Το τελευταίο ζεϊμπέκικο στο Ραγιαδιστάν



13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 9015

Γαμώ τη μάνα σου, ραγιά
Σκίζω την αδερφή σου
Τον μπήχνω στη γυναίκα σου
και χύνω στο σκυλί σου.      

Την κόρη σου δεν τη γαμώ 
Το μπαζοπουτανάκι
Γιατί πριν κώλο έδινε
Σ’ έναν λεχρίτη Πάκη.


Ποιητική συλλογή  «1821-2021, 200 χρόνια γαμήσια»



Όταν οι γκόμενες χορεύουν ζεϊμπέκικο παραγγελιά κάτι φαίνεται ότι δεν πάει καλά με τα στερεότυπα και τους ρόλους. Όταν στο ίδιο μαγαζί οι φραπεδόπουστες  χορεύουν τσιφτετέλι και κουνάνε τον τριχωτό πορδιά τους, είναι σίγουρο ότι τόσο οι ρόλοι όσο και οι κώλοι έχουν γαμηθεί. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος εθνολόγος ή κοινωνιολόγος για να διαγνώσει τον πλήρη ξεπεσμό αυτής της σύγχρονης πολυσυλλεκτικής σκατοφυλής που ισχυρίζεται ότι κατάγεται από τους αρχαίους Έλληνες, τους απογόνους των Θεών.



Όποιος κατάγεται από Θεούς, δεν προσκυνάει ξένους θεούς, δεν προσκυνάει ούτε τους δικούς του, απλά τους σέβεται όπως σέβεται τον πατέρα του, τον παππού του και τον προπάππο του. Ούτε το DNA, ούτε τα σάπια κόκαλα της Αμφίπολης, ούτε τα ιδεολογήματα, ούτε οι τίγκα στο αναβολικό μύες μπορούν να θεμελιώσουν σχέσεις με το παρελθόν.



Αυτό που ίσως θα μπορούσε να στοιχειοθετήσει κάποια συγγένεια είναι η έννοια της ανδρείας. Όμως η ανδρεία όπως και πολλές άλλες αρχαϊκές αρετές έχουν δυστυχώς εγκαταλείψει προ πολλού τούτη εδώ τη χώρα των μπάζων και των σκουπιδιών. 




Ένας συρφετός ψευτομαγκιάς, πουστιάς και λουμπινιάς έχει κατακλύσει τον τόπο. Μια σκατοπλημμύρα αμερικανοποιημένων μπασταρδοπιθήκων με μούσια-φερετζέδες αλά μουτζαχεντίν και με κινητά και tablet στο χέρι. Διεθνοσέξουαλ ψωλιώγκοι του fecesbook που όταν δεν αλλαξοκωλιάζονται μεταξύ τους, σέρνονται από την μύτη από βαμμένες ξανθιές μαϊμούδες με νηπιακής εμπνεύσεως τατουάζ στα βυζιά, στα κωλομάγουλα, στα μουνόχειλα κι όπου αλλού υπάρχει χώρος για λέρωμα.




Σε αυτό το ευρωκωλάδικο έχουμε απ’ όλα:

…Έχουμε δειλούς μπάτσους που πυροβολούν άοπλους διαδηλωτές και που ψεκάζουν και ξυλοφορτώνουν γερόντια.

…Έχουμε δειλούς «αγωνιστές» που μόλις δουν τα κάγκελα της φυλακής παίρνουν τηλέφωνο την μαμά τους στα Β.Π. να τους σώσει.

…Έχουμε δειλούς πολιτικάντηδες που υπακούουν σαν πουτανίτσες στις διαταγές των ξένων νταβατζήδων τους.

… Έχουμε δειλούς ιερείς που για να εξασφαλίσουν το μερτικό τους ευλογούν τους κοτζαμπάσηδες και τους αφήνουν στο απυρόβλητο.

…Έχουμε δειλούς πολίτες που τόσα χρόνια έπαιρναν δάνεια και τα έτρωγαν στη Μύκονο παριστάνοντας τους γαμάτους επιχειρηματίες και τώρα λιμοκτονούν και εκλιπαρούν τους τοκογλύφους να τους λυπηθούν.

… Έχουμε δειλούς ψηφοφόρους που περιμένουν να τους σώσει ο μέγας ηγέτης που θα εμφανιστεί ως δια μαγείας στο Κυνοσκατοβούλιο των λουγκροπροδοτών και των καθαρμάτων.











Το παραμύθι ότι οι ελληνόφωνοι ξεφτίλες της πρωθυπουργικής στοάς οι οποίοι οδηγούν την χώρα στην καταστροφή επιβλήθηκαν από τις μεγάλες δυνάμεις, πάει πάλιωσε πια. Η αλήθεια είναι ότι τα σκύβαλα αυτά του γαμώψυχου Σαμαρά και του χοντροπουσταρά Βενιζέλου συνεχίζουν να κάνουν κουμάντο χάρη στην ανανδρία και στην ανηθικότητα των ίδιων των γυφτοπολιτών.   






Είναι βέβαια αστείο να αποκαλούνται «πολίτες» όλα αυτά τα σκατοσακούλια και τα γλιτσιασμένα πανιά που ψηφίζουν και «εκλέγουν» τους ποδιτσοφόρους πολιτικάντηδες. Οι ραγιαδόψυχοι, οι βυσματίες, οι γύφτοι, οι μπασταρδογενείς, οι σκύφτουλες, τα χλιδογύναια, οι πουστοδιανοούμενοι, τα διεθνολαμόγια, οι απόφοιτοι του Χυσοκολλεγίου Σκατομασόνων Αθηνών, όλο αυτό το σκυλολόι νομίζει ότι έχει δικαιώματα. Όχι όπλο δεν παίρνουν οι ανωτέρω πετούγιες για να υπερασπίσουν την πατρίδα αλλά αγανακτούν κιόλας εναντίον όποιου τολμήσει να εκφράσει έστω και ανησυχία για το παρόν και το μέλλον της. Όλοι αυτοί οι παραπάνω καμία σχέση δεν έχουν με τον ορισμό του πολίτη. Ψωλίτες θα έπρεπε να αποκαλούνται αφού η ψωλή είναι το πιστεύω τους και τα χύσια το φαΐ που τρώνε καθημερινά.





Ακόμα μια κυβέρνηση ρουφιάνων και πρωκτολυμμάτων έφτασε στην ημερομηνία λήξης της (αφού πρώτα ολοκλήρωσε το κομμάτι του αντεθνικού έργου που είχε αναλάβει). Ελπίζω να μην περιμένει κανείς από μένα να του πω τι να ψηφίσει.  Σιχαίνομαι αυτό το οχληρό και διεστραμμένο κατασκεύασμα που αποκαλείται «δημοκρατία» και το οποίο καμία σχέση δεν έχει με το πολίτευμα κάποιων αρχαίων Ελληνικών πόλεων. Αυτή η σύγχρονη -ιουδαϊκής εμπνεύσεως- ηθική παγίδα αποτελεί κακέκτυπο της παρακμιακής και διεφθαρμένης res publica Romanorum, της επίγειας κόλασης του όχλου που άγεται και φέρεται από μεταλλαγμένους ταλμουδόσαυρους. 




Μια μικρή ανασκόπηση κομμάτων και προγραμμάτων (λέμε τώρα και καμιά μαλακία) είναι νομίζω χρήσιμη για να συνοδέψει κανείς τον πρωινό του καφέ.  Για ευνόητους λόγους η κοπρονυμία του κάθε βρωμοκόμματος συνοδεύεται και από μια τεκτονική παροιμία.




ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (Απέξω κούκλα κι απομέσα μασονούκλα)
Πρόκειται για την μεγαλύτερη μούφα από καταβολής σκυλοβουλίου.  Ζώα όρθια που ψηφίζονται από άλλα ζώα συνήθως καθιστά σε καναπέδες ή τοποθετημένα στα 4. Μιλάμε για Τους ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ. Είναι οι πιο άχρηστοι πολιτικάντηδες που πέρασαν από την εποχή της ρωμαϊκής κατοχής.  Βρίσκονται στην φυλακή επί μήνες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ εναντίον της συμμορίας που πίνει το αίμα του έθνους. 






Βγήκαν από τα κελιά τους και αντί να ορμήξουν και να ξεσκίσουν όποιον βρουν μπροστά τους (ή τουλάχιστον «να τους φέρουν τα έδρανα στο κεφάλι», όπως έλεγαν οι ίδιοι) έκαναν κο-κο-κο όπως όλες οι κοτούλες και ξανακούρνιασαν στα ωά τους.  Και ρωτάω: αφού στην φυλακή ήταν και στην φυλακή θα ξαναπήγαιναν, τι θα τους πείραζε να σκαρφαλώσουν στα έδρανα και να τσακίσουν τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Μητσοτάκη ή όποιον άλλο πούστη βρισκόταν κοντά τους;  ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ,  ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.  Στο διάολο να πάνε!










ΛΑΟΣ (Ένας μασονούκος δεν φέρνει την άνοιξη)
Χοντρός, ψεύτης και λίγδας, ένα σίχαμα της πολιτικής. Βασιλόφρων ραγιάς και χριστιανοαπατεώνας που συμμετείχε στην συγκυβέρνηση-χούντα και ψήφισε το Μνημόνιο.  Τώρα τι θέλει το λαμόγιο το τζουκμπόξ; Στο διάολο να πάει κι αυτός!







ΝΔ (Άλλαξε ο μασονιός κι έβαλε την ποδιά του αλλιώς)
Ο Σαμαράς με τα ληγμένα που παίρνει τα βλέπει όλα ροζ. «Λίγο πούτσο ακόμα θα σας ρίξω και τελειώσαμε» ισχυρίζεται εδώ και 3 χρόνια.  Ο ευφυής …πανηλίθιος που οδήγησε την εθνική οικονομία σε μεγαλύτερη ύφεση από εκείνη της γερμανικής κατοχής έχει το θράσος να μιλάει για ανάπτυξη! Ο γκαβούλιακας ψυχάκιας που επιμένει να μας γενοκτονήσει μέχρι τον τελευταίο ζητάει και έξτρα γεμιστήρα. Στο διάολο κι ακόμα παραπέρα μαζί με όλο σου το σόι ρε ταφόγαμε! 





ΠΑΣΟΚ (Κάνε με μασόνο, να σε κάνω πρωθυπουργό)
Ο πιο αηδιαστικός χοντρός της πολιτικής κουζίνας. Σχιζοκλανής, γλοιώδης, παράφρων και σκατόψυχος.  Το κουραδόκομμα που εκπροσωπεί αποτελεί ό,τι πιο σιχαμερό και βρωμερό υπήρξε στην νεότερη ελληνική ιστορία. Ούτε ο διάολος δεν τον θέλει αυτόν αλλά θα εκεί θα πάει! 






ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  (Τον μασόνο και αν τον δέρνεις, το ματσούκι σου χαλάς)
Ορφανοί νεοδεξιοί απατεώνες του Καρβουνιασμένου χοντρομαλάκα. Ένας-ένας την κάνουν για εκεί που προστάζει ο απέθαντος ζωοκλέφτης από τα Χανιά. Πιο μπουνταλάς κι από τη λούγκρα τον Καραμανλή έχει καταντήσει ο αρχίδας ο Συγκαμμένος με το τρύπιο μαντρί. Πού πας ρε χοντρέ με τον Νικωλόπουλο;  Ρε άντεστε στο γεροδιάολο κι εσείς και ο βρυκόλακας!




ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ (Θρέψε μασόνο τον χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι)
Αισχρός, ρουφιάνος και αγράμματος. Ο κλητήρας μασονοκεφτές του Μπόμπολα ήρθε να μας σώσει. Άντε γαμήσου ρε πρακτοράκο, τράβα να κοροϊδέψεις καμιά μαστουρωμένη σκύλα των ορθάδικων!  Ως κι ο Βαλλιανάτος σε πήρε πρέφα, ρε πιτσικόμη. Τσακίδια στο διάολο μαζί με το αφεντικό σου! 







ΚΙΔΗΣΟ (Τον μασόνο κάνεις φίλο, κράτα και κανένα ξύλο)
Ας προσέχατε. Από το «Λεφτά υπάρχουν» φτάσαμε στο «Μαλάκες υπάρχουν» (αυτοί που ψηφίζουν ΓΑΠ). Μιλάμε για κίνημα-τούρμπο.  Παγκοσμιοποίηση και σκλαβιά με κάθε τρόπο και μέσο.  Πόσο μαζόχας πρέπει να είναι κάποιος για να ψηφίσει τον Οβραίο αρχιπούστη που ξεκίνησε όλο αυτό το νταβαντούρι; Πάρ’τον ρε διάολε μην κολαστώ, γαμώ τον τάφο του σκατίγερου! 




ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΑΡ (Αν ήταν η ψωλή τρομπόνι, θα την γλείφαν οι μασόνοι)
Εδώ είναι όλο το χρήμα. Άμα μπούνε στο νέο κωλάδικο τα συνεταιράκια της μαύρης συμφοράς θα δεκαπλασιάσουν τα πονταρίσματά τους.  Το κάθαρμα ο κυρ-Φώτης που προκάλεσε διπλές εκλογές το ‘12 έτσι για την πλάκα του και που ψήφισε τα μνημόνια και η πράσινη λαίλαπα που όπου βλέπει λεφτά και ΜΚΟ αλληθωρίζει, ζητούν και πανωπροίκι. Ρε τραβάτε γαμηθείτε στο διάολο!   







ΣΥΡΙΖΑ  (Καινούργιο μασονάκι μου και πού να σε κρεμάσω)
Το Κνιτάκι που θα γινόταν βασιλιάς. Γελάω πού όλοι όσοι θα τον ψηφίσουν περιμένουν να πάρουν λεφτά (ακόμα και αυτοί που έπαιρναν 2.500 τον μήνα και τώρα παίρνουν 1.500). Έχετε αναρωτηθεί ρε ΜΑΑΑΑΑΛΑΚΕΣ πού θα τα βρει τα λεφτά ο γελοίος ο κωλοτούμπας ο Τσίπρας, γαμώ το σπίτι του; Έχει καμιά τράπεζα δικιά του; Από ποιόν θα τα πάρει ρε ζώα; Από τους πλούσιους που δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο; Την ίδια νύχτα θα τον διώξουν με τις κλωτσιές. 




Ξυπνήστε ρε μαστούρια! Ξεκολλήστε από τα γαμιολεφτά και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα όσο είναι καιρός. Τα έχει ήδη συμφωνήσει με την Μέρκελ ο μιξοϊουδαίος λέρας. Έρχεται δραχμή κατοχική και χρεωκοπία βαρβάτη (μαζί και πόλεμος). Να βγει πρωθυπουργός για να ξεβρακωθεί κι αυτός, αλλά μετά μην μου σκοτίζετε τ’ αρχίδια.  Τον στέλνω στον αρχιδιάολο από τώρα!





ΚΚΕ (Μασόνι το μασόνι γεμίζει το κασόνι)
Το βρωμερό σταλινόφρον απόκομμα, ύπουλο και συνωμοτικό όσο ποτέ. Το αιώνιο δεκανίκι της πλουτοκρατίας και των Ιουδαίων τοκογλύφων. Πάντα εναντίον του έθνους και πάντα συνένοχο σε όλες τις γενοκτονίες σε βάρος των Ελλήνων. Η συμμορία που δεν λέει να ξεμαγαρίσει και που δεν κατάφερε να μάθει ελληνικά αλλά που τα παίρνει χοντρά από τον κρατικό προϋπολογισμό. Στο καζάνι νο 1 με την καυτή πίσσα και γρήγορα!






ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Στην αναμασονιά καλό είναι και το ρόταρυ)
Λεφούσι διεθνιστών, αναρχοκομμουνιστών και ανθελλήνων πεμπτοφαλαγγιτών.  («Μετανάστες, αδέρφια μας», «Κάτω οι πατρίδες», κλπ.). Στον Βελζεβούλ χωρίς αναβολές!




Στο εκλογικό παρασκήνιο υπάρχει και η κλίκα που προωθεί τον λόρδο Παρκεζίνη αυτό το σφουγγαρομουνόπανο που έχει ως αποστολή να γυαλίσει τα πατώματα της άρχουσας συμμορίας των ψευτο-επιχειρηματιών. Στόχος του είναι να ανοίξει τον δρόμο για τον γαμημένο Γκλύξμπουργκ, το πιόνι της αγγλικής κουραδοστοάς.  Στο διάολο όλοι τους!






Μεγάλη απώλεια η μη κάθοδος στις εκλογές του γίγαντα Καζάκη (του όγδοου χοντρο-Βούδα με ανθρώπινη μορφή). Το ενιαίο μέτωπο που τρέμουν όλες οι καπιταλιστικές δυνάμεις ξέμεινε από μπικικίνια. Δεν υπάρχει ούτε κέρμα για αυτόματο πωλητή αναψυκτικών. (Κάτι μου λέει ότι οι πωλήσεις του δημοφιλούς soft drink έχουν σημειώσει ραγδαία πτώση ενώ πανηγυρίζουν τα γουρούνια που θα γίνονταν σουβλάκια για να ταϊστεί το καζακικό τέρας).



Προβλέψιμο αίνιγμα αποτελεί η Τελεία του Γκλέτσου, αφού κρίνοντας από μερικούς που έχει μαζέψει, η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη.




Τέλος, η Ένωση Κεντρώων του Λεβέντη παραμένει το λιγότερο διαπλεκόμενο κόμμα από αυτά που παρελαύνουν στον εκλογικό μπερντέ. Ο «τρελός» έχει πει αλήθειες και χλευάστηκε από αυτούς που ψήφιζαν τα λαμόγια της ΝΔ και του Πασόκ και οι οποίοι είναι κύριοι υπεύθυνοι για την σημερινή μας κατάληξη. Μόνο για το σόου με τον καρκίνο (3:42) αξίζει μια ψήφο μετάνοιας από όλους εκείνους που του έστελναν πίτσες.





Η σκατούλα των εκλογών δεν με έπεισε ποτέ. Με τον ένα  ή τον άλλο τρόπο ήταν πάντοτε κασκαρίκα. Από τις εκλογές βίας και νοθείας της φρυδάτης πουστάρας ως τις μαϊμουδο-εκλογές του ποντικο-Σημίτη με τους Πακιστανούς μεταμφιεσμένους σε Νεοέλληνες, οι πολίτες φαίνονται να νομιμοποιούν με την ψήφο τους τους προδότες. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Το μαγείρεμα στην Α’ και Β’ Αθηνών, Πειραιώς και Θεσ/νίκης είναι σίγουρο και εγγυημένο.  Είναι σκάνδαλο μια ιδιωτική εταιρεία η Singular Logic του διαβόητου αχυράνθρωπου Βγενόπουλου να διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα των εκλογών, αλλά ποιος ενδιαφέρεται;  Το ψέκασμα πάει σύννεφο. Ως τις εκλογές θα είμαστε όλοι μαστουρωμένοι.  Όπως είπε κι ένας φίλος, «ελπίζω να είναι αλήθεια ότι μας ψεκάζουν. Γιατί αν είμαστε έτσι χωρίς να μας ψεκάζουν, τότε γάμησέ τα!». 





Πληροφοριακά, ό,τι ποσοστό πάρει η ΝΔ πάνω από το 18% θα είναι αποτέλεσμα καραμπινάτης νοθείας αφού για πρώτη φορά στην ιστορία κάποιοι πάππο προς πάππο δεξιοί που γνωρίζω θα ψηφίσουν …ΣΥΡΙΖΑ. 






Δεν υπάρχει σωτηρία γιατί τα τέσσερα σκατοσφούγγια της άρχουσας τάξης δηλαδή ΝΔ, ΠΑΣΟΚΙΔΗΣΟ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, έχουν το καθένα από 5-10 % φανατικούς οπαδούς στο εκλογικό σώμα (όπως έχουν ο Μαρινακιακός και ο Αλαφουζαϊκός στο πουτσόσφαιρο). Με δεδομένο ότι η αποχή φτάνει το 40 % , τα ποσοστά όλων αυτών των πούστηδων μαζί φτάνουν το 40-70 % δηλαδή είναι αυτοί που με την προσθήκη των ζώων που πάνε όπου κλάνει ο κώλος, φτιάχνουν κυβερνήσεις. Η μειοψηφία της μειοψηφίας διοικεί παριστάνοντας την πλειοψηφία.




Το μόνο καλό είναι ότι για την ώρα γλυτώσαμε την αναθεώρηση του συντάγματος. Μάλλον έχει αναλάβει να την κάνει αυτή η μουλωχτή λουγκρίτα, ο μέγας σκανδαλάρχης Καραμανλής με την κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» που θα έρθει μετά το πατατράκ.



Και πάλι ο κύριος ένοχος είναι ο όχλος. Αυτά τα ντρεσαρισμένα ζώα που δεν ανοίγουν όχι βιβλίο αλλά ούτε τα στραβά τους να δουν ποιος μας διοικεί και ποιος μας σκάβει τον λάκκο.




Μια ιστορία από το πρόσφατο παρελθόν για να καταλάβετε τι εννοώ:  Είναι η ένδοξη εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 (στους οποίους ήμουν κάθετα αντίθετος με επιχειρήματα, αποτελώντας και τότε τον γραφικό της παρέας). Το χρήμα ρέει άφθονο, όχι μόνο στις τσέπες της τραβεστί γίδας Αγγελοπούλου αλλά και στις τσέπες πολλών μεσαίων και μικρών ρουφιάνων που είχαν προσληφθεί στα Ολυμπιακά Ακίνητα με διάφορες ειδικότητες. Το ΟΑΚΑ έχει 67 διευθύνσεις αθλημάτων, κάθε μία με δικό της διευθυντή, υπαλλήλους και καθαρίστριες.  Ο χαμηλότερος μισθός είναι δύο χιλιάδες ευρώ. Το εντυπωσιακό είναι ότι εκτός από τους διευθυντές και μερικές από τις καθαρίστριες, κανείς άλλος από τους βυσματίες που είχαν προσληφθεί από το παράθυρο δεν πατάει στη δουλειά του, ούτε για να χτυπήσει κάρτα, ούτε για ξεκάρφωμα, όλοι έχουν πάει διακοπές με άδεια από την σημαία. Γνωστός μου που είναι πρόεδρος ομοσπονδίας κάποιου αθλήματος περιμένει κάποιους επίσημους ξένους στο γραφείο του για να κουβεντιάσουν. Τα τζάμια του γραφείου είναι άπλυτα από τότε που τοποθετήθηκαν. Ο τύπος ψάχνει για καθαρίστρια και μετά από πολλή ώρα ανακαλύπτει κάποια ξέμπαρκη που έπινε καφέ στο κυλικείο.  Την παρακαλεί να έρθει να κάνει μια γρήγορη στα τζάμια πριν έρθουν οι ξένοι αλλά εκείνη του λέει:
«Α, εγώ δεν καθαρίζω τζάμια. Είναι άλλη για τα τζάμια».
«Και πού είναι η άλλη;»
«Έχει άδεια».
«Δεν γίνεται να μας εξυπηρετήσεις γιατί θα γίνουμε ξεφτίλα στους ξένους;»
«Όχι, δεν γίνεται και μη με ενοχλείς άλλο γιατί πίνω καφέ».
Ο πρόεδρος είδε και απόειδε, κάθεται μόνος του 60 χρονών άνθρωπος με το μάκτρο και καθαρίζει ο ίδιος τα τζάμια. Γίνεται η συνάντηση με τους ξένους κανονικά και την άλλη μέρα καλεί τον υπεύθυνο του σταδίου, του λέει την ιστορία και τον ρωτάει αν μπορεί να απολύσει την καθαρίστρια αφού δεν καταδέχεται να καθαρίσει.
«Δεν γίνεται. Εδώ είναι όλοι με πολιτικό μέσο. Δεν μπορούμε να διώξουμε κανέναν».
«Α, γι αυτό δεν πατάει κανένας για δουλειά».
«Το 'πιασες. Αυτοί έχουν μεγαλύτερο μέσο από μένα».
«Τι μπορώ να κάνω;»
«Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις να μετατεθεί στο κολυμβητήριο. Είναι μακριά και το έχουν για εξορία».
«Ωραία. Φτιάξε το χαρτί να υπογράψω».
Την άλλη μέρα έρχεται στο γραφείο η καθαρίστρια, βάζει τα κλάματα και πέφτει στα γόνατα μπροστά του, αρχίζοντας τα παρακάλια για να την λυπηθεί.
«Και την λυπήθηκες;» του λέω εγώ.
«Τι να κάνω;»
«Να της την τον δώσεις στο στόμα όπως ήταν γονατιστή η καριόλα και μετά να την πετάξεις από το παράθυρο».
«Και να πάω φυλακή;»
«Όχι. Μπορούσες να την υποχρεώσεις να τα καταπίνει καθημερινά, άσε που μπορεί να της άρεσε κιόλας».



Αυτή είναι η πραγματικότητα του ραγιά. Ρουσφέτι, ψευτομαγκιά, αγένεια και όταν τρώει την πούτσα αρχίζει τα κλάματα και τα παρακάλια. Το 90 % του πληθυσμού είναι τέτοιοι γι αυτό δεν γίνεται τίποτα. Θα είμαστε αιώνια σκλάβοι των τοκογλύφων γιατί ο ραγιαδισμός δεν αποβάλλεται εύκολα. Το μπαστάρδεμα είναι εκτεταμένο και όσο πάει και διευρύνεται.    



Όταν πας σε πιο «εξειδικευμένα» θέματα που απαιτούν ένα ελάχιστο ιστορικών γνώσεων, το χάος σε καταπίνει. Άμα ρωτήσεις 1.000 άτομα να σου πουν ποιος και πού ξεκίνησε την επανάσταση του ’21 οι διακόσιοι θα σου απαντήσουν «ο Παλαιών Πατρών Γερμανός στην Αγία Λαύρα» ενώ οι άλλοι οχτακόσιοι θα σε ρωτήσουν «ποια επανάσταση;» Το άσχημο είναι ότι δεν πεινάει κανείς.  Όλοι έχουν ένα πιάτο φαΐ και μια γαμημένη γνώμη.



Τον καιρό που ο Παπαφλέσσας πάσχιζε μόνος του να ξεσηκώσει την Πελοπόννησο σε επανάσταση, ο δεσπότης Γερμανός έξυνε τ’ αρχίδια του αδιάφορα κι οι ραγιάδες έκαναν τουμπεκί.  Οι Τούρκοι δεν ήταν μαλάκες. Είχαν τις πληροφορίες τους ότι κάτι σημαντικό ετοιμαζόταν και ο ρουφιάνος Τριπολιτσιώτης κοτζαμπάσης Κουγιάς τους τα είχε καρφώσει όλα περί Φιλικής Εταιρείας. Ο Καϊμακάμης που αναπλήρωνε τον Χουρσίτ Πασά  που βρισκόταν στα Γιάννενα έβγαλε διαταγή να έρθουν όλοι οι προύχοντες και οι Δεσποτάδες του Μοριά στην Τρίπολη. Μερικοί υπάκουσαν, ενώ στην Αχαΐα ο Λόντος με τον Γερμανό κι άλλους κοτζαμπάσηδες κατευθύνθηκαν προς τα Καλάβρυτα …για να το σκεφτούν καλύτερα.



Το γατί ο Παπαφλέσσας βλέποντας πως τα πράγματα στράβωναν και ξέροντας ότι πολλοί κοτζαμπάσηδες σχεδίαζαν να τον σκοτώσουν, έβαλε τους δικούς του να χτυπήσουν μερικούς Τουρκαλάδες στην περιοχή των Καλαβρύτων. Έτσι στις 15 Μαρτίου σκοτώνονται δύο Τούρκοι σπαχήδες στο δρόμο Καλαβρύτων-Τρίπολης και μετά μερικές ημέρες ντουφεκίζονται κανά πεντάρι ακόμα Τουρκόχοιροι στην περιοχή. Αφού χύθηκε το πρώτο αίμα, οι Καλαβρυτινοί πήραν τα όπλα και χτύπησαν τους Τούρκους. 



Στην Πάτρα από τις 16 Μαρτίου ένα μέλος της Φιλικής Εταιρείας και έντιμος πατριώτης, ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος (ή Καρατζάς), τσαγκάρης στο επάγγελμα που πριν είχε υπηρετήσει στον Αγγλικό στρατό ως ανθυπολοχαγός, έχει αρχίσει να ξεσηκώνει τον λαό. Στις 21 Μαρτίου οι Τούρκοι της Πάτρας καταφεύγουν με τις οικογένειές τους στο φρούριο και αρχίζουν να ρίχνουν κανονιές στην πόλη. Ο Καρατζάς καλεί τον κόσμο στα όπλα. Πολλοί Πατρινοί οπλίζονται και τον ακολουθούν.  Οι Τούρκοι πολιορκούνται, ενώ η πόλη πανηγυρίζει την ελευθερία της.



Στις 24 Μαρτίου επιστρέφουν τα κοράκια που είχαν κρυφτεί: οι προύχοντες Ζαΐμης, Λόντος, Ρούφος, Χαραλάμπης και ο τραγόπαπας Γερμανός μαζί με τους οπλοφόρους τους. Αμέσως και ενώ η κατάσταση ήταν ακόμα ρευστή οι παραπάνω πουσταράδες, γράφοντας στην ψωλή τους τον λαό, σχημάτισαν το «Αχαϊκό Διευθυντήριο» και άρπαξαν όλες τις εξουσίες χωρίς να έχουν ρίξει ούτε ντουφεκιά.  Ο κόσμος αντί να τους πιάσει και να τους κρεμάσει, άφησε έκθετο τον Καρατζά παρόλο που είχε δείξει μεγάλη ανδρεία καθώς και στρατιωτικές και πολιτικές ικανότητες. Ο αμόρφωτος όχλος συντάχθηκε πίσω από τα ονόματα και το «κύρος» των κοτζαμπάσηδων και την εξουσία των γαμημένων δεσποτάδων και όχι πίσω από τον ηγέτη που είχε αναδειχθεί στην μάχη. Από εκείνη την στιγμή και μετά όλα γαμήθηκαν. 




Οι Τούρκοι πήραν ενισχύσεις και ετοιμάστηκαν να ξαναθέσουν υπό τον έλεγχό τους την Πάτρα. Ο Καρατζάς φώναζε για επαγρύπνηση αλλά κανείς δεν τον άκουγε. Τα κοράκια οι κοτζαμπάσηδες με τον Γερμανό και τους θρασύδειλους κουμπουράδες τους μόλις αντίκρισαν τον Τούρκο, το ‘σκασαν ξανά και κρύφτηκαν. Σύντομα οι Τούρκοι κατάφεραν να καταλάβουν και πάλι την πόλη. Η σφαγή για όσους δεν είχαν προλάβει να φύγουν ήταν αμείλικτη. Περισσότερο έσφαζαν τους Έλληνες οι ξεφτιλισμένοι Ιταλοί της Πάτρας που στην αρχή είχαν επαναστατήσει μαζί τους εναντίον των Τούρκων. Ο πρόξενος της Αγγλίας ο Γκρην προέτρεπε τους Τούρκους να σφάζουν τα γυναικόπαιδα.






Μόνο ο Καρατζάς δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα τον αγώνα. Τραβήχτηκε μαζί με τους πιστούς συντρόφους του στα γύρω ορεινά μέρη και οργάνωνε επιδρομές.  Πολλές φορές μάλιστα έμπαινε στην Πάτρα και έπιανε Τούρκους. Ο ανταρτοπόλεμος του Καρατζά βάστηξε ως τις 4 Σεπτεμβρίου. Επειδή η επιρροή του μεγάλωνε συνέχεια, οι κοτζαμπάσηδες έβαλαν τους Χρυσανθακοπουλαίους (Κουμανιώτηδες) και τον σκότωσαν. Ο φόνος έγινε όλως τυχαίως σε ένα μοναστήρι (Μονή Ομπλού). Έτσι ο αγώνας έχασε έναν μεγάλο ήρωα και ηγέτη ήδη από το ξεκίνημα.  (Γ. Κορδάτος – Μεγάλη Ιστορία της  Ελλάδας –Τόμος 10, σ. 174-193).



Αυτή είναι η χύμα, η άκοφτη ιστορία. Όλα τα υπόλοιπα περί Αγίας Σαύρας, λαβάρων, υπέρμαχου στρατηγού, προκρίτων κλπ. είναι πίπες και πουτανιές των ρουφιάνων που γάμησαν την επανάσταση τότε και κάνουν κουμάντο ως και σήμερα. Απόγονοι του Ζαϊμη ήταν βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ μέχρι πρότινος.  



Ποιο ελληνικό κράτος; ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!  



Μόνο το ΕΘΝΟΣ αξίζει σεβασμό και μόνο όσοι έπεσαν για το έθνος έχουν αξία. Όλοι οι άλλοι, πρωθυπουργοί, παπάδες και στρατηγοί με ψεύτικα γαλόνια και κάλπικους τίτλους ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!





Ο δαρμένος και γαμημένος πορνολαός ασχολείται με τις τρίχες του ΠΡΑΚΤΟΡΑ Ξηρού, αυτού του βαψομαλλιά ψευτο-τρομοκράτη με την μεζονέτα, το εξοχικό στην παραλία, το τζιπ και το 22χρονο γκομενάκι. Το θέμα «τρομοκρατία» και οι μέθοδοι χρηματοδότησής της είναι εξαντλημένο ήδη από την εποχή των Ερυθρών Ταξιαρχιών, γι αυτό και θα κάνω μια μόνο ερώτηση κρίσεως (η οποία εφαρμόζεται και σε παγκόσμιο επίπεδο):




Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ από όλους αυτούς που ισχυρίζονται ότι μάχονται για να ανατρέψουν το σύστημα δεν αγγίζει τους επικεφαλής του πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους αλλά δολοφονεί πεμπτοκλασάτους μπατσάκους, ασήμαντα πιόνια και περαστικούς; Και αν δεχτούμε ότι οι πρωθυπουργοί φυλάγονται καλά, γιατί δεν σκοτώνει τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους για να τους προκαλέσει πόνο; Άλλωστε αυτά τα αθώα και ευτυχισμένα παιδάκια του σήμερα θα είναι οι στυγνοί προδότες του αύριο, αυτοί που θα κληρονομήσουν το κομματικό κράτος των πατεράδων τους και θα συνεχίσουν το αισχρό έργο τους.  Γιατί όποιος τρομοκράτης πάει να ξεστρατίσει, τον συλλαμβάνουν αμέσως;




Ήρθε η ώρα να προσέχουμε. Πριν κάτι μήνες είδα κάτι που δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Ήταν διαδήλωση του ΚΚΕ και μπροστά-μπροστά στο κέντρο, ανάμεσα στις κόκκινες πατσαβούρες με τα σφυροδρέπανα, βρισκόταν μια τεράστια γαλανόλευκη με σταυρό κανονικά.  Όταν αυτοί που εξ επαγγέλματος μισούν θανάσιμα οτιδήποτε έχει σχέση με το Ελληνικό Έθνος έρχονται και σηκώνουν σημαιάρα σε διαδήλωση, ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά πλέον.  



Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα από τον νοθευμένο πατριωτισμό.  Σαν αυτόν που ντιλάρει η Χρυσή Αυγή, ο Καρατζαφύρερ και το κωλοξεσκισμένο παπαδαριό που τους πατρονάρει.  Αυτή η δηλητηριώδης πρέζα σκοτώνει τους χρήστες πιο αποτελεσματικά κι από τον Σαμαρά και τους γαμημένους υπουργούς του.



Αν συνδέσει κανείς αυτόν τον νοθευμένο πατριωτισμό με αυτά που συμβαίνουν στην διεθνή σκηνή, όλα αποκτούν νόημα. Έχετε καταλάβει τι έγινε με την κρίση του χρέους; Οι διεθνείς τοκογλύφοι (Ιουδαίοι στο θρήσκευμα κατά 80 %) πήραν το χρήμα και ξεφόρτωσαν τα κωλόχαρτα του ανύπαρκτου ελληνικού χρέους στα κράτη-μέλη της ΕΕ. Αντί να γίνει αναδρομικός έλεγχος και να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που φούσκωσαν το χρέος με ψεύτικα πανωτόκια και εξωφρενικές προμήθειες πριν το ξεφορτώσουν, τα πουλημένα σκατόνια της πολιτικής μιλάνε για «νέα διαπραγμάτευση» και για «μερική διαγραφή». 





Όλη η παγκόσμια σκηνοθεσία κρέμεται τώρα από μια κλωστή. Αν τα νεοελληνικά ζώα ξυπνήσουν και απαιτήσουν πλήρη επανεξέταση του χρέους, θα ξυπνήσουν και τα ευρωπαϊκά ζώα και όλα τα ζώα της υφηλίου και θα ζητάνε κι αυτά να φάνε από το Δέντρο της Γνώσης.  Και τότε δεν θα έχουν που να κρυφτούν τα παράσιτα του πλανήτη.  Γι αυτό έχουν πέσει όλοι οι γύπες πάνω μας.










Αυτό που έγινε στην Γαλλία ήταν αναμενόμενο. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο μόνο που, όπως έγραψα και σε προηγούμενα άρθρα, οι γυμνοπάπαροι πουσταράδες ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ και κάνουν λάθη. Μαϊμούδες ή όχι οι επιθέσεις στο περιοδικό και στο εβραϊκό μπαστουρματζίδικο προχωράνε την κομπίνα σύμφωνα με τις οδηγίες. Το Σαρλί έκανε καλή δουλειά στην προπαγάνδα αλλά για κοιτάξτε μερικές από τις δημοσιεύσεις του:







Είμαι ο τελευταίος στο σύμπαν που θα υπεράσπιζε τις θρησκείες και τους ηλίθιους οπαδούς τους που έχουν κατασφάξει και συνεχίζουν να κατασφάζουν όποιον διαφωνεί μαζί τους.  Μια απάτη είναι όλα. Στην περίπτωση του γαλλικού περιοδικού το θέμα δεν είναι η «ελευθερία έκφρασης» αλλά αυτό που παίζει πίσω από το παραβάν και το οποίο είναι κάτι άλλο, βρωμερό και ύπουλο.





Για κοιτάξτε και το άθλιο πουτανί αριστερά στην εικόνα. Δεν λέει μόνο «Είμαι Charlie» αλλά και «Είμαι Εβραία».  Εκεί το πάνε. Να βάλουν στο μυαλό του ισόβιου τηλεβλάκα την μαγική εξίσωση:

Χριστιανός=δημοκράτης=Εβραίος=καλός.

Μωαμεθανός=ισλαμοφασίστας=τζιχαντιστής=κακός.  




Ποιός όμως είναι αυτός που μιλάει για ειρήνη, ελευθερία και δικαιώματα; 





Αυτός που ισοπεδώνει πόλεις και δολοφονεί παιδάκια καθημερινά; 




Ποιός;  




















Οι γαμιόλες οι Εβραίοι που πριν από μερικές εβδομάδες σφάγιασαν ΕΝ ΨΥΧΡΩ 2.000 άμαχους και γυναικόπαιδα στα κατεχόμενα, έχουν το θράσος να το παίζουν «δημοκράτες» και «θύματα». Άδικα πασχίζουν. Όσες ρουκέτες-στρακαστρούκες και να βάλουν στην ζυγαριά της απατεωνίστικης "τρομοκρατίας" δεν πρόκειται να αντισταθμίσουν την κακία τους και την μαυρίλα της δόλιας ψυχής τους.




Όλα είναι μια πουστιά. Οι βρωμιάρες του ισραηλινού στρατού που βάφονται με αίματα για να υποκριθούν τα «θύματα» των πυροτεχνημάτων, το διασκεδάζουν όπως βλέπετε.



ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΡΛΙ.
CHARLIE  ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ!

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΑΥΡΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ,
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΜΠΟΥ ΑΜΠΑΣ,
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ,
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΛΑΝΤ,
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΜΕΡΟΝ,
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΑΧΟΪ,
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΟΦΙΔΟ ΜΕΡΚΕΛ !







Η εγκληματική συμμορία που λήστεψε όχι μόνο εμάς αλλά ολόκληρο τον πλανήτη βιάζεται να ρίξει τον κόσμο σε έναν παράλογο πόλεμο απλά για να καλύψει τα ίχνη της.  Αναζητεί εναγώνια έναν ακόμα παράφρονα Χίτλερ για να την σώσει και να της επιτρέψει να το σκάσει με τα λεφτά που έκλεψε. Όχι για να τα φάει, αλλά για να ιδρύσει με αυτά το Παγκόσμιο Κράτος του Τρόμου που οραματίζεται εδώ και αιώνες.



Μόνο οι Έλληνες μπορούν να αλλάξουν την τροπή των γεγονότων. Είμαστε οι μπάσταρδοι κληρονόμοι των τιτάνων και των επίγειων θεών. Είμαστε η νιφάδα του χιονιού που μπορεί να ξεκινήσει την χιονοστιβάδα. Η τελευταία αναλαμπή φωτός πριν το απόλυτο σκοτάδι.





Ο πόλεμος έρχεται καλπάζοντας.



Ο μεγαλύτεροι εχθροί μας είναι αυτοί που ήταν πάντα:




Ο δήθεν «σύμμαχος» και ο κακός εαυτός. 






51 σχόλια:

  1. Αγορινα μου,ζούμε σε ενα κράτος ηλιθιων. Ηλίθιοι πολίτες , ηλίθιοι πολιτικοί, ηλίθια θρησκεία. Πες μου ενα λόγο να πολεμησεις για την αλλαγή, όταν αυτοι που ζητάνε βοήθεια θα στραφούν εναντίον σου στην προσπάθεια σου να τους σωσεις. Για ποιους Έλληνες μιλάς; Όταν άνθρωποι ηλίθιοι πιστεύουν φανατικά σε ανύπαρκτες αξίες, που με απλη λογική καταλαβαίνεις οτι πρέπει να είσαι καθυστερημένος για να πιστεύεις σε αυτές. Εχεις και γαμω τις απόψεις αλλά τσαμπα το κουραζεις, αυτοι που θέλουμε να ζήσουμε την Ελληνική φιλοσοφία και τρόπο ζωής είμαστε λίγοι και σκόρπιοι. Όπως και να χει πάντως το έργο σου είναι δυνατό όπως και το βιβλιο σου, βοηθάει στο να εμπλουτιζεις τον τροπο σκέψης. Καλό κουράγιο φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι 10 σκόρπιοι του σήμερα, είναι καλύτεροι από τους 2 που υπήρχαν χτες. Είναι λάθος να βλέπουμε τα πράγματα βραχυπρόθεσμα...

      Διαγραφή
  2. Μείνε εκεί που είσαι φίλε Μάρκο. Μείνε και γράφε γιατί το μεγάλο πάρτυ μόλις ξεκίνησε. Από τις 25 και μετά θα ανοίξουν κωλαράκια. Οτι έχουμε δει μέχρι τώρα είναι τα "ορεκτικά". Το κυρίως "πιάτο" δεν έχει σερβιριστεί ακόμα. Γι αυτό μην εγκαταλήψεις τη μάχη των μπινελικιών. Δεν είσαι ο μόνος Ελληνόψυχος που κρατάει και κραδαίνει ακόμα τη σάρισα! Οι ξενιστές των δρακομπάσταρδων έχουν αποκαλυφθεί και είναι φανερό πως (από την αλαζονεία τους) τα έκαναν πουτάνα. Το κακό είναι που δεν θα πέσουν εύκολα. Το καλό είναι που θα πέσουν, γιατί ξεμένουν από εφεδρείες. Να θυμάσαι φίλε πως με αναλογία 1 προς 50 (πάντα) τους παίρναμε πίπα-κώλο. Αυτό το θυμούνται, αλλά το χρήμα και η εξουσία όλων αυτών των αιώνων τους έκανε μαλθακούς και Ι-5 (γιώτα 5). Θα χάσουν, γιατί πάντα έχαναν από τα παιδιά του Δία και της Αθηνάς, στην πραγματική μάχη!
    Οι Μυρμιδόνες δεν γνωρίζουν τη λέξη.......Ελεος!

    Διογένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Δεν φεύγω. Απλά ξεκουράζομαι γιατί έχει πολλή δουλειά μπροστά.

      Διαγραφή
  3. Μάρκο,

    Λαμβάνω την τιμή να σχολιάσω πρώτος-πρώτος.

    Όλα καλά όσα γράφεις, εκτός από ένα: ο Σάμ-μόρ-άσς είναι απλά "ψυχάκιας"; Γιατί εμένα κάτι μου λέει πως οι τζιούζ τον χορεύουνε με κάτι βίντεο απ' τα νεανικά του χρόνια. Με συμπρωταγωνιστές αραπάδες, με το συμπάθειον. (Αν μ' εννοείς.)

    Αλλοιώς, δεν εξηγείται η διαρκής συμπεριφορά του "στα τέσσερα". (Ούτε τα πάλαι ποτέ κολλητηλίκια με τη Ροζαλία, αν πάλι μ' εννοείς.)

    Υγ: Τα ίδια καί τα ίδια καί τα ίδια, ρέ φούστη μου... Η χρονικά πρώτη αντιστασιακή ομάδα (του Τσαρδακά) ιδρύθηκε στον Αλμυρό τον Μάϊο του 1941. Έ, λοιπόν, προδόθηκε μέσα σε μερικές εβδομάδες από κάποιους "φιλήσυχους" συντοπίτες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα του κόψουνε μια βδομάδα την αγωγή θα βγάζει φωτιές από στόμα και κώλο ο Αντωνάκης... Όλοι τους είναι εκβιάσιμα μουνιά, ό,τι πρέπει δηλαδή για τον φιλήσυχο ψηφογέρο.

      Διαγραφή
  4. Μπραβο ρε φιλε γιατι μας σκοτισαν τα αρχιδια με το σαρλι-καβλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Αντικαθιστούμε σταδιακά στις συναλλαγές μεταξύ μας το ευρώ με κάποιο ξένο νόμισμα, (π.χ. το ελβετικό φράγκο) το οποίο θα λειτουργήσει ως προσωρινό (μεταβατικό) νόμισμα."

    γαμω τη πουτανα μου και αυτο με το ελβετικο το ειχες πει το 2013

    http://mavrifatria.blogspot.gr/2013_05_01_archive.html

    εισαι ο αρχηγος

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Είδα πόσοι ακολούθησαν. Αντί να κάνουν και τα ρέστα τους ελβετικά φράγκα, και να περιμένουν, έκαναν το ακριβώς αντίθετο: πήγαν και πήραν δάνεια με ρήτρα ελβετικού φράγκου και τώρα κλαίνε. Ρε ούστ, ψοφήστε κωλοραγιάδες !

      Διαγραφή
  6. Marco

    Το κακό με τον παράδεισο είναι ότι πας εκεί μόνο με νεκροφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Μάρκο,
    Έχω την άποψη ότι, τα κόμματα είναι απλώς το επικοινωνιακό προσωπείο της οικονομικής ελίτ της πατρίδας μας, η οποία και ασκεί την πραγματική εξουσία από συστάσεως του νεοΕλλαδικού κράτους.
    Κατά την γνώμη μου, υπάρχει μία διαμορφωμένη ιεραρχία της εγχώριας ελίτ , ως κάτωθι :
    1. Η οικονομική ελίτ, η οποία ασκεί διαχρονικώς την πραγματική εξουσία και λυμαίνεται τον εθνικό πλούτο.
    2. Η πολιτική ελίτ, πιστότατη εντολοδόχος της πρώτης. Φροντίζει γιά την νομιμοφανή λεηλασία με το αζημίωτο.
    3. Η πνευματική ελίτ, της οποίας έργο είναι, η επινόηση θεωριών για την θεωρητική θεμελίωση και επικάλυψη των επιδιώξεων της πρώτης ελίτ.
    4. Η δημοσιογραφική ελίτ, η οποία εκλαϊκεύει, απλοποιεί και αναλύει τις θεωρίες της τρίτης ελίτ ώστε να γίνουν αποδεκτές από το πόπολο.
    5. Το πέμπτο επίπεδο, αποτελείται από αναξιοπρεπείς κηφήνες, διαφόρους παρατρεχάμενους, ανδρείκελα του χειρίστου είδους και σαλτιμπάγκους της πολιτικής, οι οποίοι περιτριγυρίζουν όλους τους παραπάνω εκτός της πρώτης.

    Υποβάλλω ως κορυφαίο παράδειγμα την Παιδεία, στην οποία αναφέρεσαι με πόνο και καϋμό πολύ συχνά και, η οποία έχει χαθεί ανάμεσα στις αναρίθμητες "μεταρρυθμίσεις".

    Πιστεύω ότι, αν η πρώτη ελίτ ήθελε μία πραγματική ΠΑΙΔΕΙΑ, θα το είχε επιβάλλη.
    Το ίδιο θα έκανε αν ήθελε ένα σοβαρό κράτος. Θα το είχε επιβάλλη.
    Όπως γνωρίζεις όμως, ΔΕΝ επιθυμεί τίποτα από τα δύο.

    Εξ των προεκτεθέντων, έχω την άποψη ότι, ο πραγματικός αντίπαλος δεν είναι τα πολιτικά κόμματα, αλλά, αυτή καθ' εαυτή η εγχώρια οικονομική ελίτ.

    Οφείλουμε να κρεμάσουμε κάθε συνεργάτη και επικυψία ο οποίος εκτελεί τα παραγγέλματα της πρώτης ελίτ, σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεται.
    Κατά την γνώμη μου, επικινδυνώτεροι όλων είναι αυτοί του 3ου και 4ου επιπέδου.

    Ωστόσο, κατά την άποψή μου, οφείλουμε πάντα να γνωρίζουμε ποιός είναι ο πραγματικός αντίπαλος.

    Με εκτίμηση για το έργο και τις απόψεις σου




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφε πιό απλά...κατα τ' άλλα σωστός.

      Διαγραφή
    2. Δεν μου βγαίνει απλούστερα.
      Με την αρωγή των καθηγητών μου ευδοκίμησα στην Ελληνική γλώσσα.
      Με εννοείς υποθέτω..

      Διαγραφή
  8. Τι στο λύκο,λες και διαβάζεις τις σκέψεις μου. Οι εκλογές είναι η νομιμοποίηση των προδοτων του έθνους. Έτσι ώστε τα ζαβοκουταβα που ψηφίζουν να είναι πιο επιρρεπη στο να τους φορτώσουν τύψεις και ενοχές για ότι συμβεί στο μέλλον (παραλλαγή του μαζί τα φάγαμε). .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σε έχασα από τότε που έκλεισες την προηγούμενη φατρία.Είσαι το καλύτερο νέο της εβδομάδας μετά τη φάτσα του ταμία χτες στο μπανκράν μου........Χαίρομαι πολύ που γύρισες,Καλή λευεριά............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μια αφιέρωση,πιστεύω πως και σύ ,όπως και γώ, όταν δεις τη φωτογραφία,θα θυμηθείς τις εφηβικές σου γκ@
      βλες, εν Χριστώ αδερφέ......http://2.bp.blogspot.com/-o_1M7wjcw-c/VMx1IWFw40I/AAAAAAAAEdo/LcQVRCuxj30/s1600/kissinger_1.jpg

      Διαγραφή
  10. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΩΣΩ ΤΟ ΧΑΠΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΑΒΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΘΩΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΠΛΑ Η ΨΩΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟ-ΓΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΑ ΩΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ. ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΑΡΧΗΓΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στημένο είναι όλο το σκηνικό. Εμείς δεν πρέπει να τσιμπήσουμε. Οι Γάλλοι και όλοι οι άλλοι κουφάλες να πληρώσουν!

      Διαγραφή
  11. οπως εχω ξαναγραψει νομιζω αδικεις τη χα,φετο θα ειναι το ετος τους και θα δουμε τι θελουν να κανουν, αν ειναι και αυτοι ψευτοπατριωτες δεν ξανασχολουμαι με πολιτικη θα παω σε βουνο για περισυλλογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι κοπροι του Αυγεία μπροστά στη σημερινή κατάσταση ηταν μπουτίκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο το καλύτερο! Όσο πιο δύσκολος ο σύγχρονος άθλος, τόσο μεγαλύτερη η δόξα. Ο Ηρακλής βρίσκεται εκεί για να τον ξεπεράσουμε.

      Διαγραφή
  13. ΑΧ.....ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ! ΠΟΣΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ.....ΚΡΥΨΕΙ.
    ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ!
    ΜΑΡΚΟ......ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ?
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ.
    ΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΛΙΒΕΡΟ.
    ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΟΧΛΟΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΔΗΦΑΓΟΣ.
    ΟΧΛΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ,ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΑ . ΣΕΞ, ΤΡΟΦΗ ,ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑΨΗΦΙΣΕΙ....ΚΑΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΟΧΛΟΣ ΔΕΝ ΨΟΦΑΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΕΩΔΕΣ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΡΚΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "ΔΙΟΓΕΝΗΣ"

    ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00005 ] [ 2009.10.05 24:00 ]

    ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 04-10-2009 ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΗ

    http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2009/10/05/24-00/pa-sy-a_diogenhs_2009-10-05_24-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "ΔΙΟΓΕΝΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00012 ] [ 2012.02.18 00:00 ]

    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ... ΒΛΑΚΑΣ (!)

    http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2012/02/18/00-00/pa-sy-a_diogenhs_2012-02-18_00-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ. ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝΕ ΤΕΛΙΩΣΑΝΕ, ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ.
    ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΟΓΟ.
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΩΝΤΟΣΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ?
    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ... ΠΑΡΕ 50 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όταν κατέβηκε ο Μαρδόνιος και μετά ο Ξέρξης με όλο το ασιατικό λεφούσι όλη η χώρα είχε παραλύσει από φόβο εκτός από μερικούς που στάθηκαν όρθιοι. Οι θεοί και οι δαίμονες εμφανίστηκαν στο πλευρό των Ελλήνων την κατάλληλη στιγμή. Πιστεύεις ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα; Από το σχόλιό σου φαίνεται πως όχι.

    Μεταξύ μας ούτε κι εγώ το "πιστεύω" (δεν μου άρεσε ποτέ αυτό το ρήμα) αλλά μόνο ένας τρόπος υπάρχει να το μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ??
    ΜΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝΕ. ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΙΛΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μια μικρή ελίτ καθορίζει την τύχη του κόσμου. Μια μικρή ελίτ που παίζει μόνο για τα συμφέροντα της κι αυτό την αναγκάζει να κρύβεται.
    Μακάρι να έκαναν το λάθος να μας ρίξουν πυρηνικά φίλε μου. Η Ελλάδα θα γεννιόταν από τις στάχτες της σαν Φοίνικας. Το ίδιο λάθος που έκανε ο Αντίοχος κι ο Αδριανός και η σιχαμερή φυλή του Αβραάμ συσπειρώθηκε με τους Μακαββαίους.
    Το θέμα είναι πως θα φτάσουμε εμείς οι σημερινοί Έλληνες να ως εκεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχετε συνηδειτοποιησει ότι είμαστε η τελευταία γενιά που μεγάλωσε ως Έλληνες ? Ότι τα σημερινά παιδιά τα μεγαλώνουν φιλιππινεζες, αλβανιδες,βλέπουν τους παππούδες τους να τους ξεσκατιζουν Βουλγαρες,στο σχολείο μαθαίνουν αγγλικά, γερμανικά,κτλ,χωρίς καλά καλά να μπορούν να σκεφτούν στα ελληνικά, με αλβανακια συμμαθητές. Ποια πυρηνική και μαλακιες, το ζητούμενο είναι ότι οι κατσαρίδες που θα επιβιώσουν δεν θα είναι εις θέσην να συνεχίσουν την Ελλάδα, πόσο μάλλον να εκδικηθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ιστορία επαναλαμβάνεται..
    Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχαν και οι περιτμημένοι φίλε Ανώνυμε την εποχή που περιγράφω.
    Την εποχή των μακκαβαίων η αρχική αντιπαράθεση ήταν εμφυλιακού τύπου μεταξύ εξελληνισμένων Ιουδαίων και μη. Οι φανατικοί μονοθειστές άντεξαν πολλές ταπεινώσεις από τους ανώτερους πολιτισμικά και στρατιωτικά Έλληνες. Άντεξαν ακόμα και την φορολόγηση τού ζαμπλουτου Γιαχβέ τους (ναός Σολομώντα). Όταν άρχισαν όμως οι νέοι τους να αποστρέφονται την περιτομή το ποτήρι ξεχείλησε και επαναστάτησαν.

    Εμάς, η κρίση μας έβγαλε από τον λήθαργο και συγκριτικά πολλοί περισσότεροι Έλληνες επαναπροσδιόρισαν την ταυτότητα και το γονιδιακό τους πεπρωμένο (όπως λέει και ο φ'ιλτατος Μάρκος). Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο δεν το ξέρω ακόμα αλλά οι Θεοί μας θα προνοήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΡΕ ΜΑΡΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι 7 σαμουράι ήταν μια παλιά ωραία ταινία του Κουροσάβα...

      Διαγραφή
  24. Τι λες τωρα για τον ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λέω τίποτα. Έχω καθίσει σε μια άκρη και μετράω κωλοτούμπες.

      Δυστυχώς το βαθύ κράτος μαζί με τον κομμουνισμό και τον χριστιανισμό θα γαμήσουν άλλη μια φορά την Ελλάδα και το χειρότερο: κανείς δεν θα έχει καταλάβει τίποτα από το θέατρο που παίχτηκε.

      Διαγραφή
    2. Μου φαίνεται οτι έχεις δίκιο.Πολύ άνετοι το παίζουν οι συριζαίοι και κατι μου βρομάει

      Διαγραφή
  25. -Λογιστικος ελεγχος του χρεους , θέλω να μάθω σε ποιό πουστη χρωστάω, πόσα και γιατί. όλη την διαδρομη, απο τους εβραιοτραπεζίτες ως τους ξεκωλιαρηδες τους ευρωπαιους, καθώς και την πρεμούρα τους να το φορτωθουν
    -Αυτο το σφουγγαρομουνόπανο ο διοικητης της Siemens που πηγε στο διάολο μετά την συνάντηση βαρουφάκη-σόϊμπλε και την ερώτηση δημοσιογράφου για την Siemens βρωμάει..δεν βρωμάει?
    -Για να φτάσουμε εκεί που πρέπει σαν κοινωνία και το επίπεδο αντίληψης μας μηπως ειναι απαραιτητο το σκαλοπατι συριζα ?
    -Γιατί δεν σκαλίζει τα σκάνδαλα και τις μίζες γερμανικών εταιρειών - εγχώριων ολιγαρχών- Ελλήνων/γερμανων πολιτικών και δημοσιογράφων πριν πάει στο Eurogroup, και να τους τα τρίψει στη μούρη στις ευρωφακλάνες? Ειναι βέβαιο οτι οι πουστηδες οι γερμανοι ειναι λερωμένοι ως το κόκκαλο οχι μονο στην δική μας περιπτωση αλλα και στις υπολοιπες χωρες του νοτου. Φαινομενικά δεν δείχνει ο συριζα να ειναι διαπλεκόμενος , προλαβε το πουτσομεζές και τα πηρε κι αυτος?
    -Η μονη εντιμη σταση δειχνει να ειναι η ρηξη με τις καριολες και επιστροφη στη δραχμη. Μηπως εκει θελουν να μας οδηγησουν? να μας βγαλουν απο το κοπαδι για να μας φανε ευκολοτερα? Αλλα και παλι ειμαστε μαγαζι γωνια , με την κλιματάρα μας, τα αερια-πετρελαια μας, τα ορυκτά μας ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ θεση που γαμάει. Αν ξεραμε τι μας γινεται τους ειχαμε ολους για τον πουτσο.
    -Ο κινεζος θα κανει παντα τον κινεζο? ποτε θα ορθωσει ανάστημα ο πουστης να μπει στην ζυγαρια μπας και στανιάρει το συμπαν?
    -Ο ρωσος δειχνει στριμωγμενος και δεν μπορουμε να τον παιξουμε σαν εναλλακτικη, μαλλον αυτος μας χρησιμοποιει για να κανει το παιχνιδι του.

    ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ή έχει κολλήσει το CD με τους εβραιομασσώνους? Μπορουμε να τους γαμήσουμε τον γιαχβε, το ταλμούδ και όλο το γενεαλογικό τους δέντρο αρχιζοντας από τον Αδαμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μια ζωή φλομώνει τον κόσμο στην μαλακία ο Τυραϊνού.

    Εδώ οι Ιουδαίοι στήνουν νέο παγκόσμιο πόλεμο και αυτός μας πάει να μας πλασάρει για υπεύθυνους τους προτεστάντες (τα υπαλληλάκια της Σιών).

    Το σενάριο του τυρέμπορα είναι για τα μπάζα. Στάχτη στα μάτια μπας και θολώσει κανένας και μπερδευτεί ως προς το ποιος είναι πίσω από το στήσιμο.

    Άντε γαμήσου ρε Τραϊανού, την ίδια δουλειά με τον Λιακόπουλο κάνεις ρε γαμημένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είμαι αυτή που σου έστειλε την διεύθυνση με το κείμενο του Τραϊανού. Σε παρακολουθώ καιρό τώρα και ήθελα να μάθω την γνώμη σου. Χαίρομαι γι΄αυτήν και ας διαβάζω μετά μανίας Τραϊανού. Νιώθω σαν τα αγγλάκια όταν διαβάζουν χάρυ πότερ. Να γράφεις συχνότερα Μάρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Nαι ρε Μαρκο τι μαλακας εισαι; Γραφεις ενα αρθρο καθε 6 μηνες. Γραφε καθε βδομαδα και απ κατι να γουσταρουμε. Γραψε οτι να ναι. Γραψε για την σταχτομπουτα.Τι εκανε τελκα αυτη η καριολα μετα με το βασιλοπουλο;
    Ποια ειναι η γνωμη σου για τον Ωναση;
    Γιατι δεν εχουμε στην Ελλαδα Ελληνικες ιδεολογιες,παρα μοναχα Ρωσικες και Γερμανικες;
    Που θα τραβηξει το θεμα τον Σκοπιανων. Και γιατι οι σκιστιδες(συριζαιοι) θελουν να δωσουν ιθαγενειες; Θα μαθαινουν τα παιδια στην Α γυμνασιου το κεφαλαιο του Μαρξ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε να δεις:
      Α) Ο γραπτός λόγος θέλει χρόνο τον οποίο δυστυχώς στερούμαι.
      Β) Ως προς τον προφορικό λόγο: Μια (1) φορά πλησίασα στο να κάνω συνέντευξη στο ραδιόφωνο αλλά πριν καν μπω στο στούντιο τσακώθηκα με τον παραγωγό και τον άλλο καλεσμένο.
      Γ) Ως προς την τηλεόραση: Πάλι μία (1) φορά με σταμάτησαν σε μια πλατεία το 2012 και με ρώτησαν "Πώς βλέπετε την κατάσταση;" και τους απάντησα: "Μιά χαρά γαμιέται". Εννοείται πως έκαναν αμέσως delete στο βίντεο.

      Όπως καταλαβαίνεις είμαι παλιοχαρακτήρας, ειδικά όταν έχω να κάνω με κουτοπόνηρους και φιλοχρήματους μπινέδες.

      Διαγραφή
  29. Μιας και επιασες τραιανου πες κατι και για τα σεναρια της οεα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Διαβάστε αρχαία γραμματεία. Ό,τι νά 'ναι, ακόμη και τον αληταρά τον Πλάτωνα. Μόρφωση. Μάθετε να μιλάτε, να γράφετε, να εκφράζεστε ορθά. Μετά ζητήστε οδηγίες από τον Μάρκο. Μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=664206

    Μόνο ο Λεβέντης έμεινε κι αυτός δεν αισθάνεται τόσο καλά τώρα τελευταία, χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλά θα μπορούσε η γλώσσα να ήταν λιγώτερο χυδαία και περισσότερο περιγραφική.Εχουμε πολύ Λουδία γλώσσα και είναι κρίμα να εξευτελίζεται χρησιμοποιώντας κατά κόρον τα γεννητικά όργανα και τις αντίστοιχες πρσξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Διδώ από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, η γλώσσα σε πείραξε;

      Για κάνε μια επανεκκίνηση μπας και ξεκολλήσει το λογισμικό...

      Διαγραφή