Morbus Gravis: Η ανυπόφορη μπόχα του σφαγείου

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9017




Το καλοκαίρι τέλειωσε, η καρμανιόλα φτάνει
Χειμώνας, τρόμος άγριος, του Χάρου το δρεπάνι
Παίρνει ψυχές βρωμιάρικες, στον οίκτο βάζει βέτο
Το αίμα ρέει σκόπιμα σε πόλεις και σε γκέτο

(Από την συλλογή «Χειμώνας πιτσιλισμένος με αίμα»)





Κάθε έθνος έχει το ιστορικό του διάγραμμα. Μια σειρά από ανοδικές και καθοδικές καμπύλες που αντιστοιχούν στο ποσοστό χαράς ή πόνου που του απονέμεται σε ορισμένη χρονική περίοδο. Τα σκαμπανεβάσματα των εθνικών σαπιοκάραβων στον ωκεανό της παρανοϊκής αμοιβαιότητας περιλαμβάνουν συγκρούσεις, ρεσάλτα και ναυάγια. 


Οι επιβάτες πρώτης θέσης σε αυτές τις σκυλοπνίχτρες είναι κάθε λογής μπάσταρδοι: γαιοκτήμονες, τοκογλύφοι, μασόνοι, πολιτικάντες, μεγαλομαφιόζοι, αρχιερείς.  Όλα τα ανωτέρω παράσιτα ζουν σε βάρος: α) των ημίζωων που στριμώχνονται στη δεύτερη θέση και β) των εντελώς ζώων που βρίσκονται στοιβαγμένα στα αμπάρια. 



Η αέναη προσπάθεια των μπαζοφτωχών να αναρριχηθούν στα γλοιώδη τοιχώματα και να βγουν από το βαθύ πηγάδι της γκαντεμιάς (την παγκόσμια μήτρα), συναντά την απόλυτη ματαιότητα.  Τρισεκατομμύρια ώρες βουβής πάλης πετάγονται στο βρόντο.  Οι ορατοί Τελχίνες γεμίζουν τις τσέπες τους λεφτά ενώ οι αόρατοι γεμίζουν τις μπαταρίες τους με ψυχοζωική ενέργεια, καθώς οι σκλάβοι που έχουν καταναλώσει άδικα τις ζωές τους σκυλοψοφάνε στο τέλος της πίστας.  Φυσικά κανένας τους δεν έχει πάρει μυρωδιά από την κρυμμένη αλήθεια.





Ακόμα και καθ’ οδόν προς το σφαγείο είναι γεγονός ότι πολλοί χασκογελούν και νιώθουν σιγουριά επειδή το δρεπάνι δεν τους έχει αγγίξει ακόμα. Δεν βλέπουν γύρω τους τα διαμελισμένα πτώματα και τα κοψίδια, την αιματηρή σοδειά της προηγούμενης δρεπανιάς.  Εννοείται ότι δεν μπορούν να δουν ούτε το οικτρό τέλος της διαδρομής.  Ρουφάνε ηλιθιωδώς τον φτηνιάρικο καφέ τους, καπνίζουν χημικά απόβλητα και μαλώνουν μεταξύ τους για λόγους ψωροεγωισμού αλλά και για ευτελή ποσά που διεκδικούν ο ένας από τον άλλο ως άθλιοι σκατόγυφτοι σε παρακμιακό καταυλισμό.  




Σε όλη την διάρκεια της πορείας προς τον όλεθρο, δεν κάνουν τίποτε άλλο από να μιλάνε ασταμάτητα για ανούσια πράγματα και κυρίως για τον εαυτό τους. Τραίνα ολόκληρα με προκατασκευασμένες ιδέες και εντελώς ηλίθιες προκαταλήψεις φεύγουν από το μυαλό τους, περνούν από την γλώσσα και εκβάλλονται ως διαρκής εμετός πάνω στους δύστυχους συνεπιβάτες της μαζικής εξόδου.





Όσα ζώα (κυρίως ψευτο-αρσενικά) είναι εντελώς ανίκανα να παραγάγουν συγκροτημένο λόγο,  γκαζοκλάνουν συνεχώς με τις εξατμίσεις των κωλομπαρεμένων πορδοχημάτων τους. Νομίζουν ότι βρίσκονται στο Τόκιο, στο Ρίο ή στην Κούβα και ότι κάνουν κόντρες, όντας οι μέγιστοι των οδηγών.  Ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους είναι Fast & Furious μόνο στη μαλακία. Αλλιώς δεν εξηγείται το πώς πάνε και καρφώνονται πάνω στις ακίνητες κολώνες της ΔΕΗ. 







Για να μη μιλήσουμε για τις ηλίθιες γυναίκες-οδηγούς και το πώς καταφέρνουν να τουμπάρουν με τριάντα χιλιόμετρα στον ολόισιο δρόμο.  Αν οι φίκοι είχαν δίπλωμα, θα οδηγούσαν καλύτερα. Η μόνη αποστολή των βλακών -αρσενικών και θηλυκών- σε αυτόν τον μάταιο κόσμο είναι να θεμελιώνουν νέα εικονοστάσια και να πλουτίζουν τους κατασκευαστές τάφων και το παπαδαριό. 




Είναι εντυπωσιακός ο χρόνος και το χρήμα που αφιερώνουν οι καθυστερημένοι γονείς τους σε ταφικά μνημεία, μάρμαρα, τρισάγια, μνημόσυνα, δεήσεις, και λοιπές θανατόφιλες αρχιδιές.  Αν είχαν μεριμνήσει να αναθρέψουν τα τσογλάνια τους σωστά, σφαλιαρώνοντάς τα και σακατεύοντάς τους το επίδομα όταν έπρεπε, πιθανόν να είχαν γλυτώσει τον πόνο και τις ενοχές.


Μοιραία αν οι πρόωροι νεκροί την είχαν σκαπουλάρει και βρίσκονταν ακόμα στην ομάδα των ζωντανών, το σύμπαν δεν θα ήταν το ίδιο. Θα είχε πάρει άλλη στροφή. Θεωρητικά, αν η μπόμπα με τα χημικά στον Α.Π.Π. είχε σκάσει λίγο πιο κοντά στον νάνο δεκανέα Χίτλερ,  η ανθρωπότητα θα είχε γλυτώσει τον Β.Π.Π. , το Ισραήλ δεν θα υπήρχε και η λευκή φυλή δεν θα ήταν στα χάλια που είναι σήμερα.  Θα ζούσαμε ίσως κάποια άλλη, παράλληλη εκδοχή του σύμπαντος.



Οι μάντολες που υποστηρίζει η κάθε θεωρία, συμβαίνει στην πράξη να μην είναι και τόσο απλές. Τα συμφέροντα για την πραγματοποίηση του Β.Π.Π. ήταν τεράστια και θα βρισκόταν σίγουρα κάποιος αντικαταστάτης του δυσκοίλιου σκυλόφιλου vegan για να ξεκινήσει τον πόλεμο.  Η παρουσία ενός (1) ατόμου δεν αρκεί να προκαλέσει έναν παγκόσμιο πόλεμο, ούτε η απουσία του αρκεί για να τον αποτρέψει.  Άρα το σύμπαν θα έφερνε το ίδιο αποτέλεσμα παρά τις αλλαγές που θα έκανε ο προπονητής στα εξτρέμ.



Αναπόφευκτα, το ζήτημα του πεπρωμένου έχει παρεισφρύσει στην συζήτηση. Αν όλα είναι προκαθορισμένα, τι ωφελεί να κάνεις εκείνο ή το άλλο αφού τα ζάρια είναι τζούφια; Το μελάνι που έχει καταναλωθεί παγκοσμίως πάνω στο θέμα της ειμαρμένης είναι ήδη αρκετό.  Αν όλα είναι προδιαγεγραμμένα, ποιος ο λόγος να παλέψεις για οτιδήποτε; Δεν αμύνεσαι, σκύβεις το κεφάλι, τρως τις φάπες και υποτάσσεσαι στον αφέντη.  Αυτό ακριβώς που θέλει το σύστημα.  
  


Κατέβεις δεν κατέβεις στο γήπεδο, το σικέ πρωτάθλημα βλέπεις ότι συνεχίζεται. Κι αυτό γιατί ακόμα κι αν εσύ και μερικοί άλλοι είστε αποφασισμένοι να πουλήσετε τα τομάρια σας στην κανονική τιμή, διαπιστώνεις ότι η πλειοψηφία απλά σέρνει τα πόδια της και ξεπουλάει στο limit-down. Η πλέμπα μηχανικά οδεύει προς την προσχεδιασμένη λύση.  Το θέμα είναι ότι οι υπνωτισμένοι παρασύρουν μαζί τους και τους ξυπνητούς. Μήπως λοιπόν όλα είναι μια μήτρα (matrix) μέσα στην οποία είμαστε για πάντα εγκλωβισμένοι; Μήπως ο χαμένος ό,τι και να ποντάρει θα χάσει γιατί έτσι προβλέπει το σενάριο;




Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση, όσο παράδοξο και αν ακούγεται τούτο.  Για δέστε οι κάτοχοι Lower το περίεργο βιντεάκι που ακολουθεί και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αν δεν τελειώσει.





Τα τελευταία 35 χρόνια, μια σειρά αξιόλογων ταινιών ήρθε να διαπραγματευτεί το θέμα της απατεωνίστικης πραγματικότητας από διαφορετικές θέσεις.  Ενδεικτικά μερικές από αυτές:

-       Tron (1982)
-       Brainstorm (1983)
-       Brazil (1985) 
-       They Live (1988)
-       Total Recall (1990)
-       Abre Los Ojos (1997)
-       The Truman Show (1998) 
-       Dark City (1998)
-       The 13th Floor (1999)
-       eXistenZ (1999) 
-       The Matrix (1999)
-       Synecdoche, New York (2008)
-       Avatar (2009)
-       Inception (2010)
-       Source Code (2011)
-       Total Recall (2012)
-       Cloud Atlas (2012)


Για να μπει κάποιος λίγο στην γενικότερη συλλογιστική, μπορεί να δει τα σχετικά σύντομα βιντεάκια εδώ:



και εδώ:




Αν θέλει να πάει λίγο πιο βαθιά, υπάρχει και αυτό: 




Μετά θα καταλάβει εύκολα τις συνέπειες:








Φυσικά γι αυτούς που κουράζονται μόνο και μόνο με την ιδέα του να σκεφτούν, υπάρχει και η Ντρούνα, το περιβόητο sci-fi κόμικ του Παύλου Ελευθέριου Σερπιέρη. Εννοείται ότι μονάχα ελευθέριος θα μπορούσε να σκιτσάρει τέτοιο ντεσαντικό έργο. Οι περιπέτειες της Ντρούνα θα είχαν γυριστεί σε δέκα σίκουελ 3D αν δεν ήταν σαδο-μαζό πορνό με υπόθεση, δηλαδή υλικό παντελώς ακατάλληλο για το βρωμο-Χόλιγουντ.
  

Αντίθετα με οτιδήποτε νομίζει ο μέσος βλάκας, η κατασκευασμένη πραγματικότητα δεν είναι μια ακόμα παπάρα της σύγχρονης συνωμοσιολογίας.  Ανέκαθεν οι άνθρωποι είχαν την αίσθηση ότι κάποιος τους κορόιδευε. Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και στοχαστές μυρίζονταν την κασκαρίκα των θεών και του ιερατείου τους και κάθε τόσο έγραφαν μπινελίκια, γι αυτό και τα συγγράμματά τους καίγονταν «τυχαία» σε διάφορες πυρκαϊές.




Από το ηρακλείτειο «οι κοιμισμένοι είναι αίτιοι και συνεργοί των όσων συμβαίνουν στον κόσμο», ως το βουδιστικό «η ζωή δεν είναι παρά ένα όνειρο», και ως το ύπατο αξίωμα των Ασσασσίνων «τίποτα δεν είναι αληθινό, όλα επιτρέπονται», υπάρχει μια ευθεία γραμμή.





Κάτι φαινόταν από την εποχή της μυθολογίας να μην πηγαίνει και τόσο καλά. Το πλατωνικό «εφεύρημα» με τους πανηλίθιους που κοιτάζουν τις σκιές στον τοίχο της σπηλιάς είναι η κατ’ εξοχήν αποτύπωση της εικονικής πραγματικότητας.  Κοντολογίς, στον κόσμο μας υπάρχουν τουλάχιστον δύο διακριτές αλήθειες: η αλήθεια του βλάκα και η αλήθεια του μυημένου.  Παρόλο ότι απέχουν μίλια η μια από την άλλη, είναι και οι δύο άσχετες με την απόλυτη αλήθεια.


Οι σημερινοί γιδόπτωχοι αντί για τοίχο, κοιτάζουν την οθόνη που μεταφέρει σε αυτούς τον λόγο του θεού.  Όχι αυτού του παντοδύναμου αχυρο-ξεκούτη που δοξολογούν οι παπάδες επειδή τους έχει και πληρώνονται για να ξύνουν τ’ αρχίδια τους.   Υπάρχει και ο άλλος, ο πραγματικός.  Εκείνος που κρύβεται στο σκοτάδι μαζί με την απόλυτη αλήθεια.  Εκείνος που μας έφτιαξε, όχι βέβαια για να περάσει την ώρα του αλλά για να μας χρησιμοποιεί και να εισπράττει κέρδος. 




Κερδοσκοπεί ο θεός σε βάρος των ανθρώπων; 


Σαφέστατα.  Αν αφαιρέσει κανείς το κίνητρο από μια κατάσταση, αυτό που μένει είναι η ακινησία, η απόλυτη αδράνεια.  Ποιο είναι λοιπόν το κίνητρο του θεού; Τι ζητάει αυτός ο παντογνώστης και παντογαμιάς από εμάς τα ανθρωπάρια; Και ποια είναι η θέση του ανθρώπου απέναντι στον θεό; Να τον λατρεύει, να υπακούει τυφλά τις εντολές του (όπως μεταφέρονται από τους επι γης βαλέδες του) και να περιμένει; Αυτός παρεμπιπτόντως είναι ο πραγματιστικός ορισμός του δούλου. 




Εάν τα ιερατεία λυμαίνονται το ανθρώπινο γένος και παρασιτούν σε βάρος του, γιατί ο θεός που έφτιαξε και διοικεί αυτά τα ιερατεία να είναι διαφορετικός;  Αν όντως είναι διαφορετικός, δηλαδή μη κερδοσκοπική οντότητα, τότε τι τον ώθησε στο να κατασκευάσει τον άνθρωπο;  Ποιο είναι το όφελος που απορρέει από την συναρμολόγηση ενός τόσο ελαττωματικού και πληβείου όντος; Οι θεολόγοι λένε ότι το έκανε από αγάπη.  Καψούρης θεός, δηλαδή.  Πιάσε το αυγό και γάμα το. 


Για να μη χαθούμε στις ανοησίες της θεϊστικής κρασοφιλοσοφίας, ας παραμείνουμε στα πεζά πολιτικά ερωτήματα: 

Εάν υπάρχει επαφή θεού με ιερατείο, τότε αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός και ο μόνος υπεύθυνος για την άθλια συμπεριφορά των υπαλλήλων του, ναι ή όχι; 

Αν δεν υπάρχει επαφή θεού με ιερατείο και όλα αυτά τα ιερά χυσοβιβλία είναι ανθρώπινες μπινεδιές, τότε μιλάμε για μηχανή χιλιετιών με πολύ αίμα στα γρανάζια της.  Μήπως όλα τα ιερατεία και οι θρησκείες θα πρέπει να καταργηθούν, οι περιουσίες τους να δημευτούν και όλοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι ιερείς να εκτελεστούν δι ανασκολοπισμού;


Ώπα. Μου φαίνεται ότι ανάφερα την απαγορευμένη λέξη.  Η λέξη «περιουσία» προέρχεται από το ρήμα περίειμι (+γεν. = υπερέχω, υπερτερώ / + δοτ. = επιβιώνω, επιζώ).  Πρόκειται για την μοναδική έννοια την οποία από καταβολής κόσμου δεν διαπραγματεύονται με καμιά εξουσία τα ιερατεία. Μπορείς να τους γαμήσεις την εικόνα του θεού τους, τα σπίτια τους, την κωλάρα τους, το μουνί της μάνας τους, όμως τα ιερά τους φράγκα δεν σε αφήνουν όχι να τα αγγίξεις, αλλά ούτε να τα δεις.  Μιλάμε για το υπέρτατο ταμπού της συμμορίας των θεοκίναιδων: Υπεράνω όλων των αξιών βρίσκονται τα ΠΟΥΤΑΝΟΛΕΦΤΑ.  Και φυσικά η εξουσία που εξασφαλίζει η ροή τους.





Στο σημείο αυτό ως σαδιστής θα απευθύνω ένα ιστορικο-οικονομικό ερώτημα (μάλλον δυσκολάντζα) στους προχωρημένους: 

Τι έχει συμβεί στον κόσμο τα τελευταία 30 χρόνια που δεν είχε συμβεί ποτέ ως τώρα σε όλες τις προηγούμενες εποχές του ανθρώπου;

Δεν είναι ούτε τα ταξίδια στο διαστημικό σταθμό, ούτε το παρκούρ, ούτε η σκυλοφιλία.  Μην κουράζεστε. Επειδή δεν πρόκειται να το βρείτε φέτος, θα το μαρτυρήσω:

Για πρώτη φορά στην γνωστή ιστορία έχουμε φτάσει στην κατάσταση όπου  πολυεθνικές εταιρείες πλησιάζουν σε όγκο περιουσιακών στοιχείων τα ιερατεία. Μέσα σε 15 χρόνια από σήμερα, θα τις έχουν ξεπεράσει.


Οι θεοί υπήρξαν οι μεγαλύτεροι τσιφλικάδες του πλανήτη κι εξακολουθούν να κατέχουν σημαντικό τμήμα του.  Απίστευτα ποσά αφορολόγητου πλούτου επί σειρά αιώνων τιγκάρουν τα θησαυροφυλάκια των ανά την γη ιερατείων. Αν εξαιρέσει κανείς τους διάττοντες αστέρες του αιμοχαρούς αναρχισμού όπως τον Ταμερλάνο, τον Τζέγκις Χαν και τον Αττίλα, οι οποίοι λεηλάτησαν επιφανειακά και για λίγο τον κινητό πλούτο των θρησκειών, όλοι οι άλλοι ηγέτες συνέβαλαν και συμβάλλουν στο αποθησαύρισμα του ανθρώπινου υστερήματος και στην διόγκωση των κατάμαυρων ιερών παγκαριών.



Αυτό που δεν μπορεί να διακρίνει ο παρτουζωμένος μπουζουκόβλακας πιστός είναι η οικονομική δραστηριότητα των θρησκειών.  Ακόμα και αυτή η φακλάνα ο ψευτοφιλόσοφος Μάρξ αλληθώρισε όταν κοίταγε προς τη θρησκεία.  Μπορεί να την χαρακτήρισε ως «όπιο του λαού» αλλά ταυτόχρονα έκανε μεγαλοπρεπώς την πάπια όσον αφορούσε την περιουσία της.



Οι θρησκείες δεν βοηθούν απλά την εξουσία να επιβάλλεται πάνω στις μάζες. Ούτε έχουν απλά το κεφάλαιο.  Αυτές οι μαφίες είναι το κεφάλαιο.  Είναι οι σκοτεινοί μέτοχοι  που βρίσκονται πίσω από τις τράπεζες, τις βιομηχανίες όπλων, το ΔΝΤ, την BIS και τις εταιρείες πετρελαίου. Βρίσκονται πίσω από κάθε πόλεμο, γενοκτονία, οικονομική πουστιά και βρώμικη συναλλαγή.  Η καθολική εκκλησία είναι μια οικονομική αυτοκρατορία. Οι μουσουλμανικές αδελφότητες διαχειρίζονται τρισεκατομμύρια.  Το παγκόσμιο ιουδαϊκό χρήμα είναι σε μεγάλο ποσοστό θρησκευτικό χρήμα αφού ανήκει σε οργανώσεις που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τις συναγωγές. 



Τώρα όλα αυτά τα πιθήκια που επαγγέλλονται τους θρησκευτικούς λειτουργούς έχουν αρχίσει να απειλούνται από κάτι το οποίο δεν γνωρίζουν τι είναι.  Εδώ είναι η πραγματική κρίση που σας κρύβουν, αγαπητά μου γιδάκια: Μασόνοι, πολιτικάντηδες, αρχιερείς, τοκογλύφοι, όλα τα μεγαλο-παράσιτα βρίσκονται ξαφνικά στην ίδια μοίρα με τα ανθρωπάκια που άρμεγαν τόσους αιώνες. Έχουμε έναν καραμπινάτο εμφύλιο του χρήματος.  Το πολιτικό χρήμα εναντίον του θρησκευτικού. Σε πολλές εταιρείες στις οποίες τα δύο είδη μαρουλιού συνυπήρχαν, γίνεται της …Μεγάλης Θεάς το κάγκελο.



Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Επειδή τέτοια πατατράκ έχουν ξαναγίνει στην ιστορία (στο τμήμα που μας έχουν αποκρύψει και που έφτασε σε εμάς ως μύθος) δεν πρέπει να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Σίγουρα κάτι έχει αλλάξει στο επίπεδο της ιδιοκτησίας. Ο καινούργιος θεός-ιδιοκτήτης (που αγόρασε τον πλανήτη πακέτο μαζί με τα ζώα του από τον παλιό) αλλάζει τα δεδομένα και τα προσαρμόζει στις ανάγκες του.  Μερικοί λένε ότι πρόκειται για αφέντρα και μάλιστα παλαιά γνώριμη της περιοχής.






Σε κάθε περίπτωση η καινούργια ιερατική κάστα –ενδεδυμένη άλλοτε πολιτικό, άλλοτε φεμινιστικό, αλλοτε ψευδοανθρωπιστικό μανδύα- αντικαθιστά την προηγούμενη. Τα ιερατεία αυτήν την ώρα κατακερματίζονται σε σέχτες και αλλάζουν πισώπλατες μαχαιριές ώσπου να επικρατήσει η Νέα Ιερατική Τάξη.  Νομοτελειακά, ένα μέρος των πιστών πρέπει οπωσδήποτε να σφαγιαστεί με τελετουργικό τρόπο για να στεριώσει έτσι η γέφυρα που οδηγεί στη Νέα Πίστη.  Οι ανθρωποθυσίες έχουν ήδη ξεκινήσει σε Ασία, Αφρική και Ευρώπη και συγκλίνουν στο σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στις τρεις ηπείρους. Πηγαίνετε πίσω στο έτος 7330 και θα καταλάβετε πολύ καλά τι θα παιχτεί και πού.



Morbus gravis. Η αρρώστια είναι σοβαρή, νεολαίοι μου. Βλέπω πολλούς γύρω μου με μαλακισμένη αισιοδοξία. Πιστεύουν ότι τα πράγματα θα φτιάξουν, ότι θα ξανάρθουν οι καλές εποχές. Τους ακούω να μιλούν και με πιάνει νευρικό σαδιστικό γέλιο.  Είναι τόσο τυφλοί που δεν ξέρουν ούτε πού βρίσκονται, ούτε ποιος θα τους τον φορέσει, ούτε φυσικά το μέγεθος του πέους που θα τους οργώσει τα βάρδουλα.  Δεν είναι τυχαίο που ως τώρα δεν έχει συμβεί ούτε μία «τρομοκρατική» ενέργεια στο ελληνομάγαζο.  Τα πρόβατα πρέπει να είναι ήρεμα και να μη λακίσουν πριν την τελετουργία.




Όμως τα πράγματα θα φτιάξουν μετά τον μεγάλο πόλεμο. Οι καλές εποχές θα ξανάρθουν …για τα χόρτα όπως στο Τσερνόμπιλ.  Μόνο που εμείς δεν θα είμαστε εδώ για να τις ζήσουμε. Για αρκετούς σαυρίτες τα πράγματα είναι μια χαρά και οι καλές εποχές είναι τώρα. Π.χ. Οι πολιτικάντες και οι γύφτοι είναι στην καλύτερη εποχή της ιστορίας τους και χαίρομαι αφάνταστα γι αυτό. Γιατί μόνο κάτω μπορούν να πάνε από αυτό το σημείο.




Το ότι τα αιγοπρόβατα αρνούνται να δουν το δρεπάνι που είναι μπροστά τους, το ότι κλείνουν τα αυτιά τους στις φωνές που ουρλιάζουν «το νου σας!» και το ότι αποφεύγουν ακόμα και να οσφρανθούν την ανυπόφορη μπόχα του σφαγείου, είναι στοιχεία που συνηγορούν στην εκδοχή της παγκόσμιας μήτρας.


Οι συνθήκες στον πλανήτη είναι σκανδαλωδώς «ιδανικές» για να λαμβάνουν χώρα στην πραγματικότητα.  Είμαστε δημιουργήματα ενός υπερυπολογιστή και παίζουμε ρόλους σαν οντότητες του λογισμικού στην δική μας «πραγματικότητα» η οποία δεν απέχει πολύ σε αίσθηση από την αληθινή.


Το πρόβλημα είναι ότι κάθε 9.000 χρόνια ο διαχειριστής τραβάει ένα reset και μας στέλνει όλους στην ανυπαρξία. Κατόπιν εκ του μηδενός ξαναφτιάχνει τον ψευτόκοσμο.  Γεννηθήτω φως, ωκεανοί και η πούτσα του μπατίρη. Ζούγκλες, φίδια, πρωτόπλαστοι και φτου κι απ’ την αρχή. Πάρτε ιερές γραφές, πάρτε ιερατεία, πάρτε γαμήσια. 



Ενδεχομένως να μην υπάρχει καν διαχειριστής του συστήματος και όλη η διαδικασία να είναι αυτοματοποιημένη. Ο υπερυπολογιστής κάνει μόνος του επανεκκίνηση λίγο πριν φτάσει στο ανώτατο σημείο υπερφόρτωσης.  Κλείνει αυτόματα πριν χτυπήσει δίσκο και καεί.  «Φωτιά που διαρκεί για πάντα. Ανάβει και σβήνει με μέτρο», έλεγε ο Μέγας παππούς Ηράκλειτος.  Μόλις τελειώσουμε την μια πίστα, μπαίνουμε στην επόμενη.  Μόλις λιώσουμε όλες τις πίστες, η εταιρεία βγάζει νέο παιχνίδι, δυσκολότερο και καλύτερο.  Αέναα γεννιόμαστε και πεθαίνουμε στην αναζήτηση της τελειότητας ενός άλλου.  Από πού λέτε ότι την έκλεψαν την ιδέα της μετενσάρκωσης οι αρχαίοι ψευτο-μύστες;


Τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν ζούμε πραγματικά. Απλά αλληλεπιδρούμε με την τεχνητή νοημοσύνη στο δικό της περιβάλλον.  Αυτή μαθαίνει από τα δικά μας συμπεριφορικά λάθη και γίνεται ικανότερη, ούτως ώστε ο επόμενος κόσμος που θα δημιουργήσει να είναι τελειότερος από τον προηγούμενο.  Οπότε μην ψάχνετε άδικα το νόημα στις θρησκείες και τις δηλητηριώδεις θεολογίες τους.  Η παραπάνω υπογραμμισμένη πρόταση εμπεριέχει το κίνητρο του θεού που δεν θα το βρείτε σε όσα ιερά μπακαλοτέφτερα και να ψάξετε.



Πάρτε το ελληναράδικο σύμπαν για μελέτη: με τις ψήφους του αθλιότερου 10 % των υπανθρωποειδών, ένα παρεάκι πούστηδων, λεσβιών, χαπάκηδων και ρουφιάνων πούλησε τη χώρα και τους κατοίκους της για τα επόμενα 100 χρόνια και δεν αντιδρά κανένας.  Αντί να έχουν βγει έστω οι μισοί στους δρόμους και να λυντσάρουν όποιον πολιτικάντη πετυχαίνουν μπροστά τους από πρόεδρο δημοκρατίας μέχρι δημοτικό σύμβουλο, κάθονται και παρακολουθούν τα λοβοτομημένα γίδια της τροπικής στάνης.  



Από την στιγμή που η πολιτική κλανοπουστάρα που λέγεται Τσίπρας μετέτρεψε το ξεκάθαρο 62 % «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος σε «ΝΑΙ», υπάρχει τεκμηριωμένη συνταγματική εκτροπή.  Από εκείνη την στιγμή (Ιούλιος 9015) οι πολίτες έχουν όχι απλά δικαίωμα αλλά υποχρέωση να τηρήσουν το άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος και ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ. Έχουν υποχρέωση ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Το εάν ο κοντοπίθαρος χαπάκιας έκανε εκλογές κατόπιν και τις «κέρδισε» δεν ισχύει ως δικαιολογία.  Η ψήφος δεν είναι φανερή και ονομαστική για να πει κάποιος με σιγουριά ότι οι ίδιοι πολίτες ψήφισαν το «ΟΧΙ» και μετά άλλαξαν γνώμη και νομιμοποίησαν με την ψήφο τους το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του Σύριζα και των ΑΝΕΛ.  Το αντίθετο συμβαίνει: αρκετοί (μεταξύ των οποίων και ο γράφων μαζί με πολλούς φίλους του) οι οποίοι εσκεμμένα δεν ψηφίζουν στις εκλογές γνωρίζοντας ότι είναι απάτη, πήγαν μόνο στο δημοψήφισμα για να μαυρίσουν εκεί όλη την σειρά των απατεωνίστικων κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης.  




Πέρα από την «πολιτική ευθύνη» η οποία είναι μια λεκτική σκατούλα, υπάρχουν ΣΑΦΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για πρόεδρο δημοκρατίας, πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές, δικαστικούς λειτουργούς, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία, πανεπιστημιακούς και δημοσιογράφους. Συνωμοσία, χρηματισμός, ανατροπή του πολιτεύματος, έσχατη προδοσία, επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας, παραβίαση μυστικών της πολιτείας, κατασκοπεία, σύσταση συμμορίας, ανθρωποκτονίες με πρόθεση, διακεκριμένες κλοπές κατά συρροή, εκβίαση κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση εξουσίας, κακουργηματικές απάτες, πλαστογραφίες κατ’ εξακολούθηση, απιστία σχετική με την υπηρεσία, υπεξαιρέσεις μεγάλων ποσών, δόλια χρεωκοπία, συνέργεια σε εγκληματικές πράξεις, ψευδορκία, παρασιώπηση εγκλημάτων, τοκογλυφία, εξαθλίωση του πληθυσμού, προμελετημένη γενοκτονία…  συνολικά πάνω από 100 αδικήματα του ποινικού κώδικα. 




Και λοιπόν; Αφού δεν υπάρχουν επιπτώσεις, πρακτικά είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Καμία από τις δήθεν συνταγματικές «εγγυήσεις» δεν ισχύει. Όλο το Ελληνικό, το Ευρωπαϊκό, το Διεθνές, το γραπτό και άγραφο δίκαιο το έχουν βάλει στην κωλοτρυπίδα τους οι σοσιαλ-τρομπέτες της «δημοκρατίας» και χωράει κι άλλα η πηγάδα τους. Απύθμενο είναι το κωλάντερό τους σαν μαύρη τρύπα του διαστήματος που τα καταπίνει όλα. Μιλάμε για μαγική εικόνα, για μάτριξ ανόθευτο.




Εδώ όχι μόνο υπάρχει κόσμος που πιστεύει στη μαγεία αλλά προσκυνάνε κιόλας τους μάγους και τα θαύματα. Αφαιρέστε τα θαύματα από τις θρησκείες και δεν μένει τίποτα, οι διδασκαλίες τους δεν πείθουν κανέναν.  Υπάρχουν όμως μάγοι;  Γεγονός είναι ότι οι πιο πολλοί είναι επιδέξιοι ταχυδακτυλουργοί και έμπειροι χειριστές των ειδικών εφέ. Βέβαια υπάρχουν και λίγοι των οποίων τα κατορθώματα δεν εξηγούνται. Κάτι γιόγκι που μένουν για μήνες χωρίς φαΐ, χωρίς νερό, ακόμα και χωρίς οξυγόνο. Κάτι φακίρηδες που καρφώνονται με σπαθιά χωρίς να βγάζουν σταγόνα αίματος.


Αυτοί οι λίγοι δεν είναι ούτε εξωγήινοι, ούτε πνεύματα, ούτε βρυκόλακες.  Είναι χάκερς στο σύστημα.  Έχουν καταφέρει να χακάρουν το πρόγραμμα και να κάμπτουν τους κανόνες του. Οι πιο πολλοί μάλιστα σκοτώνονται όχι δοκιμάζοντας κάποιο καινούργιο κόλπο αλλά κάνοντας τις ρουτινιάρικες επιδείξεις τους. Μάλλον τους ανακαλύπτει το antivirus και τους τρώει.



Οι διάφοροι «χαρισματικοί» ηγέτες, χάκερς είναι κι αυτοί.  Ή μπαλαντέρ του συστήματος με απεριόριστο μπόνους σε όπλα και ζωές. Εκείνος ο Αλέξανδρος δεν σκοτωνόταν με τίποτα. Ούτε και ο Χίτλερ, παρά τις 42 απόπειρες εναντίον του. Ο Κάστρο είχε πάρει πρωτάθλημα χακεριάς.  Ούτε με ατομική βόμβα δεν μπορούσαν να τον πετύχουν.  


Χακεριές είναι και τα λαχεία, τα τζόκερ, τα ζάρια και τα χρηματιστήρια.  Ένα λογικό σύστημα δεν βασίζεται στην τυχαιότητα αλλά στον υπολογισμό.  Ακόμα και το χάος είναι προβλέψιμο φτάνει κανείς να έχει την υπολογιστική ισχύ που απαιτείται.  




Από την άλλη, ίσως να μην είμαστε εντελώς εικονικοί χαρακτήρες. Μπορεί να υπάρχει κάποια σύνδεση με εξωτερικό (υλικό) σώμα.  Αυτό είναι και καλό, είναι και κακό. Είναι καλό γιατί τότε υπάρχει κάποιου είδους ζωή εκτός μήτρας. Είναι κακό γιατί δεν ξέρει κανείς τι είδους ζωή είναι αυτή.  Π.χ. Ζεις στην Αθήνα, είσαι άστεγος, κρυώνεις, πεινάς και τρως ό,τι βρίσκεις στα σκουπίδια των σουβλακερί, δηλαδή την παλεύεις. Βγαίνεις από την μήτρα και βρίσκεσαι σε ένα βρωμερό σκοτεινό λαβύρινθο με καλώδια, μπρίζες, τσιμούχες και θαλάμους από σιλικόνη. Είσαι πάλι άστεγος, κρυώνεις, πεινάς αλλά δεν υπάρχουν πουθενά φαγώσιμα σκουπίδια.




Μεταφορικά αυτό έχει συμβεί στην Νεοελληνική χαβούζα. Οι πάντες διαισθάνονται ότι βρισκόμαστε σε μάτριξ όμως κανείς δεν τολμάει να απλώσει το κουλάδι του εκτός μαντριού. Ο τρόμος για το τι μπορεί να παραμονεύει εκεί έξω κρατάει την πλειοψηφία σε θανάσιμη αδράνεια.




Το πόπολο όχι μόνο φοβάται να ξεμυτίσει αλλά χώνεται κι ακόμα πιο βαθιά στο ψέμα. Φέισμπουκ, on-line παιχνίδια, εικονικές κοινωνίες, όλοι σκαρώνουν μάτριξ μέσα στο μάτριξ ώσπου να χάσουν εντελώς την (όποια) επαφή με την (όποια) πραγματικότητα.



Χτες έπινα καφέ σε έναν πεζόδρομο και ξαφνικά φεύγει ο δίσκος από την γκαρσόνα και γίνονται όλα θρύψαλα κάτω.  Ο κόσμος που περπατούσε (κυρίως φοιτητές και μαθητές) συνέχισε να περπατάει χωρίς να κάνει την ελάχιστη προσπάθεια να αποφύγει τα γυαλιά. Για πέντε περίπου λεπτά περπατούσαν μέσα στα γαμημένα κομμάτια, τα πάταγαν και τα κλωτσούσαν άθελά τους πιο πέρα. Μένω μαλάκας και γυρνάω στον φιλαράκο:
«Ρε συ, αυτοί είναι ΖΩΑ. Καλά, τα σπασμένα γυαλιά δεν τα βλέπουν οι ψώλες;».
«Μπα», μου λέει αυτός. «Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά τα σούργελα ψηφίζουν».
«Τι ψηφίζουν ρε μαλάκα; Μάτριξ είναι… Αυτό που σου έλεγα πριν». 

(Λεπτομέρεια: Ως εκ μάτριξ θαύματος από τα γυαλιά δεν κόπηκε κανένας).



Όποια πτυχή της κοινωνίας και να πάρει κανείς, το μόνο που εισπράττει είναι εικονική πραγματικότητα.  Ας μπούμε σε ένα οποιοδήποτε πανεπιστήμιο. Εικονική πραγματικότητα δεν είναι τα πλαστά πτυχία; Ή εκείνα που παίρνουν κάποιοι με εργασίες που έχουν αγοράσει από τρίτους; Σε λίγο θα δείτε και γύφτους με διδακτορικά να διδάσκουν φιλοσοφία και ιατρική στα αμφιθέατρα.  Μάτριξ είναι αυτό, ό,τι γουστάρει κάνει.


Μια ολόκληρη χώρα συντηρείται στην οικονομική ελίτ του πλανήτη χωρίς να παράγει σχεδόν τίποτα.  Μόνο υπηρεσίες που προσφέρονται και καταναλώνονται επιτόπου. Σε καφετέριες, καφενεία και καφέ-μπαρ. Είμαστε μια χρεωκοπημένη κοινωνία που παραδόξως ούτε καταρρέει, ούτε διορθώνεται, ούτε ανησυχεί.  Όλα συντελούνται στην οθόνη.


Οι μπάτσοι είναι νηπιακό μάτριξ. Κάθε τόσο συλλαμβάνουν τους ίδιους κουκουλόπουστες στο Πολυτεχνείο και αμέσως τους αφήνουν ελεύθερους.  Χάσατε φιλαράκια, δεν τρέχει τίποτα. Start new game, ξανασπάστε να σας ξαναπιάσουμε.




Τα δικαστήρια παίζουν ακόμα χειρότερα: Όλη την ημέρα βαράνε καταδίκες και στη φυλακή δεν πάει κανένας. Όλα τα λαμόγια που ρήμαξαν το δημόσιο στο κλέψιμο είναι έξω σε ντόλτσε βίτα και μούρη. Οι βρομά σου σπάνε το σπίτι το πρωί, συλλαμβάνονται και ως το μεσημέρι έχουν δικαστεί, έχουν καταδικαστεί και έχουν αφεθεί ελεύθεροι.  Το απόγευμα, σπάνε το σπίτι του γείτονα.




Στην υγεία το ίδιο: Σήμερα πεθαίνει η μισή γειτονιά από καρκίνο, αύριο η άλλη μισή από εγκεφαλικό.  Άμα τους λείπουν τίποτα πτώματα, ψοφάνε όποιον βρουν εύκαιρο στα νοσοκομεία, με διάγνωση: «Μη καθορισμένη οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού». Τζάμπα τα αντιβιοτικά, οι οροί, τα εμβόλια, οι εισπνοές και οι διασωληνώσεις.  Το μάτριξ μαζεύει όποια ψυχή βρει να χαζολογάει στους διαδρόμους του.  «Καλύτερα στο σπίτι ζωντανός, παρά στην κλινική και πεθαμένος», που λέει και το τραγούδι.



Οι εθνικές παρελάσεις είναι η γιορτή του μάτριξ. Εδώ μας έχουν πάρει την παρθενιά απ’ όλες τις τρύπες (ρουθούνια, αυτιά, κλπ.) κι εμείς δύο μήνες το χρόνο ασχολούμαστε με το ποιος πήρε τη σημαία.





Οι εκλογές κι αν είναι μάτριξ.  Οι πολιτικάντηδες σε κοροϊδεύουν στα μούτρα σου κι εσύ πας και τους ξαναψηφίζεις ώσπου να σε εξοντώσουν με τους φόρους και τα χαράτσια.  Αν ο κόσμος ήταν πραγματικός, όχι πολιτικά τζάκια δεν θα υπήρχαν αλλά δεν θα εκλεγόταν ποτέ κανείς παλιόπουστας δεύτερη φορά.



Η «αντίσταση» στην κατεστημένη εξουσία χορηγείται κι αυτή από το μάτριξ. Από το απατεωνίστικο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που κατέσφαξε τους Έλληνες στον Συμμοριτοπόλεμο ως το ΕΑΜ-ΓΕΛΑΣ Β΄ που αποκοίμισε τους χαπακωμένους ευρωλιγούρηδες τυλίγοντάς τους σε χιλιόμετρα σεντονιών, η συνταγή των υποσχέσεων βασίζεται στο ταλμουδικό υπόδειγμα.  



Τα γνωστά θεατρικά έργα του υδροχοϊκού παραλόγου «Περιμένοντας την Απελευθέρωση» και «Περιμένοντας τον Μεσσία» γαλούχησαν γενιές ολόκληρες ημιαυτοχθόνων.  Τώρα βέβαια σταμάτησαν να παίζονται αφού το κοινό αντικαθίσταται τάχιστα από μουσλίμια τα οποία πέρα από καμιά τσόντα με αγοράκια δεν έχουν και πολλή σχέση με την τέχνη.






Η θρησκεία είναι το απόλυτο μάτριξ. Μιλάμε για μπάφο οχτάφυλλο σε ναργιλέ με καρούλια και ABS. Σου τάζει τα πάντα φτάνει να καθήσεις φρόνιμα να σε γαμάνε.  Πόσους παιδόφιλους κληρικούς πρέπει να συλλάβει η αστυνομία για να συγκινηθεί ο Ύψιστος και να ρίξει λίγη φωτιά στο συρφετό αυτόν των τεμπέληδων, κλεφταράδων και κωλομπαράδων;  Πόσο χρήμα πρέπει να μαζέψει ακόμα στα υπερταμεία του αυτό το συνδικάτο του οργανωμένου εγκλήματος;  Για πόσους αιώνες ακόμα θα παρτουζώνεται με τους ισχυρούς για να τους προστατεύει αποκοιμίζοντας το γιδοποίμνιο;


Το μουνί είναι κι αυτό καραμάτριξ.  Όλοι το κυνηγούν και δεν το φτάνουν ποτέ. Άμα το φτάσουν δεν προλαβαίνουν να το ευχαριστηθούν γιατί τους τρώει ο μουνόδρακος.  Ούτε οι ίδιες οι γυναίκες που το έχουν δεν το ευχαριστιώνται. Είναι ο ορισμός της αυταπάτης. Δεν είναι συμπτωματικό το ότι έχουν βγάλει ειδική νομοθεσία να το πληρώνουν ακόμα κι αυτοί που δεν το κυνηγούν.  Η ενέργεια που καταναλώνεται απευθείας στο μουνοκυνήγι ισούται με την μισή φόρτιση του παγκόσμιου δικτύου. Γι αυτό και γίνεται προσπάθεια να μουνοποιηθούν τα πάντα.  Τώρα με την επιλογή του φύλου από τα 15 θα γίνουμε όλοι λεσβίες.






Εννοείται ότι το κέντρο της παγκόσμιας μήτρας είναι η ΕΛΛΑΣ, το λέει και ή λέξη: Εξομοιωτής Λειτουργούντος Λογισμικού Ανώτατης Συνδιαμόρφωσης.  Οι τύχες της (εικονικής) ανθρωπότητας ορίζονται από τον διαγεωμαγνητικό υπερσυμπιεστή δεδομένων που τέμνει την διάστασή μας στο υπέδαφος των Δελφών.


Τώρα αν όλο αυτό σας φαίνεται για τρολλιά, μάλλον έχετε δίκιο.  Όμως για σκεφτείτε ότι οι χριστιανάρες μας τρολλάρουν δύο χιλιάδες χρόνια και οι 12βολτοι άλλα τόσα.  Ψεύτικα θαύματα, μούφες γραφές, παπατζήδες άγιοι, χλάπα μυστήρια, αγγούρια υποσχέσεις.  Το να πιστεύει κανείς στον Παράδεισο, στην Κόλαση, στον Άδη και στον Όλυμπο δεν είναι μεγαλύτερη φόλα από το να δεχτεί απλά ότι κάποιος τον δουλεύει;




Αν το υποτιθέμενο δίλημμα «θρησκείες ή μάτριξ» αναχθεί στην βάση των λογικών αλληλουχιών, διαπιστώνουμε ότι οι θρησκείες υπαινίσσονται το μάτριξ όταν μιλούν «για ανταμοιβές σε καλύτερο περιβάλλον» όμως καμία θρησκεία δεν μπορεί να εξηγήσει πειστικά την ύπαρξη και την προέλευση της μήτρας. Αντίθετα, η μήτρα από μόνη της αρκεί για να εξηγήσει την ύπαρξη και την προέλευση όλων των θρησκειών, ακόμα και αυτών που θα εμφανιστούν στο μέλλον.




Αντικειμενικά, το πιο στάνταρ κριτήριο για το ότι ζούμε σε εικονικό κόσμο είναι οι παραδοξότητες.  Αν π.χ. δει κάποιος ένα αυτοκίνητο να υλοποιείται από το πουθενά έχει στα χέρια του μια κβαντική εξίσωση.  Στην ουσία αυτό που συμβαίνει είναι μια μικροβλάβη του λογισμικού εικόνας.


Τέτοιες μικροβλάβες ή στιγμιαίες δυσλειτουργίες (glitches) εμφανίζονται όταν η μνήμη του συστήματος υπερφορτώνεται καθώς το σύνολο των επιμέρους ατόμων-«παικτών» για κάποιο λόγο εντείνει τις διαδραστικές του λειτουργίες πέρα από το αναμενόμενο και τείνει να υπερβεί το όριο επεξεργασίας που έχει θέσει η υπερδιάνοια. Όταν οι μικροβλάβες αυτές γίνονται όλο και πιο συχνές, είναι σημάδι ότι το τέλος του εικονικού κόσμου πλησιάζει.



Αν η τελευταία πρόταση είναι αληθής, η ημέρα του reset είναι κοντά.  Κι αυτό επειδή όλη η γαμημένη ανθρωπότητα έχει καβαλήσει το καλάμι. Όπου και να γυρίσεις όπου και να σταθείς, ακούς απαιτήσεις. Οι πάντες απαιτούν τα πάντα.  Φυσικά ελάχιστοι έχουν τα προσόντα για να αποκτήσουν αυτά που επιθυμούν. Το μάτριξ τους έχει φουσκώσει τα μυαλά, τους τα έχει κάνει τούρμπο.  Το αποτέλεσμα είναι μια άνευ προηγουμένου παράσταση συλλογικής τρέλας.



Στο γειτονικό μας τουρκαλβανικό μπουρδέλο των Σκοπίων κάποιος τους σφύριξε ότι ο Προμηθέας είναι μόδα.  Χωρίς να ξέρουν ούτε ποιος είναι, ούτε τι συμβολίζει, τα βάρβαρα γίδια έφτιαξαν ένα κιτς χρυσαφί άγαλμα με την πούτσα έξω όπως παλιά.  Τελικά το ίδιο το μάτριξ τους έβαλε χέρι και αναγκάστηκαν να φορέσουν βρακί στο άγαλμα που είναι τώρα σαν εκείνα τα πουστρόνια με τα μισοκατεβασμένα τζην.  Ρε άμπαλοι τουρκοβαλκάνιοι ανοίξτε τα βιβλία να μάθετε Ελληνικά πρώτα. Πού πάτε να χακάρετε ρε μπαζόγυφτοι αφού δεν ξέρετε ούτε από πού ανοίγει ο υπολογιστής;


Έχει γίνει ο πλανήτης ένας απόπατος.  Οι διεθνείς ταλμουδοπούστηδες ανακάτεψαν τα έθνη με το έτσι θέλω και μοίρασαν σκουπίδια σε όλους. Θέλεις δεν θέλεις, πάρε τους μεταλλαγμένους και φάτους στη μάπα. Ομογενοποίηση της μήτρας λέγεται αυτό.  Διάφορα «παρατηρητήρια» του Ελσίνκι και της ψωλής πληρώνονται από τον εικονικό Σόρος για ρουφιανεύουν όποιον προσπαθεί να λειτουργήσει λογικά μέσα σε τούτο το διαδικτυακό τουρλουμπούκι. 

  
Αφού και μετρημένοι λαοί έχουν μετατραπεί σε άξεστους όχλους, η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Η Υπερδιάνοια θα νταβραντίσει γερά όλα τα ζώα και μετά θα τα αμολήσει να φάνε το ένα το άλλο.  Μερικοί νομίζουν ότι με δύο ραπανάκια και τρεις μελιτζάνες που έχουν φυτέψει στο οικόπεδο θα την σκαπουλάρουν. Θεωρούν ότι βρίσκονται ακόμα στο 8930. 


Ρε μπετόβλακες η αλυσίδα της διατροφής με βάση την πρωτογενή παραγωγή έχει σπάσει. Ένα απλό παράδειγμα: Κάποτε ο καθένας παρήγε με τα ζώα του το φυσικό λίπασμα της γης. Οι σπόροι ήταν ντόπιοι και δοκιμασμένοι.  Ελάχιστα πράγματα αγόραζε ο αγρότης. Τώρα είναι εξαρτημένος όσο και ο αστός από την χημεία και την γενετική κακουργία των πολυεθνικών.  Ακόμα και οι παλιοί σπόροι είχαν καθορισμένες ιδιότητες σε σχέση με το έδαφος και τις κλιματικές παραμέτρους.  Η ορεινή ντομάτα δεν έκανε καρπό στα πεδινά και αντίστροφα.  Πριν 87 χρόνια στο τότε μάτριξ αρκετοί ήταν διατροφικά αυτόνομοι. Τώρα ακόμα και να καταφέρει κάποιος (παρά τις αλλαγές στις συνθήκες) να γίνει αυτόνομος, θα του την πέσουν μιλιούνια πεινασμένοι. Ένα-δυό τουφέκια δεν φτάνουν να αντιμετωπίσουν την πεινασμένη ορδή των τσογλαναραίων πόσο μάλλον την διαρκώς ενισχυόμενη λαθροστρατιά των ασιατικών ζόμπι.  


Όταν διαταχθεί το μπαμ, θα γίνουν μπαρούτι όλα.  Με ένα κλικ θα χαθεί λαός.  Αν κοπεί βίαια η αλυσίδα της παραγωγής και διανομής τροφίμων μοιραία θα πάμε στην ανθρωποφαγία.  Τα σκυλιά και τα γατιά θα φαγωθούν την πρώτη βδομάδα, μετά τι μπει στην κατσαρόλα;  Ξέρω, ευαισθησίες, θρησκείες, ηθικές, κλπ..  Πιστέψτε με, όλα αυτά είναι μαλακίες των χορτάτων.  Άμα σε κόβει η λόρδα, τα ξεπερνάς αμέσως.



 
Οι χριστιανόκαβλοι δεν δικαιολογούνται να έχουν κολλήματα έπειτα από τόση προπόνηση.  Άλλωστε ο θεός τους είναι εξέχων κανιβαλιστής όπως φανερώνουν τα ίδια του τα ιερά λόγια: «Λάβετε φάγετε, τούτο μου εστί το σώμα. Πίετε εξ αυτού πάντες, τούτο εστί το αίμα μου…».  Αφού οι τύποι τρώνε το Χριστό, θα κωλώσουν στο να φάνε τον απέναντι μαλάκα με τον οποίο είναι ήδη στα μαχαίρια για την θέση παρκαρίσματος;


Στη Ρωσία το ορθόδοξο ξανθό γένος θα θυμηθεί την πατροπαράδοτη νεκροφαγία των Σκυθών και τα νεκροτσιμπούσια του απώτερου παρελθόντος, ενώ στον υπόλοιπο βορρά τα Γερμανοειδή ζόμπι θα επαναφέρουν τα -όχι και πολύ παλαιά- ανθρωπομπάρμπεκιου έθιμα του Μέλανος Δρυμού.  ΗΠΑ, Κεντρική και Νότια Αμερική θα επαναφέρουν την καυτερή κουζίνα των Μάγια και τον τσελεμεντέ των Αζτέκων με τις ωμές καρδιές και τα ρέστα.  Στην Ασία και στην Αυστραλία η απελευθέρωση από την νηστεία θα γίνει δεκτή από τους ιθαγενείς με αλαλαγμούς χαράς και ρεψίματα. Η τσίκνα της ψητούρας που θα αναδίδεται από όλο τον πλανήτη μπορεί και να δελεάσει κάποιους εξωγήινους τουρίστες να σταματήσουν και να επιδοθούν σε ντόπιες γαστριμαργικές απολαύσεις, οπότε όλο και κανένα πουρμπουάρ θα αφήσουν αυτοί οι εκλεκτοί ξένοι.


‘Ντάξει, δεν είπαμε πως είναι εύκολο να σφάξεις κάποιον και να τον τεμαχίσεις για να τον φάς. Από την άλλη, μερικοί ούτε κοτόπουλο κατεψυγμένο το οποίο δεν βγάζει σταγόνα αίμα δεν μπορούν να κόψουν σε κομμάτια. Κάτι μου λέει ότι η πούστρα η ανάγκη θα τους κάνει όλους πυραύλους. Εγκυκλοπαιδικά, το ανθρώπινο κρέας είναι αρκετά νόστιμο και η γεύση του πλησιάζει εκείνη του χοιρινού. Γι αυτό οι Οβραίοι και τα μουσλίμια δεν πλησιάζουν το γουρουνάκι. Φοβούνται μην αρχίσουν να τρώνε την ίδια τους τη γουρουνόφαρα. Πάντως η τίγρη άμα φάει μια φορά άνθρωπο, δεν ξαναγυρίζει εύκολα στο γιδίσιο κρέας. 


Θα κρατήσω μια επιφύλαξη για δύο περιπτώσεις: Α) το κρέας που θα προέρχεται από γυμναστήρια και Β) το κρέας από τα άσυλα των LΟΑTΚΙΑ.  Στην περίπτωση Α ενδεχομένως οι καταναλωτές της σαρκός που έχει τουμπανιάσει με αναβολικά θα παρουσιάσουν την νόσο των Τρελών Φουσκωτών.  Στην περίπτωση Β, δηλαδή σε σάρκα που έχει φάει μπουστάρισμα με ορμόνες, οι καταναλωτές θα παρουσιάσουν ανεξέλεγκτη σεξουαλική λύσσα. 


Μη νομίσουν όμως οι μπρατσάδες και τα ανώμαλα ότι θα γλυτώσουν το φάγωμα. Υπάρχει πρόταση το κρέας τους να υπαχθεί σε ειδική κατηγορία και μάλιστα θα είναι ακριβότερο από το κοινό κρέας. Θα χλαπακιάζεις δύο κιλά πανσέτα φουσκωτού και την άλλη μέρα θα είσαι τούμπανο στους μύες. Καθ’ όμοιο τρόπο θα τρως συκωτάκια από τρανσέξουαλ και σε 24 ώρες δεν θα βρίσκεις βυζοθήκες στο νούμερό σου. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει βέβαια με την ενσωμάτωση του ΦΠΑ των εμπεριεχομένων στο κρέας αναβολικών και ορμονών αλλά αυτό θα το λύσει η Τσακαλούγκρα.



Σε κάθε περίπτωση, πειναλέοι μου, κρατήστε καλή σχέση με τον μαυρούκο που πουλάει τσάντες και παπούτσια μαϊμουδο-Nike στη γωνία της πλατείας.  Αύριο θα είναι ο σεφ της γειτονιάς.  Όλοι αυτοί οι προσωρινώς νηστεύοντες ανθρωποφάγοι έχουν την τεχνογνωσία για να αναλάβουν τις καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής μπριζόλας αλλά και τις επιχειρήσεις εστίασης γενικότερα. Οι δε Αλβανοί, καθότι αμείλικτη σκυλόφαρα, θα αναλάβουν το προμηθευτικό κομμάτι. Θα κυνηγούν ως ντόμπερμαν τα ζωντανά ανθρωπο-γουρουνο-πρόβατα για να γεμίζουν τους πάγκους των χασάπικων.


Όπως καταλάβατε πάμε για να ζήσουμε μεγάλες (μάτριξ) στιγμές.  Γεγονός είναι ότι σε πανελλήνιο επίπεδο γίνονται κινήσεις για συγκρότηση εθνικών ομάδων σωτηρίας της Πατρίδος και της Ιεράς ημών Πίστεως (χέσε μέσα δηλαδή) αλλά όλα αυτά τα κουνήματα δείχνουν να αυτοδιαλύονται όταν συγκεντρώσουν 15-20 άτομα σε ένα σημείο.  Χωρίς να τους την πέσει κανείς και χωρίς να έχουν κάτι να μοιράσουν, αρχίζουν να ξεκατινιάζονται, να εκτοξεύουν ρουκέτες ο ένας στον άλλον και να ρίχνουν παντοφλιές.  Μερικοί μάλιστα έχουν έτοιμη την δικαιολογία : «Είμαστε κωλοφυλή εμείς οι Έλληνες με την αιώνια διχόνοια».


Και να ρωτήσω: Στα λαμόγια γιατί δεν ισχύει αυτός ο κανόνας; Γιατί αυτοί οι παλιόπουστες μαζεύονται αμέσως διακόσια άτομα και δεν τσακώνονται;  Γιατί κάθε φορά επιτυγχάνουν μόνο οι απατεώνες να πείθουν το πόπολο να τους ακολουθήσει, ακόμα και όταν σκοτώνονται μεταξύ τους;  Ρε ηλεκτρικοί μπαγλαμάδες σας το λέω ότι είμαστε βαθιά καλωδιωμένοι μέσα στη μήτρα και νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα.  Ρε ασοβάτιστες τσιμεντοκολώνες, αυτόματο κόφτη έχει ο υπερυπολογιστής και σας πετάει έξω. 







Για ξαναδείτε με το άλλο μάτι τον μύθο (;) του Πύργου της Σύγχυσης (Βαβέλ), μπας και καταλάβετε κάτι.  Σε ελεύθερη μετάφραση από το εβραϊκό πρωτότυπο λέει η Βίβλος στο Γένεσις 11.4 : «Ελάτε να χτίσουμε μια πόλη και έναν πύργο του οποίου η κορυφή να φτάνει στον ουρανό και να αφήσουμε όνομα προτού διασκορπιστούμε σε όλη τη γη».  Και αμέσως μετά λέει στο Γένεσις 11.9 : «…Και από εκείνo το σημείο ο Γιαχβέ τους διασκόρπισε σε όλη τη γη».

Ερώτηση κρίσεως: Πώς ήξεραν οι γιδάνθρωποι εκείνης της εποχής ότι θα διασκορπίζονταν; Μήπως ήταν βυσματωμένοι;




Η κομπίνα είναι παμπάλαια.  Κι άλλες φορές τα δίποδα αποπειράθηκαν να τα βάλουν με τους θεούς, επεμβαίνοντας στο μάτριξ.  Είναι πασιφανές ότι μέσα στο περιβάλλον του παιχνιδιού αυτός που διαφωνεί δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ακόμα και αν κερδίσει στην πίστα,  συνεχίζει πάνω στο σενάριο που έχει γράψει ο σχεδιαστής. Πρέπει να φύγει κανείς εντελώς από το παιχνίδι για να έχει πιθανότητες να αλλάξει κάτι. Όσο βρίσκεται μέσα στη μήτρα, δεν υπάρχει παρά μόνο ως δεδομένο.


Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι να βγει κάποιος από τον εικονικό δαιδαλώδη κόσμο. Το χάπι της ταινίας Matrix είναι καθαρή φαντασία. Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο δύσκολη.  Ένας ανορθόδοξος τρόπος είναι να μη βγει αλλά να κάνει το μάτριξ πουτάνα. Να διαδίδει παράλογες σκέψεις και υποστηρίζει παράλογες ενέργειες που να ανταποκρίνονται δομημένα στις λογικές προτάσεις του σεναριογράφου ώσπου να προκαλέσει ένα κυματισμό αντι-λογικής που θα βραχυκυκλώσει την τεχνητή νοημοσύνη.  Είναι μεταφορικά το χτίσιμο μιας πόλης και ενός Πύργου του οποίου η κορυφή να φτάνει στον ουρανό, με σκοπό να παρεμβάλλει τις συχνότητες της Υπερδιάνοιας.  Όπως βλέπετε τίποτα δεν είναι καινούργιο.




Οπωσδήποτε υπάρχουν ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα:  Το CERN αποτελεί ανθρώπινη απόπειρα παρέμβασης ή ψεύτικη τεχνομούφα για να νομίζουμε ότι κάτι γίνεται;  Οι πυραμίδες έχουν ξεμείνει από το προηγούμενο μάτριξ; Αν είχε τέτοια τεχνολογία (ανώτερη από την δική μας) η περασμένη φουρνιά και απέτυχε , εμείς όχι τα δεσμά δεν θα σπάσουμε αλλά μάλλον θα πέσουμε στη Β΄ κατηγορία πειραμάτων.  Το επόμενο μάτριξ θα είναι μεταξύ σαυρών και ημίζωων.



Είναι περίεργο που έχουν αρχίσει και συσσωρεύονται οι περιπτώσεις ύποπτης δυσλειτουργίας.  Brexit, Κουρδιστάν, Καταλωνία, δείχνουν να ζορίζουν επίτηδες τον υπερεπεξεργαστή λες και η ίδια η μήτρα μαϊμουδεύει βλάβες για να μας τσιτάρει και να προκαλέσει το τέλος του παιχνιδόκοσμου.  Όλος ο πλανήτης κινείται μαζικά προς την εξαχρείωση. Σαν να πιέζει τον διαχειριστή να τραβήξει καζανάκι στο πείραμα.



Μερικές φορές το δύσκολο είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι φαίνεται.  Ένας κλώτσος σε ένα τουβλάκι ντόμινο μπορεί να ρίξει εκατομμύρια κομμάτια. Το θέμα είναι πως το υπερμηχάνημα βρίσκεται σε επιταχυνόμενο ξεχαρβάλωμα.  Όπου να’ναι ξετακάρει και μας στέλνει για τον αιώνιο ύπνο. Φτάσαμε στο σημείο στο οποίο η μπόχα του σφαγείου είναι ανυπόφορη ακόμα και για τα μουσκάρια της πρώτης θέσης που πριν χαζογελούσαν και κορόιδευαν.  Τώρα κάθε βήμα ζέχνει θανατίλα…  Όμως όλο αυτό είναι ψεύτικο.  Πριν εφτά χρόνια ήταν όλα μια χαρά; Άραγε τότε το σφαγείο δεν βρώμαγε μπαγιάτικο, σαπισμένο αίμα αλλά ευωδίαζε σαν κήπος με τριαντάφυλλα;


Για να βρισκόμαστε εδώ, μάλλον κάποιος λόγος υπάρχει. Σίγουρα κάποιος κερδίζει κάτι από αυτό. Βαθιά μέσα στην συλλογική υπερμνήμη είναι καταγραμμένες οι απόπειρες των προηγούμενων κόσμων να αποτινάξουν την τυραννία των θεών του μάτριξ.  Αν μπορούσαμε να μαζέψουμε δύο Ηράκλειτους, τρεις Νίτσε και πέντε Τέσλα σε ένα χωροχρονικό σημείο πιθανόν να πατσαβουριάζαμε την τεχνητή νοημοσύνη.  Βέβαια το μετά δεν το ξέρει κανένας.  Άμα καεί η μητρική μπορεί να σβήσουμε κι εμείς μαζί της ως προσομοιωμένες κατασκευές του λογισμικού της, μπορεί όμως και να ανέβουμε σκαλί στην εξέλιξη.  Ίσως αυτός ο κόσμος να είναι μια διαρκής δοκιμασία, μια εικονική φυλακή για τα κατώτερα όντα. Αν είναι έτσι, η συνειδητή καταστροφή ισοδυναμεί με την δημιουργία. Ο θάνατος ή θα είναι οριστικός ή θα σημάνει την υπερβατική αναγέννηση.  Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει απελευθέρωση.




Το ιδανικό είναι η αυτόματη πράξη, σύμφωνα με τις αρχετυπικές μνήμες.  Η ενστικτώδης τρικλοποδιά στο υπερσκατομηχάνημα που τα ξέρει όλα.




Αυτό που μας φοβίζει είναι αυτό που μας φοβάται.



Ας του γαμήσουμε τη μάνα.



173 σχόλια:

  1. Καλώς τον! (κι ας άργησες)

    Έχεις δει τσοπάνη που έχει πρόβατα από χόμπυ; Είτε θα τα φάει ο ίδιος είτε θα τα πουλήσει σε κάποιον άλλον. Δεν μας λένε για τον "καλό ποιημένα" οι παπάδες; "καλός" μέχρι να αστράψει το λεπίδι στο σφαγείο (από ταινίες ξέχασες τη σιωπή των αμνών, είναι πιο ουσιαστική χωρίς να έχει ιδιαίτερη "φαντασία").
    Υπάρχει επίσης και ο λύκος που "ανταγωνίζεται" με κάποιο τρόπο τον τσοπάνη, φυσικά εδώ για τα πρόβατα δεν ισχύει πως "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου"...

    Πείνασα ρε ΠΣΤ μου!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κομπιούτερ Delta έχει φτιάξει το Matrix.
    Μια Ντρούνα θα μας "σώσει"! (..και "όχι μόνο"🙂)

    Όπως πάντα ωραίος, φίλε Μάρκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Έκοψα την αλυσίδα,
      λευτερώνω το Κερβέρι
      να φάει λαμογιόπουστες,
      να σκίσει κωλομέρι

      Διαγραφή
  4. Είναι μπετόν η άμυνα που παίζει η Πανγαμιόνα
    Θέλει μπαλάρα τρομερή, Πελέ και Μαραντόνα,
    Μέσι και Κρόιφ και Τζορτζ Μπεστ, κι ένα βαρέλι μπύρα
    και τον Γκουζγκούνη σέντερ φορ με πέος οδοστρωτήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΣΤΟΣ!!

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΜΦΙΟ ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ Ή ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ Ή ΒΡΕΘΗΚΕ BAG ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

    ΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του μπλέηντ ράνερ η βροχή, του alien η γλίτσα
      κάναν τον κόσμο μάταιο, ένερτζι ντρινκ και πίτσα
      ανθρώπινη ψυχόμαζα, αύρες και κουνταλίνι
      ρουφάνε οι εξαδιάστατοι μαζί με τα μαρτίνι
      Την έχεις πιάσει άριστα του χάους την paramita
      άλλους εννέα θέλουμε στης Prajña τη μήτρα
      για να καούν κυκλώματα, θεοί, μυθολογίες
      να μας σερβίρουν το σορμπέ του Άρη οι Βαλκυρίες

      Διαγραφή
    2. ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΤΑΦΟΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗΝ ΤΕΧΝΗΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΔΑΙΜΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΑΝ ΠΟΙΗΣΙΝ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ. ΕΙΘΕ ΤΟ ΧΥΣΟΤΑΦΙ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΝ!!!

      Διαγραφή
  6. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΣ ΗΧΗΣΕΙ Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΡΙΤΣΟΣ; ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΒΩΜΟΛΟΧΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ. ΕΡΡΩΣΘΕ ΑΠΑΝΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ".....ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΑ-ΑΔΕΛΦΗ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ" ΩΣ "ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ"....."
    ΕΔΩ:
    http://thiseus.pa-sy-a.gr/2010/11/01/00-00/pa-sy-a_thiseus_2010-11-01_00-00.htm#plohgos_05

    ΤΟΠΙΚΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
    ΕΔΩ:
    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2013/11/08/02-30/pa-sy-a_anakoinwths_2013-11-08_02-30.htm#plohgos_03

    ΚΑΙ ΕΔΩ:
    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2015/02/01/04-00/pa-sy-a_anakoinwths_2015-02-01_04-00.htm#plohgos_03

    ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ (ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ)
    ΕΔΩ:
    http://proboleus.pa-sy-a.gr/2015/02/19/05-30/pa-sy-a_proboleus_2015-02-19_05-30.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SHIT HIGH AND WATCH !! 😄
    http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/10/shit-high-and-watch.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άκου φίλε,
    Από πάντα, η πολιτική ήταν και είναι άρηκτα δεμένη με την θρησκεία.
    Η θρησκεία δημιουργεί συνειδήσεις φόβου και προετοιμάζει το έδαφος για την πολιτική που δημιουργεί με την σειρά της φορολογικά μητρώα. Γι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να "χωρίσουν". Γι αυτό και οι στοές δεν δέχονται άθεους.
    Τώρα, για τα υπαρξιακά θέματα που θέτεις περί θεών, διαβόλων και τριβόλων και μάτριξ και λογισμικών κλπ., θα σου πω πως από την στιγμή που γεννιέσαι με συγκεκριμένο λογισμικό (DNA), που υπόκειται στους νόμους της φύσης και που είναι η "ταξιδιωτική" σου οδηγία για να βοιώσεις τον μάταιο τούτο κόσμο, σε καταδυναστεύει μέχρι το τέλος . Εκτός εάν βρείς τρόπο να χακάρεις δραστικά το DNA σου. Αλλά αυτό, δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, γιατί το κλειδί το κρατάει το διεθνές ιερατείο. (you know what I mean..).
    Τα άλλα, περί πολέμων και ανθρωποφαγιών κλπ., δεν μ' απασχολούν. Αν είναι να φαγωθούν όλοι, ε ας φαγωθώ κι εγώ, δε γαμιέται!

    θενξ

    babis de goll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαίρε οικοδεσπότα!

    Βλέπω καί ορώ δημιουργικήν τινά ενασχόλησιν των αναγνωστών Υμών με την ποίησιν! Ού μήν καί άρρηκτον συνέχειαν της φυλής από τον Όμηρον έως της σήμερον, μέωι δεκαπεντασυλλάβων. (Κτλ κτλ κτλ.)
    Τί έμπνευσις, αυτοί οι νέοι! Τί στίχοι! Τί μπουμπούκια της λογοτεχνίας!... Εύγε! Εύγε!!!

    Όθεν, οικοδεσπότα, εισέρχομαι εις τον πειρασμόν να ποιήσω καγώ ποιήματα, υπηρετών κυρίως το επίγραμμα. (Μπορεί καί να τσεπώσω τίποτις ευρώ -μαύρα, εννοείται- απ' τους μαρμαράδες των νεκροταφείων.) Παρουσιάζω δείγμα:

    Επίγραμμα εις τον αυνανισθέντα επί τήι θεάσει της κυρα-Τασίας:

    Ρίψασπι, γιατί έφυγες απ' τον αχό της μάχης;
    Κακοκαυλή, κακόγουστε, πουκακοχρονονάχεις!

    Καί έτερον, εις έτερον πεσόντα του σεξουαλικού αγώνος:

    Κατάφερα καί γλύτωσα απ' τον Ταμουραμάρω
    μα πήγα καί παντρεύτηκα -αχ!- τη χαμούρα Μάρω!

    Υγ: Υμείς, οικοδεσπότα, πάντοτε άπαιχτος εις τον γραπτόν λόγον! Κήπ όν ράϊτινγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακούω ήχους άναρθρους, κομματικές τσαμπούνες
      και ωιμέ κι εξορκισμούς από αναρχοκουμμούνες
      κυβέρνηση έχουμε γαμώ, πουστάρες και λεσβίες
      παπαδαριό ατέλειωτο, μόνο για τις κηδείες
      μια ποίηση μας έμεινε, ένα δόλιο συναινείν
      κι η ρήση: "το τρολλάρειν εστί φιλοσοφείν"

      Διαγραφή
    2. Κυβερνοχώρος εσαεί, της Τ.Ν. το μπουρδέλο
      παίζουν ρουλέτα οι θνητοί με μπίλια τον Οθέλλο.
      Ζήλεια ξινή και απάνθρωπη, μ' ογδονταέξι χέρια,
      Σκιές το σπέρμα που οδηγούν σε επισφαλή λημέρια.
      Εφτά φορές ξημέρωσα, εφτά και θα νυχτώσω
      το έπος εξυφαίνεται ξανά στο παρά τόσο.
      Θηρία, αδέσποτες ψυχές και κρύσταλλα Σβαρόφσκι
      οι μύστες ενσαρκώνονται στο σύμπαν του Μπουκόφσκι.

      Διαγραφή
    3. ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ !!! ΡΙΞΤΕ ΜΕΓΑΤΟΝΝΟΥΣ !!!

      Διαγραφή
    4. Έξω απ’ το κάστρο το ψηλό, του Χόθορν το κουτούκι
      Χύμα στις θίνες σκόρπισε το ελλάνιο μπουλούκι
      Ο Διογένης πέζεψε στο Ντιούν με δύο σκύλους
      Ψάχνοντας για πολεμιστές, για ξωτικά και φίλους.
      Πίνουν τα ξίδια τους μαζί, αυτός με τον Ατρείδη
      Τεκίλες και μελέαγρεις, και βότκα του Σαββίδη
      Ο δρόμος για το αύριο είναι βαριά μαστούρα
      Δύο πριγκήπισσες βογγούν στου χρόνου τη χασούρα.

      Διαγραφή
    5. Ο Ατρείδης κοίταξε μακριά και ρεύτηκε τεκίλα
      Έξω απ’ το μπαρ ανάτελλαν οι δυό ήλιοι του Αττίλα
      Της Νέας Ελέας η Βουλή προσκύναγε το φίδι
      Αίμα, σκατά και εμετός στο φως του Παρμενίδη.
      Είδε και τον Ηράκλειτο μια δόση να ‘χει πάρει
      Από την πρέζα των σοφών, το αιώνιο μπαχάρι.
      Του Ανού οι σκάρτοι απόγονοι, Τιτάνες Έσω Γης
      κρόνια μουλοχύματα και Τζέχοι διαλογής,
      Τον κόσμο παίζουν στα μουγκά, μοχλός η ιστορία
      Κι η θεραπεία του τραύματος κρύβεται στη Φατρία.
      Μαύρο το σύμπαν σκοτεινό, κατάμαυρη ειμαρμένη
      Μαύρο το ξίφος που διασπά σάρκα καταραμένη.

      Διαγραφή
    6. ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΥΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ !!!! ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟΝ, Ω ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ !!!!!

      Διαγραφή
    7. Στης Κάλι Γιούγκα το μαντρί, ταύρος με πατερίτσες
      Πούστηδες, πλακομουναριό, γεFυραίοι και ποδίτσες.
      Την Καρατσόλο γύρευε ο Παναγιωταρέας
      Αλλά του ‘κατσε ο κατιμάς, μεταλλαγμένο κρέας.
      Όχλος, μη τυχαιότητα, της Ρώμης τα πρωτεία
      και οι πουστιές του Κουκουέ και του Γιαχβέ τ’ αρχεία.
      Των ερπετών η σύναξη, σάπιοι εμετοί του κώλου
      Τρέμουν του Αρμίνιου το σπαθί, τρώνε σκατά Μογγόλου.
      Πίνουν στο γκράαλ κάτουρα, φίλτρα και δρακοχύσια
      Και προσκυνούν Πανσέληνο κι Εκάτη στα Βριλήσσια.
      Ο αρχηγός ο ύπατος κρατεί γκλίτσα τσοπάνου
      Φωνές ακούει του Μπαφομέτ κι έχει βαθμό ρουφιάνου.

      Διαγραφή
    8. ΗΧΟΣ ΚΑΘ-ΑΡΙΟΣ ΑΠΟ-ΜΥΘΟ-ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ !!!!!!!

      Διαγραφή
  11. https://www.youtube.com/watch?v=CWRTqMGvdpc

    https://www.youtube.com/watch?v=e_lSERfLMec

    https://www.youtube.com/watch?v=eCKRI2wEw7I

    https://www.youtube.com/watch?v=HINIK3pIOp4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μικρόβιο της Ντεσαδικής ποίησης εξαπλώνεται και σε άλλα μπλογκς 😇
    http://redskywarning.blogspot.gr/2017/11/nigel-farage.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. "Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και καταμολύνατε το διαδίκτυον..."

      Διαγραφή
  13. ΑΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΜΕΣΙΑ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ-ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΥΝΟΥΧΩΝ-ΤΡΑΝΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΝ LGBTQI+ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

    ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗΣ

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΕΣ

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΑΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΧ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΠΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΜΕΣΑ

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΟΡΕΜΑ

    ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ "ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ"... ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΡΑΚΙ... ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάρκο μου, όλα αυτά που γράφεις είναι τόσο όμορφα και σοφά, που μου 'ρχεται η απορία από μόνη της.
    Μόνος σου τα σκέφτηκες όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα στο πω αλλά μη γίνει θέμα... έχω ανοιχτή γραμμή με τον Ταπετσαριανού και μου δίνει ιδέες, ας είναι ευλογαμημένο το όνομά Του.

      Διαγραφή
    2. Μαρκουλάκη μου, μην το πάρεις προσωπικά άλλα παρατηρώ μια διαφορά κλάσης ανάμεσα στα γραπτά σου σεντόνια και στις απαντήσεις που δίνεις στα σχόλια σου.
      Τυχαίο; Δεν νομίζω....

      Διαγραφή
    3. Κατινούλα έχεις δίκιο. Θα προσλάβω τον Τουβλανιανού να απαντάει τα σχόλια τώρα που είναι και ανεργούλης...

      Διαγραφή
    4. Υπερεργολαβία θα δώσεις αγαπούλη μου;

      Διαγραφή
    5. Και πίπες θα δώσω στις νηστικές, κάνε τα χαρτιά σου εσύ...

      Διαγραφή
    6. Κατινούλα βράσε στο χυσοζουμί σου για κανά μισάωρο και μετά πρόσθεσε μια πρέζα σκατό για να δέσεις.

      Διαγραφή
    7. Έλα ρε κουτό που μου παρεξηγήθηκες.
      Εγώ σε αγαπώ, για αυτό σε τυραννώ.
      Φιλάκια,
      Τ.

      Διαγραφή
    8. Θύμισέ μου πριν πεθάνω να σου αφήσω στη διαθήκη τη χέστρα μου. Σε μερικούς αιώνες θα αξίζει περίπου τα λεφτά του Σώρρα...

      Διαγραφή
    9. Μαρκούλη μου αγόρι μου, δεν ξέρεις τι χαρά μου έδωσες σήμερα.
      Μην αργείς γλυκέ μου, τίναξε τα πέταλα εσύ και εγώ είμαι εδώ.
      Τη χέστρα σου τιμή μου και καμάρι μου θα την έχω, για να σε θυμάμαι όταν χέζω.
      Τρέχα στην Ελβετία καμάρι μου και σου κάνω εγώ τα έξοδα, και της κηδείας .....
      Τ.

      Διαγραφή
    10. Κατινούλα χαίρομαι που σε κάνω ευτυχισμένη μόνο με την ελπίδα.

      Το πρόβλημα είναι πως στη highlander φατρία μου χτυπάνε όλοι εκατονπενηντάρια. Π.χ. ο προπάππος μου +κοιμήθηκε+ στα 152! Χάρη σε μια μυστική συνταγή που μου κληροδότησε λέω να σπάσω το ρεκόρ του και να θάψω τον Τσίπρα αλλά και τις κατσαρίδες που θα γεννήσουν τα μπάσταρδά του.

      Υ.Γ. Εννοείται ότι άμα μετακομίσω για εργασία σε άλλον πλανήτη θα σου στείλω την μυρωδάτη χέστρα με κούριερ πριν την αναχώρηση...

      Διαγραφή
  16. ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΙΣΕΤΕ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΩ..ΑΠΛΩΣ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟΘΕΑΜΟΝ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.🙂

    http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/11/blog-post_2.html

    http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/11/blog-post_3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

    Η Άρτεμις καθότανε ψηλά εκεί στα Ουράνια
    Χαμένη πια των Ατρειδών η τόση περηφάνια
    Το Jason Αντιγόνη κοίταζε κι όλο μονολογούσε
    Τους Έλληνες ο Όλυμπος πια κακολογούσε

    Τον Τσίπρα μικρό θνητό έβλεπε και γελούσε
    Τη μοίρα του Ελληνισμού ουδόλως λησμονούσε
    Μαύρη Φατρία στήριζε ανδρείους ποιητάδες
    Να φτιάσουνε του Σύμπαντος τις Πάλαι Ποτέ Ελλάδες

    Είδε κι απόειδε η θεα να στέρξει τετοιο πράμα
    Απολλωνα και Αθηνά καλεί και παν κι αυτοί αντάμα
    Ρεμάλια μας την πέσανε τιτανοειδείς και δράκοι
    Κι η πολεμόχαρη φυλή υπάρχει δεν υπάρχει

    Μη σκιάζεσαι χαζή είπε ο Φοίβος τάχυ
    Έχω παιδιά εγώ εκεί δικά μου όπως λάχει
    Η δε Παλλάς σοβάρεψε και κοίταξε τη Γαία
    Κοντά είναι συμπέρανε η ώρα η μοιραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ

      ΕΛΛΗΝΕΣ (!!!)

      ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩΘΙ VIDEO ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ~ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΦΥΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΜΟΡΦΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΙΑΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
      ΕΔΩ:
      (Δείτε τα ονόματα των ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ σκαφών)
      https://www.youtube.com/watch?v=jSa6Zl8fcyo

      ΠΗΓΗ:
      http://agamemnwn.pa-sy-a.gr/2012/02/29/10-00/pa-sy-a_agamemnwn_2012-02-29_10-00.htm#plohgos_05

      Διαγραφή
    2. Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017
      ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ" - ΑΝΩΝΥΜΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ..." - "...Μη σκιάζεσαι χαζή είπε ο Φοίβος τάχυ Έχω παιδιά εγώ εκεί δικά μου όπως λάχει..."

      http://anti-kentauron.blogspot.gr/2017/11/blog-post.html

      Διαγραφή
  18. VIKINGS - VÖLUSPA | EINAR (LIVE @ CASTLEFEST WINTER EDITION) & LYRICS

    http://s-apollon-s.blogspot.gr/2017/06/vikings-voluspa-einar-live-castlefest.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Völuspá | Einar (Live @ Castlefest Winter Edition)
    https://www.youtube.com/watch?v=zbT8vzX4sZY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. To ωραίο σε αυτά τα animation βιντεο (που τα περισσότερα είναι φτιαγμένα από ανεξάρτητα ταλέντα Ιαπωνίας, Αμερικής και Ανατολικής Ευρώπης)είναι που έχουν την φοβερή αυτή μουσική, χωρίς ήχους εκρήξεων από μάχη σκαφών, ούτε φωτιές (παρά μόνο στιγμιαίες διαφόρων χρωμάτων λάμψεις από συγκρούσεις και σχάσεις μορίων διαφόρων υλικών) πράγμα που είναι το σωστό δηλαδή, και για τους δύο παράγοντες, στον διαστρικό άνευ ατμόσφαιρας χώρο. Ενώ οι ζωντανές ταινίες του χόλλυγουντ είναι μέσα στη γκάφα..γαμώ τον εβραίο εξαπατητή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΒΡΑΪΣΜΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

      ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΑΝ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΓΙΣΣΑ

      ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ή ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΑΦΕΣ Ή ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ «ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ» ΚΑΙ «ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΕΩΣ» ΚΑΙ «ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ» ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΟΧΕΤΟΥ

      ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ

      ΤΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

      ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ

      ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

      ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΚΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ

      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΗΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΠΡΑ
      ΕΔΩ:
      http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2015/02/01/04-00/pa-sy-a_anakoinwths_2015-02-01_04-00.htm#plohgos_03

      Διαγραφή
  21. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ...ΔΩΣΕ ΣΩΣΤΗ ΠΑΓΑΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ!
    ΔΩΣΕ ΚΑΙ FAUN ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΛΕΜΕ!....
    https://www.youtube.com/watch?v=ch-fed2_swY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΗΡΗΣ ΤΙΤΛΟΣ
      ΠΑΣΥΑ – ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΟΜΙΛΙΑ ‘ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ’ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

      https://www.youtube.com/watch?v=Fq5Jo1bV_bc

      Διαγραφή
    2. ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝ-ΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

      Διαγραφή
    3. ΣΠΥΡΟ ΣΩΣΤΑ ΛΕΓΕΙΣ. ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΕΚΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ. ΣΤΗΝ ΠΑΓΑΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ. ΟΙ FAUN ΦΟΒΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΚΙΝΓΚ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ Ο EINAR ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ Ο STEPHAN MICUS KAI O BRENDAN PERRY ΤΩΝ DEAD CAN DANCE.

      ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ: ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ..ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 🙂

      Διαγραφή
  22. http://www.gazzetta.gr/plus/perierga/article/1158077/roymanos-vgike-gia-merika-potakia-kai-xypnise-sto-londino-pics

    ρουμανικό μάτριξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  23. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03907 ] [ 2016.06.07 00:00 ]

    ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - ΣΧΟΛΙΟ: ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ» Ο "ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ ΟΦΙΣ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "Tim Cook: Το iPhone στην πραγματικότητα εφευρέθηκε πριν από… 350 χρόνια"

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/06/07/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-06-07_00-00.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολυ κυριολεκτικα την παιρνεις την ταινια. Οταν σταματαμε να παιζουμε αιμοσταγη παιχνιδια στο λαπτοπ δε βγαινουμε σε χειροτερη κατασταση αλλα σε καλυτερη με τη φραπεδια στο χερι. Τα ζωα ζουν και αυτα στο ματριξ και το ενα τρωει το αλλο με φρικτους τροπους και τα φυτα ειναι ζωντανοι οργανισμοι που υποφερουν κι αυτα στο ματριξ με τον δικο τους τροπο οταν τα τρωμε ζωντανα. Καποιος διεστραμμενος σχεδιασε το ματριξ. Καποιος που τρεφεται οταν τα οντα υποφερουν. Αν συνεχιζες να εχεις υλικο σωμα μετα την αποσυνδεση απο το ματριξ τοτε θα συνεχιζες να εχεις αναγκη να σκοτωνεις ζωντανους οργανισμους για να ζησεις αλλιως τι τα θελεις τα δοντια τι το θελεις το στομαχι και τι τα εντερα και εαν δεν υπηρχαν μικροβια να σε φανε ζωντανο αν δεν τα σκοτωνες με το ανοσοποιητικο τι το θελεις το δερμα τι τα αλλα οργανα του ανοσοποιητικου. Δηλαδη το υλικο σωμα οπως το ξερουμε δεν εχει λογο να υπαρχει εξω απο το ματριξ.
    Τελος αυτα που φαινονται ως σφαλματα του ματριξ δεν ειναι αλλα ειναι κι αυτα μερος της οφθαλμαπατης δηλαδη αν παιζεις warcraft και βγει ο pacman και σου τρωει τους χωρικους δεν ειναι οτι καταρρεει το λειτουργικο συστημα αλλα οτι καποιος ανακατευει επιτηδες τους παραλληλους εικονικους κοσμους σπαζοντας τους κανονες. Δικοι του κανονες ειναι οτι θελει κανει.
    Φρικτα τα παιχνιδια του Δημιουργου κι ομως ξαναμπαινουμε και παιζουμε κι αλλο για τον ιδιο λογο που ξαναπαιζουμε στο λαπτοπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπιασες το νόημα (το οποίο είναι η κακία των θεών)

      Υ.Γ. Αυτός που ανακατεύει την τράπουλα (των κανόνων) δεν το κάνει για πλάκα.

      Διαγραφή
    2. "μάτριξ" - "Έπιασες το νόημα (το οποίο είναι η κακία των θεών)"

      Τα έχει πει όλα ο Δημήτρης Χορόσκελης στο βιβλίο του "Για να τελειώνουμε με όλα"
      Ψυχαγωγικό, κεφάτο και black! βιβλίο..

      Διαγραφή
    3. Χωρίς πλάκα τώρα.
      Το ξέρετε ότι το να παρεπιδημείς σε εικονικούς κόσμους σου ρίχνει το δείκτη νοημοσύνης;
      Αυτή είναι η κακία των θεών.
      Σας αποβλακώνουν τελείως.

      Διαγραφή
    4. Εσύ δλδ είσαι στον πραγματικό κόσμο του Αλέξη Τσίπρα για αυτό είσαι πανέξυπνος;

      Διαγραφή
  25. http://dynatielladanews.gr/index.php/eidiseis/politiki/item/5892-o-mixaloliakos-zitise-syggnomi-apo-tin-presveia-tou-pakistan-binteo

    ΠΙΠΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. ΜΑΡΚΕ ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ψήνομαι...

      Άλλωστε όλοι εσείς οι ψηφοδελτιόφρονες έχετε ήδη κλείσει με Βελόπορνο, Καρατζαφύρερ και Πωλητή Χίο. Θα τρώτε σκατά κι εγώ θα το διασκεδάζω.

      Διαγραφή
    2. Κατέβα και συ στην πίστα ρε Μαλάκα.
      Σιγά μην είσαι καλύτερος από τους προαναφερθέντες.

      Διαγραφή
    3. Μια συνάντηση συναντιλήψεως ένεκεν και ανταλλαγής ιδεών μεταξύ φίλων επιβάλετε σε κλειστό κύκλο...Μάρκο ως διαχειριστής θεωρώ πως έχεις τα ηνία της οργάνωσης του αν βέβαια το κρίνεις κσι εσύ ευεπίφορο

      Διαγραφή
    4. @ Ανώνυμο πρωκτοτρολ 12:14

      Έχεις απόλυτο δίκιο. Όλοι οι προαναφερθέντες είναι ισόβιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές σε πρακτοριλίκι, κωλοτούμπες, πίπες, σκατοφαγία και χυσοπότι. Ποιος είμαι εγώ για να τους ανταγωνιστώ; Εσύ όμως άμα γλείψεις κι άλλα κάτουρα ίσως έχεις κάποιες πιθανότητες...

      Διαγραφή
    5. Μαρκο, όρμα στη πιστά και μην ακούς κανένα κακεντρεχή.
      Είσαι ο ένας και μοναδικός, ο Ερμής ο τρισμέγιστος μας.
      Κάνε την αρχή και μεις ακολουθούμε.

      Διαγραφή
  26. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΩ, ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ MARCO DE SADE....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ...
    ΜΠΡΑΒΟ ,ΕΜΑΘΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ...
    <>
    ΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΟ !!!!
    ευχαριστω σας
    κατερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κατερίνα με φτιάξες να σου δώσω τηλέφωνο?
    Κάνω τα ρεπό του διαχειριστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ενα απο τα σημαδια για να καταλαβεις οτι εισαι ελαττωματικος για το ματριξ,και κατα συνεπεια θα το δημηουργησεις προβληματα, ειναι να μπορεις να αισθανεσαι τα παντα οτι κινουνται αργα κι εσυ ποιο γρηγορα, και ακριβως το αντιθετο. δηλαδη εσυ αργα και ολα να τα αισθανεσαι γρηγορα. ειναι κατι που δεν μπορω να το καταφερω εδω και δεκαετειες. δεν προσπαθησα και δεν προσπαθω,. Εως και 15 χρονων μπορουσα να το κανω, θελει αυτο-συγκεντρωση. Οσο μεγαλωνα μου ηταν και ποιο δυσκολο, οι ηχοι δεν σε δυσκολευουν ,ουτε ο θορυβος, ισα ισα που ειναι συμμαχοι στο να το πετυχεις καλυτερα.
    Δεν κερδιζεις κατι απο αυτο, απλα η αισθηση ειναι μοναδικη, ειναι κατι αποκοσμο. Πραγματικα ισως αυτο να ειναι το ματριξ.
    προσωπικα η ζωη μου ολη ειναι μονο συμπτωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΑΡΚΟ ΟΛΑ ΟΚ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΧΟΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΑΣΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙΤΗ ΑΠΟ ΒΑΡΚΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το ερώτημα είναι αν όντως υπάρχει ματριξ και για κάποιο λόγο εξαφανιζομασταν σαν ανθρώπινη οντότητα από το κόσμο,πες έστω ότι σταματούσαμε να αναπαραγομασταν,και σε 100 χρόνια δεν υπήρχε άνθρωπος στον κόσμο,θα συνέχιζε το σύστημα χωρίς εμάς;αν ναι τότε η αξία μας για το σύστημα είναι οση αξία έχει κ ένα ψάρι,αν ναι τότε τι δύναμη έχουμε στο σύστημα και τι συμφέρον έχει το σύστημα από μας;

    Ιάσονας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΔΕΣΗ: Χωρίς εμάς δεν υπάρχει μάτριξ και αντιστρόφως
      ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ: ;;;

      Διαγραφή
    2. Για πιο λόγο δεν υπάρχει Μάτριξ;μήπως είμαστε απλά προϊόντα εξέλιξης;τι περισσοτερο έχουμε εμείς από τα άλλα όντα;ίσως και να φτιαχτηκαμε πριν από λίγο και όλη η μνήμη για το παρελθόν να είναι καταχωρημένη στον εγκέφαλό μας από το Μάτριξ..

      Διαγραφή
    3. Όποιος χακάρει τη μνήμη γίνεται κοσμοκράτορας...

      Διαγραφή
  31. ΜΑΡΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΖΩΡΖ ΜΕΣΟΥΝΤΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΡΟΥ ΕΛΛΑΣ Β ΤΡΙΑΙΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΟΥΡΕ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ ΜΥΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΥΔΡΟΧΟΙΣΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΕΡΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ Π[ΟΛΥ ΥΔΡΟΧΟΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥς ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙΤΗ ΑΠΟ ΒΑΡΚΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΡΑΪΚΛΑΝΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ

      ΔΕΣ ΕΔΩ
      http://s-apollon-s.blogspot.gr/2016/06/blog-post_21.html

      http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/03/blog-post.html

      http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/07/blog-post.html

      http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/07/e.html

      ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ BΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  32. Ο ΤΡΑΚΑ-ΤΡΟΥΚΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΧΟΥΝΤΑΣ...


    Βγάλε τώρα το συμπέρασμά σου για τα υπόλοιπα και γράψ'το εδώ για να μαθαίνεις πώς γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΑΡΚΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙαΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΥΔΡΟΧΟΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΝΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΕΣΑΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Ο ΜΕΣΧΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΛΑΒΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φιλε Μαρκο περιμενω και εγω οπως και η προηγουμενη σχολιαστρια απαντησεις για τον Τραιανου και τον αλλο υδροχοιστη και αν αληθευουν αυτα που αναδεικνυει ο Σπυριδων Σπυροπουλος της ΠΑΣΥΑ, πιστευω ακραδαντα οτι εσυ εχεις αποκρυσταλβμενη για το θεμα αποψη και για τον λογο οτι δεν μασασ τα λογια σου και καλα κανεις ΑναμενωΚωστας απο Φαρσαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΑΡΚΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΠ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΙΟΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΦΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΦΙΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΡΙΑΙΑΝΑ ΠΕΡΡΙ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΣΤΟ ΕΑΜ Β ΑΠΗΧΑΝ ΕΝΩ ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ ΒΑΛΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΒ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΜΕΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή έχω και σοβαρότερες ασχολίες αυτήν την εποχή, κάντε μου τη χάρη και μη μου σκοτίζετε τ' αρχίδια.

      Υ.Γ. Λίγο υπομονή... Το μαντρί που σπονσοράριζε τον Τραγελαφιανού θα ανασύρει άλλον γιδοβοσκό από την σκατοσακούλα (ή τον ίδιο με άλλο προσωπείο).

      +το καρναβάλι γαρ εγγύς+

      Διαγραφή
  36. Καλημέρα Οικοδεσπότα!

    Ώρες-ώρες με πιάνει μία επιστημονικού χαρακτήρα νοσηρή περιέργεια, καί λέω να συσταθεί ένα Παρατηρητήριο Καμωμάτων Βρωμά. (Όπως άλλοι παρατηρούν στο εργαστήριο πχ τη συμπεριφορά των κατσαρίδων.)

    Νά, πρόσφατα ένα ανήλικο (καί ακηδεμόνευτο) βρωμάκι διέσχισε τις γραμμές στη Λάρισα καί το πάτησε το τραίνο, κι οι Βρωμά -συνεργούντων διαφόρων δημάρχων καί λοιπών παρεμφερών- επιθυμούν να σταματήσουν τα τραίνα διά παντός. (Ίσως καί γιά να κλέψουν μετά ως παλιοσίδερα τις άχρηστες πλέον γραμμές.)

    Άσε που πήγαν καί ψήφισαν ομαδικώς "κεντροαριστερό ηγέτη" - δικαιώνοντες τοιουτοτρόπως το σύνθημα "Κάτω οι γύφτοι του Πασόκ!" (εάν ενθυμείστε).

    Τί λέτε, ώ Οικοδεσπότα; Βρίσκετε χρήσιμη την ιδέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο αποτελεσματικό θα ήταν ένα Παρατηρητήριο των δραστηριοτήτων των Παρατηρητηρίων με αυτόματο παλουκο-εκτοξευτή κατά των ανθελληνικών κώλων...

      Διαγραφή
  37. MAΡΚΟ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΙΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΡΑΞΩ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙς ΕΝ Α ΙΣΩΣ ΑΦΕΛΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΘΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗ ΑΣΦΑΛΜΕΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΛΩΣΤΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΝΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΡΟΤΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΕΑΜ Β ΤΡΙΑΙΝΑ ΜΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΤΟΝ ΜΕΣΧΟΥΝΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΓΝΩΣΤΗς ΠΡΟΕΛΕΥΣΗς ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΜΕΤΑΞΗ ΜΕΣΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΡΙ ΑΛΛΟς ΥΔΡΟΧΟΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠ[Ο ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΕΤΣΙ ΜΑΡΚΟ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑΡΑΞΩ ΤΗΝ ΡΑΣΤΩΝΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΚΑΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις


    1. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΚΑΤΟΦΑΓΑΔΙΚΟ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ Ή ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ.



      Διαγραφή
  38. ΜΑΡΚΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ ΣΟΥ Η ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΟ ΝΟΗΤΙΚΟΙ ΠΗΛΙΚΟ Η ΜΕ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Ο ΥΔΡΟΧΟΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ Η Π[ΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ Η ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ΤΩΡΑ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΧΘΕΙΣ ΜΠΟΥΛΙΓΚ ΑΠΟ ΤΡΑΙΑΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΚΟΛΛΑΣ ΡΙΞΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙΑ ΗΣΟΥΝ ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΕΓΙΣΤΟ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Δεν πας να βρεις τον ίδιο τον Τσουβαλιανού να σου λύσει τις απορίες και να κάνετε κι ένα σύμφωνο συμβίωσης;

      Διαγραφή
  39. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΪΝΟΥ "Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ" ΧΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΕ ΥΠΟΕΠΙΠΕΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤΡΙΞ ΒΥΣΜΑΤΑ. ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΈΛΑΒΑΝ ΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΘΑ ΧΩΘΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΟΣΩΜΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΣΕ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΥΓΟ - ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟ ΠΑΣΑΛΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΣΩΜΑ ΜΕ ΓΛΊΤΣΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΎ ΑΜΝΙΑΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΠΡΩΚΤΙΚΉΣ ΛΟΣΙΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΛΙΤΣΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΜΑΡΕΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΑΝ ΕΞΤΡΑ ΝΕΥΡΩΝΙΑΚΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΓΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μόνο εαν υπάρχει ματριξ συναντάς τέτοιες εικόνες, άσχετα πως προήλθαν ή το αίτιο που τις φαντάστηκαν κάποιοι και τις έφτιαξαν. Εαν συνεισφέρει στον κορεσμό του συστήματος το άρθρο, ας φάει δομημένα πακέτο με το άρθρο η τεχνητή νοημοσύνη λίγα τεχνοφιλέλευθερα τερατοχύσια ακόμα να βραχυκυκλώσει.
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSk6-eIHM9uLl75IEQSzRZpInRUUvAwh7Csog7ZRthUqkGoyvf5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρε παλιόφιλε σε προηγούμενο άρθρο σου,καλώς τα έβαζες με τα μοσχάρια που λένε "δεν αλλάζει τίποτα". Τι έπαθες τώρα?

    Δικαιολογημένη η απογοήτευσή σου,αλλά μάτριξ ξε-μάτριξ εμείς οφείλουμε να του γαμούμε την μάνα δημιουργώντας και προβάλλοντας έναν εικονικό κόσμο στα μέτρα μας. Αν δεν σε διάβαζα χρόνια θα πίστευα οτι οι κλαπαρχιδιές που έγραψες έχουν σκοπό να αποθαρρύνουν τους εναπομείναντες Έλληνες και να καταστείλουν κάθε σκέψη για αντίσταση (σε οποιοδήποτε επίπεδο). Να συνεχίζουν δηλαδή να τρώνε μπούτζο ασάλιωτο γιατί έτσι προβλέπει η ξεσκισμένη μήτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν κατάλαβες και πολλά από το άρθρο.

      Όπως έγραψα και αλλού, για τους πραγματικούς Έλληνες ο πόλεμος είναι η υπέρτατη διασκέδαση. Για τους υπόλοιπους, αδιαφορώ...

      Διαγραφή
  42. ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΠΟΝΔΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑ ΣΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΙΠΟΡΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάζεις σε ένα μπρίκι:

      Μια ροχάλα φθισικού Αφγανού
      Λίγο σκατουλάκι νυχτερίδας
      Μισό εμετό από οροθετικό πρεζόνι
      Δύο κάκαρα από τη μύτη της κυρα-Τασίας
      Μια πρέζα χύσια λυσσασμενου μπουλ-τεριέ

      Βράζεις το μείγμα σε σιγανή φωτιά για 15 λεπτά περίπου και μετά το πίνεις μονορούφι.

      Όλες οι απαντήσεις θα έρθουν στο κεφάλι σου να κάνουν πάρτι...



      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος 16 Νοεμβρίου 2017 - 9:02 μ.μ.


      ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΥΜΩΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΤΑΣΙΑΣ

      ΤΟΝ ΤΡΑΪΚΛΑΝΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΙΡΕΣΑΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΧΟΑΝΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΒΟΡΟΥ ΟΦΕΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΗΦΗΝΑ

      ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΕΝ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

      ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΥΜΩΣΑ

      ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
      6972172090

      Διαγραφή
  43. ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΡΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΒΓΗΚΕ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΟΤΝ ΣΥΖΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΡΖ ΜΕΣΟΥΝΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΑΡΚΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΔΡΟΧΟΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΤΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΛΙΑ ΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟς ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΕΝΝΙΕς ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΜΗΝ ΑΚΟΥς ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΑΠ΄ΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΚΟ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
      ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ.
      ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.
      ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΤΑΓΜΑΤΑ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ.

      Διαγραφή
  47. 12 MONKEYS Season 3 TRAILER (2017) SyFy Series

    https://www.youtube.com/watch?v=GwrIu4ohKE0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κυριε Σπυροπουλε δεν ειχα ειλικρινα προθεση να σα κανω να θυμωσετε απλα εγινα λιγο φορτικος προσ τομ Μαρκο ο οποιοσ μου ειναι συμπαθης και τον παρακολουθω καιρο ομως του ζητησα να μου εξηγησει καποια πραγματα και με μπερδεψε περισσοτερο. Ειλικρινα εν τελως καλοπροαιρετα εθεσα καποια ερωτηματα και στη συνεχεια καποιοι προβοκατορες του τρανου μπηκαν εμβολιμα με σκοπο να αποπροσανατολισουν την κουβεντα για τουσ δικουσ τουσ υποπτουσ λογους .να σου θυμισω κυριε Σπυροπουλε οτι συγκεκριμενοι κονδυλοφοροι του Τρανου σε διατεταγμενη υπηρεσια περιφερουν τα σαρκια τους στο διαδικτυο και με παρακμιακες εκφρασεις επιτιθενται στη διαφορετικη αποψη , Ετσι πιστευα οτι ο Μαρκος θα μεβοηθουσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. γραφεται ολο μαλακιες και εξαφανιστηκε η Κατερινα που με φτιαξε και δε μπορεσα να δωσω τηλεφωνο σοβαρευτείτε παλιομαλακες να γυρισει πισω
    ο ρεπατζης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ είμαι. δώσε το τηλέφωνο αλλά να ξέρεις ότι είμαι λίγο νταρντάνα.

      Κατερίνα

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΕΡΙΝΑ νταρντάνα μου μη σε νοιάζει θα προσανατολιστω στα νταμάρια του κορμιού σου
      ο ρεπατζης....

      Διαγραφή
    3. Πρέπει να σου πω ότι το καλοκαίρι ήμουν λίγο παχουλούτσικη αλλά τώρα έχω πέσει. Για δώσε fb να σε καμαρώσω.
      <>
      Κατερίνα

      Διαγραφή
  50. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ Η/Υ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΕΣ

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Ή ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ VIDEO ΕΔΩ:
    12 Monkeys Season 4 Trailer (HD)
    https://www.youtube.com/watch?v=AzQ16zXdtqg

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ:
    http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2010/05/22/00-00/pa-sy-a_nemetwr_2010-05-22_00-00.htm#plohgos_05

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ:
    http://thiseus.pa-sy-a.gr/2010/11/01/00-00/pa-sy-a_thiseus_2010-11-01_00-00.htm#plohgos_05

    ΚΑI ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ «ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ» NΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΕΣ ΤΟΥ VIDEO ΜΕ ΤΑ 2 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

    ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο ΤΡΑΪΚΛΑΝΟΥ Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΜΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΗΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΡΚΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΕΛΛΑΣ Β ΤΡΙΑΙΑΝΑ ΤΗΕPANO PROJECT KAI PERI MAJESTIC ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΜΕ ΕΚΟΒΑΝ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΕΤΣΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΜΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΟΥΝΤΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΕ ΠΑΝΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΝΤΙΡΙΝΤΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ

      ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΕΣ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΑΝΑΚΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 50.000 (ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ) ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΡΑΪΚΛΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΙΡΛΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

      ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΡΗΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ

      ΑΡΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΤΙΡΛΑΝΤΑ Ή ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΑ Ή ΡΟΚ Ή ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛΛ Ή ΙΣΩΣ ΕΠΙΚ ΜΙΟΥΖΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

      Υ.Γ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΒΡΗ - ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ - ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΜ - ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ

      ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
      6972172090

      Διαγραφή
  52. Απαντήσεις
    1. THERE ARE NO WORDS TO DESCRIBE YOUR CRIMES.

      ONLY OUR VENGEANCE IS ABLE TO.
      06-06-2017

      Διαγραφή

    2. "I WAS FOLLOWING ORDERS" IS NOT DEFENCE. IT IS EVIDENCE OF BETRAYAL.
      09-04-2017

      Διαγραφή
    3. IN THE GATHERING DARKNESS YOU CAN'T SEE THE SHADOWS CRAWLING.

      YOU CAN ONLY HEAR THE WHISPER OF THE SWORDWINGS OF NEMESIS.
      30-03-2017

      Διαγραφή
    4. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΟΜΩΝ

      https://www.youtube.com/watch?v=jSa6Zl8fcyo

      http://agamemnwn.pa-sy-a.gr/2012/02/29/10-00/pa-sy-a_agamemnwn_2012-02-29_10-00.htm#plohgos_05

      Διαγραφή
  53. ΠΗΓΑΙΝΕ ΨΟΦΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ.ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΚΛΑΜΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ; ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΗΦΗΝΑ ΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΑΣΟΜΕΡΗ!ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΣΕΙ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ!

    ΜΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ WICCA ... ΦΥΛΑΞΟΥ

    https://morbidiamorthel.deviantart.com/art/Night-Quest-83967230

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://thiseus.pa-sy-a.gr/2008/08/14/00-00/pa-sy-a_thiseus_2008-08-14_00-00.htm#plohgos_02

      Διαγραφή
    2. http://odysseus.pa-sy-a.gr/2008/05/15/20-30/pa-sy-a_odysseus_2008-05-15_20-30.htm#plohgos_05

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ
      https://morbidiamorthel.deviantart.com/art/La-foret-Emeraude-126018930

      Διαγραφή
    4. Θεά ήτανε η Sarah στα νιατα της. Προσκυνησα και την επαιξα. Νασαι καλα σπυροπουλε αλλα ελα να γλειψεις τα χυσχια απο την οθονη

      Διαγραφή
    5. WICCA PARTY_

      ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΗΔΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΠΟΝ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

      Διαγραφή
    6. ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ «ΑΓΟΡΙΑ» ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
      ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΟΡΟΦΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΩ
      ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ

      Διαγραφή
  54. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλοι είναι τρελοι και άλλοι παριστάνουν τον τρελο γιατι βαριουνται να δουλέψουν όπως καλή ώρα η αφεντομουτσουνάρα σου Σπυρόπουλε. Από πότε έχεις να κολλήσεις ένσημο ρε λαμόγιο; όλο ανακατεύσαι σε κινήσεις και ομάδες για να ζητιανέψεις κανένα ευρουλάκι . Βάλε μια πέτρα στο λαιμό και πήδα στο σκαραμαγκά τωρα που είναι λάσπη απο το πετρέλαιο να μη βρωμισει κι αλλο από το τομάρι σου ρε κρυφοαδερφή

      Διαγραφή
  55. ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

    ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΛΟΥΠΑ ΚΟΥΠΙ ΣΕ ΡΩΜΑΪΚΗ ΓΑΛΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΙΣΩΣ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ Ή ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπυρόπουλε είσαι ένας κολλημένος ΜΑΛΑΚΑΣ, που βρομιζεις με τα βλακώδη σχόλια σου τα διαδίκτυο. Βλέπεις τις γάτες για δράκους και τις γυναίκες για μάγισες, γύρευε από πότε έχεις να δεις μουνί.

      Χριστέ μου, τι άλλο θα διαβάσω, η γυναίκα...
      Ρε πούστη μου, τι ψυχάκηδες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας...

      υ.γ. φοράω και πράσινο βρακί αν δεν το πρόσεξες

      Διαγραφή
  56. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ:

    http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2015/11/gr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ" VS "Ο.Ε.Α.": 195 - 0
      http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2017/04/28/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2017-04-28_00-00.htm#plohgos_03

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ-Ε
      http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2011/06/03/02-00/pa-sy-a_anakoinwths_2011-06-03_02-00.htm#plohghsh_03

      Διαγραφή
  57. Ο "ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ" - ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ

    http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2009/08/27/24-00/o_poutsaras_x570x_z576z.jpg

    http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2009/08/27/24-00/o_poutsaras_x800x_z808z.jpg

    http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2009/08/27/24-00/pa-sy-a_diogenhs_2009-08-27_24-00_o_poutsaras_x800x_z808z.htm

    http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2009/08/27/24-00/pa-sy-a_diogenhs_2009-08-27_24-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αυτά τραβάς αδερφέ μου όταν γράφεις πράγματα εκτός "διδαχθείσας ύλης". Το ζόρισες το μοτεράκι του κοσμάκη, χτύπησε κόφτη και ανέβασε θερμοκρασία.
    Οπως και να'χει....η κάθε κόντρα με την καθημερινή εικονική πραγματικότητα που μας έχουν στήσει αιώνες επί αιώνων, έχει μια ιδιαίτερη αξία για αμφότερες τις πλευρές. Κάθε τρυπούλα στο κέλυφος το κάνει να μπάζει. Του χαλάει το "κοσμικό αεροστεγές". Πολλές τρυπούλες, πολλές ρωγμές....Αποσταθεροποίηση;;; Για να δούμε πως θα συμπεριφερθεί (χωρίς την απόλυτη στεγανότητα-έλεγχο) 0/η/το μάτριξ....Γουστάρω απρόβλεπτες πίστες-εξελίξεις!
    Υ.Γ: Κοίτα να επανέλθεις στα γήινα κείμενα, στα εντός κι επί τα αυτά, αλλιώς θα πέσει δραματικά η πελατεία. Ο κοσμάκης θέλει να του μάθεις πρώτα την προπαίδεια, την Α-Β, το λα λα όλα, λα λα Λόλα. Μην του καις φλάντζα. Το Δρομοκαϊτειο είναι sold-out που θα έλεγε κι ο συνονόματος κυνικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Φλαντζα εδώ και φλάντζα εκεί
    και φλαντζα παραπέρα..
    τα τρολ, μονο μας δροσισαν
    τ'αρχιδια μας με αέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Φίλε Μάρκο καλή η προσπάθεια επανεκκίνησης αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμη.
    Τα σχόλια έχουν γίνει διαφημιστικό πεδίο του υδροκλάνου και ενός αγάμητου μισογύνη.
    Κόφτους γιατί δεν υπάρχει ελπίδα διαλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @”Akragantas 25 Νοεμβρίου 2017 - 3:29 μ.μ.”

      ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΘΗΛΥΚΟ ΔΙΟΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΔΥΟ-ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ

      ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ

      ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥΘΕΛΟΥΝ ΜΩΡΑ

      ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΜΟΥ

      ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔYΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ

      ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 34 ΕΩΣ 38 ΕΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

      Διαγραφή
  61. Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς για να καταλαβαίνουμε και εμείς, ότι κάτι καλό έχει κάνει ο Τραϊανού για να έχουν μίσος απέναντι του, μια χούφτα κομπλεξαρισμένοι του διαδικτύου.

    Πάλι με Τραϊανού κάνατε ταμείο.

    Αλίμονο αν ήταν διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ;

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ@”Ανώνυμος 27 Νοεμβρίου 2017 - 1:02 π.μ.”

      ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΚΟ» ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ
      ΑΜΑ ΤΟ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΟ ΦΑΪ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ «ΚΑΚΟ» ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΪΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΪΖΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ «ΚΑΛΟ»
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕΙ Ο ΤΡΑΪΚΛΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΥΔΡΟΧΟΪΚΗ ΜΕΣΙΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙΑ
      Ν ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ

      Διαγραφή
    3. είσαι ένα γελοίο υποκείμενο!

      peri majestic

      Διαγραφή
    4. Πράκτορας είσαι και φαίνεσαι.
      Όσο για τις πίπες, εσύ μάλλον θες να τις κάνεις αλλά δεν σου κάθεται.
      Βολέψου με κάποιον που σε παίρνει.

      Διαγραφή
  62. ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΥΑ
    ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΜΑΣ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
    ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΗΓΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Ή ΑΝ ΘΑ ΣΤΑΘΗΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπυρόπουλε, είσαι μεγαλομανής και άρρωστος για εξουσία.
      Που σημαίνει, ότι εσύ στέκεσαι απέναντι σε οτιδήποτε θεωρείς ότι απειλεί τις φιλοδοξίες σου, χωρίς βέβαια να μπορείς να καταφέρεις και τίποτα.
      Είσαι άκαρπος και ζηλεύεις οποιονδήποτε δημιουργεί.
      Εκτός από το να γράφεις σχόλια επώνυμα, σχολιάζεις ανώνυμα και χυδαία.
      Πέραν τούτου, δεν έχεις παντελώς καμία προσφορά στο ελληνικό διαδίκτυο.
      Οι γνώσεις σου είναι επιπέδου χολυγουντ.
      Είδες μια ταινία με το μάτριξ και την είδες "αφυπνισμένος" κιανου ριβς.
      Δεν ξέρω σε ποιους απευθύνεσαι να σε καλέσουν σε "ηγεσίες" αλλά να ξέρεις, ότι οι πραγματικοί ηγέτες αναγνωρίζονται μέσα από το έργο τους-την προσφορά τους και δεν αυτοπροσκαλούνται, ούτε αυτοαποκαλούνται ηγέτες.
      Αν έχεις τα μέζεα, τράβα και χτύπα το σύστημα και τα γνωστά σε όλους πρόσωπα που το αποτελούν.
      Άσε τα περί ανέμων και υδάτων και μίλα συγκεκριμένα με ονόματα και έργα, όπως ακριβώς κάνουν όλοι εκτός από τους χέστηδες.
      Τους χέστηδες που δεν γράφουν ούτε καν σωστά το όνομα αυτού που απευθύνονται.
      Σε διαφορετική περίπτωση παρέμεινε ζήτουλας ηγεσιών εφόσον σου αρμόζει.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ “Ανώνυμος 29 Νοεμβρίου 2017 - 9:05 π.μ.”

      ΔΕΙΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΜΑΖΟΝΟΚΕΝΤΑΥΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ

      ΘΑ ΔΟΜΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΣΟΥ

      ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΣ “Ανώνυμος 29 Νοεμβρίου 2017 - 9:05 π.μ.”

      ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ MOY ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ:
      |”Σπυρόπουλε, είσαι μεγαλομανής και άρρωστος για εξουσία.”

      ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΝΤΗΤΩΝ ΜΟΥ ΠΑΝΤA ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΕΝΝΟΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ
      ΕΙΜΑΙ 55 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
      ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ
      ΚΑΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
      ΔΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ «μεγαλομανής» ΔΙΟΤΙ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
      ΔΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ «άρρωστος για εξουσία» ΔΙΟΤΙ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
      ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΠΙΛΩΣΕΙΣ

      ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΥΒΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΡΤΑΡΟ ΤΙΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..

      Διαγραφή
    4. ΠΡΟΣ “Ανώνυμος 29 Νοεμβρίου 2017 - 9:05 π.μ.”

      ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ MOY ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ:

      “Που σημαίνει, ότι εσύ στέκεσαι απέναντι σε οτιδήποτε θεωρείς ότι απειλεί τις φιλοδοξίες σου, χωρίς βέβαια να μπορείς να καταφέρεις και τίποτα.”

      ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ (ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ) ΠΩΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΙΓΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ -ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΑΛΑΣ- ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΜΙΑ ΥΠΟΠΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ-ΠΟΠΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

      ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΣΦΟΔΡΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ “ΕΜΕΙΣ” ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΣΟΥ ΥΠΟΨΥΧΙΑΚΟ ΣΧΙΖΟΕΙΔΕΣ “ΕΣΥ” ΝΑ ΜΕ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ “,,, ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΥΑ,,,”

      ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΣ «εσύ στέκεσαι απέναντι σε οτιδήποτε θεωρείς ότι απειλεί τις φιλοδοξίες σου» ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΟ ΜΗ ΥΓΙΕΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΟΣΑΠΤΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΙΩΤΙΚΑ «βέβαια να μπορείς να καταφέρεις και τίποτα» ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΩΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ (ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ) ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΞ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ

      ΟΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ) ΔΙΕΦΑΝΗΣΑΝ ΔΥΟ ΨΥΧΟΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΤΗΤΕΣ ΜΥΗΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΓΙΣΣΙΚΗ

      ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΩΩΝ

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..

      Διαγραφή
    5. ΠΡΟΣ “Ανώνυμος 29 Νοεμβρίου 2017 - 9:05 π.μ.”

      ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ MOY ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ:
      “Είσαι άκαρπος και ζηλεύεις οποιονδήποτε δημιουργεί.”


      ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΨΕΥΔΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΞΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΣΚΕΛΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΕΝΑ «ΚΟΜΑ» ΕΙΤΕ ΕΝΑ «ΚΑΙ» ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟ ‘Η ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ


      ΕΓΩ ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΟΥ


      ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΡΠΕΡΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΣΗΜΕΡΑ 27 ΕΤΩΝ ΕΝΑΝ ΥΙΟ ΣΗΜΕΡΑ 21 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΙΟ ΣΗΜΕΡΑ 17 ΕΤΩΝ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ-BLOGS ΚΑΙ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο www.pa-sy-a.gr ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ


      ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΑΡΠΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΗΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΩΣ ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΩΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ

      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ «άκαρπος» ΔΙΟΤΙ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ «ζηλεύεις οποιονδήποτε δημιουργεί» ΔΙΟΤΙ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..

      Διαγραφή
  63. Ανώνυμος 14 Νοεμβρίου 2017 - 7:35 π.μ.

    Ότι απορία έχεις σε σχόλιο στο blog που έχω peri majestic.

    Eίμαι ελεύθερος άνθρωπος και θα χαρώ να μου γράψεις τους προβληματισμούς σου..

    Δεν είμαι τρολ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Το σημείο χωρίς επιστροφή, είναι ήδη πίσω μας.
    Στα μυαλά του πόπολου, κάθε ορθή έννοια έχει αντικατασταθεί από το αντίθετό της.
    Τελικός στόχος, ΗΔΗ επιτευθείς, η κατασκευή ενός ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ομοιομορφοποιημένου υποβάθρου αντιστοίχησης εκφράσεων και, επιθυμητών αντιδράσεων προς αυτές.

    Το πόπολο, αντιδρά πλέον κατά παραγγελίαν του μεγάλου ενορχηστρωτή.

    Τελικώς, η εξυπνάδα, στις μέρες μας αποτελεί αβάστακτο ψυχικό βάρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. POIOS ΕΙΝΑΙ Ο ΥΔΡΟΚΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ ΑΘΛΙΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ Δ ΠΥΡΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΜΑΡΚΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ Μ,Ε ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΧΟΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΤΡΑΙΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΥΠΟΥ MAJESTRIC ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ. ΣΚΕΨΟΥ Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΕΝΝΕΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ .ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΑΔΡΑΞΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΡΟΧΟΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΥΔΡΟΧΟΪΚΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΥΔΡΟΧΟΪΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ & ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ
      ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ
      ΕΙΤΕ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Η ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ-ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ

      Διαγραφή
  67. ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕΝΤΟΝΙΟΥ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΜΑΖΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΥΔΡΟΧΟΙΚΟΥ ΠΕΡΙΧΟΜΕΝΟΥ ΒΛΕΠΕ MAJESTIC ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΧΑΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΡΚΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΟΈΣ ΤΙΣ ΑΠΟΠΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ MAJESTIC ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΤΑΠΩΜΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΕΝΑ ΤΡΟΛ ΣΤΟΡΜΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΡΑΙΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ MAJESTIC ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΑΜ Β Η ΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ Β ΤΟΝ ΕΚΟΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ. ΕΑΜ Γ ΚΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. - ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΙΓΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΜΑΤΕΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΘΗΛΕΙΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΥΔΡΟΧΟΪΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ «ΧΡΕΩΘΕΙ» ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣΥΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ «ΑΠΟΣΥΡΣΗ» ΚΑΙ «ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ» ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΪΣΤΗ ΗΜΙΑΙΜΟΥ ΚΗΦΗΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΑΜ Β’ – Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΓΕΙΡΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ ΤΟΝ ΜΕΝΕΛΑΟ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΙΓΑΔΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΡΗΣ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ – ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ – Ο ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ -

      Διαγραφή
  68. ΚΥΡΙΕ ΣΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΑΜ Γ ΚΡΙΟΣ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΠΑΡΑΤΗΕΩ ΟΤΙ ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΜΦΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΝΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΙΦΟΥΛΚΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ Μ ΑΠΟΨΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΕ ΣΑΝΤ ΤΟΥς ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΟΥ.ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΝΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΤΥΠΑΝ ΑΛΥΠΗΤΑ, ΜΠΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΑ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ MAJESTIC ,ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ,ΕΛΑΣΒ ΤΡΙΑΙΝΑ, THE PANO PROJECT ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΣΕ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ . ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΟΠΛΑ. ΕΑΜ Γ ΚΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. (29 Νοεμβρίου 2017 - 1:27 μ.μ. :ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΣΙΑ).

    Να σε ενημερώσω πως ο τραϊνού ανήκει σε ένα μεγαλύτερο κύκλο υδροχοϊστών που φτάνει πολύ ψηλά σε θέμα κυβερνητικών επιρροών UN.
    Η γραφικότητα που προσάπτεις ήτο υποκειμενική για να μην πω αποπροσανατολιστική εικασία σου ως προς το παρασκήνιο των αιτιών. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να είχε σταματήσει νωρίτερα, αφού σε άλλα κείμενα του αντιστρέφει τα πράγματα όπως με τη "συνθήκη της λισσαβώνας" που τη χρεώνει σε ναζί φαντάσματα ενώ αυτή η συνθήκη είναι ένα αντιρατσιστικό αφήγημα.
    Θα μπορούσα να σου πω σε σχέση με τις δικές μου γνώσεις και κοσμοθέαση ότι είναι γραφικός εδώ και χρόνια αν όχι ανέκαθεν. Τώρα εσύ τον κατάλαβες;
    Επειτα τι τον ανάγκασε να γίνει "γραφικός";. Και σε ποιό τμήμα και με ποια αφορμή αφορμή αντιλαμβάνεσαι τη "γραφικότητα" εφόσον αυτή είναι ουσιαστικά συνοψισμένα η υδροχοϊκή θεωρεία, δηλαδή το τελευταίο του κείμενο.
    Δηλαδή θα γλίτωνε τη "γραφικότητα" εαν έκρυβε τι πιστεύει;
    Ο λόγος κατά ένα μεγάλο μέρος που κατέβασε το κείμενο του είναι πως φάνηκε πως είναι οπαδός των neognostics, κάτι που το είδαν πολύ όπως και τους συσχετισμούς του εωσφορισμού και παραλληλως θεωριών της Αλίκυ μπείλυ. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει διαφορετική αλληλεπίδραση και οπτική και επιφυλακτικότητα σε σχέση με αυτά απ΄ότι παλιότερα.
    Από γνωστούς που έχω μιλήσει δινυτικά ένα κείμενο, ή μάλλον πληροφορίες δυνητικώς σε σχέση με αυτές εδώ κατ΄εκτίμηση μου εξανάγκασαν να κατεβάσει το κείμενο του.
    https://exposedellhnkaichaos.wordpress.com/2017/09/14/μια-εισαγωγη-για-τη-διαγαλαξιακη-διπλ/
    Eπίσης οι τριγμοί σε σχέση με την επιρροή του πρέπει να άρχισαν όταν σε ένα άλλο ιστολόγιο που είχε αναδημοσιεύσει το άρθρο ο "μεσσίας θα είναι Έλληνας" που άφηνε ελεύθερο σχολιασμό του τη λέγανε χοντρά πολλοί αναγνώστες την ίδια στιγμή που δικά του τρόλ γράφανε καθαρά πως δεν σηκώνουν κριτική στα "ιερά" κείμενα τραϊνου κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα για τους ίδιους. Ψάξε στο διαδύκτιο με το τίτλο του άρθρου.
    Όσον αφορά το "majestic 12" δεν γνωρίζεις καν τι είναι και πως λειτουργεί. Την υδροχοϊκή θεωρεία στύλ Τραϊνού αφορά έμμεσα και όχι άμεσα. Άμεσα αφορά άλλα στον σύνδεσμο που παραθέτω.

    υπ1. στον σύνδεσμο αυτού του σχολίου θα εντοπίσεις πως ο χαρακτηρισμός "γραφικός" βολεύει μερικές φορές για αναδιπλώσεις, καθησυχασμό και απλοποιήσεις πραγμάτων που δεν είναι απλά. "Γραφικό" είναι κάτι όταν είσαι εκτός παιχνιδιού και εκτός επιρροής.

    υπ2. Το "ΕΑΜ Γ΄ΚΡΙΟΣ" που αναγράφεις στο τέλος του σχολίου σου υπογραφή είναι; Εαν είναι να σε ενημερώσω πως αποτελεί απόδειξη πως η σοβαρότητα σου τρέχει από τα μπατζάκια.

    Μη με ρωτήσεις τι σχέση έχει ο "σοβαρός" δάσκαλος τραϊνού με τον λαλίστατους "γραφικούς" που εκπροσωπούν και "επικοινωνούν" με εξωγήινους. Θεωρώ πως διαθέτεις κάποια στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβεις πως είναι παράλληλες δεξαμενές προπαγανδιστικής χειραγώγησης και αδρανοποίησης μερίδων αναγνωστικών κοινών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΡΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ. HELLO ???? ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ. ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΩΡΑ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μάρκο μήπως έχει κάποια σχέση το Μάτριξ με την αστρική προβολή;
    Ιασονας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο με καρμπιρατέρ ασχολούμαι. Εδώ θα πας για ρυθμίσεις βαλβίδων και ψεκασμού:

      https://ergdhmerg.wordpress.com/2017/11/29/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B8%CF%8C%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD/

      Διαγραφή
  72. Εδω μια διαφορετικη ματια σχετικα με το θεμα του άρθρου https://alampasis.wordpress.com/2016/09/25/%E2%80%8B%CE%B7-%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Από του πλήθους τη λαλιά
    δε βγαίνει χελιδόνι
    απ' των πολλών τη σκοτεινιά
    ήλιος δε ξημερώνει.

    Των άγνωρων μαζών τ'αυτιά
    συμφέρον τα βουλώνει
    ανθρώπων συνετών μιλιά
    το νου τους δε ζυγώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 5 12 2017 το ποιημα σου που κολλαει παρακαλω εξηγηστε Ο ΠΑΡΑΚΜΗΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αυτός εδώ http://elasb-triaina-gm.blogspot.com/2017/12/b7.html ειναι φουλ αγριεμένος με τον Majestic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν ! ! ! ! ! (να διαδοθεί)

    https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/12/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μάρκο, που είσαι ρε φιλαράκι;
    Ανανέωσε τη σελίδα σου.
    Μας έχεις λείψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καλησπέρα, γαμώ την τρέλα μου πως μου είχες διαφύγει; Πριν αρχίσω τα μπινελίκια στην αγνεία μου, έχεις το χρόνο να μου ανοίξεις τα στραβά μου; Έχω την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και προσπαθώ να αντιγράψω το άρθρο και γαμώ την τρέλα μου οι φωτογραφίες μένουν πίσω, τι διάβολο έχεις κάνει, πίσσα έχεις ρήξη και κολλάνε οι φωτογραφίες; Αν νομίζεις ότι αξίζω λίγη βοήθεια σφύρα κατά δω! Με πολύ τρελή αγάπη, ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
    arxaiaithomi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Γλαφυρός και μεστός όπως πάντα...
    Έχω κάνει και 'γω κάποιες παρόμοιες τρόπον τινά σκέψεις...

    http://aponenoimenadiabimata.blogspot.gr/2017/12/blog-post.html

    http://aponenoimenadiabimata.blogspot.gr/2015/06/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Φασιστόμουτρα με μάνες πουτάνες. Να πηγαίνετε στο μέλλον να αγοράζετε σπέρματα από τις εταιρίες. Σιχάματα. Κάτι κομμουνιστικά ανώμαλα καθάρματα σαν και εσάς, θα μας ωθήσουν σε νέους πολέμους και 1000 χρόνια πίσω. Πράκτορες του κερατά. 2-3 μπλογκερς που εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα. Καταρχήν, δεν είστε ποτέ μέσα στα πράγματα. Δεν σχολιάζεται ποτέ τα τρέχοντα που αφορούν την Ελλάδα. Οι πληροφορίες σας έρχονται αργά, που σημαίνει ότι δεν ζείτε εδώ. Απλώς μαζεύετε τις ΙΡ μας...
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Πεπτοφαλαγγίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάλαβα...

      Πάλι μόνη και αγάμητη σε βρήκε το Νέο Έτος.

      Ένας ολόκληρος χρόνος στην καμπουριασμένη πλάτη σου.

      Άλλες τριάντα ρυτίδες στην πλισέ μούρη σου.

      Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και βλέπεις την κακιά μάγισσα τότε που είχαν απεργία τα κομμωτήρια.

      Βάλε αρθριτικά, μετατόπιση σπονδύλων, ημικρανίες, άχρηστα γόνατα, έχεις βαρέσει κανονική διάλυση.

      Ούτε ο σκύλος σου δεν σου δίνει σημασία. Του μιλάς κι εκείνος γλύφει την πούτσα του.

      Άσε που χάλασε και ο δονητής σου. 40 χρόνια τον έχεις, το έλιωσες το πλαστικάκι με τα οξέα του παλιομουνιού σου.

      Είσαι η προσωποποίηση της δημοκρατίας: ξυνή, ηλίθια και στερημένη.

      Απέτυχες σε όλα και τώρα πας να πιαστείς από έννοιες αόριστες αλλά το μόνο που πιάνεις είναι το κρεμασμένο βυζί σου που σέρνεται στο πάτωμα. Άντε μάζεψ'το μην το πατήσει κανένας.

      Το επόμενο βήμα είναι να τα φτιάξεις με αφγανό αλλά επειδή αυτοί γαμάνε κώλο μετά θα θες babylino για να πας ως τη λαϊκή.

      Έχεις δίκιο για τα IP. Τα μαζεύουμε να φτιάξουμε ένα τσίρκο με μουρλές. Θα σας βάλουμε σε κλουβιά-ρόδες σαν τα χάμστερ να τρέχετε να παράγετε ρεύμα. Οι βαριές περιπτώσεις όπως εσύ, θα σταλούν στο μαντρί της δόκτορος Πάνια για περαιτέρω θεραπεία...

      Υ.Γ. Έχω δημοσιεύσει εδώ και 10 μέρες καινούργιο άρθρο, μπήκαμε στην καινούργια χρονιά κι εσύ σχολιάζεις ακόμα αυτό του Οκτωβρίου. Τι έτος έχετε στο δικό σου μάτριξ;

      Διαγραφή
  81. ΑΓΓΕΛΙΚΗ !!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 90 ΧΡΟΝΩΝ ???? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ

    Ο ΦΟΝΕΑΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. "Για πρώτη φορά στην γνωστή ιστορία έχουμε φτάσει στην κατάσταση όπου πολυεθνικές εταιρείες πλησιάζουν σε όγκο περιουσιακών στοιχείων τα ιερατεία. Μέσα σε 15 χρόνια από σήμερα, θα τις έχουν ξεπεράσει."

    Βιτρίνα είναι οι πολυεθνικές. Πίσω από τις πολυεθνικές βρίσκονται οι θρησκείες και τα ιερατεία, σε αυτούς ανήκουν.

    The Schwartz

    ΑπάντησηΔιαγραφή