Αι καταστροφικαί συνέπειαι της χρονίας καταναλώσεως σανού



31 ΜΑΡΤΙΟΥ 9018



NAMTAAN BLUES

Μια τρούφα είναι ο Χριστός και σου η Παναγία
Το Άγιο Πνεύμα ραβανί και μπακλαβάς γωνία.
Ο Βούδας τούρτα με κεριά, ο Αλλάχ βαρύ παστέλι
Προφήτες φέρνουν ζάχαρη, μπουγάτσες και ανθομέλι.
Πάστες, γαλακτομπούρεκα, διαβόλου σοκολάτα,
φράπες, γλυκά του κουταλιού, θανάτου μαντολάτα.
Σιρόπι κάργα και πηχτό, κουβάδες με φρουκτόζη
παρέχει ατσιγκούνευτα εκείνος που σε σώζει.
Χαλβάς, νουτέλα, κουραμπιές, η πιο γλυκειά εικόνα
τα δόντια τα καλύτερα τα τρώει η τερηδόνα.
Κρόνος γελάει και χαίρεται, της μπινεδιάς δυνάστης
κόσμους γαρνίρει σαντιγύ, μέγας ζαχαροπλάστης.

(Από την συλλογή «Χωρίς Μπινελίκια»)




Πριν εκατό περίπου χρόνια η Ιταλία του Μουσολίνι ξύπνησε ένα πρωί με την κατουρόκαβλα να κυβερνήσει την Μεσόγειο και τον κόσμο. Κάποιος είχε ξεχάσει να τους πει ότι γι αυτό χρειάζονταν και αρχίδια. Ο Ντούτσε είχε κάνει το ασυγχώρητο λάθος να πιστέψει πως οι συμπατριώτες του ήταν από το ίδιο υλικό με τις λεγεώνες που είχαν κατακτήσει  την γνωστή υφήλιο και ότι η αφεντιά του έφερνε κάπως προς  τον Ιούλιο Καίσαρα.





Το αποτέλεσμα ήταν η Ιταλία να τον πιεί freddo σε έναν πόλεμο που ξεκίνησε η ίδια ως περίπατο και ο Ντούτσε να καταλήξει κρεμασμένος ανάποδα. Μεσούντος του πολέμου, η χώρα έκανε μια ιστορική κωλοτούμπα (της οποίας η γνησιότητα αμφισβητείται) και κατάφερε να γίνει ο σαλτιμπάγκος των ΗΠΑ. Σήμερα παραμένει μια επικράτεια μικρομαφιόζων, ρουφιάνων και απατεωνίσκων που διοικείται από τις γυμνοπάπαρες μασονικές σέχτες του Μπρούκλιν σε συνεργασία με την παιδεραστική Στοά του Βατικανού. Είναι ένα μπουρδέλο που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο οίκο ανοχής από το Ραγιαδιστάν αλλά που δεν τολμάει να κοιταχτεί ποτέ στον καθρέφτη.




Το ίδιο αναλογικά σενάριο που άνθισε στην Ιταλία της δεκαετίας του ’20 παίζεται τώρα στην πισωγλέντικη Τουρκία. Με μια οικονομία μαϊμού, με προϊόντα της πλάκας, με τον κώλο ανοιχτό παντού, τσακωμένη με όλους τους γείτονές της, στα μαχαίρια ακόμα και με τους ομοθρήσκους της Άραβες, διχασμένη εσωτερικά και ευρισκόμενη σε απόσταση αναπνοής από την τοξική Βρωμουσαλήμ, η ψευτο-ηγεμονία του Ερντοκλάν ονειρεύεται (ελέω μουσουλμανικού momentum) να κατακτήσει τον κόσμο. Ο Ερτσογλάν δεν ξεχνάει ότι με την προσθήκη του ελληνικού στοιχείου (ναυτικό, βιοτεχνία και εμπόριο) έγινε ισχυρή η Οθωμανική Αυτοκρατορία και αυτό προσπαθεί να επαναλάβει επιλεκτικά. Φυσικά η έλλειψη όρχεων είναι και εδώ εμφανής. Ο Ταγίπ δεν είναι ούτε μισή τρίχα από τα αρχίδια του Μωάμεθ του Β΄ ή έστω του Κεμάλ, ενώ οι οπαδοί του ακόμα και ως ειδικές δυνάμεις ρεζιλεύονται καθημερινά από τους σαφώς μειονεκτούντες σε οπλικά συστήματα Κούρδους.




Αν κάποιος επέλεγε να αφεστιάσει και τοπικά και χρονικά, θα έβλεπε την πραγματική εικόνα:  Ένας μέτριος ηγέτης με ελάχιστο χρόνο στα χέρια του και μια καταρρέουσα χώρα στην καταραμένη σκακιέρα της Μεσογείου. Όλα αυτά στο μέσο της πιο επικίνδυνης παρτίδας της γνωστής ιστορίας. Οι μαθητευόμενοι μάγοι των ΗΠΑ και της Ρωσίας υπό τις εντολές των απογόνων της Ατλαντίδας βράζουν στο καζάνι το ζουμί που θα χρειαστούν οι δυνάμεις τους στο δεύτερο ημίχρονο του πανάρχαιου αγώνα.



Οι συντονισμένοι με τις smart οθόνες και συγκαμένοι στον εγκέφαλο νεοελληνόφωνοι ημι-ιθαγενείς θεωρούν ότι ο καυγάς γίνεται για τα οικόπεδα των ΑΟΖ και τα πετρέλαδα.  Σαφέστατα, αυτό που πρόκειται να γίνει είναι προσχεδιασμένο εδώ και πολλά χρόνια: Παράδοση εδαφών και εγκεφάλων άνευ μάχης. Όχι βέβαια προς την Τουρκία που έχει μπει στο διαλυτήριο για ανακύκλωση αλλά προς την ανατέλλουσα δύναμη του χώρου που είναι και η μόνη πυρηνική δύναμη της περιοχής.



Όσοι δεν μπορούν να δουν αυτήν την εικόνα, ας μείνουν στο αποχωρητήριο της Συριζέικης παράγκας και ας ασχολούνται με το να σφουγγίζουν με τις γλώσσες τους τον πρωκτό του πουτινικού πράκτορος ΙβάνΣαββιδόφσκι καθώς και να πίνουν τα ούρα των λοιπών νονών και χονδρεμπόρων λαϊκού οπίου.



Μετά από ΔΕΚΑ (10) ολόκληρα χρόνια ντεσαντικής αρθρογραφίας τι ακριβώς δεν έχετε καταλάβει γαμώ την Παναγίδα σας;

…Το ότι η Ελλάς βρίσκεται υπό κατοχή 2.164 χρόνια;

…Το ότι η θρησκεία είτε ως Δωδεκαθεϊσμός, είτε ως Ορθοδοξία, είτε ως αθεϊστικός Κομμουνισμός είναι εναντίον της ψυχής του έθνους;

…Το ότι δεν υπάρχουν σύμμαχοι για εμάς σε αυτόν τον πλανήτη αλλά μόνο προσωρινές λυκοφιλίες;

…Το ότι η Νεοελλάς ιδρύθηκε και διατηρείται ως προτεκτοράτο;

…Το ότι όλο το δημόσιο χρέος από ιδρύσεως νεοελληνο-κωλάδικου είναι μαϊμού;

…Το ότι όλες οι πολιτικάντικες κατσαρίδες που ψηφίζετε είναι έμμισθοι υπάλληλοι των διεθνών ιδιοκτητών;

…Το ότι αυτός ο μπασταρδολαός επιβιώνει χάρη στα υπολείμματα των θεϊκών ιδιοτήτων που επανεμφανίζονται σποραδικά στο χαλασμένο γονιδίωμά του;

…Το ότι τα γεγονότα επαναλαμβάνονται με εκνευριστική ακρίβεια;


Δέκα ολόκληρα χρόνια σας μπαίνει η ΕΛΕΦΑΝΤΟΠΟΥΤΣΑ του τοκογλύφου στον κώλο και τώρα θυμηθήκατε ότι πονάτε; Τώρα σας έπιασε η φούρια για συλλαλητήρια; Γιατί αγχώνεστε έτσι ξαφνικά για ονόματα, γαίες και υπεδάφη; Αφού τίποτα δεν σας ανήκει.  Δεν έχετε ούτε καν την ιδιότητα του ενοικιαστή. Απλοί καταληψίες είσαστε, ψύλλοι, σαρανταποδαρούσες και μαμούνια πάνω στη μούχλα του υπερ-οργανισμού που έχει όλες τις πατέντες. Στα μάτριξ όνειρά σας φαντασιώνεστε ότι είστε γιδοπρόβατα και ότι τρώτε άγιο σανό με γλυκαντικά.  Αν δεν έχετε καταλάβει ως τώρα τι είστε και τι τρώτε, θα κάνετε λίγο υπομονή ως το κλείσιμο του κόσμου στον οποίο περιφέρεστε.  



Μιλάμε ότι αυτή την εποχή διασκεδάζω αφάνταστα σερφάροντας στα βρωμόνερα και στους υπονόμους του διαδικτύου. Όλοι είναι επί ποδός πολέμου. Οι ίδιοι που επί 10 χρόνια με χλεύαζαν και με έβριζαν όποτε μιλούσα για πόλεμο, τώρα τρέχουν να μαζέψουν φασόλια, τραχανάδες και ρύζια για να κάνουνε λέει τσιμπούσια όταν οι άλλοι θα πεινάνε. Μάγκες, μην ξεχάσετε τη σως για τα κρέατα…


Χαχαχαχαχαχαχα, δεν αντέχω, θα πεθάνω από τα γέλια…


Τόοοοσο μαλάκες πια; Ρε νεοελληνότουβλα μπετόβλακες σε λίγο δεν θα έχετε ούτε νερό, ούτε ρεύμα, ούτε σπίτι. Πώς θα μαγειρέψετε χωρίς αυτά, άσε που οι περισσότεροι δεν ξέρετε ούτε καν πώς βιδώνει το γκαζάκι. Πότε βάλατε κατσαρόλα τελευταία φορά; Ντελιβερόσκατα τρώτε από τότε που βγήκε πρώτο κόμμα το Πουτσόκ.




Για τα μπάζα είσαστε όλοι σας ρε σούργελα του ορθόκαβλου χριστιανοσκοταδισμού.  Σώζεται ρε με λιτανείες το πλοίο που μπάζει νερά; Ο εχθρός παίζει με κυβερνο-όπλα και νανοτεχνολογίες κι εσείς προσεύχεστε σε κάτι Εβραίους γιδοβοσκούς του προχτές να έρθουν να σας σώσουν. Για τον πούτσο καβάλα είσαστε ρε νεοελληνοπιθήκια.  Σοβαρά τώρα, έχετε καταλάβει τι έρχεται, γαμώ τα ιερά κομποσκοίνια σας;



Οι άλλοι οι Σωρραίοι περιμένουν τον μουσάτο να γυρίσει από το Σείριο με το δαχτυλίδι του Μεγαλέξη-Μίδα για να τους χαρίσει τα χρέη. Έχει γεμίσει η χώρα ιεροφάντες και πνευματικούς σωτήρες.  Μιλάμε για πολύ κάψιμο. Πιο κάρβουνα δεν γίνεται.



Αυτή τη ζαριά δεν πρόκειται να σας την κάνω λιανά. Ξεχάστε την εύκολη ζωή και τις πλακίτσες. Πάνε αυτά, πέρασαν. Τώρα οι συνθέσεις θα έρχονται με γρίφους που θα απευθύνονται σε λίγους και εκλεκτούς λύτες. Και αυτό γιατί οι περισσότεροι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.  Νεοελληνόγυφτοι, εβραιοχυσοσκορπίσματα, κωλοασιατικές τουρκοσπορές, βυζαντινά βαλκανοπαράσιτα, μεταλλαγμένα τετράποδα, ήρθε επιτέλους η ώρα να απαλλαγεί ο γαλαξίας από το βρωμόχνωτο είδος σας.   



Ποιος «Ελληνικός λαός»;  Αυτή η ανομοιογενής σούμα μολυσμένων καρκινογονιδίων; Τούτο το μπαγιάτικο ξερνοβόλημα με απολειφάδια από συφιλιδικά σαυροχλαμύδια; Η παρούσα γούρνα του αναβράζοντος εξωγήινου πρωκτοσπέρματος;


Μπουρτζόγιουφτοι, Τουρκογούρουνα, Τραγοβαλκάνιοι, Φιδασιάτες, Ζωομογγόλοι, Σαρακηνόσκατα, όλη η ελεεινή ταξιαρχία των όρκ με τα πληγιασμένα τσουτσούνια που στάζουν πύον έχει συνεισφέρει τα τοξικότερα φλόκια της για να πετύχει τέτοιο φυλετικό χυσοαποτέλεσμα.  Βδελυρές υποφυλές της Έσω Γης ξεπάτωναν επί αιώνες τα αιχμάλωτα ελληνοαιδοία και χυσοβολούσαν αρρώστια στα σωθικά τους για να φτάσουμε σε αυτή την απτή παναθλιότητα.  





«Ποιος είσαι εσύ που βρίζεις;» 


Ωραία ερώτηση…


…Είμαι το μεγατρόλ που σας γαμάει τις μάνες στο δούλεμα.

…Είμαι ο μεγαλοφυής ηγέτης που αναζητάτε αλλά που δεν αξίζετε να έχετε.

…Όχι, ψέματα… Είμαι ο ΘΕΟΣ και σας κάνω πλάκα, παίζω μαζί σας ρε σκατένια δημιουργήματα του πηλού.


Για να μην υπερφορτώνετε άδικα τις λιγοστές εγκεφαλικές συνάψεις που σας έχουν απομείνει, το θέμα δεν είναι ποιος είμαι εγώ αλλά ποιοι είστε εσείς. 




«Εσύ είσαι σίγουρος ότι θα την γλυτώσεις;»


…ΕΙΜΑΙ ρε μαλάκες για ένα και μόνο λόγο: Γιατί βρίσκομαι πέντε επίπεδα πιο πάνω από εσάς στο game. Γιατί έχω χακάρει τη γαμημένη κονσόλα στην οποία ζείτε.  Γιατί έχω μπει στο λογισμικό και μεταλάσσω τους κανόνες του έναν-έναν. Η θνητότητα που όλοι τρέμετε είναι ένας αντικατοπτρισμός.  Έτσι κι αλλιώς όλοι ξαναγεννιόμαστε στην επόμενη πίστα. Ο θάνατος είναι υπαρκτός μόνο για όσους θεωρούν αυτή τη ζωή, ζωή.


Και πάλι το θέμα δεν είναι το αν θα την γλυτώσω εγώ αλλά το αν θα την γλυτώσετε εσείς.



Ζώα, υπάνθρωποι, ηττοπαθές κατσικοποίμνιο του Ιουδαίου, αν ξέρατε να διαβάζετε όχι γράμματα αλλά έννοιες αυτό που θα έπρεπε να σας απασχολεί δεν θα ήταν το σήμερα αλλά το αύριο της πίστας (για να μην πω το μεθαύριο).



Μιλάμε ότι ακόμα δεν ξεκίνησε το πρώτο υποκεφάλαιο του πολέμου και τα μισά γιδοπρόβατα έχουν ήδη προεξοφλήσει το αποτέλεσμα.  Όλοι οι ξερόλες καφενόβλαχοι δεν μπορούσαν να μην έχουν γνώμη σε θέματα γεωπολιτικής και πολεμικής στρατηγικής. Το τι μαλακία έχει γραφτεί στον μπλογκόβοθρο δεν περιγράφεται.  Άλλοι μιλάνε για «προληπτικό χτύπημα», άλλοι ότι οι Χαζαρότουρκοι θα κατέβουν με Φερράρι στην Αθήνα, άλλοι ότι χάνουμε εφτά (ή δεκαεφτά) νησιά, κλπ..


Αν δεν ήξερε κανείς τους Τουρκογκέι και το μπουρδέλο τους, θα νόμιζε ότι έχει να κάνει με καμιά ανίκητη υπερδύναμη από το διάστημα. Τέτοια αριστερόφρονα ηττοπάθεια έχει να δει η χώρα από την Μικρασιατική Εκστρατεία του ’22. Προφανώς η κρονιογιαχβεδική οφιολατρεία και το απέθαντο χαφιεδίστικο παρακράτος της αριστεράς δεν είναι άσχετα με αυτές τις αυθόρμητες εκδηλώσεις «πατριωτισμού» των πλουτοκομμουνιστών ψευδελλήνων υπέρ της μαμάς Τουρκίας.


Επειδή εν μέρει αυτό το άρθρο γράφτηκε επί αρχαίου Ελληνικού εδάφους (και προσωρινώς Τουρκικού), σας πληροφορώ ότι τζάμπα περιμένετε τους εξ ανατολών βαρβάρους να σας λύσουν τα υπαρξιακά. Η Τουρκία του σήμερα θυμίζει το Ραγιαδιστάν του 9004 μετά τους Ολυμπιακούς Φαγώνες. Όλοι χορτασμένοι και ματσωμένοι από το μεγάλο φαγοπότι κοιτάνε πώς να την κάνουν γι αλλού. Ο δρομολογημένος από τους μασόνους των ΗΠΑ και της Ευρώπης ραγιαδο-μογγολικός πόλεμος θα είναι ακόμα ένας αγώνας μεταξύ δύο τυφλών πυγμάχων σαν εκείνον του ’74 στην Κύπρο.




Σε κάθε περίπτωση και διαχρονικά, ο χορός του Ζαλόγγου είναι η μόνη αξιοπρεπής λύση του ηττημένου για να μην επεκταθεί η ήττα και στις επόμενες γενιές.  Όσοι φοβάστε την σύγκρουση που έρχεται αυτοκτονήστε τώρα!  Πηδήξτε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, πάρτε υπνοχαπάκια, κρεμαστείτε από το πολύφωτο, πιείτε φυτοφάρμακα. Άντεστε, ξεμαγαρίστε σύντομα να προχωρήσουμε οι υπόλοιποι! (Άσχετο: Αν δεν έχετε δημοτικά άσματα για υπόκρουση, παίξτε τον ύμνο των πούστηδων, το YMCA).


Καλύτερα στην προηγούμενη πίστα να είχαν σωθεί πέντε αρχαίοι Έλληνες με τις οικογένειές τους σε ένα βουνό. Σήμερα θα ήταν τουλάχιστον εκατό χιλιάδες πεντακάθαροι ανάμεσά μας. Τώρα άμα ψάξει κανείς τα δέκα εκατομμύρια Νεοελληνόφωνους χατζηρουφιάνους του Χριστού -όπως μάλιστα έχουν εμπλουτιστεί με τα βαλκανοασιατικά κουραδόχυσα- ζήτημα να βρει πενήντα άκαφτους γνήσιους. Οι προδότες είναι περισσότεροι από τους πατριώτες. 




Μια χώρα χωρίς ήρωες η οποία κατοικείται από ζόμπι με ειδικές ανάγκες και είναι γεμάτη με απροσάρμοστα, μαμάκηδες, κρυφοπούστηδες, φανεροπούστηδες, λεσβιομπαζόλες, χοντρογαλότσες, αριστεροεκατομμυριούχους, ζωόφιλους, κωλομπαράδες, αναρχοαυτιστικούς, πρεζόνια, μεθύστακες, θρησκόληπτους, διπολικούς και υστερικές/άχρηστες/άτεκνες καριόλες καλείται να σταθεί μόνη απέναντι στην Ισλαμοσκατοπαλίρροια. Ούτε σαν παιχνίδι στρατηγικής δεν αξίζει να χάσει κάποιος τον χρόνο του να το τσεκάρει. 




Βέβαια επί της ουσίας τίποτα δεν έχει αλλάξει. Στο τέως Βρετανοεβραϊκό και νυν Αμερικανοεβραϊκό ραγιαδο-οικόπεδο, το μάτριξ των πανηλιθίων εξακολουθεί να  λειτουργεί άψογα. Προ ημερών στην πουστιά που λέγεται «Καθημερινή» είχε ένα άρθρο για τον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα.  Καθαρός παπαχελάδικος σανός βιολογικής γεωργίας (δηλ. με λίπασμα αγνό σκατό ζώων, κοινώς κοπριά). Το διαβάζει κανείς και του δημιουργείται η εντύπωση ότι ο ναός καταστράφηκε λόγω καιρικών συνθηκών ή λόγω της εκληματικής αδιαφορίας του γκιαούρικου κράτους.





Η σανοπάροχος bullshitpedia λέει στο ραγιάδικο τμήμα της ότι: «…Η ζωφόρος ανασκάφηκε από τα ερείπια και δόθηκε προς πώληση».  Από ποια ερείπια ανασκάφηκε άραγε και από ποιους δόθηκε προς πώληση; Το αγγλικό λήμμα έχει λιγότερα ψέματα αφού μιλάει για «αφαίρεση (removal) από τους Βρετανούς» ενώ στο ίδιο …αφαιρετικό μήκος κύματος είναι και η βρωμερή Unesco, αυτό το προπύργιο της αποικιοκρατικής παραπληροφόρησης.



Η πραγματική ιστορία έχει ως εξής: Το 1800 στο κέντρο της διεθνούς πειρατείας, μασονίας και τοκογλυφίας που λέγεται Λονδίνο έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι το Οθωμανικό τσιφλίκι διαλύεται οσονούπω. Επίσης, ότι μια νέα Ελλάς θα αναδυθεί ως αγγλικό προτεκτοράτο στα ταλαιπωρημένα αλλά γεμάτα αρχαίους θησαυρούς χώματα τα οποία μολύνουν με τις οπλές τους οι Μπαζότουρκοι. Αυτό το τεκτονικό κουτσομπολιό έχει ως αποτέλεσμα να ηχήσουν σαν τρελές οι καμπάνες συναγερμού των κλεφταράδων και των κλεπταποδόχων.  Όποιος πρόλαβε τον Οβραίο είδε.  Αρχαιοκάπηλοι, μαχαιροβγάλτες, κουρσάροι, μπουκαδόροι, λαφυραγωγοί, αδερφομάνες, πουτσολόρδοι, κάθε αγγλικής καρυδιάς αρχίδι ορμάει προς το Αιγαίο να κλέψει ό,τι μπορεί σύμφωνα με τους κανόνες που είχε θέσει πιο πριν ο μέγας αρχιπλιατσικολόγος Ναπολέων.



Ο ναός του Επικούριου Απόλλωνα λόγω του δύσβατου της θέσεώς του, έχει κωλόφαρδα σωθεί από τα αλαλάζοντα χριστιανοβλαμμένα ζώα και από τους βυζαντινούς μεθοδικούς καταστροφείς του Ελληνικού πολιτισμού. Πέρα από την στέγη που έχει καταρρεύσει λόγω του πανδαμάτορος χρόνου, παραμένει όρθιος και επιβλητικός. Είναι ο καλύτερα ως τότε διατηρημένος ναός της κλασικής αρχαιότητας. 


Η επιτυχία της Μεγάλης Ληστείας του Παρθενώνα από τον Τόμας Μπρους Έλγιν είναι ακόμα πρόσφατη.  Δεν αποτελεί μυστικό ότι οι βαθμοί ευγενείας της αγγλικής πουστοκρατίας κερδίζονται με σοδομισμούς, ληστείες και φόνους. Πολλοί τυχοδιώκτες σπεύδουν να τον μιμηθούν. Ένας τυμβωρύχος που λέγεται Πουτσερέλος (Cockerell) ρημάζει τον ναό της Αφαίας Αθηνάς στην Αίγινα μαζί με κάποιο γερμανικό ρεμάλι και κατόπιν πουλάνε τα λάφυρα στην Ιταλία.  Η οικονομική επιτυχία δίνει φτερά στον νεαρό Εγγλέζο μασόνο ο οποίος αρχίζει να σχεδιάζει μεγαλύτερα κόλπα. Το βρετανικό ασκέρι που φτάνει υπό την αρχηγία του καταϊδρωμένο στις Βάσσες μένει έκπληκτο από την στιβαρότητα της αρχαίας κατασκευής. Σύντομα όμως, ο προσποιητός σεβασμός των αρχαιοκαπήλων προς το αγέρωχο μνημείο μετατρέπεται σε μανιασμένο μίσος! 


Η ζωφόρος που βρίσκεται στη θέση της επί 2.200 χρόνια, αρνείται πεισματικά να ξεκολλήσει από τις σφυριές και τις καλεμιές που της ρίχνουν τα βρετανικά ΖΩΑ. Αποτυχία. Οι υπήκοοι της Αυτής Βρωμερότητος της Βασιλίσσης δείχνουν να τα έχουν χαμένα. Τα κομμάτια της μασίφ μετόπης ζυγίζουν δεκάδες τόνους. Πώς είναι δυνατόν να κατέβουν από τις τεράστιες κολώνες πάνω στις οποίες στέκονται;  Οι πρόγονοι των σημερινών εμπόρων Ηθικής και Πολιτισμού αποφασίζουν ότι ο μόνος τρόπος να πάρουν αυτά που ζητούν, είναι να τα μαζέψουν …από το έδαφος!  ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ λοιπόν ως άξεστοι βάρβαροι που είναι το πάνω τμήμα του ναού και κατόπιν αρχίζουν να συλλέγουν τα θραύσματα που τους ενδιέφεραν, αποτελειώνοντας με τις βαριοπούλες την διαλυμένη ζωφόρο! Εκ των υστέρων σκαρώνουν ένα παραμύθι ότι όλα τα κομμάτια της ζωφόρου ήταν πεσμένα στο εσωτερικό του ναού και πως μια αλεπού (!) τους οδήγησε σε αυτά. Προφανώς ήταν η ίδια αλεπού που οδήγησε τον κόμη Έλγιν στη ζωφόρο του Παρθενώνα. 




Περιττό να πω ότι όλοι αυτοί οι γαμώσπιτοι ευρωάρπαγες που λυμαίνονται τις ελληνικές αρχαιότητες κατά τους σκοτεινούς χρόνους του Ευρωπαϊκού …Διαφωτισμού, δεν χάνουν την ευκαιρία να περιγράψουν τον υπόδουλο, μπασταρδεμένο λαό με τα πιο φαρμακερά λόγια στις ταξιδιωτικές τους αναφορές. Είναι κατανοητό: Ως γαμημένοι κλέφτες που είναι οι ίδιοι, θα πρέπει να τοποθετήσουν τους ιθαγενείς πολύ χαμηλά στην ανθρώπινη κλίμακα για να αποκτήσουν το ηθικό πλεονέκτημα…




Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η Ευρώπη των Προοδευμένων Λαών: λαμόγια, λήσταρχοι, λωποδυταριό, λαθρέμποροι, λούγκρες, λακέδες, λαγουμιτζήδες, λασπολόγοι και λιβελλογράφοι, για να χρησιμοποιήσω μόνο μερικές λέξεις από λάμδα. Αν πει να αφαιρέσει κανείς τα κλεμμένα αρχαία από τα μουσεία τους, θα μείνουν μόνο οι τέσσερις τοίχοι.  Οι ουρακοτάγκοι της Δύσης δεν φτάνει που κατάκλεψαν την ορατή κληρονομιά μας και σκύλεψαν τους τάφους των προγόνων μας, επιμένουν ως και σήμερα να μας λοιδωρούν και να μας ρουφούν το αίμα με ψεύτικα χρέη. Δεν φταίνε αυτοί, αυτό ξέρουν να κάνουν.  Το πρόβλημα εντοπίζεται στις δυνάμεις που πλάθουν τις περιβαλλοντικές συνθήκες του εντόπιου μάτριξ με τέτοιο τρόπο ώστε οι αποικιοκράτες δολοφόνοι και εκβιαστές να παρουσιάζονται πάντοτε ως εξευγενισμένοι φιλάνθρωποι. 



Μήπως τώρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε την επιτακτική αναγκαιότητα μιας μορφωτικής επανάστασης που θα καθαιρέσει όλο το δηλητηριώδες μασονικό κατεστημένο των Νεοελληνικών πανεπιστημίων και των ΜΜΕ; Ή μιας ανελέητης εθνοεκκεντρικής σκούπας που θα σαρώσει τον σκοταδισμό και την υποτέλεια προς την Δύση που επιβάλλουν όλοι αυτοί οι σοδομισμένοι σεβ. πουστ. των Στοών; 



Όπως έχω πει και παλαιότερα, ανήκει στις απαγορευμένες ασχολίες του Γκιαουριστάν το να φιλοσοφεί κάποιος πάνω στην ιστορία ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο του. Το ότι στη χώρα που γέννησε την φιλοσοφία δεν υπάρχει  πανεπιστημιακή έδρα Φιλοσοφίας της Ιστορίας είναι όπως σωστά μαντέψατε …σύμπτωση.  Κοντολογίς, έχει ενδιαφέρον το πώς εφαρμόζεται αυτή η ενοχλητική επιστήμη στην πράξη.



Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα καταστρέφεται πάντα σε δύο στάδια:
1) διαβρώνεται από το εσωτερικό,
2) διαλύεται από την Δύση.


Το ιερατείο μαζί με την άρχουσα τάξη διάβρωσαν την κλασική Ελλάδα οδηγώντας τις πόλεις της σε αλληλοφάγωμα.  Η Ρώμη διέλυσε την χώρα και όχι η Περσία. Ακόμα και το εξ ανάγκης (στα τελειώματα) ελληνόκαβλο Βυζάντιο διαβρώθηκε από τους αυτοκράτορες και το παπαδαριό και διαλύθηκε από τους δυτικούς ληστοσυμμορίτες Σταυροφόρους. Οι Πουστότουρκοι απλά του έδωσαν την χαριστική βολή να πάει στο διάολο.



Η χρηματομανής ιουδαιοκρατούμενη Δύση είναι αυτή που μας παίζει ως μαριονέτες επί αιώνες στο κουκλοθέατρο της σχέσης της με την Ανατολή. Έχοντας την ντόπια μπασταρδεμένη νομενκλατούρα στην υπηρεσία της, είναι αυτή που μας έχει ξεσκίσει στις πισώπλατες μαχαιριές όταν αρχίζουμε να κλωτσάμε τα πουλημένα κεφάλια και να κάνουμε αυτό που μας υπαγορεύει το μυστηριώδες γονίδιο.



Ο μογγολόφατσος Ασιάτης είναι πάντα αυτό που φαίνεται. Δεν κρύβει τις προθέσεις του περισσότερο από μια σαύρα. Αυτός που είναι πραγματικά διπρόσωπος και ραδιούργος είναι ο Δυτικός και ειδικά ο δήθεν «φιλέλληνας».  Αυτό είναι το φίδι που πρέπει να εξουδετερωθεί πρώτο. Φυσικά δεν ωφελεί σε τίποτα να απαιτούμε την διαμόρφωση εθνικής πολιτικής από την πολιτικάντικη συμμορία των τεκτόνων.  Αυτοί οι εντολοδόχοι των Δυτικών ερπετών δρουν όπως οι κατσαρίδες και η μόνη κατάλληλη μέθοδος θεραπείας τους είναι το κατσαριδοκτόνο.



Η εθνική πολιτική είναι προσωπική υπόθεση οποιουδήποτε εξέρχεται από το μαντρί και μην περιμένετε να σας το αναλύσω αυτό. Είναι θεμελιώδες στοιχείο της ατομικής μετάλλαξης η κατανόηση του χρονογεωιστορικού στίγματος.  Π.χ. πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε ο δωρεάν πολιτικοστρατιωτικός κυματοθραύστης της Δύσης. Επί δύο χιλιετίες αποτελούμε την Νεκρή Ζώνη (Buffer Zone) η οποία προστατεύει τις δυτικές κωλοτρυπίδες από την ασιατική πούτσα.  Το ποια είναι η κατάσταση και η κατάληξη μιας τέτοιας περιοχής δεν χρειάζεται κάποιος να έχει διδακτορικό στην Ιστορία για να το αντιληφθεί.


Μήπως τόσους αιώνες κάνουμε κάτι λάθος; Και αν η απάντηση είναι καταφατική, δεν θα πρέπει να αναζητήσουμε τους λόγους για τους οποίους το λάθος αυτό επαναλαμβάνεται μηχανικά;  Στατιστικά είναι αδύνατον να κάνει κάποιος ΠΑΝΤΑ λάθος.  Θεωρητικά και σε βάθος χρόνου, αν οι επιλογές «σωστό» και «λάθος» ήταν εντελώς τυχαίες θα έπρεπε να τείνουν στο 50-50.  Αν ήταν ορθολογικές, τα σωστά θα έπρεπε να υπερτερούν έστω και ελαφρά των λαθών.  Αφού τα πρόσωπα που κάνουν τις επιλογές αλλάζουν λόγω θνητότητας, τι είναι αυτό που καθοδηγεί διαχρονικά τις αποφάσεις μας προς το απόλυτο λάθος; Υπάρχει άραγε κάποιος κρυφός αιώνιος υπομηχανισμός ή οι επιλογές είναι κλειδωμένες με πάγια εντολή του λογισμικού;




Επί του συγκεκριμένου θέματος, γιατί να μην κάνουμε στην άκρη και να αφήσουμε τους εισβολείς να πάνε εκεί που θέλουν;  Αντί να τους εμποδίζουμε και να τους τρώμε εμείς στη μάπα γιατί να μην ανοίξουμε διάπλατα τις διόδους για να μπουν στο ευρωπαϊκό έδαφος οι ερπετόσχημοι και να γαμήσουν όποιον βρουν μπροστά τους; Τι είναι αυτό που ακυρώνει όλες αυτές τις σκέψεις πριν ακόμα δημιουργηθούν στα μυαλά των περισσοτέρων από εμάς; 




Πιθανόν να κάναμε και καλό έτσι στους Ευρωπαίους, αναγκάζοντάς τους να αντισταθούν, αν και όπως είπα είναι τόσο εκφυλισμένοι ως άτομα και ως κοινωνίες που δεν παίρνουν πια γιατρειά. Ορδές από μεθύστακες, διανοητικά καθυστερημένους και ανώμαλους άγονται και φέρονται από μερικούς ταλμουδιστές τραπεζίτες.  Αυτό το όνειδος του πολιτισμού που λέγεται Δυτική Ευρώπη επί αιώνες μας βρίζει, μας εκμεταλλεύεται και μας δολοφονεί κι εμείς ως μόνιμοι σκατατζήδες προστατεύουμε τα σύνορά της για να συνεχίζεται αυτός ο φαύλος κύκλος της υποτέλειας, της τοκογλυφίας και της εξάρτησης.


Μερικοί υποστηρίζουν πως οι ξένοι απλά κοιτούν το συμφέρον τους. Λογικό φαίνεται αλλά δεν είναι έτσι. Στατιστικά τα συμφέροντα ακόμα και των εχθρών θα έπρεπε να συμπίπτουν αραιά και που. Εδώ ακόμα και όταν συμπίπτουν, η «σύμμαχος» Δύση πάει κόντρα στα συμφέροντά της για να μην επωφεληθεί η Ελλάδα.  Πάρτε και μελετήστε όλες τις Συνθήκες βρωμο-Ειρήνης στους πολέμους που είχαμε συμμετοχή (δηλαδή σε όλους). Η Ελλάδα ως χώρα αντιμετωπιζόταν πάντα με μίσος, προκατάληψη και μοχθηρότητα, παρά τα ποτάμια αίματος που είχε χύσει κάθε φορά για να υπερασπιστεί τα τρισάθλια συμφέροντα των μεγάλων Δυτικών τραστ. Την ίδια στιγμή, όλοι σχεδόν οι αντίπαλοί της,Τουρκία, Βουλγαρία, Αλβανία αντιμετωπίζονταν με την μεγαλύτερη δυνατή ευμένεια και υποστήριξη παρόλο που είχαν πάρει ενεργά θέση εναντίον των νικητών. Η μοναδική φορά που υπογράφηκε συνθήκη που μας ευνοούσε ήταν η Συνθήκη των Σεβρών η οποία ήταν προμελετημένη παγίδα όπως αποδείχθηκε. 


Μην ξεχνάμε ότι η εβραιοκομμουνιστική Σοβιετία όπλισε τον Κεμάλ και οι Ρότσιλντ τον χρηματοδότησαν.  Αν οι Σοβιετικοί ήταν δικαιολογημένα εχθροί μας λόγω της συμμετοχής μας στην Ουκρανική εκστρατεία και οι βρωμεροί Γερμανοί το ίδιο γιατί εξαιτίας μας είχαν χάσει τον πόλεμο, οι «σύμμαχοι» Αγγλο-Γάλλοι και Ιταλοί για ποιο λόγο έκαναν πλάτες στους Νεότουρκους;  Ποιος και με τι σκεπτικό δημιούργησε τον Εθνικό Διχασμό, γκρέμισε τον Βενιζέλο και εξόντωσε τον μόνο αξιοπρεπή βασιλιά που είχε βγάλει αυτή η σκατίφαρα των Γκλύξμπουργκ;



Στα 22 του, ο ασχολούμενος με γρήγορα αμάξια και γκόμενες Αλέξανδρος σίγουρα δεν ήξερε τι έκανε.  Ο Μέγας Παίκτης τον καθοδηγούσε προς τον μοργανατικό γάμο που επρόκειτο να δημιουργήσει την πρώτη Ελληνική δυναστεία από την αρχαία εποχή. Μιλάμε για τεράστια ανατροπή των κανόνων του παιχνιδιού την στιγμή μάλιστα που η Οθωμανική σκατούλα είχε διαλυθεί και η Ελλάδα πάταγε σε δύο ηπείρους για πρώτη φορά από την εποχή των Μακεδόνων.




Η ηλιθιότητα του σανοφάγου και χριστιανοκαβουρδισμένου νεοελληνοποιμνίου είναι πρόδηλη στον παραπάνω πίνακα των δημοψηφισμάτων.  Ο παππούς του Κοκού, ο καταστροφέας της Μεγάλης Ελλάδος Κωνσταντίνος αρχιηλίθιος Α΄, ο στρατηλάτης του κώλου που ήθελε να παραδώσει την Μακεδονία στους Βούλγαρους, ο κύριος υπαίτιος της Μικρασιατικής Καταστροφής λαμβάνει με την βοήθεια της εκκλησίας …98 % (!)  Το κουραδοφάγο πλήθος της καταραμένης γελάδος δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει από την μια 4ετία στην άλλη αν θέλει βασιλευόμενη ή αβασίλευτη σανοκρατία.


Στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο η Ιταλία, η Γερμανία, η Βουλγαρία και η Αλβανία καταβαράθρωσαν (ξανά) την Ελλάδα και η Αγγλία την γενοκτόνησε με τον ναυτικό αποκλεισμό της και με τον Συμμοριτοπόλεμο, έτσι που να μην πάρει καθόλου ανάσα. Σε έναν αιώνα που ακόμα και η Αφρική γνώρισε την ευημερία, εμείς έπρεπε να περιμένουμε τα τελευταία δέκα χρόνια του για να δούμε μια ψευτοχλιδή (την οποία θα πληρώνουν για τα επόμενα 100 ακόμα και αυτοί που δεν συμμετείχαν γιατί δεν είχαν γεννηθεί).



Τώρα που πάει να γίνει ξανά η στραβή εξαιτίας της εθνοελίτ και επειδή τα ευρωζώα έχουν πρόβλημα και με το μουσουλμανικό τόξο, μας φουσκώνουν τα μυαλά για να μας τραβήξουν ξανά το χαλί κάτω από τα πόδια όπως έκαναν το ’22. Ο εθνικιστικός σανός που καλλιεργείται στα εγκληματικά ΜΜΕ έχει στόχο να αποτραβήξει τα βλέμματα από την αποικιοκρατική Σταυροφορία της Δύσης και να προσφέρει την Ελλαδίτσα ως αποδιοπομπαία κατσίκα στα τσαντισμένα αραβο-ασιατικά στίφη.



Αν σε οποιαδήποτε φάση της νεότερης ιστορίας η Ευρώπη είχε επιλέξει να υποστηρίξει την Ελλάδα αντί για την Τουρκία, τα προβλήματα σε αυτήν την περιοχή του κόσμου θα ήταν λιγότερα.  Ακόμα και μια μπασταρδεμένη ουδετερότητα θα μας ευνοούσε αφάνταστα. Ούτε αυτό δεν θέλουν να μας χαρίσουν. Με την προσθήκη των ΗΠΑ και της Ρωσίας στη σκακιέρα, η εχθρότητα της Δύσης προς το έθνος μας είναι πλέον συνεχής, συμπαγής και συστηματική. 


Το σημερινό παραμύθι των ευρωμασόνων περί βοήθειας για την «οικονομική ανάκαμψη» ή την «επιστροφή στην ανάπτυξη» δεν πείθει πια ούτε τους ίδιους τους πολίτες τους. Ο κυνηγός με τον λύκο παίρνουν παρτούζα την κοκκινοσκουφίτσα.  Όχι βοήθεια και συνδρομή δεν υπάρχει αλλά οι Δυτικοί πασχίζουν να αποδυναμώσουν όσο γίνεται την Ελλάδα και σαμποτάρουν οποιαδήποτε προσπάθεια να ανακάμψει, άσχετα με τις πολιτικάντικες μαλακίες και τα «μπράβο» που μας λένε συνεχώς. Επί της ουσίας, φροντίζουν η εξουσία να ασκείται από τους ίδιους ακριβώς προδότες που μας έφεραν σε αυτά τα χάλια και το καθεστώς να παραμένει οικογενειακό, κοτζαμπάσικο και διεφθαρμένο.  



Εφόσον οι Βρυξέλλες κάνουν κουμάντο στα πάντα, άμα ήθελαν θα τους είχαν χώσει όλους φυλακή.  Αντί γι αυτό, συνεχίζουν να μας πίνουν το αίμα με μνημόνια, χαράτσια και πανωτόκια. Είναι ψεύτες, απατεώνες και μοχθηροί λεηλάτες.  Δεν αφήνουν ούτε εμάς να χώσουμε τους αρχιπροδότες στη φυλακή. Αν δουν ότι οι προστατευόμενοί τους κινδυνεύουν, βάζω στοίχημα ό,τι γουστάρετε ότι θα στείλουν τα αεροπλάνα τους να μας βομβαρδίσουν.


Παρότι μπασταρδεμένοι,  ρημαγμένοι και βαλλόμενοι από παντού, ΕΜΕΙΣ είμαστε η κοιτίδα του φωτός. Αυτοί είναι οι εκτός των τειχών βάρβαροι των δασών.  Δεν έχουν αλλάξει σε τίποτα από τους σκοτεινούς προ-παγανιστικούς αιώνες. Κάτω από την  ψευτοκυριλέ πρόσοψη παραμένουν ζώα, αιμομίκτες, κανίβαλοι και καταστροφείς του πολιτισμού.  



Είναι τυχαίο που εκτός από την Μαύρη Φατρία και κανα-δυό ακόμα ιστολόγια δεν υφίσταται καμία άλλη κίνηση εναντίον του βδελύγματος που λέγεται Ενωμένη Ευρώπη; Είναι τυχαίο που δεν υπάρχει ούτε ένα γνήσιο αντιευρωπαϊκό κόμμα; Είναι τυχαίο που ως και το σιχαμερό ΚΚΕ έχει προσκυνήσει και καταπίνει με ηδονή τα καπιταλιστικά χύσχια λέγοντας «ναι» στο ευρώ;




Από την ίδρυση του Νεοελληνικού προτεκτοράτου η επίσης χυσοπότις ελληνική ψευτοδιανόηση φροντίζει να μην στρέφονται ποτέ τα βέλη εναντίον της ύπουλης και σταθερά ανθελληνικής Ευρώπης. Μεριμνά έτσι ώστε ο ευρωσανός να διανέμεται απρόσκοπτα και απλόχερα στο γκιαουροποίμνιο.  Αρωγός της η ορθόδοξος πίcτιc.  Μη σας ξεγελάει η επιφανειακή κόντρα με τον Πάπα που γίνεται για ταμειακούς λόγους. Στο παρασκήνιο αυτές οι δύο δόλιες υποσυμμορίες της μεγάλης ιουδαϊκής μαρμάγκας τα έχουν βρει.  Την τελευταία 20ετία μάλιστα έχει αρχίσει να γίνεται φανερό ότι η ορθόδοξη πουστιά έχει συμπήξει άτυπο μέτωπο με την εκ του ιδίου ιεροσολυμικού βόθρου προερχόμενη κομμουνιστική Rolex αριστερά.  Αυτό κι αν είναι αλλαξοκωλιά. 


Αν διαβάσει κανείς πρόσφατες απόψεις ένθεν και ένθεν θα διαπιστώσει ότι οι τόνοι έχουν πέσει εκπληκτικά σε σχέση με τους αφορισμούς και τις λεκτικές σκυλομαχίες του παρελθόντος.  Υπάρχει μια πολύ περίεργη αβρότητα ανάμεσά τους.  Άλλωστε ανέκαθεν αυτές οι δύο υποστοές επάνδρωναν τα πανεπιστήμια και τα ΜΜΕ ελέγχοντας το τι γράφεται, το τι αναμασιέται και το τι θάβεται για πάντα. 



Την ίδια εποχή που η χριστιανοβλαχάρα Παναγιωταρέα διαφήμιζε στην εκπομπή της το αγράμματο παπάρι της ΚΝΕ που αργότερα θα γινόταν πρωθυπουργός, η κομμουνιστική Στοά δούλευε υπερωρίες. Με σιγή ασυρμάτου έχωνε τα πρακτόρια της μέσα στις σχολές ανθρωπιστικών επιστημών των ΑΕΙ ως λέκτορες και ως επιστημονικούς συνεργάτες με τις ψήφους παρακαλώ των θρησκευόμενων καθηγητοπουσταράδων.  Οι άνευ Στοάς επιστήμονες ακόμα ψάχνουν να βρουν πόσο κάνει 1+1 όταν πρόκειται για μπάλες σανού.






Κάποιοι άσχετοι νεοελληνόφωνοι συμπαρατάσσονται ως πιθήκια που είναι με τα εθνικιστικά κινήματα των ακροδεξιών ευρωμαϊμούδων. Άλλοι πιο εξαγορασμένοι φτάνουν να ζητάνε σύμπλευση με το Ισραήλ(!) στον αγώνα κατά του Ισλάμ(!).  Για να το ξεκαθαρίσω, εμείς δεν έχουμε κανένα αγώνα κατά του Ισλάμ γιατί βασικά είμαστε εναντίον όλων. Όσο και να πασχίζουν να μας εμπλέξουν, δεν υπάρχει καμιά λογική στο να φορτωθούμε τα εγκλήματα της Δύσης ή εκείνα των Εβραίων. Όσο το Ισλάμ δεν μας ενοχλεί, δεν το ενοχλούμε, άσχετα αν το γουστάρουμε ή το σιχαινόμαστε.  Αυτή είναι η ουσιώδης διαφορά μας με την ψευτο-εθνικιστική Δύση.  Οι Ευρωπαίοι και οι Εβραίοι δεν δημιουργούν τίποτα. Απλά μυρηκάζουν τον υπάρχοντα πατημένο και κατουρημένο σανό. Ο εθνικισμός είναι γι αυτούς μπίζνα. Τον πουλάνε υπό μορφή ναρκωτικού για να πλουτίσουν κι άλλο οι εταιρείες των «αόρατων» που λυμαίνονται τον πλανήτη. Κανένας τους δεν έχει μπει στον κόπο για παράδειγμα να συνθέσει κάτι το νέο πάνω στην έννοια του εθνικισμού.  Τα σκατά που δημιούργησαν με την αποικιοκρατία οι μεν και με την κρατική τρομοκρατία του σιωνισμού οι δε, ας τα φάνε μόνοι τους.



Μην ξεχνάμε ποτέ ότι οι Ευρωπαίοι ακροδεξιοί είναι κι αυτοί υπαλληλάκια των τοκογλύφων.  Ό,τι και να λένε, δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους σοσιαλκαριόλες και τους χριστιανοκαριόλες ομοεθνείς τους που είναι οι δήμιοι της χώρας μας. Από την άλλη, το Ισραήλ είναι αυτό που ήταν πάντα, το εργαστήριο της Απόλυτης Μοχθηρίας. Κανενός τα συμφέροντα δεν συμπίπτουν με τα δικά μας. Οποιοδήποτε είδος συνεργασίας θα είναι επιτυχία για δαύτους αλλά ολέθρια κίνηση για μας. Ο κανόνας είναι να χρησιμοποιούμε τις τάσεις πάντα προς το δικό μας όφελος και ποτέ να μην εμπλεκόμαστε σε προϋπάρχουσες βεντέτες.




Κατά τα άλλα, όλοι οι υστερικοί και υστερικές, αγάμητοι και αγάμητες έχουν αμοληθεί και ουρλιάζουν περί «εξόντωσης της Ελληνικής φυλής». Μάλλον για το θρήσκευμα σκούζουν έτσι.  Η Ορθοδοξία είναι αυτό που πρόκειται να εξαλειφθεί για να δώσει τη θέση της στην Πανθρησκεία. Η ήδη εξαλειφθείσα Ελληνική φυλή δεν απειλείται με εξάλειψη.  Κανείς δεν θέλει να αφανίσει εμάς τους ημίαιμους απογόνους της, πλην ίσως των συμπλεγματικών Βαλκάνιων.  Οι Ατλαντικοί κοιτούν μόνο να μας κρατάνε υπό πληθυσμιακό έλεγχο και να μας μπασταρδέψουν κι άλλο για να χρησιμοποιήσουν το υβρίδιο που θα προκύψει ως εργαλείο, όπως χρησιμοποιούσαν παλιότερα οι Βρετανοί τους Γκούρκα.


Στις μέρες του πολυπολιτισμικού φασισμού που ζούμε τα πάντα έχουν χάσει το πραγματικό τους νόημα.  Δύο σκυλλαλητήρια του κώλου σας διοργάνωσαν ΑΥΤΟΙ (με το κρίσιμο ερώτημα να παραμένει αναπάντητο) και εκεί που αναθαρρήσατε πως κάτι πάει να γίνει, βγήκε αμέσως ο ψευτο-Πόντιος με το κουμπούρι και σας έκανε πουτάνα.  Σε ένα λεπτό ρε ΑΜΠΑΛΑ ζώα το σύστημα σας χώρισε σε βορρά και νότο.  



Εμφανίστηκαν και κάποια μπαόκια και είπαν ότι δεν θα πάνε να πολεμήσουν.  Όλο το σκηνικό παραπέμπει σε φεστιβάλ σανοφαγίας.  Σκεφτείτε τους τύπους που ήρθαν από την Καλαμάτα και την Κρήτη να διαδηλώσουν για το όνομα της Μακεδονίας τι πατάτα φάγανε οι καψεροί.  Ποιος να ξαναπάει τώρα σε σκυλλαλητήριο;  Σας δουλεύουν όλους ρε μαλάκες.   



Εν τούτοις, η σκληρή αλήθεια είναι η εξής:  Όσους Μακεδόνες δεν είχε διασπείρει ο Αλέξανδρος στα υψίπεδα της Ασίας, τους αποκεφάλισε το Βυζαντινό έκτρωμα με τις οργανωμένες επιδρομές των βαρβάρων και τους εκχριστιανισμούς.  Το έργο το ολοκλήρωσαν οι πουστρο-Βούλγαροι και τελευταία ο Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ που έστειλε τον στρατό να σφαγιαστεί στα βάθη της Τουρκίας. Η σημερινή πλειοψηφία των κατοίκων της Μακεδονίας κατάγεται από Ίωνες (στην καλύτερη) ενώ οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν Δωριείς. Περισσότεροι είναι σήμερα οι μπασταρδεμένοι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων στο Κανταχάρ του Αφγανιστάν παρά στην Κάτω Τούμπα.  Αν στα όρη της χώρας (κυρίως της Πελοποννήσου, της Στερεάς και της Ηπείρου) δεν κατέφευγαν κάποιοι ημίαιμοι Δωρικής καταγωγής, δεν θα μιλούσαμε ούτε για την παρούσα φθαρμένη σαβουροεκδοχή της Ελληνικής φυλής.


Προσωπικά δεν έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη σε «εθνικιστές», σε «πατριώτες» και σε τηλε-εμπόρους εθνοσωτηρολογικού σανού.  Είναι όλοι τους ΛΑΜΟΓΙΑ. Όταν μάλιστα ανακατεύουν το έθνος με την οφιολατρική συμμορία του Αβραάμ και του Μωυσή μου έρχεται να ξεράσω στα μούτρα τους. Για να ανανήψει η Ελλάδα και να βγει από την εντατική μεταξύ άλλων χρειάζεται ΚΑΙ θρησκεία.  Όχι βέβαια τα σαπισμένα σκουπίδια του λαθρομετανάστη Ναζώρ, ούτε τα μεταλλαγμένα αποκαΐδια του 12θεϊσμού. 






Μακριά από γέροντες, προφήτες και χελωνονιτζάκια σαν τον Κλεομανή καραγκιόζη που δέρνει τα ΑΤΜ. Μακριά κι από χλαμυδάτους γκουρού που βρωμάνε αρχιδίλα, μασονίλα και πουστρίλα.  Χρειάζεται κάτι εντελώς καινούργιο και αμόλυντο που να έχει όμως ισχυρή σύνδεση με την ιστορία και ειδικά την άγνωστη και την αποσιωπημένη από το μαγειρείο της Εκάτης.  Είναι αναμενόμενο ότι μια τέτοια κίνηση  θα πρέπει να έρχεται σε ευθεία και ανελέητη σύγκρουση με το οφιολατρικό ιερατείο.





Πρακτικά είναι πιο εύκολο να υποχρεώσει κάποιος το πόπολο να ασπαστεί τον μουσουλμανισμό.  Ο μεταλλαγμένος ραγιάς εχθρεύεται το καινούργιο και το αχαρτογράφητο. Θέλει να παίζει σε οικείο περιβάλλον. Ο Μέγας Παίκτης είναι ενήμερος για τις δυσκολίες του σχεδίου οπότε θα κάνει και τις ανάλογες κινήσεις.




Όσον αφορά τους δύο δημόσιους κοπρίτες που πιάστηκαν αιχμάλωτοι στον Έβρο… Ρε μαλάκια το ξεχάσατε το δούλεμα που σας είχαν ρίξει περί «ελληνοτουρκικής φιλίας» με γλέντια, κουμπαριές και κοντοσούβλια; Θημωνιές ολόκληρες από σανό σας τάισαν τότε.  



Η ερώτησή μου είναι αυθόρμητη και ειλικρινής: Γιατί δεν αναλαμβάνει μεσολαβητής στο κουμπαράκι του ο Κωστάκης; Μόνο για να ψηφίζει τα μνημόνια και τις πουστιές είναι αυτός ο σκατοκουραμπιές της πολιτικής και του playstation; Πού εξαφανίστηκε ο ΔΕΙΛΟΣ σαβουροκοιλιάς που έχει ρουφήξει όλα τα ευρωμασονικά χύσαλα; Δεν μιλάει καθόλου ο χοντρόπουστας.  Μόνο πλιτς-πλατς κάνει αυτό το οβάλ χυσοδοχείο, ο επιφανής καραφλοπουστοσυλλέκτης των τεκτονικών ψωλοχυμάτων.



 
Οι δύο προβατόβλακες δεν έκαναν περίπολο. Ρομαντικό περίπατο στα σύνορα έκαναν εν καιρώ πολέμου.  Αν δεν είχαν κάποια λαθρομπίζνα με τα μωχαμέτια, τότε μιλάμε για πολύ τούβλα.  Είχαν όπλα και αφοπλίστηκαν χωρίς να ρίξουν ούτε σφαίρα. Σαν τους άλλους σε τόσες όμοιες περιπτώσεις που ακολουθούν τις αυτοκτονικές διαταγές «μη εμπλοκής» αντί να υπερασπίσουν την ζωή τους. Αυτοί εδώ ήταν κωλόφαρδοι που ο Τούρκος τους ήθελε ζωντανούς για να στήσει το σήριαλ του διασυρμού. Προφανώς τα δύο αστέρια του νέου Survivor δεν είχαν διαβάσει το τι συνέβη στους Έλληνες στρατιώτες που πιάστηκαν αιχμάλωτοι το ’74 στην Κύπρο. Και πώς άραγε να το διαβάσουν αφού τα άρθρα και οι φιλοσοφικές αναλύσεις στον «Πρωταθλητή» και στην «Πράσινη» τους κρατούν απασχολημένους.



Αυτήν την συνομοταξία των τύπων την έφαγα στη μάπα ως φαντάρος. Χειρότεροι μπορεί να έχουν γίνει στο μεταξύ, καλύτεροι αποκλείεται.  Όλος ο Νεοελληνικός σκατοστρατός έτσι είναι. Θυμάμαι όποτε έκανα σκοπιά και ερχόταν το περίπολο να μου κάνει έφοδο, ποτέ δεν βρισκόμουν στο φυλάκιο. Κρυμμένος ήμουν ή σε θάμνους ή σε σύδεντρα, έπαιρνα κανέναν υπνάκο και ήμουν ασφαλής. Πάντα εγώ τους είχα στο στόχαστρο και ποτέ αυτοί. Αντί να με αιφνιδιάζουν οι παλιοί, τους πίπωνα εγώ, το στραβάδι έτσι για την πλάκα μου για να περάσει η ώρα. Και μιλάμε ότι είμαστε στα μετόπισθεν σε χαλαρούς καιρούς. Άμα γινόταν πόλεμος, μόνο εγώ θα είχα μείνει ζωντανός απ’ όλη την μονάδα.


Δέκα μέσα - μια μέσα με πήγαινε από την κακία του ο ρουφιάνος που έβγαζε υπηρεσίες. Με κλέβανε, μου κάνανε πουστιές, μου σκότιζαν τ’ αρχίδια ειδικά οι συμπλεγματικοί αγράμματοι υπαξιωματικοί, αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Αυτή ήταν όλη η  ψευτομαγκιά των στρατομπαγλαμάδων. Το πώς θα επιβάλλουν ένα σεβασμό τον οποίο δεν μπορούσαν να κερδίσουν με την αξία τους. Σε πραγματικές συνθήκες πολέμου και στην αναμπουμπούλα, εγγυημένα την πρώτη σφαίρα θα την έτρωγαν από μένα.  Όχι για προσωπικούς λόγους, αλλά για να λειτουργήσει η φυσική ιεραρχία.



Περίπολος 2 ατόμων λοιπόν στα σύνορα, σε σχεδόν εμπόλεμη κατάσταση, είναι εγκληματικός ερασιτεχνισμός, δεν υπάρχει σε καμία χώρα του κόσμου. Μόνο οι κατάσκοποι και οι ελεύθεροι σκοπευτές πάνε ένας-ένας ή δύο-δύο. Αυτοί που τους έστειλαν εκεί είναι οι μόνοι υπεύθυνοι, αν δεν είναι φυσικά οι ίδιοι που ειδοποίησαν τους Τούρκους να τους πιάσουν. 




Ο εθνικισμός είναι ένα ηλιόλουστο λιβάδι γεμάτο σανό που περιμένει τα ζώα να πάνε να βοσκήσουν. Μόλις μαζευτούν πολλά έρχεται το δρεπάνι και τα κάνει φέτες ζαμπόν για το τοστ και παϊδάκια για τη σχάρα. Γι αυτό μην τσιμπάτε δολώματα που απευθύνονται σε ηλίθιους.  Αφού είμαστε και οι δύο χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ είναι θέμα του ΝΑΤΟ να απαιτήσει από την Τουρκία να κάνει τα χύσια γαργάρα και να αφήσει τους δύο άχρηστους ελεύθερους. Όμως το ίδιο το ΝΑΤΟ είναι που στήνει αυτό το μάτριξ σκηνικό.


(Άσχετη ρητορική ερώτηση: Εσείς οι υπερπατριώτες και υπερπατριώτισσες μήπως σταματήσατε να βλέπετε τα τουρκοσήριαλ;) 




Εν ολίγοις, το θέαμα της κουρελαρίας που με θράσος αποκαλείται (Νεο)Ελλάς είναι μονάχα η τοπική εικόνα, η λεπτομέρεια της μεγάλης πλανητικής υπερεικόνας. FYI, δισεκατομμύρια βιορομπότ με ερπετικό DNA εκκολάπτονται αυτή τη στιγμή από τα φιδοαυγά τους στις ασιατικές κατακόμβες. Τα ερπετά της Εκάτης παίρνουν θέσεις στη σκακιέρα εναντίον όλων, υποσκάπτοντας την εξουσία του Κρόνου-Γιαχβέ που νομίζει ότι επανήλθε για πάντα.  Πέρα από τις τεχνητές πίστες στις οποίες βολοδέρνουμε εμείς οι προσομοιωμένοι μπαμπουίνοι υπάρχει και ο πραγματικός κόσμος των κατασκευαστών της παγκόσμιας μήτρας (άσε που μπορεί να είναι και αυτός εικονικός κάποιων άλλων πιο πάνω).   




Όμως ραγιαδοτρυπίδες παρηγορηθείτε: Το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό μας. Η Δύση έχει σαπίσει φυλετικά ως σύνολο.  Δεν είναι παρά μια κωλοσύναξη παρασίτων, εχθρική προς τους αρχαίους λιγομίλητους ήρωες που την έκαναν κάποτε ισχυρή. Σήμερα είναι μια χάβρα πούστηδων, λεσβιών, παιδοφίλων και κτηνοβατών. Εκφυλισμένη, δειλή και ηττοπαθής, απλά περιμένει το τέλος της. Μόνη λευκή ελπίδα είναι η Ρωσία. Όχι γιατί οι κάτοικοί της είναι ορθόδοξοι, ούτε γιατί  αγαπάνε τους άλλους λευκούς, ούτε φυσικά γιατί ο παραλυμένος Γέρων έκλασε υπέρ αυτών με το στόμα.


Η μόνη υπηρεσία που προσέφερε ο κομμουνισμός στον πλανήτη ήταν που έβαλε τους Ρώσους 70 χρόνια στο ψυγείο. Ακατέργαστοι μπήκαν, ζώα βγήκαν αλλά τουλάχιστον αντιδρούν στα ερεθίσματα και έχουν ακόμα κάτι από τη στόφα του πολεμιστή.  Κάτω από τα Hilfiger και τα Boss, Σκύθες , Μασσαγέτες και Σαρμάτες παραμένουν. Όμως ακόμα και δαύτοι σαπίζουν ταχύτατα εξαιτίας της κακής απόψυξης και του τοξικού αέρα του σημερινού ματριξ κόσμου. Άμα καθυστερήσει η έναρξη του πατατράκ μια δεκαετία ακόμα, πάει η λευκή πλανηταρχία. Οι σαύρες θα κερδίσουν με τα δεύτερα.  


Ο κοντο-Πούτανος το γνωρίζει το μειονέκτημα της πλευράς του. Κάνει τον ψόφιο κοριό ενώ τιγκάρει τα οπλοστάσια και τα σιλό του με εργαλεία θανάτου και θα το πάει έτσι σέρνοντας ως το παρά 1.  Όταν θα έχει συναρμολογήσει και την τελευταία συστοιχία μεταπυραύλων και ακριβώς πριν καταρρεύσει το έμψυχο υλικό του, θα δώσει το σήμα για το παγκόσμιο πατιρντί. Όπως πάντα, οι Ρώσοι θα βγουν για λίγο από το αρκουδοκλουβί τους, θα τα κάνουν όλα πουτάνα και έπειτα θα ξαναμπούν μέσα για άλλα εκατό χρόνια.


Όμως ας μην ξεχνάμε ποιος καραδοκεί πιο πίσω. Βαθιά στην Ασιατική ήπειρο η κίτρινη χολέρα ετοιμάζεται. Τα Κινέζωα υπολογίζουν ακατάπαυστα παραμέτρους και γράφουν πιθανά σενάρια.  Η εξωγήινη μυρμηγκοσπορά εξαπλώνεται ύπουλα σε όλον τον πλανήτη μέσω του εμπορίου χωρίς να ρισκάρει ανοιχτό πόλεμο. Περιμένουν σαν τις ύαινες την αμοιβαία εξασθένηση των αντιπάλων για να κάνουν την κίνησή τους.



Το ποια είναι η δική μας θέση σε τούτο το παγκόσμιο συνονθύλευμα οικονομικών συγκρούσεων και ειδιστικών ανταγωνισμών σας αφήνω να το σκεφτείτε.  Οι αρχαίοι πρόγονοι γαμούσαν κι έδερναν για έναν κυρίως λόγο: Επειδή είχαν σεβασμό και υπακοή στον Νόμο στον οποίο τους οδηγούσε ένα αταλάντευτο φυλετικό ένστικτο.  Μόνο όταν επανέλθει αυτού του είδους η πνευματική ιεράρχηση στο μυαλό των μισοτρελαμένων ιθαγενών μπορεί να υπάρξει αλλαγή πορείας. Μόνο τότε είναι πιθανό να ξεκολλήσουμε από τα σκατά στα οποία μας έχουν ρίξει η Χριστολατρεία και το αδελφάκι της ο πολιτισμικός μαρξισμός. Η υπακοή δεν οφείλεται σε κανένα θεό, ούτε στην αόριστη έννοια του «πατριωτισμού», ούτε στα θέσφατα της «νέας εποχής» των δικαιωμάτων.  Όλο αυτό το μολυσμένο «πανανθρώπινο» κουραδολόγημα είναι εφεύρημα των οφιολατρών και θα καταποντιστεί αμετάκλητα μαζί με τον εθνικισμό μέσα στη λαίλαπα του πολέμου που ξεκίνησε.



Προσοχή στα πονταρίσματα.



Το παιχνίδι είναι πούστικο.



Και το σύμπαν ενδέχεται να αλλάξει σε μια νύχτα. 




222 σχόλια:

  1. Καλησπέρα φίλε Μάρκο!
    Νομίζω πως ακόμα και στραβός να είσαι, οσμίζεσαι το παγκόσμιο μακελειό που όπου να ναι αρχίζει. Βάζοντας κάτω τα νούμερα:
    - Στον Α΄ Π.Π. Σε σύνολο περίπου 2δις πληθυσμού οι απώλειες ήταν γύρω στα 20 μύρια (το 1% δηλαδή είδε τα ραδίκια ανάποδα)
    - Στον Β΄ Π.Π. Σε σύνολο περίπου 3δις πληθυσμού, οι απώλειες ήταν γύρω στα 60 μύρια (το 2% αντίστοιχα)
    - Στον Γ΄Π.Π. (προσεχώς) Σε σύνολο 7δις (εάν πάει γραμμικά το πράγμα, δηλαδή πάμε στο 4%) η σούμα θα πάει στα 280 μύρια ...

    ... για να δούμε ...






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Marco ποιος ακούει ποιόν σήμερα με τις αναρίθμητες ορδές σχιζοφρενικων ορδων που αυτοκαταστρεφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΑΡΚΟ!!!
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ

      Διαγραφή
  4. Φρέσκο:
    "Το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει ήδη εκθέσει στην ελληνική κυβέρνηση το σχέδιο επιστροφής των ΗΠΑ στην περιοχή και μάλιστα με αντιτουρκικό μένος. Στις επαφές με την Αθήνα έχουν παρουσιάσει νέο χάρτη, και έχουν ζητήσει την εμπλοκή της Ελλάδας για την υλοποίησή του. Συνομιλητές της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα αποκαλύπτουν ότι το σχέδιο εμπλοκής της Ελλάδας στο σχέδιο των ΗΠΑ παρουσίασε στην ελληνική κυβέρνηση ο υφυπουργός Εξωτερικών Γουές Μίτσαμ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του, ενώ νωρίτερα από αυτόν είχε κινητοποιηθεί ο πρέσβης Πάιατ. Επίσημα η Ουάσινγκτον έχει ζητήσει τη μεταφορά, άμεσα μάλιστα, της βάσης του Ιντσιρλίκ της Τουρκίας στην Ελλάδα. Σημειώνουμε και τη βάση της Σούδας που είναι ό,τι πιο σημαντικό διαθέτουν οι ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή.

    Λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές, αλλά δεν χρειάζονται γιατί από τις δηλώσεις του πρέσβη Πάιατ στην Αθήνα είναι φανερό ότι η Ουάσινγκτον προετοιμάζει την ελληνική κοινή γνώμη για εμπλοκή, ενώ η ελληνική κυβέρνηση παραμένει ακλόνητη στην ακινησία της και η αντιπολίτευση βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, όχι από έλλειψη ενημέρωσης, αλλά από αδυναμία.

    Πηγή: Omega Press"

    Όπως τα λες είναι φίλε Μάρκο, πάλι μας προετοιμάζουν για να γίνουμε "τροφή για τα κανόνια..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ1 Μαΐου 2018 στις 8:18 μ.μ.

      ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ :
      Πέντε χρόνια ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ , ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ; ; ;
      ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥΟΡΟΦΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΟΙΚΙΑ ! ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΥΡΑΓΓΕΣ ….

      ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΓΕΛΩΝΟΣ
      Ανακαινίζεται το κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα- Πέντε χρόνια θα διαρκέσουν τα έργα

      http://www.iefimerida.gr/news/405531/anakainizetai-ktirio-tis-amerikanikis-presveias-stin-athina-pente-hronia-tha-diarkesoyn
      .
      Η "Θεόρατη" Βάση Των ΗΠΑ Στα Σκόπια Και Η Υπόγεια Στην Κάρπαθο

      Οι αμερικανοί στρατιωτικοί και ο αμερικανικός τύπος αποκαλούν συνήθως με καμάρι τη βάση αυτή με το υποκοριστικό «Grand Dame» (Μεγάλη κυρία) και χαίρονται γιατί αυτή και το Σινικό Τοίχος είναι τα μόνα ανθρώπινα κατασκευάσματα επάνω στη Γη που διακρίνονται με γυμνό μάτι από τη Σελήνη!

      http://mati-grnews.blogspot.gr/2018/01/blog-post_295.html
      .

      Οι 5 Top Secret στρατιωτικές βάσεις στον κόσμο

      http://erenzw.blogspot.gr/2015/11/5-top-secret.html
      .
      ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
      .

      Διαγραφή
  5. "έχω μπει στο λογισμικό και μεταλάσσω τους κανόνες του έναν-έναν. Η θνητότητα που όλοι τρέμετε είναι ένας αντικατοπτρισμός. Έτσι κι αλλιώς όλοι ξαναγεννιόμαστε στην επόμενη πίστα."

    Δε μας λες κι εμάς πως να μεταλλάσουμε τους κανόνες ώστε να ξαναγεννιόμαστε νικητές Έλληνες και όχι νικητές αλλόφυλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όταν ο μεγάλος παίχτης αμολήσει μια πορδάρα, πιες την, γύρνα προς την ανατολή και φίλα τον κώλο μίας πιτσιλιστής αγελάδας.
      Αυτό ήταν.
      Ξαναγεννιέσαι αυτόματα ως Μυρμιδών.

      Διαγραφή
    2. 1:39 εσύ άμα φας το τσερλιό της γελάδας θα βγεις σαύρα με 3 κωλοτρυπίδες από απλός κωλογύφτος που είσαι

      Διαγραφή
    3. Εσύ αδίκως προσπαθείς να γίνεις Μυρμιδών.
      Το πολύ, να ξαναγεννηθείς μυρμήγκι.

      Διαγραφή
    4. Καλύτερα μυρμήγκι παρά συριζαία κάμπια.

      Διαγραφή
    5. Ναι ρε γίγαντα, διαβάζεις βουλωμένο γράμμα και με ξεσκέπασες.
      Ο Καρανίκας είμαι.

      Διαγραφή
    6. Ο Τρανσεξουλιανού είσαι και δεν μαθαίνεις τίποτα από τις φάπες που τρως

      Διαγραφή
  6. https://www.protothema.gr/greece/article/775603/fotografies-o-kuriakos-mitsotakis-epaixe-podosfairo-me-tin-omada-ton-ellinon-roma/

    ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"
    Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Ω ΣΤΡΑΤΗΓΕ
    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2018/03/secret-intelligence-service-mi6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ANTI AMAZON"

    Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013
    ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΑΖΟΝΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔOΣ - ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΑΜΑΖΩΝ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2013/03/o.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν αρχή, respect. Εφόσον η πολεμική συραξη είναι το παιχνίδι τους, πατριώτης ή πρόβατο είναι αυτός που θα πάει στη μάχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέκνα μου Μαρκο και αναγνώστες, σας εύχομαι ολοθερμα :
    Το μουνι της Κασσιανης να χυσει
    και όλους να σας ευλογήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την προβατίνα που θα σουβλίσω το Πάσχα θα την ξεκοκαλίσω σαν καλός πατριώτης και δε πάνε να γαμηθούν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος είναι ο μεγάλος παίχτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που όταν χάνει θολώνει τα νερά, κλωτσά το τραπέζι και φωνάζει πως κερδίζει.

      Διαγραφή
    2. Ο μπλόφερ είναι ανώτερος

      Διαγραφή
    3. Σωστά.
      Όταν όμως η μπλόφα δεν πιάσει, κλοτσάμε και το τραπέζι.

      Διαγραφή
    4. Το γαμάμε τη μάνα

      Διαγραφή
  13. Μία απλή επιφανειακή με τρέχοντα επιχειρήματα και εύληπτη απάντηση, πρός τα κνώδαλα που ηδονίζονται με την Ελληνο-Ισραηλινή "συμμαχία", την οποία μπορούν να καταλάβουν και οι πιό ηλίθιοι :

    Συμμαχία νοείται ΜΟΝΟ μεταξύ κρατών με ΙΣΗ ισχύ. Αλλοιώς, αυτός με την μικρότερη ισχύ, καταλήγει η καμαριέρα του άλλου μέρους.
    Το Ισραήλ :
    - Ασκεί την εξωτερική πολιτική τουλάχιστον μιάς υπερδύναμης (ΗΠΑ), η οποία είναι μόνιμο μέλος του ΣΑ του ΟΗΕ και μάλιστα με δικαίωμα βέτο.
    - Διαθέτει πυρηνική τεχνολογία και πυρηνικά όπλα.

    Εμείς τι διαθέτουμε απέναντι σε αυτά ώστε να έχουμε ίση ισχύ;
    Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντελή και πλήρη έλλειψη εναλλακτικών επιλογών.

      Διαγραφή
    2. Λάθος φίλε, επιλογές υπάρχουν:

      Ο Μάρκος ισόβιος δικτάτωρ και συμμαχία με Β. Κορέα...

      Διαγραφή
    3. και όλα πουτάνα χαχαχαχαχαχ

      Διαγραφή
  14. "«Εσύ είσαι σίγουρος ότι θα την γλυτώσεις;»


    …ΕΙΜΑΙ ρε μαλάκες για ένα και μόνο λόγο: Γιατί βρίσκομαι πέντε επίπεδα πιο πάνω από εσάς στο game. Γιατί έχω χακάρει τη γαμημένη κονσόλα στην οποία ζείτε. Γιατί έχω μπει στο λογισμικό και μεταλάσσω τους κανόνες του έναν-έναν. Η θνητότητα που όλοι τρέμετε είναι ένας αντικατοπτρισμός. Έτσι κι αλλιώς όλοι ξαναγεννιόμαστε στην επόμενη πίστα. Ο θάνατος είναι υπαρκτός μόνο για όσους θεωρούν αυτή τη ζωή, ζωή.


    Και πάλι το θέμα δεν είναι το αν θα την γλυτώσω εγώ αλλά το αν θα την γλυτώσετε εσείς."

    Να γλυτώσουμε από τι;
    Το θάνατο;
    Χέστηκα για το θάνατο που είναι δεδομένος και μπορεί να έρθει και τώρα που γράφω αυτές τις λέξεις.
    Το ζητούμενο είναι να σπάσει κανείς την αλυσίδα των ενσαρκώσεων και αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί πρέπει να φτάσεις σε επίπεδο Θεού για να συμβεί.
    Και είναι ατομική υπόθεση του καθενός,δεν υπάρχει ομαδική "σωτηρία" ούτε εθνική.

    Εσύ Μάρκο που λες ότι βρίσκεσαι 5 επίπεδα πάνω από εμάς σε ποιό πλανήτη ή σύμπαν βρίσκεσαι;
    Δε ζεςι στο πλανήτη Γη,δε πληκτρολογείς σε υπολογιστή αυτά που γράφεις;
    Στο ίδιο καζάνι με σκατά βράζεις και εσύ μαζί με όλους εμάς.
    Επίσης αν έχεις καταφέρει κάτι τόσο σπουδαίο πες μας ποιός είναι πάνω από εσένα,σε ποιά ομάδα-πλευρά ανήκεις.
    Το να λέει κανείς λόγια του αέρα είναι εύκολο,το δύσκολο είναι να παρουσιάζει αποδείξεις για αυτά που λέει.
    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
    Αν έχεις καλώς από λόγια χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι πας να κάνεις αλλά το χαλάς στο τέλος λόγω ανυπομονησίας. Εστίασε λίγο στην αρχιτεκτονική του παιχνιδιού και θα καταλάβεις και τα υπόλοιπα...

      Υ.Γ. Όταν μου φέρεις αποδείξεις ότι αναστήθηκε ο Τζέχος, θα σου φέρω κι εγώ καλύτερες για το ότι δεν είμαι εδώ.

      Διαγραφή
    2. Ο Τζέχος δεν αναστήθηκε και στο έχω πει τι έγινε με τον κλώνο του και την αλλαγή σώματος με τον Σίμωνα τον Κυρηναίο.
      Άλλος Τζέχος πριν τη σταύρωση και άλλος μετά την "ανάσταση".

      Διαγραφή
    3. Άλλος θα είμαι κι εγώ στο νέο game...

      Διαγραφή
    4. ? υπηρξε κλωνος του τζεχου ?

      Διαγραφή
  15. Άσε τα ψόφια ρε.
    Ξέρουμε ποιος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος είναι ρε παιδιά;

      Διαγραφή
    2. Ίνας αδιόριστος φιλόλογος που την έχει δει κάπως.

      Διαγραφή
    3. Ούτε μια εικασία της προκοπής δεν μπορείτε να κάνετε από τότε που βγήκε ο Σύριζα...

      Διαγραφή
    4. Και ποιος μίλησε για Ελληνική Φιλολογία;

      Διαγραφή
    5. Μήπως Ρώσικη τότε;
      Η μήπως Γερμανική;

      Διαγραφή
  16. Ο βασιλεύς σταυρώθηκε μια μέρα σ' ένα λόφο
    κι η παναγίδα έκλαιγε για τον κακό του ψόφο.
    Λαός, πουτάνες, μαθητές, όλοι σε μαύρο χάλι
    οδύνη, θρήνος γοερός, κλαψομουνιά και ζάλη.
    Με τα πολλά τον έθαψαν τον ψεύτη σε μια τρύπα
    βάλανε και σεκιούριτι με χρέωση του Αντύπα.
    Τρεις νύχτες εκοιμήθηκε ο Τζου μέσα στον τάφο
    κατόπιν βρυκολάκιασε και ζήτησε ένα μπάφο.
    Μα την ψωλή του Μωυσή, τ' αρχίδια του Αβραμέου
    τέτοιο σανό δεν έχω πιεί ούτε στο Μπερναμπέου
    μπουρούχα μου πουλήσατε γκιαούρια, σκατανθρώποι,
    φάτε τώρα μνημόνια και Ενωμένη Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο εωσφόρος είναι ο μεγάλος παίχτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου το συλλογισμό που σε οδήγησε σε αυτή την ερώτηση και θα σου πω αν είσαι κοντά ή μακριά...

      Διαγραφή
    2. ΕΩΣΦΟΡΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΥΛΗ
      ΗΘΕΛΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ
      ΕΤΣΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΔΙΑΣΤΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΟΣΜΟ
      ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΛΟΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΠΥΡΓΟΛΑΜΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ
      ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΘΕΝΤΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΨΕΥΤΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥΝΟΥ

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

      Διαγραφή
    3. Ποιον θα συλλάβουμε;
      Έχεις καταλάβει ότι έχουμε να κάνουμε με δυνάμεις ανώτερες των ανθρώπων;
      Μαϊμούδες είμασταν όταν αυτοί έφτασαν στη Γη,αν δε μας είχαν βελτιώσει γεννετικά ακόμα θα είμασταν κρεμασμένοι στα δέντρα.
      Όσο και να το εύχεσαι δε πρόκειται να τον δεις
      στη Γη με υλικό σώμα,το έκανε για τελευταία φορά και δε θα το ξανακάνει δε θα ξαναγεννηθεί γιατί πέρασε σε άλλο επίπεδο,αυτό του Θεού.Στη Γη όμως περπατούν 4 από τα αδέρφια του και μη ψάχνεις τη μάνα γιατί αυτοί έχουν γεννηθεί πολλές φορές στη Γη ως άνθρωποι.
      Και κάτι ακόμα ο Εωσφόρος μια χαρά αρσενικός είναι και ξεκολλήστε από τις ηλίθιες απεικονίσεις που έχετε συνηθίσει με τα κέρατα,βυζιά κλπ.
      Ούτε και εκπεσών είναι όπως λένε οι "αξιόπιστες" γραφές που λαμβάνεις υπ'όψιν ούτε με το Θεό τσακώθηκε γιατί ζήλεψε κλπ,για άλλο λόγο τα έσπασε με τους υπόλοιπους της "φυλής" του και ξέσπασε πόλεμος μεταξύ τους.
      Ξεκολλήστε από τα παραμύθια των "γραφών".

      Διαγραφή
    4. Μάστορα ρίξε μια πηγή για αυτά που τσαμπουνάς.

      Διαγραφή
  18. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΜΟ

    Ο ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ BLOG

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΙ

    ΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ "Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ" ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΑΣΤΟ ΤΑΦΙΚΟ ΥΜΝΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΖΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ

    ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΣΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΩΤΑΦΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΒΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΑΦΙΚΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΑΜΩΤΑΦΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΦΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΑ ΤΑΦΙΚΑ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΕΚΕΙ

    Ο ΠΛΗΡΗΣ ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ "ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ" ΞΕΡΕΙ

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΑΜΩΤΑΦΙΖΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΑΤΕ "ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ" ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ Ή ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΟΥ

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ

    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΜΩΤΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (;)

    Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ - ΧΟΡΩΔΙΑ
    http://gamotafismos.blogspot.com/2011/07/blog-post_2599.html?showComment=1324991812198#c6080745688403297544


    "Ο ΚΑΝΕΝΑΣ"

    ΕΔΩ:
    http://gamotafismos.blogspot.gr/2011/07/blog-post_6995.html?showComment=1325006650507#c3086650829326159051

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και ένας συλλογισμός σχετικά με το τρόπο που λειτουργούν οι θρησκείες στο μυαλό των πιστών.
    Αν μαζευόντουσαν όλα τα μυρμήγκια της Γης και μου στήναν εμένα αγάλματα,εικόνες,ναούς και με λάτρευαν ως Θεό δε θα έδινα δεκάρα.
    Κάντε το παραλληλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τελετές στους ναούς προκαλούν την έκλυση ζωτικής ενέργειας. Τα αγάλματα και οι εικόνες είναι για τη στόχευση της εκλυόμενης ενέργειας.

      Διαγραφή
    2. Ένας Θεός δεν τα έχει ανάγκη,μια κατώτερη οντότητα μπορεί.

      Διαγραφή
    3. Η έκλυση της ζωτικής ενέργειας στους ναούς γίνεται με την μορφή αερίων υψηλής περιεκτικότητας σε μεθάνιο.
      Όταν μάλιστα ανάμεσα στους πιστούς υπάρχουν πολλές γριές, η περιεκτικότητα του ζωοδόχου αερίου αυξάνεται σε επίπεδα τοξικά για τους πιστούς ενώ αγάλματα και εικόνες κινδυνεύουν να διαβρωθούν ανεπανόρθωτα.

      Διαγραφή
  20. Τι ιδιότητες έχει αυτός ο μεγάλος παίχτης πες μας, δεν χρειάζεται να του δώσουμε όνομα που να θυμίζει θρησκευτικό κατασκεύασμα. Γιατί αυτό θα διαφέρει από θρησκεία σε θρησκεία και με το ακροατήριο που έχεις θα διαφέρει και από άτομο σε άτομο. Είναι παρεξηγημένος ο μεγάλος παίχτης; Πως ξέρουμε ότι υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα στην κατάλληλη στιγμή...

      Αυτό που μπορώ να σας πω τώρα είναι ότι υπάρχει σε δύο κόσμους και είναι ο μόνος που μας υποστηρίζει διαχρονικά και υπερδιαστασιακά...

      Υ.Γ. Σαφώς βρισκόμαστε στη κατά Γκάντι φάση του εμπαιγμού. Στην φάση της Ύβρεως, αν θέλουμε να σκεφτόμαστε Ελληνικά.

      Διαγραφή
    2. Λίγο περίεργο αυτό γιατί εγώ γνωρίζω ότι υπάρχουν 2 πλευρές,οι άνθρωποι και οι άλλοι.
      Ποιούς εννοείς "μας" το ανθρώπινο είδος ή τους Έλληνες γιατί αν εννοείς το 2ο δε μας τα λες καλά.

      Διαγραφή
    3. Αν πας αρκετά πίσω στον χρόνο θα διαπιστώσεις ότι οι έννοιες "άνθρωπος" και "Έλλην" είτε είναι επικαλυπτόμενες, είτε ταυτίζονται πλήρως.

      Αυτό που οι πολλοί αποκαλούν σήμερα "ανθρώπινο είδος" είναι ένα παρά φύσιν (υβριδικό) μπαστάρδεμα ασύμβατων -εγκεφαλογονιδιακά- ειδών και όντων το οποίο έχει βάλει στόχο να αλληλοεξοντωθεί με ορίζοντα το 9030 (β.ε. 2030).


      Σε καμία περίπτωση δεν είναι λογική επιλογή το να ανήκει ο Έλλην σε αυτό το "ανθρώπινο είδος".

      Ο Μέγας Παίκτης δεν μπαίνει στον κόπο να ξεχωρίσει τα στοιχήματα. Ο διαχωρισμός γίνεται αυτόματα.

      Διαγραφή
    4. Γνωστά αυτά περί υβριδίων και η υβριδογέννεση δεν έγινε μονομιάς αλλά υπήρξαν πολλές περίοδοι και στάδια δημιουργίας τους.
      Μια απορία που έχω είναι ποιός ήταν αυτός που επέδρασε ώστε να δημιουργηθεί ο Ελληνικός πολιτισμός και γιατί μετά εγκαταλείφθηκε στη τύχη του.
      Παίζει και το έτος αλληλοεξόντωσης να έρθει μερικά χρόνια νωρίτερα εως το 2022.
      Το άλλο σημαντικό είναι τι είναι ο καθένας από εμάς και πως το αντιλαμβανόμαστε (αν είμαστε υβρίδιο ή όχι).

      Διαγραφή
    5. Ο Μέγας Παίκτης προκάλεσε το Ελληνικό Θαύμα.

      Η παραγωγή τέτοιας ποσότητας και ποιότητας δημιουργικής σκέψης σε τόσο περιορισμένο χώρο και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ανήκει στη σφαίρα του εξωπραγματικού.

      Εννοείται ότι το χάος μπορεί να έρθει μερικά χρόνια πριν ή μετά το 9030.

      Όσο για τα υβρίδια υπάρχουν "αναχρονισμοί" στο γενετικό υλικό. Π.χ. κοίταξε γύρω σου με προσοχή και θα δεις αρκετούς Νεάντερνταλ με κουστούμια. Ο διαχωρισμός είναι αυτοματοποιημένος...

      Διαγραφή
    6. Πιστεύεις ότι πράγματι Ο Μέγας Παίκτης είναι ικανός να παράγει, τόσες χιλιετίες μετά από αρχικό του εξωπραγματικό θαύμα, σήμερα πλέον και εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, αρκετές ποσότητες αερίου απαραίτητου για την μετατροπή αυτού του μπασταρδεμένου συνονθυλεύματος σε Μεγάλους Πολεμιστές (Μυρμιδόνες).

      Διαγραφή
    7. @ 11:25

      Δεν πιστεύω τίποτα. Για καλό και για κακό φορέστε μάσκες...

      Διαγραφή
  21. Λες: "Ο Μέγας Παίκτης τον καθοδηγούσε προς τον μοργανατικό γάμο που επρόκειτο να δημιουργήσει την πρώτη Ελληνική δυναστεία από την αρχαία εποχή..."

    Αφού καθοδηγούσε τον τότε βασιλιά και υπάρχει ακόμα πρόκειται για κάποιον αθάνατο. Είναι Θεός;
    Αν ναι, τότε γιατί βοηθάει τους Έλληνες; Είναι ένας από το 12Θεο των Ελλήνων; Είναι κάποιος που έφτασε στη θέωση αργότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μέγας Παίκτης είναι Θεός (με ηρακλείτειους όρους) αλλά δεν ανήκει ούτε στο 12θεο ούτε σε κάποιο άλλο από τα γνωστά θεϊστικά συστήματα.

      Για την βοήθεια στους Έλληνες ισχύει η απάντηση 7 Απριλίου, 5:24


      Διαγραφή
  22. Vinyl τον εφωνάζανε κι έγραφε τα στιχάκια
    απ αυτά τα στιχουργήματα που κρεμούν στα μανταλάκια.
    Ήτανε μέγας ποιητής, δεινός κονδυλοφόρος,
    νέος σκέφτηκε να πάει στο Άγιο Όρος.
    Χριστού την πίστη λάτρευε πριν τους θεούς γνωρίσει.
    Κι όταν τους γνώρισε κι αυτούς, έψαχνε να βρει να αποπατήσει.
    Μπλόγκια είχε βρωμερά, στα μαγαζιά γυρνούσε,
    Στου Εργ, στου Μάρκου κι αλλαχού έσκουζε και ξερνούσε.
    Δασκάλους είχε από παλιά και μαθητάδες πράμα,
    συντρόφισσες, συντρόφους κι αδελφούς πάνε μαζί αντάμα.
    Ολονυχτίς κι ολημερίς πατρίδα ονειδίζουν
    τον Έλληνα να θάψουνε, ακρίτες μαγαρίζουν.
    Αγρύπνια του γυφταριού, αγρύπνια του χαφιεδαριού,αντίχριστοι και βάλε.
    Μα εγώ δεν είμαι ποιητής να γράφω τα στιχάκια.
    Ένα μόνο ξέρω και κρατώ: ξυλιές στα προδοτάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν το ανθρώπινο είδος έχει σκοπό να αλληλοεξόντωθει, εμείς που θεωρητικά δεν ανήκουμε σε αυτό,ποιος είναι ο σκοπός μας;
    Και που ξέρουμε ο καθένας μας σε ποιο είδος ανήκει;Κάποια λογικά επιχειρήματα θα έριχναν λίγο φως μέρες που είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σκοπός ήταν, είναι και θα είναι πρώτα η επιβίωση και κατόπιν η εξέλιξη προς τα άνω.

      Όσο πλησιάζει η ώρα θα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ποιος ανήκει πού. Π.χ. αυτοί που κοιμούνται με τα σκυλιά τους και ανταλλάσσουν σάλια μαζί τους, έχουν ήδη επιλέξει τον κόσμο τους. Δεν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα σε αυτό. Μόνο ειδιστικές τάσεις και ένστικτα.

      Το μεγάλο πανηγύρι είναι μπροστά...

      Διαγραφή
    2. Λες πως αυτός με τα σκυλιά επέλεξε τον κόσμο του...είναι λοιπόν θέμα επιλογής ή είναι κάτι περισσότερο ας πούμε γονιδιακό;αν πάρω για παράδειγμα τον εαυτό μου κανένας δεν μου έμαθε ούτε μου είπε για αυτό που αισθάνομαι ούτε καν οι γονείς μου...είχα όμως το ‘μικρόβιο’ της αναζήτησης της αλήθειας από όσο με θυμάμαι . Η αμφισβήτηση του φαινομένου και η ενασχόληση μου με την αρχαία ελληνική γραμματεία φάνταζε το λιγότερο χάσιμο χρόνου στα μάτια των συνομηλίκων μου που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το πως θα φάμε,πως θα γαμησουμε , να βγάλουμε κανα φράγκο να γίνουμε αποδεκτοί από τον κόσμο και αν κερδίσουμε και δόξα ημαστε ευτυχισμένοι...χωρίς αυτό να σημαίνει δεν με απασχολούσαν και εμένα ως ένα βαθμό..δεν ήταν όμως αυτός ο σκοπός μου..θέλω να πω για εμένα δεν ήταν θέμα επιλογής και ας μου κόστιζε ως ένα βαθμό γιατί πλέον δεν με απασχολεί..ήταν καθαρά θέμα προδιάθεσης και όπως είπες παραπάνω ενστίκτου

      Διαγραφή
    3. Ρέ παιδιά, εγώ που κοιμάμαι με το γάτο μου, πειράζει;

      Διαγραφή
    4. Πειράζει άσχετα με το ποιός από τους δύο κάνει τη γάτα

      Διαγραφή
    5. Ούστ Σιχαμένε.

      Διαγραφή
    6. Στο κρεβάτι κοιμόμαστε ρε, όχι στα κεραμίδια.

      Διαγραφή
  24. Η εισαγωγή ενός νέου θεού (έστω και με ηρακλείτειους όρους) είναι κάτι που ομολογουμένως δεν το περίμενα από σένα.
    Από το '81 που άρχισα να βγάζω τη μαρμελάδα από τα μάτια και να παρατηρώ τον κόσμο αντί απλώς να τον βλέπω, έχω σταματήσει να πιστεύω σε θεούς και δαίμονες και δεν σκοπεύω να αρχίσω τώρα.
    Αν και συμφωνώ τις περισσότερες φορές μαζί σου όλα αυτά τα χρόνια που σε παρακολουθώ, αυτή την φορά είμαι επιφυλακτικός, απλά και μόνο γιατί, όλοι αυτοί οι θεοί και δαίμονες (αν υπάρχουν, συμπεριλαμβανομένου και του μεγάλου παίκτη όπως λες) κάτι θέλουν από το κοπάδι που κατοικεί σ' αυτόν τον πλανήτη και το κρατάνε στη ζωή ακόμα, αλλά από την άλλη, όπως λέει και ο δικηγόρος του διαβόλου, έχουν περίεργη και αρρωστημένη αίσθηση του χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παιχνίδι δεν είναι υποχρεωμένο να τελειώσει όπως το έχουν σχεδιάσει.

      Αν ο Μέγας Παίκτης σκοπεύει να τους σκάσει την κονσόλα στα μούτρα, είμαι μέσα μόνο για την κάβλα...

      Διαγραφή
    2. Marco πολύ αλληγορία σα τον Spielberg

      Διαγραφή
    3. Ποιά κονσόλα θα κοπανήσει ο Μέγας παίκτης;
      Είναι πλειστεσιον, εξμποξ η μήπως από αυτές τις καινούριες, τις βιρτουαλ ριαλιτυ;

      Διαγραφή
    4. Αν πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος μέγας παίχτης ή οτιδήποτε άλλο χωρίς αποδείξεις, ούτε καν μια ένδειξη της πούτσας, μορφή θρησκείας είναι και αυτό. Το μάτριξ σε έχει. Και σε παίρνει από όλες τις τρύπες.

      Διαγραφή
    5. @ 9:09

      Έχεις μπερδέψει τον Spielberg με τον Cronenberg



      @ 11:51

      3 σε 1 συν τη νέα που δεν έχει βγει ακόμα στο εμπόριο




      @ 2:11

      Τέτοια "θρησκεία" έχει να δει ο πλανήτης από την εποχή του Μοντανού. Εσείς που έχετε καλοσυνηθίσει στην μάτριξ πούτσα θα ξυπνήσετε άσχημα είναι αλήθεια...

      Διαγραφή
  25. @ Bougas & Vinyl

    3 είναι τα ενδεχόμενα:

    (Α) Να είστε και οι δύο γνήσιοι
    (Β) Ο ένας από τους δύο να είναι γνήσιος και ο άλλος σκάρτος
    (Γ) Να είστε και οι δύο σκάρτοι


    Αν συμβαίνει το (Γ), τότε μπορείτε να πάτε στο διάολο (που λέει και ο Χίος)
    Αν συμβαίνει το (Β), ο γνήσιος δεν έχει θέμα αφού ο σκάρτος θα προδοθεί μόνος του.
    Αν συμβαίνει το (Α), ρε παίκτες δεν παρατάτε επιτέλους τον σκυλοκαβγά να κάνουμε καμιά σοβαρή δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. https://www.youtube.com/watch?v=E9cf_FdLbIs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγώ τον έχω σταματήσει ήδη τον καβγα. Και σε λίγους μήνες δεν θα με απασχολούν καθόλου τα επίμαχα θέματα.

    Περί σοβαρής δουλειάς ... τα χω ξεκαθαρίσει κι αυτά..ας δώσουν το 1/10 οικονομικής ζημιάς που προκάλεσαν και δανεικά που πήραν, κι ας έρθουν να πάμε στον εισαγγελέα να κλείσουμε τις δικογραφίες, γιατί έχουν φάει και κάτι μηνύσεις και καταγγελίες ο Vinyl κι οι φίλοι του, και μετα το συζητάμε.

    Άρα προφανώς ο σκάρτος δεν είμαι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν τα λες και λίγα..
    -Α.Ν. 1363/1938 και 1672/1939
    -ΠΚ 389
    -ΠΚ 406
    -ΠΚ 390
    -ΠΚ 370
    -ΠΚ 363
    -ΠΚ 310
    -ΠΚ 229
    -ΠΚ 187
    -ΠΚ 334
    -ΠΚ 199
    -ΠΚ 202
    -ΠΚ 191

    Και χωρίς να βάλουμε τα συνταγματικά (13 σύνταγμα και 9 ΕΣΔΑ) και αστικά..από ηθική βλάβη μέχρι κατάχρηση δικαιώματος (δωδεκαθεϊστές είναι λέει ;)

    Xαριστικά αν γίνει αρχειοθέτηση με συναίνεση όλων και λόγω της δύναμης των ποδίτσων στον επίμαχο κλάδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έχω περάσει στα δεύτερα ήντα παληκάρια μου και απορώ από που αντλειται αυτές τίς πληροφορίες ! Η είστε υπερδιανοιες η έχετε σύνδεση με την κονσόλα που λέει ο Μάρκος ! Να περιμένετε με υπομονή όλα θα γίνουν πουτανα όταν θα έρθει η στιγμή . Και όποιος το έχει θα χαίρεται οποίος δεν το έχει τον έφαγε η μαρμάγκα!!! Απλά πράγματα μην το παιδευετε αυτός που το έχει δεν χρειάζεται να το ψάχνει θα έρθει από μόνο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν κάποιος το 'χει και δεν το 'χει, είναι φλού;
      Θα τον βρει αν έρθει;
      Κι αν τον προσπεράσει και φύγει;

      Διαγραφή
  30. Υποψιάζομαι ότι ένα από τα ονόματα του Μεγάλου Παίχτη είναι Φοίβος.
    Δώσε μας κάτι και για τους άλλους που μας γουστάρουνε.


    Αν μπορείς να δώσεις μια χρηστική πληροφορία, σε περίπτωση που πάει να γίνει η "στραβή" ποιανού το μέρος θα πάρει του Τράμπουλα ή του Πούτινος;
    Αν η αλληλοεξόντωση συμβεί με πυρηνικά είναι δύσκολο να γίνει ξεδιάλεγμα μεταξύ ανθρώπων -υβριδίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα πάρει το μέρος κανενός από τους δύο...

      Οι απώλειες είναι αναπόφευκτες...

      Διαγραφή
    2. Κι άμα προκύψει κανένας τρίτος από το πουθενά;

      Διαγραφή
  31. Σχετικά με τις σοβαρές δουλειές …ο Vinyl ό,τι λέει και ό,τι κάνει στο τέλος θα συνοψίζεται σε δωδεκαθεϊστική ή new age προπαγάνδα. Κάνει και αριστερίστικη προπαγάνδα αλλά σε χώρους όπου τον παίρνει.
    Δεν είναι για παραπάνω το παιδί. Άντε να τα πει και με ποιηματάκια. Είναι σαν να λέμε τώρα να περιμένεις κάτι σοβαρό από ιεχωβάδες ή πεντηκοστιανούς. Το πολύ πολύ να σου κάψουν το μυαλό αν τους πάρεις στα σοβαρά.

    Αλλά παρόλα αυτά εγώ του δίνω ακομα την ευκαιρία, και παρόλα όσα έκαναν με την σέκτα του αποκρυφιστών αναρχοκομμουνιστών, μέχρι και για επανάσταση. Ιδού η Ρόδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. H άλλη σοβαρή δουλειά που μπορεί να κάνει είναι να πιάσει κανένα 18χρονο να του πει ότι μιλάει με τους θεούς και να του τάξει τον ουρανό με τ άστρα για να το μπλέξει στα διχτυα της μασωνίας.

    Αυτές οι αναρχοκομμουνιστικές σέκτες που λέω και βασικά μία, μπορεί μεν να είναι εντελώς underground αλλά μια χαρά εντοπίζονται ιστορικά. Σε μια εποχή πριν την εμφάνιση του ΚΚΕ όλες οι σοσιαλιστικές οργανώσεις (υπό τη μορφή των επαναστατικών κομμιτάτων τότε) ιδρύονταν κατευθείαν μέσα από τη μασωνία, τον τεκτονισμό συγκεκριμένα που τα μέλη του κομπάζουν εντός των στοών ότι οργάνωσαν όλες τις μεγάλες επαναστάσεις και ανατροπές τα τελευταία 300 χρόνια.
    Μια τέτοια περίπτωση ας πούμε ήταν το αρχείο του Μαρξισμού του πατρός Γιωτόπουλου που τα ονόματα των ιδρυτικών μελών ήταν όλοι και αξιωματούχοι στοών. Και άλλα κομμιτάτα βεβαια παλιότερα, τέλη 19ου-αρχές 20ου. Αυτές οι οργανώσεις είχαν όλες και αποκρυφιστικά-μασωνικά-μεταφυσικά στοιχεία στην ιδεολογία τους πράγμα εκ πρώτης όψεως πολύ περίεργο για την ευρέως γνωστή "αριστερά" που ως γνωστόν πρεσβεύει την θεωρία του ιστορικού υλισμού.Εδώ έρχονται οι φοβερές συμπτώσεις που μπορούν να αναδειχθούν με μια προσεκτική ιστορικη έρευνα.
    Αυτοί που ίδρυαν τα επίμαχα κομιττάτα ήταν κατά σύμπτωσίν και αυτοί που εισήγαγαν τον δωδεκαθεϊσμό στην Ελλάδα!
    Για να είμαστε ακριβείς στην έρευνα μας οφείλουμε να πουμε ότι οι ίδιοι δεν προσδιορίζονταν τότε, πχ 1910, ως "αριστεροί" ή ως κκεδες αλλά ως "αναρχοπατριώτες".
    Στη σύγχρονη εποχή ο δωδεκαθεϊσμός πρωτοεμφανίστηκε από μασώνους αναρχοσοσιαλιστές εντός της μασωνίας αρχές του 20ου αιώνα. Υπάρχει όλο το σχετικό αρχειακό υλικό.
    Η άλλη πλευρά τώρα του σύγχρονου "ελληνοκεντρικού κινήματος" η new age και η oυφολογική, πάλι την ίδια περίοδο εμφανίστηκε από άλλου τύπου μασωνίες επηρεασμένες από πιο δεξιόστροφες κατευθύνσεις, πχ ναζισμός.Και γι αυτά βεβαίως υπάρχει το ανάλογο αρχειακο υλικό.
    Ιστορικά οι επίμαχες μασωνίες είχαν ανάμειξη στις δυο χούντες και στην γνωστή "επαναστατική" οργάνωση της μεταπολίτευσης.

    Κι αυτά μιλάμε τα καναν πριν 50 και 100 χρόνια όταν ακόμα περνούσε η μπογιά τους.
    Οπότε τι να κάνουν σήμερα σοβαρό εκτός από προπαγάνδες και προσηλυτισμούς; Με ηγετικό στέλεχος τέτοιας αναρχοκομμουνιστικής οργάνωσης μιλάμε, άρρηκτα συνδεδεμένης με στοές κατά την παλαιά παράδοση. Και ειδικά, αλλά όχι μόνο, μία συγκεκριμένη στοά των Αθηνών που έκανε-κάνει κουμάντο και στην άκρα αριστερά ΚΑΙ στον δωδεκαθεϊσμό, και πάλι κατά την παλαιά παράδοση.
    Εδώ είμαι ακόμα όμως, ας αποδείξουν το αντίθετο αν μπορούν, και να υποταχθούν βέβαια στη φυσική ηγεσία του Ελληνισμού εφόσον λένε ότι είναι Έλληνες και δρουν μέσα στην Ελλάδα υπέρ του Έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04607 ] [ 2018.04.07 24:00 ]

    ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ": Αι καταστροφικαί συνέπειαι της χρονίας καταναλώσεως σανού

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2018/04/07/24-00/pa-sy-a_enhmerwths_2018-04-07_24-00.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ που είμαι πιο πολυσύνθετης άποψης επιλέγω περισσότερους "Μεγάλους Παίκτες":
    Προμηθέα
    Ηρακλή
    Θησέα
    Αχιλλέα
    Εκτός κι αν όλοι αυτοί (ήταν) είναι υπασπιστές κάποιου ανώτερου(!)......Οπότε γαμησέμε με Μάρκο....Φτου κι απ'την αρχή...(γαμώ τον οβραίο γαμωατλαντόπουστα και το σινάφι του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τρίτη, 10 Απριλίου 2018
    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1980-1981 ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΫΦΑΝΤΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ TO "CITY OF LONDON" ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΔΕΧΕΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΑΣ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΣ ΤΕΚΤΩΝ ΠΟΥ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΩΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 1981 ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ - ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ

    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2018/04/1980-1981-to-city-of-london-18-1981.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΨΟΦΑΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. Μπουρδελο τριτοβάθμιων μασονικων στοων είμαστε

      Διαγραφή
    3. ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ: Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ...

      ΜΠΑΑΑΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ

      ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΚΥΠ/ΕΥΠ,ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ. , ΜΕΣΩ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ. ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΠΑ: ''Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΑΒΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ΑΟΑ-ΟΤΟ??), ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΩΣ ΥΦΥΠ/ΑΜ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ , ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΜΕΣΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.

      Διαγραφή
    4. ΠΑΤΑΣ "ENTER" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΟΕΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ MAJESTIC-12-13

      XAXAXAXAXA

      ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΤΕΝΕΚΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ

      XAXAXAXAXA

      Διαγραφή
  36. Αν δεν λυπάσαι κανέναν, όσο και αν υποφέρει αδίκως, είναι αυξημένες οι πιθανότητες να είσαι οργανική πύλη δηλαδή άψυχος. Όπως είναι ο μισός περίπου παγκόσμιος πληθυσμός ιδίως σε τριτοκοσμικές χώρες (άλλο τα επίσης άψυχα βιορομπότ που είναι μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια). Οι άψυχοι δεν μετενσαρκώνονται. Τους τρώνε τα σκουλήκια, το αιθερικό σώμα διαλύεται και χάνεται κι αυτό, το αστρικό επίσης, και τέλος. Τα βιορομπότ έχουν μόνο φυσικό και αιθερικό σώμα. Αύρα ή δεν έχουν καθόλου ή είναι τεχνητή και κάνει διακοπές, glitches - αυτό το βλέπουν πολλοί που έχουν εξασκηθεί να βλέπουν αύρες, μάλιστα για κάποιο λόγο οι άψυχοι με τις ανύπαρκτες ή ασταθείς αύρες είναι πολλοί σε εμπορικά κέντρα σαν το Mall. Οι αναμνήσεις των άψυχων παραμένουν ως καταγραφές στο μάτριξ. Προσβάσιμες με ψυχικά μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν υποφέρει αδίκως... Μη σας κοροϊδεύουν με μετενσαρκώσεις, ψυχές και παραμύθια. Πάνω από 10.000 χρόνια ΟΛΕΣ οι θρησκείες σας λένε ψέματα και σας αρμέγουν κανονικά.

      Το ζητούμενο είναι η ενέργεια...

      Από την άλλη πλευρά, ο Μέγας Παίκτης δεν ζητάει τίποτα... Μόνο προσφέρει.

      Υπάρχει ζωή έξω από το μάτριξ;

      Αυτό είναι το ερώτημα...

      Διαγραφή
    2. γεια σου Μάρκο

      κάτι μου λέει ότι 'Μέγα Παίκτη' εννοείς τον Δία, εξ' ου και αναφέρεις ότι βρίσκεται μεταξύ δύο κόσμων (Ζεύς)
      Αν εννοείς αυτόν πιθανότατα δεν είναι απλά παίκτης αλλά παικτούρα.
      επίσης , γιατί το ερώτημα να είναι αν υπάρχει ζωή έξω από το ματριξ και όχι αν η ζωή συνεχίζεται "εντός" αυτού?

      Σε κάθε περίπτωση οι περισσότεροι υποθέτουμε σε μεγάλο βαθμό αυτά που εκφράζουμε, κάνοντας διάφορες συνθέσεις γνώσεων / πεποιθήσεων. Και εγώ θεωρώ πάντως ότι στα επόμενα 10 χρόνια θα παιχτεί μπαλίτσα που δεν έχει παιχτεί τα τελευταία 2 χιλιάδες χρόνια.

      είδομεν

      Διαγραφή
    3. Ο Ζεύς πήγε να γίνει ο Μέγας Παίκτης αλλά δεν τα κατάφερε...

      Τα επόμενα 12 χρόνια δεν τα χάνω με τίποτα. Η πτωχή Νεοελλάς θα διδάξει μπάλα.

      Διαγραφή
    4. ευχαριστώ για την απάντηση Μάρκο

      ξαναδιαβάζοντας τις αναφορές σου στον Μεγάλο Παίκτη , το μυαλό μου πάει σε κάποιο μεγάλο χάκερ/προγραμματιστή του 'μάτριξ' που δεν μπορώ να καταλάβω αν καν υπάρχει στις γνωστές ιστορικές αναφορές..

      δώσε μας κανένα ακόμα hint να γίνει.... παιχνίδι

      καλή συνέχεια

      Διαγραφή
    5. Έχω ήδη αποκαλύψει έμμεσα ποιος είναι σε προηγούμενα κείμενα.

      Με την πρώτη ευκαιρία θα έρθει και η τεκμηρίωση...

      Διαγραφή
    6. Marco, μπορείς να μας δώσεις μερικά από αυτά τα προηγούμενα κείμενα, να τα ξαναδιαβάσουμε;

      Διαγραφή
  37. IDF sniper used Palestinian as ‘target practice’ while soldiers cheered – activist to RT (VIDEO)

    https://www.rt.com/news/424015-idf-sniper-palestinian-gaza/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ άμπαλα τρολ

    Μην ασχολείστε με θέματα και παίγνια που δεν μπορείτε να κατανοήσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Για να παίξει μπαλίτσα η Ελλάς θα πρέπει κάποιος να τη σηκώσει στις πλάτες του σωστά? Και μέχρι τώρα οι μόνοι που φαίνεται να έχουν πλάτες είναι οι σιωνιστές. Κατά συνέπεια, η δήθεν ανώτερη δύναμη που θα ανελίξει τον Ελληνισμό με όρους βαρετής καθημερινότητας είναι οι ίδιοι που τον πήδαγαν χιλιετίες! Αφού λοιπόν το γενικό κουμάντο το έχουν οι απέναντι άρα ότι κι αν βιώσουμε σαν αλλαγή (αμήν και πότε..) δεν σημαίνει ότι αλλάξαν και τα κόζα. Απλά τα μεγάλα σχέδια θα ενσωματωθούν στη προβιά του Ελληνισμού,, γιατί μη μου πείς ότι θα σταματήσει ο έλεγχος της “ανθρωπότητας” μέσω αεροψεκασμών, 5G, νανορομπότ, και λοιπών σκοτεινών τεχνολογικών επιτευμάτων επειδή θα το επιβάλλει ο μέγας υπερπαίκτης γκάμπλερ τζων τάραμας?. Εκτός κι αν... όλα όσα αναμένεις έχουν υπερδόση μεταφυσικού που θα κλονίσει τα μυαλά όλων μας. Ακόμη κι αν το δικό σου σκεπτικό είναι το σωστό δε μπορείς να αποσυνδέεις τα προηγούμενα κόζα από τα επόμενα επειδή περιμένεις να παίξει μπαλίτσα η Ελλάς. Έτσι απλά αργά και σταθερά θα σβήσουν οι κακοί από το χάρτη αυτό περιμένεις? Κι εμείς που χάσαμε τα νιάτα μας και την ομορφιά μας να παπαρολογούμε για πράγματα που κατανοεί το 5% του πλανήτη θα πνιγούμε στη “γραφικότητα” μας επειδή ο χρόνος ούτως ή άλλως θα αναδείξει τα αυτονόητα? Δεν έχει ένδιαφέρον και δεν είναι και δίκαιο με όρους βαρετής καθημερινότητας. Μόνο το μεταφυσικό σενάριο πληροί εσχατολογικές εξισώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει καθόλου μεταφυσική αν το δεις από την πλευρά μας. Αν με το 12θεο ήρθαν όλα τούμπα για ένα διάστημα 2.000 (τουλάχιστον) χρόνων, ο Μέγας Παίκτης προτείνει μια πιο μόνιμη ανατροπή.

      Η δική του εκδοχή του "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" είναι "κούνα εσύ το χέρι σου και άσε την Αθηνά να κάνει ό,τι κάνει"...

      Σύντομα θα τεθούν ερωτήματα στο ιερό ποίμνιο. Από τις (έμπρακτες) απαντήσεις που θα δοθούν εξαρτάται το μέλλον του πλανήτη για τα επόμενα 5.000 χρόνια.

      Υ.Γ. Κανείς δεν πρόκειται να ελευθερώσει κάποιον που δεν σκοπεύει να ελευθερωθεί.

      Διαγραφή
  40. Μάρκο....
    Εδώ και πολλά χρόνια πριν καταλάβω το παίγνιον,στήθηκε γύρω μου ο ιστός της αράχνης και οποιαδήποτε κίνηση κάνω ματαιώνεται,ή εμποδίζεται,συν το άγριο πήδημα απο τότε που πήρα πρέφα το όλο σκηνικό μούφα και αποστασιοποιήθηκα σχεδόν απ όλα.Το θέμα είναι ότι υπάρχει εγκλωβισμός σε ένα σταθμό (του ταξιδιού της πίστας)και δεν ξεκολάει με τίποτα.Ρίξε τα φώτα σου...γιατί έχει καταντήσει αηδία η περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είμαι ψηλή ξανθειά τριαντάρα σατανίστρια με καμπύλες. Ψάχνω για σατανιασμένο αρσενικό με δαιμονική ψωλή για να τον στείλω στο Διάβολο με ένα κολασμένο γαμήσι

      Διαγραφή
    2. @"Nikos Tegkos"

      ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

      https://www.youtube.com/watch?v=ENj0Es1pYYs

      Διαγραφή
    3. βρε Νίκο ένα βιβλίο για να το γράψεις έχεις κάνει δύο χρόνια και ακόμα να πάρεις τις απαιτούμενες πληροφορίες

      Διαγραφή
    4. Εμένα δαιμονισμένα είναι μόνο τα αρχίδια μου.
      Η ψωλή μου είναι αγιασμένη και τρέχει Άγιο Μύρο.

      Διαγραφή
  42. "Αἰὼν παῖς ἐστι παίζων, πεσσεύων• παιδὸς ἡ βασιληίη"

    Εξού και η μπαρμπουτιέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παίδες, όλοι αναρωτιέστε ποιος είναι ο "παικταράς"... Φυσικά και είναι αυτός που προνοεί... Το θέμα είναι τι είμαστε διατεθειμένοι να ρισκάρουμε ο καθένας μας στην μάχη και αν έχουμε καταλάβει τι διακυβεύεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ πρόοδος του έθνους βρίσκεται στην ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ και στη ΓΕΝΕΤΙΚΗ MHXANIKH.

    Από ένα σημείο και μετά ακόμα και ο επίγειος ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ θα είναι άψυχος, αθάνατος και μηχανιστικός…δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί από ανθρώπους με τους ήδη γνωστούς βιολογικούς όρους και περιορισμους (από εύρος ζωής μέχρι εγκεφαλικές δυνατότητες).

    Δεν θα έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε τα κοσμολογικά pattern βιολογικής εξέλιξης (βάθους εκατομμυρίων ετών)…θα πρέπει να κινηθούμε και μόνοι μας.
    Όπως πολύ σωστά το εντόπισε και ο Μάρκος σε ένα προηγούμενο άρθρο του
    «Ας ξεκινήσει στις μέρες μας η ιστορία του ελεύθερου μετα-Ανθρώπου».

    Do you trust this computer?
    https://www.youtube.com/watch?v=O6UIxEUdp6s

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ δεν είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να γράψουν κώδικα σε μηχανές αλλά στον άνθρωπο.

    Ευτυχώς που οι νεοταξίτες προς το παρόν έχουν προσανατολιστεί στον προγραμματισμό και στην εξέλιξη των μηχανών και έχουν ακόμα μια ήπια συνθετική προσέγγιση στη βιοτεχνολογία. Παραβλέπουν τις τεράστιες δυνατότητητες προγραμματισμού σε φυσικό μοριακό επίπεδο αφήνοντας έτσι για μας ανοιχτό ένα πεδίο με απεριόριστη δυναμική.

    Αν ζούσαν σήμερα οι ναζί σαν γνήσιο new age κίνημα δεν θα προσπαθούσαν να εξελίξουν τις μηχανές αλλά τον άνθρωπο…δεν είμαι υπερ του ναζισμού αλλά κάνω αυτή την αντιπαραβολή ότι το κέντρο βάρους της εξέλιξης μπορεί να αλλάξει κατ’ επιλογή.
    Τέτοια προσέγγιση έχει τόσο μεγάλες προοπτικές που ξεπερνούν ακόμα και την επιστημονική φαντασία. Tι θα συμβεί ας πούμε αν στην κωδικοποίηση σε μοριακό επίπεδο εφαρμοστούν και κβαντικά μοντέλα.

    Μήπως ο νιτσεϊκός υπεράνθρωπος που θα καθυποτάξει τις εξελιγμένες μηχανές πρέπει να γεννηθεί στην Ελλάδα;;;

    Μήπως στην ηλεκτρονική και υπολογιστική εξέλιξη της Νέας Τάξης, ως Έλληνες έχουμε καθήκον να αντιπαραβάλλουμε την βιολογική και ενεργειακή εξέλιξη , εκτός απ την αμιγώς πνευματική;

    Μήπως στην Ελλάδα αξίζει να εξαντληθεί το πλήρες εύρος της φυσικής επιλογής, με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή ως ανθρωπότητα μόνο το 2% του γονιδιώματος έχουμε προσεγγίσει;

    Η προηγμένη γενετική αξίζει να είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μας ως μελλοντικού νέου ελληνικού πολιτισμού και ικανή απαντηση στην πλήρη ρομποτοποίηση του κυρίαρχου δυτικου πολιτισμικού μοντέλου;

    «biocoding views biological systems and organisms as technologies which can be engineered at the cellular and DNA levels».

    Μήπως οι μεγάλοι χάκερ του μάτριξ είναι αυτοί που θα χακάρουν το ανθρώπινο dna αφού στην βιολογία βρίσκονται τα πρώτιστα και κυρίαρχα δεσμά του υπαρξιακού μάτριξ;

    https://goo.gl/images/psVNui
    https://goo.gl/images/uNBvdt
    https://goo.gl/images/W7oMjA
    https://goo.gl/images/BU4a2w
    https://goo.gl/images/PgsFQb

    https://en.wikipedia.org/wiki/Bioinformatics
    https://en.wikipedia.org/wiki/Do-it-yourself_biology

    Biohackers Are Editing Genes in Garages and Kitchens
    https://www.youtube.com/watch?v=s5s1uqI5HmY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλό με την χαμηλή τεχνολογία είναι ότι κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά. Όταν το κάνει, είναι πολύ αργά...

      Διαγραφή
    2. @"Bougas15 Απριλίου 2018 - 8:22 μ.μ."

      ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΟΠΩΣ Η MOSSANDO ΚΛΠ Ή ΓΙΑ ΤΟ TAVISTOCK

      ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. Όχι ρε Σπυρίδων και Tavistock ή mossando o Βougas.
      Aπλώς θέτω και απαντώ ερωτήματα που θα απασχολησουν τον Ελληνισμό τα επόμενα 1000 χρόνια.
      Εξαλλου η mossando αναπτυσσει συνθετική βιοτεχνολογία ενώ εγω είπα ξεκάθαρα για " εξάντληση της φυσικής επιλογής"

      Διαγραφή
    4. Το dna είναι ένας κώδικας ουράνιος...δεν έχει τόση σημασία ποιοι και πως τον έγραψαν...αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι ότι μπορούμε να τον πάρουμε και να τον "δουλέψουμε", να τον αναπτύξουμε, να τον εξελίξουμε. Όλες οι επιστημονικές ενδείξεις δείχνουν ότι το 90% του dna είναι αναξιοποίητο.
      Λέω δηλαδή να προχωρήσουμε εξελίσσοντας το ήδη υπάρχουν υλικό.
      Ενώ αυτό που κάνουν οι Monsanto και οι σιωνιστές είναι ότι αλλοιώνουν το πρωτογενές υλικό με συνθετικά κομμάτια και προσθέτουν και μηχανικα μετά στον σχεδιαζόμενο άνθρωπο.
      Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
      Αυτό που λέω εγώ μπορεί να δημιουργήσει θεούς (πχ θεωρίες 12πλου dna) , είναι δουλειά πάνω στον κώδικα της φύσης και το μάτριξ, ενώ αυτό που κάνουν Monsanto και λοιποί είναι καταστροφή του κώδικα της φύσης.

      Διαγραφή
    5. Το πραγμα πάει πιο βαθιά από την απλή προσέγγιση ρομπότ vs άνθρωπος.
      Οι σιωνιστές έχοντας κατασκευάσει από το 2008 συνθετικό dna,αυτά που έλεγε ο Φουράκης, συνθετική σιλικόνη που αλληλεπιδρά με ενώσεις του άνθρακα, είναι αποφασισμένοι να εισάγουν το συνθετικό dna όχι μόνο στον ανθρωπο αλλά και στο περιβαλλον.
      Σε ένα posthuman μέλλον που οραματίζονται σχεδιάζουν να έχουν γίνει οι ίδιοι θεοί δίνοντας στους άλλους και στο περιβάλλον τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (αυτά που ετοιμάζει η Monsanto στη γεωργία) .
      Ψάχνοντας τρόπους να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση μετά από πολύ σκέψη έφτασα στο συμπέρασμα ότι αυτή την εξέλιξη θα πρέπει να την απαντήσουμε ως Έλληνες εξελίσσοντας με μοριακό προγραμματισμό και γενετική μηχανική τον ΦΥΣΙΚΟ κώδικα.

      Διαγραφή
  45. Μάρκο, ο μεγάλος παίχτης είναι μπακάλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπακάληδες είναι ο Χριστός και ο Μαρξ. Όμως η μπακαλική τους πνέει τα λοίσθια...

      Διαγραφή
  46. Eννοείται ότι η πρώτη που θα πάρει το βιολογικό χακάρισμα θα είναι η εθνοελίτ.

    (Σε αντιπαραβολή με την ελίτ της Νέας Τάξης που θα γίνουν transhumans, δηλαδή θα ενωθούν με τις μηχανες.
    Εφόσον δηλαδή οι σιωνιστες αποφάσισαν ήδη να γίνουν ρομποτοειδή του τεχνοφασισμού, εμείς αναγκαστικά θα πάμε για υπεράνθρωποι του ουμανισμού. ΤΑ ΜΕΤΑΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ)

    https://goo.gl/images/e8SY7s
    https://goo.gl/images/Jy1L7t
    https://goo.gl/images/Q9rt9u

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΜΑΡΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ,ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τραχλαπατσιανού το μόνο που μπορεί να παίξει είναι το ζαρωμένο πουλάκι του, αν και γι αυτό υπάρχουν αμφιβολίες πλέον λόγω προχωρημένης ηλικίας...

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΤΡΑΪΚΛΑΝΟΥ" ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  48. Το τι μας περιμένει από τις σαυροφάρες που ροβολάν στην στρούγκα μας οσονούπω μας το περιέγραψε ευθαρσώς ο Μάρκος
    Τώρα αν κάποιος εχει έστω και την παραμικρή αμφιβολία για το τι μέλλει γενέσθαι καλο ειναι να ρίξει μια ματιά στον μίτο που παραθέτω http://barenakedislam.com/2014/04/14/pakistani-muslim-arrested-on-suspicion-of-cannibalism-when-the-head-of-a-newborn-baby-was-found-at-his-home-three-years-after-he-was-jailed-for-cannibalism/ Ρε σεις αυτούς ο Αλλάχ μόνο χοίρινο τους απαγόρεψε να τρώνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  49. Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
    «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ» «ΤΟΤΕΜ» & «ΤΑΜΠΟΥ»
    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2018/04/secret-intelligence-service-mi6-video.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  50. @ εξουσιοδοτημένο τρολ του Σύριζα:

    Ο Μαχντί είναι απλά ο γαμιάς της μάνας σου, της γιαγιάς σου, της προγιαγιάς σου και όλων των βρωμομουνιών του σογιού σου από τότε που ήσασταν στην Αφρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. GAZA PALESTINE 20-04-2018 - ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2018/04/gaza-palestine-20-04-2018.html

    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2018/04/you-tube-03-04-2018-1-70-5001-00032.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. https://www.motmag.com/food/2017/8/26/4z5vhfqf2kchjprvf4jm3cl19cs31f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΑΣΥΑ - ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ & ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ - 11

    https://www.youtube.com/watch?v=KRtp2zwlry4&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 0:50 ρε μαλά, ρε μαλάκα άσε κάτω την εικόνα... χαχαχααχαχαχαχαχαχα

    http://dete.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μνημόνια μέχρι να σβήσει και το τελευταίο αστέρι στον γαλαξία

      Διαγραφή
  55. http://mikropragmata.lifo.gr/wtf/aftos-pou-antikatestise-ton-kremizi-ekplissei-me-tis-koufales-kai-tis-antiepistimonikes-apopseis-tou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Στ' αρχίδια γράφω "Ερτσογλάν" στο πέος "Συριζαίοι"
    και σ' όλο το ενδιάμεσο "Ραγιάδες γυφταρέοι".
    Χέζω δεσπότες, δικαστές, πρυτάνεις απ' τη Μάνη
    σκουπίζομαι με τους ΑΝΕΛ και του Τσιπρή τη στάνη.
    Δεν με ενδιαφέρει πια η Γη και το μαντρί του Ιούδα
    γαμώ όλο το μασοναριό και του ταλμούδ τη μπούρδα.
    Βαρούν καμπάνες πένθιμα απ' τον πανάγιο λόφο
    κλαίνε του Κρόνου το χαμό και του Ναζώρ τον ψόφο.
    Απ' τα πηγάδια του Ινδού και τις λεπροθυρίδες
    Ρομά ξερνάει η Άγκαρθα, ζόμπι και κατσαρίδες.
    Βρίστε, γελάστε σούργελα πριν η ψωλή σας σκίσει
    Πυρ και τσεκούρι έρχεται, σαβούρα να θερίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 1:12 μ.μ. "Οι χριστιανοί έχουν πολλά σατανόστροφα ταφόφετιχιστικά στοιχεία, περισσότερα από τους σατανιστές και τα βαμπίρια. Αμφιβάλω ποιοι είναι χριστιανοί ψευτοχριστιανοί ή σατανιστές ψευτοσατανιστές, ή εαν και τα δύο είναι ψεύδη ή σε ένα από τα δύο ή και στα δύο υπάρχει δυισμός παριστάνοντας την αντιπρόταση στο αντίθετο ως δύο περιπλεγμένα φίδια που κοιτάνε το ένα το άλλο."

    από τα συγγραφικά έργα "Καλόγρια και μίσανδρη φεμινίστρια" κεφάλαιο - η αφιέρωση της πατσαβουρουντεμπουβουάρ στην παναγίδα. Αμήν


    διορθωμένον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μήπως στα μυστήρια οι μυημένοι πρόγονοι μας ‘συναντούσαν’τον μεγαλο παίχτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μυστήρια ανήκουν εξ ολοκλήρου στο χθόνιο ιερατείο της Εκάτης.

      Διαγραφή
  59. ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΜΟΥΝΟΨΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΤΡΟΛΛ "Thrix" Ή "Στίλπων" ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

    ΕΔΩ:

    https://zeys-elaynon.blogspot.gr/2018/05/blog-post_5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρόμοια χυσόμπαζα σαν την γυφτομογγόλα με την μύγα στο πηγούνι και την δίποδη φθισική κατσαρίδα που την συντροφεύει πυροβολούνται ἃμα τῇ ἐμφανίσει στο παρόν ιστολόγιο.

      Διαγραφή
    2. Μεταξύ μας το ζεύγος ταταρόγυφτων λέει και αλήθειες. Πολύ παπάτζα κυκλοφορεί στο χώρο. Ο άλλος είχε ενθύμηση για μάτριξ από την εποχή που δεν είχε ακόμα εφευρεθεί ο όρος.

      Αν ανακάλυπταν οι αρχαίοι το ίδιο πράγμα που μάλλον το ανακάλυψαν, δεν θα το ονόμαζαν μάτριξ αλλά θα το ονόμαζαν με βάση τις ιδιότητές του, πχ εικονικό κόσμο ή μηχανή συλλογής ζωτικής ενέργειας.

      Διαγραφή
    3. Και ο Λιακόπουλος λέει 3-4 αλήθειες ανάμεσα σε ένα εκατομμύριο ψέματα και μαλακίες. Το πού το πάει ο καθένας είναι αυτό που έχει σημασία και οι συγκεκριμένες ταταροκατσαρίδες έχουν αποστολή.

      Διαγραφή
  60. Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013
    RABBI WEISS ON TURKISH TV: LET'S DISMANTLE THE ZIONIST ENTITY ~ RABBI WEISS ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ
    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2013/04/rabbi-weiss-on-turkish-tv-lets.html

    Τρίτη, 23 Απριλίου 2013
    ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ~ ORTHODOX JEWS PROTEST AGAINST ZIONISM
    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2013/04/orthodox-jews-protest-against-zionism.html

    Τρίτη, 23 Απριλίου 2013
    Ο RABBI WEISS ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ~ RABBI WEISS RIPS THE IDEOLOGY OF ZIONISM
    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2013/04/rabbi-weiss-rabbi-weiss-rips-ideology.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μάρκο, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω. Εχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η ερμηνεία!
    https://newradiofmb.blogspot.gr/2018/05/to.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Morbus Gravis:

      "...Τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν ζούμε πραγματικά. Απλά αλληλεπιδρούμε με την τεχνητή νοημοσύνη στο δικό της περιβάλλον. Αυτή μαθαίνει από τα δικά μας συμπεριφορικά λάθη και γίνεται ικανότερη, ούτως ώστε ο επόμενος κόσμος που θα δημιουργήσει να είναι τελειότερος από τον προηγούμενο..."

      Διαγραφή


    2. Έχει έρθει η ώρα του Μεγάλου Παίκτη


      Διαγραφή
    3. ΕΔΩ ΥΜΝΕΙ ΤΑ ΑΡΟΥΡΑ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ

      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑBΑΙΝΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ

      "...Την πρώτη εποχή σημάδεψε η χθόνια λατρεία του «αρίου» ανθρώπου. (Και για να μην παρεξηγηθώ, ήδη έχω επισημάνει ότι η χρήση Άριος αναφέρεται στον Δυτικό πολιτισμό που εδραιώθηκε γύρω από την άρουρα, την καλλιεργήσιμη γη). Και επειδή αυτήν την μητέρα γη λάτρευε ο άνθρωπος, θυσίαζε στα σπλάχνα της. Τα σπήλαια και τα βάραθρα λειτουργούσαν ως κατοικίες, αλλά και ως τόποι λατρείας. Οι «Αναθηματικοί βόθροι» (λάκκοι θυσίας) που έχουν βρεθεί στην Ελάτεια και στη Μαγούλα της Θεσσαλίας είναι ενδεικτικοί μίας εποχής όταν ο άνθρωπος απέδιδε την προέλευση των πάντων στα σπλάχνα της μητέρας γης. Όπως απεικονίζει και το αγαλματίδιο της Κρητικής θεάς των όφεων, τα ερπετά θεωρούντο ιερά σύμβολα αθανασίας, θεραπείας και αναγέννησης, πιθανώς εξαιτίας της ανανέωσης του δέρματος και του γεγονότος ότι τρύπωναν και ξετρύπωναν από την γη, και άρα θεωρούντο τέκνα της. Συμβολικό απομεινάρι αυτής της χθόνιας εποχής είναι το «κυρήκειον» με τα περιτυλιγμένα φίδια που έως και στις μέρες μας συμβολίζει την ιατρική επιστήμη..."
      ΕΔΩ:
      https://newradiofmb.blogspot.gr/2018/05/to.html

      Διαγραφή
  62. Είχε δίκιο ο γκιολβας για το 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πότε θα πιάσει δουλειά με το καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. "ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"
    SAD STORY OF PALESTINE 2018
    https://anti-kentauron.blogspot.gr/2018/05/sad-story-of-palestine-2018.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Είναι πράγματι οι Παλαιστίνιοι απόγονοι των αρχαιοελληνων???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μάρκο,
    τι γνώμη έχεις για αυτή την κίνηση;
    http://okanenas.me

    Προωθείται από αυτόν
    https://www.youtube.com/user/SARMASKOSTAS/videos

    Το 1ο του βίντεο
    https://www.youtube.com/watch?v=X4RzGWEy8DQ

    Δες και αυτά
    https://www.youtube.com/channel/UCFquddifcOFtlXOZhpB5tAw/videos

    The Schwartz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σώρρας και Σαρμάς
      έθνος αχταρμάς.

      Σαρμάς και Σώρρας
      λαός της ψώρας.


      Διαγραφή
    2. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

      ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΗΜΙΑΙΜΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΑΤΙΑ

      Διαγραφή
  67. Μάρκο, ο μεγάλος παίχτης τον παίζει ακόμη ή τελείωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ένας ειναι ο Αρχηγός
    ειναι ο
    Νότης ο τρελός !!!

    https://youtu.be/skYu6F508Kw

    https://youtu.be/LRvu-bDihRI

    θΕΟΣ!!! https://youtu.be/sINXsoplCXc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν είχε μαλακιστεί με την σπείρα του Μιχαλομπράβου, κάπου θα είχε καταλήξει.

      Πού είναι τώρα;

      Διαγραφή
  69. Μάρκο θα ήταν χρήσιμο να γίνει μια έρευνα-αναφορά στους αρχαίους ναούς μας...είναι τα μόνα κτίσματα που μας συνδέουν με το παρελθόν μας και συν της άλλης έχουν ιδιότητες που μας αποκαλύπτουν την αρχαία «υπεργνώση»των προγόνων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΑΝ Η ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ Η ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ. ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ.Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΦΘΑΝΕΙ. ΜΑΡΚΟ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΙΣ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΕΣ.ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ.ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ.

      Διαγραφή
  70. ΕΔΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΛΠ ΜΕΡΙΑ

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ

    https://www.siyasetcafe.com/merak-uyandiran-kadin-masonlarin-gizli-dunyasi-29770h.htm

    ΕΔΩ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
    https://www.siyasetcafe.com/d/other/mason4.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μερος1

    Συχνά αρκετοί επικαλούνται την ακροτελεύτια διάταξη περί εσχάτης προδοσίας τόσο για το μνημόνιο όσο και και για τους λόγους του σκοπιανού. Πιστεύετε όμως πως κάτι τέτοιο θα γίνονταν ως πολιτική κοινοβουλευτική ψηφοφορία, εάν δεν είχε εξασφαλιστεί και προσυμφωνηθεί προηγουμένως απ΄ άλλους όσους χρειάζεται θεσμικά για να γίνει το ξεπούλημα;;

    Η κατηγορία για εσχάτη προδοσία αφορά το πολίτευμα και τον υποκειμενικοποιημένο πλέον σφετερισμό της εξουσίας, και όχι τη διαπραγμάτευση τμήματος Εθνικής κυριαρχίας που γίνεται από προδότες, όπως τελείται αυτή τη στιγμή κατάχρηση πληρεξουσιότητας μέσω κατάχρησης όλων των εξουσιών και όσον αφορά το σκοπιανό και όσον αφορά τον αποπληθυσμό της Ελλάδος μέσω οικονομικής εξόντωσης, αλλά και άλλων πολιτιστικών μεθόδων αντικατάστασης του πληθυσμού.

    Άρα ως κατηγορία η εσχάτη προδοσία εκλαμβάνεται ως έμμεση, δηλαδή παραμένει μια έκκληση προς την κρίση αυτών των ίδιων που κυβερνάνε να θεωρήσουν ότι γίνεται «σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας» ώστε να μην επικυρωθεί σαν διακρατικό «φεκ» και νόμου του κράτους η κοινοβουλευτική ψήφιση συμφωνίας παραχώρησης κάποιου ονόματος που θα ζημίωνε και θα έθετε υπό αμφισβήτηση και κίνδυνο τα εθνικά μας κυριαρχικά συμφέροντα.
    Δεν γίνεται καμία αναφορά περί Εθνικής κυριαρχίας στο 120 αλλά για «λαϊκή κυριαρχία» ενώ οι κίνδυνοι από το σκοπιανό αφορούν τμήμα Εθνικής κυριαρχίας.

    «Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων.
    » Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.»

    Συγνώμη για την μερική απογοήτευση, αλλά στην ακροτελεύτια διάταξη δεν εμπίμπτει άμεσα και ξεκάθαρα το αξιόποινο για προδοσία στο Σκοπιανό και για αναμενόμενους κινδύνους αμφισβήτησης της Εθνικής κυριαρχίας.
    Ένα πολύ συγκεκριμένο και πολύπλοκο θέμα δεν πρέπει να ανάγεται σε εμεσότητες και γενικότητες περί διαφύλαξης ουσιαστικά του μεταπολιτευτικού κατεστημένου και κρίσης των πραγμάτων από το ίδιο.Οι ιδέες του Ζαν-Ζακ Ρουσσώ περί λαϊκής κυριαρχίας δεν μπορούν να βοηθήσουν πολύ σε αυτό το διακρατικό θέμα. Δεν βοήθησε η «φωνή του λαού» ούτε λήφθηκε από το δικαστικό σώμα υπόψιν στις υποθέσεις μηνύσεων για το μνημόνιο που ενδεχομένως έμοιαζε κάπως περισσότερο σχετικό και βάση ενωτισμού αριστερών και δεξιών παρατάξεων.

    Το 120 δεν αφορά άμεσα το θέμα της ονοματοδοσίας, σίγουρα δεν θα αποκομιστούν πολλά μέσω αναμενόμενων μηνύσεων στηριγμένες πάνω και μόνο στην ακροτελεύτια διάταξη.

    Σίγουρα θα θυμάστε ως αλληλουχία δρώμενων την περίπτωση προσφώνησης Μπενάκη προς Παπούλια στις 8/2/2005. https://www.youtube.com/watch?v=AMwpBzdzo_M

    Σύμφωνα με την προσφώνηση, από το προδοτικό πολιτική κατεστημένο στο κράτος της μπανανίας ευημερία θεωρείται προς χάρις κάποιας ασαφούς ειρήνης και ασφάλειας ο περιορισμός της κυριαρχίας και εθνικών συνόρων. Θα έπρεπε να συλληφθούν. Δίνουν έμφαση στην αοριστία περί ειρήνης και ασφάλειας για να προσβάλουν και την ασφάλεια και την διεθνή ειρήνη της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μέρος 2
    Για να συνδεθεί ο σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας με πλάνη και σφετερισμό εξουσίας προς προδοσία και συμφωνία μέσω συνεννόησης με ξένη δύναμη για παράδοση Εθνικής κυριαρχίας πέραν του ότι χρειάζονται εκατοντάδες σελίδες δικογραφίας ίσως και άνω των χιλίων που κανένας ποτέ δεν έχει γράψει, ούτε αυτές οι ψευτομηνύσεις που γίνονται ή θα γίνουν για το σκοπιανό θα περιέχουν, δεν θα είναι δυνατόν να ευσταθούν ως μηνυτήριες αναφορές και παραπομπή για προδοσία, εάν δεν περιλαμβάνει αναφορές σε άλλα άρθρα του πκ καθώς και τεκμηρίωση για το που θα οδηγήσει η συμφωνία. ΄Ολοι γνωρίζουμε πως το κοινοβουλευτικό σώμα στη συντριπτική του πλειοψηφία δεν είναι αφοσιωμένο στην Πατρίδα, αλλά υπάρχει κενό περιγραφής για τη νομική μομφή περί ελείψεως αφοσίωσης στην Πατρίδα εξαιτίας της ψήφισης για το ονοματολογικό εάν δεν γίνουν αναλυτικά κατανοητά ως μομφή οι κίνδυνοι του ξεπουλήματος του ονόματος στα Σκόπια και αναγνωρίσεις μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας ενώ αυτές οι αναγνωρίσεις συνεπάγονται με τους επιθετικούς επεκτατισμούς του γειτονικού κρατιδίου.
    Εάν οι μηνύσεις και εξώδικα στηρίζονται μόνο στην ακροτελεύτια διάταξη θα κατέληγαν στην υποκειμενική κρίση εάν δεν περιλαμβάνουν και αναφορές σε ακριβείς παραβιάσεις των πολιτικών και ακριβείς παραπομπές στον ποινικό κώδικα. Θα έχουν την τύχη όπως αυτά τα εξώδικα με συμπληρώσεις έτοιμων φορμών που έγιναν εναντίον του μνημονίου τα οποία κυκλοφορούσαν στο διαδύκτιο.

    Εάν παραχωρηθεί η ονομασία μπορεί να γίνει επίκληση άρθρων του δευτέρου κεφαλαίου περί προδοσίας της Χώρας π.κ άρθρα 138 και κυρίως 139 151 (και το 140) για τον σχηματισμό νομικής μομφής προδοσίας εις βάρος της διπλωματικής αποστολής και της κυβέρνησης, και όσων οργανωμένων φορέων έχουν δηλώσει ανοιχτά και εγγράφως ή ως κίνημα την υποστήριξη «μακεδονικής ταυτότητας» και σε ψευτοαλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπίων και όσων τελικά παραβιάζουν καταχραστικώς μέσω των εξουσιών την πληρεξουσιότητα ( άρθρο151 πκ) και υπερψηφίσουν την παραχώρηση του ονόματος και την αναγνώριση κάποιας «εθνοτικής μακεδονικής ταυτότητας» για προδοσία της χώρας και συνεργασία με εχθρικές δυνάμεις αφού μηχανορραφούν ως εντεταλμένοι ξένων δυνάμεων και στρατιωτικών δογμάτων ξένων χωρών θέτοντας μεθοδευμένα σε διαπραγμάτευση τμήμα της εθνικής κυριαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  73. Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μέρος 3

    151
    Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη.

    151 ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ – ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ισχύει άμεσα και ξεκάθαρα, η κυβέρνηση (ως πληρεξούσιο όργανο) διεξάγει υποθέσεις με άλλη κυβέρνηση και προκαλεί βλάβη στον εντολέα του, τον Ελληνικό λαό που η εθνική κυριαρχία είναι ζωτικά συνυφασμένη με το Εθνος-λαο. Ισχύει επίσης και από τη στιγμή που συμφωνήθηκε η σύμβαση του μνημονίου με δέσμευση της Εθνικής κυριαρχίας.

    138 ΠΕΡΊ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ -ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ Σωματική βία για να συγχωνεύσουν εδάφη με άλλη χώρα μπορεί να ασκήσουν άλλοι αντί των εγκάθετων της κυβέρνησης, όπως οι «εγγυήτριες» δυνάμεις των Σκοπίων εξαιτίας σειράς των κυβερνητικών αποφάσεων εδώ στη «μπανανία». Βάσει του 138 σωματική βία ή απειλή σωματικής βίας μπορεί να θεωρηθεί και η πραξικοπηματικού τύπου βία 135 137 πκ προς αυτούς που προσπαθούν να ανακόψουν την προδοσία.
    Όπως σπασμωδική παρεμπόδιση από προδοτικό τμήμα κρατικού μηχανισμού και τμήματος σωμάτων ασφαλείας ( με τη πιθανή συνδρομή του παρακράτους ) ως «εμφύλιο» αντικρουόμενο ταυτόχρονο αντιπραξικόπημα παρεμπόδισης συλλήψεων πολιτικών που συμφώνησαν στην παράδοση της ονομασίας γνωρίζοντας, ή μη, πως νομιμοποιούν και επικυρώνουν τις προθέσεις ψευδοαλυτρωτισμού δημιουργίας της ηνωμένης μακεδονίας και προσάρτησης της Ελληνικής Μακεδονικής περιφέρειας που αποτελεί κύριο και μοναδικό
    σκοπό του «μακεδονισμού» των Σκοπίων και διεθνών ψευτομακεδονικών λομπυ.

    Πιθανή διαταγή συλλήψεων και άρα σωματικής βίας από εγκάθετους εναντίον και καταχραστικώς προς όσους διαφωνούν ή προς όσους θέλουν να συλλάβουν τους επίορκους για προδοσία σχηματίζει περιεχόμενο μομφής εναντίον των εγκάθετων ως προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας, αφού οι συλλήψεις επί της ουσίας πολιτικών κρατουμένων θα μεθοδεύονται ώστε να
    διευκολυνθεί η προδοσία της συγχώνευσης εδαφών σε άλλο κράτος. Και οι δύο πλευρές θα επικαλούνται (μόνο) προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας.
    Οι συμφωνούντες με την παράδοση του ονόματος θα δρουν με πρόσχημα τη σταθερότητα μόνο του πολιτεύματος ή για κάποια αποφυγή αποτροπή κατάλυσης του κοινοβουλευτισμού, εξαπολύοντας το δικό τους τμήμα κρατικού και παρακρατικού μηχανισμού, και οι μη συμφωνούντες θα προσπαθούν να αντικρούσουν την προδοσία του σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας, αλλά και της προδοσίας της χώρας και παράδοσης εθνικής κυριαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μέρος 4
    Όπως τονίστηκε δεν αφορά άμεσα την προστασία Εθνικής κυριαρχίας το 120. Η μορφή του πολιτεύματος δεν συνεπάγεται πάντα, και αναλόγως με ποιους εξετάζουν τις υποθέσεις, με τα συμφέροντα της Εθνικής κυριαρχίας.

    Έτσι στο κράτος της «μπανανίας» οι εγκάθετοι θα διατάζουν συλλήψεις ή θα ζητούν βοήθεια από τους νατοϊκούς, τις σταθμευμένες μεραρχίες ή ιδιωτικούς στρατούς για να σταματήσουν τις αντιδράσεις, με επίκληση την τάξη και την καταστολή εξέγερσης και παρακινήσεων «εσχάτης προδοσίας», ήτοι αντίστροφα οι προδότες θα επικαλούνται το 120. Κάποια προβοκάτσια σίγουρα θα επινοηθεί και θα χρησιμοποιηθεί για τον άνωθεν σχεδιασμό.

    Κάνουν όμως ολέθριο λάθος, πιθανότατα θα ασκήσουν σωματική βία για να διευκολύνουν πολιτικά τη μεθόδευση απώλειας και συγχώνευσης εδαφών με άλλο κράτος. Το κράτος, ή τμήμα αυτού, συμμετέχοντας στην εξυπηρέτηση αυτονόμησης της περιφέρειας, ακόμα και με τη συμμετοχή συμμάχων, διαπράττουν όσοι επίορκοι συμμετέχουν και προδοσία της χώρας 138-151 πκ και προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας 135 137 120-4.

    Σωματική βία θεωρείται και η εντολή για σύλληψη κάποιου ο οποίος βάσει του νόμου ΄θέλει να εφαρμόσει το σύνταγμα και τους νόμους ώστε να αποτρέψει προδοσία, αλλά αποτρέπεται μέσω σωματικής βίας από εντολές μερίδας εξουσίας του ίδιου του προδοτικού κράτους.
    Αναδεικνύεται ενδεχομένως και η σημασία του «πολιτικού κρατούμενου» που μάλλον ανάγεται στο άρθρο 135 -137 ΠΕΡΊ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΏΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από μερίδα του κράτους.
    Η σωματική βία σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να είναι κατ΄ανάγκην παραστρ/τικη για να εμπίπτει στο νόμο αφού παράστρ/τικα μπορεί να φερθεί και μέρος του κράτους ζημιώνοντας τη χώρα. Το σύστημα θα προσπαθήσει να αντιστρέψει τα πράγματα και να κατηγορήσει για εσχάτη προδοσία όσους αντιστέκονται στην συγχώνευση και απώλεια εθνικής κυριαρχίας.
    Κάποιοι μάλιστα διαδίδουν πως όσοι υποστηρίζουν παρέμβαση του στρατού για το μακεδονικό είναι»εσχάτη προδοσία» ως απόδειξη πως η διαφύλαξη του σάπιου πολιτικού συστήματος μιας (οποιασδήποτε) χώρας που συγκροτεί δήθεν κάποια μορφή πολιτεύματος (κατεστημένου με πρόσχημα το πολίτευμα) δεν συνάδει πάντα τη διαφύλαξη εθνικής κυριαρχίας.

    139 ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ – ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Εξαιτίας της παράδοσης του ονόματος θα προσπαθήσουν να γονατίσουν τον Ελληνικό λαό για να περάσει σταδιακώς και μέσω διοικητικών αλχημιών και αποκέντρωσης η περιφέρεια χωρίς σύρραξη στα Σκόπια. Εξαιτίας όμως αυτής της συμφωνίας εάν αμφισβητηθεί η Εθνική κυριαρχία θα είναι πραγματικά αιτία πολέμου ή σύρραξης και προσβολή της διεθνούς ειρήνης της χώρας. Δηλαδή το αντίθετο της δήθεν ειρήνης και σταθερότητας που επικαλούνται, όπως στην προσφώνηση της Μπενάκη. Το αν προδώσει ο στρατός αμαχητί ή συμφωνήσει στην προσάρτηση περιφέρειας σε ξένη δύναμη είναι άλλο θέμα, δηλαδή θα καταστούν κι΄ αυτοί ως προδότες. ΄Ηδη αποστρατιωτικοποιούν τη Μακεδονία.

    Η κυβέρνηση της μπανανίας συνεννοείται και διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να επιφέρει αποδεδειγμένα καταστάσεις που θα προκαλέσουν σύρραξη αφού τα σκόπια θα μπορούν να επεκτείνουν εξαιτίας τετελεσμένων τον αλυτρωτισμό τους και κάτω από πολύ ευνοϊκότερες για τα σκόπια συνθήκες «κληρονομικών εθνοτικών αναγνωρισμένων δικαιωμάτων» και χώρας με ονομασία και περιγραφές περιέχουσες το όνομα περιφέρειας ¨Μακεδονία» γειτονικής χώρας. Επίσης με μηχανορραφίες η κυβέρνηση εκθέτει με πρόθεσή του το ελληνικό κράτος σε κίνδυνο εχθροπραξιών σε σχέση με το 140 πκ.

    Ισχύει λοιπόν το 139 αφού εάν ενταθούν οι διεκδικήσεις ή τεθούν τετελεσμένα για την απώλεια της περιφέρειας, τότε επέρχεται διατάραξη της διεθνούς ειρήνης και πόλεμος ή σύρραξη με τα σκόπια και τις «εγγυήτριες δυνάμεις» ακόμα και εάν θεωρούνται σε κάποιους οργανισμούς σύμμαχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μέρος 5

    Διαχειριστείτε τις πληροφορίες κατά βούληση και για νόμιμους λόγους με δεύτερη και τρίτη γνώμη άλλων. Η στρατηγική είναι απλή: Σχηματίζουμε μομφή και για όσους κρατικούς «πεφωτισμένους» θα θεωρούσαμε «σωτήρες» και καταφύγιο υπό άλλες συνθήκες, εφόσον συμμετέχουν και αυτοί από διαφορετικό τμήμα της εξουσίας στην προδοσία. Είμαστε επιφυλακτικοί με όλα τα μέρη της εξουσίας, εφόσον ένα τέτοιο γεγονός μειοδοσίας δεν γίνεται να προχωρήσει εάν δεν είναι συνεννοημένοι όλοι μεταξύ τους. Άρα ανάλογη θα είναι και η νομική κίνηση, ή ό,τι άλλο, εναντίον τους.

    Άρα εάν συντελεστεί η προδοσία δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν τους πατριωτικούς φορείς «μπαλάκι» για την εύρεση και απόδοση ευθυνών. Δεν θα επιτρέψουμε να σχηματίσουν εκείνοι (οι προδότες) πρώτοι ψευτομομφή.
    Θέλουμε να διασώσουμε την Εθνική κυριαρχία της χώρας και όχι λυόμενα περιστασιακά κατεστημένα.

    Το κείμενο φυσικά δεν έχει μορφή νομικής και μηνυτήριας αναφοράς ούτε είναι πομνημα, ούτε μέσο στρέψεως εναντίον πολιτεύματος κάποιας χώρας, ούτε ερμηνείες, αλλά ένα δοκίμιο με επισημάνσεις νομικού περιεχομένου και όχι μηνυτήρια σύνταξη αναφοράς. Ο σκοπός είναι η δημιουργία εύλογων επιφυλάξεων για φωνές και αιτήματα κάποιων «συμπληρώσεων» έτοιμων φορμών με ψευτομηνύσεις για εσχάτη προδοσία κατόπιν εποπτείας και σύνταξης δικηγόρων και μη, που ίσως θέλουν να συγκαλύψουν το μέγεθος των πράξεων της κυβέρνησης. Αυτές οι μηνύσεις θα καταλήξουν στο ράφι ή στα σκουπίδια όχι επειδή είναι μόνο προδοτικό το δικαστικό σύστημα, αλλά γιατί δεν είναι τεκμηριωμένες, δεν συνδέουν τίποτα απολύτως.

    Η κυβέρνηση της μπανανίας, εκλεγμένη παρά ταύτα, δεν προσπαθεί κατά την παρούσα φάση δια της βίας να συγχωνεύσει εδάφη με άλλο κράτος, αλλά δια της τρέχουσας πολιτικής συνεννόησης με ξένη κυβέρνησης και δια της κατάχρησης πληρεξουσιότητας 151 πκ και γενικότερης συγκεκαλυμμένης μεθόδευσης, ήτοι μηχανορραφίας σε συνεννόηση με ξένη κυβέρνηση εις βάρος εθνικών διακρατικών θεμάτων που θα οδηγήσουν σε χειρότερα.
    Επίσης η κυβέρνηση είναι νόμιμα εκλεγμένη αν και έχει προδώσει ουσιαστικά σε όλα τα θέματα τη λαϊκή βούληση, όμως η εσχάτη προδοσία τόσο για το σκοπιανό όσο και για την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας μέσω του μνημονίου δεν αποδεικνύεται εάν δεν γίνουν συνδυασμοί με έμφαση σε άλλα άρθρα αλλά πιθανώς και σε διεθνείς διατάξεις.
    Διαχειριστείτε τις πληροφορίες κατά βούληση και προσοχή στην αντεστραμμένη κίνηση κατηγορίας «εσχάτης προδοσίας» στις έσχατες στιγμές από το ίδιο, ή τμήμα του ίδιου του προδοτικού πολιτικού και δικαστικού, αλλά όχι Εθνικoύ συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Eπειδή πολλά ακούγονται τώρα τελευταία για την τιμωρία των προδοτών…την Ελλάδα την έχει προδώσει και ξεπουλήσει κατ εξοχήν η πολιτική τάξη. Όχι ότι παπάδες, επιχειρηματίες, δικαστικοι και λοιποί είναι αθώοι…αλλά αυτοί είναι όπου φυσάει ο άνεμος, πάνε πάντα με τους ισχυρούς. Το ίδιο κι ο λαός, όποιος του τάξει γλυκάκι τρέχει. Οι πωλητικοί με την ψήφο τους φτάσαν την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα.

    Αυτοί δεν πρέπει να τιμωρηθούν με ανασκολοπισμούς, παλουκώματα, αγχόνες, προγραφές, δημόσιο λιντσάρισμα, παραδειγματικές θανατικές ποινές κτλ που λένε μερικοί. Πρέπει να τιμωρηθούν πολιτισμένα, δηλαδή με το τρίπτυχο στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων-δήμευση περιουσίας-κοινωφελής εργασία.
    Έτσι δεν θα μπορεί να κατηγορήσει κανένας την Ελλάδα για βαρβαρισμό, μη πολιτισμένα ήθη και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Κοινωφελής εργασία όπως στα σκανδιναβικά κράτη, μέχρι τα 75.

    Όσοι βουλευτές ψήφισαν μνημόνιο
    Συλλέκτες σκουπιδιών στα απορριματοφόρα των δήμων του δήμου τους, να φανούν χρήσιμοι στους συμπολίτες τους.

    Οι υπουργοί μνημονιακών κυβερνήσεων
    Καθαριστές τουαλετών σε δημόσια κτίρια

    Αρχηγοί κτλ
    Καθαριστές τουαλετών σε φυλακές και κέντρα μεταναστών.

    Είναι πολύ καλύτερη τιμωρία από θανατικές ποινές και τα συναφή που ακούγονται. Η θανατική ποινή είναι χάδι,δώρο και λύτρωση σε σχέση με το να είσαι πάμφτωχος , χωρίς πολιτικά δικαιώματα και να καθαρίζεις τα υπόλοιπα 30 χρόνια σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρε φιλαράκο δεδομένων των συνθηκών λογική η άποψή σου, αλλά εγώ θα προτιμούσα κάτι από τις αρένες τις Νερωνικής Ρώμης. Πάλη με εθελοντές, λιοντάρια, κροκόδειλους και φίδια. Να αξιοποιηθούν επιτέλους και τα ολυμπιακά ακίνητα.

      Διαγραφή
    2. ...Διαδικασίες

      ...Τιμωρίες

      ...Επιείκειες

      ...Κυριλίκια


      Ρε μάγκες πάτε καλά;

      Για τα επόμενα 100 χρόνια οι μόνοι που θα τιμωρούνται, θα βασανίζονται και θα θανατώνονται είμαστε ΕΜΕΙΣ.

      Τι απ' όλα τα σκατά δεν έχετε καταλάβει, γαμώ τον Πουστογυφτό σας;

      Διαγραφή
    3. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΘΑΡΣΙΣ

      ΤΑ 3 ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΓΑ

      Διαγραφή
  77. Σωστός ο Βougas. Τα ίδια ακριβώς λέω και γω χρόνια τώρα.
    Περί σκοπιανού, ψευτομακεδονίας και εθνοπροδοσίας, θα προσθέσω το παρακάτω σκεπτικό.
    Δίνουν οι ανθέλληνες προδότες πολιτικοί μας το όνομα που έχουν συμφωνήσει να δώσουν.
    Σε λίγα χρόνια από σήμερα το "νεο-μακεδονονικό" υβρίδιο (γιατί περί ύβρης πρόκειται) κρατίδιο, πιθανολογώ πως θα αρχίσει να συμπεριφέρεται βάναυσα στις εντός αυτού μειονότητες. Κατόπιν τούτου ακολουθεί μεθοδευμένη εξέγερση των αλβανόφωνων και βουλγαρόφωνων "νεο-μακεδόνων". Ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ αναλαμβάνουν δράση. Με το καλό ή το κακό το κρατίδιο διαλύεται και τα σύνορα αλλάζουν με την προσάρτηση των μειονοτήτων (και των εδαφών που καταλαμβάνουν) σε Αλβανία και Βουλγαρία αντίστοιχα. Ετσι λοιπόν οι δύο αυτές χώρες αποκτούν πλέον "μακεδονική" επικράτεια! Και μετά το πάρτι αρχίζει....
    Μπορεί να μη γίνει έτσι, αλλά κάπως αλλιώς. Το θέμα είναι πως ο κύβος (τα ζάρια που λέει κι ο Μάρκος) για την αλλαγή των ελληνικών συνόρων έχει ήδη ριφθεί. Να δεις που θα είναι και σημαδεμένα (ως συνήθως) για να φέρνουμε πάντα διπλές εμείς και εξάρες οι άλλοι!!!
    Αλλά τι μας νοιάζει εμάς ορέ γκιαούρηδες; τώρα που αρχίζει το μουντιάλ;; στα αρχίδια μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ

      Ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ αναλαμβάνουν δράση ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ

      Η ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΕΔΩ:

      http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2013/08/17/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2013-08-17_00-00.htm#plohgos_05

      ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

      Διαγραφή
    2. Σπυρακλα δεν σ ειχα να μπαινεις εδω!ευ γε! κανε πασα και κανα φιλαρακι απο κει να ξεστραβωθει

      Διαγραφή
  78. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΑΔΙ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Γιατί άραγε έχω μια φαγούρα στα αρχίδια μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μουνόψειρες είναι.με το ξύσιμο δεν περνάνε.τράβα να δεις αφροδισιολόγο

      Διαγραφή
  80. «ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ»
    Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018
    ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ»: ΣΚΟΠΙΑΝΟ & «ERGA OMNES» – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
    http://anti-kentauron.blogspot.com/2018/06/erga-omnes.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Πολύ ενδιαφέροντα τα άρθρα σας γιατί έχουν κριτική σκέψη με μια ευχάριστη δόση μπινελικοματος!!Επίσης είναι το μόνο blog που διαβάζω και βλέπω με ευχαρίστηση ότι είναι ανεξάρτητο απο πάσης φύσεως ιδεολογίες.Όσο μελετώ την ιστορία της Ελλάδας και κατά συνέπεια του κόσμου βλέπω οτι η κατρακύλα της Ελλάδας ξεκίνησε από τον Πελοποννησιακό πόλεμο (αυτή η διχόνοια μας έχει φάει)και ως προς τον υπόλοιπο κόσμο όλοι πάντα επιχειρούσαν και επιχειρούν κάτι να πάρουν απο αυτό τον τόπο.Λέτε στα άρθρα σας για κρονιους και ερπετομορφους που εξουσιάζουν αυτή τη στιγμή τον πλανήτη,και έχω διαβάσει κάποια πράγματα γι'αυτά χωρίς να τα ενστερνίζομαι γιατί μου φαίνονται σαν τα παραμύθια με τον Χριστό αλλα εσείς που τα γράφεται έχετε αποδείξεις γι'αυτούς?Και ποιό είναι το αντίπαλο δέος γι'αυτούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ

      ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 6972172090 ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΝΑΝ ΚΡΟΝΙΟ ΕΝΑΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ

      Υ.Γ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

      Υ.Γ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΞΑΝΑ ΠΑΡΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ

      Διαγραφή
    2. Για τον Χριστό υπάρχουν οι αποδείξεις ότι είναι σύνθετο μυθολογικό πρόσωπο που κατασκευάστηκε αναμιγνύοντας ιστορίες διαφόρων προσώπων της εποχής του μεταξύ των οποίων σημαντικότερο και πνευματικότερο ο Ιούλιος Καίσαρ. Βλέπε "Jesus was Caesar: On the Julian Origin of Christianity. An Investigative Report".

      Για τις σαύρες, τους γκρίζους, τους βόρειους, τους μάντες κλπ έχουμε μόνο τις μαρτυρίες ατόμων που έπεσαν θύματα απαγωγής ή άλλως είχαν επαφές μαζί με αυτούς ή με άλλες οντότητες πιο θετικές. Από αυτές τις μαρτυρίες μαθαίνουμε ότι ξέρουμε, και αν δεν σου κάνουν οι δεκάδες χιλιάδες μαρτυρίες ως απόδειξη δεν πρέπει να σου κάνουν και οι ελάχιστες μαρτυρίες για τα εγκλήματα του Άρη Βελουχιώτη.

      Αντίπαλο δέος είναι όλοι τους μεταξύ τους, το ένα είδος ανταγωνίζεται το άλλο για τον έλεγχο των πόρων του γαλαξία. Όπου ένας από τους πόρους είμαστε εμείς. Υπάρχουν και οι θετικές οντότητες όπως οι θετικοί βόρειοι, αλλά αυτοί δεν είναι αντίπαλο δέος σε κανέναν, δεν επεμβαίνουν. Είναι όπως στο Σταρ Τρεκ με την αρχή της μη επέμβασης: αφήνουν τους πολιτισμούς να εξελιχθούν. Και αμύνονται μόνο αν δεχθούν επίθεση, που δεν πολυ-δέχονται γιατί δεν ανακατεύονται. Όπως εμείς παρακολουθούμε με τις κάμερες τα θηρία στην Αφρική να κατασπαράζουν άλλα ζώα και δεν επεμβαίνουμε.

      Διαγραφή
  82. https://youtu.be/MtfW88d4mIc
    μετά το 40ό λεπτό το ζουμί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΜΠΙΕΛΑ
    ΔΕΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=FBM7jLLOgD0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερώτηση σαδομαζοχιστικής κρίσεως:

      Ποιός από τους τρεις χριστόδουλους δέρνει καθημερινά την γυναίκα του;

      Διαγραφή
    2. Αυτός που έχει ξυρίσει το μουστάκι είναι κρυπτό
      μαζοχιστής και φορά στριγκάκι κάτω από το φερετζέ.

      Διαγραφή
    3. ο ίδιος ξεφτίλας που δέρνει τη γυναίκα του χρωστάει 1.500 ευρώ κοινόχρηστα στην πολυκατοικία

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 12:01 μου φαίνεται ότι ξέρεις πολλά... χεχε

      Διαγραφή
  84. «ANTI AMAZON»

    Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011
    ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΙΝΑΣ
    http://anti-amazon.blogspot.com/2011/10/4952.html

    Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011
    ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΙΝΑΣ – Ο ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ~ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΜΠΟΧΩΡΗΣ ~ ΧΑΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΛΟΥΒΙ
    http://anti-amazon.blogspot.com/2011/10/blog-post_05.html

    Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011
    Η ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ – ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
    http://anti-amazon.blogspot.com/2011/10/blog-post_1506.html

    Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011
    ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ O.N.I. ~ O.E.A. ~ MJ-12-13 ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ
    http://anti-amazon.blogspot.com/2011/10/101900-httpwww.html

    Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011
    ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑ) ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
    http://anti-amazon.blogspot.com/2011/10/blog-post_3286.html

    Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011
    Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΜΠΟΧΩΡΗΣ ~ ΧΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΩΡΙΩΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΠΟΛΥΕΠΙΜΙΞΙΕΣ) – ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ
    http://anti-amazon.blogspot.com/2011/10/blog-post_8172.html

    Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011
    ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ Ε-ΨΙΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΕΖΟΓΕΝΗ ΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΕΖΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΙΝΑΣ – ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΕΝΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥ ΧΑΝ ~ ΜΠΟΧΩΡΗ – ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΗ Ο.Ε.Α.
    http://anti-amazon.blogspot.com/2011/10/blog-post_7584.html

    http://2.bp.blogspot.com/-kAgZ4j4knjk/ToukFu1q6VI/AAAAAAAABLE/3_bVIH0VisI/s400/Q4404003.gif

    http://3.bp.blogspot.com/-u1XQAmtPbEc/ToukGYrF2dI/AAAAAAAABLI/SefsflS0gj8/s640/0023ae9e0bcd0e3e164626.jpg

    http://4.bp.blogspot.com/-7da51eyzDsk/ToukGppo-8I/AAAAAAAABLM/KrAc8x1G1X4/s640/2003-9-13-676–BDf-AE-D1–A1-40.jpg

    http://2.bp.blogspot.com/-b3pz1h_RrIM/ToukHEH0SVI/AAAAAAAABLQ/u_FCXaRchjw/s400/chis243.jpg

    http://3.bp.blogspot.com/-LYwCnJ9fy9Y/ToukIXX9QAI/AAAAAAAABLU/AkxA5vGOSjE/s400/r_2010110912332676284000.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  85. Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011
    MASONIC SYMBOLS: 33 DEGREES OF THE ANCIENT AND ACCEPTED SCOTTISH RITE OF FREEMASONRY
    http://anti-amazon.blogspot.com/2011/11/masonic-symbols-33-degrees-of-ancient.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011
    ΝΕΟ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ» BLOG: "ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΜΟΣ" - http://gamotafismos.blogspot.com/
    http://anti-amazon.blogspot.com/2011/12/blog-httpgamotafismosblogspotcom.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μάρκο τι έγινε και δε γράφεις?Πολλά γίνονται τελευταία και χρίζουν σχολιασμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. https://youtu.be/hLB8gEYTyMU
    Ποια είναι η γνώμη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Που είναι αυτές οι ομάδες αφύπνισης ρε μάρκο;εγώ χρόνια ψάχνω να βρω έναν να κάνουμε ομάδα και δεν βρίσκω..,μόνο στα ιστιολογια τα λέμε .τι γίνεται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή