Το ξεμασκάρεμα του ερπετού

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9017





Γεννήθηκε γαμώφιδο στου Αβραάμ το γένος
Σφάζει αρχαίες πατριές με γυναικείο μένος.
Όλο τον κόσμο διαιρεί δύο χιλιάδες χρόνια
Τα έθνη κάνει αχταρμά, τα δίνει σε κλεφτρόνια.
Πουλάει φτηνιάρικο καλό, μούφα ελεημοσύνη
Πίνει το αίμα με μπουρί, γαμεί νοημοσύνη.
Σφαγή, πουστιά και διχασμός, αιώνες προμελέτης
Τοκογλυφία, τεκτονισμός και λείπει ο ηγέτης.
Ισλάμ, Μεσσίας, παπαδαριά, της μήτρας εφευρέσεις,
Των δούλων τα αποχέσματα χυσοβολούν αιρέσεις.
Η αστροπύλη άνοιξε σε δράκους άλλης Γης,
Φυλάξτε τα κουλούρια σας, ΤΟ ΠΕΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !!!


(Από την συλλογή «Ο Αντίχυστος ήρθε και την έχει μεγάλη»)


«Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται»
 (Τα ερπετά κουμαντάρονται με πλήγματα)  
Μέγας Ηράκλειτος, DK B11.



Παρατηρώντας κυνικά το επιταχυνόμενο σάπισμα του πτώματος που αποκαλείται «δυτικός πολιτισμός» και αντλώντας εκ του παρελθόντος πληροφορίες για τα αποτελέσματα της μελλοντικής νεκροψίας, δεν μπορώ παρά να καγχάσω για το μέγεθος της υπανθρώπινης ηλιθιότητας.



7,5 δισεκατομμύρια ΗΜΙΖΩΑ σέρνουν τα τουμπανιασμένα σαρκία τους και τα καρκινοπαθή μυαλά τους στην επιφανειακή γλίτσα αυτού του υποβαθμισμένου πλανήτη. Ανάμεσά τους είναι ζήτημα αν υπάρχουν 7,5 εκατομμύρια (δηλαδή ποσοστό 1 τοις χιλίοις) οι οποίοι να έχουν ανοσία στην αρρώστια που λέγεται «θρησκευτική πεποίθηση».  


Είμαι σίγουρος ότι θα χτυπήσω (για ακόμα μια φορά) τα υψηλότερα ποσοστά δημοφιλίας λέγοντας την ξεβράκωτη αλήθεια. Έχω προειδοποιήσει με κάθε δυνατό τρόπο ότι δεν χαϊδεύω αυτιά, ούτε μασάω τα λόγια μου, ούτε συλλέγω οπαδούς.  Η αποστολή μου εδώ είναι διαφορετική. Χέζω τις αγάπες, τις συμπάθειες, τα μίση, τους εγωισμούς, τις καλοσύνες, τις ευπρέπειες και όλες αυτές τις γήινες υπερμαλακίες. 


Το μόνο καθήκον που έχω σε αυτή τη σκατότρυπα του γαλαξία που λέγεται Γαία, είναι η προσήλωση προς το έργο.  Η πορεία προς εκείνη την κατεύθυνση που αν την ακολουθήσει κάποιος με εμμονική συνέπεια θα βρεθεί σε μια άλλη διάσταση. Θα έχει ανοίξει μια μυστική πόρτα προς έναν κόσμο ανεξάντλητων δυνατοτήτων.  Θα είναι εντελώς ελεύθερος από τα δεσμά που έχουν κατασκευάσει γι αυτόν τα ιερατεία και οι υποχθόνιοι κύριοί τους.  Ταυτόχρονα θα είναι εντελώς υπεύθυνος για την πτήση του στο θαυμαστό όσο και επικίνδυνα άγνωστο διάστημα.



Ιστορικά κανένας δούλος δεν ξεφορτώθηκε ποτέ τις αλυσίδες του αν προηγουμένως δεν είχε ξεπαστρέψει τον αφέντη του. Αν αυτός που τον καταπίεζε παράμενε ζωντανός, απλά γινόταν ένα διάλειμμα στο κάτεργο και σύντομα οι αλυσίδες επανέρχονταν βαρύτερες.  Ή το ακόμα χειρότερο:  Η σκλαβιά περνούσε σε άλλο επίπεδο, γινόταν αόρατη μαζί με τις σιδεριές.  Έπαυε να πληγώνει τα χέρια και τα πόδια του δούλου. Διακτινιζόταν ύπουλα στο υποσυνείδητο και τον εξουσίαζε καθολικά.  



Η μητέρα όλων των δουλειών είναι η δουλεία προς τον θεό.  Προς εκείνον τον πούστη που βρίσκεται θρονιασμένος στην κορυφή της εξουσιαστικής πυραμίδας. Κάτω από αυτό το μοχθηρό σίχαμα του σύμπαντος τοποθετούνται κλιμακωτά ως μπιμπίκια γεμάτα πύον οι τυχάρπαστοι της κλαδικής του: αρχιερείς, βρωμομασόνοι, μεγαλοτοκογλύφοι και πολιτικάντηδες.  Πρόκειται για αναλώσιμες πιθηκοσακούλες τίγκα στο σκατό.  Σκίζεις μια κι ενώ πνίγεσαι από τη μπόχα, εμφανίζονται άλλες δέκα στη θέση της.  Αν δεν κόψει κάποιος το κεντρικό κεφάλι του ερπετού δεν υπάρχει περίπτωση να απελευθερωθεί από την κυριαρχία του.  Όσους τυράννους και να ανατρέψει, όσους τοκογλύφους και να παλουκώσει, άμα δεν εξοντώσει το θεϊκό υπερπαράσιτο που βρίσκεται στην κορυφή, δεν έχει πετύχει τίποτα.










Για τους πανύβλακες που έχουν ακόμα αμφιβολίες για το τι πραγματικά βρίσκεται πίσω από τις θρησκείες πού ακολουθούν ως λοβοτομημένα πρόβατα, αρκεί να ρίξουν μια ματιά στα σύμβολα της γαμημένης πίστης τους. Υπάρχει ένα διαχρονικό και διαπολιτισμικό στοιχείο που βγάζει μάτι: Εκείνο που πραγματικά πρεσβεύουν και διδάσκουν ΟΛΕΣ οι πουτανοθρησκείες αυτού του πλανήτη είναι η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ.













H σιωπηλή συνωμοσία που λαμβάνει χώρα στις μέρες μας, δηλαδή η συντονισμένη προσπάθεια για ενοποίηση όλων των πουστροδογμάτων σε μια παγκόσμια χλαπάτσα, αυτό ακριβώς υποδηλώνει.  Ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές πέρα από τα επιμέρους τελετουργικά.  Ο θεός τον οποίο λατρεύουν και προσκυνούν όλα τα ιεραρχικά κνώδαλα είναι ο ίδιος: Το αιώνιο ερπετό.




Από την εμφάνιση του γενετικά τροποποιημένου ζώου που ονομάζεται άνθρωπος και πριν ακόμα από τον σχηματισμό των πρωτόγονων κοινωνιών, ένα πράγμα είναι φανερό: Το νέο είδος δεν βρίσκεται ούτε στην κορυφή της πνευματικής αλυσίδας, ούτε σε αυτήν της τροφικής όπως θα δούμε παρακάτω. Μια σειρά πειραμάτων των εξωγήινων γενετιστών πάνω στους συμπαθείς τριχωτούς εκπροσώπους του μαϊμουδόσογου καθώς και ασελγειών πάνω σε άλλα λιγότερο συμπαθή είδη έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή διάφορων υβριδίων (εκ του ύβρις). Από την μυθολογία μαθαίνουμε πως οι διάφορες εκδοχές του homo religionis συνυπάρχουν με τους δημιουργούς τους, τους Μηχανικούς, τους αποκαλούμενους «Ανουνάκι» ή «Τι-Τα-Άν» ή «Τιτάνες» ή «Ελοχίμ» ή σκέτα «θεούς». 




Η μυθολογία της Μεσοποταμίας μιλάει ξεκάθαρα ήδη από το Ελληνικό έτος 2.000 (βαρβαρικόν έτος 5.000 Π.Κ.Ε.) για «Εκείνους που κατέβηκαν στη Γη από τον ουρανό».  Μάλιστα εδώ έχουμε μια από τις πρώτες αναφορές για τον παγκόσμιο κατακλυσμό και για το ζευγάρι των ανθρώπων που διέσωσε ο θεός Ένκι (Προμηθέας). Οι Σουμέριοι κάθε άλλο παρά φαντασιόπληκτοι ήταν. Επρόκειτο για ένα λαό με ορθολογικότατη συγκρότηση και εξόχως πραγματιστικές απόψεις. Τα επιτεύγματά τους στα μαθηματικά, στην γεωμετρία, στην αστρονομία και στην πολιτική οργάνωση είναι εντυπωσιακά ενώ τα έπη τους μιλούν για πολέμους που διεξάγονται στους αιθέρες με διαστημικά όπλα. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν μεγάλο λάθος να μην πάρουμε πολύ σοβαρά τις διαπιστώσεις και τις σκόρπιες πληροφορίες που μας άφησαν.



Παρόλο που μυοσκελετικά και οργανικά το από τους ξένους νεοδημιουργηθέν είδος μοιάζει πάρα πολύ με τα άλλα είδη με τα οποία μοιράζεται τον πλανήτη, υπάρχει ένα μοναδικό στοιχείο που δεν απαντάται σε κανένα από τα υπόλοιπα ζώα παρά μόνο στον μεταλλαγμένο πιθηκάνθρωπο.  Είναι το λεγόμενο «θρησκευτικό συναίσθημα». 



Ο «φόβος του ανθρώπου για το άγνωστο» έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές ως πηγή προέλευσης του θρησκευτικού συναισθήματος.  Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για φιλολογική κλαπαρχιδιά. Αυτός ακριβώς ο «φόβος» αδυνατεί να εξηγήσει τόσο τις περιπτώσεις αφοβίας για το άγνωστο όσο και αυτές του φόβου για το γνωστό.   Άρα είναι εγγυημένα μια λογική μπλόφα που σκοπό έχει να στείλει την μπάλα έξω από το γήπεδο. Ο «φόβος για το άγνωστο» έχει τόση σχέση με το θρησκευτικό συναίσθημα όση και το αναρχοκομμούνι με τον βακαλάο.



Πολύ πιο πιθανή φαίνεται η άποψη κάποιων όπως π.χ. του μοριακού βιολόγου Ντην Χέιμερ ότι υπάρχει «θρησκευτικό γονίδιο», άποψη που πολλοί συνάδελφοί του απορρίπτουν με βδελυγμία.  Μεταξύ μας, ο συμπαθέστατος Ντην είναι πολύ πίσω στην έρευνα ακόμα και από μένα που δεν έχω τις επιδοτήσεις του. Αν είχε διαβάσει Αρχαία Ελληνική Γραμματεία θα γνώριζε ότι όχι απλώς υπάρχει θρησκευτικό γονίδιο, αλλά και ότι το γονίδιο αυτό είναι σκόπιμα εμφυτευμένο στο ανθρώπινο DNA.  



Το κρίσιμο ερώτημα είναι: «τι χρειάζεται το θρησκευτικό συναίσθημα στον άνθρωπο για να υπάρχει στο DNA του;». Παρόλο που έσπαγα το κεφάλι μου εδώ και χρόνια δεν κατάφερνα να βρω ούτε ένα (1) λόγο.  Αντίθετα, όταν άλλαξα το ερώτημα σε «τι χρειάζεται στους θεούς το θρησκευτικό συναίσθημα του ανθρώπου;», βρήκα πάνω από είκοσι λόγους μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.  Όλο το πλέγμα των εξουσιαστικών, δουλοκτητικών, αποθησαυριστικών και πειθαρχικών λεπτομερειών, αλλά κυρίως η ουσία του ψυχοενεργειακού μοντέλου των Μηχανικών στηρίζεται σε αυτό ακριβώς το ξεφτιλισμένο συναίσθημα.




7,5 δισεκατομμύρια τυφλά όντα αποτελούν έναν τεράστιο κινητήρα που παράγει συνεχώς ψυχοζωική ενέργεια για τους αχόρταγους υπερδιαστατικούς φιδογενείς κτήτορες.  Η ομαλή λειτουργία του εξαρτάται από την ψυχική διάθεση των ημίζωων και την βούληση να χορηγούν εθελοντικά τον χρόνο τους ως καύσιμο των θεών.



Επιπρόσθετα κάποιοι συνωμοσιολόγοι αναφέρουν ως συμπληρωματικό κίνητρο την χρυσοθηρική μονομανία των ερπετοειδών κυριάρχων. Την άσβεστη δίψα τους για το κίτρινο μέταλλο που σε εμάς τους γήινους είναι εντελώς άχρηστο.  Πριν από οποιοδήποτε καταδικαστικό συμπέρασμα, καλά θα κάνουμε να δουμε τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης:  Όντως ο χρυσός δεν τρώγεται, δεν κάνει για κατασκευή εργαλείων λόγω του ότι είναι πολύ μαλακός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανταλλακτικό μέσο αφού είναι εξαιρετικά βαρύς. Αν δεν υπήρχε η κοσμηματοποιία που απορροφά πάνω από το 50% της παραγωγής, θα μιλούσαμε για το πιο άχρηστο μέταλλο του πλανήτη. Πιο παλιά έφτιαχναν δόντια που ξεκόλλαγαν, ήταν βλαχοκίτς, στοίχιζαν μια περιουσία και ο κάτοχος χεζόταν πάνω του όταν έβλεπε κανένα ρεμάλι να τον περιμένει στην γωνία του δρόμου με μια τανάλια στο χέρι. Τελικά ο χρυσός αντικαταστάθηκε από τα κεραμικά υλικά που είναι φθηνά και μεγάλης αντοχής και γλύτωσε το πόπολο από το άγχος.



Η χρησιμότητά του ως ανταλλακτικού μέσου πάλι δεν στέκει με τίποτα. Το λογιστικό χρήμα είναι πολύ πιο εύχρηστο αφού έχει μηδενικό κόστος παραγωγής, φύλαξης και μεταφοράς. Επικουρικά υπάρχουν οι συμφωνίες μεσιτείας και ανταλλαγής προϊόντων και υπηρεσιών (clearing & bartering) που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών.



Πώς λοιπόν γίνεται και αυτό το άχρηστο από κάθε άποψη μέταλλο να είναι σε τόσο υψηλή τιμή και μάλιστα διαχρονικά; Όχι λόγω σπανιότητας γιατί υπάρχουν άλλα πιο σπάνια στοιχεία. Τιμολογιακά ναι, πρόκειται για ΤΟ χειραγωγούμενο προϊόν, δίχως άλλο.  Να θυμηθούμε ότι ο Αλέξανδρος τον υποτίμησε έναντι του ασημιού με ένα διάταγμα για να κάνει ζημιά στην οικονομία των Περσών πριν εξαπολύσει την περιβόητη εκστρατεία του. Όμως ακόμα και η χρηματιστηριακή χειραγώγηση του χρυσού δεν δικαιολογεί την τιμή του.  Μάλλον συμβαίνει κάτι άλλο. Ενδεχομένως υπάρχουν χρήσεις του που δεν τις γνωρίζουμε.


Περιττό να πούμε ότι ο χρυσός περιστρέφεται γύρω από τη γυναίκα. Είπαμε ότι πάνω από το μισό της παγκόσμιας παραγωγής κάθε χρονιάς καταλήγει σε κοσμήματα. Μόνο οι βέρες και τα δαχτυλίδια όλου του πλανήτη είναι 70 εκατομμύρια κιλά συν 30 εκατομμύρια σε βραχιόλια, κολλιέ, σκουλαρίκια, καρφίτσες. Η συμπαντική πατριαρχική σταθερά λέει ότι το 95 % των «αντικειμένων» (εννοείται ότι συμπεριλαμβάνω σκυλιά, γατιά και άντρες) που περιστρέφονται γύρω από το θηλυκό είναι άχρηστα τόσο για την επιβίωση όσο και για την πρόοδο του είδους.  Για να παρουσιάζεται ο χρυσός ως δορυφόρος της ματαιόδοξης ηλίθιας σίγουρα κάτι πολύ ύποπτο κρύβεται παραμέσα.  


Για πάμε να κάνουμε μερικές απλές και λογικές σκέψεις: Η ανθρώπινη φάρα έχει από την αρχή της ιστορίας που συλλέγει τον χρυσό σαν ατέλειωτη στρατιά από βλαμμένα μυρμήγκια.  Πόσος είναι αυτός ο χρυσός;  Οι επίσημες πηγές λένε ότι όλος ο εξορυχθείς χρυσός της ιστορίας είναι από 155 έως 187 εκατομμύρια κιλά (με άλλα 57 εκατομμύρια να παραμένουν στα έγκατα της γης).  Επειδή πάντα δίνω χώρο στον αντίπαλο (για να τον μακελέψω ανεπανόρθωτα), θα πάρω το μεγαλύτερο νούμερο.  Από τα 187 εκατομμύρια κιλά λοιπόν, μας λένε ότι τα 100 είναι σε μπιζουτιέρες, τα 33 σε κεντρικές τράπεζες και τα υπόλοιπα 54 σε χέρια ιδιωτών.




Αυτή η δήθεν επιστημονική εκτίμηση περί ποσοτήτων εμπεριέχει τουλάχιστον 4 καραμπινάτα ψεύδη. Οι συντάκτες της: 1) Αφήνουν επίτηδες έξω τις «χαμένες» ιστορικές περιόδους. Δεν γνωρίζουμε πόσοι πολιτισμοί προϋπήρξαν του σημερινού των οποίων ο συσσωρευμένος χρυσός έχει εξαφανιστεί εντελώς.  2) Προσπαθούν να μας πείσουν ότι  ο κυριότερος σκοπός της χρυσοθηρίας είναι να φτιάχνονται μπιχλιμπίδια για να στολίζονται με αυτά οι πανηλίθιες. 3) Ισχυρίζονται ότι μόνο 33 εκατομμύρια κιλά έχουν οι κεντρικές τράπεζες και 54 εκατομμύρια οι ιδιώτες.  4) Ουσιαστικά με μοναδικό στοιχείο την παραγωγή των τελευταίων 60 χρόνων βγάζουν αυθαίρετα και μεροληπτικά συμπεράσματα για την συνολική ποσότητα του παραχθέντος χρυσού της ιστορίας.


Οι παντογνώστες δείχνουν να παραβλέπουν το γεγονός ότι οι μεγάλες αποικιακές δυνάμεις (Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ολλανδία) επί τουλάχιστον 600 χρόνια απομυζούσαν χρυσό από τις αποικίες τους και το μόνο χόμπι στο οποίο ξόδευαν τα αποθέματά τους ήταν οι μεταξύ τους πόλεμοι.  «Ξόδευαν» είναι φυσικά σχήμα λόγου αφού ο χρυσός απλά άλλαζε χέρια. Από τα κράτη πήγαινε στους βιομήχανους όπλων, στους τσιφλικάδες και στους τοκογλύφους. Αν μετακινιόταν από την τράπεζα ήταν μόνο για να πάει να παρκάρει σε άλλη τράπεζα το οποίο σημαίνει ότι όλος σχεδόν ο χρυσός της ιστορίας βρίσκεται στις τράπεζες.



Ακόμα και για τα επίσημα καταγεγραμμένα αποθέματα, η αλήθεια κάπως διαφορετική από αυτήν που διατυμπανίζουν:  7 χώρες κατέχουν περί τα 25 εκατομμύρια κιλά και μαζί με τις φυλασσόμενες ράβδους των επόμενων 14 πλησιάζουν τα 33 εκατομμύρια.  Έχουν δηλαδή όλο τον τραπεζικό χρυσό του πλανήτη στα θησαυροφυλάκιά τους. Θεωρητικά πάντα γιατί υπάρχει ένας περίεργος κανόνας: Όταν δίνεις κάπου τον χρυσό να στον φυλάξουν, δεν τον ξαναβλέπεις. Έτσι έπραξαν πολλές χώρες κατά την διάρκεια των παγκοσμίων πολέμων και τώρα κάνουν τον ζητιάνο.  Η Ρουμανία στον ΑΠΠ έστειλε τον χρυσό της στη Ρωσία για να τον σώσει και εδώ κι 103 χρόνια τον ζητάει πίσω και δεν της απαντάει κανείς. Ο τσάρος πέθανε, τα Σοβιέτ διαλύθηκαν και ο Πούτιν κάνει την πάπια και δεν σηκώνει το τηλέφωνο.  Η Νεοελλάδα στον ΒΠΠ έστειλε τις ράβδους της για ασφάλεια στην Αγγλία και εκεί βρίσκονται ακόμα (εκτός αν τις έφαγε ο Φάφνιρ). Ακόμα και αυτή η Γηραιά Αλβιών κάποια στιγμή έστειλε τον δικό της χρυσό μαζί και των άλλων στον Καναδά από όπου δεν επέστρεψε ποτέ!!!



Στους ιδιώτες κατόχους πέφτει το δούλεμα της αρκούδας. Κανείς δεν ξέρει ποιος έχει, πόσο έχει και πού το έχει. 180 χώρες ή έχουν ελάχιστα ή δεν έχουν καθόλου αποθέματα ή δεν έχουν καμία πρόσβαση σε αυτά.  Οι οικονομίες τους λειτουργούν έτσι κι αλλιώς άνευ χρυσού. Σε όλο τον πλανήτη, τα καταγραμμένα νούμερα αρνούνται επίμονα να ταιριάξουν με τα πραγματικά, όσο και να τα μαγειρεύουν οι κατά τόπους οικονομικές υπηρεσίες. Στο Φορτ Νοξ που υποτίθεται ότι βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του χρυσού των ΗΠΑ, ο τελευταίος λογιστικός έλεγχος έγινε το 1954 !!! Κανείς δεν ξέρει αν ο χρυσός υπάρχει ακόμα, αν έχει αντικατασταθεί από βολφράμιο ή αν έβγαλε φτερά και πέταξε προς άγνωστη κατεύθυνση.  Όταν το 2012 η Γερμανία ζήτησε να δει τον χρυσό της που βρίσκεται στα χέρια της Fed οι Αμερικάνοι απάντησαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν …για λόγους ασφαλείας !!! Για να δουλεύονται τα κήτη μεταξύ τους, φανταστείτε τι φύκι τρώμε εμείς οι σαρδέλες.




Η Morgan Stanley πούλαγε για είκοσι χρόνια (!) χρυσό και πολύτιμα μέταλλα σε φυσική μορφή σε πανηλίθιους επενδυτές που έκαναν «διασπορά κινδύνου».  Επειδή κανένας δεν έπαιρνε σπίτι του τις ράβδους ή εταιρεία είχε σύμβαση με κάποιο θησαυροφυλάκιο και χρέωνε τους πελάτες με φύλακτρα!  Όταν μια ημέρα τα μέταλλα ζητήθηκαν από κάποιον πελάτη, η Morgan δεν είχε ούτε μισή ουγγιά να δώσει !!! Ούτε θησαυροφυλάκιο βρέθηκε, ούτε χρυσός σε φυσική μορφή, ούτε τίποτα. Μόνο ένα πάκο χαρτιά που έγραφαν ποσότητες οι οποίες υπήρχαν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας! Υποβλήθηκαν μηνύσεις αλλά φυσικά έγινε εξωδικαστικός συμβιβασμός και κάποιοι λιγότερο ηλίθιοι από τους υπόλοιπους ηλίθιους πήραν πίσω τα φύλακτρα και κάποιους τόκους (σε λογιστικό χρήμα).




Σκοτεινότατο ρόλο παίζουν η ΤΔΔ (BIS) και το ΔΝΤ (IMF). Η πρώτη κάνει κουμάντο στη παγκόσμια διακίνηση χρυσού με πλήρη αδιαφάνεια ενώ το δεύτερο κατέχει και εμπορεύεται μεγάλες ποσότητες ληστεύοντας ως νέος Αττίλας τα κράτη.
Να σημειωθεί ότι σήμερα η κάθε αποθηκευμένη μπάρα χρυσού έχει τουλάχιστον 4 κατόχους με επίσημα πιστοποιητικά αποκλειστικής ιδιοκτησίας!!! Αν βάλουμε στο παιχνίδι και τους προσθεσμιακούς κατόχους τότε έχουμε πάνω από 100 ιδιοκτήτες για κάθε μπάρα χρυσού!!! Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν κάποιοι αποφασίσουν να ζητήσουν τον χρυσό τους.  Τέλος πάντων, με τον σημερινό ρυθμό εξόρυξης (2,5 - 3 εκατομμύρια κιλά τον χρόνο) πριν το 9030 τελειώνει το ψέμα καθώς τα παγκόσμια αποθέματα ορυκτού χρυσού εξαντλούνται.  (Έτσι κι αλλιώς αυτή η έκδοση του κόσμου τελειώνει σύμφωνα με πολλές παραμέτρους το προαναφερθέν έτος).  




Κατά προσωπική μου εκτίμηση ο πραγματικός χρυσός είναι τουλάχιστον 10πλάσιος, ενώ αν ληφθούν υπόψη και οι προϊστορικές περίοδοι, πιθανόν να είναι εκατονταπλάσιος του αναφερομένου.  Αλλά έπειτα, ποιος είμαι εγώ για να αμφισβητήσω τους Βαρουφάκηδες και τους Παπαδήμους; Ο Σίτσιν;



Δεν αποκλείεται να είναι ένας ακόμη αστικός μύθος το ότι οι Ανουνάκι ρουφάνε τα αποθέματα χρυσού και ότι πριν από κάθε επανεκκίνηση του κόσμου, ο συγκεντρωμένος χρυσός εξαφανίζεται μυστηριωδώς.  Επιλέγω να μην ασχολούμαι καθόλου με εικασίες αλλά να μένω πάντοτε και αποκλειστικά στα τεκμηριωμένα γεγονότα.  Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αρχαιόθεν ΟΛΕΣ οι θρησκείες και τα ιερατεία της πουστιάς τους έχουν ψύχωση με τον χρυσό σε φυσική μορφή αλλά και ως πρωτεύον χρώμα και υλικό στις εικαστικές τους αναζητήσεις.  Ναοί, αγάλματα, εικόνες, σκεύη, αναθήματα, όλα εμπεριέχουν τον χρυσό η είναι ατόφιος χρυσός. 

























Αν στην δυτική τεχνοτροπία χρειάζεται μερικές φορές λίγη φαντασία για να διακρίνει κανείς το σχήμα του ερπετού, στην ανατολική πλευρά τα πράγματα είναι ξεκούραστα. Όσο πλησιάζει κανείς προς την ασιατική μήτρα που ξέρασε την Μεγάλη Μητέρα θεά και όλα τα βδελύγματα του δρακονιανού γαλαξία, νιώθει να τυφλώνεται από την υπερβολική δόση του κίτρινου ενώ το αγαπημένο μοτίβο είναι τι άλλο από φίδια και δράκους σε όλες τις δυνατές πόζες.

















Ινδουισμός και φίδι είναι έννοιες ταυτόσημες. Τις ίδιες ρίζες μοιράζεται και ο δημοφιλής στη Δύση Βουδισμός.  Τα ερπετά του Βισνού δήθεν συμβολίζουν την ετοιμότητα μέσα στον διαλογισμό.  Αρχίδια μάντολες με περιτύλιγμα φύλλα πράσινου τσαγιού.




















Αυτό που κρύβουν τα γκουρουδόφιδα από τα ζώα είναι ότι τα τσάκρα και οι υπόλοιποι συσχετισμοί που ελλοχεύουν πίσω από το κηρύκειο δεν είναι γήινη επιστημονική γνώση.  Οι θεοί που την παρέδωσαν στον αχταρμά των βιορομπότ είναι ερπετοειδήΩς και η περίφημη «στάση του λωτού» δεν είναι τίποτε άλλο από το κουλούριασμα του φιδιού.







Είναι προφανές ότι χρυσός και οφιολατρεία όχι απλά συναντιούνται σε πολλά σημεία αλλά ότι βαδίζουν χέρι-χέρι επί χιλιετίες.  Χρυσολατρεία και χρυσοθηρία είναι εμφυτευμένες στο μπαζο-DNA μας. Ως κοινωνία μελισσών τα ανθρωποειδή τείνουν να συλλέγουν μανιωδώς κάτι το οποίο δεν το χρησιμοποιούν ποτέ. Κάποιος άλλος έρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τρυγάει το μέλι που αποθησαυρίζουν τα μικρόνοα εργατικά έντομα.  Το γιατί δεν το αντιλαμβάνονται σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τα μυαλά τους.   




Είδαμε ότι οι ερπετοειδείς Μηχανικοί κατασκευάζουν κατά παραγγελία το ανθρώπινο είδος το οποίο για να είναι υπάκουο θα πρέπει να έχει έμφυτο το θρησκευτικό συναίσθημα.  Αυτή η διαστροφή της ορθολογικής αντίληψης του κόσμου αναλύεται σε δύο συνιστώσες: Την θεολατρεία και την θεοφοβία. Αυτές οι δύο σοβαρότατες ασθένειες του νου για να πετύχουν το μέγιστο αποτέλεσμα οφείλουν να βρίσκονται σε πλήρη και αδιατάρακτη ισορροπία. Ο δούλος θα πρέπει να λατρεύει και να φοβάται τον αφέντη του ισόβαθμα. Αν λατρεύει περισσότερο γίνεται οκνηρός και άχρηστος, αν φοβάται περισσότερο γίνεται νευρικός και ασταθής.

Για να λειτουργήσει λοιπόν με αποτελεσματικότητα το θρησκευτικό γονιδιακό εμφύτευμα προς την κατεύθυνση που έχουν επιλέξει οι κατασκευαστές, τρία πράγματα πρέπει να συμβούν:

1) Οι θεοί πρέπει να θεωρηθούν ως πατέρες του ανθρώπινου γένους
2) Οι προθέσεις τους πρέπει να μασκαρευτούν
3) Η μορφή τους πρέπει να γίνει αποδεκτή στους ανθρώπους.


Το πρώτο είναι εύκολο.  Οι θεοί δίνουν στα ημίζωα την θρησκεία, τον λόγο, τις τέχνες, τις επιστήμες και την πολιτική παραμύθα. Όταν λέμε «επιστήμες» δεν εννοούμε βέβαια τις δικές τους προηγμένες επιστήμες αλλά μια φτηνιάρικη, μπακαλίστικη εκδοχή τους για να βολεύουν τις πεζές ανάγκες τους τα προκατασκευασμένα ανδράποδα.  



Το δεύτερο είναι επίσης εύκολο.  Δεν υπάρχει ηθικός νόμος ή ηθικοί κανόνες που να δεσμεύουν τους αποικιοκράτες-θεούς.  Σκοτώνουν, βασανίζουν, βιάζουν, τρώνε και εξολοθρεύουν τους θνητούς όποτε τους καβλώσει. Τα δυστυχή πειραματόζωα βρίσκονται και δαρμένα και με το κουλούρι ξεχειλωμένο.  Αυτό που γίνεται είναι ότι  θεσμοθετούνται κάποιες διαδικασίες ως προς τον σφαγιασμό των ποιμνίων. Αν οι διαδικασίες τηρούνται, όλα είναι ΟΚ.  Οι πράξεις των θεών όσο δολοφονικές και διεστραμμένες και να είναι, μεταμφιέζονται σε «θεία δίκη», «νέμεση», «μήνι» και άλλες τέτοιες μάντολες.  Οι θεοί όση μοχθηρία και να δείξουν, παραμένουν φορείς της καλοσύνης, της ηθικής, της δικαιοσύνης και πάει λέγοντας. Το θεϊκό δούλεμα δεν έχει όρια.








Στο τρίτο ζήτημα όμως υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: Η μορφή των ξένων είναι σημαντικό στοιχείο της οντότητάς τους και δεν είναι ούτε εύκολο να αλλάξει αλλά ούτε και σκόπιμο μόνο και μόνο για να είναι ήσυχοι οι δούλοι. Έτσι εφευρίσκονται διάφορα κόλπα εξαπάτησης των οφθαλμών. Αφενός οι θεοί παρουσιάζονται σπάνια και μόνο σε λίγους «εκλεκτούς», δηλαδή μυημένους. Αφετέρου πάμπολλες φορές παίρνουν ανθρώπινη μορφή ή χρησιμοποιούν άλλες μορφές (π.χ. ζώων ή πτηνών), οικείες στο ανθρώπινο μάτι. Εν κατακλείδι, παρά την εισαγωγή της ανθρωπομορφικής παράδοσης που μέσω της τέχνης τείνει να εξωραΐσει σταδιακά τα αποκρουστικά τέρατα του εξωγήινου παρελθόντος και τις ανθρωποφαγικές τελετουργίες τους, οι θεοί παραμένουν τερατόμορφοι και πεινασμένοι. Σε γενικές γραμμές το σχέδιο της παραλλαγής τους γνωρίζει επιτυχία αν και οι μπουφέδες με ανθρώπινο κρέας μεταμφιέζονται πλέον σε «ανθρωποθυσίες» και «φόρους αίματος».


Μια νέα παπάτζα που λέγεται φιλοσοφία φορτώνεται στο ανθρώπινο σκατοείδος ως μάστιγα.  Χάρη σε αυτήν, οι θεοί συγχωνεύονται σε ένα πρόσωπο.  Ως δια μαγείας, απελευθερώνονται από τα δεσμά της ύλης και μετατρέπονται σε αφηρημένες οντότητες, σε ιδέες, σε θολά σύννεφα και σε ένα σωρό υψιπετείς μπαρούφες. Τα ιερατεία επειδή βρίσκονται κοντά στο θεόσογο έχουν στα υψηλά τους κλιμάκια γνώση για την πραγματική μορφή των θεών.  Αυτή η γνώση περνάει ύπουλα στις απεικονίσεις των θεϊκών κατορθωμάτων, στα τελετουργικά σύνεργα που χρησιμοποιεί το παπαδαριό, ακόμα και στα μπακαλοτέφτερα που θεωρούνται από τα ζώα ως «ιερές γραφές».






Στην Αίγυπτο πολλά ζώα είναι ιερά αλλά τα φίδια βρίσκονται υπεράνω των υπολοίπων (για κάποιο λόγο φαντάζομαι).  Συμβολίζουν λένε την αναγέννηση της φύσης και την αιώνια ζωή.  Παπάρια μαραμένα στον κώλο της μούμιας με άλλα λόγια.  






Όπου και να κοιτάξει κανείς στην Αίγυπτο το μόνο που βλέπει είναι φίδια. Από το κεφάλι του Φαραώ ως τις μαγγανείες των ιερατικών κύκλων και ως τις ταφικές απεικονίσεις, οι κόμπρες και τα σκατόφιδα είναι πάντα σε πρώτο πλάνο. 






Οι αρχαίοι Έλληνες επειδή κάτι γνωρίζουν παραπάνω για τα τεκμαινόμενα από τα σημερινά Νεοελληνότουβλα του Χριστού, αποδίδουν το φαραωνικό όνομα Αμενχοτέπ (= ο Άμμων είναι ικανοποιημένος) ως ΑμένΟΦΙΣ (= ο όφις του Άμμωνος).  Σημειωτικά χρησιμοποιούν το φίδι γύρω από το ραβδί, γνωρίζοντας πολύ καλά πως δηλώνει την διπλή έλικα που περιέχει τις γενετικές πληροφορίες. Ξέρουν τι παίζεται οι τυπάδες γιατί στέλνουν κάθε τόσο σοφούς απεσταλμένους επιπέδου Θαλή για να χακάρουν το υπερπαρελθόν και να αποσπάσουν πληροφορίες.  Η ισχύς του Αιγυπτιακού ιερατείου είναι τέτοια που για χιλιάδες χρόνια αποκρύπτει όλη τη γνώση ακόμα και από τους Φαραώ. Το δούλεμα προς τους γήινους συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.  






Στο ελλαδομάγαζο, Έχιδνα, Τυφώνας, Πύθωνας, Κάμπη, Λερναία Ύδρα, Κέρβερος, Σκύλλα, Ερινύες, κ.α., το μυθολογικό Πάνθεον βρίθει ερπετών και φιδοτεράτων.  Με δεδομένο ότι οι βάσεις της θρησκείας δόθηκαν στους ανθρώπους από τους ίδιους τους «θεούς», τεκμαίρεται ότι η οφιολατρεία λόγω παλαιότητας δεν είναι ανθρώπινη επινόηση αλλά ότι το τιτανικό είδος ήρθε ήδη μολυσμένο στο ηλιακό μας σύστημα. Άγνωστο παραμένει το πώς και το γιατί μολύνθηκε. 



Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον μάτριξ κόσμο, ξαναδείτε με προσοχή τα φιλμ της σειράς Alien και ειδικά εκείνα που πραγματεύονται το ανακάτεμα του DNA. (Alien Resurrection και Prometheus). Στο πρώτο μάλιστα ο διαστημικός σταθμός που γίνονται τα ερπετογενετικά πειράματα λέγεται Auriga. (Η λέξη σημαίνει Ηνίοχος αλλά και Εριχθόνιος των Αθηνών.  Ο δε χρυσός στα λατινικά λέγεται Aurus, εξ ού και το σύμβολο Au. Τέλος το σχήμα του εξωγήινου σκάφους ήδη από το πρώτο Alien δεν είναι τίποτε άλλο από το δίδυμο ερπετό… Συμπτώσεις της μήτρας είναι όλες αυτές, μη μασάτε… χεχε).



Πιθανό είναι ότι οι Τιτάνες έχουν διφυή υπόσταση (ανθρωποειδούς και ερπετοειδούς) και τούτη η ιδιαιτερότητα ενίοτε διαχωρίζεται και στους (μεταλλαγμένους) απογόνους. Κάποιοι διαθέτουν περισσότερα «ανθρώπινα» στοιχεία ενώ κάποιοι άλλοι έχουν μονάχα τα μοχθηρά ένστικτα του ερπετοειδούς.  Έτσι εξηγείται η σχέση αγάπης-μίσους των θεών με τα ερπετά καθώς και η κοινή γενεαλογία τους από την Γαία.  Ο Δίας πολεμάει με τον Τυφώνα και ο Απόλλων σκοτώνει τον δράκο Πύθωνα (ή κατ’ άλλη εκδοχή την δράκαινα Δελφίνη).  Αλλού ο Δίας εμφανίζεται ο ίδιος ως ημι-ερπετό ενώ ο Απόλλων παρουσιάζεται ως προστάτης των φιδιών όπως και η Αθηνά, ενώ ο Άρης έχει γιό φίδι.



Ο σχηματισμός των αρχαίων Ελληνικών πόλεων σαφώς εμπεριέχει το ερπετικό σπέρμα. Στην Μινωική Κρήτη η Μεγάλη Μητέρα Θεά απειλεί κραδαίνοντας τα φίδια ως θανατηφόρα όπλα του κράτους της.  Στην ηπειρωτική Ελλάδα, ο Κάδμος σκοτώνει το ερπετό που ήταν γιος του Άρη (!) και ιδρύει την Θήβα. Μετά από περιπέτειες για την ασεβή πράξη του, τελικά μυείται στα χθόνια μυστήρια και μεταμορφώνεται μαζί με την γυναίκα του σε φίδι!


Στην Αθήνα τα ίδια και χειρότερα.  Ο ιδρυτής της πόλης ο βασιλιάς Κέκροπας είναι μισός άνθρωπος και μισός ερπετό. Σε ένα δίκτυο σπηλαίων κάτω από την Ακρόπολη φωλιάζει το θείο φιδοβρέφος ο Εριχθόνιος ο οποίος βρίσκεται υπό την προστασία της Αθηνάς (!) και που αργότερα θα γίνει κι αυτός βασιλιάς της πόλης. Εννοείται ότι είναι μισός άνθρωπος μισός φίδι.



Κι ενώ γενικά στον πλανήτη γίνεται της φιδοπουτάνας, συμβαίνει το απροσδόκητο:  Μια φουρνιά υπερήρωες ξεσοΐζει από την μολυσμένη ερπετοφάρα των θεών και αναπτύσσει ιδιότητες που δεν είχαν προβλεφθεί για το γένος των δούλων.  Είναι δυνατοί, υπερήφανοι, έξυπνοι, ατρόμητοι και το χειρότερο: δεν έχουν θρησκευτικό συναίσθημα!  Κατά παράδοξο τρόπο το θρησκευτικό εμφύτευμα απουσιάζει από το DNA τους!! Τα άσχημα νέα δεν τελειώνουν εδώ.  Πίσω από τους υπερήρωες ακολουθεί μια ομάδα απλών ανθρώπων που έχουν κι αυτοί αποβάλλει το εμφύτευμα και των οποίων ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Οι απόγονοι των βελτιωμένων πιθήκων που δημιούργησαν οι Μηχανικοί βρίσκονται σε τροχιά εξελικτικής αυτονόμησης!!! 




Για ποιο λόγο έχει συμβεί αυτό, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.  Για όλα υπάρχει περιθώριο λάθους. Μπορεί οι Τιτάνες γενετιστές να πήραν αψήφιστα τους κινδύνους του έργου ή μπορεί η ζωή η ίδια να τους εκδικήθηκε για το θράσος τους. Η αστοχία υλικού φέρνει την αντίσταση και η αντίσταση την αλλαγή.  Δίχως αμφιβολία, κρίνοντας από την συμπεριφορά του, ο εργοδηγός που ονομάζεται Προμηθέας έχει ανακατέψει την γονιδιακή τράπουλα πριν και μετά τον Κατακλυσμό, αφήνοντας ως επιστήμων την φύση να αποφασίσει ποιες θα είναι οι απαντήσεις στα μοιραία ερωτήματα.



Κορυφαία μορφή της γήινης αντίστασης είναι ο ισόθεος Ηρακλής. Μέγας και ανελέητος ειδιστής δεν άφησε τρικέφαλο κοπρόσκυλο,  δεν άφησε δαιμονο-Κένταυρο, δεν άφησε μεταλλαγμένη αγριόκοτα, κωλομπαρεμένο ερπετό, κακιασμένη δρακοσαύρα, ξεγοφιάρη μετακάπρο, δεν άφησε βδελυρό φιδοϋβρίδιο σε χλωρό κλαρί. Από μωρό παιδί τους γαμούσε ολωνών τις μάνες, πνίγοντας, αποκεφαλίζοντας και ξεπαστρεύοντας χωρίς οίκτο ό,τι μίασμα σερνόταν στο έδαφος, αδιαφορώντας αν στις φλέβες του έτρεχε θεϊκό αίμα. 














Αυτή ακριβώς η ποιότητα της πρακτικής περιφρόνησης προς την τερατική μορφή των θεών τοποθετεί τον Ηρακλή στο βάθρο του πρώτου καθαρού φυλετιστή όλων των εποχών.  Δεν είναι συμπτωματικό ότι αυτός ελευθερώνει τον άλλο πυλώνα της γήινης αντίστασης τον Προμηθέα σκοτώνοντας το σκατοπούλι του Δία. Επίσης απελευθερώνει και τον άλλο ήρωα, τον Θησέα, από τις φυλακές των Μολοσσών.  Μαζί με τους Αχιλλέα και Οδυσσέα -γνωστούς για την περιφρόνηση προς τους θεούς και το παλούκι από το οποίο έχουν περάσει τις τερατογονίες των τελευταίων- αποτελούν την άπαιχτη σπισιστική πεντάδα εναντίον της αποικιακής αρχής. 






Ο σημερινός βεγκανικός αντισπισισμός που αποπειράται την εξύψωση όλων των κατώτερων μορφών ζωής υπεράνω του ανθρώπου, αποσκοπεί ακριβώς στο ροκάνισμα της ανθρώπινης θέλησης για δύναμη. Στοχεύει στο προκαταβολικό καπέλωμα της επανάστασης που έρχεται. Οι φασισταριστεροί τυραννίσκοι και οι ερπετοχυσορουφήχτρες κουκουλοφόροι των Εξαθλίων δεν είναι απλές τσιμπουκλούδες του Σόρος και της Νέας Μητριαρχικής Τάξης. Είναι πεμπτοκλασάτοι υπάνθρωποι των μοχθηρών ερπετοειδών.  Η Παλαιά ΟφιολατρικήΤάξη της Γαίας-Εκάτης είναι το δόγμα που υπηρετεί με θρησκευτικό φανατισμό αυτός ο ψευτοαναρχικός εμετός.  Είναι όλοι τους κακής ποιότητας βιορομπότ όπως οι λαθρομετανάστες. Είναι ασιατικής καταγωγής δούλοι του ερπετού και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο τοξικό βλέμμα τους.




Στην Ορφική αίρεση και στην βρωμερή θεογονία της που εμφανίζεται τον 6ο αιώνα Π.Κ.Ε. (Ελληνικός αιώνας 65ος) οι θεοί είναι όλοι αιμομικτικά ερπετοειδή. Ο Ζεύς τεκνοποιεί με την μητέρα του την Παμμητέρα η οποία φέρνει στη ζωή πλήθος από φιδοκοσμικά σιχάματα.  Η ορφική αρχιπουστιά αποσκοπεί στην διάλυση των υπολειμμάτων του πατριαρχικού φυλετικού ιερατείου και ειδικά των κομματιών του που υποστηρίζουν την ηρωολατρεία ως μεταβατικό στάδιο για την πλήρη θρησκευτική απεξάρτηση.  Είναι η διείσδυση του χθόνιου ιερατείου της Εκάτης που στρώνει τον δρόμο για τον μονοθεϊσμό και την παλιννόστηση του Κρόνου.  Κομβικό σημείο του Ορφισμού είναι η αναδημιουργία του θρησκευτικού γονιδιακού εμφυτεύματος.  Χωρίς αυτό οι γήινοι είναι ανεξέλεγκτοι.



Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν οι ορφικοί διαστρεβλωτές των πάντων.  Ο Χαλδαίος γαρ δύσκολα κρύβεται ακόμα και φορώντας την προβιά του ελληνόφωνου.  Ο τρόπος που χρησιμοποιούν την ιερατική βλασφημία είναι εμφανέστατα ασιατικός και μητριαρχικός.  Έχουν άχτι κυρίως τον Πανερπετοκτόνο Υπεράνθρωπο Ηρακλή τον οποίο δεν διστάζουν να αποκαλέσουν «Δράκοντα ελικτό».  Αυτόν που τους είχε γαμήσει τα σπίτια όσο ζούσε προσπαθούν να τον εντάξουν μετά θάνατον στις βρωμερές ορδές τους.



Ο τρόπος δράσης τους και η προσπάθεια καθιέρωσης ενός παντελώς άγνωστου (και απ’ ό,τι φαίνεται ανύπαρκτου ιστορικά) «μεσσία»-τραγουδοποιού ως προφήτη, δείχνουν καταφανώς την βαβυλωνιακή καταγωγή της κομπίνας τους. Όλη αυτή η ασκητική μειξοπαρθενίαση, η εχθρότητα προς την ίδια την ζωή και η πεισιθανάτια δοξολογία με τις γνωστές παπάρες περί «αθανασίας της ψυχής», αποτυγχάνει παταγωδώς να αναπαραχθεί σε Ελληνικό έδαφος.  Αυτό που επιτυγχάνει είναι να διαβρώσει σε έσχατο βαθμό το ήδη σάπιο δέντρο της τιτανικής θρησκείας και να πολλαπλασιάσει τον διχασμό σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας.



Το ότι η Ευριδίκη δαγκώνεται από φίδι και πεθαίνει, μονάχα ως ξεκάρφωμα από την κατηγορία της ερπετικής συνωμοσίας μπορεί να εκληφθεί. Άραγε οι περί τον ομιχλώδη Ορφέα δεν έχουν κατανοήσει τον ρόλο που καλείται να παίξει η νέα θρησκεία και υπέρ τίνος είναι αυτός; Τι σύμπτωση αλήθεια που την ίδια περίπου εποχή (65ος αιώνας) εξαπλώνεται στην Μακεδονία η λατρεία του κερασφόρου φιδοθεού Άμμωνος Ρα ή Άμμωνος Διός όπως τραβεστοποιείται από το συνωμοτικό ιερατείο που προωθεί τον συγκρητισμό (την Πανθρησκεία της εποχής). Κάποιοι θέλουν να είναι σίγουροι ότι η θρησκευτική γάγγραινα θα σαπίσει αμετάκλητα το σώμα του έθνους.




Ο σπουδαγμένος από νέος στην Τύρο της Φοινίκης σε Χαλδαίους μάγους  απατεώνας παλαιομασόνος Πυθαγόρας (580-496 Π.Κ.Ε.), πάει για διδακτορικό 22 χρόνια στην Αίγυπτο (!) και μεταδιδακτορικό 12 χρόνια στη Βαβυλώνα (!). Κατόπιν μυείται σε Δήλο και Δελφούς στο Εκατικό ιερατείο από την Θεμιστόκλεια (ή Αριστόκλεια) και αμολιέται ανά τον τότε Ελληνικό κόσμο για να διαδόσει την ύπουλη διδασκαλία των μεντόρων του. Αυτός και ο συνεχιστής του ο Πλάτων (427-347 Π.Κ.Ε.) είναι τα δηλητηριώδη δόντια του ασιατικού ερπετού που επιστρέφει για να δαγκώσει τους επαναστατημένους δούλους.


Ευτυχώς μετά από εξεγέρσεις πολιτών που δυσφορούσαν για τον τεκτονικό ιστό αράχνης που είχε απλωθεί στην Μεγάλη Ελλάδα, ο Πυθαγόρας καταδιωκόμενος επιλέγει να σκυλοψοφήσει από απεργία πείνας.  Πίσω του δεν έχει αφήσει τίποτα γραπτό επειδή πάντα φοβόταν τα αποδεικτικά στοιχεία. Το τεκτονικό δίκτυο που είχε στήσει επιβιώνει με αυξανόμενη εσωστρέφεια και συνεχίζει να διαδίδει μυητικά τις Κρόνιες θεωρίες περί ψυχής που αναπλάθουν το λατρευτικό εμφύτευμα. 




Ένα αιώνα αργότερα στην Αθήνα, οι αντίρροπες στον πυθαγορισμό ιερατικές δυνάμεις (μάλλον από φυλετικό ένστικτο) εξοντώνουν τον υβριστή Σωκράτη (469-399 Π.Κ.Ε.) και πνίγουν έγκαιρα την συνωμοσία της άρχουσας συμμορίας.  Ο χέστης Πλάτωνας αφού αποτυγχάνει τρεις (3) φορές να εφαρμόσει τις πολιτειακές αρχιδιές του σε πραγματικές συνθήκες, αναγκάζεται να στραφεί στις ουράνιες σφαίρες όπου αναπτύσσει πλέον τις ιδέες του για να μην πάρει σειρά στα σφηνάκια με το κώνειο.



Στο στρατιωτικο-πολιτικό στερέωμα, η παρακμή της Αθήνας, της Σπάρτης και της Θήβας μετά από συνεχείς εμφυλίους πολέμους έχουν σημάνει την ώρα των Μακεδόνων.  Όμως το αλληλοφάγωμα των ιερατείων δεν έχει αφήσει τίποτε πια καθαρό. Ο Μέγας Αλέξανδρος φημολογείται πως προέρχεται από ερπετά. Η μάνα του που κατάγεται από το γένος των Μολοσσών είναι ιέρεια της Μεγάλης Μητέρας Θεάς. Κυκλοφορεί με ερπετά τυλιγμένα στα χέρια της, κοιμάται με φίδια, ενώ ισχυρίζεται ότι γκαστρώθηκε από τον Δία (!) ο οποίος για να την γονιμοποιήσει σωστά πήρε την μορφή ερπετού! 



Πετώντας στα σκουπίδια τις ερπετολογικές και θεοκτηνοβατικές εικασίες, μένουμε ωστόσο με κάμποσα σκληρά πολιτικά ερωτήματα:

…Ποιος Δίας είναι αυτός που υποθετικά γονιμοποιεί την Ολυμπιάδα; Ο Ολύμπιος Ζεύς ή ο Άμμων Ρα – Ζεύς;

…Για ποιο λόγο το ιερατείο επανεισάγει από την πίσω πόρτα την οφιολατρεία που είχε εξοβελίσει ο ισόθεος Ηρακλής και οι συμπολεμιστές του;

…Ποιος δολοφονεί τον Φίλιππο;

…Ποιος φροντίζει να προωθηθεί στο θρόνο ο νεαρός Αλέξανδρος;

 …Είναι ο Αλέξανδρος πραγματικός γιος του Φιλίππου;

…Από ποιούς ελέγχεται το Μακεδονικό κράτος;

  





Η ισχυρή και άκρως αινιγματική προσωπικότητα της Ολυμπιάδας αφήνει περιθώριο για άπειρα σενάρια.  Εφόσον ο γιός της είναι ο κύριος ωφελημένος από την δολοφονία του Μακεδόνα βασιλιά η ηθική αυτουργία της δολοφονίας του δικαιολογημένα πέφτει στην ίδια. Όμως αρκούν οι μηχανορραφίες μια ξένης για να ανοιχτεί ο δρόμος προς τον σημαντικότερο θρόνο εκείνης της εποχής; Ειδικά όταν υπάρχουν νόμιμοι διεκδικητές με άψογες περγαμηνές φυλετικής καταγωγής;  Κάτι μου λέει πως η συνωμοσία είναι πολύ εκτενέστερη απ’ ό,τι αφήνεται να φανεί.






Ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει μια μυστηριώδη όσο και σκοτεινή εκστρατεία δήθεν κατά της Περσίας αλλά οδηγεί τον στρατό του στην οφιολατρική Ινδία και στις παρυφές του Θιβέτ, άγνωστο για ποιους λόγους. Να σημειωθεί πως όταν κατακτά την Αίγυπτο και πριν ακόμα ξεκινήσει για το αρχαίο Drang nach Osten, επισκέπτεται το ιερό του Άμμωνος Διός όπου γίνεται δεκτός με μεγάλες τιμές από το χθόνιο ιερατείο και αναγνωρίζεται ως πραγματικός υιός του θεού. 



Δύο πολύ σοβαρά θέματα πρέπει να προσεχθούν εδώ: Πρώτον, η ύπουλη διείσδυση της ερπετικής μυθολογίας στην εν εξελίξει ελληνική ιστορία και δεύτερον, ο διχαστικός και ανθελληνικός ρόλος του θρησκευτικού συγκρητισμού





Κοινό στοιχείο και των δύο ανωτέρω τάσεων είναι το ότι καθοδηγούνται από το οφιολατρικό-μητριαρχικό ιερατείο.  Η μαγάρα των μάγων και των ερπετόδουλων ιερέων και ιερειών έχει συγκεντρωθεί στις φιδοφωλιές που αποκαλούνται Μαντεία και από εκεί συντονίζει επί αιώνες την διχόνοια, τις εμφύλιες συρράξεις και τον σκοταδισμό.  Με πολλά προσωπεία, άλλοτε με το ψευτο-όσιο του Ορφισμού, άλλοτε με το Διοκεντρικό του ανανεωτικού 12θεϊσμού, άλλοτε με το ύπουλο βαβυλωνιακό της πυθαγορικής θεοσοφίας, η υποχθόνια κάστα των οφιολατρών και της Εκάτης έχει εκμηδενίσει το αρχαίο φυλετικό (πατριαρχικό) ιερατείο και προωθεί την θρησκεία της νέας εποχής στην διαιρεμένη και κουρασμένη από τους αλλεπάλληλους πολέμους Ελλάδα. 



Η εγκαθίδρυση της ηγεμονίας των Μακεδόνων έρχεται να κουμπώσει απόλυτα με το θρησκευτικό σκηνικό που στηνόταν εδώ και πολύ καιρό. Και πάλι, δεν είναι τυχαίο που οι Λακεδαιμόνιοι αν και διαβρωμένοι από την μητριαρχία, είναι οι μόνοι που παραμένουν πιστοί στις αρχαίες παραδόσεις.  Πάντα επιφυλακτικοί απέναντι στο καινούργιο, αρνούνται κατηγορηματικά να συμμετάσχουν στα μεγαλεπήβολα σχέδια του νεαρού Μακεδόνα. Εκείνο που τους υποψιάζει είναι το ύφος του θεού που έχει καθώς και οι ανεξιχνίαστες προθέσεις του.   



Πάνω από 40 προσωπικότητες σύγχρονοι του Αλεξάνδρου περιγράφουν με εξαντλητικές λεπτομέρειες το εξωπραγματικό από πολλές απόψεις στρατιωτικό του εγχείρημα και ούτε ένα (1) από τα συγγράμματά τους δεν σώζεται εκτός από σκόρπιες φράσεις που ανακαλύπτουμε σε μεταγενέστερους συγγραφείς.  Η πιο εξωφρενική, ενδιαφέρουσα, πολυκαταγεγραμμένη και επιτυχημένη (;) εκστρατεία στην ιστορία του πλανήτη στερείται θεμελιώδους βιβλιογραφίας (!!!).



Ο Αρριανός γράφει πεντακόσια χρόνια μετά (!) και θεωρείται κορυφή.  Όχι ένα και δύο και τρία αλλά ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ (500) ολόκληρα χρόνια μετά το πάρτι! Πλάκα μας κάνουν; Τι αρχίδια συνέγραψε; Πού τον ήξερε τον Αλέξανδρο; Πού στην κωλοτρυπίδα συναντήθηκαν; Σε τι περιβάλλον; Ο ένας ήταν στην Κάτω Βλαχολίμνη και ο άλλος στον Σείριο.  


Ο μέγας απατεώνας ο Ψευδοκαλλισθένης έχει σφετεριστεί ακόμα και το όνομα του αρχαίου ιστορικού.  Γράφει …650 χρόνια μετά (!) ο τυφλοπόντικας, είναι δηλαδή εντελώς για τον πούτσο καβάλα. Μυθιστορήματα γράφουν οι μαλάκες, από το μυαλό τους τα βγάζουν τα «γεγονότα». Βάζουν σάλτσα μπόλικη, ανακατεύουν τις ψωλιές τους με θολόνερο μπας και πιάσουν κανένα μαλάκα πελάτη. Τίποτα. Το αβίαστο συμπέρασμα είναι ένα: Το πιο διαφημισμένο κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας είναι και το πλέον σκοτεινό και απροσπέλαστο*. 

*(Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα λούζονται στο φως).


Τι πιθανότητες έχει να χάθηκαν ήδη από την αρχαία εποχή οι πρωτογενείς πηγές της Ασιατικής Εκστρατείας ενώ ταυτόχρονα να διασώθηκαν χιλιάδες σελίδες χριστιανικών σκουπιδιών και ασημαντοτήτων; 


Αυτή είναι μια ερώτηση που η μάζα των πανεπιστημιακών φιλολόγων και ιστορικών προτιμά να αποφεύγει.  Όταν παρόλα αυτά κάποιος τους την τρίβει επίμονα στη μούρη, επιλέγουν κατά κανόνα να ξεγλιστρούν με σκατιές του τύπου: «Δεν έγινε επιλογή στο τι χάθηκε και στο τι σώθηκε. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν θεωρίες συνωμοσίας».  




Με άλλα λόγια τα καθηγητικά μασονάκια της κρατικοδίαιτης διανόησης θεωρούν τους ηγεμόνες της Ελληνιστικής περιόδου αλλά και τους Ρωμαίους ως βλάκες που δεν ήξεραν τι να κρατήσουν αρχείο και τι όχι. Στην ουσία θεωρούν εμάς ως πανύβλακες που πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά και μας φεύγει ο τάκος στο αναμάσημα ηλιθιοτήτων.  Κι αυτό για να πάρουμε ένα σκατοπτυχίο από τα ψωλοχυσάδικα που οι ίδιοι ονομάζουν «πανεπιστήμια». 

  

Και όμως η στεγνή λογική λέει ότι και επιλογή του τι θα «σωθεί» έγινε αλλά και ότι οι απόψεις που ισχύουν σήμερα για όλο το εύρος των πολιτικών ελευθεριών είναι σύμφωνες με αυτό που διακηρύσσει το ιερατείο. Φυσικά η ιστορική έρευνα έρχεται να δικαιώσει την λογική. Κατά την πλήρη επικράτηση του χριστιανισμού (τον 4ο αιώνα Κ.Ε.) τα χειρόγραφα που αντιβαίνουν με οποιοδήποτε τρόπο στο δόγμα όχι μόνο δεν αντιγράφονται αλλά καίγονται υποχρεωτικά. Πολλά αρχαία χειρόγραφα δεν υπάρχουν πια αλλά εξακολουθούν υπάρχουν οι κώδικες με τα νομοθετήματα του τρισάθλιου ρωμαιοβυζαντινού οφιολατρικού πολιτικού εκτρώματος που περιγράφουν τις ποινές για τους κατόχους απαγορευμένων συγγραμμάτων.


Κατά τις καταιγιστικές πολιτικές αλλαγές των Ελληνιστικών χρόνων τα ίχνη της ερπετολατρικής συμμορίας δείχνουν να χάνονται.  Η θρησκευτική ανακατωσούρα είναι τέτοια που ως και οι πιο φανατικοί πολυθεϊστές φτάνουν να απορούν με τις ποσότητες των νέων θεών που εισάγονται προς κατανάλωση.  Οι οφιολάτρες δεν έχουν εξαφανιστεί, απλά έχουν πέσει με τα μουτρα στη δουλειά.  Ακόμα και στην πιο μικρή πόλη στήνουν φάμπρικες συγκρητισμού.  Όλα τα βοθρολύμματα της Ανατολής συγχωνεύονται υπό την εποπτεία τους με τους πατρώους θεούς.  Αν προηγουμένως εμφανιζόταν που και που κανένα ξέμπαρκο φίδι στους ναούς, τώρα η παρουσία των ερπετών γίνεται υποχρεωτική. 




Εκλάμψεις παρηγοριάς όπως ο Θεόδωρος ο άθεος (340-250 Π.Κ.Ε.)  και ο Επίκουρος (341-270 Π.Κ.Ε.) εμφανίζονται κατά περιόδους αλλά οι φωνές της ανθρώπινης αντίστασης αραιώνουν συνεχώς παρά την θρυλούμενη «θρησκευτική ελευθερία».  Έχει βέβαια κάποιος την ελευθερία να πιστεύει στην μαύρη οχιά αντί για την καφέ οχιά, αλλά δεν δικαιούται να μην πιστεύει.  Κι ενώ το πόπολο αποβλακωμένο  παρακολουθεί σπασμωδικά τις αλλαγές, η εμφύλια ελληνοσφαγή συνεχίζεται αμείωτη σε παγκόσμιο πια επίπεδο εμπλουτισμένη με νέα όπλα, ελέφαντες, καμήλες, βιορομπότ, κλπ.



Έχει φτάσει η ώρα. Ενώ οι Ρωμαίοι προελαύνουν συστηματικά μέσα στο διχασμένο Ελληνιστικό τοπίο καταλαμβάνοντας μια-μια τις άρρωστες πόλεις του, η ορφική πουστιά είναι έτοιμη να επαναληφθεί.  6 αιώνες από την πρώτη της εμφάνιση, ξαναπαρουσιάζεται σχεδόν ατόφια.  Ο νέος Ορφέας είναι ένας ολότελα άγνωστος ο οποίος λέγεται Ιησούς και ισχυρίζεται ότι είναι γιος του θεού. Γεννιέται, μεγαλώνει και σαυροψοφάει χωρίς να τον ξέρει ΚΑΝΕΝΑΣ στα μέρη που (υποτίθεται ότι) «έζησε».



Τούτη τη φορά επειδή το σχέδιο έχει αναπτυχθεί στην ασιατική ακτή και συγκεκριμένα στη βοθρολάσπη της Ιουδαίας, καταφέρνει να παραγάγει μια αναλαμπή, όμοια με ανάφλεξη ανθρώπινης κλανιάς.  Η Χαλδαιο-ιουδαϊκή χολέρα του μονοθεϊσμού αποτυγχάνει εκ νέου να ριζώσει σε Ελληνικά χώματα (τα οποία συμπεριλαμβάνουν πλέον και αρκετές ακτές της Μεσογείου περιμετρικά).  Το Ελληνικό πνεύμα παρότι καταρρακωμένο από αιώνες συνεχών μαχών εξακολουθεί να αντιστέκεται στο δηλητήριο του ερπετού. Η παλιννόστηση του Τιτάνα Κρόνου με την μορφή του αναγεννώμενου Γιαχβεδικού πτώματος αφού δεν επιτυγχάνεται με την πειθώ, ανατίθεται στα ρωμαϊκά όπλα. Ο Ζεύς ηττάται από τον ουροβόρο και κατευθύνεται προς τα Τάρταρα ενώ οι Έλληνες Άθεοι Εθνικοί ακολουθούν την τύχη του φυλετικού ιερατείου τους: Σφάζονται αμείλικτα από τους οφιολάτρες και τα Κρόνια χριστιανο-εβραϊκά ορκ που φορούν πλέον με υπερηφάνεια την χλαμύδα του Ρωμαίου στρατιώτη.




Έχει ιδιαίτερη σημασία το ότι οι αβρααμικές θρησκείες εμφανίζονται την στιγμή που καταρρέει το διπλό τοίχωμα της αρχαίας ψευτο-πολυθεϊστικής (οφιολατρικής) απάτης.  Με βάση τις εκπληκτικές ενοράσεις που έχει καταθέσει πριν από αιώνες ο Μέγας Ηράκλειτος, οι λογικές διεργασίες κυρίως στον Ελληνικό Χώρο έχουν αρχίσει να διαλύουν το μυθολογικό περίβλημα της θρησκείας.  Είναι θέμα χρόνου πια η αποκάλυψη των εμβόλιμων δοξασιών, μυστηρίων, εξουσιασμών και ελέγχων του ανθρώπινου όντος.  Για να σώσει τους τυράννους και των τριών επιπέδων (θεούς, αυτοκράτορες και τοκογλύφους) ο Χριστιανισμός εξαπλώνεται σαν θανατηφόρα επιδημία. Όχι μόνο δεν απελευθερώνει κανέναν όπως είχε υποσχεθεί αλλά υποδουλώνει τους πάντες, ακόμα κι αυτούς που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με τις λατρείες.  Η θρησκευτική βαρβαρότητα αποκτάει σάρκα και οστά και θα κρατήσει χίλια τετρακόσια χρόνια.  Το ερπετό της Εκάτης που είχε γίνει οχιά της Ολυμπιάδας και φίδι της Κλεοπάτρας, τώρα καταλήγει φιδάκι της Παναγίας.



Ο χριστιανισμός στρέφεται ευθέως εναντίον των Ελληνικών πληθυσμών για λόγους που αφορούν την ηρακλειδική κληρονομιά. Η περιφρόνηση προς τον χρυσοφάγο θεό αναγορεύεται σε υπέρτατο έγκλημα.  Το Κρόνιο κράτος του Βυζαντίου καταδιώκει με ασύλληπτο μίσος όσους από τους Έλληνες δεν διαθέτουν θρησκευτικό συναίσθημα.



Με την εμφάνιση του ισλαμισμού, η Κρόνιο-γιαχβεδική εξουσία γίνεται αφόρητα πιεστική.  Υπό την απειλή των τουρκομογγολικών ορδών ο χριστιανικός συγκρητισμός δείχνει να πετυχαίνει μέσα σε λίγες δεκαετίες ό,τι δεν είχε καταφέρει όλους τους προηγούμενους αιώνες.  Πολλοί Έλληνες έχοντας να διαλέξουν ανάμεσα στο χειρότερο και το χείριστο, επιλέγουν το πρώτο.




Εκ πρώτης όψεως, το Ισλάμ δείχνει να έχει μικρότερη σχέση με το ερπετό. Κι αυτό για δύο λόγους: α) γιατί ως η νεότερη των μεγάλων θρησκειών δεν έχει άμεση επαφή με τις οφιολατρικές ρίζες της και β) γιατί απαγορεύει την εικονική αναπαράσταση του θεού αντιγράφοντας επακριβώς το Ιουδαϊκό πρωτότυπο.  



Χτισμένη εξ ολοκλήρου με καθαρόαιμα οφιώδη υλικά (θεός, άγγελοι, προφήτες, θαύματα, γραφές) η ισλαμική εκδοχή είναι ένα ερπετικό τεχνούργημα, που περνάει ένα βήμα μπροστά από τον χριστιανισμό. Με την απαγόρευση της απεικόνισης του θείου λύνει οριστικά το θέμα της μορφής που αποτελούσε τρωτό σημείο στις παλαιότερες θρησκείες.  Προφανώς το γονιδιακό εμφύτευμα που έχει εφαρμοστεί στους πιστούς του Μωχαμέτη είναι νέας τεχνολογίας.  Τα ισλαμικά βιορομπότ πιστεύουν φανατικά ότι έχουν δίκιο σε όλα και ότι δικαιούνται να αρπάξουν ό,τι τους γυαλίσει. Η διαφορά είναι πως προτίθενται να θυσιαστούν για τον θεό τους αν χρειαστεί, κάτι που είχαμε δει σε μικρή κλίμακα με τους πρώιμους χριστιανούς. Η συμπεριφορά τους προσομοιάζει με εκείνη των κατώτερων μορφών εξαρτημένης ζωής όπως του τρισηλίθιου σκύλου που είναι πρόθυμος ακόμα και να πεθάνει για το σκάρτο αφεντικό του που τον βασανίζει καθημερινά.  








Στην αραβική τέχνη το μοτίβο του κουλουριασμένου φιδιού παρεισφρύει αθόρυβα στα αφηρημένα γεωμετρικά σχέδια ενώ η νοοτροπία του μουσουλμανικού όχλου είναι η πιο ερπετική όλων των θρησκειών. Η υπουλία, η μοχθηρία και η μισαλλοδοξία των φανατικών πιστών του είναι παροιμιώδεις.  Με την ιεροποίηση του πολέμου και της σφαγής των απίστων τα χασανάκια για ενάμιση αιώνα σαρώνουν.  Οι ηγέτες τους ζουν την χρυσή εποχή των χαλιφάτων έχοντας καταλάβει Περσία, Μεσοποταμία, Βόρεια Αφρική, Ιβηρική χερσόνησο κι ένα κομμάτι της Γαλατίας.  Παρά την φυσιολογική κούραση που παρουσιάζουν οι νεοφώτιστοι Άραβες, η εμφάνιση των Τουρκόσαυρων από τα βάθη της Ασίας ανανεώνει την ισχύ του ερπετικού κύματος. 



Καθώς η σύγκρουση των πολιτισμών κορυφώνεται,  και ο ισλαμικός δράκος καταπίνει τον Ελλαδικό χώρο μαζί με τα Βαλκάνια, η μάχη των ανθρώπων για την αποτίναξη της θεϊκής κηδεμονίας δείχνει χαμένη.  Μουσουλμάνοι και χριστιανοί ενδιαφέρονται για το ποιός θα κόψει τα περισσότερα λαρύγγια και οι αμφισβητούντες τον θεό αποτελούν πρωτεύοντα στόχο και των δύο. Το μόνο θετικό στοιχείο στην σύγκρουση των δύο μεγάλων αιρέσεων του μετα-βαβυλωνιακού Ιουδαϊσμού είναι ότι ο συνεχής πόλεμος και η αναγκαστική ρευστότητα των γεωπολιτικών συνθηκών έχουν πριμοδοτήσει τα αρσενικά στοιχεία και στα δύο αυτά οφιολατρικά ρεύματα.  Υπάρχει ένας σαφής μισογυνισμός που καθόλου τυχαία στρέφεται εναντίον του ιερατείου της Εκάτης.  




Η αντεπίθεση του δυτικού χριστιανισμού ενισχυμένου από ισχυρές δόσεις βόρειου παγανισμού αναγκάζει σε αλλεπάλληλες ήττες το Ισλάμ και πετυχαίνει την εκδίωξή του από την Ευρώπη.  Η προσθήκη της αμερικανικής ηπείρου στο καρτέλ του Τζέχου και η σταυροφόρος αποικιοκρατία υποβαθμίζουν περαιτέρω την μουσουλμανική ισχύ και υποχρεώνουν τα λυσσασμένα σαβουρόσκυλα του Μωχαμέτη να μαζευτούν πίσω στο αρχικό τους γιδομαντρί. Έκτοτε το ιερατείο της Εκάτης ξαναρχίζει εσωτερικά να ροκανίζει και να μεταλλάσσει τον πατριαρχικό χριστιανισμό ο οποίος σπάει σε τρία μεγάλα ρεύματα και άπειρα μικρότερα. Μια ατέρμονη σειρά θρησκευτικών πολέμων κατατρύχει τα Ευρωπαϊκά κρατίδια, μεταθέτοντας διαρκώς στο μέλλον τα αναπάντητα ερωτήματα για τις προθέσεις του θεού και για την σκοπιμότητα διατήρησης της αμύθητης περιουσίας του.




Η επανεισαγωγή της αρχαιοελληνικής  φιλοσοφίας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στις μεσαιωνικές πόλεις, εκτός από τα πλεονεκτήματα που δίνει στους Ευρωπαίους έναντι των Ασιατών, έχει και ορισμένες παρενέργειες. Τα κείμενα που διδάσκονται είναι επιλεγμένα, κομμένα και ραμμένα στις επιδιώξεις των βασιλέων, του κλήρου και των ευγενών.  Αν και κουτσουρεμένα όσο δεν παίρνει, σακατεμένα, κακομεταφρασμένα και κολοβά εκεί που τα νοήματα είναι σημαντικά, τα αρχαία γραπτά φαίνεται ότι μεταδίδουν το μαγικό άγγιγμα. Επειδή κάποιοι από τους δούλους μπορούν και διαβάζουν ανάμεσα στις γραμμές των κειμένων, τα θανάσιμα ερωτήματα του Ηρακλείτου και του Πρωταγόρα αναδύονται μέσα από τις σκατιές του Πλάτωνα. 


…Ο θεός είναι ένας ή περισσότεροι;

…Ποιοι είναι οι θεοί και τι θέλουν από τους ανθρώπους;

…Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο ή όλα είναι μια κασκαρίκα αυτών που έχουν την εξουσία;

…Οι απλοί άνθρωποι τι πρέπει να κάνουν; Να δέχονται σαν βλάκες όσα τους λένε οι ιερείς ή να ψάξουν μόνοι τους για την αλήθεια;

…Αν οι θεοί είναι καλοί όπως λένε οι γραφές, τότε γιατί όλοι οι βασιλιάδες και οι επίσκοποι που τους υπηρετούν είναι δηλητηριώδη φίδια;



Είναι σαν να έχουν βρυκολακιάσει οι περίεργοι Έλληνες.  Όσο διαδίδονται τα αρχαία κείμενα, τόσο αγριεύει η πλέμπα. Στο σημείο αυτό, το οφιολατρικό ιερατείο κάνει κίνηση ματ. Πετάει στην αρένα τον αποδιοπομπαίο τράγο.  Ρίχνει στο πόπολο μια βραδυφλεγή και βρώμικη βόμβα που λέγεται ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ. 



Η ανάλυση της έννοιας είναι απλή: «Αντισημιτισμός = οι Εβραίοι φταίνε για όλα».  Μιλάμε για την απόλυτη καραμέλα των ηλιθίων.  Μερικοί την πιπιλάνε αιώνες κι ακόμα να λιώσει.  Εδώ που τα λέμε η επιλογή των αργυραμοιβών γύφτων ως εξιλαστήριων θυμάτων είναι ευρηματική.  Είναι ανάδελφη και μισητή ράτσα με αναρίθμητα και απύθμενα συμπλέγματα κατωτερότητας.  Πρόθυμοι να πουλήσουν ακόμα και τα αδέρφια τους ή τις κόρες τους άμα είναι να βγάλουν λεφτά, πρόκειται ασυζητητί για τον περιούσιο λαό.  Για όποιο έγκλημα και να τους κατηγορήσει κανείς είναι ικανοί. Βέβαια όλα υπόκεινται στους φυσικούς νόμους: Πρακτικά είναι αδύνατον να φταίνε αυτοί για όλα τα στραβά του κόσμου, γιατί κάτι τέτοιο θα απαιτούσε …θεϊκές ικανότητες.  Όμως αυτή η απλή σκέψη αποτελεί ακατανόητη σύλληψη για την αποβλακωμένη πλέμπα. 



Η κατάσταση ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας. Μερικές φορές ακόμα και οι ίδιοι οι Εβραίοι κατηγορούν τους εαυτούς τους για να τρολλάρουν τους πάντες! Το αποτέλεσμα είναι μια άνευ προηγουμένου φάρσα με άπειρα κωμικοτραγικά επεισόδια.  Βραβείο ηλιθιότητας παίρνουν οι χριστιανοί οι οποίοι καταδιώκουν τους Εβραίους γιατί δήθεν σταύρωσαν τον Ιησού (που ήταν Εβραίος)!!!  Από τη μια βρίζουν όλη την Εβραϊκή φυλή και από την άλλη προσκυνάνε τον θεό τους τον Ιεχωβά, τους Εβραίους προφήτες, τους Εβραίους αγίους, τους Εβραίους αποστολους, κ.ο.κ.. Κατηγορούν τους Εβραίους ότι πιστεύουν μόνο στο χρήμα και οι ίδιοι σέβονται και ακούν μονάχα όποιον έχει λεφτά. 






Άντε τώρα να εξηγήσει κάποιος σε αυτόν τον θρησκευόμενο οχετό τα δύσκολα:  Ότι η Μεγάλη Μητέρα θεά και η Παναγίδα (στα τεμένη της οποίας τον δεκαπενταύγουστο κάνουν τάματα και πάνε γονατιστοί) είναι το ίδιο πρόσωπο.  Άντε να τους πείσει ότι οι Οβραίοι είναι κουρδιστά τρολλάκια του μεγάλου καζινάρχη.  Δηλαδή αναλώσιμοι βαλέδες για όλες τις βρωμοδουλειές όπως ήταν πριν από αυτούς οι Σουμέριοι, οι Αιγύπτιοι και οι Βαβυλώνιοι.  Μιλάμε για χάος απροσμέτρητο.   










Ας προσπαθήσει κάποιος να ψήσει τους ουγκ να σταματήσουν να ατενίζουν ηλιθιωδώς τις νυχάρες των ποδιών τους. Ας δοκιμάσει να τους υποψιάσει ότι πρέπει να ψάχνουν πιο ψηλά για το φίδι.  Ότι ο Εβραίος δεν τους απειλεί γιατί δεν ξέρει τι να απειλήσει. Αν καταφέρει κάποιος να τους κάνει να καταλάβουν όλα τα παραπάνω, ίσως να έχει μια πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να τους ψιθυρίσει ότι ο εχθρός που ψάχνουν βρίσκεται στον σβέρκο τους και λέγεται ΘΕΟΣ.


Τα στοιχεία αφθονούν αλλά φεύ, κανείς δεν ασχολείται.  Η περιβόητη «ποιμαντορική ράβδος» του βρωμο-ορθόδοξου χριστιανισμού δεν είναι τίποτε άλλο από αυτούσιο το σήμα κατατεθέν της λατρείας του ερπετού.  






(Ξανα)δείτε το Conan the Barbarian του 8982 μπας και γίνει το θαύμα.  Ουροβόρος όφις, μαύρος ήλιος, μαύρη σελήνη, θρησκείες ψευτο-αγάπης και πάνω απ' όλα ο άθρησκος Κόναν να θυμίζει Ηρακλή και Προμηθέα μαζί. Τα μηνύματα είναι ουκ ολίγα. Δείτε και το Conan the Barbarian του 9011 που νοηματικά δεν έχει καμία σχέση ούτε με το έργο του Ρόμπερτ Χάουαρντ ούτε με την πρώτη ταινία, και ίσως να καταλάβετε τι συνέβη μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια στον κόσμο.





Ούτε οι ίδιοι οι μητροπολίτραγοι δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβολίζει η χρυσοποίκιλτη ράβδος με το διπλό ερπετό που χουφτιάζουν σαν ψωλή. Ελπίζω να παρατηρήσατε την εκπληκτική ομοιότητα του χριστιανικού όφεως με τα ινδουιστικά, τα βουδιστικά και τα 12θεϊστικά ερπετά.






Για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, κάτι μουρμουρίζουν τα πουτανόρασα για μια μαλακία που είχε και καλά πει ο Τζέχος, «γίνεσθε ουν φρόνιμοι ως οι όφεις», τους παρότρυνε δηλαδή να γίνουν συνετοί όπως ο …Σατανάς!!! Άλλοι λένε ότι συμβολίζει το χάλκινο φίδι που ύψωσε στην έρημο ο μάγος Μωυσής και ότι δήθεν προσυμβολίζει τον …Χριστό στο σταυρό. Οπότε για να καταλάβουμε, κατά τον Μωυσή ο Χριστός παρομοιάζεται με ερπετό, όπως ακριβώς και ο Διάβολος!!! (Χριστός = ερπετό = Διάβολος).  Πρόκειται για δύο άπαιχτες θεολογικές ερμηνείες της οφιολατρικής ράβδου.









 Στο μαγαζάκι του Πάπα, το ερπετό κάνει βόλτες. Στο κέντρο της παπικής στοάς τέσσερα ερπετά ανεβαίνουν προς τα ουράνια, ίσως για να ενωθούν μέσω του αγίου πνεύματος με τον όφι-πατέρα τους. Ακόμα και στο ηλιο-φιδολατρικό (βλ. Άμμων Ρα - Ζεύς) χρυσό μαρτζαφλάρι που κρατάει ο εξ Αργεντινής αρχιμασόνος, τα φίδια εναλάσσονται με τις ακτίνες.  Στους γιακάδες των αμφίων του ο διπλός όφις είναι ίδιος με τον κινέζικο. Μαλτέζικοι σταυροί του ανόσιου τάγματος και φιδοψαράνθρωποι έρχονται γραμμή από τις φιγούρες των Ανουνάκι που βλέπετε στα σουμεριακά ανάγλυφα.



Η προτεσταντική φιδολατρεία έχει πάει το θρήσκευμα σε άλλα επίπεδα, ειδικά στην Άγρια Δύση του αμερικάνικου υπερπολιτισμού. Ζωντανά ερπετά, θωπείες, φιδαγιάσματα, από γενετικό ένστικτο οι οφιολάτρες πάστορες έχουν αναβιώσει τα Ελευσίνια Μυστήρια και τις οφεολιτανείες του τοξικότερου μέρους της Ελληνικής αρχαιότητας.  (Λεπτομέρεια: Ο κροταλίας δάγκωσε τελικά τον ηλίθιο ιεροκήρυκα της φωτογραφίας ο οποίος αφού αρνήθηκε να πάρει αντίδοτο για το «θεϊκό» δηλητήριο, απεβίωσε).



Το ότι το ανθρώπινο γένος είναι μια ράτσα δούλων, έχει γίνει κατανοητό.  Κοινό γνώρισμα όλων των δουλοκτητικών καθεστώτων είναι ότι σε κάποια περίοδο της  ιστορίας τους, αργά ή γρήγορα, έρχονται αντιμέτωπα με την εξέγερση των μειονεκτούντων.  Όσοι έχουν ζήσει περιόδους γενικού ξεσηκωμού ομολογούν ότι το κλίμα της επανάστασης είναι εξωπραγματικό.  Υπάρχει τέτοιος ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα που δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Είναι σαν αυτός ο γυμνοσάλιαγκας που λέγεται άνθρωπος να ανεβαίνει τέσσερα επίπεδα ύπαρξης μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι σαν να ξεβουλώνουν τα ρουθούνια του από χιλιετίες δουλικής μύξας και να οσφραίνονται επιτέλους το επικίνδυνο άρωμα της πραγματικής ύπαρξης.



Μια τέτοια μετεωρική άνοδος του ανδράποδου στις σφαίρες όπου πλανώνται οι Τιτάνες, επιφέρει αυτομάτως τον αναπόφευκτο ίλιγγο του ύψους. Σε ελάχιστο χρόνο αυτός ο υπαρξιακός χάκερ, ο μπουκαδόρος, ο πειρατής που έχει βρεθεί μέσα στην ψυχή του υπερσυστήματος καλείται να δημιουργήσει. Αυτός που δεν έχει αγγίξει ποτέ στη ζωή του μουσικό όργανο, είναι αναγκασμένος να πάρει στα χέρια του την κονσόλα των θεών και να συνθέσει επιτόπου απόκοσμες μελωδίες.



Η ζάλη της δημιουργίας που φέρνει την πτώση είναι η προμελετημένη παγίδα των Μηχανικών.  Το φτωχό και σκάρτο DNA του γενετικά προγραμματισμένου δούλου των θεών είναι ανίκανο να σηκώσει το βάρος της υπερμετάλλαξης και κρασσάρει υποχρεωτικά. 

   

Κάθε επανάσταση κουβαλάει μαζί της ένα φορτίο μιζέριας. Για να φτάσει κάποιος σε επανάσταση δεν το κάνει όταν οι συνθήκες είναι ανθηρές αλλά όταν συμβαίνει το αντίθετο. Όταν υπάρχει φτώχεια, απελπισία και καταπίεση και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό. Οι επαναστάσεις αποτυγχάνουν ακριβώς γιατί δεν μπορούν να ξεφορτωθούν το φορτίο μιζέριας που κουβαλάνε.  Τρεις είναι οι λόγοι: α) η πνευματική και ψυχολογική ελαττωματικότητα του όχλου, β) η ιστορική ανεπάρκεια των ηγετών και γ) η αδυναμία αναγνώρισης του εχθρού. 



Είναι εντυπωσιακό. Σε μια μακρά σειρά ανθρώπινων επαναστάσεων και εξεγέρσεων, ο θεός βρίσκεται στο απυρόβλητο. Στις σπάνιες περιπτώσεις που βρίσκεται (εν μέρει) στο στόχαστρο, πετυχαίνει να ξεγλιστρήσει σαν χέλι. Γιατί άραγε;

Δεν είναι ο οργανωτής της προηγούμενης κατάστασης;

Δεν είναι ο προστάτης του τυράννου;

Δεν είναι ο κυρίως ωφελούμενος;

Δεν είναι μέσω ο καθησυχαστής των καταδυναστευόμενων πληβείων;




Στην γελοία εκδοχή της «ιστορίας» που μας έχει παραδοθεί από τις προηγούμενες γενιές ηλιθίων, βλέπουμε τους επαναστατημένους δούλους, ενίοτε και τους αρχηγούς των επαναστάσεων να επικαλούνται την βοήθεια του …θεού στο έργο τους!!!  Αυτό από μόνο του θα αποτελούσε λογικό παράδοξο, αν φυσικά ζούσαμε σε λογικό κόσμο.



Όταν ένα σύστημα πίστης έρχεται να αντιμετωπίσει ένα σύστημα λογικής εάν το ματς διεξαχθεί στα ουράνια όπου δεν ισχύουν οι λογικοί κανόνες, η λογική θα χάσει από την πίστη γιατί τα ζώα προτιμούν να πιστεύουν από το να σκέφτονται.  Εάν το ματς διεξαχθεί στο έδαφος, η λογική πάλι θα χάσει γιατί τα ζώα δεν θέλουν οι λογικοί κανόνες να επεμβαίνουν στα πιστεύω τους. 



Δυστυχώς όλα έχουν να κάνουν με το ελαττωματικό μυαλό του δούλου. Ελάχιστοι έως κανένας δεν ασχολείται με την ουσία των πραγμάτων και η πλειοψηφία χτυπιέται να βρει το λαχείο με το οποίο θα κερδίσει χωρίς κόπο τα πάντα. Υπάρχει άραγε περίπτωση να γίνει κάποιος σοφός χωρίς να κουράσει ποτέ το ρημάδι το νιονιό του;  
   


Η κατάληξη των ανθρώπινων επαναστάσεων είναι συνήθως οικτρή γιατί ανίκανες να στοχεύσουν ψηλά, αφήνουν ανέγγιχτη την πηγή του εξουσιασμού.  Αφού ο κύριος υπεύθυνος διασώζεται, η επαναδόμηση του καταπιεστικού οικοδομήματος είναι πανεύκολη.  Όπως είναι αναμενόμενο, αφού ο αρχιεξουσιαστής γλυτώνει τον αποκεφαλισμό, ανακαλύπτονται ένα σωρό άλλοι υπαίτιοι χαμηλού βαθμού οι οποίοι καρατομούνται για απλή συνέργεια. 


Η χορήγηση επιθετικού προσδιορισμού ανήκει στα στάνταρντ τρυκάκια του αρχιπαπατζή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη από την ταξική, την εθνική και την θρησκευτική επανάσταση. Και οι τρεις αρνούνται πεισματικά να δουν το πρόσωπο του δυνάστη που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας. Ασχολούνται με τους υπηκόους του, τους υπηρέτες του και τους βοθρατζήδες του και ποτέ με τον ίδιο τον νταβατζή. 


Επανάσταση η οποία δεν στρέφεται πρωτίστως εναντιον του θεού είναι καταδικασμένη να εκφυλιστεί σταδιακά σε απολυταρχικό τέχνασμα του ιδίου. Κι αυτό γιατί ο θεός δεν είναι κάτι το αφηρημένο.  Έχει περιουσία, κτήματα, κτίρια, ράβδους χρυσού, μετοχές και επενδύσεις. Δεν διαφέρει σε τίποτα από τους Ρότσιλντ, τους Ροκφέλερ, τον Μπάφφετ, τον Σλιμ ή τον Γκέιτς παρά μόνο στο μέγεθος: Αυτοί είναι σκνιπάκια μπροστά του. 





Μοιραία οποιαδήποτε πολιτική μεταβολή που επηρεάζει την περιουσία του θεού ή έστω την πυραμίδα της εξουσίας του, έρχεται σε αντίθεση με την ύπαρξή του.  Οι αντιδράσεις του δεν εκδηλώνονται όπως θα περίμενε κανείς στο πεδίο της ηθικής ή στη μέλλουσα ζωή (την οποία αναμένουν τα βόδια).  Ο θεός κινητοποιεί στρατούς, τεθωρακισμένα, ληστοσυμμορίες, μαφιόζους και μακελάρηδες κάθε είδους. Χώρια από τις παπαριές περί αγάπης που διακηρύσσει, όταν αυτό το ερπετικό ον κάνει πόλεμο είναι πιο αδυσώπητο από οποιονδήποτε τύραννο σε οποιαδήποτε φάση της ιστορίας. Ο Ισπανικός Εμφύλιος είναι ιδανική περίπτωση για μελέτη.



Καμιά επανάσταση δεν μπορεί να κάνει ουσιαστικές αλλαγές στις ανθρώπινες συνθήκες αν δεν εξοντώσει πρώτα το μίασμα που λέγεται θεός.  Δύο επαναστάσεις (Γαλλική και Ρωσική) αποπειράθηκαν να εκθρονίσουν το ερπετό αλλά προσγειώθηκαν ανώμαλα.  Η Γαλλική έχασε γρήγορα το παιχνίδι αφού δεν μπόρεσε να προσφέρει εναλλακτική και μετατράπηκε σε καρμανιόλα ιδεών.  Η Ρωσική κράτησε λίγο παραπάνω γιατί εισήγαγε μια μορφή ηρωολατρείας που αντικατέστησε επιφανειακά την θεολατρεία χωρίς όμως να τολμήσει ποτέ να αποκαλύψει το οφιολατρικό παρασκήνιο της τελευταίας.



Αποτέλεσμα της αμφισβήτησης προς την θεϊκή απολυταρχία είναι οι θρησκευτικοί πόλεμοι που σαρώνουν εδώ και δυόμιση αιώνες την γηραιά ήπειρο με τον μανδύα «εθνικών» συγκρούσεων. Ποιος έχει την εντύπωση ότι οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι δεν ήταν θρησκευτικοί πόλεμοι; Ειδικά ο δεύτερος είναι η ξεκάθαρη επιστροφή του παγανισμού εναντίον της χριστιανικής λαίλαπας. Η Γερμανία ήταν ο ιδανικός τόπος γι αυτό. Αποτελούσε ένα έθνος με μικρό παρελθόν στην οφιολατρεία, ολόφρεσκια πολιτική δυναμική και αμόλυντη φυλετική σφριγηλότητα. Ο Εθνικοσοσιαλισμός εξέφρασε με εκπληκτική ευφράδεια τόσο τον παραγκωνισμό του πατριαρχικού ιερατείου, όσο και την υποβόσκουσα ισχυρή αντίθεση στις ιουδαιοχριστιανικές «αξίες». 




Ατυχώς γι όλους μας παρασύρθηκε σε μια χρονοπαγίδα από την ψυχοπαθή βεγκανική ηγεσία του.  Αν το καθεστώς το ’34 αντί να γίνει πιο απολυταρχικό είχε φιλελευθεροποιηθεί και είχε διαρκέσει μερικά χρόνια ακόμα εκπαιδεύοντας κάμποσες γενιές σε παγανιστικά σχολεία, η τρύπα που θα είχε ανοίξει στην κυλότα του οφεο-χριστιανισμού θα ήταν τεράστια. Ίσως η μορφή του κόσμου να ήταν διαφορετική. Πιθανόν ως συνέπεια, το κομμουνιστικό καθεστώς θα αναγκαζόταν κι αυτό να χαλαρώσει τις αλυσίδες των δούλων του. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, παρά τις όποιες διαφορές τους και τα δύο μαζί αθεϊστικά μπλοκ θα ασκούσαν απίστευτη πίεση στον δυτικό αποικιακό συνασπισμό και στην ερπετική θεοκρατία του.  Αντί γι αυτό, σήμερα ζούμε μια βαρετή επανάληψη των σταυροφοριών και της ισλαμικής αντίδρασης σε αυτές. Από μια τέτοια σύγκρουση αυτός που θα χάσει είναι ο άνθρωπος και αυτός που θα κερδίσει είναι ο θεός.



Στο μεταξύ ο παλιόπουστας ετοιμάζει μια καινούργια υπερκομπίνα. Η αλματώδης ανάπτυξη των ψηφιακών και επικοινωνιακών τεχνολογιών οδηγεί σε μια ολοένα επιταχυνόμενη συλλογική αφύπνιση και σε μια εντεινόμενη συνειδητότητα.  Η ανταλλαγή πληροφοριών είναι πλέον ακαριαία.  Το γένος των μεταλλαγμένων πιθήκων βρίσκεται σε μια αναπόφευκτα κρίσιμη καμπή της εξέλιξής του.




Δύο επιλογές υπάρχουν και είναι προκαθορισμένες από τον Αποδώ:

1) Τέλος κόσμου και επανεκκίνηση
2) Κυψελοποίηση και μετάλλαξη



Απόλυτα τεκμηριωμένο συμπέρασμα 5.500 χρόνων ιστορικών μνημείων και γραπτών παραδόσεων είναι ότι οι φυλές και τα είδη που δημιούργησαν οι Μηχανικοί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ. Είναι καταδικασμένες να αλληλοεξοντώνονται ώσπου να επικρατεί η κάθε φορά ισχυρότερη. Ο νικημένος θα γίνεται πάντα δούλος και κτήμα του νικητή.



Αν παρόλ’ αυτά κάποιοι νομίζουν ότι η Πανθρησκεία (και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση) θα είναι κάτι ωραίο που θα αγκαλιάσει όλο το ανθρώπινο είδος και θα καταργήσει τους πολέμους μια κι έξω, εύχομαι καλά ξυπνητούρια! Η νέα φάση του Κρόνου θα συνοδευτεί από ατελείωτες σφαγές και ωκεανούς αίματος. Η δε μετάλλαξη του ανθρώπου σε έντομο της κυψέλης θα είναι οδυνηρή. Μια βιαστική ματιά στα χρόνια της πρώτης επικράτησης του χριστιανισμού και του ισλάμ και θα πειστείτε για το τι σας περιμένει.




Από τις ζούγκλες της Νιγηρίας ως την παγωμένη Σουηδία και από τις παραγκουπόλεις της Ινδίας ως τους ουρανοξύστες του Μανχάτταν, ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει μπει στην μπρίζα για πόλεμο.  Τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την σφαγή που έρχεται. Τα ερπετά πιέζουν και τα ελεγχόμενα από αυτούς μυαλά υπακούουν μηχανικά. Ο ψυχοκούκου μπάτσος-σωματοφύλακας είχε την επιλογή να σκοτώσει το ίδιο του το μωρό ή τον Σημίτη και διάλεξε να σκοτώσει το αγγελούδι αντί για την κατσαρίδα. Αυτό θεωρώ ότι τα λέει όλα και κλείνει το θέμα.


Ο αγώνας δεν είναι πια εθνικός, είναι πλανητικός. Ο πατέρας μας ο Προμηθέας, μας έδωσε τα όπλα. Η μόνη λύση είναι η κατά τόπους επανασύσταση του πατριαρχικού φυλετικού ιερατείου από γενετικά καθαρούς και ιδεολογικά αυτόφωτους νόες.  Οποιαδήποτε άλλη κίνηση είναι καταδικασμένη σε αποτυχία γιατί σαμποτάρεται εκ των έσω. Το εν λόγω ιερατείο -αν καταφέρει να ανασυγκροτηθεί- οφείλει να διακηρύξει μια νέα φυλετική ηθική των γηγενών η οποία να έρχεται σε καθαρή ρήξη με τις εξωπλανητικής προέλευσης εμετοσπορές ανιχνεύοντας και εξαλείφοντας τις προσθήκες σε όσο ιστορικό βάθος κριθεί αναγκαίο.



Όποιος σκοπεύει να καθαιρέσει την τυραννική εξουσία δεν πρέπει να ξοδεύει τον χρόνο και τις δυνάμεις του στα σαυροειδή που θα αμοληθούν εναντίον του κατά δισεκατομμύρια.  Οφείλει να χτυπήσει απευθείας την κορυφή της πυραμίδας. Εκεί που φωλιάζει το γαμιολόφιδο.   



Φωτιά στη φάτνη.



Θάνατος σε όλους τους θεούς.



Ας ξεκινήσει στις μέρες μας η ιστορία του ελεύθερου μετα-Ανθρώπου.  





284 σχόλια:

  1. - Διαλέγω την κουρτίνα (1) Επανεκκίνηση ... (ο κόσμος είναι πολύ άρρωστος)
    - Πότε με το καλό; Θα προλάβουμε άραγε τον μητσοτάκουλα πρωθυπουργό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΑ ΦΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ

    https://www.youtube.com/watch?v=t97eY3bLCzo

    https://www.youtube.com/watch?v=39za2hDXemU

    https://www.youtube.com/watch?v=bMIcridxipc


    http://anti-amazon.blogspot.gr/2013/01/blog-post_29.html

    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2014/12/20/00-00/FIDOLATRISSA-1_x750x_z889z.jpg


    http://anti-amazon.blogspot.gr/2013/02/blog-post_5059.html

    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2014/12/20/00-00/the_brazen_serpent_crop_x700x_z802z.jpg


    http://anti-amazon.blogspot.gr/2012/09/blog-post_10.html

    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2014/12/20/00-00/EOSFOROS_x700x_z700z.jpg


    http://antiparakmi.blogspot.com/2013/05/blog-post_20.html

    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2014/12/20/00-00/rabdos-1_x700x_zz.jpg


    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2013/08/03/00-00/pa-sy-a_anakoinwths_2013-08-03_00-00.htm#plohgos_03

    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2014/12/20/00-00/matriarchal_justice_genocide_GREEK_nation_gri_01_x936x.png



    ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ
    ΕΔΩ
    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2014/12/20/00-00/pa-sy-a_anakoinwths_2014-12-20_00-00.htm#plohgos_03



    ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΦΑΤΝΗ (ΤΩΝ Α-ΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΣΚΟΣ) ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ ΠΗΓΑΝ ΧΡΥΣΟ ΣΜΥΡΝΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙ

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΗΓΕ ΦΑΤΝΗ

    Ε ΡΕ ΚΑΤΙ "ΧΡΥΣΑ" ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα οικοδεσπότα!

    Όπως πάντα, άψογος!

    Δεν ξέρω αν οφελούν σε τίποτε οι μικρές μου φιλολογικές γνώσεις, αλλά το κείμενο του (ψευδ-)Ορφέα γιά την Αργοναυτική Εκστρατεία τό 'πιασα κι εγώ στα ψέμματα - σε καναδυό σημεία. Πχ αναφέρεται στον μικρό Αχιλλέα στη σπηλιά του Χείρωνα, τη στιγμή που ο Πηλέας δεν είχε κάν παντρευτεί. Καί στη στενή όχθη του Αναύρου, που τότε ήταν ...φαρδειά.
    Φαντάζομαι, λοιπόν, τί ψευτιές εμπεριείχαν τα "ιερά" βιβλία της λεγόμενης "ορφικής" (οφικής; ) θρησκείας!

    Κι ένα ψιλοπακέτον (σχετικών με τα σημερινά) σημαντικών ερωτημάτων, ώ οικοδεσπότα!

    Βρίσκει κάποιος μιά κρύπτη, σπηλιά ξέρω 'γώ, τίγκα στα τούβλα χρυσού. Που όμως δεν έχουν το μέγεθος/σχήμα σημερινών ράβδων, αλλά διαφορετικό. Ίσως καί μεγαλύτερο. Καί που η διαφορά αυτή προδίδει αρχαιολογικό ενδιαφέρον. (Πχ ακόμη καί οι ράβδοι χρυσού των ναζί είναι σήμερα ιστορικού παύλα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.)
    Εάν αυτός ο κάποιος έχει ανάγκη λεφτά (γιά τον εαυτό του, ή ευγενέστερους σκοπούς - πχ ανάσταση της πατρίδας), τί πράττει; Πώς προωθεί στην πιάτσα τα τούβλα, χωρίς να γίνει αντιληπτός απ' τα κοράκια; Καί κατ' αρχήν, πώς τα κόβει, αν είναι μεγαλύτερα του αναμενομένου;

    Εγώ λέω με αγορά διαμαντοπρίονου, καί με προώθηση των κομματιών σε Πάκια-τοκογλύφους (με τη λογική δε σε ξέρω, δε με ξέρεις). Μήπως, όμως, έχετε καμιά καλύτερη ιδέα, ώ οικοδεσπότα; Ή ενδεχομένως οι ερίτιμοι αναγνώσθαι σας;

    Τί με νοιάζουν εμένα αυτά; Τίποτε... Θεωρητικά μιλώντας. Απλά, πότε-πότε λέω καί καμιά μαλθακία, να περάσ' η ώρα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι και να κάνεις, μην τον καταθέσεις ποτέ στις κρύπτες της Τράπεζας της Ελλάδος... χεχε

      Διαγραφή
  4. "Για να λειτουργήσει λοιπόν με αποτελεσματικότητα το θρησκευτικό γονιδιακό εμφύτευμα προς την κατεύθυνση που έχουν επιλέξει οι κατασκευαστές, τρία πράγματα πρέπει να συμβούν:

    1) Οι θεοί πρέπει να θεωρηθούν ως πατέρες του ανθρώπινου γένους"


    Αλλού τους αναφέρεις ως μηχανικούς που εξέλιξαν πιθήκους. Άρα δεν μπορεί να θεωρηθούν ότι δεν είναι "πατέρες" του ανθρώπινου γένους. Μάταιο να σκέφτονται ή να κρίνουν τα εξελιγμένα πιθήκια.

    Μπορεί όχι για όλες τις φυλές. Η ανθρώπινη μορφή σε σχέση με τον πίθηκο απαιτεί γονίδια που δεν μπορούσαν να σχεδιάσουν τα ερπετά, διότι ποιο θα ήταν γονίδιο που δίνει την μορφολογική διαφοροποίηση από Χιμπαζοειδή σε άνθρωπο και διαφορετικών μάλιστα φυλών. Ακόμα και εαν υποθέσουμε πως η λογική και ικανότητα ομιλίας την έχουν και οι ερπετοειδείς, έχουμε τα ανθρωπινα μορφολογικά χαρακτηριστικά που έχουν διαφορετική ρίζα. Η παρέμβαση δεν δικαιολογεί την απότομη εξέλιξη.
    Η μόνη διέξοδος. Μηχανικοί άνθρωποι-εξωγήινοι ή στρατόπεδο συγκέντρωσης νοήμονων φυλών απομονομένων από κάποια κεντρική διοίκηση πολλών κόσμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ότι είναι πατέρες μας (ως Μηχανικοί) είναι άσχετο με το αν τους θέλουμε ή όχι.

      Είναι ανθρωπόμορφοι αλλά μολυσμένοι από ερπετικό DNA

      Διαγραφή
  5. Απρόσμενα επικό αν και μας είχες προϊδεάσει στο προηγούμενο! Περιχώρησις η λέξη κλειδί. Το ποιοι και πόσοι μπορούν, άλλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Περιχώριση ποίου με ποιόν; Αν εννοείς κυρίων με δούλους υπάρχει συστημική ασυμβατότητα.

      Από την άλλη πλευρά έχεις δίκιο. Πάμε ολοταχώς για είδος δύο (τουλάχιστον) ταχυτήτων.

      Διαγραφή
  6. ΕΕΕΕΤΣΙΙΙ!!!!!!
    ΠΑΤΑ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΛΕΜΕ!!!


    https://3.bp.blogspot.com/-6Ikq-znFZ8o/WjRLFT4IC6I/AAAAAAAAHXU/kLb9dAEAgsICLKL2G0QSOc22SIcP2j0wQCLcBGAs/s640/640px-Hercules_slaying_the_Hydra.jpg

    https://2.bp.blogspot.com/-4-2TYcpmZxY/WiKQbggI8UI/AAAAAAAAHKw/WBAx1dVXK2o7UYAyqkZ9VVcB3wclUbgwACLcBGAs/s400/hercules.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλιόφιλε,πράγματι η ερμηνεία που δίνεις παρατηρώντας όλες τις θρησκείες είναι λογική. Δεν παύει όμως να είναι μια ερμηνεία,δηλαδή ένα σενάριο.

    Τα τελευταία άρθρα σου (και ειδικά αυτό) "καίνε" τα αριστουργήματα που είχες γράψει στο παρελθόν από την εποχή της μπαρμπουτιέρας. Θα έλεγε κανείς πονηρός ότι πιθανότατα να είσαι παρακλάδι κάποιας μυστικής υπηρεσίας η οποία προετοίμαζε τους λιγοστούς Έλληνες σε εξέγερση (για ξένα ή τουλάχιστον παράλληλα με τα ελληνικά συμφέροντα) και πως μετά άλλαξαν τα σχέδια του project και η αποστολή σου είναι αφού έχεις μαντρώσει αυτούς τους λίγους να τους "κάψεις" τα μυαλά και σιγά σιγά να τους διώξεις...Και όλα να γυρίσουν πίσω στο "κανονικό".

    Αυτή είναι η δικιά μου ερμηνεία για το νέο σου παγκοσμιοποιημένο ύφος. Που δείχνει εν συγκρίσει με τα παλαιότερα άρθρα σου ότι φάσκεις και αντιφάσκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανησυχεί το παλαιό ιερατείο που έφυγα από την πεπατημένη;

      Διαγραφή
    2. Ρε Μάρκο είσαι εσύ, ή μήπως σε έπιασαν τίποτα καρακώλια και σου υποδεικνύουν τι να γράφεις??

      Το ότι θα με έλεγες ιερατείο με έκανε να γελάσω. Μετά όμως που σκέφτηκα την στα όρια της παράνοιας απάντησή σου στεναχωρηθηκα ρε φίλε. Είτε κάτι σου συμβαίνει ή επιβεβαιωνονται αυτά που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα και το παίζεις τρελίτσα.

      Κρίμα ρε φίλε.

      Διαγραφή
    3. Μάρκε γερά και πρόσεχε! πριν τους ενοχλούσες λίγο, τώρα τους ενοχλείς πολύ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 1:57 από πότε είμαστε φίλοι και δεν το ξέρω; Μήπως θες να σου στέλνω και τα κείμενα για να τα εγκρίνεις πριν τα δημοσιεύσω;

      Αν έχεις κάποιο επιχείρημα σχετικό με το άρθρο, ρίχ'το. Αλλιώς μη μας σκοτίζεις τους ιερούς όρχεις.

      Υ.Γ. Ιερατείο; Χεχε... Εσύ είσαι μόνο για να τους πηγαίνεις τις ζαμπονοτυρόπιτες

      Διαγραφή
  8. "ΑΙΑΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00007 ] [ 2009.12.31 00:00 ]

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΟΣ: "Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΝΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ 'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ' ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ"

    http://aias.pa-sy-a.gr/2009/12/31/00-00/pa-sy-a_aias_2009-12-31_00-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "ΑΙΑΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] [ 2009.12.30 00:00 ]

    ΝΙΚΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ - Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΛΑ - ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ

    http://aias.pa-sy-a.gr/2009/12/30/00-00/pa-sy-a_aias_2009-12-30_00-00.htm#plohgos_05


    Υ.Γ.
    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΥΓΕΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΚΟΝΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ" - "CONAN THE BARBARIAN" - ARNOLD SCHWARZENEGGER - ΤΑ ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΣ ΣΕΤΙ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ - ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2010/11/conan-barbarian-arnold-schwarzenegger.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014
    ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ": ΜΑΚΡΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΒΑΜΠΙΡΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΦΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗΣ “ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ” ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ “ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ” ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΤΕΧΝΟΣΟΦΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ (Β΄ ΜΕΡΟΣ)

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 47 Ronin - Keanu Reeves Vs. Witch (Final Battle)

    https://www.youtube.com/watch?v=8vMPw5xs8BA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011
    Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ «ΦΑΓΩΜΑ»

    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2011/12/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015
    ΟΙ ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΕΛΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΛΤΑΝΗ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙ ΥΡΙΣΤΙΚΩΣ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΦΟΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΘΗΛΥΚΟ ΠΥΘΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΑΣ
    ΕΔΩ

    Το κυκλικό οικοδόμημα της Θόλου της Επιδαύρου.Αναλυση απο την Κυρια Αλτανη

    Στο Λαβύρινθο εφυλάσσοντο τα καστανόξανθα ιερά φίδια του Ασκληπιού, οι λεγόμενοι Παρείες.

    http://filostratos.pblogs.gr/2012/07/to-kykliko-oikodomhma-ths-tholoy-ths-epidayroy-analysh-apo-thn-k.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ Ο ΑΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΡΑΒΔΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΡΑΒΔΟΥ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ-ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ

    ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΦΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΚΛΩΔΩΝΕΣ ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΒΑΚΧΙΔΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ

    ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΕΣ

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ VIDEO

    ΕΔΩ
    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απεχθάνομαι μετά βδελυγμίας να προσδιορίζω τον εαυτό μου με κάποια γαμημένη ταμπέλα που καταλήγει σε –ισμός, άσχετα αν η διάνοια μου με οδηγεί να συμφωνώ σε μικρό ή σε μεγάλο ποσοστό με τις ιδέες που πρεσβεύουν ορισμένοι –ισμοί. Αν πρέπει να προσδιορίσω κάπως τον εαυτό μου, τον προσδιορίζω ως Ελεύθερο Στοχαστή. Κάποια στιγμή της ζωής μου συνειδητοποίησα πως αποδέχομαι σε αρκετά μεγάλο ποσοστό τις ιδέες που πρεσβεύει ο βιγκανισμός και κατά συνέπεια ακολουθώ από τότε σε επίσης μεγάλο ποσοστό τον διατροφικό και καταναλωτικό τρόπο ζωής των Βίγκαν.

    Αυτό που δεν μπορώ να παραγνωρίσω είναι πως όπως κάθε –ισμός έτσι και ο βιγκανισμός δεν μπορεί να εξαιρείται του κανόνα, δηλαδή να προσελκύει και να παράγει μεταξύ άλλων ηλιθίους. Μάλιστα αναγνωρίζω πως η ηλιθιότητα τείνει να γίνει η κυρίαρχη τάση μέσα σε κάθε είδους –ισμό και φυσικά ο Βιγκανισμός δεν θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα. Μία από τις κυρίαρχες τάσεις βιγκανιστικής ηλιθιότητας είναι όχι απλά η εξομοίωση όλων των ζώων με τον άνθρωπο, αλλά η τοποθέτηση των ζώων σε πιο υψηλή βαθμίδα σημαντικότητας ακόμη και απ’ τον άνθρωπο. Όπως επίσης και ο εκ’ προοιμίου ηθικός καθαγιασμός όλων των ζώων, έναντι της εκ’ προοιμίου καταδίκης του ανθρώπου. Μάλιστα αυτοί που εκφράζουν αυτήν την νοοτροπία ομιλούν σαν οι ίδιοι να μην ανήκουν στο γένος των ανθρώπων.

    Πάμε τώρα σε εσένα… Κυρίως από τα 3 τελευταία άρθρα σου, συμπέρανα πως τάσσεσαι εναντίον της βίγκαν φιλοσοφίας. Κάποια στιγμή λοιπόν επιθυμώ να αναλύσεις πλήρως το πώς αντιλαμβάνεσαι και αντιμετωπίζεις την ιδεολογική θεώρηση του βιγκανισμού, αλλά κυρίως πως αντιλαμβάνεσαι εσύ την σχέση του ανθρώπου με τα υπόλοιπα έμβια είδη του πλανήτη. Χωράει η ηθική θεώρηση στις σχέσεις ανθρώπων-ζώων, ή όχι; Δικαιούται ο άνθρωπος να εξουσιάζει τα άλλα είδη και αν ναι υπάρχει ηθικό μέτρο στην εξουσία που τους ασκεί; Πάνω απ’ όλα είναι ορθολογικό να δυσανασχετεί και να αντιτίθεται ο άνθρωπος στην βάναυση εκμετάλλευση του ιδίου από τους Θεούς, όταν ο ίδιος ασκεί ακριβώς την ίδια βάναυση εξουσία σε όντα κατώτερα από αυτόν; Δικαιούται δηλαδή ο άνθρωπος καλύτερης συμπεριφοράς από την συμπεριφορά που ασκεί στα υφιστάμενα του ζώα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν δικαιούται τίποτα. Ούτε άνθρωποι, ούτε ζώα. Όποιος έχει την δύναμη κάνει αυτό που θέλει. Ηθικές, καλοσύνες, κλπ., είναι εφευρέσεις των αδύναμων. (βλ. Διάλογο Μηλίων). Εν τέλει, τράβα πές σε ένα πεινασμένο λύκο ότι είσαι αυστηρά χορτοφάγος να δεις τι θα σου απαντήσει...

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ πως κανείς δεν δικαιούται τίποτα. Κανείς δεν δικαιούται τίποτα περισσότερο από αυτό για το οποίο είναι πρόθυμος να δώσει μάχη και ικανός για να νικήσει σε αυτήν. Αποκλείεις όμως την πιθανότητα, αυτός που έχει την δύναμη, να θέλει και κατά συνέπεια να ασκεί την καλοσύνη, στον βαθμό που εξαρτάται από τον ίδιο; Πέρα από την φύση που δεν λειτουργεί με κανόνες ηθικής, η δύναμη διαμορφώνει τις προθέσεις του ατόμου, ή οι προθέσεις διαμορφώνουν την άσκηση δύναμης; Η καλοσύνη και ο αλτρουισμός είναι ενδείξεις φυσικής και νοητικής αδυναμίας, ή είναι εκφάνσεις μιας ευρύτερης, φυσικής και νοητικής δυναμικής, άμεσα συναρτώμενης με την ευφυΐα;
      Όσον αφορά δε το παράδειγμα με τον λύκο που παρέθεσες, θα σου αναφέρω μια φράση από το βιβλίο "Σκοτεινή Φύση" που το πρότεινες σε κάποιον αναγνώστη σου σε προηγούμενο σου άρθρο (και το διαβάζω τώρα): "Πρώτον, κάνε στους άλλους ό,τι θα ήθελες να σου κάνουν αυτοί, αλλά δεύτερον κάνε στους άλλους αυτό που σου κάνουν αυτοί."

      Διαγραφή
    3. Τα ένστικτα είναι πάντα ισχυρότερα από τις προθέσεις γιατί αλλιώς δεν θα ήταν ένστικτα. Η ζωή είναι μια διαρκής μάχη, όποιος δεν εξασκεί την δύναμη που έχει είναι μάλλον νεκρός...

      Δες το "The Grey" σε δεύτερο επίπεδο, αν δεν το έχεις δει. Τα λέει όλα.

      Διαγραφή
    4. Την έχω δει την ταινία και κάποια στιγμή θα την ξαναδώ. Θα κάνω ένα τελευταίο σχόλιο, έτσι όπως αντιλαμβάνομαι τα μηνύματα που προσπαθείς να περάσεις. Ίσως και να κάνω λάθος, όμως…

      Ζητάς από τον άνθρωπο να σηκώσει το ανάστημα του μπροστά στους θεούς και συνάμα του λες να πετάξει στα σκουπίδια το μοναδικό πλεονέκτημα που διαθέτει απέναντι τους; Και αυτό δεν είναι άλλο από την εν δυνάμει πνευματική και ηθική ανωτερότητα του ανθρώπου έμπροσθεν των θεών. Γιατί μονάχα εκεί μπορεί ο άνθρωπος να υπερέχει έναντι των θεϊκών παρασίτων. Ούτε στην ευφυΐα, ούτε στην μυϊκή δύναμη, ούτε στην μαζική δύναμη επιβολής, ούτε στα όπλα, ούτε στις γνώσεις. Μονάχα στο πνεύμα και στην ηθική ευφυΐα. Όποτε ο άνθρωπος βρήκε το σθένος να αντισταθεί και να επαναστατήσει στους τυράννους του, το έκανε επειδή εμπνεύστηκε, επειδή δημιούργησε ιδανικά, επειδή οραματίστηκε και πίστεψε σε ανώτερες πνευματικές και ηθικές αξίες, που υπερέβαιναν την αξία και σκοπιμότητα της εφήμερης υλικής του ύπαρξης. Επειδή οραματίστηκε και πίστεψε την ουτοπική ιδέα της δικαιοσύνης. Και για να πιστέψει σε τέτοιες αξίες ο άνθρωπος και κατ’ επέκταση στον εαυτό του, χρειάζεται ακριβώς να υπερβεί το φορτίο μιζέριας που κουβαλά (όπως αναφέρεις), το οποίο δεν είναι άλλο από την πεσιμιστική πεποίθηση πως μονάχα η δύναμης της επιβολής είναι που μετράει. Γιατί η απώτερη δύναμη του ανθρώπου βρίσκεται στο πνεύμα του.

      Και για να επανακτήσει αυτήν την δύναμη ο άνθρωπος, χρειάζεται να επιστρατεύσει ολόκληρη την ικμάδα του, να ενεργοποιήσει την ξεφτισμένη του συνείδηση, να ανεβεί πνευματικά level, να επιβληθεί στον ζωώδη γονιδιακό προγραμματισμό του, να γίνει ηθικά καλύτερος από το μοχθηρό, βάναυσο, αποχαυνωμένο ανδράποδο που είναι σήμερα και που ήταν πάντα. Όταν λοιπόν ο άνθρωπος αντιληφθεί πως όλα στην φύση συνδέονται μεταξύ τους και κατανοήσει πως οφείλει να φέρεται στα υπόλοιπα όντα που βρίσκονται στο έλεος του με τον ίδιο τρόπο που θα ήθελε να του φερθούν, τότε ίσως να έχει αποκτήσει το πλεονέκτημα, ώστε να ορθώσει το ανάστημα του μπροστά στους θεούς. Όταν σταματήσει να είναι ίδιος με τους θεούς που λατρεύει. Όταν σταματήσει να αναπαράγει τις συμπεριφορές που κατακρίνει. Όταν σταματήσει να βιάζει, να εξαθλιώνει, να ξεφτιλίζει, να δολοφονεί, να υποδουλώνει τα υποδεέστερα δημιουργήματα των θεών, τότε θα σταματήσει και ο ίδιος να είναι δούλος τους. Μέχρι τότε θα άγετε και θα φέρεται από το θέλημα των θεών. Θα σκούζει μάταια σαν ανήμπορο ζώο στο κλουβί της φάρμας (matrix), όπως μάταια σκούζουν τα αιχμάλωτα ζώα στις φάρμες-κολαστήρια, στο matrix που έφτιαξαν γι’ αυτά οι άνθρωποι.

      Διαγραφή
    5. Μια και βλέπω ότι το κατέχεις το θέμα, για ρίξε μια ματιά στην σχέση ανθρώπων και ιών.

      https://www.sciencedaily.com/releases/2016/07/160713100911.htm

      http://www.sci-news.com/biology/viruses-driver-human-evolution-04028.html

      http://blogs.discovermagazine.com/d-brief/2016/07/14/viruses-human-evolution-proteins/#.WkSrG_Bl_IU

      http://www.sciencemag.org/news/2016/04/virus-fighter-may-have-played-key-role-human-evolution

      Μια τέτοιου είδους ισότιμη συμβιωτική σχέση απαλλαγμένη από ηθικοφιλοσοφικές έννοιες (οι οποίες εκ προοιμίου δεν μπορούν να είναι καθολικής αποδοχής) θα μπορούσε να αποφέρει οφέλη σε όλες τις πλευρές (με τις αναπόφευκτες απώλειες φυσικά).

      Διαγραφή
  19. Makarioi oi ftoxoi to pneumati, kollaei pouthena?
    Panta irakis, kai sta diskola iraklara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρε το Μάρκο.....!!!
    Κατ'αρχήν: Χαρούμενα ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ προς όλους τους ελληνογενείς, με υγεία και πάντα με ανιδιοτελή γνώση και έρευνα.
    Κατά δεύτερο: Το χαβά σου εσύ....Σου είπα να πας με το καλό, με το τρυφερό, με το γλυκό....καις φλάντζες λεβέντη μου και η γνώση θέλει προοδευτικότητα. Τα'κανες πάλι πουτάνα...Μπέρδεψες οφιοσύμπαντα-δημιουργούς, με Ηρακλή, Προμηθέα, Αχιλλέα, άμμωνα Δια, ιερατεία, Δελφούς (αν και στο "υποκατάστημα" των Σάρδεων ξεκίνησε το πάρτι) με Μεγαλέξανδρους, με Ολυμπιάδες, με Πλάτωνες και Πυθαγόρες.....ωχ ωχ ωχ....(γαμάς ιστορικές "σταθερές", ως εκ τούτου το υπάρχον εκ του κατασκευαστή παραφλού δεν αρκεί για την ψύξη των χαμηλόστροφων κινητήρων)
    Κατά τρίτον: Αυτό με τα περί Ορφέως-ορφικών-Τρισμέγιστων κτλ.....Κάνε το πενηνταράκια γιατί η μπάλα δεν πήγε μόνο στην κερκίδα, αλλά εκτός γηπέδου...(μέχρι φλάντζα αντέχει η επισκευή, άμα πάρει μπιέλα και στρόφαλο....χέστα....) Ηθελα να πω εν ολίγοις....Τι και πως ήταν ακριβώς ο ελλαδικός χώρος στη προ ορφικών εποχή; Εκεί θαρρώ πως βρίσκεται το κλειδί του συρταριού της γνώσης! Εχω κάνει κοπάνα από το μάθημα και δε θυμάμαι; ή είναι εκτός διδαχθείσας ύλης;
    Οπως και να'χει, θέλω αν γίνεται α) να επανέλθεις στις περί ορφικών και προ-ορφικών καταστάσεις και δεδομένα εντός ελληνικού χώρου β) στα περί Μεγαλέξανδρου και στα των συν αυτόν (και λοιπών συγγενών) αδιευκρίνιστα.
    Αφού το ολοκαύτωμα θα γίνει που θα γίνει, να μην πάμε κι αδιάβαστοι στο χωροχρόνο....δε λέει γαμώ τα φίδια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μόλυνση είναι θεογενής... Οπότε όπως καταλαβαίνεις πάει πολύ πίσω, πριν από τους Πελασγούς.

      Διαγραφή
    2. Εντάξει, και γω αυτό κατάλαβα από τα γραφόμενά σου στο βασικό κείμενο. Ομως τα ερωτήματα είναι τα εξής:
      Α) Οι γνωστοί 12+ Ουρανός, Κρόνος, πέρασαν στην ατμόσφαιρα της Γαίας μολυσμένοι εξ αρχής; ή σε κάποια άλλη τους επιστροφή γύρισαν με την "γρίπη";
      Οι πρώτοι Ελληνες επί γης ήταν δημιουργήματα "μολυσμένων" Θεών; (Δευκαλίων-Πύρρα και οι γιοί τους) ή κάπου αργότερα αρχίσανε τα γεννετικά πειράματα οι μαστόροι; Το γένος των ηρώων πως τους ξέφυγε; Δεν ήταν και λίγοι!

      Υ.Γ: Ρε συ.....μήπως στην τελική τα δρακοφιδάκια δεν είναι και τόσο κακά όσο εμείς τα παρουσιάζουμε; Για κάποιους εκεί ανατολικά είναι σούπερ τσιπουρομεζές! χαχαχα (αν δεν το καλαμπουρίσουμε στο τέλος θα βουρλιστούμε...)

      Διαγραφή
    3. Θα κάνεις λίγο υπομονή. Εδώ δεν έχουμε μάθει την αλήθεια για τον Μακαρθισμό που συνέβη πριν 70 χρόνια.

      Επί τροχάδην:

      ...Μάλλον τα πειράματα ξεκίνησαν με την άφιξη των μολυσμένων.
      ...Οι λεγόμενοι "θεοί" είναι προηγμένοι πολιτισμοί και τα αρχαία ιερατεία το γνώριζαν.
      ...Το γονίδιο δεν εγκλωβίζεται.
      ...Η μεγαλύτερη απειλή αυτή την στιγμή δεν είναι τα πυρηνικά αλλά η γενετική μηχανική του πιθηκανθρώπου.

      Διαγραφή
  21. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

    ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΜΕΑ "ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ"

    ΔΕΣ
    http://promhtheus.pa-sy-a.gr/

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΗ

    ΔΕΣ
    http://www.pa-sy-a.gr/plohgos/kyrios/pa-sy-a_plohgos_kyrios.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΕΔΩ
    https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/12/blog-post_60.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΔΩ ΣΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Η ΑΠΟΔΕΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
    ΕΔΩ
    http://mavri-fatria.blogspot.gr/2017/12/blog-post_21.html

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
    ΕΔΩ
    https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/12/blog-post_60.html

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ

    ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΟΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΥΑ

    ΠΗΓΗ
    https://ergdhmerg.wordpress.com/2017/12/20/η-αποβλάκωση-των-νεο-ελλήνων-τα-αίτια/#comment-23158


    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

    ΕΥΡΗΚΑ ΕΥΡΗΚΑ ΕΥΡΗΚΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

    ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Rammstein – Ich Will (Official Video)

    https://www.youtube.com/watch?v=EOnSh3QlpbQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαρκο και εμενα με μπερδεψες. Σε παλαιοτερα αρθρα δεν υπονοησες κατι για Μεγαλεξανδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ, ήταν και για μένα μια απογοήτευση ο Αλέκος...

      Για να μην τον αγγίζει το (ιερό) σύστημα πάει να πει ότι κρύβει πολλά...

      Διαγραφή
  25. Απορία 1)ποιος είναι τελικά ο σκοπός του ανθρώπου;Η αέναη προσπάθεια αποτίναξης του θεοκρατικού ζυγού και τον εξοβελισμό από την ζωή του;
    Η προσπάθεια μήπως να χακάρεις το σύστημα και να βρεθείς εσυ στην θέση του (θεού) αν μπορείς..;
    Με τι μέσα θα ξεπεράσεις αυτόν που σε κατασκεύασε;
    Και μετά τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει συλλογικός σκοπός. Ένστικτο και επιδίωξη κάθε μορφής ζωής είναι να επιβιώσει, να αναπαραχθεί και να κυριαρχήσει.

      Το μόνο μέσο είναι ο λόγος. Τα υπόλοιπα είναι υπό κατασκευή. Μετά θα δούμε τι ποσοστό της πίτας μας αντιστοιχεί. Έτσι κι αλλιώς όλα καταλήγουν στο Χάος...

      Διαγραφή
  26. ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ..ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ..Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΑΣ; ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ; ΑΠΛΑ ΨΑΧΜΟΜΑΙ..ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Yπερβατική φιλοσοφία βασικά…θεματολογία Νίτσε και Πρόκου ας πούμε….μπορεί ο άνθρωπος να γίνει θεός, μπορεί ο άνθρωπος να νικήσει το θεό; Τι ακριβώς εννοούμε ως θεό; Είναι ο θεός κάτι που κινείται τόσο γρήγορα (θέει-τρέχει) ώστε να μην μπορούμε να το αντιληφθούμε; Δηλαδή στο επίπεδο της υποατομικής φυσικής, συνεπώς ξεπερνά απόλυτα και την δική μας υλική πραγματικότητα και τους νόμους της; Προέρχεται από το τίθημι που σημαίνει αυτός που μας έχει τοποθετήσει; Προέρχεται από το θεώμαι που σημαίνει αυτός που επιβλέπει τα πάντα; Είναι η πεπερασμένη ανθρώπινη διάνοια τμήμα του συνολικού νοός; Είναι ο άνθρωπος και ο θεός κάτι διαφορετικό ή ενιαία οντότητα και η διανοητική μας ανεπάρκεια προκρίνει τον διαχωρισμό; Είναι ο Ζευς ζωοδότης;

    Aυτά τα ερωτήματα δεν έχει νόημα να απαντηθούν και μάλλον δεν γίνεται. Αλλά ο στοχασμός επί αυτών μπορεί να μας δείξει ότι το άρθρο βασίζεται σε κάποιες «σταθερές» που είναι αμφισβητήσιμες.
    Για παράδειγμα λέμε ότι ο Ηρακλής γαμούσε και δερνε…ναι αλλά ποιου γιός ήταν; Του Δία. Άρα για την Ανώτατη Αρχή δούλευε κι αυτος. Τους ενδιάμεσους, τις τερατογεννέσεις άντε και κάποιους απ τα ανώτατα κλιμάκια χτυπούσε.

    Πρέπει οι άνθρωποι να «τρώγονται» ενεργειακά από
    ανώτερα όντα; Πρέπει τα κοτόπουλα να τρώγονται από τον άνθρωπο; Μπορούμε να πολεμήσουμε και να νικήσουμε το θεό αφού ο πόλεμος είναι πατέρας όλων μας; Βεβαίως. Όπως και το μυρμήγκι μπορεί να θέλει να πολεμήσει με τον άνθρωπο. Το αποτέλεσμα της μάχης θα δείξει. Αυτή είναι η αναλογία δυνάμεων;

    Αυτοί που έφτιαξαν το Μάτριξ το έφτιαξαν με τους φυσικούς νόμους. Τα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά συστήματα, ιερατεία κτλ είναι υποσυστήματα του κεντρικού συστήματος. Όταν κάποιος έχει γράψει τον κώδικα με τον οποίο πήζει το αίμα σου ή έχει προγραμματίσει τα επίπεδα ουσιών στον οργανισμό σου που από κάποιο εύρος και πάνω πεθαίνεις, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι μπορεί να νικήσει και ειδικά σε δεδομένα αντιπαράθεσης πολύ πέρα από τις αντιληπτικές του ικανότητες.
    Συμπερασματικά η θεομαχία είναι θεμιτή μέσα στο βίαιο σύμπαν αλλά πρέπει να εξετάσουμε αν θα μας ωφελήσει ως είδος. Κατά δεύτερον ο άνθρωπος ως φαινόμενο και όχι ως πρόζεκτ, έχει και κοινή φύση με την ανώτερη ιεραρχία όντων και πολύ μεγάλες δυνατότητες που αν αξιοποιηθούν συγκριτικά με σήμερα θα μιλάμε για «θεούς». Ακόμα και να αλλάξει διάσταση το ον άνθρωπος, θεωρητικά απολύτως εφικτό, δεν θα σημαίνει ότι νίκησε τους θεούς ή το θεό αλλά ότι εξελίχθηκε σε μια κατάσταση μοριακής δομής πιο λεπτεπίλεπτη και με μεγαλύτερη πολυπλοκότητα. Η δε αλλαγή διάστασης δεν είναι αλλαγή διάστασης επί της ουσίας αφού όλες οι διαστάσεις εν-υπάρχουν η μία μέσα στην άλλη. Απλά αν σήμερα βλέπει και αλληλοεπιδρά με ένα x% ποσοστό του κόσμου, τότε θα βλέπει και θα αλληλοεπιδρά με ένα ψ% ποσοστό του κόσμου. Όλες οι διαστάσεις περνάνε ταυτόχρονα από μέσα μας αυτή τη στιγμή. Οι διαφορές συχνότητας ταλαντώσεων των μορίων και ταχυτήτων είναι που μας κάνουν να μην τις βλέπουμε και να μην τις αισθανόμαστε.

    Το σώφρον δηλαδή είναι ως ανθρωπότητα να ακολουθήσουμε την φυσική πορεία όλων των δυναμικών συστημάτων προς μια εξέλιξη μεγαλύτερης πολυπλοκότητας και φυσιολογικά και κοινωνικά, παρά να αντιπαρατεθούμε με δυνάμεις και αναλογίες δυνάμεων παντελώς άγνωστες και απροσέγγιστες για τα δικά μας οντολογικά μέτρα και σταθμά, ακόμα και επεκτεινόμενα εις το έπακρον, πχ 100% του εγκεφάλου, πάλι οι διαφορές θα είναι χαώδεις γιατί μιλάμε ναι μεν για τμηματικώς κοινή φύση αλλά και υπαρξιακά διαφορετική.
    Kι αν δούμε και φραγκμέντα τύπου «κόσμον τόνδε ουδείς θεών εποίησε» τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Άρα ναι μεν τη βασική φύση δεν τη δημιούργησε καμία δύναμη πέραν του χαοτικού φάσματος (ως γνωστόν οι θεοί δεν είναι χαοτικά όντα) αλλά βλέπουμε ότι και κάθε τάξη θεών που αναλαμβάνει τα ηνία, πχ Τιτάνες, Ολύμπιοι κωδικοποιεί τη δική της φυσική και οντολογική τάξη. Άρα και το Μάτριξ έχει διαβαθμίσεις. Ακόμα και αυτά τα όντα που λάτρεψαν οι άνθρωποι ως θεοί υπάγονται σε άλλα μάτριξ δικά τους, προφανώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ Bougas ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΛΕΥΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΑ

      ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

      ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΑΖΙ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΙΠΟΝ - ΠΟΥΘΕΝΑ

      Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑΧΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΡΤΑΧΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “Ο ΘΕΟΣ” ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΕΡΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ

      ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3-4 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΘΕΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

      ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ

      ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΑ ΟΝΤΑ-ΦΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ

      ΦΙΛΙΚΑ

      Διαγραφή
  28. Μπορούμε σε κοινωνικοπολιτικό οικονομικό επίπεδο να εξελίξουμε το παρόν Μάτριξ προς ένα βαθμό μεγαλύτερης ελευθεριότητας και αυτονομίας για τα έμβια όντα και τις ανθρώπινες κοινωνίες; Ναι.
    Μπορουμε να ανατρέψουμε και να καταργήσουμε συνολικά το Μάτριξ; Όχι.
    Μπορούμε να νικήσουμε το θεό ή τους θεούς; Και πάλι όχι.
    Είναι θέμα οντολογικής και υπαρξιακής διαφοροποίησης. Το κοτόπουλο είναι κοτόπουλο ασχέτως αν θα ήθελε να είναι αρκούδα κι αν μοιράζεται κοινό dna σε μεγάλο ποσοστό. Σαν κοτόπουλο μπορεί βέβαια να εξελιχθεί και να αυτοεξελιχθεί σε απιστευτο βαθμό, δεν το συζητάμε καν.

    Η υπερβολή του συγκεκριμένου άρθρου ίσως να βρίσκεται στο ότι παραβλέπει φιλοσοφικές σταθερές και ορίζει τον άνθρωπο εχθρό ανώτερων δυνάμεων παραβλέποντας την φυσική τάξη των πραγμάτων. Όχι την ανθρώπινη τεχνητή…ιερατεία, εξουσιαστικές δομές κτλ….αλλά την απολύτως φυσική, πχ βαρύτητα, χρόνο πήξης αιματος, οργανική ζωή και τα συναφή. Μια πολύ απλή ερμηνεία ας πούμε για τον διπλό όφι σε στήλες είναι ότι είναι ο κώδικας του dna, η διπλή έλικα.
    Και δεν εξετάζουμε καθόλου το θέμα αν ο άνθρωπος έχει εν μέρει τιτανική φύση και εν μέρει και ερπετοειδή. Το 1/3 του εγκεφάλου των ανθρώπων έχει πανομοιότυπη λειτουργία με τα ερπετά. Οι δρακοερπετοειδείς επικυρίαρχοι μάλλον δεν θεωρούν ότι πάνε κάπου «αλλού» αλλά ότι κάποιοι άλλοι πήραν τα δικά τους και τα δίκια τους. Ένα άλλο σπέρμα ουράνιο ήρθε και έφερε τα πάνω κάτω. Έτσι το βλέπουν αυτοί βέβαια.

    Όταν μιλάμε για το αν ο άνθρωπος μπορεί να νικήσει το θεό θέλοντας και μη πιάνουμε θεολογία εφόσον αναφερόμαστε σε έννοια θεός. Εκτός από φιλοσοφία, φυσική φιλοσοφία βασικά, έχουμε και θεολογία υπό εξέταση. Θα δούμε την ανθρώπινη και τη θεϊκή φύση ως κοινή (πχ θεοσοφιστές), θα την δούμε ως διαφορετική (πχ Ορθόδοξοι), θα την δούμε ως εν μέρει κοινή και εν μέρει διαφορετική και ανάλογα με τις σχολές (πχ αρχαία Ελλάδα); Έχει σημασία πως θα τη δούμε για το συμπέρασμα στο οποίο θα οδηγηθούμε.
    Για παράδειγμα οι θεοσοφιστές και η γαλλική αθεϊστική μασωνία, μεταφυσική δε, λένε ότι εξελισσόμενος ο άνθρωπος φτάνει να γίνει θεός σε απόλυτο βαθμό εννοώντας πλέον το «θεό» ως κατάσταση ύπαρξης (πχ Άτμα ινδουϊστικά) και όχι ως πρόσωπο. Ενώ οι ελληνικές σχολές πλην ελαχίστων παραμένουν στην φυσική και υπαρξιακή διαφοροποίηση οντολογικά, άσχετα από τα όποια κοινά στοιχεία. Δηλαδή ο άνθρωπος μπορεί να φτάσει κοντά στους θεούς, να γίνει ημίθεος, αλλά όχι θεός. Και η ορθοδοξία αυτή τη γραμμή ακολούθησε…μπορείς να γίνεις άγιος στους ουρανούς ξέρω γω αλλά όχι ο ίδιος ο θεός.

    Αυτά είναι λεπτά θέματα αλλά απολύτως ουσιώδη όταν πιάνουμε τέτοιους προβληματισμούς που αν δεν διευκρινιστούν πως τα εννοεί ο εκάστοτε θεομάχος φτάνουμε σε αδιέξοδο σε ένα ούτως ή άλλως υπερβατικό εντελώς θέμα.

    Άλλο μετάνθρωπος. Άλλος θεός στη θέση του θεού.Κι άλλος θεός, άλλο τα ιερατεία του. Συνεχίζουν να είναι άνθρωποι αν και ιερατεία. Για το μετάνθρωπο δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς.
    Και μπορούμε να αρχίσουμε με κάποιες απλές ενέσεις χρυσού…
    https://www.youtube.com/watch?v=otJzehVvVJg

    Δύο σχετικές ταινίες
    Interstellar (με μετανθρώπους 5ης διαστάσεως, διαστημικό εποικισμό, warp drive, wormholes -έχουν ήδη ανακαλυφθεί μεταξύ Αφροδίτης και Ερμή και πέριξ του Κρόνου, μέσω διαστάσεων)
    http://gamatotv.me/group/interstellar-2014

    Lucy (που μπορεί να φτάσει θεωρητικα η αξιοποιηση του εγκεφάλου)
    http://gamatotv.me/group/lucy-2014

    Ordo Draconis Antiquitas-Melas Edition
    https://sendvid.com/1mpmjofu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μέγας Ηράκλειτος το είχε πιάσει σωστά. Στο αιτιοκρατικό σύμπαν που ζούμε όλα ...μεταβάλλονται.

      Δεν υπάρχει όριο στην εξέλιξη ούτε μπορεί να προκαθορίσει κανείς τις θέσεις των όντων σε μόνιμες κατηγορίες.

      Π.χ. δεν γνωρίζουμε αν οι Τιτάνες υπάρχουν ακόμα ή αν έχουν εξαλειφθεί από κάποιο άλλο ισχυρότερο είδος "θεών". Αυτό θα το μάθουμε όταν αποφασίσουμε να βγούμε από τον παιδικό σταθμό και να πάμε νηπιαγωγείο.

      Υ.Γ. Ο Ηρακλής εκφράζει την αυτονόμηση του ανθρώπου από τους μηχανικούς (Τιτάνες). Το αστείο είναι ότι γίνεται αθάνατος ...μετά θάνατον!

      Υπάρχει κάποιο εννοιοπαίγνιο των θεών ή είναι εισαγωγή στην κβαντομηχανική;

      Διαγραφή
  29. Ο ΤΥΠΟΣ ΑΘΕΪΑΣ ΤΟΥ ΜARCO ΕΊΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΣΕ ΕΠΌΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΜΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΘΕΪΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΗΡΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΝΩΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι ρόλο έπαιζαν λοιπόν οι αρχαίοι ναοί και ποια η λειτουργία τους;γιατί ήταν χτισμένοι σε συγκεκριμένα σημεία πάνω σε γεωδυναμικά πεδία..τι εξυπηρετούσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταθμοί συγκέντρωσης ενέργειας... Απορρόφηση της θετικής και επιβολή της αρνητικής... Αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς όταν είναι ουδέτερος.

      Διαγραφή
  31. Φίλε Μάρκο,
    δεν προβοκάρω τη δημοσίευσή σου. Η χρήση της φωτο κι από εμένα ήταν εντελώς συμπτωματική. Άλλωστε πού να προσέξω τί φωτό με φάτνη διάλεξες αφού η φωτο σου είναι μικρή.
    Αυτά τα προσέχουν "κάποιοι άλλοι".. που είναι τα πραγματικά διχαστικά φίδια.

    Για το θέμα Αλέκου: Τον αγγίζει και τον παρα-αγγίζει (όχι μόνο το θρησκευτικό, αλλά)όλο το σύστημα. Δεκάδες ελληνοκεντρικοί και ελληνιστικοί σύλλογοι παλεύουν 30 χρόνια τώρα για να στηθεί ένα άγαλμά του στην Αθήνα, και κανένας δεν το κατάφερε ή δεν δόθηκε έγκριση για κάποια πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεσμένη την έχω τη φάτνη και τα ερπετά της...

      Αυτό με τα αγάλματα έχει να κάνει με την μη τόνωση της εθνικής υπερηφάνειας των ιθαγενών...

      Μήπως έχεις δει κανένα άγαλμα του Προμηθέα ή του Ηρακλή; Το μόνο που υπάρχει είναι του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες το οποίο πάνω απ' όλα συμβολίζει την απόλυτη υποταγή στην εξουσία.

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΡΑΓΕ

      Διαγραφή
    3. ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ

      Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

      Διαγραφή
  32. Υπάρχουν 2 παρατάξεις οντοτήτων που αντιμάχονται (καλό vs κακό με απλά λόγια),η κάθε μία από αυτές έχει κάνει γενετική παρέμβαση στο ανθρώπινο είδος για να δημιουργήσει η κάθε μία το στρατό της.
    Το κακό από τη μία δε τραβάει ζόρι αν εξαλειφθεί το ανθρώπινο είδος με πυρηνικό ολοκαύτωμα για παράδειγμα,το καλό δε θέλει να συμβεί αυτό.
    Οι θρησκείες είναι εφεύρημα του κακού όπως και η προώθηση του υλικού ως αξία ενώ το καλό προωθεί το πνεύμα.
    Ότι συμβαίνει στη Γη συμβαίνει και σε άλλους κόσμους.
    Σε περίπτωση που κινδυνεύσει η ανθρωπότητα με εξαφάνιση λόγω πυρηνικού πολέμου θα υπάρξει δυναμική παρέμβαση του καλού.
    Είμαστε πιόνια σε μια σκακιέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας λες που τα ξέρεις αυτά που λες μπας και τα μάθουμε και εμείς ..

      Διαγραφή
  33. Ποιός είναι ο Θεός που εννοείς ότι πρέπει να φάμε λάχανο για να λευτερωθούμε; Συγχώρα με αλλά δεν καταλαβαίνω ποιός είναι αυτός που ελέγχει τα πάντα και τους πάντες και είναι η απάντηση η εξάλειψη του για την λευτεριά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ ΕΧΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ. ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ. ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Και κάτι ακόμη (συνέχεια από 28-12 1:11μμ),το Χριστό άδικα τον βρίζεις,
    πρώτον γιατί θα μπορούσαν να τον λένε Μήτσο (ούτε το Χριστός είναι το πραγματικό όνομά του), δεύτερον είναι ένα πρόσωπο που χρησιμοποιήθηκε από τα ιερατεία για να δημιουργηθεί μια θρησκεία με την οποία καμμία σχέση δεν έχει ο ίδιος.
    Τρίτον ο Χριστός πριν και μετά τη σταύρωση-"ανάσταση" δεν πρόκειται καν για το ίδιο άτομο.
    Αυτός που εμφανίστηκε ως "ανεστημένος" ήταν ένας κλώνος που είχε δημιουργηθεί αρχικά για να τον αντικαταστήσει μετά τη σφαγή των βρεφών από τον Ηρώδη αλλά δεν τους έκατσε το σχέδιο τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α εσύ το έχεις προχωρήσει... Και τι έγινε μετά ο κλώνος; Ξαναγύρισε στο Δράκοντα;

      Διαγραφή

  36. οι μασόνοι χρονολογούνται από:

    The earliest recorded 'making' of a Freemason
    in England is that of Elias Ashmole in 1646.
    Organised Freemasonry began with the founding
    of the Grand Lodge of England on 24 June 1717,
    the first Grand Lodge in the world.
    lreland followed in 1725 and Scotland in 1736.

    Να πάνε θες και πιο πίσω στον 15ο αιώνα ας πούμε;
    Αντε να το δεχτούμε.
    Αλλά το να τους πας στον 5ο π.Χ αιώνα κάνοντάς τους
    σύγχρονους του και ομοϊδεάτες... του...(κατ'εσέ πάντα)
    "απατεώνα παλαιομασόνου Πυθαγόρα"
    ( ο οποίος όπως μόνος σου είπες πως έζησε μεταξύ 580-496 πΧ) δε νομίζεις πως πάει πολύ; Μεγάλη αξία δεν δίνεις στους μασόνους; Με ποια λογική και με ποια ακριβώς
    τεκμήρια-στοιχεία-αποδεικτικά χαρακτήρισες λοιπόν
    τον Πυθαγόρα μασόνο;


    Τον Χριστό προφανώς τον εντάσσεις στα ερπετικά λαμόγια
    παρά το γεγονός ότι ουδέποτε αποκάλεσε τη θεϊκή διάνοια
    "γιαχβέ" και παρά το γεγονός ότι συχνά αποκαλούσε
    τους γιαχβεδιστές "γένη εχιδνών".


    (συμφωνώ με τον Ανώνυμο 9:38 ότι η "χριστιανική"
    θρησκεια δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη
    περσόνα)



    Παρέλειψες να ερευνήσεις το θεματάκι σχολαστικότερα, παρά το γεγονόςότι δίνεις την αίσθηση του άρτιου ερευνητή... Τον λόγο που παρέλειψες στοιχειώδη έρευνα, και αρκέστηκες σε ένα πασάλειμα με την φράση
    "Γεννιέται, μεγαλώνει και σαυροψοφάει χωρίς να τον ξέρει ΚΑΝΕΝΑΣ στα μέρη που (υποτίθεται ότι) «έζησε»" μόνο εσύ το ξέρεις...

    Δεν είναι έτσι. Και τον γνώριζαν και υπάρχουν καταγραφές,
    άρα τον "ξέρουν" κάμποσοι.


    Μεταφέρω τοποθέτηση ενός φίλου στο σάιτ μου.


    "Στις πρώτες δεκαετίες του β΄ αιώνα έχουμε 3 Ρωμαίους συγγραφείς που αναφέρονται στα κείμενα τους
    στον Ιησού Χριστό ευκαιριακά και χωρίς ενδιαφέρον.
    Ο 1ος είναι ο Πλίνιος ο Νεώτερος γύρω στο 112μ.Χ.
    Ο 2ος είναι ο γνωστός λόγιος Τάκιτος, που ως Ρωμαίος ιστορικός αναφέρει περί το 115 μ.Χ.
    Το περιστατικό με τον Νέρωνα που έλαβε χώρα το 64μ.Χ.
    Επίσης αναφέρει ο Τάκιτος ότι οι χριστιανοί όφειλαν το όνομα τους σε κάποιον <>
    που επί αυτοκράτορα Τιβερίου καταδικάσθηκε σε μαρτυρικό θάνατο.
    Ο 3ος είναι ο Σουετόνιος που τον αναφέρει γύρω στο 120μ.Χ. και μας εξιστορεί τον πρώτο διωγμό που έγινε 20 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιησού.
    Άρα μαθαίνουμε ότι μόλις 20 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιησού γίνονταν διωγμοί .
    Ιουδαϊκές Μαρτυρίες:
    Τον αναφέρει ο Ιουδαίος ιστορικός Ιώσηπος στο έργο του Ιουδαϊκή Αρχαιολογία που φτάνει μέχρι το 66μ.Χ.
    Υπάρχουν και πάρα πολλά ραββινικά κείμενα που αναφέρονται στο πρόσωπου του γραμμένα τους 2 πρώτους μ.Χ. αιώνες και φανερώνουν τις εκτιμήσεις των ιουδαίων
    για τον Ιησού. Τέλος, πάρχει και η μαρτυρία για τον Ιησού μέσα από το Κοράνι μιας και στα βάθη της Ανατολής υπήρχε ισχυρή παράδοση γύρω από το πρόσωπο του.
    χωρις να αναφερω και τις προφορικες παραδοσεις καιτα προευαγγελικα κειμενα..οποιος εχει ασχοληθει επιστημονικα ξερει "

    Και μόνο ότι τα ερπετόβια βοθροϋπανθρωπάρια των σατανόπληκτων της ελίτ και των υποτακτικών τους, είναι παθιασμένοι Χριστομάχοι, είναι αρκετό για να καταρρίπτει τη λογική σου για τον συγκεκριμένο.


    Πέραν των παραπάνω ενστάσεών μου, βρήκα τη διαδρομή σου αξιόλογη. την έρευνά σου άρτια και την δουλειά σου εξαιρετική.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως προς τα μασόνια:

      Γράφω "παλαιομασόνος" κι εσύ μου λες για τους φραμασόνους. Προφανώς μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. (Αν νομίζεις ότι η μασονία εμφανίστηκε με τους μαλάκες στην Αγγλία, έχεις πολύ διάβασμα να κάνεις... Ναΐτες, Εσσαίοι, Χιράμ Αμπίφ, τα λήμματα/λύμματα ατελείωτα).



      Ως προς τον απατεώνα Πυθαγόρα:

      Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τον αποκαλέσω πρώτος "απατεώνα" γιατί με έχει προλάβει εδώ και 2.600 χρόνια ο προπάππος μου ο Μέγας Ηράκλειτος. Για την ακρίβεια τον είπε "αρχηγό των απατεώνων". (Του έχει ρίξει και άλλα μπινελίκια, π.χ. "έμαθε πολλά αλλά φτιάχνει σκατούλες", κοκ.)

      Ο βίος του στον Πορφύριο: https://el.wikisource.org/wiki/%CE%A0%CF%85%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85_%CE%B2%CE%AF%CE%BF%CF%82



      Ως προς το ποιόν του παλαιομασόνου:

      Μια (1) ερώτηση να κάνεις στον εαυτό σου:
      Κάποιος που φεύγει 17-18 χρονών από την πατρίδα του και μαθητεύει 4 χρόνια στην Φοινίκη, 22 χρόνια στην Αίγυπτο και 12 στην Βαβυλώνα (σύνολο 40 χρόνια σε ιερατεία, μυήσεις και ΑΡΧΑΙΕΣ στοές). Τι Ελληνική παιδεία έχει; Όταν το μυαλό του ανδρώθηκε εκτός Ελλάδος και οι πεποιθήσεις του έχουν ζυμωθεί όχι απλά από ξένους αλλά από τους κατεξοχήν εχθρούς του Ελληνικού Πνεύματος;


      Ως προς τις "αποδείξεις" ιστορικότητας του Τζέχου:

      Μόνο και μόνο το όνομα Χριστός (=κεχρισμένος) φτάνει για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για μαϊμού της ιστορίας.

      Αφού έχεις κάνει τον κόπο να ασχοληθείς με το θέμα για εξήγησέ μου ένα ιστορικό παράδοξο: Πώς γίνεται ο Τζέχος (αρχισυνωμότης) και ο Σαούλ (αρχιδιώκτης συνωμοτών) να περιπλανώνται στην ίδια στενή λωρίδα γης πάνω από 10 χρόνια χωρίς να έχουν συναντηθεί ποτέ;
      (Λεπτομέρεια: Ο Σαούλ ΕΙΝΑΙ ιστορικό πρόσωπο. Όχι σαν κάποιους άλλους που βγήκαν λέει από τον κρίνο...)


      Κατά την γνώμη μου και κατά την λογική, ο Χριστούλης σας ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ. Πρόκειται για κατασκευασμένη εκ των υστέρων φαιδρή προσωπικότητα. Το έχω εξαντλήσει το θέμα σε παλαιότερα άρθρα, όπου παρατίθενται και οι πηγές:

      http://mavrifatria.blogspot.gr/search/label/%CE%93%CE%91%CE%9C%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%97%CE%9B

      http://mavrifatria.blogspot.gr/search/label/%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97%CE%A0%CE%9F%CE%A3

      http://mavri-fatria.blogspot.gr/search/label/%CE%A3%CE%91%CE%9F%CE%A5%CE%9B

      Να σου θυμίσω ότι αναφορές προσώπων σε άγια τεφτέρια, κοράνια, ψαλμούς, κλπ. δεν θεωρούνται ιστορικές αναφορές.


      Υ.Γ. Χεσμένο τον έχω τον ανύπαρκτο Χεσούς (όπως σωστά λέγεται στα ισπανικά) και μαζί όλους τους δούλους του. Το είπα και σε κάποιο άλλο σχόλιο ότι όποιος έχει το εμφύτευμα δεν πρόκειται να απελευθερωθεί.

      Δεν θέλω να σας πείσω για τίποτα. Δεν μου είστε χρήσιμοι σε τίποτα. Απλά μου έχετε σκοτίσει τ' αρχίδια με τα ψέματά σας, την χριστιανική πουστιά σας και τις αιώνιες μηχανορραφίες σας. Κάντε μου τη χάρη να αλληλοσφαγείτε με τα μουσλίμια και τους Ιουδαίους και να μη μείνει κανένας σας ζωντανός.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει λόγος να το εγκρίνεις αυτό, γιατί
      δε διαφημίζω το σάιτ μου.
      Το δίνω για τα μάτια σου μόνο άλλωστε, γιατί είμαι από εκείνα τα φρικιά, που γουστάρουν να κλείνουν ανοιχτούς λογαριασμούς και να μην έχουν χρωστιμιά.

      http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=293228#p293228

      Διαγραφή
  37. Όχι δε γύρισε στο δράκοντα, παντρεύτηκε τη Μαρία Μαγδαληνή και έφυγε για Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "ANTI AMAZON"

    Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010
    ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΥΘΟ

    ΠΥΘΟΚΤΟΝΙΑ

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2010/11/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "ΑΠΟΛΛΩΝ"
    Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010
    Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ - Η ΕΣΧΑΤΗ ΥΒΡΙΣ
    http://s-apollon-s.blogspot.gr/2010/12/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "ΝΕΜΕΤΩΡ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] [ 2009.10.02 12:00 ]

    ΖΕΥΣ ΝΕΜΕΤΩΡ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΝΕΥΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑΣ

    ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ «ΚΩΡΥΚΟΥ» ΣΤΟ "ΚΩΡΥΚΕΙΟΝ ΑΝΔΡΟΝ" = "ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ ΣΑΚΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΛΙΚΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΘΗΛΥΚΟΣ ΔΡΑΚΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΔΕΛΦΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ Ή ΤΥΦΩΕΑ - ΤΟΝ ΘΗΛΥΚΟ ΔΡΑΚΟ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΝΩ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΖΕΥΣ - Ο ΔΡΑΚΩΝ ΤΥΦΩΕΥΣ Ή ΤΥΦΑΩΝ Ή ΤΥΦΩΝ Ή ΤΥΦΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΡΤΑΡΟΣ

    http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2009/10/02/12-00/pa-sy-a_nemetwr_2009-10-02_12-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "ΝΕΜΕΤΩΡ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00003 ] [ 2010.04.05 00:00 ]

    ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ - ΜΙΤΤΟΛΟΓΙΑ: Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΣ - Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΣ ΦΟΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΥΘΩΝΑ ΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΔΙΟΣ ΕΚΘΡΟΝΙΖΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

    http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2010/04/05/00-00/pa-sy-a_nemetwr_2010-04-05_00-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ Ε.ΣΥ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 31:00 ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
    ΕΔΩ
    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013
    ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΜΥΘΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΓΟΕΙΔΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΠΟ ΤΟ PROJECT ΤΩΝ “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ” ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΝΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ E.E.

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2013/02/project-ee.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Και φυσικά δεν υπήρξε πρόσωπο με το όνομα Χριστός και για αυτό το λόγο μερικοί δε μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξή του γιατί ψάχνουν σε λάθος κατεύθυνση.
    Υπήρξε μεν ως πρόσωπο αλλά με άλλο όνομα,αυτό όπως έγραψα είναι δημιούργημα των ιερατείων για να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη θρησκεία.
    Υπήρξαν τα 2 άτομα προ και μετά σταύρωσης-"ανάστασης" τα οποία άνηκαν στις 2 αντίπαλες παρατάξεις οντοτήτων και εξυπηρέτησαν ο μεν ένας (ο πρώτος) το καλό ο δε άλλος (ο "ανεστημένος") το κακό.
    Το όνομα Χριστός είναι παραπλανητικό και μη υπαρκτό ιστορικά όπως και οι γραφές και όπως κάθε τι γραπτό έχουμε στα χέρια μας έχει αλλοιωθεί σκόπιμα ανακατεύοντας αλήθειες με ψεύδη για να μας παραπλανήσουν.
    Το πρόβλημα της ανθρωπότητας δεν είναι ο "Χριστός" αλλά αυτοί που δημιούργησαν τη θρησκεία αλλά και κάθε θρησκεία.
    Θεοί υπάρχουν πολλοί στο άπειρο σύμπαν αλλά κανείς τους δεν έχει θρησκεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το θέμα Μάρκο είναι άκρως "τσιγκλιστικό" γι αυτό κι επανέρχομαι με νέο αδυσώπητο ερώτημα:
    Αφού στην τελική και κατά τα συμπαρομαρτούντα και η εθνική μας θρησκεία και ο χριστιανισμός είναι οφιολατρικές και οφιοελεγχόμενες, τότε προς τι αυτό το αιώνιο κι αβυσσαλέο μίσος εξόντωσης της πρώτης από τη δεύτερη; Δε μπορούσαν να τα "βρουν" και να μεταλλαχθούν αναίμακτα σε κάτι πιο "κοινός αποδεκτόν"; Εχουμε να κάνουμε με οφιοεμφύλιο; οχιές εναντίων πυθώνων; Υπήρχαν (ή υπάρχουν) και μεταξύ των εκτός (ή εντός) Γαίας φιδόρατσας φατρίες και αντικρουόμενα μεταξύ τους συμφέροντα; Εγώ τι δεν καταλαβαίνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φανερό ότι τα ιερατεία είναι πολλά. Άλλοτε συνεργάζονται και άλλοτε συγκρούονται (στη μοιρασιά όπως οι κλέφτες)...

      Το πρόβλημα δεν είναι οι θεοί και τα ιερατεία αλλά εμείς τα ζώα

      Διαγραφή
  46. "Όποιος έχει την δύναμη κάνει αυτό που θέλει. Ηθικές, καλοσύνες, κλπ., είναι εφευρέσεις των αδύναμων. (βλ. Διάλογο Μηλίων)."

    Ακριβές το πρώτο σκέλος, όποιος έχει την δύναμη κάνει αυτό που θέλει. Όχι τόσο το δεύτερο σκέλος, γιατί οι ανώτερες ψυχές όταν ενσαρκώνονται είναι φυσικό να μη θέλουν να γίνουν σαν τα ζώα της ζούγκλας ή τους μογγόλους της στέππας αλλά τείνουν να μεταφέρουν στον υλικό κόσμο αξίες ανώτερες, από την ευγενή καταγωγή τους, από εκτός μάτριξ.

    "Αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν" - Ιωάννης Καποδίστριας

    Δεν τον λες και αδύνατο τον δημιουργό της Ελληνικής Επανάστασης. Το δημιουργό του συντάγματος της Ελβετίας όπου με 50000 υπογραφές γίνεται δημοψήφισμα. Όπου όταν φεύγεις από το στρατό παίρνεις το όπλο στο σπίτι σου.

    Ακόμα κι αν ξέρουν ότι μπορεί να χάσουν, οι ανώτερες ψυχές θετικού προσανατολισμού επιμένουν στο δίκαιο γιατί αυτό τους λέει η συνείδησή τους, γιατί δεν είναι αυτόματα βιορομπότ βελτιστοποιημένα για επιβίωση στο μάτριξ και κυριαρχία. Γιατί δεν είναι κομμάτια του μάτριξ. Είναι επισκέπτες στο μάτριξ. Γιατί ως συνειδητά όντα έχουν δυνατότητα επιλογής.

    Agent Smith: Why, Mr. Anderson? Why, why? Why do you do it? Why keep fighting? Only a human mind could invent something as insipid as love. You must know it by now. You can't win. It's pointless to keep fighting. Why, Mr. Anderson? Why? Why do you persist?

    Neo: Because I choose to.

    Στο 1:32:

    https://www.youtube.com/watch?v=mHyKDrGzn-I

    Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ

      ΟΛΙΚΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

      ΓΡΑΦΕΙΣ “…Δεν τον λες και αδύνατο τον δημιουργό της Ελληνικής Επανάστασης. Το δημιουργό του συντάγματος της Ελβετίας όπου με 50000 υπογραφές γίνεται δημοψήφισμα. Όπου όταν φεύγεις από το στρατό παίρνεις το όπλο στο σπίτι σου…”

      ΥΠΟΠΤΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …με 50000 υπογραφές… ΛΑΘΡΟΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ …γίνεται δημοψήφισμα…

      ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΠΤΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΟΥΒΕΝΙΡ

      ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΑΤΡΙΞ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 12:03

      Τα ανώτερα όντα δεν χρειάζονται την ηθική. Οι συμπαντικοί κανόνες βρίσκονται εντός τους. Ούτε φυσικά ασχολούνται με τα ζωύφια. Όταν ένα ηφαίστειο εκρήγνυται δεν το ενδιαφέρει πόσα ζώα ή δέντρα θα κάψει. Η καταστροφή είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δημιουργίας.

      Διαγραφή
    3. Για ποιους έγραψε τότε ο παππούς Αριστοτελης τα ηθικά Νικομάχεια ρε Μάρκο; Για τα κατώτερα όντα;και ποιοι είναι τα ανώτερα;ποιος ο ρόλος του στην διαπαιδαγώγηση του Μ.Αλεξανδρου;ένας πανεπιστήμονας με τέτοιο συγγραφικό έργο (όσο έχει σωθεί) πανανθρώπινης αξίας,ο πατέρας της αποδείξεως όπου πάνω του στηρίχθηκε ολος ο δυτικός πολιτισμός στο κομμάτι των επιστημών θα μπορούσε όλη αυτήν την γνώση συμπεριλαμβανομένου και της απόρρητης διδασκαλείας Αριστοτελους-Αλεξάνδρου (μετά τα φυσικά)να την δώσει όχι προς όφελος της ανθρωπότητας αλλά για άλλους σκοπούς;;

      Διαγραφή
    4. Η υψηλή νοημοσύνη και η διανόηση ΔΕΝ είναι το χαρακτηριστικό που ορίζει τα ανώτερα όντα. Ούτε η ηθική, γιατί αυτή διδάσκεται από την κοινωνία όπου ζει κανείς και που αλλάζει από κοινωνία σε κοινωνία, πχ για τους Εσκιμώους είναι ηθικά αποδεκτό οι γέροι γονείς να φεύγουν και να πεθαίνουν εκτεθειμένοι στο κρύο - για να μη γίνονται βάρος στην οικογένεια. Ούτε ο θετικός προσανατολισμός λέει τίποτα, υπάρχουν και ανώτερα πνεύματα αρνητικού προσανατολισμού γιατί αυτή ήταν η επιλογή τους. Ούτε η ενασχόληση με το μεταφυσικό ή οι μεταφυσικές ανησυχίες λένε τίποτα. Ο έμψυχος δεν φαίνεται. Φρόντισε ο δημιουργός του μάτριξ για αυτό.

      Διαγραφή
    5. ""Όποιος έχει την δύναμη κάνει αυτό που θέλει. Ηθικές, καλοσύνες, κλπ., είναι εφευρέσεις των αδύναμων".
      Οκ. Τότε σε κάποια δύσκολη στιγμή σου (προφανώς δεν την χρειάζεσαι ακόμη), δεν θα σου δώσουμε ούτε ένα λεπτό την στιγμή που θα ζητιανεύεις ή θα παγώνεις. Να σκέφτεσαι το Μάτριχ και την επανάστασή σου. Και τα λεφτά που θα δίνουν οι επόμενες γενεές για να παραγγέλνουν από εργαστήρια ένα παιδί, αφού ο μητέρες δεν πρέπει να υπάρχουν.

      Διαγραφή
    6. Ρε Αντζελίνα Ψώλι πάρε την αγαμησία σου και τράβα σε καμιά άλλη παραλία...

      Δεν σε γαμεί ούτε ναυαγός τριάντα χρόνια, ούτε ισοβίτης, ούτε καν κτηνοβάτης γιδοβοσκός της περιφέρειας Τιράνων...

      Φακλανόγρια, διανοητικά καθυστερημένη σαπιομπαλότσα, γαμώ τα κωλολεφτά που παίρνεις κοροϊδίστικα από το δημόσιο και γαμώ και το άχρηστο μπάσταρδό σου που έχεις φορτώσει στην κοινωνία... Κάτι ήξερε ο άντρας σου που την έκανε...

      Για πόσο καιρό ακόμα νομίζεις ότι θα εισπράττεις την μηνιαία επιχορήγηση μωρή ζαβοτρομπέτα;

      Έχεις τόσα χρόνια που ζητιανεύεις τον πούτσο, δεν βαρέθηκες; Γίνε λεσβία, που ξέρεις, μπορεί να σου κάτσει καμιά κακάσχημη ξυνοκουδούνα σαν κι εσένα...

      Άντε τώρα πλύνε κανένα πιάτο που θα μιλήσεις και για μάτριξ ρε φαλαινοχυσμένο ξέβρασμα του βλαχοφεμινισμού.


      (Το ξέρω ότι χύνεις όταν σε ποδοπατάνε και σε κατουράνε στα μούτρα αλλά βάλε και καμιά αγγελία, μην πας να την βγάλεις όλο στο τζάμπα)

      Διαγραφή
    7. Το Ματριχ, είναι μια θεωρία την οποία εσείς και τα αφεντικά σου υποστηρίζετε ώστε να έχουν να σκέφτονται οι επόμενες γενεές (οι νέες). Δεν διαφέρεις σε κάτι από τον Τραϊανού.
      Πάλι εχθρούς, πάλι φοβίες.
      Εάν εσύ, που δεν με γνωρίζεις, με κατηγορείς εδώ μέσα, τότε πώς αλλιώς θα μπορούσε να εκφραστεί ο ορισμός του ΦΑΣΙΣΤΑ;
      Ξέρεις ποιο είναι το λάθος σου (εκτός από τον στείρο φασισμό σου και μισογυνισμό σου);
      Ότι παρόλο που έχεις (σου δίνουν) γνώσεις για το παρελθόν, δεν μπορείς να αντιληφθείς το μέλλον (στην περίπτωση που απλώς είσαι ένας μπλόγκερ και όχι ένας πληρωμένος πράκτορας). Εμένα με διέγραψαν από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή μίλησα για τους τεχνητούς ανθρώπους που θα παραγγέλνουμε όταν οι άφυλοι ή οι πούστηδες θα κυριαρχήσουν στον πλανήτη και γιατί οι Κύπριοι δίνουν τόσα λεφτά για να πληρώνουν τον Τούρκο καναλάρχη. Δεν σε είδα να ασχολείσαι με τέτοια ζητήματα της Αντζέντας παρά μόνο με τον πούτσο σου.
      Πληροφοριακά, σου λέω ότι εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και περιμένω με λαχτάρα τον ΑΝΔΡΑ μου, να γυρίσει, να τον αγκαλιάσω, να τον τρίψω όταν είναι κουρασμένος, να τον φιλήσω, να κάνω έρωτα μαζί του. Και αυτός να με κατανοεί το ίδιο όταν γυρίζω κουρασμένη, απογοητευμένη, θυμωμένη. Όταν ταιριάζουν οι ώρες μας, τον περιμένω στην πόρτα ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ.
      Για τύπους σαν και εσένα, δεν θα κουνούσα ούτε το δαχτυλάκι μου.
      Το ποιός είναι στερημένος είναι καταφανές κύριε Ντε Σαντ.

      Διαγραφή
    8. Ρε κυρά-Αγγέλω, κόψε κάτι...

      Έχεις που γυρνάς όλο το διαδίκτυο επί χρόνια γκρινιάζοντας και κλαψομουνίζοντας για την άδικη μοίρα σου.

      Δώσαμε...

      Είσαι πενηνταφεύγα και λες ότι ακόμα γαμιέσαι με τον ίδιο άντρα; Καλά εσύ είσαι καμένη, εκείνος ο κακοψωλομοίρης πόσα βιάγκρα παίρνει την ημέρα για να του σηκωθεί να σε γαμήσει ρε όρθιο ξυνοσαπισμένο πτώμα; Μήπως φοράς κανένα στράπον και τον γαμάς εσύ; (αυτό πιο πιθανό είναι).

      Σε λίγο θα μας πεις ότι χύνεις και πέντε-δέκα φορές την ημέρα. Κάτι που λέγεται εμμηνόπαυση το γνωρίζεις; Άσε ξέρω, μαλακίες της επιστήμης είναι αυτές. Εσύ έχεις γυρίσει τα ρολόγια ανάποδα. Η γριά κότα έχει το ζουμί και άλλες τέτοιες παπαριές. Ρε μπας και την έχεις κάνει και χαρτζηλικώνεις τους πάκηδες της γειτονιάς σου να σε ψωλοχύνουν;

      Ρε χυσομπαλότσα όταν ένας εξηντάρης γυρίζει στο σπίτι από τη δουλειά, το μόνο που θέλει να κάνει είναι να χέσει, να κλάσει και να πλακωθεί στο φαΐ και στο πιοτί και μετά τούφα. Τώρα μερικοί αν τους έδινες καμιά 20χρονη τουρμπάτη τηλεγλάστρα μπορεί και να ανασταινόταν ο πεθαμένος Τζέχος ανάμεσα στα πόδια τους. Με σένα όχι με βίντσι αλλά ούτε με 1.000.000 ευρώ καραμετρητά δεν θα τους έκανε κούκου.

      Στο πυροβολημένο (διπλομάτριξ) μυαλό σου όμως όλα είναι πιθανά. Συνέχισε την φαντασίωσή σου, μην ακούς κανέναν, αλλά πρόσεχε όταν οδηγάς και τρίβεις στο φανάρι την χλαμυδιασμένη κλειτορίδα σου. Οι πεζοί άντρες δεν φταίνε επειδή είσαι συφιλόγρια, ψωλάσχημη και πουτσοστερημένη.


      Αυτό πάλι που βλέπεις πράκτορες παντού έχει ορισμό στην ψυχιατρική. Μανιοκατάθλιψη ή διπολική διαταραχή το λένε. Για κοίταξέ το...

      Όλο σου τη σπάω, ο φασίστας, ο μισογύνης αλλά όλο έρχεσαι και ξανάρχεσαι..

      Για έμπα εδώ να πάρεις ιδέες:

      http://popaganda.gr/10-bdsm-tenies-pou-mas-ponesan-ke-mas-arese/

      http://popaganda.gr/bondage/

      Διαγραφή
    9. Είμαι ο άντρας της κυρά Αγγέλως. Σε διαβάζουμε μαζί.
      Και είμαστε μαζί 20 χρόνια.
      Εγώ 55 και η Αγγελική 45 φίλε. Εάν θες να γνωριστούμε δεν έχω πρόβλημα. Δώσε τόπο και χρόνο.

      Διαγραφή
    10. Να τα εκατοστήσετε κι εσύ και η Αγγέλω. Αν εξακολουθήσετε να διαβάζετε μαζί την φατρία άλλα 10 χρόνια θα σας κάνω δώρο μια γαμωτάφειο περιήγηση στο μνήμα του Τρελαϊανού.

      Τριολέ δεν κάνω. Από 4 και πάνω, το συζητάμε...

      Διαγραφή
    11. Αγγέλω, δρακοχυμένη σκατάσχημη σχιζοφρενής συφιλιδική γατοπροβιά, ούτε να σε βρίσω δεν αξίζεις.

      Πάρε το αγάμητο τουρκοσαρκίο σου και πήγαινε να κατσαριδοψοφήσεις στο σκουπιδότοπο του Σύριζα.


      Υ.Γ. Έχεις χάρη που σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά.

      (Άσχετο: βάφεις και τις μουνότριχες ή τις ξυρίζεις;)

      Διαγραφή
  47. Η θανάτωση του Ραγκναρ Λοθμπροκ απο τα φιδια (Αληθινο γεγονος)

    https://www.youtube.com/watch?v=dK_b1X5J4Vw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια. Η Ιστορία και το μέλλον θα ξαναγραφτεί από τηλεοπτικές σειρές.

      Διαγραφή
  48. Ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει μια μυστηριώδη όσο και σκοτεινή εκστρατεία δήθεν κατά της Περσίας αλλά οδηγεί τον στρατό του στην οφιολατρική Ινδία και στις παρυφές του Θιβέτ, άγνωστο για ποιους λόγους ...
    Ερώτηση: Τι συνέβη στην έρημο Τάκλα Μακάν με τα ρυπαρά έθνη και ποιος ο λόγος που πήγε εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον τον Λιακόπουρο πρέπει να ρωτήσεις...

      Διαγραφή
    2. Η ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΣΣΑ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    3. Στό επόμενο επεισόδιο, θα μάθες την αλήθεια στην οθόνη σου...Τα ρυπαρά έθνη κάνουν υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα που εσύ θα διδαχθείς ιστορία.

      Διαγραφή
    4. @Angi Angi ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ;

      Διαγραφή
  49. Μπράβο Μάρκο (και δεν το λέω εύκολα).
    Μπράβο και στον σχολιαστή "Bougas".
    Όμως, αν μου επιτρέπεται να πω ό,τι έχουν γνώση οι φύλακες (θεοί-διαβόλοι και τριβόλοι) για τους προβληματισμούς μας και την πορεία μας κι έχουν πάρει τα μέτρα τους πριν καν εμείς αντιληφθούμε το παιγχνίδι τους. Έχετε την αίσθηση ό,τι δεν γνωρίζουν τις αναζητήσεις μας και τις σκέψεις μας? Αφού αυτοί μας έφτιαξαν! Λέτε να μην έχουν και το αντίστοιχο αντιβάϊρους για όλους εμάς τους σκεπτόμενους (υποτίθεται).
    Σκατά φίλε, μπλέξαμε!
    Η κότα, πάντα θα είναι κότα ό,τι εξέλιξη και να έχει και σε όποιο επίπεδο. Κι ο άνθρωπος θα είναι άνθρωπος. Και γενικά στο σύμπαν ένας είναι ο "ηθικός" νόμος (εκτός των φυσικών), "η επικράτηση του ισχυροτέρου". Σε όποιο νόημα δίνεις στη λέξη ισχυρότερος.

    Babis De Goll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Θέλει όμως προσοχή τι είδους μετανθρωποί θα γίνουμε γιατί θα υπάρξουν μετάνθρωποι και μετάνθρωποι...
    http://www.agnosto.gr/index.php?PHPSESSID=d4250b2ae227b5d76e0296e9181c30d8&topic=318.msg1179#msg1179

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά:
    ο Άνθρωπος δεν βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας ούτε και της νοητικής.
    Όλοι οι άνθρωποι ή μήπως ημαστε αναμεμειγμένοι με αλλά όντα;οι φυλές πως προέκυψαν;
    Αν θεωρήσουμε πως ένστικτο και επιδίωξη κάθε όντος είναι η επικράτηση και κυριαρχία του στο εκάστοτε περιβάλλον και αν θεωρήσουμε οτι είμαστε (κατασκευές)κάποιας άλλης ανώτερης πνευματικά - τεχνολογικά οντότητας ας πούμε μηχανικοί
    Προκύπτει το εξής ερώτημα:
    Ποιος ή ποιοι δημιούργησαν τους δημιουργούς μας;αποκλείεται να ξεφύτρωσαν εκ του μηδενος
    Ποιος ο λόγος να μας δημιουργήσει κάποιος ανώτερος τεχνολογικά και νοητικά πολιτισμός;τι εξυπηρετούμε εμείς οι κατώτεροι νοητικά και τεχνολογικά για αυτούς;και αν έχουμε την δύνατοτητα να (πάρουμε κεφάλι) κάποιοι ας πούμε οι Ελληνες γιατί να μας την δώσουν εκ κατασκευής;
    Γιατί οι παγκόσμιοι κυρίαρχοι κυνηγάνε κάθε τι Ελληνικό;
    Αποκλείεται το ενδεχόμενο να καταγόμαστε από άλλους θεούς (κατασκευαστές);
    Αλλιώς ποιος ο λόγος να μας κατατρέχουν αυτοί που μας έφτιαξαν;έχουν και την τεχνολογία και την δυνατότητα να μας συντρίψουν αλλά όπως προείπα θα μπορούσαν και να μην μας δώσουν εκ κατασκευης την δυνατότητα να (πάρουμε κεφάλι)
    Ένα μπράβο στο ιστότοπο και διαχειριστή όπου μέσα από αυτόν εκφράζουμε και προβάλουμε της (ανησυχίες) και δίνεται η δυνατότητα να πάει η σκέψη ένα βήμα παραπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το DNA μας εμπεριέχει και ερπετικά στοιχεία. Π.χ. το σπερματοζωάριο είναι φίδι σε μικρογραφία.

      Δεν ανήκουμε όλοι στην ίδια φυλή ούτε μας έφτιαξε η ίδια παρτίδα μηχανικών.

      Μία από τις αρχές της εξέλιξης είναι ότι δεν ξέρεις πού θα σε πάει...

      Τίποτα δεν δημιουργείται εκ του μηδενός.

      Αν ήξερα ποιος έφτιαξε τους μηχανικούς δεν θα ήμουν εδώ.

      Κανείς δεν μας κατατρέχει. Είμαστε σκλάβοι κατασκευασμένοι να παράγουμε ενέργεια για τους αφέντες και όσο το κάνουμε δεν υπάρχει λόγος να μας συντρίψουν. Όταν μπαίνει και δεύτερος μεγάλος παίκτης στο παιχνίδι του ελέγχου, το πράγμα περιπλέκεται. Δες τι γίνεται στις χώρες της Αφρικής όπου εμπλέκονται ταυτόχρονα πολλές πολυεθνικές για την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών. Μετά κάνε την αναγωγή σε πλανητικό επίπεδο...

      Διαγραφή
    2. Χρειαζεται προσοχη το σπερματοζωάριο ΔΕΝ είναι φίδι

      θα καταληξεις ή φεμινιστρια που μισουν τα σπερματοζωαρια ή χριστιανος που ο θεος Ευαγγλισε την παρθενο και οχι εναν ανδρα ή και τα δυο χριστιανοφεμινιστρια

      Σε βλεπω στην μεγαλοχαρη της Τηνου να ψελνεις φεμινο-αριστερος ψαλτης

      Διαγραφή
    3. Ναι αλλά αν η μεγαλόχαρη είναι τραβεστί όπως το ιερατείο της και ο κρίνος κλωνισμός, τότε η Παναγίδα είναι ο Τζέχος και ο Γιαχβέ μαζί, 3 σε 1.

      Διαγραφή
    4. "Ελεύθερος γαρ ούτις εστί πλην Διός"
      Ελέύθερος κανείς,εκτός από το Δια
      Αισχύλος: "Προμηθέας Δεσμώτης"

      https://www.youtube.com/watch?v=FgNdyZMnAsQ

      Διαγραφή
  52. Ο Ηρακλής δεν πήρε σβάρνα τα τέρατα για να γίνει σεϊχης στη θέση του σεϊχη και κορυφή της τροφικής πυραμίδας στη θέση της προηγούμενης τροφικής πυραμίδας. Ο Ηρακλής ακολουθούσε το δρόμο της αρετής, που η αρετή είναι ξένη έννοια για το μάτριξ γι αυτό και στο τέλος δολοφονήθηκε. Για μακροζωία στο μάτριξ έπρεπε να ακολουθήσει τον άλλο δρόμο, του δικαίου του ισχυροτέρου, και με τη δύναμή του να γίνει αυτοκράτορας ή πλούσιος και να διασκεδάζει πχ με όργια ή προκαλώντας πόνο σε άλλους. Πως γίνεται να είσαι και με τον Ηρακλή, να είσαι και με το Μαρκήσιο ντε Σαντ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ντε Σαντ ήταν ένας Ηρακλής της εποχής του που τα έβαλε με εξουσία, θεό και ιερατεία ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Αυτό αρκεί για να έχει τον σεβασμό μου...

      Διαγραφή
    2. Οι Γερμανοί στον ΒΠΠ εκτελούσαν όποιον θεωρούσαν εχθρό τους γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάποια ισλαμοπιθήκια βασανίζουν τους αιχμαλώτους τους πριν τους σκοτώσουν. Με ποιους είσαι;

      Διαγραφή
    3. Με τον Χάρο είμαι... Όποιος βλέπει τα δύσκολα και παραδίδεται δεν αξίζει κανένα οίκτο.

      Διαγραφή
    4. Ανάθεμα σας ΟΦΙΔΕΣ...

      https://www.youtube.com/watch?v=0Qf8JgSm6pE

      https://www.youtube.com/watch?v=oTuJKq1RCq4

      Διαγραφή
  53. Μετά το γνωστό "They live" μια νέα ταινία μας δείχνει πως είναι ο κόσμος μας στη πραγματικότητα.
    https://www.youtube.com/watch?v=giozR7nb51c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κατά τον 33rd Degree Freemason, Manly P. Hall

    To the Gnostics, the Christ was the personification of Nous, the Divine Mind, and emanated from the higher spiritual Æons. He descended into the body of Jesus at the baptism and left it again before the crucifixion.

    The Gnostics declared that the Christ was not crucified, as this Divine Nous could not suffer death, but that Simon, the Cyrenian, offered his life instead and that the Nous, by means of its power, caused Simon to resemble Jesus.

    Η αλλαγή έγινε κατά τη πορεία προς το Γολγοθά τη στιγμή που ο Σίμων ο Κυρηναίος προσφέρεται να βοηθήσει στο κουβάλημα του σταυρού,με εκείνο ο άγγιγμα τα πνεύματα άλλαξαν σώματα.

    Έτσι μετά την "ανάσταση" εμφανίστηκε ο κλώνος.
    Το πραγματικό έργο αυτής της Θεότητας τελείωσε σε εκείνο το σημείο, της αλλαγής-απόδρασης,όσα ακολούθησαν από τη σταύρωση και μετά είναι έργο του κακού,η θρησκεία δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Marco μην ελπίζεις να αλλάξει κάτι σε αυτόν τον πλανήτη, εδώ παίρνουν όλοι αυτό που τους αξίζει, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις στρατόπεδο... για να μην καταλήξεις στο Δαφνί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που είναι στο Δαφνί είναι μια χαρά σε σύγκριση με εκείνους που διοικούν τη χώρα...

      Διαγραφή
    2. Αρχηγέ, η θέση αυτών που τα κάνουν πάνω τους οταν δούνε μπρος τους ενα φιδάκι είναι στο Δαφνί, η κάπου αλλού;

      Διαγραφή
  56. Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΥΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ (στο τέλος κάτω-κάτω) ΑΠΟ ΤΟ 2011

    "ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ"

    ΕΔΩ:
    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2011/11/03/12-00/pa-sy-a_anakoinwths_2011-11-03_12-00.htm#plohgos_03

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
    ΕΔΩ:
    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2014/12/20/00-00/pa-sy-a_anakoinwths_2014-12-20_00-00.htm#plohgos_03

    ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΤΑΛΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ

    ΑΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:

    "ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Για να καταλάβω ρε Μάρκο...Η Τιτανομαχία έγινε ανάμεσα σε τιτάνες και Ολύμπιους δηλαδή μεταξύ (θεών)για την διεκδίκηση της κυριαρχίας στον κόσμο και άρα και στους ανθρώπους ...πως εξηγείς όμως το γεγονός οτι στην ελληνική μυθολογία αναφέρεται αρκετές φορές η βοήθεια που προσέφεραν οι Ολύμπιοι θεοί σε ανθρώπους όπως πχ η θεά Αθήνα στον Οδυσσέα και αλλού.;Ειναι τελικά όλοι οι θεοί κατά των ανθρώπων ή υπάρχουν και εξαιρέσεις ;Ειναι πιθανό οι Ολύμπιοι να ήταν και αυτοί γενετιστές που κατασκεύασαν ένα διαφορετικό είδος ανθρώπου από αυτό των Τιτανων και από το οποίο κατάγονται οι Έλληνες ξεκινώντας από το Χρυσουν γένος;Για τον Διομήδη τι έχεις να πεις;τα έβαλε και αυτός με θεούς απ όσο θυμάμαι
    Ευχαριστω εκ τον προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχνάμε ότι οι Ολύμπιοι είναι κι αυτοί Τιτάνες. Πρόκειται για εμφύλιο μεταξύ αποικιοκρατών. Τα είδη που κατασκευάστηκαν είναι όσα και οι φυλές. Ο Διομήδης όπως και πολλοί άλλοι θνητοί που πολέμησαν τους θεούς στα ίσια, ανήκουν στους ήρωες της Νέας Πραγματικότητας...

      Λίγο υπομονή ακόμα και θα τρίβετε τα μάτια σας...

      Διαγραφή
  60. ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΖΙΜΑΚΟΥ 13-01-9018

    Καγχάστε πούστηδες χρηστοί κι εσείς παλιοκομμούνια
    που ο Τζίμης τώρα τραγουδά στου Άδη τα καντούνια.
    Μύστης αρχαίος ήτανε, μπινέκλες και σταυρίδια,
    σκατά στα ιερατεία σας, ρόπαλα και κλωτσίδια.

    Μασόνοι αρχιπούστηδες, τιτανική μαγάρα
    γαμιώνται οι ποδίτσες σας και της θεάς η φάρα
    Φίδια, ερπετά, βδελύγματα, αόρατοι τελχίνες
    λεπίδι φτάνει τρομερό, βόμβες και υπερτοξίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε Τζιμάκο.....
      Ηταν ανάγκη στην τελευταία σου κατοικία να σε συνοδέψουν οι χριστιανομαυροκόρακες; ("εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι το δούλο του θεού"...κτλ)Δεν είχε φροντίσει όσο ζούσε (;) να ξεκαθαρίσει τον τρόπο της τελευταίας του επί γης συνοδείας;
      Δεν το περίμενα αυτό ρε συ Μάρκο. Με γάμησε μέχρι τα μπούνια αυτή η εικόνα. Τέτοιο ξενέρωμα!!!...ε όχι ρε μάγκα μου.
      Υ.Γ: Ρε συ Μάρκο, είμαι δέκα χρόνια νεότερος από τον Τζιμάκο κι αυτά τα'χω τακτοποιήσει προ πολλού (ποτέ δεν ξέρεις....) κι ο αιώνιος πολέμιος του γαμημένου παπαδαριού δεν το χε προβλέψει; αδύνατον! Γαμώ το ξενέρωμα μου γαμώ....

      Διαγραφή
  61. Σου έγραψα για την Τιτανομαχία στο προηγούμενο σχόλιο...γενικά υπάρχει μια σύγχυση και λογικό είναι με τόση προπαγάνδα που τρώμε καθημερινά γύρω από τους προγόνους μας και δη την μυθολογία μας.Μια έρευνα πάνω σε αυτή την θεματολογία θα ξεκαθάριζε λίγο το τοπίο που τώρα κάπως αχνοφαίνεται μέσα από την έρευνα σου..αν μη τι άλλο έδωσες μια άλλη διάσταση στο θέμα που παντα σιγοψυθηριζοταν σε διάφορους κύκλους
    Όπως και να έχει
    Μη μας καυλωνεις και μετά μας αφήνεις
    Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Απαντήσεις
    1. Αν του έδιναν 100 ευρώ να φάει σκατά, θα τους έδινε και ρέστα...

      Διαγραφή
  63. ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ.
    Ο ΔΙΑΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΙ ΤΡΙΧΙΑ.
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ, ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΟ ΜΑΛΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ "ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ως σύνθεση είναι δηλωτικό της ΘΕΟΜΑΧΙΑΣ αφού αναπαράγει την ΜΑΙΑΝΔΡΙΟ ΛΑΒΗ

    Οι θεομάχοι Έλληνες

    Πρέπει να γνωρίζουμε ότι μόνο η Ελληνική θρησκευτική σκέψη εξασφάλισε για τον άνθρωπο τόση ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων, ώστε να μπορεί να ορθώσει αντιρρήσεις ή και να παλέψει ενάντια στην θεϊκή θέληση.

    Η σύγκρουση ηρώων με θεούς και θεϊκές αποφάσεις, είναι για την ελληνική σκέψη μια εντελώς πιθανή εξέλιξη. Η περίπτωση δε του ήρωα που παλεύει ισάξια ή και νικηφόρα με έναν θεό για να υπερασπίσει τη «θέση» του ή να κερδίσει την εύνοιά του, είναι απ’ τα κεντρικότερα και προσφιλέστερα θέματα του Ελληνικού μύθου. Άλλωστε αυτό ακριβώς είναι απ’ τα κυριότερα μηνύματά του. Πως η ελευθερία των ανθρωπίνων κινήσεων μπορεί να δικαιωθεί, ακόμα και πέρα από τη θέληση των «θεών». Μια επαναστατική εντελώς “ελληνική” θέση που απ’ τους πανάρχαιους ακόμα χρόνους του μυθολογικού ελληνισμού, έθετε τις βάσεις για ζωή, έρευνα κι ελευθερία έξω και μακριά απ’ τα ολισθηρά μονοπάτια των θεών.

    Αρκεί να θυμηθούμε μια έξοχη ομηρική εικόνα, όπου ο δοξασμένος ήρωας της Τροίας ο ξακουστός Αίαντας απ’ την Λοκρίδα, ο γιός του Οιλέα, μετά από ναυάγιο (απ’ το θυμό της Αθηνάς) όπου έχασε τους δοξασμένους του συντρόφους, έξω ακριβώς απ’ τις ακτές της ποθητής πατρίδας του, στέκει ολομόναχος πάνω σ’ ένα γυμνό βράχο καταμεσής της θάλασσας και ακατάβλητος υψώνοντας τη γροθιά του φωνάζει με τη βροντερή φωνή του “Θε να ξεφύγω παρά τη θέληση των θεών!” [Οδύσσεια δ’ 503].

    Αυτά τα πανάρχαια ομηρικά λόγια, αυτή η ασυμβίβαστη τελευταία κραυγή του ήρωα, πριν καταποντιστεί μαζί με το σωτήριο βράχο του στην αγκαλιά της μαύρης θάλασσας απ’ την οργή του Ποσειδώνα, θα γίνει η πεμπτουσία του θεομάχου Έλληνα ήρωα, που θέριεψε στη μεσογειακή ατρόμητη ψυχή του κι έγραψε τις πιο παράτολμες ιστορίες θέρρους, λεβεντιάς και απαράμιλλης δόξας, παραμερίζοντας τους “θεούς” για να διαβούν ανεμπόδιστα οι θεομάχοι ήρωες!

    Ναι ο Έλληνας υπήρξε ο πρώτος και ο καλύτερος θεομαχητής της πανανθρώπινης ιστορίας και συχνά καυχιόταν γι’ αυτό.

    "Μαίανδρος" Η λαβή των θεομάχων

    Το σύμβολο της ήτας των θεών!

    Η λαβή που καταβάλλει θεούς.

    http://organon.pa-sy-a.gr/pa-sy-a_organon.htm#organon_06

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπύρο τα κουτάκια του μυαλού ανοίγουν όλο και πιο γρήγορα σε όλο και πιο πολλούς...

      Το μάτριξ υπερφορτώνεται.

      Διαγραφή
  65. https://youtu.be/fkseF48BrtU

    https://www.youtube.com/watch?v=-bnMCH9NoS0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΕΙΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΜΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ..Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΔΑΓΜΑ.. ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η "ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΙΑ" ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.. https://anaktisis.net/2017/09/06/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ξέχασες τις ρολάρες που είχανε τα ερπετά στις ταινίες Χάλλι Πόττερ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα καταφέρει να δω το πρώτο ως τη μέση... Τότε σιγουρεύτηκα ότι ηλίθιοι κυβερνούν τον πλανήτη των πανηλιθίων.

      Διαγραφή
    2. Μάρκο αγόρι μου, το ξέρεις οτι ενα απο τα αυτιστικά σου χαρακτηριστικά είναι οτι θεωρείς τους άλλους ηλίθιούς;

      Διαγραφή
    3. Και να μην τους θεωρήσω, πάλι ηλίθιοι είναι

      Διαγραφή
    4. @ 12:15

      Οι αυτιστικοί είναι αγχωτικοί, αντιπαθείς, και με εμμονή στους τους αριθμούς. Όλα τα αντίθετα από το Μάρκο που είναι πολύ ήρεμος, συμπαθής σε όλους και επιδέξιος με τις λέξεις. Αλλού να παραστήσεις τον ψυχολόγο.

      Διαγραφή
    5. Χα Χα.
      Ειδες το
      https://en.wikipedia.org/wiki/The_Accountant_(2016_film)
      και νιομίζεις πως ολοι οι αυτιστικοί ειναι savant Ράμπο.
      Καμιά σχέση με την πραγματικότητα..
      Χα Χα....

      Αυτιστικά χαρακτηριστικά υπάρχουν μεμονομένα, οπως και χαρακτηριστικά αλλων νευροαναπτυξιακών διαταραχών όπως σχιζοφρένια, μανιοκατάθλιψη και κυρίως Ψυχαναγκαστικές διαταραχες στο 40 % του γενικου πλυθησμού και πολλές φορές επικαλύπτονται μεταξύ τους.
      Δεν σημαίναι οτι κάποιος που έχει κάποια απο τα χαρακτηριστικά αυτά εχει τηρει και τα κριτήρια για να καταταχτεί στο φάσμα κάποιας διαταραχής.
      Α ρε ασχετοσύνη που επικαλυπτόμενη με τη χαζομάρα και συνδιαζομενη με την ημιμάσθεια οδηγείς στην γραφικότητα.

      Διαγραφή
    6. Η ψυχολογία είναι σαν την κακιασμένη γριά: επειδή δεν την θέλει πια κανένας, προσπαθεί να πείσει πως το γαμήσι είναι ανωμαλία.

      Διαγραφή
    7. Ποιός τη γαμά την ψυχολογία και τους ψυχολόγους.
      Εδώ μιλάμε για ψυχιατρική και νευρολογία.
      Αλλα απο την άλλη, το γαμήσι είναι μεν υγεία και ευτυχία αλλα τα ανώμαλα οπως τα σαδομαζοχιστικά κλπ 100 % χαρακτηρίζουν ατομα διαταραγμένα.

      Διαγραφή
    8. @2:45

      Κι εσύ χωρίς ερωτηματολόγια έβγαλες θετική διάγνωση ότι έχει αυτισμό και γράφεις "ένα από τα χαρακτηριστικά του αυτισμού σου" ε αστροπελέκι.

      Διαγραφή
    9. Δεν γράφει παραπάνω "ένα από τα χαρακτηριστικά του αυτισμού σου" αλλά "ενα απο τα αυτιστικά σου χαρακτηριστικά".
      Και ποιο κάτω εξηγείται ότι τέτοια χαρακτηριστικά υπάρχουν στον νευροτυπικό πληθυσμό.
      Ρε 8.27 , αν και δεν δείχνεις για πολύ λαμπερό πνεύμα, θα μπορείς υποθέτω να καταλάβεις ότι δεν υπονοείται αυτισμός αλλά αυτιστικά χαρακτηριστικά.

      Διαγραφή
  68. Εννοείται πως ότι γράφεται, δεν είναι και θέσφατο.
    Για δες κι αυτό...
    http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/01/blog-post_20.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ισχύει προς όλες τις κατευθύνσεις...

      Διαγραφή
    2. "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00017 ] [ 2009.05.18 03:00 ]

      Η ΣΚΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ (!;!) Ο.Ε.Α.

      http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2009/05/18/03-00/pa-sy-a_anakoinwths_2009-05-18_03-00.htm#plohgos_03

      Διαγραφή
    3. "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00047 ] [ 2011.01.24 15:00 ]

      ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ» ~ «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ~ «Ε» ΣΕ ΓΛΥΠΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΣΤΟ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ ~ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΑΡ ~ ULAN BATOR ~ ULAANBAATAR ~ УЛААНБААТАР -

      http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2011/01/24/15-00/pa-sy-a_anakoinwths_2011-01-24_15-00.htm#plohgos_03

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

      http://aristofanhs.pa-sy-a.gr/2010/11/14/00-00/OEA_KARAGEWRGIOU_MEGAS_GKRIZOS_MAGOS_PONDIFIKAS_(x800x)_(10%25).htm

      Διαγραφή
  69. Η επιστημονική φαντασία που μας παρουσιάζουν είναι η πραγματικότητα και η πραγματικότητα που μας παρουσιάζουν είναι φανταστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Και μπέρδεμα και ξεμπέρδεμα.Καταλάβατε τι εννοώ; Εγώ όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Υπάρχει αλλά μου φαίνεται ότι δεν είναι η δική μας.

    Μόνο όταν πάει κάποιος στις άκρες του κάδρου μπορεί να το καταλάβει.

    http://www.imdb.com/title/tt0139809/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΑΡΚΗΣΙΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥς ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΦΩΝΑΣΚΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΔΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ, Δημ. Πυρρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι πρόβατο τράβα με το κοπάδι. Αν είσαι λύκος, περίμενε...

      Διαγραφή
    2. Και αμα είσαι αλεπός;

      Διαγραφή
    3. Να φυλάγεσαι από αυτούς με τα κόκκινα σακάκια...

      Διαγραφή
    4. Ενώ αν είσαι αλεπού, να φυλάγεσαι από αυτούς με τις κόκκινες Ψωλές.

      Διαγραφή
  73. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ - ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΡΛΙΝ ΜΕ ΡΑΒΔΟ ΜΕ ΦΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. https://www.newsit.gr/ellada/kostas-passaris-etsi-einai-simera-o-diavoitos-isovitis-vid/2404607/amp/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι μου λέει ότι οι βαρυποινίτες δεν παίρνουν άδειες στη Ρουμανία...

      Διαγραφή
  75. ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

    Kawir - Ophiolateria (Official VideoClip)

    https://www.youtube.com/watch?v=No1HQa4anrc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Βλέπω τον κόσμο ανάποδα, σαλάτα με παντζάρια
    κανίβαλοι και predators ορμάνε με χατζάρια.
    Μακεδονία ξακουστή του Αλέκου το διβάρι
    βόδια γεμάτη, μούσκαρους, ψηφίζουν τον Μπουτάρη.
    Τζάμπο, μουσλίμια και Ζορό, τα φράγκα κάνουν μάγκες
    βγαίνουν οι πόρσε παγανιά και τρώνε τις παράγκες.
    Πατρίδα, ράσο, βιασμός και ξύλο απ' τη φαμίλια
    Χρεοκοπία, αφανισμός, είναι σικέ η μπίλια.
    Ο μίκη-μάους ποντικός είναι απ' τους μεγάλους
    ζητάει δημοψεύτισμα, φάρμακο για τους κάλους.
    Γερό μπουρίνι έρχεται, σεισμός και καταιγίδα
    Γαμώ του Τζέχου το μαντρί και την πανάγια γίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. @gazolbas

    https://www.youtube.com/watch?v=m9Dz0UJ0Fhg

    https://imgfave.azureedge.net/image_cache/1338808134630405.jpg

    https://img00.deviantart.net/4ca9/i/2011/352/3/9/per_aspera_ad_astra_by_dwalldorf-d4jd839.jpg

    https://www.youtube.com/watch?v=XCzUX8grbLI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Έτσι όπως κόβει ο πιτσιρικάς την πίτσα στο μισό περίπου του βίντεο, έτσι πρέπει να σωθεί η Ελλάδα... να μην προλάβουν να καταλάβουν από που βγηκε η διοίκηση, από που βγήκαν τα κρυπτονομίσματα, από που βγήκε ο χρυσός, από που βγήκε η διατροφική αυτάρκεια, από που βγήκαν οι εφευρέσεις, από που βγήκαν τα υπεροπλα...να καραφλιάσουν στα κεντρικά της Θείας στo Λανγκλεϋ και να λένε στις συνεδριάσεις "it is not even possible. For gods shake we are talking about a failed state-banana country. Maybe they have extraterrestrial help".

    Πλέον χρειάζονται ταχύτητες άλλου επιπέδου...
    https://www.youtube.com/watch?v=oqsOGYvbGr4

    Οι ανταγωνιστές μας γρηγορούν, αφανώς σπεύδουν...
    http://www.huffingtonpost.gr/entry/h-spacex-ta-katafere-ektoxeese-me-epitechia-ton-ischerotero-peraelo-ston-kosmo-falcon-heavy_gr_5a7a23e9e4b06505b4e8ed20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευκαιρίες, ευκαιρίες, ευκαιρίες...

      Διαγραφή
    2. Πάντως ο κόσμος εξελίσσεται...για λίγους προφανώς και στραβά προφανέστερα αλλά εξελίσσεται..και μεις έχουμε μείνει ακόμα στον ακάθιστο ύμνο και στον Παύλο Μελά.

      https://www.youtube.com/watch?v=MD3VClend5A

      https://www.youtube.com/watch?v=AH_eQS5Tzyo

      https://www.youtube.com/watch?v=rNcPVvIs_tk

      https://www.youtube.com/watch?v=QQwnT1jqxw8

      https://i.ytimg.com/vi/UEI6YxEZ1qw/maxresdefault.jpg

      https://techviral.net/wp-content/uploads/2017/09/Microsoft.png

      https://www.slideshare.net/UXTrendspotting/transhumanism-technology-powered-superhumans

      https://media.licdn.com/mpr/mpr/shrinknp_800_800/AAEAAQAAAAAAAATgAAAAJGY1NTk5MjRjLWYzYWEtNGQ4MS1iNTliLWY3ZTYwOGVjZWNlYw.png

      https://c2.staticflickr.com/8/7275/7809646096_9dff3ea951_b.jpg

      https://www.youtube.com/watch?v=CMdHDHEuOUE

      https://www.teradata.com/getattachment/Insights/Artificial-Intelligence/Forbes_Teradata_Magazine.jpg

      https://www.youtube.com/watch?v=uIiitI2ZtpE

      Aυτό που είναι αξιοθαύμαστο στους Μακεδόνες κα σαφώς προς μίμηση είναι ότι έκαναν το "αδύνατο¨. Ήταν ταχύτατοι και αποτελεσματικοί. Τα άτομα μπούκαραν με 40χιλ στρατό στην Ινδία, δεν μασούσαν ούτε από ελέφαντες, ούτε από τίποτα.

      Διαγραφή
    3. Σκέψου μόνο ότι μέσα σε τριάντα πάνω-κάτω χρόνια, οι αρχαίοι Μακεδόνες από εκεί που έβοσκαν αλόγατα πήγαν την στρατιωτική τεχνολογία διακόσια χρόνια μπροστά και δεν εννοώ μόνο τις σάρισες και τις πολιορκητικές μηχανές αλλά κυρίως το πακέτο των οικονομικο-διοικητικών υποδομών που απαιτούνταν για να υποστηρίξουν το υπερστράτευμα. Έχει πολλά κενά η ψευτο-ιστορία και είναι όλα μαζεμένα στα πιο ενδιαφέροντα σημεία...

      Διαγραφή
    4. Υ.Γ. Ο Παύλος και ο ακάθιστος ύμνος έχουν να κάνουν με το θρησκευτικό εμφύτευμα το οποίο ακυρώνει με την τοξικότητά του τα πιο αξιόλογα τιτανικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου.

      Διαγραφή
    5. http://www.ert.gr/frontpage/pagkosmia-trapeza-150-ek-atoma-tha-chasoun-ti-doulia-tous-ta-epomena-chronia/

      «Περίπου 50% όλων των θέσεων εργασίας σήμερα θα εξαλειφθούν με την επέλαση της αυτοματοποίησης. Το 65% όλων των προπτυχιακων φοιτητών αναζητούν θέσεις εργασίας που δεν υπάρχουν σήμερα. Η εκπαίδευση των ανθρώπων θα πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε να βρεθούν λύσεις στον τομέα της απασχόλησης», πρόσθεσε μεταξύ άλλων απαντώντας και σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας.

      https://cdn.makeuseof.com/wp-content/uploads/2015/02/robots-replace-humans-994x400.jpg

      Άραγε σε όλα αυτά πόσο μπορούν να βοηθήσουν αι δόξαι αι αρχαίαι;

      Διαγραφή
    6. Όσο δεν μπορείς να φανταστείς...

      Διαγραφή
  79. Τρελό γαμήσι στη Βουλή σπόνσορας η νοβάρτις
    διπλά μασχαλοτσίμπουκα σκέψου να μπει κι ο Μάρτης.
    Αρχίδια τη σαρακοστή, να μάθουμε στην πείνα
    να ζούμε με τα πακιστανά στη zombieland Αθήνα.
    Οι Ολύμπιοι μας ξέχασαν, ο Τζέχος καταριέται
    φίδια χρυσά μας έζωσαν κι η Τάσαινα γαμιέται.
    Από την τέφρα της Χ.Α. βγήκε ένα κλαμπ του Σόρος
    παπάδες και μασοναριό, ελπίς κουραδοφόρος.
    Η Πόλη τώρα είναι κοντά, καινούργια μεγαλεία
    ραγιάδες πάρτε τ'αρματα, πίστη κι ανωμαλία.
    Όνειρα τίγκα με Χριστούς και ένας ψαλμός του όρθρου
    Όλο το έθνος πνίγεται μεσ' στα σκατά του βόθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Για τον Μέγα Αλέξανδρο όπως και για τον Ιούλιο Καίσαρα υπάρχουν πράγματα που η ψευδοιστορία δε μας είπε.
    Ο Λιακό ένα δίκιο το έχει για τον πρώτο,δε πήγε για τουρισμό ως την άκρη του κόσμου ούτε γιατί του ήρθε να κατακτήσει το κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Τον περασμένο Ιούνιο σύμφωνα με ισχυρισμούς κατοίκων ανακαλύφθηκαν τα μουμιοποιημένα σώματα τριών «εξωγήινων» σε έναν απομακρυσμένο τάφο στη Νάζκα του Περού.
    Τα μουμιοποιημένα σώματα με τρία δάχτυλα στα χέρια και στα πόδια που φέρεται ότι βρέθηκαν σε ένα τάφο στο Περού κάποτε περπάτησαν στη Γη ως μη ανθρώπινα όντα, σύμφωνα με ισχυρισμούς επιστημόνων που διεξήγαν σχετικές εξετάσεις.

    Οι πιο περίεργες μούμιες από όσες εκταφιάστηκαν είναι τρεις που λέγεται ότι έχουν δέρμα ερπετού, αλλόκοτα κεφάλια και τρία δάχτυλα στα χέρια και στα πόδια.

    https://youtu.be/rbpmfUNRCIE

    https://youtu.be/NxMoZYutNGs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013
    «ΜΥΘΩΔΙΑ» – «ΖΗΤΩ ΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΕ» – ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ~ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ~ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ~ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΑΡΡΕΝΟΣ ΘΗΛΕΩΣ: Η «ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ ΕΚΑΤΗ-ΔΑΜΑΤΕΡ-ΔΗΜΗΤΗΡ» ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΪΚΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΜΟΡΦΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΘΕΑΙΝΩΝ

    Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΩΣΚΕΙΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΠΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ:

    ".....Η ΘΕΑ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΜΑΤΕΡ Ή ΔΗΜΗΤΗΡ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΝΟΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ - ΤΕΧΝΗΣ - ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΝΕΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ....."


    http://anti-amazon.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html


    http://anti-amazon.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Έρχεται πούτσα δυνατή να φάνε τα κουνούπια
    και σίδερο ανόθευτο, καφές από χαρούπια.
    Μύγες θα τρών' τα πτώματα, σκουλήκια τα ψοφίμια
    του Αβραμό τον κώλαρο θα χαίρονται μουσλίμια.
    Όποιος προλάβει έφυγε, για Λόντρες και Παρίσια
    κι όποιος γκαντέμης ξέμεινε θα φάει τα γαμήσια.
    Λαμόγια και δοσίλογοι, σκύλοι του Τισσαφέρνη,
    παλούκι, λεπίδι και σκοινί και Ντάτσουν να σας σέρνει.
    Αλίμονο στο πόπολο που προσκυνάει το ράσο
    πάλι δόξες του τάζουνε αυτοί που πάνε πάσο.
    Χοντρό παιχνίδι στήνεται με έθνος και καπότες
    πάλι μασόνοι θα χαρούν, φίδια και συνωμότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Οι κινήσεις πρέπει να είναι χειρουργικής ακριβείας...μόνο έτσι αντιμετωπίζεται η βαρβαρότητα της αποθέωσης του καπιταλισμού...
    https://www.youtube.com/watch?v=R6r6armimdE
    https://www.youtube.com/watch?v=xx_hlStCL7g

    κατσαριδοκτόνα υπάρχουν πολλά...
    https://www.youtube.com/watch?v=_uin3Ye9T8Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ουκ εά με καθεύδειν το του Έλον τρόπαιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ο χρυσός και η χρησιμότητα του........... Μάρκο πέστα ολα........Ποιοι μας ταΐζουν φόλα

    Δείτε https://youtu.be/ZejTCw0OQZo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ποιος το είπε ότι οι Έλληνες δεν πρωτοπορούν; To Εrasmus έκανε θαύματα...

    http://www.imagebam.com/image/996ce9746036313

    https://www.youtube.com/watch?v=aIq3bPFSD_M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. "Στην εθνική ενότητα να δώσεις το παρόν,
    Μάρκο, ας έχεις ίνδαλμα τον πρόεδρο Μακρόν".

    O Mάρκος μπορεί να έρθει (κακώς αν είστε και σεις) αλλά άλλοι δεν θα ρθουν σίγουρα στην εθνική ενότητα ΣΑΣ...
    https://www.youtube.com/watch?v=r9Zz6UanQbk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Καλύτερα στην εντατιτσή παρά νεκρογάμης σαν τον πτω-Μακρόν, χεχε...


    https://www.youtube.com/watch?v=owV-wZuMkEg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. http://1000spartiatai.blogspot.com/2018/02/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. To "τέλος της ιστορίας" και τα μυαλά στα κάγκελα... δώσε και σε μένα μπάρμπα, θέλω ανοιχτή λοβοτομή αλά Χάνιμπαλ τώρα!

    Nαι βέβαια...αποκαλυπτισμός πάνω απ όλα.

    Οι εξουτοπικευμένοι προλετάριοι της νέας τεχνοφεουδαρχίας να περιμένουν τη δική τους "δευτέρα παρουσία". Θρησκεία είναι κι ο κομμουνισμός, δόγματα έχει αλλά οι γνήσιοι πιστοί του δεν καταλαβαίνουν ότι είναι κομμουνιστές επειδή δεν μπορούν να είναι καπιταλιστές. Θα τα γράφα και στον Εργ εκεί που ο Μιμαξ κράζει την αριστερά αλλά το θεωρώ περιττό. Τα ξέρουμε όλοι πια. Και θα το πιανα από την εποχή των ορφικών από τότε που οι μη έχοντες άρχισαν να ψάχνουν τρόπους να τα πάρουν απ τους έχοντες ή ακόμα χειρότερα να τους πίσω ότι πρέπει να τα μοιράσουν για το καλό της ψυχής τους έτσι ώστε αυτή να πάει σε τόπο αναψύξεως.

    Η βατή πραγματικότητα εκτός απ τα ρομπότ, τα συστήματα A.I. και τους μετανθρώπους είναι αυτή που είπε και ο ποιητής:

    "Χρόνους πολλούς μετά την Αμαρτία που την είπανε Αρετή μέσα στις εκκλησίες και την ευλόγησαν. Αλλά πριν, ιδού θα γίνουν οι ωραίοι που ναρκισσεύτηκαν στις τριόδους Φίλιπποι και Ροβέρτοι. Θα φορέσουν ανάποδα το δαχτυλίδι τους, και με καρφί θα χτενίσουνε το μαλλί τους, και με νεκροκεφαλές θα στολίσουνε το στήθος τους, για να δελεάσουν τα γύναια. Και τα γύναια θα καταπλαγούν και θα στέρξουν. Για να έβγει αληθινός ο λόγος, ότι σιμά η μέρα όπου το κάλλος θα παραδοθεί στις μύγες της Αγοράς. Και θα αγαναχτήσει το κορμί της πόρνης μην έχοντας άλλο τι να ζηλέψει. Και θα γίνει κατήγορος η πόρνη σοφών και μεγιστάνων, το σπέρμα
    που υπηρέτησε πιστά, σε μαρτυρία φέρνοντας".

    Τι θα κάνετε; Tίποτα. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΔΙΟΡΘΩΣΗ
    ή ακόμα χειρότερα να τους πίσω
    να τους πείσουν

    ο δαίμων του πληκτρολογίου (και όχι μόνο, το πως οι εξαδιάστατοι αλληλεπιδρούν με τους υπολογιστές και σεντόνια περί τεχνολογικής μαγείας δεν μας αφορούν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. "κάπως πρέπει να κινηθεί η Ιστορία"

    Αυτά τα παλαιοκομμουνιστικά μας τα παν κι άλλοι... που την είχαν πιο μεγάλη, την ιδεολογία.

    Ούτε καν ένα σωστό πρότυπο φουτουριστικού σοσιαλισμού δεν μπορέσατε να παρουσιάσετε, ενώ ο καπιταλισμός έχει ήδη σχεδιάσει όντα από σιλικόνη, κβαντικές εξισώσεις, συστήματα νοημοσύνης με δυνατότητα αυτοεκπαίδευσης (deep learning), αποικίες εκτός γης και ταξίδια στο άλφα του κενταύρου.

    Aς ξεχάσουμε το ιστορικό προηγούμενο του εφαρμοσθέντος υπαρκτού...πες αυτοί δεν ήταν Έλληνες, πες τι να καταλάβουν από Ηράκλειτο...που βρίσκεται λοιπόν σήμερα το ουσιαστικό πλεονέκτημα, η ποιοτική διαφορά; Πουθενά.

    Τσιτάτα κομμουνιστικά ειδικά προηγούμενων δεκαετιών όσα θες, να σου λέω να μου λες, παιχνίδι να γίνεται...

    https://www.youtube.com/watch?v=nWWeuVavIPc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Τι θα γίνει ρε Μαρκήσιε;
    Πότε θα ρίξεις επιτέλους ένα σενδόνιο να το 'φχαριστηθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ.
    ΠΡΟΣΟΧΉ, ΤΙ ΛΈΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΕΥΧΌΣΑΣΤΑΝ.
    Ο ΣΑΔΙΣΜΟΣ ΑΠΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΓΑΜΙΑ.
    https://www.youtube.com/watch?v=gT9EMbkdSs8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Διακρίνεται ομολογουμένως κάποιο ποιητικό ταλέντο στο ρίξιμο του παπά όμως άνευ ουσιαστικής σημασίας.

    Κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις

    α)δεν μιλάμε για μιλένιαλς.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Generation_X

    β)Λιάκουρας με τίποτα. Κεραμυδάς, Φουράκης, Καραγεωργίου ενδέχεται.

    γ)Το μάτι του τριγώνου ίσως χαριστικά και υπό όρους και προϋποθέσεις και κατόπιν πράξεων εξιλεώσεως να μπορει να υπαχθεί στην εθνική ενότητα.

    Επί της ουσίας: Μοney first και βλέπουμε. Ζcash κατά προτίμηση αλλά και bitcoin δεν θα επιστραφούν.
    Περαιτέρω διάλογος δημόσιος ή ιδιωτικός ή ποιητικός δεν θα υπάρξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Μάρκο θέλω το σχόλιο σου για την δήλωση του γίγαντα Νότη !!!!
    Καλά μιλάμε το άτομο δεν παίζεται Τους τη λέει κατάμουτρα !!!! Γι αυτό άλλωστε τον εχουν αποκλείσει παντελώς από τα μίντια !!!
    youtu.be/txhyZ3emp90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν είχε μπλέξει με τους απατεώναρους της Κλανί Φραγής, κάτι θα είχαμε κάνει...

      Διαγραφή
  98. Θεός!!!! https://youtu.be/skYu6F508Kw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Αυτόν ρε συ Μαρκο πως τον κόβεις ρε μπας και μας το παίζει άνθρωπος για ξεκάρφωμα......... Προσέξτε στο 7,02 τα μάτια του...... https://youtu.be/gd1xmYlRwVg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπιτάκος είναι ρε πριν το ξύλο...

      https://www.youtube.com/watch?v=PPJa-s8-u44

      Διαγραφή
  100. Μαρκησιε γραψε κατι για τα εξ ανατολας θεματα??φαινεται οτι παει για το μπαμ τοσο οσο δεν ειχαμε δει τα τελευταια χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. H κεντρική μας βάση για τα επόμενα 400-1000 χρόνια πρέπει να είναι εντός του πλανητικού συστήματος του Διος,8 δορυφόροι και 67 μικροδορυφόροι μπορούν να μας παρέχουν τα πάντα σε πρωτες ύλες σε όλους τους τομείς...και είναι σε ιδανική απόσταση και από τη Γη και από τους άλλους πλανήτες. Ελέγχοντας τον Δια ΚΑΙ τους αστεροειδείς ελέγχουμε όλο το ηλιακό σύστημα και είμαστε σωστά τοποθετημένοι για διαστρική επέκταση στο απώτερο μέλλον.
    Καλύτερος δορυφόρος για την κεντρική μας διαστημική διοίκηση είναι η Καλλιστώ. Όσο ο Έλον και οι Εβραιοσιωνιστές προσπαθούν να εποικίσουν Σελήνη και Άρη εμείς μπορούμε να πάμε κατευθείαν στρατιωτικά στη ζώνη των αστεροειδών και βιωτικά-αναπτυξιακά στο σύστημα Διός. Εκεί που δεν μας περιμένουν δηλαδή και εκεί που θα έχουμε τα μεγαλύτερα στρατηγικά οφέλη. Από άποψη ακτινοβολίας η Καλλιστώ είναι εντάξει, από άποψη βαρύτητας δυστυχώς δεν έχουμε στοιχεία σε τι πλαίσια βαρύτητας λειτουργεί ο άνθρωπος. Θα πρέπει να το δούμε στην πράξη και τις όποιες μεταλλάξεις αν προκύψουν από βαρυτικά αίτια κτλ.

    https://www.youtube.com/watch?v=PQnvjGN91Mg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ

    https://youtu.be/z2FxPGNkafE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Πόλεμος είναι η φυσική κατάσταση του όντος
    Ζούγκλα, σφαγή κατώτερων, νίκη του παρελθόντος.
    Ένστικτο, μέλλον και παρόν, του μάτριξ οι κομπίνες
    τρώνε σκατά οι δημιουργοί, ζορίζονται οι σωλήνες.
    Ποτάμια αίματος τρελού, τζάκποτ στη ψυχοστάνη
    ρουφάνε ενέργεια οι σκιές, χύνουν σαν τον τσοπάνη.
    Την ώρα εκείνη την κρυφή που σφάζονται τ' αρνάκια
    κάποιοι προχώ σπαν' κωδικούς, καίνε τα λαπτοπάκια.
    Η λύση είναι low-tech, μια πράξη αυτομάτων
    ακολουθία εμπειρική κουφών και αομμάτων.
    Πιάστε τις θέσεις στα ψηλά για νά 'χετε και θέα,
    απολαύστε την επιστροφή του θείου Προμηθέα.


    https://www.youtube.com/watch?v=J06yQb4lbPk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. "Ποιοι είμαστε μεις να κρίνουμε το μέγα Ελ Σαντάι
    πριν πετεινός λαλήσει τρις,γίναμε Σαμουράι"

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛ ΣΕΝΤΑΙ:

    "ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟY ΜΕ ΤΟΝ ΕΛ ΣΕΝΤΑΪ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. Ο ΕΛ ΣΕΝΤΑΪ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ"

    http://ergdhmerg.freeforums.net/thread/95/saturn-moon-matrix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Στην Αθήνα τα ίδια και χειρότερα. Ο ιδρυτής της πόλης ο βασιλιάς Κέκροπας είναι μισός άνθρωπος και μισός ερπετό. Σε ένα δίκτυο σπηλαίων κάτω από την Ακρόπολη φωλιάζει το θείο φιδοβρέφος ο Εριχθόνιος ο οποίος βρίσκεται υπό την προστασία της Αθηνάς (!) και που αργότερα θα γίνει κι αυτός βασιλιάς της πόλης. Εννοείται ότι είναι μισός άνθρωπος μισός φίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή