Πόλεμος Συμμοριών


2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9013




Η απελευθέρωση του Κασιδιαρόσογου δεν αλλάζει τίποτα στον υπερπόντιο μασονικό σχεδιασμό.  Έτσι κι αλλιώς η σύλληψη ήταν παράνομη και παράτυπη όπως είπα και πλέον αποδεικνύεται ότι άλλος ήταν ο σκοπός της.





Τρία είναι τα ενδεχόμενα:

1.Τους άφησαν για να στήσουν καλύτερα τις κατηγορίες και να τους ξαναπιάσουν (γνωστή μπατσίστικη τακτική).
  
2. Τους έστειλαν στα σπίτια τους αφού πρώτα τους έτριξαν τα δόντια.  «Σκασμός μαλάκες και κάντε αυτό που σας λέμε γιατί θα σας ξαναβουτήξουμε και αυτή τη φορά θα κάτσετε μέσα για πολλά χρόνια».  Από εδώ κι εμπρός ψευτομαγκιές και μπραβιλίκια μόνο μπροστά στις κάμερες. Οι ναζιστικές κότες ξανακαθίζουν στα χρυσά αυγουλάκια τους.

3. Τους αμόλησαν για να τους κάνουν "ήρωες" στα μάτια της χαβούζικης φασιστοειδούς και θρασύδειλης μάζας. Για να τους χαρίσουν κι άλλες ηλίθιες ψήφους στις εκλογές που έρχονται.



Ποιο από τα τρία συμβαίνει θα φανεί σύντομα.  Αυτή την στιγμή το πιο πιθανό είναι το δεύτερο ενδεχόμενο. Οπότε κο-κο-κο η εθνικοσοσιαληστρική κότα θα συνεχίσει να κάνει «μαχητική»αντιπολίτευση όπως κάνει το ΚΚΕ (ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων, εκταμίευση εισφορών, γέμισμα χρηματοκιβωτίων, κοροϊδία ψηφοφόρων).






Αν όμως συμβαίνει το τρίτο πάμε ολοταχώς για νέο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ με το εξής χαρακτηριστικό: 


Όλα τα άλλα κόμματα-συμμορίες ενωμένα θα υποστηρίζουν την "ευρωπαϊκή προοπτική" των μνημονίων όπως θα εκφραστεί με το νέο μπανανιακό σύνταγμα που ετοιμάζουν κρυφά. Αυτό σημαίνει ότι ΧΥΣΧΙΑ στο κρασί της θα βάλει η αντι-μνημονιακή τάση (ΣΥΡΙΖΑ-Καμένος).  Θα ψηφίσουν και την Αναθεώρηση και τα πανωτόκια μονοκούκι. 





Από την απέναντι πλευρά, η συμμορία των νεοναζί κωλοτρυπίδων θα υποστηρίζει την μηδενιστική εθνικιστική σκατούλα του ψευδοελληνικού «ιδεώδους» της. Στην διαδρομή θα καπελώνει με το έτσι θέλω ακόμα και τις υγιείς αντιευρωπαϊκές και αντι-μνημονιακές τάσεις. Τράγος και έλαφος, εβραιοναζιστική τραγέλαφος.  



Το δίλημμα είναι στημένο.  Απώτερος σκοπός και των δύο αντίπαλων συμμοριών είναι η καταστροφή του Ελληνισμού.  Το ίδιο σε γενικές γραμμές σενάριο σκηνοθετήθηκε  το ‘46-’49.  Όποιος από τους δύο συμμορίτες και να νικούσε τότε, η χώρα ήταν χαμένη.  Το ίδιο και τώρα. Ο μόνος τρόπος να κερδίσει ο Έλληνας στο βρωμερό παιχνίδι τους είναι να μην παίξει.  Οι ίδιοι δεν μπορούν να πολεμήσουν γιατί είναι ΜΟΥΝΟΚΟΤΕΣ.  





Υπάρχει βέβαια και το «ελαφρύ» σενάριο των στημένων «ταραχών» που θα οδηγήσει σε καλυμμένη στρατιωτική ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.   Όπου μετά από  κυνοβουλευτική «συμφωνία», οι διαταγές είσπραξης των τοκογλύφων θα εκτελούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις (ντόπιες ή ξενόφερτες) με μόνα μέσα την στυγνή τρομοκρατία, τα βασανιστήρια και τις φυλακίσεις.





Ψηφίζω δικτατορία.  Όπου ο εχθρός είναι ορατός και αναγνωρίσιμος και τα ψωμιά του λίγα.   





Θυμηθείτε μόνο ότι την ημέρα που λήγει το γραμμάτιο δεν πρέπει να γλυτώσει κανένας από τους προδότες και τους συνεργάτες τους! 


20 σχόλια:

  1. Ψηφίζω το νούμερο 3 και ποντάρω ότι έχω και δεν έχω...να δεις που με κάποιον τρόπο θα έρθει και το έκτρωμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην επιφάνεια, βάλε και λίγο παπαδοτράγους να κυνηγούν τους "παγανιστές?" και έχεις φτιάξει ένα κουραδογλυκό όλο τρέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγιε Ντε Σαντ . Είσαι στ αλήθεια ο Ροβεσπιέρος ή παίζεις με τον πόνο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι το αποτέλεσμα μιας ζωής και πολλών θανάτων...

      Ο πόνος είναι μνήμη...

      Διαγραφή
  3. "Όσο ουρλιάζουν οι λύκοι στα βουνά, ελεύθεροι και χωρίς δεσμεύσεις, τα τσακάλια μπαίνουν στα μαντριά, δεύτερα ξαδέρφια των λύκων, αλλά με τίποτα ικανά να κάνουν την μεγάλη ζημιά, έως την στιγμή που οι λύκοι ξαναγίνουν αγέλη που δεν θα ντρέπεται να κραυγάζει: Θα γυρίσουμε και η γη θα τρέμει!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάρκο παρακαλώ να ποστάρεις λίστα με τα βιβλία ιστορία που έχεις διαβάσει από αρχαία ελλάδα μέχρι το 1974 με τίτλο και νούμερο ISBN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σενάρια σου είναι για το Πο...τσο.
    Τούς αφήσανε για να κλείσουν τα στόματα που μιλούσαν για στημένο παιχνίδι και πολιτικές διώξεις, να ξεκαρφωθούν δηλαδή.
    Αφού κρατήσανε μέσα τον Δραβίδα και τον Παπά που είναι και ο εγκέφαλος της συμμορίας.
    Άσε που θα προσπαθήσουν να τους βάλουν να φαγωθούν μεταξύ τους.
    "Δημοκράτες" που χρησιμοποιούν Γκεμπελικές μεθόδους για να εξουδετερώσουν Νεοναζί.
    Α ρε μάνα, σε τι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ μέσα μας έφερες στο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που περιγράφεις είναι το δέντρο... Για κοίτα στο βάθος, μπορεί να δείς το δάσος με τις πούτσες.

      Όσο για τους "αγωνιστές" της Σκατί Αυγής, "μια φορά ρουφιάνος, πάντα ρουφιάνος" λέγανε οι παλιοί.

      Διαγραφή
    2. Και τα σενάρια σου απεικονίζουν το δάσος με τις πούτσες; Μάλλον για πούτσες μπλε τα κόβω.

      `Α, και για τους "αγωνιστές" του κώλου της Σκατί Αυγής. Κοίτα ρε με τις βρομιές τους οι κλεπτοκράτες που θα μας βάλουν σε πειρασμό να τους ψηφίσουμε τους καραγκιόζηδες, έτσι για αντίδραση και σπάσιμο στις καριόλες που οργάνωσαν αυτή την φιέστα του κώλου.

      Διαγραφή
    3. Τελικά εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι το 2 σενάριο σου είναι ρεαλιστικό, Θεώρησε άκυρη την προηγούμενη μου απάντηση.

      Διαγραφή
  6. ελληνισμός = ανθροπωκεντρισμος, βάση επιστημών, τεχνών, συγκεκριμένης ηθικής, και αθλητισμού. Όχι θρησκοληπτική φανατική παράνοια κατώτερον αντιλήπσεων και όντων. ΑΣΧΕΤΟΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ανακαλύψεις ποιος προωθεί αυτήν την "επιστημονική" βλακεία που έχεις παπαγαλίσει ως γενίτσαρος, θα υποψιαστείς και για άλλα.

    Ο ελληνισμός είναι κυρίως φυλή και καταγωγή. Πάρε όποια ράτσα θέλεις και δίδαξέ την το ελληνότροπο για χίλια χρόνια. Ποτέ δεν θα γίνουν Έλληνες. Αν τους αφήσεις μόνους τους, σε μια γενιά θα έχουν ξεχάσει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. .....Για τους γενίτσαρους απαγορευόταν άλλο επάγγελμα και η δημιουργία οικογένειας και όλοι οι στρατολογημένοι εξισλαμίζονταν. Σταδιακά απέκτησαν μεγάλη πολιτική δύναμη έναντι των Σουλτάνων. Οι γενίτσαροι, εξισλαμισθέντες πλέον, γίνονταν οι πιο φανατικοί πολεμιστές καθώς μάλιστα, τίποτε δεν τους συνέδεε με την ομαλή οικογενειακή και κοινωνική ζωή αφού λησμονούσαν γονείς και γενέτειρα γη, με συνέπεια να θεωρούνται οι φανατικότεροι αλλά και οι καλύτεροι υπερασπιστές του εκάστοτε .............


    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι αλλά ένας γενίτσαρος έσωσε όλους τους "Έλληνες"...το 1770 κατά την εισβολή των τουρκαλβανών στη πελοπόνησο...κι ο γενίτσαρος αυτός είχε ελληνικό αίμα ασχέτως αν λεγόταν Χασάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και μεγάλοι ιππότες...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι σημερινοι νεοελληνες ειμαστε ενα μπασταρδεμενο μιγμα κυριως βαλκανικων λαων,ωραια τα ρομαντζα περι φυλης και αιματος αλλα μεχρι εκει. το αποτελεσμα του μιγματος το βλεπουμε σημερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κι αυτή μιά άποψη (τετριμμένη και συμπλεγματική). Το έχω ξαναγράψει ότι τα επιχειρήματά της είναι το ίδιο ισχυρά ή αδύναμα με τα δικά μας. Τουτέστιν καμία από τις δύο πλευρές δεν μπορεί να αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας την καθολικότητα της άποψής της στα χαρτιά. (Αφού για κάποιο λόγο τα πειράματα σε πραγματικές συνθήκες έχουν απαγορευτεί με πλειάδα νόμων).

      Τώρα το γιατί η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ελλάδα είναι πρώτη στον κόσμο (αναλογικά με τον πληθυσμό της) στην παραγωγή επιστημονικού δυναμικού διεθνούς κύρους, ας μας μας το εξηγήσουν οι υποστηρικτές της μπασταρδοποίησης.

      Υ.Γ. Η υιοθέτηση της μιας ή της άλλης ταυτότητας σίγουρα αποκαλύπτει πολλά για το εθνολογικό υπόβαθρο και την ψυχοσύνθεση του υποκειμένου.

      Διαγραφή
  12. το γεγονος του οτι βγαζουμε επιστημονες με διεθνη αναγνωριση δεν λεει κατι, δεν ειπαμε οτι δεν υπαρχει τιποτα που να μην μας συνδεει εστω και λιγο με το υπερλαμπρο παρελθον,αλλα βλεποντας προσεκτικα γυρω μαλλον το ''αιμα'' εχει αραιωσει πολυ, και μην σου πω οτι πολλοι μεταναστες δευτερης γενιας εχουν μπει στο ψητο του να εισαι ελλην πολυ ευκολα..βλεπε αλβανους-ιδες να σηκωνουν την σημαια στις παρελασεις και να διαπρεπουν,εμενα προσωπικα με τιμα αυτο και οχι οπως μερικους κοιλαραδες κομπλεξαρες, τωρα,ενω τα λες καθαρα και ξαστερα η εμμονη σου με την φυλη και τα αιματα απλα εχω την αισθηση οτι βαζει νερο στον μυλο των αυγων και αλλων λουμπεν στοιχειων που δεν σε '''νιωθουν'' στο νοημα αυτων που λες νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πόσο στόκος είσαι Ανώνυμε 1:16 πμ???

    Χυσοστοκιασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aνώνυμε 1:16 πμ λες απλά μαλθακίες. Κάτσει και διάβασε όλα όσα έχει γράψει ο Μάρκος στο άλλο blog.. mavrifatria.blogspot.com.
    Διάβασε τα όλα. Διάβασε και σκάσε για λίγο.
    Είσαι πολύ πίσω.
    Το συνειδησιακό σου επίπεδο, είναι για τα πανηγύρια.
    Επειγόντως φροντιστηριο, νεο-ραγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ότι βγάζουμε τόσους επιστήμονες λέει αντιθέτως πολλά. Κι όσο και νά 'χει αραιώσει το αίμα, είμαστε περισσότεροι από όσους ήμασταν το 8821 και η γλώσσα παραμένει η ίδια. Χέζω στην εθνικιστική σούπα των χρυσών αυγών αλλά και στην πολυ-πολιτισμική των διεθνιστών ανθελλήνων. Η γλώσσα και ο ζωτικός χώρος είναι η φυλή και το αίμα μου. Οσονούπω αφικνείται και η τρίτη συντεταγμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή