Μητριαρχία εναντίον του έθνους






21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9016


«Το μουνί πούτσο δεν έχει, αλλα γαμεί και καταβρέχει»

(Εθνική παροιμία)




Η πρώτη γραμμή του μετώπου έχει πολλά μειονεκτήματα αλλά και ένα τεράστιο πλεονέκτημα: Ό,τι συμβαίνει εκεί θα συμβεί αργότερα στα μετόπισθεν.  Αυτοί που  επιβιώνουν στην πρώτη γραμμή είναι οι εκλεκτοί.  Είναι αυτοί που επιλέγονται από τη μοίρα και τα γονίδια για να επιβιώσουν.  Θεωρείται ότι έχουν μια γνώση των συνθηκών και μια ενόραση των κινδύνων προτού αυτοί εμφανιστούν. Ο σαμουράι λένε ακούει την καρδιά του αντιπάλου που ενεδρεύει στο σκοτάδι όταν εκείνος είναι έτοιμος να του επιτεθεί. Ο έμπειρος νίντζα ακούει το κόψιμο του αέρα από το εχθρικό σπαθί που κατεβαίνει προς το κεφάλι του. 



Τώρα μεταξύ μας, αρχίδια ακούνε και οι δύο.  Δεν «ακούν», απλά διαισθάνονται.  Η καθημερινή ενασχόληση κάποιων με τις δουλειές του θανάτου έχει ανεβάσει την συμπαντική τους αντίληψη ένα ή δύο επίπεδα παραπάνω από τους κοινούς θνητούς. Αυτή είναι η σημαντική διαφορά.  Εννοείται πως η σύνδεσή τους με το γίγνεσθαι είναι ακατανόητη στον μέσο ζωάνθρωπο.





Άντε τώρα να τα εξηγήσεις όλα αυτά σε ένα ληστευμένο και απογοητευμένο πλήθος που έχει τσακωθεί με το βιβλίο και που ακόμα και η ανάγνωση υποτίτλων στις ταινίες του προξενεί κούραση.  Αυτή η καφενόβια πλέμπα θέλει να ακούει -ακόμα και τώρα- μόνο για χλιδάτα αμάξια, διακοπές στο Ντουμπάι και στη Μύκονο, ζημιές στα μπουζούκια καθώς και για ατελείωτη χρυσοπληρωμένη λούφα στο δημόσιο.



Έξη χρόνια φάπες και τίποτα δεν έχει αλλάξει στην συμπεριφορά αυτού του πονηρού όχλου.  Ποιος φταίει άραγε που η γνώση έστω και ύστερη έχει τσακωθεί μαζί μας; Το κυρίως σούργελο δηλαδή η πρωταγωνίστρια αυτής της δελφιναριακής επιθεώρησης λέγεται Νεοελεεινίδα.  




Αυτό το σεκλετιασμένο φουγάρο που βάζει γυαλιά στους καπνίζοντες φουσκί αράπηδες του Μαγκρέμπ, αυτό το σιχαμένο σφουγγάρι που έχει πιει όλη την τεκίλα του Μεξικού, αυτό το παρτουζωμένο λεσβιόπανο που στα διαλείμματα του πλακωτού δεν έχει αφήσει σταγόνα από σαπισμένο χύσι να πέσει κάτω, αυτό το γαλοτσοειδές καρβουνιασμένο γύναιο που κτηνοβατείται χωρίς προφυλακτικό από Πάκια, σαύρες και πίτμπουλ, αυτό εκπροσωπεί το μέλλον της χώρας.



Τι ζωή να κυοφορήσει αυτό το ξέρασμα των πολιτισμών, αυτό το βυζαντινοειδές  ημιεβραϊκό εκπόρνευμα;  Μόνο θάνατο κυοφορεί και μόλυνση στους γύρω της. Τι παιδιά να μεγαλώσει αυτή η μαϊμού του καταναλωτικού παραλογισμού, αυτή η μαζοχάρα δεσμώτις της μασονίας των Αμερικανοεβραίων ψυχοτσαρλατάνων;  Όσο πιο ελκυστική είναι εξωτερικά, τόσο πιο επικίνδυνη και καταστροφική για τα λίγα αρσενικά που έχουν καταφέρει να γλυτώσουν από την παγίδα της πουστιάς.






Η ανωμαλία της είναι τόσο προχωρημένη που όταν επιλέγει να τεκνοποιήσει, το κάνει μόνο με πουστάρες, κίναιδους, παιδέρες, πρεζόνια και σκατοκοιλαράδες.  Ως γνήσια απόγονος τουρκασιατικών ορδών εκπληρώνει το αντίθετο του ιδανικού που εισήγε η Ελληνική αρχαιότητα. Αντί για την αρμονία και το μέτρο, επιλέγει την διαφθορά, την αρρώστια, την στρεβλότητα και την απόλυτη διαστροφή.




Ο θείος μου ο μαρκήσιος ωχριά μπροστά στην σαδιστική απόλαυση που αντλεί το σιχαμερό συφιλιδικό αιδοίο της όταν μεταδίδει την αρρώστια του σε υγιείς οργανισμούς, όταν καταστρέφει νέους και αμόλυντους ανθρώπους που έχουν πολλά να δώσουν.  Ο άντρας που δημιουργεί κάτι (οτιδήποτε) είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της.  Πασχίζει να του βάλει εμπόδια, να τον μπερδέψει, να τον αποπροσανατολίσει, να τον ακυρώσει. Αυτή καβλώνει μονάχα με την βρώμα, με την καφρίλα, με την λουμπινιά και με τον παρασιτισμό. 



Μοχθηρή, μνησίκακη και εκδικητική.  Απαιτητική και ανεπρόκοπη. Τεμπέλα και ατάλαντη.  Βρωμιάρα και σνομπ. Αυτή η εθνομπαζόλα ζητάει τα πάντα χωρίς να προσφέρει τίποτα. Το ποιόν της ισούται με την νεοελληναράδικη νοοτροπία και είναι αυτή ακριβώς η υποκουλτούρα που επιβάλλει στα μπάσταρδά της.




Η ζωή της είναι ένας ύμνος στη γυφτομαγκιά.  Σε εκείνο το είδος του τσαμπουκά όπου το οπλισμένο και φουσκωτό γομάρι ψάχνει να βρει κανένα ταλαίπωρο ανθρωπάκι για να την πετύχει στα γρήγορα και κυρίως στα σίγουρα. Δεν ρισκάρει να αντιμετωπίσει κάποιον ισάξιό του γιατί ξέρει ότι θα φάει πούτσο επειδή είναι κότα. Έτσι κι αυτή: Μόλις βρίσκει κάποιον που δεν μασάει και θα την πάει πίπα-κώλο, την κάνει κλάνοντας για το επόμενο βέβαιο θύμα. Η φύση την έχει προικίσει με ένα σωρό συναγερμούς για να την πουλεύει έγκαιρα. Την έχει εφοδιάσει με ένα σωρό όπλα μαζικής εξόντωσης για να κάνει ζημιά και εκείνη τα χρησιμοποιεί πάνω σε αυτούς που κάνουν το λάθος να την καψουρευτούν.





Έλεγα ότι μαζί με τα βρωμοχρηματιστήρια το 1999 πως είχα γλυτώσει και από την ψευτομαγκιά των Νεοελληναράδων. Έβλεπα πως το στυλάκι «Εγώ είμαι ο γαμάω και φάτε τα σκατά μου» θα πνιγόταν μέσα στη φουρτούνα της κρίσης.   Αμ’ έλα που ο καραβοσούρτης την είχε στημένη και περίμενε αιώνες την ευκαιρία να ξαναπάρει στα χέρια του το τιμόνι.  Με το που στήθηκε στα τέσσερα ο φραπεδόπουστας πισωγλεντζές, το ιμιτασιόν αρσενικό της αρπαχτής και της διαπλοκής, οι χήρες, οι ζωντοχήρες και οι βρωμοκόρες του βρέθηκαν με εκατομμύρια.  Αυτές οι έχιδνες κάνουν κουμάντο τώρα στα πάντα και είναι στυγνές και αμείλικτες.  Τις βλέπεις παντού: στα πρωινάδικα, στις ειδήσεις, στα διοικητικά συμβούλια, στα υπουργεία, στις επιτροπές, στις απατεωνίστικες ΜΚΟ, στο διεφθαρμένο Ευρωσκυλοβούλιο.  Λεπρές σαύρες με ταγιέρ Γκαβάλι και τόνους γαλλικό  άρωμα να καλύπτει τη μπόχα του άρρωστου μουνιού τους. Πειθήνια όργανα της τοκογλυφικής εξουσίας, καταπιεσμένες και πολυβολημένες, κάνουν κακό μόνο για να ικανοποιηθούν.  Έχουν καταργήσει την πάλη των τάξεων.  Η εγγονή του γιδοβοσκού η οποία διορίστηκε στο δημόσιο έχει την ίδια νοοτροπία με την εγγονή του πειρατή που έγινε εφοπλιστής. Ερπετοειδή τσόλια με ινδάλματα την απλυτόκωλη Βαμπιρέσκου, την βρωμομούνα Μέρκελ, την σκατόστομη Λαγκάρντ και το κονδύλωμα που λέγεται Πανσαβούρα Μπαζογιάννη, βγάζουν συμφορές όχι από το πιθάρι αλλά από το σιχαμερό μυαλό και το γλιτσιαμένο γατί τους.  




Η σύγχρονη «δημοκρατία» είναι το πολίτευμα της καριόλας. Είναι η κοινωνία όπου όλοι αυτοί που παρασιτούν και που δεν πρέπει να έχουν ούτε ίχνος από δικαίωμα, έχουν περισσότερα από άλλους που παράγουν και προσφέρουν.  Αυτή η άπληστη διεθνής συμμορία που λυμαίνεται τα έθνη βρίσκει τον καλύτερο σύμμαχο στο πρόσωπο της κακιάς Νεοελληνίδας μητριάς. Όλο γκρινιάζει ότι καταπιέζεται και αδικείται αλλά είναι αυτή που γαμάει τον κόσμο στην καταπίεση και στην αδικία.  Και δεν φτάνει αυτό αλλά υποστηρίζει και την φιλανθρωπία προς όλα αυτά τα εσωγήινα είδη που μας σκάβουν τον τάφο.




Δεν της αρέσει η τίμια και ειλικρινής συνεννόηση. Είναι αρπακτικό. Κοιτάζει, εποπτεύει, σκανάρει και όταν βρει ευκαιρία χτυπάει.  Σαν θανατηφόρος κόμπρα παραλύει το θύμα της και λυμαίνεται τα υπάρχοντά  του.  Μας έχουν σκοτίσει τ’ αρχίδια πως έχουν περισσότερο μυαλό και περισσότερα προσόντα από μας τους άντρες αλλά επί αιώνες δεν έχουν καταφέρει να το αποδείξουν. Ξέρετε πολλές γυναίκες πλούσιες; Οι μόνες που ξέρω είναι αυτές που έχουν κληρονομήσει κάποιον πλούσιο άντρα. Ελάχιστες είναι οι αυτοδημιούργητες κι αυτές σπρωγμένες με χίλια από πατεράδες, γκόμενους και τζούφιους γερο-πυγμαλίωνες. Οι υπόλοιπες είναι φθονερές και μνησίκακες αποτυχίες. Καμένα χαρτιά, πυροβολημένα ζόμπι, χρεωκοπημένες ύαινες, ανίκανες να πληρώσουν έστω και το μπουκαλάκι με το νερό που πίνουν.




Εννοείται ότι η μέση αράχνη πιστεύει μόνο στο χρήμα. Το προσκυνάει, το λατρεύει, το εποφθαλμιά.  Καθώς δεν έχει ούτε την υπομονή να το κερδίσει τίμια, ούτε σκοπεύει να κάνει τίποτα κουραστικό για να το αποκτήσει, περιμένει να το πετύχει σαν τα νούμερα του τζόκερ. Ξύνει το παλιομουνί της σε καφετέριες μαζί με άλλες του ιδίου φυράματος και απλώνει τον ιστό της.  Οι κεραίες της είναι συντονισμένες στο Σκύλα FM.  Η μόνη είδηση που την ενδιαφέρει είναι η αναγγελία άφιξης του θύματος. Αυτού του μαλάκα που πετάει αμέριμνος σαν το μυγάκι και που πάει γυρεύοντας να πιαστεί από το σαρκοφάγο τέρας το οποίο περιμένει να του ρουφήξει το μεδούλι.





Ελάχιστες φυσικά από αυτές τις απέλπιδες χρυσοθήρες έχουν μυαλό.  Οι περισσότερες είναι απλά πανηλίθιες. 1.  Γιατί δεν ξέρουν να αναγνωρίσουν το χρήμα ακόμα και όταν το δουν, 2. Γιατί νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνες από τον οποιονδήποτε εκατομμυριούχο και ότι θα του τα φάνε, 3. Γιατί δεν έχουν κοιταχτεί ποτέ σε αληθινό καθρέφτη να δουν τα χάλια τους, 4. Γιατί δεν έχουν αφιερώσει ούτε 10 λεπτά στη ζωή τους να καλλιεργήσουν αυτό που λέγεται «πνευματικός κόσμος».

   



Η συμπεριφορά της τυχοδιώκτριας κλασομπανιέρας είναι κλασικά ρομποτική και μάλιστα της πρώτης γενεάς. Στην διαρκή αναζήτηση του ιδανικού μαλάκα απομνημονεύει συνεχώς πληροφορίες χωρίς να τις επεξεργάζεται.  Δεν μπορεί να κάνει τον απλούστατο συλλογισμό ότι κάποιος ο οποίος είναι άβουλος, υπάκουος και διαχειρίσιμος, δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι πλούσιος ή να είναι τέτοιος για πολύ καιρό.  Από την ζωή του κάθε πλούσιου περνάνε εκατοντάδες απατεώνισσες σαν τη μούρη της άσε τις χιλιάδες των απατεώνων τραπεζιτών, χρηματιστών, ασφαλιστών, τραγοπαπάδων και ένα κάρο άλλων λαμογιοκουράδων που προσπαθούν να δαγκώσουν ό,τι μπορούν. Αν η ηλίθια είχε το ελάχιστο στην αυτογνωσία, θα καταλάβαινε ότι αν ο πλούσιος είναι βλάκας κληρονόμος του τα έχουν ήδη φάει οι προηγούμενοι ενώ αν είναι αυτοδημιούργητος οι πιθανότητες επιτυχίας ακόμα και για τις πολύ κωλοπετσωμένες είναι ισχνές.




Τώρα τελευταία αυτή η στραβωμένη πρόκα έχει αποκτήσει το βίτσιο της ψυχολογίας. Όχι της ψυχιατρικής γιατί η ιατρική θέλει να στρώσεις κώλο στο διάβασμα.  Η κόπρα και η αδιάβαστη πάει στην εύκολη γνώση, στις παπαριές των Αμερικανοεβραίων ψυχοαπατεώνων που νομίζουν ότι με ένα οιδιπόδειο και μια μετατραυματική νεύρωση έπιασαν τον πάπα από τ’ αρχίδια. Βρίσκει ένα «πανεπιστήμιο» (ΙΕΚ της κακιάς ώρας) και αρχίζει να απομνημονεύει τα αξιώματα της ψυχαναλυτικής εβραϊκής επιστημοπουστιάς.  Το γέλιο της αρκούδας πέφτει όταν η άμπαλη προσπαθεί να εφαρμόσει τις βλακείες που παπαγάλισε στην κοινωνική πραγματικότητα της χώρας της που δεν έχει καμία σχέση με εκείνη των ΗΠΑ.  Το μόνο που καταφέρνει είναι να πάρει στο λαιμό της κάποιες άλλες ηλίθιες που ψαρώνουν με μάντολες.  Ως παρενέργεια, το νεοταξίτικο σχέδιο προχωράει χάρη στις βλαμμένες που αναμασούν τα πατημένα σκατά χωρίς να εγείρουν την παραμικρή αντίρρηση.



Το γνωσιολογικό της επίπεδο έχει θερμοκρασίες Ανταρκτικής. Μόνο πιγκουινάκια μπορούν να πλησιάσουν την ψύχρα της σκέψης της. Σκυλάκια, γατάκια, λούτρινα αρκούδια έρχονται να παίξουν τον άχαρο ρόλο του κομπάρσου στην κωμωδία του «συναισθήματος».  Αυτής της παραμύθας με τις αγκαλίτσες, τα φιλάκια και τα γούτσου-γούτσου που σκοπό έχουν να αποσπάσουν την προσοχή από την απτή πραγματικότητα:  Από το γεγονός ότι η γυναίκα δεν έχει κανένα συναίσθημα.  Δεν μπορεί να ορίσει ούτε απλές, βασικές έννοιες οι οποίες να σχετίζονται με αυτό.




Φιλία; Δεν ξέρει να σου πει τι σημαίνει. Αν την πιέσεις, είναι ικανή να φτάσει στο παράδοξο και να ισχυριστεί ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα μεταξύ γυναίκας και άνδρα. Δηλαδή υπάρχει φιλία μεταξύ παρασίτου και ξενιστή. Το μόνο που γνωρίζει και χρησιμοποιεί καλά είναι η περιστασιακή συμμαχία (από μια ώρα ως ένα μήνα το πολύ). Ώσπου να ευωδοθούν οι στόχοι της μιας καριόλας οπότε και φουντάρει την άλλη καριόλα στα άπατα.  Εξαιρούνται οι ομοιοπαθείς που κάθονται και κλαίνε την μοίρα τους μαζί γιατί η μοναξιά είναι σκληρή.




Μόλις μπλέξει κανέναν κακομοίρη στα δίχτυα της σκυλιάζει να τον ξεκόψει από τους φίλους του.  Όσο πιο πιστοί, σταθεροί και ειλικρινείς είναι αυτοί τόσο πιο ισχυρό το φαρμάκι που εξαπολύει εναντίον τους.  Ποιο μπλόκο της Κοκκινιάς; Ποιο πογκρόμ του Τσάρου; Ποιες εκκαθαρίσεις του Στάλιν; Εδώ έχουμε την Ιερά Εξέταση με τεχνολογία της NASA. Στο τέλος βρίσκεσαι και γαμημένος και δαρμένος. Αφού τελειώσουν οι προγραφές και δεν έχει μείνει κανένας ζωντανός, στην λέει κιόλας:   «Τέτοιος μαλάκας που είσαι δεν κατάφερες να έχεις ένα φίλο να σου δώσει δανεικά τώρα που τα χρειαζόμαστε».



Μην κάνεις την μαλακία και θίξεις το κατσιασμένο εγώ της. Την πούτσιξες, εκτός αν προλάβεις να χτυπήσεις πρώτος. Απαγορεύεται δια ροπάλου να την πεις γλωσσοφακλάνα, χοντροκώλα, ξυνή και τσιγκούνα. Για να μην πάμε στις επιδόσεις της στο κρεβάτι, στο ότι βρωμάνε οι μασχάλες της, τα πόδια της, το χνώτο της, το μουνί της. Είχα μία που έτρωγε σκόρδο ωμό, 2 κεφάλια την ημέρα. Της είχα απαγορέψει να με φιλάει, άνοιγα τα παράθυρα και της έδινα μόνο πίπες. Ξαφνικά μια μέρα που είχα βγει με μια άλλη καπότα η δεύτερη με ρώτησε: «Πώς γίνεται το στόμα σου να ευωδιάζει και ο πούτσος σου να μυρίζει σκόρδο;».  «Γίνεται», της λέω. «Το κάνω εντριβή».  Αμέσως παίρνω τηλέφωνο την πατσαβούρα που έτρωγε σκορδοστούμπι για πρωινό. «Τελειώσαμε», της λέω «σβήσε το νούμερό μου και μη με ξαναενοχλήσεις με την σκορδίλα σου».  «Είσαι ΚΑΚΟΣ» μου λέει αυτή. «Είμαι», της λέω «Κάθε φορά που βάζω τον ωραίο μου πούτσο στο βρωμόστομά σου τον πλένω μια ώρα και μετά πετάω και το σλιπ στα σκουπίδια». 




Ισότητα δεν υπάρχει πουθενά στη φύση. Μόνο στη μαλακία του ανθρώπινου μυαλού υφίσταται. Όταν είσαι το αφεντικό, εκείνη κάνει την πάπια. Τα καταπίνει όλα και σου λέει «τι γλυκός που είσαι αγάπη μου».  Μουνοχαϊδεύεται, ψωλογκρινιάζει, κλαψομουνίζεται για να πετύχει επιπλέον εύνοια. Αν δει ότι στραβώνεις ξαναγυρνάει το φύλλο στη γατίσια γοητεία και στον ομιχλώδη ρομαντισμό.  «Πού θα πάει» –σκέφτεται-  «θα ραγίσει το τσόφλι, θα πέσει η ασπίδα και τότε θα τα πούμε ρε παλιοκαριόλη».






Όταν η χαμούρα είναι σε θέση ισχύος, τρεχάτε να κρυφτείτε. Είναι οι Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης στην έκδοση 4 σε 1.  Τι συντέλεια και β΄ παρουσία; Εδώ μιλάμε για υπερμοχθηρότητα περιωπής.  Για την επάνοδο του Predator μαζί με το Alien, τον Φρέντι Κρούγκερ και την νύφη του Τσάκι.  Δεν πιάνει αιχμαλώτους αυτό το ον.  Μόνο σκοτώνει και μάλιστα διαβολικά, μάρτυράς μου η ιστορία. Όσες φορές κάποιος αυτοκρατορικός θρόνος κατελήφθη από γυναίκα, τα μαρτύρια των υπηκόων δεκαπλασιάστηκαν. Από την σατανική Κινέζα αυτοκράτειρα Wu ως την ανήλεη βασίλισσα Mary I της Αγγλίας και την Ranavalona I της Μαδαγασκάρης, η γυναικεία «ευαισθησία» γαμεί και δέρνει. Σφαγές, βασανιστήρια, παλουκώματα, πάρε κόσμε να ‘χεις.





Δεν υπάρχει αληθινός άντρας που να σκοτώνει τα παιδιά του. Ο παραλογισμός και η βαναυσότητα της πράξης απαιτεί συγκεκριμένο ψυχισμό. Τέτοιου είδους εγκλήματα είναι δουλειά της Μήδειας.  Επειδή νομίζει αλαζονικά ότι μπορεί να βγάλει κι άλλα από την βρωμερή τρύπα της. Εκτός του ότι έχει μηδενίσει την συνεισφορά του άντρα, ο εγωισμός και η ματαιοδοξία της βρίσκονται πάνω από όλα, πάνω ακόμα και από το γονεϊκό ένστικτο.  Ποιο συναίσθημα; Η γυναίκα δεν γνωρίζει τι είναι αυτό.  Οι Ρώσοι ανακαλύψαν στον ΒΠΠ ότι ο καλύτερος και ψυχρότερος ελεύθερος σκοπευτής είναι η γυναίκα.  Ο ικανότερος μάνατζερ για να κάνει απολύσεις προσωπικού είναι επίσης η γυναίκα. Δεν λυπάται κανέναν. Δεν έχει ιερό και όσιο. Μόνο το συμφέρον αναγνωρίζει, μόνο την εξουσία σέβεται, μόνο την ωμή δύναμη φοβάται. 



Οι «αιώνιοι έρωτες» και όλες αυτές οι συναισθηματικές χοντρομαλακίες που περιγράφονται στα φτηνομυθιστορήματα εκτός ότι δεν έχουν καμία υπαρκτή βάση, είναι κόντρα στην φύση και στην εξέλιξη.  Η σχέση αρσενικού-θηλυκού είναι ένας διαρκής και άγριος πόλεμος. Όποιος δείξει την μεγαλύτερη καλοσύνη και ανοχή ηττάται και διαλύεται. Όποιος δείξει κτηνωδία και σαδισμό νικάει και διατάζει. Οι πιο αξιοπρεπείς γάμοι είναι αυτοί στους οποίους υπάρχει κοινότητα συμφερόντων.  Αν δεν υπάρχει αυτό, γίνεται της πουτάνας. Ποιος έρωτας; Σε κάθε ένα (1) ευτυχισμένο ζευγάρι αντιστοιχούν ένα εκατομμύριο (1.000.000) δυστυχισμένα.  Πιο πολύ σκέφτονται το πώς θα εξοντώσει ο ένας τον άλλον παρά το πώς θα συνεχίσουν να ζουν μαζί.  Η γυναίκα είναι σαν τον Ιουδαίο:  ψάχνει να βρει το αδύνατο σημείο σου για να το εκμεταλλευτεί και να σε γαμήσει.





Χρηματοτρελαμένη, παραδόπιστη, σκρουτζάτη, τσιγκούνα, τσίπισσα, τσιφούτα, σφιχτοχέρα, φραγκοφόνισσα, το τσαντάκι της έχει μέσα μόνο τσάκες. Το χέρι έχει νευρωτική παράλυση, κοκαλώνει μπροστά στο σερβιτόρο.  Όταν η λυπητερή είναι πολύ πένθιμη την πιάνει κατούρημα και σηκώνεται άρον-άρον για την τουαλέτα.  Όταν ο μαιτρ φέρνει το ρετσέτο τα μάτια της θαμπώνουν και δεν τον βλέπει τον χοντρόπουστα, ολόκληρο ελέφαντα.  Το πορτοφόλι της είναι χωμένο μέσα σε ένα μικρό τσαντάκι, το τσαντάκι είναι κρυμμένο μέσα σε μια κανονική τσάντα, και η κανονική τσάντα είναι κάπου χαμένη μέσα στην μεγάλη χάρτινη τσάντα με τα ψώνια. Μέχρι να ανασυρθεί το ζητούμενο, έχεις πληρώσει, έχεις πάρει ρέστα, έχεις συζητήσει με τον καταστηματάρχη για πολιτική, ποδόσφαιρο και αυτοκίνητα. Το φερμουάρ που ανοίγει την πορτοφόλα της είναι μόνιμα χαλασμένο και πάει μέχρι την μέση. Καλύτερα δηλαδή γιατί άμα ανοίξει τελείως θα βγουν τα καβούρια από μέσα και θα σε φάνε.





Εκεί που χάνεται εντελώς η μπάλα είναι όταν η στρουμφόλα αποφασίζει να ασχοληθεί με την πολιτική. Αρχίζουν οι μεταφυσικές και οι θεοσοφιστικές προσεγγίσεις για το πώς θα αποκτήσει αρχίδια ο διαστημικός σταθμός.  Η αγελάδα που τρώει άχυρο από τότε που γεννήθηκε ανακαλύπτει ξαφνικά την πολιτική ανάλυση. Αντί να πάει σπίτι της να πλύνει κανένα πιάτο, να σιδερώσει κανένα πουκάμισο ή να κάνει κανένα τσιμπούκι στον στερημένο άντρα της (όλες δημιουργικές ενασχολήσεις), νομίζει ότι έγινε Ασπασία (χωρίς τον Περικλή).  Αρχίζει να μιλάει για «άμεση δημοκρατία» και «συντακτικές εθνοσυνελεύσεις» λες και ήξερε τις έννοιες και χθες που ξεκατινιαζόταν με τις άλλες μπαλότσες στη συνέλευση της πολυκατοικίας.



Άντε να της εξηγήσεις πόσες φορές έχει μπει από το 8821 (β.ε.1821) δημοκρατικά στην κωλάρα της η μασονική πούτσα και πόσες θα μπει ακόμα. Η λειτουργία της πολιτείας και οι πουστιές που παίζονται στα περιθώρια των θεσμών είναι αστροφυσικά προβλήματα για δαύτην.  Άμα της δώσεις 100 ονόματα ανθρώπων από τα οποία οι ενενήντα είναι άξιοι και οι δέκα σκάρτοι και της ζητήσεις να διαλέξει δέκα ηγέτες, μπορείς να βάλεις ό,τι θέλεις στοίχημα ότι θα διαλέξει τους δέκα σκάρτους!








Με την θρησκεία έχει χαλαρή σχέση. Πιστεύει γενικά χωρίς να ξέρει τι ακριβώς είναι το αντικείμενο της πίστης της. Ακολουθεί το θρησκευτικό πρωτόκολο γιατί έτσι κάνουν όλοι και υποκρίνεται ότι παρακολουθεί τα πάντα κατανυκτικά.  Όταν βρίσκεται στην εκκλησία κοιτάζει να δει ποια έχει κάνει την πιο πετυχημένη βαφή.  Οι πυροβολημένες με την θρησκεία όμως είναι σκέτο κάρβουνο, δεν παλεύονται με τίποτα. Τα ιερατεία το έχουν πιάσει το νόημα γι αυτό και την γυναίκα την έχουν μόνιμα σε φτύσιμο και υποβάθμιση. Όταν λαλήσει εντελώς, την κάνουν αγία και ξεμπερδεύουν.




Άμα το καράβι τύχει και την ξεφορτώσει προς τον Περισσό, γάμησέ τα… Η μαρξίστρια Νεοελληνίδα είναι ο Νταρθ Βέιντερ του πολιτικού φάσματος. Λόγω του ότι κατέχει την σκοτεινή δύναμη, μπορεί να κάνει απίστευτα άλματα.  Πετυχαίνει τον τριχασμό προσωπικότητας (νέα ψυχολογική διαταραχή) σαν την άλλη την γνωστή μου που δήλωνε: «Είμαι Ελληνίδα, χριστιανή και κομμουνίστρια».  Οι πτέρυγες ψυχοπαθών στα νοσοκομεία είναι τίγκα από υστερικές και βαρεμένες αλλά οι πιο σημαντικές νομίζω τους έχουν ξεφύγει.





Αυτή η αναίσθητη ύαινα, αυτή η δούλα του χρήματος, αυτό το μπογιατισμένο σαράβαλο, αυτό το ατελείωτο ψέμα αδυνατεί και αρνείται να καταλάβει.  Όσο ο Άγιος Χρόνος ροκανίζει και σακατεύει το άθλιο τομάρι της, τόσο πιο μοχθηρή και αιμοδιψής γίνεται η σκατοψυχή της. Κακιασμένες κωλόγριες, κακάσχημες μάγισσες, σκύβαλα του τραγογένη έχουν αμοληθεί σε όλη την χώρα να καταστρέψουν όποιον μπορούν.





Σιχαμένες βδέλες από 40 ως 60φεύγα ξημεροβραδιάζονται στο fuckbook για να βρουν νεότερο άντρα. Όχι για να γαμηθούν από αυτόν, αλλά για να τον γαμήσουν αυτές κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μασκαρεμένες και φωτοσοπιαρισμένες στήνονται στο σανίδι για την τελευταία παράσταση του θιάσου των τεράτων. Τελειωμένες και σακατεμένες από την Αγία Φθορά εξορμούν ως ασύδοτες μαινάδες και πεινασμένες άρπυιες για να πάρουν μαζί τους στον τάφο όσους περισσότερους αρσενικούς καταφέρουν.







Σκοπός τους είναι να καταστρέψουν ό,τι ανδρικό υπόλοιπο έχει διασωθεί από την λαίλαπα των πυροβολημένων αιδοίων.  Καταραμένες ζωντοχήρες που έχουν γαμήσει την ζωή του πρώην τους και γαμάνε συνεχώς τις ζωές των παιδιών τους σέρνονται στα καταγώγια, στους τεκέδες και στα γυφτόμπαρα. Όπου η παρακμή είναι πιο εμφανής, εκεί πάνε να κωλοτριφτούν, να τσιφτετελιάσουν και να επιδείξουν τα σάπια τους κρέατα και τα ηλίθια τατουάζ τους.  





«Δικαίωμά τους», θα πεταχτεί να πει ο αρχιμουρόχαβλος «διανοούμενος» που τον έχει βάλει στο μουνί της η πουτάνα η κοινωνία και τα γαμώταφα ΜΜΕ της.  Από πού κι ως πού είναι δικαίωμά τους ρε σπερματοφάγο ανδρείκελο να καταστρέφουν τα παιδιά; Επειδή έτυχε να βγουν από το μουνί της πάει να πει ότι είναι ιδιοκτησία της; 




Πού είναι ρε η ιερή μάνα παλαιάς κοπής που μεγάλωνε παιδιά χωρίς να δίνει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν; Ελάχιστες κυκλοφορούν και αυτές κρύβονται οι καψερές για να μην τις πάρουν με τις πέτρες τα φτηνοσούργελα με τα μπλε μαλλιά και οι λεσβοσακούλες της θολοαριστεράς.  Τώρα χιπάρισαν όλες και ψάχνονται ακόμα και γκαστρωμένες να βρούνε πούτσο, μουνί, παρτούζα, πρέζα, κοπροφαγία και ότι άλλη ανωμαλία βάζει ο νους του ζωανθρώπου. Γι αυτό δεν πρέπει να υπάρξει έλεος.




Αυτό το φύλο είναι ειδικό στις προδοσίες. Σε όλα τα καρφώματα, είναι ο ιθύνων νους. Φροντίζει όμως να μην φαίνεται. Όπως στα τροχαία ατυχήματα. Τα προκαλεί χωρίς να εμπλέκεται.  Πάντα βρίσκεται κάποιος μαλάκας να φορτωθεί το έγκλημα.  Σιγά μην πήγε ο Εφιάλτης μόνος του στον Ξέρξη χωρίς να ρωτήσει την γυναίκα του πόσα να ζητήσει για την ρουφιανιά.




Η γκρίνια και η παντόφλα είναι τα στρατηγικά όπλα του μεγάλου πολέμου.  Εκεί που πας να ξεκουραστείς και ακουμπάς το ταλαίπωρο κρανίο σου στο μαξιλάρι, αρχίζει το σφυροκόπημα της μουρμούρας.  Δεν γλυτώνεις πουθενά. Στο τραπέζι, το ίδιο. Το σπίτι είναι όλο ναρκοπέδιο.  Το μοτίβο του βομβαρδισμού, αργό, μονότονο και επίμονο να σου διαλύει τα νεύρα ώσπου να συνθηκολογήσεις άνευ όρων.  Γι αυτό πολλοί παντρεμένοι κάνουν υπερωρίες χωρίς να πληρώνονται. Στο γραφείο μετά το σχόλασμα έχει ησυχία. Ανοίγεις το διαδίκτυο και βρίσκεις τα φιλαράκια σου, διαλέγεις μουσικούλα από το you tube , βάζεις και ένα ουισκάκι και στ’ αρχίδια σου. Γραφείο μου, γραφειάκι μου. Σιγά μη πας στο σπίτι στην εμπόλεμη ζώνη, στο φλεγόμενο Χαλέπι να σε χατζαρώσουν.  



Η παντόφλα είναι δύο ειδών.  Α) η κανονική που σε βρίσκει κατακέφαλα και σου κάνει καρούμπαλο γιατί μπορεί να μεταμφιεστεί σε βάζο, πιάτο, τασάκι, ατμοσίδερο, τηγάνι,  κινητό (δικό σου) και άλλα βαρέα και ανθυγιεινά αντικείμενα.  Β) η ψυχοτρονική η οποία είναι χειρότερη.  Σου αποδομεί τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα δέκα φορές πιο γρήγορα από το HAARP.  Η γυναικεία παντοφλο-τεχνολογία είναι αιώνες μπροστά από τους υποχθόνιους. Μετά από ένα χρόνο ακτινοβολία από την μέση πατσαβουρόλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα έχουν μειωθεί 50 %. Αν είχες τίποτα φιλοδοξίες για διδακτορικά και έρευνες, τώρα θα ψάχνεις στο πατάρι με τις αράχνες για να βρεις εκείνο το αερόθερμο που της είχε φέρει ο πατέρας της πριν 15 χειμώνες.  Όλοι σχεδόν οι αρχαίοι φιλόσοφοι ήταν εργένηδες άρα κάτι ήξεραν οι γερο-κουφάλες.




Άμα η πουτάνα η μάνα της ζει και βρίσκεται σε καλή κατάσταση είναι τζάκποτ, έχεις να κάνεις με την ανίκητη συμμαχία. Είναι σαν να έχουν τακιμιάσει ο Αλ Καπόνε με τον Πάμπλο Εσκομπάρ.  Κανείς δεν θα ‘θελε  να είναι στη θέση σου στην επόμενη μείωση μισθού.  «Άχρηστος, ανίκανος, μηδενικό» είναι μερικοί από τους τίτλους που σου απονέμουν λες κι εσύ φταις που ο Τσίπρας χαπακώνεται και φέρνει τα μνημόνια τρία-τρία για υπογραφή. Το καλό είναι ότι γνωρίζοντας πως είσαι γκαντέμης γλυτώνεις τα λεφτά για λαχεία, τζόκερ και στοίχημα.




Είναι αστικός μύθος ότι οι Νεοελληνίδες είναι αγάμητες. Σας πληροφορώ ότι εμείς οι άντρες είμαστε αγάμητοι και έχουμε να δούμε μουνάκι από τα περασμένα Χριστούμπαινα. Η Νεοελληνίδα άμα θέλει να γαμηθεί βρίσκει καβλογαμιά ακόμα και στο άσυλο ανιάτων. Ούτε καν οι χοντροβούβαλες δεν έχουν πρόβλημα να σαβουρογαμηθούν.  Αυτές επειδή είναι και συμπλεγματικές αλλάζουν τα τεκνά σαν τα στρινγκάκια.  Ο πραγματικός σπόρτσμαν είναι ο σαβουροπνίχτης, ο μπαζογαμίκος.  Με τις ωραίες πάνε οι γκέι για να τις ανεβάσουν στο fb και να θολώσουν τα ύδατα.




Όσες Νεοελληνίδες δεν γαμιώνται, πλακομουνίζονται άγρια. Τα μπούτια τους ποτέ δεν είναι σταυρωμένα. Δονητές, στράπον, μολοσσοί, αφγάνια, οι επιλογές τους είναι άπειρες και πάμφθηνες.  Κι εδώ μαλάκες μας έχουν πιάσει. Οι κωλόμαυρες που τις έχουν ξεσκίσει από τα δώδεκά τους χρόνια σαρανταεφτά εκατομμύρια σκυλαραπάδες, μας ζητάνε 20ευρα.  Η πίπα κάνει 10 αλλά ποιος σου εγγυάται ότι η αλλοτριωμένη απόγονος μιας ανθρωποφαγικής κουλτούρας έχει ξεκόψει οριστικά από τις ρίζες της;   Ανά πάσα στιγμή στο κόβει το λουκάνικο με τα δόντια και από Αντώναρος γίνεσαι τρανσέξουαλ Τόνια χωρίς να το θες.





Η μεγαλύτερη και πιο επίμονη αναζήτηση της πούστρας έχει να κάνει με την αιώνια νεότητα.  Με το μαγικό φίλτρο που κάνει την κάθε καμπούρα, ξεδοντιάρα, σκουληκοφαγωμένη μάγισσα να μοιάζει με πιπίνι. Με το διαστημικό εκείνο υπερπροϊόν που μεταμορφώνει το βλογιοκομμένο και ξεραμένο πετσί της σε δροσερό μωρουδίστικο βελούδο. Στην οδυνηρή αυτή διαδρομή το πανέξυπνο πειραματόζωο εθελοντικά αλείφει πάνω της και χώνει μέσα της τόνους χημικών, τοξικών και ραδιενεργών αποβλήτων. Το τελικό αποτέλεσμα κυμαίνεται από το μερικό έως το πλήρες σάπισμα του σιτεμένου κρέατος (γκοτζίλα).





Έχει γίνει μόδα οι μέγαιρες σαρανταφευγάτες να κυνηγούν εφήβους. Τα παίρνουν τα παιδάκια και τα καταστρέφουν συστηματικά οι μιαρές ερπετόσαυρες.  Τα μπάζουν από τα 16 στην σκληρή ανωμαλία. Τα παλικαράκια πριν ακόμα αντικρίσουν μουνί, έχουν γαμήσει κώλο, σκύλο, έχουν κάνει πάρτι με ούζα και έχουν πιεί κάτουρα. Στο φτερό  έχουν αρπάξει και ένα τσουτσούνι από τον κολλητό της σαραντάρας που ΠΑΝΤΑ τυχαίνει να είναι πούστης και κωλομπαράς.  Το μέλλον της χώρας πριν ακόμα φτάσει σε ηλικία αναπαραγωγής έχει πνιγεί στα δηλητηριώδη καβλοχύματα της τελειωμένης.  











Όλα αυτά τα χαρίσματα αλλά και οι υπαρξιακές ανησυχίες του «αδύνατου» φύλου ουσιαστικά δεν θα με ενδιέφεραν στο ελάχιστο αφού η επαφή μου με αυτά τα ξεράσματα του υπογαλαξιακού κωλάντερου γίνεται πάντα επί πληρωμή και με την χρήση προφυλακτικού. Όμως τελευταία οι μαλακίες τους έχουν αρχίσει να επηρεάζουν το έθνος και αυτό με την σειρά του να επηρεάζει το κράτος και το τελευταίο να επηρεάζει την διαβίωσή μου. Εκεί που εργαζόμουν, πληρωνόμουν και τα έτρωγα όπως μου κάβλωνε, τώρα έχουν αρχίσει τα εμπόδια. Το αφεντικό μου τα μπήχνει, η εφορία με γδέρνει, ο τραπεζίτης δεν μου δίνει τα λεφτά μου, στο δρόμο δεν κυκλοφοράει ούτε ψυχή πουτάνας, όλοι λαμόγιεψαν μου ζητάνε δανεικά, σε λίγο δεν θα επιτρέπονται ούτε οι αποδράσεις στο εξωτερικό.  Γίναμε κομμουνιστική μπανανία μέσα σε μια νύχτα. Πολιτικάντηδες, παπαδόσογο, βιομήχανοι και μασόνοι συνεχίζουν να μας δαγκώνουν όπως πριν και χειρότερα.  Τώρα όμως μας κλέβει και ο νταβατζής τοκογλύφος της ΕΕ και του ΔΝΤ και τα μοιράζει σε γύφτους, πρεζάκια,  ζωόφιλους, λεσβίες, ΜΚΟ και λαθρομετανάστες. Καμιά ελεεινίδα δεν εννοεί να το καταλάβει αυτό. Συνεχίζουν εκνευριστικά να χαζολογούν, να φτιασιδώνονται, να μηχανορραφούν, να γκρινιάζουν, να ψηφίζουν, να ελεούν τις σαύρες και να συμπεριφέρονται μαλακισμένα όπως πριν. Τα δικά τους, δικά τους και τα δικά μας, δικά τους. Στην παλιομουνάρα  τους όλα. Ούτε κρίση καταλαβαίνουν, ούτε αίτιο-αιτιατό, ούτε Χριστό ανάποδα. Ποια ισότητα; Ρε πίσσα και πούπουλα λέμεεε...




Όχι ότι ο Νεοελληναράς φραπεδόσκυλος είναι αμέτοχος ευθυνών για την κατάντια αυτού του τόπου. Κάθε άλλο.  Αυτός ο φουσκωτός τατουαρισμένος ψευτονταής που κοιτάζει τον γκώλο του διπλανού του στο γυμναστήριο, που κάθεται να του βάζει κωλοδάχτυλο η κάθε μισότρελη στο γαμήσι, που δεν τον χαλάει να κάνει σχέση με διάσημο παλιόπουστα, και που έχει τηγανίσει στα κλεφτά 2-3 ψαράκια στο στρατό, ωραίο δείγμα υποψήφιου πατέρα αποτελεί.



Χειρότερος όλων είναι ο μέγας χορηγός. Αυτός ο λεβεντομαλάκας που πληρώνει τα έξοδα παράστασης της κάθε σπαγγοραμένης καριόλας, φαγητά, καφέδες, μπουζούκια, ταξιτζηλίκια.  Αυτός ο παπάρας που περιμένοντας να γαμήσει το άθλιο γύναιο έχει αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις της:  ΔΕΗ, νερό, ίντερνετ, κινητό, καλλυντικά.



Η δουλικότητά του διαθέτει απύθμενο βάθος. Ένας που ξέρω φορτώθηκε χήρα με 4 παιδιά, τα τάιζε, τα έντυνε, τα πήγαινε στο σχολείο τους και τις Κυριακές αντι να πάει να πιει κανέναν καφέ με την αντροπαρέα, πήγαινε και έπλενε τον τάφο του μακαρίτη!  «Αυτοί είναι άντρες», λέει στον κύκλο της η καριόλα για να δειχτεί, αλλά μέσα της θα προτιμούσε έναν που θα της έχωνε φάπες και θα ήταν ο αφέντης του σπιτιού, της ψυχής και του μουνιού της. 



Η ενέργεια που ξοδεύεται στην άσκοπη αναζήτηση συντρόφου δεν εντάσσεται στο θετικό μέρος του ισοζυγίου.  Είναι χαμένη, είναι αρνητική ενέργεια.  Ο ψυχολογικός αντίκτυπος σε αυτόν που ψάχνει είναι καταστροφικός και έχει οδηγήσει πολλούς μαλάκες στην κατάθλιψη και κάποιους άλλους στον «συμβιβασμό».  Περιφραστικές εκφράσεις που αντιστοιχούν στην έννοια του συμβιβασμού είναι οι: «ρίξε τον πήχυ», «βάλε νερό στο κρασί σου», «κοίτα χαμηλότερα», «πάρε όποια βρεις».  Πρόκειται φυσικά για μια ακόμη σατανική παγίδα του μάρκετινγκ του μουνιού.  Οι άντρες (ρουφιάνοι) που προτρέπουν άλλους άντρες να φορτωθούν όποια βρουν μπροστά τους θα πρέπει να παλουκώνονται στις πλατείες για παραδειγματισμό. Όταν οι τιμές και η αξία ενός ευτελούς προϊόντος διατηρούνται τεχνητά σε υψηλά επίπεδα, χαμένος είναι ο τελικός καταναλωτής.  Ο «συμβιβασμός» έχει σχεδόν πάντα ως αποτέλεσμα ο δρόμος προς την κατάθλιψη να γίνεται αρκετά μακρύτερος ενώ οι παράδρομοι οδηγούν στα δικαστήρια και στην φυλακή. Όταν ελαττωματικά και κατώτερης ποιότητας προϊόντα πωλούνται στις ίδιες τιμές με τα κανονικά, δεν έχουμε απλή στρέβλωση αλλά καθιέρωση η/και ισχυροποίηση του μονοπωλίου.





Ουσιαστικά δεν υπάρχει σύντροφος σε αυτόν τον κωλόκοσμο.  Μόνοι μας είμαστε ο καθένας και όλο αυτό το ψάξιμο και το κυνήγι για το Άθλιο Δισκοπότηρο είναι μια από τις παπάτζες του συστήματος για να καταστέλλει την δημιουργική σκέψη.  Η γυναίκα είναι ανεγκέφαλο εργαλείο του εξουσιαστικού ιερατείου. Είναι ο τσιλιαδόρος του ριφιφί στην τράπεζα εθνικής ενέργειας.  Όταν ξοδεύεις χρόνο, χρήμα και διάθεση σε μια εκ των προτέρων στημένη μηδενιστική αναζήτηση, είναι σίγουρο ότι θα χάσεις. Όταν όλο και περισσότεροι ασχολούνται συνεχώς με αυτή την κασκαρίκα,το πρόβλημα παύει να είναι ατομικό και γίνεται συλλογικό και εθνικό.



Κάποιες λύσεις για το πρόβλημα:

Α) Πλήρης απελευθέρωση της πορνείας

Είμαι υπέρ του λειτουργήματος της πορνείας για πολλούς λόγους: 1. Είναι ιστορικά καταξιωμένη:  Υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχει επιζήσει από σεισμούς, κατακλυσμούς, πολέμους, θρησκείες και πολιτικά συστήματα.  2. Είναι κοινωνικά ευεργετική:  Αποτρέπει από την κατάθλιψη και καταστέλλει την επιθετικότητα. Θα έπρεπε να είναι στις νόμιμες παροχές του ΙΚΑ. 3. Είναι φιλοσοφικά ορθή:  Δεν ανεβάζει την γυναίκα σε επίπεδα που δεν της ανήκουν. Την αφήνει να παλέψει για να κερδίσει αυτό που αξίζει.  4. Είναι κοινωνικά δίκαιη:  Ο φτωχός μπορεί να απολαύσει έστω και μια φορά στην ταλαίπωρη ζωή του αυτό που ο μοναχοφάης πλούσιος έχει μπουχτίσει. 5. Είναι οικονομικά δυναμική:  Οι αμοιβές αντιστοιχούν την ποιότητα των παροχών. Ελαττωματικά προϊόντα καταλήγουν στα αζήτητα.  6. Είναι ηθικά υγιής: Η πουτάνα είναι πολύ πιο τίμια από την καθωσπρέπει καριόλα. Τις περισσότερες φορές παίρνεις αυτό για το οποίο έχεις πληρώσει και μερικές φορές αν έχεις άστρο παίρνεις και παραπάνω. 7. Είναι εθνικά επωφελής: Δεν αφήνει βάσεις για να θεμελιωθεί η μητριαρχία.


Β) Ενίσχυση των εισαγωγών.

Αφήστε τις ντόπιες μέδουσες να ψοφήσουν μόνες τους μέσα στην ξυνίλα που τις περιβάλλει. Όσοι έχετε μείνει ακόμα αμόλυντοι κάντε εισαγωγή πραγματικών θηλυκών από τον βορρά. Εκεί που το αίμα είναι κάπως καθαρότερο.  Όσο πιο βόρεια, τόσο πιο καλά. Αρχίστε από Σερβία, ανεβείτε Βαυαρία, μετά Ανόβερο, Νορβηγία και στο τέλος Θούλη (Ισλανδία). Και το σημαντικότερο: όταν τις βρείτε και τις φέρετε εδώ, μην τις αφήσετε επ’ ουδενί λόγω να κάνουν παρέα με τις ντόπιες σαύρες. Οι βόρειες καθότι αμάθητες στην ίντριγκα, κολλάνε εύκολα την βρωμερή αρρώστια της γυφτιάς και τα χάνουν όλα.


Γ)  Εφαρμογή του μοντέλου 2 ταχυτήτων.

1. Σε αυτές που είναι σωστές, κυρίες και Ελληνίδες: ΣΕΒΑΣΜΟΣ. 
2. Στις υπόλοιπες κάντε αυτό που κάνουν τα μουσλίμια: ΜΑΤΣΟΥΚΙ. Βαράτε τις αλύπητα. Σαπίστε τις στο ξύλο. Δώστε τους μπατίνι ανόθευτο.  Απαγορεύεται να έχουν γνώμη.  Όταν ανοίγουν το στόμα τους είναι ή για να κουτσομπολέψουν ή για να συκοφαντήσουν ή για να σε αποτρέψουν από το να κάνεις το σωστό.  Οι περισσότερες το ρημάδι τους πρέπει να το ανοίγουν μόνο για να πάρουν πίπα.  Μην τις έχετε ικανές για τίποτα καλό, μην τις εμπιστεύεστε και ξεκωλιάστε τις στα κλωτσίδια όπου τις πετύχετε!




Αν σας την έσπαγε πάντα ο φεμινισμός, σας έχω κι άλλα άσχημα νέα. Οι συμμορίες των μαγισσών που γκρίνιαζαν για δικαιώματα, ελευθερίες και λεφτά ανήκουν πια στο παρελθόν. Ο καρκίνος είναι κακοήθης και έχει προχωρήσει. Έχει κάνει μετάσταση σε ζωτικά όργανα.  Βρισκόμαστε ήδη σε μια αισχρή μητριαρχία.  Το χειρότερο καθεστώς στην ιστορία. Η μητριαρχία συμπίπτει με την απόλυτη παρακμή.  Ο αντρικός πόλεμος και η ευθεία λύση των προβλημάτων καταργούνται και αντικαθίστανται με την ίντριγκα, την πουστιά, το ρουφιανιλίκι και τις πισώπλατες μαχαιριές. Ο γρήγορος και αξιοπρεπής θάνατος δίνει την θέση του στον αργό και οδυνηρό, στην εξάρτηση, στην πρέζα. Το Γιν, το σκοτάδι, η θηλυκή πλευρά των πραγμάτων επικρατεί. Προδοσία, υπουλία, αφερεγγυότητα είναι οι σημερινές κοινωνικές αρετές.  Οι άντρες καταντούν χειρότεροι από τις γυναίκες ενώ οι γυναίκες καταντούν χειρότερες από τα φίδια.  Μοιραία η κλιμακούμενη ηθική κατάπτωση οδηγεί σε έναν μεγάλο πόλεμο όπου η καταστροφή είναι ολική. Τα μέσα και τα όπλα που χρησιμοποιούνται δεν είναι αυτά των αντρών που σκοτώνουν το σήμερα.  Είναι δόλια, μοχθηρά και δηλητηριώδη όπως η αλαζονική γυναικεία ψυχή και σκοτώνουν το αύριο.  Μετά από έναν τέτοιο πόλεμο δεν υπάρχει ειρήνη και περίοδος ανασυγκρότησης αλλά μια αφόρητη σιωπή, μια άρρωστη καταχνιά, μια παγκόσμια ερήμωση.
 



Αυτό έρχεται αγαπητά μου αιγοπρόβατα και δεν γνωρίζω ποιος από τους δύο θα είναι ο πιο τυχερός: Αυτός που θα σφαγιαστεί στο ξεκίνημα ή εκείνος που θα φάει όλο το σκατό και θα δολοφονηθεί στο τέλος;





Το πολύ σε 10 χρόνια από σήμερα οι νεοελληνόφωνοι θα είναι μειοψηφία σε αυτό το μπουρδελοκράτος.  Λέω «οι νεοελληνόφωνοι» γιατί οι Έλληνες πάντα ήταν μειοψηφία. Πάντα μια αόρατη μασονία διοικούσε αδικώντας, ληστεύοντας και καταδιώκοντας τους αυτόχθονες. Πάντα ένα ιερατείο άλλοτε με την μορφή θεσμού, άλλοτε ως θρησκεία, άλλοτε ως πολιτικό κόμμα και άλλοτε ως εισβολέας κυριαρχούσε για να γενοκτονήσει τον πληθυσμό. Όταν οι Έλληνες αυξάνονταν, ερχόταν ο μαγικός «κόφτης» να θερίσει σώματα και ψυχές. Έσκαγε το αμείλικτο δρεπάνι να σακατέψει σάρκα και πνεύμα. Αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά την ιστορία θα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι αυτήν την τρομερή διαχρονική αλήθεια.

Περσική Διάβρωση + εμφύλιοι :  1.000.000 νεκροί

Ρωμαιοκρατία = 1.500.000 νεκροί

Βυζαντινοκρατία =  7.000.000 νεκροί (μερικοί μιλάνε για 22.000.000)

Φραγκοκρατία = 2.000.000 νεκροί

Τουρκοκρατία = 4.000.000 νεκροί (συν 10.000.000 εκτουρκισθέντες)

Επανάσταση του '21 = 1.000.000 νεκροί

Α΄ Παγκόσμιος + Μικρασιατική Καταστροφή = 1.500.000 νεκροί

Β΄ Παγκόσμιος + Κατοχική πείνα = 1.000.000 νεκροί

Γ΄ Παγκόσμιος + πυρηνικά = Το δίφραγκο είναι σίγουρο, το τάλιρο παίζει δυνατά.




Ποιος φταίει άραγε που ως έθνος είμαστε μόνιμα στον απόπατο;  Είναι όντως έτσι ή έτσι το βλέπουμε εμείς; Μήπως αυτή η αίσθηση της παρακμής δεν είναι παρά η δύναμη του γονιδίου μας που είναι σχεδιασμένο για κάτι καλύτερο; Εκατοντάδες έθνη βρίσκονται αυτή την στιγμή μέσα στα σκατά και χαμογελούν ηλίθια. Μήπως εκείνοι ζουν μια εικονική πραγματικότητα και όχι εμείς; Όπως και να’χει όποιος νομίζει ότι είδαμε το χειρότερο της κρίσης, απλά αεροπλανάται ώσπου να προσγειωθεί ανώμαλα στον κήπο με τα παλούκια. Αν δεν συμβεί κάποιο θαύμα, αν δεν επέμβει κάποιος από μηχανής θεός, αν δεν ξανάρθει ο Προμηθέας να μας δώσει στη ζούλα κάποιο υπερόπλο, είμαστε καταδικασμένοι για άλλα 10.000 χρόνια. Η εισβολή των ασιατικών ακρίδων από Ανατολή, Δύση, Βορρά και Νότο είναι το σημάδι.  






Εδώ λοιπόν στη γκετοποιημένη πραγματικότητα της πρώτης γραμμής βρίσκεται η αλήθεια. Το όνειρο του λευκού σκουπιδιού είναι να φύγει από την βρωμογειτονιά και να ανέβει επίπεδο.  Μόνο που στην καινούργια αναβαθμισμένη γειτονιά που θα πάει, κουβαλάει μαζί του τον μικροαστικό σκουπιδο-εαυτό του.  Πίσω του τα προβλήματα που έχει αφήσει παραμένουν άλυτα και περιπλέκονται. Τα εργοστάσια παραγωγής παρασίτων στην κεντρική Ασία δουλεύουν πυρετωδώς. Εκατομμύρια πεινασμένες σαύρες βγαίνουν από τα σκατοαυγά τους κάθε μήνα που περνάει. Σε λίγο θα πλημμυρίσουν τις πόλεις, τα προάστια, ακόμα και τις κυριλογειτονιές με τις επαύλεις και αυτούς θα φάνε πρώτους. 




Η πλέμπα βολοδέρνει μασώντας πολιτικές μάντολες και αρπάζοντας φάπες από αφεντικά και τοκογλύφους.  Οι περισσότεροι δεν έχουν κατανοήσει ακόμα ούτε καν τον ρόλο που παίζουν οι βρομά και οι λάθρο. Τους θεωρούν κομμάτι της ελληνικής πραγματικότητας ενώ δεν είναι τίποτα τέτοιο. Και οι γύφτοι και οι λάθρο προέρχονται από άλλον πλανήτη. Είναι συγγενικά μεταξύ τους είδη και από αλλού. Δεν υπάρχει σε ολόκληρη τη γη τέτοια σκατόρατσα, τέτοια λίγδα, τέτοια μαγάρα. 






Στην Αφρική άμα πας μέσα στη ζούγκλα και πιάσεις εκατό σκυλάραπες που ζουν σε ημιάγρια κατάσταση, άμα τους φέρεις εδώ και τους δείξεις δέκα πράγματα, οι 70 θα κάνουν τα πέντε.  Αντίστοιχα άμα πάρεις 100 γύφτους που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ το μόνο που θα κάνουν από την πρώτη στιγμή είναι να σου ζητάνε λεφτά. Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί έστειλαν και μερικούς τσιγγάνους για να κάνουν πειράματα οι τρελο-επιστήμονες. Μετά από τα πρώτα πειράματα οι δόκτορες έκαναν επίσημο έγγραφο στην ανώτατη διοίκηση να μην τους ξαναστείλουν γύφτους ούτε γι αστείο.    




Έχετε δει ποτέ γύφτο μάστορα;  Δεν υπάρχει. Όταν λόγω εκτεταμένου μπασταρδέματος κάποιος από δαύτους ξεσοΐσει και πιάσει μια δουλειά της προκοπής, το πρώτο που κάνει είναι να μουντζώσει όλους μαζί τους συγγενείς του για πάντα. Ο ίδιος ο γύφτος δεν θέλει να τους ξέρει.   




Τέτοια μοχθηρία, τέτοια μιζέρια, τέτοια παναθλιότητα δεν υφίσταται πουθενά σε αυτόν τον γαλαξία. Άμα γινόταν πρωτάθλημα υπανθρωπισμού, οι γύφτοι δεν θα άφηναν κανέναν άλλον να το πάρει. Τα σκυλιά τους μυρίζουν από ενάμισι χιλιόμετρο μακριά και αγριεύουν. Καταλαβαίνουν τα πανέξυπνα ζωντανά ότι αυτό που ζέχνει περίεργα παρόλο που περπατάει στα δύο και μοιάζει με άνθρωπο, μόνο τέτοιος δεν είναι. Διαισθάνονται ότι προέρχεται από αλλού. Παντού ξένοι είναι. Γι αυτό βρίσκονται σε διαρκή μετακίνηση και δεν μπορούν να κάτσουν σε μια μεριά πάνω από δέκα λεπτά.  Είναι προφανές ότι κάποιος τους πέταξε εδώ μαζί με τα σκουπίδια του. Αυτός ο πούστης που ξεσαβούρωσε το διαστημόπλοιό του σε τούτο τον κωλοπλανήτη δεν ξαναπερνάει να του ρίξουμε κανένα πυρηνικό;  Μας φόρτωσε αυτές τις σύφιλες, αυτά τα σκουλήκια, αυτές τις μεταλλαγμένες γυφτοκατσαρίδες.  Τι του είχαμε κάνει του παλιόπουστα γαμώ τον αστερισμό του;





Κάθεσαι να πιεις ένα καφέ και πεις δυο κουβέντες με τους κολλητούς σου και κάθε τρία λεπτά σε διακόπτουν τα ενοχλητικά έντομα.  Σού ’ρχονται στρατιές από γυφτοτρόλ, αθιγγανοσαυράκια και τσιγγανομαμούνια.  Τα μεγαλύτερα αδέρφια τους έχουν κλέψει την τσάντα της μάνας σου στη λαϊκή, ο πατέρας και οι θείοι τους σου έχουν ρημάξει το σπίτι όταν έλειπες και η βρωμόλα η μάνα τους επιδοτείται με 200 ευρώ τον μήνα για κάθε ζόμπι που έχει σπείρει.  «Τον πούλο, κωλόσαυρες», τους λες ή απλά τους ρίχνεις μια άγρια ματιά κι εκείνα φεύγουν και γκελάρουν σε τέσσερις τουβλέτες Νεοελεεινίδες που κάθονται δίπλα.  Από τις ηλίθιες εισπράττουν ρεφενέ 10 ευρώ σε κέρματα και κατευθύνονται στην διπλανή καφετέρια για επανάληψη του έργου. Μετά φταίω εγώ που τις βρίζω, τις χωματίλες. Μια πετρούλα πας να στήσεις και στην κλωτσάνε αμέσως.





Στο μεταξύ, η πουστιά που λέγεται Γουόλ Στρήτ συνεχίζει να φουσκώνει το τεράστιο διεθνές μπαλόνι με τα σκατά. Όπου να’ναι σκάει κοροϊδάρες. Ό,τι και να παίξετε η τελευταία μπίλια θα στρογγυλοκάτσει στο 0.  Η μπάνκα τα παίρνει όλα. Είναι κανονισμένο. Λεφτά, καταθέσεις, ομόλογα, αμοιβαία, μετοχές, όλα θα καταλήξουν στην χωματερή των θεών.



Η επιλογή του Τραμπαβρωμιάρη εξωγήινου δισεκατομμυριούχου είναι αυτό που επιθυμούσε το βαθύ κράτος. Εκτός αν κάποιος ξεχνάει την αριθμητική και το ότι η απλυτομούνα ζάπλουτη πουστόγρια Χίλαρι πήρε 2 εκ. περισσότερες ψήφους από το καροτί κρίτερ. Μήπως ξέρει κάποιος ποιοι χρηματοδότησαν το χρέος του Τραμπαμαλάκα όταν χρεωκόπησε 6 φορές στην δεκαετία του ’90; (Όλο ευκολάντζες σας βάζω, τι κάνει νιάου-νιάου στη συναγωγή).




Λαγός των Ιουδαίων είναι ο Τραμπούτσος. Θα φτιάξουν ένα κουρδιστό Κουρδιστάν που θα βγαίνει στην Αλεξανδρέττα για να περάσουν απρόσκοπτα οι αγωγοί. Όταν  καταληφθεί το Ιράν θα τσιμπουκωθεί και η ετοιμόρροπη Σαουδική Αραβία.  Το Ισραήλ θα ρυθμίζει την παγκόσμια ροή πετρελαίου για τα επόμενα 50 χρόνια ώσπου να ολοκληρωθεί το σχέδιο ιδιοποίησης του πόσιμου νερού του πλανήτη.  Τότε να δείτε κρίση.




Εμάς δεν μας φταίει κανείς. Κανείς δεν μας υποχρεώνει σε γενοκτονία. Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Είμαστε ανίκανοι, δειλοί και λίγοι και ο εχθρός μας έχει διαβάσει καλά. Όταν μια βδελυρή κάστα έχει εγκαταστήσει την καταναλωτική παγίδα μέσα στο πρωκτομυαλό της αρχιηλίθιας (η οποία χειραγωγεί τον ηλίθιο), το παιχνίδι έχει τελειώσει. Η μητριαρχία διέλυσε ολόκληρη Σπάρτη που ήταν εκατό φορές ισχυρότερη από το σημερινό ελληνοκωλάδικο, σε εμάς θα κωλώσει; 






















Ποιός άραγε έχει τοποθετήσει σε θέσεις εξουσίας όλα αυτά τα κοιλιόδουλα σκουπίδια, όλους αυτούς τους απατεωνόσαυρους, όλους αυτούς τους πισωγλέντες κρετίνους, όλους αυτούς τους φανατικούς εθνομηδενιστές; Ποιός τους ταΐζει και τους συντηρεί στο προσκήνιο, κρύβοντας τα βίτσια τους και την αληθινή τους καταγωγή; Και το σημαντικότερο: Ποιος κάθε λίγο και λιγάκι τους επιβραβεύει με την ηλίθια ψήφο του; 






Αυτή την στιγμή είναι πολιτική πράξη το να κάνεις παιδιά. Όσο πιο πολλά μπορείς. Ακριβώς επειδή υπάρχει κρίση. Αυτή είναι η υγιής εθνοεκκεντρικότητα. Και μην ακούω πίπες του τύπου «και πώς θα τα ζήσω;», «σε τι συνθήκες θα μεγαλώσουν;», «τι θα τρώνε;». Όπως τα έζησαν οι παππούδες σας ρε γαμημένοι. Σας το υπογράφω ότι οι συνθήκες θα γίνουν αθλιότερες από αυτές που ζείτε τώρα. Τα παιδιά δεν χρειάζονται i-phone και μπαλέτο για να μεγαλώσουν. Όσο για το τι θα τρώνε, αναθρέψτε τα ως Έλληνες και αμολήστε τα να κατασπαράξουν όποιον βρεθεί μπροστά τους. Εάν στέκεται στο δρόμο τους, φταίει, εμποδίζει και πρέπει να εξοντωθεί.  Άντε γιατί μας σκοτίσατε τ’ αρχίδια με τις λούγκρες, τα πουστρόνια, τους πρεζάκηδες, τις λεσβομπαζόλες και τα μαμόθρεφτα που ανατρέφετε σήμερα.  Αν η σπορά είναι καλή, αλοιφή για τους κάλους θα γίνουν τα antifa σκατόζωα και οι φυτόλες της νέας εποχής.




Η μόνη ελπίδα του έθνους είναι τα παιδάκια που τώρα είναι κάτω από 8 χρονών. Αυτά που γεννήθηκαν μετά το βαρβαρικό έτος 2008. Αυτά τα μωρά νέας τεχνολογίας που τώρα απορροφούν τα διδάγματα της κρίσης πρέπει να προστατευτούν γιατί είναι το σκεπτόμενο επαναστατικό αύριο. Όσα γεννήθηκαν πιο πριν είναι ήδη καμένα. Το μητριαρχικό σύστημα τα έχει γαμήσει πριν αυτά ανακαλύψουν τι παίζεται γύρω τους. 





Μέχρι τώρα θάβαμε γονείς. Τώρα θα θάψουμε παιδιά. Όλοι οι άχρηστοι και οι άχρηστες που δεν μπορούν να κρατήσουν όπλο και να κατανοήσουν τι συμβαίνει, θα καταναλωθούν σύντομα.  Είναι η κάθαρση που περιμέναμε.  Δεν υπάρχει ούτε σωτηρία ούτε έλεος. Η ιστορική στρέβλωση όπου να’ναι αποκαθίσταται με την βία.





Αυτοί και αυτές που αξίζουν θα πάρουν τα ηνία από τα ψυχοσούργελα και τους υπνωτισμένους και θα ξεπλύνουν την βρωμιά με κατακόκκινο, ζεστό, αναβλύζον αίμα.  Η παρακμή που συσσώρευσε η βρωμερή ειρήνη μέλλει να νεκρογαμηθεί από ένα ευθύ και ανήλεο ξεπάστρεμα.  Τα κεφάλια μέσα. Οι άγγελοι του θανάτου θα βγουν από τις κρύπτες τους να δρέψουν ψυχές.  Όταν το ψυχοκαλάθι τους τιγκάρει από σαβούρα και η θάλασσα κοκκινίσει από το αίμα που θα κατεβάζουν οι οχετοί, η Θεά Νέμεσις θα ‘χει ικανοποιηθεί.






Αφήστε λοιπόν τα ζόμπι της μητριαρχίας να χαίρονται την ψεύτικη άνοιξη.




Ώσπου να εκραγούν τα σαπιοκεφάλια τους…




… Από σφαίρες όταν έρθει η ώρα.





163 σχόλια:

  1. Χαίρε Μάρκο!

    Φταίει καί το αντρικό φύλο λιγάκι, όμως. Ας πούμε, στις αρχές του φθινοπώρου νιές καί σιτεμένες πρέπει όλες να επιστρέφουν από τις διακοπές γκαστρωμένες. Τί τα φοράνε τα μίνι καί τα μεταξωτά βρακιά καί τα μπικίνια; Μονάχα γιά να κουνιένται στη Μύκονο; Αλλά δυστυχώς, αυτά τα βρακο-προσόντα δεν τ' "αξιοποιεί" κανείς αρσενικός νεο-Έλλην. (Να δείς καί γιά πότε γινόμαστε είκοσι μύρια.)

    Όσο γιά τις όντως ελεεινίδες, προσωπική εμπειρία (προς αποφυγήν από τους νέους αναγνώστες) : κάποτε, είχα ραντεβού με μιά πρώην μου στο σπίτι της παντρεμένης αδερφής της. Λοιπόν, όταν έφτασα, η πρώην δεν είχε φτάσει ακόμη, ο σύζυγος έλειπε, κι η αδερφή με υποδέχθηκε μονάχα μ' ένα διαφανές τσίτι καί το βρακάκι από μέσα - ντάλα καλοκαίρι γάρ.
    Έ, λοιπόν, λόγωι νεανικής απειρίας καί βλακείας (καί καψούρας προς την αδερφή της), δεν της εξήγησα τ' όνειρο όπως έπρεπε, από μπρός κι απ' το στόμα (γιά αίσθημα), κι από πίσω (γιά να με σέβεται). Ως αποτέλεσμα, αργότερα, που συγκρούστηκα με τη φαμίλια, δεν με σεβάστηκε.

    (Μή με μουτζώνετε όλοι μαζί, ρέ παιδιά, διότι παθώς καί μαθώς. Δεν γεννιέσαι σοφός.)

    Τέλος πάντων, αυτά ανήκουν στο ένδοξο παρελθόν μου. Να δούμε τώρα πώς θα πορευτούμε, που μας την έπεσαν ομοθυμαδόν άπαντες οι βόθροι του πλανήτη. (Από Γερμαναράδες μέχρι Βρωμά.)

    Υγ 1: Ελπίζω στο συγκεκριμένο θέμα απλώς να κάνεις πλάκα, δότι οι γάμοι με αλλοδαπές γυναίκες (που προτείνεις) είναι χειρότερη καταστροφή από γάμους με Ελεεινίδες. Είναι το καταστροφικό "σχέδιο Περιστερά", που έλεγε ο μακαρίτης Κυράγγελος. Αν μή τί άλλο, δεν έχεις προσέξει ότι οι περισσότεροι πολιτικάντηδες παντρεύτηκαν ξένες; (Ο Τζοχατζόπουλος μού 'ρχεται πρόχειρα στο μυαλό.) Κάτι (πρέπει να) μας λέει αυτό. Άσε κι αυτούς τους σαβουρογάμηδες, που παντρεύτηκαν οβριές, λες καί δεν υπήρχαν Ελληνίδες. (Πχ ο πατέρας της "Εδώ Πολυτεχνείο".)

    Υγ 2: Ήδη η κόρη μου -ως έξυπνο παιδί καί που λατρεύει τον μπαμπά της καί τον ακούει τυφλά- έχει μάθει να βλέπει Βρωμά καί να στρίβει. Λίγο αργότερα θα της κάνω καί τα πιό προχωρημένα μαθήματα σαυροβιολογίας. Αγάλι-αγάλι.
    Όσοι πατεράδες έχετε κόρες, πιστεύω καταλαβαίνετε τί να κάνετε γιά τη σωστή διάπλαση των επομένων γενεών. Κάν'τε το, διότι οι προηγούμενοι (σημερινοί 65άρηδες) δεν το έκαναν. Μόνον από τους πατεράδες υπάρχει ελπίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι όλες οι ξένες για πέταμα χε χε

      και σε κεσέ

      http://cdn-s3.si.com/s3fs-public/images/X158908_TK1_00735-rawMasterWMsm_0.JPG

      και σε μπολ

      http://www.wrestlingnewsworld.com/ronda-rousey-has-a-spot-in-wwe-a-blank-check-waiting-for-her/

      Διαγραφή
    2. Μάρκο εδώ είσαι λάθος. Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω. Όλες οι βάρβαρες είναι για πέταμα. Μπορεί ενίοτε να έχουν καλή ποιότητα μουνιού, αλλά δεν κάνουν για πόλεμο.

      Με λίγα σφαλιαριδια και η πιο γκλαμουρομπαλότσα Ελληνίδα συνέρχεται. "Βοήθεια" θέλουν.

      Διαγραφή
    3. Θα μου επιτρέψετε να εξαιρέσω τις βάρβαρες που έχουν κάνει κλασικές σπουδές...

      Η πρόταση να βοηθηθούν οι Ελληνίδες έχει εγκριθεί... Ξέρεις κανένα καλό δικηγόρο;

      Διαγραφή
    4. Ποιος είμαι εγώ να σου επιτρέψω ή να σου απαγορεύσω το οτιδήποτε? Απλά μιλώντας για τον εαυτό μου, δεν θα το επέτρεπα ακόμη και αν απήγγελναν την Ιλιάδα και την Οδύσσεια παίζοντας άρπα δίπλα στην θάλασσα. Παιδιά με βάρβαρες, ποτέ. Ποιος μας είπε ότι έχουμε το δικαίωμα να αλλοιωσουμε την ελληνική φυλή ?

      Μάλιστα όσοι νυμφεύονται βάρβαρες, σε μια ιδανική ελληνική πολιτεία, θα έπρεπε να πλήρωναν 3πλασιους φορους και οι οικογένειες αυτές να είχαν ειδικό καθεστώς. Δηλαδή να υπάρχει μια σειρά αντικινήτρων.

      Για διασκέδαση, αλλάζει το πράγμα.

      Αν κάνεις ότι πρέπει και σε φοβάται, δεν θα χρειαστείς ποτέ δικηγόρο.

      Διαγραφή
    5. Αν αλλοιωνόταν το ελληνικό DNA τόσο εύκολα θα είχαμε γίνει μουσλίμια εδώ και πολλά χρόνια...

      Διαγραφή
    6. Το ότι δεν γίναμε μουσλίμια οφείλεται στον ελληνικό κοινοτισμό και τις απάνθρωπες,αλλά προς την σωστή κατεύθυνση, τακτικές του.

      Ακόμη και οι γύφτοι,παρ'ολο που είναι αγράμματοι ακολουθούν πιστά την στρατηγική επιβίωσης της φυλής. Ξέρεις τι κάνουν αν κάποιος σαβουρογάμης μπαλαμός νυμφευτεί γυφτοπούλα ?... Την διώχνουν από την φυλή. Παύουν να την θεωρούν "δικιά τους". Κλείνουν όλες οι πόρτες. Απομονώνεται πλήρως το ζευγάρι,σαν ξένο σώμα (που είναι) . Η φυλή επιβιώνει χωρίς να κινδυνεύει από ξενιστές-υπονομευτές. Και όλα αυτά οι γύφτοι. Ναι οι γύφτοι.

      Το κάναμε κι εμείς παλαιότερα,μέχρι που φτιάξαμε κράτος.

      Το να νυμφευτεί/παντρευτεί κάποιος Ελληνας αλλόφυλη/ο είναι κίνδυνος-θάνατος. Κανονικά ένα τέτοιο "ζευγάρι" θα έπρεπε να καταδικαζεται με δημόσιο λιθοβολισμό στις κεντρικές πλατείες,για παραδειγματισμό.

      Διαγραφή
    7. Δηλαδή στη γκόμενα μου που τη λένε Βαρβάρα, βαστά απ' τα τζουμέρκα και η προγιαγιά της ειναι Βλάχα, να της δώσω πόδι;

      Διαγραφή
    8. Μάρκο, η Ronda γαμεί και δέρνει.

      Διαγραφή
    9. @ 8:19

      Τα περί κοινοτισμού είναι αριστερές μάντολες. Η επιστημονική αλήθεια βρίσκεται στο αίμα και στα γονίδια. Όσο για τους γύφτους, έχουν εγκαταλείψει την "παράδοση" που ανέπτυξαν εδώ και έχουν ενσωματωθεί στο διεθνές σκουπιδοκύμα...

      Διαγραφή
    10. Το Αίμα και τα Γονίδια οπως λεμε Λέσβος και Μυτιλήνη.

      Διαγραφή
    11. Αν έχεις γκομενα με όνομα Βαρβάρα, καλά να πάθεις! Δωστης πόδι...χθες!

      Τα περί ελληνικής κοινότητας, μόνο μαντολες δεν είναι. Το να θεωρείς μαντολα ότι η ελληνική κοινότητα της Αλεξάνδρειας κατάφερε να επιβιώσει 2000+ χρόνια κατοχής είναι κάπως...Δεν νομίζεις ?

      Μάρκο, σίγουρα είσαι εσύ ? Μήπως σε έπιασαν τα καρακωλια και σε απειλούν να γράφεις υπέρ της έμμεσης εθνοκτονιας?

      Διαγραφή
    12. Η κοινότητα δηλαδή από τι αποτελείται αν όχι από άτομα με συγκεκριμένο αίμα και γονίδια; Ή μήπως νομίζεις ότι εμείς δεν είμαστε υπό κατοχή αυτές τις δύο χιλιετίες;

      Διαγραφή
    13. Αυτό λέω. Η επιβίωση της ελληνικής φυλής μετά από 2000+ χρόνια, οφείλεται στις ελληνικές Κοινότητες που απαγορευαν δια ροπάλου τις επιμειξίες.

      Για μένα αυτός είναι κι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους του έθνους. Έχουν φύγει 800.000 νέοι Ελληνες στο εξωτερικό από το 2010. Αλίμονο αν παντρευτούν /νυμφευτουν βαρβαρους.

      Διαγραφή
    14. Βαρβάρους θα πάρουν και θα ενισχύσουν το βαρβαρικό αίμα, ό,τι γίνεται επί χιλιετίες...

      Διαγραφή
    15. Δεν φτάνει που η ελληνική φυλή ρισκάρει να απομειωθεί στο ήμισυ,ενισχύοντας το βαρβαρικό αίμα του εξωτερικού (δια των Ελλήνων μεταναστών),δηλαδή προτείνεις να ενισχύσουμε (οι Έλληνες του ελληνικού χώρου) το βαρβαρικό αίμα νυμφευόμενοι εισαγόμενες αλλοδαπές? Φίλε Μάρκο,με απογοήτευσες πολύ με αυτό που είπες. Ελπίζω να έκανες πλάκα.

      Aς γράψουμε κανένα αρθράκι για το πως πρέπει να οργανωθούν και να δράσουν οι Έλληνες του εξωτερικού. Ένα άρθρο για αυτούς που επέλεξαν το "λάθε βιώσας",όπως έλεγες στο τελευταίο άρθρο της παλαιάς φατρίας. Είτε μας αρέσει,είτε όχι το αναπαραγωγικό μέλλον και γεωπολιτικό όπλο του ελληνισμού βρίσκεται στους μετανάστες μας,στους νέους μας. Οι γέροι και οι γριές που θα απομείνουν όμηροι των κατοχικών συμμοριών εντός Ελλάδος, δεν μπορούν να προσφέρουν νέα ελληνόπουλα. Μέχρι το 2025 υπολογίζουν να έχουν φύγει από την ιερή πατρίδα 1.250.000 Έλληνες. Και αυτός ο αριθμός είναι χωρίς να υπολογίζουν πόλεμο.

      Δεν μου αρέσει η ηττοπάθεια,αλλά η κατάσταση πάει για ρεβάνς σε 200 χρόνια. Η πιο εθνοεκκεντρική λύση είναι η κάθε ελληνική οικογένεια του εξωτερικού να κάνει από 10 παιδιά. Όπως τα μουσλίμια. Σε κάθε χώρα οι Έλληνες να κάνουν και από ένα ελληνικό κόμμα,με ονόματα βιτρίνα του τύπου "αμερικάνικο/γερμανικό κόμμα της πολυπολιτισμικής φιλίας των λαών" τα οποία θα μπαίνουν σφήνα σε κυβερνήσεις συνεργασίας και θα συγκυβερνούν. Φαντάσου οι Έλληνες να είναι συγκυβέρνηση σε 20 χώρες του πλανήτη. ΧΑΜΟΣ! Γενικότερα υπάρχουν πολλές τακτικές για τις ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού. Αυτές θα ήθελα να αναπτύξεις σε ένα άρθρο. Το καθόλου υποθετικό ερώτημα του χρήζει ανάπτυξης από ένα άρθρο σου, είναι κάπως έτσι: "Πως θα επιβιώσει το ελληνικό έθνος χωρίς κράτος"

      Καιρός να μάθουμε από τους εχθρούς μας.

      Διαγραφή
    16. Ό,τι και να μάθουμε είναι άχρηστο αν δεν έχουμε το θάρρος να το εφαρμόσουμε._

      Διαγραφή
  2. Συνιστώ την πολιτική ταινία "Η κυρία και ο ναύτης". ΔΕΝ είναι κωμωδία όπως την παρουσιάζουν. Μάρκο πιστεύω ότι θα σου αρέσει.

    https://www.youtube.com/watch?v=wxmt6KAzJGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάρκο,επειδή μπορεί να σε τσίτωσα λίγο με την ταινία,να ξέρεις ότι στο τέλος την σκυλογαμάει την καριόλα για να ξεμαγαρίσει για τόσα λεπτά πρηξαρχιδισμού.

    Δες στο παρακάτω άρθρο με τι αφορμές κλέβει η νορβηγική κυβέρνηση τα παιδιά από τις οικογένειες:

    http://peritexnisologos.blogspot.gr/2016/12/blog-post_56.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΤΡΙΔΑ22 Δεκεμβρίου 2016 στις 1:51 π.μ.

    http://aias.pa-sy-a.gr/2009/10/27/24-00/pa-sy-a_aias_2009-10-27_24-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειχα αρχισει να ανησυχω οτι σε εφαγε η μαρμαγκα, αλλα τελικα "εγραψες"... παλι ! ! !

    Ποσο δικιο εχεις Μαρκο μου!
    Μιχαλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήρθε κι έκατσε Μάρκο! (εννοώ, τις στιγμές που έγραφες το παρόν μανιφέστο, εγώ...).
    Να τί εννοώ, το αντιγράφω όπως μου προέκυψε, πριν 4 μέρες, στου Εργ:

    [ Δεκ. 17, 2016 @ 19:18:03

    Όνειρα και…
    ΦΟΙΒΟΣ-ΦΟΒΟΣ ή….»πώς από το φως μπορεί, αν δεν προσέξεις, να βρεθείς στα μαύρα τάρταρα!»
    Ονειρεύτηκα την προηγούμενη εβδομάδα το εαυτό μου να κοιτάζεται στον καθρέφτη, φορώντας γαμπριάτικο κοστούμι με κόκκινη γραβάτα, έτοιμος για την εκκλησία. Κι εχθές Παρασκευή, μου την πέφτει στη δουλειά ένα λουκούμι 26άχρονο με μουτράκι 20χρονης και αθώο βλέμμα. «Αθώο» που λέει ο λόγος. Demon it self πεινασμένος για daddy. H πρώτη προειδοποίηση που έδωσα στον εαυτό μου ήταν «πού πας βρε καραμήτρο!…προχθές σου είχε πει πως ο πατέρας της είναι 52 ετών σαν εσένα… Συγκρατήσου..γιατί αν μυριστούν οι πάντες γύρω σου ότι είσαι στο μεταίχμιο να ενδώσεις στα σαλιαρίσματα μιας πιτσιρίκας, ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ!». Μαύρα πηγάδια και «απαγορευτικά» παντού! Μια περιπετειούλα που ούτε καν την επιδίωξες μπορεί να σου κάνει την ζωή άνω κάτω.
    (Γι αυτό, να λείπουν οι νουθεσίες…θα προσπαθήσω να σταθώ στο ύψος μου) ]

    Κι αν αναρωτιέσαι ποια ήταν η συνέχεια...
    κάθησα στα αυγά μου, μιας και η δικιά μου διαβάζει τα πάντα στην συμπεριφορά μου -δεν είμαστε σε εποχή για να τρώμε και παντοφλιές- και την πάσσαρα την μικρή, περίτεχνα, σε κολλητό συνάδελφο που είχε να μαμίσει από του αγίου Πέοντα.
    Το έκανα το χριστιανικό μου ο μαλάκας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ανταμειφθείς στον παράδεισο τέκνο μου... χεχε

      Διαγραφή
    2. Και μετά που ξύπνησες το θυμόσουνα ακομη;

      Διαγραφή
    3. πηδα και μετανοιωνε ρεεε........

      Διαγραφή
  7. ... με έφιαξες πατριώτη!
    Σ' αυτό σου το άρθρο με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!

    Ο παππούς μου ο Νικολάκης, μου είπε μια φορά, όταν ήμουν 15-16 χρονών, οι γυναίκες, παιδί μου, είναι μόνο για τρία πράγματα: πούτσα βίτσα κι ανηφόρα.
    Πόσο δίκιο είχε ο γέρος...! Μα πόσο..

    Ένα.. μόνο ένα πράγμα τις "έβαλε" η φύση να κάνουν, να μεγαλώνουν τα παιδιά τους σωστά.
    Κι αυτό το κάνουν λάθος.

    Τις λυπάμαι κατά βάθος γιατί είναι παντελώς αποπροσανατολισμένες οι έρμες.
    Άλλα σκέφτονται, άλλα λένε και άλλα κάνουν.

    Φταίμε όμως κι εμείς..!
    Αφού το ξέρουμε, όταν δεν ακούει το ζωντανό το βαράς!

    Νά 'σαι καλά μεσιέ, μού 'φιαξες το κέφι.

    Babis de Goll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν φταίνε σε τίποτα οι Ελληνίδες.
    Εμείς οι νεοέλληνες φταίμε που δεν τις γαμάμε.
    Και μη μου φέρεις ως δικαιολογία ότι οι Ελληνίδες είναι έτσι όπως τις περιγράφεις : πατσούρες και ψυχικά βλογιοκομμένες.
    Και έτσι να είναι (που όντως είναι) εμείς οι νεοέλληνες, στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας, έπρεπε να κλείνουμε τα μάτια και να γαμάμε ασύστολα, όποιες ελληνίδες βρούμε μπροστά μας.
    Συνεπώς, όλο το εξαιρετικό υβρεολόγιο, προ εμάς πρέπει να κατευθυνθεί.
    Ελπίζω να διορθώσεις αυτό το μέγιστο σφάλμα, στο επόμενο άρθρο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι να αναπαράγουμε μπάζα, καλύτερα να εξαφανιστούμε τώρα...

      Διαγραφή
  9. Μάρκο, σου 'χω καλά νέα.
    Ιδού η λύση στο πρόβλημα.
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-4058472/Sweden-s-Dr-Anal-practising-struck-performing-hundreds-dubious-massages-patients.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάρκο, συγνώμη γιά την δευτερολογία, αλλά υπάρχει καί κάτι άλλο λίαν ανησυχητικό, που δεν το έγραψες: ότι τους (κατά 99.9% Βρωμά) ζητιάνους τους διαολοστέλνει ελάχιστος αριθμός θαμώνων.
    (Βέβαια, μαλακίζονται καί οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που δεν τους αποτρέπουν από το να φτάνουν στους πελάτες καί να ενοχλούν. Η δικαιολογία "- Θα μου σπάσουν το μαγαζί!" εμένα δεν μου αρκεί.)

    Αλλά το να μη στέλνεις αυτόν που σε πρήζει, είναι δείγμα εθνικής ασθένειας. (Το ίδιο καί το να μη λές "όχι" στο παιδί σου.)

    Μ' εμένα σε καφετέρια (πιτσαρία κτλ) καί τους Βρωμά, ακολουθεί στάνταρ ο εξής διάλογος:
    - Ντώσι κάτι, καλιέ! (με προτεταμένο βρωμόχερο)
    - Λεφτά θές; Να πας στις τράπεζες. Τα ίδια σκατά με σένα είναι.
    Πάντα πιάνει. Πίστεψέ με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παράσιτα όσο τα ταΐζει κανείς πολλαπλασιάζονται...

      Διαγραφή
    2. Προτάσσεις το χέρι σου,τον καρφώνεις στα μάτια για 3 δευτερόλεπτα χωρίς να μιλάς και ύστερα λες..."Δώσε μου εσύ!". Απλά λιτά και λακωνικά φίλε μου. + το ότι μπορεί να προκαλέσεις γέλιο στην γυφτοψυχοπονιάρα μπαλότσα που κάθεται στο διπλανό τραπέζι, κάνοντάς την να λάβει ευχάριστα το "μήνυμά" σου.

      Διαγραφή
    3. Κλάνει το μουνί μου το Σάββατο,
      με το μεροκάματο.

      Διαγραφή
  11. Πολύς θυμός...γενικά πολύς θυμός... ΤΟ ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ κατά τόν Πλάτωνα αφορά τον συναισθηματικό κόσμο...συσχετίζεται μέ τήν καρδιά ...επιδρά στήν ψυχή...είναι ό θύμος αδήν πού τό ελέγχει γιά νά μήν επηρεάσει τήν καρδιά καί κατ' επέκταση νά μήν χαράξει τήν ψυχή δημιουργώντας χαρακτήρα πού δύσκολα θά αλλάξει. Ό θύμος αδένας βρίσκεται κοντά στόν λαιμό καί μοιάζει νά είναι ή συνέχεια τής γλώσσας...ή γλώσσα διαχειρίζεται τόν λόγο...ό λόγος εκπηγάζει από τίς σκέψεις ...οί σκέψεις προέρχονται από τήν επίδραση τών εξωτερικών ερεθισμάτων επί τών αισθητηρίων τού σώματος. Τό πακέτο αυτό ελέγχει τόν νού μας καί ό θύμος αδένας ώς φύλαξ προσπαθεί νά συγκρατήσει τήν δράσει πού κατευθύνεται στήν καρδιά....δέν είναι τυχαίο πού μετά τό 7ο έτος ό αδένας αυτός υπολειτουργεί...όλος ό κόσμος ελέγχεται από τό συναίσθημα πού τού δημιουργεί τό ερπετοειδή μέρος τού εγκεφάλου καί είναι ό πρωτεύων παράγοντας ελέγχου τού νού από τούς σαυροειδείς επί τίς ανθρωπότητος ...πρώτο καί καλλίτερο θύμα ή γυναίκα...όχι τυχαία λένε πώς ή γυναίκα ελέγχετε από τό συναίσθημα καί ό άνδρας από τήν λογική...σήμερα καί οί άνδρες ελέγχονται από τό συναίσθημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γειά σου φίλε Μαρκο πέραν της διαδρομής σου στο σαιτ που έχεις. Έχεις και μεγάλο βάρος στην υπόληψη των αναγνωστών σου.σε διαβάζω ως επί το πλείστον ανελλιπώς αφορμή για να σου γράψω τη γνώμη μου υπήρξε η απάντηση σου στον εργδημ εργ πάνω στα παράσιτα συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω. Εκτός από βρώμα λαθροκεραταδες για δες και ψάξε ποιοι είναι Τούρκοσποροι κοινώς ρωσοποντιοι. Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στην εξέδρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν ένας άνθρωπος τρώει σκόρδο, μυρίζει όλο το σώμα του, όχι μόνο το στόμα του, η μυρωδιά εκκρίνεται από τους πόρους του, μυρίζουν και τα γεννητικά όργανα. Εσύ πώς κάνεις έρωτα δηλαδή; Απλώς φιλάς ξερά, σου κάνουν πίπες και στήνεις το ταίρι σου σε στάση που δεν έχεις επαφή με το πρόσωπο και το σώμα του για να πηδήξεις; Δεν γεύεσαι το σώμα μιας γυναίκας; Δεν έχεις επαφή με το δέρμα και το αιδοίο της; Δεν τη γλείφεις; Με εξαίρεση το γεγονός ότι καταδέχεσαι να τη φιλάς με προϋποθέσεις, δε βλέπω να διαφέρεις και πολύ από έναν δονητή. Οπότε, στην περίπτωση που βρεις μια γυναίκα στα πρότυπα που τη θέλεις, τι είναι αυτό που εσύ έχεις να της προσφέρεις; Στο σεξ, όπως ο ίδιος δηλώνεις, μειονεκτείς. Τι το παλιακό και αυθεντικά αρσενικό σε ελληνικό επίπεδο έχεις να δώσεις; Εκεί που πας και πληρωνεις για να γαμήσεις, ζήτα τουλάχιστον από κάποια επαγγελματία να σου δείξει κάποια βασικά για το πώς θα έπρεπε να ερωτοτροπείς, το πολύ πολύ να δώσεις κάτι παραπάνω, δεν έχεις να χάσεις, ίσα ίσα. Όσο για τις αλλοδαπές που λες, κρίνοντας από τις δυο φωτογραφίες που παρέθεσες λίγο παραπάνω, για την πρώτη ενδεχομένως να ήσουν χρήσιμος προς τεκνοποίηση ώστε να γυρίσει χαρωπή στη χώρα της και να λάβει επίδομα ως ανύπαντρη μητέρα. Στη δεύτερη δε βλέπω για ποιον λόγο να σε επέλεγε. Εσύ γιατί νομίζεις ότι μια ασεξουαλική γυναίκα θα σε επέλεγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ γεροντοκόρη

      [...Της είχα απαγορέψει να με φιλάει, άνοιγα τα παράθυρα και της έδινα μόνο πίπες. Ξαφνικά μια μέρα που είχα βγει με μια άλλη καπότα η δεύτερη με ρώτησε: «Πώς γίνεται το στόμα σου να ευωδιάζει και ο πούτσος σου να μυρίζει σκόρδο;»"...]

      Η μία αυστηρά μόνο πίπες ενώ η δεύτερη και φιλί και απ' όλα... Τι δεν καταλαβαίνεις;

      Όσο για τις "δύο" ξένες (την "ασεξουαλική" και την άλλη), αν πρόσεχες λιγάκι την ελίτσα κάτω από το αριστερό μάτι, θα έβλεπες ότι είναι η ίδια γυναίκα, η Ronda Rousey, (ολυμπιονίκης στο Τζούντο, πρωταθλήτρια ΜΜΑ, ηθοποιός, μοντέλο, κλπ.). Όταν ξαναπάω στο Hollywood, θα την πάρω τηλέφωνο να την ρωτήσω αν ενδιαφέρεται για το επίδομα τώρα που έγινε εκατομμυριούχος...

      Διαγραφή
    2. Μα επειδή κατάλαβα γι' αυτό και άφησα σχόλιο αλλά δεν βλέπω να θέλεις να απαντήσεις, μάλλον επειδή δεν μπορείς. Λες ότι εντόπισες την οσμή του σκόρδου μόνον στο στόμα της. Οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει κάποιον που έφαγε σκόρδο με μια γρήγορη απλή συνομιλία μαζί του. Δεν αναφερεις τίποτα περί οσμής στο υπόλοιπο σώμα της, άρα δεν είχες επαφή με το σώμα της, αυτό λέω. Αν ας πούμε πλησίαζες το αιδοίο της ή έτριβες το σώμα της πάνω στο δικό της ή την κρατούσες στην αγκαλιά σου μετά την επαφή, η μυρωδιά θα ήταν αισθητή εκτός του στόματός της και συνήθως αυτό είναι που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση παρά η μυρωδιά του χνώτου. Από ότι φαίνεται, η απουσία περαιτέρω σωματικής επαφής ήταν αμφίδρομη. Ούτε εκείνη ακούμπησε το υπόλοιπο σώμα σου πέραν του πουλιού σου, γι' αυτό και η άλλη "καπότα" όπως την επονομάζεις εντόπισε τη σκορδίλα μόνον στο πουλί σου και πουθενά αλλού. Είμαι σίγουρη ότι όταν συνεβρίσκεσαι με γυναίκα, ποτέ δε μένεις απόλυτα γυμνός μαζί της, σίγουρα αφήνεις πάνω σου κάποιο ρούχο ένεκα συναισθηματικής ανασφάλειας και ενδόμυχης ντροπής. Δείχνεις δυσκολία στο να δωθείς απόλυτα και δεν επιτρέπεις και σε άλλους να σου δωθούν. Στην περίπτωση που είσαι γύρω στα 25 και μεγάλωσες σεξουαλικά γαλουχημένος από τσόντες, ίσως και να δικαιολογείσαι. Ωστόσο μάλλον είσαι λίγο μεγαλύτερος. Εφόσον δεν γνωρίζεις και δε δείχνεις και διαθέσιμος να μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι ερωτικά ένα γυναικείο σώμα, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά από την ερωτική επαφή, μην περιμένεις και πολλά στον συγκεκριμένο τομέα. Ενδεχομένως να έχεις κάτι να δώσεις πέραν του ερωτικού πεδίου, σε μια γυναίκα ασεξουαλική, και αυτό ακριβώς ρωτάω αλλά δεν απάντησες. Ποια είναι τα αρσενικά στοιχεία που θεωρείς ότι κατέχεις και μπορείς να προσφέρεις σε μια αυθεντική γυναίκα;. Βέβαια, θα πρέπει να ξέρεις ότι σχεδόν ποτέ ένα αυθεντικό αρσενικό δεν υποτιμά τόσο έντονα τα θηλυκά όπως εσύ και αντίστροφα, ποτέ μια αυθεντική γυναίκα δεν υποτιμά τα αρσενικά. Μου θυμίζεις κάτι παραπονεμένους χωρισμένους που πλέον κατακλύζουν τα gay bars, δηλώνοντας πρώην straight και ποτέ gay, ψαχνοντας παρηγοριά και συναίσθημα σε ανδρική αγκαλιά. Φυσικά δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό, για να μην παρεξηγηθώ. Αν νομίζεις ότι μπορείς να απαντήσεις για το ποια αρσενικά στοιχεία κατέχεις και μπορείς να προσφέρεις σε μια γυναίκα, θα είχε ενδιαφέρον. Στην περίπτωση που δεν κατέχεις και δε μπορείς να προσφέρεις, γιατί περιμένεις τόσα πολλά από τις γυναίκες όταν καταρχήν εσύ μειονεκτείς;

      Διαγραφή

    3. Σε έχω ήδη περιγράψει:

      [...Για να μην πάμε στις επιδόσεις της στο κρεβάτι, στο ότι βρωμάνε οι μασχάλες της, τα πόδια της, το χνώτο της, το μουνί της...]

      [...Η κόπρα και η αδιάβαστη πάει στην εύκολη γνώση, στις παπαριές των Αμερικανοεβραίων ψυχοαπατεώνων που νομίζουν ότι με ένα οιδιπόδειο και μια μετατραυματική νεύρωση έπιασαν τον πάπα από τ’ αρχίδια. Βρίσκει ένα «πανεπιστήμιο» (ΙΕΚ της κακιάς ώρας) και αρχίζει να απομνημονεύει τα αξιώματα της ψυχαναλυτικής εβραϊκής επιστημοπουστιάς...]

      [...Ο άντρας που δημιουργεί κάτι (οτιδήποτε) είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της. Πασχίζει να του βάλει εμπόδια, να τον μπερδέψει, να τον αποπροσανατολίσει, να τον ακυρώσει...]

      Υ.Γ. Είσαι το γνωστό τρολ (με το πρόβλημα ταυτότητας) όμως επειδή νιώθω ...φιλάνθρωπος σήμερα, θα σου λύσω μια απορία για την επαφή.

      Ρούφα εδώ και καληνύχτα:

      https://www.flickr.com/photos/robertluessen/3373882014/

      https://s3.amazonaws.com/rapgenius/1363119760_KISS_GloryHOLE_2U.png

      Διαγραφή
    4. @ γεροντοκόρη "ψυχολόγο"

      Στο έχω ξαναπεί όταν ερχόσουν με άλλο νικ ότι εδώ δεν βγαίνει μεροκάματο για τα τρολ.

      Πες σε αυτόν που σε πληρώνει να μου στείλει την κόρη του να μου κάνει μια περιποιημένη πίπα, μόνο αν είναι ξανθιά, νέα, γαλανομάτα, μούνα και 1.80.

      ...Αν είναι ψωλοχυμένο σάβανο σαν κι εσένα πες του παλιόπουστα να την στείλει στον πάκη της γειτονιάς σας τώρα που αρχίζουν οι εκπτώσεις.

      Διαγραφή
  14. φιλε εδω υπαρχει συστημα που να ριχνει τις γυναικες https://vimeo.com/114058775 τι εχεις να πεις για το περιποιημενο κοκτειλ ερωτικης επιθυμιας στο πιατο των γυναικων ..?στην ουσια τις κανει προβατακια ετοιμες για πολτοποιηση. καλυτερα να γυρισουμε στο προξενιο γιατι μονο αυτο εχει το στοχο ζωης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Χαρονυκτάκη σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να την είχε στείλει η Μοσάντ;

      Διαγραφή
  16. Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ, ΗΡΩΑΣ Β'ΠΠ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ, ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ - "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ." "ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΠΠΟΥ?" "ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ!" "ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΠΟΥ?" "ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΑΜΕΙΣ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΥ..." ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΑΡΚΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=XjG_vELzvz4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να ξεσκονίσετε τα αγγλικά σας και να παρηγορηθείτε:

      https://www.youtube.com/watch?v=BaHc-aZZBo0

      Διαγραφή
  18. α ρε Μάρκε τα εχεις γραψει, Σωρρας, Ιγνατίου όλο το πρακτορικο συνδικατο βγαζουν τα ματια τους τωρα

    http://www.iefimerida.gr/news/310603/dimosieyma-sok-gia-ti-dolofonia-tis-paidopsyhiatroy-sti-lamia-apo-opado-toy-sorra?ref=yfp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και σε ειχα παρεξηγησει που εβριζες τη Κωνσταντοπουλου

    http://www.iefimerida.gr/news/310619/apohorise-i-neolaia-toy-kommatos-tis-zois-me-varies-kataggelies-gia-synthikes-ergasiakoy?ref=yfp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΡΚΟ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ. ΠΙΣΤΕΎΩ ΤΟ 2017 ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΟΎΡΑΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΆΣ ΟΣΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΦΊΛΟ 10.38 ΑΡΓΕΊ ΦΊΛΕ ΝΑ ΠΙΆΣΕΙΣ ΤΟ ΝΌΗΜΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΆΛΟΥ (ΜΑΣ)ΜΑΡΚΟ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ ΑΛΛΆ ΈΤΣΙ ΝΟΙΏΘΩ ΠΆΝΤΩΣ ΜΕΓΆΛΕ ΜΑΡΚΟ ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑ ΜΆΣ ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΈΣ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΗ ΤΡΟΦΉ. ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΉ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΠΌΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΦΙΆΛΤΗ. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9016 αδερφέ. Είμαστε Έλληνες, όχι βάρβαροι.

      Τι εννοείς πιο ξεκούραστο ? Γιατί δεν έχω ακούσει ποτέ μου,οι απόγονοι του εφιάλτη να παραδίδουν την εξουσία στους "ξεκούραστους"....

      Οι ευχή μου για το 9017 είναι μία.

      "ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ".

      Ή πιο "λαϊκά"...

      "ΠΟΥΤΑΝΑ ΌΛΑ"

      Διαγραφή
  21. Μάρκο καταρχήν να σου ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!! Κατά δεύτερον, να ευχηθώ στην ανθρωπότητα και να της τονίσω ότι ΤΥΧΕΡΗ, που δεν υπάρχουν πολλοί σαν κι εσένα. Βρες μια πλαστική κούκλα με τρύπα από κάτω για να ξεδίνεις και συνέχισε να ελπίζεις και να εργάζεσαι (τεμπελάκος όμως μου φαίνεσαι-όλα σου φταίνε όταν βαριέσαι να εργαστείς ή έχεις γεννηθεί στο δημόσιο). Άσε εμάς τις γυναίκες ήσυχες και τράβα να γαμήσεις επιτέλους γιατί η πολύ η μαλακία σου έχει κάψει τον εγκέφαλο. Ούτε στο μικρό δαχτυλάκι σου δεν πρόκειται ποτέ να φτάσεις τους κόπους, την κούραση, το συναίσθημα και τις θυσίες μιας γυναίκας. Ελπίζω κάποτε να βρεθείς σε έναν πλανήτη χωρίς γυναίκες (θα γίνει σε λίγο, να είσαι σίγουρος γιατί οι πούστηδες είναι αυτοί που κατέχουν το χρήμα, τις Επιστήμες και τα ΜΜΕ και μισούν τις γυναίκες -εξάλλου πώς θα πουλήσετε τεχνητά μωρά;). Καλή τύχη σου εύχομαι σε έναν πλανήτη ή σε μια ανθρωπότητα χωρίς γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χε χε, ευχαριστώ ανώνυμε πουτανοπουστάκο...

      Τα ίδια έλεγαν οι σύγχρονοί του για τον Νίτσε, όποτε σε καμιά εκατοστή χρόνια θα είμαι κι εγώ στο Πάνθεον των μεγάλων φιλοσόφων...

      Άσχετο: Το άρθρο ήταν για την ζημιά που κάνει το ηλίθιο μουνί στο έθνος (Hello????)

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι ανώνυμη σαν και εσένα που μπορεί να παίζεις τον ρόλο του πρακτοράκου. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΣΗΝΜΙΔΟΥ λέγομαι. Στείλε το όνομα μου στις υπηρεσίες με τις οποίες συνεργάζεσαι. Χέστηκα.

      Διαγραφή
    3. Και φρόντισε να μεγαλώσεις το μέγεθος της πούτσας σου εάν πιστεύεις ότι σας αγαπάμε για το μέγεθος.

      Διαγραφή

    4. ...Αγγελική, χάρηκα, Μάρκος Τσουτσουνίδης (Πόντιος είμαι κι εγώ γιατί την έχω 25 πόντους)

      Ένα διαδικτυακό όνομα δεν μου λέει τίποτα, αλλά σίγουρα είσαι αυτή/αυτός εδώ στα σχόλια:

      http://www.pare-dose.net/4967

      Το Όλιβερ Τουιστ το έχουμε δει σε 3D, τι να κάνουμε τώρα; Αν η ζωή ήταν σκληρή μαζί σου, στ' αρχίδια μας ! Νομίζεις ότι εμάς μας έκανε χάρη και μας πήγε καλά; Κοιτάς τα προβληματάκια σου και τον εαυτούλη σου και σου διαφεύγει όλο το σύμπαν. Διαβάζετε, πανηλίθιες, παπαγαλίζετε αλλά δεν καταλαβαίνετε αυτό που έχετε ήδη στο πυροβολημένο μυαλό σας.

      Στη ζωή κερδίζει αυτός που δείχνει τον μεγαλύτερο σαδισμό και κτηνωδία, είτε σου αρέσει είτε όχι. Το μοντέλο είναι πετυχημένο από την εμφάνιση της πρώτης ζωής στο σύμπαν οπότε γιατί να αλλάξει;

      Ζήσε λοιπόν την υπόλοιπη ανωφελή ζωούλα σου χωρίς τύψεις και ενοχές γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και μη μας σκοτίζεις τον ιερό φαλλό με κλαψομουνίδια, συναισθήματα και εβραϊκές γυναικοπουστιές...

      ...Αρχιμαλακισμένη που έχεις κάνει την κλειτορίδα σου αεροπλανοφόρο από το τρίψιμο, το σύστημα σου φταίει που έμεινες στείρα και άτεκνη; Είχες την δυνατότητα να γκαστρωθείς με χίλιους τρόπους ρε μπαζογύναιο και δεν το έκανες γιατί περίμενες τον λοβοτομημένο πρίγκηπα να σε σώσει από την μιζέρια σου. Τεμπέλα, υστερόβουλη και ευθυνόφοβη πατσόλα, μίλα μας τώρα για την απονιά των αντρών και τις αδικίες της ζωής και κλάσε ποντιακά... Έπαιξες άσχημα και έχασες ρε σούργελο, αυτή είναι η αλήθεια του τζόγου και του χρόνου.

      Πόλεμος γίνεται παντού και αν δεν μπορείς να παραγάγεις πολεμιστές από την άχρηστη κοιλιά σου, πάρε η ίδια ένα όπλο και πυροβόλα αυτόν που σου φταίει... (αν και είμαι σίγουρος ότι λόγω γυναικείας μαλακίας θα σκοτώσεις τον λάθος άνθρωπο)... Γι αυτό άκυρο το τελευταίο, βάλε καλύτερα μια πέτρα στο λαιμό και βούτα στα βαθιά να ησυχάσεις...

      Διαγραφή
    5. Μάρκο, μήπως την Αγγελική την έβαλε η γκόμενα που έκανε το γαριδάκι σου σκορδοστούμπι για να σε εκδικηθεί;
      Νίκος.

      Διαγραφή
    6. Φυσικά και δεν μπορώ να διαγνώσω εγώ τις IP, των άλλων (δεν διαθέτω τέτοιες γνώσεις), αλλά πραγματικά ρε Μάρκο, εγώ τα έγραψα όλα αυτά και τα διέγνωσες από την δική μου IP; Είσαι για γέλια...Όπως και αυτός ο Εργοδημων που σου μιλάει με τις τεράστιες αποκαλύψεις του...Ευτυχώς που δεν κυβερνάτε τον πλανήτη....Κάτω από 25 (και τους 2, δεν σας κόβω). Άντε να βρείτε καμμιά γυναίκα να ξεδώσετε και όταν μεγαλώσετε, να σας δω και έξω από τα τις αίθουσες των Πολυτεχνείων και των ΚΚΕετζίδων γιατί η παραπληροφόρηση σας τίναξε και τα μυαλά και τις πούτσες στον αέρα. Προσγειωθείτε. Όσα και να σας πληρώνουν, στο τέλος θα σας πουλήσουν. Είναι καλό να έχεις όνειρα, να διαβάζεις, αλλά πρέπει να πατάς ΚΑΙ με τα δύο πόδια. Αν θέλεις να πάρουμε όπλο, πρώτα κάνε εσύ την αρχή. Εδώ και τόσα χρόνια δεν την έχεις κάνει. Γιατί;

      Διαγραφή
    7. Αγόρι μου, τα πράγματα δεν είναι αστεία. Κι εσύ φαίνεται να αστειεύεσαι με αυτά ή ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ για να διαμορφώσεις αντιλήψεις μικρών σε ηλικία παιδιών. Είτε στην πρώτη, είτε στην δεύτερη περίπτωση, δεν θα σε πάρω στα σοβαρά, γιατί δεν γράφεις στα σοβαρά. Το μόνο που σε καίει είναι το μουνί. Δεν φταίμε εμείς που δεν σου κάθεται καμμιά και τις βρίζεις. Η μάνα σου φταίει. Εγώ και ο αδερφός μου, και ο ξάδερφός μου και μερικά δισεκκατομύρια κόσμου, είχαν καλές μάνες και πατέρες. Ευτυχώς που δεν είχαν πατέρες σαν κι εσένα.

      Διαγραφή
    8. ...Φάτε Πόλα τΡούπα, Αρτέμη Σαύρα και χιόνι άφθονο!!!

      ...Σε λίγο έρχεται και ο Κυριάκος Μητσοπουστάκης να σας γαμήσει ότι σας έχει μείνει αγάμητο.

      ...Και μετά ο πόλεμος.

      ...Ένα ευρώ θα πουλάτε τα βρωμερά μουνιά σας και δεν θα τα αγοράζει κανείς... Χεχε

      Διαγραφή
    9. @ angie, αγγελική, τρολορουφόλα, κακάσχημη, στέρφα και γριά σκουπιδοελληνόφωνη:

      Κλαψομουνίσου, γκρίνιαξε, αυτογκαντεμιάσου όσο γουστάρεις. Μέτρα τις πλισέ ρυτίδες σου, ψηλάφισε τον σάπιο πατσοκώλο σου και τα κρεμασμένα γιδομαστάρια σου...

      Δεν σε θέλει κανείς! Μέχρι και και ο καθρέφτης σου ρίχνει ροχάλες. Μόνο στα σκουλήκια μπορείς να χρησιμεύσεις, οπότε αυτοκτόνησε τώρα και κάν' τους το τραπέζι!


      Υ.Γ. Εμένα δεν θα ήθελες να με συναντήσεις ακόμα και άοπλο, πίστεψέ με. Όμως τα καλύτερα σας τα έχω για μετά... χεχε

      Διαγραφή
    10. @ trollangie trollangie

      Όσο περισσότερο σκυλιάζεις, τόσο πιο πολύ θα βρωμάνε τα σκατά που έχεις στο κεφάλι σου...

      Διαγραφή
  22. Σοκάρουν οι περιγραφές του Χρήστου Μπαλαντίνα, ο οποίος ομολόγησε στην απολογία του, ενώπιον του ανακριτή Λαμίας, την ανθρωποκτονία της 45χρoνης παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα.

    Ο 39χρονος δήλωσε πως ωθήθηκε στην πράξη αυτή καθώς έβλεπε ένα «δράκο, μεγάλο, πράσινο, ζωντανό» και άκουγε φωνές μέσα του πως πρέπει να τον σκοτώσει.

    «Η Θώμη δεν ήταν εκεί, η θεά μου ήταν στο μυαλό μου, μου έλεγε και αυτή να τον σκοτώσω τον δράκο γιατί αυτός δεν την άφηνε να κάνει παιδί» φέρεται να ανέφερε.

    Ο 39χρόνος στο τέλος της απολογίας του φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η θανατική ποινή, υποστηρίζοντας πως μόνο όταν θανατωθεί το σώμα και η ψυχή του, θα είναι ελεύθερος μαζί με την «Αθηνά του».

    Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη βραδιά του φόνου

    «Την πήρα τηλέφωνο, της είπα ότι τη χρειάζομαι γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Έφτασα στη Λαμία. Ανεβήκαμε στο διαμέρισμα. Της είπα ''θεά μου, χρειάζομαι την νόησή σου, έχουμε μεγάλη προδοσία. Κάτσαμε στην κουζίνα, έφερε κρασί, ήπια ένα ποτήρι, μου έβαλε κι άλλο. Άρχισα να της λέω γεγονότα, καταστάσεις και πιθανούς προδότες για να τα βάλουμε σε σειρά. Μετά γράφαμε στο κινητό της. ¨Ήμουν ανήσυχος, έφερνα γύρους στο σπίτι. Η έντασή μου ήταν τεράστια. Πήγε να ανοίξει έναν καναπέ, εγώ ξεντύθηκα, την πήρα από το χέρι, της είπα μωρό μου έλα στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου», είπε αρχικά.

    Και συνέχισε: Πήγα να τη φιλήσω, με σταμάτησε και μου είπε: Είσαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και μπορεί να είσαι και ανθέλληνας. Συναντιόμασταν κρυφά και κάναμε έρωτα σε ξενοδοχεία στη Λαμία. Είχε σχέση με έναν ναυτικό τον Κυριάκο, γι' αυτό ήθελε να κρατήσω μυστικό τη σχέση μας. Μου είπε ότι είχε πάρει τις αποφάσεις της και ότι θα ζήσει με τον Κυριάκο της: Της είπα ''βρωμιάρα, με εκμεταλλεύτηκες για να περνάς καλά, με πρόδωσες και τον αγώνα μας και το έθνος μας και της έδωσα χαστούκι. Έπεσε πίσω στο κρεβάτι. Με έσπρωξε. Σήκωσα το κεφάλι μου και στο κρεβάτι ήταν ένας δράκος ζωντανός πράσινος. Έπρεπε να σκοτώσω τον δράκο.


    ΤΙ ΠΙΝΟΥΝΕ ΡΕ ΜΑΡΚΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ότι πρέπει να τους δώσουμε κι άλλο...

      Διαγραφή
    2. Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ
      «Ακουγα μέσα μου φωνές που έλεγαν να σκοτώσω τον δράκο...»
      Απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή Λαμίας, Χρήστος Μπαλαντίνας υποστήριξε ότι εκείνο το βράδυ η παιδοψυχίατρος του είπε δεν τον ήθελε πια, εξαιτίας των κατηγοριών που του προσάπτουν οι άλλοι... Συνέλληνες.
      «Μου είπε ότι ο κύκλος μου τελείωσε, ότι είμαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και ανθέλληνας... Τότε, της είπα, με εκμεταλλεύτηκες για να περνάς καλά, με πρόδωσες, και εμένα και τον αγώνα και το έθνος μας και της άστραψα ένα δυνατό χαστούκι. Επεσε πίσω από το κρεβάτι, πήγα να την πιάσω, αλλά έβαλε τα πόδια της και με έσπρωξε. Επεσα και κοπάνησα κάπου. Σήκωσα το κεφάλι μου και είδα έναν μεγάλο δράκο, πράσινο ζωντανό, άκουγα φωνές μέσα μου, οντότητες φωτεινές, που μου έλεγαν πρέπει να σκοτώσεις τον δράκο. Επρεπε να σκοτώσω τον δράκο. Αρχισα να τον χτυπάω, με τα χέρια και με τα πόδια, αλλά αυτός έβγαζε και άλλα κεφάλια. Η Θώμη δεν ήταν εκεί, η θεά μου ήταν στο μυαλό μου, μου έλεγε και αυτή να σκοτώσω τον δράκο. Στο δωμάτιο πετούσαν σαύρες, απόκοσμα πλάσματα, πάλευα, κόψε το κεφάλι μου έλεγαν, για να μη βγάζει κι άλλα. Πάλευα συνέχεια μέχρι που τον σκότωσα. Ολα αυτά τα πλάσματα σκόρπισαν. Τη Θώμη δεν τη σκότωσα. Ηταν στο μυαλό μου, αυτή με καθοδηγούσε, μου έλεγε τι να κάνω. Την απελευθέρωσα από αυτόν τον δράκο. Ο.Κ., είναι ο αρχιδαίμονας. Μου έλεγε, πέρασε η ώρα πρέπει να φύγουμε, θα έρθουν να σε σκοτώσουν. Την απελευθέρωσα από αυτόν τον δράκο. Οταν είδα το ρολόι του αμαξιού ήταν έξι το πρωί. Φύγαμε μαζί με τη Θώμη, στο μυαλό μου, μου είπε ότι μέσα μου τώρα όλη η σοφία, το σώμα της είχε εξαϋλωθεί, είχε πάει αλλού σε πολλά σώματα. Με οδήγησε, μου έλεγε πού να πάω, πού να στρίβω και πού να σταματάω...».

      Αρχίζοντας την απολογία του, το πρωτοπαλίκαρο της ΕΣΥ υποστήριξε ότι είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, ένας από τους... 63 σε όλον τον πλανήτη που είναι διαχειριστής μιας τεράστιας περιουσίας. «Εχω τη σφραγίδα της πιο επίσημης περιουσίας ύψους 115,5 τρισεκατομμυρίων, την οποία πιστοποιεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Διεθνής Ενωση Εισαγγελέων και όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Επίσης, είμαι ο διαχειριστής μίας δεύτερης πιστοποιημένης περιουσίας που έχει περάσει από την Ελληνική Δικαιοσύνη, με απόφαση 67650/2013, του Μονομελούς Πρωτοδικείου, ύψους 600 δισ. δολαρίων. Ολα αυτά έχουν κατατεθεί για την απελευθέρωση του έθνους μου από το χρέος και για το χρέος όλων των Ελλήνων... Είμαι στον αγώνα από την πρώτη στιγμή με ανιδιοτέλεια, για να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία... Στήθηκε μία πλεκτάνη για να υποπέσω σε σφάλμα» είπε, χαρακτηρίζοντας τους γύρω του προδότες.

      Κλείνοντας την απολογία του, ο κατηγορούμενος ζήτησε κάτι που θεωρείται σχεδόν βέβαιον ότι δεν το έχει ακούσει δικαστικός λειτουργός: τη θανατική ποινή του. «Επικαλούμαι τον νόμο της πλήρους επανόρθωσης όπως τον έχουμε ορίσει στην πολιτεία μας στα ελλάνεια, αξιακά πρωτόκολλά μας. Σύμφωνα με τον νόμο αυτό, δεν δικαιούσαι να αφαιρέσεις μία ζωή αν δεν μπορείς να την επαναφέρεις. Το σύνταγμά μας με τα μνημόνια έχει εκπέσει, ανήκουμε στο αγγλικό δίκαιο και τις αποφάσεις τις παίρνουν τα δικαστήρια του Λουξεμβούργου, άρα βάσει συντάγματος δεν μπορείτε να αποδώσετε δίκη. Γι' αυτό βάσει του νόμου της πλήρους επανόρθωσης, ζητώ τη θανατική ποινή μου. Οταν θανατωθεί το σώμα μου και η ψυχή μου, θα είμαι ελεύθερος μαζί με την Αθηνά μου... Τίποτε άλλο δεν έχω να προσθέσω...».

      ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΡΕ ΜΑΡΚΟ;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Όταν τελειώσει το σόου του ΣΑΥΡΑ θα έχουν καεί μαζί του το αίτημα λογιστικού ελέγχου του χρέους καθώς και η αντίδραση για την εισβολή εκατομμυρίων πραγματικών σαυρών στα εδάφη μας...


      Όποιος έχει νιονιό βγάζει συμπέρασμα για τον χρηματοδότη χωρίς να χρειαστεί την βοήθειά μου.

      Διαγραφή
    4. χαχαχαχαχαχαχ!!! Θα ξαναζήσουμε την 17 Νοέμβρη πάλι από δήθεν επαναστάτες που ποτέ δεν τους έπιασε ούτε το εγκλαματολογικό!!!! χαχαχαχαχαχ!!!! Μαλάκες, πέρασε η εποχή. Τώρα έχουμε μουσουλμάνους σαν εχθρούς και μετά εξωγήινους. Εσείς που είστε άνδρες να πολεμήσετε. Εμείς οι γυναίκες ούτε ψωμί δεν σας φέρνουμε γιατί είμαστε άχρηστες και πουτάνες. Και σας μισούμε.

      Διαγραφή
    5. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

      Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΖΗΤΕΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΑΝΕ. ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ !

      Διαγραφή
    6. Τότε μπορείς ελεύθερα να πας με μουσουλμάμα που δεν είναι πουτάνα.

      Διαγραφή
  23. ΦΊΛΕ ΜΟΥ 12.17ΠΡΩΤΑ ΑΠΌ ΌΛΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΟΥ ΠΕΡΊ ΠΟΥΤΑΝΑ ΌΛΑ. ΑΛΛΆ ΌΤΑΝ ΛΈΩ ΞΕΚΟΎΡΑΣΤΟ ΕΝΝΟΏ ΜΕ ΛΙΓΌΤΕΡΕΣ ΑΠΏΛΕΙΕΣ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΊΜΑ. ΞΈΡΩ ΑΛΛΙΏΣ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΙΣ ΓΎΡΩ ΣΟΥ ΠΌΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΆΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΏΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΆΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΖΌ. ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΌΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΦΙΆΛΤΗ ΨΆΞΕ ΛΊΓΟ ΣΤΟΥΣ ΓΈΦΥΡΑΙΟΥΣ ΚΆΠΟΙΑ ΆΚΡΗ ΘΑ ΒΡΕΙΣ. ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΡΊΑ 4.12 ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΆΣΑΙ ΈΝΑ ΈΧΩ ΣΕ ΣΚΈΨΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΆΣΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ. ΚΑΛΉ ΛΕΥΤΕΡΙΆ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μάρκο γκαντέμη, την Ronda την κάνανε τόπι στο ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκείνη η ανέραστη κόρη την γκαντέμιασε γαμώ το σόι της...

      Διαγραφή
  25. Τι έχεις να πεις κύριε μισογύνη για τις Ελληνίδες συγγραφείς; Μήπως κατάπιες τη φαρμακερή γλώσσα σου;

    Εύη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. ...Πώς το είπες; Ελληνίδες συγγραφείς; Α χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... δεν αντέχω, κλαίω από τα γέλια... το συντομότερο ανέκδοτο... α χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Να'σαι καλά πουτανίτσα μου, μου έφτιαξες τη μέρα.

      Όμως θα δείξω χαρακτήρα και δεν θα σχολιάσω καθόλου. Άλλωστε τα λέει όλα η χρυσόμυγα εδώ:

      https://www.youtube.com/watch?v=nGQLbh7rXpI

      Σε 4 λεπτά τεκμηριώνει το άρθρο μου... Δεν υπάρχει... α χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... ααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχουχαχαχαχα

      νέο νόημα στη λέξη "βούρλο" αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΝΟΡΔΙΚΟΣ ΣΑΔΙΣΤΗΣ23 Ιανουαρίου 2017 στις 2:30 π.μ.

      ΠΟΥ'ΣΑΙ ΕΥΗ... ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ... ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ...

      http://eumolpos.blogspot.gr/2010/03/blog-post_9815.html

      Διαγραφή
  26. Ομως πρέπει να αναγνωρίσεις πως η Λιλή Ζωγράφου είπε κι έγραψε πράγματα που για γυναίκα θα ήταν αδύνατο να ειπωθούν δημόσια. Το βιβλίο της "Αντιγνώση" ούτε άντρες δεν θα το τολμούσαν εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το λάθος Μάρκο είναι ότι τραγουδάμε τόσα χρόνια τα ΛΑΘΟΣ στιχάκια του Εθνικού ύμνου. Προτείνω την εξής αλλαγή από τα χέρια του Διονυσίου Σολωμού:

    "Κατεβαίνουνε, και ανάφτει του πολέμου αναλαμπή·
    το τουφέκι ανάβει, αστράφτει, λάμπει, κόφτει το σπαθί.

    Της σκηνής η ώρα, ο τόπος, οι κραυγές, η ταραχή,
    ο σκληρόψυχος ο τρόπος του πολέμου, και οι καπνοί,

    και οι βροντές και το σκοτάδι οπού αντίσκοφτε η φωτιά,
    επαράσταιναν τον ΄Αδη που ακαρτέρειε τα σκυλιά·

    Κοίτα χέρια απελπισμένα πώς θερίζουνε ζωές!
    Χάμου πέφτουνε κομμένα χέρια, πόδια, κεφαλές,

    Λιονταρόψυχα, εκτυπιούντο, πάντα εφώναζαν «φωτιά»,
    και οι μιαροί κατασκορπιούντο, πάντα σκούζοντας «Αλλάχ».

    «Παλληκάρια μου, οι πολέμοι για σας όλοι είναι χαρά,
    και το γόνα σας δεν τρέμει στους κινδύνους εμπροστά

    Ω τρακόσιοι, σηκωθείτε και ξανάλθετε σε μας·
    τα παιδιά σας θελ' ιδείτε πόσο μοιάζουνε με σας.

    Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά,
    και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!"

    Δεκτές οποιεσδήποτε παραλλαγές από εδώ:

    http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/291531/aytos-einai-olokliros-o-ethnikos-ymnos-tis-elladas



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει αντικατάσταση ολόκληρος. Δεν νοείται ο Ελληνικός εθνικός ύμνος να είναι γραμμένος από Εβραίο... Η ιστορία είναι μολυσμένη.

      Διαγραφή
    2. Πες τα Μαρκο γιατι οι πιο πολλοι δεν τα γνωριζουμε αυτα

      Διαγραφή
    3. ΕΛΑ ΡΕ, ΕΒΡΑΙΟΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ;

      Διαγραφή
    4. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A3%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BC%CF%8C%CF%82

      Άμα ξέρεις εσύ κανένα Κρητικό που να τον λένε Salomon πες μου κι εμένα... 'Ασε που δεν ήξερε Ελληνικά ο παλιοαρχίδας. Σπαστά μιλούσε αλλά τι σημασία έχει; Αυτή είναι η "παράδοση" και το μέλλον προμηνύεται ζοφερό...

      +Η ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΑ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ+

      Διαγραφή
  28. Μάρκο, σου αρέσουν τα διαστημικά βυζιά;
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/07/d2/90/07d290e533c2a18bf1a7402de0017a8a.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι στην καρδιά της τεχνολογίας... χεχε...

      http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2562390/Shes-world-Kate-Upton-attempts-curves-tiny-gold-bikini-poses-zero-gravity-conditions.html

      Διαγραφή
    2. Μάρκο, πρέπει να ανεβάσεις το ποσοστό αποδοχής χιούμορ κατά τουλάχιστον 29 %.

      Διαγραφή
  29. https://m.youtube.com/watch?v=mNkdqAYWnbA&feature=em-uploademail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα τα καταπίνει θα παραβλέψω το κακόγουστο τραβεστικό βυζί...

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/watch?v=Q5o_2O8fyhk

      Διαγραφή
    3. https://www.youtube.com/watch?v=46mlvZATOWs

      Ο μεσαίος ακρίδος είναι όλα τα λεφτά... χεχε

      Διαγραφή
  30. https://meresparaxenes.com/2017/01/16/%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. To σχόλιο με τον εθνικό ύμνο απαιτεί αναλυτικό άρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "ΠΗΝΕΛΟΠΗ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00004 ] - [ 2009.05.22 15:00 ]

    ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΗΣ (ΓΥΝΑΙΚΑΣ) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ «ΝΟΜΙΜΗΣ» ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΘΥΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ (!!!)

    http://phneloph.pa-sy-a.gr/2009/05/22/15-00/pa-sy-a_phneloph_2009-05-22_15-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βιβλίο συνιστάται ανεπιφύλακτα...

      Διαγραφή
    2. Για το μουνι ζουμε. Για το μουνι δουλεύουμε, για το μουνι ντυνόμαστε κυριλέ, για το μουνι πίνουμε και γινόμαστε σκατα γι'αυτό κ υπάρχουν πουτανες μόνο κ οχι πουτανοι. Γι'αυτό σκαστε και αν αυτές είναι χαζες εμείς τι ειμαστε;

      Διαγραφή
  33. https://www.youtube.com/watch?v=31vocaa3f_E&t=2297s
    Παίδες όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας σχολιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://www.zougla.gr/greece/article/exmaloti-stin-agira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (ΟΛΒΙΟΣ ΟΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΗΣ ΕΣΧΕ ΜΑΘΗΣΙΝ)

      Να επιστραφούν πάραυτα στο Ιράν και στον σύζυγο η καριόλα και το ημίαιμό της. Αυτός ξέρει τι πρέπει να κάνει χεχε...

      Διαγραφή
  35. αρχοντα με αυτον τον αλαιμο μαφιοζο τνβ ψωρρα τι παιζει ακριβως>???μιλαμε για πολλα χαπια αυτος και οι οπαδοι του..αλλα το πιο τρομερο ενας πρωτοδικης τον δικαιωσε λεει οτι υπαρχουν τα 600 δις..δωσε τα φωτα στο λαο ποιοι σιγονταρουν αυτην τη κατσαριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://neoellhn.blogspot.com/2016/03/blog-post_94.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΤΑΜΠΟΥ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕΜ-ΕΙΔΩΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ

    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΜΗ ΘΕΡΑΠΕΥΣΙΜΗ ΚΑΙ ΩΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]) ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΔΩ:
    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2015/11/21/21-00/pa-sy-a_anakoinwths_2015-11-21_21-00.htm#plohgos_03

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
    ΕΔΩ:
    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2013/03/blog-post_16.html
    ΚΑΙ ΕΔΩ:
    http://s-apollon-s.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν ένα μικρό παιδί και άξιο παλικάρι
      γαιδάρου κώλο φίλησε και βρήκε ένα δεκάρι
      και το δεκάρι το δώσε και πήρε ένα σημίτι
      και το πρωί ξύπνησε με ένα σκατό στη μύτη.
      https://www.youtube.com/watch?v=jP-TwRAfee8

      Διαγραφή
  38. http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/02/blog-post_0.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γειά σου φίλε Μάρκο. Κατά την γνώμη μου,η είδηση του τελευταίου μήνα είναι η απόφαση της ΕΕ να δημιουργήσει νόμο που θα προβλέπει χρηματικά πρόστιμα και φυλακίσεις σε ανθρώπους που θα κατηγορηθούν για δημιουργία ή διάχυση "ψευδών ειδήσεων". Δηλαδή για ειδήσεις που η ίδια θεωρεί ως ψευδείς. Αυτό όπως καταλαβαίνεις,συμβάλλει και θεσμοθετεί την δημιουργία και την διαιώνιση οποιυδήποτε μάτριξ αποφασίσει η άρχουσα τάξη να ντιλάρει στους ιθαγενείς.

    Στην Ιταλία που παρακολουθώ το θέμα γινεται χαμός.

    https://www.youtube.com/watch?v=5ilvSjkaaYs

    Αφορμή για την επιχείρηση φίμωσης και αντίδρασης των πολιτων,φαίνεται να είναι η ανέραστη Χίλαρι και ο Τρόμπας. Αν εξαιρέσεις το μεταξύ τους θέατρο και το τι θέλουν να πιστεύουμε,αυτό που παράχθηκε σαν κοινό αποτέλεσμα είναι ο νόμος εναντίον των "ψεύτικων ειδήσεων". Ένας πόλεμος ενάντια στην αντιπληροφορία.

    Σε επίπεδο εταιριών,η google έχει ήδη διακόψει την χρηματορροή σε youtubers και blogers οι οποίοι άρχισαν να ενοχλούν ή ήταν τόσο "μεγάλοι" που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για παραδειγματισμό. Δες το παρακάτω:

    http://www.huffingtonpost.gr/2017/02/14/eidhseis-tech-disney-youtuber-disney-pewdiepie_n_14744326.html

    Ο pewdipie είναι το μεγαλύτερο κανάλι αυτήν την στιγμή στο youtube,με 53 εκ συνδρομητές. To κατευθυνόμενο χτύπημα από την Disney και την Google (κάτοχος της youtube) μόνο τυχαία δεν είναι.

    https://en.wikipedia.org/wiki/PewDiePie

    Aντίστοιχα στην Ιταλία διέκοψαν την χρηματοδότηση στον byoblu (το κανάλι με το προηγούμενο βίντεο).

    Ψάξε τα και πες μου την γνώμη σου.

    Ελπίζω να είσαι καλά φίλε. Περιμένω την καινούρια σου δημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθούν εδώ και χρόνια να ελέγξουν τις φωνές διαμαρτυρίας. Τώρα το νομοθετικό πακέτο τους είναι έτοιμο.

      Σίγουρα μπορούν να χώσουν κάποιους μπλόγκερ στην φυλακή. Το ερώτημα είναι: μπορούν να τους κρατήσουν εκεί μέσα; Μήπως αντί να σβήσουν την σπίθα ανάψουν την φωτιά που θα τα κάψει ΟΛΑ;

      Διαγραφή
  40. ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΈ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ...
    Γ) Εφαρμογή του μοντέλου 2 ταχυτήτων.

    1. Σε αυτές που είναι σωστές, κυρίες και Ελληνίδες: ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
    2. Στις υπόλοιπες κάντε αυτό που κάνουν τα μουσλίμια: ΜΑΤΣΟΥΚΙ. Βαράτε τις αλύπητα. Σαπίστε τις στο ξύλο. Δώστε τους μπατίνι ανόθευτο. Απαγορεύεται να έχουν γνώμη. Όταν ανοίγουν το στόμα τους είναι ή για να κουτσομπολέψουν ή για να συκοφαντήσουν ή για να σε αποτρέψουν από το να κάνεις το σωστό. Οι περισσότερες το ρημάδι τους πρέπει να το ανοίγουν μόνο για να πάρουν πίπα. Μην τις έχετε ικανές για τίποτα καλό, μην τις εμπιστεύεστε και ξεκωλιάστε τις στα κλωτσίδια όπου τις πετύχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΑΡΚΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!
    ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΠΑΛΙΟ ΜΠΕΚΡΑ!
    ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Τραβεστιανού τα έχουμε πει ένα δισεκατομμύριο φορές. Έβγα με το κανονικό σου νικ να κάνουμε συζήτηση όποτε θέλεις. Σου υπόσχομαι να μη σου σκίσω το στρινγκάκι αν είναι μετάξι και από victoria's secret και πάνω...

      Υ.Γ. Για μη σκίσιμο δεσμεύομαι, για μη χύσιμο δεν είπα τίποτα...

      Διαγραφή
  42. ΜΑΡΚΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ταξίδι αναψυχής στην Κόλαση προσκεκλημένος του Εξαποδώ... Απ' ό,τι βλέπω εδώ, τίποτα δεν είναι αληθινό, ούτε καν το κακό.

      Διαγραφή
    2. Αυτά τα οράματά τα προκαλεί το χασισάκι, αμα είναι ψεκασμένο με ραουνταπ.

      Διαγραφή
    3. Σε σύγκριση με τα τοξικά χύσια που πίνετε, το ράουνταπ είναι θεία μετάληψη...

      Διαγραφή
    4. Τοξικά Χύσια και μάλιστα ληγμένα πίνεις εσύ μπέκρά .
      Εμείς προτιμάμε τα κολπικά υγρά που είναι και οργανικά.

      Διαγραφή
    5. Πιείτε άφοβα τα σκατά του βόθρου στον οποίο ζείτε... Μήπως σας πειράζει που τον παίρνει ο Τραμπαλαϊανού;

      Διαγραφή
  43. http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/to_dna_ton_peloponnision_milise_kai_katarriptei_oristika_tous_isxyrismous_falmeraier-65059303/

    ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΟΥ ΑΡΘΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αντε βρε ξεκωλι ,θα γραψεις τιποτις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017
    ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ !!! :::: "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ" - "ΕΑΜ Β' - ΥΔΡΟΧΟΟΣ" :::: Ο ΕΧΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ :::: "Ο ΜΕΣΣΙΑΣ θα είναι... ΕΛΛΗΝΑΣ"..... ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΝΤΙΛΙΑΚΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΜΟΥΜΙΑ ΘΕΑ ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΑΛΩΜΗ

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΜΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΤΗΝ ΡΕΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΗΝ ΣΑΛΩΜΗ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΕΔΩ:

    "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ" - "ΕΑΜ Β' - ΥΔΡΟΧΟΟΣ" - "Ο ΜΕΣΣΙΑΣ θα είναι... ΕΛΛΗΝΑΣ"

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2017/03/o-messias-tha-einai-ellinas.html

    Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙA ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ"
    ΕΔΩ:
    http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/03/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι μου λέει ότι ο Τραϊκλανού θεωρεί τον εαυτό του ως μεσσία... Από τη μέση και πάνω Χριστός και από εκεί και κάτω γίδα...

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ

      ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΣΣΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΪΚΛΑΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

      Διαγραφή
    3. ΔΙΟΡΘΩΣΗ : ΤΡΑΪΚΛΑΝΟΥ :

      ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΓΙΔΟ ή ΓΙΔΟΧΡΙΣΤΟ (ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ

      ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΕΞ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ COPY-PASTE ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ

      ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ VIRUS Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΣΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

      ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΙΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

      ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο TERMINATOR ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ

      ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ

      ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΧΟΥΝ

      ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΩΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

      Διαγραφή
    4. Και Τρίκλανο μπορείς να τον λες άνετα γιατί ανά τριάδες τις κλάνει τις ιερές μάντολες...
      ΓΚαζάκης-Ψώρρας-Τσιμπουκιανού, όλοι οι πρακτορίσκοι έχουν ένα ρολάκι στην επιθεώρηση που παίζεται στο πτώμα της Ελλαδίτσας...


      Διαγραφή
  46. ΧΑΙΡΕ ΜΑΡΚΟ ! ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ
    https://www.facebook.com/Anaktisis-Ta-Nea-804893332953112/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΑΡΚΟ...ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας να διαβάσεις Τραμπαλαϊανού! Βγάζει ένα χυσοσέντονο κάθε βδομάδα... χεχε

      Διαγραφή
  48. Εγώ γράφω ο ιδιος τα κειμενα μου, σε αντίθεση με αλλους που απλά τα δημοσιεύουν.
    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα σχόλια με τα σάλια υπέρ σου εσύ τα γράφεις και εκείνα με τα επιχειρήματα εναντίον σου δεν τα δημοσιεύεις. Μ.

      Διαγραφή
    2. Γιατί εδω δημοσιεύονται ολα τα σχόλια;
      Τ.

      Διαγραφή
    3. Ακόμα και οι τρολλιές άμα έχουν στυλ... Μ.

      Διαγραφή
    4. ... και δεν εκθέτουν το μαγαζάτορα.
      Τ.

      Διαγραφή
  49. ο αμυρας πως σου φαινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δώσε σημεία ζωής, ανησυχώ.

    Ακράγαντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ανησυχείς; Όλα πάνε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα...

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή πάνε κατά διαόλου.

      Διαγραφή
    3. Αν συνεχίζω να μην σε βρίσκω στα "γνωστά" μας κανάλια επικοινωνίας θα υποθέσω ότι σου έχουν χακάρει τον λογαριασμό.

      Διαγραφή
    4. Πιο χρονοδιάγραμμα και μαλακίες!! Γράψε κάτι....Ότι να ναι δε βλέπεις ότι έχουν αρχίσει τα στερητικά εδώ μέσα??

      Διαγραφή
  51. Η ΤΡΙΚΩΛΗ ΤΡΙΜΟΥΝΗ ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΕΔΩ:
    http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2012/02/18/00-00/pa-sy-a_diogenhs_2012-02-18_00-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σε παλαιότερα άρθρα σου είχες αναφέρει αρκετές φορές τον σημαντικότατο ρόλο της γυναίκας και το πόσο θα πρέπει να προσέξουμε το κομμάτι αυτό για τον αγώνα. Αυτό το άρθρο σου δεν βοηθάει τον σκοπό για τον οποίο ο ίδιος μίλαγες.
    Τι άλλαξε? Εσύ ή οι ιδέες σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα δεν άλλαξε. Απλά τώρα είμαστε στο χείλος του βόθρου και δεν επιτρέπω δικαιολογίες...

      Διάβασε τι λέει παραπάνω ο 5 Μαρτίου 6:25 μ.μ. που έχει πιάσει το νόημα.

      Διαγραφή
    2. Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1845 ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ & ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ



      https://www.youtube.com/watch?v=etXSKsU5q7Y



      https://youtu.be/etXSKsU5q7Y

      Διαγραφή
  53. Αφού έχει γράψει ο "άνθρωπος", Καλό Πάσχα. Τώρα που πλησιάζει θα γράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017
    ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ: "Τελειώνοντας το πανεπιστήμιο, πήγα για μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι, όπου ανακάλυψα έναν καινούριο κόσμο, συναντήθηκα με νέες ιδέες, αυτήν τη φορά φεμινιστικές. Ήταν η εποχή που οι γυναίκες έκαναν αισθητή την παρουσία τους, διεκδικώντας πλήρη ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ιδέες αυτές με καθόρισαν όσο και η Αριστερά. Αριστερά και φεμινισμός είναι με κάποιον τρόπο οι πυλώνες της ιδεολογικής και πολιτικής μου συγκρότησης."

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/06/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Είχες φακελωμένο και τον τραμπάκουλα ρε κουφάλα Μάρκο;

    https://www.youtube.com/watch?v=6OZqC9RnFPI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΑΣΥΑ - ALTER ΙΟΥΝΙΟΣ 2006 - ΤΟ "ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ" ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ - 04

    https://youtu.be/sLs3ejN0xS8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο ΤΡΑΪΚΛΑΝΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜE ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: "Ο ΜΕΣΣΙΑΣ θα είναι... ΕΛΛΗΝΑΣ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΔΩ:http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2017/03/o-messias-tha-einai-ellinas.html

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΜΑΖΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΚΛΑΝΟΓΙΔΟΥ-ΤΡΙΚΛΑΝΟΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του αρέσει η πούτσα του Γεροκλανιανού. Σάπισε μέσα στα τεκτονικά χύσια και έχασε και τους λίγους πιστούς του. Τώρα βάζει και τα άρθρα στον κώλο του...

      Διαγραφή
    2. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

      ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04332 ] [ 2017.07.12 00:00 ]

      ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ "ΕΑΜ Β' - ΥΔΡΟΧΟΟΣ" Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "Ο ΜΕΣΣΙΑΣ θα είναι... ΕΛΛΗΝΑΣ" ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΔΟΜΗΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΟΜΩΝ ΑΡΧΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

      http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2017/07/12/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2017-07-12_00-00.htm#plohgos_03

      Διαγραφή
    3. 80 σελίδες νεο-μεσσιανισμού και υδροχοϊκής πουστιάς. Για κλωτσίδια είναι η στοά που τον προμοτάρει τον γερο-παλιόπουστα...

      Διαγραφή
  58. ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=Kq0FXjv95VU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ LINKS ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΔΡΟΧΟΪΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/04/2012-2015-2012.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/04/drone-facebook-ydrohoos-fnous.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/04/httpwwwpa-sy-agr.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/04/blog-post_18.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/04/blog-post_47.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/04/blog-post_20.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/04/blog-post_18.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/04/httpwwwpa-sy-agr.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/04/blog-post_47.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/04/facebook-ydrohoos-fnous.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/04/drone-facebook-ydrohoos-fnous.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/04/bmpo-united-macedonia-united-macedonia.html


    http://anti-amazon.blogspot.gr/2016/06/blog-post.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2016/07/facebook_15.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2016/07/facebook-enantion.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2016/07/blog-post.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2016/07/facebook.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2016/12/stranger-vs-viva-france.html


    http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/03/blog-post.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/03/marco-de-sade.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/03/blog-post_15.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/07/blog-post.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2017/07/e.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011
    ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ 1518 ΣΕΛΙΔΩΝ Ο ANDERS BEHRING BREIVIK ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΑΣΙΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΩΝ
    http://anti-amazon.blogspot.gr/2011/07/1518-anders-behring-breivik.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  61. Μέγιστε Μάρκο για μια ακόμα φορά η πραγματικότητα επιβεβαιώνει αυτά που έχεις γράψει:


    http://www.iefimerida.gr/news/412160/i-kyniki-omologia-tis-22hronis-apo-ti-n-smyrni-gia-pos-ekrypse-tin-egkymosyni-kai-pos


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ 4 VIDEO ΣΤΟ «YOU TUBE» ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ:
    ΠΑΣΥΑ – ΤΟ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΛΕΣΒΙΩΝ» – ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Νο1 Νο2 Νο3 Νο4
    ΕΔΩ:
    https://youtu.be/Er37jno6LB4
    https://youtu.be/PcjIEl4DQko
    https://youtu.be/SwsIlaHGNe8
    https://youtu.be/uLQY5UqH7mw
    ΚΑΙ ΕΔΩ:
    https://www.youtube.com/channel/UCfvJ3DFL2T4uszIzvomhWbw

    ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΟΜΕΑ "ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ" ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 4 VIDEO ΜΑΖΙ ΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
    ΕΔΩ:
    http://proboleus.pa-sy-a.gr/2018/07/10/00-00/pa-sy-a_proboleus_2018-07-10_00-00.htm


    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ «ΟΔΥΣΣΕΥΣ»
    ΕΔΩ:
    http://odysseus.pa-sy-a.gr/2011/11/21/12-00/pa-sy-a_odysseus_2011-11-21_12-00.htm
    ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ 10 ΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μάρκο σ' ευχαριστώ για τη πραγματική τροφή σκέψης που παρέχεις. Το έχω ρίξει στην επανάληψη, θα κάτσω να διαβάσω ξανά πολλά από τα αξιολογότατα άρθρα σου. Αυτό εδώ το άρθρο σου και το τελευταίο σου (8 Αυγούστου) είναι εκπληκτικά. Ρίχνω πολύ γέλιο. Έχω περάσει πλέον από το στάδιο της οργής, στο στάδιο του γέλιου, γιατί "γνωρίζω" τι έρχεται και μάλιστα πολύ σύντομα. Διψήφιος πλέον ο αριθμός των ημερών που έμειναν μέχρι την ανατροπή των εξελίξεων. Ευτυχές το νέον έτος ! Νάσαι καλά, προσωπικά με βοήθησες πάρα πολύ, οι άνθρωποι που συνδυάζουν γνώση, ήθος και χιούμορ αποτελούν Ποιότητα.
    Το παλούκι για το παλούκωμα να ετοιμάζεις, ξύστο μπροστά να εισχωρεί πιο αποτελεσματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μάρκο, υποθέτω γνωρίζεις ότι το 99% αυτών που παίρνουν εκ μέρους εισπρακτικών εταιρειών είναι γυναίκες, ακριβώς αυτό το είδος που περιγράφεις. Τη τελευταία φορά που με πήραν, απείλησαν ότι θα με πάνε δικαστικά, της απάντησα : "Θα σας σκίσω το κώλο, καριόλες". Είμαι σίγουρος ότι αυτή θα το μετέφρασε στο ανύπαρκτο μυαλό της, ότι κάποιος θα τη γαμήσει από τον κώλο... Πού να φανταστεί, ότι θέλω να της κάνω ένα ωραίο παλουκωτό, με παλούκι ξυμένο καλά μπροστά. Το μόνο που με προβληματίζει, είναι αν πρέπει να βάλουμε στο ξύλινο παλούκι κάποιο λιπαντικό μπροστά, ώστε να μπει στην αρχή πιο εύκολα ή στεγνό και ξερό. Τώρα που το σκέπτομαι λίγη φαγουρόσκονη ή πιπέρι δεν θα έβλαπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή