Η πανθρησκεία του χρήματος




26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9015

Ανήκω στην πάλαι ποτέ σπάνια κατηγορία των ανθρώπων που μισούν ειλικρινά τα Εβραιούγεννα.  Με αηδιάζει ως εκεί που δεν πάει αυτή η κωλογιορτή των εμπόρων και των μεγαλομπακάληδων.  Με εκνευρίζει αυτή η μαλακισμένη σκατούλα των εγκληματιών με τα μαύρα ράσα που στηρίζουν τον κάθε βάρβαρο τύραννο που μας κάθεται στο σβέρκο. Πιο πολύ όμως μου την βαράει πως ό,τι ταλαιπωρία και να σε βασανίζει, κόψιμο, πονόδοντος, αφραγκία, αγκομενία, πρέπει να απαντάς χαμογελαστά και σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών να λες ότι περνάς τέλεια.  Κι αν πούμε ότι το υποκρίνεσαι υποφερτά, τα καλικαντζάρια παίρνουν κι άλλο θάρρος και σου ζητούν να συμμετέχεις σε δημόσιες εμφανίσεις, μπουζούκια, επετειακές βραδιές κι ένα σωρό άλλες ηλίθια χασομέρικες εκδηλώσεις οι οποίες τους βοηθούν να γεμίσουν το πανάδειο μυαλό τους και τον κωλότοιχο του Fuckbook.     




Βέβαια ένα από τα πολλά καλά που έφερε η οικονομική κρίση είναι ότι οι υποψιασμένοι αυξήθηκαν (κάπως) και ότι αυτά τα τρολλ που παριστάνουν τους κανονικούς ανθρώπους δυσκολεύονται πια να εκτελέσουν την αποστολή τους απέναντι σε μακροχρόνια άνεργους, ανασφάλιστους, ατσίγαρους και κομματικά άστεγους νεόπτωχους.




Στο τρομερής δυσκολίας ερώτημα που αφορά το στόλισμα του χρυσογαμιάτικου δέντρου, δηλαδή το «Ποιόν θα κρέμαγες πρώτο;» ομολογώ μετά συντριβής ότι έχω πρόβλημα. Όχι ότι δεν έχω κάποιον υποψήφιο αλλά γιατί τα στολίδια είναι τόσα πολλά που κάνουν διαδήλωση στο μυαλό μου.  Ποιόν να επιλέξω που δεν θέλω να αδικήσω κανέναν;

…Τον γερο-Μητσοσκατάκη;

…Τα παιδιά κροταλίες του;

…Τα σαυρο-εγγόνια του;

…Την οικογένεια Παπαεβραίου;

…Τον Καραμουφτή;

…Τον Κοκό Γλείψμπουργκ και τα γαλαζόσκατα μπάσταρδά του;

…Το μουνί τον Τσίπρα και τον χοντρο-Συγκαμμένο;

…Το ΚΚΕ ολόκληρο μαζί με το ΠΑΜΕ;

…Τον Μιχαλοκάφρο και τους χουντόκαβλους;

…Τον Αβρααμόπουλο και τη Βουλτέψω;

…Τον ποντικο-Σημίτη;

…Την κυρά-Τασία;

…Τον Στουρνάρα;

… Τους τραπεζίτες;

… Τους δημοσιοκάφρους;

…Το Παπαδαριό;

…Τους Μασόνους;

…Τους κοτζαμπάσηδες;




Ένας ολόκληρος δρυμός μου χρειάζεται έτσι για να ξεκινήσω να στολίζω.  Γι αυτό έχω ανακαλύψει μια δίκαιη μέθοδο για την πρωτιά. Ανοίγω το σκατοκούτι της μάνας μου (γιατί εγώ δεν έχω) και κάνω ένα ζάπινγκ στα βοθροκάναλα. Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό έχω αναδείξει τον νικητή στο τζόκερ της κρεμάλας.  Άμα είναι Σάββατο βράδυ κερδίζει άνετα ο λιγδοπασόκος που εδώ και τόσα χρόνια πίνει στην υγειά μας και μας κοροϊδεύει.




 Αυτό το θρασύτατο αρχίδι όσο σφίγγει η κρίση και οι απόκληροι της κοινωνίας ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών να βρουν κάτι να φάνε, συνεχίζει να πίνει ουίσκια, να σπάει πιάτα και να τραγουδάει «στην υγειά μας» μαζί με τις ξανθιές ψωλορουφήχτρες γλάστρες και τους άθλιους καλεσμένους του.  Δεν είναι τυχαίο που το 99 % της μουσικής που αναπαράγει τόσα χρόνια αυτή η συμμορία ανήκει στο τουρκογύφτικο αμανέδικο σκατοείδος της κλάψας, της μιζέριας, του ωχαδερφισμού και της σεξουαλικής ανικανότητας.  Για ποιο λόγο σε άφησε ρε μαλάκα καψουρο-τραγουδοποιέ η γκόμενα για να παει με άλλον; Αγάμητη την έχεις γιατί είσαι φίφας, τζούφιος και ανθυπογκέι. Κλάψε τώρα και τραγούδα μπας και σε λυπηθεί.





Κάποτε ο κλανοπασόκος αυτός έφερνε πολιτικάντηδες για να δείξουν τις ικανότητές τους στο χορό και να ανεβάσουν το δείκτη προστασίας τους στα γιαούρτια. Τώρα που τα πράγματα αγρίεψαν κουβαλάει κάτι ερειπωμένους πουστόγερους που κουνάνε τους χρεοκοπημένους κώλους τους στα γυφτοτσιφτετέλια της ισλαμο-ορχήστρας.  Κι οι σκατόγριες από τα τραπέζια να κερνάνε και να το τσούζουν με τρία κιλά τσιμεντοκονία και μπογιές στη σάπια μούρη της η καθεμία. Για να ξερνάς κρουτόν είναι όλο αυτό το σκυλολόι.  Τις προάλλες είχε καλεσμένη εκείνη την ξεμουνοχειλωμένη μπαλότσα που το παίζει κουλτούρα από τότε που κατάπινε τα χυσοχοντράδια του Τρίτση αντί να τα ρίξει στο μουνί της να κάνει κανά παιδί η άχρηστη.  Κάτι για συγγραφικό έργο άκουσα να λέει και διαφήμιζε την παράσταση στο θέατρο υπέρ των λάθρο και της τσεπάρας της.  Έμπλεκε την σφαγή της Σμύρνης με τα αφγανά και το σαυρόσογο με τους Ίωνες η άπατρις λάμια. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε οι παραστάσεις, ούτε τα μπέστ σέλερ, ούτε η μπουζουκο-κουλτούρα. Γι αυτό λέω πρώτος να εγκαινιάσει το δάσος ο γαμώταφος οικοδεσπότης της «αριστερής» πουστιάς.







Μεταξύ μας, τα μόνα χρυσούγαμα που θυμάμαι με νοσταλγία ήταν εκείνα του 9007. Τα είχα περάσει τέλεια, διαβάζοντας όλες τις αναρτήσεις του Δαίμονα. Είναι κρίμα που τέτοιας συμπαντικής εμβέλειας κείμενα έχουν αποσυρθεί ειδικά την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Σεβαστή η απόφασή του δημιουργού τους να αποκτήσουν πλέον ερμητική μορφή, αλλά άδικη προς τα σκόρπια υπολείμματα του έθνους που αναζητούν μια ακτίνα φωτός στον ερεβώδη μπαζόβοθρο που ζούμε.





Τιμής ένεκεν θα ανασύρω από την λήθη της διαδικτυακής ιστορίας ένα κείμενο από τα ελάχιστα που έχουν σωθεί, για να χτυπήσουν την ξεροκεφάλα τους οι παλιοί που δεν το διάβασαν στην ώρα του και για καταλάβουν οι νεότεροι τι ένδοξα επεισόδια έχουν χάσει. Πρόκειται για ένα επετειακό αριστούργημα μιας γαμώστομης νεοαρχαιοελληνικής ποίησης από έναν αληθινό μαιτρ του είδους.  Παραμένει μάλιστα επίκαιρο τώρα με το σύμφωνο συμβίωσης αυτής της τσίπικης γκέι κυβέρνησης. Λάβετε:





ΠΟΥΣΤΡΟΦΗΔΟΝ
06 Μαρτίου 2007 18:16

ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΧΥΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ, ΛΟΥΓΚΡΑΒΑΡΙΤΕΣ, ΧΥΣΟΠΕΔΩΜΕΝΟΙ, ΨΩΛΟΡΗΜΑΓΜΕΝΟΙ, ΧΥΣΟΔΙΥΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΧΥΣΟΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ, ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΨΩΛΟΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ, ΠΟΥΤΣΟΒΟΥΛΩΜΕΝΟΙ, ΨΩΛΟΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΧΥΣΟΤΣΙΜΕΝΤΟΠΗΓΜΕΝΟΙ, ΨΩΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΙ, ΦΛΟΚΑΔΟΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΟΙ, ΧΥΣΟΚΟΥΡΚΟΥΤΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΨΗΜΕΝΟΙ, ΧΥΣΟΤΥΦΛΙΤΕΣ, ΦΛΟΚΟΔΟΙΠΟΡΟΙ, ΧΥΣΑΡΔΑΝΑΣΚΕΛΟΙ, ΧΥΣΕΥΡΕΤΕΣ, ΨΩΛΟΣΚΗΠΤΟΥΧΟΙ, ΧΥΣΟΒΑΤΕΣ, ΑΛΛΑΞΟΨΩΛΗΔΕΣ, ΧΥΣΟΠΑΓΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΨΩΛΟΚΡΥΦΤΕΣ, ΠΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ, ΧΥΣΟΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ, ΠΟΥΤΣΟΚΑΨΟΥΡΗΔΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΙ, ΧΥΣΟΛΙΜΕΝΕΣ, ΑΡΧΙΔΟΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΗΔΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΑΛΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΡΧΙΔΟΚΟΥΔΟΥΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΨΩΛΟΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΦΛΟΚΟΣΑΒΟΥΡΓΙΑΡΗΔΕΣ, ΨΩΛΑΝΑΣΚΕΛΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΕΣ, ΨΩΛΑΤΕΡΝΟΠΑΙΧΤΕΣ, ΧΥΣΟΚΑΠΗΛΟΙ, ΨΩΛΑΝΑΣΤΕΝΑΡΗΔΕΣ, ΧΥΣΟΚΡΟΤΑΛΙΕΣ, ΨΩΛΟΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΨΩΛΟΔΡΥΙΔΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΓΗΤΕΥΤΕΣ, ΨΩΛΟΫΠΗΚΟΟΙ, ΠΟΥΤΣΟΚΡΑΝΟΦΟΡΟΙ, ΧΥΣΑΝΑΔΕΥΤΗΡΕΣ, ΨΩΛΟΣΥΜΠΛΕΚΤΕΣ, ΨΩΛΟΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ, ΧΥΣΟΛΑΚΕΔΕΣ, ΨΩΛΟJUKEBOX, ΨΩΛΑΜΦΙΨΩΜΑ, ΧΥΣΟΤΑΡΙΦΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ, ΠΟΥΤΣΟΑΜΒΩΝΕΣ, ΨΩΛΟΦΑΚΙΡΗΔΕΣ, ΨΩΛΟΤΑΚΑΚΙΑ, ΨΩΛΟΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ, ΨΩΛΟΤΑΜΠΟΥΡΑ, ΨΩΛΟΠΑΤΑΚΙΑ, ΧΥΣΟΜΠΑΜΠΡΙΖ, ΨΩΛΟΣΑΓΑΝΑΚΙΑ, ΠΟΥΤΣΟΤΡΙΧΟΜΠΑΡΜΠΕΡΗΔΕΣ, ΨΩΛΟΤΑΡΣΑΝΑΔΕΣ, ΨΩΛΟΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΣΙΓΑΣΤΗΡΕΣ, ΨΩΛΟΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΙ, ΠΟΥΤΣΟΤΖΑΤΖΙΚΟΠΟΥΣΤΕΣ, ΧΥΣΟΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΠΟΥΣΤΕΣ.

... ΚΑΙ...

ΛΕΣΒΙΕΣ ΧΥΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΕΣ, ΦΛΟΚΑΤΜΟΜΗΧΑΝΕΣ, ΨΩΛΑΒΙΔΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΓΚΑΖΙΕΡΕΣ, ΨΩΛΟΦΑΛΚΟΝΕΡΕΣ, ΧΥΣΥΠΟΔΟΧΕΣ, ΨΩΛΟΖΑΚΕΤΕΣ, ΨΩΛΟΚΑΖΑΚΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΚΑΜΠΑΝΕΣ, ΧΥΣΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ, ΨΩΛΟΦΡΙΤΕΖΕΣ, ΧΥΣΟΤΣΙΜΕΝΤΩΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΚΟΡΩΝΕΣ, ΨΩΛΟΓΚΑΡΑΖΟΓΡΙΕΣ, ΨΩΛΟΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΕΣ, ΨΩΛΟΣΕΡΓΙΑΝΙΖΟΥΣΕΣ, ΧΥΣΟΛΑΜΠΙΔΕΣ, ΧΥΣΟΚΟΥΡΟΥΝΕΣ, ΜΟΥΝΟΚΑΡΓΙΟΓΡΙΕΣ, ΨΩΛΟΤΟΥΡΜΠΑΝΙΑ, ΧΥΣΟΤΣΙΓΑΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΝΤΕΜΠΡΑΓΙΑΖ, ΧΥΣΟΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΓΔΕΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΨΩΛΟΥΡΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΓΛΕΙΨΟΛΕΣ, ΨΩΛΟΚΑΡΑΚΑΞΕΣ, ΧΥΣΟΛΑΚΕΡΔΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ, ΨΩΛΟΚΟΥΡΚΟΥΝΙΑΡΕΣ, ΨΩΛΟΝΤΑΛΙΚΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ, ΧΥΣΟΑΛΦΑΔΙΑΣΜΕΝΕΣ, ΨΩΛOΒΗΤΟΥΡΕΣ, ΨΩΛΟΚΡΥΨΟΛΕΣ, ΤΡΟΜΠΑΧΑΒΙΟΛΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΣΤΑΦΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΓΛΥΦΙΔΕΣ, ΨΩΛΟΤΡΟΜΠΕΤΕΣ, ΜΠΑΖΟΠΟΥΤΣΟΛΕΣ, ΨΩΛΟΚΑΜΑΡΕΣ, ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΟΛΕΣ, ΧΥΣΟΛΙΧΟΥΔΕΣ, ΨΩΛΟΤΑΛΜΟΥΔΟΓΡΙΕΣ, ΦΛΟΚΑΔΟΧΑΛΑΖΟΠΛΗΓΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΦΥΣΟΥΝΕΣ, ΧΥΣΟΠΑΣΤΙΛΙΕΣ, ΧΥΣΟΤΑΜΠΛΕΤΕΣ, ΨΩΛΟΚΑΨΟΥΛΕΣ, ΨΩΛΟΛΥΣΣOΛΕΣ, ΧΥΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΤΑΜΠΛΙΑΡΕΣ, ΨΩΛΟΤΡΑΜΠΑΛΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΣΚΕΔΑΣΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΚΟΥΜΠΟΛΕΣ, ΧΥΣΟΝΑΦΘΑΛΙΝΕΣ, ΤΑΒΕΡΝΟΓΑΜΙΟΛΕΣ, ΨΩΛΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, ΨΩΛΟΠΕΣΤΡΟΦΕΣ, ΨΩΛΟΜΕΓΓΕΝΕΣ, ΜΟΥΝΟΠΑΡΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΠΑΓΙΔΕΣ, ΨΩΛΟΔΟΚΑΝΑ, ΜΟΥΝΟΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΨΩΛΟΧΥΜΟΛΕΣ, ΧΥΣΟΜΕΛΕΤΕΣ, ΨΩΛΟΠΗΔΑΛΙΟΥΧΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΑΡΜΠΟΥΝΟΓΡΙΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΕΚΡΟΛΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΟΥΚΑΠΟΡΤΕΣ, ΨΩΛΟΑΓΛΑΪΕΣ, ΣΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ, ΨΩΛΟΣΥΝΑΧΤΡΕΣ, ΓΑΜΩΠΑΤΣΟΛΕΣ, ΨΩΛΟΓΑΛΟΤΣΕΣ, ΨΩΛΙΝΑΤΣΕΣ, ΨΩΛΟΛΑΔΩΣΤΡΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΑΛEΝΕΣ, ΧΥΣΟΦΛΟΚΑΤΕΣ, ΨΩΛΟΝΥΦΙΤΣΕΣ, ΧΥΣΟΠΑΛΕΤΕΣ, MOYNOΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΓΚΑΡΑΖΙΕΡΕΣ, ΧΥΣΟΠΑΛΑΣΚΕΣ, ΧΥΣΟΠΙΑΤΕΛΕΣ, ΧΥΣΟΚΑΡΔΑΡΕΣ, ΧΥΣΟΚΡΟΚΕΤΕΣ, ΡΟΥΦΟΨΩΛΙΟΛΕΣ:

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!!!

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, Ο ΜΕΓΑΣ, ΧΑΜΑΙΛΕOΝΤΕΙΟΣ, ΦΟΛΙΔΟΚΑΥΛΟΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ, ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΨΩΛΟΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΣ ΓΑΜΩΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΨΩΛΟΠΝΙΓΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΧΑΝΗ ΤΥΦΟΦΟΡΟ ΧΥΣΩΚΕΑΝΟ ΠΟΥ Θ' ΑΡΧΙΔΟΒΟΛΗΣΗ!!!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΤΣΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΙΝΟΦΟΡΟ, ΑΛΑΒΑΣΤΡΙΝΗ ΨΩΛΟΣΕΚΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΨΩΛΟΓΔΑΡΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΥΣΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑ ΓΑΜΩΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΩΝΤΑΙ ΤΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΣΑΝ ΟΜΦΑΛΙΟΙ ΛΩΡΟΙ!!!!!


ΔΑΙΜΩΝ
www.e-e-e.gr





Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να σου φτιάξει την διάθεση και να αντιμετωπίσεις ολάκερη την ορδή των νεοφιλελέ ανθρωποειδών.  Τώρα με τις διαρκείς εκλογές της Νέας Κωλοκρατίας είναι να δαγκώσει κανείς την άλυσσο και να την κόψει σαν μακαρόνι.  Έχουν 4 μήνες οι μπινέδες του γεροκαριόλα Μητσοτάκη που παλεύουν να ξαναβγάλουν πρόεδρο τον αρχίδα που είχαν και πριν (εκτός κι αν ήρθε η ώρα του παλιόπουστα του Κούλη). Και οι μαζόχες να πληρώνουν 3 ευρώ για να συμμετάσχουν στο κομματικό τουρλοκωλοβάρεμα.  Ε ρε βούρδουλας με σκουριασμένα καρφιά που τους χρειάζεται.





Θα μου πείτε εδώ οι άλλοι πιστεύουν στα στημένα τζάκποτ του τζόκερ και στα ανύπαρκτα εκατομμύρια του σκρατς.  Δεν πάτε να γυαλοχαρτίσετε τα αρχίδια σας ρε μαλάκες; Ζώα όρθια και ζώα καναπεδιαστά.  Ξεχάσατε ρε  το λαμόγιο τον Κόκκαλη που τον είχαν πιάσει να βάζει στην τσέπη αυτά που υποτίθεται ότι έπρεπε να μοιράζει στο Ξυστό; Ως βετεράνος του τζόγου μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει «τυχερό» παιχνίδι που να μην είναι στημένο από το μουνί της μάνας του.  Ειδικά αυτά που παίζονται ηλεκτρονικά.




Αναρωτηθείτε ρε το εξής: τόσα χρόνια κερδίζουν κάποιοι εκατομμύρια σε λαχεία και λόττο και παπάρες και δεν υπάρχει ούτε ένας που να τον ξέρουμε.  Υπάρχει ποτέ περίπτωση ο γείτονας, ο γνωστός, ο συνάδελφος στην δουλειά, ο καφετζής να είχε κερδίσει μιλιούνια από τον τζόγο και να μην το είχαμε μάθει; Μέσα στο γραφείο θα έμπαινε με την Ρόλς Ρόις ο νεολεφτάς.  Μια άθλια παπάτζα του συστήματος είναι ο τζόγος και οι νικητές του. Έχω γνωρίσει ανθρώπους που μίλησαν με τον Πούτιν, ανθρώπους που μίλησαν με τον Τζιμ Μόρισσον, ακόμα και ανθρώπους που μίλησαν με τον ίδιο τον Χίτλερ, αλλά δεν έχω συναντήσει ούτε έναν (1) που να μίλησε με κάποιον που έχει κερδίσει εκατομμύρια στο γαμημένο τζόκερ.  Στατιστικά δεν παίζει ρε αυτό ως πιθανότητα με τίποτα. Τελείως άκυρο είναι. Ρουκέτα από τον Άρη. Απάτη του κερατά για τους παπάρηδες.  Μούφα ληγμένη που δεν την τρώνε ούτε οι αραπάδες στην πειναλέα Αφρική. Το παιχνίδι είναι τίμιο ως τα εκατό χιλιάρικα.  Ό,τι κληρώνει από εκεί και πάνω το μοιράζονται μεταξύ τους αυτοί που μας κλέβουν τόσα χρόνια.  Μαζεύουν τα στοιχήματα, μαζεύουν και τα κέρδη. Ψίχουλα πετάνε στο πόπολο ρεεεεε ! Όλα τα λεφτά πάντως είναι η Σέρβα τζογομούνα εκεί που της σερβίρουν λάθος νούμερο οι αόρατοι τρομπαμαλάκες.  




Μία ακόμα πληγή αυτής της περιόδου είναι η αρχιπουστιά που αποκαλείται «φιλανθρωπία».  Έρχονται και σου χτυπάνε την πόρτα ένα σωρό συγγενείς σύλλογοι του παπαδαριού και σου ζητάνε τον οβολό σου «για τους φτωχούς».
«Για ποιους φτωχούς;» της λέω μιας κωλόγριας. «Στους λαθροβρωμιάρηδες τα δίνετε».
«Ά-πα-πα-πα-πα», μου κάνει εκείνη.
«Άσε τον παπά ήσυχο,» της λέω, «μήπως έχεις επάνω σου την λίστα των περσινών φτωχών;».
«Δεν μας πιστεύετε κύριε;»
«Δεν είναι προφανές κυρία μου;»
«Τι να σας πω;»
«Ευχαριστώ να μου πείτε και να την κάνετε γρήγορα από την πόρτα μου γιατί χάλασε η τουαλέτα μου χτές και έχω το δοχείο νυκτός γεμάτο».






Δεν φτάνουν οι κατ’ οίκον βίζιτες των χατζηπουστέων, πάει ο άλλος να πιεί έναν ξεκωλιασμένο καφέ και του ‘ρχονται στρατιές κουτσών, κουλών, αλλοίθωρων, βλαμμένων, συφοριασμένων, λοβογαμημένων, κακομαστουρωμένων και άλλων σιχαμερών δειγμάτων του υπανθρώπινου σκουπιδαριού με το χέρι απλωμένο. Όλοι αυτοί οι χυσοξεφτίλες παίρνουν σύνταξη χωρίς να προσφέρουν τίποτα και έρχονται να σκοτίσουν τα αρχίδια του ανθρωπάκου που έχει φάει τις περικοπές της αρκούδας, που δουλεύει και δεν τον πληρώνουν και που φορολογείται άγρια.  Με 2 ψευτο-ευρώ πάει να πιει ένα καφεδάκι την εβδομάδα στον πεζόδρομο και να κουβεντιάσει με κάποιον γνωστό που είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση μπας και ξελαμπικάρει λίγο.  Και να το ασκέρι των κακάσχημων και βρωμοπόδαρων τρολλ να τον κυνηγάει.   



Όταν αρχίζω να φορτώνω πολύ, ανοίγω το κουτί πρώτων βοηθειών και βγάζω το «Bad Santa».  Μπίλυ Μπομπ Θόρντον για πολλά όσκαρ.  Οργιάζει το άτομο μιλάμε. Ζωγραφίζει. Ο τέλειος Αη-γαμω-Βασίλης.  Και ο νάνος που παίζει τον βου ρόλο (Tony Cox), ημίθεος.  Ο σκηνοθέτης Terry Zwigoff (από τους λίγους εβραίους που μου είναι συμπαθείς) βρίσκεται φυσικά στα αζήτητα (γαμώ το πουστο-Χόλιγουντ), ενώ ο Γούντυ ο πουτσοκάρυδος που έκανε 50 χρόνια να μάθει πως γυρίζεται μια ταινία, μας σκοτίζει τους όρχεις κάθε τόσο.





Η διαχρονική πουστιά που λέγεται ορθόδοξη εκκλησία ενοχλήθηκε από την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης. Τίποτε άλλο δεν βλέπει μπροστά της η μασονοβρωμιάρα. Οι αλλαξοκωλιές και τα πλακομούνια στα μοναστήρια της δεν την ενοχλούν όπως φαίνεται.  Ούτε η κακοποίηση παιδιών από παπάδες, μοναχούς, κατηχητές και άλλους χριστιανόκαβλους σάτυρους κωλομπαράδες που προσπαθούν να αποφύγουν τα δικαστήρια. 




Η ομοφυλοφιλία υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αυτό είναι η ορθολογική και η ιστορική διαπίστωση. Από εκεί και μετά ένα έχει σημασία: τι έχει υπογράψει ο καθένας και πόσο κρέας είναι διατεθειμένος να βάλει στον κώλο του. Αυτοί οι διακομματικοί μπινέδες που ψηφίζετε επί τόσες δεκαετίες μας πούλησαν για δούλους γιατί αυτό είχαν συμφωνήσει από την αρχή με τους εργοδότες τους. Οι νέοι αφέντες είναι αυτοί που κανονίζουν πώς θα συμπεριφέρεστε.  Αν πουν ότι από εδώ και εμπρός τα παιδιά σας θα ανατρέφονται για να γίνουν πούστηδες και λεσβίες, αυτό θα γίνει.  Όλη η νομοθεσία έρχεται απέξω. Άμα θέλετε λοιπόν να αντιδράσετε, κάντε επανάσταση.  Αρχηγούς να σας βρω όσους θέλετε.  Αλλιώς ρουφήξτε τα σκατά και είναι μπόλικα τούτη τη φορά.  






Εμένα στην ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ μου το σύμφωνο. Σιγά μην είχα φαγούρα για το αν θα νομιμοποιήσουν τον παράνομο δεσμό τους οι πουτσοφακλάνες και οι τζιβιτζιλούδες.  Βίο ανθόκαβλο τους εύχομαι και καλούς αποπατογόνους!  Αν όμως νομίζουν ότι τα προβλήματά τους λύθηκαν με ένα σκατονομοσχέδιο, καλώς ήρθαν κι αυτοί στο λάκκο με τα παπάρια. Αλλού στοχεύει όλη αυτή η βαβούρα. Μετράνε οι υποχθόνιοι τις εναπομένουσες αντιστάσεις και σβήνουν ένα-ένα τα σημεία που ορίζουν την ταυτότητα και τις ανοχές.  Ο στόχος είναι η πλήρης ισοπέδωση και ο καθολικός ΣΚΑΣΜΟΣ.





Άσχετα με το σύμφωνο, ένα αδερφομάνι είναι όλοι. Τους έχει γαμήσει ο τοκογλύφος και πάνε να την βρουν με όποιον βρεθεί μπροστά τους. Στρίβει ο φουσκωτός με τα τράιμπαλ σε διάβαση πεζών χωρίς να ανάψει φλας γιατί μιλάει στην παντόφλα (το κινητό) με την γαλότσα (τη γκόμενά του) και στην λέει κι αποπάνω: «Ά γαμήσου».
Δεν λές τίποτα, μόνο τον κοιτάς στραβά που παραλίγο να σε σκοτώσει με το φορτηγοειδές το Χ55 που έχει αγοράσει με αυτά που έκλεψε από την εφορία.  Ο παπάρας βλέπει την γκριμάτσα σου και κατεβάζει το τζάμι. «Θα σου γαμήσω τη μάνα», σου λέει και έχει και δύο παιδάκια λυτά στο πίσω κάθισμα. Ξέρεις ότι έδερνε τη γυναίκα του και αυτή τον έχει παρατήσει τον άχρηστο. Δεν απαντάς και πας να φύγεις. Ο παντογαμιάς βάζει χειρόφρενο και κατεβαίνει να σε ξυλοφορτώσει. Προχωράς. Ο γλίτσας έρχεται και σου χώνει μπουνιά πισώπλατα.  Δεν γυρίζεις καν. Του σκας μια πισινή κλωτσιά στ’ αρχίδια κι όπως σκύβει μουγκρίζοντας, με μια αγκωνιά του κάνεις την μύτη θρύψαλο. Πέφτει ανάσκελα χεσμένος και παρακαλάει: «ωωωχ, μη βαράς άλλο φίλε». Του ρίχνεις μια ροχάλα στην ματωμένη μούρη του και φεύγεις.  Μετά από ένα μήνα, ο «βαρύμαγκας» σου κάνει αγωγή για εξύβριση και αναίτιο ξυλοδαρμό.  Πάς στο δικαστήριο και σε ρωτάει η βαριεστημένη αγάμητη δικαστίνα: «Γιατί κύριε τον χτυπήσατε;» . Τι να της απαντήσεις της ηλίθιας; Ότι του χάρισες την άχρηστη ζωή του λόγω των παιδιών; Κανονικά θα έπρεπε να έχεις σκοτώσει και αυτόν και τα παιδιά του για να σβήσει το σάπιο γονίδιο.




Αυτό που βλέπω γύρω μου είναι μια αποχαύνωση σαν αυτή που περιέγραφε εδώ και πενήντα χρόνια στο Strange Days ο δικός μας Τζίμ.  Λες και μας έχουν μαστουρώσει όλους μαζί. Οι αριστερομαϊμούδες αφού υπόγραψαν όλα τα γαμησοσυμβόλαια με τους τοκογλύφους τώρα κάνουν βόλτες στις ταβέρνες και δεν τους πειράζει κανένας. Οι δεξιοί και οι πασόκοι που το ξεκίνησαν όλο αυτό, το παίζουν …αντιστασιακοί.  Τα αναρχοάπλυτα ζόμπι των Εξαρχείων αντί να δέρνουν αλύπητα τις έχιδνες των Συριζανέλ πάνε και την πέφτουν σε κάτι δευτεράντζες της ΝΔ. Δεν υπάρχει! Όλος χαλασμένος είναι αυτός ο πανάθλιος πολιτικάντικος παστουρμάς.





Για να ξεχνιόμαστε, στο καβλόγυαλο όλες οι πανηλίθιες και οι πανηλίθιοι κάνουν πρωτάθλημα κουζίνας με χυσοκεφτεδάκια στο τηγάνι και βλαχογκουρμέ σκατιές στον φούρνο. Ανάθεμα κι αν ξέρουν να βράσουν ένα ξεκωλιασμένο αυγό, αλλά στην κατινιά και στην πουστιά παίρνουν το τσάμπιονς λιγκ.  Δεν τρέχει μία. Καθότι σαδιστής περιμένω την κανονική κρίση για να δω κατσαρίδες στον ατμό και ποντικάκια στη σούβλα.







Στο μεταξύ, οι σαύρες μπαίνουν στην χώρα ανεξέλεγκτες.  Από τις πόρτες, από τα παράθυρα, από τους φράχτες, από τις νομικές χαραμάδες από παντού.  Τζούφιοι και ανίκανοι πολιτογραφούν τα σκάρτα γονίδια που απορρίπτει η Βουλγαρία. Η Ειδομένη, η Λέσβος, η Κως και κάμποσες γειτονιές της Αθήνας είναι υπό κατοχή με την αμέριστη συμπαράσταση των γαμώταφων Τσίπρα και Καμμένου, της εβραιοχρηματοδοτούμενης Antifa και άλλων διεθνών πρακτορομάγαζων (ΜΚΟ).





Όλο το ισλαμικό σκατοχαλιφάτο, όλες οι μουσουλμάνες αδερφές του σαυρόκοσμου έχουν δώσει ραντεβού στον τόπο μας. Όλοι οι Μαγκρεμπίνοι μαχαιροβγάλτες και ασσασσίνοι από του διαόλου το τυρί ήρθαν εδώ και έφτιαξαν συμμορίες να πουλάνε προστασία. Πουτάνα έχει γίνει η χώρα και το λεφούσι του εβραιοπουστάκου Τσιπρή διαλύει ό,τι είχε αφήσει όρθιο η λαίλαπα των γιδοεβραίων της ΝΔ και του Πασόκ. 




Στο Ισραήλ όμως δεν μας είπε τι υπέγραψε ο φαρισαίος καραμπινές φορώντας το σκουφάκι της υποτέλειας.  Ποιο κομμάτι της χώρας ξεπούλησε αυτή τη φορά ο κουμουνοφασίστας;   Τι παρέδωσε στους Οβραίους αφού ο βρωμόκωλός του δεν έχει καμία αξία; Πόσα νησιά πούλησε ο παλιόπουστας για να μείνει 2-3 μήνες ακόμα στην καρέκλα; 





Πίσω από την οικτρή εικόνα μιας διαλυμένης χώρας που βρίσκεται σε διαρκείς «διαπραγματεύσεις» με τους τοκογλύφους υπάρχει μια άλλη, κάπως θολή οντότητα: Το Βαθύ εξουσιαστικό Κράτος που ενσαρκώνεται από την μασονία, την ορθοδοξία και την φεουδαρχία. Αυτοί οι τρεις ομοούσιοι και αδιαίρετοι πυλώνες της σκλαβιάς είναι που διαπραγματεύονται με τα βδελύγματα του γαλαξιακού υπερπέρατος για να προστατέψουν τα κεκτημένα τους.





Χρόνιοι συνεργάτες των υποχθόνιων και αιώνιοι προδότες της Ελλάδος και των ιδεών που πρεσβεύει, οι τρεις νταβατζήδες πασχίζουν τώρα να περισώσουν ό,τι μπορούν από τα προνόμιά τους.  Η κόντρα μεταξύ τοκογλύφων και Βαθέος Κράτους μας αφορά άμεσα, γιατί εμείς είμαστε η πλουτοπαραγωγική πηγή την οποία διεκδικούν. Εμείς είμαστε το κοπάδι με τα πρόβατα που τους τρέφει και τους κάνει ισχυρούς.




Πολλοί περιμένουν την Πανθρησκεία. Αυτή τη νέα πατέντα των εξουσιαστών που θα ενσωματώνει στοιχεία των υπαρχουσών θρησκειών σε ένα διαπολιτισμικό πασουμάκι που θα μπορεί να το φορέσει άνετα ο καθένας. Από τον χάι-τεκ Βορειοευρωπαίο ως τον μπίχλα Μπαγκλαντεσιανό.  Λοιπόν τα νέα είναι άσχημα: αυτή η υπερσυνοριακή χολέρα έχει έρθει ήδη και βρίσκεται παντού.





Ένας είναι ο αφέντης και ο θεός που όλοι προσκυνάνε: ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Να το τρώγανε κιόλας οι μαλάκες να τους πω μπράβο. Μασούρι το κάνουν οι χαλασμένοι σκουπιδοφάγοι και τό ‘χουν καταθέσει στους κουφάλες τους τραπεζίτες για να γαμάνε εμάς τους υπόλοιπους.  Όλοι γύρω μας τρέχουν σαν βαρεμένοι για να πετύχουν τι;  Δεν σταματάνε ούτε μισό λεπτό να απολαύσουν την παύση και να αντικρίσουν την ματαιότητα.  Η περίφημη «κρίση» για την οποία όλοι μιλάνε και όλοι παλεύουν να μην τους πάρει αποκάτω τι είναι;  Μήπως κάτι που ήρθε από το υπερπέραν;  Μια αρρώστια με ανεξήγητα αίτια; Ένα ξαφνικό γεγονός που μας έπιασε όλους με τα βρακιά κατεβασμένα;



…Τίποτα από όλα αυτά. Πρόκειται για ηθική κρίση και για κρίση αξιών. Οι αξίες και η ηθική χρεωκόπησαν, όχι τα κράτη και οι οικονομίες. Το χειρότερο όμως είναι ότι όλη αυτή η βρωμόλα είναι προσχεδιασμένη από κάποιους. Το ότι μια οικογένεια δεν μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της οφείλεται στο ότι οι γονείς δουλεύουν και δεν πληρώνονται κανονικά.  Ο ιδιώτης «επιχειρηματίας» (και οπαδός του Κυριάκου) τους δίνει μόνο μέρος του μισθού και παντελονιάζει το υπόλοιπο. Τα παιδιά πεινάνε όχι γιατί η επιχείρηση πάει άσχημα αλλά γιατί ο ιδιοκτήτης της γαμιέται και το πούστικο κράτος δεν τον κλείνει φυλακή όπως θα έπρεπε.






Από την άλλη, οι τράπεζες έχουν κόψει τα δάνεια και στην αγορά δεν κουνιέται φύλλο.  Έχοντας πριν δανείσει δισεκατομμύρια σε αεριτζήδες «επιχειρηματίες» με πολιτικές άκρες οι οποίοι δεν διέθεταν πιστοληπτική ικανότητα, τώρα πληρώνουν πανωτόκια στα πανωτόκια στους ξένους τοκογλύφους για να μην χρεωκοπήσουν.  Αντί οι τραπεζίτες και οι «επιχειρηματίες» να πάνε στο κάγκελο, κυκλοφορούν ελεύθεροι με τα κλεμμένα λεφτά σε τράπεζες του εξωτερικού. Ξανά το πισωγλέντικο κράτος κάνει την πάπια. Πέντε γαμημένα χρόνια δεν καταδέχεται να ελέγξει ούτε την βρωμολίστα Λαγκάρντ (στα 2.000 ονόματα έχει ελέγξει τα 320, τους μηδενικούς λογαριασμούς δηλαδή).  Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Κωστάκης εμφανίζεται στην λίστα των αστέγων. Δάκρυσα διαβάζοντας την ανακοίνωσή του. Μόνο αυτός και ο Χριστός είναι αγάμητοι. Όλοι οι άλλοι τον παίρνουν. 






Μια μικρή μειοψηφία λήστεψε την χώρα και βρεθήκαμε όλοι να χρωστάμε κι ας μην είχαμε πάρει ποτέ δάνειο στη ζωή μας.  Οικονομικοί φωστήρες σαν τον Μπαρουφάκη  βγαίνουν να μας μπερδέψουν με τις ψευτιές τους ενώ ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι πίσω από αυτή την κασκαρίκα.  Οικονομικοί κακούργοι όπως ο Παπαδήμος σβήνουν τα ίχνη ενώ σκουπίδια όπως ο Στουρνάρας αναλαμβάνουν να πνίξουν την οικονομική δραστηριότητα εφαρμόζοντας τις εντολές του τοκογλυφικού συνδικάτου.  Πολιτικοί χατζηαβάτες όπως ο σχιζοφρενής Βενιζέλος, ο ψυχάκιας Σαμαράς και ο μόνιμα μαστουρωμένος χαπάκιας Τσίπρας αναλαμβάνουν να παραμυθιάσουν τα ζώντα ζώα.




Και πάλι τίποτα δεν έχει σχέση με την οικονομική κατάσταση αλλά με την ηθική αντίστοιχη.  Το κράτος δεν είναι κάτι το απρόσωπο.  Οι δικαστές, η Εκκλησία, οι στρατιωτικοί και η αστυνομία άμα ήθελαν και είχαν αρχίδια θα είχαν ξεκαθαρίσει όλη αυτή την σαπίλα. Οι πολίτες θα είχαν ξεσηκωθεί και θα έπαιρναν με τις κοτρώνες τους επίορκους αληταράδες των βρωμοκομμάτων και στις διαδηλώσεις ο καθένας θα κουβάλαγε μαζί του και από ένα δίκαννο.  Όμως τίποτα τέτοιο δεν γίνεται γιατί το ηθικό έλλειμμα είναι μεγαλύτερο από το οικονομικό. 




Για πολλά χρόνια όλο αυτό το πρόστυχο κοπάδι που τώρα μυξοκλαίει και παριστάνει το θύμα δεν πίστεψε και δεν λάτρεψε τίποτε άλλο από το ξεφτιλισμένο ΧΡΗΜΑ.  Το χρήμα προσκύναγε, το χρήμα φιλούσε, το χρήμα είχε θέσει ως ανώτατο στόχο της μίζερης ζωής του.  Με το χρήμα αγόραζε κορμιά, συνειδήσεις και αυτοπεποίθηση.  Όποιον μίλαγε για αξίες και ηθική τον πλάκωναν στα κλωτσίδια και στις φάπες. Τώρα που ο ταχυδακτυλουργός τοκογλύφος εξαφάνισε το χρήμα σε μια νύχτα, η πλέμπα τα έχει χαμένα. Δεν έχει πια θεό, δεν έχει στόχους, δεν έχει μέλλον.  ΖΟΝΓΚ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!





Ενώ οι πάντες γκρινιάζουν για την κατάντια και ψάχνουν να βρουν ποιος φταίει, δεν το καταφέρνουν.  Αντί να καθίσουν για 10 λεπτά και να σκεφτούν τι κάνουν λάθος και να το διορθώσουν, αρχίζουν να πλάθουν σενάρια.  Ανακαλύπτουν ότι τους φταίει ο πατέρας τους/η μάνα τους/ο αδερφός τους/η γυναίκα τους/το μουνί της οικογένειάς τους για το χάλι που έχει η ζωή τους.  «Αν δεν ήταν ο μαλάκας να με εμποδίζει, εγώ θα είχα γίνει μεγάλος και τρανός».  Όλοι οι αποτυχημένοι και οι χαμένοι της κοινωνίας αντί να τα βάλουν με εκείνους που διέλυσαν την χώρα, ορμάνε να κατασπαράξουν τους εξ αίματος συγγενείς τους και τους ανθρώπους που στέκονται ακόμα όρθιοι και αξιοπρεπείς και που δεν πουλήθηκαν στη νέα θρησκεία.   




Κατάθλιψη, μανία καταδίωξης και παλαβός φθόνος ξεσκίζουν καθημερινά τις σάρκες της ελληνικής οικογένειας.  Οι ψυχικές ασθένειες κάνουν θραύση.  Ζαβοί, βαρεμένοι, ψυχάκηδες και διπολικοί έχουν κάνει μπάχαλο τα περισσότερα σπίτια. Μεγάλη ευθύνη έχουν οι γονείς που αλυσοδεμένοι στη γαμημένη χριστιανική ψευτοηθική αρνούνται να κόψουν έγκαιρα το χέρι που έχει γάγγραινα.  



Κι όμως.  Αν αφαιρέσει κανείς το χρήμα από την εικόνα, όλα είναι ξεκάθαρα. Δεν γεννιέται πια αμφιβολία για το ποιος κινεί τα νήματα και το τι θέλει.  Δεν γίνεται πια θέμα για το τι είναι πραγματικά σημαντικό. Δεν υπάρχουν πια προβλήματα παρά μόνο λύσεις. Το χρήμα είναι αυτό που μπερδεύει και αποσυντονίζει καθώς και η πίστη στην ψεύτικη αξία του.




Δεν με απασχολεί τίποτα πια. Ούτε το ασφαλιστικό, ούτε η εισβολή των λαθροσαυραίων, ούτε το ξεχαρβάλωμα της κοινωνίας.  Ήρθε η ώρα της απόδοσης λογαριασμού.  Κάθε μέρα που περνάει, ο Πόλεμος έρχεται και πιο κοντά.  Τα πυροβολημένα ανθρωποειδή και σαυροειδή είναι έτοιμα να αλληλοφαγωθούν ενώ τα θραύσματα της μυστικής αρχαίας ιστορίας αρχίζουν να αποκτούν νόημα.





Αυτό που δεν ξέρω ακόμα αλλά θα το μάθω σύντομα είναι το αν όντως είμαστε στο 9015 που επέλεξα να γράφω ή στο 18015.   Αν συμβαίνει το πρώτο, έρχονται ένδοξες μέρες για το γένος και τον κόσμο.  Αν συμβαίνει το δεύτερο και αν έχει δίκιο ο φωτισμένος Ηράκλειτος, όλα τελείωσαν, παίζουμε τις καθυστερήσεις και πάμε για νέα περίοδο, για νέο Μέγα Ενιαυτό.




Ας προσέχατε ! 



141 σχόλια:

  1. Υ.Γ. Η Ουκρανία να επικοινωνήσει μαζί μου στο μέηλ στην δεξιά μπάρα (ο νοών νοείτω)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έλειψες μεγάλε! Παω να φτιάξω καφέ να σε απολαύσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί τόση ηττοπάθεια Μάρκο ?

    Ξέρω ότι βλέπεις στην κοινωνία την καμπύλη αντίστασης να εξασθενεί,αλλά τίποτα δεν είναι προδιαγραμμένο.

    Θεωρώ ότι αυτό που ρίχνει το ηθικό σου (και το δικό μου), είναι η εμφυτευμένη από το σχολείο δημοκρατική παπάτζα. Που περιμένουμε να αλλάξουν όλοι οι άλλοι και να σκέπτονται όπως εμείς,προκειμένου να αισθανόμαστε μία ελάχιστη νομιμοποίηση στις σκέψεις και στις πράξεις μας.

    Το χειρότερο είναι όταν βλέπεις αυτά που κοροϊδεύεις στο οικογενειακό-συγγενικό περιβάλλον. Ειδικά αυτές τις μέρες είναι πιο πιθανό,ακόμη και αν είναι κάποιος ανάμεσα σε 100 άτομα,να αισθάνεται μοναξιά. Εγώ πλέον την επιδιώκω.

    Σε χαιρετώ φίλε μου. Χάρηκα πολύ που έγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάρκο, τα τζόκερ συνήθως κερδίζουν ...μετά την κλήρωση!
    Δηλ. ένας συνδυασμός κερδίζει κανονικά (από τα νούμερα που παίχτηκαν) όταν ανακοινώνονται τα κερδίζοντα μπαλλάκια; Σε δευτερόλεπτα θα βρεθούν κι άλλοι δυό-τρείς!

    Ποιός κάθεται να πειράξει μπαλλάκια (ως προς βάρος και μαγνήτιση), όταν είναι admin στο κεντρικό μηχάνημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω για τα άλλα, όμως τα 2 δικά μου μπαλάκια, μου τα πειράζουν όλη την ώρα...

      Διαγραφή
  5. κε Μάρκο μπορείτε να μας εξηγήσετε το 9000 στην χρονολόγησή σας; Κατ'επέκταση... και περί του Μ.Ενιαυτού που ολοκληρώνεται κάθε 26000 χρόνια αν θυμαμαι καλά. Οπότε τι σημαίνουν τα 18000 χρόνια που γράψατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε.

      Αέτιος ΙΙ 32,3 (Dox. Gr. 364)

      Υ.Γ. Ξεκολλήστε επιτέλους από αυτόν τον τσαρλατάνο τον Πλάτωνα μπας και καταλήξουμε κάπου.

      Διαγραφή
  6. Hellagen ...από το Hydrogen
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/12/hellagen-hydrogen.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Collagen στο μυαλό θέλει ο τυρίγαλος με τις μούφες που ξεφουρνίζει κάθε τόσο. Μόνο κάτι συνταξιούχοι κάθονται και χάνουν την ώρα τους με τα σεντόνια που δημοσιεύει...

      Άσχετο: ο Καζάκης έχει κάνει καμιά για χοληστερίνη τελευταία;

      Διαγραφή
  7. Ο gay σχεδιασμός της Νέας Τάξης

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/03/gay-sxediasmos-neas-taxis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παραμονη παραμουνι:

    Το γιορτινό μου το σκουφί, μπορντό fullface μάσκα
    έβαλα τη παραμονή και άφησα τη τραγιασκα.
    Κόκκινο σάκο αδιάβροχο και ψεύτικο άσπρο μούσι, περούκα κάτω απ' το σκουφί άσπρη αλά μπαρμπαρούση.
    Ο ήλιος μόλις εδυσε ξυπνάει και ο δαίμων, στη ταράτσα ανέβηκα και από τα νεύρα τρέμω.
    Με τα φτερά της προσευχής πτηνό δαιμονισμένο, Εκάλη οδηγήθηκα σε καμινάδα μπαίνω:
    Ελάτε μπρος κοπροπουστες εδώ για θεία δίκη, άσε τα κλάματα μωρή φέρε το πιτσιρίκι.
    Αυτο είναι το δώρο σας ρηχα άψυχα ζώα, ατσάλι για τον ένοχο γαμησι στα αθώα.
    Σειρά πήρανε όλοι τους ζωοκτονια φίνα, μάζεψα και συκωταριά να τρώω για ένα μήνα.
    Για άλλο χωριό επήγαινα μα το μυαλό θολώνει, φλέγομαι μα δε καίγομαι και η κρίση μου ισιώνει.
    Με τα αυτιά της προσευχής ακούω καμπανακια, εντόπισα το στόχο μου Βασίλη και ελαφακια.
    Άλμα εις το τετράγωνο βουτιά στο χωροχρονο απ' το λαιμό τον τσάκωσα και τον κερνάω πόνο.
    Τα ελαφακια αιμορραγουν από κρύο νυστέρι, με την ελπίδα ξεψυχουν πιο θα τα καταφέρει.
    Ο Βασιλάκης με κοιτά να δει εάν θα φύγω, μα δε γλυτώνεις πουσταρα και το λαιμό του σφίγγω.
    Γαμωτο το παράκανα με χέρι βαριοπουλα, του πέφτει το κωλοσωμα, αηδίας λιποσακουλα.
    Αποτεφρωθηκε γαμω προτού να το γλεντήσω, σαπιο μοσχαροκεφάλο μόνο για σε φτυσω.
    Καλά Χριστούγεννα πουστια γαμιολα ανθρωποτης, πύρινη σούβλα έρχεται επ' ευκαιρίας πρώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι πεπεισμένος ότι ο γαμωταφισμός ζει...

      Διαγραφή
    2. Ζει άραγε τα τελευταία που ανέβασε πιο πολύ μου κάνουν για hack να βρίζει τη μάνα του κλπ..
      Ξέρεις καλύτερα αφού έχεις χρησιμοποιησει εικόνες του και αγαπάτε εξίσου τον Σπύρο.
      Τέλος πάντων στο έστειλα ως αντι-κάλαντα για ανταποδοτικη ψυχαγωγια..
      Γράψε κάτι που να μη ξέρουμε. Τις βασικές γραμμές του σχεδίου τις έχουμε εμπεδώσει αλλά πρέπει να είναι τρόμπας για να μην κατά νοει ο καθένας από μόνος του που πάει το πράγμα.
      Τέλος πάντως γενικά μέλι μέλι από τηγανητα τίποτα.
      Δε χρειάζεται δημοσίευση το πόστ αυτό αλλά μπορείς να δώσεις μια νοήμων απάντηση

      Διαγραφή
    3. Γενικά θα δείξει η νεκροψία...

      Περιμένω τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και εκείνα των φώτων... Μην κάνουμε μισές δουλειές

      Διαγραφή
  9. Μάρκο μόλις τελείωσα το βιβλίο σου. Σα να έβλεπα Ταραντίνο ήταν. Αυτό ήταν και το μόνο μειονέκτημα: δε κάνει για ευαίσθητα στομάχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι μου βγήκε, τι να κάνουμε... Με ένα εμετό και ένα κλύσμα καθαρίζει ο οργανισμός.

      Διαγραφή
    2. Μαρκούλη, μετα απο πόσα κλύσματα προέκυψε το παρόν Άρθρο;
      Τ.

      Διαγραφή
    3. 666. Όσα είχε κάνει η μανούλα σου πριν χώσω την πουτσάρα μου στο σαυρίσιο κωλάντερό της. Μουά !

      Διαγραφή
    4. 106 ημέρες απο το προηγούμενο άρθρο.
      Συνεπώς 106*6=636.
      Αρα 6 κλύσματα τη μερα και μας μένουν και 30 ακόμη για μπόνους.
      Αντε και 1 ακόμη για καθε σχόλιο 25*1=25.
      Τα 5 που απομένουν κανταμε με χαμομηλάκι για να σου περάσουν τα νευρα που πιάστηκες ψαράς κατ' επανάληψη και δεν μπορείς να το παραδεχτείς χωρίς να γίνεις ρόμπα.
      Φιλάκια.
      ΧαΧαΧα.
      Τ. (ρολομουνόψυρα)

      Διαγραφή
    5. Για να μετράς μέρες ως το επόμενο άρθρο πρέπει να είσαι η μεγαλύτερή μου θαυμάστρια:

      https://www.youtube.com/watch?v=wCNnAYr9YCo

      Διαγραφή
    6. Το βρήκες το μυστικό μου, αντρακλα με το ξεχειλωμένο κολέθρι.
      6 κλεισματα ημερησιως συν τα επιπλέον σε βάζουν σε άλλη κατηγορία.
      Αλλαξε το τιτλο της υπόγας σου σε "Μαυρη ξεχειλωμενη κολέθρα".
      Ρε μπας και είσαι η μαρκησία Τζένη Χειλουδάκη;

      Διαγραφή
    7. Δεν ταιριάζουμε αγάπη στο έχω πει. Χε χε... Καλύτερα μόνος μου εδώ:

      https://www.youtube.com/watch?v=HyO_PZiACcI&list=RDHyO_PZiACcI#t=10

      Διαγραφή
    8. Ασε ρε μαρκούλη.
      Δεν ειναι αγαπη αλλα bad habit.
      Κατι σα να ξυνεις τ΄αρχιδια σου πριν πας για υπνο.

      Διαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Marco ....

    Βλέπεις Μέλλον ;

    http://s28.postimg.org/bohgssc7h/NICE.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντε ρε Μάρκο και ξεροσταλιάσαμε.
    Απορία 1: Οι υποχθόνιοι δε μπορεί....θα έχουν σίγουρα διαβάσει Ηράκλειτο. Οπότε;.....Δε θα ξέρουν; Κι αν ναι, γιατί τέτοια κωλοπιλάλα; Τι στο μουνί της μάνας τους τρέχουν να προλάβουν;
    Απορία 2: Πάρε τζούρα από δω (http://www.freeinquiry.gr) και σχολίασε (αν βρεις το χρόνο) τι στον πούτσο παίζει με δαύτους. Αντιχριστιανοί, αλλά και αντι-Ελληνες ταυτόχρονα; Κάτι δε με αρέγει. Τι γαμημένο τέχνασμα ανακάλυψαν πάλι οι τρύπιοι για να κάνουν το λιγοστό μυαλό του κόσμου πουτάνα;
    Οσο για τη νέα χρονιά, μας εύχομαι: ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ και... "ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ" !!! Κοινώς: Οι ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ.
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά εσύ ακόμη στο ή εμείς ή αυτοί είσαι; δύο νομίζεις ότι είναι τα στρατόπεδα;; ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ. τράβα κοιμήσου ρε κιουρτσομποστάνογλου μπας και δεις κανά όνειρο της προκοπής... τα ευοί ευάν σε μάραναν

      Διαγραφή
    2. Ρε ξυπνιτζή όταν εγώ είπα "αυτοί" για ποιους κατάλαβες ότι το είπα; Γιατί εγώ εννοούσα αυτούς με τους οποίους έχουμε ανοίξει λογαριασμούς εδώ και κάτι χιλιετίες.
      Ρε μπας και είσαι τρολλάκι από τo "freeskato.gr" (που λέει κι ο Μάρκος)
      Διογένης

      Διαγραφή
    3. με βρήκες ναι τέτοιο είμαι

      Διαγραφή
  13. 1. Άλλο "διαβάζω", άλλο "μελετώ", άλλο "κατανοώ" και άλλο "συν-ΔΙΑ-ζω".
    2. Εδώ και 3 χρόνια:

    http://mavrifatria.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html

    ( διεθνιστική)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε μου και από την αρχή να ξεκινήσει ο ανθρώπινος πολιτισμός, το πνεύμα είναι καταδικασμένο να χάσει πάλι στον υλικό κόσμο. Η ματαιοδοξία, η ασυνειδησία και η εκμετάλευση θα κυριαρχήσουν. Οι άνθρωποι είναι δημιούργημα που ενώ εμπεριέχει άφθαρτο συστατικό είναι καταδικασμένοι να "ζούν" σε υλικό σώμα και κόσμο-φυλακή, χωρίς μνήμη της πηγής παρά μόνο υποψία της ύπαρξής της,την οποία εκμεταλέυονται και οι κάθε λογής θρησκοπαπάρες για να αποκτήσουν το ναρκωτικό και αναλγητικό της εξουσίας. Ο πόνος και ο φόβος συνήθως κυριαρχούν και η υλική υπόσταση του ανθρώπου θα κάνει τα πάντα για να τα αποφύγει....ακόμα και κακό στο συνάνθρωπο. Νιώθω θλίψη για τον άνθρωπο, και αθάνατος να ήταν από ένα σημείο και μετά θα έμοιαζε με τιμωρία η επανάληψη και η ρουτίνα. Ο σοφός άνθρωπος δείχνει συμπόνοια για τον "συγκρατούμενο" στη ζωή και προετοιμάζεται κάθε μέρα μέσω των εμπειριών και των διδαγμάτων για την "αποφυλάκιση" και την πραγματική ελευθερία και δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς τη νιουεητζού θείτσα του αντζέλικ ρέικι... αλλάξανε τα δεδομένα, θείτσα, σ' αυτές τις μεταφυσικές παπάτζες, δε στά πανε;;; κουνήσαμε μανδήλι στο ηλιακό πυρ και πλέον είμαστε με τα μπούνια μέσα στο ηλεκτρικό πυρ. όλα αυτά τα νεοεισερχόμενα τεχνολογικά σκατά που μας κυκλώνουν έχουν αλλάξει τα κόζια σε όλα τα πεδία, προσαρμόσου, ξέχνα ό,τι ήξερες. η πρώτη αρετή του σοφού είναι η διάκριση, που τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολο να αναπτυχθεί ακόμη και για κάποιους που την είδανε μάστερς οφ δι πιξελογιούνιβερσις. δεν έχει δυο πόρτες η ζωή, το να μην δείχνει κάποιος συμπόνοια για κάποιον άλλον δε σημαίνει ότι τρέφει αρνητικά συναισθηματα γι αυτόν... ενδέχεται να μη νοιώθει απολύτως τίποτα

      Διαγραφή
  15. R.I.P. μεγάλε !

    https://www.youtube.com/watch?v=1iwC2QljLn4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μάρκο χαιρετώ.Μια ερώτηση, έχεις να μου προτείνεις κάποια βιβλία σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα και τους Έλληνες την περίοδο του Βυζαντίου.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά προτείνω αυτό:
      "Μεσαιωνική Βιβλιοθήκη" Σάθας, 7 τόμοι

      Θα το βρεις στο διαδίκτυο σε ελεύθερη μορφή.


      Διαγραφή
    2. Και

      http://www.politeianet.gr/books/9789601645971-ostrogorsky-georg-patakis-istoria-tou-buzantinou-kratous-protos-tomos-217410

      Διαγραφή
  17. Ρε Μάρκο την αγαπάω την πατρίδα τι σκατά κάνουμε όμως?Κοιτάω γυρω γύρω και ελπίδα καμμία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To ιστορικό της απάτης τραπεζών εις βάρος των Ελλήνων!Εκπληκτικά Αποκαλυπτικά στοιχεία για την τραπεζική απάτη
    Πηγή:www.dimokratiki.gr http://den.com.gr/giorgos-sarris-bank-fraud/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MΑΡΚΟ Με αφορμή την διέλευση μας εις το νέο βαρβαρικό έτος 2016 σου ευχομαι από καρδιάς να έχεις υγεία, ευτυχία, και ευημερία.........https://www.youtube.com/watch?v=vsPWBuLgtJk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τάκης από Αυστραλια!!! https://www.facebook.com/peter.assimacopoulos/videos/941334222568501/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε πουστη μαρκο μας εχεις φλομωσει στην παπαρα ρε μαλακα ελεος ρε πουστη ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έχεις μπερδέψει με αυτούς που ψηφίζεις τόσα χρόνια...

      Διαγραφή
    2. Μαρκούλη, ασε τα σάπια.
      Σε πήραν ολοι χαμπάρι τι φιδέμπορας εισαι.
      Μουά !

      Διαγραφή
    3. Άμα βρέχει κιόλας, γάμισέ τα... χεχε

      https://www.youtube.com/watch?v=OwfbujQkAd8

      Διαγραφή
  22. Καλή χρονιά,Μαρκούλη.
    https://www.youtube.com/watch?v=dvVfZn15ZxM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μας τά 'παν κι άλλοι, που την είχαν πιο μεγάλη!!
    Τα ξέρουμε όλ 'αυτά, Μαρκούλη...
    Βέβαια, αναγνωρίζω την γλωσσοπλαστική σου ικανότητα στα μπινελίκια, άχρηστα γαρ!

    Ξέρεις, όλοι οι πολιτισμοί του κόσμου, έχουν χτιστεί από χέρια δούλων, σαν κι εσένα κι εμένα. και είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις γεννεές και γεννεές δούλων. Με το που γεννιέσαι, σου δείνουν ένα όνομα, μια πατρίδα, μια θρησκεία, μια εκπαίδευση (όχι παιδεία) και σου βάζουν και μια σημαία στον κωλλο και σου λένε πορεύσου... Φυσικά, με γνώμονα την "εκπαίδευση" που έχεις εκλάβει προηγουμένως. Κι άμα θες, μην το κάνεις!!! Τι δεν καταλαβαίνεις?!

    Δεν καταλαβαίνω, όμως αδερφέ μου, την εμμονή σου με το παρελθόν, την χρονολόγηση, την ιστορία κλπ κλπ...
    Τι σε νοιάζει από που κατάγεσαι, ποιος ηταν ο πρόγονός σου και τι έλεγε! αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να επέμβεις στο παρελθόν και να το αλλάξεις. Τι σε νοιαζει αν ο Πλάτωνας είπε αυτό ή ο Αριστοτέλης το άλλο...?! Φτιάξε το παρόν σου και προσπάθησε να φτιάξεις το μέλλον σου να είναι όπως το έχεις φανταστεί, γιατί και το παρελθόν και το παρόν και το μέλλον σου, άλλοι το διαφεντεύουν. Πάντα έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι.

    Βλέπεις, επειδή αυξήθηκε επικίνδυνα ο πληθυσμός της Γαιας, μειώθηκε το κόστος της ανθρώπινης ζωής σε εξευτιλιστηκά επίπεδα, με αποτέλεσμα να απαιτούνται θυσίες. Κάθε κράτος, λοιπόν, πασχίζει να κρατήσει το βοιοτικό επίπεδο του λαού του σε όσο ανώτερο-καλύτερο επίπεδο μπορεί και με τις λιγότερες θυσίες, έτσι ώστε και οι "άρχοντές του" να έχουν κι αυτοί καλύτερο-ανώτερο επίπεδο διαβοίωσης-επιβοίωσης.
    Η ΓΑΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ!!! (Ψάξτο...)

    Τέλος, η επιλογή "αρχόντων" δεν είναι τυχαία. Ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι. "άρχοντας" γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.

    Φιλικά
    Babis De Goll



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι ένα. Όποιος τα διαχωρίζει είναι καταδικασμένος να είναι σκλάβος γιατί πάντα επιλέγει να ζει στο παρόν.

      Διαγραφή
    2. Μόνος σου το σκέφτηκες ολο αυτό!
      Μπραβο ρε Μάρκο.
      Τι βαρειά φιλοσοφία ηταν αυτή!
      Μπράβο !! Μπράβο !!
      https://www.youtube.com/watch?v=iKjUSd5bDhc

      Διαγραφή
    3. Χε χε... αν είχα ανακαλύψει το Ζεν θα ήμουν στον Σείριο τώρα...

      Διαγραφή
  24. Διαβάζοντας τον ως άνω σχολιασμό που διατύπωσε ο Ανώνυμος 5 Ιανουαρίου 2016 - 9:59 π.μ. Νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω τον προβληματισμό μου σχετικά με τους Σίσυφους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Αυτούς που αδιαμαρτύρητα σηκώνουν τους δικούς τους βράχους υπομένοντας καρτερικά το μαρτύριο της δικής τους αποτυχίας, στον φαύλο κύκλο που επαναλαμβάνουν βασανιστικά γνωρίζοντας ότι δε μπορούν να ξεφύγουν από τη μοίρα τους. Όσο πιο πολύ συνειδητοποιούν την κατάστασή τους, τόσο περισσότερο δένονται, γίνονται ένα, με το πρόβλημά τους δηλαδή με το βράχο τους! Οι σημερινοί ‘Σίσυφοι’ που αποφάσισαν να υπομείνουν την τιμωρία τους για να υποστηρίξουν τις παρελθοντικές τους επιλογές αυτοκαταστρέφονται! Ας ξεφύγουμε από το μαρτύριο του Σίσυφου… πληρώσαμε για τις επιλογές μας, εξαγνιστήκαμε! Ας πάψουμε να προσπαθούμε για ότι φαντάζει μάταιο, γιατί η ίδια η ζωή δεν είναι μάταιη, έχει νόημα! Ας αναζητήσουμε το σκοπό της ύπαρξής μας μέσα από την γνώση. Ο καθένας από εμάς δίνει μόνος του το νόημα της ζωής του, σταματώντας την παράλογη επανάληψη, καθορίζοντας μόνος του τη μοίρα του. Από τη γέννησή μας μαθαίνουμε να σηκώνουμε πέτρες, κοτρόνες, βράχους. Είναι η άσκηση που μας βοηθάει να αναπτυσσόμαστε πνευματικά αναγνωρίζοντας κάθε φορά το βράχο μας που ποτέ δεν έχει τον ίδιο όγκο ή το ίδιο βάρος γιατί και αυτός αλλάζει ανάλογα με την εξέλιξή μας.

    Στο βιβλίο του Πήτερ Ουσπένσκυ «Η Παράξενη Ζωή του Ιβάν Οοσοκίν», όπου δίνεται μια όμορφη μυθιστορηματική περιγραφή της Θεωρίας της Αιώνιας Επιστροφής του Νίτσε. Σε αυτό ο πρωταγωνιστής Ιβάν Οσοκίν κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να διορθώσει τα σφάλματά του, όταν του δίνεται, με τη βοήθεια ενός μάγου, να ξαναζήσει το παρελθόν του. Ο τίτλος του βιβλίου παράγεται από την εμπειρία του Ιβάν Οσοκίν στη νέα ζωή του, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά με τη γνώση τώρα των προηγούμενων λαθών του για να μην τα επαναλάβει. Ο τίτλος όμως αυτός είναι τελικά ειρωνικός, διότι παρόλη την γνώση και ανάμνηση των λαθών του, ο Οσοκίν στη νέα του ζωή επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη όμοια και απαράλλακτα και η νέα του ζωή είναι τελικά ένα ακριβές αντίτυπο της προηγούμενης, χωρίς καμιά διαφορά απ’ αυτήν! Διατηρώντας τη μηχανική συμπεριφορά του, παρόλη τη δυαντότητα της ανάμνησής των προηγούμενων λαθών του, ο Οσοκίν τα επαναλαμβάνει ταυτόσημα και ακέραια. Τελικά είναι πλήρως εγκλωβισμένος: όσες φορές και να του δινόταν η ευκαιρία να ξαναζήσει τη ζωή του, θα τη ζούσε ακριβώς όπως την έζησε! Η μηχανικότητα δημιουργεί ύπνωση και ένα φαύλο κύκλο που εγκλωβίζει τη συνείδηση. Η μόνη διέξοδος από τη μηχανικότητα, την ύπνωση και τον φαύλο κύκλο, είναι Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ, αλλιώς τα πράγματα θα επαναλαμβάνονται μάταια, ανούσια και φαύλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παπαριές. το πράμα είναι απλό και όποιος δεν το καταλαβαίνει ή είναι βλάκας ή κάνει τον βλάκα ή είναι προπαγανδιστής. άμα έχεις φράγκα διάβαινε. άμα δεν έχεις πνίξου μέσα στα ίδια τα σκατά σου. ποιος ήταν ο ουσπένσκυ; κανάς φτωχομπινεδιάρης πεινάλας μήπως; σε ποιους απευθυνόταν; ποιανού μαθητής ήταν; ποιοι άλλοι ήταν μαθητές αυτού που ήταν μαθητής και κείνος; ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ήταν όλοι τους! αφήστε επιτέλους τα σάπια, κατάντησε βαρετό και αναγουλιαστικό ταυτόχρονα. ποιος ήταν σάμπως ο πλάτωνας; κανάς φτωχομπινεδιάρης κι αυτός; σε ποιους απευθυνόταν; στην πλέμπα; ποιος θεωρούνταν οτι μπορεί να φιλοσοφεί και τότε και σήμερα; όποιος είχε απεγκλωβιστεί από τις καθημερινές μέριμνες της ζωής. οι είλωτες μήπως είχαν τέτοιο δικαιωμα και έχουν; όχι βέβαια! οι ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕς ή σημερινοί ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕς είχαν και έχουν αυτό το δικαίωμα στο να πιπιλάνε όλες αυτές τις αρλούμπες περί δήθεν ελεύθερης βούλησης... για τραβάτε πειτε αυτές τις μαλακίες σε κανέναν εγκλωβισμένο νεοέλληνα που του κάνουν έξωση, είναι απολυμένος και δεν έχει να ταϊσει τα παιδιά του... τραβάτε πείτε τα ρε αρχίδια αυτές τις μπλε πίπες σε τίποτα παιδάκια εμπόλεμης ζώνης... τραβάτε πείτε τα σε παιδάκια της αφρικής που πεθαίνουν από πείνα και αρρώστιες... τραβάτε πείτε τα σε καναν γκετοποιημένο μαυρούλη στις αμερικλανικές πολιτείες... όχι τραβάτε να δούμε πόσες μάπες θα φάτε... δουλευόμαστε; ντεμέκ όλα είναι δικές μας επιλογές και δεν επηρεαζόμαστε από κανέναν... μαλακίες... ωραία θα ήτανε αλλά δυστυχώς τα πράματα δεν είναι έτσι. κανένας δεν είναι αυτόνομος! εδώ ένα γαμοπακέτο περιμένεις από μια κωλοεταιρία κούριερ και εξαρτάσαι από τον τυρογαλιασμένο μικρόνοο υπάλληλο που σε παίρνει τηλ αφού φτάσει στον δρόμο σου - και φυσικά λείπεις από το σπίτι σου - και όχι πριν ξεκινήσει... εδώ και για να κλάσεις περμακουλτουριάρικα χρειάζεσαι φράγκα... κόφτε τον πρόλογο επιτέλους

      Διαγραφή
    2. Στίλπων είσαι ένα ταλαίπωρο βατράχι διανοητικά ανάπηρο 77% τουλάχιστον τράβα ρε κουράδι και αυτοκτόνα που ξέρεις ρε μπετόβλακα πιτσιρικά πως ζούσαν οι φιλόσοφοι μπολσεβίκε υπάνθρωπε.

      Διαγραφή
    3. ότι πεις. ας κάνω λοιπόν ένα ρεζουμέ και δεν απευθύνομαι σε σενανε από πάνω, περισσότερο για τον μαρκήσιο λέω ό,τι λέω... σε τι φάση είμαστε. είμαστε λοιπόν σε μία φάση που τα πράματα είναι περισσότερο ξεκάθαρα από ποτέ. όποιος δεν έχει καταλάβει ή αμφιταλαντεύεται ακόμη, έχει χάσει τον δρόμο και δυστυχώς ο ίδιος μονάχος του πρέπει να τον ξαναβρεί. κατ' ουσίαν τα παπούδια είναι πιο επιρρεπή στην προπαγάνδα, αλλά τα παπούδια συνήθως δεν κινούνται στο δίκτυο, τρώνε ό,τι τρώνε από την τουβού.
      περί δικτύου τώρα και περί "ιδεολογικού" πολέμου. εδώ κι αν είναι ξεκάθαρα τα πράματα! και χωρίς καμιά διάθεση για να δώσω συμβουλές ή οτιδήποτε τέτοιο, καθαρά προσωπική γνωμη. το δίκτυο στήθηκε και έφτασε στη σημερινή τερατένια του μορφή από τους "άλλους", οι "άλλοι" και οι τσουτσέδες τους το στήσανε για να οδηγηθούμε στη σημερινή ψηφιοποίηση των πάντων όλων και αυτό είναι μόνον η αρχή. γνώμη μου; το παιχνίδι είναι σικέ! τα πόστα όλα και τα κόζια τα έχουνε "αυτοί". και μη μασάτε από διάφορους δήθεν που έρχονται για να δώσουν "γνώση" και να ξεκαθαρίσουν τα τοπία... οι ίδιοι βιαστές ψυχών είναι που ξέρουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια. τα ίδια άψυχα βαμπίρια είναι που βιάζουν ανελέητα και μάλιστα το ευχαριστιούνται αναλόγως. εσύ μάρκο, μπρατ μόι, μπορεί να δηλώνεις σαδιστής, αλλά πίστεψε με, μπροστά σε κάτι διαστροφικά σαδιστικά βαμπίρια , αγγελούδι είσαι. ξανά γνώμη μου; αποσυρθείτε από τα διαδικτυακά τεκταινόμενα. και μη μασάτε στα δήθεν που σας πετάνε κατά καιρούς περί απόσυρσης και τα ρέστα... "αυτοί" μας χρειάζονται, όχι εμείς! γιατί;; μα γιατί με την τριβή που επιδιώκουν, τους τρέφουμε και τους εξελίσσουμε! απλωμένοι παντού είναι. σκεφτείτε τι θα συμβεί σε περίπτωση που αποσυρθεί διαδικτυακά και ο τελευταίος από εμάς. τι θα τρώνε; τα λυσσακά τους βέβαια σαν καλοί ουροβόροι που είναι. ήδη με τα στημένα θεατράκια τους αυτοτρώγονται! διαδικτυακά είναι εντελώς άνισο αυτό που συμβαίνει. μας αφαιμάσουν συνεχώς ακριβώς γιατί κατέχουν όλα τα ψηφιακά κόζια. τροφή τους δίνουμε! προσωπική μου γνώμη βέβαια και αποκλειστικά σε ψηφιακό επίπεδο τα άνωθεν.
      αυτά είχα να πω, μάρκο μπρατ μόι, χάρηκα για τη γνωριμία, λέω να την κάνω για κανά ταξιδάκι, να είσαι καλά και καλή τύχη εύχομαι!

      Διαγραφή
    4. Στα τσακίδια μωρή ψαροκολοφάγα λογοδιαροική πουστόγρια.
      Μαρκ.

      Διαγραφή
    5. όπα για κάτσε τι είπα τώρα το είδα και πρέπει να φύγω για τσεκ ιν. "και μη μασάτε στα δήθεν που σας πετάνε κατά καιρούς περί απόσυρσης και τα ρέστα..." περί παραίτησης ήθελα να πω...
      ένα τέτοιο άνανδρο μεγαλοβαμπίρι, πρωτεργάτης του δικτύου στη χώρα, κυκλοφορεί κι εδώ μέσα βεβαίως, φαίνεται άλλωστε... μάρκο... στείλτον! γενικά το λέω. κι αυτόν κι όλες του τις προεκτάσεις, κλείσε διόδους! μεταλλαγμένος είναι.. άντε γεια.

      Διαγραφή
    6. Στίλπων,
      τα σέβη μου!

      Διαγραφή
  25. Η παράξενη ζωή του Ιβάν Οσοκίν
    https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiH_YX59pLKAhXKhSwKHel6AhMQFggkMAE&url=http%3A%2F%2Fordorosariussapienti.blogspot.com%2F2015%2F01%2Fi-para3eni-zwi-tou-ivan-osokin.html&usg=AFQjCNFtvpvfRjNxrDHSQvzR8wp1U5RfwQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΑΡΚΟ Καλή χρονιά.........
    https://www.youtube.com/watch?v=oFqHId3UGXY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να μην υπονοείς οτι ο μαρκούλης ανήκει στο 10%.
      Γιατι τότε θα τον είχαν κόψει στα ψυχοτεχνικά.

      Διαγραφή
  27. Φίλε ανώνυμε των 9.59 έχω την εντύπωση πως βρισκόμαστε στην άσχημη κατάσταση που περιγράφεις μάλλον γιατί δεν νοιαζόμαστε για το τι έγινε στο παρελθόν και μένουμε σε αυτό που και εσύ καταδικάζεις δηλαδή στην εκ-παίδευση που μας έδωσαν.Σχετικά με τους φιλοσόφους που ανέφερες αλλά και άλλους πολλούς ο καθένας έχει με τον τρόπο του προσπαθήσει να δώσει φώς σε πολλά και βαθιά ζητήματα.Προτιμώ αυτό το φώς απο το απόλυτο σκοτάδι.

    Φιλικά,
    Νικήτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλα καλά φίλε Μάρκο. Γιατί όμως τόσο εμπάθεια με τον Πλάτωνα? Καταλαβαίνω ότι έχεις επηρεαστεί από την «Αντιγνώση» αλλά μην ξεχνάμε ότι η Ζωγράφου (με την οποία συμφωνώ σε ότι αφορά τα του χριστιανισμού) μεταφράζει τα πάντα κάτω από το μαρξιστικό της πρίσμα. Το ότι ένας φιλόσοφος ο οποίος καταπιάστηκε με πολλά θέματα και έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα την συγκεκριμένη εποχή υπό συγκεκριμένες κοινωνικές συνθήκες σε μια εποχή που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σκοταδιστική δεν σημαίνει ότι ευθύνεται για τον σκοταδισμό που ακολούθησε (όπως θέλει να περαστεί μέσα από το συγκεκριμένο βιβλίο με το οποίο ξαναλέω συμφωνώ σε όσα λέει περι χριστιανισμού) όπως δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος τον Νίτσε για την γένεση του ναζισμού.
    Ο ιδεαλισμός (Πλάτων) ως το φιλοσοφικό ρεύμα που πρώτο έδωσε σημασία στη μελέτη των εννοιών και στις σχέσεις τους πρόσφερε σίγουρα πολλά στην πρόοδο του ανθρώπινου πνεύματος.
    Όπως και να ΄χει το θέμα του υλισμού και του ιδεαλισμού είναι από μόνο του τεράστιο και υπάρχουν επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές απλά μου φαίνεται λίγο άδικο να κατηγορείται σαν απλός τσαρλατάνος ένας Έλληνας φιλόσοφος.
    Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος ή οτιδήποτε άλλο. Την άποψή μου κατέθεσα κι αν θέλεις τη λαμβάνεις υπόψη κι αν θέλεις την δημοσιεύεις . Ευχαριστώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τεράστιο το θέμα που ξεκίνησες... Πρώτα απ' όλα ας αφήσουμε στην άκρη την "Αντιγνώση" και τον μαρξισμό γιατί δεν με έχουν επηρεάσει καθόλου στις απόψεις μου για τον κύριο με το μεγάλο μέτωπο.

      Αποκαλώ "τσαρλατάνο" τον Πλάτωνα συγκρίνοντάς τον με τους προγενέστερούς του Ηράκλειτο, Δημόκριτο, Θαλή, Αναξίμανδρο και με κάποιους σοφιστές των οποίων τα γραπτά όλως περιέργως ..."χάθηκαν". Κανείς από τους μετέπειτα "φιλοσόφους" -πλήν του Αριστοτέλη- δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Πλάτωνα πόσο μάλλον τα μετά τον Διαφωτισμό φιλοσοφικά ευρωσούργελα.


      Όμως το πλατωνικό έργο κρύβει πολλές παγίδες και θα έπρεπε πριν μπούμε στον καθαυτό σχολιασμό του να αναρωτηθούμε ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ γιατί σώθηκε σχεδόν ολόκληρο. Θα επαναλάβω άλλη μια φορά ότι δεν πιστεύω στην τύχη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που την εξουσία την έχουν για αιώνες οι ίδιοι (πλην ορισμένων περιόδων όπου όλα έρχονται τούμπα). Δεν υπάρχει καμιά νομοτέλεια σε αυτό αφού είμαστε εκπαιδευμένοι να αντιδρούμε με τον τρόπο που θέλουν αυτοί. Ποιοί είναι "αυτοί", είναι ευκολότερο να το δει κανείς αν δεν χαθεί στον μαγικό μεταφυσικό τοπίο του Πλάτωνα...

      Διαγραφή
    2. Ο Πλάτων θα ένιωσε μια φαγούρα στούς αδένες, αν αυτοί δεν ειχαν γίνει σκόνη πρίν 24 αιώνες, οταν ακούσε οτι ο μαρκούλις τον θεωρεί τσαρλατάνο.

      Διαγραφή
    3. Κούλα Τρολλούλα άσε την φιλοσοφία, εσύ εδώ να μαθαίνεις από αληθινά τρολλ:

      https://www.youtube.com/watch?v=auuZvA3FT0M

      Διαγραφή
    4. Ασε ρε μαρκούλη.
      Στημένα και με κακούς ηθοποιούς, σαν και του λόγου σου, τα βιντεακια.

      Διαγραφή
    5. Για τον συνονόματο παίζει καμιά εγχείρηση στον εγκέφαλο;

      https://www.youtube.com/watch?v=jC5kz90MTRY

      Διαγραφή
    6. Οχι γιατί αν αποκατασταθεί η πνευματική και ψυχική μου υγεία, θα παψω να μπαινω στην υπόγα σου και να τρολλάρω και συνεπακολούθως θα καταβαραθρωθεί η θεαματικότητα και ο αριθμός των σχολίων.
      Αυτο στη συνέχεια θα προκλέσει πτώση του ηθικού και της αυτοεκτίμησης σου που πιθανότατα θα αυξήσει τις πυθανότητες να προσβληθείς απο αυτοκτονικό ιδεασμό.
      Και τότε πως θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε χωρις τον μεγαλύτερο φιλοσοφο και καλιτέχνη της μετα των προσωκρατικών φυσικών φιλοσόφων εποχής;
      Τ.

      Διαγραφή
    7. Μάρκο τι θα γίνει με δαύτονα ρε συ, πότε θα τον κάνεις μπαν; τελέψαν τα ψωμιά του κι ακόμη να το πάρει χαμπάρι ο μπάρμπας... λοιπόν έτσι και τον στείλεις, δέχομαι συνεργασία ΜΌΝΟ μαζί σου όμως, να ξηγιόμαστε, να σου ανεβάσω τη θεαματικότητα στα ύψη.

      Διαγραφή
    8. Εδώ έρχεται η κάθε πονεμένη ψυχή να βρει λίγο μαστίγιο και λίγη παρηγοριά. Λέω να μεταμφιεστώ σε γέροντα να τους εξομολογώ με βουρδουλιές και να χρεώνω ανάλογα, χε χε...

      Για το άλλο θέμα στείλε ένα μέηλ στο pessoi11 να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

      Διαγραφή
    9. ναι ε; σε γκόμενα έπρεπε να μεταμφιεστείς αγόρι μου, εκτός κι αν έχεις να κάνεις με ιερολοχίτες ορκισμένους σε αμιγώς ανδρικούς δεσμούς... για τα υπόλοιπα βλέπουμε.

      Διαγραφή
    10. Στίλπωνα, παρανοικέ σχιζοφρενη ανισόροπε καραγκιόζη, ποσο καθαρά περπει να το πώ για να το καταλάβεις.
      Η ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
      ΤΡΑΙΑΝΟΥ.

      Διαγραφή
    11. Ρε σκατοσάκουλο τρολ ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ γαμώ την ιερά σύνοδο των ρασοφόρων πούστηδων και γαμώ και τα στελέχη της αριστεράς που είναι πνιγμένη στα χύσια. Πιές σκατά και φάε εμετούς μαζί τους και παρέα με τον ψυχοπαθή τριπλοκούραδο του εαμ σβηστα.

      Διαγραφή
    12. στ αρχίδια μου ρε τραϊχανουπλαγιά που 'ναι η πόρτα σου κλειστή! είπαμε, μια φορά ήρθα και δεν ξαναήρθα... ντάξει, μπήκα και πριν λίγο να δω τί παίζει και ποιόνανε βλέπω... χαχαχχα, έναν πρώην γνωστό μου πιτσιρίκο! μεγάλο τσογλανάκι, τέςπα, και τι θυμήθηκα που μ' έλεγε πριν μερικά χρόνια... "πριν καιρό, όχι πολύ, μου συνέβη κάτι πολύ περίεργο! ναι ε; για πε για πε... έπαιρνα κάτι περίεργα μέηλ. πόσο περίεργα δηλ?? δεν κατάλαβα ποτές, αλλά αυτός που τα έστελνε, ήξερε πού ήμουνα! δηλ?? ε να, ήμουνα ας πούμε σαλονίκη, μου στελνε μεηλ και μου έλεγε σε βλέπω, το ξέρω ότι είσαι σαλονίκη! ήμουνα αλλού, το ήξερε και το αλλού! σώπα! μα ναι σε λέω! δεν κατάλαβα ποτές, αλλά μου έλεγε ότι αυτός ήταν μέλος μίας ομάς που ήτανε λέει φύλακες! εχμ ννναι ε;;; ναι ναι, και μου έλεγε επίσης ότι πρέπει ως ιππότης και εγώ να ανοίξω την καρδία μου! άααντε! αλήθεια ναι! καλά οκ, κανά γκομενάκι παίζει??"
      ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!
      Λοιπόν Μάρκο αγόρι μου, όπως θα έχεις καταλάβει, έτσι και τα βρούμε στο συνεργατηλίκι, θα κόψει κόσμος και κοσμάκης φλέβα. ήδη ξεκίνησαν οι δήθεν διαμαρτυρίες. αναμείνατε στο ακουστικόν σας.

      Διαγραφή
    13. Καλά ντε, μη βαράς.
      Αμα δεν γουστάρεις θα βρώ αλλη πουστότρυπα να κρυφτώ.

      Διαγραφή
    14. Ε τότε εντάξει.
      Θα σου δόκω πάσο να μπείς στο άλλο μου τσαρδί, το ΕΑΜ Γ.
      Στει αλερτ.
      Τ.

      Διαγραφή
    15. Έλα και εσύ πιά, ούτε ένα αστείο δεν σηκώνεις!
      Μη φεύγεις μη σού λέω, κάτι παθαίνω όταν φεύγεις!
      Τ.

      Διαγραφή
    16. Νταρλινγκ, εγω δεν φευγω απο δώ.
      Την εχω καταβρεί να ινστρουκτάρω και να το παιζω έξυπνος στα ημίχαζα κοτοπουλακια.
      Αμπελοσοφωντας και κανοντας επίδειξη καλπικων γνώσεων περι φιλοσοφίας, ανεβένει το εγω μου και κατεβαινει το ορθό μου.
      Δατ ιζ δε τρουθ οφ θινκσ.

      Διαγραφή
    17. Μπλέξαμε τα μπούτια μας εδώ μέσα.

      Διαγραφή
  29. Ενώ οι πάντες γκρινιάζουν για την κατάντια και ψάχνουν να βρουν ποιος φταίει, δεν το καταφέρνουν. Αντί να καθίσουν για 10 λεπτά και να σκεφτούν τι κάνουν λάθος και να το διορθώσουν, αρχίζουν να πλάθουν σενάρια. Ανακαλύπτουν ότι τους φταίει ο πατέρας τους/η μάνα τους/ο αδερφός τους/η γυναίκα τους/το μουνί της οικογένειάς τους για το χάλι που έχει η ζωή τους. «Αν δεν ήταν ο μαλάκας να με εμποδίζει, εγώ θα είχα γίνει μεγάλος και τρανός». Όλοι οι αποτυχημένοι και οι χαμένοι της κοινωνίας αντί να τα βάλουν με εκείνους που διέλυσαν την χώρα, ορμάνε να κατασπαράξουν τους εξ αίματος συγγενείς τους και τους ανθρώπους που στέκονται ακόμα όρθιοι και αξιοπρεπείς και που δεν πουλήθηκαν στη νέα θρησκεία.





    Κατάθλιψη, μανία καταδίωξης και παλαβός φθόνος ξεσκίζουν καθημερινά τις σάρκες της ελληνικής οικογένειας. Οι ψυχικές ασθένειες κάνουν θραύση. Ζαβοί, βαρεμένοι, ψυχάκηδες και διπολικοί έχουν κάνει μπάχαλο τα περισσότερα σπίτια. Μεγάλη ευθύνη έχουν οι γονείς που αλυσοδεμένοι στη γαμημένη χριστιανική ψευτοηθική αρνούνται να κόψουν έγκαιρα το χέρι που έχει γάγγραινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πολυ σωστες κουβεντες...
    Εννοω τον πολεμο μεσα στις οικογενειες για το χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κατάθλιψη, μανία καταδίωξης και παλαβός φθόνος ξεσκίζουν καθημερινά τις σάρκες της ελληνικής οικογένειας. Οι ψυχικές ασθένειες κάνουν θραύση. Ζαβοί, βαρεμένοι, ψυχάκηδες και διπολικοί έχουν κάνει μπάχαλο τα περισσότερα σπίτια. Μεγάλη ευθύνη έχουν οι γονείς που αλυσοδεμένοι στη γαμημένη χριστιανική ψευτοηθική αρνούνται να κόψουν έγκαιρα το χέρι που έχει γάγγραινα.

    αυτο το αποσπασμα ,πραγματικα με ταραξε!
    ειναι η αληθεια,ρε παιδια! τι εχουνε παθει και κανουν σαν τα σκυλια?
    οι ¨οικογενειες",διαλυωντε ,σαν χαρτινος πυργος πεφτουν! ολη η υποκρισια και το ψεμα,εχει βγει σαν το σκατο,και πνιγει.
    εχω ξεκαθαρα εγω προσωπικα,ζησει,τρελες καταστασεις!
    σαν να ειναι μεθυσμενοι,σαν να εχουνε λαλλησει,μιλανε μονο για λεφτα,ουρλιαζουνε σαν σκυλια!οτι αρρωστο κυταρο υπηρχε μεσα στην οικογενεια,εχει ξεφρενιασει..πανε στα δικαστηρια,για γουστο,χωρς ντροπη,ετσι επειδη τους εσκασε,και νομιζουν πως θα τιμωρησουν..απειλουν με την γαμωπεριουσια τους,ενω την ιδια στιγμη,τους την παιρνουν..πληρωνουν για κατι που δεν εχει καμμια αξια! δεν αντιλαμβανοντε,πως στις στιγμες που θα ζησουμε πιο κατω,θα εχει αναγκη ο ενας τον αλλον,και καμμια αξια τα "υλικα" σπιτια ,λεφτα κτλ...
    αγαπη δεν υπαρχει,δεν υπηρχε ποτε! εξουσια υπηρχε,μεσω του χρηματος,και της "περιουσιας"! εισαι "καλο"παιδι? κανεις οτι θελω? εαν οχι,θα εξοντωθεις..
    τελικα "μαρκο" αυτη η γαμημενη ψευτοηθικη,αποκαλυπτεται,σαν σαπιο πτωμα..
    το δε τραγικο ειναι ο ιδιος ο γονιος,να ειναι το σαπιο θρησκολιπτο ,"κομματι",και οσα υποκριτικα "διδασκε",να τον βλεπεις να τα κανει πραξη ο ιδιος!!
    τραγικο!!
    μια παρανοια ειναι ολη η κατασταση! σε "κυνηγαει" το συστημα,σε απειλει,ο τρελο"γονιος",που ειναι και ο ιδιος μερος του συστηματος,και θελεις να αυτοκτονισεις..
    περιμενεις να δεις το τελος του γαμημενου εργου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Απαντήσεις
    1. Σκύψε και ερχόμαστε.

      Διαγραφή
    2. Ρε μαλάκα, νομίζεις ότι, γκόμενα είμαι; Πορδοβούλωμα.

      Διαγραφή
    3. Οχι για γκομενα, για πούστη σε περάσαμε.
      Και αν θες Σεξ, μπορο΄με να σου κάνουμε τη χάρη να σε σοδομήσουμε.
      Σκύψε και ερχόμαστε.

      Διαγραφή
    4. Εσύ είσαι ανώμαλος βρε παιδί μου, απορώ με τα γουστά σου. Γέμισε ο τόπος ανώμαλους, αλοίμονό μας!

      Διαγραφή
    5. Ναι ρε ψηλέ, δίκιο έχεις.
      Αμα δεν εισαι τρίφυλλος θεωρήσαι αφύσικος.

      Διαγραφή
  33. Όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πάτα και που Γαμώπηγαίνει.
    Είναι πολύ εύκολο, ξέρεις, και αφάνταστα ανακουφιστικό φίλε Στίλπων να εκχωρείσαι να απαλλάσσεσαι από πάσαν ατομική ευθύνη. και μια ζωή η μόνη σου έγνοια να είναι πως θα λαδώνεις την προπέλα που σου βάλε στον κώλο το κωλοσύστημα και να εξακολουθείς να κάνεις τον ψόφιο κοριό και να λες πεινάω άρα υπάρχω!.
    Λες !! (για τραβάτε πείτε αυτές τις μαλακίες σε κανέναν εγκλωβισμένο νεοέλληνα που του κάνουν έξωση, είναι απολυμένος και δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του.)
    Ακριβώς ο Άνεργος που ψοφώπεινά πρέπει πρωτίστως να ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ να ξεπλύνει το μυαλό του από την σκατένια μολυσμένη γνώση που του φόρτωσαν οι νταβατζήδες των εθνών μετατρέποντας τον ελέω θεού και τραπεζών σε χάμστερ που διαρκώς τρέχει μέσα στο κλουβί του κυνηγημενος και κυνηγώντας το ανέφικτο διαστρεβλωμένο όραμα της Ελευθερίας.
    Πιστεύω ότι παρά τα τεράστια, υπαρκτά εμπόδια είναι ζωτικής σημασίας υποχρέωση που βαρύνει όλους εμάς ως πολίτες, να επιδείξουμε ακλόνητη απαρέγκλιτη έντονη αποφασιστικότητα για να ορίσουμε την πραγματική αλήθεια της ζωής μας και της κοινωνίας μας. Είναι επιτακτική ανάγκη η Ελευθερία η ευτυχία και η ευημερία μας να εξαρτάται περισσότερο από την σχέση μας με τον εαυτό μας και τους άλλους και να βελτιώνεται με την ικανότητα μας στην αυτεπίγνωση της εικονικής πραγματικότητας που δημιούργησαν οι διεφθαρμένοι εγκληματίες , τα τσιράκια τους και οι στρατοί τους που είναι εκεί έξω. και έχουν και όνομα και επίθετο. Είναι βαριές οι τσέπες και νωπές οι μνήμες της ευδαιμονίας και της κυριαρχίας κάποιων.
    Οτιδήποτε παλιό όμως ήρθε ο καιρός και θα γκρεμιστεί. Όποιος ήταν οπαδός ή δούλος του, θα παρασυρθεί στο έλεος της οργής και των αποκαλύψεων που θα συνοδεύσουν το μέλλον μας. Αυτό δεν είναι κάποιο επαναστατικό μανιφέστο ή μια ηδονή ακατάσχετης κινδυνολογίας, αν ατυχώς εκλαμβάνονται έτσι.Είναι η εποχή μας και το μέλλον που σύντομα θα είναι πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ μπλα μπλα βρε ψηλέ, πολύ μπλα μπλα και καθόλου ουσία. τέτοιες εκθέσεις ιδεών τις έχουμε φάει στη μάπα χρόνια τώρα. επί του πρακτέου έχεις κάτι να μας πεις; τι αφύπνιση και ξύσταρχίδιασου μπαρμπούτσαλα μας λες; πρακτικά είναι τα ζητήματα και τα προβλήματα. το ωραίο βέβαια είναι ότι από τα παραδείγματα που έδωσα επέλεξες το ένα για να μας πεις τις παπαριές σου. τι μπορεί να κάνει δλδ κάποιος που ψάχνει τα προς το ζην σε καθημερινή βάση; έχεις καμιά άκρη μήπως να εφοδιάσεις κόσμο με καλάσνικωφ; πώς αλλιώς θα αντισταθούν σε όλους αυτούς που λες; με αντάρτικο πόλης; κι άντε και την έχεις την άκρη για τα γκάνια και τα ρέστα, το έργο είναι γνωστόν: μαζεύονται 50 νοματαίοι ξέρω γω και την ύστατη την ώρα τη λακίζουν οι 49 και μένεις ένας να σε φάνε οι μπάτσοι σαν μπισκοτολούκουμο. σε δένουν στο πιτς φυτίλι για τρομοκρατική ενέργεια και μετά άντε να βρεις μπάρμπα και γκόμενα να σε φέρνουνε καπνά στο κελί 33. δουλευόμαστε; προφανώς. άστο ντάξει, λίγη η προσπάθεια, χιλιοτσιχλοφουσκισμένη και καθόλου μα καθόλου καλή.

      Διαγραφή
    2. Δεν θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω το κάνω μόνο και μόνο γιατί διέκρινα πίσω από τον κυνισμό και την ωμότητα της σκέψης σου ένα κυρίαρχο και εύλογο ερώτημα (τι μπορεί να κάνει δλδ κάποιος που ψάχνει τα προς το ζην σε καθημερινή βάση;) Μέσα σε αυτή την φράση βρίσκετε όλη η πεμπτουσία της ζωής φίλε μου ακριβός κάποιος που ΨΑΧΝΕΙ με την στενή και την ευρύτερη έννοια του όρου δεν θα πεινάσει ποτέ μόνο οι νεκροί δεν ψάχνουν και επειδη ανοίγει μεγάλη κουβέντα και βαριεμαι θα κλείσω με την φράση που υποστήριζε, πριν 2000 χρόνια, ο πιστότερος ερμηνευτής του καθαρού στωικισμού, Επίκτητος. («ΑΡΧΗ ΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ»)............

      Διαγραφή
    3. Ο Αντισθένης το είπε αυτό (445-360 Π.Κ.Ε.) και όχι ο Επίκτητος (50 - 120 Κ.Ε.)

      Διαγραφή
    4. Δεν έγραψα ότι την είπε αλά την υποστήριζε καθώς υπήρξε ίσως ο πιστότερος ερμηνευτής του καθαρού στωικισμού, και επικαλέστηκα επί τούτο τον Επίκτητο γιατί ακριβώς υπήρξε δούλος!......

      Διαγραφή
    5. δατς ηξάκλυ δι πόιντ. αυτού του είδους οι συζητήσεις έχουν κάτι από την απάτη του πλατωνικού ιδεασμού. δεν έχουν πρακτικό αντίκρυσμα. μπορεί κάποιος να γράφει τόμους θεωρητικών αναλύσεων περί αυτών, μπορεί να βάλουμε κάτω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα και να αναλύσουμε κάθε πιθανή πρακτική αντίδραση του και πάντα να καταλήγουμε στη συμπερασματική ότι απλά δεν μπορεί να εφαρμοστεί. οι περισσότεροι κάνουν το λάθος να ασκούν μια τέτοια διαλεκτική έχοντας πάντα κατά νου την ΚΑΤΑΛΗΞΗ σε μια κάποια αλήθεια. κανείς δεν ασκεί μια τέτοια διαλεκτική απλώς και μόνο για το εξπάνς του λογοτεχνικού του θέματος, αφαιρώντας από τη διαδικασία το όποιο τέλος της και την αναγκαιότητα για εύρεση λύσης. αυτό ακριβώς την κάνει και βαρετή και επαναλαμβανόμενη, αυτό της βάζει όρια, αυτό το λάθος έκανε και ο πλάτωνας! αν αφήσεις κατά μέρος την προσπάθεια για κάποια κατάληξη, το πράμα μπορεί να εκτοξευθεί σε άλλα διαφορετικά ύψη, άλλου ενδιαφέροντος. είναι ας πούμε σα να γράφει κάποιος ερωτική ποίηση με τετριμμένες λέξεις αποσκοπώντας στην ίδια τετριμμένη κατάληξη. μόνο θυμικά απαίδευτοι μπορούν να βρούν ενδιαφέρον σε αυτήν, αλλά ακόμη κι αυτοί αργά ή γρήγορα θα βαρεθούν, καθότι η κατάληξη θα είναι πάντα η ίδια, αναμενόμενη, μέσω των ίδιων δρόμων.

      Διαγραφή
    6. να ρε επικτητόψηλε, κατάλαβες τώρα; καταρχήν, από τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη συζήτηση, ΠΙΘΑΝΟΝ να μην έχεις παιδιά και ΠΙΘΑΝΟΝ η οικονομική σου κατάσταση να είναι ικανοποιητική για τα δεδομένα σου ως τώρα. το ξέρω, το ξέρεις, το ξέρουμε ότι αυτά είναι αλληλένδετα σε τέτοιες συζητήσεις, μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.
      το θέμα με τη γλώσσα σας, την ελληνική, είναι δίπορτο. αφενός, ως εννοιολογική και άκρα ετυμολογική έχει το θετικό να ανοίγει το νου στις έννοιες οκ. το αρνητικό βρίσκεται στο ότι είναι ταυτόχρονα και άκρα φορμαλιστική και εκεί που κάποιος νομίζει ότι έχει πιάσει τον λόγο από τα αρχίδια, εκεί ακριβώς εγκλωβίζεται κιόλας! άλλη έννοια είχαν τα προς το ζην στις εποχές του αντισθένη, άλλη σήμερα. άλλο πράμα ήταν ο δούλος τότες, αλλο σήμερα. το καταλάβαμε ή να ουρήσω κιόλας; ας κλάσω για αρχή και βλέπουμε. βέβαια θα μου πεις, κατούρημα χωρίς κλάσιμο δεν γίνεται, αλλά είδες που και πάλι εγκλωβίζεσαι στις φόρμες; χαχαχχαχαχα

      Διαγραφή
    7. Καταρχήν δεν είμαι ψηλός έχω τρια ανήλικα παιδιά τελειωσα με ζόρι το δημοτικό εγκλειστος σε ορφανοτροφείο "με βρήκανε πεταμένο σε ένα κάδο"
      από τα δεκαπέντε μου προτομπάρκαρα στα πλοία και επειδη τυχαία υπήρχε βιβλιοθήκη στο καράβι το έριξα μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνω στο διαβασμα ετσι τουλάχιστον έμαθα όταν συζητάω με κάποιων να μην κλάνω να μην κατουράω! και ούτε να καγχάζω σαν χάχας λέγοντας ανόητα ευφυολογήματα................

      Διαγραφή
    8. μπου χου χου κλαψ λυγμ κουλουπου. η μάρθα βούρτση τραβελομαυροφατριομένη. για δεν το γυρνάς σε βασιλάκης καϊλας;; ενδέχεται να έχεις περισσότερη έμπνευση αν και δεν το νομίζω.

      Διαγραφή
    9. Καλα ρε κοντέ, το καράβι σου είχε βιβλιοθήκη αλλα οχι τουαλέτα για να μπορείς να κλάνείς να κατουράς;
      Και πως τη βγάζατε τοσα ατομά; Πίνατε ο ένας τις πορδές και τα κατουρα του αλλου;
      Εντ φορ γιορ ινφορμεισιον, ανόητα ευφυολογήματα λενε οι έξυπνοι στους χαζούς, γιατι αν τους ελεγαν εξυπνάδες δεν θα γίνονταν κατανοητοί.

      Διαγραφή
    10. Τον σκατιάρη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Και επειδη δεν προτίθεμαι να μεταβληθώ σε παιδίο βολής του κάθε ψυχάκια ανοργασμικού μπουχέσα για να εκτονώνει τις νεφελώδης κοπρολάγνες φιλοσκατοσοφίες του σε χαιρετω δια παντός, Ευχόμενος καλό ξέπλυμα.........

      Διαγραφή
    11. ρε κουτλούμπαση, κάπου κείθε αριστερά κάψ λόκ λέει. θυμίσου να μην το πατάς. τουαλέτες λέει ο άλλος... και τι το πέρασες ρε, λαβ μπόατ; η θάλασσα αγόρι μου ως η υπέρτατη καρδιόλα, τα καταπίνει όλα. και δεν χρειάζεται καν καζανακικό διαμεσολαβητή. στιλπωνίσου αναλόγως λέμε. και επιτέλους πάρτο απόφαση. αποστειρωμένους, μικροβιοφοβικούς και γεροντοκοριασμένους μεσήλικες ΔΕΝ γουστάρω. γουστάρω ντέρτυ, υποχθόνια και ΚΥΡΙΩΣ νεαρούδια.-

      Διαγραφή
    12. Αυτός ο Στίλπων ειναι πολύ βρομόστομος, τελικά.

      Διαγραφή
    13. Ε πες μας το ντέ, βρε Στίλπωνα. Ετσι εξηγούνται όλα.
      Μια ωραία βραδίά, καθως στιλπωνιζόσουνα στο κατάστρωμα. ενας Λούτσος πετάχτηκε και χώθηκέ στη βρώμερή σου σούφρα.
      Ετσι κατέληξες με το ψάρι στο κ..λο, και δεν στο χώσαν επιδή δεν κράταγες τα κουλά σου μακριά απο ντέρτυ και υποχθόνια νεαρούδια.

      Διαγραφή
    14. όχι ακριβώς... άκου να μανθάνεις https://www.youtube.com/watch?v=YOu4vBEmYr8

      και πού σαι! μη ντρέπεσαι αγόρι μου, άσε τις τελίτσες και πέ το, μη ντρέπεσαι, κώλος. εκτός κι αν μπερδεύτηκες και νομίζεις ότι είσαι σε σάιτι που παίζει ωτομάτικ μπινελικοκόφτης. μπα δεν παίζει. ούτε ωτομάτικ ούτε καν μάνιουαλ.

      Διαγραφή
    15. Ευχαριστώ για το δωρεάν μάθημα.
      Και τώρα, τρέχα στην Εφη την Ψυχίατρο, που σε περιμένει με το αγχολυτικό στο χέρι.
      https://www.youtube.com/watch?v=Y1GDUc8zgiQ

      Διαγραφή
    16. Αυτό το γελοίο εγωλατρικό ανθρωπάκι που αυτοπροσδιορίζεται ως Στίλπων (καθόλου τυχαίο όνομα), ας ανοίξει ένα λογαριασμό να του βάλουμε κανά φράγκο μπας και βγάλει το σκασμό.

      Διαγραφή
  34. Γεια σου μάρκο άρχοντα δώσε πόνο το αποζητούν. Μαζί σου μέχρι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ...
    Απόπειρα δολοφονίας του πολέμιου των Βρυξελλών Ν.Φάρατζ κατά την επιστροφή του στην Βρετανία

    http://www.pronews.gr/portal/20160110/%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CF%8E%CE%BD-%CE%BD%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κοίτα Μάρκο τι λέει (καταλήγοντας) το φρέσκο άρθρο της "ελεύθερης πορδής"
    "Λοιπόν άκου: Άμα το λέει η ψυχή σου,
    άμα έχεις πραγματικά αγάπη και θέλη-
    ση για να δημιουργήσεις, να προσφέρεις στα παιδιά σου κάτι καλύτερο, σήκω και φύγε από το προτεκτοράτο. Φύγε και μην ξαναγυρίσεις, γιατί αν είναι να ξαναγυρίσεις, τότε θα υποφέρεις ακόμα περισσότερο. Και επειδή, αργά ή γρήγορα, η Ευρώπη των γελοίων και επίσης διαπλεκόμενων ανδρείκελων θα πεθάνει μαζί με τα φούμαρα περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος, φύγε μακριά. Μακριά απ’ τη παλιόγρια, τη ξεδοντιάρα την Ευρώπη και τα προτεκτοράτα της κάτω εκεί στο νότο. Τράβα σε άλλη ήπειρο, μακρινή."

    Μιλάμε τέτοιο χαφιεδιλίκι ούτε το πατριαρχείο της Κωλούπολης, ούτε ο Ψόρος δεν θα χρηματοδοτούσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γειά σου Μάρκο. Δυστυχώς φαίνεται πως το σχόλιό μου σχετικά με τον Πλάτωνα έδωσε το πάτημα σε κάποιους να τρολάρουν. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου..

    Χωρίς να θέλω ν' αναλάβω ρόλο δικηγόρου απλά ως απάντηση στην απάντηση σου συμφωνώ πως ίσως δεν είναι τυχαίο ότι σώθηκαν έργα του αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω τον ίδιο για τους σκοπούς που μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο ούτε και να μειώσω την αξία του έργου του και να το δώ μονοδιάστατα, την εποχή μάλιστα που η επιστήμη ανακαλύπτει και ανατρέπει πράγματα για τον υλικό κόσμο γύρω μας και για το πώς τον αντιλαμβανόμαστε…Επιπλέον επειδή νομίζω πως ο περισσότερος κόσμος ούτε καν μπαίνει στον κόπο να ψαχτεί αλλά απλά μηρυκάζει οτιδήποτε διαβάζει στο διαδίκτυο (π.χ «ασε ρε φίλε,αφού το διάβασα στο xysoprodotis.gr να ούμε ο Κολοκοτρώνης ήταν αλβανος» ή «πια επανάσταση του ’21 ρε μην ακούς, ρέε για το πλιάτσικο έγινε το διάβασα στο dinomonokolo.usa.gr»)με το ίδιο σκεπτικό ένιωσα πως δεν χρειαζόταν να μηδενιστεί ο φιλόσοφος ασχέτως με το αν συμφωνείς η διαφωνείς μαζί του...Αυτές τις εποχές δεν μας έχουν αφήσει και πολλά πράγματα αμαγάριστα σαν λαό..Αυτό σχετικά με το θέμα Πλάτωνας και καλύτερα να το αφήσουμε εκεί να μη ζαλίζουμε άλλο και τον κόσμο για ένα θέμα το οποίο μάλλον δεν είναι αυτό που τον/μας καίει πιο πολύ αυτή τη στιγμή..Ευχαριστώ.

    Φιλικά
    Νικήτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΑΖΩΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΡΚΟ ΓΑΖΩΝΕΙ
    σε βλεπω φωτεινη γεωργαντα πρωην γυμναστρια και πρωην συζυγο του καταθλιπτικου ανδρεα μικρουτσικου

    αφου σε αβαλε ο ανδρεας στη τιβι

    μετα επι νεου συζυγου επιασες με το βυσμα εργολαβια την αργομισθια στις τηλε κληρωσεις του κρατικου τοτε οπαπ

    χρονια τωρα μια εσυ στην παρουσιαση μια ο νομικος ο αντρας της εβραιοκρητικιας μαριον της ερτ αλλο βυσμα αυτος.


    μπραβο σας με ολες τις κυβερνησεις και τις σημαιες μεσα ειστε




    μεγαλο πραμα ομως καποιοι να εχουν βυσματα υπερανω εποχων καιρων ιδεολογιων και κυβερνησεων

    οι κυβερνησεις πεφτουν μα το βυσμα μενει....

    θυμαστε τοτε με την φουρνια το 2003 του ολυμπικ τροφυ στην ερτ ετσι μπηκαν καποιοι στο μαγαζακι

    σαν την αλεξανδρα δουβαρα

    αλλα αυτη που φθονω περισοττερο ειναι αυτο το μουτρακι η λενα αργυρη

    την εμπασαν στην ερτ επι σημιτη και αυτη τσουπ αμεσως στις ειδησεις της νετ στο γυαλι η γαλαζοαιματη

    και μολις ξεσπαει η χρεοκοπια της ελλαδας το 2009 το λενακι τι κανει;


    παιρνει βαρβατη αποσπαση στο γραφειο ανταποκριτου της ερτ στην ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ ΗΠΑ !!!

    απιστευτο !

    μια κοπελιτσα του σωρου διωχνει αποκηδες και παπαθανασιου και γινεται αφεντικο στην ουασιγκτων για την ερτ !

    στο φιλετο των εξωτερικων ανταποκριτων,δουλεια ελαχιστη μισθουλαρα με τα εκτος εδρας κλπ δηλαδη κανονικη διπλωματης ως γνωστον τα μεγαλυτερα παρασιτα και βολεμενοι στην ελλαδα ειναι οι διπλωματες ενω και οι αλλοι δημοσιοι υπαλληλοι οι στρατιωτικοι για το μονο που αγωνιουν ειναι πως θα γινουν και αυτοι προσωπικως λενα αργυρη ,διπλωματες, δηλαδη στρατιωτικοι ακολουθοι ελλαδος στο εξωτερικο δηλαδη το μουνι μας ξυνουμε στην αλλοδαπη κανοντας τουρισμο με τα εξοδα πληρωμενα ολα απο το κρατος και ασε τα κοροιδα να αυτοκτονουν απο την ανεργια και την φτωχεια πισω...

    και να σου τα εκτος εδρας να και η γλυκεια ζωη στην dc μακρια απο τον εφιαλτη της ελλαδιτσας 7 χρονια τωρα που πεθαινουν πισω τα κοροιδα τοσες αξιες κοπελες με σπουδες που δεν ειχαν μπαρμπα στην πουτανα την ελλαδα

    αλλωστε ολη η μεσοαστικη και προς τα πανω ταξη της ελλαδος δεν εδιωξε τα παιδια της στις μητροπολεις του καπιταλισμου να μην υποφερουν και εμειναν τα φτωχοπαιδα πισω στην κολαση της πορνης ελλαδος με το μαρξιστικο καθεστως;


    μιλαμε για τρελλο βυσμα το μαναρακι !

    να καπως ετσι γινονται ολες κυριες μολις σαρανταρισουν στο ελλαδισταν....

    διαλυση θελει ετουτο το κρατος ,ολα να ιδιωτικοποιηθουν για να υπαρξει αξιοκρατια

    αλλιως οι μαρξιστες θα αλωνιζουν

    μονον με σαρωτικη ιδιωτικοποιηση των παντων,παιδεια μεταφορες , θα καταργηθουν οι κρατικοδιαιτοι στρατοι και υπαλληλοι θα γινου ανταγωνιστικοι και θα αμοιβονται μονον αν αξιζουν και οσο αξιζουν στην ελευθερη διαμορφωση των τιμων ισοροπιας προσφορας και ζητησης απο την αγορα

    μονον ετσι θα τελειωσουν βυσματα και αργυρηδες

    πρεπει να εξαφανιστει το κρατος απο την οικονομια πληρως απο τα πειρολ και τις παρεμβασεις στη διαμορφωση ζητησης

    αυτο δεν κανει και με τα θεατρα;

    η ελλας εχει πολλαπλασιους ηθοποιους και σκηνες απο τις καπιταλιστικες μητροπολεις λονδινου νιου γιορκ !!!

    γεματη αχρηστους παρασιτικους μαρξιστες ηθοποιους η χωρα που επιδοτουνται με τεχνητη ζητηση τιμης δαπεδου απο το μαρξιστικο κρατος!!!

    μονον οταν το κρατος μεινει με τον ελαχιστον σκληρο πυρηνα δραστηριοτητων θα υπαρξει υγεια στην ελλαδα

    και σε αυτο ο νεοφιλελευθερισμος ειναι μονοδρομος και ευλογια απαραιτητη

    να στειλουν τους μαρξιστες στον σκουπιδοτενεκε της ιστοριας επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ενας φιλος μου ειπε πως ο πλατον πειρε χρματα απο τους οβραιους για να κανει το πανεπεπηστιμειο και για αυτο εγραψε και το συμποσειο ο πλατονας που μιλαει γι ισοτια και αγαπη.οι τοτε εισαιρχομενοι οβραιοι στην ελλας θελανε να εχουν τα ιδια δικαιοματα με τους ελληνες.συγχαριτιρια για το εργω σου μαρκο.και συγνομη για τα ορθογραφηκα λαθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ποιά Σοβετία ωχριά Μάρκο μπροστά στην πονηρία του μέσου Τουρκόσπορου ελλαδέμπορα. Κάθε ανύπαρκτος μαρξιστής έκανε καριέρα. Κάθε άθλιο δίποδο μπόλιασε με τα μαρξιστικά του χνώτα τα πρώην λεβεντόπαιδα που κάποτε πολέμησαν. Πάντα η κόπια θα έχει φύρα και το υποβαλκάνιο Ελλαδιστάν φυραίνει από τους ψευτόμαγκες που κοπρίζουν από το 1832 την Αιγηίδα. Το 90 % των κατοίκων είναι απόλυτα διεφθαρμένοι από όπου και να το πιάσεις φυσιογνωμικά , βισματικά , ιδεολογικά, θρησκευτικά. Κοπρίτες ολκής και μαφιοζίσκοι που γλύφουν για να πουλήσουν κάτι που δεν έχουν. Ας έρθουν λοιπόν όλες οι βρωμερές φυλές όλο το σκουπιδομάνι του πλανήτη στην υποβαλκάνια χαβούζα. Μόνοι κερδισμένοι οι ανθυπομπολσεβίκοι υποβαλκάνιοι γιούφτοι και πορνοβοσκοί βουτηγμένοι στην νικοτίνη στο αλκοόλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γεια σου μάρκο παικταρά δώσε και ξανά δώσε..πόνο καιΜΑΘΗΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε συ "Μάρκο", γιατί πάντα τα άρθρα σου έπονται του Τραϊανού τον οποίον δήθεν μισείς; Εσύ ο μεγάλος και τρανός διπρόσωπος, υβριστής των γυναικών μαζί με το σουφερτό των υπολοίπων ανώμαλων τεμπελχανάδων οι οποίοι σχολιάζουν (εάν δεν κρύβεσαι κι εσύ από πίσω τους), γιατί δεν πας να κάνεις κανένα παιδί και να αφήσεις την γυναίκα σου στο σπίτι ώστε να ασχολείται μόνο με αυτό κι εσύ να τρέχεις σε 3 δουλειές για να το μεγαλώσεις; Ή το αντίθετο; Ή το καλύτερο. Να μεγαλώνεις το παιδί να δουλεύεις ταυτόχρονα; Πούστης είσαι. Γι΄αυτό και το μίσος σου προς τις γυναίκες. Για τα σύμφωνα συμβίωσης κάνεις την μούγκα. Φυσικά τέτοιος αισχρός λόγος μόνο από ΠΟΥΣΤΗ και μισογύνη μπορεί να βγει. ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑ που νομίζεις ότι έχεις και λέγειν....Μόνο κάτι παπάρες δίνουν σημασία στα λόγια σου. Σε διαβάζουν πολλοί. Αλλά υπάρχουν κατηγορίες που το κάνουν αυτό. Εσύ ο ίδιος ας πούμε που απαντάς στον εαυτό σου, οι ανώμαλοι που καταδέχονται να απαντήσουν και αυτοί που σε διαβάζουν ώστε να διαπιστώσου το πόση ανωμαλία υπάρχει στον κόσμο. Εάν δεν υπήρχανα εσύ και η φάρα σου, τίποτα από όσα ζούμε δεν θα είχαν συμβεί. Αλλά είσαι προοδευτικός με την κάλυψη του δήθεν πατριώτη (τον οποίο γελοιοποιείς και φυσικά δεν αντιπροσωπεύεις σε καμμία περίπτωση). Στο 0,003% της φάρας σου οφείλεται η καταστροφή της ανθρωπότητας. Υπολόγισε το υπόλοιπο παλιόπουστρα. Μια χαρά καριέρα θα κάνεις στα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Αν κρίνω από τα πυροβολημένα παιδιά που μεγαλώσατε όλες εσείς οι κακογαμημένες φιλοχρήματες οχιές (έχοντας εξοστρακίσει τον πατέρα), μάλλον την πέτυχα που δεν συμμετείχα στην σκατούλα της αναπαραγωγής αγράμματων χριστιανοκεφτέδων.

      2) Ο Πουστραϊανού προσπαθεί να με αντιγράψει αλλά δεν το πιάνει και ψάχνεται για ΜΜΕ...

      3) Δεν είμαι παλιόπουστας, παλιολεσβία είμαι...


      Κατά τα άλλα έχεις δίκιο, εγώ και η φάρα μου φταίμε για όλα τα στραβά αυτού του κωλόκοσμου...


      ...Και που να δεις τι σας έχω για μετά, παλιοκουφάλες... χε χε

      Διαγραφή
    2. Δεν προσπαθώ να σε αντιγράψω, μονο να κλέψω λιγο φως απ' την εκθαμβωτικό αντικατοπτρισμό της διάνοιας σου.
      Τ.

      Διαγραφή
    3. Γερά! Στα 1000 νικ κερδίζεις φωτό του Κυριάκου Χρυσού-Μητσοτάκη με στρίνγκ και ζαρτιέρες.

      Διαγραφή
    4. Ευτυχώς που έκανα παιδιά που δεν θα σου μοιάσουν. Αυτό φοβούνται πάντα οι μάνες όλου του κόσμου. Να μην μοιάσουν τα παιδιά τους σε εσένα. Τό ότι μισείς τις γυναίκες, οφείλεται στο ότι μισείς την μάνα σου. Και είμαι σίγουρη ότι το έχεις ψάξει. Άντε τραβα να βάλεις καμμιά μπουγάδα. Όταν υπάρχουν τέτοιοι μισογύνηδες σιγά μην θέλουν οι γυναίκες να κάνουν παιδιά μαζί σου. Ένα κρυφοπούστιο σάιτ είσαι και τίποτε άλλο. Τράβα να κάνεις 3 δουλειές για να μεγαλώνω εγώ τα παιδιά σου ΜΑΛΑΚΑ. Πουτσοπνίχτη ΠΡΑΚΤΟΡΑ.

      Διαγραφή
    5. Ξέρες τί έκαναν οι Σπαρτιάτες και οι αρχαίοι Έλληνες κάποτε; Καλλιεργούγαν χωράφια. Αγρότες ήταν. Δεν ασχολούνταν με το διαδίκτυο και με μαλακοπίτουρες σαν κι εσένα. Τράβα να δουλέψεις σε κανένα χωράφι για να δείξεις τον ανδρισμό σου. Γιατί όπως λέει η κόρη μου, "μόνο λελέδες είναι έξω". Άντε και γαμήσου μαλάκα. Θες να σου πω την γνώμη μου για σένα; Έίσαι ένας τεμπελχανάς, πρώην δημόσιος υπάλληλος που αντλεί πληροφορίες μόνο από το μη έγκυρο γαμαπαιδεία. Θές να να φανείς, αλλά μόλις μιλάς, και τα σάιτ σου αποκτούν δημοσιότητα και ακούς τις πλευρές και των άλλων, τότε τα κλείνεις γιατί δεν σου αρέσει να βγαίνεις από την ουτοπία σου. Να τις έχεις κλειστές τις ιστοσελίδες σου και να μιλάς μόνο με τους κολλητούς σου. Γιατί με την πραγματικότητα δεν μπορείς να εναρμονιστείς. Το καλύτερο θα ήταν να συνδιάσεις το παλιό με το καινούργιο και να είσαι ένας άνθρωπος που άφοβα θα τον διάβαζαν όλοι. Αλλά εσύ μιλάς με την γλώσσα των ΑΝΩΜΑΛΩΝ και μετά βρίζεις και τις γυναίκες που ευτυχώς που δεν μεγάλωσαν ένα παιδί σαν και εσένα. Γι΄αυτό, άντε και ΓΑΜΗΣΟΥ. Να κάνεις 3 δουλειές την ημέρα και η γυναίκα σου να κάθεται για να μεγαλώνει τα παιδιά σου. Τράβα σε κανένα χωράφι να κάνεις και μύες και να σε ερωτεύονται. Γιατί οι γυναίκες δεν ερωτεύονται γραφιάδες. Οι άντρε όμως γραφιάδες σαν και εσένα, τους ερωτεύονται.

      Διαγραφή
    6. Α και κάτι άλλο ΜΑΛΑΚΑ. Το παιδί μου ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ. Εσύ είσαι πατέρας; ΜΑΛΑΚΑ; Ή σου έριξε πούτσα η γυναίκα σου που δεν την ταίζες για να σου κάνει παιδιά και αν δουλεύει και να τα ταίζει αυτή; Τώρα που το μπλόγκ σου το βλέπουν και άλλες παντρεμένες με παιδιά και συζύγους και θα μπούνε να σου την πούνε και αυτές, είναι προφανώς ότι θα το κλείσεις, θα ανοίξεις άλλο και θα μιλάς με τους φίλους σου (φίλες σου), και όταν δεν θα αντέξεις άλλο την πραγματικότητα, θα το κλείσεις πάλι, θα ανοίξεις άλλο κλπ κλπ. Φίλε εάν θες να βοηθήσεις τις γυναίκες, τότε στείλε διαμαρτυρία στην Κυβέρνηση και απαίτησε να μην εργάζονται και να μην φορολογούνται. ΜΑΛΑΚΑ.

      Διαγραφή
    7. Και κόψε τις τζούρες και τα αλκοόλια. Γιατί αυτή η άχρηστη η μάνα, εργαζόμενη, δασκάλα, καθαρίστρια, μαγείρισσα και γυναίκα στα πληρώνει ΜΑΛΑΚΟΠΟΥΤΙΡΑ ΠΟΥΣΤΗ ΜΙΣΟΓΥΝΗ. Άντε τράβα να πιες κανά τσίπουρο, να πας σε κανά γυμναστήριο γα να ομοιάσεις στους σπαρτιάτες και άσε μας εμάς να ομοιάσουμε με τις σπαρτιάτισσες. Κωλομπαρά κομπλεξικε.

      Διαγραφή
    8. Τό ότι είσαι ο δεύτερος λογαριασμός του Τραϊανού, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς. Ένα απλό μυαλό σαν και το δικό μου χρειαζότανε. Άντε τραβα να ανοίξεις άλλον τώρα.

      Διαγραφή
    9. Μάρκο, διώξτον τον κοπρίτη, κανε τον μπαν και γω θα σου δώσω κώλο.

      Διαγραφή
    10. Σιγά το πράμα.
      Αμα μου βρεις φώτο του Στίλπωνα με ψαρι στο κώλο, το συζητάμε.
      Τ.

      Διαγραφή
    11. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΤΡΟΛΛ ΑΠΌ ΤΗΝ Β. ΓΕΛΑΔΑ:

      ΚΛΑΨΕ, ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ, ΒΡΙΣΕ, ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΨΕ, ΧΩΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. (ΑΜΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΕΑΜΒΙΚΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑΚΟΥΛΑ).

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΗΡΘΕ. ΑΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΠΛΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΜΕ ΓΡΑΣΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΑ 4. Ο ΒΑΛΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΚΑΠΝΙΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΙΣΙΑ ΣΟΥ.


      ANGIE/ΚΑΤΕΡΙΝΑ/ΣΤΙΛΠΩΝ/Τ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΗΘΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙΛΙΚΙΑ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ...

      ΛΗΞΑΣ...

      Διαγραφή
  43. http://2.bp.blogspot.com/-b2wObVdpxAk/Vn3KQSLyskI/AAAAAAAAB2A/F-Po026dJxw/s320/%25CE%25A6%25CE%25AC%25CF%2584%25CE%25B5_%25CF%2581%25CE%25B5_%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2585_%25CE%25B4%25CE%25B5%25CE%25BD_%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE%25CF%2583%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B5_%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2584%25CE%25B1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΑΡΚΟ Μην απελπίζεστε ρε!

    Να γιατί ακόμα κάνω όνειρα! ακόμα ελπίζω! Ενίοτε........... Γίνονται και θαύματα!!!... https://youtu.be/Ll8qmdu2PAw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μάρκο άσε τις μαλακίες με το κάθε αγάμητο τρόλι (ή και τσόλι) και ρίξε σενδόνιον. Της πουτάνας το μαγκάλι γίνεται με τις... «ροές» κι έχεις καιρό να γράψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί σου φίλε Μάρκο.Πολύ μπάζο ρε συ στα σχόλια του κοίνου,αλλά μαλάκας είσαι να τα κρατάς μόνος σου?Βήμα ψάχνουν οι σκατάδες και να θολώσουν τα νερα αλλα δεν παίζει εδω μέσα.Κάψε όποτε καταλαβαίνεις!

      Διαγραφή
  46. Μάρκο,σε χαιρετώ. Ελπίζω να είσαι καλά.

    Μπαίνω ανά τακτά διαστήματα να δω αν έγραψες κάτι καινούριο,αλλά από την άλλη δεν απορώ που δεν γράφεις. Τα έχεις πει όλα ρε φίλε. Με τι ψυχή να ξαναγράψεις για όλα αυτά που συμβαίνουν?

    Προσωπικά κι εγώ αισθάνομαι οτι, ό,τι εχω πει το έχω πει σε όσους μπόρεσα να με ακούσουν. Από εδώ και πέρα ή θα περάσουμε σε πράξεις ή θα αφανιστούμε.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αντε θα γραψεις τιποτα;; παρε ενα παλαιοημερολογιτικο γιατι το ζητησες: Ειναι το μισος μου τυφλο για αιμα διψασμενο, για τα ζεστα τα σπλαχνα σου στη ψυχρα περιμενω. Ποιημα να γραψω δε θελω πλιο μονο να ζωγραφίσω, αναποδα σε κρεμασα το αιμα να σου στραγγιξω..
    Τι μαλακιες κουβέντες ανοιγεις με τον αλλο το Τ-τρομπα ποσο χρονο για χασιμο εχετε ρε αρχιτεμπεληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μαρκησιε θα ποσταρεις κανένα επετειακό αρθρο στην εθνική γιορτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μπινελικια ξερουν να ριχνουν Ολοι!!!... αλλα τωρα τι γινετε τωρα, πες μου σε παρακαλω, πως θα σωθουμε τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή