε θα βάλετε μυαλό ρε εθνοσούργελα; Πότε θα ξεπορτίσετε από τα γαμημένα μαντριά σας;




Θέλετε να κάνετε πορεία για περάσει η ώρα και να φάτε μετά κανένα σουβλάκι ή για να διεκδικήσετε τον έλεγχο πάνω στις ζωές σας; Αν θέλετε το δεύτερο, ο μόνος τρόπος για να πετύχει η πορεία είναι να μην είστε πρόβατα που τα πάνε για σφάξιμο. Οι μπάτσοι, ΜΑΤ, Seebrig και όλο το καραφασισταριό του κράτους, έχουν χημικά, έχουν δακρυγόνα, έχουν πιστόλια, έχουν αυτόματα, έχουν χειροβομβίδες, έχουν οχήματα, έχουν ελικόπτερα και φυσικά έχουν τον άδικο Νόμο στο πλευρό τους. Πάνω απ’ όλα όμως έχουν ΠΑΝΤΑ την ακλόνητη σιγουριά ότι όλοι εσείς οι  ΜΑΛΑΚΕΣ είστε άοπλοι και ανυπεράσπιστοι απέναντι στα φονικά τους εργαλεία.



Γι αυτό σας λέω, αν θέλετε να γίνει συλαλλητήριο-ΠΟΥΤΣΑΡΟΣ που θα γαμήσει το μασοναριό και θα κατεδαφίσει το πούστικο σύστημα, πάρτε τρακτέρ, πάρτε μπουλντόζες, πάρτε νταλίκες, πάρτε καραμπίνες, πάρτε δίκανα, πάρτε μπιτόνια με βενζίνη, πάρτε παλούκια και κατεβείτε στο πανσοδομισμένο Σύνταγμα όταν θα είναι να ψηφιστεί το νέο μνημόνιο. Κι εγώ μαζί σας στην πρώτη σειρά με την πατέντα που μου έχει εμπιστευτεί ο Μέγας Παίκτης. Είναι πανεύκολο για τους πραιτωριανούς και τους πληρωμένους δολοφόνους των κατοχικών κυβερνήσεων να το παίζουν μάγκες εκ του ασφαλούς όταν ο αντίπαλος είναι άοπλος, αναποφάσιστος και με ηγεσία πουλημένη εκ των προτέρων.  Ένα (1) δακρυγόνο να ρίξουν στον κόσμο θα γίνει τέτοιο μακελειό που δεν θα το’ χουν δει ούτε στους εφιάλτες τους. Κι αν αρχίσει το πιστολίδι εξω από το Πουστοβούλιο, να είστε σίγουροι ότι τα αφεντικά των ΜΑΤατζήδων θα μπουν στα ελικόπτερα να το σκάσουν χωρίς να περιμένουν το αποτέλεσμα. Όποιος μπάτσος στραφεί εναντίον πολίτη και πιαστεί ζωντανός, θα παλουκωθεί επιτόπου. Κι αν τα σκουπίδια του «συνταγματικού τόξου» τολμήσουν να φέρουν ξένους στρατούς να ξέρουν ότι κάθε πόλη της χώρας και κάθε χωριό θα πάρει τα όπλα. Έτσι κερδίζονται οι ελευθερίες ραγιαδάκια μου. ΕΝΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ! Όχι με σκατοαλειμμένα ψηφαλάκια και με άοπλες πορείες της πεσμένης ψωλής.


Εννοείται ότι αυτή η αρχιπουστιά που λέγεται παπαδαριό δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει δεήσεις και να καίει λιβάνια στα μετόπισθεν, περιμένοντας να δει προς τα πού θα γείρει η πλάστιγγα. Θα είναι από την αρχή υποχρεωτικά ένοπλοι στην πρώτη γραμμή με τους εξεγερμένους.  Αλλιώς θα απελαθούν όλοι τους στο Ισραήλ να δοξάζουν εκεί τον τσιφούτη παλιόπουστα που προσκυνάνε.

…Αλλά πού;

…Πότε;

…Πώς;



Μεταξύ μας, δεν πρόκειται ποτέ να απελευθερωθείτε ρε τριπλοσοδομισμένα σκλαβάκια γιατί αφενός δεν την αντέχετε την πολλή ελευθερία και τις ευθύνες που της αντιστοιχούν και αφετέρου γιατί ο εχθρός έχει μελετήσει τις σπασμωδικές αντιδράσεις σας. Εσείς δεν ξέρετε τι θα κάνετε μετά από πέντε λεπτά, εκείνος ξέρει άριστα την συμπεριφορά σας για τα επόμενα 5 χρόνια και βάλε. Οι ρουφιάνοι του είναι παντού. Τόση ρουφιανιά είχε να δει η χώρα από τα άθλια χρόνια του στυγνού καραμανλισμού, του δοσιλογικού καθεστώτος που είχαν  επιβάλλει οι ξένοι μέσω του βασιλικού σκατόσογου των Γκλύξμπουργκ και της φρυδάτης καραπουστάρας, (του θείου του γνωστού κλανιάρη του playstation).


Να σας θυμίσω ότι ανάμεσα σε σκατοσπρωξίματα, τσιμπούκια και μαποψωλοχυσιές η συμμορία αυτή των βασιλοδεξιών μασόνων σε παρτούζα με το παπαδαριό έχτισε μια μίζερη Νεοελλάδα της αντιπαροχής, του σκυψίματος και της μικροψυχίας. Η ιστορική ευκαιρία που είχε προσφέρει ο πόλεμος δηλαδή το να ξαναφτιαχτεί η χώρα εκ θεμελίων με σωστά και υγιή υλικά χάθηκε στη δίνη ενός ξενοκίνητου εμφύλιου στον οποίο πρωταγωνιστής  ήταν το απεχθέστερο κόμμα στην ιστορία του πλανήτη, η μισελληνική εγκληματική συμμορία που ονομάζεται ακόμα ΚΚΕ. Πρόκειται για το μακράν μισητότερο αρκτικόγραμμα της Ελληνικής ιστορίας. Αυτά τα αιμοδιψή βαμπίρ της μαρξιστικής δουλοστοάς έδωσαν και δίνουν τον απεχθέστερο εαυτό τους για να επιτελέσουν την γενοκτονία των Νεοελλήνων την οποία τους έχει αναθέσει ως έργο ζωής το σκοτεινό αφεντικό τους.  Όχι πως είναι και καμιά δύσκολη υπόθεση δηλαδή. Τα Νεοελληνικά ημίαιμα γίδια έχουν κληρονομήσει χίλιους δυό τρόπους να αλληλοεξοντώνονται χωρίς την μεσολάβηση κανενός και έχουν εφεύρει και άλλους εκατόν δύο καινούργιους.  



Όταν ο σκατίγερος Αντρέας εγκαθίδρυσε το δόγμα «δεν διεκδικούμε τίποτα, αλλά δεν παραχωρούμε σπιθαμή ελληνικού εδάφους» ήξερε πολύ καλά τι έκανε ο σπερματολουσμένος αρχιπράκτορας της CIA. Αυτός ο ψωλοχυματίας σαβουρογάμης που προμελετημένα χρεωκόπησε τη χώρα ήξερε πολύ καλά ότι σε λιγότερο από μια 20ετία, το μόνο που θα απόμενε θα ήταν το «δεν διεκδικούμε τίποτα».



Όταν ψηφίζονταν συνέχεια νομοσχέδια για εισαγωγή Νεοελλήνων μειονοτικών χωρίς εξετάσεις σε πανεπιστήμια και για βοήθεια σε όσους παλιννοστούσαν, πού απέβλεπε η τεκτονόδουλη συμμορία αν όχι στην δημιουργία τάσης εγκατάλειψης των χωμάτων που για χιλιετίες ήταν Ελληνικά;  Αντί να μορφώνει τους άξιους και να τους στέλνει πίσω να διεκδικήσουν αποτελεσματικά την εξουσία στις όμορες χώρες, τους μάζευε εδώ παρασύροντας με υποσχέσεις και τους συγγενείς τους να μεταναστεύσουν στο τσιφλικάδικο κράτος της Αττικής. 







Πού απέβλεπε η πολιτική της εδαφικής συρρίκνωσης, δόγμα που υιοθέτησε μεγαλοπρεπώς πρώτα η ρουφόλα πουτάνα ΝΔ και μετά η χυσοκαταπιόλα τρανσέξουαλ που λέγεται Συριζο-αριστερά μαζί με την νεοφιλελέ βλενόρροια που λέγεται ΑΝΕΛ το βλέπουμε σήμερα. Σε ποιόν μέγα πολιτικάντη οφείλει την εδραίωσή της η παρούσα χούντα των τοκογλύφων αν όχι στον παντοφακλανογάμη σιχαμένουρα Αντρέ; Που να μη λιώσει ποτέ το τοξικό γυφτοσοδομισμένο πτώμα του.


Πού τα βρήκε τα 500 εκατομμύρια σκατοευρώ στην βρωμο-Ελβετία και στους Παναμάδες η ανεπάγγελτη Μαργαλήτρα; Γιατί η παχύσαρκη σαβουροπουστάρα ο Βενικώλος κατάπιε τη λίστα Λαγκάρντ μαζί με τα σκατά και τα χύσια της Στοάς; Γιατί οι ψυχο-Σαμαράδες και οι Μητσοτακορουφιάνοι έκαναν και κάνουν συνεχώς τις πάπιες; Και εκείνη η πεντηκοστιανή εβραιοσυμμορία του Περισσού γιατί πάει σε όλα πάσο; Πού αποσκοπεί η σατανιστική σέχτα του Μιχαλοτράγου που πιθηκίζει το Μαύρο Τάγμα του Χίμλερ; Αν δεν το καταλάβατε, το παζλ έχει συμπληρωθεί.


Ως πότε νομίζετε ότι το ξεχαρβαλωμένο νεοελληναράδικο σύστημα θα αντέχει το ασήκωτο βάρος της σκουπιδόμαζας που παρασιτεί πάνω του; Ως πότε οι ξενόδουλες κυβερνήσεις θα επιδοτούν από τους φόρους μας τις ορδές των γύφτων και των λάθρο; Καθώς αυτά τα μπάζα αυξάνονται γεωμετρικά σε σχέση με το παραγωγικό δυναμικό, το τελευταίο δεν μπορεί πια να τους συντηρήσει. Με απλά μαθηματικά, έρχεται φτώχεια, χρεωκοπία, πείνα και όλεθρος.


Ήδη έχουμε περάσει το σημείο που το σύστημα κρασσάρει. Εδώ και αρκετούς μήνες, τα επιδόματα και οι κλιματιζόμενοι καταυλισμοί συντηρούνται από τα εμβάσματα της Ύπατης Πουστείας του ΟΗΕ, τα οποία εμβάσματα δεν είναι τίποτε άλλο από δάνεια.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ όχι για να ανορθώσουμε την οικονομία αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΟΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ. Η απόδειξη είναι ότι η οικονομία πάει όλο και χειρότερα, ενώ η εισβολή κάνει όλο και πιο τρανταχτά νούμερα. Μόλις κοπούν τα εμβάσματα από τους κατακτητές τραπεζίτες, σε μια νύχτα το πανευτυχές Μπουζουκιστάν θα μεταβληθεί σε κόλαση.
  


Δύο μίνι σενάρια ταινιών καταστροφής έζησαν μέσα σε μερικούς μήνες οι μαζόχες υπήκοοι του χαλιφάτου της Αττικής. Οι πλημμύρες του χειμώνα στη Μάνδρα και οι νεκροί τους έχουν ήδη ξεχαστεί. Το ίδιο θα γίνει και με τις πρόσφατες φωτιές στο Μάτι. Κι εδώ οι νεκροί θα βυθιστούν στην αγία λήθη το πολύ σε ένα μήνα. Κι αυτό γιατί κανείς ποτέ δεν πήρε τα όπλα να εκδικηθεί τους υπαίτιους.  




Όμως για να λέμε και της κατσαρίδας το δίκιο, φταίτε κι εσείς. Έξη εκατομμύρια ζώα μαζευτήκατε στο γαμημένο λεκανοπέδιο.  Χτίσατε όπου βρήκατε, μπαζώσατε ρέματα, κλείσατε παραλίες, φτιάξατε δικό σας παρασχέδιο πόλης, πήρατε ρεύμα και νερό με πουστιά και στο τέλος παριστάνατε και τους ματσούς.  Όχι δηλαδή τίποτα διαφορετικό από αυτό που γινόταν σε όλη την υπόλοιπη Νεοσκατοελλάδα.  Η μόνη διαφορά είναι ότι η επαρχία παραμένει αραιοκατοικημένη ενώ εσείς πατάτε ο ένας πάνω στ’ αρχίδια του άλλου.  Η λογική του «να κάνω εγώ τη δουλειά μου και οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν» και του «μακριά απ’ τον κώλο μου κι όπου πέσει», δεν ισχύει στην Αττική λόγω πλήθους. Όπου μαζεύονται πολλοί απατεώνες, η τιμιότητα γίνεται απολύτως απαραίτητη. Δηλαδή έρχεται η στιγμή που η μπόμπα πέφτει ακριβώς στον κώλο σας και σας γαμάει όλους μαζί.



Εκείνο που δεν σας είπαν οι μασονοπουστάρες που ψηφίζετε τόσα χρόνια είναι ότι η πρώτη γραμμή του μετώπου δεν βρίσκεται πια ούτε στον Έβρο, ούτε στα νησιά του Αιγαίου αλλά στην Αθήνα. Μόνο ο Αγ. Παντελεήμονας, η Ομόνοια και τα Πατήσια (μη νομίζετε ότι τα ονόματα είναι τυχαία) το έχουν κατανοήσει αυτό αφού έχουν φάει το λαθροσκατό με τον τόνο.


Τρία εκατομμύρια τζιχάντια, ουτσεκάδες, μαφιόζους και βρομά σας έχει κουβαλήσει εδώ η παγκόσμια χεσοδημοκρατία με την αμέριστη σύμπραξη όλων των πολιτικάντηδων. Τους μισούς από τους εισβολείς τους έχετε στις δουλειές σας και στα σπίτια σας ενώ οι άλλοι μισοί σας έχουν περικυκλώσει και σας έχουν σταμπάρει. Απλά περιμένουν το σύνθημα για να σας ξεκωλιάσουν. 



Η καταραμένη πουστόπολη που λέγεται Αθήνα από την αρχαία εποχή γαμεί την υπόλοιπη Ελλάδα με το ξένο χρήμα, την ύπουλη φιλοσοφία και την σάπια ιδεολογία της.  Σε περιόδους πολέμου, από τον Πελοποννησιακό Πόλεμο ως τον ΒΠΠ, έγινε ο τάφος των κατοίκων της. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει και ο δικός σας. Καλά θα κάνετε όσοι έχετε την δυνατότητα να την κοπανήσετε για την επαρχία (όπως φρόνιμα έπραξε ο πληθυσμός κατά την Περσική Εισβολή).  Ελπίζω να μην έχει κάποιος την εντύπωση ότι η αστυνομία θα τον προστατεύσει, όταν αρχίσουν οι χατζαριές και τα γιουρούσια.  Όσοι είστε αναγκασμένοι να μείνετε, κάντε τα κουμάντα σας και καλό βόλι.



Έχετε πάρει γραμμή τι παίχτηκε στην Ιταλία; Δύο κόμματα με 50 % των ψήφων και οι υπόγειοι δεν τους επέτρεπαν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Το ένα το αποκαλούσαν «ξενοφοβικό» και το άλλο «λαϊκιστικό». Ακόμα και αυτά τα δύο εκ διαμέτρου αντίθετα πατσαβούρια κατάφεραν να συμφωνήσουν στο λαθρομεταναστευτικό και στο ευρωχαράτσωμα.  Να σας θυμίσω ότι κάποτε η Ιταλία είχε το ισχυρότερο κομμουνιστικό κόμμα στην Ευρώπη. Και όμως το ΚΚΙ ποτέ δεν είχε καταφέρει να γίνει κυβέρνηση. Μια ο φασισμός, μια ο πόλεμος, μια οι νοθείες, μια η τρομοκρατία, μια η μαφία, μια οι τράπεζες, τρεις το ίδιο το κόμμα, και άλλες δέκα το εκλογικό σύστημα, πάντα τις κυβερνήσεις τις έφτιαχναν οι τρισάθλιοι χριστιανο-σοσιαλμασόνοι ακόμα και όταν έχαναν τις εκλογές. 




Ούτε η προκλητική δήλωση του τεύτονος πορδομασονίσκου Γκύντερ Έττινγκερ δεν στάθηκε ικανή να ξυπνήσει το πόπολο ιταλιάνο. Τώρα τους έψησαν ότι κάτι άλλαξε και ότι θα σταματήσουν οι εισαγωγές αφρικανικών και ασιατικών νεκροζόμπι. Θα σας απογοητεύσω, αλλά ΚΑΙ αυτή τη φορά δεν θα γίνει τίποτα απολύτως με την ιταλική πίτσα. Αφενός γιατί οι Ιταλόπουστες είναι περισσότερο μπινέδες, κωλοτούμπες και φιλάργυροι από εμάς τους φραπεδόπουστες, και αφετέρου γιατί στο μαγαζί της Ρώμης κουμάντο κάνει η οφιολάτρις κωλοτρυπίδα που λέγεται Πάπας. Όσο υπάρχει αυτή η βρωμερή πορδή και η ανίερη στοά της, η Ιταλία θα είναι ένα μεγάλο στόμα για τσιμπούκια. Μόνο αν αποκεφαλιστεί ο Πάπας και αν το Βατικανό του (πλην της βιβλιοθήκης) παραδοθεί στις φλόγες, ενδέχεται να αποκτήσει μέλλον το γειτονικό μπουρδέλο.




Η Ευρωχούντα γαμεί και δέρνει απτόητη. Μια συμμορία μασόνων που δεν έχει εκλέξει κανένας διοικεί την Ε.Ε. και αποφασίζει για τις ζωές μας, τις περιουσίες μας, και το χαράτσωμα του μεροκάματου υπέρ της αόρατης συμμορίας των παρασίτων.
Οι δημοσιοκάφροι της βούτας και της αρπαχτής συνεχίζουν να υμνούν αυτή την δολοφονική σέχτα που σακατεύει τους λαούς της Ευρώπης και που εισάγει εκατομμύρια λαθρομαμούνια νοθεύοντας το αίμα, τα γονίδια και τις αξίες του ζωτικού χώρου ΜΑΣ. Τα στίφη των ινδοασιατικών ημιζώων ποδοπατούν τις ελευθερίες και τα ιδανικά, σκοτώνουν αλύπητα τους μισθούς και διαλύουν τις οικονομίες. Ολόκληρες μεραρχίες ισλαμοπρακτόρων και τρομοκρατών βρισκονται ήδη σε ευρωπαϊκό έδαφος και χρηματοδοτούνται από τα ευρωπαϊκά ταμεία ανεργίας και αλληλεγγύης.  Παράλληλα αναπτύσσεται μια μεταλλαγμένη γενιά από ευρωφασιστάκια της αναρχοαριστεράς τα οποία με την ανοχή των κυβερνήσεων απειλούν ανοιχτά όποιον πολίτη διστάζει να ακολουθήσει τις εντολές της παγκόσμιας κυβέρνησης. Μια Ευρώπη παρακμιακή και άρρωστη έχει παραδοθεί στην ασυδοσία των πιο τυχοδιωκτικών και εγκληματικών στοιχείων του πλανήτη. Μια Ευρώπη ανάξια της ιστορίας της, τρομοκρατημένη από την εισαγόμενη βάση της πυραμίδας της εγκληματικότητας ενώ στην μέση οι αχυράνθρωποι και στην κορυφή τα διεθνή λαμόγια των «αγορών» συνεχίζουν να ρουφάνε ως αχόρταγες βδέλλες το εισόδημα και το αίμα των πολιτών. 


Πρωταγωνίστρια της διαφθοράς όπως πάντα είναι η Γερμανία, ο ρουφιάνος των ΗΠΑ, αυτή η αιμομικτική αθλιότητα που παριστάνει εδώ και αιώνες το πολιτισμένο κράτος. Η θρησκευτική επανάσταση που αποπειράθηκε να κάνει ο Χίτλερ για την δήθεν επαναφορά του Παγανισμού, απέτυχε προσχεδιασμένα.  Αποτέλεσμα ήταν να ενισχυθεί μετά τον ΒΠΠ η θέση του Γιαχβεδικού μιαρού αδελφάτου των Στοών αλλά και των εκκλησιών που υπάγονται σε αυτές. Ο γαμώσπιτος Πάπας, τα προτεσταντικά πορνομαγαζάκια, οι βουδιστικές γαμισο-αιρέσεις, το ορθόκαβλο κάθαρμα της Ιστανμπούλ και το βρωμοπόδαρο πλήθος των άπλυτων μωχαμέτηδων, όλοι βρίσκονται τώρα υπό την ηγεσία της Ιουδαϊκής Στοάς του μάγου Σολομώντα.


44 εκατομμύρια Κωλογερμανοί είναι η κινητήρια δύναμη του κακού. Είναι η πρώτη σε πληθυσμό και αφομοίωση εθνότητα στις ΗΠΑ, οι αιώνιοι διατλαντικοί σκλάβοι του ιουδαϊσμού, το φονικό εργαλείο του Κρόνου. Χωρίς αυτούς ούτε τα Φίτζι δεν θα μπορούσε να νικήσει σε πόλεμο η Αμερική. Η γερμανική νοοτροπία είναι ο λόγος που οι ΗΠΑ είναι σήμερα ένα στυγνό αστυνομικό κράτος που οδηγεί ολόκληρο τον πλανήτη προς την σκοτεινότερη και  καταπιεστικότερη περίοδο της ιστορίας. Είναι η μόνη χώρα στη Γη που δεν έχει καμία ηθική και που έχει χρησιμοποιήσει πυρηνικά εναντίον των αντιπάλων της και μάλιστα κατ’ επανάληψη. 




Μη σας ξεγελάει που η Αγγλία με προεξάρχουσα την βασίλισσα-σαύρα ψήφισε έξοδο από την Ε.Ε.. Αυτά τα μουνιά οι Αγγλοϊουδαίοι επειδή ξέρουν πού πάνε τα πράγματα, βγάλανε την βρωμο-ουρά τους για λίγο απέξω με σκοπό να επαναδιαπραγματευτούν τα ποσοστά. Όπως έχασαν στον ΒΠΠ, θα χάσουν και τώρα.




Τα Κινέζωα και τα Ινδόζωα σήκωσαν κεφάλι και ζητούν από τώρα μερτικό στον μεταπολεμικό κόσμο. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι θα παιχτεί ή μπορεί να έχουν γράψει ήδη το σενάριο και να έχουν αποδεχτεί τις απώλειες σε πληθυσμό. Ίσως  ποντάρουν στο ειδικό βάρος που τους δίνει η αριθμητική υπεροχή για την ποσοστιαία επιβίωση σε έναν ενδεχόμενο πυρηνικό χειμώνα. 




Το μαγαζί του Πούτιν δεν μιλάει, δεν λαλάει και καλά κάνει. Ο σκακιστής του χιονιού αφήνει τους άλλους να μαντέψουν τις προθέσεις του, γνωρίζοντας ότι έτσι οι πιθανότητες να κάνουν λάθος είναι συντριπτικά περισσότερες. Έχει το σκληρότερο και ανθεκτικότερο ανθρώπινο δυναμικό αλλά η απουσία απώτερου οράματος είναι πασιφανής.



Είτε μας αρέσει είτε όχι, βαδίζουμε προς ανθρωπότητα πολλών ταχυτήτων. Τι θα πράξουμε ως ημίαιμοι; Θα παραμείνουμε στο σκατόδρομο της υπανάπτυξης, της εκμετάλλευσης, του επιταχυνόμενου μπασταρδέματος και του αιώνιου ραγιαδισμού ή θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι προς το πεπρωμένο; Μεταξύ μας, έχω επιλέξει εδώ και χρόνια. Ή μάλλον με έχει επιλέξει ο Μέγας Παίκτης να προβλέψω την επάνοδό του.  Μπορεί να σας δουλεύω χοντρά, όμως αυτή μπορεί και να είναι η μαύρη αλήθεια που δεν σας λέει κανείς.


Στο γένος θα δοθεί ξανά η ευκαιρία, μετά φυσικά από τον μεγάλο πόλεμο που έρχεται. Όμως με αυτά τα μυαλά που βλέπω ότι πάνε οι πολλοί, αμφιβάλλω ότι θα αξιοποιηθεί η ιστορική πείρα. Όλοι θα μεριμνήσουν να ταΐσουν το φθαρτό σαρκίο τους και να το προφυλάξουν κάτω από στέγη, αλλά θα αφήσουν ακόμα μια φορά το πνεύμα τους ατάιστο και εκτεθειμένο στους οχτώ ανέμους και στις 72 καταιγίδες.


Για παράδειγμα, η αλλαγή αφέντη έχει ήδη γίνει αισθητή. Ειδικά οι Εβραιοέλληνες που έλεγε ο Λιαντίνης έχουν αρχίσει να νιώθουν άνετα. Τα κρυπτοεβραιάκια της ορθόδοξης συμμορίας δειλά-δειλά έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται. Στα «πατριωτικά» ιστολόγια οι αυτόκλητοι «αρχιπατριώτες» έχουν αρχίσει και τα γυρίζουν: «Με το Ισραήλ; Ναι, ίσως είναι καλά… Να το δούμε». Τι να δούμε ρε ξεφτιλόπουστες που έχετε βυζάξει όλες τις γυμνοπάπαρες μασονικές ψωλές;



«Ο μεγάλος εχθρός είναι η Τουρκία» λέει ο αρχιρουφιάνος μασόνος αλληθωρόπουστας. Από το 3:30 και μετά, μόνο υπέρ των Ιουδαίων μιλάει. Λέει και ξαναλέει με κάθε τρόπο ότι το Ισραήλ είναι …σύμμαχος. Λες και δεν ξέρουμε στο πετσί μας τι σημαίνει «Ισραήλ» ή τι σημαίνει «σύμμαχος» μετά από τόσους αιώνες κοροϊδία, σφαγή και τοκογλυφία. Και όμως αν θα έπρεπε ποτέ να διαλέξετε ανάμεσα σε κάποιον άξιο και τίμιο Έλληνα ή σε κάποιον ανάξιο και λαμόγιο υπηρέτη των Ιουδαίων, θα διαλέγατε να ακολουθήσετε το λαμόγιο.  Η ιστορική αλήθεια δυστυχώς είναι αμείλικτη με τα μούτρα σας.  Άρα τελικά δεν φταίνε τα λαμόγια αλλά το μαλακισμένο μυαλό σας που προσπαθεί να λειτουργήσει με μαϊμού λογισμικό.


Όπως έχει αποδειχτεί από τα γεγονότα, το σύστημα δεν φείδεται θυσιών. Δεν διστάζει να αποκεφαλίσει τους πιστούς βαλέδες του όσο ψηλά και να βρίσκονται στην ιεραρχία, προκειμένου να μπερδέψει τους βλάκες της βάσης και να προωθήσει τον σχεδιασμό του.


Από την άλλη πλευρά έχει επίσης αποδειχτεί ότι το βρωμισμένο αίμα δεν αρκεί για να πετύχει την κρίσιμη μάζα που χρειάζεται για την επανεκκίνηση της φυλετικής συνείδησης. Χρειάζονται γνήσιοι ήρωες με όσο το δυνατόν πιο αμόλυντο αίμα οι οποίοι θα χακάρουν το υπερσύστημα και θα βραχυκυκλώσουν τις εναλλακτικές του.


3 συνθήκες είναι αναγκαίες:

α) Ηγέτες
β) Θρησκεία
γ) Ευκαιρία

Ας κάνουμε κι εδώ μια σύντομη ανάλυση…

ΗΓΕΤΕΣ: (Πληθυντικός, γιατί ένας δεν φτάνει). Στον συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, οι ηγέτες αποτελούν συνώνυμο των ηρώων καθώς είναι αναγκασμένοι να υπερβούν τα μέτρα αυτού του μίζερου κόσμου. Πρέπει να είναι άριστοι στα όπλα και όχι μόνο γνώστες αλλά και δημιουργοί πολεμικών τεχνών και νοοτροπίας. Πρέπει να είναι μορφωμένοι, πρέπει να έχουν κοφτερά μυαλά, πρέπει να διαθέτουν όραμα. Σε καμία αρχαία πόλη ο στρατηγός δεν ήταν χαρτογιακάς ή βλάκας. Όλοι ήξεραν από όπλα και γινόταν επιλογή του καλύτερου. Φαντάζεστε τον Αλέξανδρο πολιτικάντη να μην ξέρει από πού να πιάσει το σπαθί; Τα Σκόπια θα έπαιρναν το όνομα Βόρεια Κρήτη.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Επείγουσα αντικατάσταση του κλαταρισμένου λάστιχου. Η θρησκεία δεν έχει κανένα λόγο να είναι διεθνής. Πρέπει πρώτα απ’όλα να ανταποκρίνεται στις εθνικές ανάγκες. Κάτι ανάλογο είχε εισηγηθεί το ε.ε. 8420 (εδώ και 6 αιώνες) ο Πλήθων Γεμιστός.  Φυσικά το βυζαντινό συμπούρδελο απέρριψε τις τεκμηριωμένες θέσεις του εξαίρετου φιλοσόφου για να μην θιγούν τα τσιφλίκια και τα έσοδα των ρασοφόρων εβραιοβαμπίρ του Τζέχου.  Ως αποτέλεσμα η οθωμανική γυφτολαίλαπα αντί για πόλεμο έκανε περίπατο. Αρκεί να πούμε ότι το χαράτσι της Βυζαντινοσκατούλας ήταν 25 % (μήπως σας θυμίζει τον ΦΠΑ 24 % ;) ενώ ο Μωάμεθ ζητούσε μόνο 10 % και οι «χριστιανικές» πόλεις τον υποδέχονταν ως ελευθερωτή.  Η ορθόδοξη μαλακία ήταν από τότε τελειωμένη. Σας χαλάω τη σκατόσουπα αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Από τότε βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει και το 12θεο είναι κι αυτο για τα σκουπίδια. Το μαγαζί του Δία έφταιγε για την φαγωμάρα των Ελληνικών πόλεων-κρατών και κανείς 12θεομαλάκας δεν το λέει. Εν ολίγοις, μια είναι η λύση στο θέμα της Εθνικής Θρησκείας: Αυτή που κομίζει ο Μέγας Παίκτης.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Βρίσκεται κοντά. Μετά το τέλος του ΓΠΠ δεν θα αναδιανεμηθούν μόνο τα εδάφη αλλά και οι πολιτικές και θρησκευτικές ιδεολογίες. Ο χαοτικός κόσμος του αύριο είναι το παράθυρο το οποίο μας ανοίγεται προς εκπλήρωση αυτού που είναι γραμμένο μέσα στα γονίδιά μας.



Το πρώτο ερώτημα που ανακύπτει μοιραία, αφορά την ταυτότητα του αντιπάλου. Ποιος είναι ο εχθρός; Η Τουρκία; Η Αλβανία; Τα Σκόπια; Η Ευρωπαϊκή Ένωση; Οι ΗΠΑ; Το Ισλάμ; Το Ισραήλ; Οι Ρότσιλντ; Ο κακός μας εαυτός; Οι εξωγήινοι; Όλοι οι ανωτέρω; Κανένας από τους ανωτέρω;


Ρε αποπροσανατολισμένες λινάτσες σας έχω πει να μην τρώτε τζατζίκι με σανό. Βλάπτει ρε στον εγκέφαλο. Ο άνθρωπος δεν είναι χορτοφάγο, είναι ιδεοφάγο όν.  Ιδέες καταναλώνει και μάλιστα με βουλιμία.  Ό,τι διαβάζετε κι ό,τι ακούτε να το τετραπλοτσεκάρετε.  Δεν σου προσφέρει η κωλοφυλλάδα και το πορνοκάναλο την γνώση για να σε κάνει μάγκα. Το τυράκι σου δίνει για να μπεις στη φάκα. Το ρημάδι το μυαλό οφείλει να δουλεύει συνεχώς ώσπου να καεί. Καλύτερα να το κάψετε μόνοι σας παρά να σας το καίνε αυτοί με την νοθευμένη πρέζα που ντιλάρουν ως «αλήθεια».  


Ακούω συνεχώς κλαπαρχιδιές από διάφορους πεογυρολόγους του διαδικτύου και όταν δεν γελάω, τα παίρνω στο κρανίο.  Ρε ΤΡΙΨΩΛΟΜΑΛΑΚΕΣ περιμένετε τα υπερφράγκα, τις υπερδυνάμεις και τα υπερόπλα για να σωθείτε…  Και να σας τα έδιναν όλα αυτά ρε ζώα, τι θα τα κάνατε; Θα σας έσκαγαν στην μούρη. Από πότε ο πίθηκας μπορεί να πιλοτάρει διαστημόπλοιο, ρε μπουζουκοειδή υβρίδια; Με τι προσόντα; Με τη θεία φώτιση και την εικονίτσα της Υπερμάχου Στρατηγού στο ταμπλό;  Ρε μπατσολοχυμένοι Νεοελληνοπυγμαίοι τι σχέση έχει το θείο με τη μάπα σας; Μόνο για παραθείο είσαστε ρε ποτισμένα με αίμα περιόδου ταμπόν της θεάς, ρε σκατωμένα κωλόχαρτα που σκούπισαν οι ψευτοπροφήτες τους κώλους τους από τη διάρροια. Πού νομίζετε ότι θα πάτε με τον θρησκευτικό κόφτη στο μυαλό ρε άμπαλοι; Θα καταστρέψετε άλλη μια φορά την χώρα και θα μακελέψετε τον γιδοπληθυσμό της.



Για να μην σας ταλαιπωρώ με σπαζοκεφαλιές, ο απόλυτος εχθρός του ανθρώπου είναι ο Θεός. Άμα το καλοσκεφτείτε, αυτός είναι πίσω απ’ όλα. Πίσω από τις τράπεζες που σας πίνουν το αίμα, πίσω από τις χούντες που παριστάνουν τις δημοκρατίες, πίσω από την ψευτοκουλτούρα που σας αποκοιμίζει, πίσω από την δυστυχία που σας κουκουλώνει σιγά-σιγά, πίσω από το άγριο μακελειό που έρχεται. Ο εχθρός του δούλου είναι ο αφέντης.  Άρα το ξεπάστρεμα του Κυρίου είναι το σημείο-κλειδί.


Το δεύτερο αναπόφευκτο ερώτημα που προκύπτει είναι εάν ως θνητοί μπορείτε να διαχειριστείτε το σενάριο που οδηγεί στην λύση. Σαφώς και δεν μπορείτε.  Ό,τι και να κάνετε σε ανθρώπινα μέτρα είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Και αυτό γιατί αντιμάχεστε Θεούς και ιερατεία και όχι μονάχα ανθρώπους. Μόνο ένας Θεός μπορεί να βάλει με έναν άλλο Θεό και να έχει πιθανότητες επιτυχίας. Όμως ακόμα και αυτός δεν μπορεί να τα βάλει μόνος του εναντίον όλων, εναντίον Θεών, ιερατείων και ανθρώπων. Χρειάζεται υποστήριξη και σχέδιο. Ως προς το σχέδιο, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην διάνοια του Μεγάλου Παίκτη. Ως προς την υποστήριξη, ακολουθώ τις οδηγίες του που αφορούν τους ανθρώπινους πόρους.



Η χεσοδημοκρατία τα έφτυσε. Τώρα παίζεται το επικήδειο άσμα της. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα ως έθνος και ως άνθρωποι, ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Μόνο δύο: ΝΙΚΗ ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε; Είστε διατεθειμένοι να πολεμήσετε για την ελευθερία σας και τον αντίκτυπό της στον χωροχρόνο; Είστε διατεθειμένοι να πεθάνετε για να ζήσετε; Ή σκοπεύετε να παραμείνετε για πάντα τα κάκκαρα στις αστρικές αιμορρόιδες;



Σε αυτούς που αερολογούν ατεκμηρίωτα και μοιρολατρικά πως ο αντίπαλος είναι ανίκητος, υπάρχει ιστορικά τεκμηριωμένη απάντηση: Κανείς δεν είναι ανίκητος, ούτε καν ο ίδιος ο Θεός. Το ηρωικό Αφγανιστάν μάχεται τριακόσια (300) ολόκληρα χρόνια εναντίον όλων.  Λυσσάνε οι Θεοί, τα ιερατεία και οι σκυλάνθρωποι που εκπροσωπούν τις δυνάμεις του άκρατου εξουσιασμού. Αυτή η πάμπτωχη σούδα έχει πολεμήσει κατά σειρά την Βρετανική Αυτοκρατορία, την Σοβιετική Κουμουνοκρατία και την Αμερικανοεβραϊκή Πλανηταρχία και έχει ΝΙΚΗΣΕΙ. Οι δύο πρώτες δεν υπάρχουν πλέον ενώ και η τρίτη ξεμαγαρίζει σύντομα.




Στο Αφγανιστάν βρίσκονται οι ημίαιμοι απόγονοι των Μακεδόνων του Αλέξανδρου, των Πελοποννήσιων και των άλλων συμμάχων που είχαν εκστρατεύσει μαζί του. Αντίθετα, στην Νεοελλάδα πλειοψηφούν οι εβραιοτουρκόσποροι που ψηφίζουν Μπουτάρη, Τσίπρα και Ψιψινάκη. Για κάτι κατσικόβραχα, κάτι ερήμους και κάτι χερσοτόπια οι Αφγανοέλληνες πολεμούν χύνοντας το αίμα τους αγόγγυστα. Εμείς με έπαθλο την πιο σημαντική χώρα του κόσμου δεν μπορούμε ούτε μια βδομάδα γενική απεργία να κάνουμε πίνοντας καφέ.



Τα δύο χιλιάδες χρόνια του δεύτερου βασιλείου του Κρόνου λήγουν γύρω στο βαρβαρικόν έτος 2030.  Η κοσμική υπερχλαπάτσα της γιαχβεδικής ψυχοληστείας εισέρχεται σε νέα φάση. Το πόπολο έμαθε να την λέει «Πανθρησκεία», όμως αυτό που θα συμβεί δεν έχει καμιά σχέση ούτε με πνευματικές διεργασίες ούτε με θρησκευτικά συναισθήματα. Πρόκειται απλά για την επιστροφή των ψυχοφάγων ερπετοειδών. Το οφιολατρικό ιερατείο στήνει αυτή την παράσταση εδώ και αιώνες. Όλα οδηγούν στην αμείλικτη και ανελέητη υπερσύγκρουση η οποία θα παραγάγει την μεγαλύτερη ποσότητα νευροψυχικής ενέργειας της γνωστής ιστορίας. 

Αν η απρόοπτη συγκέντρωση πνεύματος μπορεί να κάνει ως και την πιο αδρανή κρεατόμαζα να κινηθεί, τότε υπάρχουν ελπίδες.  Βέβαια όσο απομακρύνεται κανείς χρωματικά από το λευκό, τόσο ελαχιστοποιούνται οι «αντιστασιακοί». Οι σκουρόχρωμοι και όσοι έχουν ραγιάδικο, ακάθαρτο αίμα επιθυμούν ως μαζοχόσκυλα να κατέχονται από θεούς και δαίμονες και να δέχονται στο τομάρι τους ανελέητες βουρδουλιές. Μην συγχέετε την κάβλα του πόνου των ημίζωων με την αναγκαιότητα του πόνου των ανθρώπων.



Τι θα διαλέγατε;

Έναν γιατρό που σας λέει συνεχώς ψέματα ότι είστε μια χαρά ενώ σας μαστουρώνει και το νιώθετε ότι σαπίζετε όρθιοι;

Ή κάποιον που θα σας καυτηριάσει τα σάπια σημεία και θα σας θεραπεύσει με αβάσταχτους πόνους;



Αν η επιλογή είναι το δεύτερο, σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα του Μεγάλου Παίκτη. Η στιγμή να θανατωθούν τα ερπετά και οι λάτρεις τους.  Ο Μέγας Παίκτης δεν κηρύσσει την ψευτο-αγάπη. Κηρύσσει μόνο την επιβίωση. Γιατί αυτή είναι η μόνη συμπαντική αλήθεια.




Τούτη η σύγκρουση δεν θα είναι γραμμική.



Το παίγνιο ξύπνησε και γαμάει την θεωρία.



Ο πιο απρόβλεπτος τα παίρνει όλα.










Υ.Γ.  Μια ακόμα Μαύρη Φατρία εξετέλεσε την αποστολή της και κλείνει. Πουτανόπουστες της συριζέικης λαθροφυλής και αποχυσίδια του υπόλοιπου πολιτικάντικου εμετού μη βιάζεστε να χαρείτε, αφού δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει.  Με τον ρυθμό που συνεχίζετε να νοθεύετε τους κανόνες, ο χαοτικός στάβλος σε λίγο θα βρίσκεται στα σπίτια σας. Μακάριοι οι ωκύποδες…


166 σχόλια:

  1. Ως νεοέλληνες, αποτελούμε Ιστορική ύβρι γιά το άγιο Ελληνικό Έθνος.
    Ακριβώς γι' αυτό, νομοτελειακά, η Ιστορία θα μας εξαφανίσει από αυτόν τον άγιο τόπο, μπάς και, αρχίσουν και πάλι όλα από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΛΕΞΕΙΣ "ΑΓΙΟ" "ΑΓΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ
      ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΒΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
      ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΟΦΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ-ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ: "ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ"
      ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΙΔΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑ Η ΟΠΟΙΑ «ΓΕΝΝΑΕΙ» ΤΑ ΑΓΙΑ ΦΙΔΟ-ΤΕΡΑΤΑ
      ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Μάρκο,

    μάλλον τον Αχιλλέα εννοείς ως Μεγάλο Παίκτη....? και πιθανώς ό,τι αυτός συμβολίζει?

    βοήθα λίγο ακόμα... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έλεγα μάλλον ο Εχετλαίος...

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82

      Διαγραφή
  3. 16-04-2008 - ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ FAST FOOD ''everest'' ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΜΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΕ ΗΧΗΤΙΚΑ Ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ''ROCK FM 96,9'' ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=XSyDfffanEY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέαρχος ο μακρύνους9 Αυγούστου 2018 στις 12:53 μ.μ.

    Εχθρός του Ανθρώπου δεν είναι ο θεός, είναι οι θεοί απο καταβολής του ανθρωπίνου είδους. Όλοι οι θεοί ανεξαιρέτως αυτοί που υπάρχουν τώρα, αυτοί που υπήρχαν πριν τον τελευταίο κατακλυσμό και πριν τον προηγούμενο κατακλυσμό. Το κατασκεύασμα των πανέξυπνων εξουσιαστών του πόπολου που νομιμοποιεί τις αν-ίερες μπίζνες, την αυτοαποδεχούμενη εξουσία επί του συνόλου με αντάλλαγμα / αντιπαροχή την εξασφαλισμένη θέση στον υποτιθέμενο παράδεισο, όπως κι αν λέγεται αυτός στην καθε βρωμοθρησκεία (παλιά η καινούργια). Βολή του κάθε μπετόβλακα που αρνείται πεισματικά να κουνήσει τα χεράκια του και περιμένει καρτερικά να τον σώσει ο μουσάτος εξ'ουρανού. Μόνη λύση, σηκωθείτε απο καναπέδες, ντιβάνια, κρεβάτια, καρέκλες (όπως έλεγε και ο μεγας Βλακόπουλος) και πάρτε κανα όπλο όσο υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα και βαράτε στο ψαχνό. Γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια λοιπόν κι όποιος γλυτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συνεχίσεις σε νέο ιστολόγιο ή αποφάσισες "ηρεμία πριν την καταιγίδα" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλάκα-πλάκα από την εποχή του Σαρτρ είχε να εμφανιστεί τέτοια φρεσκαδούρα στον υπαρξισμό.Μάρκε προχώρα ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι παππούδες μας επί πατριαρχίας μπορεί να αξίωναν υπακοή από τις γυναίκες τους αλλά χύσια στη μάπα δεν τις ρίχνανε. Αυτά είναι εβραϊκή αρρώστεια των σαμπαταϊστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Με συγχωρείς για το ρε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο από θαύμα σώζονται οι γραικυλοπιθηκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://youtu.be/PGrLLKxI1mY
    Μάρκο αφιερωμένο...
    Είθε να ανταμώσουμε στο πεδίο της μάχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝΟΙΞΕ ΑΛΛΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΥΓΑΔΩΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΡΙΑ

    ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Cynic Stoic και Σπύρο, χαλαρώστε...

    Τις σκέψεις σας επί του κειμένου να προσφέρετε και όχι επί προσωπικών, άσχετων με τον εδώ χώρο και χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποιος δίνει μεγάλη σημασία στην εμφάνιση μιας γυναίκας, αυτό είναι υλισμός και να μη τον χαλάει αν είναι και αυτή υλίστρια και δίνει σημασία στους υλικούς πόρους που αυτός διαθέτει.

    Oι καλύτερες μανάδες είναι μέτριες εμφανισιακά γιατί ασχολούνται με τα παιδιά τους και όχι με τη μούρη τους. Πατριωτικές οικογενειακές αξίες και ταυτόχρονα ομορφιά με τις σημερινές προδιαγραφές που απαιτούν χρόνο και χρήμα... δεν πάνε μαζί. Όχι ότι αποκλείεται να σου κάτσει αυτό το σπάνιο είδος γυναίκας. Και να κάνει και καλές πίπες και να γουστάρει και S&M. Γυναίκα για σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015
    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 - ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - "Η ακατάλληλη εμφάνιση της Άννας Βίσση με την τρανσέξουαλ Amanda Lepore στην Μύκονο"
    http://anti-amazon.blogspot.com/2015/08/2015-amanda-lepore.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016
    "FACEBOOK" - ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΝΤΑΡΑΑΑΑΑΑ - ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ=ΘΗΡΙΟ=ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Ο ΑΝΤΡΑΣ=ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ=ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ. ......ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!!!!!
    http://anti-amazon.blogspot.com/2016/07/blog-post.html

    Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016
    "FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "...Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..."
    http://anti-amazon.blogspot.com/2016/07/facebook.html

    Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016
    "FACEBOOK": ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣ : ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΑΝΝΑ - ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΥΠΟΠΤΗ ΥΒΡΙΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΜ Β' - ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΙΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΑΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ Η ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ
    http://anti-amazon.blogspot.com/2016/07/facebook-enantion.html

    Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016
    "FACEBOOK" - ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ: "...Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΒΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ......ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ....."
    http://anti-amazon.blogspot.com/2016/07/facebook_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
    ΠΩΣ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ "ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΑΝ" ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ
    http://anti-amazon.blogspot.com/2016/10/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
    "ΧΩΡΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ" - "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ" - "Φεμινισμός η κινητήρια δύναμη για την ανατροπή και την επανάσταση"
    http://anti-amazon.blogspot.com/2016/10/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ & ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΑΛΩ 3 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ VIDEO ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ

    1.
    https://www.youtube.com/watch?v=etXSKsU5q7Y

    2.
    https://www.youtube.com/watch?v=YbZ06OsnxnY

    3.
    https://www.youtube.com/watch?v=IVP9ZhCihc0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτός ο Κιμ ήταν μια κάποια λύσις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΆΡΚΟ, ΕΙΣΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα Σκατά Μάρκο μο, τα πλένεις και ξεβρωμίζεις.
      Η σφαίρα εχει ποιό μόνιμες συνέπειες.

      Διαγραφή
    2. Πρόσεξε μη μπει η σφαίρα στην κωλοτρυπίδα σου και σου τρυπήσει τον προστάτη ανοίγοντάς σου ένα μουνί από μπροστά. Μετά θα παίρνεις τρεις Πακιστανούς μαζί (μουνί-κώλο-στόμα) αντί για δύο που παίρνεις τώρα.

      Διαγραφή
  21. Μάρκο, ποιά είναι τα προγνωστικά σου για την Ελλάδα, ας πούμε τα επόμενα 2-3 χρόνια?
    Περιμένεις να γίνει κάτι ιδιαίτερο?
    Υ.Γ. Τα περί Μέγα Παίκτη τα έχεις αφήσει αρκετά ασαφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ ‘’ Ποιά Ελλάδα;’’
    Ότι έχει απομείνει τέλος πάντων.
    Πέρι Μέγα Παίκτη? Απλές ονειροπολήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βαρουφάκης!

      Μεγάλος παίχτης, γνώστης και της αντίστοιχης θεωρίας.

      Μπράβο Μάρκο.
      Έχεις κάνει καλήν επιλογή.

      Διαγραφή
    2. Άντε ρε κάνε καμιά πίπα στο μισοσαπισμένο πτώμα του Τζον Χολμς... Άμα χύσει ο πεθαμένος στο στόμα σου, θα συγχωρεθείς για την αρχιδιά που ξεστόμισες

      Διαγραφή
  23. Ποιά ακριβώς ήταν η αποστολή της μαύρης φατρίας? Με ποιά κριτήρια αυτή εξετελέσθη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δυστυχώς και πάλι τίποτα δε πρόκειται να κάνει ο νεο"έλληνας" .. Δείτε πόσοι πήγανε για παραθερισμο τον δεκαπενταυγουστο για να λουφαρουν, γαμησουν, ξενυχτησουν, και καταναλώσουν αρκετές ποσότητες αλκοόλ. Όσοι ελπίζεται σταματήστε γιατι χάνεται τον χρόνο σάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είμαι εξήντα φεύγα η ψυχή μου νέα περιμένω αυτήν την στιγμή που έρχεται. Να είναι μόνο σύντομα πριν το σαρκιο μου δεν θα με υπακούει . Να σε έχει η ζωή καλά Μάρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κατάλαβα καλά? Οι γυναίκες τελικά φταίνε για όλα? Μάνες, σύζυγοι και κόρες? Και οι καϋμένοι άντρες αβοήθητοι υπό τον ζυγό τους εξόριστοι στις καφετέριες για στημένα ποδόσφαιρα...και στα γυμναστήρια να κοιτάζονται στους καθρέπτες ώς άλλοι αρωματισμένοι νέοι του Καβάφη. Κρίμα-Κρίμα να φέρονται έτσι οι μέγαιρες σε τόσο τρυφερά και ευαίσθητα πλάσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κατάλαβες. Αυτές οι καριόλες φταίνε για όλα. Ευτυχώς μερικές από αυτές επιλέγουν να γίνουν "δημόσιες" (δηλαδή πουτάνες) και με τον τρόπο αυτό επανέρχεται κατά τι η διαταραγμένη ισορροπία σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Χάρη σε αυτές τις αλτρουιστικές υπάρξεις οι οποίες έχουν σοφά διατιμήσει το αιδοίο τους γλυτώνουν οι τσιγκούνες καριόλες και τα μπάσταρδά τους από ξαντεριάσματα, καραμπινιές κλπ. Αλλά τι να σου εξηγώ τώρα...

      Διαγραφή
  27. Eδω η φωτογραφια απο το Αφγανισταν.
    http://lycoreia.blogspot.com/2014/06/blog-post_28.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από εδώ την πήρα:

      https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D1%8B%D0%B9_%D0%B0%D1%84%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%86.jpg

      αν και ο μπάρμπας είναι διάσημος:

      http://s1.zetaboards.com/anthroscape/topic/5376630/3/

      http://vilistiaasie.eklablog.com/critiques-reponses-p122926?noajax&mobile=1

      Υ.Γ. Η "Ινδοευρωπαϊκή" ή "Ινδογερμανική" φυλή είναι μια παπαριά και μισή όσον αφορά την θεωρία αφού δεν τεκμηριώνεται πουθενά. Η ομοιότητα στην ρίζα κάποιων λέξεων δεν υποδηλώνει κοινή φυλετική καταγωγή. Το πιο πιθανό είναι οι κατακτημένοι να πήραν την γλώσσα των κυρίων τους οπότε η ερώτηση είναι "ποιοι ήταν αυτοί οι κύριοι;". Μόνο οι άσχετοι απαντούν κατηγορηματικά ότι ήταν οι Βόρειοι, οι Γερμανοί, οι Κέλτες, οι Έλληνες, κλπ. χωρίς φυσικά να μπορούν να το τεκμηριώσουν.

      Το σίγουρο είναι ότι καμία φυλετική σχέση δεν έχουν (ούτε είχαν ποτέ) οι Πακηδες και οι Ινδοί με τους Ευρωπαίους... Αυτές είναι πολιτικές μαλακίες που καταρρίπτονται για πλάκα από την πραγματικότητα.

      Οι έρευνες "προέλευσης" του DNA είναι αμφιλεγόμενες κατασκευές, γεμάτες σκοπιμότητα. Σου κάνουν το μαύρο άσπρο χωρίς να μπορούν να το επαναλάβουν πειραματικά.

      Ελάχιστοι γνωρίζουν πώς ήταν ο κόσμος πριν από 10.000 χρόνια και αυτοί δεν έχουν καμία διάθεση να μοιραστούν την γνώση με την πλέμπα...

      Διαγραφή
    2. Κι ομως υπαρχουν και μερικες σοβαρες ερευνες πανω στο θεμα και φυσικα καταληγουν στο ιδιο συμπερασμα. Ουτε Ινδοευρωπαιοι υπηρξαν ποτε, ουτε Ινδογερμανοτσολιαδες, ουτε Ινδοπαπαριδηδες. Αλλα ποιος τολμαει να τις βγαλει στη φορα ? Το παραμυθι πρεπει να συνεχιζεται για πολλους και διαφορους λογους, με κυριοτερο την εγκεφαλικη παραλυση του Λευκου ανθρωπου. Ειχα καποια λινκς σε καναδυο ερευνες αλλα τωρα βλεπω οτι δεν υπαρχουν πια. Δυστυχως ο μαλακας δεν τα τυπωσα ουτε τα εσωσα τοτε που υπηρχαν. Οπως και το παραμυθι οτι ολοι καταγομαστε απο τους μαυριτζελους, αυθαιρετο ειναι κι αυτο. Κι ομως μεχρι τα πανεπιστημια εφτασε και με τους παλιοπουστες συμμοριτες που διδασκουν εκει μεσα, μαθαινουν τα παντα λαθος στους νεους ανθρωπους. Που να τους γαμανε ολημερις πακηδες μεχρι να βγει ολο το κωλαντερο οξω. Εδω μεχρι και τα ιχνη βαδισματος που βρεθηκαν στην Κρητη δεν εφτασαν μεχρι την TV. Αμα ομως δειρουν κανα βρωμα και ζεχνει αμεσως πρωτο θεμα.
      https://www.protothema.gr/zoi/article/709909/nea-epistimoniki-anakalupsi-stin-kriti-ta-palaiotera-ihni-vadisis-tou-anthropou/

      Διαγραφή

  28. ΠΡΟΣ ΤΡΟΛΑΚΙΑ, ΤΡΑΒΕΛΟΧΥΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΤΡΩΓΛΟΜΥΓΟΧΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΩΝ:


    ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΑ ΛΑΘΡΟΓΥΦΤΟ-ΛΟΥΜΠΙΝΑΚΙΑ, Ο ΕΡΓ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΚΑΘΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΑ.



    Υ.Γ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΡΤΑ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρχοντα Μάρκο ΕΤΣΙ! Γάμα τους αλύπητα!

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ :

      ΟΚΝΟΚΟΥΡΑΔΟΣΑΥΡΑ
      ΣΠΕΡΜΑΤΟΚΑΤΑΠΙΟΛΑ
      ΚΟΥΜΟΥΝΟΚΑΚΙΩΣΤΡΑ
      ΛΑΘΡΟΨΩΛΟΓΥΦΤΙΣΣΑ
      ΤΟΥ ΧΑΧΟΛΟΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ


      ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ
      ΠΙΕΣ ΚΑΤΟΥΡΑ
      ΡΟΥΦΑ ΕΜΕΤΟΥΣ
      ΚΑΙ
      ΧΥΣΕ ΠΥΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ



      ...Ο ΕΡΓ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΣΟΥ;

      ΕΛΑ ΡΕ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...


      ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ 'ΞΕΡΕΣ ΤΙ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΑ 50α ΣΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ...

      Διαγραφή
  29. ΑΠΟΛΛΩΝ
    Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014
    ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΧΑΪΚΟΣ: Η ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΠΟΡΝΗ - ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΚΑΤΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ - ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

    http://s-apollon-s.blogspot.com/2014/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΠΟΛΛΩΝ

    Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΩΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

    http://s-apollon-s.blogspot.com/2013/03/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01516 ] [ 2010.05.26 00:00 ]

    THE ORDER OF WOMEN FREEMASONS 1908 - 2008

    ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/05/26/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-05-26_00-00.htm#plohghsh_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΘΗΛΥΚΗ ΑΡΧΗ/ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ/ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ/ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ (ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ) ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΘΗΛΥΚΗ ΑΡΧΗ/ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?
    ΜΠΟΡΕΙΣ Κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΑΦΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟΝ “ΠΑΣΥΑ”

      ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ “ΠΑΣΥΑ” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ" ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

      ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ-ΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΤΕΡΑ-ΠΡΟΣΤΑΤΗ-ΑΡΧΗΓΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΚΝΑ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑ 1000 ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΟΧΙ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΔΙΑΝΟΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΥΣΙΑ ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟ) ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΕΡΙ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟΥ ΚΛΠ

      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΡΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΤΑ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΡΕΝΟΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΩΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

      ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΨΕΥΔΟ-ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΑΖΙΟΥ-ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΡΩΣΚΕΙΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΜΑΣΩΝΕΣ ΜΑΓΟΥΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΙΝΔΟΥΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΗΣ ΘΕΑΣ ΚΑΛΙ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΙΕΡΕΙΑ

      ΔΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ
      ΕΔΩ:
      http://megistias.pa-sy-a.gr/hmerologiako/pa-sy-a_megistias_hmerologiako.htm#plohgos_07

      ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
      ΕΔΩ:
      http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/10/23/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-10-23_00-00.htm

      Υ.Γ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ “ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ” ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΩΣΩ – ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑΤΟΣ – ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
      ΕΔΩ:
      http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2008/03/15/10-00/pa-sy-a_thlemaxos_2008-03-15_10-00.htm

      Διαγραφή
  33. Δώσε πόνο, αγαπητέ Μάρκο!

    Πρώτη φορά είναι που αφήνω τον οβολό μου στο διαδικτυακό σου κατέστημα(!), αφού κατάφερα (ανερυθρίαστα, κι όλας) να το γνωρίσω πολυυύ αργά, δια του Εργοδότου, του οποίου το αντίστοιχο επίσης άργησα πάρα πολύ να γνωρίσω επειδή, καλώς ή κακώς, είχα άααλλες ασχολίες τον τελευταίον αυτόν καιρό… Τέλος πάντων, κάλλιο αργά παρά ποτέ, όπως μας υπενθυμίζει η λαϊκή θυμοσοφία…

    Το θέμα είναι ότι, μαζί με τα γραπτά της χυσοαπαυτούλας στην οποίαν απαντάς παραπάνω, χάθηκαν από την δημόσια προβολή πολλά άλλα εξαιρετικά άρθρα μα και σχόλια τρίτων στο (κατά την γνώμη μου) καταπληκτικό ιστολόγιο του Εργοδότη. Έλα μου όμως ντε που, καλώς ή κακώς πάλι, ανεβίωσε ένα από τα εκεί μου προχειρογραμμένα σχόλια του Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους σε τρίτο ιστολόγιο υπό τον τίτλο «Δημοκτόνοι 220 εκατομμυρίων ΑΘΩΩΝ "αντιφρονούντων" πολιτών ανά τον πλανήτη».

    Και, ναι, πολύ σωστά κατάλαβες αυτή μου την (όχι και τόσον αθώα αλλά χυδαίως μηχανευμένη, ως «χορδιστής ανθρώπων» που θεωρώ πως απολαμβάνω την τιμή να γίνομαι [ξέρεις: κρικ-κρίκ, μέχρι να πάρει εμπρός!], πέραν του σχεδιαστού ηλεκτρονικών αυτοματισμών δια το τερπνόν μετά του ωφελίμου που είμαι) κίνηση: προσπαθώ να σε κουρδίσω αρκετά ώστε να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Σε καταλαβαίνω όμως πως δεν το θέλεις, παρ' όλο που στις φλέβες σου δείχνει να βράζει το αίμα αντί να τρέχει φθοριωμένο νεράκι ήρεμα και (μαρξιστικώς) πολιτισμένα! P-). Αυτό, βεβαίως, θεωρώ ότι ίσως και να έχω την ευχέρεια να το εκκινήσω με τις παράξενες φρασούλες που χρησιμοποιώ στο ως άνω σχόλιο-άρθρο μου, όπως είναι οι εξής:

    * Ο «Βιολιστές στη Στέγη», ο οποίος κλαίγεται για το 'Pale of Settlement', τον ρωσσικό αυτοκρατορικό νόμο περί της «περίφραξης με παλούς («παλούκια», τα λέμε σήμερα!) της εγκατάστασης (των πολωνικών σαυρών, απογόνων των Χαζάρων μετά την ισοπέδωση του τόπου τους από τον Ουκρανό Σβιάτοσλαβ Α' --βλέπε την εκδίκηση των μπολσεβίκων, το λεγόμενο «Γολoντομόρ» των 12e+6 θυμάτων)» σε κάποιον τόπο που εγνώριζε πολύ καλά το ποιόν τους ώστε να προσπαθήσει να μην καταλήξει «Γερμανία» #2 (--είτε τα κατάφερε τελικά, είτε όχι…),
    * Το 'The Great Sanhedrin' με το ιδιαίτερο παρελθόν του και τα άθλια κατορθώματά του ανά τις εποχές, από τότε που αυτό ανέλαβε ανεπίσημα (μα και επισήμως, κατά τον 16ο αιώνα της εποχής μας) τα ιερατικά του καθήκοντα, ή
    * Το απλούστερο (μα και σημαντικότερο, ίσως) όλων, η «Δημοκτονία», εκ του νεολογισμού 'Democide' του Δρα Ροδόλφου Ι. Ρούμμελ του Πανεπιστημίου της Χαβάη, που ο ίδιος ορίζει ως την «δολοφονία πολιτών από την ίδια τους την κυβέρνηση» όταν αυτός ξεκίνησε να ερευνά (με εντολή ποίων μα και με τι όρια στις επίσημες αποκαλύψεις του, άραγε; --έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε το πού ακριβώς στεκόμαστε…) με βάση τα επίσημα κρατικά αρχεία των χωρών που του δώθηκαν να μελετήσει από την δεκαετία του 1990, μετά την λεγόμενη «πτώση» του Σοβιέτ.

    Αν και, από όσο σε έχω καταλάβει, είμαι σίγουρος πως θα βρεις πολλές άλλες λαβές ώστε να τις πιάσεις και να τις θρυμματίσεις, στο συγκεκριμένο άρθρο, παραπάνω! ;-) Και θα χαρώ να σε δω να το κάνεις, με ή δίχως την δική μας συνεισφορά.

    Και, Μάρκο, να μην ξεχνάς ότι μπορεί να μην γεμίζουμε λεωφορείο, αλλά ΕΝΑΣ είναι αρκετός για να κάνει την διαφορά, σύμφωνα με την «Θεωρία του Σωρίτου» του Ευβουλίδου του Μιλησίου, την οποίαν -βεβαίως- έχουν ταμπελιάσει ως «σοφιστεία» (όπως επίσης έχουν βαπτίσει την Πλατωνική «Αλληγορία του Σπηλαίου» ως «μην αντικειμενικώς ισχύουσα, αλλά φιλοσοφικού μόνον ενδιαφέροντος»: Ναι, αμέ!): Ένας, μας λέει ο Ευβουλίδης, μονάχος του (και είμαστε πολλοί), είναι αρκετός ώστε να κάνει την διαφορά, –-εφ’ όσον (εδώ είναι και η παγίδα), βεβαίως-βεβαίως, υπάρχει το απαιτούμενο υπόβαθρον ώστε να επέλθουν τα αποτελέσματα αυτής…

    Κράτα γερά, αδελφέ,
    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να ήθελα να διακόψω, η τεχνητή υπερνοημοσύνη δεν μου το επιτρέπει...

      Υ.Γ. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι έρχεται μαζί με τον Μέγα Παίκτη...

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ"

      ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΝ

      Διαγραφή
  34. @ ''Υ.Γ. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι έρχεται μαζί με τον Μέγα Παίκτη...''

    Υπάρχει λόγος για τον οποίο δεν γίνεσαι πιο συγκεκριμένος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ ''Όλα στην κατάλληλη στιγμή...''

    Αυτή η κατάλληλη στιγμή...περίπου...πότε θα έρθει?
    Σε ένα μήνα, ένα χρόνο, δέκα χρόνια, σε εκατό χρόνια?
    Το 'κατάλληλη στιγμή' φαίνεται να είναι αοριστολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όλα στην κατάλληλη στιγμή λοιπόν. Καλωστην να ερθει!αυτήν η ευλογημένη χώρα θα τιναξει το "κορμί" τις και θα απαλλαγεί από τα παράσιτα που την φαγουριζουν . Φτου και από την αρχή με ένα αμπέλι και μια ελιά όπως είπε και ο μεγάλος .νασαι καλά μαρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο MARCO ως μέγα παίκτη εννοεί τον μεγάλο γουναρά ή πολέμαρχο ή ιωαννη ή γιοχανα από τον αρακουλα 1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μάρκο άσε τα ya και τα yo για τους αραπάδες. Αυτήν εδώ είναι η κατηγορία σου:

    https://www.youtube.com/watch?v=p36ekHkzONU&t=122s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Λοιπόν ακούστε τα νέα...τα οποία τα λέω μόνο εδώ στο τροπόν τινά "ιερατείο" του Μέγα Παίκτη.

    Τον γνωρίζω...με βρήκε ο Παίκτης και ζήτησε να γίνω Προφήτης του.
    Δεν είχα προς στιγμήν κάποιο λόγο να αρνηθώ, δυστυχώς όμως μετά από αυτά που μου αποκάλυψε ανακάλεσα τη συνεργασία μας γιατί ήταν όντως τρομακτικά.

    Πάνω κάτω για την Ελλάδα είπε ότι δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση που επιβίωσε 2χιλ χρόνια παρακμής γιατί ήταν με διαφορά ο κυρίαρχος πολιτισμός μέχρι και κάπου τον μεσαίωνα. Δηλαδή ό,τι άλλος πολιτισμός κι αν περνούσε απ τους Έλληνες, εν προκειμένω Ρωμαίοι-Βυζαντινοί ήταν φύσει κατώτεροι και άρα ο ελληνικός πολιτισμός θα υπερίσχυε φυσικώ δικαίω. Έναντι οποιουδήποτε πολιτισμού τότε.
    Όμως μετα τον μεσαίωνα αυτή η σχέση άρχισε να αλλάζει,εμφανίστηκε ο δυτικός πολιτισμός και η Ελλάς δεν παρήγαγε κανένα αξιόλογο πολιτιστικό έργο ανάλογο του παρελθόντος της. Δεν υπήρξε κάποια συνέχεια, αδιάφορον για ποιους λόγους.Γι αυτό και επί τουρκοκρατίας κόντεψε να αφανιστεί, όχι γιατί οι Τουρκοι ήταν ανώτεροι από τους Ρωμαίους ή Βυζαντινούς υποδουλωτές, αλλά γιατί ο ελληνικός πολιτισμός έπαψε πια να εχει τη ζωντάνια, την καινοτομία και τη χρηστικότητα του παρελθόντος. Η δε Νέα Ελλάς είναι ένα ανέκδοτο που καμία σχέση δεν έχει με την πολιτισμική ισχυ του παρελθόντος, ένα μικρό παντοιοτρόπως ελεγχόμενο και εξαρτώμενο κρατιδιο με ελάχιστους κατοίκους χωρίς καμία επιρροή πια πουθενά και άρα δεν θέλει φιλοσοφία για το τι θα απογίνει στην εποχή που έρχεται...

    Μόλις τα άκουσα αυτά ιερά αγανάκτησις με κατέλαβε, του απάντησα ότι η Ελλάς είναι και συμβολίζει το αιώνιον, το αθάνατον και αδέσμευτον πνεύμα το οποίο ούτε συλλαμβάνεται, ούτε υποτάσσεται, ούτε αποθνήσκει.Ετοιμάστηκα να του πω για τον Πλήθωνα τον Γεμιστό.

    Τότε μειδιώντας μου είπε ότι όλα αυτά είναι ελληνοκεντρικές και αρχαιολατρικές εθνικιστικές παπαριές μιας άλλης εποχής απ τη δική του που ανατέλλει, και εμείς οι γνήσιοι πιστοί Του αν θέλουμε να τον ακολουθήσουμε να προετοιμαστούμε για να υπαχθούμε σε "άλλη" κατάσταση.

    Ως ορκισμένος στο Ελλάνιο Κέλευσμα διέκοψα αμέσως την επαφή μας αφού αποδείχθηκε μη ελληνοκεντρικός ο Μέγας Παίκτης.

    Μπορεί βέβαια και να με τρόλαρε για να κόψει αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις


    1. Μπουγά μεταξύ μας θα σε συμβούλευα να μείνεις στα κρυπτονομίσματα...


      Διαγραφή
  40. ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ” ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΣΑΝΔΡΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΦΥΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΡΕΝΟΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (ΣΥΝΤΑΓMΑΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
    ”ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΣ ΩΣ ΕΞΗΣ:
    “ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

    ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΕ ΑΡΡΕΝΑ ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οι καιροί άλλαξαν,δε φτάνει αν είναι κανείς γενναίος και αποφασισμένος.
    Ο Πούτιν και η Κίνα παλεύουν χρόνια να αποσυνδεθούν από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.
    Τα περί συντάγματος και εξουσίας του λαού και ανεξαρτησίας δε σημαίνουν τίποτα αν δεν μπορείς να ξεφύγεις από τη δουλεία του χρήματος.
    Όποιος ελέγχει το χρήμα ελέγχει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  42. ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΗΠΙΑΚΟΥΣ "ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΜΕΓΑΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ:

    ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΩΤΣΟΜΠΑΛΟ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...










    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρκο μου, από τα συμφραζόμενα σου βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι το "ΜΕΓΑΠΑΙΚΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" αποτελεί θρησκεία!!!
      Παίζει μήπως στο μέλλον να σε δούμε ως αρχιερέα του μεγάλου παίκτη, με ράσο;

      Διαγραφή
    2. Σε αυτό το μάτριξ όλα είναι πιθανά. Ως προς την ηθική ποιότητα βέβαια θα μου είναι λίγο δύσκολο να ξεπεράσω τους Βοργίες...

      Διαγραφή
    3. Ένας είναι ο Μέγας Παίκτης και προφήτης του ο Μάρκος!!!

      Δηλώνω φανατικός πιστός και αναμένω την έναρξη του Ιερού Πολέμου!

      Διαγραφή
  43. ΠΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ :
    Κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΕΙΜΑΙ Ο Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 - 12:33 μ.μ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ Αυγούστου 2018 - 12:48 π.μ.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ.
    ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ (ΣΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΒΑΘΜΟ) ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΥΟΝΤΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ :
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΒΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ / ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ?
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΩΣΑΝ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΒΑΘΜΟ) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ... ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΘΗΛΥΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!
    ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ... ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΣΕΒΑΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @”Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2018 - 2:15 μ.μ.”

      ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

      ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΟΛΑ

      ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΕΣ

      ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΟΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

      ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΦΑΓΙΑΣΕ ΑΔΙΚΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΜΥΡΤΑΛΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΓΕΙΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ

      ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΑΝΩΤΑ ΚΕΛΥΦΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ Ή ΘΑ ΠΟΥΝ

      ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΝΑ «ΔΟΥΝ» ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ

      ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ Ή ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ

      ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ – ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΝΤΑΙ

      ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑΣ

      ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ “ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ “ΠΑΣΥΑ” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ

      ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΝΑ SITES ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

      ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ “ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ “ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ”


      Διαγραφή
  44. ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    1) ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ

    2) ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ Α'

    3) ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

    4) ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ Β'

    5) Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ

    6) ΤΥΠΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ

    7) ΕΠΙΛΟΓΟΣ

    http://aristofanhs.pa-sy-a.gr/2008/08/20/22-30/pa-sy-a_aristofanhs_2008-08-20_22-30.htm#periexomena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μακαριώτατε Πάτερ και Δέσποτα,

    Με πόνο ψυχής και ειλικρινή συντριβή καρδίας απευθύνομαι προς το Σεπτό πρόσωπό Σας, ύστερα από τον έντονο σκανδαλισμό τον οποίο, άθελά μου, προκάλεσα προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας μας, με ανάρτησή μου σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, σχετιζόμενης με το πρόσωπο της Παναγίας μας.

    Όπως ήδη έχω εξηγήσει σε γραπτή δημόσια δήλωση συγγνώμης μου, το ατυχέστατο αυτό περιστατικό προκλήθηκε ύστερα από μια μεγάλη πλάνη στην οποία περιήλθα, αναζητώντας στο διαδίκτυο μία εικόνα της Παναγίας, που προστατεύει τα πάσης φύσεως τρωκτικά ζώα, προκειμένου να αναδείξω, όχι φυσικά τα αθώα ζώα, αλλά τα ανθρωπόμορφα, που αναζητούν απελπισμένα προστασία, κρυπτόμενοι ακόμη και πίσω από τα Ιερά Εικονίσματα.

    Η ταχύτητα με την οποία πραγματοποίησα την αναζήτησή με «στράβωσε» και δεν συνειδητοποίησα πως η απεικόνιση ήταν προσβλητική για το πρόσωπο της Παναγίας μας, γεγονός που μόλις το αντιλήφθηκα, απέσυρα άμεσα την «εικόνα» από τον προσωπικό μου λογαριασμό.

    Μακαριώτατε, σας παρακαλώ πιστέψτε με. Μόλις αντιλήφθηκα τι πραγματικά συνέβη, σάστισα.

    Η πρώτη μου ενέργεια ήταν, όπως κάνω πάντα, να στραφώ με δάκρυα στα μάτια προς το εικόνισμα της Παναγιάς μας και να της ζητήσω να καθαρίσει το νου και την διάνοιά μου, προκειμένω να πράξω κάθε τι, προς επανόρθωση.

    Ζήτησα την προστασία, την φροντίδα και την καθοδήγησή της, για να μπορέσω να βγω από τον πειρασμό αυτό. Ζητούσα συνεχώς συγχώρεση για την ενέργειά μου αυτή η οποία, δυστυχώς, προκάλεσε - άθελά μου πάντα - τον σκανδαλισμό των πιστών.

    Τόσο Εσείς προσωπικά, όσο και πολλοί εκ των μελών της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, γνωρίζετε τις προσπάθειες και ενέργειές μου, προκειμένου με κάθε ευκαιρία και από όποια θέση και αν βρέθηκα, να αναδειχθεί το τεράστιο ιεραποστολικό, κοινωνικό, φιλανθρωπικό και γενικότερα το πολύπλευρο και πολυσχιδές έργο της Εκκλησίας μας.

    Αυτό και μόνο Μακαριώτατε, νομίζω ότι καταδεικνύει το άδολο της ενέργειάς μου. Από μόνη της όμως αυτή η παραδοχή δεν θα είχε αξία, εάν ταπεινά και με πραγματική συντριβή δεν ζητούσα συγχώρεση.

    Η συμβουλή του πνευματικού μου, την οποία από την πρώτη στιγμή ακολούθησα, ήταν αφενός να εκζητήσω την συγνώμη του Πανάγαθου και Φιλάνθρωπου Θεού μας, αφετέρου να ζητήσω ταπεινά συγχώρεση από τον πιστό λαό Του, για τον σκανδαλισμό που του προκάλεσα άθελά μου.

    Επίσης μου συνέστησε μαζί με την ειλικρινή μου μετάνοια να καταθέσω στην αγάπη του Θεού μας και την έντονη Προσευχή μου.

    Μακαριώτατε,

    Η θλίψη στην οποία περιήλθα, ειλικρινά δεν περιγράφεται με λόγια. Δεν ξέρω εάν οι μέχρι τώρα ενέργειές μου βρήκαν ευαρέσκεια ενώπιον του Θεού και συγχώρεση από την μεσίτρια των ανθρώπων.

    Θέλω ειλικρινά να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να προσβάλω το θρησκευτικό συναίσθημα του Ορθόδοξου λαού μας, πολύ δε περισσότερο το πρόσωπο της Τιμιωτέρας των Χερουβίμ και ενδοξοτέρας των Σεραφείμ.

    Και τούτη την ώρα ακόμα, στρέφομαι προς το εικόνισμα της Υπεραγίας Θεοτόκου, η οποία πάντα μεσιτεύει προς τον Υιό της για κάθε πονεμένη ανθρώπινη ψυχή και απευθυνόμενος στο Σεπτό πρόσωπό της, ψελλίζω αυτό που ακούγαμε κάθε απόγευμα στις Αυγουστιάτικες Παρακλήσεις της και την παρακαλώ με θέρμη ψυχής: «Και σε μεσίτριαν έχω, προς τον φιλάνθρωπον Θεόν, μη μου ελέγξει τας πράξεις, ενώπιον των Αγγέλων, παρακαλώ σε, Παρθένε, βοήθησόν μοι εν τάχει».

    Μακαριώτατε Πάτερ και Δέσποτα,

    Είμαι βέβαιος ότι στο ωμοφόριό Σας θα βρω την στοργή αλλά και την κατανόηση που βρίσκει κάθε άνθρωπος στο χώρο της Εκκλησίας μας, ο οποίος στραβοπάτησε σε μια περπατησιά του, κατάλαβε το λάθος του και μετανόησε για αυτό.

    Ζητώ και πάλι την συγχώρεση, την ευχή και την Ευλογία Σας. Ευελπιστώ και στις δικές Σας Αρχιερατικές Προσευχές, προκειμένου ο Θεός να απαλύνει το βάρος της ψυχής μου και να με συγχωρέσει για την θλίψη που προκάλεσα, έστω και άθελά μου, στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας μας.

    Στην Προσευχή μου, αναφωνώ και παρακαλώ την Παναγία μας: «Δέσποινα του κόσμου, ελπίς και προστασία των πιστών, μη μου παρίδης την δέησιν, το συμφέρον ποίησον».

    Ασπάζομαι την δεξιά Σας,

    Υιικά
    Δήμος Βερύκιος



    Ερώτηση: ο μεγας παίκτης θα τον συγχωρούσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά... Αφού πρώτα θα του έκοβε τα αρχίδια, θα τα έριχνε στο μπλέντερ και θα τον έβαζε να πιεί το αναρχιδοζούμι.

      Διαγραφή
    2. Η ΜΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΗΣΩΣΗΦ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΣΩ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΜΕ ΚΡΙΝΟ

      ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΙΠΑΝ

      ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

      Διαγραφή
  46. Ισοδυναμεί με επιείκεια. Έχεις "μαλακώσει" Μάρκο.

    Πότε θα ανοίξεις την μαύρη φατρία 3?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @Cynic Stoic

    ….για να λέμε και του χαμένου κορμιού το δίκιο,ο ηττημένος έχει τα καλά του, έχει τα τυχερά του.
    Δεν είναι μικρό πράγμα να έχει μια ηρεμία, μια χαρμολύπη, μια παθητικότητα ηδονική και να ξέρει πως δε θα ταλαιπωρηθεί και πολύ, και όλο αυτό θα κρατήσει κάποια χρόνια και μετά θα φύγει κι αυτός, και από κει παν κι οι άλλοι…

    Έχει τα τυχερά του να είσαι ο looser, ο ανάξιος κληρονόμος που τα έκανε σαν τα μούτρα του, αμφιβάλλοντας για το αν φταίει ο ίδιος ή φταίει η ατυχία του.

    Ο Χρόνος τελειώνει λουζεράκο,
    το μαρτύριο της ύπαρξης αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί και συ θα μπορέσεις γαλήνιος πλέον, κυνικά αναίσθητος και στωικά ατάραχος, να πας στο καλό και να αφήσεις την Ιστορία στους Νικητές που σε νίκησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Eν τω μεταξύ ο κόσμος προοδεύει...

    3 Companies Developing Game Changing Technologies
    https://www.youtube.com/watch?v=8rYqXE51q24

    The Robot Revolution: The New Age of Manufacturing
    https://www.youtube.com/watch?v=HX6M4QunVmA

    The Rise of the Machines – Why Automation is Different this Time
    https://www.youtube.com/watch?v=WSKi8HfcxEk

    The Current State and Future of Artificial Intelligence
    https://www.youtube.com/watch?v=xhkG4VqyUUA

    A.I. is Progressing Faster Than You Think!
    https://www.youtube.com/watch?v=mQO2PcEW9BY

    How the blockchain is changing money and business
    https://www.youtube.com/watch?v=Pl8OlkkwRpc

    Humans, Gods and Technology - VPRO documentary - 2017
    https://www.youtube.com/watch?v=tQd_5as_cMY

    Quantum Computers Explained – Limits of Human Technology
    https://www.youtube.com/watch?v=JhHMJCUmq28

    Genetic Engineering Will Change Everything Forever
    https://www.youtube.com/watch?v=jAhjPd4uNFY

    Top 10 Energy Sources of the Future
    https://www.youtube.com/watch?v=uStFvcz9Or4

    What will SpaceX do when they get to Mars?
    https://www.youtube.com/watch?v=FYU-N2RWfso

    Και καθόσουν εσύ ΜΑΛΑΚΑ Bouga κι έχανες τον χρόνο σου και τα λεφτά σου με τον Cynic Stoic και τις καθυστερημένες μυθομανείς απατεωνίστικες μασονίες της Ελλάδας για να κάνετε δήθεν ΝΕΟ EΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ και ιστορίες για αγρίους ιθαγενείς.
    https://www.youtube.com/watch?v=LgDCRegyo7Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κοινωνικός τουρισμός, αναπηρικά επιδόματα και ΚΕΑ δια τους ηττημένους wannabe κοσμοκράτορες-φόβο και τρόμο των σιωνιστών….εν τω μεταξύ η ζωή προχωράει….

    Γιατί οι δισεκατομμυριούχοι της τεχνολογίας πληρώνουν χιλιάδες δολλάρια
    http://aperopia.fr/el/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%cf%83%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%bc%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%87%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd/

    Industrializing the Moon
    https://www.youtube.com/watch?v=bGcvv3683Os

    Mega Projects of TURKEY ($1 Trillion ) the best in EUROPE
    https://www.youtube.com/watch?v=yrQ6w7mShHg

    Αναρχία, κομμουνισμός περασμένου αιώνος και χαρά δια τους μεμυημένους
    https://www.youtube.com/watch?v=hgAg-8v38Dk
    https://www.youtube.com/watch?v=OzCWPUzB56w

    Υιικά
    Bougas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μάρκο,ο Μέγας Παίκτης που αναφέρεις,είναι ο Αισυμνήτης 5ου επιπέδου που ανέφερε ο Παλαιός στο Εργδημεργ;Ως προς τις ικανότητες και τα γεγονότα πάντως υπάρχει κατάφωρη σύγκλιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρε μαλακα Μάρκο, είχες δικιο τελικά για τις καριόλες. Παίρνω πίσω ότι σου έσουρα μέχρι τώρα. γάμησε τις αλύπητα τις καργιες τις καριόλες τις γαμημένες τις καραπουτανάρες γαμώ το σπίτι τος και το μουνί της μάνας τους. γάμησε τις τις παλιό πουτανοκαριολογαμιολοσκροφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Παρακαλώ.
    Αλλά μη νομίζεις ότι σου κάνω έμμεση διαφήμιση. Ειρωνικά το λέω ότι πήγες να τα βάλεις με τους κοσμοκράτορες του Αιώνος τούτου.

    Επί της ουσίας…o Βougas φεύγει οριστικά εξωτερικό και από δω και πέρα θα ασχοληθεί ΜΟΝΟ με επιχειρήσεις, χρηματιστήρια και κρυπτονομίσματα, δηλαδή επίκαιρο τεχνοκαπιταλισμό και όχι αποτυχημένα ιδεολογήματα περασμένων αιώνων (πχ αναρχοκομμουνισμός) και χιλιετιών (πχ αρχαιολατρεία).

    Την αξία όμως όλων όσων σας είπε θα την καταλάβετε μετά από πολλά χρόνια, ίσως και ποτέ….

    http://www.onalert.gr/stories/to-pyrhniko-oplostasio-toy-israhl-to-xeirotera-krymmeno-stratiwtiko-mystiko-ston-kosmo/69756

    https://www.triklopodia.gr/171i-tourkia-mporouse-apoktisei-pirinika-opla-epomena-xronia187/
    https://www.pentapostagma.gr/2017/06/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AC-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA.html

    http://ergdhmerg.freeforums.net/thread/42/

    http://static1.1.sqspcdn.com/static/f/356082/23136555/1374164138620/Thorium+and+Nuclear+Weapons.pdf?token=8ClN75r7bDXkRdsri1ReAY16fSk%3D

    Αφιερωμένο βίντεο. Επικίνδυνοι ελλαδέμποροι , μύστες και τα παραμύθια της Χαλιμάς
    https://www.youtube.com/watch?v=ehk7eiNQ164

    ΤΑ ΕΠΙΟΥΣΙΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=jp6w2B0I9x4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Εγώ πάντως την ήττα μου τη γλέντησα, αφού έχασα την παρθενιά μου στα 60.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΕΔΩ:
    http://proboleus.pa-sy-a.gr/2018/09/01/00-00/pa-sy-a_proboleus_2018-09-01_00-00.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Και εκεί που νόμιζα ότι το μαγαζί σοβάρεψε και παράγει υψηλή τέχνοκουλτούρα, άντε πάλι από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν ακούσατε τον Bouga cynic stoic…στον δικό μου σχεδιασμό σε 75 χρόνια θα ήμασταν στον Άλφα του Κενταύρου και βέβαια πρώτοι στον Άρη (αν θυμάσαι το πρότζεκτ στον Άρη είναι διάρκειας μόλις 6 ετών ξεκινώντας απ το μηδέν).

    Θα γίνονταν όλα αυτά με κοινοβουλευτική δημοκρατία; Όχι βέβαια. Κανένας έθνος δεν ανορθώθηκε ποτέ με αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Αλλά θα γίνονταν με κάποιου είδους διευθυντικό σύστημα αν ακούγατε.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1

    Κρατικά κονδύλια και πόροι του έθνους θα διοχετεύονταν προς όλες αυτές τις νέες τεχνολογίες που προάγουν στην Καλιφόρνια εταιρείες τεχνολογίας με πολύ μικρό αρχικό κεφάλαιο, συγκρινόμενο με τα ΑΕΠ χωρών.
    Με τη δύναμη ενός ολόκληρου κράτους και όχι μικρών ιδιωτικών εταιρειών…θα φτιάχναμε έναν break away πολιτισμό μοναδικό στην ανθρώπινη ιστορία.
    Και ίσως με τα νέα ερευνητικά προγράμματα να πετυχαίναμε και επέκταση της ζωής. Αλλά όχι, εσείς εκεί….να μείνετε πίσω στην εξέλιξη, χαρούμενα ηττημένοι, αντί να τρέξετε πρώτοι μπροστά όπως επιτάσσει το πεπρωμένο της φυλής, διασπείροντας τον ούτως ή άλλως αναγκαίο ελληνικό πολιτισμό σε άλλα άστρα.

    Θέλατε να το πείτε ελληνική τεχνοκρατία...ας το λέγατε. Αλλά θα ήταν πλατωνικού τύπου, δηλαδή με φιλοσοφικό πυρήνα.

    Δυστυχώς χάσαμε ιστορικά την εποχή του αποικισμού ως έθνος, χάσαμε τη βιομηχανική επανάσταση … όταν άλλοι κάναν αποικίες και εργοστάσια εμάς μας πλάκωνε η σκλαβιά…τώρα χάνουμε και την εποχή της πληροφορίας και οσονούπω την ρομποτική εποχή, την κβαντική επανάσταση και τη διαστημική εποχή.
    Αλλά είμαι γαλήνιος γιατί τα είχα προβλέψει!

    Outward Bound: Colonizing Alpha Centauri
    https://www.youtube.com/watch?v=JkeLIAd2Nd0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. …industrializing the Moon…

    Τι είναι αυτά, βρε παίδες; Έχουμε ήδη, δηλαδή, «περπατήσει στην Σελήνη» ώστε να την αποικίσουμε κι όλας, προτού την εκβιομηχανίσουμε;
    Πάμε, λοιπόν!

    Μέρος 1 από 2:

    Ορίστε ένα (τρισκελές) άρθρο που συνέταξα σχετικά με τις λεγόμενες «επανδρωμένες προσσεληνώσεις» που, όπως και τα γεγονότα της 11/9/2001 στην Τζειού Γιόρκ, ΔΕΝ υπήρξαν κάτι περισσότερο από τηλεοπτικές αλήθειες:

    Αρχικό άρθρο (της 8ης Σεπτεμβρίου 2012) σε τρία μέρη, με δύο επί πλέον συμπληρωματικές απαντήσεις στους εκεί συνομιλητές μου:
    Μέρος α’: Εισαγωγή. Περί του εκλιπόντος απατεώνος, ονόματι Άρμστρονγκ. Αλληλοσυγκάλυψις.
    Μέρος β’: Ζώνες Βαν Άλεν. Τα «πεφταστέρια». Η «μαγική» (έτε με την μαθηματική έννοια της «μοναδικής» είτε με την λαϊκότερη έννοια της «ευλογημένης»!) μονάδα κλιματισμού. Οι μπαταρίες της ακάτου. Η ταυτόχρονη «απώλεια» όλων(!) των αρχείων της NASA μαζί με τα εφεδρικά τους. Αποίκησις Σελήνης.
    Μέρος γ’: Νηλ Άρμστρονγκ. Αρρωστημένος εγωισμός. Αναφορές.
    Συμπλήρωμα α’ και
    Συμπλήρωμα β’.

    Τώρα, επειδή κάποια στιγμή η MICROCHIP εξαγόρασε την ATMEL (στης οποίας το παλαιότερο φόρουμ που φιλοξενεί τα αρχικά μου γραπτά κλειδώθηκε η ελεύθερη πρόσβαση), όσοι προσπάθησαν να δουν τα πρωταρχικά μου κείμενα στην αγγλική ατύχησαν. Επιτρέψτε μου λοιπόν να μεταφέρω αυτούσιο το τελευταίο μέρος του παραπάνω άρθρου με τις υπερσυνδέσεις του ενημερωμένες ούτως ώστε να παραπέμπουν στον εφεδρικό τομέα του αρχικού φόρουμ της ATMEL με τα πρωτότυπα κείμενά μου:

    -----
    Αναφορές
    Το παραπάνω άρθρο αποτελεί μίαν επιλεκτική συρραφή αποσπασμάτων από κείμενα που έχω δημοσιεύσει κατά καιρούς στον εκτός θέματος τομέα της διαδικτυακής κοινότητας συζήτησης θεμάτων Ηλεκτρονικής Μηχανολογίας της ATMEL. Κειμένων, που είχαν περισσότερο τη μορφή «γκρίνιας» από πλευράς μου, παρά δοκιμίων ή εκθέσεων. Μπορείτε να απολαύσετε τα πρωτότυπα στην αγγλική:
    1. Μέρος 1 (24/07/2009): Οι ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ, και τα «πεφταστέρια» (‘Shooting Stars’).
    2. Μέρος 2 (24/02/2011): Η «μαγική» μονάδα κλιματισμού της σεληνακάτου, που δούλευε για ημέρες με μπαταρίες(!) και που κρατούσε το θαλαμίσκο σταθερά σε θερμοκρασία υποστήριξης της ανθρώπινης ζωής (στους 25°C), είτε το σκάφος βρισκόταν στους +125°C υπό τον Ήλιον, είτε στους -170°C στη σκιά του.
    3. Μέρος 3 (26/08/2012): Ο ελάχιστος χρόνος των 2,50 δευτερολέπτων που απαιτεί ένα ραδιοσήμα προκειμένου να καλύψει την απόσταση Γης-Σελήνης-Γης.
    4. Τέλος, μερικά λόγια για την παράξενη συμπεριφορά του Νηλ Άρμστρονγκ που έχει κατά καιρούς καταγραφεί στις κάμερες.

    Στο τέταρτο και τελευταίο μέρος, απαντάται μερικώς το προηγούμενό μου επιχείρημα, αφού πολύ σωστά ετέθη ερώτημα για τη γνησιότητα του βίντεο στο οποίον επάνω βασίστηκαν οι μετρήσεις χρονικής υστέρησης του σήματος.

    -----

    …Συνεχίζεται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μέρος 2 από 2:

    Βεβαίως, μεταφέροντας παράλληλα το παραπάνω θέμα στην τεχνολογική κοινότητα του ADSLgr.com ελπίζοντας να συζητηθεί από άτομα με περισσότερο εξειδικευμένες γνώσεις, έπεσα κυριολεκτικά επάνω σε αμετακίνητους μαντρότοιχους… Τέλος πάντως, ελπίζω τα παρακάτω να προκαλέσουν -τουλάχιστον- κάποια χαμόγελα, έστω και πικρά:

    #1: Εισαγωγή, με απλή αναφορά της άποψής μου και παραπομπής στο αρχικό μου άρθρο.
    #2: Μία περίληψη της έκθεσής μου.
    #3: Κάποιες αντερωτήσεις σε απλά επιχειρήματα που μου ετέθησαν.
    #4: Τα περίφημα «απαραίτητα» καθρεπτάκια …ξυρίσματος (οι ανακλαστήρες / retroflectors) που τοποθέτησαν οι αστροναύτες στη Σελήνη «με το χέρι»(!) για την επιστροφή των από εδώ εκπομπών λέιζερ και την εδώ ανίχνευσίν τους. Μία απλή πειραματική ανάλυση για τα λέιζερ. Το κοινωνικό πείραμα του Όρσον Ουέλς που δημιούργησε τον λαϊκό μύθο για τα λέιζερ. Και μία σύντομη αναφορά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
    #5: Το κίνητρο και τεκμηρίωση για την Ντιμόνα. Το ατύχημα του LLRV. Το περιττό Ρόβερ. Και οι ανύπαρκτοι μεταλλάκτες θερμότητας της μονάδας κλιματισμού του θαλαμίσκου, κάνοντας χρήση πασίγνωστου επιχειρήματος του Ρόμπερτ Φωρισσόν!
    #6: Απάντηση σε προσωπική επίθεση που δέχθηκα(!).
    #7: Ενίσχυση του επιχειρήματός μου κατά του ανακλαστήρα των λέιζερ, με αναφορά στον τρόπο επικοινωνίας «Εί-Εμ-Εί». Μία παλαιότερη φωτογραφία της σεληνακάτου του Apollo 11 από την Wikipedia όπου φαίνεται η προχειρότητα κατασκευής της (η οποία φωτό ανακλήθηκε και αντικαταστάθηκε με τη σοβαροφανέστερη αυτή του Apollo 16!). Οι λεγόμενες «μαϊμούδες με πτυχίο» στην υπηρεσία της αντεπιστήμης. Και ένα σπάνιο άρθρο των timesonline με τίτλο 'One in seven scientists say colleagues fake data.'
    #8: Περί της ανύπαρκτης «ιδανικής» θερμικής μόνωσης. Άλλη μία αναφορά στην πρόχειρη «λαμαρινοδουλειά» της σεληνακάτου. Και η ατυχής της σύγκριση με τον χαμηλότατης τροχιάς, και εντός της προστατευτικής μας ατμόσφαιρας, Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
    Αναμενόμενα, βεβαίως, το νήμα συζητήσεως κλειδώθηκε μετά από (τα απαραίτητα για κάποιους) πυροτεχνήματα!…

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον πούτσο του έβαλε ο Θεός στης Nasa την βαλβίδα
      Σελήνη, Άρης, διάστημα, γίναν κωλοτρυπίδα.
      Οι μπαταρίες έπεσαν, τώρα έχω μια ζάλη
      όλη η επιχείρηση, σκατά με το τσουβάλι.
      Κοπριές τρώει το πόπολο, σαβούρα η ηγεσία,
      Μασόνος αρχιμάγειρας η πουστο-εκκλησία.
      Βρίζουν, χτυπάνε, λοιδωρούν, ψέματα λένε ακόμα
      ότι άλλη έχουνε υφή, δεν είναι από χώμα.
      Η ηθική τους ξέπεσε πιό κάτω κι απ' τους σκύλους
      Ζόμπι παράγουν σε σειρά, μαϊμούδες και γραικύλους.
      Λοιπόν η ώρα έφτασε να γαμηθεί η μάζα,
      Ο Μέγας Παίκτης κάνει χου σε σαύρες και σε μπάζα.

      Διαγραφή
    2. Γιώργο όντως παίζουν δυνατά οι θεωρίες που λες και ειδικά σε συνωμοσιολογικούς κύκλους, αλλά σύμφωνα με όλα τα δεδομένα κάπου μεταξύ 2024-2027 η Space X (που αβαντάρεται από την DARPA και το βαθύ militaryindustrial complex) θα πατήσει στον Άρη έχοντας προφανώς βρει και τρόπο προσπέλασης της ζώνης Βαν Άλλεν.

      https://www.youtube.com/watch?v=t9c7aheZxls

      Παρουσίασα στην "ελληνοκεντρική" μασονία έναν σχεδιασμό επανδρωμένης αποστολής στον Άρη σε μια 6ετία (με τεράστιους πυραύλους που θα εκτοξεύονται απ τη θάλασσα) για να πατήσουμε εμείς πρώτοι στον Άρη, και ένα πρότζεκτ με πυρηνoκίνητα probes για τους τρεις αστέρες του Κενταύρου, δηλαδή πλήρης ρομποτική εξερεύνηση όλων των άστρων και με ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ!

      Για να καταλάβεις πόσο καθυστερημένοι είμαστε ως λαός.

      Διαγραφή
    3. ΑΞΙΟΣ, βρε μπαγάσα Μάρκο! Άξιος!
      Πολύ θά 'θελα να ήμουν σε θέση να συνεχίσω την (ή να απαντήσω στην) εύστοχη και ευρηματική σου παραπάνω μαντινάδα!
      Ντεν τό 'χει, όμως, καρντιά μου, το ιαμβικό ντεκαπεντασύλλαβο…

      Αυτό που θα σε ρωτήσω αφορά τον περίφημο -πλέον- «Μέγα Παίκτη», στον οποίον συνεχώς αναφέρεσαι. Εννοείς αυτόν που ευρίσκεται μέσα σε όλους μας (ακόμη και στους νωθρότερους εξ ημών, εκ του ρήματος «θέω» με την αρχικήν του έννοια: του να κινούμαι/ρέω ταχύτατα, όχι επειδή με κυνηγούν αλλά επειδή είμαι σε θέση να ξεπερνώ τον εαυτόν μου) όποτε καταφέρνουμε να θεωνόμαστε, να θεουργούμε, να αποθεωνόμαστε και, τέλος, να επιστρέφουμε στην μιζέρια της καθημερινής μας μετριότητος; Ερωτώ επειδή, όσο και αν καταννοώ τον μηχανισμό, φαίνεται πως αδυνατώ (ακόμη, τουλάχιστον) να συλλάβω νοερώς το πράττεσθαι σε τέτοια επίπεδα… Ή μήπως εννοείς κάποιαν άλλη μυστήρια οντότητα που φαίνεται να αγνοώ;

      -Γιώργος

      Διαγραφή
    4. Και τα δύο αυτά που είπες ισχύουν... Μεταξύ μας είσαι ο ένας από τους τρεις που απασχόλησαν το μυαλό τους με το ζήτημα. Οι υπόλοιποι περιμένουν από μένα να τους δείξω αυτό που δεν θα μπορέσουν ποτέ να δουν.

      Διαγραφή
    5. Βοήθα τους, αδελφέ μου!
      Βοήθησε τα εν μακαρίω ύπνω ευρισκόμενα αδέλφια μας να ενεργοποιηθούν, επειδή μόνον άνθρωποι του δικού σου βεληνεκούς οξυδερκείας (μα και ικανότητος μεταδοτικότητας ιδεών) είναι σε θέση με την καυστική τους γραφίδα να επανεκκινήσουν τελματωμένα σκεπτικά ανθρώπων με τέτοιες υψηλές (μα και απενεργοποιημένες συνάμα) ποσότητες δυναμικού που, και τα ίδια ακόμη, αγνοούν πως διαθέτουν· και όχι εμείς, οι λεγόμενοι «τεχνοκράτες» με τους παλμογράφους και τα πολύμετρά μας…

      Άκου εκεί, «η βαλβίδα της NASA»!…
      Δεν παίζεσαι, αδελφέ! :-)

      -Γιώργος

      Διαγραφή
    6. Το κύτταρο έψαξα βαθιά να βρω την αρμονία,
      έλεγξα μύτες και αυτιά, μάτια, μυαλά, κρανία.
      Ο Φρανκενστάιν έγινα, δημιουργός τεράτων,
      με τα σαπίδια των νεκρών, με στάχτες αθανάτων.
      Παίρνω πατούσες Αλβανού, χέρια από έναν Πάκη,
      κοιλιακούς του Πάγκαλου, του Χίτλερ το μουστάκι.
      Γύφτος βάζει τον κώλο του, Εβραίος την καρδιά του,
      ο Τούρκος τη συκωταριά κι ο Σλάβος τ’ απαυτά του.
      Ύπνο ατέλειωτο, βαρύ, κοιμάται το κοπάδι,
      με αίμα Ελλήνων τρέφεται το ξέρασμα του Άδη.
      Αν οι θεοί αυτοκτόνησαν, νιώθω ευγνωμοσύνη,
      Γελώ που ψάχνει στα τυφλά η Υπερνοημοσύνη.

      Διαγραφή
    7. Ο Μάρκος μιλάει για "υπερνοημοσύνη",τουτέστιν για άλλο "πράμα".

      Διαγραφή
    8. @Cynic Stoic 7 Σεπτεμβρίου 2018 - 9:17 μ.μ.

      ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

      ΚΑΤ' ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

      ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΙΑ

      ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΩΘΕ

      ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΣΤΡΙΨΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΡΙΒΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ

      ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΙΣΕΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΙΟΥΣ/ΑΓΙΕΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΣ/ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΓΙΟΥΣ/ΥΠΕΡΑΓΙΕΣ

      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΗΤΑΝ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ

      Διαγραφή
  59. Σκεφτείτε μια μερα να μαζεύαμε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς του κόσμου και να τους ανακοινώναμε ότι βρήκαμε τρόπο να θεραπεύουμε το 90% των ασθενειών επεμβαίνοντας στο dna.

    Αυτά έπρεπε να κάνει η Ελλάδα σήμερα για να είναι αντάξια του αρχαίου παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αφεντικά και σκλαβήνοι του μεσαίωνα που να έχουν σχέση με μένα υπάρχουν μόνο στο θολωμένο σου μυαλό.
    Εσείς είστε σκλάβοι που σας διέλυσε μια συμμορία υπαλλήλων λογιστών της ΕΕ και τώρα ψάχνετε για κοινωνικά επιδόματα.

    Ο Βοugas, ακόμα και σήμερα, παρ’ όλες τις προδοσίες, κοντράρει στα ίσια το παγκόσμιο σύστημα με καθημερινό daytrading.

    Kαι άλλα πολλά είστε που θα τα πούμε αλλού.

    Τι να ξανάρθω...αυτά τα λάθη μια φορά γίνονται. Αρκετά συναναστράφηκα με αποτυχημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ναι..οι εβραίοι είναι κοσμοκράτορες γιατί εμείς είμαστε μαλάκες.
    Σε ποιον νομίζεις ότι πληρώνουμε με τα μνημόνια; Στις εβραϊκές τράπεζες και στις 4500 εβραϊκές εταιρείες που ίδρυσαν την ΕΕ, το υπερκράτος που ήδη σβήνει την Ελλάδα και εσύ ανήμπορος και ηττημένος βάζεις στα μπλόγκια τραγουδάκια youtube της δεκαετίας του 80.

    Αυτός ο ραββίνος που προσεύχεται με την κότα είναι ο νικητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μαρκησιε, ενώ κατηγορείς τον Τραιανού, του προφήτες, τους ψευδοπροφήτες, τους γραμματείς και τους φαρισαίους, για όλα αυτά που μας παραμυθιαζουν ότι θα συμβούν, αναφέρεσαι και εσύ, σε κάποιον Μεγάλο Παίκτη, που θα ........... Επίσης μίλησες και για εθνική θρησκεία, που πρέπει να διαμορφωθεί. Για πιο λόγο να υπάρχει θρησκεία???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θρησκεία χρειάζεται για να καθοδηγούνται τα υποζύγια προς το έργο και μην αφηνιάζουν. Όσοι ανεβαίνουν επίπεδο εννοείται ότι δεν την έχουν ανάγκη...

      Υ.Γ. Ο Μέγας Παίκτης δεν έχει "θα". Είναι εδώ μαζί μας και σου επιστρέφει άμεσα την εμπιστοσύνη ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Ούτε Δεύτερες Παρουσίες, ούτε μέλλουσες ζωές, ούτε Παραδείσους, ούτε πιλάφια...

      Διαγραφή
  63. Δεν είναι μόνο ότι ελέγχουν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα που έχει υποδουλώσει τους πάντες, όλες τις εταιρείες νέες τεχνολογιών (στο techvalley στην Καλιφόρνια όλες οι εταιρείες έχουν από πίσω εβραϊκά funds), ελέγχουν την παγκόσμια υπερδύναμη (Αμερική), έχουν πολιτιστική επιρροή σε όλο τον πλανήτη μέσω Χόλυγουντ κτλ, ελέγχουν πλήρως την Ευρώπη-ελάχιστες πολυεθνικές είναι υπό μη εβραϊκή κατοχή, ελέγχουν γενικότερα ένα 60% της παγκόσμιας οικονομίας, μέσω χριστιανισμού όλοι διδασκόμαστε την ασήμαντη ιστορία αυτών των νομάδων ως πανανθρώπινη ιστορία….είναι και ότι ένα πυρηνικό να ρίξει ο Νετανιάχου πάει όλη η Αθήνα. Μπορούμε να ανταποδώσουμε? Όχι.

    Πικρές αλήθειες αλλά κάποιος πρέπει να τις πει. Οι σκηνίτες της ερήμου υπερτερούν παντού έναντι του θνήσκοντος Ελληνισμού.

    Χαίρε Αμάραντο Ισραήλ! Αει δοξασμένη Σιών.
    https://www.youtube.com/watch?v=HBXIPUla1oU

    Κάποτε ήμασταν και μεις σπουδαίοι, η ανθρωπότητα μας υπολόγιζε.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ft-K5ysqlPc
    Aκόμα και τώρα τρομάζουν στο όνομα του οι Εβραίοι
    https://www.youtube.com/watch?v=ehbIlrI6iaA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο Μάρκος cynic stoic δεν χρειάζεται δικηγόρο.

    Όσο για τις υπόλοιπες ασυνάρτητες και ανερμάτιστες ανοησίες και ύβρεις σε αφήνω να έχεις τον τελευταίο λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. https://www.youtube.com/watch?v=TBk6Oo6WuTs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο Μπουγάς στη ΝΑΣΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=p0t0J_ERzHM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Cynic Stoic αν δεν σεβόμουν τον Μάρκο και το χώρο του θα πήγαινα τώρα να σου τραβήξω μια μήνυση να γελάσουμε, να γίνει μια αρση απορρήτου...και ένα βρωμοξύλο από κοντά που στο χρωστάω εδώ και 11 χρόνια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ (μπαίνουν στο φάκελο μαζί με ΟΛΑ τα άλλα)
    https://s8.postimg.cc/qz1nipmdh/Screenshot_1.jpg
    https://s8.postimg.cc/ky3ylps2d/Screenshot_2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. "σε έχω συνδεδεμένο με την τουαλέτα που αφοδεύω"
    "μωρή ξετσίπωτη"
    "ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ"

    Aυτά είναι 6 μήνες φυλακή. Αν όμως υπάρχει προϊστορία και δικογραφίες πάνε μέχρι 2 χρόνια. Εγώ δεν θα κάνω τίποτα επί του περιστατικού μεμονωμένα λόγω σεβασμού του χώρου αλλά να το ξέρουν εδώ ότι κάνεις αξιόποινες πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Χάσαμε την ψυχραιμία μας τρελό αγόρι Cynic Stoic και αρχίσαμε να βρίζουμε?
    Επειδή ο Βougas μας είπε αποτυχημένους, δηλαδή αυτό που είστε???
    Δείξε μου μια επιτυχία δικιά σου ή της αναρχοκομμουνιστικής δήθεν ελληνοκεντρικής (βλέπε αποκρυφιστικής) μασονικής σέκτας σου. Δεν υπάρχει. Μόνο αποτυχίες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

    Και θες να βάλουμε και το Μάρκο δικαστή? Ας ρωτήσει ο Μαρκος αν θέλει τη Φωτεινή απ το μπλογκ του Εργ πως σας έχει κυνηγήσει όλους ο Bougas, μύστες και δωδεκαθεϊστές του κώλου, Ψώρρες, τη σάρα και τη μαρα και όλους τους απατεώνες του Ελληνισμού και ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ όλοι και κανένας δεν τολμάει να τον αντιμετωπίσει... και μετά βλέπουμε και την ουσία της υποθέσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μπουγά και Cynic, σας τα είχα ξαναπεί αλλά τώρα βλέπω υποτροπή.

    Τα σχόλια τέλος και για τους δυό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο νους!Ο ενεργητικός νους...στην τελευταία βαθμίδα της διανοητικής αρετής ο νους αυτοαναγνωριζεται-αποκαλύπτεται ...αναλαμβάνει τα ηνία ως άλλος ηνίοχος και τιθασεύσει τις άλογες δυνάμεις-αδυναμίες του όντος που ονομάζεται άνθρωπος ...το όντος όν μετονομάστηκε σε μέγα παίκτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Επιχείρηση ανάλυσης του "Μέγα Παίκτη":

    Κατ'αρχάς,θεωρούμε πως εισήλθε σ'αυτόν τον κόσμο,ενάντια στη θέληση και στο σχέδιο των δεσμοφυλάκων.Οπότε πρόκειται για ον παρόμοιου βεληνεκούς με δαύτους.

    Αν μπορούσαν να τον καθαρίσουν θα το είχαν κάνει τη στιγμή της εισόδου.

    Πηγή ενέργειας των ιθυνόντων είναι ο κάθε είδους βασανισμός.Ο "Μέγας Παίκτης" για να διατηρήσει τις δονήσεις του(ως ον που θα αντιταχθεί στο μαύρο) και εφόσον όπως ανέφερες χρειάζεται τη βοήθειά μας,θα ζητήσει "λευκή ενέργεια",δηλαδή αγάπες,λουλούδια και λιβάδια με πλεξούδες;Πως θα τους κοντράρουμε,αν αυτοί έρθουν με όπλα και εμείς απαντήσουμε με αγκαλίτσες;Αν πάλι καλέσει σε αίμα και αντίδραση,πως θα διαφέρει από τους άλλους που κάνουν κουμάντο τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρα από το άσπρο και το μαύρο υπάρχει η απρόβλεπτη δοσολογία του γκρίζου... Η ανάγκη θα καθορίσει τα μέτρα.

      Διαγραφή
  73. Μάρκο καπετάνιο καταρχήν τα εύσημα μου για το μαγαζί σου. Επιτέλους και κάποιος που δεν μασάει και ρίχνει γαμω-καντήλια. Ρε φίλε έτσι όπως πάμε ο Μέγας παίκτης δεν θα προλάβει να κάνει τίποτα. Δεν βλέπεις πως ο σημερινός εβραίοελληνας,μπετοβλακας,αποχαυνωμένος που έχει αγιάσει,θεοποίησει όποιον του δείχνει το γαμω-ιερατείο;

    Δεν βλέπεις αδερφέ μου πως η γαμημένη αριστερή προπαγάνδα έχει αλώσει την σκέψη και την ζωή του σημερινού όρθιου κρέατος. Που έχει φτάσει στο σημείο να θεωρεί τα λαθρο- μαυριδερα σκουπίδια ότι έχουν ντικαιωματα;

    Θες να πω και άλλα τέτοια καλά; Μάρκο εδώ χρειάζεται εξολοθρευτής να ξεκινήσει και να μην μείνει τίποτα όρθιο.

    Μέγας εξολοθρευτής χρειάζεται εκτός αν ο Μέγας παίκτης το έχει και αυτο μέσα του.

    Που καταντήσαμε εμείς οι δήθεν μάγκες του πλανήτη...

    Υγ. Ρε Μάρκο εχω ρίξει τόσο γέλιο με το μπινελίκι που έχεις ρίξει... συνέχισε απτόητος να ανοίγεις τα μάτια όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Όσο και να προσπαθείτε να ρίξετε το επίπεδο, δεν θα πετύχετε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Εσείς που βρίζετε τους Έλληνες για τη κατάντια μας (και καλά κάνετε) πρέπει να μη ξεχνάτε ότι τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη μη πω και του σύμπαντος.
    Δεν είναι ξαναλέω μόνο Ελληνικό το πρόβλημα,συμπαντικό είναι.
    Ξεπερνά το ανθρώπινο είδος και το ηλιακό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Γεία σου ρε De Sade γίγαντα! Αν και είσαι χρόνια μάχιμος,τρεις μέρες έχει που ανακάλυψα το μπλογκ σου.Μέσα σε τρεις ημέρες διάβασα όλα σου τα κείμενα,ακόμη και τα σχόλια.Έχω μείνει κατάπληκτος με την απίστευτη ευστοχία των προφητικών σου κειμένων.Μαλακία που δεν σε ήξερα από την εποχή του γαμημένου Δημοψηφίσματος. Τουλάχιστον δεν θα είχα τόσο άγχος.Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως,που λέει και η παροιμία. Πώς έγινε και ανακάλυψα αυτόν το θησαυρό τη Μαύρη Φατρία?Όντας φανατικός αναγνώστης του Τραιανού εδώ κι έναν περίπου χρόνο,γκούγκλαρα το όνομά του με φίλτρο τις δημοσιεύσεις μηνός. Οι αναφορές σε αυτόν που μου έβγαλε το google ήταν κάποια σχόλια εδώ μέσα.

    Να 'σαι πάντα καλά ρε αγορίνα,τα γραπτά σου είναι ψυχοθεραπεία για μένα και για πολλούς άλλους.Μακάρι να συνεχίσεις,πάντα άκαμπτος,αυθεντικός,αληθινός!

    Υγ.Προσωπική μου άποψη,δεν χρειάζεται να είσαι τόσο αυστηρός με τον Υδροχόο.Παρά το θρησκευτικό κόλλημα του και το οτι ποτέ δεν προτείνει λύση,δεν παύει να 'ναι ωραίος κι εύστοχος,μιας κι αυτός έχει επαληθευτεί πολλές φορές στο παρελθόν.

    Σε ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σε 3 μέρες διάβασες όλα τα άρθρα και όλα τα σχόλια πρέπει να σου δοθεί ο χρυσός γάιδαρος, το ειδικό βραβείο αντοχής.

      Σε κάθε περίπτωση έχεις την ευλογία του Γέροντοc Μαρκηcίου, τέκνον μου...

      Υ.Γ. Πλακίτσα κάναμε εγώ κι ο μακαρίτης. Του έλεγα να γυρίσει τις μυζήθρες και στο επόμενο άρθρο έβαζε φωτογραφίες από ανθότυρα. Ας είναι ελαφριά τα μπάζα που τον σκεπάζουν...

      Διαγραφή
    2. Θεός σχωρέστον.Πιο πεθαμένος δε γίνεται

      Διαγραφή
    3. 1ον.
      Ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ
      ΔΕΣ ΕΔΩ:
      http://anti-amazon.blogspot.com/2017/03/blog-post.html

      2ον
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΤΡΑΪΚΛΑΝΟΥ» Ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΝΑ «ΕΦΥΓΕ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ

      3ον.
      ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ «ΦΥΓΗ» ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

      4ον.
      ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ" ΕΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΤΡΑΪΑΝΟΥ" ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ GOOGLE ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

      Διαγραφή
    4. O Τραιανού?? Πότε πέθανε ρε σεις?

      Διαγραφή
    5. @Ανώνυμος 17 Σεπτεμβρίου 2018 - 1:44 π.μ.

      ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΤΡΑΪΚΛΑΝΟΥ»
      ΕΔΩ:
      https://anti-amazon.blogspot.com/2017/07/e.html

      Διαγραφή
    6. Τουλάχιστον δύο χρόνια είναι πεθαμένος.Το τελευταίο γνήσιο άρθρο ήταν το "ο μεσσίας θα είναι Έλληνας".Τώρα άλλοι κόβουν και ράβουν και ανακυκλώνουν παλαιά γραπτά του.Αν ο μεσσίας που μας υποσχέθηκε είναι ο Μάρκος, τότε θα πρέπει να υποκλιθούμε στον Τραϊανού, χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    7. Πως το ξέρετε ότι είναι πεθαμένος;

      Διαγραφή
    8. Πιο πεθαμένος ανασταίνεσαι χαχαχαχαχα
      ξέρεις τίποτα για τη δευτέρα παρουσία;

      Διαγραφή
    9. Aν ξέρουν ότι πέθανε και συνεχίζουν να προσποιούνται ότι γράφει και το ξέρετε κι εσείς και γενικά είναι πια δημοσιευμένο, τότε η επιχείρηση είναι αποτυχημένη, γιατί τη συνεχίζουν;

      Λες και προσπαθούν να τον βγάλουν ήρωα και καλά ότι του κλέψανε το μπλογκ. Kι ας νομίζει όποιος θέλει ότι επιπλέον τον έστειλαν να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Έχει κανείς στοιχεία ότι πέθανε και αν δολοφονήθηκε με κανά καρκίνο α λα Χριστόδουλος;

      Διαγραφή
    10. Δεν είναι δημοσιευμένο τίποτα περί θανάτου.Το κρατάνε μυστικό για να δουλεύουν τους οπαδούς του.Ο Σπυρόπουλος ήταν ο πρώτος που έγραψε ότι ο Τ."έφυγε για αλλού",άρα αυτός σίγουρα κάτι ξέρει.Μπορεί και να τον δολοφόνησε ο ίδιος με υπερβολική δόση κουρκουμά χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    11. Ο Τ. έφαγε το τυράκι, μέσα από τη φάκα,
      5 φορές χλαπάκιασε 5 μαλακά τυράκια,
      Λαλάκησε αμέσως μετά και μετά από 5 προφητείες,
      ΡΟΥΦηξε το αβγουλάκι του και πήγε για νανάκια.

      Διαγραφή
    12. ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΣΚΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΧΟΛΙΟ

      ΜΥΑΛΟ ΜΗΔΕΝ – ΤΙΠΟΤΑ – ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ – ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

      ΜΟΝΟ ΧΑΒΑΛΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ

      ΣΕ ΣΙΝΕΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΕΝΩ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ

      ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "Ο ΜΕΣΣΙΑΣ θα είναι... ΕΛΛΗΝΑΣ" ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ-ΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

      ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ Ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΦΟΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΪΣΜΟΥ

      ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Η SUSPIRIA ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ DISNEY

      ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ
      ΕΔΩ:
      http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2017/07/12/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2017-07-12_00-00.htm

      ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

      Διαγραφή
    13. Εγώ δεν κάνω χαβαλέ. Πως το έμαθες ή το κατάλαβες ότι πέθανε ο Τραϊανού;

      Διαγραφή
    14. Ρε Σπυρόπουλε, σε άκουσα και διάβασα το κατεβατό των 80 σελίδων.
      Άκου μετά τι έπαθα, ανάθεμα σε.

      https://www.youtube.com/watch?v=n2xwQY_Uv0E






      Διαγραφή
  77. Want to be immortal? Act!
    http://www.immortal.me/
    http://2045.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Elon Musk wants to die on mars
    https://goo.gl/images/pz6ChX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. https://www.youtube.com/watch?v=2LhaXf3iTHo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Για να μπορέσει η Ελλάδα να υπάρξει ως ανεξάρτητη τους επόμενους αιώνες πρέπει να αναπτύξει οπωσδήποτε βιομηχανία-τεχνολογία-αυτόνομη αμυντική βιομηχανία/όπλα μαζικής καταστροφής, τροφική και ενεργειακή αυτάρκεια.

    Αυτά στο ισχύον Πολίτευμα μπορούν να γίνουν μόνο με ένα κόμμα που θα ψηφιστεί στην εξουσία και θα προχωρήσει την ως άνω ατζέντα ως απολύτως καθοριστική για την επιβίωση μας.

    (Για να μπορέσει δε η Ελλάδα να πρωτοπορήσει στην ανθρωπότητα πρέπει να κάνει βήματα προς τον διαστημικό εποικισμό, την τεχνητή νοημοσύνη, την γενετική, την βιοτεχνολογία, την ρομποτική, την νανοτεχνολογία, τους κβαντικούς υπολογιστές, τις κβαντικές επιστήμες και άλλες τέτοιες πρωτοποριακές επιστημονικές προόδους.

    Για να είναι δε ανάλογα πετυχημένη όσο στο γνωστό αρχαίο παρελθόν θα πρέπει να θεμελιώσει και νέες επιστήμες και τέχνες και θρησκεία που μοιραία αν συμβούν αυτά θα οδηγήσουν και σε νέο μοντέλο πολιτισμού.

    Αυτά όμως εδώ που είμαστε τώρα είναι πολυτέλειες.
    Βασικά μας ενδιαφέρει το πρώτο ενδεχόμενο της ανεξάρτητης ύπαρξης, είναι πρωτεύον.
    Της πρωτοπορίας είναι δευτερεύον).

    https://www.futuretimeline.net/

    Toν Μάιο έρχονται εκλογές. Μέχρι τον Μάιο είναι 8 μήνες. Κάνω δημόσια έκκληση στον Cynic Stoic να ξεχάσω όλα όσα μου έκαναν 20 χρόνια (που δεν είναι λίγα) και να κάνουμε ένα κόμμα που θα λέγεται "Πανέλληνες" ή "Υπερ Ελλάδος".
    Και μη βγει τώρα κάποιος να πει...με κόμματα δεν λύνεται τίποτα...το ξέρω αλλά αυτό μπορούμε στην παρούσα φάση.

    Τα νέα κόμματα είναι ήδη στα σκαριά...
    https://www.protoselidaefimeridon.gr/?e=makeliosavvatokiriako.JPG&category=politikes&title=Μακελειό&curdate=18/09/22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπουγά κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι όλο αυτό το πόπολο και οι "θεσμοί" του είναι για τον πούτσο.

      Κάνε ότι είναι να κάνεις αλλά μην περιμένεις τίποτα από τους γύρω σου. Ρίξε τις ιδέες σου στο βόθρο του διαδικτύου και πού ξέρεις, μπορεί μετά από 50-100 χρόνια κάποιοι που ακόμα δεν έχουν γεννηθεί να τις χρησιμοποιήσουν για να χτίσουν κάτι διαφορετικό.

      Εν ολίγοις, κάνε τον γιαλό και ρίχ'τον στο καλό.

      Διαγραφή
  81. Οι άλλοι θα πηγαίνουν στον Άρη και μεις θα διασκεδάζουμε την ήττα μας γράφοντας ποιηματάκια, βάζοντας βιντεάκια, κάνοντας λάικ στο φέησ και παίζοντας με τις μασέλες μας; Ο Bougas δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτό το δρόμο.

    ΚΟΜΜΑ ΤΩΡΑ. Πριν ο πανδαμάτωρ χρόνος μας νικήσει οριστικά..
    https://www.youtube.com/watch?v=C4826HsDnFg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Σε 50-100 χρόνια η τεχνητή νοημοσύνη θα έχει σβήσει όποια ιδέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το χτίσιμο κάτι διαφορετικού.
    Ο Άλεξ Τζόουνς ήδη κόπηκε από όλες τις πλατφόρμες στην Αμερική.
    https://www.youtube.com/watch?v=T_o1D0Izc6Y
    https://www.youtube.com/watch?v=xvqdhphHrh0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ξέρεις από υπολογιστές, τίποτα δεν σβήνεται οριστικά.

      Αν σου πω ότι θα μου λείψει αυτός ο συστημικός χοντρο-καραγκιοζοκεφτές, θα σου πω ψέματα.

      https://www.youtube.com/watch?v=ntWieh7YIgY


      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστο στα πρώτα δευτερόλεπτα του παραπάνω video λέει αλήθειες.

      Διαγραφή
  83. Ορίστε και η βόμβα που έριξα δημοσίως σχετικά το μακάβριο περιστατικό στο Μάτι, το οποίον πήρε την ζωή μερικών εκατοντάδων συμπατριωτών μας.

    Περιμένω (απαισιόδοξα, φοβάμαι) την (ως συνήθως, μη) αντίδραση της πλειοψηφίας, όσο κι εάν προσπάθησα να παρουσιάσω σε λαϊκώς κατανοητό λόγο την υποατομικού επιπέδου (μα τεκμηριωμένη, επίσης) ανάλυσι του παραπάνω μακάβριου συμβάντος…

    Ίδωμεν [προτρεπτική υποτακτική του οράω-ορώ: «θα δούμε»!], αφού όσο αναπνέω, ελπίζω

    -Γιώργος


    Υ.Γ.
    Έμπνευσις, που μου εμφυσήθη δια του επονομαζόμενου «Μέγα Παίκτου», ή κάτι άλλο περισσότερο προσγειωμένο (κάτι του ύφους: «ενώστε τις τελείες», που μπορεί να κάνει και ένα οκτάχρονο);

    Υ.Υ.Γ.
    Ερωτώ επειδή, προσωπικώς δηλώνω (επειδή έτσι επιθυμώ να νοιώθω) πως είμαι τριών ετών και μισού --όπου νά 'ναι γίνομαι τριών και τριών τετάρτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @A Hellene 23 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:57 μ.μ. ή -Γιώργος

      ΕΣΥ ΨΕΥΔΩΝΥΜΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ «ΒΟΜΒΕΣ» ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΙΣ «ΒΟΜΒΕΣ» ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ

      ΕΓΡΑΨΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Η «ΒΟΜΒΑ» ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ Η ΜΑΝΔΑΜ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ

      ΕΧΩ ΕΠΑΡΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΛΕΪΖΕΡ & ΠΛΑΣΜΑΤΑ & ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ & ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΩΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ 40 ΚΛΕΦΤΕΣ

      ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΛΑΝΟΤΡΟΝ ΤΟ ΠΟΡΔΑΤΡΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ

      ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΛΩΤΣΑΤΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΜΑΡΚΟ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ

      ΟΠΟΤΕ "A Hellene" ή "-Γιώργος" ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΣΕ VIDEO ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ «ΒΟΜΒΑ» ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ & ΦΑΙΑ & ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

      ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
      6972172090

      Διαγραφή
  84. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02529 ] [ 2012.12.18 00:00 ]

    THOMAS SZASZ ~ ΤΟΜΑΣ ΣΑΖ: "Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΣΜΩΝ"

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2012/12/18/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2012-12-18_00-00.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Λοιπόν, παιχταρά μου :
    1) Το χειρότερο είδος γυναικών είναι οι χριστιανοπούλες
    2) Ο Μέγας Παίκτης θα έρθει από ψηλά και θα κυκλοφορεί με διαστημόπλοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Όλες οι γυναίκες υπακούουν τυφλά στον ανελέητο πούτσο και περισσότερο οι χριστιανοπούλες.
      2) Ο Μέγας Παίκτης είναι εδώ μαζί μας αλλά κυκλοφορεί σε συχνότητα η οποία είναι ακατάληπτη στην πλειοψηφία των ζώντων ζώων.

      Διαγραφή
    2. 1) Για τις χριστιανοπούλες προτιμάω το ξύλο από το γαμήσι. Δεν θα γίνουμε και εθνικοί ευεργέτες με τις παληομπουρούχες.
      Εξάλλου υπάρχουν και ποιοτικότερα τεμάχια, διαφορετικών "δογμάτων" : https://i.pinimg.com/736x/d9/73/40/d973402ce171b93a8e40209febbf1f24.jpg

      2) Αποδέχομαι τη διόρθωσή σου. Το σενάριο της ανατροπής πάντως περιέχει και διαστημόπλοιο, στο λέω για να προετοιμάζεσαι νοητικά αναλόγως.

      Διαγραφή
    3. Μην σπαταλάς το σπέρμα σου σε σαύρες και Κινέζωα.

      Γκάστρωσε αν μπορείς μια χριστιανοπούλα. Το κέρδος είναι διπλό: σακατεύεις τις προοπτικές της και παράγεις τα δικά σου προϊόντα.

      Διαγραφή
    4. Χρειάζεσαι πολλή δουλειά ακόμα, έχεις πολύ δρόμο να διανύσεις (νοητικά εννοώ πάντα).
      Είσαι εξαιρετικός στο να διαβάζεις και να αναλύεις το παρόν (και αυτό βεβαίως βεβαίως είναι πολύ σημαντικό). Υστερείς πολύ όσον αφορά το μέλλον και είσαι μέτριος (μέτριος είπα, όχι κακός) όσον αφορά το παρελθόν, πιθανόν γιατί δεν είχες τις σωστές πηγές. Για παράδειγμα, είσαι απαράδεκτος, που συμπαθείς τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Για παράδειγμα είπα, δεν θέλω να το αναλύσουμε.
      Εν τω μεταξύ, πάμε και στα σοβαρότερα : Σαν να κουνιέται ο τροχός, σαν να ξεκολλάει από εκεί που τον είχαν οξυγονοκολλήσει. Κοίτα τις φάτσες των αντιπάλων και θα το καταλάβεις.
      Κοκομπλόκο έχουν πάθει οι αντίπαλοι. Γενικό ταράκουλο.
      Ειδικά οι σκατοσακούλες, οι μασώνες "ελληνίδες", οι θηλυκοί καλικάντζαροι, σε λίγο θα κυκλοφορούν με πάνες ακράτειας.
      Soon come

      Διαγραφή
    5. Κωστάκη όταν ξεκινάς κάτι να το τελειώνεις, αλλιώς κλάσε και σκάσε.

      Κανείς δεν σε προσκάλεσε εδώ μέσα, ούτε χρειάζονται σε κάποιον οι στοχευμένες "αξιολογήσεις" σου για μένα παρά μόνο ίσως σε αυτόν που σε έστειλε.

      Αν έχεις ιστορικά επιχειρήματα εναντίον του Ελ. Βενιζέλου (που δεν έχεις) έβγα και κατάθεσέ τα. Τις μαλακίες του Μπαρμπή και του Τυραϊανού τις έχουμε ξανακούσει. Θα σε συμβούλευα να διαβάσεις πρώτα για τον βασιλοτεκτονισμό πριν ασχοληθείς με τον απλό τεκτονισμό.

      Υ.Γ.-1 Ναι ρε ποίμνιο. Σας άκουσαν οι αντίπαλοι που βελάζατε και χέστηκαν πάνω τους.

      Υ.Γ. -2 Άσε τις χριστιανοπούλες ήσυχες και ασχολήσου με τον νταβατζή τους αν έχεις αρχίδια.

      Διαγραφή
  86. @ Marco De Sade29 Σεπτεμβρίου 2018 - 2:31 μ.μ.

    ''Ο Μέγας Παίκτης είναι εδώ μαζί μας αλλά κυκλοφορεί σε συχνότητα η οποία είναι ακατάληπτη ...''

    Μάρκο, γνωρίζεις αν ο Μέγας Παίκτης διαθέτει Τεχνολογία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα ήμασταν εδώ αν δεν διέθετε...

      Διαγραφή
    2. Διαθέτει τον δικό του Εκπρόσωπο στον κόσμο τούτο? Ας πούμε τον δικό του Χριστό?
      Τι νομίζεις?

      Διαγραφή
    3. Ο τελευταίος μεσσίας ήταν ο Κεφαλοτυριανού και πήγε άπατος... χεχε

      Διαγραφή
  87. Μήπως ακούτε φωνές μεσα στο κεφάλι σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ναι! Στο κάτω κεφάλι.

      Διαγραφή
    2. Εκεί δεν πειράζει.
      Όταν ανεβούν, οι φωνές, στο πάνω κεφάλι, τότες να ανησυχήσετε.

      Διαγραφή
    3. Αν ακούτε φωνές στο κάτω κεφάλι σας ειναι γιατί εχει λαλήσει απο την πολύ μοναξιά το πουλί σας.

      Διαγραφή
    4. Δίκιο έχεις.Άνοιξε το στόμα σου να μας κάνεις ένα περιποιημένο τσιμπούκι.

      Διαγραφή
  88. μια εξυπηρετηση θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε..πριν καιρο ο ΠΑΛΑΙΟΣ ο οποιος εβγαζε κειμενα στο μπλοκ του https://ergdhmerg.wordpress.com/,ανεβασε ενα κειμενο με διατροφη για τους καρκινοπαθεις..το μπλοκ εκλεισε και δεν υπαρχει προσβαση,μηπως υπαρχει καποιο λινκ με το κειμενο;Ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Respect...
    Παλαιχθων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Guten Morgen!!!

    http://m.spiegel.de/wirtschaft/soziales/griechenland-will-von-deutschland-reparationen-fuer-ns-zeit-eintreiben-a-1231596.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή