Παρακράτος και επανάσταση: Λένιν και Χριστός κι ο Βούδας καθιστός


22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 9014

Ποιοι μας τυραννούν είναι φανερό: Τα παιδιά και τα εγγόνια των δοσίλογων του 8941-44 , τα δισέγγονα των προδοτών του 8922 και τα τρισέγγονα των γαμόταφων κοτζαμπάσηδων του 8821. Ποτέ δεν έγινε ξεκαθάρισμα και πάντα οι κατσαρίδες την γλύτωναν.  Όχι τυχαία.  Οι ξένοι πάτρονές τους, τους έσωζαν την τελευταία στιγμή για να τους έχουν διαθέσιμους στην επόμενη ιστορική καμπή στην οποία θα χρειάζονταν προδότες.  Όμως τα παρτάλια του μεγαλοαστικού σκουπιδαριού δεν είναι μοναχά τους πλέον.  Στο σπόρ του δοσιλογισμού επιδίδονται όλα τα υποπροϊόντα της νεοελληνικής μπαζοκοινωνίας που παριστάνουν τους νταήδες, έχοντας εξασφαλίσει την ατιμωρησία.  Κανονικά θα έπρεπε να ζητήσω πνευματικά δικαιώματα από τον Ξηρό και τους Πυρήνες της πυγολαμπίδας (κωλοφωτιάς).  Όλη την προκήρυξή τους από την αρχή ως το τέλος , τα πάντα , διαπιστώσεις, σχόλια, προτάσεις τα έχουν αντλήσει από την Μαύρη Φατρία. Για πρώτη φορά στην ιστορία της νεοελληνικής τρομοκρατικής προκήρυξης οι (αντι)γράφοντες προσπαθούν να κάνουν λεξιπλασίες και να βρίσουν κιόλας: «θα σας γαμήσω», «θεωρίες της πούτσας», «καναπεδόκωλους».   Επιτέλους η χριστιανοκομμουνιστική «αντίσταση» ανακαλύπτει το μεγαλείο που έχει το μπινελίκι. Φυσικά μόνο γέλια μου προκαλεί το όψιμο «πατριωτικό» ρεπερτόριο του βαψομαλλιά.  Είναι σαν τον ελέφαντα που στις απόκριες ντύνεται ζέβρα. Δεν το’ χεις ρε ξηρολούκουμε το εθνικό, άστο για κανέναν άλλον και τράβα παράγγειλε καμιά τετραπλή πίτσα να γεμίσεις το σακούλι σου.  Όταν το χνώτο κάποιου σκυλοβρωμάει σκορδίλα είναι δύσκολο να πείσει ότι έφαγε μόνο ροδοπέταλα.  Η είδηση είναι ότι οι μπουγατσόβιοι και οι άπλυτοι του «μαχόμενου» προλεταριάτου το παραδέχονται ότι ο λόγος τους μπαγιάτεψε και θέλει ρετούς.Καλή είναι και η πλάκα, όμως κάπου τα πράγματα σοβαρεύουν.  Οι μαφιόζοι αυτοί του αντεθνικού παρακράτους δεν επανεμφανίστηκαν από μόνοι τους.  Κάποιοι (αυτοί που τους προστάτευαν τόσα χρόνια) τους ξανάβγαλαν στο κλαρί ως λύση Νο. 6583.  Δεν ντρέπονται, γέρους ανθρώπους, δεν τους αφήνουν να πάρουν την συνταξούλα τους και να αράξουν στο καφενείο του σκατοχωριού τους;    
Επειδή ο γραπτός λόγος είναι το μαγαζί μου, δικαιούμαι να κάνω κάποιες παρατηρήσεις.  Ειδικά όταν το θέμα είναι τζογαδόρικο, οφείλω να αποκαλύψω ότι  κάποιοι παίζουν με φτιαχτά ζάρια.  Το πού πάνε οι ζαριές τους και ποιος πληρώνει την γκανιότα είναι δικό σας θέμα να το κατανοήσετε. «Οὐκ ἐμοῦ, ἀλλὰ τοῦ λόγου ἀκούσαντας ὁμολογεῖν σο­φόν ἐστιν ἓν πάντα εἶναι».  «Αφού ακούσετε όχι έμενα αλλά τον λόγο, είναι σοφό να συμφωνήσετε ότι όλα είναι ένα». (Μέγας Ηράκλειτος).


Το περίεργο είναι ότι αυτοί οι «αντάρτες» και «επαναστάτες», που καθοδηγούνται από τις μυστικές υπηρεσίες αυτών που δήθεν πολεμούν, δεν μιλάνε πουθενά για ΚΡΕΜΑΛΕΣ.  Ο θάνατος στον οποίο αναφέρονται τόσο εντυπωσιακά στην αρχή είναι απ’ ό,τι φαίνεται ο «πολιτικός» θάνατος (παρακάτω το λένε ξεκάθαρα: «εκδίωξη του πολιτικού προσωπικού-όλων».  Εκδίωξη απ’ ό,τι ξέρω σημαίνει διώξιμο, όχι εκτέλεση). 
Η τιμωρία παραμένει αόριστη, όπως και ο εχθρός.  Πώς αλήθεια σκέφτονται να τιμωρήσουν τους προδότες δεν μας αποκάλυψε ο δούλος του Χριστού.  Μάλλον θα τους αφήσουν να φύγουν για να πάνε να ξεκοκαλίσουν τα κλεμμένα στο εξωτερικό, γιατί έτσι λέει σε κάποιο άλλο σημείο η προκήρυξη: «καλύτερα να ετοιμάζετε την ντροπιαστική φυγή σας»  (πόσο ντροπιαστική θα είναι αυτή η φυγή γι αυτούς που άρπαξαν δισεκατομμύρια και τα έχουν αφάγωτα έξω, έχω τις αμφιβολίες μου).Κατά τα άλλα το παιχνιδάκι που κλήθηκε να παίξει ο άγιος Χριστόπουστος της 17Ν είναι φανερό: Αφού ο Σύριζα έκανε πίπα στους τοκογλύφους, αφού η Χρυσή Πορδή εξαερώθηκε και αφού τα κοπέλια του συγΚαμμένου σκόρπισαν στα 4 σημεία του βρωμορίζοντα, ήρθε ο ξερός να καπελώσει όλους τους ανένταχτους αντιμνημονιακούς.  Αυτό το κάθαρμα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διαδικασία υποδούλωσης της πατρίδας, ο ρουφιάνος της Μοσάντ και της CIA που λόγω ιδεολογικής ηλιθιότητας μπορεί να μην ξέρει ούτε και τώρα που μιλάμε για ποιον δουλεύει, έρχεται να μας πουλήσει ληγμένο πατριωτισμό. 


Το κείμενό του στα σημεία που δεν είναι λογοκλεμμένο βρωμάει παγκοσμιοποίηση και ρουφιανίλα:  «Αιγαιακών υδρογονανθράκων» λές και το Αιγαίο είναι ανεξάρτητο κράτος (ξέρει κάτι ο καραμπογιάς από αυτό που σχεδιάζεται ή άλλος την έγραψε την τσόντα;).  «Η επίθεση δεν αποτελεί στοχευμένη ενέργεια κατά του Ελληνισμού» εδώ παριστάνει τον Κινέζο ο ξερόλας που πέντε χρόνια τώρα εμάς κατασπαράζουν και γαμάνε οι «αγορές», όχι τον Πορτογάλο και τον Ισπανό.
Οι ψεκασμοί του ΝΑΤΟ είναι «ανερμάτιστες θεωρίες συνωμοσίας» για τον μαλάκα της ορθάνοιχτης φυλακής. Στην ίδια μοίρα με τις αρχιδιές του Ψώρρα και τα παπαριλίκια των Ελ βάζει και τα ψυχότροπα που μας ρίχνουν τα αφεντικά του.  Τι να πει κανείς εκτός από ένα: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΞΗΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΟΥ. 
Το μαϊμουδάκι που έβγαλε από το καπέλο ο μάγος της Νέας Τάξης έχει αποστολή να μολύνει και να κηλιδώσει τον πατριωτικό αντιμνημονιακό χώρο με το στίγμα της τρομοκρατίας, ό,τι αντίστοιχα έκανε η Χρυσή Κλανιά με την ρετσινιά του ναζισμού.  Την προσφορά των «αναρχοαριστερών» πρακτόρων στον λαό και στην προσπάθειά του να απελευθερωθεί την είδαμε στον εμπρησμό της Μαρφίν.  Κάτι μου λέει ότι θα δούμε και συνέχεια όσο σφίγγουν τα πράγματα.Από εδώ και εμπρός, όποιος είναι εναντίον των μνημονίων και της υποδούλωσης και μιλάει για ανήλεη τιμωρία των δοσίλογων θα θεωρείται κολλητός του χριστιανοκομμουνιστή απατεώνα με το κόκκινο φούτερ και θα πηγαίνει φυλακή.  Αυτός είναι ο στόχος.  Το έχω ξαναπεί ότι οι αριστεροί είναι οι σιχαμερότεροι ρουφιάνοι από καταβολής ρουφιανιάς.  Το λέει και η ιστορία.  Δεν ρουφιανεύουν μόνο τους δεξιούς και τους ουδέτερους αλλά ακόμα και τα συντρόφια τους που τρώνε, πίνουν και γαμιώνται μαζί.
Βάλτε κάτω το έργο της 17Ν και θα καταλάβετε. Ποιους σκότωσε, γιατί τους σκότωσε και ποιος βγήκε ωφελημένος από τους φόνους της.  Στα σίγουρα και χωρίς να τους ενοχλεί κανένας εκτέλεσαν διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον του έθνους και των ατομικών ελευθεριών.  Μόλις το σκηνικό έδεσε και ο βρωμο-Σημίτης υποδούλωσε τη χώρα, τους τσίμπησαν για πλάκα.  Κοιμηθήκαμε ξεφτιλο-δημοκρατία και ξυπνήσαμε αστυνομικό κράτος.  Ολόκληρο παιχνίδι έγινε στις πλάτες του νεοελληνικού λαού.  Ίδιο με αυτό που γίνεται τώρα. Κάποια βλαχαδερά έδωσαν στους εξουσιαστές το δικαίωμα να προσλάβουν στρατιές μπάτσων για να μπορούν να εισπράττουν τώρα ανεμπόδιστα οι τοκογύφτοι τους παράνομους τόκους τους.   

Το μέλλον το περιγράφει ξεκάθαρα ο Χριστόγαμος: «Αντάρτικες ομάδες» και «συνεχή χτυπήματα».  Δεν μιλάει πουθενά για αφύπνιση των πολιτών αλλά για μόνο για προσωπική βεντέτα.  Η ελευθερία είναι έρμαιο στα χέρια τόσο του Σαμαρά όσο και των μπολσεβίκων δολοφόνων. Το μπουρδέλο που λέγεται Ιράκ είναι το ιδανικό μοντέλο γι αυτούς τους πούστηδες και τα κρυφά αφεντικά τους.  Οι αιώνιοι πορνοβοσκοί θα δώσουν όπλα και λεφτά στον ζαβό για να συνεχίσει το καταστροφικό πρακτορικό του έργο που είχε αφήσει στη μέση.  Την Ελλάδα του χάους και της παρακμής φαντασιώνεται ο σκατάς και οι επίγονοί του, την ίδια που υπαγόρευε πάντα ο γνωστός εντολέας.Καμιά εμπιστοσύνη δεν έχω σε παπαδοπαίδια.  Ο φασισμός του χριστιανισμού είναι ένα με το πετσί τους και δεν αποβάλλεται ακόμα και σατανιστές να γίνουν.  Ο υπηρέτης του Γιαβέ που τους μεγάλωσε, έσταξε σκατά στο μυαλό τους όσο ήταν παιδιά κι αυτό δεν διορθώνεται.  Είναι στάχτη, καμένοι, καρβουνιασμένοι.  Ένας χριστιανός μόνο κομμουνιστής μπορεί να γίνει όταν αλλαξοπιστήσει,  κι ένας κομμουνιστής μόνο χριστιανός. Κομμουνισμός και χριστιανισμός είναι δύο παράλληλες ιδεολογίες. Συγκοινωνούντα πτυελοδοχεία.  Δύο αδελφά κουραδοδόγματα που δεν προήλθαν κατά τύχη από την ίδια σκατόφαρα. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Και οι δύο αυτές μουνοπανίστικες ιδεολογίες μισούν βαθύτατα οτιδήποτε ελληνικό.  Μισούν την Ελλάδα, μισούν το φώς της, μισούν την ανεμελιά και την ελευθερία της. Απεχθάνονται την χαρά, τρέμουν το γέλιο, φθονούν τους ανθρώπους, σιχαίνονται την ίδια την ζωή.  Είναι τετριμμένη διαπίστωση ότι οι ζηλωτές που ακολουθούν τα δόγματα του Μάρξ και του Σαούλ είναι μίζερα, μοχθηρά και σκατόψυχα ζόμπι ταγμένα στην υπηρεσία των ερπετών. Ακόμα και ο κατάμαυρος Αφρικανός μουσουλμάνος έχει μια πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να αισθανθεί Έλληνας.  Οι κομμουνιστές και οι χριστιανοί ούτε μισή.  Όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί δεν θέλουν.  Ο ιουδαίος μέσα τους είναι τόσο φανατικός που δεν ανέχεται τον Έλληνα ούτε ως ιδέα.  Ποτέ δεν θα γίνουν Έλληνες αυτοί οι μαχαιροβγάλτες του αβραμικού ιερατείου.  Υποκρίνονται, ψεύδονται και λασπολογούν, όπως η φύτρα που τους γέννησε.  Και πάντα θα συνωμοτούν, θα μηχανορραφούν και θα προδίδουν.  Δεν αποτελούν καν ανθρώπινα όντα. Μπάσταρδες σαύρες είναι που μαγαρίζουν το έδαφος με την κοιλιά, ερπετοειδή διαλογής για χαμαλοδουλειές.Ο βρυκόλακας της 17Ν ανασύρθηκε από τον εξοχικό τάφο του για να παίξει στην επιθεώρηση που βρίσκεται εν εξελίξει.  Φαντάρος έπαιρνα λιγότερη άδεια απ’ όση παίρνουν αυτοί οι καταδικασμένοι δολοφόνοι.  Βάζω στοίχημα ότι αν ήμουν φυλακή για απλήρωτες κλήσεις παρκαρίσματος θα ήμουν ο μόνος φυλακισμένος της χώρας στον οποίο δεν θα έδιναν ποτέ άδεια.   Όλοι οι άλλοι, τρομοκράτες, εκβιαστές, παιδεραστές, ληστές, πρεζέμποροι, φονιάδες θα μπαινόβγαιναν σαν στη γκαρσονιέρα τους.  Μετρό θυμίζουν οι φυλακές: όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει. 

Σκέτη καρναβαλική καούκα είναι εκείνο το απαράδεκτο μαλλί.  Χάθηκε λίγο ζελεδάκι, την γκαντεμιά μου μέσα γαμώ. Σαν παιδί με σύνδρομο Ντάουν είναι ο σύντροφος Χριστόδουλος (άσε που κάτι άσχημο μου θυμίζει αυτό το όνομα).  Σκέψου να είσαι αναρχοκομμουνιστής και να σε λένε Χριστόδουλο.  Κόλαση. 
Οι προσδοκίες είναι μεγάλο λούκι. Κρυφό όνειρο του κάθε επαρχιώτη παπά είναι να γίνει ο γιός του Πατριάρχης (ή στη χειρότερη αρχιμανδρίτης).  Και δώσ’ του κατήχηση και λειτουργική στα ζαγάρια.  Μάθετε ρε τούβλα τα απολυτίκια και τα μουγκανητά του Σαβαώθ.  Και κόντρα να πηγαίνουν τα πιστεύω και τα πατερημών, όλα σε ξερό γήπεδο. Παράδεισος θα φάνηκε στους τότε νεαρούς ο τρομοκρατικός κομμουνισμός και η πρακτορική παρανομία.  Από τα λιβάνια,  τα κεριά και τις αμαρτίες, στο κλέβω, σκοτώνω και δεν πληρώνω.  Από το χαλίκι της αλάνας στο γκαζόν του Μπερναμπέου. Χλιδές και δόξες.  


Α ρε σκατίγερε Παπαπουστέου με τα ωραία σου χρόνια.  Γκόμενες, ουίσκια, γλέντια και όλα πληρωμένα από τους φορολογούμενους μαλάκες. Να ‘ταν τα νιάτα δυό φορές κι η πούτσα ένα μέτρο.  Ποιος δεξιός δεν πουλάει την φυλλάδα του, ντουφεκίστε τον.  Φάτε και κανά μπατσάκο και κανά υπάλληλο της γνωστής πρεσβείας, έτσι για ξεκάρφωμα.  Ποιος διοικούσε τότε την ΚΥΠ;  Ο κλείνω τα μάτια.


Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάπα. Το ερώτημα που πλανάται τώρα είναι ποιόν θα σκοτώσει ο Ξηρός και η συμμορία του.  Μέγα στοίχημα. Αυτοί που τον έβγαλαν έξω, δεν τον έβγαλαν για να ξημεροβραδιάζεται στα κομμωτήρια.  Αν ήταν να μαντέψω θα έλεγα κανά πρωτοκλασάτο χρυσαυγίτη τον έχουν διατάξει να φάει, τον Κασίδα ας πούμε που είναι και κάπως συμπαθής στην χουντόκαβλη πλέμπα μπας και καταφέρουν να στήσουν τον εμφύλιο που ονειρεύονται.  Αν (κατά διαβολική σύμπτωση) βγάλουν τον Μιχαλοβλάχο από την φυλακή, ο στόχος έχει βρεθεί.  
Εναλλακτικά και στο μινιμαλιστικό σενάριο, το πληρωμένο ερυθρό πιστόλι θα προσπαθήσει να ξεπαστρέψει δεξιό πολιτικάντη ή τροϊκανό υπάλληλο (γι αυτό δεν πάει στο ΤΑΙΠΕΔ κανένας) για να σφίξουν κι άλλο οι περιορισμοί στην δημόσια έκφραση αντιμνημονιακών απόψεων, εκτός εάν είναι τόσο μούφας ο μελαχρινός μεσήλιξ και αποφασίσει τελικά να δολοφονήσει τίποτα σουβλάκια.
Για να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στο καθεστώς και στις συνθήκες που ζούμε απαιτείται ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών να μετακινηθεί προς μια πιο δημοκρατική και ταυτόχρονα λιγότερο εγωκεντρική νοοτροπία. Αν αντί γι αυτό γυρνάμε στο πρόσφατο άθλιο παρελθόν του πολιτικού και θρησκευτικού σκοταδισμού, το μόνο που έρχεται είναι οργανωμένη διχόνοια και περισσότερη και πιο βίαιη καταστολή. 


Η χώρα είναι για τα μπάζα. Ο λαός της είναι για τα σκουπίδια.  Αγράμματος, ανήθικος και τρομοκρατημένος στην πλειοψηφία του.  Κάθε άλλο παρά αυτό που απαιτούν οι στιγμές.  Θέλει πολλή δουλειά ακόμα για να χωνέψει αυτό που του συμβαίνει και να αντιδράσει.  Οι υποψήφιοι «σωτήρες» του είναι όλοι για το σανίδι.   Ακόμα ένας καραγκιόζης προστέθηκε στο τσίρκο του γκρέκου μασκαρά που χρηματοδοτεί η μασονία.  Η τρομοκρατία -κρατική και παρακρατική- είναι πλήρως ελεγχόμενη από τις μυστικές υπηρεσίες και η απελευθέρωση αιώνες μακριά.  Αντίθετα, ο χριστιανοκομμουνιστικός ολοκληρωτισμός και η ανήλεη σφαγή είναι πολύ κοντά. 

Η ζούγκλα παραμονεύει στις παρυφές της οικονομικής ψευτοκρίσης. Κανείς δεν κινδυνεύει από λιοντάρια και τίγρεις.
 Το πρόβλημα είναι οι λυσσασμένες μαϊμούδες.18 σχόλια:

 1. απολαυστικος !!
  μονο που φιλε η χα δεν εξαυλωθηκε
  βαραει 20%!! δεν το μαθες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τραιανού:
   Αν γνωρίζει κάποιος το παιχνίδι, το οποίο έπαιξαν με τους χαφιέδες του ΚΚΕ, θα καταλάβει και τι παιχνίδι παίζεται σήμερα με τον Μιχαλολιάκο και τους άλλους. Το ΚΚΕ το έβγαλαν τότε στην "παρανομία", όχι επειδή ήταν ισχυρό και το φοβούνταν —όπως νομίζουν κάποιοι—, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο ...Επειδή ήταν αδύναμο και δεν τους εξυπηρετούσε ...Το έβγαλαν στην "παρανομία" απλά και μόνον, για να μην υπάρχει μέθοδος "μέτρησής" του. Για να το παρουσιάζουν όπως ήθελαν, όποτε τους βόλευε ...Για να το παρουσιάζουν σαν απειλή για τη δημοκρατία και να βγαίνουν οι ατιμώρητοι δωσίλογοι σαν κομμουνιστοφάγοι και να παριστάνουν τους δημοκράτες ...Για να παρουσιάζουν στη διεθνή κοινότητα τους Έλληνες σαν "κομμουνιστές", που με την ακραία ιδεολογία τους απειλούσαν την ασφάλεια της Δύσης.

   Το ίδιο παιχνίδι επιχειρούν και σήμερα με τη Χρυσή Αυγή. Προκειμένου να εκβιάζουν την Ελλάδα, μέχρι να τη λεηλατήσουν πλήρως, πρέπει να την εμφανίσουν σαν "κρυπτοφασιστική". Προκειμένου να την απειλούν με εισβολές και εμφυλίους, πρέπει να εμφανίσουν τον λαό της σαν φασίστα. Σε μια εποχή που η Γαλλία έχει 24% ακροδεξιούς, η νόμιμη Χρυσή Αυγή με το 6% δεν τους βολεύει ...Δεν τους βολεύει με ένα ποσοστό, το οποίο είναι το ένα τρίτο του ποσοστού της "αγνής" Γαλλίας ή της "άμωμης" Φιλανδίας. Βγάζοντάς την στην παρανομία, έχουν ένα πεδίο προπαγάνδας ορθάνοιχτο. Δεν θα μετριέται το ποσοστό της, γιατί δεν θα συμμετέχει στις εκλογές. Ό,τι θέλει θα λέει ο καθένας και τα "παπαγαλάκια" αυτά θα τα αναπαράγουν. Από τη στιγμή που έγινε η αρχή της συκοφαντίας της Ελλάδας με νόμιμη τη Χρυσή Αυγή, αντιλαμβανόμαστε τι μπορεί να ακολουθήσει στον καιρό της "παρανομίας" της.
   Σε λίγο καιρό θα πουν ότι η "παράνομη" Χρυσή Αυγή έχει πάνω από 50% του εκλογικού σώματος και κανένας δεν θα μπορεί να τους διαψεύσει, γιατί δεν θα υπάρχουν τα αντικειμενικά εκείνα στοιχεία, τα οποία απαιτούνται για μια τέτοια διάψευση ...Ό,τι "πιάσει" ...Ό,τι θα "μετράνε" για τους Ευρωπαίους, θα βάζουν κάτι παραπάνω στους Έλληνες ...που είναι περισσότερο "φασίστες". Πάντα οι Έλληνες θα είναι οι πιο "φασίστες" της Ευρώπης ...Αυτοί, οι οποίοι "ανησυχούν" τους "ενάρετους" Ευρωπαίους ...Αυτοί, οι οποίοι "τρομάζουν" μέχρι και την οικογένεια Λεπέν. Κάποιοι θα το αναπαράγουν και πολλοί περισσότεροι θα το πιστεύουν.

   Διαγραφή
 2. http://redskywarning.blogspot.gr/2014/01/blog-post_26.html

  Κύμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εισαι πολυ καλος για να εισαι αληθινος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό μου λένε κι οι περισσότερες γκόμενες και μετά πάνε και τα φτιάχνουν με τον πρώτο μαλάκα που θα βρεθεί μπροστά τους...

   Διαγραφή
  2. μάλλον δεν έχεις νιάτα 2 φορές καί ανδρικό μόριο 1μέτρο

   Διαγραφή
 4. Νομίζω ότι κάνεις λάθος στη μαντεψιά σου, γιά το ποιόν θα σκοτώση ενδεχομένως ο Ερυθρός Ξηρός με ΠΟΠ.

  Ίσως κάποιοι της ντόπιας κουρελο-ελίτ, τώρα που κατανόησαν ότι οι δανειστές έχουν σκοπό να τους στείλουν όλους στο πτωχοκομείο, αυτονομούνται και χαλάνε πολύ τη σούπα.
  Ίσως να χρειάζεται ένα πολύ καλό "κίνητρο" γιά να τους κρατήσουν προσηλωμένους στον αρχικό στόχο.

  Ίσως, δεν ξέρω....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το περίεργο είναι πως οι φερόμενες ως αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι τόσες πολλές που αν μαζεύονταν ποτέ, θα ωχριούσαν οι ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΚΚΕΔΕΣ.

  Ανάθεμά σε γαμημένη διαίρεση. !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και οι μνημονιακές άλλες τόσες είναι σε αριθμό, αλλά το € και το όραμα της Ευρωπεἰ'κής Ολοκλήρωσης,τσιμεντάρει μεγάλα κομμάτια €λιγούρηδων κάτω από την αιγίδα ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΡΗΜΑΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
   Χαρτζιλίκοcoν Ὂcιε Τριccέ, καί ἐλέηcον Ἀγία Μέρκελ

   Διαγραφή
 6. http://www.youtube.com/watch?v=HueaWkUk2zc

  Κοίτα το μουνόσκυλο τον Χρυσοχοϊδη που με πρόσχημα την ΧΑ παριστάνει τον νηφάλιο δημοκράτη και τον αγρότη που διαμαρτύρεται του λέει ότι "χρυσαυγιτίζει".Μην τολμήσεις να υψώσεις φωνή στις ομιλούσες κουράδες, αμέσως πιπιλάνε την καραμέλα του Ναζισμού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩ

  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ

  ΟΧΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ

  ΟΧΙ ΣΕ ΡΩΣΙΑ

  ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

  ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ

  ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ 24ΩΡΗ ΦΥΛΑΞΗ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό ρε μεγάλε, ούτε η Κίνα δεν μπορεί να το κάνει σήμερα,που είναι και 2 δίς....Εκτός αν περιμένεις να φυλάει τα σύνορα η Τέτα από τη Ν.Σμύρνη, και να γράφει στο τουήτ......"Περάσανε κάτι μουσουλμάνοι από το ποτάμι, και ο ένας όταν πήγα να δώ κοίταξε τα βυζγιά μου........Έννοιωσα τόση οργή, αλλά και τόσο γυναίκα,τι να κάνω να του κάτσω;;;;".....ΗΜΑΡΤΟΝ κάπου ρε μεγάλε,αυτό το Λιακοπουλικό "Ζουν ανάμεσά μας", μάλλον αυτοεκπληρούμενη προφητεία ήταν, παρά διαφημιστικό τρύκ

   Διαγραφή
 8. ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ... Τελικά οι αμέτρητες ώρες στην ξαπλώστρα, του σαλονιου είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και ανθυγιεινό αθλημα ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. αντε ρε συ ποτε θα γραψεις κανα επικαιρο αρθρο,της ποτανας γινεται απο πανω μας,περιμενουμε την αποψη σου..ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Τι θα γίνει θα γράψεις τίποτα; Έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε τις μ@λ@κίες του Τραϊανού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Τελειώστε τους ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΣ και ΑΝΟΗΤΟΥΣ τύπου Τραϊανού και ψευδο-μνημονιακούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή