Σκατά Σκατούγεννα και Σκατωμένος ο Σκατοκαινούργιος Σκατοχρόνος




31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9013

Σκατά παντού. Σκατά στους δρόμους, σκατά στα πεζοδρόμια, σκατά στις πόρτες, σκατά στα τηλεπαράθυρα, σκατά στα μυαλά, σκατά στις ψυχές, σκατά στη δουλειά, σκατά στο σπίτι, σκατά το πρωί, σκατά και το βράδι. Η χώρα έχει πνιγεί στα κόπρανα του Βοϊδοέλληνα της Γουρουνοελληνίδας και του Γαβγία τους.  Όλη αυτή η κόπρος έχει πνίξει τις πόλεις των αγανακτισμένων καναπεδόβιων.  Ζητείται επειγόντως Ηρακλής για τον άθλο της χιλιετηρίδας. 



Στ’ αρχίδια του, του Ηρακλή. Σιγά μην έρθει να φάει αυτός το σκατό για να  ξεβρωμίσει εμάς τα λαμόγια.  Θα μας αφήσει να πνιγούμε στο τσερλοκούραδο και καλά θα κάνει γιατί αυτό ακριβώς αξίζουμε.





«Δεν υπάρχει ελπίς», επαναλαμβάνει συνεχώς στο τέλος κάθε συζήτησης κάποιος φίλος, σαν τον Κάτωνα που έλεγε «η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί».





Ελπίδα υπάρχει ρε φίλε γι αυτό έχουμε τα χάλια μας.  Η κατάσταση θα φτιάξει όταν χαθεί κάθε ελπίδα και μείνουμε όλοι απελπισμένοι.  Τότε θα γίνει η έξοδος κι όποιον πάρει ο χάρος.





Τα ευρωκούραδα συγχαίρουν συνεχώς τους εδώ δοσίλογους για το έργο τους.  «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει» λένε οι μασονόπουστες τσάτσοι της σιδηράς ανιψιάς του Χίτλερ.  Οι παλαιο-εβραιοναζί προστάτες του κάθε γαμιόλα Χριστοφοράκου παριστάνουν τους αδιάφθορους.  «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει αλλά χωρίς τους Έλληνες», εννοούν αλλά αυτό δεν το λένε.  Τα συνεταιράκια των αρχιμαστροπών των εθνών μιλάνε για «θεσμούς» και «αξίες» ενώ ο στόχος τους είναι η γενοκτονία.   



75 % των ιθαγενών στην τελευταία δημοσκόπηση θέλουν παραμονή στο ευρώ.  Αυτό και μόνο δείχνει πόσο μακριά από την ανώμαλη προσγείωση βρισκόμαστε.  75 % του πληθυσμού εξακολουθεί να πετάει στα σύννεφα της αιθαλομίχλης καβάλα στο καλάμι του.  Η μάζα εξακολουθεί να περιμένει την σωτηρία από τα χέρια αυτά που την έχουν πιάσει από τον λαιμό και την στραγγαλίζουν.  



Η διαίρεση είναι απίστευτη οπότε κάθε αντίσταση είναι μάταιη αφού δεν υπάρχουν άτομα να στρατευτούν.  Όλα τα κωλοκόμματα της πούτσας παλιά και καινούργια είναι στημένα και κατευθύνονται από τους κύκλους του σκοταδιού.  Όμως τούτη η διαίρεση έχει κι ένα καλό: δεν μπορούν να στήσουν τον εμφύλιο που θέλουν οι πονηροί γιατί δεν μαζεύουν ούτε βασική ενδεκάδα για δαύτο όσο και να προσπαθούν. Οι διαιρεμένοι παραμένουν διαιρεμένοι.  Οπότε κάθε προσπάθεια αναταραχής θα πρέπει να προέλθει από την 5η μουσουλμανική σκατοφάλαγγα, τους σαυροειδείς σκλάβους που έχουν μαζέψει οι επιτήδειοι κοτζαμπάσηδες.  




Δυστυχώς όσες δημοσκοπήσεις και αν έκανα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα: Πέρα από 100-150 φίλους και οπαδούς, κανείς άλλος δεν είναι διατεθειμένος όχι να αντισταθεί αλλά ούτε να σηκωθεί από τον καναπέ.  Μόνο μέσα στο σκυλοβούλιο τα καθάρματα είναι περισσότερα και πιο τσαμπουκαλεμένα από εμάς. Πασχίζουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τα εκατομμύρια που έχουν κλέψει και κλέβουν κι άλλα χωρίς τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό.  Το αβραμικό ερπετό έχει αγκαλιάσει την χώρα και την πνίγει.




Η ευκαιρία που μας δόθηκε τον Μάιο του ’12 να αλλάξουμε το πολιτικό γίγνεσθαι πανεύκολα με μια βρωμοψήφο πάει.  Αν είχαμε προσέξει τι έγινε στην Ισλανδία και στην Ιταλία, κάτι θα μαθαίναμε.  Στην Ισλανδία έχωσαν κάμποσα καθάρματα στην φυλακή ενώ στην Ιταλία ο γρύλος ξεσκέπασε όλη την μασονική οπερέτα και πέσανε λυτοί και δεμένοι να αγοράσουν τις έδρες του.  Όλοι είδαν με τα μάτια τους τι βρωμιά υπάρχει πίσω από το σάπιο μαγαζί της ψευτοδημοκρατίας.  Το ’12 έπρεπε να είχαν μπει μόνο μικρά κόμματα στην βουλή και να γίνει της καριόλας όπως έπρεπε.  Όμως ο κωλογαμημένος ραγιάς απεχθάνεται την γνώση.  Σιγά μην καθίσει να κουράσει το μεγαλοφυές λαμογιομυαλό του.  Μαζί με την γνώση ο πισωγλέντης απεχθάνεται και την προσφορά.  Να δώσουν οι άλλοι, εκτός από την αφεντιά μου, να μπούνε αυτοί μπροστά και βλέπουμε.  Λοιπόν πατριωτάκια, τέτοιες αναίμακτες ευκαιρίες δεν προσφέρονται κάθε μέρα. Τώρα το σύστημα οργανώθηκε, ξαναγέμισε τα κανόνια του, έστησε τα ανδρείκελα-σωτήρες  και είναι πανέτοιμο για την επόμενη φάση η οποία θα είναι σίγουρα αιματηρή.  Φύλλο-φτερό την έκανε την Χρυσή Ψωλή (που είχε φτιάξει με επιμέλεια το ίδιο).  Και χωρίς να ιδρώσει καν. Για πλάκα τους μάζεψαν οι μπάτσοι τους «σκληρούς» ψευτόμαγκες που το ’παιζαν Τάγματα Εφόδου.  Χωρίς να πέσει ούτε ένας πυροβολισμός έστω και κατά λάθος. Κλάσαντος του αρχηγού διελύθη ο πύργος με τα ναζιστικά τραπουλόχαρτα.






Ρε μαλάκες χρυσάβγουλες αφήστε τον αυνανισμό και διαβάστε λίγο ιστορία. Ο Ραίμ είχε σκοτώσει ένα τσούρμο κομμούνια κι άλλους τόσους κολίγους στην Παραγουάη με το λούγκερ του πριν αναλάβει να στελεχώσει με φονιάδες τις συμμορίες του Χίτλερ. Ο Μιχαλοβλάχος και τα κοπέλια του ούτε κοτόπουλο δεν έχουν αποκεφαλίσει στην ζωή τους για να ταΐσουν την χοντρομπάκα τους.  Ψητό το παραγγέλνουν σε πακέτο.  Τι σύγκριση μπορεί να γίνει;






Ως και σήριαλ έχουν αρχίσει να γυρίζουν η Κασιδιάρα με τις άλλες, τις ελεύθερες γλίτσες.  Σανίδι γουστάρουν, το είχα πει από την αρχή, είναι ολοφάνερο.  Δώσ’ τους ρόλο σε επιθεώρηση και φωτογραφίες στη Μύκονο και πάρ’ τους την ψυχή (κι ό,τι άλλο προκύψει).  Ε, ρε γλέντια το σύστημα!     



Η ελεύθερη ροή της πληροφορίας που υπάρχει στο διαδίκτυο αυτή την στιγμή (με όλες τις παρενέργειες, π.χ. τρολάκια, ρουφιανοϊστολόγια, διαδικτυακό κομματοσκυλαριό, δημοσιοκάφροι), μην έχετε την εντύπωση ότι θα κρατήσει για πολύ.  Κάντε μια βόλτα στην Κίνα και στην Σαουδική Αραβία να δείτε τι συμβαίνει.  Με το που πας να μπεις σε ανεξάρτητο μπλόγκ πέφτει μια μαύρη κουρτίνα και το καρτελάκι: «Προειδοποίηση: Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα που προσπαθείτε να ανοίξετε είναι απαγορευμένη.  Εάν ξαναπροσπαθήσετε να συνδεθείτε, ενδέχεται να διωχθείτε ποινικά».  Χέζονται πάνω τους τα κινεζάκια και τα χασανάκια. Πού να ξανακάνουν κλικ.  Ακόμα και η Μαύρη Φατρία είναι απαγορευμένη στην Κίνα.  Ο δράκος φοβάται τα μικρόβια και παίρνει προκαταβολικά αντιβίωση. Οπότε κάντε τα κουμάντα σας. Αποθηκεύστε ό,τι σας αρέσει γιατί έρχεται πληροφοριακό μπλακ-άουτ, κι εδώ που τα λέμε, ούτε κουρτίνα δεν χρειάζεται.  Δεν είναι και δύσκολο να μαζέψουν σε μια νύχτα τα 100 άτομα που κατουράνε στη σούπα. 



Είπα «σούπα» και θυμήθηκα ότι όλη η χώρα το έχει ρίξει στο μαγείρεμα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μαγειρεύουν οι χυσοκουραμπιέδες, οι ξεχειλόκωλες και οι πουτσοφλογέρες στα κατοχικά κανάλια.  Τρώνε, πίνουν και τραγουδάνε οι γλάστρες σαν να μην συμβαίνει τίποτα.  Οι αυτοκτονίες πέρασαν τις 10.000 και πάμε αέρα για ρεκόρ.  Οι ψυχοτσαρλατάνοι γράφουν τα αντικαταθλιπτικά με το τσουβάλι. 



Όμως μη σας ξεγελάει η ύπουλη ηρεμία. Αν ξέρατε τι σας μαγειρεύουν οι ευρωκανίβαλοι δεν θα κοιμόσαστε.  Οι εκλογές που θα νίκαγε ο Τσίπρας αναβλήθηκαν επειδή δεν έβγαιναν οι ημερομηνίες, αλλά ήδη έχει αρχίσει να προετοιμάζεται η μεθεπόμενη κίνηση.  Μην ανησυχείτε, ο Αλεξάκης θα στεφθεί κανονικά πρωθυπουργός και θα τα κάνει όλα καφενείο μέσα σε 3-4 μήνες.  Το ζουμί όμως είναι αλλού. Στο τι θα παίξει μετά.  





Ακούω ότι ο μέγας αρχίδας των σκανδάλων Κωστάκης Σαβουρομπουχέσας ετοιμάζεται για δεύτερο πέρασμα από την εξουσία.  Ναι καλά ακούσατε, αυτός ο λιποσυλλέκτης, ο συγγενής της φρυδάτης αδερφάρας και του γυφτο-Λιάπη διατάχθηκε να κάνει όνειρα για κυβερνήσεις εθνικής σωτηρίας.  Είχε κάψει την μισή Ελλάδα ο σκατάς πριν την παραδώσει στα χέρια του γαμημένου ΓΑΠ, τώρα θα έρθει να κάψει και την υπόλοιπη.   




Ο σαβούρης αυτός που χεζόταν κάθε τρία λεπτά από τον φόβο του στην πρωθυπουργική καρέκλα ξεψάρωσε και θέλει να σώσει το έθνος (έτσι του είπαν).  Μαζί του θα ασχοληθώ όταν έρθει η γαμισοσειρά του.  Ελπίζω τα αρνίσια τριγλυκερίδια να κάνουν το εθνικό καθήκον τους και να τον στείλουν πριν την ώρα του με έμφραγμα, αδιάβαστο τον πούστη.





Στο μεταξύ ο μέγας πατρινός παντιερολείρης Νικωλόπουλος, το «παιδί της εκκλησίας» μεγάλωσε και έγινε τηλεπερσόνα.  Μόνος του βάλθηκε να γκρεμίσει το μνημόνιο που ο ίδιος υπέγραψε σε μια στιγμή αδυναμίας – Ήμαρτον θεέ μου, μια γρήγορη παρτουζούλα με τους τοκογύφτους  ήταν, τώρα όμως θα τους δείξω εγώ τι πάει να πει Αχαιός πολιτικάντης...





…Μόνος είπα ότι μάχεται; Ψέματα… Μαζί του παλεύει κόντρα στην Λερναία Ύδρα του χρέους και ο δεξιόχειρ γίγας της οθόνης τριγκι-Τράγκας παρεούλα με τον αριστερόκαβλο τιτάνα των οικονομικών, τον γκουρού  αγΚαζάκη.   Ε ρε κολλιέδες και βραχιόλια, παρμεζάνες και ραβιόλια… Όλα είναι έτοιμα για την …Συντακτική Εθνοσυνέλευση. 



Γελάω με πολλούς που περιμένουν τον σούπερ-ήρωα να μπει μπροστά και να τους σώσει. Ποιος ρε ΜΑΛΑΚΕΣ να σας σώσει, γιατί και από τι;  Αφού τη γουστάρετε την μπότα στο σβέρκο και το αγγούρι στον κώλο.  Την βρίσκετε να σας κατουράνε στο στόμα και να σας χέζουν στο κεφάλι.  Τα κυνηγάτε τα μαρτύρια και δεν μπορείτε να χύσετε αν δεν σας βασανίσουν.  Αν υπήρχε ένα κουμπί που να έλεγε «ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΡΑ», ζήτημα αν θα βρίσκονταν πέντε άτομα σε όλη την ραγιαδοελλάδα να το πατήσουν.  Τους υπόλοιπους θα τους πήγαινε κοπίδι μόνο με την σκέψη.




Κακά τα ψέματα.  Η πλειοψηφία εξακολουθεί να είναι βολεμένη. Ακόμα και τώρα με φόρους, φάπες και χαράτσια, οι μπουζουκερί και τα μπαράκια είναι τίγκα.  Για να μην πούμε για τα χειμερινά θέρετρα του σκι και του ξεσκί.  Η φτωχομάνα Θεσσαλονίκη πήγε όλη στο Μπάνσκο.  Κι η Αθήνα στις Άλπεις.  Μπορεί οι μισθοί και οι θέσεις εργασίας να σφαγιάστηκαν αλλά κανείς δεν πεινάει.  Ούτε καν οι εξαθλιωμένοι πανάθλιοι στα χαρτόκουτα.  Κι ούτε πρόκειται να πεινάσει κανένας. Οι επάνω δεν είναι μαλάκες να ριψοκινδυνέψουν τα κεφάλια τους για μερικά πακέτα μακαρόνια και μερικές φρατζόλες ψωμί.  Μην αγχώνεστε όσο υπάρχει η φιλάνθρωπος εκκλησία.  Αυτή είναι η βρωμοδουλειά της: να στηρίζει το σύστημα όταν αυτό παραπαίει. 





Βέβαια οι γύφτοι περνάνε καλύτερα απ’ όλους.  Πήραν όλοι δίλιτρα BMW,  άουντι και μερσέντες με 4 και 5 χιλιάρικα. Τόσο τα σκότωσε ο μαλάκας δημόσιος υπάλληλος που το’παιζε πλούσιος χωρίς λεφτά.  Σκάει η μαύρη CLK με το φιμέ τζάμι από δίπλα, ανοίγουν οι πόρτες κι εκεί που περιμένεις να βγεί ο Λοβέρδος να του ρίξεις καμιά ροχάλα, κατεβαίνει το γυφτόσογο με τα τσεμπέρια. Ο γύφτος είναι ο κερδισμένος της κρίσης. Εισπράττει ενισχύσεις και επιδόματα από παντού και δεν πληρώνει τίποτα σε κανέναν. Ούτε ΤΕΒΕ ούτε ΙΚΑ, ούτε χαράτσια, ούτε τέλη κυκλοφορίας, ούτε τεκμήρια, ούτε ασφάλειες.  Καγιέν και τσερόκι θα κυκλοφοράνε σε λίγο οι γυφτολούμπεν.  Θα γεμίσουν οι αντιπροσωπείες ψείρα.





Η πατρίδα πέθανε, πάρτε το χαμπάρι.  Είμαστε υπό ξένη κατοχή και δεν μιλάει κανένας.  200 νέα κόμματα, αυτό τα λέει όλα.  Όλοι οι τεμπελοραγιάδες παριστάνουν τους σωτήρες.  Όλοι τρέχουν να υποβάλλουν τα σέβη τους στον νέο σουλτάνο του Βερολίνου μπας και αρπάξουν κανά ξεροκόμματο, καμιά σκατομίζα για να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν το πόπολο.   Όμως το σύστημα έχει αρχίσει να καίει τους δικούς του στις χαμηλές ρουφιανοθέσεις για να σώσει τα μεγάλα ψάρια, τους ψευτοεπιχειρηματίες. 



Η οικονομική κρίση δημιουργήθηκε από δύο χώρες: Τις ΗΠΑ και την Αγγλία, τις μαριονέτες των τοκογύφτων.  Εδώ και σαράντα χρόνια αυτές οι δύο λούγκρες δεν παράγουν σχεδόν τίποτα. Η βαριά βιομηχανία τους είναι τα χρηματοοικονομικά προϊόντα, δηλαδή ο χρηματιστηριακός τζόγος, δηλαδή ο κοπανιστός αέρας.  Και μακάρι να ήταν καθαρός αέρας.  Δηλητηριώδης ήταν και μόλυνε ακόμα και την υγιή οικονομία, αυτήν που είχε χειροπιαστή παραγωγή.  Φούσκα στη φούσκα, μετοχές, αμοιβαία, παράγωγα, ακίνητα, εμπορεύματα, τα γάμησαν όλα. Αγροτική παραγωγή, βιομηχανία, βιοτεχνία βούλιαξαν.  Στο τέλος για να μη σκάσει η τελευταία φούσκα στη γαμψομύτικη μούρη τους και ξεσηκωθούν οι χαμένοι και οι άνεργοι και τους κρεμάσουν έξω από την Wall, έδωσαν εντολή η χασούρα να μοιραστεί σε όλες τις χώρες.  Ο πλανήτης ολόκληρος βρέθηκε σε μια νύχτα να χρωστάει τρισεκατομμύρια. Σε ποιόν; Στους εξωγήινους;  Τράπεζες και ιδρύματα με συντηρητική πολιτική αιώνων βρέθηκαν μέσα σε 1-2 χρόνια να έχουν παίξει τα πάντα μαύρο-κόκκινο στις στημένες ρουλέτες των συνωμοτών.  Δεν υπάρχει αυτό. Δεν παίζει στα καλά καθούμενα.  Τι και πώς έγινε κανείς μπαρουφάνθρωπος δεν μας λέει.  Μόνο μισόλογα, παπάρες και αναλύσεις της καραπούτσας.  Τώρα στήνουν παγκόσμιο πόλεμο για να σβήσουν τα ίχνη τους.  



Η Ελλάδα δεν τσιμπάει.  Όχι από εξυπνάδα, αλλά από ένστικτο.  Έχουμε καεί άπειρες φορές.  Όσο και να προσπαθούμε να το αποφύγουμε, πάντα μέσα στην σφαγή βρισκόμαστε.  Ιστορικά, ήδη από τα αρχαία χρόνια (πριν εμφανιστεί αυτό το γαμημένο φάντασμα ο Ναζώρ)  κάθε φορά που ο πληθυσμός μας αυξανόταν υπερβολικά, έπεφτε άγριο λεπίδι.  Διαχρονικά ως τις μέρες μας, είτε ήταν οι Πέρσες, είτε μεταξύ μας, είτε οι Εβραίοι, είτε οι Σαρακηνοί, είτε οι Τούρκοι, είτε οι Άγγλοι, είτε οι Γερμανοί, η σφαγή ήταν εγγυημένη και ανελέητη.   Αυτή την στιγμή είμαστε στην μεγαλύτερη πληθυσμιακά αύξηση όλων των εποχών.  Μαντέψτε ρε κορόιδα τι έρχεται. 




Ο γαμιόλας ο Ψυχάρης έλεγε προχτές: «όποιοι δεν έχουν λύσεις να φύγουν».  Επιτέλους έχουν αρχίσει να μας λένε τι θέλουν όλοι αυτοί οι νεκρόφιλοι που βιάζουν το πτώμα της χώρας.  Μη νομίσει κανένας ότι με μερικές αυτοκτονίες και λίγη μετανάστευση θα λιγοστέψουμε.  Αυτό που ετοιμάζουν είναι κάτι πολύ χειρότερο και μάλλον θα μοιάζει με το πείραμα που διεξάγεται αυτή την στιγμή στο ταλαίπωρο Ιράκ.     






Η χώρα δεν σώζεται αν δεν κοπούν κεφάλια.  Ποιος θα τα κόψει; Κανένας από δαύτους δεν πρόκειται να κόψει το κεφάλι του συνεταίρου του.  Η πατρίδα χρειάζεται έναν αισυμνήτη.  (Αισυμνήτης ,αρχαϊκή εποχή: Πρόσωπο με ικανότητες που διορίζεται με κοινή απόφαση των πολιτών ως ηγέτης με ειδικές εξουσίες και για ορισμένο χρονικό διάστημα για να αντιμετωπίσει έκτακτες καταστάσεις ή εξωτερικούς κινδύνους).




Για να αλλάξει οτιδήποτε πρέπει να φύγει από την μέση η μαφία. Και οι μαφίες μόνο με πόλεμο φεύγουν από την μέση.  Όποιος φοβάται τον πόλεμο πεθαίνει με ατιμωτικό θάνατο στην ειρήνη.  Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κατανοητό από όλα τα μαστουρωμένα βόδια ότι οι ελευθερίες δεν απονέμονται από τους (οικονομικά) ισχυρούς προς τους αποκάτω.  Οι δούλοι μόνο με πόλεμο κερδίζουν αυτό που διεκδικούν. 




Για να μην μπούμε σε βαριές εθνικές έννοιες και καθήκοντα που πολλοί δεν θέλουν και δεν μπορούν να καταλάβουν, ας μιλήσουμε αλλιώς. Εντελώς παγκοσμιοποιημένα και επιχειρηματικά.  Ως ομάδα ατόμων έχουμε κάθε δικαίωμα να επιλέξουμε τον μάνατζερ που θα μας οδηγήσει σε μια βελτίωση της θέσης μας στον κόσμο. Τίποτα πιο θεμιτό, πιο λογικό και πιο …νεοφιλελεύθερο από αυτό. Τίποτα παραπάνω από αυτό που διεκδικούν όλες οι πολιτισμένες κοινωνίες.  Αυτό παλικάρια μου στον συγκεκριμένο χώρο και χρόνο που ζούμε, λέγεται «επανάσταση» και απαγορεύεται δια ροπάλου.  ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ στους Έλληνες να είναι ελεύθεροι στην χώρα τους. Το γιατί ανοίξτε τα βιβλία να το βρείτε.





Γι αυτό μην περιμένετε τον Μέγα Αλέξανδρο για να σας λύσει τα προβλήματα.  Για να έρθει, πρέπει πρώτα να έρθει ο Φίλιππος. Και για να έρθει ο Φίλιππος πρέπει πρώτα να έρθει ο Αμύντας.  Έτσι δουλεύει αυτή η γαμιόλα η ιστορία.  Μεθοδικά και με σειρά.




Πρόσφατα, κάποια γηραιά καθηγήτρια σε ένα μεταπτυχιακό έλεγε ότι οι Έλληνες πήραν το αλφάβητο από τους Φοίνικες, το άλεφ, βάλεφ και το σκατάλεφ, τις ίδιες κωλοτρυπιδιές που δίδασκαν πριν από 100 χρόνια. Κάποιο υποψιασμένο μουνόπανο την ρώτησε:
«Αφού οι Έλληνες πήραν το αλφάβητο από τους Φοίνικες, σημαίνει ότι οι Φοίνικες το είχαν κάποια χρόνια πριν και συνέχιζαν να το έχουν και μετά». 
«Βέβαια».
«Τι έχουν γράψει οι Φοίνικες;»
Η καθηγήτρια μένει μαλάκας. «Εεε… Δεν θυμάμαι κάτι αυτή την στιγμή».
«Δεν θυμάστε γιατί δεν έχουν γράψει απολύτως τίποτα».



190 χρόνια παραμύθια ακούμε. Και 2160 χρόνια ψέματα αναπνέουμε.  Ήρθε η ώρα της ανήλεης και ολικής απόρριψης. Τα έχω πει αναλυτικά στο παρελθόν.  Οι νίκες δεν έρχονται κατά τύχη.  Για να επικρατήσεις απέναντι στους εχθρούς πρέπει να τους γνωρίζεις και να είσαι αν όχι περισσότερο διαβασμένος από δαύτους, τουλάχιστον το ίδιο.  Γι αυτό σκασμός.  Αφήστε την μαστούρα, τις πολιτικές συζητήσεις και τις ψεύτικες ελπίδες και διαβάστε.  Τα πάντα υπάρχουν στα αρχαία βιβλία, έστω και σε αυτά τα λίγα που έχουν σωθεί.  Όλα τα προβλήματα και όλες οι λύσεις περιγράφονται εκεί με λεπτομέρειες.  Μελετήστε λοιπόν και μαζέψτε δυνάμεις.  Ξεχάστε τη λούφα και το τεμπελίκι.  Αναθρέψτε τα παιδιά σας ως Έλληνες και όχι ως βαρβάρους.  Να ζούνε με λίγα και να μπορούν να ζήσουν με ακόμα λιγότερα.  Να ξέρουν πολλά και να μπορούν να μάθουν ακόμα περισσότερα.  Να τολμούν και να πράττουν το αδύνατον.  Κάντε τα μάτια τους να γυαλίζουν και εξηγήστε τους ότι «πᾶν ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται». Τα ερπετά θέλουν κέντρισμα για να πάνε εκεί που θέλουμε (στο πηγάδι με το οξύ).  





Ο πολιτικός οχετός απειλεί να μας πνίξει όλους με τις τοξικές αναθυμιάσεις του.



Στο βρυκολακιασμένο ψευτοδίλημμα Καραμανλής ή τάνκς που λέγεται ότι θα τεθεί σύντομα, ψηφίζω τάνκς δαγκωτό. 




Καταλαμβάνουμε τα τάνκς και μετά κρεμάμε τον Καραμανλή. 




40 σχόλια:

  1. Αναθρέψτε τα παιδιά σας ως Έλληνες και όχι ως βαρβάρους. Να ζούνε με λίγα και να μπορούν να ζήσουν με ακόμα λιγότερα. Να ξέρουν πολλά και να μπορούν να μάθουν ακόμα περισσότερα. Να τολμούν και να πράττουν το αδύνατον. Κάντε τα μάτια τους να γυαλίζουν και εξηγήστε τους ότι «πᾶν ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται». Τα ερπετά θέλουν κέντρισμα για να πάνε εκεί που θέλουμε (στο πηγάδι με το οξύ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον πουστη τον νικολοπουλο τον παιρνει ο γαμημενος απο παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσουν όσα διάβασα και γέλασα και θύμωσα σκληρές αλήθειες με Ελληνικό θάρρος.Πάντως τον Σαμαρά δεν τον φτάνεις ούτε στη γλώσσα ούτε στη μαγκιά αμ πως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΙ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ,ΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ. Ο ΠΑΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ,ΑΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ,ΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΟΣΩΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο σχολιο με τους παλιογιουφτους ποσο δικιο εχεις ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην ριχνεις το ηθικο του λαου'διοτι,πρακτικα χανεις την αφυπνηση τους
    Αυτην την στιγμη πραγματι προετοιμαζουν τον Τσιπρα'και λενε περα δωθε,οτι,βοβουντε για την μετα Τσιπρα εποχη,διοτι τοτε βγαινουμε εμεις.
    Πραγματι ισχυει αυτη η εκδοχη,εαν δεν ισχυε η δικη μας ΑΛΗΘΕΙΑ

    Για να μην γραφω πολλλα καθοτι ειμαι σε περιεργο μερος παμε για
    Θερμοπυρηνικο εξαερωμα και ολα αυτα που μας ταιζουν σε πληροφοριες ειναι για να περναει η ωρα δλδ,ροκανιζουν χρονο

    Δεν σου λεω να το γυρισεις σε αμεση δημοκρατια γιατι σε εχω για αρισταρχο και δεν πρεπει να ανοιξουμε εγω και εσυ διαμαχη

    Το παιχνιδι εχει ηδη χοντρινει επικυνδηνα οι πληροφοριες μου ειναι απο το Ρωσικο αντμηνιστρεισιον,και προκαταλαμβανωντας σε θα σε παρακαλουσα,να εχεις υπ οψην σου,οτι ειναι η μονη αντινεοταξητικη δυναμη στον πλανητη τωρα.
    Εαν μου ανοιξεις θεμα με θρησκειες την γαμησαμε,και σε παρακαλω να το παρακαμψεις.
    Εαν θελεις να βοηθησεις τον λαο σε αυτην λογικη που σου παραθετω ,καντο.

    Εισαι εξυπνος και δωσε βαση για να κερδισουμε.

    Ολα θα πανε καλα δωσε αισιδοξια ,διαβασε λιγο και αυτα που γραφω,στο φεις μπουκ και βοηθα .

    Με καταλαβες που το παω,εμενα στο Παμ Πατριωτικο Μετωπο μου εκαναν κλωνους οι επερεσιες,οποτε σκεψου τι μπινελ
    κια θα μου ριξεις,γιατι θα με στεναχωρισεις

    Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ρώσικη παπάτζα την έχουμε πληρώσει ακριβά στο παρελθόν (βλέπε Ορλωφικά 8770)... Μουνιά είναι οι Ρώσοι και μόνο το συμφέρον τους κοιτάνε (και καλά κάνουν).

      Πρέπει να πάψουμε να σκεφτόμαστε όπως στο παρελθόν γιατί θα φάμε τις ίδιες πούτσες και χειρότερες. Είμαστε έθνος ανάδελφο και δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να παλέψουμε ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ.

      Το ηθικό του λαού δεν το ρίχνω εγώ, είναι στα σκουπίδια. Η άμεση δημοκρατία θέλει ελεύθερους πολίτες οπότε μόνο ως μελλοντικό όνειρο μπορεί να ιδωθεί. Ώσπου να φτάσουμε εκεί έχει πολύ δρόμο... Τώρα είναι η ώρα του Αισυμνήτη.

      Για τον ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ βρώμικο και αντεθνικό ρόλο της πουτάνας της εκκλησίας θα κάνω και ειδικό άρθρο κάποια στιγμή. Από πότε ο Βαρλαάμ ο Μωυσής και ο Ισαάκ ανέλαβαν να υπερασπίσουν τα ελληνικά συμφέροντα;


      Και μια ερωτησούλα για το ΠΑΜ: Για τις κρεμάλες και τους αποκεφαλισμούς τι γνώμη έχετε;

      Διαγραφή
    2. η Αικατερινη η Μεγαλη ηταν νεοταξητησα
      Δεν εχουμε μασωνους μονο στην Ελλαδα,ειναι παντου,οπως και στην Ρωσια

      Ο Βενιζελος πολεμησε με μεραρχια τους Ρωσους και ο Λενιν νεοταξητης εδωσε οπλα του Κεμαλ
      Ο δε Σταλιν εκτοπισε εκατονταδες χιλιαδες Ποντιους
      Κανενα βλημα δεν ρωτησε για πιο λογο το εκανε αυτο

      Το 70 τοις εκατο θελει δραχμη οχι ευρω,κανεις λαθος

      Για προδοτες εμπορους ναρκωτικων,πεδεραστες,εχουμε κακες διαθεσεις.

      Για Βαρλααμ Ισαακ Γιαχβε σιν σιων τσουντας τζενται και λοιπες ...μακρια απο εμας

      Αντικειμενικος μας σκοπος ειναι ο λαος στην εξουσια με αμεση δημοκρατια.
      Μετα ελα να διδαξουμε την πραγματικη ιστορια των προγονων μας

      Οι λαοι που νικησαν την νεα ταξη ισλανδοι ρωσοι,αργεντινεζοι δεν πλακωθηκαν στα θρησκευτηκα

      Ιεραρχησε τους στοχους

      Για παραδειγμα .ο καμμενος ειπε η παναγια μαζι μας και πηρε τους χρηστιανους.
      Ο Συριζα τους αθεους και ολοι μαζι τα αρχδια μας
      τα λεμε .στο επομενο επισοδειο

      Διαγραφή
    3. Ο εχθρός είναι εντός των τειχών και δεν θέλουμε να τον δούμε. Αποτελεί κομμάτι του εαυτού μας. Ο λαός δεν θέλει να ακρωτηριάσει τα πιστεύω του που έχουν γάγγραινα για να σωθεί. ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ. Πάλι θα ψάχνουμε για δικαιολογίες και παραμυθία (=παρηγοριά). Ξανά οι ίδιοι θα κερδίσουν. Το ψυχολογικό δόκανο που έχουν στήσει οι Ιουδαίοι είναι σατανικό.

      Σε ξαναρωτάω λοιπόν: Τι γνώμη έχεις εσύ και το ΠΑΜ για τον αποκεφαλισμό των προδοτών (άσε τους ναρκέμπορους και τους παιδέρες για το β' ημίχρονο). Για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της πατρίδας (ανάμεσα στους οποίους είναι και κάμποσοι ρασοφόροι) θα παίξουν κρεμάλες ή θα αρχίσουμε από τώρα να μοιράζουμε χάρες με σκοπό την ..."εθνική συμφιλίωση";

      Υ.Γ. Ο Καμένος πήρε ένα κιλό σκουπίδια και ο Τσίπρας μάζεψε τα λαμόγια τους πασόκους. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κάποιος την συνέχεια.

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ θα τους δωσουμε στο λαο
      Οταν λεμε οτι ο λαος δικαζει στην αμεση δημοκρατια το ενοουμε
      Το εχουμε θεσμοθετισει,μεχρι και τον ποινικο κωδικα,τα παντα ειναι διαφορετικα.
      Εσυ τωρα εχεις μεγαλλη τσατιλα και μου ανεβαζεις την πιεση οταν μου τα θυμηζεις.
      Οτι πει ο λαος θα γινει,
      Και αμα αρχισεις εσυ ειδικα να τους λες την γνωμη σου,τοτε την εχουν βαψει

      Μαρκο επιμενω ,οτι πει ο λαος που θα τους δικασει
      Με εχεις φερει σε εξαιρετικα δυσκολη θεση,γιατι με αναγκαζεις να παραβω κατι που ανηκει εντελως στις μυχιες σκεψεις μου.

      Εχω βασιμες πεποιθησεις,οτι εαν καποιος ξερει οτι δεν θα την γλυτωσει,τοτε θα πολεμησει μεχρις εσχατων.

      Εγω θελω να ξεκουμπιστουν να πανε στο χιλιο το διαλο και για αυτο δουλευουμε ολοι μας

      Η τιμωρια των ενοχων ειναι αποκλειστικο δικαιωμα του λαου και οχι μονο εμου.

      Δεν επιθυμω να αμυνθουν λυσασμενα εαν γνωριζουν οτι δεν εχουν καμια ελπιδα,επιθυμω να γινει η αλλαγη οσο το δυνατον πιο γρηγορα .

      Συμφιλιωση οπως εκανε ο Μαντελλα σε καμια περιπτωση

      Θα τιμωρηθουν απο τον λαο ,θα σβησουν στους αιωνες πολιτικα ,στην αμεση δημοκρατια δεν θα σταθουν .

      Μαρκο και στην Ισλανδια δικαζοντε τωρα ,και στην Αργεντινη επισης ,και στην Ρωσια ο Πουτιν τους εχει ξεσκισει ,ακομα και τους ολιγαρχες.

      Δεν κανουμε χαρες.
      Καλη σου δυναμη,ειθε να εχεις εμπνευση απο τον Υπερτατο Νου
      νικος

      Διαγραφή
    5. Καλλέργη, κάνεις λάθος για τον Πούτιν και το σινάφι του. Νεοταξίτης κάργα είναι κι αυτός. Ο σχεδιασμός είναι τέτοιος που του επιτρέπει να το κρύβει για την ώρα. Οι πράξεις του όμως το μαρτυρούν.

      Διαγραφή
  7. -παμε για πυρηνικο ολοκαφτωμα
    Για αποπλυθισμο
    Αυτη ειναι η γραμμη του Πατρωτικου Μετωπου
    Και εργαζομαστε με επιτυχια μαζι με τους Ρωσους για την αποτροπη του
    Μπορεις να δουλεψεις αυτο το θεμα πληζ;;
    Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος εργάζεται μαζί με τους Ρώσους, ή είναι ανιστόριτος ή απλά υπηρετεί εκούσια ή ακούσια την Ευρασιατική ένωση. Την άλλη πλευρά της παγκοσμιοποίησης.
      Δεν υπάρχουν φίλοι, υπάρχουν μόνο συμφέροντα.

      Διαγραφή
  8. Επιτέλους γαμώ το ξεσταύρι μου και τις σαράντα βρωμοεκκλησιές έγραψες!
    ΚΑΛΗ ΨΩΛΟΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος περιμένει να τον σώσει άλλος, την έχει γαμήσει την υπόθεση..
    Άξεστος και ανιστόρητος εστι.
    Ρώσοι; Εδω το ομολογούν και μέσα στην βουλή τους ότι μας έχουν προδώσει .. Η ομιλία Ρώσου βουλευτή στη Δούμα υπήρχει μεταφρασμένη στα Ελληνικά και έλεγε για το ότι μας πρόδωσαν στην Μικρασιατική καταστροφή και μετά. Το βίντεο δυστυχώς έψαξα, δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξεστος και ανηστοριτος εστι εσυ
      Τι απο τα δυο εισαι βλακας η πρακτωρας;
      κρυβεσε πισω απο την ανωνυμία
      Το ξερω το βιντεο που λες ,και το λεει ενας στημενος ανοητε.
      Δεν γνωριζεις αξεστε οτι και η ρωσια εχει νεοταξητες;
      Δεν γνωριζεις ομως και το αλλο οτι ο Βενιζελος με μεραρχια πολεμησε τους Ρωσους ,αρα τα εβαλε με τους φυσικους και ιστορικους μας συμμαχους
      Δια ταυτα αξεστε και ανιστορητε,ο Λενην εσδωσε οπλα του Κεμαλ και μας σακατεψαν την Ιωνια
      Δια τουτο ανιστορητεο Σταλιν εκτοπησε και δολοφονησε χιλαδες Ποντιους
      Τι ηταν αυτου οι δυο; νεοταξητες κουμουνιστες ανιστορητε,κοκκινοι φασιστες
      Εν πασει περιπτωσει ο βουλευτης της Δουμα ηταν στημενος και εαν εχεις πατριωτικη μαγκια και οχι πληκτρολογιου,ελα να μας βοηθησεις

      Διαγραφή
  10. αυτή τη στιγμη ολες οι μεγάλες Λούγκρες του κόσμου μαζευουν χρυσό, φτιάχνουν στρατο και ετοιμαζονται για το μακελειό!

    Είτε σβήσουμε τον μπάφο ειτε όχι, έιτε σηκωθούμε απ τον καναπέ είτε όχι, στον πούτσο τους μάγκες!! Οι "εξελίξεις" έρχονται καταπάνω μας γαμιώντας και θα μας παν πιπα κωλο...ευτυχώς θα ξυπνήσουμε είτε για πόλεμο, είτε απο τον πόνο της κωλοτρυπίδας μας..

    το γήπεδο γέμισε με κάθε λογής μαλάκες και άμπαλους, εκτός απο τους πουλημένους που έιχαμε σε αφθονία μέχρι τώρα! Η επιλογή της σωστής πληροφορίας έγινε ακόμα δυσκολότερη και όποια παιχτρόνια θέλουν να παίξουν μπάλα για τον τόπο θα πρέπει να συνεννοηθούν on air, αν μπορέσουν...

    η απουσία εθνικής ταυτότητας και κριτικής σκέψης είναι θανάσιμες αδυναμίες. Ρεαλιστικά πλέον πρέπει να ανοίξει η σούφρα μας και να κάτσει η κέντα για να την σκαπουλάρουμε.

    ομως, υπάρχει λόγος να επιβιώσει ένας λαός που έπειτα απ'ολα οσα έχουν συμβεί ονειρεύεται "αντιμνημονιακή" κυβέρνηση σύριζα και αντιπολίτευση χρυσή σκατί? στη πυρρά ρε μούλε γκρέκο μασκαρά τη παναγία σου μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντα γάρ τὸ πῦρ ἐπελθὸν κρινεῖ καὶ καταλήψεται... (Μέγας Ηράκλειτος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σπάνια βρίζω διαδικτυακά και "ανώνυμα" αλλά ρε παπαρονυχτάκη-καβλέντη μας έχεις ζαλίσει τα παπάρια με τους μαλάκες τους Ρώσους! Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια από τους μαλάκες τους ραγιάδες - περιμένουν κάποιον να τους "σώσει" και να αρπάξουν τα εύρετρα του σωζμένου απομειναριού του τίποτα. ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ εσύ και το παμεγαμιστικό σου μέτωπο μαζί με τους γαμιόληδες τους σλάβους! και επειδή τα ρωσάκια τα έχω ζήσει από την καλή και από την ανάποδη - τους θεωρώ μια από τις χειρότερες φάρες χωρίς καμία μπέσα που λένε και τα αλβάνια μέσα τους.

    Όσον αφορά τα θερμοπυρηνικά και τις λοιπές μαλακίες δεν θα γίνει τίποτα. Παπαριές είναι όλα, δεν χρειάζεται κανένα βλήμα μεταλλικό μιας και έχουν γεμίσει οι ουρανοί και οι βόθροι με ανθρώπινα βλήματα. Η επανάσταση πρέπει πρώτα να γίνει εγκεφαλικά και μετά όλα θα έρθουν με φωτιά και με μολύβι. Πρέπει να σπάσουν τα αποστήματα και ειδικά το μεγαλύτερο που είναι η θρησκεία της ερήμου. Γι΄αυτό νικολάκη σταμάτα να τρολλάρεις γιατί μας ζάλισες τα κογιόνια.

    υγ1. Ποτέ δεν συμπάθησα τους τύπους με 2 επίθετα ή ονόματα.
    υγ2. Καλή αποκατάσταση κωλοτρυπίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παλιομαλάκα καληνυχτάκη, είμαι ο Anonymous 4 Ιανουαρίου 2014 - 11:59 μ.μ.

    Ποιός έχασε τις ιστορικές πηγές, για να τις βρεις εσύ ρε παπάτζα;
    Ρώσικη προδοσία: Αυτός ήταν βαλτός μέσα στη Δούμα, ενώ εσύ δεν είσαι;
    Που το ξέρεις οτι ήταν βαλτός, τι αποδείξεις έχεις;
    Που το ξέρουμε ότι δεν είσαι εσύ πρακτοράκι;

    Η ρωσοφιλία σου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.

    Ο μεγάλος οπλαρχηγός είπε:

    Ή ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ¨Η ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ

    Η αναζήτηση σωτήρα ή συμμάχων έξω απο το Ελληνικό στοιχείο είναι η μεγαλύτερη προδοσία.. Μια ζωή τις ίδιες μαλακίες, γαμω τον αντίχριστό σας μέσα, κοθώνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον δεν έχεις καλέσει κάποια κοπέλα συντροφιάς σπίτι,γιἀυτό και έχεις τέτοιο μένος ενάντια της Ρωσσίας........................Μια ζωή άχάριστοι οι έλληνες,πχιό χάλια και από τις ελεεινίδες...........

      Διαγραφή
  14. οτι πεις ακραγαντα ,μενω ηρακλειο κρητης τηλ,6980065522 στειλε μνμα την διευθηνση σου οταν ερθω αθηνα συντομα να τα πουμε απο κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τελικα ανωνημε 4 σε κοβω για βλακα γιατι εαν μπεις στο σαιτ θα μαθεις και θα το βουλωσεις

    Αλλα επειδη εισαι βλακας δεν νοιωθεις τι λες αλλα και ουτε κατανοεις τι σου λεω

    Να ξερεις επισης οτι οι βλακες κανουν αγελη και μαζευοντε πολοι μαζι

    ΟΠΟΤΕ ΧΑΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ και συναμα ηληθιος ,δεν το ξεχναμε αυτο,το οτι εισαι κοτα και μαλιστα λυρατη,δειχνει οτι παραμενεις ανωνυμος 4

    Αυτη ειναι η αληθεια βλακα της ΧΑ ,PAMET.GR ξεστραβωσου η βουλωστο

    Εχεις βγει ποτε κοτα του πληκτρολογιου στο πεζοδρομιο να μιλησεις στον λαο ;

    Και ρε βλακα ο βουλευτης της Δουμα ειναι κοκκινος φασιστας .
    αλλα τι λεω τωρα ε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο μεγαλος αρχηγος ηληθιε μιλησε πριν απο διακοσια χρονια και εκανε βλακα που διαβαζεις μονο στοχο,το τεραστιο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ να μην καθαρισει την μα σω να ρια και να μας γμουν το ταμ τιριρι μεχρι τωρα.
    Καταλαβες κοττα του πληκρολογιου,και ανωνυμε 4 τι λεω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βλακα που επιμενεις αντι να το βουλωσεις
    Ηληθιε ,ξερεις οτι στην Ρωσια η Νεα Ταξη επεβαλε πραξικοπημα,ξεπουληθηκε η χωρα και γεμισαμε με χιλιαδες Ρωσιδες πουτνες;
    ΟΧΙ τιποτα δεν ξερεις

    Ποιος κοττα του πληκτρολογιου,ανετρεψε την Χουντα της Νεας Ταξης;
    Βλακα ειναι ο Πουτιν

    Ηληθιε γνωριζεις οτι η Ρωσια εκδιδει νομισμα στο ονομα του λαου ,ενω το Ευρω οι τραπεζητες που του εκαναν πραξηκοπημα;

    Διαβαζε τον Στοχο σου ,ζητα συγνωμη και μην με απασχολεις γιατι,εχω πολιτιμο χρονο για να ασχολουμε με εσενα

    Θα εχεις επιχειρηματα αλλοιως παρετηξεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή έχεις το θράσος, κίναιδε αλητάμπουρα να πιάσεις στο στόμα σου τον Θεόδωρο. Αντε γαμήσου ανώνυμα.

    Όλοι είδαν ότι δεν είχες κανένα επιχείρημα στο:
    "Ή ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ¨Η ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ "
    Μόνο τι λάθος έκανε ο Θ.Κ. με τους τέκτονες, αυτό μπόρεσες να πεις.
    Αυτό δεν είναι επιχειρημα τροβαδούρε της αυτο-αγάπης, είναι υπεκφυγή μιας μανιο-καταθλιπτικής κότας.

    Τις συμμαχίες βάλτες στον κώλο σου ΕΠΩΝΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ...
    Ομολόγησε ότι ΤΑΠΩΘΗΚΕΣ και άσε τα φιλοσοφικά, κρητικέ μαλακοπιτουρα.

    Πες: "ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ, νομίζω ότι τα ξέρω όλα, αλλά με τάπωσε ένας Ανώνυμος"

    Πέστο ρε ξεφωνημένη αδελφή. Θα σώσεις την Ελλάδα εσύ.

    ¨Οξω.
    Ο Πούτιν προσκυνάει εβραίους ρε κάφρε.

    Τελευταία ψολιά: Είσαι προσκυνημένος.. Ξέρεις γιατί;

    Αν δεν ήταν ο Πούτιν, θα έβρισκες άλλον "πούτιν" να προσκυνάς.
    Το σύνδρομο του ανύπαρκτου που ψάχνει να αρπαχτεί απο κάπου.
    Πρεζάκι της έξωθεν σωτηρίας.

    Όξω και πάλι. Όξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν διαβάζω Στόχο βρε Στόκο.

    Ο Κολοκοτρώνης δεν καθάρισε την μασονία, γιατι ήταν πιθανόν ήταν αφελής ή ανίκανος ή τέκτονας. Διάλεξε και πάρε.
    Οι ιστορικές πηγές είναι μολυσμένες.
    Ο μόνος τρόπος εύρεσης της ιστορικής αλήθειας είναι με συνδυασμό πηγών, σφαιρική ανάλυση, αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και διαίσθηση.
    Αυτό το λέει ο Στόχος; Όχι.
    Αντε γαμήσου τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΩΠΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ !

    Φυλάξτε όλοι τα πυρομαχικά σας για το μεγάλο μπαμ που έρχεται.

    Κι εσύ ρε Χαρονυκτάκη ο κόσμος έχει καεί από τα κόμματα, τα αποκόμματα, τους πολιτικάντηδες, το παπαδαριό και τους γαμημένους τους ξένους κι εσύ επιμένεις. Ξεκόλλα επιτέλους από αυτό το σύμπλεγμα εθνικής κατωτερότητας και ΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, όχι με ελληνοχριστιανικό. ΣΚΕΨΟΥ ΚΡΗΤΙΚΑ, όχι πολιτικάντικα.

    Πάρτε το χαμπάρι όλοι ότι δεν πρόκειται να μπούμε κάτω από μια ομπρέλα, όσο δυνατή και να είναι η γαμημένη η βροχή, γιατί κάτω από τις ομπρέλες συνήθως βρέχει ΣΚΑΤΑ.

    Να μαζέψει λοιπόν ο καθένας τους κολλητούς του και να φτιάξει το καπετανάτο του και όταν έρθει η στιγμή θα βρεθούμε να κουβεντιάσουμε τα περαιτέρω...

    Όσο για τους προδότες, δεν χρειάζεται ούτε θυμός, ούτε μίσος. Το καλύτερο καθάρισμα είναι το στεγνό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά ο κ. Καλέργης επιβεβαιώνει τη ρήση ότι η ημιμάθεια είναι η αρχή της αυτοπεποίθησης.
    Ο ξερόλας που ακολουθεί άκριτα και αβίαστα μια πολιτική σκοπιμότητα χωρίς να έχει φιλτράρεικαι προσαρμόσει τίποτα και πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλές ειναι και οι "παναγίες" μεταξύ μας, να ξυπνάνε τα αίματα... Μου επιτρέπω να τσακώνομαι αιώνες για ασήμαντες μαλακίες αρκεί να μην αποσπούμε από αυτούς που πρέπει να τσακωθώ και να γαμήσω τελικά! Μην ξεχνιώμαστε καρντάσια , δε φταίει κανένας εδώ μέσα, τα νευράκια μας κάτι χοντροί μασονόπούστες μας τα χουν σπάσει.

    Μπορώ να έχω τον κύριο βενιζέλο μία ημέρα στην διάθεση μου Μάρκο? Θέλω να του φτιάξω ένα θρύλο οσιομάρτυρα που θα γαμάει λέμε, έχω και τα εργαλεία έτοιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεξε τι εύχεσαι... Το παχύδερμο θα αρχίσει να χέζεται από τον φόβο του και το δωμάτιο θα πλημμυρίσει σκατά. Χρειάζεσαι ανοιχτό χώρο, κτηνιατρικά γάντια και γαλότσες...

      Διαγραφή
  23. Είπαν στη γριά να χέσει και αυτή ξεκωλιάστηκε. Προσπαθείτε όλοι να βρείτε το δολοφόνο μην έχοντας τις απαραίτητες γνώσεις. Σταματήστε να κάνετε τον αστυνόμο Μπέκα και πάρτε το από την αρχή. Ότι σας είπε ο Μάρκος. Σκάστε , διαβάστε και μετά κρίνετε . Τι δεν καταλαβαίνετε;
    Θ.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τώρα σε πήρα είδηση οτι έβγαλες νέα ανάρτηση...

    πολύ καλά τα λες...

    αν δεν αλλάξει αυτός ο λαός δεν πρόκειται ν αλλάξει τίποτα...

    όσο για τον θερμοπυρηνικό...
    χέστηκα πατόκορφα...
    το χω ρίξει στα ξίδια και αδιαφορώ για όλα...
    όσο για τη κομματική προπαγάνδα του φίλου...έχω βαρεθεί να βλέπω τις παρεμβάσεις του με σκοπό τη κομματική προπαγάνδα στο ιντερνετ...

    να θυμίσω μόνο: ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ
    το παράδειγμα των εκτελέσεων του Βολταίρου πρέπει να μας οδηγεί...
    απλώς αυτός εκτέλεσε 6.000 στη γκιλοτίνα...εδώ θέλουμε πολλά εκατομμυρια εκτελέσεις...

    όπως είπες...ενα ΔΡΑΚΟΝΤΑ ή ένα ΣΟΛΩΝΑ...αλλά και πάλι αν δεν αλλάξουμε εμείς θα αποτύχει...

    ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ

    πας σινεμά βλέπεις ταινία...φεύγεις και αντικρίζεις βομβαρδισμένο τοπίο...ποπ κορν...κοκα κόλες χυμένες...τα ζώα δεν σέβονται τίποτα...
    αυτοί μπορούν να ελπίζουν στο αύριο;
    αν αυτοί έχουν αύριοι τότε εμείς θα μαστε υπεύθυνοι...

    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Ανώνυμος13 Ιανουαρίου 2014 - 12:03 π.μ.

    Είναι απίστευτο το τι μπορείς να κάνεις με ένα χοντρό σαν τον Τούρκογλου γυμνό και ένα μαχαίρι μόνο. Ο χοντρός δεν θα μπορεί ούτε να τρέξει, ούτε να περπατήσει ούτε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Πραγματικά είναι η σκοτεινή φαντασίωση κάθε δημίου που σέβεται τον εαυτό του.
    ΥΓ Μετά τον Τούρκογλου το γλέντι να συνεχιστεί με Πάνσκατο...
    Η αγαπημένη σκοτεινή φαντασίωση κάθε δημίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγάλε μην μας κάνεις τέτοια,και τα χαλάσουμε στη μοιρασιά των λαφύρων όπως ο Μπραντ Πήτ στην Τροία....Τούρκογλου-Πάγκαλο τους έχω καβατζώσει, θέλω να τους κάνω δερμάτινες ντουλάπες

      Διαγραφή
  26. Έχω μια απορία. Αν μια ομάδα ατόμων μπει μέσα στη βουλη σε κάποια διαδήλωση τεσπα,όχι κομματική ομάδα, μια ανεξαρτήτων πολιτικών πεποιθήσεων,θα αλλάξει τπτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πήγαν να μπούν οι ΚΚΕδες αν θυμάσαι στο πρώτο μνημόνιο, αλλά μάλλον τους σταμάτησαν οι ΠΑΜΕτες στη σκάλα......Από τότε, με πλάτη στο Κυνοβούλιο το τιμημένο στος πορείες..................

      Διαγραφή