Tractatus Judaeogamotaficus. Η μολυσμένη ιστορία και το έθνος των ζαβών (Μέρος Β΄)





14 ΙΟΥΛΙΟΥ 9014


«Τω καιρῴ εκείνῳ
γαμούσα στο Πεκίνο
μια κινέζα σαύρα
που ’χε μάτια μαύρα
και ξινό μουνί
γιατί ήταν χριστιανή»
Αμήν.


(Μάρκο Ντε Σαντ, Προς Σαυραίους, 1 και να καίει)



Όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό που λέγεται ταυτότητα.  Η ταυτότητα ως προς την προέλευσή της διακρίνεται σε κληρονομική (γονιδιακή) και επίκτητη (διδάξιμη). Στην πρώτη όπως είναι κατανοητό δεν μπορεί να επέμβει κάποιος παρά με έναν τρόπο: Την νόθευση των γονιδίων με ξενογενείς παράγοντες. Στην δεύτερη, οι τρόποι είναι περισσότεροι όπως και οι προεκτάσεις.


Μια ομάδα ατόμων η οποία διαθέτει ισχυρή γονιδιακή ταυτότητα είναι πολύ εύκολο να οδηγηθεί προς ένα αποτέλεσμα που αντικατοπτρίζει τον συνδυασμό των δυνατοτήτων της.  Το αντίθετο είναι μάλλον δύσκολο: Η γονιδιακά ανομοιογενής ομάδα χρειάζεται εξαιρετικό συντονισμό, προσεκτική επιλογή συμμετεχόντων και απουσία εξωτερικών σημείων τριβής για να παραγάγει αποτέλεσμα. 



Επειδή το αίνιγμα της καταγωγής του ανθρώπου παραμένει άλυτο, οι θεωρίες που βρίσκουν χώρο να αναπτυχθούν είναι πολλές. Οι παπάρες που έχουν γραφεί ανά τους αιώνες είναι απίστευτες.  Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι μάντολα γουστάρει, φτάνει να μη μας ζαλίζει τα ιερά αρχίδια. Δυστυχώς αυτό που συμβαίνει είναι το αντίθετο:  Διάφοροι αυτοαποκαλούμενοι «προφήτες» που υποστηρίζουν ότι έχουν ανοιχτή γραμμή με τον «θεό», αναλαμβάνουν τις τύχες και τα πορτοφόλια της ανθρωπότητας με την βία. 



Ενδεικτικά υπάρχουν τρεις κατηγορίες θεωριών καταγωγής: α) Η θεογενής, όπου ο άνθρωπος «φτιάχνεται» από κάποιον θεό ή ανώτερη δύναμη, β) η εξελικτική, όπου ο άνθρωπος εξελίσσεται από κατώτερες μορφές ζωής σε αυτό που είναι σήμερα, και γ) η αποικιακή, όπου κάποιοι ταξιδιώτες του διαστήματος μετοικούν στα μέρη μας και κληροδοτούν όλα ή κάποια από τα γονίδιά τους στους απογόνους τους. Αυτό που έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε είναι ότι ενώ οι θεωρίες της καταγωγής μάχονται με μίσος η μία την άλλη ως προς το ποια είναι η ορθότερη, έχουν καταλήξει με τα λεγόμενά τους σε συμφωνία ότι ο άνθρωπος αποτελεί προϊόν μετάλλαξης





Αν η γονιδιακή ταυτότητα βρίσκεται αυτή την στιγμή στο μεταίχμιο μεγάλων αλλαγών τις οποίες αποπειρώνται να εφαρμόσουν οι νέες γενετικές τεχνολογίες, η διδάξιμη ταυτότητα έχει ήδη στην καμπούρα της αιώνες πειραματισμών πάνω στα ανθρώπινα μυαλά και στις ομάδες που αυτά απαρτίζουν. Η διδάξιμη ταυτότητα προκύπτει από την παιδεία που λαμβάνει ο καθένας από το σπίτι, το σχολείο και την κοινωνία.  Δεν είναι κάτι που συντίθεται από τα θέλω των πολλών. Τα συμφέροντα των ολίγων είναι αυτά που συνήθως την ορίζουν.  Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση μελέτης είναι το σύμπλεγμα κατωτερότητας του ραγιαδοέλληνα.  Αυτή η χρόνια και παγιωμένη πεποίθηση ότι οι ξένοι κάνουν καλύτερα από εμάς οτιδήποτε πιάνουν στα χέρια τους και ότι εμείς οι Νεοέλληνες δεν είμαστε ικανοί ούτε φραπεδιέρα να κατασκευάσουμε ούτε τυχαία είναι, ούτε επιβλήθηκε σε μια μέρα.  Αιώνες δουλειάς και δουλείας χρειάστηκαν γι αυτό.  Τέτοιο σύμπλεγμα σίγουρα δεν θα υπήρχε χωρίς την πουστιά που λέγεται υποχρεωτική δημόσια εκπαίδευση.  





Είμαι χρόνια σε αυτό το ΤΡΑΓΟΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΩΛΑΔΙΚΟ.  Ως χαϊλάντερ επιστρέφω κάθε τόσο στα θρανία για να διαπιστώσω τελικά ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.  Σε όλες τις βαθμίδες της η εκπαίδευση είναι βαριά άρρωστη.  Αφού τα πάντα είναι θέμα παιδείας, το μοιραίο ερώτημα είναι ποιος αποφασίζει για το τι θα διδαχτεί πρώτα απ’ όλα στα σχολικά πορνεία της πρωτοβάθμιας. Ούτε οι θλιβεροί γονείς, ούτε οι διαρκώς τρομοκρατημένοι δάσκαλοι έχουν λόγο στα τεκμαινόμενα. Κάποιες σκοτεινές επιτροπές συντάσσουν  την διδακτέα ύλη. Βάσει εντολών τίνος άραγε; Ποιος δίνει τις οδηγίες στο Υπουργείο Παιδεραστίας και Ληστευμάτων;  Ποιο χάσκον μουνί και ποια χυσοβουτυρωμένη κωλοτρυπίδα προσχεδιάζουν την Δια Βίου Πάθηση; Ποιος καθορίζει το τι σκέφτονται τα παιδιά σήμερα και πώς θα αντιδρούν ως πολίτες μετά από 30 χρόνια;




Ας πάρουμε δύο τυχαίες περιπτώσεις από τις πολλές που εφάπτονται στον φαύλο κύκλο της ρασοφόρου πολυπολιτισμικής εκπαίδευσης:
Α) Περίπτωση Ρεπούση. Θέμα: Συνωστισμός στην προκυμαία της Σμύρνης.
Β) Περίπτωση Δήμου. Θέμα: Παρελάσεις σε εθνικές επετείους.

Και οι δύο υποθέσεις είναι μασονικές μούφες στημένες από τον ύπατο διδάσκαλο.  Έχουν αντίστοιχα από δύο –τουλάχιστον- σκοπούς:
1. Να μετράνε τις αντιδράσεις και να ελέγχουν τον βαθμό αποικιοποίησης της χώρας.
2. Να δίνουν πόντους στα συνεταιράκια τους παπάδες όταν πέφτει η δημοτικότητά τους.



Υπάρχουν :1) αυτοί που βλέπουν μόνο το δέντρο, 2) αυτοί που βλέπουν μόνο το δάσος πίσω από το δέντρο και 3) αυτοί που βλέπουν και τα δύο.  Kαι οι τρεις κατηγορίες είναι χαμένες.  Αν θέλετε να πάτε μακριά, ξεκολλήστε από τον καθιερωμένο τρόπο σκέψης:  Θεωρήστε άκρως πιθανό έως σίγουρο το ότι υπάρχει χαράδρα πίσω από το δέντρο και το δάσος η οποία περιμένει να καταπιεί τους «ιππότες της πίστης» του Κίρκεγκωρ.



Το πόσο στημένο είναι το παιχνίδι φαίνεται από τις προσχεδιασμένες κινήσεις  και τις αντιδράσεις αυτών που δήθεν θίγονται.  Αν θυμάμαι καλά η εκκλησία έσπευσε ως ηθοποιός να υπερασπίσει το …έθνος και την ιστορία του. Γιατί άραγε η εκκλησία αγχώνεται για το τι γράφουν τα βιβλία για μια γενοκτονία που συνέβη πριν από 100 χρόνια (και που δεν έχει αναγνωριστεί ως τέτοια) ενώ την ίδια στιγμή ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ την γενοκτονία που εφαρμόζει ο Σαμαράς και οι ρουφιάνοι του ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ; Γιατί δεν κάνει ούτε το ελάχιστο η καριόλα: Να αρνηθεί να ορκίσει την χούντα των μασόνων και των τοκογλύφων;  Να κατέβει επιτέλους μια φορά στο γαμημένο πεζοδρόμιο μαζί με τον λαό.  Να πάρει θέση γι αυτά που συμβαίνουν η ξεκωλιάρα.  Αλλά πώς να πάρει θέση αφού ΓΑΜΙΕΤΑΙ. 




Η ορθόδοξη πουστιά είναι παντοδύναμη.  Λύνει και δένει στο παρασκήνιο. Μαζί με τις πούστρες τις αδελφές της, την μασονία και την φεουδαρχία, ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις ακολουθώντας τις εντολές των κατόχων της πατέντας.  Αυτή η γαμημένη τριάδα αποφασίζει για το τι θα διδάσκεται στα σχολεία. Το παπαδαριό ελέγχει ακόμα και το τι ανασκάπτει η αρχαιολογία. Μεροληπτεί για το ποιος θα έχει έδρα στα πανεπιστήμια (ειδικά στις φιλοσοφικές και παιδαγωγικές σχολές). Εξασφαλίζει το ποιοι θα πάρουν χρόνο στα ΜΜΕ και ποιος θα προσκληθεί στα πάνελ.  Χαρακτηριστικό είναι που κάποια περίοδο εμφάνιζαν τους υποστηρικτές του ελληνότροπου στα τηλεπαράθυρα προσπαθώντας να τους γελοιοποιήσουν. Όταν οι αμόρφωτοι δημοσιοκάφροι και οι αδιάβαστοι ορθόδοξοι βλάκες έφαγαν τις τάπες τους δημόσια, τότε ως εκ θαύματος οι φιλόσοφοι, οι δωδεκαθεϊστές και οι συμπαθούντες της κίνησης εξαφανίστηκαν από τα κανάλια. Τυχαίο είναι κι αυτό, μη μασάτε. 



«Ο θεός είναι μεγάλος». Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλη άποψη.  Όλοι είμαστε υποχρεωτικά χριστιανοί ορθόδοξοι και χαιρόμαστε για τις επιτυχίες του Αβραάμ και της φάρας του ακόμα και σε βάρος των προγόνων μας (κυρίως εναντίον αυτών). Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ζούμε στην τηλεσκατούλα τα κινηματογραφημένα θεία «γεγονότα» για να εμπεδώσουμε την πλύση.  Ανεχόμαστε την γκρίνια των Ιουδαίων ότι τους καταδιώκει όλος ο πλανήτης, αλλά κανείς δεν κάνει την σούμα να μας πει τι ακριβώς προσέφεραν μέχρι σήμερα στον πολιτισμό, πόσα έχουν παντελονιάσει από τις συμφορές των άλλων και πόσους λαούς έχουν κατακρεουργήσει οι ίδιοι και οι συνεργάτες τους.  Την μονοθεϊστική θρησκεία μας έδωσαν; Μια χαρά ήμασταν και χωρίς αυτήν. Κανείς δεν μας λέει ποιος κατέσφαξε τους Έλληνες και πού αποσκοπούσε.  Μετά την ανάσταση του ανύπαρκτου Οβραίου και την ίδρυση της Πουστρούπολης, γίνεται αμέσως διακτινισμός στον 10ο βαρβαρικό αιώνα χωρίς κανένας να μας εξηγεί αυτό που έγινε ενδιάμεσα.  Αυτό από μόνο του είναι αρκετά ύποπτο.







«Όμως τι σχέση έχουν όλα αυτά με το σήμερα;  Γιατί χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος τι συνέβη στο Βυζάντιο τους πρώτους αιώνες του χριστιανισμού;»  έρχεται να ρωτήσει ο ηλίθιος Νεοέλληνας βλαχογιάπης.   Πέρα από τους καθιερωμένους ηλίθιους, οι πολιτικά καθυστερημένοι, οι ποδοσφαιρικά μογγολοειδείς και οι θρησκευτικά πυροβολημένοι είναι αρκετοί.  Ζούμε σε μια χώρα ζαβών.  Στο παρελθόν όταν δεν υπήρχαν αρκετοί ζαβοί, τους κατασκευάζαμε. Δεν υπήρχε χωριό που να μην διέθετε τον τρελό του.  Όμως τώρα έχουμε μπει σε νέα φάση ζαβοσύνης.  Το οικοσύστημα των βαρεμένων έχει αναβαθμιστεί.





Οι καλοί, οι απελπισμένοι και οι ανήσυχοι έφυγαν για έξω. Οι δραστήριοι δουλεύουν διπλές δουλειές. Οι συνετοί έχουν κλειστεί στα σπίτια τους και διαβάζουν. Μόνο οι ζαβοί κυκλοφοράνε στους δρόμους. Μιλάμε ότι οι καμένοι και οι πυροβολημένοι της Νεοελλάδος έχουν πολλαπλασιαστεί σε νούμερα απίστευτα. Κάτι οι αεροψέκουλες, κάτι τα χημικά στο φαγητό, κάτι οι τοξικές βαφές μαλλιών, κάτι τα πακιστανικά γενόσημα του μπουμπούκου και του τσεκουρίδη, κάτι τα δηλητηριώδη λιβάνια των τράγων, γεμίσαμε ζαβόμπαλους.  Άντρες, γυναίκες, παιδιά, νέοι, γέροι, φτωχοί και πάμφτωχοι, όλοι περπατάνε λοξά, παραμιλάνε και χάνουν λάδια. Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια χώρα στην οποία πρωθυπουργός είναι ένας επικίνδυνος ψυχοπαθής;



Η ιστορία είναι μολυσμένη. Είναι θανατηφόρα τοξική και άκρως ραδιενεργός. Είναι φαρμάκι εγγυημένο από χριστιανοεβραϊκή  οχιά.  Η συντριπτική πλειοψηφία των ιστορικών και των φιλολόγων της δευτεροβάθμιας και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι κωλοτρυπίδες. Και αυτό γιατί γνωρίζουν τι έγινε και κάνουν την πάπια.  Ξέρουν για τις σφαγές και προσποιούνται ότι έγιναν κάπου αλλού. Ακούνε τα υστερικά κρωξίματα των χριστιανικών ορνέων και ανέχονται τα ψέματά τους, χωρίς μια ένσταση, έναν αντίλογο, ένα γαμωσταύρι.  Δεν διαθέτουν ούτε ευθιξία, ούτε επιστημονική συνείδηση, ούτε ηθική.  Το μόνο που έχουν είναι μια φοβισμένη, σκατολερωμένη, μίζερη ψυχή δούλου.



Για να λέμε τα ίσια, όσοι πάνε κόντρα στην εκδοχή της ιστορίας που έχει θεσπίσει αυθαίρετα η Ανίερη Σύνοδος των πουσταράδων σβήνονται από παντού. Κλείνουν οι πόρτες όλες μαζί. Το γνωστό «πέπλο σιωπής».  Ο μηχανισμός της συνολικής ιδιωτείας.  Οι μετέχοντες στο χριστιανικό παρακράτος είναι τόσο διαπλεκόμενοι που καλύπτουν όλους τους τομείς της ιδιωτικής και δημόσιας ζωής.   Οι θέσεις, τα λειτουργήματα και τα αξιώματα κληρονομούνται σε παιδιά, ανίψια, γκόμενες και γκόμενους.  Στην αρσενοκοίτη θρησκευτική μασονία, η μεγάλη ψωλή είναι το πολυτιμότερο προσόν για να πάει κανείς μπροστά. Θα πρέπει βέβαια να σπρώξει πολύ σκατό. Η ιουδαϊκή μνησικακία που αναφέρει ο Νίτσε στην πρώτη πραγματεία της Γενεαλογίας της Ηθικής είναι ολοφάνερη στο ρασοφόρο υβρίδιο σαυρανθρώπου. Μισούν, ζηλεύουν, επιβουλεύονται. Δεν ξεχνάνε, δεν συγχωρούν, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.  Δουλειά τους είναι να κρατούν τους Έλληνες σε διαρκή μετριότητα και καταστολή. Γι αυτό αμείβονται από τους τοκογλύφους.



Αυτό που συνέβη στον ελλαδικό χώρο τα πρώτα σκοτεινά χρόνια του βρωμο-Βυζαντίου επηρέασε τους πάντες.  Η σημερινή προοδευτική πλευρά της ηθικής και της πολιτικής φιλοσοφίας και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα είναι ξεκάθαρα προϊόντα του ελληνικού τρόπου σκέψης.  Αντίστοιχα, η καταπιεστική άποψη για την μορφή που θα πρέπει να έχει ο κόσμος και η τοκογλυφική «ηθική» του είναι επιτεύγματα της εβραϊκής θρησκοληψίας και της μονοθεϊστικής μοχθηρίας.  Το αγγλικό αποικιακό μοντέλο πάνω στο οποίο χτίστηκε ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός απηχεί ταλμουδικές προσταγές, ιουδαϊκά ρατσιστικά πρότυπα και έχει συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους.  Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι πρώτοι «εθνικοσοσιαλιστές» της ιστορίας, αυτοί που μίλησαν για υπεροχή της φυλής τους (περιούσιος λαός, λαός του θεού) και αυτοί που εφάρμοσαν την οργανωμένη γενοκτονία των γειτόνων τους για να τους κλέψουν την γη ήταν οι γύφτοι που έφτασαν στην Χαναάν.



Η γνώμη είναι αποτέλεσμα γνώσης.  Ανάλογα με το τι γνωρίζει κανείς διαμορφώνει και την άποψή του.  Εξυπακούεται ότι η σοβαρότητα μιας γνώμης εξαρτάται από την γνώση που κρύβεται πίσω της. Αυτή η γνώση μπορεί να είναι δύο ειδών: μόνιμη και περιστασιακή.  Η μόνιμη είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού των πληροφοριών και των δυνατοτήτων που έχει κάποιος στην διάθεσή του από την ως τώρα ζωή του. Η περιστασιακή είναι κάτι που μαθαίνει τυχαία επειδή βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή.  Π.χ. ένας ανειδίκευτος εργάτης που έχει κρυφακούσει μια συζήτηση πάνω στις σχεδιαζόμενες συνταγματικές εξελίξεις είναι πιθανό να μην καταλάβει ούτε το 5% από αυτά που άκουσε.  Κι αυτό γιατί το ποσοστό της μόνιμης γνώσης του είναι χαμηλό.





Αν κρύψει κάποιος έναν αιμοσταγή τύπο με δρεπάνι πίσω από την γωνία και ρωτήσει 10.000 ενήλικους μεταξύ σοβαρού και αστείου «τι έκπληξη σας έχω πίσω από την γωνία», θα πάρει του κόσμου τις άσχετες απαντήσεις. «Ένα άσπρο κανίς με ροζ φιογκάκι», «Τον Σάκη», «Ένα κάμπριο», «Τρία γλυκά γατάκια», κλπ.  Μπορεί ένας ή δύο να ζητήσουν διευκρινίσεις πάνω στην ερώτηση.  Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι για την εξουσία. 







Το σύστημα σιχαίνεται τις ερωτήσεις. Ειδικά όταν είναι πάνω σε καίρια θέματα. Από μικρά παιδιά τους κυνηγούν και τους τσακίζουν αυτούς τους περίεργους που επιμένουν να σκέφτονται σε έναν κόσμο που μόνο τρώει, χέζει και τηλεχαπακώνεται.  Φτάσαμε στην εποχή του ανοιχτού δουλέματος. Τώρα οι απατεώνες που παριστάνουν τους ηγέτες δεν φοράνε πια φιλελεύθερες και δημοκρατικές μάσκες. Δεν τις χρειάζονται.  Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων είναι τόσο ανίδεη και τόσο πυροβολημένη που οι μάσκες είναι πολυτέλεια.  Όλοι π.χ. μιλάνε για «σφαγή» στον δημόσιο τομέα αλλά το πραγματικό πογκρόμ γίνεται στον ιδιωτικό.  Η ληστεία και η αρπαγή όχι μόνο δεν έχει σταματήσει αλλά έχει γιγαντωθεί.  Ο στόχος αυτών των μαφιόζικων κυβερνήσεων δεν είναι η «σωτηρία της χώρας» όπως ισχυρίζονται αλλά το ακριβώς αντίθετο: Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ. 



Το δόγμα του σοκ που ξεκίνησε από το Σικάγο ζούμε τώρα ως πειραματόζωα. Φτιαγμένο από τους γνωστούς ρουφιάνους των εθνών.  Διαβάστε ρε πούστηδες και συνδυάστε αυτά που διαβάζετε, γαμώ τον οβραίο. Τίποτα δεν γράφεται στην γαμημένη τύχη.  Όλα έχουν διπλή ανάγνωση, ακόμα και τα μυθιστορήματα.  Καμιά άνοιξη δεν θα ’ρθει για καμιά πόλη ποτέ, αν δεν αλλάξουν νοοτροπία οι κάτοικοί της και αν δεν αρχίσουν να διεκδικούν. 





Οι ψυχολόγοι του κώλου έχουν βρει την (εισαγόμενη από τις ΗΠΑ) καραμέλα για όλες τις καταστάσεις: «είστε επιθετικός κύριε».  Σε έχει απλήρωτο τρεις μήνες ο βλαχοκοτζαμπάσης και σε λέει και «επιθετικό» αποπάνω επειδή ζητάς τα λεφτά ΣΟΥ!  Όχι για να τα ξοδέψεις στα μπουζούκια, αλλά για να ταΐσεις τα παιδιά σου και να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου μαζί με τους νέους φόρους και τα χαράτσια που βάζουν συνεχώς οι παλιόπουστες.  Ειλικρινά μου την βαράει όταν μιλάω πολιτισμένα και διεκδικώ το αυτονόητο και ο άλλος μου πετάει αυτή την ιουδαϊκή σαχλαμάρα περί επιθετικότητας.  Πριν μια εβδομάδα κάποιος μου είπε αυτή την απαγορευμένη φράση. «Παπαγάλε», του είπα, «Έχεις μπερδέψει τις έννοιες.  Δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει «επιθετικός».  Π.χ. Άμα σηκωθώ από το τραπέζι και τα γαμήσω όλα εδώ μέσα και τα κάνω πουτάνα και μετά σε σακατέψω και σένα, τότε θα είμαι επιθετικός.  Προς το παρόν, είμαι απολύτως κυριλέ και πίστεψέ με σε συμφέρει να παραμείνω έτσι». 



Οι γλοιώδεις, ασήμαντοι χαρακτήρες έχουν τοποθετηθεί σε σημαντικά πόστα ενώ οι αληθινοί και αξιόλογοι άνθρωποι βρίσκονται σε θανάσιμο κλοιό από αυτού του είδους τα έντομα και τους παράλογους νόμους τους.  Με εργαλείο τους θρασύδειλους μπάτσους και τα πουλημένα δικαστήρια, η άρχουσα συμμορία έχει εγκαθιδρύσει ένα βάρβαρο καθεστώς τρόμου και βίας (σωματικής αλλά περισσότερο ψυχολογικής) απέναντι στο σύνολο του πληθυσμού. 



Μετά από σωρεία απειλών και εκβιασμών τελικά σε πετάνε στο δρόμο χωρίς λεφτά και χωρίς δουλειά κι εσύ μελαγχολείς, παθαίνεις κατάθλιψη και παραιτείσαι από την ζωή.  Το μπαλκόνι, η γέφυρα και η θηλιά είναι το επόμενο βήμα.  Μαλάκες, όλα αυτά τα έχουν υπολογίσει και σας πάνε καροτσάκι εκεί που θέλουν.  Αυτή είναι η γαμημένη χριστιανική ηθική που γυρνάς και το άλλο μάγουλο στον δήμιο και που σκύβεις το κεφάλι να στο κόψει.  Αυτή η ηθική πρέπει να πεταχτεί στη χέστρα μαζί με τα σκατά γιατί εκεί είναι η θέση της.  Η Ελληνική Ηθική είναι η αντίσταση με κάθε τρόπο. Ο πόλεμος, η επικράτηση, η νέμεση!








Δεν έχεις δικαίωμα να πεθάνεις. Έχεις υποχρέωση και καθήκον να κόψεις το κεφάλι του δημίου σου και να πείσεις και τους άλλους να εξεγερθούν και να κάνουν το ίδιο.  Οι Έλληνες είναι πολεμική φυλή, δεν είναι φυλή δούλων όπως τους κατάντησε ο χριστιανισμός.  Στο διάολο οι παπάδες και η αδερφίστικη νοοτροπία τους.  Το έθνος πρέπει να επιβιώσει και η λύση είναι μονόδρομος:  Το ιουδαϊκό δόγμα πρέπει να ξεριζωθεί οριστικά από την Ελλάδα και την ελληνική συνείδηση. Οι δομές του πρέπει να καταστραφούν εντελώς.  Η περιουσία που έχει συσσωρεύσει παράνομα πρέπει να κατασχεθεί και να επιστραφεί στο έθνος και στους πολίτες του.


Όλα τα περί «οικονομικής ανάκαμψης» και «εξόδου από το μνημόνια» είναι πίπες του Σαμαρά και των αφεντικών του.  Πακιστανοί στη χώρα μας γίναμε. Τριτοκοσμικά κουρέλια σαν κι αυτά που έρχονται με τις βάρκες.  Με μισθούς των 200 και 400 ευρώ όταν όλες οι τιμές εξακολουθούν να ανεβαίνουν.  Το 8ωρο έγινε 12ωρο χωρίς αμοιβή. Και Κυριακές θα δουλεύουμε για τους κοτζαμπάσηδες και τα αφεντικά τους χωρίς περίθαλψη και σύνταξη ώσπου να ψοφήσουμε. Ξυπνήστε ρε γαμημένοι μαστούρηδες, σπάστε τις τηλεοράσεις και εξεγερθείτε! Κανείς ποτέ στην ιστορία –άνθρωπος ή ζώο- δεν βγήκε από την παγίδα χωρίς να ΠΑΛΕΨΕΙ, χωρίς να ΜΑΤΩΣΕΙ.  Όπως όλοι οι τρομοκρατημένοι μέσα στην τρομάρα τους,  ξεχνάτε το ότι οι καταπιεστές και οι σεκιουριτάδες τους ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Τους γαμούμε όποτε γουστάρουμε φτάνει να ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε.         


Οι αρχαίοι μας πρόγονοι είχαν ένα δαιμόνιο όργανο που λεγόταν λόγος. Με λογική ανάλυση γαμούσαν τα πάντα. Βάζανε κάτω και ανθρώπους και θεούς και τους ξεκώλιαζαν στις φάπες.  Η αμφισβήτηση προς τα θέσφατα ήταν τεκμηριωμένη και η κριτική ευρηματική. Το αντίθετο συνέβαινε στην Μέση Ανατολή. Εκεί κανείς δεν αμφισβητούσε τον Μωσαϊκό Νόμο.  Κι αυτό γιατί ο Νόμος αυτός ήταν …θεόπνευστος και δεν επιδεχόταν ούτε κριτική, ούτε αλλαγές.  Μόνο οι Αρχιερείς είχαν δικαίωμα να τον ερμηνεύουν.  Όποιος τολμούσε έστω και να τον σχολιάσει, πέρναγε πρώτα από το Σανεντρίν και μετά του έλιωναν το κεφάλι με πετριές. 





Καμία ελίτ δεν μπορεί να σταθεί για πολύ στην εξουσία χωρίς να εμπνέει τον φόβο στις κατώτερες τάξεις και κι αυτός είναι ο ρόλος που επιφυλάσσεται στον θεό.  Όσο πιο τρομερός και εκδικητικός είναι ο θεός, τόσο μεγαλύτερη υπακοή εξασφαλίζει προς το οικονομικό ιερατείο που λειτουργεί ως αντιπρόσωπός του επί της γης.  Όμως επειδή κάθε νόμος και ειδικά ο θρησκευτικός εμπεριέχει ηθικές αρχές οι οποίες μπορεί στην πάροδο του χρόνου να εκληφθούν διαφορετικά,  αφού οι ανθρώπινες ανάγκες μεταβάλλονται, δεν αρκεί μόνο ο Νόμος. Πρέπει να υπάρχει και κάποιο παράλληλο σύστημα που να εξασφαλίζει ότι η τήρηση του Νόμου που έχει τεθεί θα εξυπηρετεί διαρκώς τα συμφέροντα της τάξης η οποία τον παρήγαγε.  Με άλλα λόγια, η ηθική θα πρέπει να λειτουργεί υπέρ της κατεστημένης εξουσίας και να εμποδίζει την διάχυσή του πλούτου και της δύναμης σε άλλες τάξεις ή ομάδες, ούτως ώστε οι επικεφαλής να παραμένουν κληρονομικά οι ίδιοι*.  Αυτή την ανάγκη λοιπόν έρχεται να καλύψει το Ταλμούδ.

 (* Χαρακτηριστικό παράδειγμα ταλμουδικής επιβολής είναι η βασιλική σαυρο-οικογένεια της Αγγλίας). 




Το Ταλμούδ είναι η ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ παράδοση των Εβραίων. Προσέξτε την λέξη γιατί έχει τεράστια σημασία: Το «προφορικός» δεν είναι μόνο το αντίθετο του «γραπτός». Είναι και το αντίθετο του «φανερός» και το αντίθετο του «ορατός» και το αντίθετο του «αποδεδειγμένος».  Ο ραβίνος μεταδίδει αυτά που ξέρει προφορικά,  δεν μοιράζει σημειώσεις.  Οι γραπτές υποδείξεις του, όταν χρειάζονται, δεν ξεφεύγουν ποτέ από την πεπατημένη.  Εάν πει κάτι παράταιρο, το βάρος της απόδειξης ότι όντως το είπε, το αναλαμβάνει εκείνος που τον κατηγορεί.  Στην χειρότερη περίπτωση, δηλαδή άμα γίνει στραβή, ο απλός ραβίνος φορτώνεται όλη την ευθύνη, ότι έχει δήθεν παρανοήσει το νόημα των διδαχών που μεταδίδει. Η κομπίνα είναι αεροστεγής. Στις μέρες μας ο κατήγορος θα πρέπει να αποδείξει πρώτα απ’ όλα ότι δεν είναι αντισημίτης. 




Κλασική μέθοδος παραλλαγής και απόκρυψης είναι η …καταγγελία της συνωμοσίας από τους ίδιους τους συνωμότες.  Βάζουν μπροστά κάποιους αποδεδειγμένα γελοίους να καταγγέλλουν αυτά που συμβαίνουν κι έτσι κανείς δεν παίρνει τα γεγονότα στα σοβαρά. Ελάχιστοι αντιλαμβάνονται την πουστιά που έχει στηθεί. Οι πιο πολλοί ακολουθούν την «σοβαρή» άποψη η οποία (κατά σύμπτωση) είναι ΠΑΝΤΑ η αντι-συνωμοσιολογική. 



Η ίδια τακτική ακολουθείται και με το Ταλμούδ. Μη σας παραμυθιάζει κανένας συνωμοσιολόγος ότι κατέχει ή γνωρίζει το Ταλμούδ. Ούτε από την άλλη μεριά να σας λένε ότι το Ταλμούδ είναι μια ανούσια παρωχημένη σαχλαμάρα ή απλά ένα βιβλίο ιστορίας. Δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Είναι ένα μολυσμένο σύγγραμμα οδηγιών που καλύπτουν κάθε τομέα του επιστητού. Το Ταλμούδ θεωρητικά το έχουν οι Εβραίοι.  Όμως μόνο η ηγετική κάστα τους γνωρίζει την πραγματική του διδασκαλία. Αυτοί γνωρίζουν το κλειδί που αποκρυπτογραφεί τις έννοιες.  Το γραπτό Ταλμούδ είναι ένα ανούσιο κείμενο χωρίς αυτό το κλειδί.




Αυτό που είναι γραμμένο λοιπόν στα κιτάπια της κάθε συναγωγής είναι το περιτύλιγμα, οι παπάρες, οι μάντολες για τα κορόιδα. Ψάξτε όσο θέλετε κι άμα βρείτε το ψαλμούδ ολόκληρο, στείλτε το και σε μένα. Όμως ακόμα και αν το βρείτε, δεν θα ανακαλύψετε κάτι μεμπτό στην ύλη του.  Το πιο πιθανό είναι ότι θα βαρεθείτε να διαβάζετε και θα το παρατήσετε μετά τις πρώτες δέκα σελίδες.  


Το Ταλμούδ είναι μια σειρά πρακτικών κανόνων ατομικής αλλά και κοινωνικής συμπεριφοράς, πολλοί από τους οποίους είναι απηρχαιωμένοι ή και περίεργοι στα δικά μας αυτιά, όπως π.χ. οι διατάξεις που αφορούν τις ποινές όταν η γυναίκα κάποιου… συνουσιάζεται με τον ταύρο του γείτονα (!) Βέβαια για να υπάρχει σειρά από τέτοιους κανόνες πάει να πει ότι η κτηνοβασία ήταν εβραϊκό χόμπι εκείνης της εποχής.


Τα λογικά ερωτήματα που ανακύπτουν είναι τα εξής δύο:
1)    Για ποιο λόγο να διδάσκουν μεταπτυχιακά αυτές τις μαλακίες;
2)    Πού είναι γραμμένοι οι περίφημοι κανόνες επιβίωσης αφού όπως ανέκαθεν ισχυρίζονται όλοι οι άλλοι λαοί τους κυνηγάνε; 






Από την περιορισμένη συναναστροφή μου με τον «περιούσιο λαό» είμαι σε θέση να γνωρίζω μερικές βασικές αρχές τους: «Μην αποκτάς μεγάλη ακίνητη  περιουσία. Αν το κάνεις, φρόντισε να μην φαίνεσαι», «Έχε σε κινητές αξίες (χρυσό, διαμάντια) το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων σου».  «Κάνε πολλά παιδιά», «Μόρφωσέ τα χωρίς να φεισθείς εξόδων», «Διάλεξε γι αυτά ένα επάγγελμα που να μπορούν να πάνε και να το εξασκήσουν οπουδήποτε: έμπορος, γιατρός, μεσάζων, οικονομολόγος».  Αυτές τις αρχές μεταξύ άλλων ακολουθεί ο μέσος Εβραίος οικογενειάρχης της διασποράς. Δεν τις έχει βγάλει από το μυαλό του. Απλά συμμορφώνεται με την διδασκαλία του ραβίνου της συναγωγής του. Αυτός ο ραβίνος έχει σπουδάσει το Ταλμούδ. Πού είναι όμως αυτές οι αρχές μέσα στο προσβάσιμο (γραπτό) Ταλμούδ; Μην τις ψάχνετε, δεν υπάρχουν. Βρίσκονται στο προφορικό τμήμα του, αυτό που διδάσκεται στόμα με στόμα.  Αν αυτές οι απλές προφυλάξεις ακολουθούνται για λογικά και πλήρως νόμιμα θέματα όπως η μόρφωση, οι επενδύσεις και ο επαγγελματικός προσανατολισμός, άραγε τι προφυλάξεις ακολουθούνται σε πιο σοβαρά ζητήματα όπου είναι δυνατόν να εμπλακεί ο νόμος και οι διωκτικές αρχές των goyim;






Το Ταλμούδ ήταν και είναι το όργανο της άρχουσας τάξης. Δεν έχει σχέση με την πλέμπα και τις επιδιώξεις της. Η συμπεριφορά των χαμηλών στρωμάτων καθορίζεται μέσω των ηθικών κανόνων και είναι τέτοια που να εξυπηρετεί τους σκοπούς των εξουσιαστών. Με Δούρειο Ίππο το τρίπτυχο με τις αόριστες έννοιες της «ελευθερίας», της «ισότητας» και της «αδελφότητας», το οποίο πρώτος εισήγαγε ο χριστιανισμός και αργότερα επιβεβαίωσε η Γαλλική Επανάσταση, στήθηκε η σημερινή απάτη που λέγεται «αντιπροσωπευτική δημοκρατία».  Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο χωρίς να δίνει ουσιαστικές ελευθερίες στους πολλούς, εξασφαλίζει την επιβίωση της άχρηστης ελίτ και την παραμονή της στην εξουσία.  Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μια αλληλουχία πολιτειακών στεγανών τα οποία κοσκινίζουν τους υποψηφίους και αποκλείουν την άνοδο σε θέσεις και αξιώματα όσων δεν έχουν το κατάλληλο «χρίσμα».  Οι αρχές που διέπουν αυτό το εξουσιαστικό σύστημα παραδόξως είναι αυτές του παραπάνω τριπτύχου με μια θεμελιακή διαφορά: Η πρόσληψή τους και η ερμηνεία τους είναι πλήρως ταλμουδική.  Τι σημαίνει αυτό; Η κορυφή της πυραμίδας συγκλίνει και ταυτίζεται με την ταλμουδική/μασονική ιδεολογία ενώ το κάτω τμήμα σύρεται πίσω της.





Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μασονικό σχεδίασμα του δολαρίου: Η κορυφή είναι ξεκάθαρα διαχωρισμένη από την υπόλοιπη πυραμίδα. Αυτό σημαίνει ότι το ανώτερο κομμάτι είναι σε επαφή με τον θεό δηλαδή με την απόλυτη εξουσία ενώ το κατώτερο κομμάτι είναι εντελώς αποκλεισμένο από αυτήν. Στο ανώτερο κομμάτι εφαρμόζονται πλήρως οι τρεις αρχές (οι οποίες αποτελούν …εντελώς τυχαία και μασονικά πιστεύω) ενώ για το κατώτερο παραμένουν ευσεβείς πόθοι. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι και στην κορυφή της πυραμίδας υπάρχει διαχωρισμός: Για όλα τα μέλη της ελίτ ισχύει η ισότητα και η αδελφότητα, όμως μόνο η υπερ-ελίτ που βρίσκεται στην κορυφή της κορυφής απολαμβάνει την απόλυτη ελευθερία.  Το σχέδιο αυτό αποτελεί επίσης την απεικόνιση της πλατωνικής Πολιτείας.  Οι αυθαίρετες και ανυπόστατες πλατωνικές θεωρίες (οι οποίες είχαν ήδη μολυνθεί από το Ταλμούδ της εποχής με το ταξίδι του απατεώνα φιλοσόφου στην Αίγυπτο) αποτέλεσαν το όχημα σύγκλισης Ελληνισμού-Χριστιανισμού, όχημα που εκινείτο μόνιμα σε ψευδολογική βάση, αφού όπως είδαμε η αντίσταση ήταν σθεναρή και τα εκατέρωθεν γονίδια ασύμβατα. Ο πρώτος Έλληνας μασόνος της γνωστής ιστορίας (για τον οποίο λέγεται μάλιστα ότι είχε κάνει και περιτομή) ήταν ο Πυθαγόρας πάνω στα αχνάρια του οποίου βάδισε αργότερα ο Πλάτωνας.  Όταν ο Μέγας Ηράκλειτος αποκαλεί στο εξαφανισμένο σύγγραμμά του τον Πυθαγόρα «σκιτζή» και «αρχηγό των απατεώνων», σε αυτή την ταλμουδική μόλυνση αναφέρεται.



Αν η ύπαρξη απόκρυφων κεφαλαίων του Ταλμούδ τα οποία μεταδίδονται προφορικά είναι συζητήσιμο θέμα, εκεί που χάνει η μάνα το παιδί είναι η περίπτωση της ερμηνείας.  Η προτροπή: «να βοηθάς τον συνάνθρωπό σου» σε όλους τους λαούς του πλανήτη διαβάζεται «να βοηθάς τον συνάνθρωπό σου άσχετα με το ποιος είναι και από πού έρχεται». Στην ταλμουδική ερμηνεία, η ίδια φράση έχει συγκεκριμένο νόημα που είναι διαφορετικό από αυτό που εννοεί ο μέσος άνθρωπος και διαβάζεται ως εξής: «να βοηθάς τον Εβραίο συνάνθρωπό σου».  Όσο ανεβαίνουμε ταξική βαθμίδα, το νόημα αλλάζει και γίνεται συνεχώς στενότερο: «να βοηθάς τον πλούσιο Εβραίο συνάνθρωπό σου».  «Να βοηθάς τον πλούσιο Εβραίο συνάνθρωπό σου, που είναι μέλος της εκλεκτής μας ομάδας».  Εξυπακούεται ότι οι φτωχοί Εβραίοι είναι στην ίδια σχεδόν μοίρα με τους goyim.  



Ένα ακόμη παράδειγμα για να βοηθηθείτε στην κατανόηση: Πριν κάμποσα χρόνια ένα φιλαράκι μου έκανε το pre-med (προπαρασκευαστικό έτος για την ιατρική σχολή) στην πολιτεία της Μασαχουσέτης.  Επειδή είχε κάνει κάτι μαλακίες με μια γκόμενα στους κοιτώνες του κολεγίου, ο κοσμήτορας της σχολής (που όλως …τυχαίως ήταν Εβραίος) του έθεσε το δίλημμα ή να αποβληθεί δια παντός ή να εκτελέσει τρεις μήνες κοινωνικό έργο.  Ο φοιτητής διάλεξε φυσικά την β’ εκδοχή και ανέλαβε να βοηθάει αναξιοπαθούντες κατοίκους της περιοχής.  Η έκπληξή του ήταν μεγάλη όταν μετά από μια εβδομάδα «κοινωνικού έργου» ανακάλυψε ότι δεν βοηθούσε αναξιοπαθούντες κατοίκους αλλά …Εβραίους αναξιοπαθούντες κατοίκους (οι οποίοι μάλιστα σε σύγκριση με τους μαύρους αλλά και τους φτωχούς λευκούς της περιοχής δεν φαίνονταν καθόλου μα καθόλου «αναξιοπαθούντες»).  Όλα τα ονόματα στις λίστες εξυπηρέτησης που του έδιναν από το κολέγιο τελείωναν σε «–στην» σε «-μπλούμ» και σε «–μαν».  Με μια ταλμουδική εξίσωση, ο μελλοντικός γιατρός είχε βρεθεί άμισθος υπηρέτης της εβραϊκής παροικίας. 




Με την μυστικιστική λογική την οποία το Ταλμούδ αντλεί από το συγκοινωνούν δοχείο της Καμπαλά και του καμπαλισμού, το εκ πρώτης όψεως λογικό απόφθεγμα: «μη βλάπτεις τον συνάνθρωπό σου» μπορεί να διαβαστεί όχι μόνο με τον τρόπο που έδειξα, δηλ.: «μη βλάπτεις τον συνάνθρωπό σου αν είναι Εβραίος, κλπ.» αλλά και ως: «μη βλάπτεις τον συνάνθρωπό σου, αν δεν υπάρχει λόγος».  Ή «μη βλάπτεις τον συνάνθρωπό σου, αν είσαι αδύναμος».  Έχουμε με άλλα λόγια άπειρες διαβαθμίσεις ερμηνείας με διαφορετικά νοήματα που μπορούν να είναι και αντικρουόμενες μεταξύ τους.  Το ποια ερμηνεία επιλέγεται κάθε φορά έχει σχέση με το ταλμουδικό κλειδί που χρησιμοποιείται. Ένα άλλο σύγγραμμα αυτής της ερμητικής υφής είναι η γνωστή Σολομωνική ή Κλειδί του Σολομώντα (Clavicula Salomonis).  Όσο και να το διαβάσει κανείς δεν μπορεί να ξεκλειδώσει την γνώση που περιέχει χωρίς το κλειδί.





Στην συμβολή των οδών του Μωσαϊκού Νόμου και της ταλμουδικής παράδοσης δεσπόζει το Σανεντρίν.  Το Σανεντρίν (Συνέδριο) υποτίθεται πως έχει καταργηθεί εδώ και αιώνες. Όμως απ’ ό,τι φαίνεται οι κινήσεις της ηγεσίας της ιουδαϊκής διασποράς από κάπου συντονίζονται. Και συντονίζονται τέλεια χωρίς τα χρόνια, οι εποχές και τα γεγονότα να επηρεάζουν ή να αλλάζουν την πολιτική της. Άρα πρέπει να υπάρχει κάποιο μη ορατό όργανο που ελέγχει την ιδεολογική πειθαρχία. Μπορεί και να μην υπάρχει και να κανονίζονται όλα μόνα τους …από τον ίδιο τον θεό Γιαβέ.  Αν υπάρχει, το πώς θα το ονομάσει κανείς δεν έχει καμιά σημασία.  Σανεντρίν, Μπενζεντρίν, Γλιτσαντρίν, το κουδούνι ντρίν, η σούμα παραμένει ως έχει.







Τα πάντα είναι αλληλένδετα και αλληλοδιαπλεκόμενα.  Αν μια σαύρα χαίρεται και χαμογελά στην Βρωμουσαλήμ, σίγουρα κάποιοι άνθρωποι πεθαίνουν σε κάποιο άλλο μέρος της γης.  Σαν να μην έφταναν ο Κοσμάς ο Ψευτωλός και ο γέροντας Παστίτσιος έσκασε και καινούργιο χριστιανο-μέντιουμ στον θρησκευτικό τσελεμεντέ: Ο Ψοφοϊωσήφ ο Καλοκαιρινός.  Το ερώτημα είναι: τι προσπαθεί να μας πει από τον τάφο του το κάθε ιερό σκουληκοφαγωμένο πτώμα; Το πού θα καταλήξει το σχέδιο των τοκογλύφων; Αυτό πια το βλέπουμε ξεκάθαρα στις οθόνες.  Εκεί που καταλήγει πάντα: Στην σφαγή των ηλιθίων προβάτων.



Όμως αν ακούσει κανείς προσεκτικά τα τσιτάτα αυτού του βρυκολακιασμένου σκηνώματος θα διαπιστώσει ότι μιλάει για έναν κόσμο μετά το πατατράκ όπου όλοι θα είμαστε «αδέλφια». Σαύρες και άνθρωποι «θα ζουν ειρηνικά» υπό το νέο καθεστώς.  Παρόλη την «ελληνοχριστιανική» δημαγωγία του, το χνώτο και αυτού του σκουληκοφαγωμένου πτώματος βρωμάει ιουδαϊκή παγκοσμιοποίηση.  Πώς ακριβώς θα γίνουμε όλοι αδέρφια μετά τον πόλεμο; Μήπως μέσω μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας; Όσο περισσότερο μελετάει κανείς τις «προφητείες» αυτού του συρφετού, τόσο πιο καθαρά διακρίνει την ύπαρξη κεντρικού σχεδιασμού στο βάθος. 



Σε αυτό το σημείο μπαίνω στον πειρασμό να απευθύνω μια ορθάνοιχτη επιστολή προς ψευδέλληνες  νεοραγιάδες, πιστούς του γυμνοπάπαρου Οβραίου Τζέχου: 

«Γελάνε ρε μαλάκες με εσάς οι εβραίοι ταλμουδιστές. Ξεκαρδίζονται με την σύγχυση που έχετε στο θρησκόληπτο, πανηλίθιο, χριστιανικό κρανίο σας.  Ειδικά όταν βρίζετε τους Εβραίους, και βαφτίζεστε, παντρεύεστε, ψοφάτε και ορκίζεστε στο όνομα του δικού τους ανύπαρκτου Χεσούς, πεθαίνουν στα γέλια.  Τους έχετε κάνει τα μούτρα κρέας.  Άσε όταν τα βάζετε με τους μασόνους τι καλαμπούρι πέφτει.  Βρίζετε τους μασόνους και μετά πάτε και φιλάτε τα χέρια των μεγαλοπαπάδων οι οποίοι την ποδίτσα την φοράνε κάτω από το ράσο και πάνω από την κυλότα.  Το τι ανέκδοτο πέφτει για εσάς τους ελληνοχριστιανάρες στην Ανιερουσαλήμ και στο Χοτέλ Αβίβ, άλλο πράμα. Και δικαιολογημένα όταν καυχιέστε για την …ελληνική καταγωγή σας. Ρε ανιστόρητοι παπάρηδες τι σχέση έχει ο Ιεχωβάς με τον Δία; ο Νώε με τον Δευκαλίωνα; ο Αβραάμ με τον Έλληνα; ο Σαούλ με τον Αριστοτέλη, και ο Δαβίδ με τον Μέγα Αλέξανδρο;  Έχετε μπερδέψει το χρέος με το πέος, άμπαλα ζώα. Μην ανησυχείτε όμως. Οι θρησκευτικοί νταβατζήδες σας και ο Ιουδαίος πορνοβοσκός έχουν φροντίσει για όλα.  Η σκυλοπνίχτρα που θα σας πάει στο νέο θρησκευτικό λιμάνι της αιώνιας σκλαβιάς είναι έτοιμη να σαλπάρει.  Τριπλοτσιμπουκωμένοι, χυσοβολημένοι και σκατοσοβατισμένοι χατζηέλληνες λαθρομετανάστες, τα τάματα στο χέρι και …ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!» 



«Η εκκλησία δεν κάνει διακρίσεις. Όλοι είναι παιδιά του θεού», είπε τις προάλλες ο τραγόσχημος εκπρόσωπος του ανθελληνισμού.  Έλα όμως που μόνο διακρίσεις κάνει η πουτάνα.  Το μένος της εναντίον της αρχαίας θρησκείας και των αφυπνισμένων Ελλήνων δεν έχει όρια.  Ταυτόχρονα, η απουσία οποιασδήποτε κριτικής προς την ντόπια Φεουδαρχία βγάζει μάτι.  Απ’ ό,τι φαίνεται η ορθόδοξη ρασοφόρος συμμορία έχει εμπεδώσει και υιοθετήσει πλήρως τα διδάγματα του ταλμουδισμού.


Σκεφτείτε μόνο την στάση της στα τρέχοντα σοβαρά προβλήματα του έθνους. Στα λόγια μόνο δηλώνουν Έλληνες οι μαυροφόροι σατανάδες. Στα έργα είναι Εβραίοι μέχρι το μεδούλι.  Το μαγαζί τους μαζεύει λεφτά με εράνους από τους Έλληνες (γιατί από τα δικά του δισεκατομμύρια δεν χαλάει δεκαράκι) για να υποστηρίξει ποιόν;  Τους λαθρογύφτους που έχουν συρρεύσει εδώ από όλη την βαλκανική και τους ψευτοπρόσφυγες από το Σαυριστάν.



Ας αφήσουμε τους σκυλοβρομά στην άκρη για την ώρα και ας επικεντρωθούμε στους ισλαμοτρυπίδες οπαδούς του παμπόνηρου εμποράκου από την Μέκκα. Η ξεκωλιασμένη εκκλησία τους ταΐζει αυτούς τους γαμημένους την ίδια στιγμή που στις χώρες τους οι συγγενείς τους σφάζουν και γενοκτονούν χριστιανούς («αγάπα τον εχθρό σου», σας λέει κάτι;).  Το θυμάστε το παραμυθάκι με τους Αλβανούς κακοποιούς που βαφτίζονταν ως κι εφτά φορές χριστιανοί για να πάρουν χαρτιά παραμονής με μεσολάβηση της πουτάνας της  εκκλησίας;  Σκεφτείτε να αρχίσουν να βαφτίζονται ομαδικά οι λαθρομετανάστες τι αγκαλιές τους επιφυλάσσει αυτή η πόρνη. Θα μας τους βάλει στα σπίτια όπως έκανε με τους Τουρκαλβανούς.  Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι ημι-απελευθερωμένοι ασιάτες δούλοι είναι ζόμπι και δεν μπορούν να υποκριθούν κάποιο ρόλο γιατί πνευματικά βρίσκονται σε ημιάγρια κατάσταση. Εδώ λοιπόν έρχεται να δέσει η Πανθρησκεία. 



Σημειώστε καλά αυτό που σας λέω (όχι εγώ, αλλά το παρελθόν και η ιστορία): αυτές οι μνησίκακες εβραιοχριστιανικές οχιές θα δημιουργήσουν τον διχασμό.  Το ποινικό τους μητρώο γεμίζει ολόκληρη βιβλιοθήκη. Αυτοί έσφαξαν τους Έλληνες σε Ρώμη και Βυζάντιο, αυτοί πούλησαν την Ελλάδα στους Τούρκους, αυτοί καταπίεζαν μαζί με τους πασάδες και τους κοτζαμπάσηδες τον υπόδουλο λαό, αυτοί καταράστηκαν την επανάσταση, αυτοί ξεκίνησαν την φαγωμάρα που οδήγησε στην Μικρασιατική Καταστροφή, αυτοί στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους τον Μεταξά, τον Γερμανό κατακτητή, την απριλιανή Χούντα, αυτοί στηρίζουν γερά σήμερα την τρόικα και τις πολιτικές κατσαρίδες στο ανόσιο έργο τους.   Δεν χρειάζεται την γαμημένη σαυραγιότητα ενός προφήτη για να δει κάποιος το αύριο.



Πού ήταν ο βοθρολομαίος πριν ένα μήνα και με ποιους συνέτρωγε; Στη Γαμιουσαλήμ ήταν μαζί με το ρεμάλι τον Πάπα. Τι συζητούσαν; Δεν συζητούσαν, οδηγίες έπαιρναν. Κηπουροί στο Ισραήλ κατάντησαν οι ιερές λουμπίνες.  Καμαριέρες της Ιουδαϊκής στοάς έγιναν οι δύο βρωμερές κυλότες του χριστιανισμού. Καθαρίζουν τα πρωκτολύμματα των ραβίνων και των τοκογλύφων για να τα σερβίρουν ως εκλεκτό έδεσμα στο σκατοφαγικό ποίμνιό τους.





Η Πανθρησκεία είναι προ των πυλών.  Όλοι έχουν υπογράψει, ο Πάπας, ο Βοθρολομαίος και τα χασανάκια. Ο Ιουδαίος βασιλιάς είναι έτοιμος να ανέβει στον αιμοσταγή θρόνο του και να κατασφάξει τον κόσμο. Ο πόλεμος απομένει ως διαδικαστική λεπτομέρεια. Μην ανησυχείτε, όλοι οι χατζηέλληνες θα προσκυνήσουν όπως προσκύνησαν το νέο ημερολόγιο.  Όλοι θα γίνουμε «αδέρφια» μετά τον πόλεμο, όπως λέει η προφητεία του μαλάκα. Ο εβραϊκός φασισμός του παγκόσμιου κράτους θα είναι το κτηνωδέστερο καθεστώς στην ιστορία της ανθρωπότητας, αρκεί κάποιος να δει την συμπεριφορά τους στα κατεχόμενα και θα καταλάβει τι μας περιμένει. Μην κάνετε τίποτα. Μην αντιστέκεστε. Σκύψτε τα κεφάλια στο δήμιο. Σταυρώστε τα χέρια και προσευχηθείτε.  Ο Θεός είναι φιλεύσπλαχνος …μόνο που δεν υπάρχει, αλλά αυτό θα το καταλάβουν πολύ αργά οι ενδιαφερόμενοι. Αυτό που υπάρχει και θα το δείτε σύντομα είναι η μοχθηρία των ερπετών και το αιώνιο μίσος προς τους Έλληνες.





Γιατί άραγε από τόσες μπουρδελοχώρες στην υφήλιο διάλεξαν εμάς να κάνουν το πείραμά τους; Μια χαρά χρεώστες ήμασταν.  Πληρώναμε πάντοτε στην ώρα μας με μετρητά χωρίς να ρωτάμε ούτε για την νομιμότητα του χρέους ούτε ποιος μας γαμεί. Γιατί έπεσαν να μας φάνε ζωντανούς έτσι ξαφνικά; Μήπως ο πόλεμος ήταν εξαρχής εναντίον των Ελλήνων;  Μήπως εμάς τους ζαβούς που ζούμε στην κοσμάρα μας φοβούνται τα ερπετά;  Μήπως ανησυχούν για τα μυστικά γονίδια που δεν είναι καν σίγουροι ότι υπάρχουν; Μήπως τρέμουν για την αποκάλυψη του ρόλου τους; Ακόμα αυτοί το ελέγχουν από μακριά το ανοσιούργημα της ορθοδοξίας που κατασκεύασαν.  Μήπως τελικά είναι ευάλωτοι αυτή την στιγμή και γι αυτό πάνε να σιγουρευτούν εξολοθρεύοντας ακόμα και τους πιθανούς εχθρούς;  





Αντιπροχτές ο Ρώσος έκοψε τον βερεσέ στην χρεοκοπημένη Ουκρανία. Τώρα εάν πληρώνει αέριο η Ουκρανία, да, παίρνει αέριο. Δεν πληρώνει; нет, παίρνει μια κλανιά και μια φωτογραφία με τα αρχίδια του Πούτιν. Ο Ουκρανός απατεώνας βέβαια το ξέρει το κόλπο και θα αρχίσει να κλέβει από τις ποσότητες που προορίζονται για την Γερμανία με το επιχείρημα «ρε Γερμανοί μας κάνατε πουτάνα με την πολιτική σας, πληρώστε και κάτι».  Η εκτιμώμενη εξέλιξη είναι ότι η Μέρκελ και οι Εβραίοι που έχουν αγοράσει την Ουκρανία θα κάνουν γαργάρα την κλοπή και θα αρχίσουν να κόβουν το ρεύμα από τα γερμανικά νοικοκυριά. Τα τευτονικά μπυρόβια μουσκάρια και οι κουραδοφακλάνες σύζυγοί τους θα εγκλωβίζονται στα ασανσέρ. Και ποιος θα φταίει πάλι γι αυτό; Ποιος άλλος; Ο …Έλληνας.  Αυτός ο χρεοκοπημένος που ζει με δάνεια αλλά πίνει το ουίσκι του με τον κλιματισμό τέζα στους 16 βαθμούς. Την ίδια στιγμή ο στερημένος Γερμανόπουστας δεν έχει ρεύμα ούτε για να σημαδέψει τη τρύπα της τουαλέτας με τον ανίκανο πούτσο του με αποτέλεσμα να κατουράει τα χοντροπόδαρά του.  Δεν είναι καθόλου αστείο παικταράδες μου.  Μας έχουν βάλει στο στόχαστρο.







Γι αυτό τους βρίζω τους χριστιανούς. Γιατί είναι ζώα και λατρεύουν την γκλίτσα του γαμημένου τσοπάνη τους. Αυτού του ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ που είναι ο πιο λυσσασμένος διώκτης του έθνους μας. Φτύνω τους χριστιανούς γιατί είναι ψεύτες και αγράμματοι και επιμένουν στις δογματικές παπαριές τους. Γιατί προσπαθούν να διαστρεβλώσουν το παρελθόν και να αποσιωπήσουν τα εγκλήματα των Εβραίων πατριαρχών τους.  Γιατί είναι ηλίθια πουτανάκια που τους αρέσει να τα ακουμπάνε στον γαμψομύτη νταβατζή τους. Όπου τους οδηγήσει ο Οβραίος θα πάνε. Επειδή το μυαλό τους είναι προετοιμασμένο. Θα πάνε τσούρμο στην Πανθρησκεία αφού ο γυμνοπάπαρος τσοπάνης είναι ο ίδιος. Θα νομίζουν ότι είναι απόγονοι των Ελλήνων αλλά δεν θα ‘ναι τίποτα.  Σκλαβάκια και σερβιτόροι των Ιουδαίων θα συνεχίσουν είναι όπως ήταν τόσους αιώνες. 



Δεν μπορείς να είσαι Έλληνας και ταυτόχρονα χριστιανός. Το ένα αναιρεί και αποκλείει το άλλο. Πρέπει να το εμπεδώσουμε όλοι: Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.  Ούτε γονιδιακά, ούτε ιστορικά, ούτε φιλοσοφικά. Είναι μια μπάσταρδη σκατόρατσα τουρκογυφτοβαλκανικής προέλευσης ανίκανη για οτιδήποτε μεγάλο. Είναι μια μοχθηρή ζηλόφθονη μετριότητα που χαίρεται να κατεβάζει τους άλλους στο βρωμερό υπόγειο που ζει. Είναι γενίτσαρος ταγμένος στην υπηρεσία του Ιουδαίου και μισεί την  ελευθερία και τις απαιτήσεις της.  Είναι εν υπνώσει προδότης και δολιοφθορέας του έθνους.  Είναι έτοιμος να πιστέψει και την μεγαλύτερη μούφα.




Το παπαδαριό είναι εναντίον της εθνικής αφύπνισης γιατί αυτή θα σημάνει την εκδίωξή τους από την χώρα. Θα χάσουν την περιουσία τους, θα χάσουν τις εισπράξεις από το μαγαζί τους, θα χάσουν τις παρτούζες, θα τα χάσουν όλα. Δεν τους λυπάμαι καθόλου τους μπινέδες. Έχουν εξοχικά μοναστήρια, αγροτεμάχια και πολυκατοικίες στο Ισραήλ.  Να πάνε λοιπόν εκεί και να μην ξανάρθουν.




Δραστηριότητα 1:
Σενάριο διεπιστημονικής φαντασίας: Έχουν ξεσπάσει άγριες ταραχές στη χώρα. Ο ήρωας βλέπει έναν παπά που τον έχουν αρπάξει δύο λαθρομετανάστες τζιχαντιστές και ετοιμάζονται να του κόψουν το λαρύγγι. Ο παπάς δεν αντιστέκεται αλλά προσπαθεί να τους πείσει ότι είναι λάθος αυτό που κάνουν γιατί «όλοι είμαστε παιδιά του ίδιου θεού». Κάτω από το πίσω κάθισμα ο ήρωας έχει μια γεμάτη καραμπίνα. Τι κάνει;
Α) Προσπερνάει και να πάνε να γαμηθούν και οι τρεις τους;
Β) Πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό, χωρίς να σταματήσει;
Γ) Σταματάει, πυροβολεί τους δύο τζιχαντιστές και σώζει τον παπά;
Δ) Τους αφήνει πρώτα να σφάξουν τον παπά και μετά τους πυροβολεί; 
Ε) Άλλο (διευκρινίσατε)


Γεγονός είναι ότι κανείς δεν έχει τολμήσει να πάει κόντρα σε αυτό το ιουδαϊκογενές κτήνος.  Οι ελάχιστοι κοινοί θνητοί που το δοκίμασαν, συντρίφτηκαν αμείλικτα από την διοικούσα επιτροπή της ληστοσυμμορίας με τα μαύρα καφτάνια και τον όχλο που αυτή διοικεί. Από την ρωμαϊκή κατάκτηση και μετά, το κράτος είναι διαχρονικά στην υπηρεσία αυτών των πούστηδων και εναντίον του Έθνους. 



Οι μόνοι που θα μπορούσαν ίσως να κάνουν την διαφορά θα ήταν μια φουρνιά από μεγάλους ηγέτες οι οποίοι θα έβγαιναν μέσα από τον λαό σε εποχή κοινωνικού αναβρασμού και ρήξης, στην ουσία μετενσαρκωμένοι ήρωες του παρελθόντος με ισχυρές αντιχριστιανικές μνήμες.  Γονιδιακά και στατιστικά κάτι τέτοιο είναι πιθανό στις μέρες μας περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο.  Όλοι ζητούν τον ηγέτη. Αυτόν που θα μπει μπροστά. Να σας δώσω όσους ηγέτες θέλετε.  Το θέμα είναι τι θα τους κάνετε.  Υπάρχουν ηγέτες, λαός δεν υπάρχει. Ή σωστότερα: υπάρχει χωρίς ταυτότητα.  




Η αγραμματοσύνη της πλέμπας φαίνεται από το γεγονός ότι ψηφίζει  νεοναζί καθηκόμπραβους να την σώσουν από τους καθιερωμένους καθηκόμπραβους της ΝΔ και της Ελιάς. Στο μεταξύ οι μοναστηρόκαβλοι αποκοιμίζουν το πόπολο με μπαγιάτικες προφητείες μαζικής καταστροφής οι οποίες (κατά τους θεοφώτιστους νεοπροφήτες) ισχυρίζονται ότι μέσα στον γενικό όλεθρο οι Έλληνες χριστιανοί σώζονται χάρη στον …Εβραίο θεό χωρίς να χρειαστεί να κουνήσουν ούτε το δαχτυλάκι τους.  Αυτό να κάνετε κοροϊδάρες. Σταυρώστε τα χέρια και προσευχηθείτε.  Αυτό θέλουν.  Πλήρη αφασία και απουσία αντίστασης.  






Έχω ακούσει πολλές φορές το τραγικό (εκ του τράγος=παπάς) «επιχείρημα» της πολιτισμικής και φυλετικής «συνέχειας» Αρχαίας Ελλάδας-Βυζαντίου-σύγχρονης Ελλάδας.  Ότι δεν μπορεί να παρακάμψει κανείς το Βυζάντιο και να βρεθεί από την αρχαιότητα στο σήμερα. Και γιατί δεν μπορεί; Τι ήταν το Βυζάντιο παρά ένα εχθρικό, κατοχικό κράτος;  Την ρωμαϊκή περιόδο και την Τουρκοκρατία γιατί την παρακάμπτουν οι χριστιανοί; Και ποιος είπε ότι απελευθερωθήκαμε το 8821; Ακόμα σκλάβοι των παπάδων και των εβραίων τοκογλύφων είμαστε. Ποιος λέτε ότι είναι πίσω από τα μνημόνια; Η ηλίθια γουρουνοβοσκός Μέρκελ και ο μπασταρδεμένος λούστρος της Ουάσιγκτον;   Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή από το ε.ε. 6854 (146 προ χεσίματος). Σε όποιον αρέσει. Κι έρχονται χειρότερα… 




Κάποιοι με ρωτάνε για το «δια ταύτα». Δεν υπάρχει «διά ταύτα». Το παιχνίδι τελειώνει σύντομα. Οι αποφάσεις έχουν μεταφερθεί στα χέρια του καθενός από εμάς. Μια φίλη μου πήγε προχτές στην Alpha επειδή την χρέωναν μονομερώς και παράνομα με έξοδα στο δάνειο και τα έκανε πουτάνα. «Είστε ΚΛΕΦΤΕΣ και θα σας ΓΑΜΗΣΩ εγώ πριν με γαμήσετε», τους είπε επί λέξει. «Κι άμα έχεις πρόβλημα ΑΠΑΤΕΩΝΑ τραπεζίτη πάρε την μπατσαρία να πάμε όλοι μαζί αυτόφωρο, διευθυντές, υπάλληλοι και πελάτες».  Είκοσι άτομα την περίμεναν απέξω να την συγχαρούν. «Ναι αλλά μόνη μου τους τα είπα εκεί μέσα. Ούτε ένας από σας δεν άνοιξε το στοματάκι του. Καθήστε λοιπόν να σας ΓΑΜΗΣΟΥΝ γιατί αυτό αξίζετε», είπε στους συγκεντρωμένους χατζηραγιάδες, τους άφησε σύξυλους και έφυγε. 



Στην χώρα μας το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ ο δημόσιος τομέας. Μέχρι την εμφάνιση του σκατίγερου Παπανδρέου το δημόσιο δούλευε ικανοποιητικά. Το πραγματικό τέρας ήταν και είναι ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ. Αυτό πυώδες έκζεμα που δηλητηριάζει και μολύνει οτιδήποτε υγιές υπάρχει σε αυτό τον τόπο. Αφού είναι τόσο ικανός όπως παπαγαλίζουν τα νεοφιλελεύθερα μασονάκια γιατί δεν έφτιαξε έναν δικό του ΟΤΕ, ένα δικό του ΤΤ, μια δική του ΔΕΗ, έναν δικό του ΟΣΕ, αλλά κλέβει και λεηλατεί ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, αυτόν που φτιάχτηκε με τους φόρους ΜΑΣ;  Τα λαμόγια, οι κοτζαμπάσηδες του ιδιωτικού «επιχειρηματικού» κεφαλαίου χωρίς να βάλουν πεντάρα τσακιστή από τις τσέπες τους, ρήμαξαν τις τράπεζες σε συνεργασία με τους μιζαδόρους πολιτικάντηδες του ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.  Τώρα ο Εβραίος τοκογλύφος ήρθε με ευρωπαϊκό διαβατήριο να κάνει κατάσχεση.


Οι Νεοέλληνες επιχειρηματίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. Μια συμμορία τεμπέληδων, ληστών, δολοφόνων και βιαστών είναι αυτή η πλαστή άρχουσα τάξη του Γκρεκιστάν. Διορισμένα ρουφιανάκια των τοκογλύφων είναι οι σκατάδες, αλλά ήρθε η ώρα τους. Πρώτη φορά υπάρχουν τόσες αγγελίες για δουλειά στον ξενοδοχειακό τομέα στα μέσα της σαιζόν και με τέτοια ανεργία. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ότι οι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν τις δουλειές τους στα ξενοδοχεία γιατί δεν πληρώνονται.  Όλα αυτά τα λαμόγια που έχτισαν ξενοδοχειακές μονάδες με επιδοτήσεις και λεφτά από τους φόρους μας ψάχνουν υπάλληλους κορόιδα. Να χτυπάνε 12ωρα επί 6 μήνες χωρίς ρεπό και με μισθό 600 ευρώ το μήνα.  Να μένουν σε μπουντρούμια χειρότερα από τις φυλακές.  Και στο τέλος να μην πληρώνονται ούτε καν τα ψίχουλα που έχουν συμφωνήσει.  Το σύνολο σχεδόν του ιδιωτικού τομέα χρωστάει στον εργαζόμενο μισθούς.  Δεν φταίει η κρίση γι αυτό αλλά η κακή διαχείριση και η απληστία των επιχειρηματιών.  Αυτός είναι ο κοτζαμπάσικος χριστιανικός καπιταλισμός.  Το έργο που παίζεται τώρα στα ξενοδοχεία, οι ναυτικοί το έχουν δει εδώ και 20 χρόνια. Οι παλιόπουστες πειρατές (που αυτοαποκαλούνται «εφοπλιστές») γέμισαν τα καράβια με μαϊμούδες για να ‘κονομήσουν.  Σήμερα δεν υπάρχουν πια ούτε αξιωματικοί Έλληνες στην ποντοπόρο ναυτιλία αλλά οι ζάπλουτοι πειρατές της Γουόλ Στρήτ είναι καλύτερα από ποτέ.


Δεν πειράζει. Ήρθε τώρα η ώρα του ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών. Τα ψέματα τελείωσαν. Καλά τους κάνουν και τους γαμάνε τους ντόπιους φεουδάρχες οι ξένοι. Νόμιζαν ότι θα επιπλεύσουν θυσιάζοντας όλους εμάς τους υπόλοιπους.  Τώρα όμως θα τους γαμηθεί το πούστικο σπίτι. Θα σφαγούν από τον κατακτητή όπως σφαγιάστηκαν οι προύχοντες βυζαντινοί φεουδάρχες και αξιωματούχοι από τους Τούρκους.  Των περισσότερων τους γάμησαν τα ανήλικα αγόρια από τον πρωκτό. Τα ξεπαρθένεψαν με τις βρωμοπουτσάρες τους οι ανατολίτες και οι Μαμελούκοι. Έτσι για να μαθαίνουν.



Στην χρεοκοπημένη πουτάνα, τα λαμόγια του χτες κάνουν κουμάντο και σήμερα. Οι αχυράνθρωποι και οι αρπάχτρες που ρήμαξαν την Ελλάδα με το χρηματιστήριο πριν 15 χρόνια, εξακολουθούν να παριστάνουν τους τραπεζίτες και τους επιχειρηματίες.  Κάτι δευτεράντζες φιλοξενήθηκαν για λίγο στο πεντάστερο του Κορυδαλλού αλλά οι μεγάλοι καρχαρίες είναι ελεύθεροι και εξακολουθούν να καταβροχθίζουν ανενόχλητοι τις σάρκες της χώρας.  Το φαγοπότι έχει μπει στην τελευταία βάρβαρη φάση του.  Όμως βλαχοβαρώνοι και γυφτοκοτζαμπάσηδες τέλος.  Από το 9012 έχει δημοσιεύσει αγγελτήριο θανάτου των πετρελαιάδων η εβραιοφυλλάδα (WSJ).  (http://online.wsj.com/news/articles/SB10000872396390444620104578010360773875202)  Το ξέρουν αυτά τα μουνιά ότι είναι τελειωμένοι γι αυτό και πουλάνε και τις ομάδες και τις τράπεζες και τα πάντα όσο-όσο. Δεν επενδύουν πια, μόνο μεταφέρουν χρήμα έξω, «διά παν ενδεχόμενον».  Τώρα η διεθνής πουστιά δεν τους έχει πλέον ανάγκη. Θα τους αντικαταστήσει με δικές της απρόσωπες πολυεθνικές που δεν θα ξέρει κανείς ποιος είναι από πίσω. 






Ακούω χιλιάδες να διαμαρτύρονται για το χάλι μας και να ωρύονται ότι «κάτι πρέπει να γίνει». Βγήκα λοιπόν και έκανα την ερώτηση: «Πόσοι είμαστε; 50.000; 100.000; 200.000;»  «Περισσότεροι είμαστε», μου λένε. Λοιπόν κάνετε λάθος. Ζήτημα να είμαστε πεντακόσια άτομα όλοι κι όλοι οι ανόθευτοι, οι ξεμάντριοι. Οι υπόλοιποι τσαλαβουτάνε στα σκατά.  Έχουν τις φωλιές τους λερωμένες. Προσκυνάνε καθημερινά τα πρακτοράκια των κατακτητών και περιμένουν την παναγίτσα να τους βοηθήσει. Ζητιανεύουν επιδόματα και μονιμότητες και ρουσφέτια ακόμα και τώρα. «Μαζί σας παιδιά αλλά πολεμήστε μόνοι σας. Νικήστε πρώτα και μετά εμείς θα σας υποστηρίξουμε».  Ό,τι έκανε το παπαδαριό το ’21. Καταριόταν, αναθεμάτιζε, πρόδιδε και μετά ήρθε να πάρει την μερίδα του λέοντος στην μοιρασιά. Από αυτό το καρκίνωμα ξεκινούν όλα. Δεν κόπηκε από την ρίζα τότε που ήταν ευκαιρία αλλά έθρεψε και πνίγει τώρα με τα δηλητηριώδη πλοκάμια του το έθνος.  Πολλοί δεν έχουν αναρωτηθεί ούτε το αυτονόητο: Τι δουλειά έχει η νοσηρή και θανατόφιλη θρησκεία των Ιουδαίων στην χώρα των Θεών;  


Όλη η αρχαία ελληνική γραμματεία (το 3% δηλαδή που σώθηκε) είναι σήμερα στα χέρια Εβραίων εκδοτών. Αυτό τα λέει όλα. Η ιστορία είναι μολυσμένη και ο αδιάβαστος Νεοέλληνας γαμεί τον οικογενειακό του τάφο. «Ειδωλολάτρες» αποκαλούν τους προγόνους μας οι αμόρφωτοι σκατοπαπάδες που ταΐζουμε με τους φόρους μας.  Αυτή είναι η κατάντια μας. Να μας βρίζουν τους προγόνους αυτοί που  τους δολοφόνησαν.  Οι ίδιοι που έκαναν εμφύλιο πόλεμο στο Βυζάντιο για να μπορεί κάποιος να προσκυνάει και να γλύφει τη μπίχλα από τα εικονίσματα.  Αν σεβόμασταν τους νεκρούς μας έστω και λίγο, θα μαστιγώναμε δημόσια αυτούς που τους προσβάλλουν.  


Οι ίδιοι κύκλοι είναι που κάνουν επικίνδυνες ιστορικές εξισώσεις, ότι δήθεν η χούντα ήταν «καλή». Δικαίωμά τους να ψεύδονται κι εμένα δικαίωμά μου να τους γαμήσω τη τρύπα με γεωτρύπανο. Έχουμε και λέμε: Η χούντα κατάργησε την πολιτική ευθύνη (νόμος περί ευθύνης υπουργών). Η χούντα άνοιξε τον δρόμο στα πολιτικά τρωκτικά. Η χούντα έφερε τον Καραμανλή. Η χούντα πούλησε την Κύπρο. Η χούντα διέλυσε τον στρατό και την αστυνομία. Η χούντα κατάργησε κάθε είδους ιεραρχία, αρχίζοντας από την στρατιωτική. Η χούντα έπνιξε τις πνευματικές ελευθερίες. Η χούντα ήταν το φερέφωνο των ΗΠΑ.  Η χούντα έκανε τη χώρα προτεκτοράτο. Η χούντα προώθησε τα εβραϊκά γεωπολιτικά σχέδια. Η χούντα έστειλε στις καλένδες το κτηματολόγιο. Η χούντα τσαλαπάτησε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η χούντα βασάνισε Έλληνες αξιωματικούς. Η χούντα παλινόστησε το φάντασμα του χριστιανισμού.  Μαζί με τα τραγιά, την μασονία και τους κοτζαμπάσηδες μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. Υπάρχει συνομωσία και είναι καραμπινάτη σαν βλεννόρροια. Τα χύσια των μασόνων έπινε η χούντα και τώρα τα πίνουν αυτοί που παλεύουν να την ξεπλύνουν. 



Αντί να ασχολούμαστε με τα τρέχοντα προβλήματα, ψάχνουμε την σωτηρία στα ψέματα των χριστιανών γραφιάδων.  Η γραφειοκρατία αυτής της μπανανίας έχει φτάσει σε ύψη ρεκόρ. Ψαρωμένα όλα τα ζώα που εξακολουθούν να δουλεύουν στο γαμιοδημόσιο δεν υπογράφουν τίποτα αφού δεν ξέρουν την τύφλα τους. Αποτέλεσμα να στοιβάζονται τόνοι χαρτοσαβούρας και το δούλεμα να μην έχει προηγούμενο. Τίποτα δεν λειτουργεί πλέον σε αυτό το σκατοκράτος και όλοι περιμένουν απλά την ληξιαρχική πράξη θανάτου. 



Το άθλιο συνταγματικό κουρελόχαρτο του παλιόπουστα Καραμανλή αυτή την στιγμή είναι εκατό φορές πιο εθνικά συμφέρον από την ΠΟΥΣΤΙΑ που ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι και τα πολιτικά καριόλια που τους υπηρετούν.  180 ψήφους για αναθεώρηση και μετάβαση σε αποικιακό Σύνταγμα δεν τους μαζεύουν με τίποτα ούτε ο Σαμαράς από την μια ούτε ο Τσίπρας από την άλλη.  Άρα τα πολιτικά σκύβαλα και των δύο συμμοριών έχουν ήδη έρθει σε συνεννόηση.  Το σύνταγμα που θα ψηφίσουν θα είναι ο θάνατος της χώρας.




Η Ελλάδα έχει πουληθεί από όλους μαζί τους πολιτικάντηδες.  Όλες οι κωλοτρυπίδες είναι στο κόλπο. Ο ψυχοσαμαράς αφού πουλήσει τα πάντα στους τοκογλύφους για ένα κομμάτι ψωμί, θα δώσει την σκυτάλη στο τσιπρόσκατο.  Αυτός ο γαμημένος θα κάνει Έλληνες σε μια νύχτα όλους τους ΛΑΘΡΟ-μετανάστες με ειδικά διαβατήρια που θα ισχύουν μόνο για την Ελλάδα (για να μην μπορούν να πάνε στην Ευρώπη).  Κατόπιν θα δώσει αυξήσεις 20-25 % σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους και θα   χρεοκοπήσει ξανά το κράτος για να πάει να ζητήσει δάνεια από τους ίδιους τοκογλύφους. 







Δραστηριότητα 2:
Σενάριο πολυπολιτισμικής φαντασίας:  Σε μια δυτική χώρα τίγκα στους λαθρομετανάστες οι γυναίκες πλειοψηφούν έναντι των ανδρών σε αναλογία 5 προς 1.  Ο ήρωας είναι πατέρας δύο κοριτσιών που πλησιάζουν στην ηλικία γάμου.  Τι  προτιμάει;
Α) Οι κόρες του να μείνουν στέρφες και ανύπαντρες αντί να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά με σαύρες;
Β) Να εφαρμοστεί η κοινοκτημοσύνη των γυναικών έτσι ώστε τα λίγα ντόπια αρσενικά να έχουν την δυνατότητα να τις γονιμοποιήσουν όλες;
Γ) Να γίνουν οι κόρες του λεσβίες και να κάνουν τεχνητή γονιμοποίηση με ντόπιο σπέρμα;
Δ) Να κολλήσουν οι κόρες του aids και να το μεταδίδουν κάθε βράδυ σε δέκα σαύρες η καθεμία;
Ε) Άλλο (διευκρινίσατε)





Σε όλες τις αποφάσεις είναι παρούσα η άθλια χριστιανική ηθική.  Το έθνος έχει φτάσει να καθορίζεται από τις υποδείξεις μιας θρησκευτικής σέχτας που ο προσανατολισμός της είναι ανθελληνικός ως το κόκαλο.  Όσο αυτοί είναι στα πράγματα, η διαίρεση είναι εγγυημένη.  Μιλούν για καλοσύνες την στιγμή που γύρω μας πέφτουν κεφάλια. Υπάρχουν παχύσαρκοι κώλοι που με εισόδημα 150.000 ευρώ την χρονιά σκούζουν για την «σωτηρία της δημοκρατίας». Εννοούν της «δημοκρατίας ΤΟΥΣ».  Να πάει να γαμηθεί η δημοκρατία τους.  Να πάει να γαμηθεί η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ.  Η προσχεδιασμένη αυτή πουστιά των τσιφούτηδων για να χάνει κανείς το δίκιο του. ΚΡΕΜΑΛΕΣ και ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ περιουσιών χρειάζονται τώρα. Ανήλεη ΤΙΜΩΡΙΑ και ΚΑΘΑΡΣΗ, όχι φιλανθρωπίες της πούτσας.







Οι εξουσιαστές δεν θα κάνουν πίσω τώρα. Γιατί θα τους πάρει η γαμημένη μπάλα. Η σφαγή που έρχεται δεν θα έχει προηγούμενο.  Κοιτάξτε τι γίνεται στο Ιράκ για να καταλάβετε τι συνέπειες έχει η κατανάλωση μολυσμένης ιστορίας. Οι Αγγλοεβραίοι και οι Αμερικανοεβραίοι τους διαλύουν την χώρα εδώ και εκατό χρόνια για να κλέβουν τα πετρέλαια και τα πανηλίθια ισλαμικά ζώα έχουν χωριστεί σε Σκατίτες και Κουραδίτες.  Αντί να πυροβολούν τους αποικιοκράτες και τους τοκογλύφους, σφάζονται μεταξύ τους.



Οι Έλληνες κατέκτησαν τον κόσμο όχι με τα όπλα αλλά με την φιλοσοφία.  Η φιλοσοφία ήταν η δύναμη που τους επέτρεψε να αναπτύξουν την στρατιωτική τέχνη και τεχνολογία, όμως η επικράτηση παρέμεινε πνευματική και γι αυτό ισχύει ακόμα. Η ρωμαϊκή κοσμοκρατορία κατέρρευσε με πάταγο και τίποτα άλλο εκτός από το Κολοσσαίο και μερικούς κοκκινότουβλους τοίχους δεν έχει μείνει για να την θυμίζει.  Η ελληνική ποιότητα όμως παραμένει με τους ναούς και τα μνημεία που δεν στήθηκαν ούτε για αυτοκράτορες ούτε για θεούς αλλά για τους προγόνους του ανθρώπου που όσο κι αν ξέπεσε από το Χρυσό Γένος, έχει μέσα του ακόμη τα στοιχεία του μεγαλείου.  Η φιλοσοφία υπάρχει στο υποσυνείδητο (και το δικό μας και των άλλων) και μας περιμένει να πάρουμε τα ηνία και να δώσουμε στον κόσμο μια άλλη λύση, διαφορετική από αυτήν που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να επιβάλλουν οι τοκογλύφοι. 




Η μαγική λέξη είναι ΔΙ-ΕΚΔΙΚΗΣΗ !



 Δεν υπάρχει άλλο καθήκον εκτός από το καθήκον προς τους εαυτούς μας, την ταυτότητά μας και την ιστορική αλήθεια.


Η ιδεολογική αφύπνιση έρχεται να συμπέσει με το μυστικό απόφθεγμα των Ασσασσίνων. 



«Τίποτα δεν είναι αληθινό. Όλα επιτρέπονται».







57 σχόλια:

  1. Ακουστε λοιπον μερικες γνωμες(απο μια ατελειωτη λιστα..) για τα "εβραικα αδερφια.." μας κατα καιρους ανα την υφηλειο..
    ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ: "..οι πλέον δόλιοι και λωποδύτες που ΕΡΥΠΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΓΗ...Λαός αμαθής και ΒΑΡΒΑΡΟΣ, φιλάργυρος, ΜΕ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ..Ο ΠΛΕΟΝ ΜΙΣΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΛΑΟΣ...ερπετά κατά τις δυστυχίες τους και αυθάδεις κατά τις επιτυχίες τους.."
    ΕΜ.ΚΑΝΤ: "..οι εβραίοι είναι έθνος απατεώνων.."
    ΒΙΣΜΑΡΚ: "..οι εβραίοι δεν θα διστάσουν να ρίξουν την Χριστιανοσύνη ολόκληρη μέσα σε πολέμους και στο χάος ΜΕ ΣΚΟΠΟ Η ΓΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.."
    ΒΕΝ. ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ: "...πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος (Η.Π.Α), από μια ύπουλη επίδραση και διείσδυση...αυτή η απειλή είναι οι εβραίοι..."
    ΤΖ. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ: "...αυτή η φυλή των εβραίων, εργάζεται πιο αποτελεσματικά εναντίον μας, απ ότι τα σκουλήκια του εχθρού..."
    Μ. ΝΑΠΟΛΕΩΝ: "...οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των μοντέρνων καιρών. Είναι οι απομυζητές της ανθρωπότητος..."
    ΚΙΚΕΡΩΝ: "...οι εβραίοι είναι συκοφάντες..."
    ΣΕΝΕΚΑΣ: "....οι εβραίοι είναι ένα απαίσιο έθνος..."
    ΓΚΑΙΤΕ: "...δεν ανεχόμαστε τους εβραίους ανάμεσά μας..."
    ΤΖΙΟΡΝΤΑΝΟ ΜΠΡΟΥΝΟ: "...απαίσια, ρυπαρή και επικίνδυνη φυλή... Είναι μια ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ, ΛΕΠΡΩΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΓΕΝΙΑ, που αξίζει να καταστραφεί πριν γεννηθεί.."
    ΣΟΠΕΝΧΑΟΥΕΡ: "...οι εβραίοι είναι βδέλλες της ανθρωπότητος, κτήνη, μεγάλοι δάσκαλοι του ψεύδους..."
    ΕΡΝ. ΡΕΝΑΝ: "...η εβραική φυλή γίνεται αντιληπτή σχεδόν μόνο από τις αρνητικές της ιδιότητες..."
    ΕΡΑΣΜΟΣ: "...οι εβραίοι καταπιέζουν και καταληστεύουν τόσο πολύ τους φτωχούς,τους οποίους σταδιακά ωθούν στο έσχατο σημείο ένδειας..."
    ΓΚΙΛΑΝΤ ΑΤΖΜΟΝ (εβραίος μουσικός και συγγραφέας) : "..ο σιωνισμός είναι το μεγαλύτερο κακό στον πλανήτη.."
    Και μερικες απο Ελληνες, απο μια επισης ατελειωτη λιστα..:
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ: "..και τους προμάχους γύρω σου να έχης τής πατρίδος κι όχι ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ.."
    ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ: "..Λωβιασμένοι και ψεύτες, πουλάνε πατρίδα και Θεό γιά λίγες δεκάρες..."
    ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ: "..τών εβραίων το προς ημάς μίσος ξεπερνά και αυτό τών τούρκων..."
    Και φυσικα την πιο σημαντικη ολων, αυτη του ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ: "Ένα πρωϊνό, γράφει ο Πλάτων, περπατώντας ο Σωκράτης μαζί με τους μαθητές του στον Πειραιά, βλέπουν να καταφθάνει ένα πλοίο από την Παλαιστήνη με εβραίους εμπόρους. Δείχνοντάς τους ο Μέγας Σωκράτης λέει: "ΙΔΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ" !!! Φυσικά το τέλος του τεράστιου αυτού νοός ΟΛΟΙ το γνωρίζουμε..." ΤΥΧΑΙΟ..;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....καμία άνοιξη δεν θα έρθει για καμία πόλη ποτέ....
    είπε και έγραψε !!!


    Παπάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δραστηριότητα 1η:

    Ο ήρωάς μας,αφήνει τις 2 μαϊμούδες να σφάξουν την μαύρη σαύρα και ύστερα με τέρμα τα γκάζια πέφτει πάνω τους με το αμάξι και τους τσατσαλιάζει. Σώζει τις 3 πολυτιμότατες σφαίρες για τους επόμενους που θα φέρει η γαμημένη τύχη στο διάβα του. (+ κρεμά την σαυροματωμένη σπάθα στο ζωνάρι)

    Δραστηριότητα 2:

    Δαγκωτό η σπαρτιάτικη κοινοκτημοσύνη.

    Μάρκο,όταν γράφεις είναι σαν να διαβάζω τις σκέψεις μου,σαν να κρυφακούς συζητήσεις μου.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δραστηριότητα 1η:

    Ο ήρωάς μας,αφήνει τα πιθήκια να λεπιδιάσουν την σαύρα,κάθεται και απολαμβάνει το θέαμα όπως και αυτά. Αμέσως μετά,τσιτώνει στο τέρμα τα γκάζια και πέφτει πάνω τους με το αμάξι,όπου και τους τσατσαλιάζει τον πατσά. Φυλάττει τις 3 υπερπολύτιμες σφαίρες για πιο τυχερά κεφάλια και συνεχίζει τον γαμημένο δρόμο του με λάφυρο την σπάθα των μαϊμούδων.

    Δραστηριότητα 2η:

    Δαγκωτό η παράδοση. Δηλαδή,η σπαρτιάτικη κοινοκτημοσύνη των γυναικών...και οτι όταν πάψουν να κάνουν παιδιά,θα βαστάνε και αυτές όπλα,σαν σωστές ασπιδοκόρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι εικόνες έχουν λεζάντες. Περνάς το βελάκι επάνω τους και διαβάζεις... α ρε Μάρκο... αργούμε αλλά πλησιάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους διάβασα και τη λέξη καπιταλισμός!!! Φτού-κακά Μάρκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια στιγμή θα καταλάβετε όλοι αυτό που λέει επί χρόνια ο Τσόμσκι ότι "καπιταλισμός δεν υπάρχει. Η παγκόσμια οικονομία είναι κομμουνιστική. Υπάρχει η άρχουσα "επιχειρηματική" τάξη που προσποιείται ότι ρισκάρει με δάνεια που προέρχονται από την αποταμίευση του φορολογούμενου και όταν πέφτει έξω, το κράτος αναλαμβάνει να την σώσει (πάλι με τα λεφτά του φορολογούμενου). Όλα τα άλλα είναι πίπες...

      Διαγραφή
  7. Μετά την πρώτη μουδιασμένη δημοσίευση επανήλθες δριμύτερος και σίγουρα βρήκες την φόρμα σου!
    Το θέμα που έχεις πιάσει είναι το αγαπημένο σου / μας.
    Χαίρομαι ιδιαίτερα και περιμένω από τώρα το επόμενο σου κείμενο.

    Θα ήθελα να σταθώ σε αυτό που είπες, πόσοι είμαστε τελικά εμείς που μοιραζόμαστε την ίδια συλλογιστική οδό.
    Ειλικρινά πιστεύω πως είμαστε πάνω από 500 αλλά σίγουρα δεν είμαστε πολλοί. Κι αφήνω στην άκρη το γεγονός πως αν καθήσουμε στο ίδιο τραπέζι η διαίρεση θα μεγαλώσει γιατί ο καθένας μας έχει την δική του οπτική σε επιμέρους θέματα.
    Υποθέτω πως ειναί κοινά αποδεκτό ότι η συντριπτική πλειοψηφεία των σημερινών Ελλήνων υπηκόων ΔΕΝ μπορεί να δεχτεί τις λύσεις που προτείνεις (όποιες κι αν είναι αυτές) εφόσον ΔΕΝ αντιλαμβανομάστε από κοινού το πρόβλημα.
    Τα παντοδύναμα ΜΜΕ έχουν φροντίσει γι αυτό.

    Η λύση για μένα, όσο ακραία κι αν ακουστεί είναι η εξής:
    Θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε τους δικούς μας κανόνες μόνο στην δική μας κοινωνία. Κι επειδή δεν μπορείς να πείσεις το πανελλήνιο ούτε για το αυτονόητο, θα μπορούσαμε να φτιάξουμε την ΔΙΚΗ μας κοινωνία εκ νέου μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας φυσικά. Μια κοινωνία που θα βαδίζει στα χνάρια των προγόνων μας.
    Αυτό βέβαια προυποθέτει την μετακόμιση των οικογενειων μας σε κάποιο άλλο μερος, κατά προτίμηση νησί.
    Ένα καλό παράδειγμα είναι οι τρελάρες κατοίκοι της Ικαρίας που προέρχονται από απόβλητους εξορισθέντες, κυρίως κομμουνιστές..
    Εννοείται πως πως η απλοική αυτή σκέψη χρειάζεται πολλή δουλειά και ίσως αποδειχθεί ανεφάρμοστη.

    Να ξέρεις ότι η παραπάνω άποψη πρόερχεται από έναν ανένταχτο ιδεολογικά άνθρωπο που σιχαίνεται τα μαντριά κάθε είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tο "δια ταύτα" με έχει βασανίσει τα τελευταία 15 χρόνια... Δεν υπάρχει επιλογή που να μην την έχω σκεφτεί, μπορείς να είσαι σίγουρος γι αυτό.

      Η λύση που προτείνεις ήταν από τις πρώτες που με απασχόλησαν και πάσχει σε δύο σημεία. 1. Γινόμαστε ορατοί οπότε είναι πιο εύκολο να μας χτυπήσουν και σε διαβεβαιώ ότι θα είναι αμείλικτοι. 2. Ο περιορισμός (αυτοεξορία) σε κάποιο σημείο και μάλιστα σε ακριτικό νησί είναι αυτό ακριβώς που θέλουν. Θα είμαστε κυριολεκτικά ανυπεράσπιστοι απέναντι στον οποιονδήποτε.

      Η ιστορία έχει δείξει ότι οι Έλληνες επέζησαν 1. Είτε ως απομονωμένες κοινότητες στα ορεινά κομμάτια της χώρας (με το μειονέκτημα του να μην μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις και μοιραία να ξεπεραστούν από αυτές) 2. Είτε ως πρόσφυγες στο εξωτερικό (με το μειονέκτημα της αφομοίωσής τους από τους ντόπιους μετά από μια ή δύο γενιές).

      Μια και δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτό που κάνουν τόσους αιώνες οι "άλλοι" , η "Ικαρία" θα πρέπει να τοποθετηθεί μέσα στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις.


      Υ.Γ. Ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος. Μαθαίνουμε ποιοι είναι μαζί μας και περιμένουμε...

      Διαγραφή
  8. παρεμπιπτόντως σε μια συζήτηση το Σάββατο19/7/2014 στο ΣΚΑΙ άκουσα το εξής λογικοφανή επιχείρημα "όπως μια τράπεζα είναι συστημική και αποτελεί για το κράτος τον κύριο μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας και οφείλει και καλά κάνει και την σώζει,
    έτσι ωραία και καλά το κράτος αφού επιλέξει βεβαίως βεβαίως με αδιάβλητα κριτήρια μπλα μπλα μπλα τις μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας να τις εντάξει ως συστημικές και προσέξτε να τις Ανακεφαλαιοποίηση!! με τα χρήματα του κατά τα άλλα μεγαλόκαρδου μαλάκα Έλληνα Φορολογούµενου"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω μια μικρή ένσταση..
    Το "Ελληνικό μικρόβιο" κατόρθωσε και επιβίωσε για 2 σχεδόν χιλιετίες, ως τις μέρες μας, μέσα από αλλεπάληλες γενοκτονίες, διωγμούς και απαγορεύσεις. Το βυζάντιο προσπάθησε να σβήσει κάθε ίχνος του και να ξαναγράψει την ιστορία.
    Κι όμως, υπάρχουν πολλοί Έλληνες σήμερα στην 3η χιλιετία (ή 9014 όπως προτιμάς) που αργά αλλά σταθερά ανακαλύπτουν τα ψήγματα ιχώρ μέσα τους και επαναπροσδιορίζουν το γονιδιακό τους πεπρωμένο.
    ΑΥΤΗΝ την διαδικασία θα πρέπει να επιταχύνουμε!

    Σήμερα, εν μέσω βαθειάς κοινωνικο-οικονομικής κρίσης, λαοί από όλο τον κόσμο αρχίζουν να ψάχνουν τις ρίζες τους. Λαοί που τα πολιτιστικά στοιχεία των προγόνων τους είναι 2 πέτρες η μία πάνω στην άλλη, νοσταλγούν ακόμα κι αυτό.
    Σήμερα λοιπόν θεωρώ πως ο μολυσμένος με το Ελληνικό μικρόβιο σπόρος βρίσκει γόνιμο έδαφος για να αναπτυχθεί και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.
    Η ανάπτυξη του θα είναι ταχύτατη. Θα επηρεασεί πολλούς. Περισσότερους από όσους θα περιμέναμε ίσως. Φτάνει ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.

    Σε παρακολουθώ πολύ καιρό και σε αντιλαμβάνομαι ως τίμιο συνομιλητή κι όχι σαν ακόμα έναν ψευτοαρχαιολάτρη ποδίτσα. Η φιλότιμη κι αξιοέπαινη προσπάθεια που κάνεις πιθανών αποδειχτεί μια σταγόνα σε έναν ωκεανό διαφορετικών ιντερνετικών απόψεων και πεποιθήσεων.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ως συνέχεια στην επιχειρηματολογία του μέγα Ιουλιανού,η πρότασή μου είναι η εξής.

    Μάρκο,το μπινελίκι πουλάει γιατί προκαλεί γέλιο. Σκέψου τους νέους ανθρώπους,που ηδονίζονται με τις χριστοπαναγίες,και ότι δεν συνάδει με τον καθωσπρεπισμό. Πρέπει η Μαύρη Φατρία να βγει σε βιβλίο (μαύρο εξώφυλλο και οπισθόφυλλο,όπου θα αναγράφει με μικρά γράμματα "αυστηρώς ακατάλληλο κάτω των 27"). Μια μικρή κυκλοφορία,που να πηγαίνει από χέρι σε χέρι,να γίνει ένα μυστικό... Το βιβλίο είναι αντικείμενο και ως τέτοιο,γίνεται δώρο και αν το θες αποκτά και αξία. Ακόμα και οι μπάσταρδοι έχουν βίβλους,ευαγγέλια και λοιπές πίπες.

    Έχω προτείνει το σάιτ σε αρκετούς γνωστούς,αλλά αμφιβάλλω αν μπήκαν,αν διάβασαν,αλλά και πόσο διάβασαν. Και αμφιβάλλω περισσότερο κατά πόσο αμφισβήτησαν αυτά που διάβασαν,ψάχνοντας περισσότερο. Απεναντίας ένα βιβλίο,θα αποτελούσε ψυχολογική δέσμευση για αυτούς,διότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να μου το επιστρέψουν.

    Σκέψου 1000 τέτοια βιβλία να είναι στην γύρα για 5 χρόνια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζητώ συγνώμη για το διπλό ποστ,αλλά θα ήθελα να επεκτείνω λίγο τον συλλογισμό μου σχετικά με το βιβλίο.

    Όπως πολύ σωστά επισημαίνετε,απουσιάζει ένα κοινό σημείο αναφοράς,για τα όσα άτομα,λίγο πολύ μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες κι έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Το βιβλίο Μάρκο,το φαντάζομαι να καλύπτει αυτό το κενό. Να εξηγεί ποιοί είμαστε και τι θέλουμε. Να αποτελεί ταυτόχρονα ένα ιστορικού και φιλοσοφικού περιεχομένου κείμενο που να διαπερνά το παρελθόν και το παρόν με την λογική του αιτίου και του αποτελέσματος. Να μην αποτελεί άλλο ένα δόγμα,ούτε να είναι άλλο ένα βιβλίο "σωτηρίας". Απλά να περιγράφει,να προβληματίζει και να γεννά την αμβισβήτηση. Τα μπινελίκια,είναι η πιο ταιριαστή και αληθινή γλώσσα για να περιγράψει κανείς την ιστορία μας. Έπιπλέον,αυτή η γλώσσα το καθιστά ελκυστικό και στις νέες γενιές Ελλήνων που αποφοιτούν από σχολεία,που,συνήθως,ο πιο έξυπνος δάσκαλος είναι ηλίθιος.

    Παρατηρώ γύρω μου τον κόσμο και διαπιστώνω οτι η κρίση,έχει κάνει τους δούλους και φοβισμένους δουλικότερους και μια μικρή μερίδα τολμηρών, άφοβους. Οι τελευταίοι είναι οι λίγοι ελεύθεροι. Αυτούς τους τοποθετώ στο αισιόδοξο 1% του ελληνικού πληθυσμού. Το πρόβλημα είναι οτι παρόλο που αντιστέκονται αυτές οι 100.000 μοναχικών ανθρώπων,δεν έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς,αλλά κυρίως το οτι είναι γέροι. Επίσης παρατηρώ οτι οι πιο πολλοί αντιστέκονται πίσω από ένα δόγμα.

    Ταυτόχρονα βλέπω την πουτάνα την εκκλησία να βγαίνει,όπως έκανε και το 1821 και να καπηλεύεται οτιδήποτε το εθνικό και ελληνικό. Έχει γεμίσει το ίντερνετ παπάδια μέντιουμ,αγιές σοφιές,κτλ. Τονίζω οτι τώρα είμαστε σε δυσμενέστερη θέση από το 1821. Τότε για τον ΚΛΕΦΤΗ τον γνήσιο Έλληνα που δεν προσκυνούσε κανέναν,η εκκλησία αντιπροσώπευε τον κατακτητή,τον θεσμό που τα έχει πλακάκια με τους Τούρκους και τον χαρατσώνει. Η ίδια η ζωή αυτοακύρωνε τότε το "θεάρεστο" έργο της. Αυτοί οι κλέφτες επαναστάτησαν και πολέμησαν. Τώρα δεν υφίσταται κάτι τέτοιο,απεναντίας πήρε το μάτι μου στα κανάλια και κάτι φιλανθρωπίες επισκοπών (δεν είναι μαλάκες να ρισκάρουν την εξουσία τους για λίγα καρβέλια ψωμί),ενώ ταυτόχρονα προσπαθούνε λυσσασμένα στο διαδίκτυο να στρέψουν τα τσοπανίδια τους,στην σύγκρουση χριστιανισμός-ισλαμισμός.

    Γενικότερα,πιστεύω οτι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα,η πορεία προς το άγνωστο και το κουμπί "πουτάνα όλα" απαιτεί μια κρίσιμη μάζα ελεύθερων ανθρώπων,άφοβων και με την ηθική του ΚΛΕΦΤΗ.

    ΥΓ. Αν κι έχω πέσει θύμα κλοπής,τρέφω απεριόριστο σεβασμό κι εκτίμηση προς τους κλέφτες,εν αντιθέσει με τους ζητιάνους. Οι πρώτοι στην ύστατη στιγμή της εξαθλίωσής τους,παραμένουν ελεύθεροι άνθρωποι,δεν προσκυνούν κανέναν,ούτε πολιτικό,ούτε αφεντικό,ούτε τους θεούς.

    Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά με την έκδοση ενός βιβλίου. Από την ώρα που έστειλα το προηγούμενο μήνυμα το σκέφτομαι συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα κανάλι αξίζει όσο 1.000.000 βιβλία... Και αυτό το λέει κάποιος που λατρεύει τα βιβλία...

      Διαγραφή
  12. μπορώ να βοηθήσω σε τρέξιμο καναλιού...μέσω livestream

    AOΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.youtube.com/watch?v=2s7Th0k7yAg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://originalmakedon.blogspot.gr/2014/06/1821.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δικαιώθηκες για το Ισραήλ και τους ταλμουδιστες τα είχες γράψει πριν συμβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά επικρατεί μούγκα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ ως προς τις κυρώσεις που πρέπει να επιβληθούν στους Ιουδαίους... Αν το κάναμε εμείς αυτό που κάνουν οι απόγονοι του Σαούλ, θα μας είχε σβήσει από το χάρτη με ατομικές βόμβες το ΝΑΤΟ...

      Μην ανησυχείτε καθόλου, ευνουχισμένοι απόγονοι του χατζηβυζαντινού ραγιά...

      ...Η ΠΟΥΤΣΑ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !

      Διαγραφή
    2. Παλαιό αλλά πάντα επίκαιρο, μπας και ξυπνήσει κανένας, που δεν το βλέπω...

      https://www.youtube.com/watch?v=jCGrQSlQnNc&feature=player_embedded

      Διαγραφή
  16. Maρκο .....ανυπομονω να δω την συνδεση που θα κανεις ,,,,,δρακωνιανους-μογγολα εναντιον Ελληνων
    (Χιουμορ) το καθυστερεις φιλε ,και ο χρονος τρεχει,,,βοηθα σε παρακαλω την κατασταση,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Νίκο μόνος του παλεύει ο καθένας με άλλους πέντε γνωστούς του. Ούτε λεωφορείο δεν γεμίζουμε...

      Διαγραφή
    2. κατι σχεδιαζω παλι καλε μου Μαρκο
      Δυστυχως ,σε παλιοτερο σχολιο μου ,σου ειχα γραψει οτι δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτος ο λαος ειναι για τον σκουπιδοτενεκε.
      Δυστυχως επαληθεύτηκε το ρημα σου...
      Σκασιλα μας αυτος ο λαος...εμεις θα τον φτιαξουμε στα μετρα μας .....θα μας βρει μπροστα του και θελει δεν θελει θα μας τιμησει ...
      Δρομολογω καταστασεις για αυτο......ελπιζω στην ευοδωση τους ...ενω δουλευω για την υλοποιηση των προυποθεσεων
      Σαφως με προηγμενη προπαγανδα
      Το αποτελεσμα αυτου του ξευτιλίζμενου λαου ειναι να τον γλυφουμε για να τον πεισουμε ποιοι;;;; εμεις που τον αγαπαμε....
      Κοιτα....Μαρκο θα μας λουζετε στην μουρη του ετσι και αλλιως ......
      Το δικο μας θα γινει.....γιατι εαν δεν γινει θα μας παρει ο διαολος τους μαζι με τα ζωα και εμας
      Καλη σου δυναμη

      Διαγραφή
  17. http://news247.gr/eidiseis/kosmos/People-world/ilan_shalif_poios_einai_o_77xronos_evraios_anarxikos_poy_maxetai_kata_ths_katoxhs_ths_palaistinhs.2950415.html?service=print

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλοι μου δείτε το βίντεο και αφού το δείτε ξανά και ξανά συλλογιστείτε......
    https://www.youtube.com/watch?v=vRT0qZfNujU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. PONTYPOOL ΤΑΙΝΕΙΑ....Ο ΙΟΣ ΞΕΝΙΣΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ...ΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ. ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΖΟΜΠΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φιλε Μαρκοπ υπαρχει κανενα αμολυντο βιβλιο να μαθουμε νεοελληνικη ιστορια και πραγματικη καταγωγη?? Ή απλα καποιο μη μασονοποιημενο ιστορικο ή φιλοσοφικο ελληνικο βιβλιο να μας προτεινεις να ξεστραβωθουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πηγή είναι μία: ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

      Ξεκίνα με Αίσωπο μύθους , Ησίοδο άπαντα, Όμηρο Ιλιάδα-Οδύσσεια, Ηρόδοτο Ιστορίες, Θουκυδίδη Ιστορίες, Ξενοφώντα Ελληνικά, Κύρου Ανάβαση, Κύρου παιδεία, Αριστοτέλη Πολιτικά, Ηθικά Νικομάχεια, Αθηναίων Πολιτεία, Πλάτωνα Πολιτεία, Ισοκράτη Πανηγυρικό- Παναθηναϊκό, Ηράκλειτο, Προσωκρατικούς, Άπαντα, Σκεπτικούς, Κυνικούς, Σοφιστές άπαντα ,,, Κι έλα μετά από μια δεκαετία να με ξαναρωτήσεις,

      Διαγραφή
  21. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΠΕΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΩΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τον τελειοποιήσουν προσπαθούν αλλά δεν παίρνει επισκευή καθότι ο απατεωνίσκος δεν γίνεται απατεώνας... Γκαρσόν πιάσε ένα Τζόνι σκέτο...

      Διαγραφή
    2. Είσαι ωραίος, Μάρκο.

      Διαγραφή
    3. Αδελφέ θέλω την γνώμη σου για το τι σκατά γίνεται στην Αμφίπολη και γιατί τώρα...τι στο πούτσο ετοιμάζουν πάλι;;

      Είχε γράψει παλαιότερα ο παπαρίδης ο Τραιανού ότι ο Αλέξανδρος είναι στην Ρώμη. Τι λες;

      Διαγραφή
    4. ... Αντιπερισπασμός είναι. Τι είδος θα μάθουμε όταν σερβιριστεί το κυρίως πιάτο. (Τσίπρας α λα πουτανέσκα)

      Όπως είπε και ο γάιδαρος του μακαρίτη του παππού μου : ¨Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη βρώμη¨ ...

      Διαγραφή
  22. σεβαστη η γνωμη σου,αν μπορουσες να μου εξηγησεις που αποβλεπει ο σωρρας μ αυτο το παιχνιδι;που βλεπεις οτι συνεργαζετε με την κυβερνηση;εξηγησε μου αν θελεις τι παιζετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Ψώρρα ισχύουν αυτά που έχω γράψει κατά καιρούς, π.χ. http://mavrifatria.blogspot.gr/2013_05_01_archive.html

      ... Θέατρο του παραλόγου για την έξαψη της φαντασίας των ιθαγενών ηλιθίων. Στόχος ο παντελής αποκλεισμός της λογικής από την διαδικασία. Αν πιστεύεις στα θαύματα ο παπατζής αυτός είναι το φάρμακό σου.

      Διαγραφή
    2. ποιος παντελης,ο καψης;δεν λες κατι ξεκαθαρο..μπουρδολογιες..ασε μας τα ειπε κι ο ιγνατιου!

      Διαγραφή
  23. Να στο πω λαϊκά, δεκάρα τσακιστή δεν έχει ο πιτσικόμης ο Ψώρρας. Για τράβα ζήτα του δανεικά 100 ευρώ να πληρώσεις δήθεν το γάλα του παιδιού σου να δεις τι απάντηση θα λάβεις. Φάε τώρα εξωγήινη μούφα, τρισεκατομμύρια στραγάλια και μετοχές της τράπεζας της άπω ανατολής και τράβα πιες κανα μπάφο. Τουλάχιστον έτσι θα μαστουρώσεις χωρίς να αισθάνεσαι μαλάκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΛΕΞΗ ΜΠΑΦΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ?

      Διαγραφή
  24. μαλακας αισθανομαι με ολα αυτα που γινονται στην ελλαδα και δεν κουνιετε φυλο..δεν εχω κολημα με τον σωρρα,απλα παρακουλουθησα την ιστορια και βλεπω αντι ν απαντησουν οι θεσμοι και να τελειωνει το θεμα κρυβονται και στην θεση τους απαντανε ασχετοι..προσπαθω να βρω σχεση σωρρα και πολιτικων οτι μας παιζουν παιχνιδι αλλα δεν κολαει..δεν εχω στοιχεια..και εξαλου μια χαρα μας ειχαν ξεπουλησει με τα μνημονια και δεν αντεδρασε κανεις..ποιος ο λογος να χρησιμοποιησουν τον σωρρα να μπινελικιαζει εβραιους και κυβερνηση απ το πρωι μεχρι το βραδυ;δηλαδη ειναι δικος τους ποιος ο λογος που τους ξεμπροστιαζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλάκας είσαι έτσι κι αλλιώς μόνο και μόνο που σε έχει ψήσει αυτός ο τουρκόγυφτος ότι είναι ο σωτήρας σου! Δεν αναρωτιέσαι ρε γιατί δεν ανοίγει καμιά δουλειά, να ανοίξει 3 εργοστάσια στην Πάτρα να δουλέψει 3000 κόσμος να σου πω εγώ τι θα γίνει και για πότε πέφτει η πουτανοκυβέρνηση, το κάνει? όχι βέβαια γιατί δεν έχει φράγκο Άλλο ένα τέχνασμα είναι για το γαμημένο το πόπολο που δεν παίρνει γραμμή τι σκατά συμβαίνει, αλλά με τέτοια εκπαίδευση από τα γενοφάσκια μας στον μεσσιανισμό πως να μην πιάνει το κόλπο. Δεν υπάρχει σωτηρία ρε Μάρκο, δεν υπάρχει ρε φίλε...

      Διαγραφή
    2. συρε και γραμισου ρε επιστημονα!

      Διαγραφή
  25. Έτσι άσ´ τους ρε παιδί μου να πιστεύουν στον Σώρρα, τι σε νοιάζει εσένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και η Χρυσή Πορδή τους ξεμπροστιάζει, και το Πλοκάμι, και ο Καρβουνιασμένος, και ο Καρατζαχλέμπουρας, και ο Βούδας Καζάκης και ένα σωρό άλλοι διαιρέτες... Και λοιπόν;

    Μια επιθεώρηση είναι όλα και μην προσπαθείς να βρεις νόημα στις ατάκες των θεατρίνων και των κομπάρσων. Η Σκοτία έδειξε τον δρόμο και είναι (θεο)σκότεινος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παντως τωρα τελευταια εχει γινει πολυ της μοδας το αποκεφαλισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. έλα ρε μεγάλε ριξε κανενα άρθρο, μπαφιάσαμε στο ψέμα οτι βγαίνουμε απο την ύφεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Bλάκες, βλάκες, βλάκες!
    Ραγιάδες, ραγιάδες, ραγιάδες!
    Γίδια, γίδια, γίδια!

    ΠαΠαΡΕΣ ΣΩΡΡΟΛΟΓΟΙ και τσιμπουκογλάνια του Labrakis π@ρτε τα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

    Tώρα που το Μαύρο Σύστημα δεν χρειάζεται τους βρωμιάρηδες της ΕΝD, απλά -end- , FIN, ΤΕΛΟΣ, και στο διάολο.

    Ο αποπροσανατολισμός πέτυχε, οι μάζες που θα συσπειρωνόντουσαν, χάσανε τον μπούσουλα. Η ανακούφιση, διάσπαση ΠΕΤΥΧΕ..
    Ο ανακουφιστής και εκτονωτής δεν χρειάζεται πια... Finito la musica.

    Tο σύστημα τον καίει και αποκαλύπτει στους γιδοραγιάδες την άχρηστη πια αλήθεια.

    ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΓΙΔΙΑ και ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και λίγη πονηριά της πιάτσας γιατί θα πάμε "αδιάβαστοι".

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64077573

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΩΣΤΟΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ,ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ..ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ..ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΥ..ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑ;ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΙΞΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΟΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ..ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!

      Διαγραφή
    2. ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ! ΠΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ!

      Διαγραφή
    3. Ενώ εσύ τα είχες καταλάβει όλα από την αρχή....
      Ξαφνικά όλοι όσοι διαβάζουν Μάρκο ήξεραν.
      Ρε Μάρκο όλοι αυτοί που γράφουν.... Όταν θα έρθει η ΜΕΡΑ και γυρίσεις πίσω να κοιτάξεις, πόσους από αυτούς θα δεις;

      Είπαμε θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι ίδιες εξετάσεις που πέρασε ο στρατός του Αττίλα.

      Μπεεε κατσικάκια μου. Εγώ δεν τα ξεχνάω.

      Διαγραφή
    4. Μάρκο αγαπημένε μου.
      Η λέξη που σφυροκοπάει τα αυτιά μου είναι μια που είπες:
      "ΔΙΑΙΡΕΤΗΣ" .. Έτσι είναι..
      Με το διαιρέτη τα Ανθελληνικά Κέντρα Εξουσίας, μας κάνουν πάντα κομμάτια.. Κάποια στιγμή θα γράψω.

      Προχωράμε. Στοιχεία προς μελέτη:

      1) Πάει η END σαν το σκυλί στο αμπέλι.
      Σφαχτήκανε οι Σωρραίοι και κανείς δεν ξέρει τι γίνεται εκεί μέσα.

      ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ - ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
      http://www.youtube.com/watch?v=-kxJRUCF0v4

      ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 15-10-2014
      http://www.youtube.com/watch?v=BUbHGmJfe1Q

      Εθνική Ομάδα κανόνι. Σωραίος ρε! Σ'ωραίος!

      Άλλωστε μια φωτισμένη και εμποτισμένη απο ΙΧΩΡ ομάδα Ελλήνων δεν είναι ποτέ ΧΥΜΑ και ΣΚΑΤΑ όπως αυτοί.. Έχει πλήρες σχέδιο μάχης, ομόνοια και ομοψυχία. Αυτοί είναι ρεμάλια χωρίς πυξίδα και χάρτη. Το κατάλαβε και ο τελευταίος αιθεροβάμων.

      2) Το αλληλοσφάξιμο/ ξεκατίνιασμα των "σωτήρων" Σώρρας/Λαμπράκης/Σόρος/ έγινε κοντά στο ξεμπρόστιασμα της πλαστότητας των ομολόγων απο το ΕΘΝΟΣ του Μπεεεεέ - έμπολα.
      (Ο πληροφοριακός ιός που σε κάνει πρόβατο by the way)

      Απ' ότι φαίνεται το διαλύουν το μαγαζί.

      α) Άραγε κάνουν τον τελευταίο αποπροσανατολισμό με δήθεν καυγά και έριδες, για να μείνει το φάντασμα των χρημάτων του απο Αμερικής Θεού ή το ζητούμενο ομολογιακό εθνικό χρεολύσιο, ένα αναπάντητο μυστήριο;
      Ένα μυστηριο για μελλοντική χρήση μήπως ;

      Όταν δεν μπορείς να κάνεις κατανοητό το σχέδιο σου, ακόμα και στον απλο άνθρωπο, είσαι εκ των πραγμάτων ύποπτος.

      β) Μπορεί να πρόκειται απλά για μια κακοστημένη Κομπίνα που στο τέλος δεν τα βρήκανε.

      Ούτως ή άλλως,
      πέθανε ο παπαγάλος.

      3) Οι ιστοσελίδες υποστήριξης, παραιτούνται μια-μια απο την υποστήριξη του Νασωρραίου Σωτήρα.

      http://neoellhn.blogspot.gr/2014/10/end.html

      ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ E.N.D.
      Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ!

      Κλεόπατρος ο Ε'

      Διαγραφή
  30. Μάρκο ηλίθια ερώτηση: Οι σκοτεινοί έχουν χακέψει την Μπαρμπουτιέρα;
    Με κάνει forward σε ένα κωλο survey με δώρο από super market!
    Για δες το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Mάρκο δεν απάντησες στο μήνυμα με την μπαρμπουτιέρα. Τί σκατά έγινε; Επειδή οι σκοτεινοί στο Ορθοδοξιστάν δεν μπορούν να λογοκρίνουν ακόμα το internet χακεύουν όσα sites ενοχλούν;
    Δές το όποτε έχεις χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όχι, καμία σχέση με τους εδώ μαλάκες. Κάποια ξένη εταιρεία.που βγήκε στο σφυρί χακάρισε όλους όσους είχαν ανεβάσει δωρεάν εφαρμογές. Το τακτοποίησα,

    Νά 'σαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Λυπόν όπιος ξανα μιλήσει άσχημα για τον χρηστιανησμό την χρυση αυγη και την ελλαδα θα του γαμισω οτι εχει και δεν εχει αντε να πουμε μπασταρδα ολασας γαμω τον σατανασας και ολοι την αναρχια σας μουνοπανα γαμω τις μανες σας και ναι ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή