Το πάντοτε ελεγχόμενο σκυλοχεσμένο χώμα της πατρίδας (Άντε γαμήσου μεταφυσική)




9  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9017


«Ο θεός είναι μεγάλος
και το πέος του μικρό
μα βοηθάει τον αφέντη
να γαμάει τον φτωχό».

(Από την συλλογή «Θεϊκές Κουβέντες της Ψωλής»)



Η πολιτική φιλοσοφία είναι στον πυρήνα της απλή.  Αυτό συμβαίνει επειδή η πόλις είναι κάτι το αρκετά συγκεκριμένο. Απαρτίζεται από πολίτες, διαθέτει εδαφική έκταση, παράγει προϊόντα, έχει εχθρούς και επιθυμεί ως ζωντανός οργανισμός να ευδαιμονεί. 


Εξειδικεύοντας κανείς τα χαρακτηριστικά της θα διαπιστώσει ότι οι πολίτες χωρίζονται σε ομάδες και φατρίες, η εδαφική έκταση δεν είναι μοιρασμένη ούτε ποιοτικά ούτε ποσοτικά με τον ίδιο τρόπο, τα προϊόντα είναι πολλά και ανόμοια, οι εχθροί είναι φανεροί και κρυφοί και αυτός ο ζωντανός οργανισμός έχει πολλές φορές αντιφάσκουσες και αντικρουόμενες επιθυμίες.




Ο ανθρώπινος κόσμος είναι έτσι φτιαγμένος ώστε αν κάποιος θελήσει να κλωτσήσει την μπάλα της συζήτησης έξω από το γήπεδο, μπορεί να την στείλει όχι απλά στο πάρκινγκ αλλά τρεις γαλαξίες πιο πέρα. Κάποιοι κρυψίνοες φιλόσοφοι (κοινώς μεταφυσικοσκατάδες) πασχίζουν ήδη από τους κλασικούς χρόνους να αποτρέψουν την απάντηση ονειρογαμώντας την ερώτηση.  Όταν π.χ. κάποιοι κλέβουν από το κοινό ταμείο ο στόχος που τίθεται δεν είναι «να αποτραπούν οι απατεώνες» αλλά «να βελτιωθούμε όλοι ως άνθρωποι».  Έργο των παπατζήδων αυτών (όπως τους είχε αποκαλέσει ο Μέγας Ηράκλειτος ξεκινώντας από τον αρχηγό τους τον αρχιμασόνο Πυθαγόρα) είναι να κρατήσουν πάση θυσία την κατεστημένη εξουσία  στη θέση της για να συνεχίζεται εσαεί η συσσώρευση πλούτου και δύναμης από μια δουλοκτητική ελίτ.


Πάγια θέση του τίμιου πολιτικού φιλόσοφου (ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί) είναι ότι τα θέματα του εδώ, λύνονται ΕΔΩ.  Το επέκεινα δεν αναμειγνύεται στην παραγωγή των λύσεων. Η δομή του ορθολογικού σχεδιασμού είναι απλούστατη: Η πόλις αμείβει τους καλούς πολίτες και τιμωρεί τους κακούς. Φορολογεί τον καθένα ανάλογα με την περιουσία του και εφαρμόζει τους νόμους με τον ίδιο τρόπο για όλους. Προστατεύει τον ζωτικό της χώρο και τους πολίτες της από κάθε απειλή. Και το σημαντικότερο: διατηρεί την συνοχή της αναπαράγοντας ένα κοινά αποδεκτό πακέτο αξιών.  



Αν αποφασίσει κάποιος να αναρωτηθεί τι από όλα αυτά πράττει σήμερα το σύγχρονο κράτος το οποίο σφετερίστηκε τον χώρο της αρχαίας πόλεως, δύσκολα θα συγκρατήσει στο στόμα του τη ροχάλα που αξίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.  



Το σύγχρονο πορνοκράτος τιμωρεί τους καλούς πολίτες και αμείβει τους κακούς. Φορομπήχνει τους φτωχούς με έμμεσα και άμεσα χαράτσια ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσει με χίλια κόλπα τους αηδιαστικά πλούσιους.  Οι νόμοι –ακόμα και αυτοί που αφορούν εγκλήματα κατά της ζωής- εφαρμόζονται με διαφορετικό τρόπο για τον καθένα, ανάλογα με το πορτοφόλι και τις γνωριμίες του. Ο ζωτικός χώρος του κράτους και οι πολίτες που τον κατοικούν είναι εντελώς απροστάτευτοι – οι τελευταίοι απαγορεύεται να αντισταθούν ακόμα και όταν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι τους ένοπλος και σπάζοντας την πόρτα. Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει καμία συνοχή και καμιά κοινά αποδεκτή αξία ενώ το μόνο που αναπαράγεται είναι η ηλιθιότητα.



Η καταρράκωση των θεσμών που αποτελούν τις συντεταγμένες μιας κοινωνίας δεν γίνεται σε μια νύχτα ούτε περισσότερο γίνεται «κατά τύχη» ή «από σύμπτωση».  Είναι αποτέλεσμα οργανωμένης δράσης, έχει επιδιωχθεί με πολλούς τρόπους και για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Δεν είναι συνωμοσία, είναι ο ορισμός της συνωμοσίας.


Οι καθημερινοί βλάκες επειδή για αντικειμενικούς λόγους δεν μπορούν να οργανώσουν οι ίδιοι ούτε κακόγουστη φάρσα σε κοινό γνωστό, πιστεύουν φανατικά ότι δεν υπάρχουν συνωμοσίες αγνώστων εναντίον τους.  Στη βιασύνη τους να απαξιώσουν οποιονδήποτε έχει διαφορετική γνώμη από αυτούς, παραλείπουν να διαβάσουν τα ακλόνητα πραγματικά στοιχεία. Έχοντας την πεποίθηση ότι είναι τα εξυπνότερα όντα στον πλανήτη Γη δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτούν ότι κάποιος πιο έξυπνος από αυτούς τους την έφερε και τους άφησε ταπί και με το σκατό στη μούρη.



Την ίδια ακριβώς παράλογη πίστη του αντι-συνωμοσιολόγου την συναντάει κανείς στον αρρωστημένο τζογαδόρο ο οποίος πιστεύει πάνω απ’ όλα στην ακεραιότητα του παιχνιδιού και στην τιμιότητα του λεσχιάρχη.  Όσο και να προσπαθεί κανείς να πείσει με λογικά επιχειρήματα τον αιώνιο μαλάκα ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη και ότι τον μαδάνε ασύστολα, χάνει την ώρα του.  Και πάλι, το μόνο που έχει να κάνει ο διανοητικά καθυστερημένος χασούρης είναι η απλή λογική σκέψη ότι ενδέχεται να υπάρχουν κάποιοι πιο έξυπνοι, πιο οργανωμένοι και με περισσότερα λεφτά από αυτόν.




Το πολιτειακό πόκερ είναι πολύ εύκολο να στηθεί γιατί οι βλάκες είναι προβλέψιμα ζώα της συνήθειας. Πρόκειται για λάτρεις της ρουτίνας που αρνούνται πεισματικά να βάλουν το πορδομυαλό τους να δουλέψει με διαφορετικό τρόπο από εκείνον που τους δίδαξαν οι πονηροί κωλομπαράδες στο γαμιοσχολείο.  Εξακολουθούν να παπαγαλίζουν αρχιδιές χωρίς να τις καταλαβαίνουν και αποφεύγουν την κριτική σκέψη ως μολυσματική ασθένεια.  Η κατάληξή τους είναι προδιαγεγραμμένη αφού πέφτουν στα νύχια απατεώνων σωτήρων και σπαταλούν την ενέργειά τους σε προκαθορισμένου βεληνεκούς αντιδράσεις. Η βάπτισή τους στα κατουροσκατά και η τελική πορεία τους προς τον βορβορώδη πάτο του καπιταληστρικού βόθρου είναι εγγυημένη.


Σε αυτή την μεγαλειώδη διαδρομή των ηλιθίων προς τον σκατοβυθό  (στην οποία συμπαρασύρουν τους πάντες και τα πάντα), το άγιο σύστημα επεμβαίνει χειρουργικά. Διάφοροι κλανοφιλόσοφοι και πουτσοδιανοούμενοι εισάγουν ιδεολογήματα που μοναδικό σκοπό έχουν να εντείνουν την υπάρχουσα σύγχυση και να μην αφήσουν ούτε μισή πιθανότητα ορθολογικής αντίδρασης στο πόπολο. Οικονομικές ουτοπίες, πολιτικές κλανούμπες και μεταφυσικές πίπες έρχονται να μας ζαλίσουν τα ήδη πολλαχώς ταλαιπωρημένα αρχίδια. Πυρήνας εκπόρευσης των περισσοτέρων από αυτές τις κοπροφιλικές ξεστραβόλες είναι το ενοχικό σύμπλεγμα που έχει εισάγει εν μέσω αγάπης και λουλουδιών η εξ ανατολών θρησκεία των δούλων. 



Οι μαυρορασοφόρες ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΕΣ δια πυρός και σιδήρου κατάφεραν μετά από αιώνες να πείσουν το ανεγκέφαλο κατσικοειδές ποίμνιό τους ότι η αγάπη ανακαλύφθηκε από κάποιον ανύπαρκτο Ιουδαίο. Ο μπινές αυτός θυσίασε δήθεν το τομάρι του για τον άνθρωπο και άλλες τέτοιες μάντολες.  Οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν καταγράψει όλα τα είδη έρωτα από τον αμιγώς πνευματικό ως τον ξεκάθαρα πρωκτικό δεν αναφέρονται ούτε καν ως υποσημείωση στις μειξοεβραϊκές αυτές (αντι)γραφές.  Ακόμα και στην μη χρήση βίας οι χατζηρουφιάνοι έρχονται τουλάχιστον μισή χιλιετία μετά τον Σωκράτη.




Το πόσο απίθανο είναι να ανακάλυψε οτιδήποτε σχετικό με τον έρωτα ή την αγάπη αυτή η ερπετοειδής φάρα γίνεται κατανοητό αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο σημερινό Ισραήλ. Η αγάπη είναι παντελώς ανύπαρκτη και ως συναίσθημα και ως ιδεολογία σε αυτό το καταραμένο οικόπεδο του Γιαβέ.  Αντίθετα, το μίσος που παράγεται εκεί είναι τόσο πολύ και τέτοιας τοξικότητας που μολύνει και δηλητηριάζει ολόκληρο τον πλανήτη.  Διαχρονικά, το μόνο που έχει ανακαλύψει και καλλιεργεί αυτό το εξωγήινο σαυρόσχημο είδος είναι την διεστραμμένη έλξη του θύματος προς τον βασανιστή και την αγάπη προς το κίτρινο μέταλλο και τον τόκο.



Η συφιλιδική μήτρα του Ιουδαϊσμού που ξέρασε τον Αβραάμ και το γαμημένο σκατόσογό του έχει παραγάγει και τις δύο αντίπαλες συμμορίες, τον Χριστιανισμό και τον Μωαμεθανισμό, με συγκεκριμένες προδιαγραφές.  Πρόκειται για δύο εξίσου απολυταρχικές και μοχθηρές μασονίες των οποίων η συνεργασία με την  μαφία των εξουσιαστών είναι προφανέστατη.  Τα σχέδια που καταστρώνουν συνεχώς αυτές οι μιαρές αδελφότητες, ποτέ δεν έχουν να κάνουν με την πρόοδο ή την ευημερία των ανθρώπων. Μόνο που τα θρησκευόμενα δίποδα ζώα, εγκλωβισμένα στην μεταφυσική φάκα, αρνούνται να δουν ακόμα κι αυτό.




Το σίγουρο σημείο εκκίνησης οποιασδήποτε πολιτικής συζήτησης είναι το ότι υπάρχουν προβλήματα.  Το πού και το πώς λύνονται αυτά έχει κεφαλαιώδη σημασία. Αν φάει κανείς το δόλωμα ότι «δεν γίνεται τίποτα» ότι «η υπομονή του θα ανταμειφθεί αλλού» και ότι «ο μεσσίας θα ξανάρθει να τον απελευθερώσει», την γάμησε.  Εξαρχής δέχεται ότι είναι δούλος κάποιου (ποιού;) που σημαίνει και ότι ποτέ δεν θα είναι ελεύθερος αλλά στην καλύτερη περίπτωση απελεύθερος. Το θρησκευτικό πακέτο παραδίδεται μολυσμένο εκ κατασκευής. Είναι το εργαλείο των εξουσιαστών για να κρατούν τις μάζες μαστουρωμένες και ανίκανες να διεκδικήσουν οτιδήποτε έχει αξία. 




Εννοείται ότι κανείς δεν πρόκειται ποτέ να έρθει από το υπερπέραν για να  απελευθερώσει τα εθελόδουλα γομάρια.  Ως παχιές αγελάδες θα αρμέγονται στο διηνεκές από τους περιούσιους και τους συνεργάτες τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα αισθάνονται και ένοχοι ότι δεν αποδίδουν αρκετό γάλα στους δυνάστες τους. Όποιος υποστηρίζει την φωνή της λογικής (ακόμη και αν είναι ρασοφόρος, όπως π.χ. ο Παπαφλέσσας) γίνεται στόχος εξόντωσης από τα άγια ερπετά του εξουσιαστικού ιερατείου.



Το πιο χαρακτηριστικό φαινόμενο των παράξενων ημερών που ζούμε, πέρα από την κατακόρυφη αύξηση της ατομικής ηλιθιότητας, είναι ο διαδικτυακός εθνικισμός.  Ένας τοξικός εμετός από δημοσιεύματα καμένων και αγράμματων νεοελληναράδων έχει ψωλοχύσει τις οθόνες.  Γηπεδοκανίβαλοι, χριστιανοψυχάκηδες, δωδεκαβαρεμένοι,  μεταξόκαβλοι, χουντοβασιλόπουστες, αλλά και πολυάριθμοι έμμισθοι βαλέδες της ΕΥΠ και των ξένων πρεσβειών το έχουν ρίξει στο «πατριωτικό» μαγείρεμα.  Ανακατεύουν πολιτικές μπαρούφες, μοναστηριακές προφητείες, ιστορικές ανακρίβειες, προκλητικά ψέματα, θεωρίες πρωκτοσυνωμοσίας και ωρύονται ανορθόγραφα:

«Πώς κατάντυσαν την πατρίδα» (sic)

«Πώς έκαναν έτσι τιν Ελλάδα μας»  (sic)

«Να πάρουμε την πατρίδα μας πείσω» (sic)


Ώπα, φρένο… Για ποια πατρίδα μιλάτε ρε καφενόβιοι μαλάκες;

Πότε είχατε πατρίδα ρε αφιονισμένα παλιομούσκαρα;

Ποια «Ελλάδα σας» ρε ανίδεα γαϊδαροσαμάρια;

Ποιος την έκανε έτσι την χώρα ρε αμετανόητοι τραγογλείφτες, τραγοπουτάνες και τραγόδουλοι;

Ποιος κάνει κουμάντο στο κοπάδι τόσους αιώνες ρε όρθια γίδια;



…Ποια «Ελληνική»επανάσταση;  Πού τη βρήκαμε; Οι Άγγλοι μασόνοι στήσανε μια οικτρή παράσταση για να διαλύσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία επειδή εκείνη είχε ανοίξει παρτίδες με τους Γάλλους.  Άλλωστε χωρίς την ναυμαχία του Ναυαρίνου δεν θα υπήρχε ρουθούνι Νεοέλληνα σήμερα.  Θα σας έσφαζε όλους ο Μπραΐμης, ο πουστρο-Αιγύφτιος. Κι εσείς αιώνιοι σκλάβοι του Ιουδαίου Ιεχωβά τους μαζεύετε σήμερα όλους αυτούς τους λαθροβρωμιάρηδες απογόνους των αιμοβόρων Σαρακηνών και των μογγολοειδών μπασταρδόσαυρων, τους ταΐζετε και τους φιλοξενείτε αντί να τους περνάτε από το χατζάρι. 



Πρωτοστάτης στην τέχνη της πίπας -όπως πάντα- είναι το ξεκωλιασμένο παπαδαριό.  Αυτά τα άγια ρεμάλια σας πάνε βόλτα κάθε φορά.  Τόσες φορές σας έχουν διακορεύσει αυτοί οι σκατολάγνοι κίναιδοι αλλά δεν βάζετε μυαλό. Γι αυτό επιμένω ότι δεν έχετε οι περισσότεροι καμιά σχέση με το ιερό χώμα της Ελλάδας. Πέρα από το ότι το χέζουμε όλοι καθημερινά μαζί με τα σκατο-σκυλιά μας, εσείς το χέζετε και ιδεολογικά και συναισθηματικά.  Την αγάπη για την πατρίδα την έχει αντικαταστήσει μια παράλογη εμμονή στα λόγια και τις πράξεις ενός ανύπαρκτου πράκτορα. Τριπλή φόλα σας αξίζει, μια για το κάθε λειρί.  Χωνέψτε το: Αλλαγή ξένου αφέντη έγινε το ‘21. Ο ντόπιος κοτζαμπάσης έμεινε ο ίδιος. Το άθλιο ιερατείο έμεινε ολόϊδιο.  Το άγιο σύστημα απλά άλλαξε προσωπείο.  Αν σκεφτεί κανείς ότι οι όλοι οι αγωνιστές του ΄21 κατέληξαν στον τάφο, στην φυλακή ή στην απόλυτη φτώχεια ενώ οι Κωλέττηδες και οι Μαυροκορδάτοι ευημερούσαν μαζί με τους τεμπελοπαπάδες, σκατούλα ήταν η επανάσταση.  Δικαιολογία ήταν για να κρεουργήσουν όσους πραγματικούς Έλληνες είχαν ξεφύγει από τις προηγούμενες σφαγές της Ρώμης, του Βυζαντίου και της Τουρκιάς και για να φτιάξουν το άθλιο προτεκτοράτο που μας βασανίζει ως σήμερα ως «ανεξάρτητο» (της πούτσας) κράτος.





Τέτοια λαμογιοπουστιά που μας έχουν στήσει οι γυμνοπάπαροι με τις πίτες στα κεφάλια δεν θα μπορούσε ποτέ να εφαρμοστεί και να συντηρηθεί τόσες χιλιάδες χρόνια χωρίς την συνεργασία των ντόπιων ρασοσκατάδων.  Αυτές οι ξεχειλωμένες πετούγιες, άσχετα με τις κατά καιρούς «αντιεβραϊκές» τους διακηρύξεις, είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της παγκόσμιας μητρικής στοάς. Εκτελούν πρόθυμα τις εντολές, είναι συνένοχοι σε όλες τις απάτες σε βάρος μας και εισπράττουν πάντα τοις μετρητοίς το αντίτιμο για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους υποχθόνιους αφέντες.



   
Τα παραδείγματα ατελείωτα και καθημερινά. Εμάς τους άφραγκους πολίτες μας γαμάει η ΕΚΤ, το ΔΝΤ, οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες ενώ την ίδια ώρα οι απλοί τράγοι κάνουν μπίζνες με τα μπλάνκο. Κι έχουν κρύψει και τα λεφτά για μετά. Έτσι κι αλλιώς ύστερα από μερικά χρόνια παραδικαστικού παζαρέματος η «αλήθεια» πάντα λάμπει και όλοι αθωώνονται στην γκρεκοχαβούζα.  Όπως ο Σουφραίμ, η πούστρα η Νου-Δούλα, ο Καραχέστης, τα αστροΠελέκια, οι πισωγλέντες, οι μιζαδόροι και τα λαμόγια του σιχαμερού Βατοπορνείου.  Και οι υπεράκτιες εταιρείες του βρωμοράσου και οι λογαριασμοί με τα εκατομμύρια πώς δικαιολογούνται άραγε; Αυτό ξέχασαν να μας το πουν οι κωλοτρυπίδες δικαστάρες μας και το -κατόπιν μυστικής συμφωνίας- «αθώο» τραγόσογο που τώρα θριαμβολογεί. 



Άλλοι τράγοι φτιάχνουν άδειες παραμονής στους λάθρο και ψήνουν ψαράκια. Άλλοι πασχίζουν να πείσουν τον λαό ότι οι εισβολείς «είναι άνθρωποι σε ανάγκη, άρα αδέρφια μας». Άλλοι προσυπογράφουν την Πανθρησκεία και κάνουν τον Κινέζο για τα παλαιά και τα καινούργια μνημόνια καθώς και για την εν εξελίξει γενοκτονία των Ελλήνων. Ό,τι και να σκαρώνουν όλοι τους, ένα είναι σίγουρο: Είναι μόνο λόγια. Ως οργάνωση ενώ έχουν συνωμοτήσει άπειρες φορές εναντίον του έθνους, δεν έχουν κουνήσει ποτέ ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι για να το υπερασπίσουν. Ούτε μια (1) γαμημένη φορά, έτσι για ξεκάρφωμα. Κι αυτό γιατί απλά δεν πιστεύουν στο έθνος.  Η έννοια του έθνους αντίκειται στα συμφέροντά τους. Πατρίδα τους είναι η υπόγεια ερπετοστοά που εδράζεται στην Ιουδαία, στο λίκνο της παγκόσμιας πουστιάς.




Τρία είναι τα σπορ στα οποία επιδίδεται μετά μανίας η συμμορία με τις μαύρες ρόμπες: η εξουσία, το χρήμα και ο πούτσος.  Χτίζουν εξουσιαστικούς δεσμούς με τις υπόλοιπες μυστικές αδελφότητες, συσσωρεύουν λεφτά χωρίς να βοηθάνε παρά μόνο τους δικούς τους και ρουφάνε ψωλές όλων των εθνικοτήτων καθότι βρίσκονται υπεράνω πολιτισμικών διακρίσεων.  Ζουν μια άνετη ζωή χωρίς έγνοιες, χωρίς το άγχος της επιβίωσης και είναι παραδομένοι στην κραιπάλη και στο αχαλίνωτο σεξ σε όλες τις εκδοχές του.  Αλίμονο στα παιδάκια που πέφτουν στα γλοιώδη ιερά πλοκάμια τους.  Οι αόρατοι προστάτες έχουν φροντίσει ακόμα και για την ατιμωρησία αυτών των σαρκοφάγων δράκων με ανθρώπινη μορφή.  Τα σάπια ΜΜΕ αποσιωπούν τις βρωμιές τους ενώ η γάγγραινα που λέγεται «δικαιοσύνη» τους αθωώνει.  Αυτή η μαγάρα ο παπαδοσυρφετός είναι ο καρκίνος που τρώει αιώνες τώρα τα σωθικά του έθνους.  Και μη νομίσει κανείς ότι το αρχαίο ιερατείο ήταν καλύτερο.  Διαβρωμένη συμμορία του κερατά ήταν και δαύτο. Προδοτικά φίδια ήταν οι ιερείς και τα τσάκωναν από τους Πέρσες. Σε κάθε εμφύλιο πόλεμο έπαιρναν 10 % των λαφύρων.  Έβαζαν τους Έλληνες να σκοτώνονται μεταξύ τους κάθε τόσο με χρησμούς και ρουφιανιές για να οικονομάνε οι ναοί τους.  Γαμώ τους 12 θεούς, γαμώ τον ένα Θεό, γαμώ και τον μεσσία και όλους τους προφήτες.  Σκατά σε όλα τα δόγματα, κουράδια στα εξ αποκαλύψεως μπακαλοτέφτερά τους και τσερλιό στην μοχθηρία των ιερατείων τους.  Οι θρησκείες είναι αναστολή της εξέλιξης του ανθρώπου και ευτυχώς που κάτι φωτισμένοι ηγέτες εμφανίζονται αραιά και που και  περνάνε όλους τους ιερούς γαμιόληδες από το δρεπάνι.  Φυσικά κανένας θεός δεν έχει εμφανιστεί ποτέ για να σώσει τους μπινέδες που τον εκπροσωπούν.



Όλα ξεκινάνε από τον άνθρωπο και καταλήγουν στον άνθρωπο. Δυστυχώς ο άνθρωπος είναι ελαττωματικός ως συσκευή.  Αν όντως κατασκευάστηκε από κάποιο «θεό», τότε αυτός ο θεός ήταν και ο ίδιος ελαττωματικός.  Αν τον έφτιαξε επίτηδες ελαττωματικό, σημαίνει ότι ήταν και παλιόπουστας αποπάνω.  Σε κάθε περίπτωση ο άνθρωπος δικαιούται αποζημίωση για κακοτεχνία και έχει το δικαίωμα (για να μην πω το καθήκον) να στείλει στον αγύριστο τον δημιουργό του, αν ποτέ τον συναντήσει. 




Η αναζήτηση του κατασκευαστή και των κινήτρων του είναι μια άλλη θεματική η οποία - καθόλου παράδοξα όπως θα δούμε παρακάτω- εμπλέκεται στην λύση των γήινων προβλημάτων. Η εγγενής ατέλεια του ανθρώπου είναι το μεγάλο πρόβλημα. Επειδή αυτό δεν λύνεται εύκολα, πάμε πρώτα σε αυτά που λύνονται.



Είναι γεγονός ότι σχεδόν όλοι έχουν παραδοθεί στο χρήμα. Αυτοί που έχουν αρκετό ποτέ δεν το χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των άλλων ή για να κάνουν καλό. Δεν το χρησιμοποιούν ούτε για να βελτιώσουν τις δικές τους ζωές. Το έχουν μόνο για να βλάπτουν τους άλλους και το περιβάλλον. Μόνο για να κάνουν κακό. Μόνο για να καταστρέφουν ό,τι όμορφο υπάρχει σε αυτό το παγκόσμιο ψυχοκωλάδικο.  Το κακό βρίσκεται στην συγκέντρωση του χρήματος. Όχι του τίμιου χρήματος αλλά του κλεμμένου, του βρώμικου, του ανήθικου χρήματος. Αυτού του κεφαλαίου που έχει δημιουργηθεί με κλεψιές, με τοκογλυφίες και με πουστιές. Ο φτωχός ποτέ δεν γαμάει τις συνθήκες.  Με το λίγο μυαλό του, έχει καταλάβει ότι δεν τον συμφέρει. Αυτό που θέλει είναι να κάνει τη δουλίτσα του, να πληρώνει τις υποχρεώσεις του και να ζει αξιοπρεπώς. Ποτέ το κοινωνικό συμβόλαιο δεν καταλύεται από τους κάτω. Οι επάνω είναι αυτοί που ζητούν λεφτά, τόκους, σώματα και ψυχές. Αυτοί μεταλλάσσουν τους κάτω, τους κάνουν επαναστάτες, κομμουνιστές, φασίστες, εθνικιστές, ρατσιστές, αντίφα, αναρχοάπλυτους, φονταμενταλιστές ή απλά ηλίθιους του fb. Ο πλούσιος είναι ο αφερέγγυος, το λαμόγιο, ο ληστής, ο κατ’ εξακολούθηση παραβάτης.



Το 8912 (βαρβαρικόν έτος 1912) το Κογκρέσσο των ΗΠΑ έχει διορίσει μια επιτροπή να διευρευνήσει τα αίτια της αυξανόμενης κοινωνικής αναταραχής που φαίνεται να ακολουθεί το χρηματο-οικονομικό κραχ του 1907.  Μετά από επιστάμενη έρευνα, η επιτροπή αποφαίνεται ότι ο κύριος λόγος της αναταραχής είναι η αύξηση του κόστους ζωής ύστερα από τακτικές των τραστ και των μονοπωλίων καθώς και η εξωφρενική συσσώρευση πλούτου στα χέρια των λίγων. Αυτά συμβαίνουν ενώ οι πολίτες ήδη υποφέρουν από την βαριά φορολογία λόγω του πολέμου.  Η επιτροπή προτείνει ως λύση την τροποποίηση του φορολογικού συντελεστή κληρονομιάς ούτως ώστε να μην μπορεί κανείς να κληρονομήσει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια. Αυτά τα χρήματα είναι παραπάνω από αρκετά για την σίτιση και την μόρφωση μιας οικογένειας ενώ δεν αφήνει τον πλούτο να περνάει στα χέρια εκείνων που δεν έχουν συνεισφέρει στην δημιουργία του. Πρόκειται για το περίφημο Ψήφισμα 21, την πιο ρηξικέλευθη αλλά και ακριβοδίκαιη λύση για την θεραπεία της κοινωνικής ανισότητας.  Δυστυχώς το εκπληκτικό αυτό ψήφισμα χάνεται στα γρανάζια του νομοθετικού μηχανισμού, φυσικά κατά σύμπτωση. Αντί για δικαιότερο φορολογικό σύστημα, τον Δεκέμβριο του 1913 δημιουργείται η FED, αυτή η αντεθνική πουστιά που σήμερα έχει φέρει τον πλανήτη στο χείλος ενός πολέμου που μάλλον θα είναι ο τελευταίος της γνωστής ιστορίας.




Πριν από χρόνια έκανα ένα πείραμα. Σε μια ομάδα ατόμων με διαφορετικό κοινωνικό και πολιτικό υπόβαθρο αλλά με πανεπιστημιακή μόρφωση ανέφερα την ιστορία αυτή και αφού εξαρχής πήρα θέση υπέρ του ψηφίσματος, τους ζήτησα την άποψή τους.  Ξαφνικά έγινε της πουτάνας. Κόντεψαν να με φάνε ζωντανό.  Όλοι αυτοί οι δήθεν «προοδευτικοί» και με «φρέσκες» ιδέες νέοι άνθρωποι έβγαλαν από μέσα τους τον πιο μίζερο και πιο ηλίθιο μικροαστό που είχα δει ποτέ μου. Αμέσως άρχισαν να κατηγορούν το ψήφισμα ως «φασιστικό» αρνούμενοι να δουν ή έστω να συζητήσουν την ακριβοδίκαιη και κοινωνικά θεραπευτική λογική του.  Όταν τους ζήτησα να επιχειρηματολογήσουν πάνω στην χρησιμότητα της ύπαρξης τεράστιων περιουσιών οι οποίες αποδεδειγμένα λειτουργούν εναντίον του κοινωνικού συνόλου και της συνοχής του, άκουσα του κόσμου τις παπάρες. Ασυναρτησίες περί «ελευθερίας της βούλησης» σαν κι αυτές που έκλανε ο γνωστός αρχίδας Ανανδριανόπουλος.   Ως προς το «γιατί θα πρέπει κάποιος ο οποίος δεν έχει συμβάλει καθόλου στην δημιουργία μιας περιουσίας να κληρονομεί δισεκατομμύρια», πήρα την εκπληκτική απάντηση ότι «είναι φασίστας όποιος υποστηρίζει την φορολογία της περιουσίας».  Στην ψηφοφορία που επακολούθησε οι ψήφοι ήταν 9-1 εναντίον του ψηφίσματος.  Τελικά η περιουσία δεν φορολογήθηκε αλλά η ουσία διέφυγε εντελώς από την πλειοψηφία των (κυριολεκτικά) πειραματόΖΩΩΝ.


Είπαμε ότι ο άνθρωπος είναι ελαττωματικός.  Όμως από πού πηγάζει αυτή η ελαττωματικότητα;  Είναι μόνο στα γονίδια ή υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που την ενισχύουν και την αναδεικνύουν;  Επειδή το πείραμα είχε και δεύτερο μέρος, αφού τελείωσε η ψηφοφορία έδωσα συγχαρητήρια σε όλους για την απόφασή τους. Τώρα όμως θα έπρεπε να αναλύσουμε γιατί εννιά μισθοσυντήρητοι ψήφισαν μονοκούκι υπέρ των μεγιστάνων και εναντίον των συμφερόντων τους.  Στο κάτω-κάτω τι τους ενδιέφερε αυτούς που δεν είχαν ούτε πενήντα χιλιάρικα αν θα φορολογηθεί όποιος κληροδοτήσει στους απογόνους του πάνω από ένα εκατομμύριο;  Τους είπα ότι η σκληρή αλήθεια σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που είχαμε ως εκείνη την στιγμή ήταν ότι κανένας μας δεν είχε πιθανότητα να αποκτήσει ποτέ πάνω από τριακόσια χιλιάρικα (λίαν επιεικώς). Φυσικά υπό την προϋπόθεση να μη γίνει πόλεμος, χρεωκοπία, επανάσταση, αλλαγή νομίσματος, κλπ., οπότε θα κινδυνεύαμε να χάσουμε κι αυτά που είχαμε. Τότε έγινε η πραγματική μάχη.  Εκτός από «φασίστα» με κατηγόρησαν και ως «ανεπανόρθωτα συμπλεγματικό» και η συζήτηση τινάχτηκε υπέροχα στον αέρα.  Αργότερα, οι μισοί βρήκαν κάποια άλλη πρόφαση και μου έκοψαν και την καλημέρα.  Τελικά η ιδιοκτησία αποδεικνύεται ότι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ταμπού του νεοραγιά. Το πρώτο είναι το υπερ-εγώ του.



    
Αντικειμενικά, με απλούστατα νομοθετικά μέτρα τα περισσότερα πολιτικο-κοινωνικά προβλήματα λύνονται.  Αυτό που δεν λύνεται είναι το ατομικό φαντασιακό του μικροαστού.  Η μεγαλομανής ελπίδα του ότι θα γίνει μεγιστάνας κάποια μέρα δεν παίρνει γιατρειά.  Όμως αυτό δεν υπάρχει στα γονίδια.  Η παράλογη πίστη σε κάτι μπορεί να μην έχει ορατή σύνδεση με την θρησκεία αλλά βρίσκεται στην ίδια περιοχή του υποσυνείδητου με δαύτην και καλλιεργείται παράλληλα. Παρόλη την ομιχλώδη παρεμβολή της πίστης, η επιβίωση εξακολουθεί να εξαρτάται άμεσα από την λογική.




Ο πρωτόγονος δεν είπε ποτέ «Ο θεός / η τύχη θα μου στείλει αύριο ντελίβερι ένα μαμούθ».  Αντίθετα σκέφτηκε: «Το μαμούθ πάει στο νερό. Τα χνάρια του περνάνε ανάμεσα στους δύο βράχους. Εκεί θα του την στήσω παγάνα να το κάνω σουβλάκι». Το να πιστεύει κάποιος ότι η ευημερία θα έρθει από μόνη της ή ότι ο ίδιος αποτελεί ευνοούμενο του θεού μπορεί να τον κάνει να πορεύεται με άγνοια κινδύνου.  Είναι πιθανό έτσι να κερδίσει μερικές μάχες αλλά θα χάσει τον πόλεμο γιατί πέρα από το ότι είναι προβλέψιμος δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις επιτυχίες του επιδιώκοντας ένα λογικό κέρδος.  Η μεγαλομανία κατά απαρέγκλιτο κανόνα οδηγεί στην ήττα.



Το πολιτικό και το θρησκευτικό μαντρί είναι επικαλυπτόμενες επιφάνειες. Γι αυτό και στις περισσότερες χώρες η εκκλησία είναι αναπόσπαστα δεμένη με το κράτος. Με περιτύλιγμα διάφορες μαλακίες περί «αγάπης στον συνάνθρωπο», «φιλανθρωπίας» και «κοινωνικής προσφοράς» τα λαμόγια των θρησκειών βρίσκονται πάντοτε μέσα στις εξελίξεις μόνο για να αποπροσανατολίζουν τις μάζες από τα πραγματικά προβλήματα και για να μεριμνούν ότι λύσεις που να θίγουν την άρχουσα συμμορία δεν θα εφαρμοστούν ποτέ.



«Όταν όλοι οι άνθρωποι ακολουθήσουν τον λόγο του Θεού, θα επικρατήσει ειρήνη στον κόσμο».  Έτσι δεν λένε οι παπάδες;  Δεν έρχονται να μου κάνουν λίγο αέρα στ’ αρχίδια και να τους ταΐσω σκατουλάκι αλά κρεμ; Ξέρουν πολύ καλά οι γλιτσόπουστες ότι δεν γίνονται αυτά που κηρύσσουν.  Άσε που δεν τους συμφέρει να γίνουν. Αν επικρατούσε ειρήνη τώρα, τι ανάγκη θα υπήρχε για Δευτέρα Παρουσία, Ημέρα της Κρίσης και άλλες τέτοιες θεόσταλτες πίπες;



Μήπως άραγε είναι σύμπτωση τώρα που η καπιταλιστική οικονομική φούσκα πάει για αναγκαστικό σκάσιμο το ότι τα μουσουλμανικά ζώα ανακάλυψαν ότι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τα χριστιανά ζώα; Αν όλη αυτή την προβοκάτσια με τις νέες αμερικανικές σταυροφορίες και τους βομβαρδισμούς των ισλαμικών περιοχών την έχει στήσει η πλουτοκρατική ελίτ, οι θρησκείες γιατί συμμετέχουν;  Γιατί δεν αποκηρύσσουν τις πολιτικές ηγεσίες και την τραπεζο-χρηματιστηριακή μαφία; Από ποιον παίρνουν εντολές αυτά τα μουνιά οι πάπες, οι πατριάρχες και οι μουλάδες;




Ας δεχτούμε ως υπόθεση εργασίας ότι όλα είναι τυχαία. Και η κρίση χρέους, και οι τόμαχωκ, και η τζιχάντ, και η εμφάνιση του ISIS, και η λαθροπλημμύρα. Αυτό που δεν στέκει λογικά είναι το γιατί όλοι οι εμπλεκόμενοι ακολουθούν την καθιερωμένη γραμμή χωρίς κανείς να διανοείται να κάνει το αυτονόητο;  Γιατί αφού είναι ολοφάνερο πως οι κεντρικές τράπεζες με τις ΠΟΥΣΤΙΕΣ τους δημιούργησαν την κρίση δεν μιλάει κανένας εναντίον τους; Γιατί ο πλανήτης ολόκληρος ασχολείται με την ψεύτικη τρομοκρατία πενήντα φανατικών και δεν ασχολείται με τα βαμπίρ που συνεχίζουν να του ρουφάνε το αίμα; Γιατί κανείς δεν τολμάει να πει ποιοι είναι αυτοί που έχουν πνίξει όλες τις χώρες με ανύπαρκτα χρέη και οδηγούν την ανθρωπότητα στη σφαγή; Και το σημαντικότερο: Γιατί θα πρέπει σώνει και καλά τα ανύπαρκτα χρέη να πληρωθούν στους αόρατους δανειστές;




Το δικό μας πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από εκείνο των υπολοίπων εθνών.  Όχι γιατί χρωστάμε περισσότερα δις αλλά γιατί έχουμε τρομερές ευθύνες γι αυτό που συμβαίνει.  Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτή η πουτσόλα που αποκαλείται «δυτικός πολιτισμός» είναι θεμελιωμένη σε κείμενα που έχουν γραφτεί στην γλώσσα μας.  Η αρρώστια που βασανίζει τον πλανήτη, η «δημοκρατία» γεννήθηκε στο χώμα που κατουράμε.  Όλη η δογματική της χριστιανοσυμμορίας αλλά και αυτές των αντιπάλων της έχουν δομηθεί πάνω σε επιχειρήματα Ελλήνων φιλοσόφων. 


Και όμως. Αν εξετάσει κανείς με προσοχή και συνέπεια αυτόν τον δήθεν ελληνογενή πνευματικό κόσμο, θα διαπιστώσει πως τίποτε από όλα αυτά που αποδίδονται στους αρχαίους προγόνους μας δεν είναι αυθεντικά ελληνικό.  Πρόκειται για διαστρεβλωμένες και μαϊμουδεμένες εκδοχές που εκπηγάζουν από το υπέρτατο μασονείο της Βρωμουσαλήμ και τις υποστοές του Λονδίνου και της Ουάσιγκτον.  Το ερώτημα είναι ποιος μπορεί να καταλάβει την διαφορά; Οι ανά τον κόσμο αποδέκτες δεν είναι ικανοί γιατί δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα, ενώ οι χριστιανάρες απόγονοι των Ελλήνων αναρωτιώνται δύο χιλιάδες χρόνια για την καθαρότητα του αίματός τους και αδυνατούν να ασχοληθούν με άλλα θέματα.


Ακόμα κι έτσι, οι ευθύνες μας παραμένουν οι ίδιες. Αν το δούμε μεταφορικά, ο πλανήτης έχει παγιδευτεί με ένα περίπλοκο μηχανισμό, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και κανείς δεν γνωρίζει πώς να σταματήσει το κωλορόλογο.  Κι αυτό γιατί η συνδεσμολογία του μηχανισμού είναι ολόκληρη στα ελληνικά.



Κλασικό παράδειγμα μεταφυσικής εκτροπής όπου η αναζήτηση του κατασκευαστή του ανθρώπου εμπλέκεται στα πραγματικά δρώμενα είναι η σχετικά πρόσφατη Ιερά Υδροχοϊκή Σινδόνη η οποία εν πολλοίς μας αποκαλύπτει ότι ο Μεσσίας θα είναι …Έλληνας.  Δεν μας λέει το όνομα, αλλά επειδή είμαι μαρτυριάρης θα το ξεράσω: τον λένε Μαρδοχαίο Ταλμουδόπουλο του Μωυσή και της Εσθήρ. 








Ο πυροβολημένος τρίκλανος σεντονάρχης και διακεκριμένος τυροκόμος ξεδίπλωσε μια ανεκδιήγητη γενεαλογία βιβλικού τύπου. Πάντα κάτι προσπαθεί να πεί ο Ξερολαϊανού αλλά τον πνίγει η χριστιανοεβραϊκή πούτσα που έχει στο στόμα Του.  Ομολογώ πως ούτε αυτή τη φορά κατάφερα να παρακολουθήσω την μεγαλοφυή σκέψη Του ως το τέλος και έμεινα με την απορία: ο Μεσσίας θα είναι Έλληνας μεταμφιεσμένος σε Εβραίο;  Έλα ρε! Παίζει κάτι τέτοιο; Δλδ θα τους στήσουμε τέτοια μηχανή των τσιφούτηδων;  Θα αναστηθεί ο Φουράκης.




Επειδή όλοι το πάνε στο πλάγιο και κανείς δεν κόβει στα ίσια, μου φαίνεται ότι πάλι σε μένα πέφτει ο γαμιοκλήρος να εξαγάγω τον όφιν εκ της οπής.



Είτε γουστάρετε να τον μασήξετε είτε όχι, ο ταραμάς είναι ο εξής: Ανήκουμε παρά την θέλησή μας σε μια προνομιούχο μειονότητα, σε μια παράξενη ελίτ.  Οι περισσότεροι το αγνοούμε αφενός γιατί κανείς δεν μας το είπε ποτέ και αφετέρου γιατί εκατομμύρια παντογνώστες πασχίζουν να μας πείσουν για κάτι εντελώς παράλογο: το ότι δεν ανήκουμε πουθενά. Πώς γίνεται αυτό μόνο ίδιοι ξέρουν. Ακόμα και οι γύφτοι ανήκουν κάπου, έχουν φυλή, είναι Βρομά. Εμείς πώς γίνεται να μην ανήκουμε σε καμία εθνότητα; Δεν είμαστε Σέρβοι, δεν είμαστε Βούλγαροι, δεν είμαστε Αλβανοί, δεν είμαστε Ρουμάνοι, δεν είμαστε Τούρκοι, τι είμαστε επιτέλους;  Γιατί όλοι οι γείτονές μας έχουν δικαίωμα στην εθνική ταυτότητα εκτός από εμάς; Εμάς σκύλα μας γέννησε;




Γιατί η βρωμερή αριστερά (ΚΚΕ, Σύριζα, αναρχοψωριάρηδες και όλα τα υπόλοιπα σαπισμένα χύσια του Μαρξ) έχει λυσσάξει εδώ και εκατό χρόνια να εξαφανίσει έστω και αυτή την φθαρμένη και λερωμένη ελληνική ταυτότητα; Από ποιον παίρνει εντολές αυτό το απολιθωμένο κομμουνιστικό καφεκοπτείο; Αφού η σοβιετική μαλακία σαπίζει εδώ και 30 χρόνια στον τσιμεντένιο τάφο της, από ποιον χρηματοδοτείται ΤΩΡΑ η αριστερή αρχιπουστιά του Περισσού και της Αθήνας;  


Τυχαίο είναι που όποιος ασχοληθεί λίγο παραπάνω με την αρχαία φιλοσοφία την κοπανάει τρέχοντας από το αριστερό μαντρί; Γιατί αριστεροί και αναρχοαυτιστικοί παθαίνουν αμόκ μόλις ακούν την λέξη Έλλην (στα αρχαία).  Γιατί τους γυρίζουν η γλώσσα και τα μάτια τους ανάποδα; Γιατί βγάζουν πράσινους αφρούς από τα ρουθούνια;  Για ποιο λόγο άραγε τους την σπάει ακόμα και η έκφραση «ελληνική φέτα»; Οι ίδιοι τι εθνικότητας είναι; Μήπως εκείνης του σκατόψυχου Μπεναρόγια;



Οι σφετεριστές της γνώσης τίποτα δικό τους δεν έχουν. Πήραν τα λάθη των αρχαίων Ελλήνων, τα μετέτρεψαν σε όπλα και πυροβολούν τον πλανήτη. Μόνο εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε και το γνωρίζουν.  Πάψτε λοιπόν να σκέφτεστε γραμμικά. Όσα μνημόνια και να υπογράψουμε δεν πρόκειται να μας αφήσουν σε χλωρό κλαρί.  Η «διαπραγμάτευση» και η συνεχής ψυχολογική πίεση δεν έχουν σχέση με το χρέος, με την ΑΟΖ ή με τα γεωπολιτικά συμφέροντα. Είναι τακτικός αντιπερισπασμός.  Δεν μας αφήνουν ούτε μια στιγμή να ηρεμήσουμε και υπάρχει λόγος γι αυτό.



Επί είκοσι ολόκληρους αιώνες η ελληνική ταυτότητα δέχεται τα ύπουλα πυρά και την μεθοδευμένη λάσπη του εβραιοχριστιανισμού και επί έναν αιώνα υφίσταται την επιστημονικοφανή λοιδωρία και τις μνησίκακες επιθέσεις του κομμουνισμού.  Όλος αυτός ο ελληνόφωνος ιουδαϊκός οχετός βρίσκεται τώρα στο ζενίθ της δραστηριότητάς του.  Μήπως νομίζετε ότι είναι τυχαία η ανίερη συμμαχία του κνιτόπανου Τσίπρα με τον πορδοδεξιό Καμμένο; Τώρα μας βαράνε όλοι οι πούστηδες μαζί. Η Εκκλησία κρατάει το ποίμνιο φιμωμένο και με δεμένα μάτια ενώ τα κομμούνια τσακίζουν τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες και μπάζουν θανάσιμους εχθρούς από όλες τις πύλες.  Αγαπητά  μου γιδάκια, έχουμε μπει στην τελική φάση.



Όμως ποια είναι αυτή η προνομιούχος μειονότητα στην οποία ανήκουμε;  Και ποια ακριβώς είναι τα προνόμια που διαθέτει;




Ειλικρινά δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την διάθεση να αραδιάζω λογικά επιχειρήματα απέναντι σε μυαλά που επί δεκαετίες έχουν εκπαιδευτεί να κρίνουν μόνο με το ηλίθιο συναίσθημα. Γι αυτό θα ακολουθήσω διαφορετική τακτική.



Θα το πω αλλιώς: Η Κίνα έχει 1,5 δις σαύρες. Η Ινδία μαζί το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές πάνω από 2 δις. Παρά τον πληθυσμό τους, όλα αυτά τα κράτη δεν αποτελούν τίποτε άλλο από τεράστια μηδενικά στον παγκόσμιο χάρτη.  Οροσειρές κρέατος και φολίδων.  6 δις δίποδα (μαζί με τους πεθαμένους), πόσους φιλοσόφους έχουν έχουν βγάλει τα τελευταία εκατό χρόνια; Τον Ραζνίς και τον Μαχαρίσι;  Δισεκατομμύρια είναι οι Ασιάτες ήδη από την εποχή του Μεγαλέξανδρου. Ποια είναι η συμβολή τους στον παγκόσμιο πολιτισμό; Το ότι αμόλαγαν κάθε τόσο τα μογγολικά υπο-είδη να ισοπεδώνουν ό,τι είχε μείνει όρθιο από τους δικούς μας εμφυλίους; Πού βρίσκονται τόσους αιώνες; Σε χειμερία νάρκη; 





Ξύπνησε –λένε- ο γίγαντας. Ποιος γίγαντας; Οικονομικές φούσκες είναι η «ανάπτυξή» τους. Οι δυτικοί τους έδωσαν τα εργοστάσια και τις πατέντες και τους άνοιξαν τις αγορές.  Κίνα, Ινδία και τα ρέστα είναι τώρα οι πιο μολυσμένες περιοχές στον πλανήτη.  Ειδικά η πρώτη γαμιέται από παντού.  Γιατί είναι το «μέλλον». Το θεοσκότεινο εφιαλτικό μέλλον που ετοιμάζουν για όλους μας. Δισεκατομμύρια δυστυχισμένες υπάρξεις σαρδελοποιημένες σε θλιβερές πόλεις. Τοπία γεμάτα αιθαλομίχλη και οι σκυθρωποί σαυράνθρωποι να ταξιδεύουν συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι, με τι άραγε προορισμό;




Άμα κλείσουν τις αγορές οι ΗΠΑ και η Ευρώπη, οι κάτοικοί της αχανούς ασιατικής μυρμηγκοφωλιάς θα λιμοκτονήσουν μαζικά. Βέβαια ανά πάσα στιγμή μπορούν να εξαφανιστούν από προσώπου γης χωρίς να λείψουν σε κανέναν.  Πολλοί πήραν χαμπάρι ότι υπάρχει κάτι που λέγεται Μπαγκλαντές μόνο όταν η πρώτη λαίλαψ των λαθροβρωμιάρηδων έσκασε στην ευρωπαϊκή βλαχομάπα τους.  Είναι οφθαλμοφανές ότι ένας κόσμος με αφθονία σαυρών μόνο φτωχότερος, βρωμερότερος και αθλιότερος μπορεί να γίνει.




Αφού λάβατε την εικόνα, τώρα σβήστε την.  Φανταστείτε έναν κόσμο 8 δισεκατομμυρίων ο οποίος θα είχε όχι 3,5 δις (αυτή την εκδοχή δεν μπορώ ούτε εγώ να την διανοηθώ) αλλά 150 εκατομμύρια Έλληνες.  Τι μορφή θα παρουσίαζε αυτός ο κόσμος;  Θα ήταν ο ίδιος με τον σημερινό ή με τον σχεδιαζόμενο από κάποιους αυριανό;  Τα στοιχεία αυτή την στιγμή λένε ότι είμαστε 10 ψωροεκατομμύρια φραπέδες και έχουμε κάνει τη Γη πουτάνα.  Αν όντως ήμασταν ασήμαντοι και άχρηστοι όπως διατυμπανίζουν, γιατί να ασχολούνται μαζί μας;  Θα μας είχαν βαρέσει μια κοινή χρεωκοπία και θα μας άφηναν ήσυχους στη φτώχεια μας. Αντί γι αυτό, οι ΗΠΑ, η Ευρώπη, η Ρωσία, η Κίνα και ο υπόλοιπος ψευτόκοσμος χάνουν την ώρα τους διαρκώς με την πάρτη μας. Γιατί άραγε; 




Πολλαπλασιάστε επί 15 και προσθέστε την αυξανόμενη επιρροή του μεγέθους και την ιδεολογική επιτάχυνση.  Για λύστε αυτή τη γαμημένη εξίσωση φωστήρες μου και θα καταλάβετε.




Σε ένα κρίσιμο περιβάλλον όπως το σημερινό είναι φυσικό να γεννιούνται περίεργα όσο και επικίνδυνα ερωτήματα.  Το να μένουν για μεγάλο διάστημα αναπάντητα είναι κατάρα για το σύστημα. Και αυτό επειδή οι απαντήσεις που έρχονται αυθόρμητα είναι πάντοτε πιο επικίνδυνες από τις ερωτήσεις.  Εδώ επεμβαίνει η κατεστημένη εξουσία για να θολώσει τα νερά και να διακτινίσει τα ζώντα ζώα στον λαβύρινθο.







Κανονικά τα προβλήματα που αφορούν τις πρακτικές λεπτομέρειες της διαβίωσής μας θα έπρεπε να λύνονται επιτόπου με ανταλλαγή απόψεων και αμοιβαίους συμβιβασμούς ενώ τα ψυχολογικά προβλήματα θα έπρεπε να τα λύνει ο καθένας όπως θέλει στον ελεύθερο χρόνο του χωρίς να ενοχλεί τους όρχεις των υπολοίπων.  



Σαφώς ο κόσμος που ζούμε είναι δομημένος αντικανονικά.  Το αρνητικό επικρατεί.   Είναι το ιδανικό περιβάλλον για την είσοδο της μεταφυσικής στο παιχνίδι. Δεν αναζητούνται πια τα λαμόγια που βούλιαξαν τις τράπεζες και μας έριξαν στο λάκκο με τα παπάρια, αλλά η αναζήτηση στρέφεται στην ποιότητα της χάρης του αληθινού Θεού ο οποίος είναι πάντα πρόθυμος να μας παρηγορήσει στα δύσκολα και να μας βοηθήσει (φτάνει να μη ζητάμε σβήσιμο τόκων).  Πριν καλά-καλά αντιληφθούμε τι συνέβη, η αναζήτηση του δημιουργού έχει εισέλθει στην πολιτική και τα έχει κάνει όλα κωλοτρυπίδα. 



Η ενσταλαγμένη πίστη σε οντότητες πέραν αυτού του κόσμου έχει ως συνέπεια τον υποβιβασμό της λογικής σε εργαλείο μπακαλικής.  Ο νους παύει να λειτουργεί και το έργο του ανατίθεται σε μάτια, μύτες, αυτιά, γλώσσες, χέρια, τρίχες, αιδοία και ψωλές.  Ο ιδανικός ηγέτης παύει να είναι αρχόμενος που έγινε προσωρινά άρχων και που θα πρέπει να επιστρέψει το αξίωμα στην λήξη της θητείας του αφού αποδώσει λογαριασμό.  Γίνεται νταβατζής μεσσίας, ισόβιος τύραννος, ανεξέλεγκτος και ανεύθυνος, υπεράνω νόμων και ηθικής, με μόνο προϊστάμενο τον ανύπαρκτο πούσταρο που λέγεται Θεός.  Εδώ είναι όλη η πουστιά.  Το ιερατείο έχει μπει σφήνα στους θεσμούς και έχει μετατρέψει τον πολίτη σε δούλο. 



Επειδή οι αντιπρόσωποι του Αποδώ –όπως όλοι οι εξουσιαστές- δεν θέλουν να φαίνονται όλη την ώρα και να δίνουν στόχο, επιστρατεύουν μέσω του ιερού χρήματος διάφορους πιτσικόμηδες για τη χαμαλοδουλειά.  Αυτοί οι αναλώσιμοι βαλέδες αναλαμβάνουν (με το αζημίωτο) να κρατούν τα ζωντανά απασχολημένα με μια γκάμα από μάντολες η οποία ΠΑΝΤΑ περιλαμβάνει το υπερφυσικό και το απίστευτο.



Ξαφνικά ανακαλύπτονται χαμένες προφητείες κλανογερόντων, μαρμαροψωλοχυμένοι βασιλιάδες, διασυνδέσεις με τον Σείριο, μετοχές της Τραπέζης Ελεεινού Σπέρματος, εξωγήινες τεχνολογίες, και φυσικά τρισεκατομμύρια κουρκουμπίνια για να ταϊστεί το αδημονούν πλήθος των ηλιθίων.  Πριν 4 χρόνια στην παλιά Φατρία σας είχα επιγράψει ποιος είναι ο Ψώρρας και τι ρόλο παίζει. Ξαναδιαβάστε το απόκομμα.



Δεν έφτανε τόση λάσπη και τόσα ΣΚΑΤΑ που είχε πετάξει πάνω στην αρχαία και στην σύγχρονη Ελλάδα ο Ιουδαιοχριστιανισμός, δεν αρκούσε ο ύπουλος χριστιανο-ναζιστικός δωδεκαθεϊσμός της Χρυσής Γαβγής, ήρθε και ο πλακοστρωτής από την Πάτρα. Ήθελα να ήξερα πού στο διάολο τους ανακαλύπτουν αυτούς τους κουτσούς τυφλοπόντικες και τους κάνουν φίρμες σε μια νύχτα.  Άμα ο μυστικός σκάουτερ δούλευε για την Εθνική, εφτά μουντιάλ θα είχαμε πάρει περίπατο και άλλα τέσσερα στο μπάσκετ.




Υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι του εθνικού χώρου, αυτό της εθνοεκκεντρικότητας, το οποίο έχει διαφύγει από την καθοδήγηση της εβραιο-χατζαηαβάτικης συμμορίας αλλά και από το τοξικό καπέλωμα του μασονικού ψευτο-πολυθεϊσμού (12θεο και αρχίδια στον πούτσο λες και ξέρει η κάθε γκέι χλαμυδοφόρος σουπιά της μασονίας τι είναι η αρχαία θρησκεία).  Αυτό το κομμάτι της κοινής γνώμης έπρεπε πάση θυσία να ελεγχθεί και αν αυτό ήταν αδύνατο, να καούν ολοκληρωτικά τα πιστεύω και οι αξίες του. 



Το «τι δουλειά έχει με την αρχαία θρησκεία ο Σαύρας και η παρέα του», αν και είναι σωστό ερώτημα, δεν είναι αρκετά καίριο. Το ουσιαστικό ερώτημα θα έπρεπε να είναι «ποιος έδωσε εντολή να τους δοθεί χρόνος στα κανάλια»;  Εκτός αν νομίζει κανείς ότι ο τηλεοπτικός χρόνος χορηγείται έτσι αβασάνιστα και δωρεάν στον οποιονδήποτε.  




Αν από την μια πλευρά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την απύθμενη βλακεία των τηλε-ηλιθίων οι οποίοι πιστεύουν οτιδήποτε προέρχεται από το σκατόκουτο όσο εξωφρενικό και αν ακούγεται, από την άλλη δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι μουλιασμένοι σε χύσια ύαινας τηλεδημοσιοκάφροι δεν έκαναν όπως όφειλαν τη δουλειά τους (λέμε και καμιά μαλακία). Τα κνώδαλα των καναλαρχών όχι μόνο δεν αποκάλυψαν ποιος πραγματικά ήταν ο …μεγαλομέτοχος της Τράπεζας της Χαλιμάς και μεγαλέμπορος …διαστημικής τεχνολογίας, αλλά απέκρυψαν με επιμέλεια το επεισοδειακό παρελθόν και το παρόν του. Αν δεν έφτανε η κοινή λογική, αρκούσε μια μισάωρη βόλτα στα καφενεία της Πάτρας για να μάθει ο καθένας ποιος ήταν ο τύπος με τα πέτσινα τρισεκατομμύρια.  (Το ίδιο ισχύει τοπικά για κάθε λαμόγιο που μας εμφανίζουν στο τηλεοπτικό στερέωμα). Το ότι τώρα (αφού έχει γίνει η δουλειά) τα ΜΜΕ ανακαλύπτουν φίδια στην καρέκλα του Ψώρρα, μόνο ως υπέρτατο δούλεμα μπορώ να το εκλάβω. 



Κομβικό σημείο είναι ότι την ιστορία με τα μήδια την ξεκινάει η δηλητηριώδης σαρανταποδαρούσα που ονομάζεται Αντώνης Γεωργιάδης.  Αυτή η κραγμένη λούγκρα που ισορροπεί ανάμεσα σε σοσιαλδεξιά και ακροδεξιά πέη και ανάμεσα σε αρχαιοπεολειχία και εβραιοπρωκτολειχία, έχει αρκετά βεβαρημένο πολιτικο-θρησκευτικό και πρακτορικό μητρώο, αν θυμηθούμε τις κομματικές παρτούζες του με την άλλη εθνοβρωμούσα τον Καρατζαφύρερ.  Η μπουμπούκα είναι ανακατεμένη σε πάρα πολλές «περίεργες» υποθέσεις για να είναι άσχετη με αυτά που μας συμβαίνουν.  




Να σημειωθεί ότι όλες οι εκ των ουρανών λύσεις όπως η Ψώρρειος Συσσαύρωσις ξεκινούν εσκεμμένα από λάθος βάση.  Όταν εμφανίστηκε ο χλέμπουρας, καυχιόταν ότι θα σου πληρώσει τα χρέη, άρα αναγνωρίζει ότι έχεις χρέος.  Όταν τον ακολουθείς, το αναγνωρίζεις κι εσύ. Στο υποσυνείδητο σε έχουν γαμήσει. Έχεις φάει πέντε μπαλάκια πριν ακόμα πατήσεις το πόδι σου στο γήπεδο.  Ο άλλος ισχυρίζεται ότι θα στα λύσει όλα ο μεσσίας που θα είναι Έλληνας. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να καθίσεις αναπαυτικά στον καναπέ.  Μαλάκα, έχουν πετύχει το ακατόρθωτο: Να σε κάνουν να περπατάς στα σύννεφα και να πατάς σκατά.




Και για να τελειώνουμε μια και καλή με την… «ζεστή αγκάλη της Εκκλησίας»:  Στην αρχαία Ελλάδα όταν οι πόλεις-κράτη χρειάζονταν λεφτά για να υπερασπίσουν την ύπαρξή τους με πόλεμο, έμπαιναν στα θησαυροφυλάκια των ναών και έπαιρναν όσα είχαν ανάγκη με την δέσμευση να τα επιστρέψουν όταν επανέλθει η ομαλότητα.  Σήμερα ο μόνος που μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο να αντισταθεί, είναι αυτή η πουτάνα.  Φυσικά δεν κάνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση.  Καθυστερεί, προσποιείται την πάπια, μουρμουρίζει κάτι ευχές, ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.  Άμα κοιτάξετε γύρω σας αρκετές μητροπόλεις εν καιρώ κρίσης έχουν εισπράξει επιδοτήσεις ΕΣΠΑ και ανακαινίζουν τα παπαδομάγαζά τους.



Γιατί δεν βγαίνει αυτή η σύφιλη η Ορθοδοξία να πληρώσει το χρέος να ξοφλήσουμε; Μόνο την ακίνητη περιουσία που έχει στο Ισραήλ να βάλει ενέχυρο, θα μας χρωστάνε κιόλας οι βδέλλες.  Άσε που μόνο να κερδίσει πολλά έχει, και τίποτα να χάσει.  Αν πει να μπλοφάρει σωστά συνδέοντας την υποθετική πληρωμή με την επανεξέταση του χρέους από μηδενική βάση, ενδέχεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα.  Με το χέρι στη καρδιά το λέω, αν έκανε κάτι τέτοιο η πανρουφόλα, θα γινόμουν ο πρώτος άθεος, αρχαιοπούτσης σταυροφόρος.




Στην ερώτηση «τι είναι πιο σημαντικό, η επιβίωση του έθνους ή η ακίνητη περιουσία των πατριαρχείων;», η ορθόδοξη μαφία ως σύνολο έχει απαντήσει άπειρες φορές, διαλέγοντας το δεύτερο. Όταν εκλέγει πρωθυπουργούς στο Βατοπέδι,όταν απολύει υπουργούς παιδείας με ένα τηλεφώνημα, όταν στηρίζει την χούντα των Τσιπρο-Καμμένων στο μεταναστευτικό, έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι δεν ασχολείται με την πολιτική η φλοκαδοκαριόλα;  Αφού ΜΟΝΟ με την πολιτική καβλώνει και χύνει πύον απ’ τον κώλο το σίχαμα. 


…Να τους σεβαστώ;

…ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ! 

Μας έχουν ξεκωλιάσει τόσους αιώνες τα σκατόρασα με τις λουμπινιές τους και θα τους τη χαρίσω;  Μακάρι ανήμερα το Πάσχα να τους ξεκοιλιάσουν όλους οι ισλαμοκροκόδειλοι και να κάθομαι και να το απολαμβάνω, πίνοντας το κρασί μου!




Όλες οι πολιτικές κατσαρίδες ξέρουν τι συμβαίνει και γνωρίζουν αρκετά καλά τον ρόλο που έχει η καμπαρετζού ορθοδοξία στην παράσταση.  Όπως βλέπετε, αποφεύγουν τα πραγματικά ερωτήματα και κανείς τους δεν πιέζει το ιερατείο γιατί είναι όλοι συνεννοημένοι.  Βιώνουμε μια ακόμα χούντα των τοκογλύφων όπως συνέβη τόσες φορές στο παρελθόν.




Όλα είναι ελεγχόμενα. Από την διακίνηση της πρέζας και το δρομολόγιο του μπάτσου και του δικαστή, ως την διακίνηση των ιδεών (ειδικά αυτή).  Δίπλα μου ο Δήμος και η Περιφέρεια έχουν εγκαταστήσει μια μια συμμορία από 30 Βρομά. Όλη η οικογένεια, ακόμα και τα δίχρονα, πουλάνε ηρωίνη 5 μέτρα από την είσοδο δημοτικού σχολείου.  Η δίωξη και οι ΟΠΚΕ το ξέρουν αλλά δεν κάνουν τίποτα. Γιατί; Γιατί άμα πιάσουν τον λιανέμπορα, εκείνος θα τους δώσει τον μεσαίο στον Ασπρόπυργο και ο μεσαίος θα τους δώσει τον χονδρέμπορα.  Με τρεις συλλήψεις θα φτάσουν στον παιδοβούβαλο εφοπλιστή του Πειραιά κι από αυτόν στην ίδια την γελαστή αδερφή με τα χοντρά άσπρα μπουτάκια, τον χυσουρωμένο χαπάκια που ονομάζεται Αλέξης Φτηνόπουστας.




Ο Μπαζιώτης, η Πόλα Τρούπα και η Συνωμοσία των Πυρήνων του Σκατού με τα πρακτοράκια της τυφλοί είναι; Δεν βλέπουν τα λαμόγια που μας έχουν πιει το αίμα να κάνουν βόλτες ακόμα και στα περιβόητα Εξάρχεια, τον ιδιωτικό παιδότοπο του Σόρος; Γιατί άραγε δεν αγγίζουν κανέναν από δαύτους αλλά μονάχα στέλνουν επιστολές-στρακαστρούκες στις γραμματείς των δανειστών;  



Τα πραγματικά τάγματα εφόδου τελικά δεν ήταν οι κλανιάρηδες της Χρυσής Ψωλής αλλά οι πεμπτοφαλαγγίτες κοριοί της antifa, οι προστατευόμενοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτά τα επιδοτούμενα τσόλια του αριστερού ιουδαϊκού υποκόσμου σπάνε και καίνε ατιμώρητα σε όλη την ελληνική επικράτεια.  Με τον αέρα που τους έχει εξασφαλίσει η βρωμερή ΕΥΠ τρομοκρατούν τους πολίτες, επιβάλλοντας με ναζιστικό τρόπο τις επιλογές της Ν.Τ.Π..







Όλο αυτό το φαινομενικό χάος έχει νόημα. Όταν η αριστερο-δεξιά αλλαξοκωλιάρικη εβραιοπαρεούλα ψηφίζει πανηγυρικά την λαθρο-ιθαγένεια και όλες οι παιδοκατσαρίδες που ξεβράζει το ιουδαϊκό σχέδιο στις ακτές μας θεωρούνται «αυτόχθονες» μαζί με τους γονείς τους και τους σαυροσυγγενείς τους, το νόημα είναι πολύ συγκεκριμένο:  Το μακελειό σε βάρος μας έχει ξεκινήσει. 


Ο μπαλαντέρ που φυλάνε οι δανειστές για τα δύσκολα είναι η γαμιόλα η Εκκλησία.  Όταν θα πυρπολούνται τα σπίτια και θα σφάζεται ο ντόπιος πληθυσμός, αυτοί θα προσεύχονται στην υπέρμαχο στρατηγίνα για την σωτηρία των ψυχών και θα φροντίζουν να μην πάρει κανένας Έλληνας όπλο ούτε στην ύστατη στιγμή. Διαβάστε ρε την γαμημένη την ιστορία. Μην πάτε στην αρχαία και κουραστείτε. Μείνετε στην νεότερη που έχει λιγότερες σελίδες. Τα λέει όλα: Χρεωκοπίες, φέσια, πόλεμοι, δικτατορίες, ξένοι βασιλιάδες, προδοσίες, υποτέλεια, τόκοι.  Αυτό είναι το πακέτο και δεν είναι καθόλου μεταφυσικό.



Πάμε τώρα στο δια ταύτα. Στις νηφάλιες διαπιστώσεις. Στο τί χρή δρᾶν δεν υφίστανται αποκλίσεις και τρίπλες. Η αλήθεια είναι σκληρή, ραγιαδάκο. Ο πρώτος δυνάστης που πρέπει να πετάξεις από το σβέρκο σου είναι ο λαθρομετανάστης από την Ιουδαία. Αυτό το δηλητηριώδες παράσιτο που λέγεται Χριστός σε γαμάει τόσους αιώνες μαζί με το παπαδαριό του.  Ξερίζωσέ του την ψεύτικη καρδιά, τσαλαπάτησέ την και πέτα την στα σκουπίδια. Ένας Ιουδαίος ψευτράκος σαν κι αυτούς που σε κυβερνάνε είναι ο κανακάρης του Ιεχωβά.  Στείλε τον από εκεί που ήρθε και αποσυνδέσου από την νοσηρή προπαγάνδα του.  Όσο το αναβάλλεις, τόσο θα τρως τα παπάρια το ένα μετά το άλλο.



Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η υπογεννητικότητα, η ανεργία ή η λαθροεισβολή. Είναι η ιδεολογική μόλυνση.  Φαντάσου να έχεις παιδιά και να τα έχει μεγαλώσει ο Αυνανστασιάδης και η Αφρολουτροδίτη Αλ Ψωλέχ.  Να είναι οι κόρες σου σε ΜΚΟ και να κάνουν πίπες στους λαθρόσαυρους και να αισθάνονται ευτυχείς και υπερήφανες. Να σου λένε ότι έχουν δικαιώματα οι λάθρο και οι γύφτοι.  Ότι εμείς οι χρεοκοπημένοι πρέπει να ταΐζουμε όλη την πείνα του σύμπαντος.  Να είναι οι γιοί σου άχρηστα ρεμάλια να ξημεροβραδιάζονται στις καφετέριες, στα τατουαζάδικα και στις πορείες της antifa.  Να έχουν άποψη χωρίς να έχουν κολλήσει ένα (1) ένσημο. Πω πω εφιάλτης…  




Μην το ψάχνετε παραπέρα. Η ζημιά που έχει κάνει στην πατρίδα ο απατεώνας που δεν έζησε και δεν σταυρώθηκε ποτέ είναι μη αναστρέψιμη.  Ο μόνος τρόπος θεραπείας είναι η βίαιη ανατροπή της τοκογλυφικής χούντας, η εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων αποχριστιανοποίησης, η άμεση αποκοπή των εξουσιαστικών πλοκαμιών της συμμορίας και η οριστική εκδίωξη του ιουδαϊκού ιερατείου από την χώρα.  Εννοείται ότι και το ευρωλιγούρικο λόμπι και το κομμουνιστικό αναρχοσκουπιδαριό θα πρέπει να σαρωθούν ανελέητα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.



Ποιος θα τον κάνει αυτόν τον άθλο; Μεταξύ μας, από όσους έχω γνωρίσει, δεν εμπιστεύομαι κανέναν.  Πάνω απ’ όλα αμφιβάλλω για την ειλικρίνεια των προθέσεων του τρομοκρατημένου όχλου.  Το μόνο που θέλει η μάζα είναι η επιστροφή της στην ψεύτικη ευημερία του εικονικού παραδείσου.  Να μπορεί να καταναλώνει τα υλικά μπάζα που της στερούν τώρα οι εκβιαστές. Είναι τραγέλαφος, το ξέρω, όταν οι μανιακοί υλιστές της πλέμπας στρέφονται στο επέκεινα για να τους λύσει τα προβλήματα. 


Άντε να πείσεις τους πολλούς ότι η ανάμιξη της μεταφυσικής στις πραγματικές καταστάσεις έχει μόνο δυσάρεστες συνέπειες. Ότι σπανίως ο λύκος θανατώνει κάποιο πρόβατο του κοπαδιού. Ότι κατά κανόνα, τα πρόβατα σφαγιάζονται από χασάπηδες στους οποίους τα έχει πουλήσει ο ποιμένας.



Στο τελευταίο, ίσως φανούμε λίγο κωλόφαρδοι.  Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι ρασοφόροι είναι πως οι αιώνιοι τοκογλύφοι δεν τηρούν ποτέ τις συμφωνίες τους. Τα μπινεδόρασα έχουν προσυμφωνήσει να την σκαπουλάρουν οι ίδιοι την ώρα της μεγάλης σφαγής.  Αυτό που δεν ξέρουν είναι το ποια θα είναι η τελική επιλογή του αόρατου Συνεδρίου. Τώρα τελευταία ακούω ότι κερδίζει έδαφος η άποψη πως ίσως ο Ισλαμισμός να είναι η ιδανική θρησκεία για το παγκόσμιο κράτος: Απόλυτος σκοταδισμός, βρωμοπόδαρη φανατίλα και άκρα ηλιθιότητα.  Τι πιο ιδανικό για τους εξουσιαστές;  Μηδενική αντιπολίτευση, μηδενική κριτική, μηδενικό ρίσκο.




Για την ώρα η ψυχολογική προετοιμασία για την σύγκρουση των ειδών συνεχίζεται. Όλο και θα πληθαίνουν οι επιθέσεις των «μοναχικών λύκων» στα χριστιανά κοπάδια από την μια, αλλά και οι μπόμπες στα κεφάλια των ισλαμοπιθήκων από την άλλη, ώσπου να στηθεί το μεγάλο γεγονός: Μια υπερπαραγωγή αλά Δίδυμοι Πύργοι με μπόλικο κέτσαπ.  Έπειτα, η λύση θα έλθει μέσω των όπλων.



Αν δεν καταλάβατε τίποτα, δεν πειράζει.



Φέτος αντί γι αυγά τσουγκρίστε τα ληγμένα κεφάλια σας.



Μπας και λειτουργήσουν.  



170 σχόλια:

  1. καλώστονε κι' ας άργησες ...

    Το σύστημα έλεγαν οι αρχαίοι -και γι' αυτό ήταν σπουδαίοι-
    είναι ένα βαρέλι γεμάτο σκόρδα.
    Και μέσα στο βαρέλι ανθρώποι, ανθρώποι, ανθρώποι. Μια Γη γεμάτη σκορδαλιά!
    Και το βαρέλι αυτό γυρίζει, γυρίζει...
    Κι όλο και κάποιοι βγαίνουνε στην επιφάνεια. Και γίνονται μετά Ωνάσηδες.
    Ωνάσης σημαίνει να πας στα μπουζούκια, να τα σπας αγκαλιά με τον
    Τέλη τον Σαβάλας και να κάθεσαι μετά στο Κολωνάκι
    στις κοσμικές ταβέρνες, και να τρως λαϊκότατα σκορδαλιά!

    Αυτό είναι και που το σώζει το σύστημα:
    Ποιός πρώτος θα προλάβει...
    ...έχει την εντύπωση, την αυταπάτη, το πιστεύει δηλαδή, πως θα προλάβει, να βγει ο ίδιος
    μέσα απ' το βαρέλι και να πέσει με τα μούτρα να φάει.
    Να φάει! Να φάει!
    Γι' αυτό βρωμάει ο χώρος μας σκατίλα.
    Σκατίλα είναι η μυρουδιά του ανθρώπου, αυτουνού που τρώει σκόρδα.
    Πολλά σκόρδα, πάρα πολλά σκόρδα.
    Όλα τα σκόρδα όλων των υπόλοιπων ανθρώπων...

    Νικόλας Άσιμος, Το βαρέλι













    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτια και τσεκουρι στους Χριστιναοσιωνιστοισλαμοπιθηκοραγιαδοπουστες.
    Αν και δε σε ξερω πολλα μπραβο ρε φιλαρακι. Μονο σ'αυτον τον τονο ισως να παρει κανεις χαμπαρι και να τσακισει το αρνι επειδη γουσταρει κι οχι επειδη δηθεν αναστηθηκε ο βρωμερος Εβραιοψευτοπουστας. Χωνε λοιπον και στ'αρχιδια σου αν παρεξηγηθει κανας Χριστιανοβλαμμενος η καμια πιπιτσα Εβραιοφοβουμενη.

    ΥΓ: Δεν ειμαι απ'αυτους τους απληστους που σου'κοψαν την καλημερα επειδη μεσ'το βαθυτατα πλανημενο μυαλο τους, νομιζουν οτι θα γινουν καποια μερα μεγιστανες και ουτε και θελω να γινω μεγιστανας να πινω το αιμα του κοσμακη, αλλα ρε φιλε για να ξεκινησει αυτο που λες θα χρειαστουν κεφαλαια, οχι για την παρτη του καθενος αληταρα αλλα για να χρηματοδοτηθει η αντισταση σε αυτα που ερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΩΣΕΕΕΕΕΕ......

      ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ(ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ)ΣΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΕΡΕΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ! ΤΟ ΜΠΟΥΝΤΟΥΑΡ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

      Διαγραφή
  3. Γεια σου φίλε και ας άργησες!

    Πολύ καλό το άρθρο αλλά έχω 3 ενστάσεις.
    Κατανοώ το ύφος μιας και σε ξέρω αρκετά μετά από τόσα χρόνια ανάγνωσης και γνωριμίας αλλά δεν μπορώ να μην τις αναφέρω.

    - 1η ένσταση.
    Η Ελληνική Επανάσταση δεν ήταν μια οικτρή παράσταση των Άγγλων. Αυτή η μαλακία που τεντώνεται συνεχώς από τις γνωστές γαμιόλες δεν την ανέχομαι. Όχι δεν είναι έτσι και το ξέρεις πολύ καλά. Δεν ανέχομαι να την πετάς και εσύ έτσι απλά κι ας κατανοώ ότι είναι άλλος ο στόχος σου.

    Καταρχήν να πούμε ότι οι επαναστάσεις στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο, ακόμα και πριν από την πτώση της βρωμούπολης και μέχρι το ’21 ήταν πολλές και σε πλήθος και σε αίμα. Κάποιες περιοχές με το αίμα και άλλες με την πουστιά κερδίζανε κατά καιρούς αυτόνομες ή ημιαυτόνομες καταστάσεις και ως γνωστόν τα βουνά ήταν πάντα ελεύθερα από τα τουρκομογγόλικα ποδάρια. Όπως έχεις γράψει και εσύ παλαιότερα, από τον τομέα της οργάνωσης (Φιλική), την προπαγάνδα (Ρήγας), την αρχιστρατηγία (Υψηλάντης) καθώς και το συντριπτικό σύνολο των μαχητών του ’21 αποτελούνταν από τους «ανύπαρκτους» (για κάποιες γαμιόλες) Έλληνες. Το υπόβαθρο ήταν στημένο από χρόνια πριν και οι έννοιες φυλή-γένος-έθνος ήταν γνωστές στους Έλληνες το λιγότερο 2500 χρόνια, καθώς εμείς τις εφηύραμε, και δεν περιμέναμε καμία κωλογαλλική «επανάσταση» για να μας κάνει έθνος όπως διατυμπανίζουν ξανά και ξανά οι γνωστές γαμιόλες όπως έγραψα και παραπάνω.
    Κατά δεύτερον για το Ναβαρίνο και την γνωστή σωτήρια βοήθεια… εννοείται πως το Ναβαρίνο έσωσε την κατάσταση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ακόμα όμως και να μη γινόταν, η φωτιά είχε ανάψει για τα καλά και αργά η γρήγορα το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο και ίσως και για πολλούς μελετητές ενδεχομένως και καλύτερο. Αλλά το θέμα μας είναι πως φτάσαμε να βλέπουμε τον αλβανομπαρά Ιμπραΐμη να κόβει βόλτες καίγοντας τον Μοριά με τους Έλληνες να έχουν σπάσει σε 1000 κομμάτια; Τα πρώτα χρόνια της επανάστασης ως γνωστόν το θέμα πήγαινε τρένο και αν όλα είχαν κυλήσει σωστά και δεν είχαν χιλιογαμηθεί από 100 παράγοντες, με τον κυριότερο τον γαμοδιχασμό μας, το Ελληνικό κράτος θα είχε φτάσει μέσα σε 10 χρόνια έως την Αντιόχεια. Από τότε που μπλέχτηκαν για τα καλά οι βρωμοπόδαροι «ευρωπαίοι» γαμήθηκε το θέμα εντελώς. Το πως καταφέρανε ότι καταφέρανε μετά από τόσες πουστιές αυτοί οι μπαρουτοκαπνισμένοι εγωισταράδες και γαμιάδες του χάρου Έλληνες το ’21 είναι πραγματικά ανεξήγητο. Τι να πρωτοπώ για τις δολοπλοκίες, τις δολιοφθορές, τους χρηματισμούς από εδώ και από εκεί, για τα γαμημένα κόμματα αγγλογαλλορωσικά, τους άκαπνους στρατηγούς της πούτσας που φάγανε και τον Καραϊσκάκη ή για τις βοήθειες που παρείχαν κατά καιρούς στους Τούρκους, όπως στην πολιορκία της Πάτρας, πράγματα άγνωστα για τους πολλούς. Μην λέμε μόνο για το Ναβαρίνο λοιπόν γιατί η ζυγαριά γέρνει μουνόπαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. - 2η ένσταση.
    Γράφεις, “Η αρρώστια που βασανίζει τον πλανήτη, η «δημοκρατία» γεννήθηκε στο χώμα που κατουράμε.” Γιατί αφοδεύεις και εσύ στο πτώμα της κακόμοιρης και χιλιογαμημένης Δημοκρατίας ρε Μάρκο;

    Αυτή την έννοια που πως στο μπούτσον, τυχαίον δεν είναι καθόλου, να την μισούν το ίδιο, φασίστες, κομμούνια, εθνόκαυλοι, διεθνιστές, χριστιανοί και μωχαμέτηδες και κάθε λογής μισάνθρωπη κατσαρίδα που όμως την επικαλείται και την χρησιμοποιεί σε κάθε περίπτωση παρτούζας. Κάποτε είχες αναφέρει κάποιους συγγραφείς και κάποια βιβλία για το ξεβούλωμα του νου. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο μέγιστος Κορνήλιος Καστοριάδης. Αν σε άκουγε να λες αυτά που γράφεις θα σου κοπάναγε 10 τόμους στο κεφάλι. Χωρίς να διευκρινίζουμε, ως ορισμό, τι ήταν το δημιούργημα της Ελληνικής πολιτικής σκέψης, η Δημοκρατία, καθόμαστε και αναλύουμε το κωλομπαρεμένο υβρίδιο της δυτικής υποκουλτούρας που έχει επιβληθεί τα τελευταία 200 χρόνια στα κεφάλια μας. Όχι αυτό δεν είναι Δημοκρατία, ούτε καν οχλοκρατία όπως την ονομάτιζε ο ξεκωλιάρης Πλάτων, ούτε και φιλελεύθερη ολιγαρχία όπως την όριζε ο Καστοριάδης αλλά μια ξεκάθαρη τυραννική ολιγαρχία ή ολιγαρχική τυραννία όποιο και απ’τα δύο να διαλέξεις το ίδιο κάνει. Όσο για τον ορισμό της αρχαιοελληνικής Δημοκρατίας ας ψάξουνε οι αρμόδιοι να τον βρούνε στον παππού Αριστοτέλη που δεν ήταν και «φίλος» της.
    “…Δημοκρατικόν μεν είναι το κληρωτάς είναι τας αρχάς, το δ’ αιρετάς ολιγαρχικόν, και δημοκρατικόν μεν το μη από τιμήματος, ολιγαρχικόν δε το από τιμήματος…”
    Αρίστος από τα Στάγειρα.

    - 3η ένσταση.

    Όλος ο κόσμος ασχολείται με τη πάρτη μας λες.

    Διαβάζω καθημερινά ξενόγλωσσα άρθρα και ειδήσεις γύρω από τον τεχνολογικό και οικονομικό τομέα. Δεν έχω καταλάβει ούτε στο τόσο, ότι ο πλανήτης ασχολείται μαζί μας. Δεν το νομίζω. Όλα είναι θέμα προοπτικής και εκάστοτε γεωπολιτικού παιγνίου.

    Αυτά και η συζήτηση συνεχίζεται, με συμπαθάς για το σεντόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους και ένα σχόλιο με επιχειρήματα.

      Ως προς την 1: Το ιστορικό γεγονός είναι αυτό που είναι και δεν αλλάζει. Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο το βλέπουμε και το αναλύουμε. Και επανάσταση ήταν (από την πλευρά των υπόδουλων) και σκευωρία (από την πλευρά των Άγγλων), το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Η έννοια του έθνους δεν έχει σχέση με τα ελληνικά, τα αγγλικά ή τα μασονικά σχέδια… Από την πρώτη επανάσταση του Κριτόλαου εναντίον των Ρωμαίων ως αυτήν που ευχόμαστε να γίνει σήμερα, το έθνος βρίσκεται στο βάθος. Τα ελαττώματα γνωστά... Φιλοπρωτία, αναξιοκρατία, φθόνος, μικρόνοια, κλπ. Αντικειμενικά χωρίς το Ναυαρίνο η επανάσταση ήταν καταδικασμένη εκτός αν (μια στο τρισεκατομμύριο) τα βρίσκαμε στο 12 παρά 1 (που δεν το βλέπω). Να μην ξεχνάμε και την πουστιά που παίξαμε στους υπόλοιπους Βαλκάνιους στις Παραδουνάβιες.

      Ως προς τη 2: Η "δημοκρατία" στην οποία αναφέρομαι είναι η ταφογαμημένη εκδοχή της αφού η λέξη βρίσκεται σε εισαγωγικά. Δυστυχώς η δημοκρατία είναι μια άπιαστη ουτοπία στην οποία οι αρχαίοι έφτασαν πιο κοντά από όλους. Ανάφερέ μου ένα μέρος και μια ιστορική περίοδο που να υπήρξε δημοκρατία (αφού πρώτα μου ορίσεις τι θεωρείς δημοκρατία για να μιλάμε στην ίδια συχνότητα).

      Ως προς την 3: Μη κοιτάς ποτέ το τεχνολογικό κομμάτι και τις οικονομικές βλακείες. Δώσε μου την Ελλάδα ανεξάρτητη (έστω και χρεοκοπημένη) και μέσα σε δέκα χρόνια μπορώ να την πάω πενήντα χρόνια μπροστά από τις υπόλοιπες χώρες.

      Μόνο μαζί μας ασχολούνται. Γιατί απ'όλο τον πλανήτη διάλεξαν εμάς να εφαρμόσουν το νέο μοντέλο χρεοκοπίας; Αν (όπως φαίνεται) είχαν στήσει τον υπερδανεισμό μας, έχουμε καραμπινάτο προσχεδιασμό. Γιατί; Ξεκόλλα από τα πετρέλαια, τον ορυκτό πλούτο και το γεωπολιτικό παιχνίδι. Εδώ καθόμαστε πάνω σε κάτι άλλο πολύ πιο εκρηκτικό που μπορεί (και πρέπει) να τινάξει στον αέρα τον ψεύτικο και πανάθλιο κόσμο τους...

      Τα υπόλοιπα εν καιρώ...

      Διαγραφή
    2. Η σκευωρία από την πλευρά των Άγγλων ήταν εναντίον της Επανάστασης προδίδοντας κάθε τρεις και πούστη τα σχέδια στη σουλτάνα και όχι το αντίθετο, τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει από όσα έχω μελετήσει. Το ότι οι «μεγάλες» δυνάμεις παίξανε ρόλο κανείς δεν το αμφισβητεί, όπως γίνονταν και γίνεται παντού και πάντα, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί τις χρόνιες προσπάθειες των ραγιάδων για αποτίναξη του μογγόλου και γι’αυτό δεν δέχομαι με την καμία ότι το κόλπο οφείλεται εξ΄ολοκλήρου σ’αυτά τα μουνιά. Αντιθέτως υποστηρίζω ότι περισσότερο έβλαψαν τον αγώνα παρά τον βοήθησαν. Τα παραδείγματα και οι μαρτυρίες των αγωνιστών προς αυτό το συμπέρασμα είναι δεκάδες. Να μην ξεχνάμε την κωλοπιλάλα που έπιασε τον Υψηλάντη με τα γνωστά αποτελέσματα στην μολδοβλαχία. Αν το Ναβαρίνο δεν είχε γίνει και ο κατσαπλιάς είχε κόψει τα σωστά κεφάλια, είμαι βέβαιος ότι μετά από λίγα χρόνια και λόγω εμπειρίας και λόγω ξεκωλιάσματος ο αγώνας θα βάδιζε σε σωστότερα μονοπάτια. Το τελικό αποτέλεσμα της αποτυχίας της Επανάστασης νομίζω ότι δικαιώνει το παραπάνω συμπέρασμα. Τώρα για το ποιος έπαιξε σε ποιον την μεγαλύτερη πουστιά στο βαλκανικό κομμάτι οι απόψεις είναι διφορούμενες και για άλλη συζήτηση.

      Δεν διαφωνώ για το πόσο μπροστά μπορεί να πάει η Ελλάδα και για το τι κρύβεται εδώ χάμω.. όσο για τα πειράματα και τα μοντέλα χρεοκοπίας, είναι εκατοντάδες παρόμοια τα οποία ανακυκλώνονται και έχουν γίνει σε όλη την γνωστή ιστορία και σε εμάς αλλά και σε άλλες χώρες-λαούς. Έχουμε την Ιδιαιτερότητα ναι το κατανοώ και το αντιλαμβάνομαι αλλά όποιον λαό και να ρωτήσεις θα σου πει αντίστοιχα ότι όλος ο πλανήτης ασχολείται με τον πως θα τον γαμήσει. Όλα είναι σχετικά.

      Διαγραφή
    3. Μην παρεξηγηθώ, δεν θεωρώ ότι η Δημοκρατία είναι το θέσφατο, αλλά θεωρώ ότι ήταν πραγματική Επανάσταση ως ιδέα και ως υλοποίηση τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα. Ο φίλος Κορνήλιος τα έχει περιγράψει πολύ όμορφα και δομημένα στο “η αρχαία ελληνική δημοκρατία και η σημασία της για μας σήμερα” συνεχίζοντας κατά κάποιον τρόπο, άποψή μου, τα “Πολιτικά” του Αριστοτέλη. Βέβαια όπως έχεις γράψει και εσύ, άντε να βγάλεις άκρη με το τι πραγματικά παιζόταν την εποχή εκείνη με τις τόσες κοπτοραπτικές που έχουν ψωλοχύσει την «γνωστή» ιστορία αλλά ένα συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε χρησιμοποιώντας την λογική και την κριτική μας σκέψη. Σχετικά με αυτό θα σου επικολλήσω αυτούσιο ένα σχόλιο κάποιου φίλου σε παλαιότερο μπλογκ που με καλύπτει πλήρως:

      Διαγραφή
    4. “Άκου τώρα κι ένα τσιτάτο: Είναι από τον Αριστοτέλη -που βέβαια δεν ήταν και κανένας φοβερός δημοκράτης, κι αυτό φαίνεται από την εξέλιξη των μαθητών του: δάσκαλος του Μεγαλέξαντρου ήταν, και η δημοκρατία με το Μεγαλέξαντρο είχαν σημαντικές διαφωνίες… τι διαφωνίες δηλαδή… εντελώς τσακωμένος ήταν ο Μεγαλέξαντρος με τη δημοκρατία- αλλά παρόλα αυτά ο Αριστοτέλης ήταν φοβερός φιλόσοφος και έκοβε η γκλάβα του, ως εκ τούτου είχε πιάσει την ουσία του νοήματος της δημοκρατίας:
      «…Δημοκρατικόν μεν είναι το κληρωτάς είναι τας αρχάς, το δ’ αιρετάς ολιγαρχικόν, και δημοκρατικόν μεν το μη από τιμήματος, ολιγαρχικόν δε το από τιμήματος…» (Αριστοτέλους Πολιτικά, 1294b)
      Τι λέει ο φιλόσοφος, δηλαδή, καλέ μου stardust?
      Θα στο κάνω δίφραγκα, για να το εμπεδώσεις:
      Η βασική κατάκτηση της δημοκρατίας, λέει ο Αριστοτέλης, είναι το ότι οι αξιωματούχοι της πολιτείας εκλέγονται με κλήρωση. Σε όσο περισσότερα αξιώματα οι αξιωματούχοι εκλέγονται με κλήρωση, τόσο περισσότερο δημοκρατικό είναι το πολίτευμα.
      Το να εκλέγονται οι αξιωματούχοι με ψηφοφορία (διότι και στην αρχαία δημοκρατία σε κάποια αξιώματα οι αξιωματούχοι εκλεγόντουσαν με ψηφοφορία), ο Αριστοτέλης το θεωρεί κατάλοιπο της ολιγαρχίας.
      Επίσης, κατάλοιπο της ολιγαρχίας θεωρεί το να μην εκλέγονται ως αξιωματούχοι της πολιτείας προλετάριοι, φαναρτζήδες, λουστραδόροι επίπλων, εργαζόμενοι σε εκκοκκιστήρια βάμβακος, νταλικιέρηδες, ταξιτζήδες, οικιακές βοηθοί, βρεφονηπιοκόμοι, κοπτοραπτούδες, περιπτεράδες, σουβλατζήδες, σταυλίτες του ιπποδρόμου, μαρμαράδες κλπ, αλλά, αντιθέτως, όλοι οι αξιωματούχοι της πολιτείας να είναι βιομήχανοι, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, παπατζήδες του χρηματιστηρίου, εισοδηματίες, ηθοποιοί, οικονομολόγοι, πράκτορες της ΚΥΠ, δημοσιογράφοι, απόστρατοι στρατηγοί, πρόεδροι ΜΚΟ και καθηγητές φιλοσοφίας.
      Αυτό, το να εκλέγονται δηλαδή ως αξιωματούχοι της πολιτείας μόνο μέλη των ανώτερων εισοδηματικών στρωμάτων και τάξεων («από τιμήματος») και μόνο επαγγελματίες των κυριλέ επαγγελμάτων, ο Αριστοτέλης το θεωρεί επίσης κατάλοιπο της ολιγαρχίας.
      Όταν λοιπόν σε ρωτήσει κάποιος για ποιό λόγο γράφεις στ’ αρχίδια σου τη γιορτή της δημοκρατίας (εκλογές), εσύ θα του πεις:
      α) Διότι «δημοκρατικόν είναι το κληρωτάς -και όχι αιρετάς- είναι τας αρχάς»,
      β) Διότι δεν έχεις υπόψη σου κάποιον σουβλατζή, περιπτερά, λαχειοπώλη ή βιομηχανικό εργάτη που να έχει εκλεγεί βουλευτής στην Ελλάδα τα τελευταία 160 χρόνια, επομένως οι εκλεγόμενοι βουλευτές είναι «από τιμήματος», πράγμα ολιγαρχικόν και ουδόλως δημοκρατικόν, και
      γ) Διότι, εσύ δεν είσαι ολιγαρχικών αρχών, αλλά είσαι δημοκρατικός πολίτης.
      Πίστεψέ με, θα σε κοιτάει σα χαζός. Θα τον έχεις ταπώσει.
      Διότι, καλέ μου stardust, η έννοια «δημοκρατία», και δη «Ελληνική Δημοκρατία», είναι μια ταλαιπωρημένη έννοια. Διότι, μιλάμε, έχουμε πήξει στους ολιγαρχικούς δημοκράτες, και κάποιος πρέπει να τους τα σούρει. Διότι, εδώ μιλάμε -και σου μιλάω μπέσα- ακόμα και η χούντα (ξέρεις, η χούντα του 1967-1974) όταν έδιωξε το βασιλιά για τους δικούς της λόγους, άλλαξε τις σφραγίδες στα δημόσια έγγραφα και αντί για «Βασίλειον της Ελλάδος» έγραφαν «Ελληνική Δημοκρατία», παρόλο που ήταν χούντα του κερατά. Μιλάμε, ακόμα απορώ πως δε βρικολάκιασαν οι αρχαίοι δημοκράτες να δαγκώσουν το λαρύγγι των χουντικών γι’ αυτή την θρασύτατη προσβολή μνήμης.
      Κάτι άλλα αριστερόστροφα ρετάλια όταν διένυαν τη νεανική επαναστατική τους περίοδο -ήτοι πριν να πιάσουν την καλή- είχαν το εφιαλτικό όραμα να μας κάτσουν στο σβέρκο ως δικτάτορες του προλεταριάτου, και να ονομάσουν την εφιαλτική δικτατορία τους «Λαϊκή Δημοκρατία», με λουλουδάκια και παπαρουνίτσες… Άλλοι λαϊκοδημοκράτες αυτοί…
      Γενικά, το ‘χουνε βρει παιχνίδι όλοι να παίζουν με λέξεις και έννοιες και να μας πουλάνε δημοκρατία και δωστου «ο τόπος που γέννησε τη δημοκρατία», και πάλι καλά που υπάρχουν τα κείμενα -σαν τα «Πολιτικά» του Αριστοτέλη, για παράδειγμα- που μπορούμε να τους τα τρίβουμε στη μούρη και να τους λέμε «κόφτε το δούλεμα ρε μπαγάσηδες».

      Διαγραφή
    5. Σε βλέπω όμως να με κοιτάς περίεργα και ν’ αναρωτιέσαι αν πιστεύω στα σοβαρά ότι μπορεί να δουλέψει αποτελεσματικά ένα πολίτευμα όπου θα έχει «κληρωτάς τας αρχάς». Το να είναι κληρωτές οι αρχές μιας πολιτείας, έχει βέβαια τα ζόρια του. Έχει όμως κι ένα βασικό καλό, που λέω να το δούμε: Η κλήρωση αποκλείει την πιθανότητα να είναι κάποιος ισόβιος αξιωματούχος της πολιτείας.
      Στην αρχαία Αθήνα, αν θυμάμαι καλά -έχουν περάσει και τα χρόνια- η κλήρωση γινόταν τις παραμονές των Παναθηναίων, και η θητεία των αξιωματούχων κρατούσε ένα χρόνο: Από Παναθήναια σε Παναθήναια. Κάτι τέτοιο, τεσπα.
      Ο υπουργός οικονομικών της εποχής, νομίζω ότι εκλεγόταν και δεν έβγαινε με κλήρωση (είπαμε, ακόμα και στην αθηναϊκή δημοκρατία, είχεν απομείνει κατάλοιπα της ολιγαρχίας), αλλά ας τον πάρουμε για παράδειγμα υποθέτοντας ότι έβγαινε με κλήρωση, και χάριν του παραδείγματος ας υποθέσουμε ότι ήσουν ΕΣΥ ο πρώτος κληρωτός υπουργός οικονομικών:
      Κληρωνόσουν υπουργός οικονομικών, ας πούμε, και μετά από ένα χρόνο έληγε η θητεία σου, οκέϋ? Όλοι ετοιμαζόντουσαν να γιορτάσουν τα Παναθήναια, κι εσύ κοπάναγες το κεφάλι σου στον τοίχο, γιατί είχες πιαστεί μαλάκας, και είχες βάλει τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων σε δομημένα ομόλογα, οκέϋ? Και τα ασφαλιστικά ταμεία είχαν φαληρίσει με τη μαλακία που έκανες, οκέϋ?
      Και όχι μόνο ήταν στατιστικώς απίθανο να ξανακληρωθείς υπουργός οικονομικών για να κρύψεις κάτω από το χαλί τη μαλακία που έκανες, όχι μόνο δεν θα υπήρχε κόμμα να σε στηρίξει και να σε ρίξει στα μαλακά, αλλά επιπλέον ο κλήρος τα έφερε έτσι ώστε να κληρωθεί διάδοxός σου υπουργός οικονομικών ο γείτονάς σου, αυτός που σε αντιπαθεί επειδή η κατσίκα σου του τρώει το γκαζόν, Οκέϋ?
      Ε, πως το φαντάζεσαι? Θα καλοπέρναγες?
      Τι θα έκανε ο γείτονας που σε αντιπαθεί, μόλις έβρισκε άδεια τα ταμεία?
      Θα σε έτρεχε άσχημα, μιλάμε!
      Εγώ πιστεύω ότι θα σου δημεύανε την περιουσία (κυρίως την κατσίκα -που θα την κάνανε θυσία ξερωγώ στην Αρτέμιδα ώστε να σταματήσει να τρώει το γκαζόν του γείτονα), θα σε περνάγανε από 144 δικαστήρια, κι αν σε έβρισκαν ότι δεν είχες δόλο αλλά απλώς πιάστηκες μαλάκας, θα δίνανε το όνομά σου -τιμής ένεκεν- στα κεντρικά ουρητήρια της πόλης… για να σε θυμούνται οι επόμενες γενεές συνταξιούχων και να σε τιμούν δεόντως…
      Και, αν δε σε τρατάρανε κανένα ποτηράκι κώνειο στο Πρυτανείο, μπορεί απλώς να σε εξορίζανε ως ανεπιθύμητο μαλάκα. Αλλά και να μη σε εξορίζανε, όλη η πόλη μαλάκα θα σε ανέβαζε, γελοίο θα σε κατέβαζε… Στα θέατρα οι Αριστοφάνηδες θα σε ξέσκιζαν, όλη η πόλη θα γέλαγε με την πάρτη σου, στην αγορά -δεξιά όπως κοιτάς τη Θόλο- θα στήνανε περικαλλή προτομή σου (από φελιζόλ, για να παίζουν βελάκια οι συνταξιούχοι).
      Η μπάλα της χλεύης θα έπαιρνε και τη γυναίκα σου, που θα σου έκοβε την καλημέρα, τα παιδιά σου θα δήλωναν ότι είναι νόθα και θα άλλαζαν σχολείο, θα πήγαιναν στο Κυνόσαργες, για να μην τα λένε παιδιά του μαλάκα… Θα αναγκαζόσουν μόνος σου να πάρεις το δρόμο της ξενητειάς.
      Τέτοια πράγματα θα συνέβαιναν αν δεν ήσουν προσεκτικός.
      Δε θα υπήρχε η κομματική αλληλεγγύη να σε σώσει, να σε ρίξει στα μαλακά. Κανείς δε θα σε λυπόταν: Θα ήσουν εσύ και η κοινωνία. Κι εφόσον δε στάθηκες στο ύψος των απαιτήσεων του αξιώματός σου, η κοινωνία θα σε λιάνιζε.
      Εντάξει ως εδώ?

      Διαγραφή
    6. Τι θα συνέβαινε όμως με τους υπόλοιπους? Οι υπόλοιποι θα φοβόντουσαν μην την πατήσουν όπως εσύ. Θα προσλάμβαναν δασκάλους, φιλοσόφους, κόλπα, ιστορίες, θα καλούσαν ξερωγώ τον Αναξαγόρα και τον Παρμενίδη από πόλεις μακρινές, θα γραφόντουσαν στην Ακαδημία του Πλάτωνα και παράλληλα ξερωγώ θα πήγαιναν νυχτερινό στο Λύκειο του Αριστοτέλη, ώστε να μορφωθούν αυτοί και τα παιδιά τους, για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στα ζόρια του ενδεχόμενου δημόσιου αξιώματος.
      Το δημόσιο αξίωμα θα έπαυε να είναι ελκυστικό.
      Πως λέμε σήμερα «κάντε με πρωθυπουργό για μια μέρα!»,
      ε, τότε θα έλεγαν «Μακριά από μένα τα πρωθυπουργιλίκια!»
      Με βούρδουλες θα τους μάζευαν στο χώρο της συνέλευσης – κλήρωσης (και πίστεψέ με, γινόταν αυτό στην Αθήνα). Χρυσούς θα τους έκανε η πολιτεία για να δεχτούν αξιώματα, θα τους χρυσοπλήρωνε, κι αυτοί θα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τα αποφύγουν (και πίστεψέ με, γινόταν κι αυτό στην Αθήνα).
      Η εξουσιολαγνεία θα είχε πάει περίπατο.
      Με λίγα λόγια, αφενός θα ανέβαινε το επίπεδο της πόλης (Όλο και περισσότεροι θα ήταν κατάλληλοι να κληρωθούν και να μπορούν να ανταπεξέλθουν στα ζόρια) αφετέρου θα μειωνόταν η ελκυστικότητα της εξουσίας, που δεν θα ήταν εξουσία αλλά απλώς υπηρεσία (Όλο και περισσότεροι θα ήταν λόγω μορφώσεως σε θέση να εντοπίσουν νωρίς αυτόν που βάζει την κουτάλα στη σούπα, οπότε όλο και περισσότεροι θα ήθελαν να μείνουν μακριά από την κουτάλα).
      Με εννοείς?
      Ε, αυτά είναι που θέλουν να αποφύγουν οι οπαδοί της ψηφοφορίας και της αιρετότητας. Γι’ αυτό έχουν ιδρύσει εκεί πέρα τις τρεις εταιρείες «Καραμανλής-Πρωθυπουργοί της Ελλάδος Α.Ε.», «Παπανδρέου-Πρωθυπουργοί της Ελλάδος Α.Ε.» και «Μητσοτάκης-Πρωθυπουργοί της Ελλάδος Ε.Π.Ε.» και ξέρουν ότι εφόσον δεν σκέφτεσαι αυτά που σου λέω, οι επιχειρήσεις τους θα έχουν πάντα μεγάλη πελατεία κι αυτοί ισοβίως θα περνάνε μπέϊκα.
      Και γι’ αυτό σε ταράζουν στα βαρύγδουπα «Η Ελλάδα γέννησε κοτζάμ Αριστοτέλη» και σε φανφάρες του στυλ «Η Ελλάδα είναι η κοιτίδα της Δημοκρατίας», αλλά δεν σου λένε τι έλεγε ο Αριστοτέλης για τη δημοκρατία.
      Ας τα επαναλάβουμε: repeat after me, όπως κάνουν στις ορκωμοσίες:
      «…Δημοκρατικόν μεν είναι το κληρωτάς είναι τας αρχάς, το δ’ αιρετάς ολιγαρχικόν, και δημοκρατικόν μεν το μη από τιμήματος, ολιγαρχικόν δε το από τιμήματος…»
      Κατά τα άλλα, κι εγώ ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές κι ελπίζω κι εσύ να ψήφισες. Καθότι, άλλο Δημοκρατία και άλλο αντιπροσωπευτική demokracy. Ζούμε σε αντιπροσωπευτική δημοκρατία, και μέχρι να ζήσουμε -άμποτε- σε δημοκρατία, θα πρέπει να ξηγηθούμε σωστά (όπως το εννοεί ο καθένας) εντός της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, αλλιώς θα μας φάνε.
      Αλλά να θυμάσαι και τα λόγια του Αριστοτέλη… Κακό δεν κάνει, καλό κάνει!”

      Διαγραφή
    7. Καβλωμένο σε βλέπω...

      Το καλύτερο σύστημα ενδέχεται να είναι το μικτό. Κληρωτοί άρχοντες στη ρουτίνα και αιρετοί στα δύσκολα. Στον πόλεμο δεν θα ήθελες για στρατηγό την Σούλα την κομμώτρια ή τον καθηγητάκο φιλοσοφίας που τρέμει τον ίσκιο του... Το ζητούμενο είναι ένα σύστημα που να αυτοδιορθώνεται γιατί ο άνθρωπος είναι χαοτικός παράγων και διαλύει τα πάντα.

      Δυστυχώς στην αρχαία Αθήνα τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως τα περιγράφει ο φίλος παραπάνω. Και φατρίες υπήρχαν και μυστικές εταιρείες και πληρωμένοι τραμπούκοι και κάθε καρυδιάς αρχίδι. Η σφαγή στη Μήλο είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα και δεν έχει σημασία αν οι άρχοντες που την διέταξαν ήταν κληρωτοί ή αιρετοί. Επίσης η εκλογή του άχρηστου και δεισιδαίμονα Νικία ως στρατηγού στην Σικελική Εκστρατεία ήταν η χειρότερη επιλογή (καλύτερα κλήρωση και Σούλα). Ο Περικλής κωλοφεράντζα το είχε πάει το πολίτευμα με ένα σωρό πουστιές, αλλά πάντα την γλίτωνε γιατί είχε ισχυρούς προστάτες...

      Αυτό που υπήρχε τότε και έχει εντελώς εξαφανιστεί σήμερα στην αντιπροσωπευτική κλανοκρατία (όχι τυχαία βέβαια) είναι η απόδοση ευθυνών στο τέλος της θητείας...

      Υ.Γ. Μακάρι να ζούσε ακόμα ο δάσκαλος Καστοριάδης να τα λέγαμε όπως μια φορά στην Θεσσαλονίκη.

      Διαγραφή
    8. χαχα... ναι είμαι για 2 λόγους, 1ον έχουμε καιρό να τα πούμε και 2ον έχω αρκετό χρόνο πάλι...λόγω αναδουλειάς.

      Τώρα μιλάς πιο σωστά. Είπαμε δεν είναι τέλειο και εξαρτάται που και πότε εφαρμόζεται. Είναι όμως μια αρχή και μια ιδέα άκρως επαναστατική και ανθρώπινη (εντός του κόσμου). Η περιγραφή του φίλου εστιάζεται στην κεντρική ιδέα και νομίζω ότι η γλαφυρή του διήγηση είναι γαμηστερή! Τα παραλειπόμενα και οι πουστιές είναι διδακτέα ύλη προς μελλοντική αποφυγήν.

      Ζει ακόμα μέσα από τους συνεχιστές του...έναν από αυτούς θεωρώ και εσένα και γι'αυτό στα χώνω. Απαιτώ περισσότερα.

      Διαγραφή
  5. http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/listepsan_me_ropala_ton_bouleuti_tou_syriza_niko_thibaio-65109130/

    Έπρεπε να τον σκοτώσουν τον πούστη μηπως και συγκινηθεί κανείς σε αυτό το μπορντέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://attikanea.blogspot.com/2017/04/blog-post_614.html

    Ο Ιερόμουνος μας δουλεύει για όλα. Ρε πούστη και λίγα μπινελίκια σας έριξα γαμώ τη φάρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μπινελίκια ήταν όντως λίγα και για τους ιεράρχες και για τον κυβερνώντα συνασπισμό αλητών:

      http://prin.gr/?p=14663

      Διαγραφή
    2. "...αυτά που ζούμε και αισθανομαστε όσοι παραμένουμε ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
      ..."

      Φοβερή η 'αποψη της Κας Πόπης.....

      Μήπως πρέπει να ΣΚΕΦΤΕΙ λιγάκι περισσότερο αυτά που γράφει;;

      ΠΠ
      Αγία Παρασκευή

      Διαγραφή
  7. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε φίλε τι έστειλε στον Ερντογάν ο μαλάκας;

    http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/152166/o-serafeim-kalei-ton-erntogan-na-ginei-orthodoksos-xristianos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σεραφείμ είναι γνωστός παράφρων. Δυστυχώς για μια ακόμα φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Με ένα χεσμένο σεντόνι κάνει ό,τι μπορεί για να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο και όχι μόνο. Προσβάλλει τον Ερντογάν, τον Μωχαμέτη και όλους τους ισλαμοπαπάρηδες. Εύχομαι να το πάρουν τοις μετρητοίς οι τουρκόβλακες και να κάψουν κι αυτόν και τις εκκλησίες του...

    Κατά τα άλλα, ο Σεραφειμόπουστας επιβεβαιώνει το κεντρικό νόημα του άρθρου μου: Η ορθόδοξη μασονία εκτελεί τις εντολές της Βρωμουσαλήμ και κάνει ό,τι μπορεί για να ανάψει την φωτιά.

    ΑΝΤΕΣΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΣΤΟΤΡΑΓΟΙ, ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε καλώς τον Μάρκο με τις "φρεσκαδούρες" του.
    Λοιπόν για να μην τρώω μπάιτ από τη σελίδα, μπαίνω απευθείας στο ψητό.
    Εχεις δίκιο Μάρκο για το βασικό κωλοδάχτυλο της "γηραιάς μασονιώνας" Αγγλίας στα της επανάστασης του'21. Οι τραπεζίτες Rothchild αφού κατσικώθηκαν για τα καλά στο σβέρκο των Βρετανών και εξασφάλισαν για πολλά χρόνια τα συμφέροντά τους με το σχεδιασμό της γαλλικής επανάστασης, τσακίζοντας εν πολλοίς τις μοναρχίες και τις δουκατοβαρωνείες της κεντροδυτικής Ευρώπης, αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουν με τους εξ ανατολής αυτοκράτορες-σουλτάνους κτλ. Τον Τσάρο θα τον άφηναν για το τέλος, διότι δεν είχαν (ακόμα) τόσα μεγάλα (στρατιωτικά και οικονομικά) παπάρια για να τα βάλουν στα ίσια εναντίον της αυτοκρατορίας του εκείνη την εποχή. Η Ελλάδα λοιπόν τους ήρθε "κουστουμάκι" και μάλιστα καλοραμμένο. Με ένα σμπάρο 3 τρυγόνια! Με δεδομένη (εκ του παλαιόθεν) την ανδρεία των Ελλήνων στα παιδεία των μαχών, θα εξασφάλιζαν σίγουρο πλήγμα, στα πλαδαρά και ατάλαντα από μάχες τουρκομόγγολα. Η μάχη της Κλείσοβας τα λέει ΟΛΑ! Ο σχεδιασμός τους είχε 3 σκέλη:
    1. Σοβαρό στρατιωτικό πλήγμα στον σουλτάνο, με ελάχιστες (ως μηδαμινές) δικές τους οικονομικές και στρατιωτικές απώλειες.
    2. Αλλαγή καθεστώτος (ακόμα μια αγγλική αποικία) στην σημαντικότερη στρατηγική περιοχή της μεσογείου.
    3. Σοβαρές απώλειες Ελλήνων μαχητών (σιγά μην πολεμούσαν τον Τούρκο τα αρβανιτοσλαβομπάσταρδα) και αποδυνάμωμα της χώρας από τους ορίτζιναλ ελληνόψυχους, ώστε στη μετά μωχαμέτη εποχή, να έχουν τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις και κινδύνους.
    Γι αυτό και μετά το ναυαρίνο ανέλαβε τα ινία ο αρχηγός των "φιλικών" και μεγαλομασόνος (πλην όμως πατριώτης) Καποδίστριας. Τότε αμέσως έλαβε χώρα και η μέχρι σήμερα κρατούσα κατάσταση. Χωρίστηκε η επανάσταση στα 3. Στους φιλοεγγλέζουν (με τον Καποδίστρια και Μαυροκορδάτους) στους Φιλογάλλους (διάφοροι φιλοροβεσπιεριανοί, σα να λέμε τα κουμμούνια της εποχής) και οι φιλορώσοι (Παπαδαριό σύσσωμο και Υψηλαντόφιλοι).
    Με την αναπάντεχη κι απρόσμενη για τους καποδιστριακούς δολοφονία του ηγέτη της χώρας, κατσικώθηκε μια "τέταρτη" (και καλά) δύναμη που έπαιζε μετέπειτα τον πιο βρώμικο και ύπουλο ρόλο. Η απολύτου αγγλικής επιρροής βαυαρική βασιλεία του πνευματικά και σωματικά ανάπηρου Οττο (Οθωνα). Οι απόλυτες καρικατούρες-μαριονέτες των "αόρατων" Ροθτσιλντ στην Ελλάδα.
    Κι έτσι, έκτοτε ζήσανε αυτοί καλά και μεις για τον πούτσο...
    Ηθικά και κοινωνικά διδάγματα:
    α) Δεν υπάρχουν φιλέλληνες σε ύπατα κυβερνητικά ή οικονομικά αξιώματα, σε κανένα κράτος επί γης.
    β) Αν δεν ξαμαγαρίσουμε το συντομότερο με το ιουδαιοχριστιανικό παπαδαριό, δεν υπάρχει ούτε μισή στο δις/μυριο πιθανότητα να ζήσουμε ανεξαρτησίες και δημοκρατίες.
    Μια εκ των δεήσεων της ορθοδοξίας λέει: "Υπέρ του ευσεβούς ημών έθνους, ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝ ΑΥΤΩ..." Αντιλαμβάνεσθε το μέγεθος της απάτης αυτής της θρησκευτικής ανθελληνικής μάστιγας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις μεγάλο λάθος γιά τόν Καποδίστρια. Ουδέποτε υπήρξε μασόνος. Δολοφονήθηκε από μασόνο τής στοάς Κερκύρας, καί όχι από τόν Μαυρομιχάλη, μέ αγγλική βασιλική εντολή γι'αυτό καί ο σχετικός φάκελος στό φόρεϊν όφις (sic!) είναι ακόμη απόρητος.
      Ό Καποδίστριας σάν κυβερνήτης εξέδωσε δύο διατάγματα κατά τής μασονίας, καί τήν απαγόρευσε γιά όλους τούς δημόσιους λειτουργούς.
      Απλά, πολύ απλά, γιά μιά ακόμη φορά τό μασοναριό προσπάθησε νά καπηλευθεί τήν επιτυχία άλλων. Τά ίδια κάνει από τόν 15ο αιώνα μέ τά παραμύθια περί Χιράμ Αμπίφ κλπ. κλπ.

      Διαγραφή
  11. Ίσως το χειρότερο σημείο του link που παραθέτεις (για το blanco των παπάδων) είναι το εξής:

    "...Στη δικογραφία μνημονεύεται πλήθος εφοριακών που άσκησαν πλημμελείς ελέγχους στις εκταμιεύσεις των ποσών που δίνονταν ως μισθοί κληρικών συγκεκριμένης εκκλησιαστικής περιφέρειας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, ωστόσο δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος τους."

    Για να σκεφτούμε λιγάκι, τι σημαίνει η απόφαση να ΜΗΝ ασκηθούν διώξεις (ή τουλάχιστον ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ έλεγχος) στους εφοριακούς που "δεν έβλεπαν", απλά υπέγραφαν, ως προϊστάμενοι ή ως περιοδικοί έλεγχοι ή ως επιθεωρητές κ.λ.π.;;;;

    Τι σημαίνει αυτή η "αθώωση" των "συναδέλφων" υπαλλήλων;;;

    Ότι θα μπορούν στο μέλλον να ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ να είναι υπεύθυνοι - ανεύθυνοι, αφού "δεν είναι οι αρμόδιοι χειριστές του θέματος".

    Όποιος έχει ελάχιστη γνώση του τρόπου λειτουργίας του Δημοσίου, θα αντιληφθεί ότι αυτή η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ των ελεγχόντων είναι άλλη μία ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ της Διοίκησης.

    ΠΠ
    Αγία Παρασκευή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρμενίζεις στραβά. Κι αυτό γιατί παριστάνεις ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το μέγεθος της δύναμης που εξασκεί σε αυτό το κωλοκράτος η ορθόδοξη μασονία. Όπως εκατομμύρια θρησκευόμενοι ραγιάδες αρνείσαι να δεις ότι τίποτα δεν κινείται αν δεν δώσουν το "ΟΚ" οι μαύρες ρόμπες.

      Κατά τα άλλα έρχεσαι να επιβεβαιώσεις αυτά που γράφω στο άρθρο. Πετάς κάτι για "ανευθυνότητα", εισάγεις δηλαδή μια αόριστη έννοια στην συζήτηση ενώ έχουμε καραμπινάτες απάτες της συμμορίας. Αναφέρεσαι στην "διοίκηση" σαν να είναι κάτι αποκομμένο και τοποθετημένο στο διάστημα. Ποιος διορίζει τις "αρχές" εδώ και 2.000 χρόνια;

      Για κάνε διαγραφή στον χριστιανικό (υ)ιό και ξαναπάρτο από την αρχή...

      Διαγραφή
    2. Μηπως και πριν τα 2000 χρονια τα πραγματα ηταν καλυτερα ? Τα ιερατεια ειναι ο καρκινος του ανθρωπινου ειδους απ'την εμφανιση του. Δηλαδη οι προδοσιες και οι λαμογιες που στηνονταν με χρησμους απο τις βρωμερες και τρισαθλιες σαρανταποδαρουσες ηταν καλυτερες ? Η μηπως δεν τα επαιρναν απο παντου τα προ-χριστιανικα χρονια ?

      Διαγραφή
    3. Ρε Marco, γράφεις απλά για να βρίσκεσαι σε δουλειά;;
      Από που συμπεραίνεις ότι "παριστάνω" τον ανήξερο περί ορθοδοξίας;;
      Με γνωρίζεις ή απλά πετάς ψωλοχύματα στα σχόλια;;
      Επισημαίνω την αλληλοκάλυψη των υπαλλήλων του δημοσίου σε θέματα ελέγχου ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ "συναδέλφων" και συ με κατηγορείς για "διαστημικές απόψεις";;;

      Κρίμα, γιατί σε είχα για ουσιαστικό και ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ, αλλά μάλλον πρέπει να δεις ειδικό ιατρό, αγοράκι μου.
      Και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ που κάνεις είναι ότι "ανοίγεις πόλεμο" εκεί που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!
      Επί δικαίων και αδίκων!!

      Και εγώ δεν σε είπα χριστιανό, οπότε ζήτα συγνώμη!!
      ΠΠ
      Αγία Παρασκευή

      Διαγραφή
    4. η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ αγοράκι μου είναι το παπαδαριό. Το κράτος και τα υπαλληλάκια του είναι απλά πιόνια του ιερατείου. Όταν κυνηγάς τα πιόνια έχεις χάσει την μπάλα και δεν έχω χρόνο να αναλύσω αν το κάνεις με πρόθεση ή λόγω μειωμένης αντίληψης. Αν όντως είσαι αυτός που λες ξανασκέψου την θέση σου στον χώρο, θεώρησε τον εαυτό σου θύμα φίλιων πυρών και κλείνει η παρεξήγηση.

      Υ.Γ. Και βάλε κι ένα νικ που να μην έχει μέσα αγίες γιατί είμαι αλλεργικός στις τσιμπουκομάνες του χριστιανόσογου

      Διαγραφή
    5. Αντί να χαμηλώσεις τους τόνους και να απολογηθείς, συνεχίζεις αδικαιολόγητα την προσωπική επίθεση μιλώντας για "πρόθεση" ή "μειωμένη αντίληψη" και αποδεικνύεις απλά ότι είσαι ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΣ ΑΡΡΙΒΙΣΤΑΣ!

      Η θέση μου στον αντι - Σιωνιστικό χώρο, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ και ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ σε κείνους πού αξίζει να με ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ προσωπικά!

      Βεβαίως και τα πιόνια δεν αξίζουν εξάλειψης, που έγραψα ότι πρέπει να τα "κυνηγήσουμε";; Ο πόλεμος κερδίζεται με χτύπημα στη Σημαία, αυτά είναι γνωστά, δεν περίμενα εσένα να τα εξηγήσεις...

      Επίσης "θύμα" είμαι όταν και εφόσον το θέλω ΕΓΩ κι όχι όταν το επιδιώκουν πύρ(κα)υλα αγοράκια σαν την πάρτη σου!!!

      Αντί αγοράκι μου να συσπειρώνεις τους σκεπτόμενους, δαγκώνεις αναίτια και αδιακρίτως σαν τρελλό - λυσσασμένο σκυλί, και ξέρεις ποιά τύχη έχουν αυτά!

      ΠΠ
      Αγία Παρασκευή

      ΥΓ
      Το ΠΠ, Κε Ξερόλα, είναι τα αρχικά του ονόματός μου, και δεν θα μου το αλλάξει ένας ημίτρελος σαν την πάρτη σου.
      Ά, και δεν έχεις ακόμα ζητήσει συγνώμη για εκείνο το "χριστιανός"!
      Όσο δεν το κάνεις, τίποτε δεν "κλείνει"....

      Διαγραφή
    6. Γουστάρω βεντέτα να 'ούμε!

      Για την "αγία" σου λέω εγώ, για το ΠΠ μου λές εσύ. Αν και το έχω κλείσει το ιατρείο, διακρίνω ένα ναρκισσιστικό συνδρομάκι με αρχή διπολικής διαταραχής. Αντικειμενικά το ΠΠ μπορεί να σημαίνει και Πουτσοστερημένος Παλιόπουστας ή Παιδόφιλος Πουστοχριστιανός...


      Υ.Γ. Τι διάολο, σχολή τρολ έχει κάνει αυτός ο γαμημένος ο Πρωκταϊανού;

      Διαγραφή
    7. Μην την παρεξηγείς την κοπέλα...έχει τα ρούχα της δεν βλέπεις...

      ΓΓΤΠ
      (γιατρός για το πούτσον)

      Διαγραφή
  12. Μόνο με το χρήμα δεν μπορείς να είσαι αρχηγός....Απόδειξη ότι το χρήμα το έχουν δώσει σε 5 ραμολυμέντα που είναι μεταξύ φθοράς κσι σχιζοφρένειας και παρόλα αυτά κανένας δεν τους έχει αδειάσει μια γεμιστήρα έτσι για την πλάκα.Τα δυνατά όπλα είναι εργαλείο αλλά δεν σε κάνουν αρχηγό,βλέπε Ρωσία-Κίνα-ΗΠΑ-ΞΥΠΑ κτλ. Τα μεγάλα μυαλά φιλόσοφοι,επιστήμονες,θρησκείες,γνώση,δεν σε κάνουν αρχηγό,άρα κάπου αλλού βρίσκεται η λύση του γρίφου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γνωστό που βρίσκεται η λύση του γρίφου: Στην ακτινοβολία... Το πρόβλημα είναι ότι η ύπαρξη του αρχηγού από μόνη της δεν εξασφαλίζει τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Μάρκο, έκαψες τον οβριό;

      Διαγραφή
    3. Όχι γιατί είχε πάει για διαβουλεύσεις στην Βρωμερουσαλήμ...

      Διαγραφή
  13. Αν θέλεις πες κάτι πιο αναλυτικά για την ακτινοβολία και ότι έχει να κάνει γενικά,γιατί υπάρχουν κενά στο πάζλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Αυτό που κάνει τους συνηθισμένους ανθρώπους όχι μόνο να ακολουθήσουν αλλά να είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τις ζωές τους, υπερβαίνοντας την λογική και το ένστικτο. Η δύναμη που μεταφέρει το απίθανο στην σφαίρα του εφικτού.

      Διαγραφή
  14. Μάρκο λεβέντη μου (και όποιοι ακόμα "ανήσυχοι"). Ακουσε αυτή τη ραδιοφωνική εκπομπή, ειδικά από το 18:45 ως το 47:10. Για πολύ "μυημένους", ψαγμένους και "βουρλισμένους".
    Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι βιοφυσικός, απόφοιτος πανεπ. Καναδά και ερευνητής-ελληνιστής (το ελληνιστής δικό μου). Εχει στο ράδιο albedo14, αλλά και στις τηλεοπτικές εκπομπές "άρωμα Ελλάδας" ένα τσουβάλι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και τεκμηριωμένες παρουσίες (βλ. youtube).
    Μπες άκουσε, δες και ΠΕΣ τη γνώμη σου, ευθαρσώς και μετά παρρησίας! Ο εν λόγο μάγκας, για μένα λέει πολλά και ζόρικα.... Θέλω σχόλιο πάραυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωπα....ξέχασα να στείλω το σύνδεσμο:
    https://www.youtube.com/watch?v=qawwjAZZk3U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. υπαρχει και η αλλη η ταση οπως γνωριζεις φυσικα μαρκο! αυτη που χτυπουν μονο τους χριστιανοταλιμπαν αλλα δν αγγιζουν σε καμια περιπτωση ιουδαιους κ μουσλιμια!αυτοι θελουν ή δν θελουν τα μεγαλυτερα πουστριλικια απο ολους; ποση υποκρισια ακομη σ΄αυτο το μπανανισταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να είσαι καλά Μάρκο, τα είπες μια χαρά και έχεις σε όλα δίκιο.
    Ένα ευχαριστώ και στον Διογένη για την εκπομπή που μας πρότεινε και στην οποία ακούμε από τον Καρποδίνη και την ωραία ατάκα "το Χρισλάμ έρχεται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μλάρκο λες για τον ψώρρα: "Το ουσιαστικό ερώτημα θα έπρεπε να είναι ποιος έδωσε εντολή να τους δοθεί χρόνος στα κανάλια";
    η απάντηση είναι : αυτοί που έδωσαν εντολή να δοθεί χρόνος στον ψώρρα στα κανάλια είναι αυτοί ακριβώς που δίνουν εντολή να δοθεί χρόνος στα κανάλια στους δήθεν πολέμιούς του ψώρρα και πρώην συμμορίτες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το έχεις δει? Τι λες?

    http://www.syntagma-dialogos.gov.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές, πρόκειται για τοκογλυφική αθλιότητα. Για ποια "διαβούλευση" μιλάμε όταν αυτοί που θα πάρουν την τελική απόφαση είναι οι προσυνεννοημένες κατσαρίδες των τεκτονικών στοών; Όλο το νταβαντούρι γίνεται για να κατοχυρώσουν το επαχθές χρέος, τα παράνομα μνημόνια και τα "δικαιώματα" των λαθροεισβολέων.

      ΑΣ ΦΑΕΙ ΣΚΑΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

      ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...

      Διαγραφή
    2. Το γνωρίζω φίλε, απλώς θα ήθελα να το επισημάνω και για τους υπόλοιπους.
      Πλάκα θα είχε όμως αν μαζευόμασταν κανά 2-3 μύρια και τους στέλναμε το ερωτηματολόγιο πουτάνα!

      Ένας φίλος μου έστειλε αυτό:
      http://todelta.gr

      Είναι λέει ο γιος του Καλεντερίδη μαζί με έναν δικηγόρο...για τσέκαρέ τους όποτε βρεις ευκαιρία και θα ήθελα την γνώμη σου.

      Διαγραφή
    3. Είναι πολύ αργά για κινήσεις πολιτών και πολυσυλλεκτικές σαχλαμάρες. Για διάβασε κι εδώ τι λένε για τον μπαμπά:

      https://nikosxeiladakis.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B7-%CE%B9%CE%BF%CF%85/

      Διαγραφή
    4. ..και μόνο που μου έβαλες λινκ του ορθόκαυλου ζόμπι Χειλαδάκη μου φτάνει για να πιστεύω το αντίθετο.

      Διαγραφή
    5. Γάμα τους κακεντερίδηδες και τους δικηγόρους και γάμα και τον Χειλαδάκη... Μόνο σκέψου: κάποιος που ήταν μέσα στα σκατά τόσα χρόνια είναι δυνατόν να μην έχει πασαλειφτεί;

      Θα στο πω και αλλιώς: Μία από τα ίδια είναι το δέλτα. Μια ακόμα απόχη για τα ψαράκια που ξεφεύγουν από το δίχτυ. Ξεκόλλα από την καραμέλα της δημοκρατίας. Δεν υπήρξε ποτέ και πουθενά κι ούτε θα υπάρξει. Ο πλανήτης σέρνεται προς το απόλυτο σκοτάδι...

      Διαγραφή
  20. Και μετά την καταστροφή Μάρκο, κάποιος έχει μια καλή πρόταση:

    ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
    https://ergdhmerg.wordpress.com/2017/04/27/%ce%ba%ce%b1%ce%af-%ce%bd%ce%ac-%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b1-%ce%bb%ce%ad%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%b9%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%82-1/

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ (ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!)
    https://ergdhmerg.wordpress.com/2017/04/28/%ce%ba%ce%b1%ce%af-%ce%bd%ce%ac-%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b1-%ce%bb%ce%ad%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%b9%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%82-2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ:

      https://www.youtube.com/watch?v=VzsfyxACV7M

      Διαγραφή
    2. Τραγαμιανού σου έχω βάλει μπισκοτάκι στην σανίδα. Σε κάθε πουστιά που πας να κάνεις, μου δίνει σήμα.

      Υ.Γ. Τη δισκογραφία των πούστηδων την κατέχεις καλά, άρα...

      Διαγραφή
    3. Φίλε Κώστα το παραπάνω σχόλιο (2:50) δεν αναφέρεται σε σένα αλλά στο αρχιτρόλ τον Φακλανιανού και την πουστοσχολή του που έρχονται ως ανώνυμοι και μας σκοτίζουν τα αρχίδια κάθε λίγο και λιγάκι επειδή δεν τους γαμεί κανείς...

      Υ.Γ. Κάνουν σχόλια επιπέδου βρεφονηπιακού σταθμού και μετά γκρινιάζουν επειδή τρώνε σκατιές... Άβυσσος η ψυχή του Τραϊανθρώπου

      Διαγραφή
  21. ΡΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΑΝΟΥ ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Marco De Sade, έκανε εμφάνιση ο χασάπης της Ουκρανίας σε συνέντευξη στο ΒΗΜΑ. Μην τολμήσετε και πειράξετε τον Τσίπρα μας δήλωσε. Μιλώ για τον Αμερικανό Πρέσβη. Τι ρεμάλι ειναι αυτό ρε φίλε; Που το πάνε; Ο Κούλης στο ΣΚΑΙ δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει στον Τσίπρα να μας Ουκρανοποιήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ποσο καθηστερημενοι ειστε? Τι ακριβως νομιετε πως πετυχενετε εκτος του οτι δειχνετε ,καθηστερημενοι!!
    Χωρις να σας ενοχλει καποιος ,γραφετε πως "καποιος" σας ενοχλει,και βριζετε σαν του πεζοδρομιου ,γυναικες.Τοσο πολυ σας "τσουζει"? και δεν μπορειτε ουτε να το κρυψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κωστα απο τον "ταυρο"..το "ανοιξαμε"!!! Ναι συμφωνουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "Αντρα","μαγγιτη" και "αλανιαρη" "τα σπαει"!!!
    ...καλα ειστε για πολλες κλωτσιες λεμε!! φτασατε τον κοσμο στο τελος του,με την απιστευτη ηλιθιοτητα σας. Τοση "μαγκια" και "αντριλα" ειχαμε να δουμε απο τα πετραλωνα την δεκαετια του "80 ,"μεγαλε"!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, ας φτάναμε σε σημείο ο κόσμος να είχε ανάγκη και την δυνατότητα, και να απαιτούσε αισυμνήτη, και μάλιστα τον συγκεκριμένο, και θα έβλεπες "τί κώλοι θα κοβόντουσαν"...

      Διαγραφή
    2. Άσε δε, που για πιο άμεσες λύσεις και "εκκαθαρίσεις", ένας Μάρκος θα ήταν καταλληλότερος! Θα διαπίστωνες ότι κάτι Περίανδροι της Κορίνθου είναι νηπιαγωγείο μπροστά του. Περίανδρος, εις εκ των επτά σοφών παράλληλα, ο σοφότερος δια εμέ, ώστε να κόβει κώλους και τραϊακώλους έγκαιρα!

      Διαγραφή
  25. Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ δε απαντα σε σχολια στο δικο του μποκ,και θα απαντησει στο δικο σου? ποσο γελοιος γινεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ρε τραγαμιανού, πού ήσουνα; Είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως έπαθες τίποτα...

      Διαγραφή
  26. Ρε μάρκε γιατί δεν κάνεις ενα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΛΕΞΙΠΛΑΣΙΑΣ

    Να γράφει ο καθένας ένα υποκατάστατο του γνωστού επιθέτου. Π.χ. Υδροχωνιανού, Τριπαπατζιανού, Ψυχακιανού, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. γκαρσόν πιάσε έναν Μπακλαβιανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι μπίρα; Πρασινιανού φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δρακονιανου παπάριανου :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τραβελιανού στη συγγρού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πουστραϊανού
    Φολαϊανού
    Μουνιλαϊανού
    Κλωσσαϊανού

    Τρομπαϊανού
    Τρολαϊανού
    Τραχανϊανού
    Τσιμπλανϊανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πασατεμπιανού (για να διαβάσεις το κάθε άρθρο θες ένα σακί σπόρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μάρκο η παλιά φατρία δικαιώθηκε!!!!

    http://www.nooz.gr/world/vomves-perittomaton-to-neo-oplo-ton-diadiloton

    Θυμάστε τον όλμο σκατά;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω ότι είμαι μπροστά από την εποχή μου... Η εποχή το ξέρει;

      Διαγραφή
  34. Απαρτιανού και αγαμησιανού γωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απαντήσεις
    1. χειροποίητο είναι

      παπαριανού μαντολαϊανού

      Διαγραφή
  36. Τελικά ρε παιδιά, με την καλησπέρα μου σε όλους σας!!!
    Αυτός ο πλανήτης που ζούμε σε αυτή την διάσταση του ματριξ είναι καταραμένος;;και γιατί;

    Ο.11:45

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γιατί τον έχουν κατουρήσει σαύρες

      Διαγραφή
  37. La vache qui rit τυραϊανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε Μαρκο τους έχει ξεφύγει ο Τραϊανάκουλας. Άκου τι γράφει εδώ:

    http://attikanea.blogspot.gr/2017/05/blog-post_203.html

    Ανώνυμος13 ΜΑΪΟΥ 2017 - 9:24 Π.Μ.


    Αυτο μπορει να το "ανεβασε" το "ζουγκλα",ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΝ "ΖΩΓΡΑΦΟΣ" ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
    Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλληλούϊα...

      Σας το λέω εδώ και χρόνια ότι είναι ψυχάκιας ο Κουκουβαϊανού.

      Διαγραφή
  39. γιαλνταμπαοθ ο δημιουργός του σύμπαντος και του ανθρώπου όντως ελαττωματικός!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 0 Τραγονιανου να πάρει φόρα να μας κλάσει τα Αρχιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Να του κοτσαρω και ένα πολυσύνθετο:

    Τραγοπουστοπαπαδοπαπαριανου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Zεις πρωτοπόρο Ναγκασάκι
    σε κάθε δρόμο, κάθε σοκάκι Ναγκασάκι
    Ναγκασάκι, Ναγκασάκι
    Ναγκασάκι, Ναγκασάκι https://m.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε Παλιοπούστηδες!
    Γαμημένοι κώλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις


    1. ο τυραϊανού καβλώνει
      και απλώνει ένα σεντόνι
      σαν παλιόπουστας που είναι
      πίνει σκέτη αιθανόλη
      τονε παίρνει απ' το στόμα
      και του φταίν' οι γαμημένοι κώλοι

      Διαγραφή
    2. Ποιητής εκ του προχείρου,
      Εχών τη μορφή του Χοίρου

      Διαγραφή

    3. Αυτό με το χοίρο έχει γραφτεί πριν 140 χρόνια. Γιατί δεν προσπαθείς να συνθέσεις κάτι καινούργιο, όπως:

      ποιητής του πρωινού
      γαμώ και τον τραϊανού

      Διαγραφή
    4. Βάλε λάδι κι έλα βράδυ,
      να γνωρίσεις,
      του Τραϊανού το χάδι.

      Διαγραφή
    5. Πάλι με κλεμμένους στίχους πασχίζεις να μη σε πνίξουν τα χύσια. Ρούφα εδώ να μαθαίνεις:

      Χεσ’ το λάδι, χεσ’ το βράδυ
      και του Τραβεστιανού το χάδι
      Φάε τραχανά και βήξε
      Άσε πια τα γούτσου-γούτσου
      Διώξ’ τη μάνα σου και σκύψε
      είναι του Αγίου Πούτσου

      Διαγραφή
    6. Πρωί πρωί με την αυγούλα,
      ανέβα πάνω στη ραχούλα.
      Γάργαρο νεράκι πιές απ' τη βρυσούλα,
      κι ύστερα κλάσε μέσα στη σακούλα.
      Πιές το πόρδο, φάε σκόρδο.
      Χέσε, τράβα καζανάκι και σκούπίσου.
      Υστερτα κάνε την ευχή σου,
      Μάρκο αντε και γαμίσου.

      Διαγραφή
    7. Κορίτσια κάτι γίνεται...

      Βλέπω πρόοδο...

      Γερά...

      Διαγραφή
  44. ΡΕ ΜΑΡΚΕ ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ... ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μούφα είναι η απόπειρα... Στρακαστρούκα κρότου-λάμψης ήταν ο φάκελος... Μια χαρά είναι τώρα ο παλιόπουστας ο Παπαδήμιος, έκανε και τζάμπα τσεκ-απ...

      Έρχονται πρόσθετοι άγριοι φόροι, κατοχική δραχμή και χρεωκοπία και όλα τα μουνιά-υπηρέτες των τοκογλύφων κλαψομουνίζονται για να γλυτώσουν το λυντσάρισμα...

      Διαγραφή
    2. Νάχα μοίρα, νάχα τύχη
      νάχα μιά ψωλή σαν πήχη
      νά τη βάζω μεσ' το πιάτο
      να χτυπά να πεφτεί κάτω.

      Διαγραφή
    3. Τα πιάτα είναι άδεια και οι ψωλές ατσιμπούκωτες

      Διαγραφή
    4. Φάε την ψωλή και τσιμπούκωσε το πιάτο.

      Διαγραφή
    5. στήσου στα 4 και σου γαμώ τον πάτο

      Διαγραφή
    6. Θα μου κλάσεις τα αρχίδια,
      αφού σε γαμήσουνε,
      σαραντάπέντε γίδια.

      Διαγραφή
    7. Τράγοι με βρόμικες ψωλές
      Γαμούνε τη μαμά σου
      ξεσκίζουν τον τραϊκλανού
      και χύνουνε στ’ αυτιά σου

      Διαγραφή
    8. Χτές το βράδυ ειχα μια λιγουρίτσα,
      και εφαγά 45 μύδια και 120 απίδια.
      Μα με πήγε ενα τσιρλίο.
      Ανοιξε σε παρακαλώ το στόμα σου,
      για να ανακουφιστώ.

      Διαγραφή
    9. Δεν το 'χεις ρε άμπαλε. Κόβεσαι και αποχωρείς από το σκατο-poetry academy, αλλά πάρε και αυτό μαζί σου να μαθαίνεις το μέτρο:

      Χτες το βράδυ είχες λιγούρα
      και μέσ' στον κώλο σου φαγούρα
      έφαγες μύδι και απίδι
      σε πήγε το τσερλιό κοπίδι
      τράβα στου κουραδιανού
      να βράσεις χαμομήλι
      να σφίξει το κωλάντερο
      που σου 'γινε ένα μίλι

      Διαγραφή
  45. Μάρκο το πέος προετοιμαζόταν τουλάχιστον από το 1994 και συνυπολόγισε δύο-τρεις δεκαετίες πιο πίσω για το στρατηγικό σχεδιασμό...

    http://www.nooz.gr/economy/i-profitiki-omilia-mitsotaki-gia-to-dnt

    Count Dracula, monarch of all vampires is dead. But his disciples live on to spread the cult and corrupt the world...

    ΑπάντησηΔιαγραφή








  46. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ
    ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΟΚΑΛΑ
    ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΣΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΨΩΛΗ ΤΟΥ
    ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΤΙΓΕΡΟ
    ΤΟΝ ΜΙΑΡΟ ΑΝΤΡΕΑ
    ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ
    ΠΟΥ ΨΕΛΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΕΑ
    ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΛΙΩΣΕΤΕ
    ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ
    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ
    ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΝΕΙ...






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε Καριόλη Μητσοτάκη
    Τωρα μπήκες στο χαντάκι
    Δεν σε σωσανε οι λίρες
    Τίποτα μαζί δεν πήρες!!

    Ήσουνα ένας προδότης
    Και μεγάλος καταδότης
    Τώρα μέσα εκεί στην κάσα
    Ετελειωσε η μάσα!!

    Σκατα λοιπόν στο τάφο σου
    Στον γαμημενο λακο σου
    Και η μαύρη σου ψυχη
    Ησυχία να μην βρει!!

    Μπρούμητα να σε θαψουνε
    Να σκάβεις χίλια χρόνια
    Για τα κακα που έκανες
    Κατάρα να χεις αιώνια!!













    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η χώρα μας συνεχίζει την μακραίωνη ποιητική παράδοση, εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΦΙΛΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ,ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΜΙΖΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ Μ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ,ΕΝΤΑΞΕΙ ,ΑΠΟΨΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΗΣΤΓΟΥΝΤ,ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ (ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΔΕ ΠΟΥΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΛΠ).ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΟΜΑΡΙ ΤΟ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΨΕΛΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΘΕΝ.ΚΑΠΟΤΕ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ,ΚΙ ΕΒΑΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Θ ΑΛΛΑΖΑ ΠΟΛΛΑ,ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝΑ,ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΙ, ΕΝ ΟΣΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑ ΨΩΡΙΑΡΙΚΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ.ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!ΧΑ!Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΤΙ ΑΟΡΙΣΤΟ,Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΙ ΤΩ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΠΑΡΟΒΙΟΥΣ,ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥΔΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ Ή ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως ξέρεις τουλάχιστον σε ποιον πλανήτη παίζουμε γιατί μου διαφεύγει;

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΛΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗ,ΤΟΝ ΙΠΠΑΡΧΟ ΚΛΠ,ΖΟΥΜΕ Σ ΕΝΑΝ ,ΟΧΙ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΝΕΡΟ,ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ ΠΑΓΟΥ ΥΟΥΣ 49,9 (!) ΜΕΤΡΩΝ (ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΙΤΣΑ) ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΑΚΟΙ!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.ΠΑΡ ΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ,ΔΕΝ Σ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ,ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ?

      Διαγραφή
    3. Ο Πλεύρης παρά τις γνώσεις του είναι σκάρτος και ύπουλος... Ανήκει στους συγκρητιστές που είναι το μεγαλύτερο μίασμα του πλανήτη.

      Διαγραφή
    4. ΣΩΣΤΑ,ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΕΣ,ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΠΛΑΓΙΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΤΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ (ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ).ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑ EMAIL ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝ.

      Διαγραφή
    5. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΟ-Δικογραφία σε βάρος αστυνομικού της ΓΑΔΑ ως δημιουργού της ιστοσελίδας μίσους «Τα Σκυλιά του Πολέμου»Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ BLOKO.GR-
      ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ,ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ,ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΕΣ,ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΑΫΛΟΚ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.Η ΔΙΩΞΗ ΑΝΔΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ) ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.ΔΙΩΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ,ΟΣΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΘΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ (ΑΓΜΣ-245600/ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ)

      Διαγραφή
    6. Τι να απαντήσει ο λεκιάρης; Αυτός παίζει με εκατομμύρια ευρώ, πρόκειται για σαπισμένο ζόμπι διαβρωμένος από το ιερατείο ως το κόκκαλο. Κοίταξε το πρόσωπό του με προσοχή. Πρόκειται για ερπετοειδές...

      Διαγραφή
    7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΚΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ,(ΠΑΡ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ,ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ)..ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ,ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΤΣΙΦΙΚΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ(ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ).ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΙΣ?ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΩ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΦΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΑΛΛΟΙ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ?ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΗ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ 10000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ 2000 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ(ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ), ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ.ΤΟ 1995 ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΨΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΜΕ ΣΑΜΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΜΕ,Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΟΥ,ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ-ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ-ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΜΑΡΚΟ,ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΙΚΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥ.ΑΝ ΚΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΡΕΣ

      Διαγραφή
    8. Δεν έχω παρωπίδες. Έχω φίλους σε όλες τις παρατάξεις γιατί παντού υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια... Στείλε μέηλ να τα πούμε

      Διαγραφή
  50. Καιρό είχα να διαβάσω κάτι ενδιαφέρον.

    Εύγε σου και ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για τον τυρογαλιανου::


    Επειδή το ελαιόλαδο είναι ακριβό!!

    Αυτό που λέγαμε φάε λάδι και έλα βράδυ!!ΑΚΥΡΟ!!
    Τώρα με την φτώχεια ,θα το κάνουμε::

    Φάε ΒΙΤΑΜ και έλα ΚΟΝΤΑΜ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. -Λαμπρινήηηηηηηηη!!! έλεγε από μέσα (από τις φλόγες) αυτός...
    https://youtu.be/3WlkWUE2CZg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε. Ο Χάρρυ Κλυν είναι ντυμένος γιαγιά Τραμπάκουλα...

      Διαγραφή
  53. Προσοχή!!!!Προειδοποίηση το βιντεο περιέχει εκρηκτικές αλήθειες!!! για ευνόητους λόγους φορέστε αλεξίσφαιρο κράνος σε περίπτωση ατυχήματος δε φέρω ουδεμία ευθύνη.........
    https://youtu.be/rqPmn-XR5ZQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα κόψει την μαλακία ο μουστάκιας θα πάψει να βλέπει τελώνια...

      Από την άλλη, για υποψήφιος βουλευτής του χριστιανοβασιλικού κόμματος κάνει...

      Διαγραφή
  54. ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ :

    http://www.ladylike.gr/articles/opinions/marion-palioura/parakalountai-oi-gynaikes-me-parapanw-kila-na-mhn-vgainoyn-apo-to-spiti-toys.4710207.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην παραλία μια μπαζόλα
      πίνει zero κοκα-κόλα
      χλαπακιάζει ένα τσουρέκι,
      ρίχνει ένα αστροπελέκι
      κλάνει και μια πορδούμπα
      ώσπου να'ρθει η γαρδούμπα...

      Διαγραφή
  55. Μάρκο σου επισυνάπτω το παρόν βιντεο ντοκουμέντο για να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι τον ακάματο καθημερινό μου αγώνα εμφορούμενος από τις διδαχές και τα ιδανικά της Μαύρης φατρίας!!!
    https://youtu.be/cS32Ls_DG3s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ασχολίαστο!!!!!!!!!!!!https://youtu.be/TJZlXxuIcOQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Με αξίνες και με φτυάρια
    στης Αθήνας τα νταμάρια
    αδελφές και παλουκαρια
    έγιναν μαλλιά κουβάρια
    γύρευαν ψωλές στειλιάρια
    με του κώλου τα φανάρια
    https://youtu.be/_5iksk1_Lz8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε αφήστε τα μπάζα να γαμηθούνε... Τι σπασαρχίδια είσαστε εσείς οι χριστιανάρες; Αφού δεν βλέπονται όλοι αυτοί οι σάβουρες, οι πατσοχοντρές και τα καλικαντζάρια, δεν τους δέχεται κανείς στο κρεββάτι του γι αυτό έγιναν γκεο-λέσβιοι. Αφήστε τους να γαμηθούν μεταξύ τους να μη μας σκοτίζουν εμάς τον πούτσο.

      Διαγραφή
  58. ΧΕ ΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΟ 2:42

    https://www.youtube.com/watch?v=eATulU2EyAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ουστ! Σατανολάτρες

    Ωχ!! ξεκίνησαν τα ντράβαλα
    στη Συναγωγή
    βρίζονται τα χάρβαλα
    και φτύνουν με οργή

    Τον παπά τον ΚΛΕΟΜΕΝΗ
    του την έχουνε στημένη
    γιατί γαμάει και δέρνει
    και την πούτσα δε ξεπλένει

    ΧΑΡΑΓΜΑ στους ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ https://youtu.be/4G7aEx9bqYU

    ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ https://youtu.be/XFwnUt7Jdos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΔΙΟΡΘΩΣΗ

    Ουστ! Σατανολάτρες

    Ωχ!! ξεκίνησαν τα ντράβαλα
    στη Συναγωγή
    βρίζονται τα χάρβαλα
    και φτύνουν με οργή

    Τον παπά τον ΚΛΕΟΜΕΝΗ
    του την έχουνε στημένη
    γιατί γαμει και δένει
    και την πούτσα του δε πλένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ομιλία του Δρ. Νικολάου Πουλιανού
    ΑΚΟΎΣΤΕ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΤΕ
    https://youtu.be/5j2O0ecgzOw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χώρα διοικείται από Ιουδαίους, μασόνους και πουλημένους χριστιανούς... Ακόμα και ο Πάλμος τους έγλειφε... χέστα όλα.

      ΟΥΚ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ (εκτός και αν ο Προμηθέας μου παραδώσει αυτό που του ζητάω)

      Διαγραφή
  62. HESTA VRASTA!
    http://attikanea.blogspot.gr/2017/06/blog-post_226.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλημέρα Μάρκο!

    Κατ' αρχήν, το χαμόγελό μου - μιά που έχουμε ...τραβήξει κουπί μαζί. Κάποτε.

    Στο ψητό, τώρα.

    Ο Προμηθέας, ως γνωστόν, δεν είναι απ' τ'ς Έλ, είναι απ' τ'ς άλλ'. :-) Άρα, δεν νομίζω να δίνει με τη θέλησή του πράγματα σε Έλληνες. Πρώτα, όμως, να δούμε τί μπορεί να (σου) δώσει:
    α. Την αθανασία.
    β. Τους (ηχητικούς) "κωδικούς ασφαλείας" που σκοτώνουν τους σπαρτούς του.

    Την τεχνητή αθανασία όντως, κάποτε την μισοέδωσε στον Ηρακλή. Αλλά, όσο είμαστε στο "σιδηρούν γένος", αυτή απαγορεύεται. Όμως, μπορείς να ζητήσεις -καί να σου δοθεί- μακροζωΐα, ευεξία, καλή υγεία.

    Οι "κωδικοί", τώρα... Επειδή ο Προμηθέας δεν ζή σήμερα ως Προμηθέας (είναι μετενσαρκωμένος, καί δή, στην πόλη σου - αλλά ασχολείται με τελείως άλλα πράγματα), θα τους βρείς -σε γραπτή μορφή- σε δύο πιθανά μέρη: στον τάφο του, καί σε κάποιο σημείο στο καρακέντρο μιάς σημερινής μεγάλης Ελληνικής πόλης. (Περισσότερα, μόνον ενώπιος ενωπίωι.)
    Ο τάφος του βρίσκεται κάπου στα βόρεια/βορειοδυτικά του Βόλου, σε κάτι λοφοσειρές, αλλά σκέψου ότι κανείς (ούτ' εγώ) δεν γνωρίζει πού ακριβώς, καί φυσικά κανείς δεν ξέρει την είσοδο. (Υπάρχει καί μιά ελάχιστη περίπτωση να είναι γνωστός σε κάποιους πολύ κλειστούς "κύκλους", όχι δικούς μας, καί να επιτηρείται. Αλλά, άμα είμαστε αποφασισμένοι, αυτούς ποιός αδειάζει να τους χέσει.)
    Το κέντρο της πόλης που λέμε είναι σαφώς πιό προσβάσιμο. Πλήν όμως, καί στη μία περίπτωση, καί στην άλλη, η γραπτή απεικόνιση των "κωδικών" ήχων, ακόμη κι αν βρεθεί, ΔΕΝ αντιστοιχεί σε κάποια γνωστή γλώσσα, ούτε φυσικά (πιστεύω πως) υπάρχουν ανάλογα ευρήματα αλλού, ώστε να γίνει στατιστική μελέτη κτλ. (Μιλάμε γιά μυστικό, άρα θα είναι γραμμένο σε κωδική γλώσσα, μή αναγνώσιμο ακόμη καί γιά τους Άτλαντες της εποχής εκείνης.)
    Δηλαδή, ακόμη κι αν αυτές οι επιγραφές πέσουν σε λαμόγια, δεν θα τους είναι / δεν μπορούν να τους είναι χρήσιμες - παρά μόνο γιά να τις εξαφανίσουν.

    Άρα, απομένει μόνον ή να "ενθυμηθείς", ή να διαβάσεις τις καταγραφές γεγονότων στο αιθερικό. Ή καί τα δύο. Από τον ίδιο τον Προμηθέα μην περιμένεις πολλά - εκτός αν είσαι τόσο κωλόφαρδος, που θα βρείς την είσοδο στον τάφο του καί θα μπείς μέσα. (Καί θα βρείς καί τα όποια "καυτά" κτερίσματα.)

    Κάτι τελευταίο: Επειδή κι εγώ ζητάω κάτι παρόμοιο, αλλά προς το παρόν η οδός είναι κλειστή, σκέφτηκα να πάω στον Όλυμπο να ζητήσω ευλογία "άνωθεν". Όμως, έμαθα ότι προς το παρόν αυτό απαγορεύεται, με ποινή την απώλεια της ζωής μου. Ο δρόμος θ' ανοίξει αργότερα.
    Πιστεύω ότι απαγορεύεται καί γιά σένα η μετάβαση στον Όλυμπο, καί γι' αυτό θεώρησα καλό να σε ειδοποιήσω.
    (Η ίδια γνώση λέει πως απ' όλους τους γνωστούς μόνον ο Κώστας-Ταύρος μπορεί να πάει επάνω αυτόν τον καιρό, καί μόνον ως τουρίστας γιά φωτογραφίες.)

    Από την καρδιά μου σου εύχομαι καλή τύχη στην αναζήτησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Θα διαφωνήσω όχι ως προς την καταγωγή αλλά ως προς τις προθέσεις του Προμηθέα.
      2) Τα κλειδιά βρίσκονται σε ασφαλές μέρος
      3) Αυτό που του ζητάω δεν είναι αναγκαίο για την δική μου επιβίωση

      Περισσότερα εκ του σύνεγγυς...

      Διαγραφή
  64. Θα αφήσουν άφωνους, όσους δουν το βίντεο που ακολουθεί, Δεν γνωρίζω, βεβαίως, αν ευσταθούν όσα λέει ο Διευθύνον Σύμβουλος της Γερμανικής εταιρείας "Hellenic Development Beteiligungs A.G." κ. Ευάγγελος Γούτος γι' αυτό και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Αν δεν ευσταθούν και είναι προϊόντα μυθοπλασίας, θα μιλάμε για έναν άνθρωπο που η κρίση τάραξε το μυαλό του. Αν όμως ευσταθούν;. Μήπως η επανάσταση άρχισε εκεί που δεν την περιμέναμε;
    Δείτε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξής του και ανακυκλώστε το γιατί δεν ξέρω πόσο θα παραμείνει στον αέρα τού YouTube...
    https://youtu.be/U3v8pjiOytc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. https://cdn.pastemagazine.com/www/articles/dead%20snow%202%20main%20%28Custom%29.jpeg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βράδια μέσα όλοι
      κυκλοφοράει η Στάζι
      με Χιτλερ και με Στάλιν
      σημίτες ξεκωλιάζει

      Διαγραφή
  66. Μάρκο, πώς πάνε οι αυνανισμοί;
    Συνεχίζεις να τη βροντάς καθημερίνα η το πάς ανα διήμερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθημερινά και χύνω στην καράφλα σου εκτός από τα Σ/Κ που φλοκιάζω τη μούρη του Θεού σου...

      Διαγραφή
    2. Άθεος είμαι ρε μαλάκα.
      Τα φλόκια επέστρέψαν στη μούρη σου αφού δεν βρήκαν στόχο και αυτογκαστρώθηκές και γέννησες το παπαροσέντονο που δημοσίευσες αυτό το ΣΚ.

      Διαγραφή
    3. Σε γαμώ και χέζω βρώμα
      μέσ' στης μάνας σου το στόμα
      κι άμα είναι πεθαμένη
      την ψωλοχύνουν κολασμένοι

      Διαγραφή
    4. Ποιητής εκ του προχείρου,
      Έχων τη μορφή (και το άρωμα) του χοίρου,
      αυνανίζεται με πάθος,
      και βρομωλοχεί εγγράφως,
      μα βρομολογά σαν τράγος.

      Διαγραφή
    5. Χοίρος τη μάνα σου γαμά
      γουρούνι την ξεσκίζει
      κι ένα σκυλί 9ψωλο
      την τρύπα της ποτίζει

      Ο τράγος μόλις πρόλαβε
      στον κώλο της να χύσει
      αφού τον Τρικλανιανού
      είχε πρώτα σοδομίσει

      Διαγραφή
    6. Γιατί ρε Μαλάκα μάρκο εχει ο σκύλος 9 ψωλές και οχι 14;

      Διαγραφή
    7. Δίκιο έχεις, 14 έχει.

      Ξέχασα τις πέντε που έχεις μόνιμα στον κώλο σου...

      Διαγραφή
    8. 14 να είναι οι ώρες σου,
      κι αυτές πάνω στο καθικι,
      να χέζεις χολεραιανό τσιρλίο
      σκατόστομο ποντίκι.

      Διαγραφή
    9. Ποντίκια τώρα σε γαμούν
      τύφλες και αρουραίοι
      τη ξεσκισμένη μάνα σου
      χύνουν οι σαταναίοι

      Την καθηκάρα την βαθιά
      που΄χω γεμίσει σκάτο
      την πίνεις και την κοινωνάς
      φωνάζεις "άσπρο πάτο"

      Οι ώρες μου είναι πολλές
      μα οι δικές σου δύο
      Ναζί γαμούν τον κώλο σου
      κι Εβραίοι το αιδοίο.

      Διαγραφή
    10. ρε ανώνυμε τερματοφύλακα έχεις φάει τριάντα γκολ με ντρίμπλα. πάντως συνέχισε έτσι να γουστάρουμε

      Διαγραφή
    11. Διαιτητής πουλημένος,
      απο το κώλο γαμημένος,
      αντί να φορά σορτσάκι,
      μαρκούλης με μιά σβάστικα,
      του κοσμεί το κωλαράκι.

      Διαγραφή
    12. Ναζί γαμούν το σπίτι σου
      και χίτες το κωλί σου
      Χίτλερ σου βάζει μια ψωλή
      και άμα θες κουνήσου

      Γαμιέται ο κομμουνισμός
      τον παίρνει η αναρχία
      του Βελουχιώτη το κωλί
      ήτανε σαν πλατεία

      Κι εσύ χτικιάρη κουκουέ
      αριστερή μαγκούφα
      φάε χυσίδια πιές σκατό
      χτύπα και καμιά τρούφα

      Διαγραφή
    13. Χέστης μεγάλος και τρανός,
      κότα μα και καπότα,

      μαγκας το παιζεις και νταής,
      μα είσαι μουνί που κλάνει,

      πορδές μουνισιες βρομερές,
      σε μαυρο φόντο ρε χέστη,

      Αμα κωτάς μωρή κρυπταδερφή,
      τη λογοκρισία κόψε,

      Να φανεί ποιος μαλακοκαύλης πράγματι,
      είσαι μωρή κοτούλα.

      Διαγραφή
    14. Τι έγινε ρε ατάλαντο χυσοκομμούνι; Σου τελείωσαν οι λέξεις; Πήγαινε πρώτα να μάθεις Ελληνικά ρε τουρκόχυμα και μετά έλα να σχολιάσεις σε αυτόν τον ιερό χώρο.

      Ρούφα και αυτό να τελειώνουμε:


      Ζαχαριάδη αρχίπουστα
      βρώμησες το Νταχάου
      μπότες και πούτσες έγλειφες
      είχες το know how
      τον κάπο έκανες, μουνί
      φασίστα σταλινιάρη
      αλλά ήρθες και κάθησες
      στου χάρου το παπάρι

      Ο αϊτός κι η σβάστικα
      ακόμα σας γαμάνε
      σας χύνουν χίλιοι διάολοι
      και σας χυσοβολάνε
      κομμούνια, σκύλοι άθλιοι
      της Ιουδαίας δούλοι
      χέζω μεσ' στα λαρύγγια σας
      ψωλοχυμένοι μούλοι.

      Γαμώ το σφυροδρέπανο
      γαμώ τη κομσομόλ σας
      γαμώ τον Μάρξ, τον Λένιν σας
      γαμώ το άντερό σας.

      Τώρα τα χύσια ήπιατε
      όλης της νέας τάξης
      πουτάνες καταντήσατε
      με παχυλές συντάξεις
      γαμώ ξανά το κουκουέ
      το σκίζω με ένα σόλο
      και να το άστρο του Δαβίδ
      σας βγαίνει απ'τον κώλο.







      Διαγραφή
    15. κωλομπίνα ανώνυμη σκουπιδιάρα της φασιστεράς 10:03, 70-0 χάνεις ρε έκανες άσπαστο ρεκόρ. πού πας ρε Καραγύφτο; με τον μαρκήσιο εκτός παίζεις ρε ψώλα και σου φταίει η διαιτησία; χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    16. ΕΒΑΛΕ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΣΑΖΟΚΑΛΤΣΟΝ ΤΗΣ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ.

      ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ....

      Διαγραφή
  67. ΜΑΡΚΟ ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΕΣΕΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΟΥΝΤΑς ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΡΙΑΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΥΔΡΟΧΟΙΣΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΕΡΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΔΡΟΧΟΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΙΟΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΑΡΚΟ ΚΑΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή