Κακοτυχίας Εγκώμιον (Όποιος μέρα περπατεί, Οβραίο και παπά πατεί)



25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9014

Το τραπέζι είναι μια πούστικη εφεύρεση.  Όποιος νομίζει ότι φτιάχτηκε για να τρώμε κάνει λάθος. Μάλλον για να μας τρώνε έγινε αφού οι περισσότεροι πλέον κολατσίζουμε στα όρθια. Χρησιμεύει για συνωμοσία, για εκβιασμό, για ληστεία, για πουστιά, για τζόγο. Από πολλές απόψεις καλύτερα να μην είχε ανακαλυφθεί ποτέ αυτό το τετράποδο έπιπλο της συμφοράς. 





Στο περίφημο «τραπέζι των διαπραγματεύσεων» που ακούμε συνέχεια στις ειδήσεις μόνο φαγητό δεν σερβίρεται. Είναι ένα παρτουζοτράπεζο. Το γαμήσι που πέφτει εκεί δεν έχει όριο. Ρωτήστε τον ΓΑΠ, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, όλες αυτές τις πολιτικές πουτσοκροκέτες, αυτούς τους σπερματοκαλαφατισμένους εθνοξεκωλιάρηδες να σας πουν για τα γλέντια τους στις Βρυξέλλες. Ακόμα και τα σκαμπονάκια εκειπέρα έχουν κάτι ψωλές ένα μέτρο μήκος.




Για να μην μιλήσουμε για το ιουδαϊκό τραπέζι, την περίφημη τράπεζα. Οι εργασίες που λαμβάνουν χώρα εκεί περιλαμβάνουν μόνο σφαγές και κανιβαλισμούς. Οι λαοί που γνώρισαν στο πετσί τους την φιλανθρωπία των διεθνών τοκογλύφων έχουν πολλά να διηγηθούν αλλά το στόμα τους είναι πάντα χωμένο στο βρώμικο χώμα.  Τάφοι επί τάφων και εκατομμύρια πεταμένα κρανία πνίγουν τις σκοτεινές χωματερές των προκατασκευασμένων ιδεολογημάτων.




Επειδή κάτι έπρεπε να απορροφήσει την αγανάκτηση των goim πληβείων και να τους οδηγήσει σε λάθος συμπέρασμα ως προς την πηγή της μιζέριας τους (αλλά και ταυτόχρονα να αποσοβήσει οποιαδήποτε κίνηση εναντίον των δυναστών τους), μια μεγάλη εφεύρεση μπήκε σφήνα.  Μια αφηρημένη έννοια από τον χώρο του ποιητικού σαβουροσύμπαντος ντύθηκε σάρκα και οστά όπως στην κατάρα της μούμιας και ανέλαβε την επικίνδυνη αποστολή.




Αυτό που μισούν όλοι έχει πολλά ονόματα, όλα γυναικεία: Χασούρα, κακοδαιμονία, γκίνια, γκαντεμιά, γρουσουζιά, κακοτυχία.  Είναι μια τρομερή αρχαία θεά την οποία όλοι φοβούνται και προσπαθούν να αποφύγουν.  Μοιραία όμως όλοι πάνω της πέφτουν και προσπαθούν να την εξευμενίσουν με διάφορους τρόπους.  Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Πιο παλιά είχα επιληφθεί του θέματος (βλέπε "Περί χασούρας") και μάλλον τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε.  Ο θρυλικός κουβάς της απάτης ζει και ρουφάει όλο το χρήμα.  Το δεύτερο πιο σίγουρο πράγμα μετά τον θάνατο είναι η χασούρα. 






Ως δυτικοτραφείς ηλίθιοι είθισται να αποδίδουμε τα αποτελέσματα σε αίτια μόνο που βαριόμαστε να παρακολουθήσουμε την πορεία από το ένα στο άλλο και να βγάλουμε τα απαραίτητα λογικά συμπεράσματα τα οποία πιθανόν να μας έσωζαν σε κάποιες περιπτώσεις. 





Αντί γι αυτό, είμαστε επιρρεπείς σε ανεπίτρεπτες εξισώσεις μεταφυσικής (ανατολικής) προέλευσης και αποδίδουμε τις τυχόν συνέπειες στην «κακιά ώρα», στην «άσχημη στιγμή», στην οικονομική κρίση, στον γκαντέμη της γειτονιάς ή στην μαύρη πουτσόγατα που είδαμε το πρωί.





Κλασσικό παράδειγμα αποτελεί η σύγχρονη Νεοελληνίδα, η νταλκαδιασμένη σεκλέτω χασόλα, η πιο γκαντέμω (κατά την ηλίθια γνώμη της) από όλες τις Ευρωπαίες.  Δεν μαθαίνει, δεν ρισκάρει, δεν προσαρμόζεται. Είναι να απορεί κανείς πως επιβιώνει αυτό το απολίθωμα της γυναικείας εξέλιξης.  Η γκρίνια της υπό την μορφή κλαψόμουνης διατύπωσης συνοψίζεται σε τρία τσιτάτα:

1. Δεν υπάρχουν άντρες
2. Δεν υπάρχει μια σωστή δουλειά
3. Δεν υπάρχει μια σωστή δίαιτα.


Και άντρες υπάρχουν, και δουλειές υπάρχουν, και δίαιτες υπάρχουν.  Όλες οι άξεστες Αλβανο-βουλγαρο-ρουμανο-ρωσο-ουκρανο-μολδοβλάχες βρήκαν από έναν Έλληνα και παντρεύτηκαν. Όλα τα ευρωασιατικά μουσκαροειδή πολυμεταχειρισμένα γύναια φόρεσαν κατάλευκα νυφικά ασχέτως των εκατομμυρίων χιλιομέτρων που είχαν κάνει στους πανπαρτουζιακούς αγώνες βρωμερής τουρκομογγολικής πούτσας.


Από τον λούλη της γειτονιάς έως τον Λούλη με τα πίτουρα όλες οι βρωμόχνωτες πειναλέες σαύρες της Σκυθίας πήραν τα κλειδιά στα πορτοφόλια και στα χρηματοκιβώτια των απογόνων του Αλκιβιάδη και του Παυσανία. Κι αυτό γιατί ο Έλληνας άντρας είναι ένας μεγάλος μαμόθρεφτος μουνοπειναλέος πέφτουλας ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ.  Αρκεί ένα χαμόγελο, λίγο μπούτι, μισό χάδι και ένα διφορούμενο κοπλιμέντο σε σπαστά γκιαουρογκρήκ  για να γίνει χαλάκι της εξώπορτας. Πατάκι για να καθαρίζουν τις μόνιμα λερωμένες από σκατά γόβες τους οι καραβοτσακισμένες παρταόλες του πρώην σιδηρού παραπετάσματος.





Ακόμα και κάτι εξηντάχρονες φακλανόγριες μπαζολο-ναυάγια του υπαρκτού κομμουνισμού, λαθρομετανάστριες της βαλκανικής γυφτομιζέριας οι οποίες πουθενά στο σύμπαν δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, την πέτυχαν στην αθάνατη Ελλάδα.  Ατσίγαρες ψωμόλυσσες από το πουθενά, βρέθηκαν με ολόκληρα σπίτια μέσα σε μια πενταετία αφού «περιποιήθηκαν» ταλαίπωρους άκληρους γεράκους και γριούλες. Πολλές φορές ίσως τους έστειλαν τους καψερούς και πριν την ώρα τους για να οικειοποιηθούν την περιουσία τους αφού το νεοβυζαντινό κουρελο-βιζιτάδικο που παριστάνει το κράτος είναι ανύπαρκτο στον τομέα της περίθαλψης αλλά και της πρόληψης εγκλημάτων κατά της ζωής.  Από μια άποψη καλύτερα έτσι γιατί τα σπίτια αυτά μάλλον θα κατέληγαν στην γαμημένη Εκκλησία και θα την ενίσχυαν στην βδελυρή εκστρατεία της εναντίον του έθνους. 





Μαλακισμένες Νεο-ελεεινίδες, άμπαλες τζογαδόρισσες του κώλου! Σας άρπαξαν τους άντρες, σας βούτηξαν τις δουλειές, σας τα πήραν όλα σε μια νύχτα ρε σούργελα!  Μην διαβάζετε ιστορία, μην ασχολείστε με το παρελθόν, μη διδάσκεστε από τις τραγικές εμπειρίες των γιαγιάδων σας, προπάντων μην αντιδράτε.  Καθίστε και περιμένετε πανηλίθιες μαλακισμένες πορδόλες και κλάψτε τη γαμημένη μοίρα σας. Καπνίστε κανένα πακέτο ακόμα από τον ιουδαϊκών συμφερόντων καρκίνο, πιείτε και κανά ουίσκι και αναρωτηθείτε γιατί βρίσκεστε στο ράφι με τα αζήτητα… Αναρωτηθείτε γιατί ο χοντρόκωλός σας σέρνεται στο έδαφος… Αναρωτηθείτε γιατί κανείς πέρα από το ευνουχισμένο σκατοσκυλί σας δεν θέλει πια να σας βλέπει.   






Η αλήθεια είναι ότι τα σκατά που έχετε στο μυαλό σας δεν τα δημιουργήσατε εσείς. Σας τα τοποθέτησαν εκεί οι ρουφιάνοι των εθνών.  Αυτό πρέπει να το καταλάβετε κάποια στιγμή αν θέλετε να δείτε χαρά στα σκέλια σας πέρα από τα τσιμπούκια και τα πλακωτά του σαββατόβραδου… Σπάστε τις τηλεοράσεις αν θέλετε να ζήσετε λίγο αλλιώς αυτοκτονήστε τώρα και θαφτείτε μαζί με αυτές.




Προσωπικά με χαλάει το γεγονός ότι δεν νικηθήκαμε από ορδές βαρβάρων, ούτε από εσωγήινους, ούτε από Τιτάνες και Κύκλωπες, αλλά από μια συμμορία ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ γαμψομύτηδων βρωμιαρέων με λιγδιασμένα πτυχία ψυχολογίας.  Χάσαμε από κρέμες νυκτός, ποτά στην Μύκονο, πίτσες και δίλιτρες νεκροφόρες με κλιματισμό.




Είναι πιστεύω φανερό ότι η κοινωνική αποκατάσταση των άχρηστων, ανήθικων και απάτριδων ξεφτιλο-αιδοίων δεν εμπίπτει στα ενδιαφέροντά μου. Αυτό που με απασχολεί είναι ο αντίκτυπος που έχει στο έθνος η τηλεκατευθυνόμενη ποταπή συμπεριφορά τους.  Αν αξίζουν κάτι αυτές οι χεσόλες είναι ακριβώς αυτό το πολυπολιτισμικό τραίνο που έρχεται να τις λιώσει, αν και σαν κατσαρίδες που είναι, κάποιες –δυστυχώς- θα γλυτώσουν.



Άλλο είναι εκείνο που με στενοχωρεί. Δεν χρειάζεται να περιγράψω εδώ τον θαυμασμό που τρέφω στις πραγματικές Ελληνίδες οι οποίες επιμένουν κόντρα σε όλο το συφιλιδικό οχετό λάσπης των ΜΜΕ να παντρεύονται πραγματικούς Έλληνες και να μεγαλώνουν τα παιδιά τους κατά το ελληνότροπο. Κόντρα στα βρισίδια που τρώνε από τους πληρωμένους ανθέλληνες δημοσιοκάφρους και πουτσοδιανοούμενους, κόντρα στην κυβέρνηση των δοσίλογων ιουδαιοφρόνων ψυχάκηδων, κόντρα στο αλλαξοκωλιασμένο αργυρώνητο παπαδαριό, κόντρα στην ληστεία του εισοδήματός τους από τους διεθνείς τοκογλύφους.  Νιώθω θλίψη για την διάψευση που αυτές οι σύγχρονες ηρωίδες θα ζήσουν σε μερικά χρόνια από σήμερα.



Για όλες τις άλλες, τις ανεγκέφαλες τσούλες της βλαχο-γκλαμουριάς, αδιαφορώ.  Όταν τις βασανίσουν, τις βιάσουν και τις σκοτώσουν οι λαθρομετανάστες, χάρη θα μας κάνουν.  Aυτές οι ανασφαλείς νάνες, αυτές οι ψυχοβαρεμένες εκδόσεις της κουτοπόνηρης αγάμητης δούλας που έπλασε ο χριστιανισμός, αυτές οι κολοβές οχιές που προσπαθούν να δαγκώσουν τους λίγους Έλληνες που έχουν απομείνει, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να τύχει σε ένα καταρρέον έθνος.




Ακόμα και γι αυτές που παντρεύτηκαν μισώντας και καταστρέφοντας τους άντρες τους και που μεγαλώνουν τα μουνοβλαστάρια τους ως σκουπιδοκέφαλους καταναλωτές της ιουδαϊκής κινηματογραφικής προπαγάνδας, δεν έχω κανέναν οίκτο. 





 Μανάδες βουτυροκεφτέδων, μανάδες πρεζάκηδων, μανάδες κουκουλοφόρων, μανάδες εθισμένων τζογαδόρων και αλκοολικών, μανάδες αδερφοπουσταράδων, θα πεθάνετε όλες με την πίκρα στο στόμα! Η γκίνια θα σας μαστιγώνει ώσπου να ψοφήσετε. Όσο πιο αργά, τόσο πιο βασανιστικά. Πιστέψτε με, όπου και να στρίβετε θα πέφτετε πάνω στην γκαντεμιά.




Μεταξύ άλλων έχω την δυστυχία (αλλά και την ευτυχία) να κατοικώ απέναντι σε σχολείο. Η ψυχή μου αγαλλιά ειδικά όταν χτυπάει το κουδούνι του σχολάσματος. Αφενός γιατί τα υστερικά, μονόχνωτα, ζαβόμπαλα νηπιομπάσταρδα με ειδικές ανάγκες θα πάνε επιτέλους στα γαμώσπιτά τους.  Έτσι ώστε να μπορέσω να διαβάσω λίγο με μόνη υπόκρουση τον ήχο από τις κωλομπαρεμένες εξατμίσεις των τζούφιων γκαζοπισωγλέντηδων και των καψουρεμένων αλλά σεξουαλικά ανίκανων γυφτο-εραστών που διαλαλούν με μπουζουκο-ντεσιμπέλ τον γελοίο πόνο τους στους περιοίκους. Αφετέρου γιατί ακούγοντας μόνο βαρβαρικές αθλιοδιαλέκτους έξω από το παράθυρό μου από τα αναχωρούντα βαλκανοασιατικά σαυράκια, νιώθω καλύτερα που όλος αυτός ο συρφετός της αρνητικής φυλετικής ενέργειας απομακρύνεται έστω και πρόσκαιρα από το καταφύγιό μου.





Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία στις μέρες μας. Είμαστε σε εποχή ωρίμανσης χιλιετών σχεδίων και συνταρακτικών αλλαγών (προς το χειρότερο). Το φυλετικό πρόβλημα που βρίσκεται εν εξελίξει είναι τεράστιο.  Η βόμβα -γιατί περί βόμβας πρόκειται- θα σκάσει σίγουρα στα μούτρα μας το αργότερο σε οχτώ με δέκα χρόνια από σήμερα.  Θα αποκτήσουν άραγε όλοι αυτοί οι βάρβαροι και οι μειξο-Νεοέλληνες ελληνική συνείδηση ως αυριανοί ενήλικες; 





Κόντρα στις διαβεβαιώσεις των χυσοβαφτισμένων πολιτικάντηδων και των εμετοφάγων διανοουμένων, η δική μου απάντηση είναι ένα μεγαλοπρεπές και απόλυτο οκτωβριανό «ΟΧΙ».   

Οι λόγοι είναι οι εξής:
1. Γιατί δεν έχουν υποστήριξη από το σπίτι τους, (οι μεικτοί)
2. Γιατί δεν έχουν τα απαιτούμενα γονίδια, (οι υπόλοιποι)
3. Γιατί το διεθνές περιβάλλον δεν υποστηρίζει τον πατριωτισμό.
4. Γιατί η πατρίδα διοικείται από αλλόφυλους και προδότες.
5. Γιατί τα σχέδια που προορίζονται να εξυπηρετήσουν οι εισβολείς είναι άλλα.




Διαχρονικά η ένταξη ξένων σε μια δεδομένη κοινωνία όχι ως «μετοίκων» αλλά ως πολιτών με πλήρη δικαιώματα είχε πάντοτε ως αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή των αυτοχθόνων.  Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό των νεοφερμένων, τόσο πιο ταχεία, ολοσχερής και μη αναστρέψιμη η καταστροφή των αρχικών κατοίκων. Η συνταγή που ακολουθείται από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών είναι μία: Ο πλήρης αφελληνισμός του κράτους και η μετατροπή του από δεσμοφύλακα του έθνους σε δήμιό του.  Το βάναυσο χριστιανικό κράτος μετατρέπεται σε παγκοσμιοποιημένο προτεκτοράτο της Πανθρησκείας.  Τα θύματά του θα είναι οι αφυπνισμένοι Έλληνες που έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από τις αλυσίδες του Ιεχωβά και του ά-χριστου γιού του.





Γνωστός μου έλεγε πρόσφατα ότι η κορούλα του (8 ετών) γύρισε από το σχολείο έχοντας συγκεκριμένες πολιτικοφυλετικές απόψεις. Του είπε συγκεκριμένα το κοριτσάκι το εξής: «Μπαμπά εγώ μόλις μεγαλώσω δεν θα παντρευτώ Έλληνα γιατί τους σιχαίνομαι τους Έλληνες. Ή Αλβανό θα πάρω ή μαύρο». 
«Τι να κάνω;» μου λέει ο άνθρωπος (που είναι και δάσκαλος μάλιστα ο αρχίδας).
«Πνίξ’το τώρα».
«Σοβαρά μιλάς; Να πνίξω το παιδί μου;»
«Ή το παιδί σου θα πνίξεις ή την δασκάλα του. Τα παιδιά στην ηλικία της κόρης σου δεν μπορούν να κατανοήσουν θρησκευτικές, εθνικές ή φυλετικές διακρίσεις και μάλιστα να πάρουν θέση αφού το μυαλό τους δεν έχει τα δεδομένα για να επεξεργαστεί αυτές τις πληροφορίες. Τα αναρχοάπλυτα λόγια που σου είπε το παιδί είναι σίγουρα κάτι που άκουσε από ενήλικα τον οποίο σέβεται. Με ποιους ενήλικες πέρα από την δασκάλα και την μάνα του έρχεται σε επαφή; Κάνε την έρευνά σου και δράσε ανάλογα».



Αν η ελληνικότητα των στρεβλόδοξων Νεοελλήνων χριστιανών αμφισβητείται έντονα (λόγω του ότι η παράλογη πίστη τους τείνει να τοποθετεί τον Εβραίο Ιεχωβά και το γαμιομόσογό του πάνω από το έθνος), η αντίστοιχη «ελληνικότητα» των σαυροειδών της Ασίας δεν μπαίνει καν προς συζήτηση. Μην ξεχνάμε ότι είναι απόγονοι των τεράτων τα οποία ο Μέγας Αλέξανδρος ως γνήσιος γιός του Δία προσπάθησε να θάψει για πάντα στα έγκατα της γης.



Επί χρόνια διατυμπανίζεται από τα ΜΜΕ η γελοιότητα της μαγικής μετατροπής των σαυροειδών σε ανθρώπους, μόνο και μόνο επειδή θα μάθουν (κάποτε) να μιλούν Ελληνικά.  «Έλληνες είναι οι μετέχοντες στην ελληνική παιδεία» (sic).  Τώρα έδεσε η πουτσοκομπόστα. Η ελληνική παιδεία έφτασε να εξομοιώνεται με την φιλοσοφική λίθο των αλχημιστών.  Τα μουνοφερέφωνα του ανθελληνισμού υποστηρίζουν ότι το μαγικό της άγγιγμα μπορεί να μεταμορφώνει σε Χρυσό Γένος όλα τα μπασταρδοχυσίματα του εξωγήινου γενετικού σκουπιδαριού. 




Πρόκειται φυσικά για αισχρή βλασφημία και πλαστογραφία. Για διαβάστε εδώ τι πραγματικά λέει και τι ακριβώς εννοεί ο Μέγας Ισοκράτης κι αφήστε τους γαμόψυχους πράκτορες να παραμυθιάζουν τα υπόλοιπα ζώα.





Το ερώτημα είναι: Αν οι χριστιανοί καβλόδοξοι δεν κατάφεραν να γίνουν Έλληνες μέσα σε 2.000 χρόνια, θα τα καταφέρουν οι καρβουνιασμένοι ασιάτες του ξεφτιλισμένου ντελιβερά Μωχαμέτη και του ταβερνιάρη αρχιμάγειρα των πιλαφιών Αλλαχύσε;


…ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ! 



Όσο Έλληνες έγιναν οι ατσίγγανοι μπουρτζόγυφτοι μέσα σε 3.000 χρόνια άλλο τόσο και λιγότερο θα γίνουν οι κροκοδειλόσαυροι του Μαχμούτ. Τα πάκια, τα στραγάλια και τα αφγανά το μόνο που φέρνουν είναι αρρώστιες, μισαλλοδοξία, σύγκρουση, φανατισμό και νέο μεσαίωνα. Οι δουλέμποροι που τους κουβαλάνε εδώ ήδη έχουν διαλύσει την αγορά εργασίας, το σύστημα υγείας και κάθε αίσθημα ασφάλειας.





Το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό μας. Η Ευρώπη ολόκληρη ζέχνει από τα στίφη των άπλυτων ζώων που την έχουν κατακλύσει παράνομα. Η πουρή ήπειρος τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειάζεται ηγεσία. Τα βρωμογούρουνα τύπου Μπαρόζο είναι καλά μόνο για σκυλοτροφή. Οι ψευτο-πατριώτες και τα εθνοφρόκαλα τύπου Λεπέν είναι για πνίγουν ψωλές σε καμιά τσόντα. Μόνο οι Έλληνες μπορούν να παίξουν τον ρόλο του ηγέτη σε αυτές τις κρίσιμες ώρες. Κανείς άλλος. Μόνο ένας Έλληνας μπορεί να ηγηθεί σε αυτόν τον πόλεμο επιβίωσης του ανθρώπου. Γι αυτό είμαστε αποκλεισμένοι από παντού.







Δεν μας έχει γκινιάρει κανένας. Κανείς δεν μας γκαντέμιασε. Απλά το παιχνίδι είναι καραστημένο και τα ζάρια σάπια. Οι τοκογλύφοι της Ε.Ε. ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν με τα ψεύτικα λεφτά τους. Πόσους τόνους μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος που εξακολουθεί να δανείζει τους δέκα Έλληνες μεγαλοτοκογλύφους που έφαγαν όλο το χρήμα και ακριβώς την ίδια στιγμή να απαιτεί για τόκο τις ψυχές των κακομοίρηδων που μια ζωή πληρώνουν χωρίς να συμμετέχουν ποτέ στο πάρτι; Κανείς δεν είναι τόσο μαλάκας, εκτός από εμάς που δεν ξυπνάμε και δεν επαναστατούμε για να κρεμάσουμε όλους αυτούς που μας κλέβουν την πραγματική ζωή και μας δίνουν ως αντάλλαγμα το μάτριξ.



Για ποια «ελληνική παιδεία» μιλάμε άραγε; Για του κώλου τα 9ψωλα;  Γονίδιο είναι ο Ελληνισμός. Σπάνιο γονίδιο που επιζεί και αναπαράγεται ακόμα και όταν έχει απομείνει ελάχιστο.  Ακόμα και όταν το έχουν καταντήσει πορνίδιο. Η φτώχεια που έστειλαν εδώ οι μεγάλοι σκηνοθέτες των συμφορών, οι τοκομαζώχτρες που ρουφάνε το μεδούλι του Έλληνα από την εποχή των Περσικών Πολέμων είναι απλά το πρώτο βήμα. 



Στην Ιταλία ο καινούργιος μασόνος ψωλονεροχύτης των τοκογλύφων ο Ρέντσι που ανέλαβε χρέη πρωθυπουργού, έλαβε μια εισήγηση του δημάρχου Ρώμης. Ο δήμαρχος ζήτησε να ψηφιστεί ένας νόμος σύμφωνα με τον οποίο τα 900 ευρώ που η κυβέρνηση ξοδεύει μηνιαίως για σίτιση, στέγαση και ρουχισμό του κάθε λαθρόβιου που έχει μπει στην χώρα, να δίνονται πλέον σε όσους δεχτούν να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους από έναν γυφτοπαράνομο.  Έτσι οι πολίτες θα παίρνουν αυτοί το χρήμα αντί για τις εταιρείες των απατεώνων που ταΐζει το κράτος!!!  Διαβολική η κίνηση του Ιταλού ρουφιάνου.  Πετάει το μπαλάκι στους εξαθλιωμένους πολίτες.





Βρέθηκε επιτέλους η φόρμουλα ένταξης των λαθροβρωμιαρέων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.  Χαρά στα σκέλια τους οι πούστηδες, οι γριές και οι χοντρομπαζόλες!  Εκεί που δεν έπιαναν φράγκο στις οπές τους, θα παρτουζώνονται τώρα με τις σαύρες που θα ‘χουν σπιτώσει και θα τους πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι χάνοι.  Έ ρε λαθρο-γλέντια !  Όταν έρθει και στην Ελλάδα αυτή η πατέντα, τέσσερις-τέσσερις θα τους τακτοποιούν τους παράνομους μωχαμέτηδες οι ημεδαποί πιστοί του Μαμμωνά και της πούτσας.  Και εκείνο το λαθροκομμουνιστικό μισελληνικό γουρούνι ο Τσίπρας θα χαμογελά ηλίθια όπως το συνηθίζει.






Να’τη η αναπτυξη που μας είχε υποσχεθεί ο ψυχο-Σαμαράς.  Αλήθεια έλεγε ο γκίνιας.  Έρχεται, αλλά δεν έρχεται μόνη. Μαζί της σέρνονται προς τα ‘δω καμιά δεκαπενταριά εκατομμύρια ερπετόμορφοι.  Μόλις γίνει το μπαμ στην κεντρική Ασία να δείτε τι λεφούσι θα καταφτάσει. Θα σας βγάλουν από τα σπίτια σας και θα σας σφάξουν μαζί με τα παιδιά σας γιατί τότε θα είναι περισσότεροι. Μερικά δευτερόλεπτα πριν τον βίαιο και ατιμωτικό θάνατο ίσως καταλάβουν μερικοί τι ρόλο παίζουν οι «γέροντες» , οι «προφήτες» και όλοι αυτοί οι πουσταράδες που αναπαράγουν τις μαλακίες των διαταραγμένων εντόμων του εβραιοχριστιανισμού.





Επίκειται αμείλικτη σύγκρουση φυλών, θρησκειών, πολιτισμών. Δεν θα υπάρξει κανένα έλεος.  Ο πόλεμος που έχει ήδη ξεκινήσει –και το έχω ξαναπεί- είναι ανάμεσα σε είδη.  Γι αυτό και θα εξελιχθεί στον πιο εγκληματικό της (γνωστής) ιστορίας.  Η κατάσταση είναι δραματική, αλλά σε ποιον να αποταθείς;  Όλοι ζουν σε πλασματικούς κόσμους έχοντας χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Αποτελεί μάλιστα την πιο τελευταία από τις ψυχολογικές διαταραχές.  «Άρνηση της ατομικής πραγματικότητας» λέγεται, ή κάπως έτσι, η σούμα είναι η ίδια: Οι άνθρωποι δεν κοιμώνται, είναι αλλού. 




Μιλάω με κάποιον μισή ώρα και προσπαθώ να τον κάνω να πάψει να κοιτάζει τις φιγούρες που χορεύουν στον πολιτικό μπερντέ του καραγκιόζη και να βγει από τη μαστούρα κι εκείνος για εικοσιεννιά λεπτά τα πάει καλά. Μετά εντελώς ξαφνικά μου λέει:
«Ο Θεός είναι μεγάλος».
«Ναι, αλλά δεν μας ξέρει».
«Εγώ πιστεύω στον Θεό. Αυτός θα μας βοηθήσει». 
«Εγώ πιστεύω μόνο στον πούτσο μου. Τον θεό που λες δεν τον έχω δει ποτέ μου».
«…Ο Θεός είναι παντοδύναμος».
«Πλάκα μου κάνεις. Ποιος θεός είναι παντοδύναμος; Αυτός που πιστεύεις εσύ ή αυτός που πιστεύουν οι άλλοι; Ή μήπως πρόκειται για τον ίδιο θεό; Κι αν είναι ο ίδιος, γιατί σε γαμάνε οι άλλοι;»
«…Ο Θεός είναι μεγάλος». (Κόλλησε το σι-ντί.  Χαίρετε, γκουντμπάι και αντίο)
«Άνθρωπέ μου, θα σου δώσω μια δωρεάν συμβουλή: Τον θεό να τον βάζεις από την αρχή μέσα στην συζήτηση για να μη χάνει ο συνομιλητής σου την ώρα του. Άντε και γαμήσου τώρα κι εσύ και ο θεός σου.  Καλά κάνει ο Σαμαράς και σε έχει βάλει στα τέσσερα».







Πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί τις αλλαγές που έγιναν τα τελευταία 2.000 χρόνια. Όχι τις ασήμαντες αλλαγές στην τεχνολογία αλλά τις σημαντικές στην ψυχοσύνθεση του Νεοέλληνα.  Ταμπουρώνονται πίσω από το χριστιανικό κατασκεύασμα νομίζοντας ότι εκφράζει τον αυθεντικό εαυτό τους και αρνούνται να δουν τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιουδαϊκή μασκαράτα. Όμως δεν είναι η Ορθοδοξία αυτό το οποίο λατρεύουν. Εν αγνοία τους είναι ερωτευμένοι με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ.  Αυτό έκανε την Ορθοδοξία πουτάνα και μετέτρεψε το μισάνθρωπο και νοσηρό ιουδαϊκό δόγμα σε μια ανεκτή εκδοχή μπασταρδεμένου πολυθεϊσμού.



Καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα σε ορθοδοξία και καθολικισμό ή προτεσταντισμό ή οποιαδήποτε άλλη διαίρεση της συμμορίας του Σαούλ και του Γαμαλιήλ.  Η εδώ κωλοπαιγμένη βερσιόν της «μοναδικής αλήθειας» δεν έχει σχέση ούτε καν με την ορθοδοξία του Ρώσου ή του Βούλγαρου.  Πού ακούστηκε να πεθαίνει κανείς από βαρυστομαχιά με τα νηστίσιμα; Ή να αφοσιώνεται στον θεό ως καυλόγερος ή καυλόγρια μόνο και μόνο για να διαπρέψει στο ομοφυλοφιλικό παρτούζωμα; Περισσότερη σχέση έχει η πουτανοδοξία των ρασογκέι με το 12θεο, την εναδική θρησκεία που κυοφορούνταν εκείνα τα χρόνια, και ακόμα πιο πολύ με τα βακχικά όργια, παρά με τις αιμομικτικές, καταπιεστικές και θανατόφιλες δοξασίες των αιώνιων παρασίτων του πλανήτη.  Εδώ βέβαια γίνεται το μεγάλο λάθος: Η ερμηνεία (ή ακριβέστερα η πλήρης ανανοηματοδότηση) του μνησίκακου ιουδαϊκού βδελύγματος πιστώνεται στους κωλόμπες εβραιοχριστιανοπατέρες και στον ανύπαρκτο (ιστορικά και φιλοσοφικά) Τζέχο, ενώ στην πραγματικότητα αποτελεί αποκλειστικό επίτευγμα του ελληνικού γονιδίου.



Ποια  είναι άραγε η ηθική συμβολή του γυφτόμυαλου Μωσαϊκού Νόμου σε ένα χώρο ο οποίος αναπτυσσόταν, προόδευε και ευημερούσε επί χιλιάδες χρόνια υπό την ακριβοδίκαιη εποπτεία των Δελφικών Παραγγελμάτων; Η εισαγωγή της λατρείας του χρήματος, η λαγνεία της χλιδής και ο παράνομος τόκος κατέστρεψαν την Αρχαία Ελλάδα. Κι όταν όλα αυτά δεν ήταν αρκετά, ερχόταν ο ίδιος ο Ιουδαίος Σατανάς με κιούπια γεμάτα χρυσό για να εξωθήσει τον έναν Έλληνα να πολεμήσει εναντίον του άλλου. 



Όλοι έχουμε μάθει στο πουτανοσχολείο ότι ο Σόλωνας ήταν ένας μεγάλος νομοθέτης και ότι με την περίφημη «Σεισάχθεια» έσωσε την πόλη της Αθηνάς.  Πολλοί υποστηρίζουν ότι και σήμερα κάτι τέτοιο χρειάζεται. Μια σεισάχθεια για να σωθούν όσοι χρωστάνε μόνο που δεν λένε την αλήθεια. Αυτό που γυρεύουν να σώσουν είναι το καθεστώς.  Παπάρια νομοθέτης ήταν ο Σολωνάκος, ένας πουτσογραφιάς του συστήματος ήταν, ένας φιλοσοφάκος της σειράς που σαν αυτόν έβγαιναν χιλιάδες εκείνα τα χρόνια.  Έτοιμη λύση του έδωσαν οι ίδιοι που είχαν δημιουργήσει το πρόβλημα.




Γιατί αυτοί που έγραψαν τα πουστροβιβλία μας πάνε κατευθείαν στο αίσιο τέλος; Γιατί δεν μας λένε με ποιον τρόπο και με ποια διαδικασία είχε φτάσει η Αθήνα σε τέτοιο άθλιο χάλι ώστε να χρειάζεται η διαγραφή των χρεών;  Γιατί δεν μας λένε με ποια γαμημένη μέθοδο είχαν γίνει δούλοι οι κάτοικοί της;  Γιατί δεν μας λένε ότι οι νομοθετικές αλλαγές δεν έγιναν λόγω φιλανθρωπίας αλλά γιατί η πόλη έβραζε κι ήταν έτοιμη να καταπιεί αμάσητη την άρχουσα τάξη και τους λακέδες της; Γιατί η ιστορία της πατρίδας μας είναι μόνιμα λειψή και μολυσμένη; Μήπως για να μην βγάζουμε συμπεράσματα γι αυτό που συμβαίνει σήμερα και γι αυτό που συνέβαινε πάντοτε; Μήπως ο τόκος είναι η πηγή όλων των κακών; Και αν ναι, ποιος άραγε τον ανακάλυψε και τον χρησιμοποιεί;


Ας διαβάσει κάποιος προσεκτικά τις λεπτομέρειες του Πελοποννησιακού και του Κορινθιακού Πολέμου. Ειδικά το πώς ξεκίνησαν και το πώς χρηματοδοτήθηκαν. Θα δει ποιος χαρτζιλίκωνε και τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα την ίδια στιγμή. Η τότε Περσική Αυτοκρατορία δεν διέφερε σε πολλά από τις σημερινές ΗΠΑ ως προς το γυφτοπαρασκήνιο.  Ο τότε έμπιστος θησαυροφύλακας του μεγάλου βασιλιά είναι ο σημερινός πρόεδρος της FED. Ο νοών καπίτο.






Δεν είναι άδικο να επιρρίπτει κανείς όλες τις συμφορές του έθνους στον Οβραίο, είναι ΜΑΛΑΚΙΑ.  Γιατί με αυτόν τον τρόπο ακυρώνεται κάθε προσπάθεια για την εθνική αφύπνιση των μαζών και την ανάληψη της πρωτοβουλίας για την επάνοδο της χώρας στην θέση που της αξίζει. Σίγουρα οι σκατοτσιφούτηδες είναι ένοχοι στα περισσότερα από τα εγκλήματα που τους καταλογίζουν ανά τους αιώνες οι άλλοι λαοί. Το να αναμασάει όμως κανείς τις κατηγορίες χωρίς να έχει γνώση της κατάστασης, χωρίς να προσφέρει ο ίδιος κάποια στοιχεία και χωρίς να μετουσιώνει την αγανάκτησή του σε έμπρακτη δράση είναι περισσότερο ζημιά παρά κέρδος. Όταν π.χ. κάποιος υποστηρίζει ότι η Χ εταιρεία είναι ιδιοκτησία τους, δεν θα ’πρεπε να καταναλώνει τα προϊόντα της ακόμα και αν του προσφέρονταν δωρεάν. Δεν θα έπρεπε να τσιμπάει σε μούφες και σε διχασμούς.



Προσωπικά σιχαίνομαι όλη τη φάρα του Αβραάμ, τους γαμημένους θεούς της (που είναι πολλοί) και τα αισχρά της ψέματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βλέπω τον ορθόδοξο χριστιανό ως εχθρό. (Μιλάω πάντα για την βάση και όχι για το παπαδαριό το οποίο είναι ορκισμένος και αμετανόητος διώκτης του ελληνισμού).  Το θέμα της διαχείρισης αυτού του σημαντικού ποσοστού (30-35%) του πληθυσμού είναι θεμελιώδες στον πόλεμο που φτάνει. Αν ο χώρος μέσα στον οποίο θα μπορεί να κινείται και να διακινεί τις θρησκευτικές φαντασιώσεις του είναι οριοθετημένος, το μειονέκτημα μπορεί να γίνει πλεονέκτημα. Ο βλαμμένος, ο πυροβολημένος, ο  γενίτσαρος, ο φανατικός, θα είναι χρήσιμος στην μάχη. Άλλωστε ο μεσοπρόθεσμος στόχος είναι να εντάξουμε όχι τον ίδιο αλλά τους απογόνους του ξανά στην ελληνική νοοτροπία.







Φρονώ ότι η Ορθοδοξία είναι θανάσιμος εχθρός του έθνους και γι αυτό πρέπει να καταστραφεί. Όμως δεν χρειάζονται σφαγές γι αυτό. Το οικοδόμημα είναι τόσο σαθρό πλέον από την πολυκαιρία και τόσο ασύμβατο με το ελληνικό γονίδιο που αρκούν μερικές σφυριές στην οικονομική βάση του και στον προπαγανδιστικό του μηχανισμό για να καταρρεύσει μέσα στην σκόνη. Η ηγεσία της θρησκευτικής  βρωμοσυντεχνίας το ξέρει πολύ καλά γι αυτό και βιάστηκε να συμμετάσχει ως συνεταιράκι στο στήσιμο της νέας υπερ-μούφας της Πανθρησκείας.



…Γιατί τα παπαδόσκυλα εξακολουθούν να στηρίζουν με δηλώσεις κάθε τόσο αυτούς που οι ίδιοι τάχα κατηγορούν ότι είναι εναντίον της θρησκείας και του έθνους;

…Γιατί ορκίζουν υπουργούς και πρωθυπουργούς και κάνουν αγιασμούς στα πολιτικά γραφεία αυτών των μπινέδων;

…Γιατί δεν ξεσηκώνουν τον λαό εναντίον τους αλλά αντίθετα προωθούν τον κατευνασμό και τις πουτσο-προφητείες, ενισχύοντας την χούντα του Σαμαρά και του Βενιζέλου; 

…Γιατί υποστηρίζουν με συσσίτια και χρήμα τους μωχαμέτηδες λαθρομετανάστες και εν δυνάμει τζιχαντιστές που εισβάλλουν κατά χιλιάδες στην πατρίδα μας;

…Γιατί έχουν λυσσάξει να φιμώσουν τους «ταραξίες» της δικής τους μονής Ξεσφιγμένου;

…Γιατί προωθούν την ιμπεριαλιστική σκατούλα της «επανάκτησης» της Πουστούπολης;
 
…Πόσους Έλληνες σκέφτονται να θυσιάσουν γι αυτόν τον δήθεν «ιερό» σκοπό;

…Τι ακριβώς έχουν υπογράψει στα κρυφά με τον Εβραίο και τα Χασανάκια;

…Ποιοι είναι οι όροι του μυστικού θρησκευτικού πρωτοκόλλου που αφορούν εμάς;


Τα ερωτήματα είναι ατελείωτα και φυσικά παραμένουν όλα αναπάντητα...




Το σημερινό διεθνιστικό σχολείο είναι το εκκολαπτήριο του νέου πολυπολιτισμικού φασισμού.  Η αριστερή ιουδαϊκή ψευτο-διανόηση η οποία το προγραμματίζει και το εφοδιάζει με «διδαχές» αποτελεί την μεγαλύτερη λαίλαπα που έχει ενσκήψει πάνω στο ανθρώπινο είδος. Οι πλαστογράφοι της ιστορίας οι οποίοι εδώ και αιώνες σβήνουν και ξαναγράφουν συστηματικά τα ιστορικά γεγονότα κεφάλαιο-κεφάλαιο, έχουν αυτοανακηρυχθεί σε ύπατους αρμοστές της παγκόσμιας εκπαίδευσης. Εννοείται πως οτιδήποτε προέρχεται από δαύτους είναι σφόδρα και ολικά αμφισβητήσιμο.




Ψεύτες, αιμομίκτες και μοχθηρά κνώδαλα της ταλμουδικής φάρας έχουν μόνο σκοπό την εξασφάλιση της παρασιτικής τους ύπαρξης.  Ελέγχουν την πληροφορία, εξαφανίζουν τις ιστορικές μαρτυρίες σε βάρος τους, αποσιωπούν τα εγκλήματα και τις γενοκτονίες που έχουν διαπράξει και διαπράττουν σε βάρος άλλων λαών, εξωραΐζουν την δηλητηριώδη παρουσία τους στις κοινωνίες που προσκολλώνται κατά καιρούς και τις οποίες διαλύουν κυριολεκτικά.  Διέλυσαν με την σειρά την Βαβυλώνα, την Αίγυπτο, την Περσία, την Ελλάδα, την Ρώμη, την Ισπανία, την Τουρκία, την Γαλλία, την Αγγλία, την Ρωσία, την Γερμανία και μέσα από κάθε πόλεμο έβγαιναν πιο πλούσιοι και πιο ισχυροί. Κοιτάξτε πόσο βαθιά και πολύπλευρη είναι η κρίση που βιώνουν οι ΗΠΑ μετά από δυόμιση αιώνες σιωνισμού.  Η χώρα είναι χρεοκοπημένη και πασχίζει να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο μπας και σωθεί από το πενταπλό κράχ που έρχεται (οικονομικό-φυλετικό-θρησκευτικό-ταξικό-ψυχολογικό). 




Μόλις προχθές έψαχνα απεγνωσμένα να βρω το σύγγραμμα του Βαλέριου Μάξιμου Dictorum Factorumque Memorabilium στα λατινικά, το οποίο αναφέρει την πρώτη εκδίωξη των Ιουδαίων από την Ιταλία από τον Γναίο Κορνήλιο Σκιπίωνα Ίσπαλλο (ή Ισπανό) με κυβερνητικό διάταγμα το 139 (!!!) προ Χεσίματος. Η παράγραφος Ι.3.2. (Liber I) που αναφέρεται στους λόγους εκδίωξης των Χαλδαίων και των Ιουδαίων αγυρτών δεν υπάρχει πουθενά στις εκδόσεις του αρχαίου κειμένου που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο. Το πανεπιστήμιο του Σικάγου κάνει την πάπια για την σφαγή της παραγράφου ενώ και σε άλλους πανεπιστημιακούς ιστότοπους το επίμαχο σημείο λείπει μυστηριωδώς. Ακόμα και η σκαναρισμένη έντυπη έκδοση του 1806 που κατάφερα να βρω στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου της Τασμανίας (στην Αυστραλία) και η οποία περιέχει την εξαφανισμένη παράγραφο, είχε φάει τσεκουριά στο καίριο σημείο.  Η λέξη Iudaeos (Ιουδαίοι) έχει ως δια μαγείας εξαφανιστεί από εκεί που είναι η κόκκινη βούλα, δίνοντας εντελώς άλλο νόημα στο κείμενο.  Η δουλειά αυτών των αχρείων σε βάρος των γραπτών πηγών είναι πολύχρονη και συστηματική.




Η κακοτυχία δεν έχει καμιά απολύτως ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Ενώ οι άλλοι μηχανορραφούν μέρα-νύχτα για να μας γαμήσουν, εμείς πίνουμε φραπέδες και σερνόμαστε με αναξιοπρέπεια πίσω από τα αλαζονικά αμόρφωτα τσουλάκια με τα οποία έχει γεμίσει ο ορίζοντας. Αντί να τα γαμάμε αλύπητα, να τα γκαστρώνουμε και να τα σφαλιαρώνουμε στην κάθε μαλακία που πάνε να πουν, καθόμαστε σαν ελεεινά κοπρόσκυλα και ακούμε τις βλαχοπουτανομπαρόκ απόψεις τους και περιμένουμε να μας πετάξουν κανένα αποφάι. 


Τα χάλια μας είναι απόρροια της τεμπελιάς, της ματαιοδοξίας, της δουλοπρέπειας, της άγνοιας, της δειλίας και της δεισιδαιμονίας, χαρακτηριστικών που επί αιώνες έχει ράψει με ατσαλόσυρμα πάνω στο πετσί μας ο ιουδαϊκός υπόκοσμος των ρασοφόρων. Η θρησκευτική τύφλωση ως αναπηρία είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα από τα δεινά της πατρίδας.  Αυτό το εγκληματικό παράρτημα του Ιουδαϊσμού είναι η γρουσουζιά του έθνους και η διάρκειά της δεν έχει τίποτε να κάνει με την μεταφυσική.  Οι πολιτικές επιλογές της «ορθόδοξης» ληστοσυμμορίας έχουν συγκεκριμένες επιπτώσεις στην ψυχοσύνθεση του κοπαδιού των προβάτων που αυτή οδηγεί προς το αιώνιο σφάξιμο.




Εδώ και καιρό ένας φίλος μαθηματικός μου είχε πει ότι στις θετικές επιστήμες επικρατεί έρεβος και καταισχύνη.  Ότι τα περισσότερα παιδιά της γ’ λυκείου δεν ξέρουν προπαίδεια! Τους ρώτησε σε κάποια άσκηση πόσο κάνει 6Χ7 και τα πιο πολλά παιδιά δεν ήξεραν να το κάνουν από μνήμης.  Ειλικρινά, νόμιζα ότι υπερβάλλει.




…Όμως όλα εδώ πληρώνονται. Πριν δύο εβδομάδες έτυχε να είμαι επιτηρητής σε δύο τμήματα προπτυχιακών φοιτητών της Φιλολογίας (κατά πλειοψηφία θηλυκών).  Τα θέματα ήταν εξόχως παιδικά. Οχτώ γραμμές από τον λόγο του Κικέρωνα κατά του Κατιλίνα που ξεκίναγε με την πασίγνωστη φράση O tempora, o mores!  (Senatus haec intellegitetc.).  Από περιέργεια έριξα μια ματιά στα γραπτά και μου σηκώθηκε η τρίχα. Οι μισοί δεν είχαν κάνει καν απόπειρα να μεταφράσουν οτιδήποτε, ούτε μια γραμμή, ούτε μια λέξη.  Οι άλλοι μισοί που κάτι είχαν γράψει, ήταν όλα τα λεφτά. Τέτοιες δημιουργικές μεταφράσεις θα τις ζήλευε κι ο Νταν Μπράουν.  Πάρτε μια γεύση: «Ώ θεοί, ώ μοίρες! …Ώιμέ ο θάνατος! …Ώ χώρες όμορες! …Ο Σενάτος δεν τους άκουγε γιατί ήθελε να κάνει άλλα πράγματα…» Μιλάμε ένας από αυτούς είχε γράψει ολόκληρη ιστορία με ίντριγκα η οποία δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το λατινικό κείμενο. Πήγαινε παιδί μου στο Χόλυγουντ να γράφεις σενάρια, μη χαραμίζεσαι εδωπέρα…  Ήταν κι ένας με ειδικές ανάγκες του οποίου το γραπτό ήταν όλο ζωγραφιστό. Η κάθε λέξη γραμμένη δέκα φορές η μια πάνω στην άλλη ώστε να μην διαβάζεται και η κόλλα έμοιαζε με σπηλιά. Μιλάμε αν το άτομο πήγαινε για γραφίστας θα γάμαγε!





Στα αρχαία ελληνικά, άλλος κόλαφος.  Εννοείται πως το πανεύκολο αρχαίο κείμενο έμεινε και εδώ από πολλούς αμετάφραστο ενώ οι δημιουργικές απόπειρες συνεχίστηκαν.
«Τους άφησες να αντιγράψουν;» με ρώτησε μια φίλη εκπαιδευτικός.
«Φυσικά», της απάντησα. «Γιατί να τους εμποδίσω; Ο ένας άσχετος αντέγραφε από τον άλλο άσχετο, οπότε θα κόβονταν και οι δύο έτσι κι αλλιώς. Οι έξυπνοι ήταν αυτοί που έδιναν λευκή κόλλα. Κι αυτοί κόβονταν αλλά τουλάχιστον δεν ταλαιπωρούνταν να αντιγράφουν βλακείες από τον διπλανό βλάκα».
Ειλικρινά, είδα πράγματα που τα έβλεπα για πρώτη φορά. Το έγκλημα με δύο «μ»(έγκλημμα, - κάπου του θύμιζε το λήμμα)  το «ε» με περισπωμένη (θα ήταν το εν Δελφοίς έψιλον), το Ελλάς με ψιλή.
«Πώς τους είδες;» με ρώτησε μετά ο καθηγητής.
«Ήσυχοι ήταν, αρνάκια, αλλά κατά τα άλλα δράμα χωρίς την δόξα».
«Τι εννοείς;»
Άνοιξα ένα γραπτό στην τύχη και του έδειξα.
Ο καθηγητής κούνησε το κεφάλι του. «Μετά με λένε εμένα κακό που τους κόβω».
«Κι εγώ θα τους έκοβα. Όχι γιατί είναι εντελώς αδιάβαστοι, αλλά γιατί θα ξεστραβώσουν και τις επόμενες γενιές».



Από 60 γραπτά, ζήτημα ένα ή δύο να πέρναγαν την βάση. 2ο έτος φιλολογίας (και μερικοί επί πτυχίῳ) με γνωστικό επίπεδο α’ λυκείου π.Π. (προ Παπανδρέου). Τα τάνγκα όμως και οι στρινγκέλες πήγαιναν κι έρχονταν στην αίθουσα. Μιλάμε για πολλή διαφάνεια και μαύρο κιλοτάκι σε άσπρο παντελόνι. Το εκπαιδευτικό σύστημα της αριστερής ορνεο-κουλτούρας είναι με κάθε επιείκεια για τον ΜΠΟΥΤΖΟΝ.  Μετά από χρόνια μαθητευόμενης μαγείας έχει καταφέρει να παραγάγει ένα απαιτητικό πλήθος από αγράμματα μηδενικά. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είναι στην πλειοψηφία τους έρμαια της μόδας. Ούτε σκονάκι δεν είναι ικανοί να φτιάξουν. Ίδιοι με τους γονείς τους που έχουν διοριστεί με πλαστά διπλώματα αλλά πιο θρασείς.  Αυτοί τα θέλουν γνήσια χωρίς να κουραστούν.



Αυτή είναι η βιομηχανία που έστησαν οι αρχιμασόνοι με όργανο τους πολιτικάντηδες τα τελευταία 30 χρόνια. Πανεπιστημιακές σχολές και Τεχνολογικά Ιδρύματα στο Κάτω Πουτσοχώρι. Μεταπτυχιακά και διδακτορικά με τον τόνο.  Πάρε κόσμε πτυχία χωρίς γνώση και κόπο. Και φυσικά την αφρόκρεμα των φοιτητών, τους πραγματικούς αριστούχους να τους παραλαμβάνουν έτοιμους και χωρίς να δώσουν σέντσι, οι ΗΠΑ, η Αγγλία, η Γαλλία και η Γερμανία.






Ζούμε την τελευταία φάση του ψευτοπολιτισμού.  Είναι η ώρα του χάους και της αρπαγής. Γύρω μας αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά εξελίσσονται χιλιάδες ληστρικές μεγαλοκομπίνες ταυτόχρονα.  Τραπεζικές, στεγαστικές, ιατρικές, κτηματομεσιτικές, βιομηχανικές, τεχνολογικές, θρησκευτικές και πάει λέγοντας. Το κοινό στοιχείο που έχουν όλες αυτές οι κασκαρίκες είναι το ότι δεν μπορούν να στηθούν από το μέσο άνθρωπο.  Πρόκειται για μηχανές που στήνει η ελίτ για να απομυζά το εισόδημα του απλού πολίτη, χωρίς αυτός να πάρει πρέφα τίποτα. 




Ένα απλό παράδειγμα είναι π.χ. οι «νέες», «οικονομικές» λάμπες. Μια καλοστημένη μηχανή που ξεκίνησε πριν μια εικοσαετία και έκανε ακόμα πιο τρισεκατομμυριούχους τα γνωστά λαμόγια με το καμπριολέ παπάρι. Πρόκειται για «εφεύρεση» της συμφοράς.
Το φως τους είναι απαράδεκτο, είναι πανάκριβες, είναι επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία, είναι καταστροφικές για το περιβάλλον. Ως προς την διάρκεια ζωής, υπάρχουν λαμπτήρες πυρακτώσεως σε λειτουργία που είναι εκατόν πενήντα χρόνων και οι οποίες μάλιστα είναι πλήρως ανακυκλώσιμες. Στο σπίτι μου έχω τρεις που είναι πάνω από 15 χρόνια κι οι υπόλοιπες πάνω από 10. Το κόστος αγοράς ήταν σχεδόν μηδενικό (25 λεπτά του ευρώ η μία).






Το κύριο επιχείρημα υπέρ αυτής της εγκληματικής απάτης ήταν η δήθεν οικονομία. Ανήθικοι πολιτικάντηδες της «πράσινης ανάπτυξης» σαν τις μπιρμπιλόμυαλες βρωμομούνες ψευτο-οικολόγους που είχε μαζέψει αυτός ο ξεκωλιάρης ο ΓΑΠ ανέλαβαν ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ σε όλη την ΕΕ να στηρίξουν νομοθετικά την πουστιά, απαγορεύοντας και καταργώντας ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ τις παλιές λάμπες πυρακτώσεως. (Τι θέση κατέλαβε μετά η πουτάνα αυτή, θυμάστε; Λέτε να την επέλεξαν για το μυαλό της την πανγαμιόλα;). Ας έρθει κάποιος να με πείσει με στοιχεία ότι οι δύο λαμπτήρες που έχει αναμμένους κάποιος στο σπίτι του μόνο το βράδυ είναι αυτές που ανεβάζουν τον λογαριασμό και όχι οι κουζίνες, τα πλυντήρια, τα κλιματιστικά και οι τηλεοράσεις.




Ακόμα και η οικιακή κατανάλωση ρεύματος έπρεπε να γίνει τζόγος.  Επενδύεις σου λένε σήμερα για να κάνεις απόσβεση σε πέντε χρόνια. Μόνο που πριν κάνεις απόσβεση οι «νέες» πουτσόλαμπες καίγονται και τις ξαναπληρώνεις ενώ ο χρόνος απόσβεσης έχει παραταθεί στο άπειρο. Αν πάλι κάποιος επιμένει να χρησιμοποιεί λαμπτήρες πυρακτώσεως (όπως εγώ) αφενός σου αλλάζουν τα φώτα σε όλα τα δημόσια κτίρια και εκεί είναι τα πολλά λεφτά (τα οποία χρεώνονται στους φόρους που πληρώνεις) και αφετέρου απαγορεύουν να κατασκευάζονται και να πωλούνται οι παλιές λάμπες οπότε κάποια στιγμή θα αναγκαστείς να αγοράσεις τις «νέες». Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της κομπίνας, δεν ξέρω τι άλλο είναι. Μετά «εμφανίζονται» οι led (τεχνολογία που είναι γνωστή εδώ και τουλάχιστον εξήντα χρόνια) και οι λάμπες-μούφες αποσύρονται σιγά-σιγά, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μέσα σε μια εικοσαετία έχουν οικονομήσει τον κώλο τους έχοντας βρωμίσει τον πλανήτη ολόκληρο με τοξικά απόβλητα. Η ζημιά έχει φορτωθεί στον καταναλωτή.  Το ίδιο γίνεται με τους κινητήρες των αυτοκινήτων, τους καταλύτες, τις χημειοθεραπείες, τα «νέα» φάρμακα, τις τηλεοράσεις, τα κινητά και όλα τα σκατολοΐδια της ψεύτικης ανάπτυξης.




Μαθηματικά, φιλοσοφικά και ιστορικά, αυτό που έρχεται θα δικαιώσει ακόμα και τους πιο απαισιόδοξους. Κι όμως στις 12 παρά 5 κανείς δεν βάζει μυαλό και δεν θέλει να αντικρύσει την πραγματικότητα. Σχεδόν όλοι ονειρεύονται τα «χρυσά» χρόνια της παπανδρεϊκής, σημιτικής και καραμανλικής παρακμής. Το μεγάλο φαγοπότι κατά το οποίο το 50 % του πληθυσμού λήστευε το δημόσιο χρήμα και μαζί με τους καρχαρίες τοκογλύφους καταβρόχθιζε τους πόρους των επόμενων δύο γενεών.  Η εποχή του ρεβυθοτσούτσουνου μπουζουκόβλαχου με το πλαστό πτυχίο, την μεζονέτα με την πισίνα, τα δύο τζιπ και το κάμπριο, το χλιδάτο γιώτ, και τις χιλιάδες μετοχές της Εθνικής παρήλθε ανεπιστρεπτί. Τώρα θα βάλουμε όλοι κάτω τις πούτσες μας και θα τις μετρήσουμε. Όποιος την έχει μεγαλύτερη θα γαμάει αυτόν που την έχει μικρότερη! Αυτός είναι ο νόμος της ζούγκλας και είναι καλύτερος από όλα τα νομικίστικα σκατά της οχλοκρατίας.





Και ρε μουτσιοπαίχτες Κυπραίοι, εδώ ο ποπός του κόσμου έχει πάρει φωτιά, εσείς αναθέσατε την ασφάλειά σας στο Ισραήλ; Πάτε καλά ρε μαννοί; Δεν υπάρχει καθόλου μυαλό;  Αυτήν την γαμώσπιτη μασονο-μαϊμούνα τον Αναστασιάδη τι σκατά τον ψηφίσατε να σας κάνει; Να σας πουλήσει για δούλους μισοτιμής;  






Τι αρχίδια θέλατε στην ΕΕ; Ζηλέψατε τον δικό μας ζώλο; Καλά δεν ήσαστε πλυντήριο και πούγγα της μαφίας όπως το Λουξεμβούργο, το Γιβραλτάρ, η Μάλτα, τα Νησιά της Μάγχης και η γαμημένη Ελβετία;  Μια χαρά δεν περνάγατε γαμώ τα χαλλούμια;  Με τις παραπάνω χώρες έπρεπε να κάνετε κολεγιά και όχι να γίνετε το κλωτσόμπαλο της εβραιογαμημένης Μέρκελ.  Αλλά έρχεται και για σας η αληθινή βίλα. Σκλαβάκια του πεζεβένγκη Αβραάμ χωρίς ελπίδα.






Στην Σκωτία επαληθεύτηκε η μεγάλη παγκόσμια αρχή: οι χορτάτοι και οι γέροι δεν κάνουν επαναστάσεις. Όλοι προτίμησαν την σιγουριά της εμπεδωμένης μιζέριας και τα σκατά του μπαζοπολιτισμού από το ρίσκο και τις ευθύνες της ανεξαρτησίας.  Ο καταναλωτισμός νίκησε και δίκαια πανηγυρίζουν οι νεοφιλελεύθερες κατσαρίδες.  Όμως κάτι μου λέει πως το σκηνικό ήταν πλήρως ελεγχόμενο. Σιγά μην άφηναν οι Αγγλοεβραίοι τους Σκωτζέζους να φτιάξουν δικό τους βιλαέτι. Κίνηση εντυπωσιασμού ήταν με άπειρες γεωπολιτικές προεκτάσεις. Το παιχνίδι θα μεταφερθεί σύντομα αλλού, π.χ. στην εκτουρκισμένη Δυτ. Θράκη και τότε θα δείτε τι θα βγάλει η αγγλομασόνα η κάλπη. 





Από την άλλη, δικαίως θα μπορούσε να μιλάει για γκαντεμιά ο Φάρατζ. Από τον προ ετών στούκο του αεροπλάνου ως την προχτεσινή διάλυση της ευρωομάδας του, το φύλλο δεν τον πάει.  Όμως ως πρώην τζογαδόρος ο Νάιτζελ ξέρει πώς παίζεται το βρωμοπαίχνιδο στα καζίνα της Ευρωμπανανίας και γι αυτό τα έχωσε στον χοντρο-Σούλτς. Το τι μίζα και τι ευρωπακέτο με πεντακοσάρικα έχουν παντελονιάσει οι δήθεν «ανεξάρτητοι» του ευρωσκυλοβουλίου (ειδικά οι πειναλέοι πρώην και νυν κομμουνιστές) δεν περιγράφεται.





Γι αυτούς που ψάχνουν απαντήσεις για τα μέλλοντα στο παρελθόν προτείνω να αφήσουν τα σκοταδιστικά μπιστολόγια και τις ξυστοσελίδες και να διαβάσουν κανένα αληθινό βιβλίο πριν εξαφανιστούν όλα.  Αλλά τι να διαβάσεις άμα δεν ξέρεις ποιος το μαγείρεψε. Π.χ. όλο το σημερινό παπάτζωμα περί του «Θεού της Αγάπης» δεν είναι τίποτε άλλο από ΨΕΥΤΙΕΣ των εβραιοβυζαντινών πισωγλέντηδων εξουσιαστών. Το σύνολο της σκατόπνευστης θεολογίας τους είναι διάτρητο και αντιφατικό από την πρώτη χυσόβρεκτη σελίδα της Παλαιάς Διαθήκης ως την τελευταία κατουρημένη της Καινής. Τίποτα δικό τους δεν υπάρχει σε αυτόν τον ωκεανό μπουρδολογίας.  Αιώνες ιουδαϊκής τυμβωρυχίας και κατ’ εξακολούθηση μυθοκλοπή από παραδόσεις άλλων λαών κατέληξαν στην παπάτζα του εγκληματικού μονοθεϊσμού.  (http://erevoktonos.blogspot.gr/2014/05/1300.html)





Οι Εβδομήκοντα (δύο) Εβραίοι «σοφοί» που μυστηριωδώς έκαναν περίπου 200 χρόνια (!) για να παραγάγουν μια παράφραση του μπακαλοτέφτερου (Παλαιάς Βυζοθήκης) στην κοινή ελληνική, μάλλον τα έχουν κάνει κουράδια καθότι αγράμματοι. Πέτυχαν όμως το ακατόρθωτο: η Παλαιά Πουστοθήκη είναι 850 σελίδες επί 750 περίπου λέξεις ανά σελίδα μας κάνει 637.500 λέξεις.  Διαιρούμε δια 200 χρόνια και δια 312 ημέρες (γιατί οι Οβραίοι δεν εργάζονται τα Σάββατα) και βρίσκουμε τον μαγικό αριθμό 10. Το οποίο σημαίνει ότι εβδομηνταδύο κοπρίτες ραβίνοι μαζεμένοι σε ένα τραπέζι «μετάφραζαν» δέκα (10) λέξεις την ημέρα (!!!!).  ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΣΑΣ !


Οι κατοπινοί «ερμηνευτές» έχουν ανακαλύψει χίλιους τρόπους να δικαιολογούν τα μαργαριτάρια των ανώνυμων παραφραστών του ιερού πουτανοβιβλίου όμως αυτό εξακολουθεί να μπάζει από παντού.  Είναι προσβολή για την λογική τέτοιο ασυνάρτητο σκουπιδο-σύγγραμμα που δεν μαζεύεται με τίποτα να αποτελεί θέσφατο.


Για πάμε να πάρουμε μια γεύση:
Πρώτο βιβλίο, πρώτο κεφάλαιο, πρώτη φράση (Γένεσις 1:1)
Εβραϊκό κείμενο:  בְּרֵאשִׁית בָּרָא אֱלֹהִים אֵת הַשָּׁמַיִם וְאֵת הָאָֽרֶץ

«Μετάφραση» των 72: Ἐν ἀρχῇ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν

Σημερινή μετάφραση: Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τον ουρανό και τη γη. 

Όλα καλά, όπως σας τα είπανε στο γαμιοσχολείο, έ;


Για πάμε πάλι από την αρχή:
Εβραϊκό κείμενο:  בְּרֵאשִׁית בָּרָא אֱלֹהִים אֵת הַשָּׁמַיִם וְאֵת הָאָֽרֶץ
Φωνητική απόδοση: Μπερεσίθ μπαρά Ελοχίμ ετ χασαμαγίμ βέιτ χααρέτζ
Αληθινή μετάφραση:  Στην αρχή οι Ελοχίμ (πληθυντικός) έφτιαξαν τους ουρανούς (πληθυντικός) και την γη. 




Τι έγινε τώρα; Μπήκε σφήνα ο Λιάκουρας; Ποιοι είναι αυτοί οι Ελοχίμ και γιατί το όνομά τους μεταφράζεται ως «Θεός»;



Εδώ παρεμβαίνει ο εβραιόχνωτος χριστιανορουφιάνος πεο-ερμηνευτής και υποστηρίζει ότι η λέξη Ελόι ή Ελόχ μπορεί να απαντάται στον ενικό ή στον πληθυντικό και ανάλογα με το ρήμα που συντάσσεται να σημαίνει «Θεός» ή «Θεοί».  (Ένα το κρατούμενο: Άσχετα με την γραμματική και το συντακτικό, οι Θεοί είναι πολλοί).

Βασιλειών Α’ 28:13.  Και είπε σε αυτήν ο βασιλιάς: Μη φοβάσαι, πες μας ποιον είδες. Και είπε σε αυτόν η γυναίκα: Θεούς (Ελοχίμ) είδα να βγαίνουν από την γη. (Δύο τα κρατούμενα: μερικοί Θεοί είναι υπόγειοι).

Ψαλμοί 8:6. Κι όμως [τον άνθρωπο] τον έκανες λίγο κατώτερο από τους αγγέλους (Ελοχίμ).  (Τρία τα κρατούμενα: Θεοί είναι και οι άγγελοι).

Ψαλμοί 81:1. Ο Θεός (Ελοχίμ) στάθηκε μέσα στην συναγωγή των θεών (Ελοχίμ) και τους ανάγγειλε την κρίση του. (Τέσσερα τα κρατούμενα: οι Θεοί κάνουν συσκέψεις όπως οι πολυεθνικές). 

Ψαλμοί 96:4-9. Οι αστραπές αυτού φώτισαν την οικουμένη, είδε και ταρακουνήθηκε η γη. Τα όρη έλιωσαν σαν κερί… Εσύ είσαι ο Κυρίαρχος όλης της γης, και υπερυψώθηκες πολύ πάνω από όλους τους θεούς (Ελοχίμ). (Πέντε τα κρατούμενα: Οι Θεοί δεν ανήκουν όλοι στην ίδια συμμορία, ο πόλεμος είναι το ψωμί τους και ο πιο αδυσώπητος Θεός είναι αυτός που κάνει κουμάντο).

Γένεσις 6:2/4. Βλέποντας οι γιοί του Θεού (Ελοχίμ) ότι οι θυγατέρες των ανθρώπων ήταν ωραίες, πήραν για γυναίκες τους από το σύνολο εκείνες που διάλεξαν… Οι γίγαντες (Νεφελίμ) κατοικούσαν την γη εκείνες τις μέρες. Αλλά και κατόπιν, όταν οι γιοί του Θεού (Ελοχίμ) εισέρχονταν στις κόρες των ανθρώπων εκείνες γεννούσαν παιδιά. Εκείνα ήταν οι περίφημοι γίγαντες (Νεφελίμ), άνθρωποι ονομαστοί από παλιά. (Έξη τα κρατούμενα: Οι Νεφελίμ είναι υπο-είδος από την διασταύρωση Ελοχίμ και ανθρώπων. Είναι κατώτεροι από τους Θεούς και ανώτεροι από τους ανθρώπους, με άλλα λόγια Ημίθεοι).

Γένεσις 3:22-23.  Και είπε ο Κύριος ο Θεός (ο Γιαχβέ των Ελοχίμ): Ορίστε, ο Αδάμ έγινε σαν ένας από μας να γνωρίζει το καλό και το κακό. Και τώρα μένει κάποια στιγμή να απλώσει το χέρι του και να πάρει από το δέντρο της ζωής και να φάει και να ζήσει αιώνια. Και ο Κύριος ο Θεός (ο Γιαχβέ των Ελοχίμ) τον εξαπέστειλε από τον Παράδεισο της απόλαυσης πίσω στην γη από την οποία είχε ληφθεί για να δουλεύει. (Εφτά τα κρατούμενα, όσα και κεριά στη μενόρα: Ο Αδάμ αποβλήθηκε με κατευθείαν κόκκινη από τον παράδεισο για επικίνδυνο μαρκάρισμα στους ίδιους τους θεούς).





Για(χ)βέ, Ελ, Ελί, Ηλί, Ελόχ, Ελοχίμ, Αδόν, Αδονάι… Εδώ έχουμε όχι απλά αγία τριάδα αλλά πολυθεϊστικό πάνθεο. Τι σκατά γίνεται; Πού είναι ο ένας ο μοναδικός θεός με τον οποίο μας έχουν σκοτίσει τα ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ; Πού είναι ο εκλεκτός του γιός, ο απατεώνας που σταυρώθηκε για τον άνθρωπο;  Πού είναι το καβλοπίτσουνο που τα ξέρει όλα; Εδώ λέει ότι ήσαν πολλοί θεοί με ακόμα πιο πολλούς γιούς που μάλιστα παρτουζώνονταν με τις γήινες και πριτσίνωναν όποια τους γυάλιζε.  Λέει επίσης ότι είχαν ένα τσούρμο παιδιά αλήτρες, πραγματικά ρεμάλια.




Μην κουράζεστε άδικα, αγαπητοί μου μπασταρδοαναγνώστες.  Ψωλοχύματα του διαστήματος είμαστε κι εμείς και οι Ιουδαίοι και οι σαυραίοι και όλοι οι ανθρωποειδείς και οι ημίαιμοι και οι ερπετόμορφοι μπινέδες, μόνο που ανήκουμε σε διαφορετικά (ανταγωνιστικά μεταξύ τους) είδη. Το σύνθημα «όλοι είμαστε αδέρφια» ισχύει μόνο για το κάθε είδος ξεχωριστά, αλλά βέβαια ποιος να σας το πει αυτό; Οι μασόνοι γιδοβοσκοί που παριστάνουν τους φωτισμένους; 
  



Όποιος θέλει να γίνουν τα μπαλάκια του τσουρέκια, δεν έχει παρά να κάτσει να μελετήσει τη βίβλο στο πρωτότυπο. Μετά βέβαια θα πρέπει να πάρει ένα βούρδουλα με καρφιά στις άκρες και να ξεσκίσει όλους τους θεολόγους, τους παπάδες, τους καλόγερους κι εκείνον τον  πούστη τον τηλεβιβλιοπώλη που ανακατεύει αλήθειες και αρχιδιές για να κάψει τις πρώτες. 





Το μόνο που διαφαίνεται από όλο αυτό το γκαβαλο-σύγγραμμα είναι το ότι ο πρόεδρος του συνεδρίου των Ελοχίμ είναι ο YHWH, ο περίφημος εμέτουλας. (Το όνομά του προέρχεται από τον ήχο που κάνει κάποιος που κάνει εμετό και ξερνοβολάει: γιιια-χ-βε!) Κι άμα έχει πρόβλημα με αυτά που γράφω να ρίξει φωτιά να με κάψει ΤΩΡΑ!




…Δεν άκουσα; Πώς είπατε; Είναι απασχολημένος… Μάλιστα… Να του πείτε όταν αδειάσει να βάλει πρώτα ένα τόνο βαζελίνη στην μισοχεσμένη κωλοτρυπίδα του και μετά να πάει κάτσει στην κορυφή του όρους Αραράτ.  Κι άμα λερωθεί από το καρφοκώλι, να του πείτε να σκουπιστεί με την Κιβωτό και με την γενειάδα του Αβραάμ.   







Πολλοί ανάγουν στην κακοτυχία την εθνική υπόθεση.  Δεν υπάρχει καμιά κακοτυχία.  Ούτε ο λαός ξεγελάστηκε από κανέναν ποτέ. Τα ζώα που πήγαν να ψηφίσουν, στις προηγούμενες εκλογές και στις προ-προηγούμενες και σε όλες όσες έχουν γίνει στο Κακορθοδοξιστάν ψήφισαν αυτό που τους είχαν σερβίρει. Το ότι είναι τούβλα και ανιστόρητοι (ακόμα και οι σπουδαγμένοι) δεν σημαίνει ούτε ότι δεν έχουν ευθύνες αλλά ούτε και ότι θα τους λυπηθούν οι αποπάνω. Όλα είναι απόρροια της αγραμματοσύνης, της δειλίας και της μοιρολατρίας.  Και ποιος παρακαλώ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και αποκλειστικός διανομέας αυτών των τριών «αρετών»;





Τα έχει πει όλα εδώ και 26 αιώνες ο Μέγας Ηράκλειτος: «Πόλεμος πάντων μὲν πατήρ ἐστι, πάντων δὲ βασιλεύς, καὶ τοὺς μὲν θεοὺς ἔδειξε τοὺς δὲ ἀνθρώπους, τοὺς μὲν δούλους ἐποίησε τοὺς δὲ ἐλευθέρους» (DK B53).




Η ζωή είναι ένας διαρκής πόλεμος.  Είναι παραπάνω από σαφές ότι δεν υπάρχει έλεος πουθενά.  Άλλοι γίνονται θεοί και άλλοι άνθρωποι, άλλοι σκλάβοι και άλλοι ελεύθεροι.  Όμως κανένας δεν θέλει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Κανείς δεν θέλει να ακούσει τα άσχημα νέα. Ούτε ένας δεν θέλει να ανοίξει τα μάτια του και να δει την χωματερή που τον περιβάλλει.  Πάντα θα προτιμά το γλυκό παραμύθι, την εύκολη κολακεία και την ήσσονα προσπάθεια.




Ποιος έχει ακόμα αμφιβολίες για το που πάνε τα πράγματα;

…Όταν οι μισθοί και τα μεροκάματα στον ιδιωτικό τομέα γαμήθηκαν αλύπητα και ο τζίρος των μαγαζιών γονάτισε κυριολεκτικά…

…Όταν οι γαμημένοι γυφτοκοτζαμπάσηδες που δηλώνουν «επιχειρηματίες» δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους επί μήνες και δεν τους ενοχλεί κανένας...

…Όταν αυτοί οι γαμώταφοι που το 2012 λήστεψαν τις καταθέσεις ασφαλιστικών ταμείων, νοσοκομείων και πανεπιστημίων για την δήθεν «μείωση» του «χρέους» και έχοντας υποθηκεύσει την χώρα για τα επόμενα 100 χρόνια, κατάφεραν μέσα σε δύο χρόνια να φέρουν το «χρέος» στα 400 δις, ψηλότερα από εκεί που ήταν πριν το «κούρεμα»...

…Όταν οι ασφαλιστικές εισφορές που «καταβάλλουν» (λέμε και καμιά μαλακία) αυτή την στιγμή οι εργοδότες και με τις οποίες θα πληρωθούν (λέμε και δύο μαλακίες) οι συντάξεις μας αύριο είναι σχεδόν μηδενικές και τα ταμεία δεν έχουν σάλιο…

…Όταν το «σπάταλο» κράτος που ήρθε να αναμορφώσει ο ψυχασθενής πρωθυπουργός έχει γίνει ακόμα πιο σπάταλο στις επιδοτήσεις που δίνει στα λαμόγια τους τραπεζίτες...

…Όταν παρόλη την φοροκαταιγίδα που έχουν εξαπολύσει εναντίον της μεσαίας τάξης οι υπηρέτες των τοκογλύφων, το δημόσιο εξακολουθεί να μην πληρώνει αυτά που χρωστάει στους μαλάκες που επιμένουν να συναλλάσσονται με δαύτο...

…Όταν οι περικοπές σε βασικές παροχές έχουν ως αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες θανάτους και αυτοκτονίες...

…Όταν 1.500.000 πολίτες της πιο παραγωγικής οικονομικά ηλικίας (20-45) έχουν μεταναστεύσει (μάλλον για πάντα) στο εξωτερικό τα τελευταία 2 χρόνια…

…Όταν οι παροχές σε ψευτο-άπορους και λαθρομετανάστες αντί να κοπούν με το τσεκούρι αυξάνονται αλματωδώς...

…Όταν η πραγματική ανεργία χτυπάει νούμερα πάνω από 50 %...

…Ποιος είναι αλήθεια αυτός ο γαμημένος πούστης που πιστεύει στην «ανάπτυξη» και στο «καλύτερο αύριο»;





Το νεοελληνικό χριστιανοπορνείο που ως κακάσχημος τραβεστί προσποιείται την δημοκρατία έχει τόση σχέση με την λέξη όση είχε και η Ουγκάντα την εποχή του Αμίν Νταντά.  Φυσικά τα προβλήματα λύνονται άμεσα αν υπάρχει πολιτική βούληση. Μάλιστα είναι πανεύκολο να πετάξει κανείς την καυτή πατάτα στον λαό προκηρύσσοντας ένα δημοψήφισμα πάνω σε 10 φλέγοντα θέματα.  Αυτό θα είχε κάποια σχέση με την αρχαία δημοκρατία.  Πολλοί οι οποίοι τώρα καλά κάνουν και απέχουν, θα πήγαιναν να ψηφίσουν.  Όμως έτσι βάζει κάποιος τους πολίτες στο παιχνίδι. Κανείς ρουφιάνος πολιτικάντης δεν θέλει να αποφασίζουν οι πολίτες για το μέλλον τους γιατί οι σκοποί που εξυπηρετεί η παρούσα χούντα είναι άλλοι. 





Υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων είναι όλοι οι κουραδοσκατόλες του ψευτοβουλίου. Και η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ και ο Σύριζα και το γαμώκομμα του Σαμαρά και του Βενιζέλου, και όλα τα αποκόμματα μέσα κι έξω από το βλεννοροϊκό ψωλάδικο της πλατείας Συντάγματος. Ακόμα και οι αναρχοαυτόνομοι που καίνε κάδους και οι ψευτοτρομοκράτες που αφήνουν ελεύθερους κάθε τόσο οι ασφ-αλήτες, μισθωμένα πιονάκια είναι.  Όλοι αυτοί οι κουφάλες της πολιτικής παράγκας, μεγάλοι και μικροί, πλυμένοι και άπλυτοι, πρέπει να δικαστούν σε έκτακτο δικαστήριο πολιτών και να καταλήξουν στην κρεμάλα.   



.   
Είναι ξεκάθαρο πια ότι τα λαμόγια που έχουν κάνει το κράτος μαγαζί τους δεν επιθυμούν να αγγίξουν την ιδιοκτησία των κλεφτών ενώ αντίθετα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κατάσχουν την ιδιοκτησία του απλού πολίτη που δεν έχει να πληρώσει τα ανθρωποφαγικά χαράτσια. Η τελευταία δήμευση κλοπιμαίων υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου που έχει γίνει αν θυμάμαι καλά ήταν του Κωλέττη (αφού πρώτα είχε πεθάνει χωρίς απογόνους).  Η δήμευση περιουσίας αποφεύγεται γιατί δημιουργεί δεδικασμένο.  Φανταστείτε κάθε πολιτικάντης που έκλεψε τα κέρατά του να περνάει από δικαστήριο μαζί με όλο του το σκατόσογο και να τους δημεύουν τα πάντα. Πολύ άσχημο προηγούμενο αυτό για το σύστημα των μασονοαπατεώνων και των διεθνών τοκογλύφων που δεν έχουν πληρώσει ποτέ μια δεκάρα φόρο. Δεν θα μπορούσαν πια να στρατολογήσουν ντόπιους σκύφτουλες για τις βρωμοδουλειές τους.



Το μόνο παρήγορο που βλέπω είναι ότι μια σκόρπια μειοψηφία πολιτών παραμένει παγερά αδιάφορη στα παραμύθια των χατζηγαμημένων πολιτικάντηδων και των συνεργών τους.  Τώρα το κατά πόσο αυτή η μειοψηφία θα μπορέσει να πετύχει κάτι, είναι συζητήσιμο. Το γεγονός είναι ότι το μεγάλο καζάνι βράζει παρόλο που δεν φαίνεται. Ακόμα και τα κοπάδια των ζώων έχουν υποσυνείδητα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Ο θυμός και η αγανάκτηση αυξάνουν καθημερινά αλλά με υπόγειο τρόπο. Θα χρειαστεί κάμποσο ζόρι ακόμα και μια σπίθα την κατάλληλη στιγμή.  




Στο μεταξύ τώρα μαθαίνω ότι πέφτουν χοντρά πακέτα ανά την επικράτεια. Όλο το χρήμα της προδοσίας που στάθμευε προσωρινά στο εξωτερικό, επανακάμπτει για να ξεπλυθεί. Ολόκληρες εκτάσεις και παραλιακά φιλέτα αλλάζουν χέρια στα μουλωχτά. Γη και χρυσός είναι οι σταθερές αξίες.  Τα κορόιδα είναι αυτά που θα μείνουν με το άχρηστο χαρτονόμισμα να σκουπίζουν τον ματωμένο κώλο τους. Οι ενωμένοι γύπες αρπάζουν τώρα για ένα κομμάτι ψωμί την μισή γη και με το κίτρινο μέταλλο θα βουτήξουν και την υπόλοιπη όταν σκάσει η πείνα. Μετά τον πόλεμο θα εμφανιστούν ως αριστοκράτες και φιλάνθρωποι όπως κάνουν πάντα. Θα φέρουν κι εκατομμύρια εξαθλιωμένους πρόσφυγες τους οποίους θα χρησιμοποιήσουν για να επιβάλλουν (με την βία αν χρειαστεί) την εξουσία τους. Η κομπίνα είναι παγκόσμια και διαχρονική αλλά πάντα η ίδια.






Ο Ιουδαίος δεν είναι έξυπνος. Πονηρός είναι και εντελώς προβλέψιμος.  Πίσω από τα δισεκατομμύρια δολάρια, τα ακριβά κουστούμια, και τα ψευτο-διδακτορικά παραμένει ο γιδοβοσκός της ερήμου, μίζερος, βρωμιάρης, άρπαγας, κατσικοπόδαρος και κτηνοβάτης.  Ένας διαβασμένος Έλληνας αξίζει περισσότερο από 100 διαβασμένους Ιουδαίους. Δεν είναι δική τους η γνώση άλλωστε. Έχουν σφετεριστεί και χρησιμοποιούν την σοφία των αρχαίων Βαβυλωνίων, Περσών, Αιγυπτίων, Ινδών, Κινέζων αλλά κυρίως των αρχαίων Ελλήνων.







Όποιος διαβάσει αρχαία Ελληνική γραμματεία βλέπει μπροστά του να ξετυλίγονται τα σχέδια των παρασίτων. Βλέπει ανάγλυφα την λογική τους, τα τρωτά και τις αδυναμίες τους.  Βλέπει πεντακάθαρα τα προβλήματα και ακόμα πιο διαυγείς τις λύσεις τους.





Έρχομαι λοιπόν να εγκωμιάσω την κακοτυχία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αφορμή για μάθηση από αυτήν. Η κακοτυχία φέρνει την αναζήτηση των αιτίων, η αναζήτηση φέρνει την εκλογίκευση, η εκλογίκευση παράγει γνώση και η γνώση κατοχυρώνει την πρόβλεψη. Όσο πιο βαθιά η γνώση, τόσο πιο πληρέστερη η πρόγνωση. Η πρόβλεψη που βασίζεται στην γνώση είναι το καλύτερο γούρι.




Η νεοφεουδαρχία που έρχεται είναι άριστα διαβασμένη. Ξέρει πάρα πολύ καλά ποιος είναι ο αντίπαλός της. Γνωρίζει ότι δεν μπορεί πια να ελέγξει τα πάντα για πάντα. Έχει αντιληφθεί ότι η κατάσταση στο ζήτημα της αφύπνισης είναι οριακά πλέον διαχειρίσιμη.  Γι αυτό και βιάζεται. Και όποιος βιάζεται αφήνει το κουλούρι του αφύλαχτο.




Κακοτυχία δεν υφίσταται όταν είμαστε ενήμεροι για τις πραγματικές συνθήκες.



Στον τζόγο οι πιθανότητες είναι εκ των προτέρων δεδομένες και η ελπίδα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός.



Η μόνη περίπτωση για να κερδίσουμε το παιχνίδι είναι να το στήσουμε.


50 σχόλια:

  1. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές ελληνίδες δεν έχουν κοιταχθεί στον καθρέφτη και δεν βοήθησε ο πατέρας των και η μητέρα των.
    Κάποιες έχουν 500 πτυχία, διδακτορικά κι ένα σωρό σκατοπτυχία και ψάχνουν άνδρα καλύτερο απ´ αυτές. Άκουσον, άκουσον! Ρε κτήνος γαμώ τα πτυχία σου, με τόσο διάβασμα δεν ξύπνησες; Πού να ξυπνήση το κτήνος, τίποτε δεν κατάλαβε, οι χειρότερες είναι αυτές πού τελειώνουν φιλολογίες και τα συναφή. Βρέ βρωμόμουνο, τόσους αρχαίους διάβασες, κτήνος μπήκες, κτήνος με διδακτορικό βγήκες.
    Οι άλλες είναι αυτές πού βρήκαν δουλεία στο δημόσιο, όλο βόλτες με φίλες είναι και νομίζουν ότι με τον μισθό του δημοσίου είναι ανεξάρτητες, που γιά να βρούνε την θέσι έχουν στήσει κόλο, όχι μόνο αυτές αλλά και η μάνα των και ο πατέρας των έχει πληρώσει. Ρε σκατούλες όταν περάσετε τα 40, στον δρόμο δεν θα φτύνουν ούτε πάνω σας και γιά νά βρήτε άνδρα θα τον πληρώνετε με τις οικονομίες πού κάνατε και στα 50 σας θά έχουν γεράσει οι φίλες σας και θα πηγαίνετε γυμναστήριο γιά να διατηρείςτε νέες, στα 60 σας πού οι φίλες σας θα έχουν γεράσει, μόνο μόνες σας θα μπορείτε να βγείτε έξω, δεν λέω τίποτε για τα 70, 80 ποιές νομίζετε ότι είστε;
    Άσε πού έχετε γαμήσει όλους τούς αγρότες και βοσκούς γιατί δεν θέλετε να δουλέψετε, αλλά μόνο με το μουνί σας θέλετε να προκόψετε και όλες οι χωριάτισσες έχουν φύγει γιά Αθήνα και εκεί σάς ταΐζουν οι ηλίθιες οι οικογένειές σας, δέν βλέπετε τί πρόκειται νά πάθετε τώρα πού ήλθε η κρίσεις;
    Όλες οι παραπάνω ηλίθιες μαζί με κάτι μαλάκες μόνο γιά την ισότητα και τά ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα παρόμοια ιδεολογήματα των Η.Π.Α. θά νοιάζονται. Καλή συνέχεια και θα τρώτε σφαλιάρα και δεν θα ξέρετε από πού σας ήλθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μετά από χρόνια μαθητευόμενης μαγείας έχει καταφέρει να παράξει.."
    Νομίζω ότι ο σωστός γραμματικός τύπος είναι "να παραγάγει(η)".
    Κατά την νεοελληνική διάλεκτο :
    να+υποτακτική Ενεστώτος = Μέλλων διαρκείας
    να+υποτακτική Αορίστου = Μέλλων στιγμιαίος

    Μη το θεωρήσης ως υπόδειξη. Περί υπενθύμισης πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν διεκδικώ το αλάθητο και δέχομαι ευχαρίστως υποδείξεις φτάνει να είναι τεκμηριωμένες.

    Αν και ο τύπος "παράξει" χρησιμοποιείται ευρέως, το σωστό είναι "παραγάγει" και έχει ήδη διορθωθεί στο κείμενο. Νά΄σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το αρθρο σου ειναι δυναμιτης !! περιγραφεις τελεια τον κοσμο τους!!!
    που δυστηχως ειναι κοσμος και δικος μας! κανεις δεν μπορει να ξεφυγει!!! μονο αν παρει τα βουνα!!!
    υπαρχει ελπιδα!!!! μολις το διαβασα! μεσα απο το γραπτο σου!!! και ενας τετοιος να μεινει ,θα κανει την ανατροπη!
    γραφε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτω τα χερια απο το Λιακόπουλο, χε-χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο στρατος ειναι ελενχομενος απο την Νεα Ταξη
    Να σταματησουν οι ανοησιες επικλησης η οι πρακτορικες επικλησεις
    Το συνηθες μοτο της Χρ.Αυγης της στημενης απο το συστημα ειναι "επεμβαση στρατου"
    Ετσι τα τσουτσεκια δεν κανουν απολυτως τιποτα
    Τα βληματα δεν καταλαβαινουν και δεν μπορουν να συνδιασουν οτι ο Τσοχατζοπουλος ειναι δικος τους ,και τον εβαλαν φυλακη,οπως και την ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ 1967 ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟ 1909. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑ.

      Διαγραφή
  8. ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΠΛΕΟΝ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ..ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ(ΩΧ! ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ,ΣΥΓΝΩΜΗ). ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΟΣ. ΑΛΛΑ...ΔΕΝ "ΒΛΕΠΩ" ΠΑΡΑ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΛΑ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 5-6 ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.http://1000spartiatai.blogspot.gr/2013/05/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντομα τα άρθρα θα τελειώσουν και τότε ο καθένας (εμού συμπεριλαμβανομένου) θα κληθεί να πάρει θέση με πράξεις. Ακόμα και τώρα που μιλάμε να ξεκινήσει κάποιος μια τέχνη, κάτι θα έχει μάθει μέχρι το μπαμ. Χρόνος για εκπαίδευση δεν θα υπάρξει... Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

      Διαγραφή
  9. το αποτελεσμα μετραει
    μετα απο 200 χρονια ξαναγινομαστε δουλοι των γυφτων στα φανερα πλεον
    ο στρατος διοικειται απο μασνους πουσταρακους
    δεν κουνατε τον απατο σας για να σωθουμε..
    μονο περιμενετε απο τους αλλους
    ο στρατος εναι καθοδηγουμενος απο μασνους προδοτες που μισουν τους ελλληνες
    εαν κανει κατι θα ειναι μονο για να μπει στον γυψο,ο λαος
    αμα εισαι απο ηρακλειο κρητης ελα μαζι μου να κατσουμε πλατεια καλλεργων με πανο...
    υπ οψην σρην Δρεσδη μαζευτηκαν5 ενα σαββατο,το αλλο 10 σε ενα χρονο 500 χιλιαδες ,και επεσε το φασιστικο καθεστως της γερμανιας
    ερχεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΡΑΨΕ ΜΕΗΛ Ή ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. www.facebook.com/nikos.kallergis.7
    περιμενω μνμ εδω αδελφε εαν εχεις φεις
    το τλ μετα ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΠΑΜ" ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ..ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΑΤ' ΕΜΕ. (ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. )
    ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.(ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ Η ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ).
    ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΝΕ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ.
    Η Ν.Τ.Π ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΜ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ; Η ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν υπάρχει τίποτα καθαρό σε αυτόν τον πλανήτη των μαϊμούδων. Ξαναδιάβασε τις τρεις τελευταίες αράδες του άρθρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλλος ενας που σε διαβαζει χρονια, πιστευω ομως οτι πασχει λιγο αυτο το αρθρο απο χρυσαυγητιδα, εμενα δεν με ενοχλει π.χ ο αλβανος που θα παντρευτει ελληνιδα ρε φιλε, στο κρεβατι του και στην ζωη του ο καθενας οπως την βρισκει.Και να σου πω κατι, εχω 2 περιπτωσεις παιδιων απο αλβανια που θα σου ελεγα οτι ειναι πιο μαχιμοι και πιο ελληνες απο πολλους βοθρομπινεδες καναπεδατους νεοελληναρες.Παντα το εθνος χρειαζοταν μεταγγισεις αιματος για να επιβιωσει ιστορικα.Και στην τελικη ειδαμε και τους ομοαιμους γαμους τρομαρα μας 10 ζευγαρια παντρευονται 11...χωριζουν. Τελος,ασχετο με το θεμα αλλα γραψε κατι για τους χιμπατζηδες τζιχαντιστες,που θα παει η ιστορια με αυτους?? αυτους νομιζω πρεπει να φοβομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ως προς την Χρυσή Πορδή, ήμουν από τους πρώτους που έγραψαν (κι εξακολουθούν να γράφουν) ότι είναι μια μεγαλοπρεπής ΜΟΥΦΑ που εμφάνισε η ίδια η άρχουσα συμμορία για να πακετάρει την πατριωτική μερίδα και να την κάψει όπως καίει τόσα χρόνια τις διαδηλώσεις με όργανα το ΚΚΕ και τους αναρχοάπλυτους...

    Ως προς τους Αλβανούς θα συμφωνήσω ότι είναι μάχιμοι, απλά ιστορικά δεν τους έχω καμιά εμπιστοσύνη (ούτε και στους ψευτοελληνάρες για να μην παρεξηγούμαι).

    Δεν χωνεύω ούτε τους Αλβανούς, ούτε τους Βούλγαρους, ούτε τους Γερμανούς, ούτε τους Αμερικανούς, ούτε τους Άγγλους, ούτε τους Γάλλους, ούτε τους Ιταλούς, ούτε τους Σουηδούς, ούτε τους Πακιστανούς, δεν χωνεύω κανέναν γαμημένο πούστη που έρχεται στην πατρίδα μου να με δολοφονήσει. Δεν ενοχλώ κανέναν και δεν γουστάρω να με ενοχλούν.

    Όσο για τους τζιχαντιστές θα μπορούσαν να είναι πολύτιμοι σύμμαχοί μας αν υπήρχε ηγεσία σε αυτό το κωλάδικο.


    Ο πόλεμος θα είναι εναντίον ασιατικών ορδών (όπως ήταν πάντα) γιατί αυτοί που μας μισούν αιώνια δεν έχουν τα κότσια να μας αντιμετωπίσουν οι ίδιοι.


    Όποιος πολεμήσει στο πλάι μας - ασχέτως εθνικότητας, θρησκεύματος ή χρώματος - θα εξασφαλίσει την υπηκοότητα και τον σεβασμό. Για τους υπόλοιπους έχουμε ιερό καθήκον να αδιαφορήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marco De Sade, σ'ευχαριστώ που υπάρχεις ως φωνή της Προμήθειας Λογικής γιατί κοντεύω να το κάψω με όλην αυτήν την σχίζα και την ψυχανωμαλία του απέραντου πορνογραφήματος που βιώνουμε.
      Το σχόλιό μου είναι ετεροχρονισμένο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.
      Λοιπόν, κασίγνητε, κατ'εμέ, καμία υπηκοότητα και καμία ιθαγένεια ούτε κάν κάποιου είδους προνόμια. Όποιος γουστάρει να πολεμήσει μαζί με τους Έλληνες, ας το κάνει για την πάρτι του υπερήφανα, σεβάσμια και ανδρεία, κι όχι για κάποιο αντίκρυσμα ή απολαβή. Κι άν επιθυμεί να ζήσει σε αυτόν τον ΙΕΡΟ τόπο, τότε θα μείνει με την επιθυμία διότι ελάχιστοι ξένοι θα έχουν αυτό το προνόμιο λόγω ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ. Και οι ξένοι αυτοί θα περάσουν από κόσκινο για το πράσινο φώς, ήτοι άνθρωποι πολιτισμένοι, μορφωμένοι, πεπαιδευμένοι και με σκοπό να προσφέρουν στα πλαίσια συνεργασίας λαών την όποια επιστήμη τους. Τα παιδιά τους δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πάρουν Ελληνική ιθαγένεια/υπηκοότητα, ακόμα κι άν ο ένας από τους γονείς είναι Έλληνας. Καλώς ή κακώς, πρέπει να προστατευτεί ο γενετικός κώδικας και στ'αρχίδια μας εάν οι "βουδιστές" του κόσμου επικαλεστούν την ΑΓΑΠΗ ως επιχείρημα που ενώνει τους λαούς και υπερβαίνει τις φυλετικές ανισότητες. Σ'όποιον αρέσει, αλλιώς ΟΥΣΤ!
      Αφού έκανες λόγο για Γιαχβέδες, σαύρες, ερπετά τη μάρα και τη σάρα, γιγνώσκεις επομένως πολύ καλά οτι απ'την απώτατη αρχαιότητα επιχειρείται απο δαύτους η αλλοίωση έως εξολόθρευση του Διογενούς DNA με γενετικά πειράματα και πολλών ειδών υβρίδια. Με τέτοιο εχθρό λοιπόν, έως ότου εξολοθρευτεί αυτός, οι ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να γίνουν ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στην κοσμοθέασή τους.
      Οι Έλληνες λοιπόν, καλωσορίζουν ισάξιους με αυτούς και αντάξιους του "Αγαθού" συμμάχους και συνοδοιπόρους, και ουχί γενετικά και πολιτισμικά παράσιτα.
      Ιερό καθήκον να αδιαφορήσουμε ισχύει ΚΑΙ για τους προαναφερθέντες. Η μόνη μας σχέση μαζί τους θα είναι καθαρά εκείνη της συνεργασίας ή/και της πολιτισμικής αλληλεπίδρασης και φυσικά απο την πολιτισμική του κοιτίδα ο καθένας όπου και θα παράγει πολιτισμό ωφελώντας ευρέως το ανθρώπινο είδος.
      Δεν πρόκειται περί εθνικισμού ή ρατσισμού, αλλά περί ΠΡΟΝΟΙΑΣ, αυτήν που είχαν οι Σπαρτιάτες κατανοώντας πλήρως και τελειοποιώντας την Τέχνη του Πολέμου.
      Απ'την άλλη, η Φύση δεν έφτιαξε ούτε ένα φύλλο δέντρου ίδιο με κάποιο άλλο ενώ έδωσε στην φώκια ως σπίτι της τους Πάγους και στο Λιοντάρι την σαβάνα, μία απλή παρατήρηση που θα έπρεπε να μας διδάσκει πολλά.
      Επομένως, η διάσωση η προστασία και η διατήρηση εθνών και πολιτισμών και του γενετικού κώδικα αυτών, είναι αυτό που η ίδια η φύση επιτάσει γιατί έτσι γουστάρει την πραγματική διαφορετικότητα ούτως ώστε να δίνει μαθήματα στους πάντες και τα πάντα μέσα απ'αυτήν. Οτιδήποτε άλλο είναι παρα φύσιν (και όχι κατα φύσιν) διότι "Η φύσις μηδέν μήτε ατελές ποιεί μήτε μάτην".
      Όσο για τους νεοΈλληνες, αυτό που χρειάζονται είναι από ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ διότι όλα τα όντα αντιλαμβάνονται τον πόνο ή ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ με πάνω από τα 2/3 των γηγενών Ελλήνων νεκρά. Για κάτι τέτοιο απαιτείται είτε Παγκόσμιος πόλεμος είτε επέμβαση του ΔΙΑ όπως τότε επί Ατλαντίδας... και ο νοών νοείτω. Ειδάλλως πάμε για επικράτηση του αντίπαλου δέοντος επί σειρά χιλιετηρίδων.
      Δεν ξέρω τί στον πούτσο κάνουν τα τελώνεια του διαστήματος ή οι αθάνατοι φύλακες των θνητών του Ησίοδου, αυτό που ξέρω είναι οτι το χάνουμε το κορμί πατριώτη και μαζί μ'αυτό χάνονται και τα τελευταία Διογενή Ελληνικά διαμάντια που έχουν απομείνει να κρατούν Θερμοπύλες αυτοί και οι σκιές τους.

      Διαγραφή
  16. ΜΑΡΚΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ , ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΓΚΑΒΛΑ!!!!! ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ελεγα οτι ειχες κλεισει τους σπαρτιατες

    http://1000spartiatai.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαρκο λενε οτι εισαι ο τραγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://tvxs.gr/news/kosmos/minyma-apo-ton-pio-ftoxo-proedro-toy-kosmoy-na-petaksoyme-ekso-apo-tin-politiki-toys-plo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΩΝ ΜΠΙΧΛΑ


    Διάῤῥοιας δοκιμαστή, Ἀντώνη Σαμαρὰ

    Ποὺ σοῦ γαμοῦν τοὺς ὀπαδοὺς τοῦ ᾍδη τὰ σκυλιὰ






    Τὰ σύνορα τὰ ἄνοιξες, κατήργησες τὰ ὅρjα

    Γιὰ νὰ φορᾷς στὸ γκῶλο σου ξένα πρησμένα μόρjα






    Γελᾶν κατζίκια παρδαλά καὶ Τάπιροι μὲ ῥάστες

    Στὶς ἐθνικὲς τὶς ἐκλογὲς ψηφίζουν μετανάστες






    Σκυλοβρωμᾷ τὸ παραβὰν μπαχαροπατσουλὶ

    Σἂ μπαίνουν μέσα λίγδουρες μπεχροπακιστανοὶ






    Γλοιώδεις καὶ δουλοπρεπεῖς, παθαίνουν Δέος-Σὸκ

    Τουρμπούκια χυσευλαβικὰ κάνουν στὸ ΠΑΚ-ΠΑΣΟΚ






    Οἱ Ἀλβανοὶ καμαρωτοὶ ξεχύνονται στὶς κάλπες

    Ὅμως θὰ φᾶν οἱ κόρες τους ΚΑΙ βιασμὸ ΚΑΙ μάπες






    Κι ἐσὺ πουστάκο ψωλατζή, Τζέφρυ χυσοξεκούτη

    Γαμᾶν τὴ Μάργκαρετ Ἰνδοὶ μέσα σὲ νεκροκοῦτι

    http://gamotafismos.blogspot.gr/2010/11/message-from-ministry-of-civilization.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΑΜΑΕΙ ΤΑΦΟΥΣ Ο ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΜΟΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σαυρόμορφοι τοκόπουστες, τζέχοι, ταλμουδιλίκια
    ποδιές γαμάν τη χώρα μας, το μέλλον και τα δίκια

    Λεπροί αλλαξοκώληδες, της έσω γης ρουφιάνοι
    που σε κιμπούτζ βαφτίστηκαν, με χύσχια από στάνη

    οι τάφοι που γαμήσανε θα γίνουνε φραγή
    για να τους βγάλουν τ' άντερα του Δία οι δέκα γιοί.

    1+2+3+4=τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαιρετίζω την σύναξη των εθνικών ποιητών.

    Εγώ πάλι προτιμώ το χαϊκού...

    Βρέχει αίμα στα Σόδομα
    παιδικά αιδοία ξεσκισμένα
    Μνησίκακη φάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Mάρκο καιρό είχες να γράψεις, κάθε σου κείμενο αποτελεί μια σπίθα ελπίδας στην μόνιμη απαισιοδοξία. Δυστυχώς δεν φαίνεται όμως λύση όσο αισιόδοξοι και να είμαστε. Ίσως η φυγή είναι η λύση όπως οι Αθηναίοι πήγαν στη Σαλαμίνα τότε. Η μετανάστευση εννοώ καθώς δεν βλέπω κανένα να παίρνει τα βουνά. Προσωπικά με τρώει η κατάθλιψη και πεθαίνω κάθε μέρα. Και δεν είναι η κρίση, πάντα είχα κρίση καθώς δεν είχα βύσμα. Ο αγώνας για Αξιοκρατία, Ισονομία, Δημοκρατία, Ελευθερία έχει αποτύχει ή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Πως να ξεκινήσει αφού το ποίμνιο είναι διεφθαρμένο σαν τους ηγέτες του. Το 95% και μπορεί να λέω και λίγο, γουστάρει να αδικεί τους άλλους. Πεθαίνω κάθε μέρα. Ο Λιαντίνης και ο Άρης γι' αυτό έφυγαν. Ο Καστοριάδης τα έλεγε. Ακόμα κι αυτός ο Βαρελίδης επιχείρησε να φύγει έτσι. Έτσι νιώθεις όταν νιώθεις ότι η μάχη έχει χαθεί, και είσαι περικυκλωμένος από εχθρούς τους οποίους νόμιζες για φίλους. Δεν ξέρω για ποιο πανηγύρι, ποια μάχη μιλάς και με ποια ασιατικά φύλα αλλά μου είναι αδιάφορο αφού οι διεφθαρμένοι Έλληνες αποδείχτηκαν χειρότεροι των πάντων. Η ελληνίδα μάνα που μαθαίνει το γιο να είναι μαμόθρεφτος για να τον βρει η ελληνίδα γκόμενα έτοιμο, που εκπαιδεύει την κόρη να είναι γκόμενα με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Ο ελληνάρας του βύσματος, ο κλέβων τον δίπλα, ο έχων πάντα δίκιο. Πιστεύουν ότι δημοκρατία είναι να αδικούν τους άλλους. Αυτοί είναι οι έλληνες. Ο αλβανός κι ο ασιάτης σου φταίει; ρωσοι, αλβανοί ασιάτες, μαθαίνουν πλέον τα ελληνικά χούγια. Να έχουν βύσμα και να λαδώνουν τους πάντες, να κλέβουν τους γύρω, να αδικούν το συμπολίτη, να γκαζώνουν τις πειραγμένες εξατμήσεις, να πηγαίνουν στα μπουζούκια, να κάνουν σούζες, να είναι κάγκουρες. Ναι γίνονται "Ελληνες"... Και το καλύτερο, εξάγουμε τον σκατά πολιτισμό σ' όλη την ανατολή ευρώπη κι ασία. Το πρόβλημα είναι οι έλληνες όχι οι ξένοι. Ο εαυτός μας. Ο δρόμος της αρετής είναι ο δύσκολος αλλά έτσι έμαθα. Πεθαίνω κάθε μέρα και πανηγύρι δεν βλέπω να έρχεται. Το πανηγύρι έχει γίνει κάτι σαν τον ερχομό του αντιχρίστου ή των εξωγήινων. Βαρέθηκα...Μια ερημιά θέλω να ζήσω το υπόλοιπο μακριά όπως ο Τίμων ο Αθηναίος ο Μισάνθρωπος. Μισώ τους πάντες. Όπου γης και πατρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτή η κατάσταση που περιγράφεις είναι η ειρήνη. Σύντομα ο Μέγας ολύμπιος Άρης θα έρθει να πάρει ψυχές. Ο πόλεμος θα συρρικνώσει τα πράγματα στην σωστή προοπτική και θα φτιάξει την καινούργια πραγματικότητα όπως λέει ο Μέγας Ηράκλειτος. Όλοι αυτοί οι κάγκουρες και οι ρουφοψωλέτες της οικονομικής φούσκας θα αναγκαστούν να πολεμήσουν αλλιώς θα πεθάνουν. Το θέμα είναι το ποιοι θα αναλάβουν τότε αρχηγοί και πόσο διαβασμένοι και πατριώτες θα είναι...

    Όλα τα άλλα έχουν ξανασυμβεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπερα Μαρκο. θελω να κανω μια σχετη ερωτηση. Γνωριζεις αν υπαρχει καποια σωστη αποδοση στην νεα ελληνικη απο Ηρακλειτο; αν υπαρχει κατι σε pdf δωρεαν ή αν εχεις να μου προτεινειςκαποια συγκεκριμενη εκδοση να αγορασω μολις παιξει λιγο χρημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.scribd.com/doc/44098404/%CE%97%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%86%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1

      Διαγραφή
  28. επειδή όλα έχουν συμβεί, τότε να είμαστε σίγουροι ότι οι ικανοί και οι κατάλληλοι θα βγουν από τη μέση, όπως ο Κωλοκοτρώνης, ο Άρης και οι άλλοι άξιοι...οι ρουφοψωλέτες θα επιβληθούν και πάλι...Αυτός είναι ο λαός αυτή τη παιδεία έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν όλα τόσο σίγουρα δεν θα 'πεφταν συνέχεια πάνω μας όλες οι πληγές του γαμωπυράμιδου φαραώ... Οι πιθανότητες είναι γαμημένο πράμα...

      Διαγραφή
  29. τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά το πρόβλημα είμαστε εμείς όχι ή άλλοι, οι άλλοι τη δουλειά τους κάνουν...απλώς εμείς είμαστε χειρότεροι από τους άλλους. ..και μιλάω για την παιδεία, τις αρχές, τη νοοτροπία...εδώ ρε συ ο άλλος έχει μπει εδώ μέσα και γράφει σχόλια μπας και μαζέψει ψήφους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. μαρκος ο θεος
    μαρκος ο ισχυρος
    μαρκος ο αθανατος
    ελεησον ημας

    ΕΒΓΑ ΕΞΩ ΤΩΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σας έχω πει να μην ψάχνετε για μεσσίες. Δεν υπάρχουν. Αρχηγούς ψάξτε που να έχουν εθνική συνείδηση.

      Έξω είμαι, απλά δεν με βλέπετε...

      Διαγραφή
  31. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113391746

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64096100

    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΙΑ ΓΑΜΙΟΛΑ, ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Κάποτε ήθελα να γίνω άθεος αλλά τα παράτησα. Δεν έχουν αργίες".

      Henry Youngman, αμερικανός κωμικός.

      Διαγραφή
  33. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μεγάλε αυτά που αναφέρεις είναι σχετικά η περιγραφές νεότερες που στηρίχτηκαν σε κενές σελίδες η σε γραπτά που μισα έμειναν από την λύσσα.Εκατσες και έγραψες ολόκληρο κατεβατό γενικου μίσους...όπου με αυτόν τον τρόπο ποτέ δεν θα προσεγκίσεις κάν την πραγματικότητα.Για όλα φταιει το.....όπου κινει ως μετ ετ ασκοπο την μεταμόρφωση του ανθρώπινου είδους κοραλι αλια αλ η σ ερμα.Για να σωθει ο κόσμος πρέπει να.....Αφου διαβάζεις και Ηράκλειτο ...πιστεύεις πως στο πέμπτο γένος σταμάτησε η πτώση....η διανύουμε τώρα και ζούμε την πτώση του εκτου γένους...Πόσα γένη υπάρχουν 12 κ αδένα και η απώλεια του έκτου γένους που θα σφραγιστεί θα σβήσει ξανά το παρελθόν.....και θα ξεκινήσει την γραφή μιάς νέας απόκοσμης η περιορισμένης ,γήινης ιστορίας που το κακό θα είναι το ίδιο με το καλό...κάτι που ζούμε τώρα μετρα....τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. A δη λ αδη πιστεύεις πως σε αυτόν τον κόσμπο που ό κάθε εξωγήινος λέει και κάνει ότι κουλό του κατέβει κουμάντο κάνει ο άνθρωπος και όχι το μόριο του ανθρώπου.Το γκρι μόριο πως σκέπτεται... τι ζητα ...τι σκοπους έχει που είναι η βάση του και πως γίνεται λ ιωμα μεταδίδοντας αλυσιδωτή αντιδραση στους ανθρώπους χιουμαν όπου και συνειδητοποιούν την τρέλλα τους,παύοντας αυτομάτως κάθε τοξική συμπεριφορά.... Αυτοι που τ΄ρεχουν ή ελέγχουν η διευθύνουν τα παράδοξα ή ανορθόδοξα γεγονότα αιώνες τωρα τι γνωρίζουν παραπάνω για την προέλευση και την υλική σύσταση του ανθρώπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγώ,πάλι,θα προτιμήσω το Χριστό.Ελπίζω να μην με χέσεις πολύ άσχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΣΤΡΑΤΗΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΜΩΝΑ-ΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΔΟΛΑΤΡΙΣΣΑΣ ΜΥΡΤΑΛΗΣ.....
    ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΕΠΑΡΕΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.....
    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ «ΛΟΓΙΚΟ ΣΚΟΠΕΛΟ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΜΑΣΩΝΑ ΛΙΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ…..
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΔΟΙΑ ΤΩΝ ΠΟΤΝΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΘΕΑΙΝΩΝ ΣΑΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΡΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΙΓΥΡΩ.....
    ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΤΑΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΥΡΤΑΛΗ ΣΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΓΑΜΗΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΔΟΜΟΡΦΟ ΑΜΩΝΑ-ΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΧΟΝΤΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟ ΥΙΟ ΤΗΣ…...
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΣΦΙΓΓΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΩΙΚΑ Ή ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΘΟΥΜΕ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ"

    "ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ" ΠΡΟΣ "ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ": ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΣΦΙΓΓΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΩΙΚΑ Ή ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΘΟΥΜΕ

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/05/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Αλέξανδρος και η εποχή του χρησιμοποιήθηκαν ως μέτρο σύγκρισης. Στο μπορούμε να συζητήσουμε ποια ήταν τα ηρωικά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είμαστε ό,τι τρώμε.
    Ιπποκράτης

    Εισροή αίματος, εκροή πνεύματος κατεργάζεται.
    Ιπποκράτης

    Νους υγιής εν σώματι υγιεί.

    Η πολυφαγία και κρεατοφαγία αποχαυνώνουν τον νου και οδηγούν στη τρέλα.
    Θεόφραστος (κρέας: αυγά -υγρό κρέας, ψάρια, θαλασσινά)

    YouTube - Ταλμούδ όλη η αλήθεια
    http://www.youtube.com/watch?v=vD7BogmBN9A

    ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Ο ανθελληνισμός μέσα από το Ταλμούδ των Εβραίων!
    http://greeknation.blogspot.com/2009/12/blog-post_19.html

    ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ: Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/09/blog-post_6775.html

    Greektube - Το ποιο Ρατσιστικο Φαστικο Βιβλιο Ταλμουδ
    http://www.greektube.org/content/view/22802/2/

    ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ: ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2007/11/blog-post_13.html

    Ο ανθελληνισμός μέσα από το Ταλμούδ των Εβραίων!
    ΤΑΛΜΟΥΔ - Η ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ - Page 2
    http://www.inout.gr/showthread.php?t=18824&page=2

    ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Ο ανθελληνισμός μέσα από το Ταλμούδ των Εβραίων!

    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
    http://greeknation.blogspot.com/2009/12/blog-post_19.html

    TA ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΝΑΣ
    Πηγή: http://ellhn.e-e-e.gr/news_report/files/archive-1.html


    http://ellhn.e-e-e.gr/news_report/files/archive-1.html



    ΧΩΡΕΣ ΕΝ ΟΜΗΡΕΙΑ
    του Υποστρατήγου ε.α K. Χ. Κωνσταντινίδη, 11.1.07
    http://www.metanastis.com/XORES_EN_OMHREIA.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή