Crème brûlée τέλος. Τώρα θα φάτε τα ΣΚΑΤΑ


28 ΜΑΡΤΙΟΥ 9014


Μου φαίνεται ότι υπήρξα υπερβολικά ευγενής και υπερβολικά αβρός για πολύ καιρό.  Κάποια βρωμερά μουνιά πήραν αέρα και βγήκαν από το εμετικό καβούκι τους ψάχνοντας νέα θύματα.


Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν οποιαδήποτε κριτική περιέχει μπινελίκια ως ενοχλητική για την αισθητική τους.  Όταν οι γαμημένοι από κούνια Σαμαράς,  Βενιζέλος, Μητσοτάκης, κλπ. μας γαμούνε το σπίτι και μετά βγαίνουν στο κλασόγυαλο για να μας κοροϊδέψουν κι από πάνω, εμείς θα έπρεπε μήπως να τους μιλάμε στον πληθυντικό; 




Η Μπαρμπουτιέρα  ήταν το πρώτο ιστολόγιο που καθιέρωσε την αριστοφάνεια πολιτική κριτική, αλλά πάντα με ισχυρή συνοδεία επιχειρημάτων. Χαίρομαι ιδιαίτερα που δεκάδες ιστολόγια και ιστοσελίδες ακολούθησαν τον δρόμο αυτό.  Από την άλλη πλευρά κάποιοι μόνο βρίζουν και καταδικάζουν τα ιστολόγια, ειδικά αυτά που χώνουν μπινελίκια στους πουλημένους προδότες πολιτικάντηδες.  Την εξουσία όμως δεν άκουσα να την κριτικάρουν με τον ίδιο τρόπο, μόνο να την χαϊδεύουν, να την γλείφουν και να την ρουφάνε τους βλέπω.  Επιχείρημα και πολιτική πρόταση της προκοπής δεν έχω ακούσει ακόμα από όλους αυτούς τους πουτσο-κουλτουριάρηδες.



Αν η αναρχία* των ιστολογίων ενοχλεί το φασιστικό κράτος των μασονόδουλων πολιτικάντηδων, είναι επειδή δεν μπορούν να ελέγξουν το παιχνίδι, και γιατί βλέπουν την χρεωκοπία των κατεστημένων μέσων ενημέρωσης τα οποία χρηματοδοτούν με δικά μας λεφτά.  Τα βρωμόκωλα πρακτοράκια τους που χαφιεδίζουν σε όλο το διαδίκτυο περί «καλών τρόπων» και «σεβασμού στους θεσμούς» να έρθουν να τους δώσει μια πίπα ο βαλές μου, γιατί εγώ μόνο με ευγενείς κωλοτρυπίδες ασχολούμαι.  Όσο για τον καθωπρεπισμό μπορεί να τον βάλει ο καθένας από δαύτους στην σαπιοκωλάρα του σε όση ποσότητα γουστάρει ως βαζελίνη γιατί τα γαμήσια μόλις άρχισαν.

 *(αναρχία=απουσία αρχής, μην μπερδεύεστε καμία σχέση με την αταξία=απουσία τάξης, ούτε με τους γνωστούς γυφτο-άπλυτους)


Τώρα κάποιοι άλλοι ενοχλούνται γιατί τους βρίζω όλους.  Όλοι όμως οι ενασχολούμενοι με την πολιτική αυτή την στιγμή είναι αρνητικές προσωπικότητες.  Ο ένας είναι πιο φακλανόπουστας και πιο πουλημένος από τον άλλον.  Δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος απ’ όλους έχει γαμήσει τη μάνα του περισσότερο.  Το λυπηρό είναι ότι και ο τελευταίος ξεκωλιάρης της πολιτικής χαμέρπειας έχει οπαδούς χάρη στον τηλεοπτικό χρόνο που του χαρίζουν οι ολιγάρχες.




Αν εμφανιζόταν ίσως ένας μεγάλος ηγέτης με θετική προσωπικότητα θα μπορούσε να μεταστρέψει κάποιους από τους αλλήθωρους πολίτες στο να αποκτήσουν θετική προσέγγιση στις εξελίξεις. Ακόμα κι έτσι είναι αναμφισβήτητο ότι κάποιοι θα παρέμεναν αρνητικοί όπως τόσοι και τόσοι στην ιστορία που έδρασαν εναντίον της πατρίδας και των συμπατριωτών τους.  Ο Μέγας Αλέξανδρος, το μάξιμουμ στην κλίμακα των ηγετών σε πλανητικό επίπεδο, είχε εχθρούς και προδόθηκε αρκετές φορές από τους (και τότε) λεγόμενους «Έλληνες». 




Όμως ο μεσσιανισμός δεν είναι σίγουρα του γούστου μου.  Την συνταγή δημιουργίας ηγετών και ηγεμονιών την έχω δημοσιεύσει.  Αμύντας, Φίλιππος, Αλέξανδρος.  Ενότητα με την πειθώ ή έστω με την βία. Ενδοσκόπηση, εξωστρέφεια και ανυπαρξία ελέους. Αυτή είναι η σειρά.  Όμως με έναν κούκο δεν κάνουμε τίποτα, άσε που έχουμε κάνει αλλεπάλληλα τζάκποτ σε αυτό το θέμα και όλες οι επενδύσεις πάνε στον κουβά.  Όλο ακούμε ότι θα έρθει το ξανθό γένος αλλά στην πραγματικότητα αυτό που έχει έρθει είναι το καρβουνιάρικο.






Από τους αρχαίους στοχαστές, μόνο ο Ισοκράτης είχε πιάσει το νόημα της ενότητας γι αυτό και τον έχουν πεταμένο σήμερα ως …«εθνικιστή». Οι άλλοι βολόδερναν στην αγωνιώδη παρακμή της μετα-ιμπεριαλιστικής Αθήνας και στις εβραϊκές ψευτο-φιλοσοφίες του παιδέρα Σωκράτη και του βρωμόκωλου καψούρη Πλάτωνα. Από την άλλη μεριά, η ηθική ευτέλεια της ηγετικής  μερίδας της Σπάρτης έσπαγε όλα τα ρεκόρ γλίτσας.  Αν γυρνούσε ο Λυκούργος, θα τους παλούκωνε όλους τους ψευτο-σπαρτιάτες και μετά θα πέταγε τα κουφάρια τους στα σκυλιά.   



Πριν κανά μήνα κάτι φιλαράκια με κουβάλησαν σχεδόν σηκωτό στην συνέχεια των 300.  «Η άνοδος της αυτοκρατορίας» και ο πούτσος μου στον κώλο του σκηνοθέτη.  Μου την σπάει ο αμερικανοεβραϊκός κινηματογράφος. Βλέπεις ταινία για τους πάγους της Ανταρκτικής και ξαφνικά εμφανίζεται ένας μαλάκας ανάμεσα στους πιγκουίνους να μιλάει για το κωλοκαύτωμα.  Έχω σιχαθεί την γκρίνια τους, την μιζέρια τους και την πουστιά τους. Μια χαρά σκατούλα ήταν το έργο, ανθελληνικότατο, μόνο τα σφαξίματα κάτι έλεγαν. Οι αμερικάνοι έχουν τσακωθεί με την ιστορία, όμως αυτό δεν αποτρέπει τους ιουδαίους (που κάνουν κουμάντο σε οτιδήποτε φιλμάρεται) να περνάνε ύπουλα τα δικά τους μηνύματα και την προπαγάνδα τους.  Η ψεύτικη «ιστορία» της Αρτεμισίας που οι κακοί Έλληνες σκότωσαν τους δικούς της και βίασαν την ίδια και η άποψη που λένε στο έργο οι Αθηναίοι ότι «οι Σπαρτιάτες την βρίσκουν με τα αγοράκια» είναι πεντακάθαρα δείγματα σύγχρονης εβραϊκής πουστιάς.




Η καλύτερη σκηνή του έργου είναι όταν οι Έλληνες πριν την μάχη της Σαλαμίνας έχουν αρχίσει τις αψιμαχίες με τον περσικό στόλο στην Εύβοια.  Είναι βράδυ και ξαφνικά ένα περσικό πλοίο-αγγελιαφόρος μπαίνει στον κόλπο που έχουν αράξει τα πλοία τους οι Έλληνες.  Ο καπετάνιος λέει ότι η Αρτεμισία (η επικεφαλής του περσικού στόλου κατά τον σεναριογράφο) καλεί τον Θεμιστοκλή στο πλοίο της στα ανοιχτά για να μιλήσουν.  Ο Θεμιστοκλής δέχεται να πάει άοπλος και όταν φτάνει εκεί η γκόμενα του την πέφτει για άγριο σεξ. Πρώτη εκείνη καβαλάει πάνω του, εκείνος της τον βάζει, την γυρνάει ανάσκελα, εκείνη τον ξαναφέρνει καπάκι, εκείνος την βάζει στα τέσσερα, να μην πολυλογώ κάνουν επιτόπου το μισό κάμα-σούτρα και εκεί που πάει να χύσει ο Θέμης, τον ρωτάει η καριόλα: «Τώρα θα έρθεις μαζί μου έτσι; Θα σε κάνω ναύαρχο».
 «Μπά», λέει αυτός «Δεν θέλω».
 Τότε η γαμιόλα βουρλίζεται και τον πετάει από το κρεβάτι «Ούστ παλιόσκυλο, φύγε να μη σε βλέπω».
Ο Θέμης φεύγει με τα αρχίδια του τσουρέκια. Με το χάραγμα φτάνει στο στρατόπεδο κουρασμένος και απογοητευμένος.
«Τι είδες;» τον ρωτάνε οι άλλοι Έλληνες.
Πριν μιλήσει ο Θεμιστοκλής πετάγομαι εγώ και λέω: «Η γκόμενα δεν κάνει τσιμπούκια».  
Περιττό να πω ότι έγινε της πουτάνας στην αίθουσα από τα γέλια. 




Για πολλά χρόνια ήμουν ο τρελός της παρέας. Εκείνος που έλεγε ότι οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Ότι το ασφαλιστικό δεν έβγαινε ούτε πριν φάνε τα λεφτά των ταμείων τα διεθνή κοράκια με την πουστιά που λέγεται χρηματιστήριο. Έχω ακούσει άπειρες μαλακίες στη ζωή μου από άτομα που αν έκλαναν αντί να μιλάνε, θα κέρδιζαν σε αξιοπιστία.  Με εκείνο και με τούτο, φτάσαμε στην εποχή που οι τρελοί δικαιώθηκαν.  Όμως οι μαλάκες εξακολουθούν να επιμένουν ότι θα βρεθεί λύση και ότι όλα θα πάνε καλά.   Ποιος είμαι εγώ για να διαφωνήσω;




Μαθηματικά, η στιγμή της κρίσης ήρθε.  Αυτό φαίνεται από την ποσότητα των «σωτήρων» που έχουν εμφανιστεί. Να τονίσω ότι δεν χαίρομαι καθόλου με την δυστυχία των άλλων. Ειδικά όταν ζουν γύρω μου. Ακόμα πιο ειδικά όταν με ενοχλούν με τις κυκλοθυμικές πράξεις τους και με την αισχρή παρουσία τους. Ήθελα πολύ να πέσω έξω στις προβλέψεις μου. Σίγουρα δεν πίστευα ότι κάποιος από μηχανής θεός θα έσωζε την κατάσταση.  Όμως  όχι μηχανή δεν είχε ο θεός αλλά ούτε παπάκι κωλομπαρεμένο.


Κάποιοι από την παρέα πρόλαβαν και την έκαναν για εξωτερικό. Όχι ότι εκεί που βρίσκονται είναι στρωμένα, αλλά την ψιλοβγάζουν για την ώρα ώσπου η πούτσα να φτάσει και στον δικό τους κώλο.  Οι υπόλοιποι είναι χωμένοι στην κατάθλιψη και στην μιζέρια. Φαντάσματα του εαυτού τους, σέρνονται μέσα στα καθημερινά προβλήματα ροκανίζοντας την σύνταξη της γριάς τους για να ντύσουν τα μικρά και να πληρώσουν το δάνειο, την διατροφή και το πανάθλιο ΤΕΒΕ.



Το μόνο θέμα στο οποίο βρήκαν να κάνουν αντίσταση οι …γενναίοι ψηφοφόροι του γιδο-κρατιδίου είναι το κάπνισμα. Αν τα φουμάροντα ζώα αντιδρούσαν σε όλα αυτά που συμβαίνουν όπως αντιδρούν στις αντικαπνιστικές διατάξεις, ούτε μνημόνια θα υπήρχαν, ούτε λαμόγια, ούτε τίποτα.  Το σύστημα σας δουλεύει ρε κοροϊδάρες! Σας φορομπήχνει με κάθε ρουφηξιά του χημικού που καταπίνετε και νομίζετε ότι κάνετε αντίσταση. Κάθε μέρα και ένα βήμα πιο κοντά στον τάφο.  Οι ηλίθιοι πατεράδες καπνίζουν μέσα στο αυτοκίνητο με το μωρό στο πίσω κάθισμα ενώ οι πανηλίθιες μαμάδες κουβαλάνε τα παιδάκια στο ντουμάνι της καφετέριας αντί να τα πάνε σε ένα πάρκο, σε μια εξοχή, να παίξουν.



Η μαμά πρέπει να καπνίσει όμως γιατί κουράστηκε κι έχει νταλκάδες και σεκλέτια. Ένα παιδί έχει όλο κι όλο και δεν προλαβαίνει, η πατσαβούρα.  Τι να πούνε οι γιαγιάδες μας που είχαν από δέκα;  Ο κόσμος έχει ξεφύγει εντελώς.  Για κλωτσίδια είναι ο μέσος ραγιάς.  Οκνηρός, κουτοπόνηρος, απατεωνίσκος και γλοιώδης.  Όταν τον συλλαμβάνουν και είναι για να πάει στο κάγκελο, αρχίζει τα κλάματα και τα παρακάλια. Το μέσα δεν το αντέχει κανένας μπινές. Γιατί άραγε;

Ιδού και το μεγαλείο των ραγιαδόσκυλων:

«Έκλεψαν 75 καντήλια από νεκροταφείο στα Φάρσαλα.

Μία ακόμη «πρωτότυπη» κλοπή σημειώθηκε στην περιοχή των Φαρσάλων στο νομό Λάρισας . Μετά από έρευνα της Αστυνομίας σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, βρέθηκαν 75 καντήλια τα οποία οι δράστες είχαν αφαιρέσει από το νεκροταφείο στα Φάρσαλα. Συνελήφθησαν τρία άτομα, ένας άνδρας και δύο γυναίκες 29, 20 και 19 χρόνων, ενώ τα καντήλια καθώς και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας».


Αντί να πάνε να κλέψουν καμιά τράπεζα, κλέβανε καντήλια. Μην τους βάζετε φυλακή, εκτελέστε τους (εκτός αν τα έκλεψαν για να τα γαμήσουν).



Στο μεταξύ, οι καταρτιζόμενοι άνεργοι λαμβάνουν 2 ευρωπιάστρα την ώρα (σύνολο 100 ώρες) ενώ φορολογούνται με 23,6 % στην πηγή ! 




Ίδια με την ατομική είναι και η πολιτική μοναξιά και η αθλιότητά της. 200 νέα κόμματα του κώλου και ούτε ένα στέλεχος με αρχίδια, ούτε ένας τίμιος στην όψη άνθρωπος. Λαμογιόφατσες και απόσκατα του κομματικού οχετού που ανακυκλώνει απόβλητα μασονικών στοών και ψυχιατρικών κλινικών.



Πού είναι η καθωσπρέπει διανόηση, οι πνευματικοί άνθρωποι, οι λογοτέχνες, οι πανεπιστημιακοί, οι ακαδημαϊκοί και οι μωροφιλόσοφοι;  Πίπες κάνουν στο σύστημα μπας και κρατήσουν την σκατοθεσούλα και τον μισθουλάκο τους. Η χύμα γλώσσα και τα μπινελίκια που ρίχνει ο κόσμος τους ενοχλούν όλους αυτούς τους βρωμόκωλους κουραδοφάγους και όχι η κατάντια της χώρας και των πολιτών της.




Πού είναι ο «πυλώνας της ηθικής», η ορθόδοξη εκκλησία, οι παπάδες, οι καλόγεροι και οι πνευματικοί; Πίπες κάνουν κι αυτοί στην παπική και την προτεσταντική μαφία (για να μιλήσω δογματικά) που έχουν γαμήσει και γενοκτονούν τον πληθυσμό  (το ποίμνιό τους). Όμως κάτι άλλο παίζεται εδώ, μεγαλύτερο, με πολύ χρήμα.  



Πού είναι η εγγύηση της κοινωνικής αρμονίας, η δικαστική εξουσία και οι λειτουργοί της; Κι αυτοί πίπες στη μασονία και στα δικαστικό παρακράτος της κάνουν.  Ο γέροντας παστίτσιος τους πείραξε. Αυτός είναι ο εχθρός του έθνους και της αήττητου πίcτεως και όχι οι τροϊκανές σαύρες και οι σαμαράδες.




Πού είναι ο λαός, οι πολίτες;  Χαμένοι στη μιζέρια τους είναι όλοι και πηδάνε από τις γέφυρες.  Οι άνεργοι και οι νέοι που θα έπρεπε να εξεγείρονται και να καίνε τις πόλεις κάνουν like στα μαλακισμένα θηλυκά-γελοιογραφίες του facebook. «Twra eimai Μall me to neo moy look», γράφει η ηλίθια και ποστάρει φωτογραφία την μάπα της και την καινούργια βαφή. Άντε γαμήσου κι εσύ κι αυτός που σε γέννησε, πορδότσουλο της παρακμής! Αυτοκτονήστε άμεσα, σκύβαλα της παγκοσμιοποίησης!



Πού είναι η αριστερά εκτός από τα FM;  Λιτανείες κάνει στον Μάρξ και τον Λένιν τώρα που τα ‘πιασε από τον καπιταλισμό, η πούστρα. Στην κοσμάρα της είναι. Συνεχίζει να διακορεύει τις έννοιες του συνδικαλισμού, της απεργίας, της αντίστασης και της αξιοπρέπειας.  Πότε γαμώ τον Στάλιν θα απολυθούν οι άθλιοι δημόσιοι υπάλληλοι του Περισσού;



Φτάσαμε να κάνει κριτική στον Σαμαρά ο …Μαρκεζίνης και μια συμμορία χουντοβασιλικών ανθυπομασόνων που γλείφουν κώλους από τότε που γεννήθηκαν. Εμένα δεν με πείθει ο γιος του λαθρέμπορα ρολογιών με τίποτα. Το ίδιο ειλικρινής είναι με τον Κωλέττη και τον Μαυροκορδάτο.  Κάποιος πρέπει να προστατέψει και τα  αγγλοεβραϊκά συμφέροντα. 




…Λαϊκά επαναστατικά δικαστήρια και καρμανιόλες χρειάζονται κυρ-Βασίλη μου για να ξεβρωμήσουμε κι όλα αυτά που λες είναι παπάρες σαν κι αυτές που λέει η τσιμπουκλόγρια η μάνα του Κάρολου του μπινέ που σε έχρισε σερ.  Έτσι σε κάνουν σερ στο μασονονήσι;  Για πες μας τον βαθμό σου, γιατί βάζω στοίχημα ότι είναι διψήφιος και αρχίζει από 3. Κι εσείς ρε μαλάκες κουβανοί ψηφοφόροι τι χάνετε την ώρα σας με τα σικέ; Εδώ και τριάντα χρόνια έχουν κανονίσει οι ποδίτσες ποιον θα κάνουν πρωθυπουργό στην Νεοελλάδα το 2027. 




Βέβαια υπάρχει και το πλοκάμι.  Τα πουλέν του Μπ-έμπολα, του Ξεψυχάρη και της αμερικανικής πρεσβείας. Μόνο ο Πρετεχέστης λείπει. Τι να πει κανείς; Βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος ρουφιάνος και με το καλημέρα του δίνουν 10-15 % οι ψευτο-δημοσκοπήσεις.  Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της πουστιάς και της νοθείας…





Το έχω πει εδώ και πολύ καιρό ότι η Χρυσή Πορδή τελείωσε.  Έπαιξε τον ρόλο της, έκαψε ένα ποσοστό της αντίδρασης, άρπαξε όσα πρόλαβε και τώρα ξανά στο κλουβί της ώσπου να την ξαναφωνάξουν. Ξυπνήστε ρε ψωλιώγκοι, μην σας πιάνουν συνέχεια μαλάκες!  Από την αρχή τις διάλεξαν τις νεοναζιστικές κωλοτρυπίδες ακριβώς επειδή λάτρευαν τον Χίτλερ και τις σβάστικες. Στο άψε-σβήσε τους ανέβασαν με την τηλεσκατούλα, όπως κάνουν τώρα με τον παραπόταμο της βρωμιάς. Άμα υπήρχε εθνικό αντιμνημονιακό κόμμα χωρίς σβάστικες και χιτλερικές μαλακίες, αλλά μόνο με την Ελλάδα για σημαία του, 80 % θα έπαιρνε σήμερα.





Η αντιπροσωπευτική δημοκρατία και οι εκλογές είναι μια ακόμα πουστιά της ολιγαρχίας. Ο φτωχός βλάκας λέει απομέσα του: «Εγώ έβγαλα τον Σαμαρά». Όμως και να μην πάει να ψηφίσει, ο Σαμαράς θα βγει (ή ο Τσίπρας ή οποιοσδήποτε άλλος πούστης έχουν διαλέξει αυτοί πριν από μας για μας). Αν είναι να βγει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν κανονίσει, τότε γίνεται πραξικόπημα. Έγινε το ’36, το ’45, το ’67, το ’73 και θα ξαναγίνει σύντομα. Ψηφίστε λοιπόν ό,τι γουστάρετε αλλά το μόνο σίγουρο είναι το σκατό που θα φάτε μετά.





Εμφανίστηκε κι αυτός ο πουτσοφάγος ο πρόεδρος του 4ου Ράιχ, με το όνομα που θυμίζει βήχα να ζητήσει συγνώμη.  Είπε κάτι για «συμβολικές» αποζημιώσεις του κατοχικού ληστοδανείου, κάτι για τουρισμό και ότι μας αγαπάνε οι Γερμανοί. Και μετά βγήκε περιχαρής σε όλες τις τηλεοράσεις της Γερμανίας και παίνευε την γαμημένη φάρα του: «Τι ανώτεροι είμαστε εμείς οι Γερμανοί, μέχρι και συγνώμη από τους Έλληνες ζητήσαμε». (Για τα λεφτά που μας έκλεψαν κουβέντα. Πού να φτάσουν άλλωστε τα ευρώ, αφού τα στέλνουν όλα στο Ισραήλ).
 


Δεν την θέλουμε ρε την γαμημένη την συγνώμη σας, ούτε την σιχαμερή ελεημοσύνη σας,  ούτε την αγάπη σας, ούτε τους μπαζόκωλους γουρουνοτουρίστες σας με τα κάμπερ που δεν χαλάνε δεκαράκι.  Μέχρι και το νερό από την Γερμανία το φέρνουν, οι Ούννοι. Μας αφήνουν εφάπαξ 20 ευρώ για το πετρέλαιο που καίνε και 2 κιλά σκατά ημερησίως ο καθένας (χώρια τα κάτουρα και οι περίοδοι). 


Δεν υπάρχει συγνώμη, ρε κτήνος Γερμανέ.  Να σου πω εγώ μωρή τσίπικη κωλοτρυπίδα πόσο στοιχίζει η πραγματική συγνώμη:  1. Πληρώνετε το κατοχικό δάνειο με τους τόκους του (με επιτόκιο αυτό με το οποίο μας δανείζετε).  2. Πληρώνετε  πλήρη αποζημίωση σε όλους όσους βλάψατε. 3. Πληρώνετε πλήρη αποζημίωση για τις καταστροφές στις υποδομές της χώρας. 4. Πληρώνετε εύλογη αποζημίωση για την ψυχική οδύνη του πληθυσμού.  5. (και σημαντικότερο) για τα επόμενα 70 χρόνια θα μας στέλνετε κάθε χρόνο 12 από τους ωραιότερους νέους και νέες της Γερμανίας που θα συμπληρώνουν τα 18. Αυτούς θα τους γαμάμε, θα τους βασανίζουμε και μετά θα τους αποκεφαλίζουμε και θα πετάμε τα κομμάτια τους στον Μινώσαυρο. (Οι Κρήτες το είχαν λύσει το θέμα εδώ και αιώνες).



Όταν ισοπεδώσουμε το Βερολίνο τότε θα είμαστε πάτσι ρε γαμημένε αποικιοκράτη. Ποτέ δεν θα πατσίσουμε ρε γαμιόλες ούτε με εσάς, ούτε με τους Κωλότουρκους, ούτε με τους Αμερικάνους, ούτε με τους Αγγλογάλλους, ούτε με τις σαύρες της Γαμιουσαλήμ. ΠΟΤΕ!  Απλά γιατί δεν ανήκουμε στο ίδιο σόι. Είμαστε διαφορετικά ΕΙΔΗ.   





Με τα σύννεφα να πυκνώνουν πάνω από την χώρα, οι απαιτήσεις αυξάνονται.  Η πατρίδα δεν είναι πια δική μας ούτε στα λόγια. Είναι φέουδο των τοκογύφτων που κάνουν ό,τι γουστάρουν. Με αχυράνθρωπους τον Ψυχοσαμαρά, τον ΓΑΠ, τους Μητσοτάκηδες, τον Καραμανλή και όλα τα άλλα πολιτικά σκουπίδια που έχει ξεβράσει ο ελληνοχριστιανικός μασονικός βόθρος.  Με αυτούς στα πράγματα δεν υπάρχει σωτηρία.





Βέβαια το παγκόσμιο σκάκι μπήκε στην πιο ενδιαφέρουσα παρτίδα. Τυνησία, Αίγυπτος, Λιβύη, τα πιονάκια που τους χάρισε ο μαίτρ από τα Ουράλια τους έκαναν να ανοιχτούν τους δυτικούς ρεζίληδες και να νομίσουν ότι μάθανε πώς παίζεται. Στην Συρία έβαλαν το δάχτυλο στον κώλο,  ενώ το κουλούρι τους είναι ακόμα ανοιχτό σε Ιράκ και Αφγανιστάν.  Και οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι και οι Ιουδαίοι ξεχνάνε ότι ο Ρώσος είναι εξαίρετος σκακιστής.  Όποιος νομίζει ότι με 20 % ρώσικο πληθυσμό, με όλους τους αγωγούς να περνάνε από το έδαφός της, με τα σιτάρια και με τα λιμάνια της η Ουκρανία θα καταλήξει έρμαιο των γερμανοεβραίων τοκογλύφων δεν έχει διαβάσει την ιστορία σωστά. 


Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Τότε στην σοβιετία έκανε κουμάντο το κομμουνιστικό κόμμα και η πέμπτη ιουδαϊκή φάλαγγα.  Τώρα κάνουν οι ορθόδοξοι χριστιανοβαρεμένοι ρουφιάνοι.  Όμως μην περιμένει κανένας βοήθεια ή έλεος από τους Ρώσους.  Αυτοί ονειρεύονται βυζαντινή αυτοκρατορία. Για τα δικά τους συμφέροντα θα παίξουν και φυσικά θα τα κάνουν όλα πουτάνα. Αυτό που περιμένω είναι να βγάλουν επιτέλους τους Αμερικανοεβραίους στη σέντρα. Γιατί είναι ώρα να τους ξεφορτωθεί η Αμερική όπως τους ξεφορτώθηκαν τόσοι και τόσοι άλλοι στο παρελθόν.  Μίασμα των εθνών ήταν, είναι και θα είναι για πάντα οι τοκογλύφοι. 


Ειλικρινά δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου αν ο Ρώσος ρίξει δέκα ατομικές βόμβες και σβήσει την Γερμανία από τον χάρτη. Άλλωστε τους το χρωστάει από καιρό. Μία με τον Μάρξ και τον Λένιν, μία με τον Χίτλερ, μία με τον Κίσινγκερ, ο μπάσταρδος Ούννος προσπαθεί να τους γαμήσει εδώ και εκατό χρόνια.  Βέβαια είναι φανερό ποιος είναι από πίσω από το κοπάδι με τα γερμανικά μουσκάρια.


Η Νεοελλάδα είναι ένα πιονάκι στη σκακιέρα. Παρτάλι των αιώνιων πιτσικόμηδων που εμπορεύονται λαούς και ζωές. Τόσα χρόνια οι εδώ υπηρέτες τους μας πιπιλάνε το παραμυθάκι ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες και πασχίζουν να σβήσουν οτιδήποτε θυμίζει αρχαίο παρελθόν. Δεν θέλουν να ακούν για εθνική συνείδηση και ανεξαρτησία. Ο κάθε Σόρος ρίχνει εκατομμύρια για να στηρίζει και να προβάλλει τον διεθνισμό. Σίγουρα αυτοί που μας έφεραν σε αυτό το πουτσοδρόμι δηλαδή η άρχουσα πολιτική ληστοσυμμορία δεν έχει καμία πιθανότητα να δώσει λύσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτούς που διεκδικούν να τους αντικαταστήσουν και που προέρχονται από το ίδιο μασονικό συνάφι. Το πολιτειακό σύστημα έχει αποτύχει ολοκληρωτικά. Αυτό δεν έγινε κατά τύχη. Η χρεωκοπία της χώρας (ηθική, πολιτική και οικονομική) προέκυψε βάσει οργανωμένου σχεδίου. 


Ο μέσος ηλίθιος (ο αγράμματος, ο ημιμαθής ή ο εξειδικευμένος με διδακτορικά) δεν μπορεί να καταλάβει την έννοια του μακρόπνοου σχεδιασμού.  Ακόμα και όταν λέει : «για αύριο έχω κλείσει ένα δείπνο με γαλοπούλα στο εστιατόριο του Χ.» πιστεύει ακράδαντα ότι η γαλοπούλα έχει συμφωνήσει να φαγωθεί και ότι τον περιμένει με χαρά.  Η αλήθεια είναι ότι ο εστιάτορας την έχει παραγγείλει μια εβδομάδα νωρίτερα και ο χασάπης την σφάζει χωρίς να την ρωτήσει.  Το ερώτημα είναι: Υπάρχει συνομωσία για να καταλήξει το πουλί ψητό στην πιατέλα ή όλα είναι τυχαία γεγονότα;






Τα ερωτήματα είναι πολλά και δύσκολα: 

…Έχει την δυνατότητα αυτό το συνονθύλευμα ανθρώπων, ιδεολογιών και συμφερόντων να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της χώρας; 

…Έχει το δικαίωμα κάποιος να σώσει το άθλιο κράτος διαλύοντας το έθνος;

…Μήπως σήμερα εφαρμόζεται κάτι που το αποτέλεσμά του θα το δούμε μετά από 10-20 χρόνια;

…Μήπως το «δος ημίν σήμερον» είναι η ιδεολογική καταστροφή του Έθνους;




Απ’ ό,τι ξέρω, αυτοί που διατύπωσαν τις φιλοσοφικές απόψεις και κατασκεύασαν τον Παρθενώνα δεν τα έφτιαξαν να κρατήσουν μια σαιζόν ή μια πολιτικάντικη τετραετία. 2.500 χρόνια στέκεται όρθιος ο ναός κόντρα σε βανδαλισμούς, λεηλασίες, βομβαρδισμούς, χειμώνες και καλοκαίρια και κυρίως κόντρα στην αμείλικτη φθορά του χρόνου.



Ελιές, ποτάμια, χείμαρροι και το μουνί της μάνας τους… Βγήκε από την τρύπα του και αυτό το μουνί ο ποντικο-Σημίτης να κάνει υποδείξεις.  Ποιος; Ο τριπίθαμος Ιούδας της αρχιπουστιάς! Κι ο Κουφοντίνας με το μυθιστόρημα και τα ψέματά του που προσπαθεί να τα πλασάρει ως ιστορία. Άντε ρε γαμήσου που θες να πιστέψουμε ότι ήσουν εσύ και ο χοντρός η 17Ν. Κι ότι ο άλλος ο μαλάκας ο Γιωτόπουλος ήταν ο εγκέφαλος, που για να περνάει απαρατήρητος σε ένα νησί με άσπρα σπίτια είχε βάψει το δικό του κόκκινο.  Ρε άντεστε στο γερο-διάολο!


Ήρθαν και τα βασιλομασονικά κοράκια να φάνε από τα πτώματα. Ο «πρίγκηψ» Σκατόλαος και η Μαρί Σκατάλ και όλο το σκατόσογο του κωλόπουστα του σκατο-Κοκού. Θυμήθηκαν να κάνουν μνημόσυνο στον πεθαμένο βασιλέα Σαούλ. Σε αυτόν τον άβουλο κερατά που είχε φορτώσει στη χώρα την παλαιοναζί καριόλα που έβγαλε όλο το φυλετικό γερμανικό της μίσος πάνω στον πληθυσμό.  Που έστρωσε το χαλί να έρθει η γαμημένη χούντα του Παπαδόπουστου.  Γαμώ και αυτόν, γαμώ και την Χρυσή Πορδή, γαμώ και τα τουρκοσήριαλ που βλέπετε ρε χαμένα κορμιά. Πόσο χαμηλά έχουμε πέσει αλήθεια, αφού και οι ξεπεσμένοι νταβατζήδες ψευτο-πρίγκιπες του κώλου σαν τα χάλια τους τολμούν να εποφθαλμιούν την εκμετάλλευση της ΠΟΥΤΑΝΑΣ που λέγεται Ελλάδα.


Η κατάσταση δεν σώζεται. Ξέρουν αυτοί που κάνουν τις μανούβρες την συνταγή για να αποκοιμίζουν το πόπολο. «Ακόμα τούτη η άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι…» που έλεγε και το τραγουδάκι. «…Θα φάτε μια πούτσα που δεν θα’χει ταίρι».



Η χώρα οδεύει προς τον ολοκληρωτισμό και αν υπήρχε έστω και ίχνος πολιτικής λογικής ή καταστατικής αυτοδιάθεσης στους πολίτες, θα επέλεγαν οι ίδιοι να κυβερνηθούν για ένα διάστημα από αισυμνήτη για να διαφυλάξουν τις ελευθερίες τους. Οι πολίτες όμως δεν έχουν πρόβλημα, ΕΙΝΑΙ το πρόβλημα.  




56 % των Νέο-Ελλήνων θέλουν να φύγουν από τον τόπο που γεννήθηκαν σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση. Να πάτε πού ρε ζώα;  Οι περισσότεροι δεν μιλάτε ούτε τα ελληνικά σωστά.  Δεν ξέρετε να κάνετε καμιά δουλειά πέρα από το να παραγγέλνετε καφέδες. Θα πάτε σκλάβοι στις χώρες που οι κάτοικοί τους τον ήλιο έρχονται εδώ να τον δουν στις διακοπές τους;  Κακοπληρωμένοι δούλοι στα μπουντρούμια των απογόνων του Χίτλερ; Στο καλό και να μας γράφετε.


 Όλα ξεκινούν από την πουστοθρησκεία. Ο χριστιανισμός ήταν, είναι και θα είναι θρησκεία δούλων. Γιατί με αυτές τις προδιαγραφές κατασκευάστηκε από την αρχή. Το λέει ξεκάθαρα άλλωστε: στην μέλλουσα ζωή θα απελευθερωθείτε.  Όποιος απελευθερωθεί έτσι να έρθει να μου κάνει αέρα στ’ αρχίδια.

  


Αυτό που ζούμε είναι ένα νέο κύμα επιθέσεων ψυχολογικού πολέμου εναντίον του έθνους και της κοινωνίας.  Μια οργανωμένη εκστρατεία δυσφήμισης και δημιουργίας μίσους απέναντι σε αυτό τον τόπο που μας θρέφει επί χιλιετηρίδες.  Φορέας του είναι το ξενόδουλο κράτος και το παρακράτος του.  Όργανά του είναι οι πουλημένοι «συμπατριώτες» μας. Προσωπικά τον κάθε Σαμαρά, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Τσίπρα, Καραμανλή, Σημίτη και Μητσοτάκη δεν τον θεωρώ συμπατριώτη μου. Ούτε καν αυτούς που τους ψήφισαν και τους ψηφίζουν.  Όμως αυτοί είναι που κάνουν κουμάντο. Η σιωπηλή πλειοψηφία των άχρηστων και των ραγιάδων που νομιμοποιεί με την ψήφο της τα γουρούνια.





 Όλοι αυτοί θρέφονται με το μεγάλο παραμύθι της ένδοξης συνάντησης ελληνισμού-χριστιανισμού.  Κανείς δεν τολμάει να πει την αλήθεια: Ότι ο χριστιανισμός ΓΑΜΗΣΕ τον ελληνισμό! Οι εβραιόσχημοι ρασοφόροι οπαδοί του Ιεχωβά μόνο δηλητήριο στάζουν για τους αρχαίους προγόνους.  Φυσικό είναι αφού οι ίδιοι δεν αισθάνονται ούτε 1 % Έλληνες.  Πατρίδα τους είναι το Ισραήλ. Ως θέσφατα έχουν τις σκατόπνευστες μαλακίες των ψευτο-προφητών και των λοιπών Ιουδαίων σαλτιμπάγκων.  Ποιος ήταν Έλληνας από δαύτους; Ο Σαούλ; Ο Σάιμον, ο Ιούδας; Κερατάδες τοκογύφτοι ήταν όλοι τους. 



Η Ελλάδα όχι μόνο έζησε αλλά και μεγαλούργησε για χιλιετίες χωρίς το μίασμα του χριστιανισμού.  Ακόμα και στα χρόνια της παρακμής της φιλοσοφίας, τα γονίδια της αμφισβήτησης και του σκεπτικισμού ήταν τόσο ισχυρά που θα έσβηναν από προσώπου γης την εγκληματική συμμορία των χριστιανών, αν δεν μεσολαβούσε ο φιλάργυρος, συμπλεγματικός, αμόρφωτος και σεξουαλικά διεστραμμένος Ρωμαίος.  Τα συμφέροντα ήταν πολύ ισχυρά.  Οι τοκογλύφοι με όργανο την Ρώμη πέρασαν από λεπίδι όλους τους Έλληνες και όλους όσους σκέφτονταν όπως οι Έλληνες.  Η τότε παγκοσμιοποίηση πέτυχε για μερικούς αιώνες. Πάντα με ανήλεες σφαγές αφού οι πληθυσμοί εξεγείρονταν παντού. Ελλάδα, Βρετανία, Γαλατία, Ισπανία, Αφρική, ακόμη και στην ίδια την Ιουδαία η μαφία των αργυραμοιβών ήταν μισητή.





Το Κοινωνικό Συμβόλαιο καταλύεται πάντα από τους αποπάνω. Από τους βασιλιάδες, τους αρχιερείς, τους κοτζαμπάσηδες, τους πολιτικάντες, τους τραπεζίτες. Ο λαός την δουλίτσα του θέλει να κάνει και να ζήσει ήσυχα την ζωούλα του. Όμως η απληστία των εξουσιαστών δεν τον αφήνει. Δεν θέλουν το 90 % που έχουν ήδη, θέλουν το 100%.   Όλες οι επαναστάσεις ξεκινούν από την υπερβολική φορολογία των φτωχών και αυτή επιβάλλεται επειδή οι πλούσιοι δεν πληρώνουν τους φόρους τους.


Το δίλημμα υπάρχει στο σύστημα από τότε που εφευρέθηκε ο τόκος: επανάσταση ή πόλεμος. Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει. Το σύστημα (οι γνωστοί μπινέδες κοτζαμπάσηδες) σπάνια επιλέγει μια συμβιβαστική λύση υπό την απειλή μιας επανάστασης. Σχεδόν πάντα ψηφίζει υπέρ του πολέμου.  Οι τραπεζίτες κάνουν νέες περιουσίες από αυτόν και είναι οι φανατικότεροι θιασώτες του, αν όχι αυτοί που τον προκαλούν.


Παρά τα μνημόνια, τους φόρους και τα χαράτσια, το ασφαλιστικό τινάχτηκε στον αέρα, η οικονομία κατεδαφίστηκε.  Δεν υπάρχει ούτε σωτηρία ούτε ανάκαμψη ΚΟΡΟΪΔΑΡΕΣ μου! Αυτές τις μάντολες περί εξόδου από την κόλαση τις λέει η τσατσά ο Αντωνάκης και η λούγκρα ο Στούρνος για να κερδίσουν χρόνο.  Απλήρωτους έχουν τους φύλακες των αρχαιολογικών τόπων, τις καθαρίστριες των σχολείων και ένα σωρό άλλους από τον περασμένο ...Σεπτέμβριο! Τέσσερα (4) δις ληξιπρόθεσμα χρωστάει το χρεοκοπημένο κράτος του γκάβακα και μιλάει για "πλεόνασμα" η μουνόψειρα. Για να χαρίσει 1,5 δις στους τοκογλύφους και μισό δις σε μπάτσους και τσιγγάνους. Ποιά ανάπτυξη και ευημερία; ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ έρχεται, πάρτε το είδηση!  Βρωμάει μπαρούτι παντού.


Να πολεμήσουμε γιατί;  Για να εξακολουθήσουν να βγάζουν δισεκατομμύρια οι τοκογλύφοι; Ποιος είναι ο εχθρός; Ο απέναντι φτωχός;  Οι πλούσιοι μας έφεραν εδώ άρα εναντίον αυτών πρέπει να γίνει ο πόλεμος.  Σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές 18.000 είναι οι εκατομμυριούχοι στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή. Μάλιστα μέσα στην «κρίση» η περιουσία των περισσότερων από δαύτους αυξήθηκε αντί να μειωθεί, οπότε βγάλτε το συμπέρασμα και βάλτε το στον κώλο σας.





18.000 λοιπόν, βάλε γυναίκες, παιδιά, σκυλιά, μαζεύονται βία 100.000 άτομα.  Πρόσθεσε και 50.000 σεκιουριτάδες και πληρωμένους μπράβους, 150.000 σούμα οδηγούν στο θάνατο 11.000.000.  Αυτή είναι η Πόλη που πρέπει να ξαναπάρουμε ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!  Για πείτε το αυτό στους γαμημένους ρασοφόρους που συμβουλεύεστε όλη την ώρα να δούμε τι θα απαντήσουν.  Πόλεμος ή επανάσταση;  Τι συμφέρει τον φτωχό; 




Οι κρατούντες κατέλυσαν τους συνταγματικούς θεσμούς, διέλυσαν την οικονομία των πολιτών, κατεδάφισαν το κράτος, λήστεψαν όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, ενώ καταδιώκουν μανιωδώς το έθνος και την συλλογική εθνική συνείδηση. Δεν είναι αθώοι, ούτε αυτοί που υπογράφουν, ούτε οι άλλοι που κάνουν ότι δεν βλέπουν τι συμβαίνει.



Το παραμύθι ότι οι αμέτρητοι δημόσιοι υπάλληλοι χρεοκόπησαν το κράτος δεν πουλάει πια. Αυτοί ευθύνονται για το 10-15% των δανείων, άσε που τα λεφτά αυτά ούτε τα  καβούρεψαν ούτε τα πήγαν στην Ελβετία. Τα γύρισαν μέσα στην αγορά κι αρκετά από αυτά τα βούτηξαν οι πουστόκουνιοι Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι πουλώντας αχρηστομπαγιάτικα εξοπλιστικά, αυτοκίνητα, σινιέ τσάντες και ψευτοχλιδή.  Όμως το μεγάλο πακέτο φαγώθηκε από τις κατσαρίδες με ανατοκισμούς, λογιστικές απάτες και ψεύτικες χρεώσεις στις οποίες πλάτες έκαναν οι μιζόβιοι κομματικοί τύραννοι, οι ξεκωλιάρηδες σκατοδήμαρχοι και τα  μεγαλολαμόγια φιλαράκια και συνεταιράκια του πολιτικάντικου οχετού. 

  



Το πρόβλημα της χώρας είναι αυτό που ήταν πάντα: ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΥΦΤΩΝ.  


Μας πίνουν το αίμα από το 146 προ Χεσίματος. Είτε λέγονται Ρωμαίοι αυτοκράτορες, είτε Βυζαντινοί φεουδάρχες, είτε Σάιλοκ της Βενετίας, είτε «Φιλέλληνες», είτε ΔΟΕ, είτε Ντόιτσε Μπανκ, είτε ΔΝΤ, είτε ΤΧΣ,  η ίδια σκατόφαρα είναι από πίσω. Με μια πολιτική απόφαση τους πετάς έξω, αλλά αυτό θέλει ΑΡΧΙΔΙΑ.  Και ποιος τα έχει αυτά τα πολύτιμα εργαλεία;  Από αυτούς στο γυαλί ΚΑΝΕΝΑΣ!  Για τον ΜΠΟΥΤΣΟ είναι όλη η γαμιόφαρα των πολιτικάντηδων και η «δημοκρατία» τους.  Σκουπιδοτενεκές και χέστρα της γυφτο-ολιγαρχίας.  Γιατί άραγε ο ψυχάκιας ο Σαμαράς μαζί με τον ΓΑΠ που άνοιξαν την πόρτα πάνε κάθε τρεις και κάτι στον ανίερο βοθροναό του Σολομώντα;  
 



Μακριά από θεωρίες και ψευτο-λύσεις που είναι σχεδιασμένες σε γραφεία του εξωτερικού, η κατάληξη είναι επίσης σχεδιασμένη και θα είναι οικτρή.  Στις πολιτικές αποφάσεις μόνος γνώμονας είναι η ψυχρή λογική. Καθόλου συναίσθημα και παράλογη πίστη. Σταθμίζουμε το ρίσκο και το αναλαμβάνουμε την στιγμή που πρέπει. Κανένας οίκτος για τους προδότες κοτζαμπάσηδες.  ΚΡΕΜΑΛΑ σε όσους αποδειχθούν ένοχοι, ό,τι θέση και να κατέχουν.



Κανείς δεν πρέπει να φοβάται τον πόλεμο.  Η σύγκρουση είναι αναγκαία για να επέλθει η ισορροπία. Ο πόλεμος είναι απελευθέρωση από τα δεσμά του πολιτισμού. Είναι η αρχέγονη φυσική κατάσταση του ανθρώπου. Που αποκαλύπτει το αληθινό του πρόσωπο, πανέμορφο αλλά και αποκρουστικό.  Το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατάει λίγο. Όχι γιατί ξοδεύει τις πρώτες ύλες όπως έλεγε ο Sun Tzu, αλλά γιατί σε αυτόν όταν διαρκεί πολύ χάνονται τα καλύτερα μυαλά και οι γενναιότερες ψυχές των κοινωνιών. Από την ανώφελη συνέχιση της σφαγής επιζούν οι δειλοί και οι άχρηστοι που κρύβονται στις τρύπες τους και που δυστυχώς έτσι κι αλλιώς είναι πλειοψηφία. 





Οι λύκοι ζύγωσαν.



Αυτός είναι ο ηγέτης σας.



Φάτε τα σκατά του!





40 σχόλια:

  1. Τον παίρνει ο πούστης ο άνθιμοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μολις ειδα τις φωτογραφιες, και απ΄οτι φαινεται θα εχει πολυ ενδιαφερον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάρκο είσαι άπαιχτος!
    Ένας Εσύ κι Ένας ο Παπάς!
    Πάρε χαμπάρι ότι το φωτερό που αγοράσαμε στη πουτάνα της μεγάλης παρτούζας, το έχει βάλει εκεί που πρέπει και καλά!
    ..Στο κάτω - κάτω ..είκοσι χρόνια το προσπαθούσε με σαράντα Μάρκους!
    -Γεράσανε οι άνθρωποι παλεύοντας με το μουνί της..!
    -Πρέπει τελικά το γαμημένο.., να της έκατσε η θέση!
    Το γιατί δεν θωρούμε τώρα το λευκό? …φταίει η πολύχρωμη μαλακία που μας δέρνει!
    - Μιλάμε για τύφλα και μαύρο σκοτάδι από τη πολυχρωμία (!)
    - Άντε να πεις στο κάθε μαλάκα.., τι πρέπει να ξεφορτώσει για να μάθει να βλέπει, ενώ στριμώχνεται στα κωλοταμεία του κωλοχανείου .., πληρώνοντας γαμησιάδικα να κρατήσει τη σαβούρα για τα γεράματά του!
    Έτσι ρε Μάρκο το βλέπει το πράγμα για τα παιδιά του.., έτσι λέει κ’ αυτός!
    -Που να ξέρει ότι τους ανοίγει το λάκκο?
    Εδώ δεν καταλαβαίνουν τα χαζοχαρούμενα το παιχνίδι του παπαμαλάκα με τη ξεκωλιάρα του φραγκοφονιά στη κόκκινη ακρογιαλιά.., και ψάχνονται τα μαλακισμένα με τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη!
    -Βαρέθηκα να τους εξηγώ.., πες του το άμα τον δεις.
    Ένα θέλω._
    Το Μάρκο και τα μάτια σου, γιατί δεν έχω πολλούς στη καρδιά μου.
    Άλλωστε κι αυτούς που έχω.., στο ένα χέρι μου μετρούνται.
    Στο κάτω-κάτω έχω λόγο που σ’ έχω μετρημένο· μαθαίνω από σένα!
    Να είσαι πάντα καλά.
    Η γκόμενα για πάρτη σου, της αξίζεις!
    https://www.youtube.com/watch?v=nDZ040yk-sE
    Οι αλήθειες, πάντα πρέπει να λέγονται._

    Άλλο κάποιος να διαβάζει, κι άλλο κάποιος να χωνεύει αυτό που τρώει, για να φθάνει σε σημείο να κρεμάει τ' άντερά του από την αηδία που έχει την δυνατότητα να βλέπει.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 100% μέσα... Φανταστική Καραϊσκάκιος γραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Νίκος Δήμου ειναι μασώνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ρε Μάρκο, έχει και το πουλί φτερό!
    Όπως τη μάθεις τη μαϊμού.., έτσι τα βλέπει!
    Κι αν είναι μαύρο το πουλί και το φτερό ασπροκόκκινο,
    της κάθεται καλύτερα στα μπαλκόνια!
    Πάρε τώρα ένα όμορφο που ακούει από την αρχή ως το τέλος στη γεωμετρία του μαύρου.
    https://www.youtube.com/watch?v=iqlD7mdOL8o

    Καλημέρα Μάρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καπετάν Σαφάκας

    http://www.youtube.com/watch?v=mEfdgWyRSHk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μαζί σου μεχρι το τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΡΚΟ: Η αλήθεια είναι χρόνια τώρα συνήθισα έγινα
    ένα με το σκατό και τη μπόχα του βόθρου.
    τι κι αν πάσχιζα να πασαλείβομαι με την Επανάσταση των προλετάριων μάταια όλα, το σκατό είναι βιονικό δεν ψοφά με τίποτα το γαμημένο.
    Ώσπου τυχαία τσακίστηκα σκόνταψα στα γραπτά σου, η αλήθεια είναι ότι στην αρχή έφαγα τα μούτρα μου μάτωσα τυφλώθηκα από τις αστραπές που κατά ριπάς βομβάρδιζες το μυαλό μου όπου σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε σε ένα σωρό από ιδέες και λάθη.

    Τώρα κατάλαβα αυτό που θέλει ξέβγαλμα πλύσιμο και άπλωμα στην λιακάδα και στον καθαρό αέρα είναι κυρίως το μυαλό μας
    ΜΑΡΚΟ Ευχαριστώ για την μπουγάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  10. ΜΑΡΚΟ

    Όταν αηδιασμένος,
    Μπουκωμένος ευτυχία,
    θα επιστρέφεις απέναντι,
    στη γαλήνη της μοναξιάς,
    που τόσο, αβάσταχτη τώρα νιώθεις,
    να γυμνώνεις την ψυχή,
    ο αγέρας, να τη λούζει,
    απαλά-ανάλαφρα,
    κι’έτσι, λυτρωμένος, γεννημένος πάλι,
    να σημαδεύεις το πέρασμα σου,
    με πιτσιλιές από μελάνι, και αίμα,

    Σημάδι- για να σε βρουν οι αδελφοί σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. - ΛΟΓΟ ΗΜΕΡΩΝ ΠΑΣΧΑ,, Δείτε την ταινία «Αγορά» εξιστορεί την ζωή της Ελληνίδας φιλοσόφου και επιστήμονας Υπατείας και τον φρικτό της θάνατο από τούς φανατικούς χριστιανούς τού πατριάρχη Αλεξανδρείας Κύριλλου.

    Η Υπατία, που έζησε και δίδαξε τον 4ο αιώνα μ.Χ. στην Αλεξάνδρεια τής Αιγύπτου, ως μια μορφωμένη και χειραφετημένη γυναίκα, όπως ήταν, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να έχει θέση μέσα σε μια θεοκρατική και σκοταδιστική κοινωνία, η οποία άρχισε να οικοδομείται σε πιο σταθερά θεμέλια εκείνη την εποχή.
    Ταινία που αξίζει να δείτε σε HD και Full Screen. .... Μην ξεχάσετε να το πατήσετε! Προβολή: http://www.pare-dose.net/files/video/Agora.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Υπατία ρε παιδιά - σαν συνεπής Πλατωνίστρια - είχε καμμια 20αριά δούλες και δούλους.Αυτο γιατι δεν το αναφερει κανείς σας ?

      Διαγραφή
  12. Φίλε Μάρκο,
    τα τελευταία σου γραπτά εμπνέουν απογοήτευση και κούραση, το ποίημα του παραπάνω φίλου "χτύπαγε" αρκετά και για μένα καθώς το διάβαζα.
    Δεν γίνεται απολύτως τίποτα και μοιάζει ακόμα και το πνευματικό υπόστρωμα να έχει χαθεί τελείως...
    Τι στο πούτσο συμβαίνει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...Πλησιάζει το ντους φίλε, το λουτρό (ή όπως αλλιώς το λένε). Λίγη κούραση είναι φυσιολογική.

    Εμείς οι Έλληνες το έχουμε ξαναδεί το έργο... Μην άγχεσαι, η αδρεναλίνη θα τα τακτοποιήσει όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φχαριστούμε, δεν θα πάρουμε.
    Φάτα μόνος σου.
    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και Παράδεισος και Αη-Βασίλης και η Τζένιφερ Λόπες στην ουρά για τα πιτόγυρα. Όμως η σοβαρότητα την έχει κάνει για αλλού ...

      Διαγραφή
  16. Μαρκοοοεοεο χρόνια πολλά!!κωλοτρυπιδας ανέστη!!εύχομαι με την ανάσταση της κωλοτρυπιδας να γίνουν πουτανα ολα!!για να υπαρξει κάποια αλλαγή ιδεών ξερεις απλα κ μονο.Τεσπα όπως και να χει καλό ντιρλί για αύριο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ Μάρκο,
    ανακαλυψα σχετικά πρόσφατα (1 χρόνο πάνω κάτω)τα γαμημένα ιστολόγια σου και ενα έχω να πώ.Μου έφερες τα πάνω κάτω με τον γαμημένο τρόπο σκέψης σου.Μου έβγαλες τις τσίμπλες απο τα μάτια σε κάποια πράγματα.Σε κάποια άλλα θέλω πολύ διάβασμα για να ξεστραβωθώ.Τι να πώ ρε φίλε;Για το οτι είχες δεί το παιχνίδι απο το 2008(και προφανώς πολύ νωρίτερα);Όταν εδω όλοι (και οταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ)παίζανε το πουλάκι τους οταν γινότανε το κραχ στο αμέρικα και λέγανε αντέχουν οι τράπεζες και εσύ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ρε πούστη μου.Με το Ν και με το Σ που λένε.Μόνο σε ένα έπεσες έξω.Είχες λίγο μεγαλύτερη πίστη σε εμας τους ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΣΚΑΤΟΡΑΓΙΑΔΕΣ οτι θα ξεσηκωθούμε νωρίτερα.Τόσα χρόνια και ακομα καναπέ.Είμαι περίεργος να δω τι θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές του δεκαπενταμελούς την άλλη εβδομάδα.Θα πάμε πενταήμερη στη Ρόδο η θα ακυρωθεί λόγω καιρού;Όπως και νά'χει καλή δύναμη όπου και αν είσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. που θα παίξουμε στοιχημα πολιτικη ρε γαμω? αντε βαλε καμια μαλακια να γελασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΡΚΟ Καλησπέρα πριν δύο μέρες μου κοινοποίησαν με δικαστικό κλητήρα την απόλυση από την εργασία μου.

    Είμαι 57 χρονών με δυο ανήλικα παιδιά και ένα τρίτο που σπουδάζει.
    Η γυναίκα μου είναι άνεργη .

    Δυστυχώς τα έχω "παίξει" κοντεύω να τα χάσω-τρελάθηκα, προσπαθώ να μαζέψω τα συντρίμμια για να σταθώ ξανά στα πόδια μου.

    Αν αναρωτιέσαι γιατί σου γράφω είναι γιατί διαβάζοντας τα κείμενα σου παίρνω κουράγιο φίλε μου αντλώ δύναμη και αισιοδοξία μα κυρίως θυμώνω οργίζομαι και πίστεψε με ο θυμός αποτελεί το καλύτερο βάλσαμο για να απαλύνει την οδύνη των ημερών που ζούμε.

    Να είσαι πάντα καλά και να γράφεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χρωστάς στα παιδιά σου να μην το βάλεις κάτω, ειδικά αυτήν την στιγμή. Μίλησέ τους και εξήγησέ τους για ποιούς λόγους τα πράγματα είναι δύσκολα. Να είσαι σίγουρος ότι θα καταλάβουν ακόμα και τα μικρά.

      Η νέα γενιά θα είναι η δύναμη, φτάνει να ανατραφεί ως απόγονος Ελλήνων και όχι τουρκοβαλκάνιων ραγιάδων.

      Κάνε αυτό που πρέπει γιατί ο μεγάλος χειμώνας πλησιάζει...

      Διαγραφή
    2. 'Οπως λένε και οι Σταρκς..

      Διαγραφή
  20. Οι εκλογες τελειωσαν. Προβλεπεις στο μελλον μογγολους μεσα στην στην βουλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ζουμε μεγαλες στιγμες,σε λιγο βγαινουμε στην σκηνη,ε ρε γλεντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα ξέρω τα ζόρια σου...αλλά οι φίλοι και οι αναγνώστες σου περιμένουν απεγνωσμένα την γραφή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στην οδό της ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
    Το Έλεος Στοιχίζει!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Που σαι Μάρκο...γράψε κάτι...εγώ δεν βλέπω ρε συ να ρχεται κανένας χειμώνας, το πολύ πολύ να γεμίσουν τα μπουζουκάδικα το δεκέβρη..Φαΐ να μην έχουν iphone θα χουν...για πιο λαό μιλάμε;
    Δίκαια παθαίνουν ότι παθαίνουν, ότι σπέρνουν θερίζουν, το θέμα είναι να μην πάριε η μπάλα και μας...δεν ξέρω για σας εδώ για μένα πάντα είχε κρίση, πάντα είχα ανεργία πχ...εξαιτίας του οτι δεν γουσταρα ρουσφετια και δεν ανήκα στις κλικες. Ας φάνε και οι γλυψοποδιές τωρα τη τσαπού...είναι μια μορφή ηθικής δικαιοσύνης...αλλά γουστάρω και χειρότερα...Το θέμα είναι εμεις ας πουμε που δεν σπειραμε τα σκατά να μη τη φάμε μαζί με τους σκατογεωργούς...Οπότε πιάστε βουνά και ραχούλες ή φυγετε εξωτερικό...Οι ραγίαδες έχουν να φάνε πολύ τσαπού ακόμα...για καμια κατοστή χρόνια και βλέπουμε...Μυαλόδνε βάζουν...

    ο ΑΟΡΑΤΟΣΤ σε περιμένει ανα πάσα στιγμή στο σκιπε
    από μπλογκ τελειωσα...το γραψα στους ορχεις μου...ο λαός γουστάρει μαρμαρωμένους βασιλιάδες, ελ, προφητείες, παστίτσιους και σκατά...δεν χωράω στη κουζίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο λύκος έχει χοντρό σβέρκο γιατί όλες τις δουλειές τις κάνει μόνος του".
      (Λαϊκή παροιμία)

      Διαγραφή
  25. ΡΕ ΜΑΡΚΟ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΜΕ; ΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΦΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χωρίς πλάκα κάποιος κυκλοφόρησε μια σβουνιά ότι πάω για αρχιμανδρίτης.

    Να χύνω, να πιάνω το πούτσο μου και μετά να μου φιλάνε το χέρι οι καριόλες οι χριστιανογκόμενες όμολογώ ότι είναι σατανικό και δεν το είχα σκεφτεί ως τώρα. (Γάμα τα όλα και κάτι άλλοι συνδυασμοί που μου έρχονται στο μυαλό αυτή την ώρα σχετικά με εκείνο που πίνουν τα χριστιανοτσουλάκια κάθε Κυριακή πρωί... Αδυναμία μου εκείνες που τα φτύνουν) Και να με πληρώνουν κιόλας για όλα αυτά !!!

    Μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να μετανοήσω για τις πράξεις μου και να ασπαστώ την αληθινή πίcτη...

    Αμήν


    Υ.Γ. Σε καμιά βδομάδα το άρθρο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλησπερα marco το site σπερνει και το διαβαζω ανελειπως. συγγνωμη για την ασχετη ερωτηση που θα ακολουθησει, αλλα καποιος πρεπει να μου πει τι παιζει με τα site greeks-albanians και freeinquiry οι οποιοι λεν οτι αποδυκνειουν οτι δεν εχουμε καμια σχεση με τους Ελληνες αλλα προερχομαστε απο αλβανοτουρκους. Τι εχει πεχτει μαυτους? συγνωμη και παλι αλλα πολυς κοσμος τα πιστευει αυτα και αρκετοι τα υποστηριζουν με μενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να διαβάζεις προσεκτικά. Τιμωρείσαι να απομνημονεύσεις τις τελευταίες παραγράφους του άρθρου:

      http://mavrifatria.blogspot.gr/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=11

      Διαγραφή
  28. Τι εγινε ρε συ,που χαθηκες 3 μηνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή