Χούντα είναι θα ξεράσει


7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9015




«Χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις, πυροβόλησέ το»
             (ντεσαντική παροιμία)



Κάποτε, όταν η αρχαία χώρα των Μήδων αποτελείτο από μικρές κωμοπόλεις υπήρχε σε μια από αυτές ένας τύπος που τον έλεγαν Δηιόκη. Ήταν άνθρωπος με ανεπτυγμένο αίσθημα δικαιοσύνης, εξυπνάδα και εκπληκτική ευθυκρισία.  Το μεγαλύτερό του προτέρημα ήταν το ότι έβγαζε σωστά συμπεράσματα για όλων των ειδών τις καταστάσεις. 



Επειδή η κατάσταση στην χώρα εξαιτίας της πολυνομίας και του κατακερματισμού σε μικρές αυτόνομες περιφέρειες ευνοούσε κάθε λογής απατεώνα και ληστή, ο Δηιόκης έκανε μια μικρή επίδειξη των δυνατοτήτων του. Εκεί που όλοι είχαν γνώμη για όλα και όποτε μιλούσαν έλεγαν μαλακίες, εκείνος είπε με λίγα λόγια πώς θα έπρεπε να κριθεί μια δικαστική υπόθεση που απασχολούσε τους συγχωριανούς του. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Το θέμα λύθηκε δια παντός.  Σύντομα όταν εμφανίστηκε μια νέα υπόθεση που χρειαζόταν κρίση, κάποιος είπε: «Δεν το πάμε στον Δηιόκη να μας το λύσει;».  Φυσικά ο Δηιόκης την τσάκισε και αυτήν την υπόθεση που γι αυτόν ήταν αστεία. Το σερί των επιτυχιών συνεχίστηκε και σε λίγο καιρό άρχισαν να καταφθάνουν αντίδικοι από όλες τις γύρω κωμοπόλεις για να βρουν το δίκιο τους.



Μετά από κανά χρόνο, το χωριό είχε γίνει ολόκληρη πόλη. Πανδοχεία, ταβέρνες, κουρεία, χαμάμ και κωλόμπαρα ξεφύτρωναν για να εξυπηρετήσουν την διαρκώς αυξανόμενη πελατεία του σοφού κριτή. Η φήμη του είχε περάσει τα όρια της επαρχίας και με τα καραβάνια είχε φτάσει ως τα πέρατα της χώρας. Πλήθη από κόσμο ερχονταν από διάφορα μέρη για να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους κι άλλοι απλά για να χαζέψουν το νταραβέρι ή για να βρουν καμιά δουλειά. Όλοι στην πόλη πέρναγαν τέλεια εκτός από τον ίδιο τον Δηιόκη. Εκείνος μοχθώντας υπερωριακά και χωρίς αμοιβή για να λύσει τα ατελείωτα προβλήματα των άλλων, είχε παραμελήσει τις δικές του υποθέσεις και περιουσιακά πήγαινε κατά διαόλου.



Μια βροχερή ημέρα, ο Δηιόκης ανακοίνωσε το κράχ. Τέρμα οι κρίσεις. Τέλος η απονομή δικαιοσύνης και τα ρέστα. Φινίτο λα μούζικα. Άντε γειά μαλάκες. Το μαγαζί έκλεινε επ’ αόριστον. Πέσαν λυτοί και δεμένοι πάνω του, παρακάλια, ψηστήρια, δέλεαρ.  Τίποτα. Ο Δηιόκης παρέμενε ακλόνητος στην απόφασή του. 



Οι κλέφτες και τα λαμόγια έκαναν πάρτι μόλις μαθεύτηκαν τα νέα. Η εγκληματικότητα επανέκαμψε και μάλιστα πιο αυξημένη από πριν. Κανείς δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν πια. Τα κανονικά βρωμοδικαστήρια με τους πουλημένους δικαστές φαίνονταν ακόμα πιο άθλια όταν τα συνέκρινε κάποιος με την σύντομη περίοδο που στην δικαιοσύνη έκανε κουμάντο ο Δηιόκης.



Στην ύπαιθρο επικρατούσε χάος με τις ληστείες και τις αρπαγές. Το παπάρι που είχε μπει στον κώλο των Μήδων άρχισε να τσούζει άγρια. Με τα πράγματα να χειροτερεύουν διαρκώς, οι επικεφαλής των περιοχών συγκεντρώθηκαν κάποια στιγμή και αποφάσισαν να εκλέξουν έναν βασιλιά να διοικήσει την χώρα που είχε γίνει μπουρδέλο. Ο φιλόδοξος Δηιόκης είχε βάλει τους κολλητούς του να προτείνουν τον ίδιο ως υποψήφιο και λόγω της πρότερης καλής φήμης του κανείς άλλος δεν έφερε αντίρρηση.




Ο Δηιόκης βρέθηκε στον θρόνο και ζήτησε 3 πράγματα: 1) Να του δώσουν ισχυρή και έμπιστη σωματοφυλακή 2) να του κατασκευάσουν ένα μεγάλο και ασφαλές παλάτι και 3) να του χτίσουν μια μεγάλη πρωτεύουσα που να ξεπερνάει σε μέγεθος και πληθυσμό τις άλλες πόλεις.  Και τα τρία αιτήματα ικανοποιήθηκαν. Ο Δηιόκης ίδρυσε τα Αγβάτανα που χτίστηκαν με εφτά ομόκεντρα τείχη. 



Μόλις ο νέος μονάρχης εγκαταστάθηκε στο παλάτι του, έβγαλε 3 νόμους: 1) απαγορευόταν να δει κανείς τον βασιλιά, 2) η επικοινωνία μαζί του θα γινόταν μόνο γραπτώς μέσω αγγελιαφόρων και 3) σε κανέναν δεν επιτρεπόταν να γελάσει ή να φτύσει μπροστά στον βασιλιά.



Ο Δηιόκης διάλεξε για συνεργάτες του ανθρώπους με ικανότητες τους οποίους γνώριζε πολλά χρόνια. Αόρατος σε φίλους και εχθρούς, διοίκησε από το παλάτι του με δικαιοσύνη και σιδερένια πυγμή για 53 ολόκληρα χρόνια. Οι υποθέσεις έφταναν σε αυτόν γραπτώς και εκείνος απλά σημείωνε πάνω στο έγγραφο την απόφαση και το τι έπρεπε να γίνει. Ένα εκτεταμένο δίκτυο κατασκόπων έδινε γραπτή αναφορά γι όσα συνέβαιναν στην επικράτεια. Όποιος υπήκοος έδειχνε αλαζονεία και ανάρμοστη συμπεριφορά είχε σίγουρη την τιμωρία.  Επί της βασιλείας του Δηιόκη ενώθηκαν κάτω από την κεντρική εξουσία όλες οι φυλές των Μήδων και το κράτος έγινε ισχυρό εμπνέοντας σεβασμό στους γείτονες.   

(Ηρόδοτος, Κλειώ  96-102)




Όπως βλέπετε παραδείγματα υπάρχουν πολλά στην ιστορία που να αναφέρονται στον τρόπο με τον οποίο μπορεί ένα κωλάδικο να γίνει κράτος.  Αν τώρα αντί κάποιος να μελετάει τις εφαρμοσμένες και επιτυχημένες τακτικές κάθεται και ακούει τα μουνόπανα που σεργιανίζουν στα σκατοπαράθυρα της νεοφιλελεύθερης χεσοενημέρωσης, είναι άξιος της τύχης του.



Το κύριο χαρακτηριστικό της παρούσας κατάστασης είναι ο γλωσσικός και ο εννοιολογικός σχετικισμός των αποδομητών. Όλα αυτά τα νεοφιλελεύθερα κακκαράκια των ΜΜΕ και οι κλανοφιλόσοφοι υποβολείς που βρίσκονται στο παρασκήνιο διαστρέφουν και ανανοηματοδοτούν λέξεις και έννοιες, ακόμα και τις πιο απλές. Φτάσαμε «δημοκρατία» να σημαίνει «χούντα», «υπεύθυνος πολιτικός» να σημαίνει «αρχιλαμόγιο» και «εθνική ενότητα» να σημαίνει «όλοι οι πούστηδες παρέα».  Τα ορθολογικά επιχειρήματα είναι άχρηστα όταν οι λέξεις και οι έννοιες είναι εκ προοιμίου και εκ προθέσεως διαστρεβλωμένες. Μοιραία, η οδός της σκατολογίας είναι η μόνη που μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα ή τουλάχιστον σε ένα μη χειραγωγούμενο από τους αντιπάλους νόημα. Λέξεις όπως «σκατά», «χύσια», «πούτσες» και «μουνιά» είναι όπως φαίνεται δύσκολο να αποδομηθούν αφού το νόημά τους παραμένει στενό και συγκεκριμένο.






Τρεις φορές φέτος μας πήγαν σε εκλογές αυτά τα συνεννοημένα μασονικά μουνιά. Αν αυτό είναι διαχείριση εξουσίας, τότε ο οποιοσδήποτε είναι ικανότερος από αυτές τις νεοχυσοφιλελεύθερες πουστάρες.  Σίγουρα ο πιο ανήθικος πολιτικάντης μετά τον σκατίγερο Ανανδρέα Παπασκατέου, τον ιδρυτή του Χεσόκ, είναι ο Αλεξάκης Τσίπρας. Αυτός ο κοντοπίθαρος σκατοβρωμιάρης που από το λιγδιασμένο άπλυτο μαλλί και τις βρωμερές μασχάλες του λυκείου, έφτασε στην παρφουμερί του Μαξίμου, το άντρο των τρύπιων κώλων και του μυστικοχεσμένου τεκτονισμού. Στημένος στα τέσσερα αυτός ο διορισμένος πρωκτός της σάπιας αριστεράς μιλάει συνεχώς αντί να μασάει πουτσότριχες (από τα τσιμπούκια που έκανε στις Βρυξέλλες).





Ουσιαστικά κανένας από τους 300 αρχιπουσταράδες και τις βρωμομούνες του σκυλοβουλίου δεν θα ‘πρεπε να φοράει παντελόνια και ειδικά αυτά τα γαμημένα σκύβαλα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.  Αυτοί οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της πολιτικής κωλοτούμπας πόσα έχουν παντελονιάσει από την σπείρα που μοιράζει λεφτά παγκοσμίως και διαλύει τα έθνη; Με τι ντοκουμέντα άραγε τους κρατάνε από τα ξεχειλωμένα κωλόχειλα (αφού αρχίδια δεν έχουν);  Βάζω στοίχημα ότι όλοι τους πούστηδες είναι εκτός από μερικούς που είναι μπινέδες. Δεν εξηγείται αλλιώς. 





Τόσο άπληστοι και πεινασμένοι για χρήμα είναι όλοι αυτοί οι πρώην πασοκοβρωμύλοι και σκατοδεξιοί κουραδοφάγοι του Αλέξη και του Συγκαμμένου που έχουν πετάξει ακόμα και τις μάσκες που φορούσαν μέχρι πρότινος.  Τώρα κυκλοφοράνε με σηθρού κυλότες, γορδονάκια, σκατοκόφτες και τουπέ γριάς πουτάνας που έχει πνίξει μια Αθήνα πούτσες. 





Έχει πάρει κανείς είδηση την παρτούζα που έχει στηθεί; Μετά την καρπαζιά που έφαγε από τους ψηφοφόρους ο Αλεξοχυμένος γαμώσπιτος Κνίτης στο στημένο δημοψήφισμα (που ο ίδιος σκόπευε να χάσει), οι οδηγίες άλλαξαν. Τώρα η ευρωψωλοσοβατισμένη αυτή πινέζα της γαμώταφης αριστεράς αφού ψήφισε το νέο μνημόνιο προσπαθεί να πετάξει το μπαλάκι της ευθύνης πίσω στους πολίτες.






Εμείς ρε κωλοανοιγμένε πρωθυπουργέ του πέους και της κομμουνιστικής κωλοτρυπίδας ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ! Το αντίθετο: Σού χώσαμε έναν αρχιπούτσαρο 62 ατελείωτους πόντους στον κώλο να τον χαίρεσαι όσο ζεις.  Το ΟΧΙ δεν σήμαινε όχι στα γελοία μέτρα των ευρωκατσαρίδων.  Σήμαινε και σημαίνει ΟΧΙ στην υποδούλωση της πατρίδας, ΟΧΙ στην φασιστομούρικη Ευρώπη των τοκογλύφων, ΟΧΙ στους πολιτικάντηδες-αρχίδια σαν την πάρτη σου!  Το μπαλάκι λοιπόν της ευθύνης να το βάλετε όλοι στον πρωκτό σας ρε άθλιες κομματικές κατσαρίδες της αριστεράς, του κέντρου και της δεξιάς. Χρεωκοπήσατε οριστικά ρε πουστόγαμοι χυσοπατέρες και κλανομητέρες του έθνους μαζί με το φλοκαρισμένο συνταγματικό τόξο σας. 




Όσο για φασισταριά της Χρυσής Ψωλής και τα σταλινόσκυλα του μασονικού ΚΚΕ σας τα κάνουμε δώρο. Κανείς πια δεν πιστεύει σε φούμαρα για το «έθνος» ή για την «εργατιά». Είναι ολοφάνερο ότι οι μασόνοι και οι τοκογλύφοι γαμάνε και το έθνος και την εργατιά. Αυτοί πληρώνουν αβέρτα τους αβανταδόρους της πολιτικάντζας σαν τους παραπάνω για να θολώνουν τα νερά. Τα ψέματα δεν πείθουν πια κανέναν και χρειάζεται επειγόντως καινούργιο παραμύθι: επιστροφή των Μαγώγ, νέα δολοφονική γρίπη των σκύλων, εισβολή των εξωγήινων, εξέγερση των ζόμπι, κλπ. 







Πουσταλεξάκη Τσίπρα, συγχαρητήρια.  Μπήκες μπροστά. Πρώτα θα αποκεφαλιστείς εσύ και μετά ο Καμμένος, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο ΓΑΠ και οι υπολοιποι χυσορουφήχτρες. Πανάξια με τον πρωκτό σου τον κέρδισες τον τίτλο. Μήπως όμως μπορείς να μας εξηγήσεις έτσι για την ιστορία γιατί πρώτα ψήφισες το αθλιότερο από τα μνημόνια και μετά παραιτήθηκες, ρε μπάστακα πιτσικόμη της μασονίας; Γιατί εφόσον είσαι «αντιμνημονιακός» δεν πήγες σε εκλογές ρε πολιτικέ νάνε πριν το ψηφίσεις; Μήπως επειδή τον παίρνεις οικογενειακώς και γαμιέσαι πατόκορφα μαζί με όλο σου το προδοτικό σόι;  ΠΟΣΑ ΣΚΑΤΟΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕΣ ΡΕ ΒΛΕΝΝΟΡΡΟΪΚΟ ΑΙΔΟΙΟ;






Από την άλλη πλευρά εάν αυτή η ασπρισμένη ανέραστη κουμουνόγρια ο Λαφαζάνης ήταν έντιμος και ανδρείος, το παρόν ιστολόγιο θα πρότεινε να υποστηριχτεί χωρίς να δώσει σημασία στις μολυσμένες ιδεολογικές καταβολές του. Όμως ο εν λόγω κύριος που μας ζαλίζει τ’ αρχίδια με το νέο αριστερό απόκομμά του είναι ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ και ΔΕΙΛΟΣ. Δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για να εμποδίσει τα σχέδια αυτής της πρακτορικής κυβέρνησης. Επί 7 ολόκληρους μήνες συμμετείχε ΟΛΟΨΥΧΑ στην κασκαρίκα της αύξησης του χρέους και της σκόπιμης ακυβερνησίας. Είναι ένα ακόμα σκουπίδι της μεταπολίτευσης που οι συγκυρίες και ο τεκτονικός σχεδιασμός έφεραν καθυστερημένα στο πιάτο μας. Είναι μια καραμπινάτη απάτη. Είναι ο «καλός» μπάτσος του Σύριζα. Πρόκειται για τον πούστη που έχει ρόλο να διαιωνίσει την ελπίδα.




Το ποντικόψυχο Πασόκ μετακόμισε στον Σύριζα και όλοι μαζί πήγαν τους ψηφοφόρους δεξιά. Ο κόσμος ψήφισε ρήξη δύο φορές φέτος και έφαγε στο κεφάλι ένα ακόμα βάρβαρο μνημόνιο. Αυτό το αριστερό μνημόνιο της ντροπής και του αίσχους ήταν σκέτη ταφόπλακα γιατί χρέωσε την χώρα και τους κατοίκους της με άλλα 100 δις τόκους. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.  Τα πάντα έγιναν βάσει οργανωμένου σχεδίου και συγκεκριμένων εντολών από το εξωτερικό.  Τα κνώδαλα της διεφθαρμένης αριστεράς κλείδωσαν τα καθαρά και φορολογημένα χρήματα των καταθετών και πρόκειται σύντομα να τα κουρέψουν για να σώσουν (άλλη μια φορά) τα σκουλήκια τους τραπεζίτες. Αντίθετα, άφησαν εντελώς ελεύθερο όλο το μαύρο χρήμα της απάτης και της διαπλοκής που κρυβόταν στις θυρίδες.  Αν ανοίγονταν παρουσία εισαγγελέα όλες οι θυρίδες, η μπόχα που θα έβγαινε θα έπνιγε τη χώρα γιατί τα βρωμο-μετρητά που κρύβονταν εκεί ήταν πάνω από 70 δις.  Σχεδόν το σύνολο όσων πέρασαν από κυβερνητικές θέσεις θα εμπλεκόταν άμεσα ή έμμεσα με το μαφιόζικο αυτό χρήμα. Με την μανούβρα αυτή του εθνικού εγκληματία Αλέξη Τσίπρα και της αριστερο-δεξιάς συμμορίας του τα κατάμαυρα ευρωαργύρια κατάφεραν να φύγουν από την θέση τους και να εξαφανιστούν σε χρηματοκιβώτια και μυστικές κρυψώνες.




Και να ρωτήσω κάτι ακόμα ρε ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Εκείνη η καψερή η λίστα Λαγκάρντ τι έγινε; Τα χύσια τα μετέφερε σε εσάς στόμα με στόμα η ΝΔ και γι αυτό την συνεχίζετε την χυσογαργάρα; Άντε καταπιείτε τα λοιπόν να τελειώνουμε.








Εφτά μήνες τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να τρώμε στη μάπα όλες αυτές τις φανερές, κραγμένες και κρυφές ανωμαλάρες που προσποιούνται τους σοβαρούς πραματευτές. Αυτή η ζουζού ο Μπαρουφάκης, αυτή η χαμογελαστή βρωμούσα του τοκογλυφικού καρτέλ, ο ύπουλος βαλές του ιουδαϊκού λόμπι και της αγγλικής στοάς τι θέλει τώρα; Ευρωπαϊκό κόμμα; Άντε μωρή κοντοστούπα φόρα καμιά γόβα στιλέτο να φανείς γιατί σε κρύβει η μακαρονάδα με τα 4 βλαχοτυριά που παράγγειλες.






Ο μέσος κάφρος που κατοικεί αυτή την χώρα έχει μνήμη χρυσόψαρου. Είναι σε ένα αέναο ψάξιμο του σωτήρα και έχει πυροβοληθεί τόσο πολύ που ονειρεύεται ότι μπορεί να τον σώσει ακόμα και μια γυναίκα. Το γενικότερο ποιόν της ελεεινίδας το έχουμε εξετάσει σε προηγούμενα τεύχη του παρόντος πορνοπεριοδικού αλλά θα κάνω μια ανακεφαλαίωση.




Νεοελληνίδα: Πρόκειται για το κατ’ εξοχήν ετερόφωτο και παντοειδώς ελεγχόμενο ον του πλανήτη. Λόγω ιστορικών συγκυριών, τα συμπλέγματα που την κατατρύχουν δεν έχουν πάτο. Εκ παραδόσεως η ίδια δεν έχει καμία εθνική πρωτοβουλία, καμία πολιτική σκέψη, καμία ιδεολογική αμφισβήτηση, κανένα ηθικό επιχείρημα. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η επιβίωση, η καλοπέρασή της και το δικαίωμα να ζει ως παράσιτο στον σβέρκο του μαλάκα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η γέννηση και η ανατροφή των παιδιών. Έχει το μέλλον του έθνους και του κόσμου στα χέρια της η καριόλα και επιλέγει: α) να μην τεκνοποιήσει, β) να τεκνοποιήσει αργά αποκτώντας ελαττωματικούς απογόνους και γ) στην σπάνια περίπτωση που τεκνοποιήσει στην ώρα της να μεταβιβάσει όλες τις μαλακίες που δέρνουν το ηλίθιο μυαλό της στα παιδιά της και να τα παραδώσει άοπλα στους χειρότερους εχθρούς τους. Η μητέρα αποτελεί (εν αγνοία της) το μυστικό όπλο του εχθρού. Είναι η γαμημένη, καταραμένη και άσκοπη ελπίδα που ξέμεινε στο κουτί της Πανδώρας.  Η Μήδεια και η Κλυταιμνήστρα ενωμένες.





Ακούω να μου λένε για εκείνη την αυταρχική γελάδα του ΣΥΡΙΖΑ και μου χαλάει η διάθεση. Ρε μαλάκες ιχθυοκαλλιεργούμενοι ψηφοφόροι ξεχάσατε ποιος ήταν ο μπαμπάς της Ζωίτσας; Ξεχάσατε το μεγαλολαμόγιο του τεκτονικού Συνασπισμού που μάζευε τις μίζες για να περνάνε αέρα τα ανομοσχέδια και οι ντροπολογίες του Πασόκ και της ΝΔ;  Αυτουνού η κόρη θα σώσει την Ελλάδα; Η μήπως θα διδάξει ηθική; Ποια ηθική; Αυτή που έμαθε στο σπίτι της; Το «νυν υπέρ πάντων εγώ»;







Επειδή ξύπνησα μάλλον καλοπροαίρετος σήμερα δηλώνω ότι θα υποστηρίξω το 10% από αυτά που λέει η ιερή μουσκάρα αν υπογράψει με την χερούκλα της ένα χαρτάκι: Την θανατική καταδίκη του βρωμοπατέρα της για κατά συρροήν εγκλήματα κατά του έθνους.  Ως τότε, η Ζωούλα μπορεί να μιλάει με Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Μια ακόμη μπαζόλα της απατεωνίστικης αριστεράς είναι κι αυτή. Δεν εξεγέρθηκε και δεν προσπάθησε να ανατρέψει την χούντα του Τσίπρα τον Φεβρουάριο του ’15 που νόμιζε ότι μας κορόιδευε με τις ψευτο-διαπραγματεύσεις. Κι αυτό επειδή μόνο στο πολιτικό της μέλλον επενδύει η γαλότσα. Το ότι δεν ψήφισε το μνημόνιο-3 δεν μου λέει τίποτα. Ρεζέρβα είναι για μελλοντική χρήση. Κάβα την έχουν. Γι αυτό της λέω ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ από τώρα!



Ένας άλλος ρυζογαλοφάγος για μελλοντική χρήση είναι ο μαρξιστής καθηγητής της σχολής Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Λονδίνου κ. Λαπαβίτσας. Μιλάμε για το απόλυτο καθηγητικό και πολιτικό μηδενικό. Είναι δέκα φορές πιο δειλός από την κότα τον Λαφαζάνη, είκοσι φορές πιο ύπουλος και πενήντα φορές πιο ψυχοπαθής. Πρόκειται για πρακτοράκο που αποσκοπεί στην προστασία των αγγλικών συμφερόντων και τίποτε άλλο.  Αυτοί τον ταΐζουν, αυτοί του λένε τι να πει και τι να κάνει. Σας τον χαρίζω κι αυτόν για την συλλογή σας. 





Βέβαια όλοι οι παραπάνω κομματικοί λαπάδες και πολιτικά σκατουλάκια μπροστά στην γέρικη λαμογιοκωλοτρυπίδα που λέγεται Γλέζος ωχριούν. Αυτή η γέρικη κλανιά, αυτό το ξέρασμα της αριστερής αθλιότητας, αυτό το κουρδιστό κρεμμύδι τι υποχρεώσεις έχει άραγε προς την κεντρική στοά; Πόσες κωλοτούμπες έχει συμβόλαιο να κάνει ακόμα κλάνοντας αυτή η πουτσοφτυσμένη γριά κιλότα; Τώρα άδειασε και τον Λαφαζάνη και θα ψηφίσει λέει ΚΚΕ.  Μιλάμε για τον μεγαλύτερο τραβεστί της πολιτικής.  Για έναν γεροπαλιόπουστα που δεν έχει ταίρι και παίζει σε δική του κατηγορία πεοσκαμπιλισμού. Όλα αυτά για να σώσει το τομάρι του Τσίπρα γιατί η μασονία έχει επενδύσει χρόνο και χρήμα σε αυτό το υπάκουο νεοπροαχθέν υπαλληλάκι της.




…Πρώτη φορά αριστερά; Γιατί πρώτη; Εκατό χρόνια έχει που μας δουλεύει αυτή η άξεστη ιουδαϊκή συμμορία. Για ποια αριστερά μιλάμε; Γι αυτήν που στήνει κώλο στους τραπεζίτες καθημερινά και που εισπράττει τις μυστικές εισφορές από το 1918;  Το έχω ξαναρωτήσει και παλιότερα: από πού προέρχονται τα έσοδα των αριστερών αποκομμάτων; Γιατί δεν έχει πατήσει ποτέ ο ΣΔΟΕ στην τεκτονική φιδοφωλιά του Περισσού; Δεν σας παραξενεύει ρε αριστερόφιλες ελληνομαϊμούδες, ρε πρεζόνια της κάλπης, ότι μετά από 5 ολόκληρα χρόνια στυγνής οικονομικής χούντας δεν έχει γίνει ούτε μία (1) γενική απεργία; Οι αγωνισταράδες συνδικαλοφασίστες του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ και όλων αυτών των πρακτορικών παραμάγαζων με τι ασχολούνται τόσα χρόνια; Ή μάλλον πόσα βάζουν στην τσέπη κάθε μήνα για να κάνουν την πάπια; Άραγε οι ΕΥΠατζίδικες αποδοχές των ερυθρορουφιάνων έχουν μειωθεί λόγω μνημονίων ή μήπως αυξήθηκαν κιόλας;




Ο Σύριζα είναι ο ορισμός της πουστιάς. Ο δεξιός είναι απλός στην κατασκευή. Πατρίς, ούγκ. Αν το κατάλαβες με την πρώτη καλώς, αλλιώς γειά. Δεν έχει δευτερολογία. Ο αριστερός είναι πούστης. Είναι δηλητηριώδες μαμούνι. Είναι φίδι κολοβό. Θα προσπαθήσει με κάθε μέσο να σε φέρει στα νερά του. Θα πασχίσει να σου βάλει τρικλοποδιές, να σε κάνει να αμφιβάλλεις για το αυτονόητο.  Αν δεν το πετύχει, θα κάψει την γη πίσω του. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι από τους κορυφαίους τηλερουφιάνους και δημοσιοκάφρους είναι πρώην φυντάνια της σταλινικής αριστεράς.  Όλα αυτά τα κομμουνογαμημένα σιχάματα έχουν το ψέμα και την πουστιά μέσα στο αίμα τους.



Η αριστερή χούντα που ανέλαβε φέτος τις τύχες του τόπου είναι η χειρότερη από όλες τις προηγούμενες. Αρκεί να δει κανείς αντίστοιχα πως κατάντησε την Ευρώπη το μαοϊκό κάθαρμα που λέγεται Ζοζέ Μανουέλ Μπαρρόζο.  Όμως έπρεπε να καεί και αυτό το χαρτί των τοκογλύφων. Τώρα που έγινε κάρβουνο και ο Τσίπρας, η καυτή πατάτα επιστρέφει στην εγκληματική ΝΔ και τα φράγκα συνεχίζουν να ρέουν προς την στοά του ΚΚΕ. Εννοείται πως ολόκληρη η συμμορία των διακομματικών ανθελλήνων πρέπει να εξαφανιστεί από το πολιτικό χάρτη, αλλά κάθε πράγμα στην ώρα του. 




Όσο για τους υπόλοιπους πυγμαίους πολιτικάντες, είναι όλοι τους για τα σκουπίδια. Ο βρωμο-Χαϊ-bi-κάλης εκτός από χοντροβρωμιάρης είναι και ηλίθιος.  Οι ίδιοι που τον έμπασαν στην συμμορία του Συγκαμμένου και που τον έχωσαν στο υπουργείο τον ξεμπροστιάζουν τώρα. Τι δεν καταλαβαίνει ο παχύσαρκος κοτλέ μπούφος και παριστάνει τον αθώο; Τους έκανε την βρωμοδουλειά μειώνοντας τις συντάξεις 6% και τώρα τον γαμάνε για να έρθει ο επόμενος παλιόπουστας να κάνει και νέα μείωση.





Μιας χρήσεως είναι οι ξεφτιλόκωλοι μπινέδες του πολιτικάντικου πορνείου. Βέβαια στο μαγαζί του βουτυρομπεμπέ γκάνγκστερ Συγκαμμένου οι πρωκτοβολεμένοι κάνουν κόντρα στο ποιος έχει τις περισσότερες υπεράκτιες, οπότε με μία στην πλάτη ουραγός είναι ο μιναροκεφτές.




Ο κυρ-Βάγγος, ο 327ος γιδοβαλές της βρωμο-οικογένειας Μητσοφιδάκη, ο πολιτικά ανύπαρκτος μπακαλόγατος, ο αιώνιος αφισσοκολλητής της Νουδούλας με το μουστάκι που στάζει μύξες και την ψυχή που ζέχνει δηλητήριο είναι η απάντηση στα προβλήματα; Αυτός μόνο για κανένα τάβλι σε συνοικιακό καφενέ κάνει.  Όμως μια ζωή καμαριέρα του χεσόγερου μισέλληνα Μητσοτάκη ήρθε τώρα να παίξει τον ρόλο της γέφυρας για την άνοδο στην εξουσία της νέας γενεάς, αυτής των Μπακογιαννοερπετών.  Όλες οι λεπτομέρειες της διαδοχής έχουν ρυθμιστεί από τα μεγάλα κεφάλια του περιστυλίου εδώ και πολλά χρόνια ενώ πρόσφατα ενημερώθηκε και ο γνωστός μπουχέσας σύζυγος της επίσης γνωστής κατσικοχειρουργού και είπε ναι σε όλα. 





Ο Αμερικανοεβραίος επίτηδες έβγαλε την 17Ν από την λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων για να μην κάψει τους δικούς του ανθρώπους με αυτά που ετοιμάζονται να βγουν στη φόρα λόγω της κόντρας με το ανανήψαν βρετανικό τεκτονομαγαζί.  Προσδεθείτε και φορέστε καπότες στο κεφάλι γιατί έρχονται τσουνάμια με μπόλικο σκατό.







Μιλώντας για περιττώματα, η σιτεμένη χαμούρα του Σκατόκ, το σούργελο που δεν έχει δουλέψει 1 ώρα στην άχρηστη και ανώφελη ζωή της παίζει ως φαβορί αυτού που έλεγα πριν, για τον τίτλο της Μις Ελεεινίδα 2015. Μαζί με τον αρχιανώμαλο χοντρό συνένοχό της νομίζουν ότι έχουν ακόμα εξουσία. Λίγο υπομονή θα κάνετε ρε πουτσοσουρωτήρια της διαπλοκής και θα δείτε πώς πληρώνει η ιστορία.




Τραγική απώλεια το κλακάζ που έπαθε τελευταία στιγμή το κόμμα του αμερικανοεβραίου ηγέτη GAP. Ναι ρε πούστη μου ξέμεινες από λεφτά, σε πιστεύω. Γαμήθηκες να τα πας όλα στην Κόστα Ρίκα γι αυτό και σε άλλη μια βουλή δεν θα υπάρχει το ιστορικό όνομα Παπα...  πώς το είπαμε; Δεν πειράζει. Φιλάκια στην πουτάνα την μαμάκα σου και μακριά από την Πάτρα γιατί έχουν αγριέψει οι ιθαγενείς.  


Ο Λεβέντης κατόρθωσε το ακατόρθωτο: Προσκύνησε στα εξηνταφεύγα του κι αυτό τα λέει όλα για την ποιότητα των γελωτοποιών που εμφανίζονται στους καναλόβοθρους.  Θα τον εκλέξουν για να δώσουν «νέο» ενδιαφέρον στο στημένο ματσάκι της κωλοτρυπίδας. Έτσι νομίζουν τουλάχιστον. Κανονικά πρέπει να αλλάξει όνομα ο καραφλο-ξεφτίλας και να λέγεται Πισωλεβέντης καθότι έγινε πετούγια στα τελειώματα.  Μένει μόνο να ζητήσει έγγραφη συγνώμη από τον χυσοπνίχτη τον γερο-Μητσοτάκη.





Ο προσκυνημένος γεροτρικυμίας έφαγε σκατά ένα βήμα πριν από τον τάφο, ενώ οι κομματικοί που πριν του έστελναν πίτσες και πιτόγυρα τον πλασάρουν τώρα ως …σοβαρό πολιτικό και οι δημοσιοκάφροι μιλούν και για υπουργιλίκι. 







Α ρε αθάνατη μασονία πως κατάντησες, εσύ που έφτιαχνες θεούς από τα σκατά. Τώρα στηρίζεσαι στον Πισωλεβέντη να σε βγάλει από το αδιέξοδο. Μου φαίνεται ότι σε λίγο η αθανασία σου θα παιχτεί στα ζάρια. 





Στο μεταξύ ως και ο υπαλληλάκος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεροπαπάτζας, ο Φον Καζανάκης πήρε εντολή να κατέβει στις εκλογές. Δεν μας λέει όμως ποιος του πληρώνει τα ψοφοδέλτια και τα παράβολα. Άσε ξέρω, με κουπόνια και εράνους μαζεύονται από τους οπαδούς.






Ρε απατεώνα τεμπέλαρε Καζάκη πιές κανά τελάρο κοκα-κόλες και περίμενε. Τα σουβλάκια θα’ρθουν. Πρώτα θα βολευτεί ο Πισωλεβέντης και πεντ-έξι άλλοι και μετά θα δούμε τι θα κληρώσει για σένα. Στην ουρά με το νουμεράκι σου κοπρίτη χοντρέ!





Ο Θεοδωράκης (ο μικρός ταξιδευτής) είναι η αδυναμία μου. Είναι μια χαριτωμένη μαϊμούδα που κάλλιστα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και ως μπρελόκ. Όμως άμα της βρέξεις τα μαλλιά με τευτονικά χύσια μεταλάσσεται σε τσαντισμένο γκρέμλιν και υπογράφει όποιο μνημόνιο βρει μπροστά του ξεσκίζοντας ταυτόχρονα με τα δόντια του τις σάρκες των αντιμνημονιακών. Τέτοιο γλοιώδες, μουλωχτό και μοχθηρό pet δεν υπάρχει πουθενά. Δεν ξέρω μόνο αν θα’βρισκα κολάρο στο μέγεθός του. Μπορεί να χρειαζόταν να πεταχτώ ως την χώρα των Γότθων να αγοράσω μια λαιμαριά σαν εκείνη που φορούσαν στους Γερμανοτσολιάδες. Τέσπα.  Αν μου τον χάριζαν ζωντανό, θα τον κρέμαγα 2,5 λεπτά την ημέρα με χοντρή τριχιά για να διαρκέσει πολύ.





Πάρτε το χαμπάρι, ρε πιθηκάνθρωποι μπανανοφάγοι της εκλογικής παρτούζας ότι όλοι όσοι εμφανίζονται στα τηλεπαράθυρα είναι λουγκρίτες των εξουσιαστών. Κουβέντιαζα πρόσφατα με ένα καθηγητή μου στο πανεπιστήμιο (πολύ καλός φιλόλογος και ιστορικός) για το συγκεκριμένο θέμα της δημιουργίας προσχεδιασμένων εντυπώσεων και μου διηγήθηκε την δική του ιστορία με τα κανάλια. Κατά την διάρκεια του πρόσφατου σαμαρικού τηλεπαιχνιδιού «super deal στην Αμφίπολη», τα αμόρφωτα σκατολοΐδια που αυτοαποκαλούνται «ρεπόρτερ» (ακολουθώντας τις οδηγίες της στοάς) τον πίεζαν τον άνθρωπο να πει ότι κάποιος πολύ σπουδαίος Έλληνας βρισκόταν στον γαμώταφο.  Όταν ο καθηγητής επέμεινε στην τεκμηριωμένη επιστημονική του άποψη, η οποία φυσικά ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με το σχεδιασμό των πρακτόρων, δεν τον ξανάδειξε ούτε τοπικό κανάλι. 





Έρχονται πολλοί και με ρωτάνε τι να ψηφίσουν.  Έχω ψηφοφόρους και οπαδούς και δεν έχω κόμμα. Παικταράδες μου, δεν χρειάζεται κόμμα. Ουσία και αυθεντικότητα χρειάζεται. Το κίνημα θα δημιουργηθεί στο δρόμο. Έτσι απροσχεδίαστα και αυθόρμητα. Ο Οδυσσέας θα έρθει και θα σφαγιάσει τους βρωμομνηστήρες. Έτσι απροειδοποίητα και ξαφνικά. Κανένας συμβιβασμός, κανένας συναισθηματισμός, κανένα έλεος.



Εγώ πάντως το δηλώνω από τώρα ότι θα ψηφίσω …Μάρκο. Όχι τον εαυτό μου αλλά τον Μάρκο Σεφερλή κι ας μην είναι υποψήφιος. Είναι σοβαρότερος από όλους όσους κατεβαίνουν και κρίμα που δεν θα είναι στο επόμενο δελφιναριακό κυνοβούλιο. 




Βέβαια ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να ψηφίσετε στις 20 Σεπτεμβρίου το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο καταστροφικό και νομίζω ότι το έχετε καταλάβει. Έτσι όπως πάμε δεν υπάρχει σωτηρία. Δεν υπάρχει ελπίδα. Οι Οβραίοι τοκογλύφοι που κρύβονται πίσω από την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. είναι ανένδοτοι.





Εδώ αξίζει να θυμηθούμε λίγο την πρόσφατη ιστορία των επενδύσεων της Αγγλοεβραϊκής στοάς.  Η Νεοελλάδα ιδρύθηκε ως κράτος-χρεώστης.  Η Νεογελάδα φτιάχτηκε για να την αρμέγουν οι Βρετανοί και να την απομυζούν οι βδέλλες. Από μια άποψη καλύτερα να μην είχε γίνει καθόλου η ναυμαχία στο Ναυαρίνο.  Καλύτερα να είχαμε περάσει άλλα εκατό χρόνια με τους Κωλότουρκους στις πόλεις και τους κλέφτες στα βουνά, μπας και καταλαβαίναμε καλύτερα ποιος είναι ο εχθρός.  Μήπως και παίρναμε πρέφα ότι είμαστε ακόμα υπόδουλοι από το 146 προ Χεσίματος. Υπόδουλοι στους φεουδάρχες και στο κωλογαμημένο ιερατείο τους. Ο Ρωμαίος έδωσε την θέση του στον Βυζαντινό, εκείνος στον Τούρκο, εκείνος στον Άγγλο και ο τελευταίος στον Αμερικάνο με σταθερό πάντα στο παρασκήνιο του ταμείου τον Ιουδαίο τοκογλύφο.  Μια χώρα ληστευμένη από τα αγαθά της, αποκομμένη από την ιστορία και τον πολιτισμό της, στερημένη διαπαντός από την δυνατότητα να αποφασίζει για το μέλλον της.  Οι επιλογές βρίσκονται όλες στα συρτάρια της ανόσιας στοάς της οποίας κεφαλή είναι η Αυτής Βρωμερότητα η Σαυρομάνα βασίλισσα της νεκρογαμημένης Αγγλίας.





Μαθηματικά οδηγούμαστε σε αποχή από τις εκλογές.  Είναι η πιο έντιμη στάση. Το τελεσίγραφο παραδόθηκε με το δημοψήφισμα.  Τώρα ο στόχος είναι να εκλεγούν τα γνωστά κομματικά έντομα με το μικρότερο δυνατό ποσοστό συμμετοχής π.χ. 30 % και να έρθουν μετά να εφαρμόσουν το γερμανοεβραϊκό πρόγραμμα εξόντωσης έχοντας απέναντί τους το 70 % του πληθυσμού που δεν ψήφισε.  Έ ρε γλέντια!






Όπως αποδείχτηκε από τα ίδια τα γεγονότα, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΕΣ.  Όλες τους κινούνται κατόπιν καθοδήγησης και οδηγιών από τα γνωστά κέντρα.  ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.  Οι χούντες πέφτουν είτε με ένοπλη εξέγερση είτε μετά από εθνική καταστροφή.  Εξέγερση δεν βλέπω για την ώρα, άρα πάμε ολοταχώς προς εθνικό πατιρντί. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Δεν υπάρχει αναβολή. Δεν θα υπάρξει ούτε σωτηρία για αρκετούς. Όσο τα ζώντα ζώα που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους ελπίζουν, δεν θα υπάρξει ούτε καν προσωρινή λύτρωση.





Η ψευτοδημοκρατία των Πρετεντέρηδων, των Ράμφων και των Ψυχάρηδων έχει χρεοκοπήσει οριστικά. Είναι ένα βάρβαρο καθεστώς που με παράνομους νόμους και βρώμικες διεθνείς συμφωνίες μας οδηγεί στην εξόντωση. Όλο το πολιτικό προσωπικό της είναι για «απόσυρση» όταν έρθει η ώρα της απελευθέρωσης αλλά μαζί με αυτούς θα πρέπει να «αποσυρθούν» και οι κοτζαμπάσηδες που τους χρηματοδοτούν.





Ως τότε, ετοιμαστείτε για άγρια φορολογία και για πόλεμο στους δρόμους των πόλεων. Αφού οι ξένοι μυστικοί πράκτορες που οργιάζουν σε όλη την χώρα δεν κατάφεραν να μας βάλουν να σφαγούμε μεταξύ μας, μπήκε σε λειτουργία το «σχέδιο βρωμιάρηδες». Ήδη εδώ και ενάμιση μήνα άναψε το πράσινο φως για απόβαση της εμπροσθοφυλακής στις ακτές μας. Λέσβος, Κως, Σάμος και όλα τα ακριτικά νησιά δέχονται απροκάλυπτη επίθεση όπως εκείνη που δέχτηκε η Κύπρος το ’74. Ανοχύρωτα, εγκαταλειμένα από την ξενόδουλη εξουσία, προδομένα από τα κομματικά σκουλήκια που νέμονται το πτώμα της Ελλάδας, τα νησιά μας δέχονται μόνα τους όλη την πίεση της εβραιοκινούμενης πλημμύριδας της τουρκοασιατικής μιζέριας.  Εκατομμύρια ανθρωποφάγες σαύρες περιμένουν τα πλοία που θα τους μεταφέρουν στη χώρα μας. Ακόμα περισσότερα εκατομμύρια θα ακολουθήσουν όταν φουντώσει για τα καλά ο τουρκικός εμφύλιος που όπως δείχνουν τα πράγματα ξεκίνησε.



Πολλοί τσιμπάνε στις φόλες που μοιράζουν τα πουστροκάναλα περί ανθρωπιάς και συναισθήματος.  Μαλάκες προσέξτε καλά: σε περίοδο πολέμου δεν υπάρχουν τέτοιες μαλακίες. Η υπεράσπιση και η αυτοάμυνα ισχύουν εναντίον όλων. Η ψυχρή λογική λέει ότι όποιος μπαίνει στο σπίτι σου χωρίς να σε ρωτήσει δεν θα διστάσει να σου κόψει και το λαρύγγι όταν απειληθεί ή όταν του τάξουν κάτι οι απέναντι.






Εδώ δεν έχουμε 20-30 φυγάδες αλλά ολόκληρο αφηνιασμένο κοπάδι από τρελαμένα και φοβισμένα ΖΩΑ. Όποιος βρεθεί μπροστά τους άοπλος θα τον τσαλαπατήσουν και θα τον πολτοποιήσουν με τις οπλές τους.  Ανάμεσά τους υπάρχουν χιλιάδες εκπαιδευμένοι στρατιώτες με μηδενικές ανθρωπιστικές ανοχές. Εάν αυτά τα ερπετά οπλιστούν θα δείτε τέτοιο μακελειό που δεν είδαν ούτε οι βυζαντινές ρουφιάνες στην άλωση της Πουστούπολης.





Όσο τα σύνορα προς την Βόρεια Ευρώπη παραμένουν ανοιχτά, όλα αυτά τα ζώα θα ακολουθούν τα προπορευόμενα και θα συνεχίζουν το παλαβό ταξίδι προς το πουθενά. Κάποιος τους υποσχέθηκε επίγειους παραδείσους και τεμπέλικη ζωή στην βόρεια Ευρώπη. Πουθενά όμως δεν είναι όλα στρωμένα να περιμένουν τον εξ ανατολής πάμφτωχο σκουπιδιάρη για να τον κάνουν χαλίφη σε μια βραδιά. Όταν λοιπόν κλείσουν οι πόρτες προς την γερμανική απάτη της υλικής ευημερίας (και θα κλείσουν σύντομα), τότε από κεκτημένη ταχύτητα τα στίφη αυτά των ασιατικών σαυρών θα συνεχίσουν να έρχονται και να συσσωρεύονται στο Ραγιαδιστάν. Τότε θα γίνει της σαύρας και πιστέψτε με τα ντόπια θύματα θα είναι αμέτρητα.





Δεν δίνω δεκαράκι για το αν υποφέρουν οι πρόσφυγες, οι λαθροβρωμιάρηδες και τα μπάσταρδά τους. Ας κάθονταν στα σπίτια τους να πολεμήσουν τους εχθρούς τους και να λύσουν τα προβλήματά τους. Όμως ούτε πρόσφυγες είναι ούτε ταλαίπωροι αυτοί οι λιποτάκτες, οι εγκληματίες, οι ταραχοποιοί, οι πράκτορες και τα στρατεύματα που εισέρχονται με πολιτικά ρούχα στην Ευρώπη. Είναι τμήμα ενός βρωμερού σχεδίου που στόχο έχει να σακατέψει τα ευρωπαϊκά έθνη. Αυτά που η δολοφονική χούντα των Βρυξελλών δεν κατάφερε ακόμα να μετατρέψει σε πολτό.




Η πουλημένη δημοσιοκαφρία πάει και παίρνει συνεντεύξεις σε όποιον δείχνει καθαρός και καλόβολος, δηλαδή άσχετος ή στημένος. Βαρέθηκα να βλέπω συνεντεύξεις από τις μαμάδες και τα πουστροπαιδάκια τους που μιλάνε σχεδόν τέλεια αγγλικά με αμερικάνικη προφορά. Πού τα έμαθαν τέτοια αγγλικά τα 13χρονα της «Συρίας» αν όχι σε κολλέγιο στο εξωτερικό;




Αυτούς που θέλω σε πρώτο πλάνο είναι τους σκατόφατσους που τρυπώνουν στο καράβι, αποφεύγοντας την ευθεία επαφή με την κάμερα. Αυτούς που σπάνε τα κιγκλιδώματα και που κάνουν τσαμπουκάδες σαν να βρίσκονται στις σκατοχώρες τους. Αυτούς θέλω να ακούσω να μας λένε γιατί ήρθαν εδώ. Αυτούς τους καριόληδες που κρύβονται πίσω από τα γυναικόπαιδα για να κάνουν τις βρωμοδουλειές για τις οποίες τους έστειλαν στην Ευρώπη.




Είναι καθημερινή διαπίστωση ότι όλοι αυτοί οι λαθρογύφτοι είναι απίστευτα διαβασμένοι όσον αφορά τα «δικαιώματά» τους. (Ποια δικαιώματα γαμώ τον πούστη τον μωχαμέτη;) Δεν παίζει αυτό με τίποτα. Κάποιος τους κωουτσάρει τους ισλαμοπαλιόπουστες. Ποιός είναι ο ρόλος της πανηλίθιας ελεεινοπηγαδομούνας σαπιόγριας Τασίας που έχει ερωτευτεί τον λαθρόπουτσο; Γιατί άραγε ο ISIS δεν έχει κάνει ούτε μία πολεμική ενέργεια εναντίον του Ισραήλ; Ποιος είναι ο πραγματικός στόχος του; Και ποιο είναι το παιχνίδι που παίζει ο βρωμερός ΟΗΕ και η ύπατη αρμοστεία του με τους λαθροταλιμπάν; Γιατί όλοι προσποιούνται ότι ξεχνάνε ποιος τους διώχνει από τον τόπο τους;




Γιατί το εδώ εβραιοκομμουνιστικό ιερατείο ενώ έκανε το δημοψήφισμα δεν έβαλε και ένα ερώτημα για το μεταναστευτικό να δει τι απάντηση θα πάρει; Γιατί η δεξιά του σπασοχέρη Συγκαμμένου κάνει τα στραβά μάτια; Γιατί το ξεσκισμένο παπαδαριό μοιράζει τρόφιμα και κάνει συσσίτια;  Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ποτέ κοινό αξιακό σημείο με αυτούς που δολοφονούν για θρησκευτικούς λόγους ακόμα και τους συμπατριώτες τους;  Τι ρόλο παίζει η εκκλησιαστική και η αριστερή «φιλανθρωπία» προς τα σκύβαλα αυτά που λιάζουνε τ’ αρχίδια τους στον ελληνικό ήλιο;






Να θυμίσω ότι η φιλανθρωπία δεν υπήρξε ποτέ ελληνική αρετή. Καμία απολύτως σχέση δεν έχει με την μεγαλοψυχία, με την γενναιοδωρία ή έστω με την μέριμνα. Η βρωμο-φιλανθρωπία είναι μια ακόμα δόλια ιουδαϊκή εφεύρεση, υποπροϊόν της θρησκείας του Γιαχβέ. Ο Ιουδαίος αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους αλλά δίνει φαγητά στους εξαθλιωμένους. Έχει διπλό σκοπό: 1) να αποσοβήσει την εξέγερσή τους και την διεκδίκηση ανθρώπινης ζωής από αυτούς και 2) να φανεί καλός για να μολύνει το υποσυνείδητό τους με αισθήματα ανοχής και συμπάθειας προς το πρόσωπό του. Πρόκειται για σατανική ανακάλυψη. Ο «φιλάνθρωπος» δεν φροντίζει τους άλλους. Την δική του εικόνα φροντίζει, την δική του ησυχία εξασφαλίζει και για την δική του περιουσία μεριμνά.



Αντίστοιχα, ο αποδεχόμενος την φιλανθρωπία υιοθετεί υποσυνείδητα  την θέση του σκύλου και του δούλου. Απλώνει το χέρι και περιμένει από το αφεντικό του να τον ταΐσει για να μην πεθάνει από την πείνα. Μοιρολατρία, υποταγή και πίστη για ανταμοιβή στην …μέλλουσα ζωή, δηλαδή αλλού. Καμία αμφισβήτηση της κατεστημένης εξουσίας, καμία αντίσταση, κανένα παρατράγουδο.





Για διαβάστε τι λέει το ανωτέρω τρίπτυχο μασονικών «αρετών». ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ. Οι τρεις καριόλες που γαμάνε την Ελλάδα. Σε αυτές βασίζεται η εξουσιαστική ελίτ για να διατηρεί τα προνόμιά της και τον έλεγχο των μαζών.


Μια μικρή ιστορία θα σας κάνει να καταλάβετε καλύτερα τα μέτρα της φιλανθρωπίας. Μου συνέβη κάποτε που η Σουηδία ήταν κράτος προνοίας (όχι τώρα που κατάντησε ισλαμικό μπουρδέλο). Ήμουν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Στοκχόλμης και περίμενα ένα τραίνο για τον βορρά. Σταματάει στην κεντρική αίθουσα του σταθμού λοιπόν ένας ασπρομάλλης γεράκος, ρίχνει μπροστά του την τραγιάσκα του, βγάζει μια φυσαρμόνικα και αρχίζει να παίζει. Σε λιγότερο από τρία λεπτά τον είχαν μαζέψει οι τσέοι. Πιτσιρικάς τότε εγώ, δεν είχα κλείσει ούτε τα είκοσι, τσαντίστηκα και τους την είπα και παραλίγο να με μαζέψουν κι εμένα.



Μετά από χρόνια κατάλαβα ότι ο γεράκος αυτός όσο συμπαθής και να ήταν, δεν είχε δικαίωμα να ζητιανέψει αφού η πολιτεία είχε μεριμνήσει και μάλιστα με το παραπάνω να του έχει αυτά που χρειάζεται. Ούτε οι τσέοι μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά από το να εφαρμόσουν τον νόμο γιατί αν έκαναν στραβά μάτια σε έναν άνθρωπο για ένα νόμο, θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο σε όλους τους ανθρώπους για όλους τους νόμους, οπότε παύει να υπάρχει η πολιτεία όπως έχει θεσμιστεί.


Τώρα που το ξανασκέφτομαι, εκείνος ο γεράκος φόραγε καθαρά, σιδερωμένα ρούχα και έδειχνε απόλυτα αξιοπρεπής. Δεν είχε φέρει την παραμικρή αντίσταση στην σύλληψή του, ούτε καν είχε αρθρώσει κουβέντα. Αναρωτιέμαι μήπως η βαριά μοναξιά του σκανδιναβικού χειμώνα τον είχε αναγκάσει να πάει στο σταθμό ξέροντας ότι θα συλληφθεί. Ίσως το σχέδιο ήταν να περάσει το πρωινό του στο αστυνομικό τμήμα και να πιεί έναν ανθρώπινο καφέ κουβεντιάζοντας με τα μπατσόνια και την κοινωνική λειτουργό, αντί να τον πιεί μόνος του μέσα στην σιωπή.  



Σπάνια τα πράγματα είναι όπως φαίνονται και ακόμα πιο σπάνια είναι όπως τα παρουσιάζουν οι διάφοροι λακέδες της εξουσίας. Ακόμα και για γεγονότα στα οποία κάποιος είναι αυτόπτης μάρτυρας, το συμπέρασμα αλλάζει όταν μεταβάλλεται η θέση του παρατηρητή, η χρονική στιγμή παρατήρησης και το γνωσιολογικό του επίπεδο.






Έχω την εντύπωση ότι πολλοί απορροφημένοι από τo μηντιακό σόου με τους πρόσφυγο-λαθρομετανάστες έχουν παραβλέψει ένα άλλο, εξίσου σημαντικό πρόβλημα: Τους σκυλοβρομά. Δεν μιλάω για τους λίγους που εργάζονται όπου βρίσκουν δουλειά του ποδαριού αλλά για τους πολλούς που παρασιτούν κλέβοντας σπίτια, πουλώντας πρέζα και αρπάζοντας λεφτά από ανυπεράσπιστα γερόντια.



Αυτός ο πληθυσμιακός συρφετός από μαυριδερά εσωγήινα όντα αυξάνεται αλματωδώς ενώ ορδές ολόκληρες από συγγενείς τους προερχόμενους από το πρώην σιδηρούν παραπέτασμα έχουν περάσει στο ξέφραγο αμπέλι μας για να εμπλουτίσουν με τα προνομιούχα γονίδιά τους το DNA των ομοεθνών τους.  Όλες αυτές οι ινδοασιατικής καταγωγής ΣΑΥΡΕΣ σιτίζονται και χρηματοδοτούνται από τους άγριους φόρους που τα τρισάθλια πολιτικά ζωΰφια έχουν φορτώσει στον καθένα μας. Αυτά τα ανθρωπόμορφα όντα τρώνε, πίνουν, γλεντάνε, μαστουρώνουν και συνουσιάζονται αναπαράγοντας ένα σκουπιδοείδος που είναι εκ γενετής τσακωμένο με τον πολιτισμό.



Όσο περνάει ο καιρός (και περνάει με μεγάλη ταχύτητα) καθίσταται αναπόφευκτο να εξεταστεί το εξής θέμα: έχουν δικαίωμα (και πού το βρήκαν) αυτές οι αγέλες των εισβολέων να βρίσκονται στο σπίτι μας και ποια μπορεί να είναι η πιθανή εξέλιξη της κατάστασης;





Ήδη η νεολέρα αυτών των βαλκανοσαυραίων έχει αρχίσει να περνάει από την ελαφριά στην βαριά εγκληματικότητα: Ληστείες, ένοπλες επιθέσεις, δολοφονίες. Διαβάστε τα καθημερινά μονόστηλα και δίστηλα των εφημερίδων με τα κατορθώματά τους αλλά να ξέρετε πως ό,τι γράφεται αποτελεί το 5% αυτού που συμβαίνει.  Νομίζει κανείς ότι αυτή η ύπουλη φάρα έχει ξεκινήσει επανάσταση όχι εναντίον της εξουσίας αλλά εναντίον του πλέον ανυπεράσπιστου τμήματος του πληθυσμού.  Πράγμα που μας φέρνει στον μέγιστο των φιλοσοφικών προβληματισμών που έθεσαν οι αρχαίοι πρόγονοι (οι δικοί μας, όχι των βρομά): Ισχύς ή δίκαιο; Η ιστορία της φιλοσοφίας αποθεώνει το δίκαιο ενώ η φιλοσοφία της ιστορίας καταλήγει στην υπεροχή της ισχύος. Ο Ηράκλειτος το έχει θέσει με τον απλότερο τρόπο: «Πόλεμος πάντων μὲν πατήρ ἐστι, πάντων δέ βασιλεύς, καί τοὺς μὲν θεοὺς ἔδειξε τοὺς δέ ἀνθρώπους, τοὺς μὲν δούλους ἐποίησε τοὺς δέ ἐλευθέρους».







Όταν οι γύφτοι αρχίσουν να διασταυρώνονται με τα ξαδερφάκια τους, τους πάκηδες και τα άλλα αφγανοειδή σαυρόμορφα γκρέμλιν, φανταστείτε τι έχει να γίνει. Πουτάνα πυροβολημένη Ελεεινίδα και άθλιε μπουζουκο-Νεοέλληνα κοιτάξτε τώρα και θαυμάστε το έργο σας. Γεμίσαμε καφετέριες, σκυλοκούραδα και γκουρού της γιόγκα και δεν υπάρχει ούτε ένας πολεμιστής. Γαμημένο Βυζάντιο της πούτσας όπου όλα εξαγοράζονται, τα αξιώματα, οι τίτλοι και οι λαστιχένιες συνειδήσεις. Να και οι μωχαμέτηδες ήρθαν να μας βγάλουν από την μιζέρια μας. Κοπάδια ολόκληρα περιμένουν στην Τουρκία να περάσουν αποδώ για να συσφίξουμε τους προαιώνιους δεσμούς μας. 




Μίλαγα με έναν αρχίμπατσο την περασμένη εβδομάδα και τον ρώτησα τι βλέπει. «Ανοιχτές φυλακές, ανοιχτά σύνορα», μου απάντησε κουνώντας το κεφάλι του.  Με 4 λέξεις, το όραμα του ανθέλληνα.




Κι όμως 10 εκατομμύρια είμαστε. Μια κινέζικη κωμόπολη. Σε μια νύχτα μπορεί να μπει τάξη σε αυτό το κωλάδικο. Όμως δεν υπάρχει ούτε κράτος, δεν υπάρχει ούτε έθνος, ούτε λαός, ούτε πολίτες. Ένας αχταρμάς τουρκοασιατικών βοθρολυμμάτων είμαστε που όσο πάει και μπασταρδεύεται με καινούργια σαυρο-υβρίδια.







Η εθνολογική στρέβλωση είναι τεράστια. Νομοτελειακά τα πράγματα θα επανέλθουν στο κανονικό. Όλη αυτή η μετακίνηση πληθυσμών και η σκόνη που έχουν σηκώσει θα καταλαγιάσει μετά την ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ.  Η ώρα ήρθε (άλλη μια φορά). Με παρακάλια και κλάψες δεν την καθαρίζετε ρε τσίγκινα απομεινάρια του υπέροχου Χρυσού Γένους. 





Αυτά που λείπουν είναι πολλά αλλά κυρίως λείπει η εμπνευσμένη ηγεσία. Αυτή δεν θα προέλθει από την μασονοχεσμένη κάλπη. Θα έρθει από τον δρόμο με την βία και θα εξαϋλώσει όλο τον συρφετό των εντόμων που μας βασανίζουν τώρα.  Ή μπορεί και να μην εμφανιστεί καθόλου αλλά απλά να κάτσει σε μια άκρη και να απολαύσει το λουτρό αίματος που θα λάβει χώρα.



Οι θεοί και οι ήρωες είναι εδώ, ανάμεσά μας.



Πάψτε να μιλάτε και αφουγκραστείτε τους.




Σε κάθε περίπτωση, φυλάξτε τα δάκρυα για τους δικούς σας ανθρώπους.





227 σχόλια:

  1. Η ιστορία πήρε θέση με τα ποπ κόρν ανά χείρας και μάλλον θα απολαύσει το θέαμα.
    Ο τωρινός εχθρός φαίνεται. Τον επόμενο σχεδιασμένο περιμένω.
    Είμαστε τόσο λίγοι και έχουμε τόσο λίγο χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΩΣΕ http://www.paraxeno.com/28268/h-metafisiki-alithia-gia-to-mellon-sas-prosochi-akatallilon-gia-trifera-podia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝ!
    ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΡΚΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα ποιά είναι η γνώμη σου για την πείνα που έρχεται;

      Διαγραφή
  5. Φίλε Μάρκο μια μικρή λεπτομέρεια:
    Τα τελευταία έξι χρόνια έχουν φύγει από τη χώρα κοντά στο μισό εκατομμύριο νοματαίοι για άλλες πολιτείες, πολλοί από αυτούς, αν κρίνω τουλάχιστον από αυτούς που γνωρίζω, ανήκουν στο εν'δυνάμει παραγωγικό κομμάτι, με ηλικίες 25 - 40, ευφυείς και εργατικοί, καμιά σχέση με "λαμόγια". Με δεδομένο πως ο ρυθμός εξόδου τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον θα διπλασιαστεί, θα μείνει εντός των τειχών ο λεγόμενος "κατιμάς".
    Κάτι παρόμοιο έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, κατά την "άλωση" της σκατούπολης, όπου οι ντόπιοι stradioti έκαναν καριέρα στο
    εξωτερικό (Mercurio Bua(s), Krokodeilos Kladas, Giorgio Basta(s), Matthew Spanoudes, Thomas of Argos) και άλλοι πολλοί, για την σκατούπολη (βασικά για το συμφέρον της τότε ΕΟΖ) πολέμησαν κάποιοι Γενουάτες μισθοφόροι.
    Την ιστορία τη γνωρίζουμε, ο Μωχαμέτης μπήκε και πέρασε όλους τους τότε "μεγιστάνες" σουβλάκι ... όλη τη βυζαντινή σκατόφαρα που για χίλια χρόνια ρήμαζε τον τόπο την πήρε ο γεροδιάολος και το χωράφι ξεχορτάριασε δια μέσω της φωτιάς ...
    Δεν βαριέσαι ... παλιές ιστορίες ...















    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι τι σκέφτεσαι συνειρμικά,αλλά...

      Σκέψου και τους ανώνυμους αρχιδάτους τσεκουρόφιλους,που πήραν τα βουνά με την απόφαση να τους μακελέψουν ΟΛΟΥΣ.

      (Βυζαντινούς,Ενετούς,Καταλανούς,Γενουάτες,καυλόγερους,Τούρκοχοιρους, Γύφτους,Σλάβους,Αλβανούς).

      Τα χωριά στα ελληνικά βουνά έχουν ιστορία. Κανείς δεν πάει σήμερα να βγάλει χειμώνα στην "άνω ραχούλα",πόσο μάλλον τότε... και όμως,ο λόγος ήταν ιερός.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου αυτοί ήταν πάντοτε στα βουνά, είχαν φύγει ήδη από την εποχή του θεωδόση του Α (από το αλητάμπουρας)
      και όσοι δεν πρόλαβαν τότε, την εποχή της πόρνης της θοδώρας, δεν περίμεναν τον τούρκο να τους διώξει, οι παπαδολούγκρες ήταν πολύ πιο μοχθηροί (μπροστά τους ο μωχαμέτης ήταν αρνάκι).
      Πάντα τα βουνά θα είναι μια καλή καβάτζα, όχι μόνο για να την "σκαπουλάρεις" αλλά και για να "ισιώσεις".
      Για να ζήσεις όμως στο βουνό δεν θα πρέπει να είσαι αλαζόνας, η φύση τιμωρεί αν δεν δείξεις σεβασμό στους κανόνες της, δεν είναι τυχαίο πως π.χ. στον Όλυμπο κάθε τρεις και λίγο "χάνεται" και ένας weekend adventurer που λένε και οι Αμερικάνοι και κινητοποιείται όλος ο κόσμος να βρει το μαλάκα που αποφάσισε να ανέβει στο Μύτικα με τα ψηλοτάκουνα.
      Με λίγα λόγια, όλες αυτές οι μαλθακές σκατούλες, δεν την παλεύουν εκεί πάνω, οπότε λογικά θα κάτσουν στα τέσσερα και θα την φάνε, είτε θα πάνε στα Λονδίνα να μασουλήσουν τα κλεμμένα και να γυαλίζουν τα παπούτσια των εγγλέζων, μέχρι το σκατόσογο τους να σαπίσει και να αφομοιωθεί πλήρως.





      Διαγραφή
  6. Μάρκο, καιρός ν' αλλάξεις την ταμπέλα του μαγαζιού. Εκεί που γράφει "Το έλεος στοιχίζει!"

    Γράψε, ξέρω 'γώ, ότι η λέξη "έλεος" βρίσκεται πλέον μόνο στο λεξικό Σουΐδα, καί μην την ψάχνετε εδώ. Γράψε ό,τι εμπνευστείς - δεν έχεις πρόβλημα ιδέων.

    Εκτός αν τό 'κανες γιά παραλλαγή, να νομίζουν ότι θα πληρώσουν το κατιτίς τους απ' τις μίζες, καί θα τη σκαπουλάρουν. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΫΛΑΝ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
    Και εγω το ιδιο με σενα σκέφτηκα. Οτι θα τον πηγαινα για ανάκριση και μετά φυλακη ως υπευθυνο τού θανάτου 3 αθωων ψυχων.
    Ειπε, οτι τα σωσιβια που τους εδωσαν ηταν αχρηστα. Ποτε πρόλαβε να το διαπιστώσει πριν μπουν στο νερο, και γιατι δεν τα φορουσαν οταν τους βρηκαν πνιγμένους; Υστερα ισχυρίστηκε, οτι του γλυστρησαν απο τα χερια τα παιδια μεσα στο νερο και τα αφησε, και οτι ειδε την γυναικα του τουμπανιασμενη ανασκελα.
    Τοτε γιατι ειπε αρχικα, ότι κολυμπησε προς την παραλια και πώς περίμενε να τους βρει στην ακτη-αφου τους ειχε δει οτι πνιγηκαν; Eίναι πολλες οι αντιφάσεις που εχει πέσει. Και ναι, είναι υπευθυνος για ό,τι έγινε.
    Προχθες δηλωσε οτι δεν θα ερθει ξανα στην Ευρώπη, αλλά οτι θα μεινει στο Κομπανι χωρις να ξαναπαντρευτει , αλλά θα περιμένει να ερθει η ωρα του να ταφει διπλα σεην οικογένειά του.
    Ποιος μπορει να τον πιστεψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεϊκό αυτο με τον φορτηγατζή και την κυρα τασία... χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δώσε πόνο Μάρκο.

    Η δημοκρατία των αρίστων είναι εφικτή. Όσοι ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές, χάνουν δια παντός τα εκλογικά τους δικαιώματα. Οι συμμετέχοντες θα είναι με ονοματεπωνυμο στους εκλογικούς καταλόγους.

    Αυτά όταν υπάρξει ελληνική διοίκηση.

    Με απεριόριστη εκτίμηση,
    Ένας φίλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ Μάρκο Μάρκο..
    Αχ παιδάκι μου παιδάκι μου!!!
    Τα ξέρουμε αυτά...!
    Ξέρεις πόσα χρόνια περίμεναν οι ισλαμιστές και προετοιμάζονταν για την εκδίκησή τους προς τους Σταυροφόρους;
    Πεπρωμένον φυγήν αδύνατον
    Όσο για το τέλος του post σου.., ονειρεύεσαι γλυκέ μου!

    Babis De Goll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΔΩ Η ΚΟΥΜΟΥΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΛΑ: https://www.youtube.com/watch?v=fpuJRtOHXoM

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάρκο λατρεύω τον τρόπο που παραδίδεις μαθήματα ιστορίας. Το κάνεις να μοιάζει σαν παραμυθάκι.
    Εξαιρετικός ο Δηιοκης, δεν τον γνώριζα.
    Επίσης βρήκα εξαιρετική την παρατήρηση σου για την Ελληνική οπτική περί φιλανθρωπίας.

    Σχετικά με τις εκλογές γι ακόμη μία φορά θα επιλέξω να απέχω από αυτήν την σιχαμερή βερσιόν της democracy. Το μόνο που με λυπεί είναι ότι στο πρόσφατο δημοψήφισμα δεν ακολούθησα την προτροπή σου κι απείχα.

    Τέλος, κάτι που με ενοχλεί ιδιαίτερα είναι η αδράνεια του σημερινού Έλληνα που τελεί υπό αναμονή του Ηγέτη.
    Όπως έχεις πει παλαιότερα, ο Μεσσιανισμός είναι Ιουδαικό κατάλοιπο. Το Σπαρτιάτικο πρότυπο "Άρχειν - Αρχέσθαι" είναι το μοντέλο που πρέπει να εφαρμόσουμε και να περάσουμε στην επόμενη γενεά με κάθε θυσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α ρε φίλε, ότι έχεις πει, έχεις πέσει μέσα με ακρίβεια χιλιοστού. Κάτι πρέπει να κάνουμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξέρει κάποιος τι προβλέπει το κωλόχαρτο το Σύνταγμα για ένα μεγάλο ποσοστό αποχής ;
    Με ποιο ποσοστό αποχής ακυρώνονται οι εκλογές και τι προβλέπεται σ' αυτή τη περίπτωση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σύνταγμα ενώ έχει ειδικό άρθρο για την προστασία των ...εφοπλιστών και των εξωχώριων απατεώνων (άρθρο 107), κάνει την πάπια για θέματα ουσίας όπως η αυθεντικότητα της αντιπροσώπευσης.

      Ως προς την αποχή που ρωτάς, λέει συγκεκριμένα: "Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική". (άρθρο 51.5) Το οποίο σημαίνει ότι ο συνταγματικός νομοθέτης θεωρεί ότι δεν μπορεί να υπάρξει αποχή, πόσο μάλλον στοχευμένη αποχή. Οπότε όλα είναι θέμα ερμηνείας και αυτήν την αναλαμβάνει ο νομοθέτης του ισχύοντος εκλογικού νόμου. Για να μη σε κουράζω, το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που ερμηνεύουν είναι υπάλληλοι αυτών που έχουν την εξουσία. (Παράδειγμα η γνωμοδότηση για τα λευκά ψηφοδέλτια βλ. wiki).

      Οι λακέδες που βρίσκονται στην καρέκλα της εξουσίας ή απλά γλείφουν τα καρεκλοπόδαρα, θεωρούν ότι η αποχή είναι "πράξη ιδιωτείας" και "ανευθυνότητας".

      Ο Μάρκο Ντε Σαντ ως "αιρετικός" συνταγματολόγος θεωρεί ότι η αποχή είναι κορυφαία πολιτική πράξη και ύστατο καταφύγιο των διαφωνούντων απέναντι σε ένα ολικά διεφθαρμένο και μαφιόζικα διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα.

      Μένει να δούμε ποιον θα δικαιώσει η ιστορία...



      Για περαιτέρω μελέτη:

      http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/

      http://taxalia.blogspot.gr/2012/05/50_04.html

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1

      http://antipliroforisi.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7196.html

      Διαγραφή
  15. Με κανένα. Με αποχή δεν αλλάζει κάτι. Τα έχουν φτιάξει μια χαρά από ν. 2005 και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ότι και να φτιάξουν αυτοί αν δεν το αποδεχτείς δεν ισχύει

      Διαγραφή
  16. ρε φίλε τι λέει ο πουτανος ο τραϊανού; οεο

    Τι προτείνει το ΕΑΜ.Β'
    Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ.
    Αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΑΪΑΝΟΥ = ΜΑΝΤΟΛΑ

      Διαγραφή
    2. Νομίζω ότι η λογική σε αυτό είναι για να τον ρίξει γρήγορα στο 4%παλι. Δηλαδή έφερες το 3ο κάτσε και διαχειρισου το. Άκυρο κατεμε δεν πρόλαβαινουμε

      Διαγραφή
  17. Ρε γαμημένε Γλέζο, κάτσε σε μια μεριά ρε παλιόπουστα. Σκέτο μπάλακι του πινγκ-πόνγκ έχεις γίνει μωρή βλεννόρροια και έχουμε άλλες 10 μέρες για τις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαρακτηριστικα ανθρωπων της ΑΠΟΧΗΣ κατα 80%

    Δεν εχει υπομονη στο φαναρι,περναει με κοκκινο.(υπαρχει περιπτωση να ειναι χρυσαυγητης η αναρχικος, η πρωην αριστερος που εχει πεσει απο τα συνεφα).

    Στο κοκκινο περιμενει το φαναρι αλλα εχει παει τοσο μπροστα το οχημα που δεν βλεπει καν οταν θα αναψει πρασινο.

    Σπανια παρκαρει σε διαβασεις πανω σε πεζοδρομια.

    Δεν πεταει σκουπιδια.

    Δεν ασχολειται με το ποδοσφαιρο κτλ. το 70%

    Παρολοαυτα υπαρχει περιπτωση να δωσει και κανενα 20 ευρω τον χρονο στον οπαπ.

    Δεν εχει τηλεοραση η την ανοιγει οταν εχει επισκεπτη.

    Δεν βγαινει στο ΓΚΑΖΙ

    Ειχε προβλεψει το 60% του δημοψηφισματος

    Ειδε 5 με 15 λεπτα ντιμπειτ. Η καθολου.

    Τελευταια εχει ξεκοψει πολλες παρεες.

    Το 70-80% δεν περνει τα ΜΜΜ

    Προσπαθει να φοραει μπλουζες χωρις γραμματα, φιρμες κ.α



    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ...



    .




    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. S O S !!!!!!!!!!!!!!!!!

    http://crimesagainstgreeks.com/%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83-2%CE%BF-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA/

    (TO 2o MEΡΟΣ ΑΡΚΕΙ...)
    ''ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕΡΟΣ 2ο : ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ '' της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου

    [πώς δηλαδή θα βραχυκυκλώσουμε με την ψήφο μας το πανούργο σχέδιο Γερμανοαμερικανών και των οργάνων τους, εγχώριων προδοτικών μνημονιακών κομμάτων, να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας που θα τους δώσει λίγους μετεκλογικούς “ωφέλιμους μήνες” κατά τους οποίους θα αποπειραθούν να ρημάξουν/αρπάξουν/ξεπουλήσουν ό,τι απέμεινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πριν τις επόμενες εκλογές , συμπεριλαμβανομένης και αλλαγής του Συντάγματος κατ’ εντολήν των δανειστών για απαγόρευση ουσιαστικά των εκλογών ως συνέπεια της Λαϊκής κατακραυγής και αντίστασης στα επόμενα 2 με 3 χρόνια τουλάχιστον]

    ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ FACEBOOK, ME EMAIL, ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΣΑΪΤ, ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ,..ΚΛΠ...
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    Κ-Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχάστε τις νομικίστικες μαλακίες και τις καταγγελίες. σε ποιους; στους ξένους δανειστές; ... Οπως το είπε ο Μάρκο, " οι χούντες πέφτουν είτε με ένοπλη εξέγερση είτε μετά από εθνική καταστροφή". τα αλλα είναι για να περνάει η ωρα.
      ΥΓ ...αντιμνημονιακό κόμμα όπως λέγαμε πριν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ;;;; ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
  20. Τη στιγμή που θεσμικά και συνταγματικά η αποχή δεν έχει κανένα εμφανή αντίκτυπο, ακόμα κι αν φθάσει π.χ. στο 70% (όπως και απεδείχθη από τα προηγούμενα σχόλια και παρατηρήσεις) και ουσιαστικά ερμηνεύεται (σε προσωπικό επίπεδο πλέον) ως τήρηση ίσων αποστάσεων απέναντι σε όλα τα κόμματα, αν και κατ' αρχάς προβληματίστηκα από το άρθρο, τελικά το πιθανότερο είναι ότι θα πάω να ψηφίσω.
    Κι αυτό γιατί θέλω να δηλώσω την αντίθεσή μου στη λαθροεισβολή (που είναι και το κυρίαρχο ζήτημα πια) και δεν ξέρω πώς αλλιώς να την εκφράσω.
    Επίσης γιατί αν απέχω, η θέση μου θα ταυτιστεί με τους απολιτίκ φρεντουτσίνους και τις φρεντουτσίνες, που θα "λιάζονται" εκείνη τη μέρα.
    Προσωπική άποψη εκφράζω και δεν διεκδικώ το αλάθητο, εξάλλου στις εκλογές η όποια στάση κι επιλογή είναι "το με χείρον, βέλτιστον".
    Το χέρι μου στη φωτιά (φυσικά) δεν το βάζω για κανέναν τους.
    Και η ζωή και η όποια στάση κι αντίσταση συνεχίζεται και μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόρθωση (λόγω βιαστικής πληκρτρολόγησης):
      "το μΗ χείρον, βέλτιστον"

      Διαγραφή
  21. Πας καλά ρε Βαμβακάρη που θα κάνουμε αποχή;;;
    Ψηφίζω Μεϊμαράκη με χέρια και με πόδια. Το αυτό προτείνω και δι υμάς.
    Ο θεός μας τον έστειλε. Να αφήσουμε να πάει χαμμένο τέτοιο σκουπίδι;;; Να χάσουμε την ευκαιρία να τον δούμε στην ευρωβουλή, στο ράιχσταγκ, στο λευκό οίκο;;; Να βλέπουμε όλα τα μεγαλομουνόπανα του πλανήτη να χαριεντίζονται με το σκουλήκι και να σιχαίνονται την ώρα που γεννήθηκαν;;; Και τα αγήματά τους να του κάνουν "παρουσιάστε";;;
    Τέλος πια με τις αρχοντόσαυρες των τζακιών. Θέλουμε λαϊκές σαύρες του βόθρου. Άσε που επειδή δεν είναι του κολλεγίου, μπορεί να κάνει κανένα λάθος υπέρ του λαού. Επίσης οι μητσοτάκηδες θα κάτσουν πάλι στο παλούκι και θα περιμένουν μέχρι να ψοφήσει και η κοσιώνη.
    Μαζικά λοιπόν υπέρ του Βαγγέλα. Και μετά φρόνημα για να κάτσει όλη την τετραετία.
    Γι' αυτό κύριε Δε Σαδ επιμένω όπως ανακαλέσετε. Αλλιώς κρίνεστε επίορκος και τίθεστε υπόλογος εμπροστάν εις την ιστορίαν των ηρωικών ημών αγώνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εχετε το σεβασμο μου, τα ειπατε ολα
    (η απιστευτη βωμολοχεια δεν προσθετει αντιθετα αφαιρει)
    θα ανεβασω το αρθρο σας αλλα πιστευω οτι πολλοι θα το ηθελαν και δεν θα το κάνουν λογω της εξτριμ γλώσσας που χρησιμοποιειετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΚΛΟΓΟΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ:

    Οι ελάχιστοι τελευταίοι γνήσιοι (διάβαζε: υποψιασμένοι) σφαγιάστηκαν χωρίς επίσημη εξήγηση από τις λίστες υποψηφίων της Χρυσής Φραγής ενώ είχαν τυπώσει φυλλάδια, κάρτες, κλπ.

    Η μαζική πλέον είσοδος ΜΑΣΟΝΩΝ στο πουλημένο βρωμομάγαζο του Μιχαλοκάφρου συνοδεύτηκε από κουκουλοφορία και υποδείξεις του ποιός "αξίζει" να είναι υποψήφιος...

    Άντε και καλά σαράντα, μαλάκες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΜΑΡΚΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΞΕΡΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Επειδή δεν σε φτάνει η λάσπη, πάρε και λίγο τσιμέντο για να δέσει:

      https://www.youtube.com/watch?v=oUd1TRZ7zHQ

      ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ...

      Διαγραφή
    3. Και για πες μανάρι μου εσύ, τι εννοείς όταν λες Οι ελάχιστοι τελευταίοι γνήσιοι (διάβαζε: υποψιασμένοι) ;;
      Υπάρχουν αλήθεια τέτοιοι που θα κατέβαιναν στις λίστες της ΧΑ ;;

      Διαγραφή
    4. Δεν είμαι αυτός στον οποίον απάντησες. Άλλος "Ανώνυμος" είμαι.

      Είδα ΟΛΟ το βιντεάκι και δεν άκουσα κάτι παράλογο. Αντίθετα, αν ακούσει κάποιος όλο το βιντεάκι, δίκιο έχει σ' αυτά που λέει. Μάλλον βάζει τα πράγματα στη θέση τους, χαρακτηρίζει τη μασωνία ΤΩΡΑ ως παιδική χαρά και ότι έχει καταληφθεί από τον Σιωνισμό.

      Απ' όσα έχω διαβάσει, η Φιλική Εταιρεία (Ξάνθος, Σκουφάς, Τσακάλωφ) ήταν μασώνοι, αργότερα εντάχθηκαν Κολοκοτρώνης, Ανδρούτσος, Υψηλάντης, Ι.Καποδίστριας και πολλοί άλλοι.

      Στα χρόνια μας έχει εξελιχθεί σε έναν διεφθαρμένο και αντεθνικό μόρφωμα, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά, ποιοι είναι κρυφά μέλη του (ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ) και εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα, όντας προδότες-δοσίλογοι.

      Διαγραφή
    5. @ Φ,

      Μαλάκες υπάρχουν παντού και πάντοτε. Γνωρίζω αρκετούς από το ΚΚΕ ως την Χ.Α.

      Το να είναι κάποιος συνεπής σε αυτά που λέει και κάνει (άσχετα με το αν συμφωνώ με αυτά) το σέβομαι. Οι απατεώνες και τα λαμόγια που άλλα λένε και άλλα κάνουν με ενοχλούν...

      Διαγραφή
    6. @ 9:20 μμ.

      Δεν υπάρχουν "καλοί" μασόνοι. Ούτε πριν, ούτε τώρα. Πιονάκια είναι που δεν βλέπουν ποτέ τον εντολέα. Τις οδηγίες της αγγλικής Στοάς εφάρμοσαν οι Φιλικοί (γαμώ τους τάφους τους) και γι αυτό είμαστε στα σκατά.


      Ο Μιχαλομπράβος τα έχει αρπάξει χοντρά και το μαγαζί του εβραιοκρατείται (όπως και τα υπόλοιπα). Τώρα αν κάποιοι θέλουν να τον θεωρούν αξιόπιστο, με τις υγείες τους και να πάνε να κάνουν παρέα με τα σούργελα που πιστεύουν το ίδιο για τον Τσίπρα.

      Υ.Γ. Σου προτείνω γεγονότα (μετεκλογικές κωλοτούμπες, σφαγή στελεχών, είσοδο μασόνων) κι εσύ μου διηγείσαι θεωρίες...

      Διαγραφή
    7. Αν θεωρείς ότι για τη σημερινή κατάσταση τής χώρας φταίει η κρυφή δράση (ναί συμφωνώ, αγγλοκινούμενη) της Φιλικής Εταιρείας τότε το 1821, υπάρχει κι η εναλλακτική της Νέας Οθωμανοκρατίας, την οποία προωθεί κι ο Πανθρησκειάρχης Βοθρολομαίος κι έχει μπει εδώ και χρόνια σε εφαρμογή:

      http://1.bp.blogspot.com/-aBqoh-m1uCM/Tqx9ohiUwxI/AAAAAAAAAfo/MquorGQa-kw/s1600/%25CE%2595%25CE%25A7%25CE%2595%25CE%2595%25CE%25A8%25CE%25A8%25CE%2595%25CE%25A8%25CE%2595%25CE%25A8.png

      Διαγραφή
    8. Μπροστά στην βρωμοπουτσάρα που έχει χώσει (και εξακολουθεί να χώνει) σε αυτή τη χώρα το ιερατείο, όλες οι άλλες μασονίες ωχριούν...

      Διαγραφή
  24. Αυτή τη μανία σου για τον Καζάκη και το ΕΠΑΜ θα μας την εξηγήσεις (πριν είναι αργά) ρε Μάρκο; Τι διάολο παίζει με τον χοντρό και την παρέα του και δε μας το λες πριν πέσει ο κοσμάκης στη λούμπα;;
    Σε ρωτάω γιατί ο χοντρός είναι ο μόνος που πλησιάζει (σχετικά) στις απόψεις σου.

    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας βρωμερός κομμουνιστής πρακτοράκος του συστήματος είναι και θα τον γαμάω όπου τον πετυχαίνω. Το μόνο που πλησιάζει ο χοντρός είναι το περιστύλιο για να ζητιανέψει κανένα μεροκάματο. Καλύτερα να ψηφίσεις το ποτάμι με τα σκατά του Θεοδωράκη, ο οποίος ως χαφιές είναι πιο αυθεντικός

      http://mavrifatria.blogspot.gr/search/label/%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%9D%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91

      &

      http://mavrifatria.blogspot.gr/search/label/%CE%95%CE%A0%CE%91%CE%9C.

      Διαγραφή
  25. Λίγα τα ψωμιά τους Μάρκο. Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Μέρες μετράμε πλέον. Και ο καθένας θα λάβει αυτό που επέλεξε με βάση τις προθέσεις του και τα αισθήματα που προκάλεσε στους γύρω του.

    Όσον αφορά τους πολιτικούς είναι σε τέτοιο απελπιστικό σημείο που επιστρατεύουν μέχρι και τον Λαλιώτη μπας και τους προσφέρει τίποτα με χειρουργικής ακριβείας επικοινωνιακά τρικ.. Και αυτός δεν κοιτάζει που τον είχαν ξεχάσει, επανεμφανίζεται με κίνδυνο να θυμηθεί ο κόσμος τα έργα και τις ημέρες του..

    Οι άλλοι οι δύο υπουργοί λέει εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης μοντέλων και κοκκαϊνης στην Μύκονο.. Και βγαίνει αυτό από ΜΜΕ που ανήκει σε επιχειρηματία του απέναντι πολιτικού μαγαζιού.. Σύντομα θα σφαχτούν μεταξύ τους. Πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και δικαστικοί.

    Όσον αφορά το τι πρέπει να ψηφίσουμε (όσοι τέλος πάντων πάνε), τα πράγματα είναι απλά. Κατάφεραν οι μαλάκες να δείξουν πως το 60% και βάλε των ψηφοφόρων είναι απέναντι τους. Αυτό μάλλον τους τρόμαξε. Είναι μεγάλο το ποσοστό αυτό για να είναι χωρίς πολιτική εκπροσώπηση. Γι αυτό πήγαν σε εκλογές.. Να βάλουν μέσα και μερικούς "αντιμνημονιακούς" και καλά (Λαφαζάνη, Κουτσούμπα, Μιχαλολιάκο) που να γκαρίζουν για να εκτονώνονται όσοι ψήφισαν όχι. Καλύτερα λοιπόν να μην τους κάνουμε την χάρη. Με δεδομένο πως όποιοι και να μπουν εκεί μέσα δεν εκπροσωπούν κανέναν λαό, το καλύτερο σενάριο θα ήταν να μπουν όλοι οι ανοιχτά υπάλληλοι των βαρβάρων του βορρά.. Οπότε όσοι ψηφίσουν ας το ρίξουν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Ποτάμι-Κουβέλη-ΠΑΣΟΚ-Λεβέντη-Ποτάμι-ΑΝΕΛ. Ας τους βγάλει ο λαός στο πολιτικό πάλκο και μετά θέμα χρόνου θα είναι το υπόλοιπο 60% που ψήφισε όχι να ψάξει τρόπο να τους στείλει όλους από εκεί που ήρθαν.. Ξαναλέω (το λέω χρόνια δηλαδή) πως χειρότερα φίδια είναι οι δήθεν αντιμνημονιακοί.

    Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε. Με το δημοψήφισμα, που ήθελαν να βγει ναι και βγήκε πανηγυρικό όχι, απέδειξαν πως είναι επαρκώς μαλάκες και θα βάλουν και άλλο αυτογκολ πολύ σύντομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σχετικά με το θέμα, αντιγραφή από ένα κομμάτι σχετικού άρθρου, τού σάιτ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ :

    ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ

    Παράδειγμα:

    Ας πούμε ότι στις εκλογές συμμετέχουν 10 συνδυασμοί και ότι σε ένα εκλογικό τμήμα που είναι εγγεγραμμένοι 100 εκλογείς, εμφανίζονται όλοι τους στη κάλπη και ψηφίζουν έγκυρα. Και ας υποθέσουμε ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι το ακόλουθο :

    συνδυασμός Α – 20 ψήφους (από 100) = 20% συνδυασμός Β – 15 ψήφους (από 100) = 15% συνδυασμός Γ – 10 ψήφους (από 100) = 10% συνδυασμός Δ – 8 ψήφους (από 100) = 8% συνδυασμός Ε – 5 ψήφους (από 100) = 5% συνδυασμός ΣΤ – 3 ψήφους (από 100) = 3% συνδυασμός Ζ – 2 ψήφους (από 100) = 2% συνδυασμός Η,Θ -1 ψήφος (από 100) = 1% συνδυασμός Ι – 0 ψήφους (από 100) = 0%


    Αν τώρα υποθέσουμε λχ. ότι στο ίδιο εκλογικό τμήμα και σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς το πολιτικό σύστημα της χώρας, 51 εκλογείς (51%), απέχουν από την διαδικασία ή “ψηφίζουν” άκυρα, τα έγκυρα ψηφοδέλτια θα είναι μόλις 49 και με τον ίδιο αριθμό έγκυρων ψηφοδελτίων ( 20,15,10,8,5 κλπ) τα ποσοστά των συνδυασμών θα είναι τα ακόλουθα :

    συνδυασμός Α – 20 ψήφους (από 49) = 40,82% συνδυασμός Β – 15 ψήφους (από 49) = 30,61% συνδυασμός Γ – 10 ψήφους (από 49) = 20,41% συνδυασμός Δ – 8 ψήφους (από 49) = 16,33 % συνδυασμός Ε – 5 ψήφους (από 49) = 10,20% συνδυασμός ΣΤ – 3 ψήφους (από 49) = 6,12% συνδυασμός Ζ – 2 ψήφους (από 49) = 4,1% συνδυασμός Η,Θ -1 ψήφος (από 49) = 2% συνδυασμός Ι – 0 ψήφους (από 49) = 0%

    Το παράδειγμά μας αφορά τμήμα 100 ατόμων, αλλά ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο σύνολο της επικρατείας που οι εγγεγραμμένοι εκλογείς είναι περίπου 10 εκατομμύρια.


    ΣΥΝΕΠΩΣ, Η ΑΠΟΧΗ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ, ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΔΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ 3%.

    Όλο το σχετικό με το θέμα άρθρο, εδώ :
    http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/51.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε Μαρκο τα χεις παιξει τελειως; Εισαι εντελως ΜΑΛΑΚΑΣ;;;; Ρωταω ε!!!!
    Μηπως εισαι ο τραγκας;?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους το εφτύσες το μυστικό, μωρή κρυφόυδροχοική κουφάλα.

      Διαγραφή
    2. Πλάκα σου κάνω... Ο Τράγκας είμαι...

      Διαγραφή
    3. Ναι ε; και εγώ πλάκα σου κάνω, ο Τραϊανού είμαι ο πολυμασόνος.
      Χα, Χα , Χα.
      Ν.

      Διαγραφή
    4. Η μυζήθρα θα φέρει την ανάκαμψη...

      Διαγραφή
  28. Προς όλα τα καθυστερημένα που μπήκαν εδώ μέσα για να πετάξουν τα τούβλα τους περί χρυσαύγουλων, μασονοψώλων και που τους χαλάει τη σούπα η αποχή..Μαλακισμένα όταν πάρετε πρέφα ότι δεν υπάρχουν αληθινοί πολιτικοί και Δημοκρατία σε αυτό το συμπούρδελο που ζούμε ελάτε να το συζητήσουμε μπας και βρούμε καμιά άκρη, διαφορετικά τραβήχτε και γαμηθείτε! Δεν υπάρχει σωτηρία γαμώ την μπαναγίτσα σας δεν υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μόνη μας διαφωνία,είναι στο οτι αναζητείς την σωτηρία (αλήθεια,τι είναι αυτό? Καμιά γκόμενα?)

      Όπως το έθεσε κι ένας παλιακός, "Πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστί." Πουτάνα όλα μέχρι την επικράτηση.

      Διαγραφή
    2. Εγώ δεν αναζητώ καμία σωτηρία και καμία ελπίδα, τις ξέρω και τις δύο αυτές τις πουτάνες ότι όσα και να πληρώσω δεν πρόκειται να τις γαμήσω ποτέ. Η σωτηρία υπάρχει γι'αυτούς που την αναζητούν και έχουν ονειρώξεις στον μόνιμο ύπνο τους. Γι'αυτό και δεν υπάρχει.

      Πουτάνα όλα, με σχέδιο όμως.

      Διαγραφή
  29. Κινημα 5Αστερων
    Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης
    Τα Αττικα παιζουν παιχνιδι.....στημενο...
    Το λεμε εμεις.....
    Η Αποχη ειναι το μονο ενδεδειγμενο μεσον την στιγμη που ολοι τους ειναι νεοταξητες,υπαλληλοι της Νεας Ταξης,,και το παιχνιδι ειναι στημενο απο πριν για αυτους.
    Ποτε αυτος ο λαος δεν επελεγε,κανεναν απολυτως.
    Ολοι τους ειναι τοποθετημενοι.
    Ολα τα κομματα ειναι ιδια...και οσοιι α,ξεπερνουν το γεγονος οτι στηνοντε τα παντα και ενοω κατι Κοινωνιες Πολιτων,απλα θα τους δωσουν το κατι τις τους σε ποσοστο,απλα για να ξανασυμετασχουν στις επομενες,να μην παιρνουν ποτε ,τιποτα παρα ελαχιστα,και ας εχουν δυναμικη,η οποια,ομως λογω απογοητευσης...μηδενιζεται.
    Ετσι δουλευουν....
    Τα Αττικα,οταν εγω ελεγα,ΑΠΟΧΗ για να καταργηθει το Δημοψηφισμα του Κινανισταν,με καπελωναν με τον Τραιανο.
    Την ιδια λαμογια κανουν τωρα....
    Με μη συμετοχη στο Δημοψηφισμα κατω απο 40% ακυρωνονταν,και για αυτο ειχε λυσαξει περι του αντιθετου η Ζωη..
    Φανταστειτε τι θα γινονταν εαν τα βρωμομπλογκ τος καθεστωτος δεν εισακουγονταν.
    Συμπερασμα ..ειναι κανονισμενο να βγουν αυτοι που οπρεπει για να πηδηξουν τον λαο του Κινανισταν.
    Ποτε οι δειλοι του Κινανισταν δεν εξελεγαν κανεναν,ειναι μια απατη για να τα βαζουν μεταξυ τους,με τους γερους και τις γριες.
    Αρα η θα κανετε Κινημα απο την αρχη,στις πλατειες του Κινανισταν η θα καθεστε να σας πηδανε οι νεοταξητες.
    Αποχη κατα εκατομυρια,και μετα ολοι ερχεστε μαζι .....γιατι...και αυτο ειναι νομος ..ποτε οι μαζες δεν εκαναν τιποτα απολυτως..χωρις οργανωση και ηγεσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα μιλάς; για τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, θα πλένεις το στόμα σου... κατάλαβες;
      Γιατί απ' ότι φαίνεται, άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις.. άσε που η μανία σου με την αποχή σε κάνει να βλέπεις παντού στημένους ή πουλημένους ανθρώπους...
      Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

      Υ.Γ. ΤΗ ΣΟΥΦΛΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ... ΚΑΙ Η ΣΟΥΦΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΝΙΚΟ ΧΑΡΟΝΥΚΤΆΚΗ;;; Γιατί μάλλον σου έχουν πάρει τα μυαλά και ο Χάροντας και η Νύχτα...

      Διαγραφή
    2. Βλέπω ότι έχουμε χάσει την μπάλα. Αντί να ορμήξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να δαγκώσουμε ΑΥΤΟΥΣ που καταστρέφουν την πατρίδα μας, έχουμε κολλήσει ο καθένας στον μικρόκοσμό του και ψάχνουμε να βρούμε χαφιέδες και εχθρούς.

      ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Μάρκο, από τη στιγμή που δέχομαι αήθη επίθεση στο πρόσωπό μου, είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω... δεν είναι θέμα μικρόκοσμου... είναι θέμα Αξιοπρέπειας.

      Κατά τα λοιπά, συμφωνώ μαζί σου.
      ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ.
      ... ή μάλλον δύο... το ΕΓΩ ΜΑΣ. (προσπαθώ να κτυπήσω τον δεύτερο, για να μην τροφοδοτώ τον πρώτο)

      Διαγραφή
  30. Ρε χαϊβάνια! Ακόμη μ' αυτά ασχολείστε;; Να βλέπω αλλού κι αλλού τα πράτα να ασχολούνται να το καταλάβω , αλλά εδώ;; Τι ψάχνετε να βρείτε;
    Ρε μουνιά πάρτε το χαμπάρι επιτέλους. Το σύστημα είναι σάπιο από τη βάση του. Εξού και ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ενάρετος και σοφός άνθρωπος ΔΕΝ θα το υπηρετήσει. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ; Τζάμπα ψάχνετε τους ντεμέκ σεβαστούς και πού να ρίξετε την ψήφο σας. Καμιά πρόταση δε βλέπω πουθενά για κάτι άλλο. Μπινελίκια και ματωμένα δάχτυλα από την πληκτρολόγηση μόνο... Ψαχτε άλλους τρόπους να ζήσετε όσο σας παίρνει εκτός κι αν προτιμάται να χάνεται η ζωή ενόσω εσείς παίζετε το παιχνιδάκι του συστηματος ενασχολουμενοι μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η αποχή είναι σαν να βαράμε γροθιά στο μαχαίρι, δηλαδή σίγουρη ήττα. Αυτό που διακυρήττει το βρομερό ΚΚΕ για να μαγαρίσει τους εθνικούς και λαϊκούς αγώνες και να τους εκτρέψει προς την πανολεθρία. Βέβαια παίζουμε στην έδρα τους, αλλά αυτό δεν αποκλείει ότι μπορεί να παίξουμε κάποτε και στην δική μας. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε ζωντανοί μέχρι τότε.
    Πρέπει να έχουμε και στρατηγική σκέψη όπως οι πραγματικοί επαναστάτες. Ο Καραϊσκάκης δήλωσε πολλάκις υποταγή στον Αλί και τους Φαναριώτες. Είχε αντιληφθεί ότι το ζητούμενο ήταν η -όποια- ελευθερία και γι' αυτό έπρεπε να κάνει το μαλάκα. Ούτε ο Ζέρβας ήταν προδότης που έκανε ειρήνη με τους Γερμανούς όταν έβλεπε τους μεταπράτες του αντάρτικου ΚΚΕδες μαζί με φυγόδικους φονιάδες να σαρώνουν την επαρχία. Βέβαια συνετρίβισαν και οι δύο αλλά παραμένει το γεγονός ότι δεν βαράγανε στο γάμο του καραγκιόζη.
    Το δεδομένο έχει ως εξής: θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας για να έχουν συνέταιρους στο έγκλημα και ότι βιάζονται. Άρα το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε χρόνο με αυτοδύναμη κυβέρνηση και μάλιστα δεξιά. Η αριστερά δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα πετάξει όλα, να κάτσει στα τέσσερα και να βάλει και τη σούφρα της στο καλαπόδι. Η δεξιά αντίθετα -πιστεύω- θα κωλώσει, θα θέλει να κρατήσει και ένα φύλλο συκής -συντηρητικοί γαρ.
    Επίσης οι δεξιοί μας πέταξαν ένα ψοφίμι, όπως οι πολιορκητές του μεσαίωνα για να ψοφήσουν από πανούκλα οι πολιορκημένοι. Η πανούκλα λέγεται μητσοτάκηδες και οφείλουμε να ζωντανέψουμε το ψοφίμι και να το πετάξουμε με τη σειρά μας σε Βρυξέλλες, Βερολίνο, Ουάσινγκτον για να πιάνουν αυτοί τη μύτη τους.
    Ο Μεϊμαράκης έχει και ένα καλό: δεν έχει εκπαιδευτεί στα αγγλοσαξονικά λαγούμια, αρά οι αντιδράσεις του δεν είναι σίγουρες. Το πιθανότερο βέβαια είναι να κάτσει κι αυτός στα τέσσερα, όμως μπορεί να ακούει και κανένα κομματόσκυλο που θα του αναφέρει τα μπινελίκια στα καφενεία. Επίσης ποιος αποκλείει ότι μπορεί να τη ψωνίσει, να τη δει στρατηλάτης και να αρχίσει τις σφαλιάρες στις κουφάλες που θα του πέσουν για να τον συμμορφώσουν; (κλασσικό ιστορικό παράδειγμα ξεφτίλα που τα πήρε στο κρανίο: ο Κλαύδιος).
    Γράφεις εν θερμώ και αυτό δεν είναι καλό. Πρέπει να κατανοήσουμε πρώτα τι θέλουν αυτοί, τι ζητάμε εμείς και πως θα το επιδιώξουμε. Είναι δεδομένο ότι τους κανόνες τους διαμορφώνουν αυτοί, το ότι θα ηττηθούμε όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο Μεϊμαράκης έχει και ένα καλό: δεν έχει εκπαιδευτεί στα αγγλοσαξονικά λαγούμια, αρά οι αντιδράσεις του δεν είναι σίγουρες." ......ανωβόλτα μας τρολλάρεις έτσι? έλα πες την αλήθεια!

      Άλλος ένας "φωτισμένος" που νομίζει ότι υπάρχουν πολιτικοί στο συμπούρδελο που υβριστικώς αυτοαποκαλείτο Ελλάς...Άνω βόλτα ή μας τρολλάρεις ή είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως. Σύρε και διάβασε όλα τα άρθρα του Μάρκου από Μπαρμπουτιέρα, Μαύρη Φατρία 1 & 2 και μετά έλα να μας τα ξαναπείς.

      Διαγραφή
    2. Η ΝΔ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

      Το καλό με τον Μεϊμαράκη δεν είναι ότι θα κάτσει στα 4 και θα τους κάνει και 2 πίπες δώρο, αλλά το ότι μετά θα σκουπίσουν τα χύσχια τους στο μουστάκι-κουρτίνα...

      Διαγραφή
  32. Η αποχή από μόνη της δεν λύνει κανένα πρόβλημα όπως δεν λύνει ούτε και η ψήφος. Απλά η αποχή δείχνει ότι δεν αποδέχεσαι την απάτη που πασχίζουν να σου πλασάρουν ως "δημοκρατία" και όταν το ποσοστό της είναι υψηλό τους αναγκάζει να είναι περισσότερο προσεκτικοί στην διοίκηση που ασκούν γιατί είναι φανερό ότι δεν τους παρέχεται καμία νομιμοποίηση από το εκλογικό σώμα.

    Φυσικά όλα αυτά ισχύουν σε ήρεμες περιόδους ενώ σε εποχές με μεγάλες ανακατατάξεις όπως αυτή που ζούμε τώρα η μόνη λύση για την επιβίωση είναι η ολική ρήξη με την άδικη εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. παίζει να προσποιείται ο λεβέντης τον μαλάκα για να βγεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζει να συχνάζει κανείς σε γκέι μπαρ και να μην είναι πούστης;

      Διαγραφή
    2. Και το να το γυρίσει στο πούστικο στα 70 πάλι περίεργο μ φαίνεται, ντάξει γούστα είναι αυτά

      Διαγραφή
  34. ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΙΑ ΦΥΛΗ, ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ
    Οριστική απόφαση - Έξι εκατομμύρια "πρόσφυγες" θα εγκατασταθούν "ημιμόνιμα" στην Ελλάδα - Το αποδέχθηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση

    http://www.defencenet.gr/defence/20150915/%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%AD%CE%BE%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%B1


    Tsipras drop dead.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Μιχαλοτσάτσος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Φύσσα 2 ημέρες πριν τις εκλογές...

    Οι αριστεροφασίστες έβγαλαν την εξής ανακοίνωση: "Στις γειτονιές του Πειραιά δεν χωράνε οι φονιάδες του Παύλου Φύσσα. Χωράνε οι πρόσφυγες, είναι καλοδεχούμενοι! Ανεπιθύμητοι είναι οι ναζί της Χρυσής Αυγής!"...

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΑ.

    Χ.Α. και αριστερά είναι επιδοτούμενες από τον ίδιο χρηματοδότη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Λαοί καρτερούν
    σωτήρες να 'ρθουν
    μα όλο ξεχνούν
    πως λύκους θα δουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καταδικάζουμε την ψήφο απ' όπου κι αν προέρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64253499

    τα σκατά λενε όχι στην αποχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν τους βγήκαν οι κατοχικές εκλογές από ότι φαίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η σειρά για το 9016 θα μπορούσε να έχει ως εξής:

    Μάρτιος : 55 % αποχή.
    Ιούλιος : 65 % αποχή.
    Οκτώβριος: εξέγερση και ΚΡΕΜΑΛΕΣ

    (Όμως κάτι μου λέει ότι θα παρεμβληθούν άλλα γεγονότα)

    Κάντε τα κουμάντα σας οι υποψιασμένοι...
    Οι υπόλοιποι, προσευχηθείτε στα γόνατα.

    +ο φαλλόc γαρ εγγύc+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατσικάκια εγώ. Θα προλάβω;
      ΘΦ

      Διαγραφή
    2. Ποσό δίκαιο έχεις πάντως για αυτή τη βρωμοφαρα, του βρωμιαριδες ρομα γαμω το σοι τους. Τους ζω από κοντά και τους ξέρω τόσο καλα . Έχεις απόλυτο δίκαιο φιλέ μου. Είσαι 100% σωστός . Σε όσα έχεις γράψει ως τώρα έπεσες μέσα. Το μείον τους είναι ότι φοβούνται το ξυλο. Σε οποίον τύχει να μαλώσει με κάποιον τέτοιο μη μείνει στα λόγια και στις βρισιές , γιατί φωνάζουν κ άλλους. Ξύλο εκείνη την στιγμή θελει. Και δύο και τρεις να είναι, εύκολα δέρνονται . Είναι για ένα περίεργο τρόπο τόσο ψευτικοι. Συμβουλή σε όλους τους αναγνώστες σου.

      Διαγραφή
  41. Όλα πήγαν καλά. Στην Βουλή πλέον μπήκαν ακριβώς αυτοί που πρέπει και θα οδηγηθούν στην κρεμάλα. Οι 4 δια της υπογραφής μνημονιακοί (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ) και οι δύο μνημονιακοί μπαλαντέρ (Ποτάμι-Ένωση Κεντρώων). Παράλληλα υπάρχουν και δύο αντιμνημονιακοί της πούτσας τα παιδιά του Χίτλερ (ΧΑ) και τα παιδιά του Στάλιν (ΚΚΕ) να αμαυρώνουν οποιονδήποτε διαφωνεί στα μνημονιακά μέτρα των δημοκρατών (οι 6 παραπάνω) και να τον χαρακτηρίζουν ως Σταλίνα ή Χιτλερικό. Κάπως έτσι το 62% που ψήφισε ΟΧΙ στα μνημόνια θα χαρακτηριστεί άκρο και επικίνδυνο για την δημοκρατία. Θα ταν τέλεια στημένο το εργάκι αν:
    -Δεν είχε προηγηθεί το δημοψήφισμα ή είχε βγει ΝΑΙ
    -Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν της τάξης του 80%
    Δυστυχώς για αυτούς όμως σε 9 μήνες ο λαός επέλεξε τρεις φορές ρήξη:
    1. Σουτάροντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (πρώτη φορά στην μεταπολίτευση)
    2. Ψηφίζοντας ΟΧΙ στο δημοψήφισμα σε ποσοστό 62% (βάφοντας μονόχρωμο τον εκλογικό χάρτη)
    3. Δια της αποχής που (μαζί με τα άκυρα, τα λευκά και τα εκτός Βουλής κόμματα) ξεπέρασε το 50% με αποτέλεσμα οι 8 μαιντανοί που μπήκαν Βουλή να μην εκπροσωπούν 1 στους 2 Έλληνες..

    ΟΛΑ πάνε καλά.. Όσοι μπήκαν σε ΑΥΤΗ την Βουλή είναι μελλοθάνατοι. Και το ακόμα πιο τέλειο είναι πως οι 300 είναι με λίστα αυτή την φορά, δηλαδή μιλάμε για την αφρόκρεμα των κομματικών ρουφιάνων..

    Προφανώς στόχος τους είναι να μην πάνε σε εκλογές ως το 2019. Δυστυχώς για αυτούς είτε έτσι είτε αλλιώς είναι τελειωμένοι, πλην όμως όπως είπε ο Μάρκος θα σκάσουν διάφορα από δω και πέρα.

    Η αρχή έγινε σήμερα με την Volkswagen που έκανε πουστιά στις ΗΠΑ και θα κληθεί να πληρώσει 20δις $ αποζημίωση στο αμερικανικό δημόσιο. Θέμα χρόνου να ζητήσουν Άγγλοι και Γάλλοι αντίστοιχους ελέγχους και σε ΕΕ για γερμανικές εταιρίες (είναι και πολλές) και να οδηγηθεί η Ντόιτσε Μπανκ σε ένα ωραιότατο κανόνι..

    Προσδεθείτε και απολαύστε από εδώ και πέρα το έργο. Η ντόπια ολιγαρχία πήγε να το παίξει καπιταλιστική ποντάροντας σε Γερμανούς και σύντομα θα είναι οι πρώτοι που οι Γερμανοί (προ της κατάρρευσης τους) θα δώσουν στην κοινή γνώμη..

    ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.. 3 φορές ζήτησαν τα παιδιά του Δία ρήξη, τρεις φορές τους έγραψαν στα αχαμνά τους οι δούλοι των Ούνων. Η ΝΕΜΕΣΙΣ έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Aκριβώς φίλε μου. Αυτήν την φορά το 3ο μνημόνιο θα εφαρμοστεί χωρίς να υπάρχει "αντιμνημονιακό" κόμμα στην βουλή για να λειτουργεί ως "μαξιλαράκι". Οι μαλάκες που ψήφιζαν τόσα χρόνια "αντίσταση" για να νομίζουν οτι κάτι κάνουν και να εξασφαλίζουν την ψυχολογική τους ισορροπία,έμειναν χωρίς "μεσσία".

    Επιπλέον η εξουσία χάνει τον έλεγχο. Δεν μπορεί να ξέρει πως σκέφτεται και πως μπορεί να αντιδράσει το 45% των Ελλήνων ΠΟΛΙΤΩΝ. Αυτήν την φορά μαγκίτες μου δεν υπάρχει βαλβίδα εκτόνωσης.

    Το μόνο που μένει είναι να δωθεί η αφορμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αν δεν είχατε ιδεοληψίες, θα μελετούσατε τον πόλεμο του κουρδικού λαού και την κοσμογονία ιδεών-λύσεων που επικρατεί σε κείνα τα μέρη ετούτες τις μέρες.
    Αλλά ξέχασα, αυτοί είναι γύφτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοσμογονία Αμερικανο-ιουδαϊκού κινηματογράφου επικρατεί. Παίζει και το έργο-μαϊμού "Βελουχιώτης" στα κουρδικά. Το έχουμε δει...

      Διαγραφή
    2. Το ίδιο μπορείς να πεις για όλα τα εθνοαπελευθερωτικά κινήματα: ποιοί είναι από πίσω κι από μπρος. Αυτό λέγεται δυτικός μηδενισμός, να το κοιτάξεις.
      Ενδεικτικά:
      http://psorokostena.gr/archives/425
      http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/02/blog-post_211.html#more
      Ο εχθρός χτυπάει τα μυαλά.
      Το θέμα είναι όταν κινηθούμε, να μην ηττηθούμε.
      Νικάμε χωρίς να πολεμάμε.
      Πρώτα νικάμε και μετά πολεμάμε.

      Διαγραφή
    3. Αν δεις την πολιτική της κυβέρνησης του βουνού κατά την διάρκεια της κατοχής θα πάθεις εγκεφαλικό με τις ομοιότητες... Ως και οι αντάρτισσες με τις κοτσίδες μοιάζουν με τις δικές μας...

      Διαγραφή
  44. Δηλώνω ευθαρσώς ότι πιάστηκα μ@λάκας που πήγα και ψήφισα στις εκλογές.
    Η καλύτερη λύση ήταν σαφώς η αποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μάρκος σωστος.Το πρόβλημα το ξεκινά ο γυρινος-βατραχος- βασιλιάς .Η μ΄΄ονη λύση είναι αυτή που έκαναν και παλιά στην Ατλαντίδα.Να τρωνε τα παιδιά τους.Στωνει μετα από αυτό και ανθίζει ο πολιτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η τόση φλυαρία που εφαρμόζεις και σύ Μάρκο του δίνει τροφή και σε κάνει απλά να ξεχνάς όλο και πιο πολύ την ανθρώπινη φύση ή Χρυσουν γένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κολοσσιαία πολιτική φιλοσοφία θα πας στο Τέρη Χρυσού γένος:

      http://www.kmitsotakis.gr/

      Διαγραφή
    2. Δε με πιάνεις...η φλυαρία δινει τροφή στο γεννετικο κωδικα

      Διαγραφή
  47. Ο ανθρωπος Μάρκο είναι ξένος ήλθε από πολύ μα κρυα,ως ξένος ποτέ δεν θα προσαρμοστεί εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. .....α Το ότι ο .ανθρωπος αλλαζει γνωμες στοα ψε σβήσε χωρις ενδοιασμους σημαινει πως υπάρχει πρόβλημα γεννετι κο προ βλημα.Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Η αλ ιωση του ανθρώπου είναι ένα φυσιολογικό σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής συμβάν διότι δεν είναι ντοπιος.χα χα χα.Η παυση στο πέμπτο γένος εγινε λόγω αυτων των παραγόντων που μιλουν,για τι αλ λο για καταστροφή πάντα...Το θέμα με τα γένη όμως συνεχίζεται και εφθάνουμε τωρα, να σε λίγο στο έκτο γένος όπου θα σφραγιστει ηθε λη μενα ως παραδοχή της εξίσωσης του καλού με το κακό όπου 6 γονοι θα είναι κακοί και 6 καλοί σε αυτην την κατάσταση ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει την διαφορά αφου εξι σωμενα είναι και τρώει όπως σκοτώνει ή καλύτερα΄σκοτώνει όπως τρώει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ελα ρε μαρκο χαμερα με τις σκέψεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΑΡΚΟ Έπιασαν τόπο οι ευχές σου......Ρε συ μπας και σε διαβάζει και ο Καρβέλας!!

    https://www.youtube.com/watch?v=28jmT179rLc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. +εδιαβοληcον το εθνοc+

    https://youtu.be/28jmT179rLc

    +πανξεκωλιαcμοc+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Άντε γειά μας:


    https://www.youtube.com/watch?v=ZfwN779vfM4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. μάρκο, εγώ μένω στην χώρα της μερκελ, τι συμβουλές μπορείς να μου δώσεις εξαιτίας τον λαθραίων ork;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μάρκο,τι γνώμη έχεις για τους ΤΧC?

    Κάθε τους τραγούδι κρύβει το μήνυμα.

    https://www.youtube.com/watch?v=g_vSBt7hQI4

    https://www.youtube.com/watch?v=4uuLhWaOcGo

    https://www.youtube.com/watch?v=gIgBLAK_zUo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύνεις πληγές τώρα...

      https://www.youtube.com/watch?v=TGJqlrnrU7k
      https://www.youtube.com/watch?v=2YFuGRyfyfQ
      https://www.youtube.com/watch?v=Bw1uFvzmpx4

      ...Άριστοι Έλληνες (γαμώ τον υδροχοϊσμό και τους σκατοντίλερ του)

      Διαγραφή
    2. εννοεις καποιον συγκεκριμένο; χεχε

      Διαγραφή
    3. 2000 χρόνια Χειμώνας...

      https://www.youtube.com/watch?v=30DUYBljRfE

      Διαγραφή
    4. Παιχταράδες μου,δεν κρατήθηκα..Ω ναι!

      "ο διάβολος είναι από την Ελλάδα".

      https://www.youtube.com/watch?v=Kx1JXRifgbg

      Δεν ξέρω αν το εξευτελίζει ή αν προσπαθεί να το ρίξει στο επίπεδο του μέσου μπουζουκοέλληνα μπας και γίνει τίποτα...

      Διαγραφή

  56. Στης Μαύρης Φατρίας την γωνία
    γυμνή σε είδα Κοινωνία
    ξυπόλυτη μ’ έναν Άγιο στο χέρι
    ξεπούλαγες τον Κώστα και τη Μαίρη

    Το πρόσωπο σου είδα στον καθρέπτη
    μάσκα από σάρκα και οστά
    είδα τον χάροντα τον κλέφτη
    να κλαίει μ΄ αναφιλητά

    Ατάιστα στον τοίχο αφημένα
    δραπέτευσαν τα όνειρα καθώς
    φτερούγισαν δεν σου μείνε καν ένα
    να ρίξει στο σκοτάδι λίγο φως


    http://mikroskopio.gr/deos-sigklonistiko-thavma-ston-tafo-tou-geronta-paisiou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στης Μαύρης Φατρίας το τεφτέρι
      γραμμένοι είναι όλοι, νέοι και γέροι,
      κόμματα, τραπεζίτες, ιερατεία
      για κρέμασμα στην κεντρική πλατεία

      Το πρόσωπό μου όταν το δεις θα 'ναι αργά
      θα σε έχουν πνίξει πια τα ξερατά
      δεν κάνει να το ρίχνεις στη θρησκεία
      και να ψηφίζεις μετά από μαλακία

      Κι ο γέροντας με την τρέλα του ένα βράδυ
      μου έριξε μια κλανιά μεσ' στο σκοτάδι.
      Του λέω "ρε μαλάκα τι έχεις φάει"
      "Σκατά" μου λέει αυτός κι αυτό βρωμάει.

      Διαγραφή
    2. ΧΕΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ

      Διαγραφή
  57. http://fanpage.gr/viral/alithies/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BC%CF%8D/#_

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΜΑΡΚΟ Σε πιάνω αδιάβαστο το ποίημα αναφέρεται στην κοινωνία
    που έπαψε να έχει όνειρα και οράματα για το μέλλον της και που ξεπουλά θάβει τους νέους στους τάφους των άγιων της..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αργά πια για διόρθωση πορείας...

      Τώρα μόνο αίμα !

      Διαγραφή
    2. Και σκατά, σκυλοκούραδα πατημένα.

      Διαγραφή
    3. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

      Υδροχοϊκή σκατοβαρέλα με 0,666 τόνους κουραδομπετόν εβλήθη από ρωσικό πύρκαβλο στα όρια της Μαύρης Φατρίας. Το πρακτοράκι τρολλ που οδηγούσε χέστηκε από τον φόβο του και πνίγηκε στα ίδια του τα κόπρανα.

      Διαγραφή
    4. Χα, Χα, Χα.
      Σου εχει γίνει εμμονή και βλέπεις και στον υπνο σου υδοχλωρικούς μασονους.
      Χα Χα Χα.

      Διαγραφή
  59. χαχαχαχα Μάρκο λέγε,πολιτικός μηχανικός?

    Τίμησε τις παραδόσεις και θυσίασέ τον σε κανά φρεάτιο ανελκυστήρα να "στεριώσει" το κουραδοσπιτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Για να μην ξεχνιόμαστε ποιος πούστης είναι το πραγματικό αφεντικό σε αυτό το κωλάδικο...

    http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/thauma-h-ekklhsia-eksaireitai-pronomiaka-apo-ta-capital-controls.3717739.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φάε σκατά και ψόφα ρε παλιοπούστη που θές και Παγκόσμιο.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΜΥΞΙΑΡΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ.
      ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΓΓΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Σκάσε ρε αγράμματε αλλήθωρε μπουρδολογέ που θες και αλληγορίες.

      Διαγραφή
  62. https://www.youtube.com/watch?v=7oLGGaThs_4

    Transformational Festivals TomorrowLand/TomorrowWorld Illuminati Exposed by Dr. Scott Johnson

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Transformational Festivals TomorrowLand/TomorrowWorld Illuminati Exposed by Dr. Scott Johnson

    https://www.youtube.com/watch?v=7oLGGaThs_4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τι Συνέβει στα Παιδιά; Πως μας διέφθειρε η Σιωνιστική Κατοχική Κυβέρνηση!

    https://www.youtube.com/watch?v=24oIdc2c3aA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. δεν το πρόσεξα το video είδα μονο την αρχή μετά είδα ότι έχει τις παπαριές με τον παλαβό τον νάνο, να με συγχωρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλώς ήρθατε στην κόλαση που στήνουν οι Ευρωπαίοι με τη βοήθεια της Αριστεράς http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/kalos-irthate-stin-kolasi-pou-stinoun-oi-europaioi-me-ti-boitheia-tis-aristeras/10.102856 μάρκο μήπως άρχισαν να ξυπνάνε μερικοί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. http://www.sansimera.gr/hnews/324

    Δώστε προσοχή στο σύμβολο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κοντακίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΜΑΡΚΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64277940

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Στην Γ’ Δημοτικού, στο α’ τεύχος του βιβλίου Γλώσσας, σελ.79, το αφιέρωμα στο Έπος του ’40, περιορίζεται στη εξής αναφορά:

    «Από το ημερολόγιο της Ροζίνας, μιάς δεκάχρονης εβραιοπούλας από τη Θεσσαλονίκη. Οκτώβριος 1940: Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 1940 δεν πήγαμε σχολείο. Είχε κηρυχτεί ο Ελληνοϊταλικός πόλεμος. Αναστατωμένα ήμασταν εμείς τα παιδιά. Οι Ιταλοί βομβάρδισαν τη Θεσσαλονίκη. Στο μαγαζί του πατέρα μου γίνηκαν πολλές καταστροφές»....

    Το επόμενο όμως αφιέρωμα της Ε’ Δημοτικού είναι εξοργιστικότατο! Στην σελίδα 44 του α’ τεύχους του βιβλίου Γλώσσας-δηλητηρίασης των παιδιών και μαγαρίσματος της μνήμης περιέχεται κείμενο με τίτλο:

    «Η Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο!» Και υπότιτλο: «Κι εμείς πήγαμε στο υπόγειο». Και αφού κρύφτηκαν στο υπόγειο, διαμείβονται οι εξής άθλιοι διάλογοι: «Μετά γύρισε (ο μπαμπάς) στη μανά και της είπε πώς θα τρέξει στην τράπεζα να σηκώσει λεφτά. «Δεν έχουμε δραχμή», είπε κι έφυγε τρέχοντας στη σκάλα…». Όταν ο προκομμένος ο μπαμπάς γύρισε από την τράπεζα απογοητευμένος, γιατί η τράπεζα ήταν κλειστή και δεν μπόρεσε «να σηκώσει λεφτά», πήγαν σ’ ένα υπόγειο, «στης κυρίας Γιαννοπούλου, γιατί τα σπίτι της έχει υπόγειο και το λιακωτό της είναι τσιμεντένιο και δεν μπορούν να το τρυπήσουν οι μπόμπες». Και ο μπαμπάς –πρότυπο ήρωα- πήρε στην αγκαλιά του τον αφηγητή, παιδί μικρό και του είπε: «-Άκη, από σήμερα θα γίνεις άντρας». Και ο Άκης, εμπνεόμενος από την «γενναιότητα» του πατέρα του, απάντησε: «Εγώ τότε φοβήθηκα πάρα πολύ, γιατί δεν ήθελα να γίνω σήμερα άντρας…»....






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε μου τα σχολεία για 20 χρόνια και δεν με ενδιαφέρει ποιος βγάζει το νόμισμα και τους νόμους...

      Διαγραφή
  70. Γκαυλιαρη Μάρκο, πάμε άγιο όρος να τα κάνουμε πουτανα όλα. Μα τη κωλοτρυπιδα της παναγιας σοβαρά μιλάω. Τους ρίχνουμε και ξύλο αν παν να πουν κ τίποτα.γοσταρεις ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Το Ιερό Όρος που την αρχαία εποχή ήταν γεμάτο λεσβίες και που το Βυζάντιο το γέμισε με πούστηδες... Καλή ιδέα. Για στείλε τις προτάσεις σου στο μέηλ...

      Διαγραφή
    2. Παιχταράδες μου,είχα πάει παλιά με το γαμωσχολείο. Προτείνω μονή Ιβήρων. Να είστε σοβαροί στην αρχή,για να σας ξεναγήσουν στην υπόγεια βιβλιοθήκη (ναι εκεί που κρύβουν τις αρχαιότητες). Ήμουν μικρός και μαλάκας και δεν καταλάβαινα τότε τι έβλεπα,αλλά ενστικτωδώς κάτι δεν μου πήγαινε καλά.

      Διαγραφή
  71. καλησπερα μαρκο....πως θα μπορουσα να κατεβασω τα αρθα γενικα απ τα μπλογκς σου σε μορφη pdf;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν άκουγες τη μάνα σου που σου 'λεγε να πας να πάρεις το ECDL ...

      Μαύρισμα κειμένου, σε word/άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και μετά μπαλάκι

      Διαγραφή
  72. Μας έλλειψες! Περιμένουμε νέα μπενιρλίκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. σιγα μην στραβοψωλιάσετε ρε γαμίκοι
    και ανοίξτε και κανένα παράθυρο ,βρωμάει πουτσίλα ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ . Φέρε το μουνί σου να πλουτίσει η ατμόσφαιρα

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς που εσείς θα σώσετε τον κόσμο...Να γεννήσω παιδιά ή όχι; Γιατί να τα γεννήσω εάν σας μοιάσουν;
      Άντε να περιμένουμε νέο άρθρο όταν ο Παναγιωτάκης έχει όρεξη....

      Διαγραφή
    3. όχι να μη γεννήσεις γιατί πιθανότατα θα μοιάσουν σε σενα. για την ακρίβεια τράβα για στείρωση και συ και οι όμοιοί σου μπας και δει προκοπή ο πλανήτας

      Διαγραφή
    4. Ενώ εάν μοιάσουν σε σένα θα γίνουν οι ήρωες του...πληκτρολογίου...Ήρωας είσαι...ήρωας...Μόνο που δεν αντιληφθήκαμε τί κάνει ο Παναγιώτης α)Τραϊανού και β) ντε Σαντ...Ποιός ξέρει τί κλάμα έριξες όταν ήρθε το χαρτί της στρατολόγησης...Δούλεψε ΜΑΛΑΚΑ 2 δουλειές 20 ώρες το 24ωρο ώστε να μπορώ να είμαι εγώ μάνα και να με ταίζεις εμένα και τα παιδιά σου.. Αλλά εσύ θες οχτάωρο, μπύρες, ταινίες και ίντερνετ, έ; Και μετά φταίω εγώ που δεν έχω ούτε μισή ώρα για να χέσω...(τα μούτρα σου μαλάκα μισογύνη κομπλεξικέ).

      Διαγραφή
    5. Με τέτοιο μίσος για μια γυναίκα, μόνο ΠΟΥΣΤΗΣ θα μπορούσες να είσαι. Και η μαγκιά είναι μόνο στο πληκτρολόγιο. Να ξεσηκώσετε τους ανθρώπους του υγιείς να πάνε να σκοτωθούνε ώστε να σωθείτε εσείς οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ εφόσον θα σας κρύβουν αυτοί οι οποίοι δήθεν καταγγέλετε...(έτσι Παναγιωτάκη;;)

      Διαγραφή
    6. Ρε Παναβρόντη Τραϊκλανού με τα 1033 προφίλ σου τράβα να τρολλάρεις το σαιτ της Μενεγάκη ρε ρουφόλα...

      Διαγραφή
    7. λοιπόν, μισό λεφτό, ένας ένας να βγάλουμε μια άκρη. Μάρκο αγόρι μου, βοήθησε με λίγο γιατί έχω μπλέξει τα μπούτια μου δω μέσα με τους ανώνυμους. να, έβαλα και όνομα για να ξεχωρίζω. καταρχήν, εγώ έκανα το πρώτο σχόλιο εδώ με τους γαμίκους και το άλλο με τη στειρωση. α, και το πιο χάμω με το μουνί. εγώ είμαι αυτό ναι. το angi angi δλδ είναι γυνή; εντάξει πώς κάνεις έτσι καλή μου, μη γεννάτε ναι. σε εποχές παρακμής δε γεννάμε, καταστρέφουμε. σε εποχές ακμής γεννάμε. γκέγκε; πώς την είδατε δλδ; που γεννοβολάτε σαν τα κουνέλια για να τα ευνουχίσετε τα δόλια και να τα κάνετε κακέχτυπα σας. έλεος! βάλτε φρένο, κάντε στείρωση ή στην ανάγκη τσίγγινο σωβρακάκι, πώς το λένε. ενίοτε βέβαια όταν δεν είμαι πετούνια κάνω και τον γκαίη. δεν κατάλαβα τι πούστης;; με αρέσει που με τη λες για έμφυλο σεξισμό με ομοφοβικό τόνο. ακόμη να τον ξεπεράσεις τοοον ,,,πούστη;;;; τον κάνω καλά οκ αλλά η δική σου εμμονή με αυτόν άλλα δείχνει... να σου ρθω με στραπ ον νεξτ τάιμ να ησυχάσεις;
      Μάρκο, μια και σε κόβω γουέμπ μπερμπάντη, για πε, έχεις να προτείνεις καμιά παιδική χαρά να πάω και γω να παίξω σαν κορίτσι;;; καλή κι η δική σου δε λέω αλλά βρε πουλάκι μου, ένα σχόλιο μια βδομάδα να το εγκρίνεις; πάει πολύ. σβέλτα πράματα θέλω. ακούω προτάσεις, γιάντα βαριέμαι τελευταία.

      Διαγραφή
    8. Παίξε σε κανένα φόρουμ ακροδεξιών και κάνε τον γκέι αριστερό ή σε κανένα ακροαριστερών και κάνε την ρατσίστρια ναζί λεσβία... υπάρχει και το τσιουίτερ με ονόματα εν ενεργεία πολιτικών (εκεί μπορεί να κάνεις όποιον/όποια θέλεις)

      Διαγραφή
    9. Πετούνια, εσύ θα σώσεις την Ελλάδα. Από την κωλοτρυπίδα σου. Τόσοι θα σου περάσουν. Προφανώς από κάτι ΜΚΟ (τις οποίες πληρώνων ΕΓΩ) θα πληρώνεσαι ή από ΠΟΥΤΣΟΥΣ. Το μυαλό σου στον πούτσο είναι. Μα τόση στέρηση πιά; Φυσικά, αφού γλύψατε μια χαρά ώστε οποιαδήποτε μειονότητα υπήρχε στον πλανήτη, τα αφεντικά σας προσπαθούν να τις ενώσουν ώστε να αποκτήσουν στρατό (χα χα). Ακόμη όμως και η ένωση τόσων μειονοτήτων, δεν αποτελεί παρά μόνο το 5% του πλανήτη. Η πλάκα είναι ότι πριν τα αφεντικά σας αποφασίσουν να σας χαρακτηρίσουν ώς άτομα με ειδικά προβλήματα, εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα απολύτως. Γι΄αυτό εξυπνούλα μου πετούνια, πάρε καμμιά πίπα από όποια μεριά θες, και εμένα που θέλω άντρα ρε μαλάκα στα σκέλια μου και παιδί από την κοιλιά μου και όχι από τα εργαστήρια, να με αφήσεις ήσυχη. Για τον απλούστατο λόγο ότι έτσι λειτουργεί η ΦΥΣΗ και έχει δώσει και τα κατάλληλα όργανα στα δύο φύλα. Άντε και γαμήσου λοιπόν ελεύθερα αλλά μην είσαι τόσο ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ 95% του πλανήτη και της ιστορίας του πλανήτη. Φάει μερικά κορν φλέηκς ακόμη και γαλοπούλες και θα έχεις ακόμη μεγαλύτερο επιστημονικό ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
    10. ΜΑΡΚΟ
      ΖΕΙΣ
      ΕΣΥ
      ΜΑΣ
      ΟΔΗΓΕΙΣ
      !!!
      καλά που είσαι και συ αγόρι μου να μας δείχνεις τον δρόμο...και ζβέλτα αυτή τη φορά, μπαμ μπαμ.. ο λούσιφερ χρόνους να κόβει απ' τους ποδίτσους και να τους δίνει σε σενα.

      Διαγραφή
    11. εγώ να σώσω την ελλάδα; ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ. μη μπερδεύεσαι σκροφάκι. με άλλου είδους πετούνια μιλάς... εγω μωρη καριόλα ψάχνω εδώ και δεκαετίες να βρω τον τρόπο να εξαφανίσω όχι το 95% του πλανήτη αλλά το 105.. ευτυχώς για σενα και τα υπόλοιπα υβρίδια που λυμαίνεστε τη γη χιλιετίες τώρα, έκανα το λάθος κάποια στιγμή να μη συνάψω συμβόλαιο συνεργασίας με τον Λούσιφερ τον ίδιο... τώρα βλέπεις είναι αργά αγάπη μου γλυκιά, κάτι ρίτσουαλ της κακιάς ώρας απέμειναν.. άντε πάλι καριολάκι... ποιος τη χάρη σου! ενδέχεται να βρεις πούτσο και συ κάποια στιγμή...ας ελπίσουμε ότι θα χει τζούφιο σπέρμα... και πού σαι μωρή... η πετούνια μουνάκια γουστάρει όχι πουτσάκια... όχι βέβαια σαν και σενα μη χαίρεσαι ΜΠΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    12. Μαρκούλη πες αλεύρι, Ο Μασόνος σε γυρευει.
      Κανε μου σε παρακαλώ μι μικρή χάρη.
      Επειδή εχω μια φαγουρα καπου αναμεσα στα αρχιδια και την κολωτριπίδα μου, γραψε καν καινουριο αρθρο για να ξυστώ και να μου περάσει.
      Πουστραιανος

      Διαγραφή
    13. Δεν έχει άρθρο... Χτύπα τον κώλο σου με τσουκνίδα να θεραπευτείς ομοιοπαθητικά...

      Διαγραφή
    14. Κολώνεις στα δύσκολα και πετάς την μπάλα στην εξέδρα.
      Κοτουλίτσα...

      Διαγραφή
    15. ...Ποια δύσκολα; Δεν έχεις δει ούτε τα μέτρια ακόμα ρε άμπαλη τρολλομουνόψειρα.

      Όσο για την μπάλα στην βάζω στο στόμα αφού πρώτα την είχα βάλει στον κώλο του Αλέξη...

      Διαγραφή
    16. Α, για αυτό μεγάλωσε τελευταία ο κώλος του ηγέτη.
      Αλλα εσύ τηρείς σιγη απο πένθος για το γαμίσι που ρίχνουν τελευταία οι μογκόλοι στον αγαπημένο σου αρκούδο;

      Διαγραφή
  74. Mάρκο ας αφήσουμε τις διακοπές και την διασκέδαση στο "άγιο όρος",έχουμε εξελίξεις...

    Κοίτα τι πουστιά που ετοιμάζουν με "πιόνι" τον χοντρο-Φίλη. Τον έβαλαν να πει οτι ουδέποτε έγινε η γενοκτονία του ελληνισμού του Πόντου. Την επομένη,η χρυσή ψωλή (προφανώς σε συνεργασία με τους συριζαίους),του κάνει μήνυση ζητώντας να εφαρμοστεί ο αντιρατσιστικός νόμος και να τον πάνε μέσα...

    Μαλάκες!!! Θα θυσιάσουν τον χοντρό,για να εφαρμοστεί για πρώτη φορά ο αντιρατσιστικό,με σκοπό να βουλώσουν τα στόματα όλων των διαφωνούντων Ελλήνων στον λαθροεποικισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. http://attikanea.blogspot.gr/2015/11/binteo.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. http://www.lifo.gr/now/politics/79893

    ...Και τι δεν θα έδινα,να ξαναέβγαινα στην πρωινή αναφορά του λόχου,αυτήν την φορά με τον Άγιο Βασίλη της coca cola στο μπράτσο...

    Τα γαμωσταυρίδια πήγαν σύννεφο πρωί πρωί.

    Μάρκο με αφορμή αυτό το παραπάνω θέμα,έμαθα επίσης ότι έβγαλαν και την ελληνική σημαία από την στολή και την αντικατέστησαν με το σύμβολο της "ελληνικής" "δημοκρατίας" (που ούτε ελληνική είναι,ούτε και δημοκρατία).

    Τι στον μπούτσο γίνεται στον ΕΣ?





    ΑπάντησηΔιαγραφή

  77. Mαρκο έμεινα άφωνος. Εδώ η επίσημη απάντηση για τους αγίους στις στολές.

    http://www.mod.mil.gr/mod/el/content/show/36/A89666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Να δούμε πότε θα πάρετε πρέφα ότι αυτή η κυβέρνηση αποτελείται από τρολλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Της γενοκτονίας έπονται και...αποζημιώσεις. Της εθνοκάθαρσης όχι (παρόλο που περιλαμβάνει ΚΑΙ την γενοκτονία).
    Στις αποζημιώσεις μόνο ένας λαός έχει δικαιώματα βεβαίως βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.
    Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αι στο διάολο ρε παλιοπούστη που θές και εμφύλιο,

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΑΡΧΙΔΟ;;; ΣΕ ΠΗΓΕ ΠΙΝΕΛΟ; ΕΚΛΑΣΕΣ ΜΑΛΙ;

      Διαγραφή
    3. Οχι, απλά ο κώλος σου έγινε μουνί.

      Διαγραφή
    4. ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ ΣΕ ΠΑΕΙ ΜΩΡΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ.

      Διαγραφή
    5. Σκάσε μωρη μεταλλαγμενη σερβιέτα, ρε μουνόπανο που κατάνησες σλιπαντ, μωρή διαρροική κλασομπανιέρα.

      Διαγραφή
    6. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥΡΜΕΛΗ ΡΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗ ΠΟΔΙΑ.

      Διαγραφή
    7. Με κουραδομηχανες σαν και σενα ενα απο τα δυό συμβαίνει.
      Η εισαι ψυχανώμαλος, το ποιο πιθανο, η βαλτός.
      Και στις δυο περιπτώσεις , σαλτα και γαμήσου και μετα φαε σκατα και πιες νερο, να δεις το φως το αληθινό.

      Διαγραφή
  81. Μαρκο εισαι μια οαση στην ερημο με αφυπνιζεις με τα κειμενα σου....ευχομαι να σε διαβαζουν πολλοι ραγιαδες και να την ψαχουλευονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μάρκο πραγματικά διαβάζοντας τα κείμενα σου έχω κερδίσει πολλά δεν σου κρύβω ότι παροτρύνω και τα παιδιά μου να σε διαβάζουν γιατί θεωρώ
    ότι με τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής σου σπάς το καβούκι της νοθευμένης γνώσεις και ανοίγεις νέους δρόμους σκέψεις ίδιος στα νέα μυαλά.

    Μάρκο κατά καιρούς έχεις αναφερθεί για όλα τα αποκόμματα που συνθέτουν τον πολιτικό καραγκιόζ μπερντέ της χώρας και εκ του αποτελέσματος έχεις δικαιωθεί πλήρως για τις απόψεις σου έτσι λοιπόν
    θέλω να σε ρωτήσω την γνώμη σου για τους πιτσιρικάδες τους επονομαζόμενους γνωστούς αγνώστους η αναρχικούς που όποτε γίνετε συγκέντρωση στο κέντρο τα κάνουν όλα λίμπα..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

    With Open Gates: The forced collective suicide of European nations - Extended Cinematic 1080p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μαρκο Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις δυστυχώς για άλλη μια φορά Επιβεβαιώθηκες για τον κίνδυνο που διατρέχουμε από την αθρόα και απρόσκοπτη κάθοδο των μυρίων Μωχαμέτιδων προς την Ευρωπαϊκή ενδοχώρα κυνηγώντας τον παράδεισο που κάποιοι τους υποσχέθηκαν.
    Η Ανθρωποσφαγή στην Γαλατία ειλικρινά δεν με ξάφνιασε καθόλου ήταν αναμενόμενη και ουσιαστικά σηματοδοτεί το πέρασμα στην 'ΝΕΑ' εποχή του φόβου των δακρύων και της Μεγάλης Σφαγής..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. https://www.facebook.com/885105078249522/videos/920634334696596/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Θυμάσαι το σχόλιό μου στις 7/9 στις 8:08;;;
    Δυςτυχώς Τα "καλύτερα" έπονται...
    Οι δυτικοί, δεν έμαθαν να κρατούν τις ισορροπίες.
    Θα μάθουν όμως, θέλουν δεν θέλουν!

    Babis de Goll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μάρκο,προτείνω μια μικρή ανακαίνιση της φατρίας,αισθητικής και πολιτιστικής φύσεως...

    Σε πρώτο στάδιο,βάλε από πίσω να παίζει ο ήχος της φωτιάς,κάτι σαν αυτό:

    https://www.youtube.com/watch?v=25SV6zqTl1k

    Ταυτόχρονα βάλε να παίζει και η παρακάτω μουσική:

    https://www.youtube.com/watch?v=7nZXRw16C9Y

    Κάνε μια δοκιμή. Άκουσέ τα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και τα δύο κομμάτια στο youtube,έχοντας ανοιχτή τη φατρία και φαντάσου το!

    Γαμεί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ρε μπινέ έχεις μυρίσει ποτέ άπλυτο μουνί με περίοδο κιόλας?
    έτσι και το φέρω θα την κάνετε όλοι και θα γράφω μόνη μου εδώ μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρκο τα σχόλια έχουνε πρόβλημα!!!Δε μπορώ να ανοίξω την απάντηση, φτιάξτα γρήγορα!!!Αυτό με το άπλυτο μουνί πήγαινε σε έναν παραπάνω που μου ζήτησε να το φέρω για να πλουτίσει η ατμόσφαιρα

      Διαγραφή
  89. http://ithesis.gr/politikh/poios-organose-auto-to-pagkosmio-sxedio-gia-to-prosfigiko/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. https://www.youtube.com/watch?v=3qLMJaSrL64

    Μάρκο,τι γνώμη έχεις για τον Ιφικράτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
    Δείτε τα εξόχως ενδιαφέροντα βίντεο πάραυτα :
    https://www.youtube.com/watch?v=PDLuWK2X_cE&list=PLbdAQvKpF-cubo59947fVKy5UoAjnMGja

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Μάρκο θα γράψεις κάνα άρθρο;;; πλησιάζουν τα χρυσούγεννα :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Από το Σεπτέμβριο τα έλεγες για τους λάθρο. χε χε έρχεται πούτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΡΕ ΜΑΡΚΟ ΑΜΑΝ...ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΕΟ ΠΟΣΤ.ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝ........
    ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ.ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. 11,37...
    ρε κοπελα,δεν υπαρχει λογος να το φερεις εδω μεσα...
    μια απορια εχω! εσυ πως το αντεχεις εκει μεσα??
    ελεος!! το λεξιλογιο σας εδω μεσα,πολυ "μαγκια" βγαζει...
    ειπαμε να ειμαστε αθυροστομοι..δεν ειμαι "ηθικη",αλλα αυτο ειναι σιχαμενο!αηδιαστικο!
    αντε πλυσου,εφοσον εχεις περιοδο κυρια,και μην μας "απειλεις",οτι θα το "φερεις εδω μεσα"..
    καμμια ντροπη! για οτι θα επρεπε να πλυνουμε,και να ντραπουμε,το ξεφωνιζουμε,και "απειλουμε"...
    ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΕΜΕ....
    τον γιο σου θα το "απειλουσες" με αυτον τον τροπο? θα σε πεταζε στην μανιερα,θα σε εριχνε απο το μπαλκονι,μονο με την "σκεψη" που του εβαλες στο νου...!
    ΕΛΕΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχει λύση για αυτό που σε προβληματίζει και μάλιστα πολύ απλή: να μην ξανακάνεις έντρυ εδώ μέσα αφού χαλιέσαι, και άσε εμάς τους υπόλοιπους να ασχολούμαστε με όσα δε σου αρέσουν. παρεμπιπτόντως, τυγχάνει μήπως να είσαι ο τραϊανού; θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον αν άνοιγες τα σχόλια εκεί στον ψευδότοπο σου. ή μήπως δεν αντέχεις επιχειρήματα;

      Διαγραφή
    2. Ελα τωρα που κανεις οτι δεν σου αρεσει..Για να εισαι ο μονος που διαμαρτυρηθηκε,μαλλον εισαι ο μονος που θα μεινει εδω αν ερθει..Μη σου πω οτι θα ψηνεσαι να σου κανει κι ενα καλο facesitting..Εξαλλου το ελεος στοιχιζει....

      Διαγραφή
    3. Τραϊανού θεέ ανοιξε τα σχόλια στο εαμβ ρε πούστη μου να τρολάρουμε λίγο γαμώ τα γένια του αη βασίλη

      Διαγραφή
    4. Παίδες άνοιξα.
      Ορμάτε.
      Τ.

      Διαγραφή
    5. η αιώνια συστημική "πόρτα" στον krampus χαχαχαχα

      Διαγραφή
    6. χαχα ναι ναι ο τριγιάνγκουλας, πώς το λεει να δεις; ύμνος στη φιλία στο έτσι στο αλλιώς στον ΑΝΘΡΩΠΟ. και μπαίνεις και σκάει ντεμέκ σάιμπερμάτζικ οθόνη πριν το έντρυ και βλέπεις κει άρθρο τον υπερσιβιρικό ένα πράμα, πάει πάει τελειωμό δεν έχει, ανάθεμα κι αν τα διαβάζει ποτέ κανείς όλα και στο τέλος αφού φτάσεις μετά από κανά μισάωρο σκρολάρισμα, κλειστά σχόλια. χαχαχαχχα! ύμνος μαλάκες όχι αστεία

      Διαγραφή
    7. ρε σεις μαλακίες λέει δαύτος δεν τα άνοιξε... κοίτα τριγιάνγκουλα το πράμα είναι απλό. όταν λες ύμνος στον άνθρωπο, λάβε υπόψιν σου ότι ο άνθρωπας είναι ένα μείγμα πολλών και αντικρουόμενων πραγμάτων. όταν θες πρώτα να εγκρίνεις όσους θέλουν να μιλήσουν στον χώρο σου, δείχνεις να μην αποδέχεσαι την ολότητα αλλά κάποια μερικότητα του άνθρωπα... οπότενες, διόρθωσε κει 'σα πάν τον τίτλο και βάλε ύμνος προς συγκεκριμένο και εγκεκριμένο άνθρωπο.

      Διαγραφή
    8. Τα σχόλια είναι ανοιχτά.
      Αλλα πρέπει να κάνεις Login για να μπείς στο φόρουμ και εκεί εχει κόλπο.

      Διαγραφή
  96. ΝΑΙ....'ΓΑΜΕΙ"!!
    για την ακριβεια αερογαμει! ωραιος "λογος"!!
    μαζευτε τα "πουλια" σας! και ξυπνηστε τα μυαλα σας...
    εαν εχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ο πιο σύντομος διάλογος στον κόσμο.
    κατουράς σε δημόσια τουαλέτα και πάει κάποιος να μπει:
    -επ!
    -ωπ!

    έλα και μια τράγου ωδή για ηθικόν ανεβασμένον
    https://www.youtube.com/watch?v=WDKuP1RiMp8

    ΑπάντησηΔιαγραφή