Η συνωμοσία του σάπιου αίματος

12 ΙΟΥΛΙΟΥ 9017



116 – 8 = 108

Σφάζω γύφτο στο Ζεφύρι
πρεζάκια, κλέφτη και μπατίρη
ζέχνει η Αθήνα, ο κόσμος όλος
σαν πολυχεσμένος κώλος
Αφγάνια, Πάκηδες, σκουπίδια
παγκοσμιοποιημένα αρχίδια
η χώρα έχει πια σαπίσει
ζητάει ανήλεο γαμήσι.
Σκίζω λεσβίες ασπρουλιάρες
σε ΜΚΟ λαθροβρωμιάρες
ευρωμάγισσες βυθίζω
μεσ’ του βόθρου τα σκατά
Κεερφάδες και Αντιφάδες
τους ταΐζω ξερατά.
Τους μπουκώνω με χυσίδια
και κουράδες τοξικές
ψάχνω και τους συγγενείς τους
να τους κόψω τις ουρές.
Στα ρουθούνια τους τα σάπια
βάζω μπόλικο τσερλιό
και τους κόβω και τ’ αρχίδια
να’χουν θάνατο αργό.
Τηλεθεατές τσακίζω
με μια ασήκωτη βαριά
κοπανάω τα μυαλά τους
για να φτιάξω σκορδαλιά.
Εκτελώ τις τραγουδιάρες
του εξ-φάκτορα τα ψώνια
τους κριτές τους κάνω κάβα
να τους βασανίζω χρόνια.
Ξεκάνω το παπαδαριό
κι όλους τους καλογέρους
τους κίναιδους, το πουσταριό
τους χριστιανολεβέντες
που έχουν την ψωλή θεό
γιατί είναι πισωγλέντες.
Πνίγω τον βρωμοδικαστή
με εκείνο το στρινγκάκι
που φόραγε ο Αιγύπτιος
που ‘κανε τσιμπουκάκι.
Ρίχνω πετρέλαιο πολύ
γεμίζω δέκα τάφρους
και ρίχνω αμέσως μέσα τους
τους δημοσιοκάφρους.
Θέλω να δω πώς καίγονται
τα κίτρινα σκουλήκια
πώς κλαίνε και πώς χοροπηδούν
στις φλόγες τα καθήκια.
Δολοφονώ αναρχικούς
σκοτώνω τα κομμούνια
κρεμάω το ναζισταριό
και τα χρυσά γουρούνια.
Το ΚΙΣ το καίω για χαβαλέ
μαζί και τα τζαμιά τους
συναγωγές κι ορθόδοξους
ναούς ανωμαλάτους.
Το αμάξι στρίβω προς το mall
το όπλο παρά πόδας
και πετσοκόβω άγρια
τα θύματα της μόδας.
Μπουρλοτιάζω μοναστήρια
καίω και την Αγία Λαύρα
ψευτοπρόσφυγες σκοτώνω
μακελεύω κάθε σαύρα.
Αχνά θυμάμαι τον προπάππο
που με τον Καραϊσκάκη
έσφαζε όλη την τουρκιά
τους πετούσε στο χαντάκι.
Γκρεμίζω το κωλάδικο
στο Σύνταγμα με μπόμπες
σταυρώνω και τους βουλευτές
σε αναμμένες σόμπες.
Βάζω φωτιά στο ίδρυμα
του Νιάρχου το μπουρδέλο
πίνω για διάλειμμα καφέ
στο πτώμα του Τσιπρέλο.
Αδειάζω τα μπιστόλια μου
σε ΜΑΤ και σε κουκούλες
χειροβομβίδες τις κερνώ
της κωλο-ΕΥΠ τις τσούλες.
Μετά εκτελώ και Αλβανά
του ουτσεκά τις κότες
και ξεπαστρεύω τους βρομά
τους πνίγω με καπότες.
Σκοτώνω με καλάσνικοφ
όλη τη Γεωργία
οι σκυλάραπες την πούλεψαν
κρυφτήκαν στα Χαυτεία.
Τραβώ στην παραλιακή
όπου είναι τα μπουζούκια
εξολοθρεύω υπάνθρωπους
σε μπαρ και σε κουτούκια.
Η μέρα μου τελείωσε
νύχτωσα στον Περαία
είμαι γεμάτος αίματα
μα αισθάνομαι ωραία.
Πυροβολώ εφοπλιστή
που ‘βγαινε απ’ το γραφείο
μαζί κι όλους τους φίλους του
φουντάρω και το πλοίο.
Η πόλη δεν ξεβρώμισε
έχει σκατό ακόμα
έληξε η προπόνηση
πάω για ύπνο χώμα.
Αύριο ειν’ η μέρα μου
βου-που κι Εκάλη μόνο
όχι δουλειά, διασκέδαση
εκεί θα δώσω πόνο.
Στων τραπεζών τους πρόεδρους
στα μέλη, στους μετόχους
στων τοκογλύφων τα πουλαίν
και στους αχυρανθρώπους.
Στοχεύω μόνο αρχηγούς
ποδιές, μυστριά, σπαθόνια
θα κάνω ένα γενναίο ντου
να σφάξω τα μασόνια.

Πρωί ξυπνώ στον καναπέ
ψάχνω να βρω τα όπλα
είμαι κοντός και καραφλός
μου λείπει μια παντόφλα.
Η σύζυγος είναι μια πατσό
που μοιάζει με παράγκα
ο σκύλος χέζει στο χαλί
βάζω να ακούσω Τράγκα.

(Από την ποιητική συλλογή «Μια επανάσταση σκέτο όνειρο»)




Αν και διάφοροι τύποι νεοραγιά μου τη σπάνε διαρκώς, αυτός που με εκνευρίζει πιο πολύ απ’ όλους είναι ο ξερόλας μοιρολάτρης που λέει διαρκώς ότι «δεν γίνεται τίποτα».  Η κουραδοειδής ενσάρκωση της ηττοπάθειας που διατείνεται ότι «δεν μπορούμε να αντισταθούμε στα μεγάλα συμφέροντα».  Μιλάω για τον ανθυπάνθρωπο, το σκατ-όν που αν έστω και 1 % από αυτά που ισχυρίζεται είχε ένα ψήγμα αντιστοίχισης με την ιστορική αλήθεια, θα είμαστε ακόμα πιθήκια πάνω στα δέντρα.


Πρόκειται για τον κωλόμπα που δεν διεκδίκησε ποτέ τίποτα στη ζωή του.  Για εκείνον τον ξεχειλωμένο βρωμόπουστα που δεν προσπάθησε ποτέ να αντισταθεί.  Πάντα μάζευε φάπες, κατανάλωνε μασημένη πνευματική τροφή και ρούφαγε τα αποσκατίδια των διεθνών βόθρων.  Πάντα μόνος του κατέβαζε τα βρακιά, στηνόταν στα 4 και μετά μυξόκλαιγε ότι τον γαμήσανε.  Και πάντα –μα πάντα- πούλαγε τους διπλανούς του για να σώσει το άθλιο γιδοτομάρι του. Αν ήμουν καπετάνιος κι είχα τέτοιους στρατιώτες θα τους πυροβολούσα ο ίδιος πριν από τη μάχη, όχι γιατί θα μου ήταν άχρηστοι σε αυτήν, αλλά για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα γλυτώσουν για να αναπαραχθούν.


ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑ.  Μην ακούτε ΠΑΠΑΡΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ περί «ελληνικής παιδείας».  Κανένα λογισμικό δεν λειτουργεί χωρίς υπολογιστή.  Οι πενταποτάμιοι γύφτοι πάνω στην «ελληνική παιδεία» κωλοτρίβονται εδώ και 1.200 χρόνια και παραμένουν σκατόγυφτοι.  Οι κάτοικοι των ΗΠΑ που ανατρέφονται δύο αιώνες με την «ελληνική παιδεία» τώρα πίνουν κρακ και γαμιώνται με τα σκυλιά τους.  Τα πάντα είναι αποτέλεσμα γενετικών προδιαγραφών.  Η γονιδιακή γνώση είναι 100 φορές ισχυρότερη από την επίκτητη.  Αν κάποιος ψάχνει να βρει τους λόγους που ως έθνος σερνόμαστε στα ξερατά των σαυρών εδώ και αιώνες, αυτό γίνεται όχι επειδή η γνώση που λαμβάνουμε είναι μυγοφτυσμένη (που είναι), αλλά γιατί οι μόνοι που αναπαράγονται είναι οι ημίαιμοι, οι ραγιάδες και οι προδότες.


Πέρα από το γνήσιο αίμα που είναι εξαιρετικά δυσεύρετο, υπάρχουν το αναμειγμένο, το ακάθαρτο και το σάπιο.  Από τις τέσσερις κατηγορίες, η τελευταία όχι μόνο δεν έχει καμία χρησιμότητα στο έθνος, αλλά είναι και εκείνη που συνωμοτεί συνεχώς σε βάρος των υπολοίπων. Συνεργαζόμενη με τους διεθνείς εξουσιαστές και έχοντας υιοθετήσει το αναπαραγωγικό τους πρωτόκολλο, είναι η μόνη που χρησιμοποιεί όρους ενδογαμίας για να διαφυλάξει την ποιότητα της σαπίλας της.



Για παράδειγμα, το ερπετό που ξεμαγάρισε πρόσφατα, η μέγιστη χατζηαβατική και μασονική λέρα που φλόκιασε την Ελλάδα από όλες τις τρύπες, άφησε πίσω του μια ολόκληρη  στρατιά από φίδια-απογόνους, μια κυψέλη γεμάτη με μισέλληνες τεκτονο-βρυκόλακες.  Οι ήρωες, οι αγωνιστές και οι γνήσιοι είτε πεθαίνουν άκληροι είτε τα σόγια τους ξεκληρίζονται συστηματικά από τους προδότες.  Δεν είναι τυχαίο που τόσους αιώνες δεν βρέθηκε ούτε ένας (1) ηγέτης σε αυτό το βυζαντινόπληκτο πουτσοκρατίδιο του Χριστού να κάνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα.  Να ξεπαστρέψει ανελέητα όλα τα παράσιτα που τρέφονται από τις σάρκες της χώρας. Να ξεριζώσει τα γενεαλογικά τους δέντρα.  Να διακόψει με το χατζάρι την μετάδοση του ερπετικού DNA. Να παλουκώσει όλους τους συγγενείς τους.  Να αποκεφαλίσει τα μωρά που αύριο θα είναι οι δήμιοι όλων μας. Μας έφαγε η φιλευσπλαχνία και η ισότητα.  Αυτές οι δύο κατάρες που μας φόρτωσε το ιερατείο και η ιουδαϊκή μαφία.



Πολλοί κάνουν το μεγάλο λάθος να πιστεύουν πως ότι προέρχεται από την Αρχαία Ελλάδα είναι καλό.  Μακάρι να ήταν έτσι.  Διαβάζοντας προσεκτικά την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία (δηλαδή τα ψίχουλα που έχουν μείνει στο τραπεζομάντηλο) διαπιστώνει κανείς το ακριβώς αντίθετο.  Η αλήθεια είναι ότι πολλά από αυτά που θεωρούμε «ελληνικά» και «αξιόλογα», ούτε ελληνικά είναι ούτε αξιόλογα. Εδώ και χιλιετίες, σε εποχές οι οποίες χάνονται πίσω στην αχλύ του μύθου, έχουμε εκτεταμένη νόθευση της παράδοσης και στοχευμένο τοξικό μπαστάρδεμα της ελληνικότητας. 


Η χθόνια διείσδυση των Κρονίων ακόμη και την εποχή της αναλαμπής που προκάλεσε με την ιδιοτελή του επανάσταση ο Ζεύς, είναι προφανής σε όσους μπορούν να αποκωδικοποιούν την Ιερή Μυθολογία.  Το ότι ο Κρόνος επανήλθε με το άλλο του όνομα (το εβραϊκό) είναι αποτέλεσμα της ανικανότητας του Δία να προβλέψει τις προεκτάσεις των πράξεών του. Όσο αυτός διακόρευε παρθένες και κωλογαμούσε τεκνά, η βρωμερή Εκάτη του έσκαβε τον τάφο.  Οι αρετές που είχε δείξει ως νέος δυστυχώς αργότερα εξαερώθηκαν σε θανάσιμα ελαττώματα και οι τρομεροί εφηβικοί του κεραυνοί κατέρρευσαν σε γέρικες βρωμερές κλανιές.  Με λίγα λόγια, δεν υπήρξε καν διάλειμμα.  Η μικρής διάρκειας κυριαρχία του Δία έδωσε την θέση της ξανά στην απολυταρχία του Κρόνου η οποία αναβαπτίστηκε -όπως ήταν αναμενόμενο- σε ωκεανούς ανθρώπινου αίματος. 


    
Το καθεστώς του Κρόνου μεταλλάσσεται πάλι.  Η εποχή της ψευτο-αγάπης τελείωσε.  Φινίτο τα ροδοπέταλα πάνω στα οποία βαδίζαμε δύο χιλιετίες. Τώρα έχουμε βάλει πλώρη για τα βαθιά σκατά.  Για το τρίγωνο των Σκατοβερμούδων.  Ζούμε μια από τις σπάνιες στιγμές της παγκόσμιας ιστορίας που τα πάντα είναι πιθανά. Είναι η μαγική ώρα που όλα μπορούν να έρθουν τούμπα.  Γύρω μας πλέκονται χιλιάδες συνωμοσίες και ο ικανότερος των συνωμοτών θα υπερισχύσει.



Μια που το έφερε η κουβέντα, θα πρέπει να πω δύο λόγια για τις μαλακίες που εκτοξεύει ο ημιμαθής Κοέλιο. Αν διαβάσατε τις παπάρες αυτού του αρχιδιάρη περί «βοηθείας», ξεχάστε τις το συντομότερο. Το σύμπαν δεν συνωμοτεί ποτέ για αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Το σύμπαν δεν συνωμοτεί ποτέ για να σου κάνει καλό.  Αν αποφασίσει να συνωμοτήσει για κάτι θα είναι μόνο για να σε γαμήσει. Εκτός κι αν προλάβεις να του τη γαμήσεις εσύ πρώτος. 


 Από την εποχή της παλιννόστησης του Κρόνου τρώμε συνεχώς σκατά.  Επί χιλιετίες τα ημίζωα που αποτελούν την πλειοψηφία προσκυνούν και λατρεύουν τους δυνάστες που εμφανίζονται ως σωτήρες. Ως πανηλίθια μπαζόσκυλα της σαπισμένης πίστης κυνηγούν τους αμφισβητίες. Το λογισμικό βάσει του οποίου λειτουργούμε είναι μαϊμού.  Ό,τι μας προσφέρεται από το νηπιαγωγείο ως το πανεπιστήμιο ως γνώση είναι δηλητηριασμένο.  Αυτό που διδάσκεται από το Υπουργείο Δια Βίου Πούστευσης και Τουρκευμάτων είναι η υποταγή στην ξένη εξουσία και η υπακοή στο ιερατείο. Αν με αυτά νομίζει κάποιος ότι μπορεί να δει προκοπή, το πολύ-πολύ να δει τα ζαρωμένα αρχίδια του μασονόπουστα Προκόπη. 



Ως το προς τι μπορεί να κάνει κάποιος όταν είναι οργανωμένος, αρκεί μια απλή σύγκριση ανάμεσα στους λιγοστούς πράκτορες του παρακράτους από την μια και στην ψεκασμένη πλειοψηφία από την άλλη.  Το 9008 για ένα αναρχοτσογλάνι που το γαργάλαγε ο κώλος του κάηκε η μισή Αθήνα. Το 9017 για ένα αθώο παιδάκι που δολοφονήθηκε στο προαύλιο του σχολείου του δεν άνοιξε ούτε μύτη.



Για να το δούμε και ιστορικά, αν γινόταν κάτι τέτοιο στην αρχαία Αθήνα, να σκοτωθεί δηλαδή παιδί Αθηναίου πολίτη από αδέσποτο βέλος μετανάστη, θα είχαμε εκατόμβη νεκρών.  Αν συνέβαινε στη Σπάρτη, τουλάχιστον 1.000 είλωτες θα ξεκοιλιάζονταν το ίδιο βράδι.  Το αβίαστο συμπέρασμα είναι ότι χρειάζεται να χυθεί πολύ αίμα για να ξυπνήσει ο ευρώπρωκτος ραγιάς. Εκατό παιδάκια πρέπει να σφαγούν, μπορεί και χίλια και ακόμα πιο πολλά για να καταλάβουν τα ζώντα ζώα τι συμβαίνει γύρω μας.


Βέβαια είχαμε και ένα καλό νέο.  Δεν ξέρω αν έπιασε κανείς την λεπτομέρεια:  Κεερφά και Αντίφα, οι μεγάλοι υποστηρικτές των «κατατρεγμένων», δεν τόλμησαν να εμφανιστούν στο Μενίδι. Δύο μέρες πριν τον φόνο του 11χρονου κουνούσαν πανό και διαδήλωναν μαζί με τις κραγμένες στην περηφάνια των πούστηδων και των πλακομουνούδων.  Δύο μέρες μετά τα γεγονότα, τα νούμερα του Σόρος ξαναφάνηκαν στο Πολυτεχνείο, στην παιδική χαρά του ψευτοαναρχικού, εκεί που δεν τους ενοχλεί κανένας.  Ενδιάμεσα όμως, στο Μενίδι, μούγκα. Γιατί άραγε δεν έσπευσαν να επέμβουν εκεί που απειλούνταν τα ταξικά αδέρφια τους;



Μήπως επειδή για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες ένα από τα πρόσωπα του εχθρού του έθνους έγινε ορατό; 

Μήπως επειδή η διαρκώς μαστουρωμένη πλέμπα παραμέρισε τις όποιες διαφορές της και ετοιμάστηκε να την πέσει ενωμένη στις γυφτόσαυρες που έκαναν και μαγκιές αποπάνω αντί να κρυφτούν στις βρωμερές τρύπες τους; 





Στο Αίγιο, στο Αιτωλικό και σε άλλα μέρη σε όλη τη χώρα οι κάτοικοι-ζόμπι ψιλοζωντάνεψαν και ήταν «έτοιμοι» (σχήμα λόγου) να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.  Αναγνωρίζοντας τον κίνδυνο του αναπάντεχου ξεβρακώματος, το δήθεν «πανίσχυρο» σύστημα αναδιπλώθηκε και οι αναρχοκουμουνοχαφιέδες, τα πρακτοράκια των πενήντα ευρώ και οι πεμπτοφαλαγγίτες με τις κουκούλες πήραν εντολή να κάνουν πίσω. Τα αφεντικά τους τούς είπαν ότι απέναντί τους δεν θα είχαν τώρα την ευνουχισμένη αστυνομία που θα συλλάμβανε μερικούς και μετά θα τους άφηνε ελεύθερους αλλά καθημερινούς πολίτες που έχουν φάει την πούτσα των τοκογλύφων και θα έβρισκαν κάποιον να ξεσπάσουν.  Περιττό να πω ότι όποιος «αλληλέγγυος» πιανόταν ζωντανός, θα λυντσαριζόταν επιτόπου.  Αν καμιά ΚΟΤΑ βουλγαρο-ρουμανο-αλβανο-σκοπιανο-τουρκόγυφτος τολμούσε να πυροβολήσει το πλήθος –όπως απειλούσαν μπροστά στις κάμερες- θα γινόταν τέτοιο πογκρόμ που θα έμενε στην ιστορία. 



Ως από μηχανής θεοί, οι μπάτσοι εμφανίστηκαν κατά εκατοντάδες για να προστατέψουν όχι τους βρομά αλλά τους ελληνόφωνους παλιόπουστες που κρύβονται πίσω από το γυφταριό.  Μπορεί οι λεχριτόγυφτοι να πουλάνε παντού κόκα και ηρωίνη όμως δεν είναι αυτοί που την εισάγουν στη χώρα, ούτε εκείνοι που την εμπορεύονται χονδρικά.  Ο τελευταίος τροχός της αμάξης είναι οι γυφτοβρωμιάρηδες.  Οι μεγαλέμποροι βρίσκονται στα εφοπλιστικά γραφεία, στο μασονείο του Συντάγματος, ακόμα και μέσα στην Ιερά Σύνοδο.  Η εξουσία πουλάει την πρέζα.  Οι πρωθυπουργοί και οι κολλητοί τους περιούσιοι είναι οι αρχιπρεζέμποροι.  Η πισωγλέντικη ιερατική μαφία είναι αυτή που δεν αφήνει αυτό το τριτοκοσμικό κρατίδιο να λειτουργήσει έστω με κεντρο-αφρικανικά πρότυπα.  



Όταν η σπίθα απείλησε να γίνει φωτιά στα ξερόχορτα και να φανούν αυτοί που κρύβονται πίσω από τους κουρελόγυφτους,  χτύπησε η μαγική καμπάνα του μασονικού συναγερμού.  Το θαύμα που πήγαινε να γίνει, έληξε, τελείωσε, εξατμίστηκε.  Οι γύφτοι κρύφτηκαν σαν τις κατσαρίδες στις φωλιές τους, οι μπάτσοι πληρώθηκαν τις υπερωρίες τους και οι κοιμισμένοι πολίτες επέστρεψαν στους ιερούς καναπέδες τους.


Δύο εβδομάδες μετά, η ζωή συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο:  Διαπραγματεύσεις για την δόση του ψευτοδανείου που δεν θα φτάσει ποτέ στην Ελλάδα, φωτιές στα δάση, απεργίες συνδικαλιστικής μαλακίας, ξεκατινιάσματα ανάμεσα σε μπινέδες στο Πουστοβούλιο και κυρίως ηχηρή Αρχιερατική σιωπή.




Πραγματικός ΤΑΦΟΣ η Ορθοδοξία.  Δεν βγάζει άχνα.  Κουβέντα δεν λέει για τα τεκταινόμενα.  Ακόμα και οι χαβούζες που και που αμολάνε μερικές κλανιές από το σκατό που χωνεύεται.  Αυτή τίποτα.  Κάνει ότι δεν βλέπει τις διαδοχικές ψωλιές που τρώει το ποίμνιό της.  Λες και ξαναήρθε ο Χριστός με ένα τρίφυλλο στο χέρι το οποίο πολλαπλασιάζεται αενάως όπως στο θαύμα με τα ψωμιά και τα ψάρια. Νιρβάνα απίστευτη το παπαδαριό λες και έχουν γίνει όλοι κουδούνια από τον μπάφο.  2.000 χρόνια αρχιμπουστιάς είναι αυτά, όχι παίξε-γέλασε.  Ξέρει η πουτάνα τι συμβαίνει και κάνει το παπί. Περιμένει τις εξελίξεις για να δει που θα ποντάρει τα υπερφράγκα της την τελευταία στιγμή. 



Φυσικά καθ’ όλο αυτό το διάστημα η τσιμπουκοχαμούρα παραμένει σταθερή στις «αξίες» της.  Αυτή η ξεκωλιάρα που αδιαφορεί για τους Ελληνόφωνους και το σκοτεινό μέλλον τους, αγκαλιάζει με κάθε τρόπο την γυφτουριά αλλά και όλες τις φυλές των μιαρών σαυρών που οι τουρκομογγόλοι λαθρέμποροι απορρίπτουν στις ακτές μας με επιδότηση του Σόρος.  Πίπες κάνει στους λαθρόγυφτους η καταπιόλα. Καθαρόαιμα μουσλίμια, φανατικοί χριστιανοφάγοι και αιμοσταγείς δολοφόνοι του ISIS εισβάλλουν καθημερινά στη χώρα αλλά η παρουσία τους δεν φαίνεται να ενοχλεί καθόλου την Ανίερη Σύνοδο του βρωμοπαπαδαριού.   Κάτι έχουν συμφωνήσει αυτές οι σαβουρόψυχες βακέτες με τα εβραιοχύσια του ισλαμιστάν αλλιώς δεν εξηγείται.  Κάτι έχουν υπογράψει στα κρυφά αυτοί οι αιώνιοι Κρόνιοι συνωμότες και σίγουρα θα το βρούμε σύντομα μπροστά μας.


Αυτή η σιωπηλή σέχτα όταν πρόκειται για την περιουσία της και για την αποφυγή πληρωμής χαρατσιών έχει λαλίστατους ρασοφόρους ρήτορες.  Για πότε πείθουν τους άπιστους και κάνουν συμφωνίες με τις συριζοκομμούνες λούγκρες του Μαξίμου, δεν τους παίρνει πρέφα κανένας. Τα βρίσκουν σε χρόνο μηδέν κι ενώ η τοκογλυφική πούτσα συνεχίζει να μπαίνει στην κωλοτρυπίδα του λαουτζίκου, η Χυσοταφούλα παραμένει αφορολόγητη από την εποχή των διαδόχων του Μεγάλου Ιουλιανού.    


Ειλικρινά δεν θα με ενοχλούσε η συμπεριφορά της πισωγλέντικης συμμορίας του Οβραίου, αν ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ.  Από την στιγμή όμως που παίρνει πολιτική θέση υπέρ των λαθρομεταναστών, υπέρ των ισλαμοφονιάδων, υπέρ των γυφτομαφιόζων και εναντίον του Ελληνικού Έθνους, είμαι υποχρεωμένος να της γαμήσω την έδρα και τον τόπο καταγωγής της.



Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, όλη η χώρα και ειδικά το κομμάτι της εκπαίδευσης, μοιάζει με το γνωστό ανέκδοτο όπου η καινούργια δασκάλα μπαίνει στην τάξη και αρχίζει τις ερωτήσεις.
«Πώς σε λένε παιδί μου;»
«Μιχάλη».
«Μιχάλη είπες;»Τσαφ! Του ρίχνει ένα χαστούκι η δασκάλα. «Μιχαήλ θα λες από εδώ κι εμπρός, αγράμματε».
Πάει στον επόμενο. «Εσένα πώς σε λένε;»
«Γαβρίλη».
Τσαφ! Χαστούκι και στον άλλον η δασκάλα. «Γαβριήλ θα λες, αμόρφωτε».
Πάει και στον Τοτό. «Το δικό σου το ονοματάκι πώς είναι που μου φαίνεσαι και λίγο απείθαρχος;»
«Τοτοήλ».


Μπορεί πλέον στην πρωτοβάθμια και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση τα παιδιά να μαθαίνουν μόνο το φρέντο και την τέχνη της πίπας. Όμως στην τριτοβάθμια και ειδικά στα ιστορικά-φιλοσοφικά τμήματα, εκεί που χρίζεται η ελίτ που θα διοικήσει αύριο τα ζώα, το πουτανο-ιερατείο δεν έπαψε ούτε λεπτό να ασκεί ασφυκτικό έλεγχο.  Ας προσπαθήσει κάποιος να κάνει διδακτορική έρευνα, π.χ. για τον ρόλο που έπαιξε η ορθοδοξία στην εξόντωση (σωματική και πνευματική) των Ελλήνων κατά τα χρόνια του Βυζαντίου να δει τι πούτσα θα φάει.  Δεν θα βρίσκεις όχι καθηγητή να σε αναλάβει, αλλά ούτε υπάλληλο της γραμματείας να σου πρωτοκολλήσει την αίτηση. Αν πας ακόμα πιο βαθιά, ήτοι να ερευνήσεις τον ρόλο που έπαιξε και παίζει το Κρόνιο ιερατείο, εκεί να δεις μαυρίλα που σε τρώει. Μονάχα το γεγονός ότι δεν υπάρχει σε κανένα ελληνικό μπουρδελοπανεπιστήμιο έδρα Φιλοσοφίας της Ιστορίας (παρόλο που θα μπορούσαν να θρονιαστούν κάποιοι πλαδαροί κώλοι οι οποίοι επαγγέλλονται τον μαρξιστή) τα λέει όλα.





Ο ανταρτοπόλεμος των ελληνοφρόνων εναντίον της κρατούσης τάξεως δηλαδή εναντίον του εβραιοχριστιανικού κράτους συνεχίζεται.  Ελάχιστοι είναι οι διανοούμενοι που τολμούν να ρίξουν μια ροχάλα στο πανεπιστημιακό και πολιτιστικό κατεστημένο αυτής της χυσαντερωμένης δημοσκατίας.  Η πλειοψηφία των ψευτοκουλτουριάρηδων γλείφει περιτετμημένα νεοταξικά καβλιά και αρκουδιάρικους ιερατικούς κώλους για να διατηρείται στον αφρό του μηντιακού ξερατού.  Διαφορετικά δεν θα τους ήξερε ούτε η σκατόβλαχα η μάνα τους αυτούς τους αποτυχημένους συγγραφουρώντες και ποιητοχέζοντες αστροπελέκεις.  Έχοντας συγκεντρώσει στα πλοκάμια της όλη την εξουσία και στις κασέλες της όλο το χρήμα, η ορθόδοξη πουτανοστοά (υπό την αιγίδα της μητρικής της Βρωμερουσαλήμ) χρίζει πνευματικούς ταγούς και απονέμει τίτλους και ευρουλάκια στους μπινέδες.  Οι τελευταίοι ως αντάλλαγμα δέχονται να γαμήσουν το αναλφάβητο και πνευματικά καθυστερημένο πόπολο με ιουδαϊκές καπότες νέας εποχής.




Θα έρθω να δικαιώσω τον μέγιστο χυσοπότη πολιτικό Τζέφρι Παπαρουφέου ο οποίος είχε κάνει την μνημειώδη δήλωση «Λεφτά υπάρχουν».  Σίγουρα υπάρχουν λεφτά. Πολλά λεφτά.  Ατελείωτα λεφτά.  Πέρα από την ορθοδοξία υπάρχουν κι ένα σωρό άλλοι μπινέδες με κασέρια.  Αλλιώς δεν εξηγείται που πάω με τα πόδια εκατό μέτρα ως το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς να πάρω ένα μπινελίκι και περνάνε δίπλα μου σαράντα καγκούρια με μηχανές και αυτοκίνητα, αερογκαζώνοντας ακατάπαυστα και καίγοντας τα ευρώ για την πλάκα τους εν καιρώ κρίσης.  Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχουν και οι κολώνες στις άκρες των δρόμων που πάνε και καρφώνονται όταν μεθύσουν οι καγκουρο-υπάνθρωποι και γλυτώνουμε από μερικούς. Όποτε βλέπω εικονοστάσι, χαίρομαι αφάνταστα που ένας ακόμα κάγκουρας πήγε νωρίτερα στο ραντεβού με τα σκουλήκια. Έτσι κι αλλιώς είναι άχρηστοι στο έθνος.



Μόνο μια (1) ερώτηση θα κάνω για να δείτε για πόσο μαλάκες σας έχουν: Ο σχεδόν ανεπάγγελτος κομποσχοινίτης χριστιανοηλίθιος τον οποίο παρακολουθούσε επί μήνες με κατάνυξη η σκουπιδοφάγος πλέμπα, τι ποσοστά απέδωσε στον άνωθεν υποστηρικτή του;  Από τις 100.000 ευρώ που παντελόνιασε ο λίγδουρας, έδωσε ας πούμε το 10 % σε κάποιο εκκλησάκι για να ευχαριστήσει τον Ύψιστο για την βοήθειά του; Γιατί απ’ ότι άκουσα, στην τελική ψηφοβλακεία, αν δεν έβαζε ο Θεός τον πούτσο του τ’ αρχίδια μου θα κέρδιζε ο μπετόβλαξ Ντάνος.  



Όπως καταλάβατε, τώρα ήρθε η σειρά μου να σας γαμήσω.  Λοιπόν ακούστε για να μην κουράζεστε:  Τα μνημόνια θα μπαίνουν συνεχώς στην κωλάρα σας, η ανάπτυξη θα είναι διαρκώς στο να έρθει και οι τοκογλύφοι θα συνεκχύνουν στο λαρύγγι σας χωρίς διακοπή.  Δεν θα γίνει τίποτα, ούτε επανάσταση, ούτε στάση ανεξαρτησίας, ούτε μια εξεγερσούλα της πλάκας.  Απλούστατα επειδή ως δούλοι που είσαστε οι περισσότεροι δεν είστε σε θέση να κάνετε τίποτα σωστά.





Α) Είστε παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΑΧΡΗΣΤΟΙ: Η πλήρης ασυνέπεια και ο μονομανής φιλοτομαρισμός του ραγιαδόζωου δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για την έκβαση οποιουδήποτε εγχειρήματος.  Η πρόσφατη απεργία των απορριματοσυλλεκτών αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση για την τεκμηρίωση της ανικανότητας. Ξαφνικά η πουστιά που λέγεται Ελεγκτικό Συνέδριο ανακάλυψε τις συμβάσεις των υπαλλήλων ΟΤΑ που είχαν λήξει.  Οι χρυσοπληρωμένοι πρωκτοδικαστές που αθωώνουν όλους τους αλλοδαπούς εγκληματίες και που κάνουν τα στραβά μάτια σε όλους τους μπινέδες που ασελγούν πάνω στο Σύνταγμα και στους πολίτες, ξύπνησαν.  Το φιρμάνι τους εκδόθηκε από τις αρχές Μαΐου.  Τελικά οι σκουπιδιαρέοι πήραν εντολή από την μασονοχυμένη συνδικαλοφάρα να απεργήσουν τον Ιούνιο.  Αν νομίζετε ότι αυτό έγινε τυχαία, σταματήστε να διαβάζετε εδώ. Μέσα στο νταλακαλόκαιρο κάποιοι μας γέμισαν τις πόλεις με σωρούς από απόβλητα.  Μιλιούνια από μύγες, κουνούπια, κατσαρίδες και ζωύφια ρήμαξαν γειτονιές και ανθρώπους.  Προσωπικά έριξα μια ιδέα σε κάποιους: Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο, πρότεινα αντί να αφήνουμε τα σκουπίδια έξω από τα σπίτια μας, να τα πηγαίνουμε έξω από την δημαρχία, το σπίτι του δημάρχου και τις βίλες των βουλευτών.  Να το πούμε και στους άλλους και να τους θάψουμε σε βουνά από σκουπίδι τους αρχίπουστες. Περιττό να αναφέρω ότι ούτε αυτοί που μένουν δύο τετράγωνα από τον δήμαρχο δεν καταδέχτηκαν να συμμετάσχουν.  Οπότε καλά σας κάνουν τα ρεμάλια και σας γαμούν. Τόσο άχρηστοι και τόσο δειλοί είναι επιτυχία που συνεχίζετε να ζείτε. 




Β) Είστε αθεράπευτα ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ:  Από την μια βρίζετε τους Ιουδαίους και από την άλλη προσκυνάτε τον κωλοθεό τους και όλο του το γυφτόσογο.  Μάλιστα κάποιοι τριφασικοί βλάκες προσπαθούν λόγω αδιεξόδου να πείσουν τους υπόλοιπους δούλους ότι ο Γεσού ήταν …Έλληνας.  Ξεχνούν βέβαια τι εορτάζει η χριστιανοσύνη την 1η Ιανουαρίου. Να τους θυμίσω ότι είναι η επέτειος που κόπηκε το πετσάκι από τη μαλαπέρδα του Χριστού.  Έλληνας με περιτομή δεν υπάρχει, άρα χαίρετε μαλάκες με την μαλακία που σας δέρνει.  Αν θέλετε να το πάμε και πιο βαθιά, γίνεται:  Για να είναι κάποιος Έλληνας θα πρέπει οι δύο γονείς του ή έστω ο ένας να έχει σχέση με την Ελλάδα.  Ο Ιωσήφ είναι κερατάς Οβραίος, η Μύριαμ είναι μεν μοιχαλίς αλλά Οβραία, άρα ο μόνος που θα μπορούσε να έχει δώσει το ελληνικό γονίδιο στον Τζέχο, είναι ο …Ιεχωβάς (ο οποίος έστειλε την ψωλοχυσιά ντελίβερι με τον άγγελο).  Ακόμα και αν δεν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι όλοι οι πρωταγωνιστές του θείου μελοδράματος ήταν ανύπαρκτοι, δυστυχώς πάλι σε αδιέξοδο καταλήγουμε, ώ άνδρες Χριστιανοί. Για να μην ταλαιπωρείστε και γελάει ο πλανήτης μαζί σας, αφήστε τις μαλακίες.  Προσκυνήστε και λατρέψτε τον ΟΒΡΑΙΟ Θεό σας ελεύθερα.  Εμείς οι Έλληνες είμαστε ανώτερα όντα, δεν παρεξηγούμε κανέναν.


Γ) Είστε μαλακισμένα ΣΚΥΛΟΦΙΛΟΙ: Τρώτε, πίνετε, κοιμάστε και (κάποιοι/κάποιες) γαμιέστε με τα κωλοσκυλιά σας (το ύστατο σημείο εκπτώσεως από το Τσιμεντένιο Γένος).  Ο κάθε πανύβλακας και η κάθε πανηλίθια έχουν πάρει από ένα σκυλοέπιπλο με τέσσερις πατούσες το οποίο τους πάει βόλτα τραβώντας τους με ένα λουρί. Αυτές οι κινούμενες χεσο-ουρο-τουρμπίνες μολύνουν δρόμους, πεζοδρόμια, κατώφλια, πόρτες, γλάστρες, κολώνες, αυτοκίνητα, μηχανάκια και ότι άλλο βρίσκουν στο σκυλοδιάβα τους. Φυσικά ελάχιστοι είναι οι αλυσοδεμένοι σκλάβοι που περισυλλέγουν τα σκυλοκούραδα της μαλλιαρής μπισκοτοφάγας σκυλοκατάντιας του πάλαι ποτέ ένδοξου λύκου.  Οι περισσότεροι νέο-ελληναράδες σκυλόφιλοι μπουρτζόβλαχοι θεωρούν ότι το αενάως κοπρίζον αξεσουάρ της ηλιθιότητάς τους έχει αυτοδικαίως το προνόμιο να μολύνει τα πάντα στο διάβα του.  Αν έπαιρναν τουλάχιστον μια γίδα (που είναι και συγγενής τους) θα είχαν το γαλατάκι του μογγολοειδούς παιδιού τους και θα μάθαιναν να κάνουν και κάποιες χρήσιμες εργασίες όπως το πήξιμο της γιαούρτης, της μυζήθρας και του τυριού. 



Να θυμίσω ότι οι Κορεάτες είναι από τους ελάχιστους λαούς που έχουν καταλάβει την χρησιμότητα του (ψητού) σκύλου. Σε αυτό το σημείο όμως μπαίνω στον πειρασμό να παραδώσω τον λόγο στον διακεκριμένο μισοσκυλιστή φιλόσοφο Δαίμονα:

«Χάσκυ – Κανίς – καὶ Μολοσσὸς
Κρέμασμα τώρα – σπισισμὸς
Κλωτσίδια σ’ ὅλα τὰ σκυλιὰ
Νόμος μή-φιλοζωϊκὸς


Ἐσὺ κυρὰ τοῦ σαλονιοῦ
Σοῦ πῆραν τὴ μικρὴ λουλοῦ
Τὸ φουντωτό σου τὸ κοπρὶ
Ἔπεσε θῦμα βιασμοῦ


Ὅλες οἱ νηοταξίτισσες
Ἀλτέρνατιβ καὶ κνίτισσες
Βλέπουν νὰ πνίγω τὰ σκυλjὰ
Καὶ νὰ γελῶ ἐπίτηδες


Κι ἐσὺ οἰκολόγε πουσταρὰ
Μὲ τὰ κοκκάλινα γυαλιὰ
Ἂν θὲς ζωάκια χνουδωτὰ
Σφίχ’τα στὸ γκῶλο σου βαθειὰ».



Ο εξαίρετος διανοητής δεν αρκείται μόνο στον έμμετρο λόγο. Παρακάτω τον βρίσκουμε σε υπερβατικό διάλογο με έναν φανατικό χορτοφάγο και ζωόφιλο Ναζί:


Vegan Nazi:

«…Άπαρτη κι αγάμητη ψυχή, κατανοώ πλήρως το υπαρξιακό σου βάραθρο.. Μην το πολυσκέφτεσαι, πήδα, πήδα για να λυτρωθείς!
Α, και κάτι ακόμη: Για όσο ακόμη παρατείνεις το μάταιο βίο σου, μην πιάνεις τους Ναζί στο στόμα σου, γιατί εκείνοι ήσαν, προεξάρχοντος, φυσικά, του Φύρερ, ακραιφνείς φιλόζωοι. Θα σου 'λεγα να μελετήσεις ολίγον από Savitri Devi, αλλά θα πάει στο βρόντο.
Καλύτερα, αν τελικά, σαν κότα-που φαντάζομαι ότι είσαι, παρατείνεις τη ζωή σου, κοίτα να ενταχθείς στα κανιβαλιστικά τάγματα των αδερφών μουσουλμάνων των Αθηνών, ώστε παρέα να εκκαθαρίσετε τους δρόμους Κυψέλης, Βικτώριας και Πατησίων από τους εναπομείναντες απόγονους του Άργου».




Δαίμων:

«…Χορτοφάγα μυτζηθρόκωλη ἱνδουΐστρια φιλειρηνικὴ ἀνορθόγραφη κουλτουριάρα πουτσοσκυλορουφήχτρα, ἡ λοῦμπεν ἀνεξέλικτη ψυχή σου εἶναι φυσικὸ νὰ θεωρῇ ὅτι «τὰ ζῷα εἶναι καλλίτερα ἀπὸ τοὺς ἀνθρώπους» καὶ διάφορες ἄλλες θεωρίες τῶν πούστηδων.

Ἐσεῖς οἱ ἀδύναμες, πληγωμένες, ἀνεξέλικτες καὶ ἐλαττωματικὲς ψυχὲς ἔχετε πληγωθῇ σὲ αὐτὸν τὸν σκληρό, ναζιστικὸ κόσμο, ὅπου μόνον οἱ ἰσχυρότερες ψυχὲς μένουν ὑγιεῖς, καὶ ἔχετε παραιτηθῇ/ἀναχωρήσῃ/αὐτοκτονήσῃ διανοητικῶς ἤδη. Φοβᾶστε ῥὲ ἐν δυνάμει καὶ ἐν τῇ πράξει ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ νὰ ἀλληλεπιδράσετε ψυχικῶς μὲ ἀνθρώπους ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, γι’ αὐτὸ κάνετε παρέα μὲ βουβὲς ψυχές, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ.

Δὲν εἶναι τυχαῖο ποὺ οἱ μεγαλύτεροι φιλόζῳοι, οἱ πλέον παθολογικοί (καὶ παθητικοί) γαμημένοι φιλόζῳοι ποὺ βλέπουμε γύρῳ μας εἶναι ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΜΠΕΝ ΥΠΟΚΟΣΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.…


…Οἱ Γερμανοὶ Ναζὶ ἂν καὶ ᾖσαν πολὺ μπροστὰ γιὰ τὴν ἐποχή τους στὰ περισσώτερα θέματα καὶ κυρίως στὴν Ἐπιστήμη, εἶχαν πολλὲς ἀδυναμίες στὴν θεωρία τους, ὅπως τὸν ῥομαντισμό, τὸν ἱπποτισμό, τὴν φιλοζωΐα καὶ τὸν γαμημένο φιλογυνισμό τους. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΠΛΗΓΩΜΕΝΕ ΦΙΛΟΣΚΥΛΕ, ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΕΓΓΕΝΩΣ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΗ, ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΙΝΔΟΥΪΣΤΙΚΗ ΧΙΠΠΙΚΗ ΨΥΧΗ γαμῶ τὸ γενεαλογικό σου δένδρο μέχρι ΚΑΙ τὸν Κεμάλ.

Διάβασε μωρὴ γλείφτρα κρεατὶ ῥοζιασμένων μαλλιαρῶν ψωλῶν ἀπὸ Λάσσυ τόν «Τίμαιο» τοῦ Ὑπερανθρώπου Μισοσκυλιστῆ Πλάτωνος νὰ δῇς ὅτι λέει ὅτι «οἱ ποταπὲς ψυχὲς ἐνσαρκώνονται ὡς γυναῖκες καὶ οἱ ἀκόμα πιό ἰταμὲς καὶ πρωτόγονες ὡς ζῷα». Δὲ φταῖς ἐσὺ ποὺ γεννήθηκες ὑπάνθρωπος μὲ ἐκ γενετῆς ψυχικὲς στρεβλώσεις καὶ ἀδυναμίες. ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΓΟΝΙΔΙΟ. ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ.

…Τὰ σκυλιὰ εἶναι τὸ μοναδικὸ εἶδος στὸν πλανήτη ποὺ φτάνουν σὲ σημεῖο νὰ θυσιάσουν καὶ τὴν ζωή τους γιὰ ἕνα ΑΛΛΟ εἶδος, τὸν ἄνθρωπο, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ Η ΟΧΙ¨: ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ-ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΦΡΩΝ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ Η ΠΑΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΔΟΣ.

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥ ΖΩΪΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ. Ἐπίσης εἶναι γεννημένα δοῦλοι, γεννημένα γιὰ νὰ γλείφουνε ἐφ’ ὅρου ζῳῆς παπούτσια καὶ νὰ σκύβουν τὸ γαμημένο τριχωτό τους κεφάλι μπροστὰ στὰ πόδια τοῦ κᾶθε γαμώπουστα.


…Θἄρθῃ μιὰ μέρα στὸν πλανήτη ταφόσκυλο, ποὺ θὰ ἐξαφανίσουμε ὅλα τὰ shυλιά γιὰ νὰ ξεβρωμίσῃ ὁ τόπος. ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥΣΤΟΨΥΧΕ. Κάθε φορὰ ποὺ ἔχω σκοτώσει shυλί, ἔχω δῇ τὸν πόνο καὶ τὴν ἀγωνία στὰ ξεψυχόντα μάτια του, μαζὶ μὲ τὸν πόνο ὅλων τῶν θηλυπρεπῶν φιλόζῳων τῆς γῆς ποὺ μὲ κοιτᾶνε μέσα ἀπὸ αὐτό, μουχαχαχαχα… Εὔχεσαι νά «πηδήξω γιὰ νὰ λυτρωθῶ» ὅπως σὲ γυναικεῖο πάντα στῦλ γράφεις, γιατὶ φοβᾷσαι, πανικοβλημένη ἀγριαδερφάρα τοῦ Νέου Δελχί. Ὅμως ὄντως δὲν τὸ πολυσκέφτομαι ὅπως λές: ὄχι μόνο δὲν θὰ πηδήξω, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΕΧΘΕΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΖΩΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΗΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΡΓΟ ΜΟΥ, ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΕΣ ΑΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΜΟΡΦΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΥΣΙΚΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΔΩ. Η ΦΥΣΙΣ ΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΩΣ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΕΔΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΘΗ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΧΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ».



Άσχετα με τις τάσεις ναυτίας που προκαλεί στους πρωτόμπαρκους η ωμή και τρικυμιώδης ειλικρίνεια του δαιμονικού λόγου, τουλάχιστον πέντε σημεία πρέπει να προσεχθούν από τους μελετητές: 1. Η ελαττωματική φύση του σκυλοφίλου 2. Η ελαττωματική φύση του σκύλου  3. Η ελαττωματική θεμελίωση της κυνοφιλίας  (πλήρης αντίθεση με τον κυνισμό)  4. Η ελαττωματική ελληνικότητα της ζωοφιλίας και 5. Η ελαττωματική μεταφυσική της μετενσαρκώσεως.




Στο μεταξύ, σκηνές καθημερινής τρέλας εκτυλίσσονται στο ελληνοτρελάδικο.  Διάφορες εξ αποστάσεως σπουδαγμένες ψυχολόγες (sic), έχουν πλημμυρίσει τη χώρα ως ανωφελείς κώνωπες. Κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνουν και μας ζαλίζουν τα αρχιδομπαλάκια με νεοταλμουδικές απόψεις για το πώς θα πρέπει να αντιδρούμε στις τρέχουσες καταστάσεις.


Σκηνή 1: 
Σε κάποιο Νοσοκομείο Παίδων έχουν φέρει ένα άρρωστο σαυράκι (μωρό βρομά).  Οι γιατροί το κάνουν καλά και του δίνουν εξιτήριο, όλα κομπλέ.  Μετά από πέντε μέρες, η γύφτισσα φέρνει πίσω το σαυρομωρό σε μαύρα χάλια. Είναι αφυδατωμένο (προφανώς δεν έχει ταϊστεί από τότε που πήρε εξιτήριο), έχει δύσπνοια (αφού μέσα στο τσαντήρι όλοι καπνίζουν μαύρο) με λίγα λόγια είναι έτοιμο να τα φτύσει.  Γιατροί και νοσοκόμοι πέφτουν επάνω του και προσπαθούν να κάνουν ανάνηψη.  Κατά την διάρκεια της διαδικασίας, η γύφτισσα κλέβει το πορτοφόλι και το κινητό από την τσέπη του γιατρού που προσπαθούσε να επαναφέρει στη ζωή το γυφτοβλαστάρι της.  




Σκηνή 2: 
Δύο ηλίθιες συνομιλούν έξω από την πόρτα ενός διευθυντή τμήματος καταναλωτών της ΔΕΗ όπου έχουν πάει να παρακαλέσουν να μη τους γίνει διακοπή.  (Λεπτομέρεια: και οι δύο είναι στην εντέλεια.  Μαλλί, νύχι, τσιγάρα των 4,50 ευρώ/πακέτο). Η αρχιηλίθια συμβουλεύει την απλή ηλίθια:  «Θα κάνουμε διακανονισμό τώρα να πληρώνουμε τη δόση και μετά θα αλλάξουμε πάροχο».   
«Ρε κορίτσια», τους λέω, «Τι νόημα έχει η αλλαγή αφού στον επόμενο λογαριασμό θα χρωστάτε και στον νέο πάροχο;»  
Με στραβοκοιτάζουν και οι δύο.  «Εσείς ποιος είστε;»
«Ο διευθυντής», τους απαντάω τρολλάροντας και ψαρώνουν. «Και πενήντα παρόχους να αλλάξετε, μετά τον πρώτο λογαριασμό, θα χρωστάτε σε όλους. Μήπως θα πρέπει να επικεντρώσετε την σκέψη σας στο πώς θα καταφέρετε να εξοφλήσετε τον παρόντα λογαριασμό;»
Οι πανηλίθιες με κοιτάνε σαν ηλίθιες.  «…Εμείς ξέρετε είμαστε άνεργες».
«Τότε θα σας συμβούλευα να βρείτε δύο πλούσιους άντρες».
«Είμαστε παντρεμένες».
«Ένας λόγος παραπάνω».
«Πώς το λέτε αυτό κύριε;»
«Δεν είναι δικό μου. Ο Μπερλουσκόνι το έχει πει.  Άντε, καλή συνέχεια».
«Φεύγετε;»
«Δυστυχώς θα πρέπει να λείψω αλλά με αντικαθιστά ο υποδιευθυντής».  Φεύγοντας τους κλείνω πονηρά το μάτι. «…Είναι ανοιχτός σε προτάσεις». 




Σκηνή 3
Έμπειρο στέλεχος του ξενοδοχειακού τομέα με μάστερ, προϋπηρεσία και τα λοιπά μπαίνει σε πρόγραμμα voucher του ΟΑΕΔ να πάρει ένα χαρτζιλίκι αφού στις αγγελίες εργασίας τα ξενοδοχεία ζητούν διευθυντές και υποδιευθυντές ως …35 ετών το ανώτερο (συνήθως γυναίκες μπας και καταφέρει να γαμήσει τζάμπα ο τσίπης ο ξενοδόχος).   Οι μεγαλοφυΐες του ΙΕΚ τον πετάνε σε ένα τμήμα πιστοποίησης …σερβιτόρων. 
Στέλεχος του τομέα των πωλήσεων με μεγάλη πείρα στις ηλεκτρονικές συσκευές, σουτάρεται κι αυτός στους υποψήφιους σερβιτόρους.
Κοπέλα αδιόριστη φιλόλογος με μεταπτυχιακό και ξένες γλώσσες, στέλνεται πού; Σωστά μαντέψατε… Στην πιστοποίηση σερβιτόρων.  


Μιλάμε για μεγάλη επιτυχία του προγράμματος «εργασιακής επανένταξης» του αποδεδειγμένα φιλανθρώπου και ελεήμονος ΟΑΕΔ: Παίρνουν έμπειρα στελέχη από όλους τους τομείς και τα υποβιβάζουν σε πιστοποιημένους σερβιτόρους για να οικονομάνε τα φιλαράκια των πολιτικάντηδων με τα ΚΕΚ, τα ΙΕΚ και τις πιστοποιήσεις του κώλου.  Και να ρωτήσω, ρε ξεσκισμένες  τσακαλώτικες πορδοτρυπίδες της ΝΤΠ, ποιο αφεντικό θα πάρει στη δουλειά του σαρανταπεντάρηδες σερβιτόρους όταν τον παρακαλάνε για πρόσληψη με τα μισά λεφτά οι εικοσάρηδες;


Οι νεοφιλελεύθερες χούντες του Παπανδρέου, του Παπαδήμου, του Βενιζέλου, του Σαμαρά και του χαπάκια Τσίπη κατάφεραν να εκμηδενίσουν την επιχειρηματικότητα της χώρας.  Μέσα σε λιγότερο από δέκα χρόνια πέτυχαν τον στόχο τους που ήταν η πλήρης υπαλληλοποίηση, αποβλάκωση και ζωοποίηση του πληθυσμού.  Σε αυτό το έργο βέβαια είχαν αμέριστη βοήθεια από προφήτες, γέροντες, διαστημάνθρωπους, ελλάνιους, κλπ. σκουπίδια, τα οποία προβάλλονται αδιάλειπτα στην μικρή οθόνη. Σήμερα η κατανόηση του αυτονόητου έχει αναχθεί σε άλυτο μαθηματικό πρόβλημα.


Μόνο τρελοί και βαρεμένοι κυκλοφοράνε στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο.  Ευτυχώς αυτά τα σαπισμένα τρολ μπορείς να τα αποφύγεις κλείνοντας την τηλεόραση ή το παράθυρο στον υπολογιστή.  Το πρόβλημα είναι οι δρόμοι-σφαγεία που χρησιμοποιείς αναγκαστικά για να πας στη δουλειά σου.  Ο κάθε πανηλίθιος και πανηλίθια αντί να καθήσουν να αντιμετωπίσουν λογικά τα προβλήματά τους, συνεχίζουν να οδηγούν αλλά ακόμα πιο μαλακισμένα από πριν.  Ταυτόχρονα, επειδή είναι πρεζάκια της κατανάλωσης, σκέφτονται τι πουστιά να κάνουν για να μαζέψουν χρήμα και να εξακολουθήσουν να ζουν έστω την φτηνή απομίμηση της γυφτοχλιδής.  Ως κόντρα ηλίθιοι δεν έχουν ούτε επίγνωση της ηλιθιότητάς τους, ούτε επίγνωση των συνεπειών της.  Όποιον βρεθεί μπροστά στο τιμόνι τους τον θερίζουν και μετά χτυπιώνται και οδύρονται στις κάμερες για την “κακιά ώρα” και την “κακιά στιγμή”.   Όταν περνάς το στοπ, παραβιάζεις το κόκκινο και πας αντίθετα στο μονόδρομο με χίλια, φταίει πάντα η μοίρα και η μαύρη γάτα που είδες το πρωί. 





Ο άλλος ο τζαμπαγύφτουλας κυκλοφόραγε Πόρσε με 10 χρονών λάστιχα και την πήγαινε και τέζα. Και αυτού του τρόμπα, του φταίει η «κακιά στιγμή». Το κακό σας το κεφάλι φταίει ρε μπαζόβλακες. Το κακό γονίδιο που σας μεταβίβασαν τα ασιατικά πιθήκια, οι πρόγονοί σας φταίει. Το κακό και ιμιτασιόν αίμα που κυκλοφοράει στις τουρκοφλέβες σας φταίει.  Εκατομμύρια έχουν οι ξεφτίλες οι κοτζαμπάσηδες και δεν πάνε να αλλάξουν τα λάστιχα του αμαξιού τους έστω κάθε 3-4 χρόνια. Ο άνεργος και η απλήρωτη που διαθέτουν ακόμα φαιά ουσία, επειδή δεν έχουν λεφτά να αλλάξουν λάστιχα πάνε σαν ογδοντάχρονες κωλόγριες στο δρόμο και τους κορνάρουν και τους βρίζουν όλοι οι τετράτροχοι και δίτροχοι κάγκουρες που βιάζονται να συναντήσουν τους μογγολοειδείς προγόνους τους. Φυσικά ποδηλάτες και πεζοί δεν είναι σε καλύτερη μοίρα από τους ανωτέρω: Διασχίζουν κάθετα τους δρόμους σαν μαστουρωμένοι χωρίς να κοιτάξουν, σέρνονται σε λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και πετάγονται απότομα στο δρόμο ανάμεσα από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. 


Τελικά η ψευτο-κρίση μεγέθυνε τα χειρότερα στοιχεία του τουρκασιατικού χαρακτήρα του βυζαντινοραγιά χωρίς να αναδείξει τα ισχνά προτερήματά (;) του.  Όμως έχω μια απορία: Πού στο διάολο είναι η πραγματική κρίση; Αν κάποιοι ή κάποιες θεωρούν «κρίση» το ότι δεν πληρώνονται πια 2.500 το μήνα αλλά μόνο 1.000 για να διαβάζουν αθλητικές παπάρες και ωροσκόπια στον υπολογιστή του γραφείου, τότε λάθος ορισμό έχουν δώσει στη λέξη.


Για μένα αληθινή κρίση είναι να σου έρχεται η μέχρι σήμερα αρχισνομπάρα της καφετέριας και να σου λέει: «Σου παίρνω πίπα, μου παίρνεις τυρόπιτα» και καπάκι να της ρίχνει μια αγκωνιά στη μούρη η κολλητή της λέγοντας: «Άσε αυτή τη βρωμιάρα.  Εγώ για την τυρόπιτα σου κάνω δύο πίπες, 1+1 δώρο».  Αυτό είναι κρίση μαλάκες μου. Η σκληρή και ανόθευτη πείνα. Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλολογία. Εφόσον κανείς γύρω μας δεν πεινάει, δεν υπάρχει καμία κρίση.   



Ένα άλλο μείον της ελληνόφωνης μπασταρδοφυλής που μολύνει μαζί με τα σκυλόγατά της το ιερό χώμα της Ελλάδος είναι η καταφανής αδυναμία συγκέντρωσης της ελάχιστης φαιάς ουσίας που της έχει απομείνει.  Π.χ. έχω χρόνια που ακούω το νεοφιλελέ παραμύθι ότι «οι δημόσιοι υπάλληλοι φταίνε για όλα».  Δεν υπάρχει κανένας που να αντιπαθεί περισσότερο από μένα το δημόσιο και τα γομάρια του, όμως για να τελειώνουμε με αυτή την εισαγόμενη σκατούλα, ακούστε ποια είναι η πραγματικότητα.  Οι εφορίες έχουν αδειάσει. Μια μεταβίβαση ακινήτου προσπαθούσα να κάνω εδώ και 5 μήνες και δεν προχωρούσε λόγω της νέας αυξημένης γραφειοκρατίας και της ελλείψεως προσωπικού. Λεφτά ήθελα να δώσω στους παλιόπουστες. Ένα κράτος-μαριονέτα των ξένων τοκογλύφων που το μόνο που κάνει εδώ και πέντε χρόνια είναι να βάζει καινούργια χαράτσια δεν έχει το προσωπικό για να τα εισπράξει. Αυτό και μόνο καταρρίπτει όλο το παραμύθι τους περί «διαρθρωτικών αλλαγών».  Ακόμα και όλους τους δημόσιους υπαλλήλους να έδιωχνε απόψε το μπουζουκιστάν δεν θα λυνόταν κανένα πρόβλημα και θα έχανε το κράτος την μεγαλύτερη πηγή εσόδων του. Αν νομίζει κανείς ότι λιγότεροι δάσκαλοι, λιγότεροι γιατροί, λιγότεροι σκουπιδιάρηδες θα έκαναν τη ζωή μας καλύτερη, τότε έχει σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο του κρανίου. 



Αφού λένε ότι θέλουν να κάνουν μειώσεις στο προσωπικό του δημοσίου γιατί δεν ξεκινάνε από τους πιο τεμπέληδες; Γιατί η τοκογλυφική συμμορία δεν αρχίζει να απολύει μπάτσους, ΜΑΤ, δικαστές και παπάδες; Οι πρώτοι φυλάνε τους επιχειρηματίες και τα πολιτικά λαμόγια, οι δεύτεροι ξυλοκοπούν τους γέρους και τις γριές, οι τρίτοι νίβουν τα χέρια τους και ξύνουν τ’ αρχίδια τους εδώ και χρόνια και οι τέταρτοι ευλογούν την όσια τσεπάρα τους και κάνουν τον Κινέζο σε όλα. Το συνεχιζόμενο ευρωτοκογλυφικό άρμεγμα, το πανσοσιαλιστικό πλιάτσικο και η νεοφιλελέ διάλυση της οικονομίας με τα παράγωγα είναι το πρόβλημα και όχι οι μισθοί και οι συντάξεις, ζώα.




Για τους λόγους αυτούς, δεν αξίζετε κανένα έλεος ρε νεοελληναράδικες ληγμένες γαμιοπατσαβούρες.  Καταδικάζεστε σε εξάλειψη για το καλό του πλανήτη!



Ξερός και ανένδοτος ΣΟΪΜΠΛΕ ρε μουνόσκυλα!  Να σας ΓΑΜΑΕΙ ο ανάπηρος πάνω στο καροτσάκι και να τρίζει το γαμημένο!  Να σας χώνει στον κώλο τα χερούλια και όταν σας έχει ανοίξει καλά τη σούφρα, στο τέλος να σας βάλει και τη ρόδα μέσα! 



Σκλαβόπουστες νεοελληνοπυγμαίοι κουραδόφρονες κομματικά απόβλητα θα σας βλέπω να ξεμαγαρίζετε κλαίγοντας γονατιστοί απέξω από τα μοναστήρια και θα ανοίγω σαμπάνιες ρε νούμερα.  Φορέστε όλοι ράσα και κελεμπίες ρε ξοφλημένα ζόμπι του νεοβυζαντίου, γαμώ τους πνευματικούς σας.  Χάρη μας κάνει ο Σόιμπλε που σας γαμεί όλους παρέα. Τέτοιος φιλέλληνας είχε αιώνες να εμφανιστεί.




Κατά τα άλλα, ο πουρο-Καζάκος τους πείραξε τους αρχιδόβλακες.  Μεταξύ μας, καλά τα είπε το καλοταϊσμένο γερο-κομμούνι. Μόνο που: 1) Δεν έκανε διαχωρισμό των μεταναστών.  Είναι αυτοί που έφυγαν μόνο σωματικά και το μυαλό τους παραμένει πάντα στην πατρίδα και είναι έτοιμοι να γυρίσουν μόλις πάρουν ανάσα και δοθεί το σήμα.  Όμως είναι κι εκείνοι οι σαπίτες που δεν θα γυρίσουν ποτέ γιατί σαν τους γύφτους πάντα ήθελαν να βρίσκονται αλλού.  2) Ήταν πολύ κυριλέ.  Λόγω ηλικίας έπρεπε να τα πει πολύ πιο χύμα και κουραδάτα.  Να τους τρίψει τη μούρη στα σκατά. 3) Έκανε ένα σημαντικό λάθος:  Θεώρησε όλους τους φεύγουλες ως Έλληνες.  Όλα τα χεσμένα ραγιαδόμπαζα παρεξηγήθηκαν.  Όλοι οι νεομετανάστες θίχτηκαν.  Λίγο το’χεις να είσαι εξορία στον Βορρά, να έχεις μουλιάσει στο σκοτάδι, την υγρασία και το χιόνι, να παίρνεις στο χέρι λιγότερα από όσα έπαιρνες στην Ελλάδα και να στη λένε κι αποπάνω;  Κι όμως σε πέντε χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έφυγαν θα είναι γενίτσαροι και θα βρίζουν την Ελλάδα κι όσους ταλαίπωρους έμειναν πίσω. Το έχουμε δει ξανά το έργο και μάλιστα με καλύτερους ηθοποιούς. 



Βλέπω από τους γνωστούς μου που έχουν φύγει:  Πρώτοι-πρώτοι την πούλεψαν εκείνοι που δεν έχουν ισχυρή εθνοφυλετική ταυτότητα και διέθεταν ήδη από τον ένα γονιό ξένο διαβατήριο (η σάρα). Μετά ακολούθησαν εκείνοι που δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο για την καταναλωτική τους ταυτότητα (η μάρα). Τώρα το σκάει το κακό συναπάντημα, εκείνοι που είναι ανίκανοι να πολεμήσουν για οτιδήποτε και αρκετά δειλοί για να αντιμετωπίσουν την μπόμπα που απειλεί να εκραγεί στην κωλάρα τους.




Όσοι έφυγαν, καλά έκαναν κι έφυγαν αλλά μην περιμένουν να τους πούμε και μπράβο. Ένας γνωστός μου έχει δύο παιδάκια που δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα τα τρία χρόνια και μου λέει ότι θα τα προετοιμάσει από τώρα να φύγουν για έξω.
«Είσαι μαλάκας», του λέω.  «Άμα είναι να στείλεις τα παιδιά σου δούλους στην Ευρώπη, τότε κακώς τα έκανες». 
«Και τι να κάνω, αφού εδώ δεν έχουν μέλλον;»


Ένας άλλος που είναι γύρω στα 65 μου είπε κι αυτός ότι σχεδιάζει να φύγει.  Γέρος άνθρωπος θα πάει εξόριστος στη Γερμανία να είναι, λέει, μαζί με τα παιδιά του και τα εγγόνια του (που έχουν γεννηθεί εκεί).  Ωραίο σκεπτικό.  Κανείς δεν μπορεί να πει ότι αυτή δεν είναι μια λογική απόφαση, με το παλούκι που του έχει μπει στον κώλο.  Ως παλαιό συνδικαλιστικό ρεμάλι του Πασόκ ο κύριος αυτός σίγουρα έχει τις ευθύνες του για το χάλι της χώρας και πρέπει να τιμωρηθεί.  Βέβαια αυτό πάλι δεν εξηγεί το πώς από το «Δεν πληρώνω» και το «Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω», πήγαμε καροτσάκι στο «Βγάλτε εισιτήρια να την κάνουμε». 




Αυτοί είναι οι Νεοελληναράδες.  Με την πρώτη ψιχάλα τρέχουν αλλόφρονες να σωθούν.  Σκεφτείτε να πιάσει η κανονική μπόρα τι έχει να γίνει.  Φανταστείτε τους σε συνθήκες κατακλυσμού. Θα τους πατήσουν όλους για να μπουν στην αερο-κιβωτό.  Πριν «δεν ήξεραν» τι συμβαίνει και δήθεν παραμυθιάζονταν από τους πολιτικάντηδες. Τώρα που «ξέρουν», ψαχνουν να βρουν πώς να την πουλέψουν.  Φυσικά ΚΑΝΕΙΣ δεν διανοείται να μάθει τα παιδιά του να διεκδικούν το μέλλον τους στη χώρα τους.  ΚΑΝΕΙΣ δεν αποφασίζει να τους ανοίξει τα μάτια για να έχουν περισσότερες πιθανότητες από μας. Με τα ίδια ψέματα και τις ίδιες αρχιδιές τα μεγαλώνουν, με αυτά που έχουν δηλητηριάσει γενιές και γενιές, με το αρχιδιλίκι του «Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού», το «πώς θα πάρουμε την Πόλη» και την αιώνια «Ταξική Πάλη» της βρωμοαριστεράς.  


Να φύγετε ρε παλιόπουστες όλοι, να γίνετε κομμάτια!  Πουλήστε ό,τι έχετε, σκίστε και τα διαβατήρια για να είμαστε κι εμείς σίγουροι ότι δεν θα ξαναγυρίσετε!  Στα τσακίδια αλλά θυμηθείτε με, πως θα φάτε πούτσα εκεί που θα πάτε.  Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί θα είσαστε σκατομετανάστες, η χειρότερη φάρα της υδρογείου. Εννοείται ότι ούτε τα εγγόνια σας δεν θα σας μιλάνε γιατί αυτά θα είναι ολοκληρωμένοι γενίτσαροι.


Μη σας κρατάμε άδικα...  Άντε λοιπόν, ποντικόψυχοι, εγκαταλείψτε το πλοίο! Ξεσαβουρώστε ρε παράσιτα! Εμείς και το παγόβουνο θα μείνουμε σταθεροί σε τροχιά σύγκρουσης.


Τσιμεντόβλακες χάσατε την αξιοπρέπεια, χάσατε τη χώρα, χάσατε τα παιδιά σας, χάνετε τώρα και την βρωμοσύνταξη και το σπιτάκι σας, στο τέλος μόνο ο τάφος του δειλού σας περιμένει, δηλαδή μια σκατότρυπα πίσω από τα κλιματιζόμενα ξενοδοχεία των λάθρο. Το αν το χυσοτάφι σας θα είναι εδώ ή κάπου στην Ευρώπη, λίγη σημασία έχει.



Όσο για σας που μένετε στα πάτρια χώματα, είτε από επιλογή είτε από αδυναμία, γράφτε τους στ’ αρχίδια σας τους μαλάκες που το’σκασαν.  Ανεβάστε στο fuckbook φωτογραφίες από τις θάλασσες, τα νησιά και τα βουνά μας και αφήστε τους να τρώνε σκατά εκεί που πήγαν. Όταν έρθει η ώρα θα λογαριαστούμε και με δαύτους.  




Όλα είναι στο αίμα. Λυπάμαι που το λέω αλλά σε κάποια σημεία είχε δίκιο ο σαλεπιτζής Φαλμεράιερ. Το μπαστάρδεμα των Ελλαδιτών είναι εκτεταμένο και εξαιρετικά μολυσματικό.  Γενικεύοντας, μπορούμε να πούμε ότι ολόκληρη η λευκή μπαζοφυλή είναι σάπια. Η ιουδαϊκή βρωμοπίστη, ο κομμουνισμός και η νόμιμη μετανάστευση διάβρωσαν ό,τι υγιές ηρωικό στοιχείο είχε επιβιώσει στα γονίδια.  Οι άραβες και οι ασιάτες μουσουλμάνοι έρχονται κατά εκατομμύρια για να αποτελειώσουν την δουλειά με τα τοξικά τους χύσια.  Ως πνευματικά ελεγχόμενοι σαυροειδείς δείχνουν ισχυρότερη θέληση για επικυριαρχία και αν οι Ρώσοι και οι Κινέζοι συμμαχήσουν μαζί τους, θα έχουν το πάνω χέρι.  Όταν οι διαλυμένοι από την πρέζα και την ομοφυλοφιλία ανάξιοι απόγονοι των Ευρωπαίων παγανιστών έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε εβραιόδουλους πολιτικάντες σαν την νεγροψωλοπεινάλα Λεπέν ή τον ουρακοτάγκο νεκροθάφτη Μιχαλομπάζο, η υπόθεση είναι τελειωμένη.




Αυτό που συμβαίνει εδώ, συμβαίνει και στην Γερμανία, την Γαλλία, την Σουηδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, συμβαίνει παντού.  Οι μη γνήσιοι Ευρωπαίοι το σκάνε για ΗΠΑ , Καναδά, Αυστραλία, Βραζιλία, Αργεντινή.  Οι Άγγλοι το κατάλαβαν έγκαιρα γι αυτό τράβηξαν την σαυροουρά τους απέξω. 




Θα φύγουν όλοι οι μισθοφόροι, οι δειλοί και οι ριψάσπιδες, θα ψοφήσουν οι άχρηστοι και όταν θα έχουν μείνει μόνο οι γνήσιοι τρελοί περικυκλωμένοι από τα ντόπια και τα ασιατικά γκόλεμ, ΤΟΤΕ θα γίνει το μεγάλο πανηγύρι. Είμαστε πολύ κοντά.  Αιώνες περίμεναν κάποιοι αυτή τη στιγμή. Χιλιετίες οργής κουβαλάνε στα γονίδια. Όπως δείχνει το ζέσταμα των ομάδων, ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει θα είναι ο αγριότερος όλων.




Ποιος θα νικήσει είναι ακόμα νωρίς να πούμε. 



«Τῷ κρατίστῳ» είχε πει ο μέγιστος Αλέξανδρος, τότε που τους πήγε γαμιώντας ως τα Ιμαλάια.



Ο ισχυρότερος θα γαμήσει τα εκφυλισμένα απολειφάδια και θα πάρει ως έπαθλο την Γαία. 

















--------------------------------------------------------------


              Το δαχτυλίδι των Νεγρολούμπεν
                (Der Ring des Niggerlumpen )




ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ
ΕΓΓΡΑΦΗ  329933-666/6
Θέμα: Απρόοπτη συνάντηση
Αστρικό έτος  99017,  Μηνός Εκατομβαιώνος ημέρα Γ3
Κυβερνήτης: Μάρκο Ντε Σαντ
Κατάσταση πληρώματος: Πολύ καλή. Βρίσκεται σε προγραμματισμένο διάλειμμα της γιδοκρυονικής.
Κατάσταση σκάφους: Σταθμευμένο στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Διαστημοπλοίων Noore 21 - Black Jack.  Όλα τα συστήματα λειτουργούν ικανοποιητικά.




Στο διαγαλαξιακό βενζινάδικο που σταματήσαμε για καύσιμα, στο περιστρεφόμενο εν είδει δορυφόρου σαντουιτσάδικο, είδα κάποια γνωστή φυσιογνωμία να δαγκώνει ένα διαστημικό χοτ-ντόγκ από κοιλιά φτερογούρουνου της Ανδρομέδας . Εκείνη την στιγμή η γυναίκα του παράγγελνε σνίτσελ από δρακονιανό γυφτοβούβαλο. Στα ηχεία του ταχυφαγάδικου έπαιζε το Götterdämmerung του Βάγκνερ και οι μόνοι πελάτες πέρα από το ζευγάρι ήταν τρεις σκατόφατσοι εξωγήινοι ναρκέμπορες από τον Κένταυρο. 



Καθώς ο Ελλάνιος τρισεκατομμυριούχος αποτελείωνε incognito το ανδρομέδιο ορεκτικό πλησίασα στο τραπέζι του. Παραθέτω τον διάλογο:
«Πού είσαι ρε Αρτέμη;», του λέω «Σε ψάχνουν όλοι πίσω στη Γη».
«Να πάν’ να γαμηθούν» μου λέει.   
«Μην είσαι μινάρας ρε μινάρα» του λέω στα πατρινά. «Οι τοκογλύφοι ζητάνε τους φόρους παγκουί και έχουν πλαντάξει από την πούτσα τα γίδια… Πονάνε στ’ αλήθεια οι συμπατριώτες σου τα μανιαούρια».
«Να πάν’ να γαμηθούν».
«Τους ξεκωλιάζει ο μπινές ο Τσίπρας μαζί με όλο τον πλανήτη».
«Να πάν’ να γαμηθούν είπα».
«Ναι αλλά ο πρωκτός τους έχει γίνει έμενταλ. Μήπως είναι ώρα να επιστρέψεις;»
«Άκου», μου λέει, «Φαίνεσαι τίμιο παλικάρι γι αυτό και θα σου πω τι παίζει. Είσαι έτοιμος;»
«Αμέ, ρίχτο».
Σκύβει στο αυτί και για πέντε λεπτά μου διηγείται ψιθυριστά όλο το σκηνικό: «…Κατάλαβες τώρα;»
Μένω μαλάκας. «Σοβαρά μιλάς ρε πολέμαρχε;»
«Καραμπέσα».
«Δεν το πιστεύω, γαμώ την Παναχαϊκή Πατρών…»



Ο Σώρρας χάιδεψε το μούσι του με ένα σαρδόνιο χαμόγελο ικανοποίησης. «Είδες; Ούτε εσύ δεν το πιστεύεις. Τώρα πάρε απόφαση. Θες να τους τα πεις, τράβα και πες τους τα».
Εκείνη την στιγμή ήρθανε με ένα ιπτάμενο drone στο τραπέζι δύο γυφτοβουβαλένια σνίτσελ μαζί με σαλάτα από μεταλλαγμένη ρόκα που φυτρώνει μόνο στις ζούγκλες του τέταρτου πλανήτη του ήλιου 78 του Ωρίωνα. Στο τασάκι που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι κάποιος προηγούμενος πελάτης είχε πετάξει ένα κόκκινο μπρελόκ του Σύριζα.
«Κάτσε να πάρεις ένα μεζέ» μου πρότεινε ο Αρτέμης.
«Τι μεζέ να πάρω γαμώ την γκαντεμιά μου… Με αυτά που μου είπες, μου κόπηκε η γαμημένη όρεξη».
«Κατάλαβες γιατί την πούλεψα;»
«Σαφώς».
«Τράβα να τους πεις την αλήθεια λοιπόν».
«Και να τους πώ την αλήθεια μήπως θα την καταλάβουν με τόση ψεκούρα που έχουν φάει στη μάπα;»
«Κάτι θα πιάσουν μέσες-άκρες».
«Αρχίδια θα πιάσουν… Θα τα βάλουν μαζί μου που δεν αφήνω να κλείσει η πουτάνα η συμφωνία με την τρόικα».
«Φρόντισε να το χειριστείς σωστά».
«Να πάν’ να γαμηθούν».
«Ρε Μάρκε, αυτή είναι η δική μου ατάκα». 
«Σόρρι ρε φίλε, συγχύστηκα, μα τα γαμήσια του Δία…»
Τα μάτια του Σώρρα μίκρυναν. «Να σε ρωτήσω κάτι;»
«Ελεύθερα».
«Εσύ πού πηγαίνεις τώρα;»
«Έχω μια συνάντηση…»
«Με αυτούς που νομίζω;»
«Με αυτούς».
«Δηλαδή εγώ τέλος;»
«Τα μπατσόσκυλα σε έχουν εντοπίσει και περιμένουν το σήμα να σε διαστημομπαζώσουν», του είπα με κάθε ειλικρίνεια.
«Εδώ που είμαι θα μου κλάσουν τ’ αρχίδια».
«Κάνεις λάθος.  Έχουν βγάλει Διαγαλαξιακό Ένταλμα Σύλληψης.  Οι μισοί κερατάδες σε περιμένουν στο τελευταίο βενζινάδικο πριν τον Σείριο και οι άλλοι μισοί πίσω στο γήινο πλέγμα.  Όπου και να πας θα σε τσιμπήσουν.  Θα σε καταψύξουν μαζί με τη μπέμπα σου και θα σας διακτινίσουν στη φυλακή με την ειδική διαδικασία. Τόσο γρήγορα, που δεν θα΄χετε προλάβει ούτε τα γυφτοβουβαλοσνίτσελ να χωνέψετε».



Ο Σώρρας έκοψε νευριασμένα μια τεράστια μπουκιά από το εξωγήινο κρέας και τη χλαπάκιασε σχεδόν αμάσητη. «Ούτε να φάει κάποιος δεν μπορεί σε αυτό το κωλοσύμπαν», είπε μπουκωμένος.
«Δε λες που δεν σε βάζουν να πληρώσεις και ΕΝΦΙΑ για το διαστημόπλοιο;  Αφού τόσο καιρό κοιμάσαι μέσα, θεωρείται ως πρώτη κατοικία».


«Γαμώ την πανγαμιόλα τους».  Ο Σώρρας ξεφύσηξε αγανακτισμένα και κατόπιν έβγαλε το δαχτυλίδι που φόραγε στο δεξί του χέρι. «Πάρτο».
Το κοίταξα με δέος. «Όχι ρε Αρτέμη… δεν γίνεται».
«Πάρτο σου λέω… Εμένα θα με φάνε.  Θα μου αδειάσουν το μυαλό και μετά θα εμφανίσουν κάποιον πανηλίθιο σωσία στη θέση μου για να με ξεφτιλίσουν ακόμα και μετά θάνατον».
«Αυτό είναι πιθανό», παραδέχτηκα στωικά.
«Γι αυτό σου λέω, πάρε το δαχτυλίδι και τράβα στην Ελλάδα να τους πεις τι τους περιμένει».
«Ό,τι και να τους πώ δεν νομίζω να με πιστέψουν. Είναι στη κοσμάρα τους άπαντες».
«Άμα φοράς το δαχτυλίδι θα σε πιστέψουν».
«Λες;»
«Γκαραντί».
Τα μάτια μου έφυγαν από το δαχτυλίδι και πήγαν στο μπρελόκ με τα κοκκινοπρασινομαβιά σημαιάκια του Σύριζα που βρισκόταν στο τασάκι. «Το μπρελόκ δικό σου είναι;»


Το βλέμμα του Σώρρα αγρίεψε. «Με δουλεύεις ρε;  Κάποιος ερπετοειδής το άφησε εδώ. Όλοι οι εξωγήινοι είναι κρυφο-Συριζαίοι».
«Λες να έχει κανένα κορέο μέσα;»
«Για μαλάκα με περνάς ρε μινάρα; Το σκανάρισα πριν από λίγο το πουστόπραμα. Είναι τόσο ψόφιο όσο το μουνί της Φώφης».
Του έκλεισα το μάτι με επιδοκιμασία. «Κοίτα Μάκη… Επειδή με εμπιστεύτηκες, θα σε εμπιστευτώ κι εγώ».
«Σχετικά με τι πράμα;»
«Θα σου πω ένα μυστικό».
«Λέγε».
«Όταν ήμουν στο λύκειο είχε αρρωστήσει η μεγάλη αδερφή της της μάνας μου και είχαμε πάει στην Θεσσαλονίκη να την επισκεφτούμε στο νοσοκομείο».
«Μυστικό το λες αυτό;»
«Κάτσε, δεν τελείωσα… Στον διπλανό θάλαμο ποιον λες ότι είχαν;»
«Πού να ξέρω;».
«Τον γέροντα».
Ο Σώρρας έσμιξε τα φρύδια του παραξενεμένος. «Ποιο γέροντα;»
«Εκείνον που μίλαγε με τις σαύρες.  Τον 3,14 Αΐσιο».
«Α, αυτόν τον μιναροκεφτέ… Και τι έγινε;»
«Μόλις με αντίκρισε, με φώναξε με το όνομά μου».
«Πού το ήξερε;»
«Του το είχε πει η θεία μου».
«Λοιπόν; Σου έδωσε καμιά προφητεία;»
«Όχι… Μου έδωσε ένα σακουλάκι αφού πρώτα του υποσχέθηκα να το κουβαλάω για πάντα μαζί μου».
«Και τι είχε μέσα το σακουλάκι;»
«Κάθεσαι; …Είχε ένα δαχτυλίδι ίδιο και απαράλλαχτο με το δικό σου».
Ο Σώρρας γούρλωσε τα μάτια. «Αποκλείεται, δεν παίζει αυτό».
«Αμ’ έλα που παίζει», του λέω και βγάζω από ένα κρυφό τσεπάκι της στολής ένα ολόϊδιο δαχτυλίδι και το βάζω πάνω στο τραπέζι δίπλα στο άλλο.


Ο Σώρρας φάνηκε να τα έχει χάσει. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έπαιξε όλες τις γκριμάτσες του Μπομπ Χόσκινς στην τελευταία σκηνή του Long Good Friday που τον πάνε για σκότωμα με το αμάξι οι Ιρλανδοί.  Έδειχνε ολοκληρωτικά νικημένος.
«…Πες μου τι γίνεται ρε φίλε», μου είπε παρακλητικά κοιτάζοντας τα δυό όμοια δαχτυλίδια.
«Εγώ να σου πω ρε Αρτέμη;  Εσύ είχες όλες τις απαντήσεις πριν από λίγο».
«Τις είχα αλλά με αυτό που μου εμφάνισες, με γάμησες».
«Εγώ φταίω που ήταν κι ο γέροντας στο κόλπο; Εικοσιτρία χρόνια το κουβαλάω μαζί μου το γαμημένο το δαχτυλίδι χωρίς να ξέρω γιατί».
«Πω ρε πούστη μου συνωμοσία που μας έχουν στήσει…»
«Κάτι μου λέει ότι δεν ξέρουμε ούτε τα μισά», είπα κουνώντας το κεφάλι μου απαισιόδοξα.
            Η γομάρα του που στο μεταξύ είχε τσακίσει απτόητη τη σαλάτα και το ένα γυφτοβουβαλοσνίτσελ σκούπισε τα ζουμιά από τη μούρη της με μια χαρτοπετσέτα που είχε το σήμα της Marinakis Deep Space Shipping.  Κατόπιν μας κοίταξε και τους δύο με αυστηρότητα παλαιού ΕΣΑτζή.
«Οφείλετε να πάτε να πείτε την αλήθεια στους Έλληνες».
«ΝΑ ΠΑΝ’ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ», είπαμε και οι δύο με μια φωνή και πιάσαμε κόκκινο στο μπρελόκ του Σύριζα στο τασάκι για να μην τσακωθούμε.


111 σχόλια:

  1. Τουρλάτος #1 .....χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μάρκο ειμαι ένας νέος ταλαντούχος τραγουδοποιός και ερμηνευτής των συνθέσεων μου διαβάζοντας τους εξαίσιους στίχους σας εντυπωσιάστηκα από το ταλέντο σας γι αυτό τολμώ να σας προτείνω αν το θελήσετε βεβαιως βεβαιως για μια συνεργασία σας υπόσχομαι ότι θα εξαντλήσω το ταλέντο μου προκειμενου να παράξω το βέλτιστο μουσικό αποτέλεσμα .
    Στη συνεχεια και προκειμένου να σας πείσω σας επισυνάπτω βιντεοσκοπιμενο μέρος της δουλειας μου .
    https://youtu.be/b0k9iYFGyko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.nooz.gr/greece/proskinisan-kastano-pou-eixe-vrasei-o-paisios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΝΤΑΡΟΚΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΜΑΓΚΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΒΟΛΤΑ Η ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ.ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε μαλακα Μαρκο, μεφκιακσες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οι άνθρωποι κιοτεύουν μέχρι να χύσουν το πρώτο αίμα. Μετά η χατζάρα δε σταματά με τίποτα. Αν κάποιος τρελαμένος έστριβε το λαρύγγι της γυφτόγριας που τους καταριόταν στην πορεία, θα ακολουθούσε κατσιβελοσφαγή. Εμένα πάντως μ' αρέσουν αυτά. Τα σκατά έχουν αποθρασυνθεί και ξεχειλίζουν τους δρόμους προκαλώντας. Όταν γυρίσει ο τροχός θα περάσουν καλά. Γύφτοι, βαποράκια, πούστηδες, φεμινίστριες, οικολόγοι, κομμούνια, ναζίδες, μενουμευρώπηδες, γενίτσαροι της ΕΕ (οι του Εράσμους πρώτοι απ' όλους, αυτοί είναι η χαβούζα απ' όπου ξεχειλίζουν οι υπόλοιποι), αντεξουσιαστές, συνδικαλιστές, διανοούμενοι, δημοσιογράφοι και όλο τον αβάν σκατέ των "λαϊκών αγώνων". Μόνο φοβάμαι μη μας πιάσει πάλι το πονόψυχό μας. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε ότι οι εχθροί μας είναι από αιώνων και δε θα σταματήσουν μέχρι να μας εξαλείψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια αλογόμυγα γριά
    τ' αρχίδια μου ζαλίζει
    χύσια ρουφάει μασονικά
    γκαστρώνεται και βρίζει

    στην ρίμα είναι άσχετη
    στο γλειφοχύσι μάνα
    τρώει αβέρτα το σκατό
    η κυρα-Τραϊάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Χύνω τρολλάκια στη σειρά
      κουκούλες και κομμούνια
      γαμάω τον Τραγαμιανού
      τον πούστη από κούνια

      Διαγραφή
  8. Και τί θα κάνουμε ρε παιδιά αν βγούμε από την ΕΕ; Βόρεια Κορέα θα γίνουμε; Είναι τώρα καιρός να βγαίνουμε από συμμαχίες και να μείνουμε έκθετοι με τόσους εχθρούς τριγύρω έτοιμους να μας κατασπαράξουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χώσε στο κώλο σου μια πιπεριά, γιατί στους εχθρούς αρέσουν τα καφτερά...

      Διαγραφή
  9. 1. Δεν ξέρω πώς βγάζουν το ψωμί τους τα σκυλιά σας στις πόλεις σας, αλλά, εδώ στο χωριό, τα σκυλιά μας δουλεύουν σκυλίσια και τα έχουμε σε πολύ μεγάλη υπόληψη.

    2. Όταν θα πέσει η μεγάλη και άδολη πείνα, οι περισσότεροι νεοελληνάρες (αυτοί με το ψάθινο καπέλο και την πλαστική σαγιονάρα 60 νούμερο) θα πεθάνουν στον δρόμο της επιστροφής πρός το χωριό τους. Όσοι ρωμαλέοι κατωρθώσουν και φτάσουν εκεί, με την ελπίδα να ζήσουν απο τα χωράφια του πατέρα τους :
    - Θα διαπιστώσουν ότι, δεν θα τους περιμένει κανείς γιά να τους βοηθήσει και να τους προσφέρει τα αναγκαία γιά την νέα αρχή, όπως είχε συμβεί επί Κατοχής.
    - Θα ανακαλύψουν ότι, η πρωτογενής παραγωγή ΔΕΝ έχει καμμία σχέση με τον τρόπο παραγωγής του φραπόγαλου.
    Οπότε, θα πεθάνουν και αυτοί και θα τους φάνε τα σκυλιά, γιατί ο Δήμος, λόγω σκανδάλων και φαταουλιάς, δεν θα έχει ούυτε ένα κάρο γιά να τους μαζέψει.

    3. Μισώ απερίγραπτα αυτούς που γράφουν και λένε "να παράξω" αντί του ορθού "να παραγάγω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαρετός, προβλέψιμος και καθοδηγήσιμος.
    Σε βαρέθηκα ρε...
    Μονότονος μέχρι αηδίας, παθιασμένε αυνανία...

    Επείδη όμως με εβρισες για βρομοκούμμουνο και σκατοαριστερό (βουλομένο γράμμα διαβάζεις ρε μαρκοτούλη) μια τελευταία σου ρίχνω και τελιώνω.

    Αφου δωρεά σπέρματος στη μαμά σου εκάνε μια πολική αρκούδα πως και βγήκες μαυριδερός σαν πάκης ρε αυνανίστη επιβήτορα;
    Νά η λύση του μυστηρίου:

    Γύφτος γάμησε την τουρκαλβανή γιαγιά σου,
    και είχε φάτσα σαν δυσκοίλιο δραβίδα.
    Ετσι βγήκες ρε άσχετο αστοιχείωτο μουλάρι,
    απ' το σπέρμα που χύσε του χιμπατζή παπάρι
    στο σκουληκιασμένο μουνί μιας καφετιάς σκατούλας.

    Το παίζεις και ειδήμονας ρε ασχέτο μουλάρι,
    Για γονίδια και αίματα μωρη αμόρφωτη χλαπάτσα,
    με κλανιές ρε πορδοφιλόσοφε δεν βαφουν αυγουλάκια.

    Αφου είσαι ασχετός ρε παπάρα απο επιστήμη, τι πας και κουνιέσαι μωρη πάπια για γονίδια και κληρονομικότητες ρε καραγκίοζη.
    Ακου ο μαλάκας στο παπαροσέντονο μιλάς για ελίτ που ανδρώνεται στα φιλοσοφικά και ιστορικά τμήματα.
    ΠΠΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤΤΤΤΤ. Αυτό ηταν κλάνια ρεεε.....
    ΤΖΖΖΑΑΑΡΡΡΤΤΤ........ Κλανία και χέσιά μαζι........
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......
    Ελιτ της Φιλοσοφικής ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤΤΤΤΤΤ..........
    Αντε μάλάκα βαρέθηκα να γράφω αλιώς θα σε στόλιζα για ώρες ρε φαντασιόπληκτο σχιζοφρενικό απόχεσμά.....
    Τραιανοί στον υπνο και στο ξύπνιο σου μωρή ζαβή κοτούλα......
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοτούλα λεν το κόμμα σου
      που κάνει κωλοτούμπα
      το λένε αλλιώς και πουστουέ
      του Μαρξ και του Κουτσούμπα

      Λυσσάς σαν γριά μάγισσα
      κουμούνα σαπιδιάρα
      καίγεσαι πάνω στα καβλιά
      ουρλιάζεις σαν μουσκάρα

      Στο σάπιο σου κωλάντερο
      χύνουνε τα τελώνια
      Ναζήδες υπεράνθρωποι
      Πάκηδες και πρεζόνια

      Πίνεις τα χύσια φασιστών
      στα κάτεργα του Άδη
      κι οι διάολοι φωνάζουνε
      "γερά Ζαχαριάδη"

      Όμως εσύ 'σαι αχόρταγη
      για ψώλους και για πέη
      σε τραγαμούν καλόγεροι,
      μουσλίμια και Ιουδαίοι

      Τραϊανόκωλη μαϊμού
      σπερμο-σκατο-ρουφόλα
      πλύνε τα φλόκια με χαρά
      ρούφα μια πέπσι-κόλα


      "Αυνάνα" σε λένε οι γνωστοί
      "κωλόμπα" οι τυχαίοι
      και "καταβόθρα" οι γκόμενοι
      που τους ρουφάς τα πέη.

      Τουρκαλβανοί γαμήσανε
      τον πούστη τον μπαμπά σου
      βγήκες από κωλάντερο
      με τα σκατά μπροστά σου

      Οι γύφτοι είχανε δουλειά
      ξεσκίζαν τη γιαγιά σου
      δίναν πολλοί το χύσι τους
      να φτιάξουν την γενιά σου

      Έψαξες στο διαδίκτυο
      και βρήκες τους Δραβίδες
      όμως εσύ προέρχεσαι
      από μαύρες κατσαρίδες.

      Όμως…

      Ακόμα δε το ξέρασες
      το μέγα μυστικό
      ποιά πούτσα σε ξαντέριασε
      και σ' έφτυσε εδώ

      Πόσα σου δίνουν τα μουνιά
      οι συφιλομασόνοι
      κάθε φορά που σε γαμούν
      κι ο κώλος σου στουπώνει

      Η μάνα σου σε έβριζε
      και σου ΄ριχνε κατάρα
      που είχε βγάλει στο κλαρί
      τέτοια κακιά πουστάρα

      Παίρνε λοιπόν τα φάρμακα
      Που σου’δωσε ο γιατρός σου
      Και μην ακούς πια τις τρελές
      Που σκούζουν στο μυαλό σου.


      Διαγραφή
    2. ΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΗΣΟΥΥΥΥΥ ΡΕ ΠΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤΤΤΤ.........

      Διαγραφή
    3. Αφού σε σοδομίσανε
      οι πούτσαροι οι τραγίσιοι
      σε δίνω και στον Κέρβερο
      να σε κτηνοβατήσει

      Μαζόχα ξεκωλόπουστα
      των γύφτων χανουμάρα
      τραγούδα 3η Διεθνή
      με τη χυσογαργάρα


      Υ.Γ. Πάρε το υπογλώσσιο μη σε χάσουμε... χεχε

      Διαγραφή
  11. Καλά όλα τα άλλα, τις απόψεις μου τις ξέρεις και στα περισσότερα συμφωνούμε αλλά τι σε έπιασε εσένα και τον άλλον τον πειραγμένο με τα ζώα και δη τα σκυλιά ωρέ;

    Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, απεχθάνομαι εγγενώς τα δίποδα όντα που δεν μαζεύουν τα σκατά των τετράποδών τους καθώς και επίσης θεωρώ ότι τα δίποδα τα οποία θεωρούν τα τετράποδα ανώτερα των ανθρώπων είναι κατά βάση προβληματικά όντα χρήζοντας ψυχιατρικής βοήθειας. Αλλά από αυτό το επίπεδο μέχρι τις ψυχανωμαλίες που περιγράφεις εσύ και ο πειραγμένος απέχουν έτη φωτός.

    Όποιος άνθρωπος επιθυμεί την θανάτωση και τον βασανισμό ζώου για την πλάκα του χωρίς να έχει άμεση ανάγκη επιβίωσης είναι άρρωστος αλλά και ικανός να περάσει αυτή του την τρέλα στο παιδί του, στην μάνα του, στον πάπου του και γενικώς σε οποιοδήποτε άλλο ον το οποίο είναι ανίκανο να υπερασπιστεί την ύπαρξή του.

    Ο σκύλος όπως και άλλα είδη, τα λεγόμενα οικόσιτα ή κατοικίδια, είναι ανθρώπινες κατασκευές-μετατροπές και έχουν τροποποιηθεί γενετικά στα βάθη των αιώνων για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες ανάγκες του ανθρώπου. Πόσο μαλάκας είσαι λοιπόν για να λες ότι είναι το μόνο είδος που δίνει την ζωή του για άλλο είδος όταν ξέρεις ότι είναι ένας από τους λόγους τους οποίους εσύ σαν άνθρωπος τον έφτιαξες; Πόσο ανίδεος είσαι ώστε να μην γνωρίζεις τα άπειρα παραδείγματα θυσίας άλλων ζώων για τον άνθρωπο ακόμα και άγριων; Από δελφίνια μέχρι ελέφαντες ξέρουμε ότι έχουν δώσει την ζωή τους για να σώσουν ανθρώπους.

    Όσο για την αρχαιοελληνική φιλοσοφία και την Ελληνική θρησκεία θέλουμε σεντόνια ολόκληρα για να αναφέρουμε τις άρρηκτες σχέσεις των Ελλήνων με τα ζώα τους. Βρήκε λοιπόν ο πανίβλακας αυτός να θεωρήσει τον ξεκωλιάρη τον Πλάτωνα ως αντιπροσωπευτικό δείγμα της Ελληνικής φιλοσοφίας; Αυτόν τον σκοταδιστή και πανάσχημο ανατολίτη που δεν μπορούσε να σταυρώσει σε γκόμενα ούτε κότα και τις έβριζε όλες; Αυτόν που τα προγόνια μας τον είχαν χεσμένο και εξόριστο από πόλη σε πόλη; Για να μας πει τι; Ότι οι αρχαίοι Έλληνες μισούσαν εγγενώς τα ζώα και τις γυναίκες; Συγχαρητήρια ρε μαλάκα μας έπεισες.

    Έχεις χάσει το μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σκυλοφιλία όπως την βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι μέρος της παράδοσής μας ή μας ήρθε πακέτο μαζί με την κρίση;

      Το να μεγαλώνει κανείς σκυλιά αντί για παιδιά είναι υγιές;

      Η συστηματική εξάλειψη της άγριας πανίδας συνδέεται με την αύξηση των δικαιωμάτων των οικόσιτων κομοδίνων; (Οι αρχαίοι Έλληνες θυσίαζαν τα ήμερα και άφηναν ήσυχα τα άγρια).


      Υ.Γ. Έχω την εντύπωση ότι σου διέφυγε ο βασικός συμβολισμός του άρθρου. Το πρόβλημα δεν είναι τα σκυλιά-σκυλιά αλλά τα ραγιαδόσκυλα.

      Διαγραφή
    2. Πάντα υπήρχαν στην Ελλάδα αυτοί που αγαπούσαν τα ζώα και αυτοί που τα μισούσαν. Το ότι τα τελευταία χρόνια θεσπίστηκαν και 2 νόμοι για την προστασία των ζώων από τους ψυχάκηδες είναι από τα λίγα θετικά πράγματα που έχουν γίνει σε αυτό το κωλοχανείο που ζούμε. Η κρίση δεν έπαιξε θετικό ρόλο στην σκυλοφιλία, το αντίθετο θα έλεγα.

      Το να μεγαλώνει κανείς σκυλιά αντί για παιδιά δεν είναι υγιές. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο και το θεωρώ κι αυτό κοινωνική αρρώστια με πολλές προεκτάσεις.

      Επίσης είμαι εναντίον του οποιοδήποτε μπουχέσα που κουβαλάει 2-3 κυνηγόσκυλα για να πάει να ρημάξει τα δάση για τη κάβλα του.

      Μην πάμε από το ένα άκρο στο άλλο. Δεν έχω πρόβλημα με τα υπόλοιπα γραφόμενα και κανένα συμβολισμό δεν διαθέτουν οι ανοησίες του δαίμων που μόστραρες στο κατά τα άλλα δυνατό άρθρο σου. Πρέπει να τον έχει γαμήσει σκύλος αλλιώς δεν εξηγείται.

      Διαγραφή
    3. Ξεκόλλα και διάβασε το "Σκοτεινή Φύση" του Λάιαλ Γουώτσον. θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα σε κάποια προοπτική.

      Διαγραφή
    4. Τους σκυλοβρίζεις όλοι την ώρα, τους λες να ξεμαγαρείσουν και αυτοί παρεξηγιούνται για τα βρωμόσκυλα. Που είναι εκείνη η άγια ώρα που από την πείνα θα τα κάνουν γιουβετσάδα και θα τα φάνε (παμμεγιστε Λογοθετίδη);
      Φίλε θα σου πω εγώ πώθεν η ζωοφιλία κι αν θες κράτα το, αν θες πέτα το: καμιά σχέση η κρίση, απλά είναι μόδα πλέον ο μισανθρωπισμός και πιο πολύ το μίσος για τα παιδιά, ακόμα και τα αγέννητα. Στρατιές αγάμητων σκυλομανάδων και σκυλοπατεράδων χέζουν πλατείες-πάρκα-παραλίες και γενικά δημόσιους χώρους που παίζουνε παιδιά. Απέναντι έχει ακάλυπτο με ξερόχορτα και η σκυλοκαριόλα χέζει το γρασίδι της πλατείας που κυλιόνται τα παιδιά. Το καλοκαίρι ο σταφυλλόκοκκος θερίζει τα παιδιά και οι γυναικολογικές μολύνσεις τις γυναίκες. Και τα δυο προκαλούν στειρότητα (η πολύ ισχυρή αντιβίωση του σταφυλλόκοκκου). Στειρότητα είναι η λέξη-κλειδί: ένα φιλοζωικό σάιτ πανηγύριζε γιατί ένα μουνόπανο ιδιοκτήτης καφετέριας έβαζε μετά το κλείσιμο τα αδέσποτα να κοιμούνται στις καρέκλες "για να μην κρυώνουν". Το ότι την άλλη μέρα στις ίδιες καρέκλες καθόντουσαν γυναίκες και κορίτσια δεν ήταν μέρος της είδησης. Οι μισές γυναίκες γεννούν πλέον με εξωσωματικές. Οι φιλοζωικές δεν αφήνουν τους δήμους να κάνουν ευθανασία στα αδέσποτα και αυτά κάνουν αγέλη και την πέφτουν στους διαβάτες. Αν είναι ενήλικας έχει καλώς. Αν είναι παιδί το σκοτώνουν για πλάκα. Πόσα παιδιά εχουν σκοτωθεί από σκυλιά τα τελευταία χρόνια, θυμάται κανείς; Καμιά ντουζίνα τουλάχιστον.
      Γι' αυτό φίλε ακράγαντα, άντε γαμήσου κι εσύ και το σκυλί σου.

      Διαγραφή
    5. Είναι κάτι μισάνθρωποι κωλόγεροι, σαν κι εσένα, που αμολάνε τα χλεμπόνια τους επιδεικτικά μπροστά σου, πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρουν και το παίζουν υγιεινές παρθένες με ότι αφορά τα ζώα.
      Άκου και δώσε προσοχή τώρα.
      Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε χωριό κατά το ήμισυ ως καθαρός χωριάτης, όπερ και σήμαινε ότι κάθε οικογένεια ζούσε μαζί με τα ζώα της. Πρόβατα, γίδια, μουλάρια, κότες, γατιά και σκυλιά ήταν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, τα στενά σοκάκια του χωριού γεμάτα από κάθε είδους κροπιές και οι ευωδίες παντού ευχάριστες. Ποτέ κανένα παιδί δεν έπαθε τίποτες και οι γυναίκες γεννοβολούσαν σαν τα κουνέλια.
      Οι γυναίκες σήμερα είναι στείρες και κάνουν εξωσωματικές γιατί αποφασίζουν να κάνουν παιδί μετά τα 35 τους αφού έχουν φάει 100 διαφορετικές πούτσες και 3-4 εκτρώσεις που έχουν καταστρέψει τα μουνιά τους και όχι επειδή τους μόλυνε κάποιο τετράποδο μωρέ μαλάκα.
      Το ότι αγέλες σκύλων παρενοχλούν διαβάτες και τρώνε παιδιά είναι αποκύημα της μισερής φαντασίας σου. Τα περιστατικά είναι απίθανα λίγα, οι θάνατοι από πτώση μετεωρίτη είναι περισσότεροι.
      Όπως έγραψα και παραπάνω οι υπερβολές είναι κατακριτέες σε όλες τις περιπτώσεις και δεν βάζω ζώο πάνω από άνθρωπο αλλά είσαι τόσο τυφλωμένος από την αγαμία και το μίσος που δεν μπορείς να σταυρώσεις λέξη χλεμπονιάρη.

      Διαγραφή
    6. Το προφίλ του κλασσικού ζωόφιλου: αγάμητος, άτεκνος, μισάνθρωπος. Το καλό είναι ότι η σπορά σας πεθαίνει με 'σας και θα πάψει να βρωμίζει την οικουμένη. Εκτός αν ανακαλυφθεί τεχνητή μήτρα πρωκτού που να γονιμοποιήται από σκύλους.
      Εν προκειμένω: ο σταφιλόκοκκος και οι γυναικολογικές μολύνσεις διασπείρονται το καλοκαίρι από την άμμο και το γρασίδι, τους απόπατους των ζωόφιλων. Πάει και τελειώσε και τράβα τα βυζιά σου όσο θες. Η έξαρση προέκυψε μαζί με τη ριζοσπαστικοποίηση των ζοώφιλων που απαιτούν να αποπατούν την κοινωνία, επίσης δεδομένο. Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Ένας μπαμπάς μπροστά μου ψώνιζε 5 (πέντε) ωγμεντίν για τα 2 του παιδιά (3+2). Σταφυλόκοκκος; ρωτάω τη φαρμακοποιό. -Ναι. -Είναι πολλά που την πάτησαν; -ΟΛΑ. Καταλαβαίνεις ότι το να με απασχολούν οι απόψεις βαρεμένων φρικιών και γεροντοπαλλίκαρων είναι πολυτέλεια που δεν την έχω, όταν κινδυνεύουν τα παιδιά μου. Όσο για το ωγμεντίν, οι μπαμπάδες το ξέρουν καλά (και το τρέμουν). Οι κοπρολάγνοι, ψάξτε στο γκουγκλ για να μάθετε τι είναι.
      Όσο για το σκατοχώρι σου, προφανώς τα παιδιά που επεβίωναν τότε από τις αποβολές, τους τοκετούς, τις τερατογεννέσεις, τις μογγολογεννέσεις, το χτικιό, την άγνοια και τη δυσειδεμονία (δε δίνανε νερό στα νεογέννητα πριν σαραντίσουν), είχαν ανοσία στα σκατά. Επίσης ήταν γυμνά και ξυπόλυτα. Τα παιδιά μου όμως φοράνε ρούχα, παπούτσια και τα σκατά σου φάτα. Αν και τα τρως ήδη από την πίπα-κώλο που σε πάνε. Επίσης και η σκλύρυνση κατά πλάκας συνδέεται με αγροτική σκατοδιαβίωση και μικρόβιο που κονομάς παιδιώθεν. Μη σου κάτσει, έχεις όλα τα "προσόντα".
      Και αφού είσαι και από χωριό, ξέρεις ότι τα ζώα ήταν απλά εργαλεία και τίποτ' άλλο. Αν ο σκύλος έχανε την όσφρησή του ή ο γάιδαρος δε γούσταρε χαμαλίκι, τρώγανε τουφεκίδι.

      Διαγραφή
    7. Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις γρι ανώνυμε μαλάκα και μετά από τόσες ημέρες βούλωμα μου αραδιάζεις παρόμοιες πίπες. Μάθε να μιλάς και να γράφεις σωστά τα Ελληνικά πρώτα και μετά έλα να μας πεις για την σπορά και τα χωριά μας.

      Ούτε προφίλ έχω, ούτε το ξέρεις μωρέ μουνόπανο.

      Κούνα το κουφιοκέφαλό σου γιατί η σπορά που πεθαίνει είναι η δικιά σου. Εσείς οι βουλωμένοι από τα δηλητήρια των πόλεων και οι αποστειρωμένοι φλώροι θα ψοφήσετε πρώτοι όταν έρθει η άγια εκείνη ώρα. Εμείς που αντέχουμε στα μικρόβια και στα σκατά θα επιβιώσουμε. Αυτό έπρεπε ήδη να το ξέρεις και να το επιδιώκεις και για εσένα και για τα παιδιά σου σκατόφλωρε.

      Πάλι μαλακία πέταξες χαμουράκο. Ο σταφυλόκοκκος θερίζει γιατί τα παιδιά σας τα έχετε αποστειρωμένα, τα ταΐζετε σκατά και τα ποτίζετε κοκτέιλ αντιβιοτικών από την ώρα που θα αντικρίσουν την λάμπα του κυριλέ μαιευτηρίου.

      Όσο για το άγιο χωριό που έζησα, γιατί συνεχίζεις να γράφεις μαλακίες μωρή κωλόγρια, σε πληροφορώ ότι είμαι 34, δεν είμαι παιδί της κατοχής, ούτε μεγάλωσα γυμνός και ξυπόλυτος. Είχα την τύχη όμως να φάω λίγο χώμα στην μπάλα, να πάω βόλτα με το γάιδαρο, να γευτώ αληθινό φαΐ, όχι πλαστικά και να μην με μπουκώνουν χάπια και αντιβιώσεις με το παραμικρό φτέρνισμα. Τίποτα δεν έπαθα ούτε εγώ ούτε και το 95% των ομοίων μου και το προσόν που απέκτησα είναι να καρφώνω κάτι μαλακομπουκώματα σαν κι εσένα.

      Μάθε ποιος είναι ο εχθρός σου βλήμα γιατί δεν έχεις ιδέα.

      Διαγραφή
  12. Φίλε Μάρκο η ποιητική υλλογή σου στα σχόλια δεν παίζεται!
    Νομίζω θα πρέπει να κάνεις μια ξεχωριστή ανάρτηση περί αυτού...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα σχόλια του προηγούμενου άρθρου θα βρεις κι άλλες λεκτικές ασκήσεις...

      Διαγραφή
    2. Μαρκούλη αγάπη μου, αμα παράγεις τέτοια αριστουργήματα με λιγο κωλοδακτυλάκι που σου βάζω, θα σου χώσω μπαστούνι του μπεηζμπολ την επόμενη φορά για να γράψεις Ελύτη.

      Διαγραφή
    3. Βάψ'το κόκκινο με κουμμουνόχρωμα και χώστο καλύτερα στον κώλο του Τρωγλαϊανού μπας και γράψει τίποτα γιατί είναι λίγο δυσκοίλιος τώρα τελευταία...

      Διαγραφή
    4. Γιατί βρίζεις τον κ. Τραϊανού;

      Διαγραφή
    5. ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
      ΕΔΩ
      http://theodotus.blogspot.gr/2017/07/blog-post.html?showComment=1501253526951#c3882438738874089261

      Διαγραφή
  13. Δυστυχώς δεν υπάρχει νόμος που να προστατεύει τους ανθρώπους από τα σκυλιά.
    Ένας δηγμενος.
    Καλά κάνεις και τους βρίζεις Μάρκο όλους αυτούς και εκτονωνεσαι γιατί κάτι περισσότερο δε θα καταφέρεις δυστυχώς.
    Ξανά θα πάνε στις κάλπες όπως τις προηγούμενες φορές και ξανά τα ίδια θα συνεχίσουν να συμβαίνουν.
    Απλά δε μπορούν ή δε θέλουν να δεχτούν τι τους συμβαίνει και τι παίζει πίσω από το θέατρο σκιών που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Μάρκο,

    θα σταθώ κι εγώ λίγο στο θέμα των σκυλιών. Ορθώς είπες πως "ο σκύλος είναι εκφυλισμένος λύκος", κι αυτό φαίνεται σε περιπτώσεις όπως τα σπαστικά κανίς τα οποία συνηθίζουν να δείχνουν απειλητικά τα δόντια τους. Οι διασταυρώσεις όμως ελάμβαναν χώρα από τους προϊστορικούς χρόνους κιόλας και προ των προϊστορικών οικισμών, όταν ζώντας ακόμα σε σπηλιές, έπρεπε να προειδοποιούνται για το πλησίασμα ρήσων κι άλλων μεγάλων και σαρκοβόρων θηρίων. Αποτέλεσμα...υπέροχες διασταυρώσεις αγρίων κι εξημερωμένων ή ημίαιμων λύκων και άλλων ίσως κυνών της εποχής εκείνης. Έτσι μέχρι και σήμερα έχουμε κάποια αξιοθαύμαστα σκυλιά σαν τον Ελληνικό Ποιμενικό, τα χάσκυ και τα μαύρα βέλγικα λυκόσκυλα.
    Με την έκφραση "ραγιαδόσκυλα" έβαλες τα πράγματα στη θέση τους πάντως.

    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την στιγμή που ένα σκυλί τρώει μόνο μπισκότα δεν μιλάμε καν για "εκφυλισμένο λύκο" αλλά για εκφυλισμένη σκυλόσαυρα. Το επόμενο βήμα είναι τα σκυλομπισκότα για σκύλους και σκυλοϊδιοκτήτες (ραγιαδοσκυλομπισκότα)...

      Διαγραφή
  15. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΛΕΜΕ!!!!
    http://attikanea.blogspot.gr/2017/07/blog-post_983.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η πούτσα του Εγκέλαδου (ξανα)γαμεί τα είδωλα!
    (Βλ. και παλιά Φατρία!)

    http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=794517

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαρκούλη αγόρι μου, άσε το Νεατερνταλ που κρύβεις μέσα σου να βγεί πρός τα έξω ελεύθερος.
    Έχεις τρείς ερωτήσεις και σού υπόσχομαι πώς θά σου απαντήσω (στα πλαίσια της λογικής βέβαια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το πλαίσιο της λογικής μας έφαγε...

      Άσε, θα περιμένω το τζίνι.

      Διαγραφή
    2. ΟΚ.
      Ετοιμάσου και έρχεται.
      https://www.youtube.com/watch?v=M7SrVtAyT0s

      Διαγραφή
    3. Τα ζάρια δεν βλέπω...

      (Πουτάνα τεχνολογία)

      Διαγραφή
  18. Κάποιος που γνωρίζει το θέμα να μας απαντήσει ... https://www.scribd.com/mobile/document/354163400/Monkey-Empire-666#from_embed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναβουχοδονόσαυρος28 Ιουλίου 2017 στις 9:12 μ.μ.

      Έλα ρε φίλε που δεν ξέρεις τον e-e-e.gr
      Από ποιόν πλανήτη κατέβηκες ???

      Δες κι εδω : http://www.invisiblelycans.gr/
      Οι ίδιοι βλαμμένοι είναι.

      Διαγραφή
    2. Αυτοί οι λυκάονες είναι εντελώς καμένοι μιλάμε για καρβουνόσκονη ... Ο σαμάν για μεγαλος αρχίδας φαίνεται. Καλά λέει ο Μάρκος: Σόιμπλε να τους γαμάει πάνω στο καρότσι!

      Διαγραφή
  19. Γεώργιος Σουρής


    ΜΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΧΟΙ



    Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
    όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
    Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος
    σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.



    Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
    κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
    Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.



    Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
    σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
    Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
    ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.



    Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
    σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
    απ’ τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.



    Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε.

    Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
    μα απ’ τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν’ αρρωστήσω
    και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.



    Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος

    κι απ’ το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!

    [και για τη μεταφορά : Κώστας (απαίσιο χριστιανικό όνομα)]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παρόν ιστολόγιο πρέπει να μετονομαστεί σε Μαύρη Χέστρα η Χεσμένη Φατριά η αλλίως ελάτε να χέσουμε εδώ μέσα ολοι μαζί.

      Διαγραφή
    2. Χέστε όσο θέλετε αλλά να πλένεστε ενδιάμεσα...

      Διαγραφή
  20. Εσύ 2:51
    αφού εδώ είναι η μαύρη χέστρα όπως λες::

    Τοτε Για ποιο;; λόγο διαβάζεις εδώ ??μήπως είσαι κοπρολαγνος και δεν το ξέρεις?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το κλάσιμο επιτρέπεται ή οι βρωμερές κλανιές είναι αποκλειστικότητα του ΤρουμποΔία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ να πας εκεί που κλάνει η Παναγία

      Διαγραφή
    2. Όταν κλάνει η παναγία, για τους χριστιανούς μυρίζει κρίνος.

      Διαγραφή
    3. Οτι του φανεί,του λολοπαντελή.

      Διαγραφή
  22. για πιο ζεσταμα ομαδων μιλας στο τελος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΑΝ ΚΛΑΣΕΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΧΥΣΙΛΑ ΘΑ ΜΥΡΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΚΛΑΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΗΚΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ANDRES BEHRING BREIVIK ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ή ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ «ΕΡΧΕΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΟ 2083 (;)

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2011/08/01/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2011-08-01_00-00.htm#plohgos_03

    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ 1518 ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ ANDERS BEHRING BREIVIK ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ LINK

    Anders Behring Breivik | 2083 A European Declaration of Independence | Manifesto

    http://www.kevinislaughter.com/2011/anders-behring-breivik-2083-a-european-declaration-of-independence-manifesto/

    http://www.kevinislaughter.com/wp-content/uploads/2083+-+A+European+Declaration+of+Independence.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ως πνευματικά ελεγχόμενοι σαυροειδείς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ANDRES BEHRING BREIVIK ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ή ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ «ΕΡΧΕΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΟ 2083 (;) - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ANDRES BEHRING BREIVIK ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ
    http://anti-amazon.blogspot.gr/2012/08/andres-behring-breivik-2083-andres.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011
    ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ 1518 ΣΕΛΙΔΩΝ Ο ANDERS BEHRING BREIVIK ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΑΣΙΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΩΝ
    http://anti-amazon.blogspot.gr/2011/07/1518-anders-behring-breivik.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αλήθειες που δεν θα ακούσετε πουθενά!...ΜΠΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

    https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/08/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το βρήκα και το αναδημοσιεύω.
    Αξιολογήστε το εσείς:

    ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ”

    "Προσδιορίζεται τις τελευταίες δεκαετίες από την Κοινωνιοδυναμική, ότι ο ελάχιστος αριθμός που απαιτείται για να διαμορφωθεί μία κοινωνική “τάση”, δηλαδή η λεγόμενη “ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ”, είναι “η τετραγωνική ρίζα του ενός εκατοστού του πληθυσμού”.

    Αυτό για την Ελλάδα αντιστοιχεί σε μόνον 313 άτομα, ενώ για όλον τον παγκόσμιο πληθυσμό (ας πούμε 5 δισεκατομμύρια) σε μόνον 7.100 άτομα.

    Άτομα όμως ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΙΣΧΥΡΑ, ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ “ΤΑΣΗΣ”.

    Για 313 ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ μιλάμε δηλαδή! ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ και ταυτόχρονα, για τα δεδομένα της εποχής μας, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ."

    (Ανάρτηση του Βλ. Ρασσιά, στις 11 Αυγούστου 2013)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εκεί στον Διόδοτο πέφτει λογοκρισία, εδώ όμως μπορώ να το πω:
    ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΣΦΥΡΙΖΑ!!!!

    https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/08/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χέσε μέσα Αποστόλη,
      που δεν πήραμε την Πόλη.

      Διαγραφή
  32. Μάρκο, ανανέωσε τη μαυρη χέστρα σου γιατί μας λείπείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!

    https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/08/blog-post_21.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαρκοοοο...
    Επι τέλους ηρθε η ώρα...https://youtu.be/Jg_K3xLyEKI
    Σταχτη και μπουρμπερη ολα...
    Και μετα δες κι αυτο...
    http://katohika.gr/diethni/patise-koumpi-o-kim-ektokseusi-vallistikou-piraulou-apo-ti-voreia-korea-pros-tin-iaponia/
    Παλαιχθων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΡΚΟ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΦΙΛΕ! ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΣΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο χίος είναι φίλε μου ένα τσουτσέκι περιωπής που καθάριζε χέστρες στο γραφείο τύπου της νομαρχίας στη Σπάρτη με όνειρο "να γίνει γνωστός", έγινε τελικά (!?)
      Μιλάμε για ανύπαρκτο, εντελώς πουθενά ... (οι Λάκωνες γνωρίζουν καλύτερα...)

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΕ

      1.
      http://anti-amazon.blogspot.gr/2016/12/stranger-vs-viva-france.html

      2.
      http://anti-amazon.blogspot.gr/2012/06/kai-httpwwwkatohikagr-ahilleas1111.html

      3.
      http://anti-amazon.blogspot.gr/2012/06/httpwwwkatohikagr-ergenekon-majestic-12.html

      4.
      http://anti-amazon.blogspot.gr/2013/05/stranger-httpwwwkatohikagr-kai.html

      5.
      http://anti-amazon.blogspot.gr/2012/06/httpwwwkatohikagr-ergenekon-majestic-12_18.html

      6.
      http://anti-amazon.blogspot.gr/2011/04/blog-post_3378.html

      Διαγραφή
  36. 82η ΔΕΘ: ΟΛΙΚΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!!

    https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/08/blog-post_79.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον αγαπάμε, αυτόν και τους κολωσφουγκαρέους του.
      Για αυτό σε αγαπάμε, σε χέζουμε και σε γαμάμε.

      Διαγραφή
  38. Μάρκο μαλάκα ανώμαλε λοβοτομημένε αντε και γαμήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=ayezxmhfr88

      https://www.youtube.com/watch?v=afUS_58XC5I

      https://www.youtube.com/watch?v=J7ZYRnqaaZg

      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλα τα ΖΩΑ σαν την σκυλοχυμένη μούρη σου.

      ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ολημερίς
      το βράδυ κουραδάκια
      έρχεται πούτσα άγρια
      σε ρούφι και ανάκια

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Γαμιέται ο μπινές ο Σκαταέλ
      γαμιώνται κι οι διαόλοι
      ο νέος Υπεράνθρωπος
      τους λούζει βιτριόλι

      Με την ψωλή του δυνατή
      μεσ' στου Γιαχβέ το στόμα
      γαμάει τον τιτανικό
      του σοδομεί το πτώμα...

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Μαλάκα Μάρκο, σε πήρανε χαμπάρι.
      Μάθανε πως γαμιέσαι και πλακώσαν κι διαβόλοι.

      Διαγραφή
    6. Τους διαόλους τους γαμάω
      χύνω Μαρξ, Θεό και Μάο
      εσένα ανώνυμε κρατάω
      σ' έχω για να κατουράω

      Διαγραφή
    7. Marco Θέλεις να σου δώσω το e-mail μου να μιλήσουμε για τα ενδιαφέροντά μας οι δυο μας???

      Διαγραφή
    8. Έχεις 3 λεπτά εκ των οποίων έχεις ήδη καταναλώσει τα 2.

      Διαγραφή
    9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    10. ρε φίλε δεν μου έχεις στείλει κανένα μηνυμα

      Διαγραφή
    11. Νικόλα πες στο αφεντικό σου να μου στείλει τις προσφορές του στο γνωστό μέηλ.

      Υ.Γ. Στην συνάντηση μην ξεχάσει να μου στείλει την κοκκινομάλλα με το καρέ μαλλί και το μαύρο μίνι και νά'χει κι ένα βαλιτσάκι γνωριμίας με 77.000.000 ρουπίες

      Διαγραφή
    12. ο ΧΧΧ είσαι ρε μάρκε;

      Διαγραφή
    13. Η κοκκινομάλλα με το καρέ μαλλί και το μαύρο μίνι θα έχει 77.000.000 μουνόψυρες στο αιδίο της και ενα βαλιτσάκι διαβολόπουτσες που θάχουν περάσει πρώτα απο το κώλο του Σκαταέλ.

      Διαγραφή
    14. Τότε να την στείλω στον Καμμένο μπας και αλλάξει η τύχη του...

      Διαγραφή
    15. Κράτα και συ μερικές για καβάτζα.
      Θα χρειαστούν.

      Διαγραφή
    16. Δίκιο έχεις. Θα τις στείλω στον Τραβεστιανού και την πιο σάπια στη μάνα σου που δεν την σοδόμισε ο Μακρόν...

      Διαγραφή
  39. Σας έχει βαρέσει η αποτυχία στο κεφάλι νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως τα άρθρα δεν τα παίρνουμε πίσω ούτε τα βάζουμε στο κώλο μας όπως έκανες εσύ με τον μεσσία...

      Διαγραφή
    2. ρε πουστη μου επιτελους και κάποιος το πρόσεξε....!!!! ΜΕΓΆΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΕΛΙΚΆ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΤΡΑΒΕΣΤΙΑΝΟΥ !!!!!

      Διαγραφή
    3. ΤΩΡΑ ΛΕΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙΑΝΟΥ

      Ο "ΩΝ" Ο "ΗΝ" ΚΑΙ Ο "ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ"

      ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

      ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ

      ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

      ...ΓΙΑ ΕΔΩ:
      http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2009/08/27/24-00/o_poutsaras_x800x_z808z.jpg

      Διαγραφή
  40. Μιλάμε για σοβαρό βίτσιο, ποιός Μακρόν, για τον πούτσο είναι ο Γάλλος...

    ΑΞΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τασία μούνα ξέφραγη με το σαθρό σαρκίον
    χύνει ο Ντε Σαντ στην Κόλαση ένα σακκούλι πύον
    τον κώλο ο Φον Ζάχερ πιπιλά τον κλάνεις και αγαλλιάζει
    και μεσ' στο στόμα ο Μπαφομέτ ψωλόχυμα σου στάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ευτυχώς που σου γράφουμε κάνα σχόλιο και θα γλιτώσεις λίγο από την μαλακία που σε δέρνει Μάρκο.
    Τι Μακρόν τι Μάρκος, θα σου φυτέψουμε και μια γριά να την κληρονομήσεις μήπως και γελάσει το χειλάκι σου, γιατί από μόνος σου, μόνο για τον βόθρο είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι καλά που ανάμεσα στις πίπες εσείς οι ωμέγα κατηγορίας πράκτορες κάνετε και κανένα σχόλιο...

      Διαγραφή
    2. 1.
      ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ KAI THN KLHRONOMIA ΠΟΙΑ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ

      2.
      ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ-ΠΟΥΣΤΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΣΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ

      3.
      ΠΙΑΣΕ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΙ Η ΓΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙΣ

      4.
      ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ - ΚΑΛΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΩΡΙΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ (ΓΡΙΑ) ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙΣ)

      Διαγραφή
  43. Survivor και αναψωλιά, όλη η χώρα κώλος
    χαίρεται ο πακιστανός, ο πούστης κι ο μογγόλος
    λεσβίες, τραβεστόμπαζα, σκυλιά κι ερπετολόι
    χατζάρι έρχεται άγριο στου χριστιανού το σόι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΤΟ ΌΝΟΜΆ ΑΥΤΟΎ ΑΔΕΛΦΟΎ ΣΑΤΑΝΆ ΚΑΙ ΤΉΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΉΣ ΤΕΛΕΙΌΤΗΤΑΣ
    "Ελθε ω εωσφόρε ελθε".
    Συ κύριέ αυτού του κόσμου οπού οι ιερείς σε συκοφάντησαν
    Συ κύριέ αυτής της Γης οπού βασιλείς σε καταδίκασαν
    Συ που έδωσες σε μας τον Καρπό της γνώσης και της καθαρής Σοφίας, τον γευτήκαμε κι έγινε για μας σύμβολο ενός κόσμου δίχως τέλος
    "Ελθε ω Σατανά ελθε".
    Συ που έδωσες τον Καρπό της ύλης και του αίματος, τον γευτήκαμε κι έγινε για μας σύμβολο ενός κόσμου δίχως τέλος
    Δίχως τα δικά σου έργα ω Σατανά το σύμπαν θα ήταν παράλογο
    συ γονιμοποιεί την αμαρτία
    συ εξευγενίζεις την αδικία
    συ επισφραγίζεις την αρετή
    "Εσύ είσαι η αρχή εσύ είσαι ο θρόνος".
    Δαίμων ο κύριος
    Δαίμων ο Ισχυρός
    Δαίμων ο Αθάνατος
    άξιων ημη λατρευτή της κόλασης
    Δαίμων εξ αρχής και Σατανική αδελφότητα στο κέντρο της γης,Διαβολικό το όνομά σου καταχθόνια η βασίλεια σου , πραγματοποίησε το θέλημά μου.
    Ως εν γης και επί της κόλασης:
    Χαίρε ω Σατανάς
    Χαίρε ω Εωσφόρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σατανάς γαμιότανε μαζί με τον Κρονάρα
      κόλλαγαν με logo στιγμής των Ιουδαίων τη φάρα
      ώσπου ο ένας έφτιαξε κάμπια με σαγιονάρες
      και βγήκε η ράτσα του φραπέ, οι σκατο-ελληνάρες

      Διαγραφή
    2. @ Σατανόπληκτους και λοιπούς σεξοτελχίνες:

      Ωραίο το βιντεάκι αλλά θα μου κλείσουν το μαγαζί για ...διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας αν το ανεβάσω.

      Υ.Γ. Νομίζω στο ταφογαμήσι είναι ανοιχτά τα σχόλια.

      Διαγραφή
  45. Κατούρα και λίγο ρε Μάρκο, φωτιά έχει πιάσει ο κώλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άνοιξε το στόμα σου αγαπούλα γιατί κοντεύει να σκάσει η φούσκα μου...

      Διαγραφή
  46. "ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

    "YOU TUBE" - "Unboxholics" - ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΗΓΕΤΙΚΟ

    #POUTANAOLA

    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2017/10/you-tube-unboxholics.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μεσ' στη Βαστίλλη με κερί καίω κατσαριδάκια
    άφραγκα είναι και ταπί, του Τσίπρα πελατάκια
    Το φάντασμα του θείου μου έρχεται του καριόλη
    γάμα μου λέει τη μητρική για να σωθούμε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο μίκη μάους κάνει πίπες και τρώει σκατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΜΕ GAY ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ το σαββατο 25 απριλίου 22:00

    ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ: DRAG KINGS * DRAG QUEENS * ΦΤΕΡΟΥΔΕΣ * ΑΔΕΡΦΕΣ * ΛΕΣΒΙΕΣ * ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ * ΝΤΑΛΙΚΕΣ * F TO F * F TO M * M TO M * ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΟΥΔΕΣ * ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ * ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΕΣ * SISSY STRAIGHT * ΦΡΙΚΙΑ * ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ * ΘΗΛΥΚΟΙ GAY * ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΜΟΥΝΙ * ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΟΥΤΣΟ * ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΤΣΟ * ΑΝΤΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΝΙ * ΤΡΑΒΕΛΙΑ * SMERS * STONE BUTCHES * STONE FEMMES * ΠΑΡΘΕΝΕΣ * ΠΑΡΤΟΛΕΣ * ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΕΣ/ΟΙ * ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΙ/ΕΣ * ΠΟΛΥΦΙΛΙΚΕΣ/ΟΙ * STRAIGHT * BISEXUAL * TRANSEXUAL * PANSEXUAL

    στο στέκι μεταναστών τσαμαδού 13

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ Η ΑΦΙΣΑ:
    http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/07/22/15-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-07-22_15-00_gay_poster_(1131p)_a01.htm

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΟΧΕΣ Η ΠΗΓΗ:
    http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/07/22/15-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-07-22_15-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή